RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Groninger zanger Wim Schurer gaat trouwen
28-12-2012 18:08:00

De stad-Groninger zanger Wim Schurer, o.a. bekend van het duo Richard en Wim, welke met regelmaat bij de verzoekparade voorbij komen, heeft op de 2e kerstdag zijn a.s. vrouw Roos tijdens een optreden van het duo ten huwelijk gevraagd. In een stampvolle locatie werd hun optreden rond 22.00 uur uur plotseling onderbroken en ten overstaan van het volledig verraste publiek en zijn vriendin ging Wim al zingend op de knieen voor zijn a.s. bruid.

'Roomboterbabbelaar' nieuwe single Gre Parelmoer
28-12-2012 17:53:00

Kloosterburen is een van de meest Noordelijke plaatsen in Nederland waar carnaval wordt gevierd. Ook voor het jaar 2013 zijn voor dat feest is men al weer druk in de voorbereiding. Niet ver van Kloosterburen ligt het bekende plaatsje Pieterburen en dat is de thuisbasis van Gre Parelmoer. Deze plaatselijke grootheid heeft een programma op de radio zender LOP en werkt in de huishouding van de Koningin van Pieterburen. Als hobby zingt zij, al moet eerlijk gezegd worden dat het geen hobby meer is.

Eindejaars cadeautje van Wesley Ponsen
28-12-2012 17:43:00

Wesley Ponsen die met z'n voortreffelijk stemgeluid vaak in één adem wordt genoemd met die van Willy Alberti trakteert z'n fans en liefhebbers op de gratis te downloaden en bijzonder gezellige volkse meezinger: ‘Bruine Ogen Huilen Niet’. Met het binnenhalen van deze track zal de nieuwsgierigheid naar het eerste album van Wesley alleen maar verder toenemen. In 2010 was hij de winnaar van Oosterhout Live en eind 2011 deelde hij al met Wolter Kroes het podium van een bomvolle Heineken Music Hall.

'Dina Dynamiet' nieuwe carnavalsknaller 2013 van De Dorini’s
28-12-2012 13:42:00

Na het succes van “We gaan een feestje bouwen” waarmee ze in 2012 de Radio Hollandio trofee wonnen,  komen De Dorini’s dit jaar met “Dina Dynamiet”. Het is een gezellig feestnummer waarop je niet stil kunt blijven staan! Het nummer is losjes gebaseerd op “tante Dien” en geschreven door Ellis van Erp. In samenwerking met Harald Queens kwam het arrangement tot stand en het resultaat is een vrolijk nummer met een countryrandje.  Line-dance en höken is dé combinatiedans van carnaval 2013.

Leonie Janssen overhandigt eerste exemplaar nieuw album aan Nurlaila
27-12-2012 20:59:00

Na de release van haar eerste kinder-cd ‘Wereldse Kinderliedjes’ en de  uitgave van de kinderboekversie (met cd) ‘Een wereld vol liedjes’ kan 2013 niet mooier beginnen. “Een droom komt uit!”, laat Nurlaila stralend weten. Tijdens haar zoektocht naar muziek die het beste bij haar past, kwam Nurlaila er snel achter dat het niet één bepaalde stijl is. Ze koestert haar musicalverleden, maar houdt ook van soul, jazz, funk, klassiek en dance… “Ik kan me nou eenmaal niet aan één stijl verbinden”, vertelt de zangeres enthousiast. “

Andre Pronk op zoek naar vrouwen tussen de 20-50 jaar
27-12-2012 12:23:00

Andre Pronk brengt binnenkort z'n nieuwe carnavalssingle " De poes van de buurman" uit en is op zoek naar vrouwen tussen de 20 en 50 jaar die willen figureren in de clip. Volgens de zanger, bekend van diverse talentenjachten op de Nederlandse televisie en zijn aanstekelijke lach gaat het weer een echte meezinger worden die blijft hangen. Hij heeft de afgelopen jaren al diverse singles uitgebracht, maar deze stijgt overal bovenuit, aldus Andre. Belangstellenden kunnen info en een foto mailen naar info@andrepronk.nl

Eerste verzamelalbum ‘Het Beste Van 3JS Totzoverder’ verschijnt in januari 2013
27-12-2012 12:01:00

Op 25 januari 2013 verschijnt het eerste verzamelalbum ‘Het Beste Van 3JS Totzoverder’. Het album is samengesteld door de 3JS fans. 3JS vonden het belangrijk dat de compilatie bestaat uit de allerbeste 20 liedjes van zes jaar 3JS. Om tot deze Top 20 te komen, schakelden ze de hulp in van hun fans. Het nummer ‘Watermensen’ is verkozen tot het populairste liedje met 559 stemmen. ‘Het Beste Van 3JS Totzoverder’is een 2CD.

Aanstekelijke nieuwe single voor John Enter
27-12-2012 11:45:00

Wie kent hem niet John Enter. De man die weet wat entertainment is en tijdens ieder optreden de tent op de kop weet te zetten. Ook op cd gebied weet hij altijd verrassend uit de hoek te komen. Wie kent niet de hits “ Drie haren op mijn borst” – “Boven op de berg” en recentelijk “Bella Boekelo”. Vanaf vandaag kunnen we er een aan toevoegen en wel het aanstekelijk “ Hande van me lef ( spreek uit lijf) af. Het is deze entertainer pur sang wederom gelukt om in de studio van Terry West een productie te maken welke spraakmakend is.

Jolanda Zoomer slaat nieuwe weg in met 'Jolanda Zoomer Entertainment'
26-12-2012 14:17:00

Jolanda Zoomer is te omschrijven als een vrolijke, humoristische, goedlachse zangeres met een dijk van een stem waardoor iedereen zijn oren spitst als ze gaat zingen. Ze is een zeer prettige verschijning, een warme persoonlijkheid met een vlotte gezellige babbel. Ze is geboren in Den Haag, maar al weer heel wat jaren woonachtig in Brabant. Al op zesjarige leeftijd won ze haar eerste playbackshow en was ze een artiest in de dop. Op elfjarige leeftijd ging ze zingen in "The Young Emotions". Vanaf haar vijftiende levensjaar begon de eigenlijke carrière van Jolanda. Ze was te zien en te horen in een aantal solo projecten in de musicalwereld. Van haar achttiende tot vierentwintigste heeft ze veel gewerkt in het buitenland. Ze was vaak te vinden in de grote discotheken in Duitsland en Spanje.

Win een mega-vuurwerkpakket bij Radio Oranje Nationaal
25-12-2012 14:53:00

‘Radio Oranje Nationaal’ is een gezellige muziekzender met bekende Nederlandse liedjes van vroeger en nu, met als slogan ‘Bekroond door het Nederlandse lied’. Op de website radiooranjenationaal.nl kun je verzoekplaten aanvragen, live luisteren of de playlist nalezen.Deze week maak je bij Radio Oranje Nationaal kans op één van de 10 mega vuurwerkpakketten ter waarde van 75 euro, samengesteld door El Blanco.

Hawta Official hoog in de hitlijsten
25-12-2012 02:38:00

De afgelopen week heeft Hawta Official diverse scholen bezocht voor optredens en is een flyer- en downloadactie gestart. Hawta Official bracht onlangs via het welbekende Rood-Hit- Blauw-label de single ‘Kerst Met Jou’ uit. Deze coole en lekker in het gehoor liggende dancetrack met toch ook klassieke kerst-ingrediënten, scoort op dit moment door de volgende resultaten: Een bijzonder fraaie 37e Positie in de toonaangevende Megacharts TOP-100, optredens bij TMF ‘in de mix Zomertour’, Youtube verkiezing gouden bal gewonnen...

Prettige Kerstdagen
24-12-2012 19:26:00

TV Oranje shownieuwsredacteur Gert Reehuis wenst iedereen fijne Kerstdagen. Bedankt voor de vele (digitale) Kerstkaarten die ik heb mogen ontvangen. TV Oranje zal tijdens deze dagen natuurlijk veel aandacht schenken aan hoofdzakelijk Nederlandstalige Kerstclips.

Clip Zanger Rinus & Ronnie Ruysdael ft. Debora online
24-12-2012 16:34:00

Wat tijdens een optreden als geintje begon, groeit uit tot een ware YouTube-hit. Op dag 1 heeft de clip al 60.000 kijkers weten te trekken! Toen Ronnie Ruysdael, een tijdje geleden optrad in Eelde, in dezelfde feesttent waar Zanger Rinus zojuist van het podium was gestapt, ontstond bij de managers van beide zangers het idee om de twee te koppelen.

Na meer dan vijftig jaar de opvolger van ‘The Hucklebuck’
24-12-2012 15:12:00

Nog wekelijks wordt er massaal gedanst op het inmiddels meer dan 50 gaar oude “The Hucklebuck”. Het probleem was een geschikte opvolger. Nu jaren later is die er dan eindelijk. Het idee is afkomstig van de ‘golden oldie zanger’  Henri Spider   en de titel “Do Do Do The Hucklebuck”  en deze is vanaf heden in de gehele Benelux nu zowel op cd als via de bekende download portals verkrijgbaar. Verantwoordelijk is de Belgische uitgever D & V. D & V speelde al langer met het idee om nieuwe nummers op te nemen.

TV Oranje maakt Top 1000 van 2012 bekend. Eerste plaats voor duo Picobello, ondanks scheiding
24-12-2012 14:00:00

Muziekzender TV Oranje heeft aan de vooravond van Kerstmis op de website tvoranje.nl de definitieve lijst bekendgemaakt van de TV Oranje Top 1000 van 2012. De eerste plaats in de traditionele eindejaarshitlijst is voor ‘We doen eens lekker gek vandaag’ van Picobello. Betsy Geertsema en haar man Sjouke scoorden met dit nummer het afgelopen jaar de meeste stemmen in de dagelijkse TV Oranje Verzoekparade, die de basis vormt voor de Top 1000.

Ellen ten Damme pakt uit op Kerstavond
23-12-2012 15:44:00

Op 24 december sluit Ellen ten Damme haar bijzondere Spitz!-tour op een wel heel spectaculaire wijze af in Paradiso Amsterdam. Ellen ten Damme creëert met behulp van indrukwekkende (en intieme) visuals, haar band, dansers van Scapino Ballet Rotterdam en een levende kerststal een spraakmakende avond. Na het succes van de shows ‘Durf Jij?’ en ‘Cirque Stiletto’ presenteert Ellen ten Damme met ‘SPITZ!’ een uitdagende mix van muziek, moderne dans en visuals. Voor deze voorstelling werkt ze samen met Scapino Ballet Rotterdam. De choreografieën van artistiek leider Ed Wubbe zijn een prachtige aanvulling op de liedjes van Ten Damme’s gouden cd ‘Durf Jij?’

De Bronnen van 3JS
22-12-2012 16:34:00

Op dinsdag 15 januari 2013 is de officiële première van de theatertour ‘Bronnen’ van 3JS in theater de Meerse, Hoofddorp. Deze vierde theatertour start op 10 januari met een try-out in het Kennemer theater te Beverwijk.

'50 jaar Ronnie Tober' op 18 januari bij Omroep Max
22-12-2012 13:27:00

"Ik heb van Omroep Max gehoord dat mijn TV special "50 jaar Ronnie Tober" op de buis komt op 18 januari a.s. op Ned. 2 om 17:35 uur ", laat Ronnie ons weten. Na het grote succes van het lied ‘Er is niemand zoals jij’, heeft Ronnie niet stil gezeten en is de 67 jarige ras entertainer nog lang niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten.

Spectaculaire slot actie 25 jarig jubileum Frank Verkooyen
21-12-2012 21:57:00

Het 25 jarig jubileum van Frank is in maart van dit jaar reeds groots gevierd met een spetterende dinnershow en zal afgesloten worden met een speciale actie voor de fans. Op 31 december vanaf 00.00 uur wordt er ieder vol uur een album weggeven. Maar liefst 25 exemplaren van het laatst verschenen album 'In de wolken' zijn er te winnen aan het eind van dit jubileum jaar.

Nick & Simon bestverkochte Nederlandse artiesten
21-12-2012 20:17:00

In het jaaroverzicht van bestverkochte albums in Nederland bekleden Nick & Simon de 4e positie met hun album 'Sterker'. Adele staat op 1 en 2 en Birdy staat op 3. Dit betekent dat Nick & Simon de bestverkochte act uit Nederland is. In de top 10 laten ze o.a. Ilse Delange, Racoon en Mumford & Sons achter zich. Het is het zesde jaar op rij dat de heren in de top 10 van het jaaroverzicht te vinden zijn. Op 11 oktober 2013 staan Nick & Simon opnieuw in het Gelredome, dit keer met hun show 'Sterker in Gelredome'.

Kerstshow Marco de Hollander; Feesten, Genieten en Eten!
21-12-2012 19:27:00

Met een pracht winterzonnetje werd zaterdag 15 december de kerstshow van Marco de Hollander en team georganiseerd. Een zaal vol fans van het Nederlandse lied waren vroeg naar Partycentrum Aardam in Ter Aar gekomen. In een uitverkochte show maakte de Ter Aarse volkszanger als eerste zijn opwachting op het podium.

Kabouter Plop gaat op vakantie in Nederland!
21-12-2012 19:19:00

Plopperdeplopperdeplop! Ga je met Kabouter Plop en zijn beste kaboutervrienden mee op vakantie? Plop hoeft niet lang na te denken als tante Plap vraagt of hij komt logeren in haar vakantiepaddestoel. Samen met Klus, Kwebbel en Lui vertrekt hij om te kunnen genieten van een rustgevende droomvakantie en trekt hij door heel Nederland! Studio 100 presenteert de nieuwe Kabouter Plop show 'Vakantie vol verrassingen' waarin Plop samen met zijn vrienden weer grote avonturen beleeft. De droomvakantie verloopt namelijk alles behalve rustgevend, want Plop en zijn kaboutervrienden komen voor allerlei verrassingen te staan... Wil je ontdekken hoe dit afloopt? Zet dan je kaboutermuts op en kom zingen, dansen en lachen samen met de leukste kabouters in een theater bij jou in de buurt!

Nieuw album voor Groningse folk-bluegrass formatie StroatklinkerS
21-12-2012 19:13:00

“Vrizze Wind” is de titel van de nieuw CD van de Groningse folk-bluegrass formatie StroatklinkerS. De formatie bestaat inmiddels 22 jaar en heeft in der loop der tijd een geheel eigen, origineel geluid ontwikkeld. Op deze, inmiddels 6e CD benadrukken de mannen de kracht van deze formatie:  muzikaliteit, originaliteit en humor. De 15 nummers kennen een grote diversiteit, variërend van bluegrass, (soms met Keltische invloeden), tot de sfeer van traditionele Groningse (volks)liederen. 13 nummers komen uit eigen koker.

Laura van den Elzen maakt met topmuzikanten eigen single voor kids in Africa
21-12-2012 16:07:00

Met 12 jaar stond de Gemertse Laura van den Elzen als Miley Cyrus en Tina Turner in de grote finale van RTL4 MyNameIs televisie show met wekelijks miljoenen kijkers in Nederland en België. Albert Verlinde noemde Laura de onbetwiste nummer 1,  Erik de Zwart zei tegen Laura in de finale wat heb jij een geweldige snik in je stem. Laura raakte de juiste snaar, wat uiteindelijk ervoor zorgde dat Laura in deze muziekwereld terecht kwam.

Audrey Smits laat er geen gras op groeien
20-12-2012 22:46:00

Een nieuw jaar een nieuw begin dat moet Audrey Smits hebben gedacht toen ze haar nieuwe single aan het schrijven was. Na het radio succes van Winterstar laat ze er geen gras over groeien en komt nog voor het einde van het jaar met een nieuwe single op de markt "I am in love" is de titel en daarvoor heeft zij zowel tekst als muziek zelf geschreven. Een nummer dat laat zien dat we het hier hebben over een zangeres met hitpotentie. Het jaar 2013 is een druk jaar voor deze Brabantse.

Marian Mayloo spreidt haar vleugels uit
20-12-2012 22:24:00

De Brabanse zangeres Marian Mayloo scoort (inter) nationaal goed met haar single "24 uur met jou". Binnen en Buitenlandse zenders hebben het nummer opgepakt en velen hebben het op de hoge rotatie gezet. De in het buitenland opererende zenders gericht op Nederlanders hebben Mayloo in de arm gesloten. Bij vele zenders is zijn “ schijf van de week”. Mede door deze vele aandacht bleef het maken van de clip welke behoort bij deze, inmiddels vierde, single en in de ijskast.

Nieuwe single voor René le Blanc en Johan
20-12-2012 22:16:00

In Oostenrijk ontstond het idee voor René le Blanc en zanger Johan uit Arnhem om misschien samen een cd op te nemen. Afgelopen vrijdag waren ze te gast bij het programma Hallo!! van Omroep gelderland. De zangers zongen daar een stukje accapella voor het aanwezige publiek. De reacties waren zo overweldigend dat René het nummer snel heeft uitgewerkt. Gisteravond hebben René & Johan het nummer opgenomen in Rooftop studio.

Ronnie Ruysdael veilt zijn eerste 'Plateauzoolschoenen' voor Serious Request
20-12-2012 22:07:00

Op vrijdag 21 december treedt Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, op tijdens de Witte Kerstshow in discotheek Lucky te Rijssen. Tijdens dit optreden zal hij afstand doen van de allereerste plateauzoolschoenen die hij ooit droeg. Hij gaat deze schoenen namelijk veilen en de opbrengst zal ten goede komen aan de actie 'Serious Request'.

Tex-Mex Carnavalsplaat voor Alle 13 Jaanke!
20-12-2012 19:19:00

De nieuwe single van Alle 13 Jaanke is gelanceerd! Het nummer ‘Hopsasa’ is een opzwepende plaat die zeker zal opvallen in de carnavalsperiode, gezien de Tex-Mex en Country invloeden.  Gino Schipperen (Guan ta na Mera) heeft dit liedje 10 jaar geleden geschreven en destijds met ‘Hiedekedat’, een Brabantse act, regionaal uitgebracht. Nu met Alle 13 Jaanke is ‘Hopsasa’ landelijk uitgebracht door Berk Music. Het bekende trio, Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote, heeft niet stil gezeten.

Johnny Gold lanceert pretsingle
20-12-2012 19:16:00

In 1977 bracht de Limburgse formatie Total loss, op het Telstar label het liedje "Balle Balle" voor het eerst uit. Jaren later werd het door het Limburgse duo Jacky en Fabrizio als loonpersing in eigen beheer uitgebracht, toen zijn management Johnny hierover tipte, en hij het orgineel beluisterde was er geen twijfel over mogelijk wat zijn volgende feestknaller zou gaan worden en liet het wederom op zijn geheel eigen wijze produceren door Nederlands beste feestplatenproducent van dit moment Waylon vd Heijden. 

Ontvang gratis* editie 14 van artiestenblad Lucky Joe
19-12-2012 19:47:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Dennie Christian is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 14 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. Naast een artikel over Ronnie Tober die inmiddels al 50 jaar in het vak zit lees je alles over De Wannebiezz. In het 64 tellende full color magazine wordt tevens aandacht besteedt aan DuoNL, Frank Verkooyen, Koos Alberts, Dana Winner en de overgang van radio Hollandio naar PuurNL. 

Prijswinnaars Nieuwjaarsparty John de Bever bekend
19-12-2012 19:22:00

Op dinsdag 1 januari 2013 viert John de Bever zijn NieuwjaarsParty in het Gala Paviljoen van restaurant de Collse Hoeve in Nuenen (bij Eindhoven). Tijdens dit muzikale feest der herkenning zijn er optredens van maar liefst vijftien artiesten, onder wie Grad Damen, Charlène, Henk Damen en natuurlijk John zelf. Het wordt een middag vol sfeer, gezelligheid en saamhorigheid. De zaal gaat open om 14.00 uur, de entree bedraagt € 15,- inclusief een muziekcadeau. Meer informatie is te vinden op de website van John de Bever. TV Oranje Shownieuws mocht 5 keer 2 entreekaarten verloten onder haar lezers. De gelukkige winnaars zijn: Yvonne Lubbersen Sassenheim, Richard Janssens Breda, Mirjam Grielis-Heijnen Geldrop, Hans en Corrie van Zundert Etten-Leur en Mirjam Duijmelinck Helmond.

Only Seven Left gaat naar Indonesië
19-12-2012 13:04:00

Only Seven Left gaat voor de vierde keer hun geluk beproeven in het buitenland: na Egypte, Engeland en België is Indonesië aan de beurt. Op uitnodiging van het Erasmushuis in Jakarta gaat de band in februari op tour door Indonesië. De afgelopen maanden was op het op Facebook en Twitter al druk met reacties van Indonesische fans.

In mei 2013 op vakantie met 8 artiesten naar Turkije
19-12-2012 12:53:00

Van 4 t/m 11 mei 2013 organiseert Frank Peters van FP2000 een Holland Muziekweek+ naar het Turkse Ölüdeniz, gelegen in de provincie Mugla dichtbij de bekende stad Fethiye. Ölüdeniz is een van de 5 mooiste stranden van de wereld en het meest gefotografeerde strand van onze globe. U verblijft in het splinternieuwe 5-sterren Hotel Orka Sunlife dat op 29 april 2013 haar deuren voor het eerst zal openen. Het moderne hotel is gebouwd op een berg bij Ölüdeniz met een prachtig zicht over de Middellandse Zee.  Tijdens deze compleet verzorgde reis gaan mee: Franky Falcon, Frank van Etten, John West, Arnold, Jordi Falcon, Frank Smeekens, Colinda en een mystery guest. De prijs voor dit 8-daagse reisarrangement is te boeken vanaf € 739.00.

Do they know it’s Christmas? van Band Aid dit jaar de populaire kersthit
19-12-2012 12:18:00

De kerstklassieker Do they know it’s Christmas? van Band Aid is dit jaar de meest populaire kersthit. Dat blijkt uit de nieuwe Winterse 50, die woensdag bekend is gemaakt. Luisteraars van 150 omroepen in Nederland en België hebben de afgelopen weken gestemd op hun meest favoriete kerst- en winterhits. Er is 106.000 keer gestemd, een nieuw record in het elfjarig bestaan van de hitlijst.

De lichten gaan aan bij Denans
19-12-2012 10:24:00

"Dan gaan de lichten aan" is de titel van de nieuwe single van Denans. Het is een oude hit van de Belg Luc Steeno. In plaats van een wals is er een up tempo lied van gemaakt door muziektovenaar André Kooiman. Er zijn twee presentaties gepland en wel op zondag 13 januari bij "De Kwast", Vijverstraat 15 te Sint Willebrord en een week later op zondag 20 januari bij El Corazon, Markt 36 te Roosendaal.  Tijdens de presentatie op 13 januari zijn er gastoptredens van: De Gebroeders Ko, Rocky Taylor, DJ Marco, Jessica Malfait, Alex, e.v.a.

Peter Arends lanceert Manuela remix
19-12-2012 08:06:00

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Peter Arends is een feit. Met zijn gouden stem weet de uit Deventer afkomstige zanger menigeen te beroeren en zeker met deze Manuela remix die hij heeft uitgebracht weet hij de complete zaal op zijn kop te zetten. Samen met Producer Roy Otters van Profisound uit Apeldoorn heeft hij het nummer in een compleet nieuw jasje gestoken en we gaan zeker nog meer van deze artiest horen. Binnenkort wordt de videoclip opgenomen die uiteraard bij TV Oranje te bewonderen zal zijn.

Tweede Kerstdag Pianohouse in Den Herdenbergher te Hardenberg
18-12-2012 21:57:00

Tweede kerstdag is het muziekcafé Den herdenbergher geopend. Vanaf 22.00 uur staan de artiesten van de Pianohouse weer klaar voor een avond vol muziek, zang en dans. En dat alles natuurlijk met een feestelijk kersttintje! Kerst wordt ook dit jaar weer goed gevierd bij Den Herdenbergher. The Pianohouse: een groep professionele muzikanten met een geweldige onderlinge chemie en een volledig eigen sound. Drie artiesten op de piano rouleren op een showavond en worden daarin bijgestaan door bass en drums. Nooit hetzelfde, maar de rasartiesten spelen in op de omgeving. Ze spelen niet vóór u, maar mét u. U vraagt, zij draaien. Deze avond wordt het natuurlijk extra feestelijk; de kersthits zullen zeker niet vergeten worden.

'Ons Café' wordt getipt als Feestplaat van 2013
18-12-2012 21:27:00

Met het nummer "Ons Café" heeft het fonkelnieuwe duo Theo & Theo zich direct goed op de muzikale kaart gezet. Het is een meezinger van de bovenste plank en heeft alles in zich om de carnavalstopper van 2013 te worden. Onder leiding van producer Roel Jongenelen hebben ze van dit door Vinzzent (Dromendans) geschreven nummer een super productie gemaakt. Theo en Theo hebben samen al meer dan een eeuw ervaring in het maken van Feest met de hoofdletter F.

Binnenkort nieuwe single van Jolanda Zoomer
18-12-2012 21:16:00

Jolanda Zoomer is 1 november gestart met “Jolanda Zoomer Entertainment”  en brengt in januari haar nieuwe single uit. Deze is geproduceerd door Frank Verkooyen in zijn eigen “The Boom! Studio” in Breda. Jolanda en Frank hadden hetzelfde idee en zijn daarom samen aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn en de fans van het eerste uur zullen blij verrast zijn.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: