RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tim Knol zingt titelsong film Koning van Katoren
14-11-2012 17:33:00

Tim Knol heeft de titelsong voor de familiefilm Koning van Katoren gemaakt. De jonge muzikant schreef het nummer May Take Long speciaal voor de film die begin december in première gaat in de Nederlandse bioscopen. Het nummer was vanmorgen voor het eerst te horen in de radioshow van Giel Beelen en de bijbehorende video is hier te zien. In de film zitten verder onder meer nummers van Anne Soldaat, Triggerfinger, Moss, Happy Camper en The Upsessions.

Nieuwe single Rene Becker 'Wat ben je mooi'
14-11-2012 17:03:00

De spontane Stadskanaalster zanger René Becker, heeft wederom een geweldige hit in handen. Na zijn gouden single ‘Maar Vanavond’ komt René vanaf 14 november met zijn nieuwe single ‘Wat Ben Je Mooi’ verfrissend uit de hoek. Hitproducer Kees Tel heeft hiermee een geweldige toon gezet in de carrière van René Becker. ‘Kees heeft mijn zelfgeschreven nummer precies weten te maken, zoals ik het in mijn hoofd had. Een up-tempo Nederlandstalig lied in een jasje van deze tijd’, aldus de goedlachse René.

Nieuwe single en aankomend album doorbraak John West
14-11-2012 16:58:00

Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd draait John West al een aantal jaartjes goed mee binnen de Nederlandstalige muziek. “Zijn ster is rijzende”, zoals men dat zo mooi zegt! Deze in 1988 in Den Haag geboren jongeman stond in 2007 al in de lijsten met zijn single ‘Weet Wat Je Begint’. Dit jaar bracht een vernieuwde versie van dit nummer uit welke opnieuw met veel enthousiasme is ontvangen. John West wordt door insiders al enkele jaren op de voet gevolgd als één van de aanstormende talenten.

Dennie Christian te gast in het muziekprogramma van TV Lucky Joe
14-11-2012 16:47:00

Zondagmiddag 25 november wordt er weer een aflevering opgenomen van het muziekprogramma TV Lucky Joe  met bekend en onbekend talent. Er worden zowel reguliere opname gemaakt als een paar opname in kerstsfeer. Het  ligt aan de artiesten zelf wat voor liedjes ze gaan zingen ze kunne ok kiezen voor een ballade i.v.m. kerst en 1 reguliere nummer uit hun repertoire. In deze show zullen  o.a. de volgende artiesten te gast zijn:  Dennie Christian, Silvia Swart, John Enter,  Astrid Wevers, Rodney Elzer, Joly & Terry West , Marco Schouten, Het schlager duo Nicefield, Leticia, Leroy,  Rene Wanders, Jeroen Stevens, Hermien, Mathijs Laverman en Jan & Marga.

Nick & Simon in was vereeuwigd
14-11-2012 16:16:00

Vandaag hebben Nick & Simon, Nederlands populairste zangduo, onder grote persbelangstelling, hun wassen evenbeelden onthuld in Madame Tussauds Amsterdam. Tevens hebben zij hun nieuwe single en bijbehorende spectaculaire videoclip ‘Ze Lijkt Net Niet Op Jou’ gelanceerd.

Jubileum album Frank Verkooyen kent 13 unieke tracks
13-11-2012 20:23:00

Frank Verkooyen zit dit jaar 25 jaar in het vak, leverde in 2012 al de singles 'Dit is mijn kroeg' en 'Ik droom nog een beetje' af en ondertussen wordt hij alom gewaardeerd om zijn teksten, composities, producties en om zijn muziek. Vooral de laatste jaren is hij onderweg naar meer landelijke bekendheid. In het voorjaar van 2013 verschijnt er een gloednieuw album.

Knotsgek komt met 'Hedde gij misschien ADHD'
13-11-2012 20:18:00

In 2010 steken de solo zangers Fabian Somers & Gerbrand de koppen bij elkaar en brengen datzelfde jaar een carnavals liedje uit met als titel “Feest, feest, feest”. Door de vele positieve reacties besloten de heren in 2011 om een opvolger te maken, wat resulteerde in de geweldige knaller “We zeggen bijna en…!!’’. Ook deden ze dat jaar mee aan “Radio Hollandio Carnavalskraker 2011” en behaalde daar een tweede plaats. Na deze twee succesvolle liedjes werd er besloten om samen gezellig door te gaan onder de naam “Knotsgek”.

Audrey Smits laat ons kennismaken met 'Winterstar'
13-11-2012 17:28:00

Vele podia in binnen- en buitenland heeft ze betreden. In de wereld van de country muziek is ze geen onbekende. In het verleden vele cd’s opgenomen en uitgebracht. Haar naam Audrey Smits. De muziek is tijdloos en daarom is er besloten om van haar album Vivid het nummer “Winterstar'” als (promo) single te laten verschijnen. Een nummer welke prima past bij de tijd van het jaar en gezien de eerste reacties van de kenners best eens een plaat kan worden welke veelvuldig gedraaid zal gaan worden op de vaderlandse radiozenders.

Vijfde edtite van Anita’s Polderparty in Sprundel
13-11-2012 11:09:00

Voor de 5e keer organiseert de Sprundelse zangeres Anita Christianen met hulp van buurtvereniging De Boskrekels op 16,17, en 18 november weer haar Polderparty. Dit jaar met een feestelijk tintje want tevens viert zij ook het feit dat ze al 30 jaar zingt. Op vrijdag 16 nov. is dan ook de release van haar cd/dvd jubileumalbum. Nieuw dit jaar is op vrijdag de Teenageparty voor de jeugd tussen de 12 en 16 jaar. Deze avond is van 20.00u tot 23.30u. Meer info www.stuifteenage.nl Op zaterdag is er de Polderdance met Kodex Dj’s Willem en Twannie. Op zondag ontvangt Anita vanaf 15.00u een keur van artiesten o.a. De Gebroeders Ko, Johnny Gold, Wesley Klein, Randy Watzeels, Roger van Meer, Linda Kools, Randy Watzeels, Yoeri L'Abée en Jeroen Spierenburg en Tommie Lips.

Nick en Simon Sterker in GelreDome
13-11-2012 11:01:00

Op vrijdag 11 oktober 2013 geven Nick en Simon een concert in GelreDome Arnhem. De voorverkoop van dit concert “Sterker in GelreDome” start aanstaande vrijdag 16 november om 10 uur. Nick Schilder en Simon Keizer breken in 2006 door met hun debuutalbum Nick & Simon, dat meteen dubbelplatina werd. Sinds 2007 is het duo veelvuldig bekroond met onder meer een Zilveren en een Gouden Harp, een Buma NL Award en een Edison. Hun daaropvolgende albums “Vandaag”, Luister” en Fier” werden allemaal  dubbelplatina en komen op de eerste plek van de albumlijsten. Ook de live registratie van hun vorige optreden in GelreDome tijdens Symphonica in Rosso behaalde die toppositie en is inmiddels dubbel platina. In de Radio 2 Top 2000 van 2011 stonden maar liefst zeven liedjes van het duo.

Meld je aan voor een intiem huiskamer optreden van Loes van de Mars
13-11-2012 10:52:00

The Voice Of Holland kandidaat Loes van de Mars verlaat na ‘The Battles’ het programma, maar houdt het niet voor gezien. Een week na de uitzending komt al een duet uit met musicalster Charly Luske en afgelopen zondag kondigde ze via Facebook aan dat ze een huiskamer tour gaat doen door Nederland. Samen met haar gitarist Tomas Luyke zal ze optredens geven van 45 minuten waarin ze bekende liedjes in een nieuw jasje steekt. Fans van Loes kunnen zichzelf aanmelden voor een intiem optreden in hun eigen woonkamer.

Johan Vlemmix en De Gangmakers bieden Bram Moszkowicz excuses aan
13-11-2012 10:43:00

Johan Vlemmix en De Gangmakers hebben vernomen dat hun lied over Bram Moszkowicz: ‘Advocaatje leef je nog’. Niet in goede aarde is gevallen bij de heer Moszkowicz. Zij kwamen erachter, dat de stem van Bram Moszkowicz niet gebruikt had mogen worden. Wij willen hierbij onze excuses aanbieden aan de heer Moszkowicz. Wij hopen de nieuwe cd, de versie zonder zijn stem, samen met een grote bos bloemen aan te bieden aan de heer Moszkowicz. De opbrengst van de nieuwe cd komt ook ten gunste van Bram Moszkowicz en wij hopen dat hij alsnog wil figuren in de nieuwe videoclip van het nummer: ‘Advocaatje leef je nog’.

Marco de Hollander's album 'Je dromen achterna' verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
12-11-2012 20:22:00

Naar de nieuwe cd van Marco de Hollander “Je dromen achterna” werd al enige tijd reikhalzend uitgekeken. Gelukkig werd het album op 27 oktober uitgereikt door Ronnie Tober. Uiteraard bevat deze cd zijn recente singles “Mijn Vriend”,  “Ik zie altijd liefde in je ogen” en het duet met Ronnie Tober “Twee artiesten, hand in hand” Ook de huidige single “Het leven is te mooi” krijgt veel airplay bij de radiostations en ontbreekt niet op deze prachtige cd met 8 pagina booklet. Een CD die liefhebber van het Nederlandse lied in huis moet hebben.

Wassenbeelden van Nick & Simon vanaf 14 november in Madame Tussauds
12-11-2012 20:12:00

Wie vanaf aanstaande woensdag een bezoekje brengt aan Madame Tussauds in Amsterdam zal het opvallen dat Nick & Simon zijn toegevoegd aan de collectie. Begin 2012 kon er via de website van radiozender 100% NL gestemd worden op wie een eigen wassen beeld verdiende. Het Volendamse duo kreeg 32% van de stemmen. Ze lieten hiermee onder  meer Ilse deLange achter zich.  Ook Jan Smit, Marco Borsato en Roel van Velzen, André van Duin, Frans Bauer, Gerard Joling en Gordon zijn er te vinden. 

'Life is an April Day’ levensspreuk Carry Ann
12-11-2012 17:51:00

Muziek maken zit Carry Ann in het bloed. Al op 15 jarige leeftijd trad zij op met haar meiden popgroep, geïnspireerd op de Dolly Dots, op diverse feesten en in sportkantines. Al deze pret mondde uit in een conservatorium opleiding tot jazz vocaliste. Tijdens haar studie had zij meerdere interesses, waaronder spel en cabaret, en die kan ze met een knipoog kwijt in haar eigen cabaret groep: Blijf Kalm. Mede hieruit komt haar podium persoonlijkheid: een knipoog naar jezelf zo nu en dan, kan geen kwaad!

Charly Luske maakt duet met TVOH Loes van de Mars
12-11-2012 16:20:00

Onlangs kon heel Nederland zien hoe Trijntje Oosterhuis koos voor Patt Riley in plaatst van Loes: Op Twitter werd snel geschakeld door Charly, die Schreef: "Kan niet kiezen, als ik ze met ogen dicht zou horen...Loes. Hoe kan je deze laten battelen @Trijntje_O en @TJOosterhuis? Beide finalisten!" Tjeerd Oosterhuis reageerde: "Tsja sterke club he?!".  Vervolgens stuurde Charly een tweet met de tekst " Wanneer komt Loes terug?"  Waarop Tjeerd antwoord: "Ik voel een duetje met Loes aankomen?

Nieuwe single Rinus Ponsen
12-11-2012 15:49:00

Rinus Ponsen staat naast zanger bekend als een getalenteerd tekst- en muziekschrijver. De tekst voor zijn nieuwe single “Jij lacht niet meer” komt dan uiteraard ook uit Rinus eigen pen. Voor de opnames werd uitgeweken naar de kwaliteitsstudio van Kees Tel. "Jij lacht niet meer" is een echte smartlap waarbij de sound uitstekend tot zijn recht komt bij Rinus  rauwe stemgeluid. Een prachtige bijpassende clip is reeds opgenomen door Kaska Producties en zal snel te zien zijn op Youtube, TV Oranje en de diverse overige clipstations.

Joly & Terry West reiken nieuw album uit aan DuoNL
12-11-2012 15:37:00

Op zondag 11 november was het een spannende dag voor DuoNL. Ze kregen namelijk uit handen van de welbekende producers Joly en Terry West hun derde album overhandigd. In een overvolle zaal is dit album gepresenteerd aan het publiek en de reacties waren overweldigend! Met een keur aan artiesten werd dit uitbundig gevierd. Chris en Williejan waren zichtbaar ontroerd door de grote opkomst.

Musical 'Hij Gelooft In Mij' in première gegaan
12-11-2012 14:56:00

Zondag 11 november is in het DeLaMar Theater de door Joop van den Ende geproduceerde musical "Hij Gelooft In Mij" in première gegaan. Vele bekende Nederlanders kwamen naar de hoofdstad om de musical over het leven van André Hazes te bekijken.  Het verhaal is heel mooi verweven door middel van de nummers van André Hazes.

Vierde dvd van Jersey is realiteit
12-11-2012 04:54:00

Na lang wachten van 1,5 jaar is het dan eindelijk zover, de 4e dvd van Jersey is realiteit. Achter Jersey gaan de broers Kees en Erich van der Velden schuil. Het succesvolle tweetal weet de nationale én internationale hitlijsten regelmatig te behalen met hun dvd’s en cd’s albums. De prachtige ambiance in de omgeving van het pittoreske dorpje Leusden bleek de ideale opnameplek voor hun nieuwe dvd. Jersey zit goed in de opwaartse lift bij hun trouwe publiek door het brengen van kwaliteitsmuziek. Het is natuurlijk teweeg gebracht door hun enorme eigen professionele drijfveer en mede door de samenwerking als twee broers. Ook voor deze dvd hebben de broers hun enorme muzikale talenten weer weten te benutten.

Neem een Kerstwens op bij TV Oranje
11-11-2012 18:50:00

Begin december vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn drie dagen lang van harte welkom in de studio van TV Oranje in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is daarbij ook gelegenheid om een 'gewone' TV Oranje Showflits in te spreken. De opnamedagen zijn zaterdag 1 december, zondag 2 december en maandag 3 december.

Tienjarig bestaan Ronnie Tober Foundation wordt groots gevierd
11-11-2012 18:19:00

De Ronnie Tober Foundation bestaat dit jaar tien jaar. Elk jaar wordt er om geld te genereren een benefietgala gehouden in de Eusebiuskerk in Arnhem. Dit jaar op zaterdag 17 november a.s. De Ronnie Tober Foundation (RTF) werd opgericht door zanger/entertainer Ronnie Tober, samen met partner Jan Tober-Jochems. Ronnie wilde wat betekenen voor zijn medemens, en dat hij niet alleen bekend was van de mooie of leuke liedjes. Toen besloot hij om een stichting op te richten om mensen met een verstandelijke beperking uit hun isolement te halen.  En dus zijn er vele duizenden personen mee geweest met uitstapjes naar attractiepark Duinrell, De Efteling, zelfs ooit naar Disneyland Parijs, maar ook lekker uit eten in een restaurant

Peter Beense laat andere kant van zich zien
11-11-2012 18:13:00

Natuurlijk kennen we Peter Beense van de vrolijke meezingers, maar ''Geweest Is Geweest'' laat een heel andere kant zien van Peter. Deze Amsterdamse volkszanger laat horen dat hij vocaal ook prima met een onvervalste smartlap overweg kan. "Geweest Is Geweest" is geschreven door Bram Koning en geproduceerd door Hans Aalbers, die o.a. verantwoordelijk was voor enkele grote successen van André Hazes. En dat Peter groot fan is van André Hazes is te horen!

Yves Segers lanceert 'Een Beetje Gay'
11-11-2012 17:56:00

Het is de tijd van het jaar en iedereen kijkt er al weer naar uit… het Carnaval en Apres-Ski seizoen staat voor de deur! En vanaf 11-11 is het officieel! Dit is ook bij onze Belgische buren bekend en met deze single van Yves Segers geven ze een mooi feestelijk signaal af. Met een pakkende titel ‘Een beetje Gay, Dat is Okay!’ en een flinke dosis zelfspot is het feest begonnen! Yves Segers kennen we in Nederland als de zanger van de populaire groep Toast (Ik schreeuw het van de daken).

Intieme ballade 'Samen Met Jou' nieuwe single van Wim Rijken
11-11-2012 17:49:00

De intieme ballade "Samen Met Jou" van zijn jubileumalbum "Als De Dag Lacht" is de nieuwe single van Wim Rijken. Net als zijn meest recente hits "Zij Is De  Liefste" en "Als De Dag Lacht" is ook dit nummer geschreven door Wim (tekst) en Hans Rusche (muziek). Samen tekenen zij voor de productie. Op dvd is Wim Rijken samen met Nick & Simon te zien in de nieuwe "Video Van Sint". Voor het vierde jaar op rij speelt Wim hierin de rol van goedheiligman. Dezelfde rol vertolkt hij in de bioscoophit van het afgelopen jaar Sinterklaas En Het Raadsel Van 5 December, de film die deze maand ook verscheen op dvd.

Dana Winner met live band in Concert op 21 september in Westerhaar
11-11-2012 14:15:00

Op zaterdag 21 september 2013 presenteert artiestenbureau Twenterand "Dana Winner met liveband in concert" in het Kulturhus De Klaampe te Westerhaar. Met de teller die intussen op twee miljoen verkochte cd’s in binnen – en buitenland staat, is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière die al meer dan 20 jaar duurt. Tientallen gouden en platina onderscheidingen en verschillende nummer 1 hits zoals “De Oude Man En De Zee”, “Woordenloos”, “Westenwind” en “Zeven regenbogen” zijn het overtuigende bewijs van Dana’s bloeiende carrière.  Dana’s unieke vocale talenten, haar stijlvolle shows, haar met veel zorg geselecteerd liedjesrepertoire en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook succes kent...

De Pitaboys gaan vol gas
11-11-2012 13:49:00

De Pitaboys kent u nog van hun mega-hit “Waar is da feestje?”. Na de singles “Ukulele” (nr4 Vlaamse 10), “Ca c’est la vie” (nr 3 Vlaamse 10), “Alle mooie mannen”, “Ik schreeuw het van de daken”, “Doe Da Dei Toe” en het album “Waar is die tijd? Hier is die tijd!”, is het dus nu tijd voor de nieuwe single, met name “Vol Gas! Vol Gas! Volle Kracht!”. Deze single is een typisch uptempo feest & après-ski nummer, waarvoor De Pitaboys dan ook gekend staan als enige feest & après-ski groep in België.

 

Beperkt aantal gratis kaarten voor Kerst- & Nieuwjaarshow Brabant Toppers
11-11-2012 13:38:00

Er zijn een beperkt aantal gratis kaarten voor de tv opnamen van o.a. de Kerst- en Nieuwjaarshow in Bar Dancing Fantasy in Haps op Dinsdag 4 december a.s. met o.a. Thomas Berge, Peter Beense, Vinzzent (ovb), Corry Konings, Dario & Family, Henk Wijngaard, Dries Roelvink, Jettie Pallettie, Wesley Klein, Sam Gooris, Lisa, Amy & Shelley, Rob van Daal, Frank Verkooijen, Tamara Tol, de Wannabiez, Frank van Etten e.v.a. zijn nu verkrijgbaar. Wees er snel bij, want vol=vol. Voor gratis kaarten klik HIER.

Nieuw duo Die Spatzl brengt gezellige muziek
11-11-2012 13:27:00

Feest een heel veel gezelligheid dat zijn de ingredienten van het nieuwe duo "Die Spatz". Het prille koppel bestaat uit Louisa en Edith. Twee dames die geen onervaren zangeressen zijn hebben de handen in elkaar geslagen. Louisa zingt al jaren solo en Edith kennen we nog van "De Alpenzusjes."

Marina van der Rijk ( Miggy) overleden
11-11-2012 12:34:00

Wie kent niet het lied "Annie, hou jij m'n tassie even vast". Met dit nummer behaalde zangeres Miggy (Marina van der Rijk) in 1981 een tweede plek in de destijds populaire Top 40. Afgelopen woensdag overleed Marina op 51 jarige leeftijd na een kort ziekbed, aldus het rouwbericht. Miggy was een eendagsvlieg, die na dit nummer uit de publiciteit verdween en geen hits meer scoorde. Wel bereikte in 1989 een remix van Annie de tipparade. In de clip voor het nummer danste onder andere Gerard Joling mee.

35 jaar Anita & The Rapsodie's op cd/dvd
11-11-2012 06:28:00

Het begon in 1976 met een talentenjacht, zomaar voor de grap. Wie had gedacht dat Anita in 2012 nog steeds zou zingen. Heel veel mooie dingen heeft ze in al die jaren meegemaakt. Mooie herinneringen aan de tijd met The Rapsodies. Herinneringen aan haar vader die haar de eerste jaren overal naar de optredens bracht en haalde. Wie had gedacht dat al die liedjes van toen anno 2012 nog steeds gedraaid zouden worden. Anita heeft in de loop der jaren ook de nieuwe ontwikkelingen meegemaakt.

Paultje Poets brengt Nederland gevoelige ballade
10-11-2012 19:45:00

De Betuwse zanger Paultje Poets bekend van o.a. “Als de trommel roept “ “Als we straks naar Tirol toegaan “ “Ik heb jou niets te zeggen “ “ Reuzenrad “ en “ Lijn 10 “heeft in 2009 al eerder een uitstapje gemaakt naar een mooie ballade. Toen was het de kerstsingle: “Eenzaam met kerst “ Nu in 2012 komt Paultje Poets ons verassen met wederom een rustig en gevoelig nummer met de titel:  “ Kleine jongen “. Een Duitstalige hit van de Flippers werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een lied waarmee Paultje de gevoelige snaar probeert te raken .

Feestkraker voor De Gebroeders Ko i.s.m.DJ Willem de Wijs en Feest DJ Bas
10-11-2012 19:31:00

De Gebroeders Ko lanceren in samenwerking met DJ Willem de Wijs en Feest DJ Bas hun nieuwe feestkraker “De Blauwe Stier“, wat een cover is van het nummer “Het Dorpscafé“ van Jantje Koopmans. De inmiddels 88 jarige Jantje Koopmans is in de verte nog familie van Ton en Gerard Koopmans en toen zij zochten naar een nieuwe single begon Gerard het nummer “ het dorpscafé “ te spelen waarna zij gelijk besloten om daar een eigentijdse Gebroeders Ko versie van te gaan maken.

Yosee heeft de Oranje Kroon
10-11-2012 19:26:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 12 november is dat ‘Ik zie weer pretjes in je ogen’, de nieuwe single van Yosee. Het nummer is geschreven door niemand minder dan Peter Koelewijn. Nadat hij een clip van Yosee had gezien, zocht Koelewijn via social media contact en bood aan om iets voor haar te schrijven. Het eerste resultaat is deze vrolijke meezinger. De clip werd opgenomen in 's-Hertogenbosch, de thuisstad van Yosee.

Nieuw minialbum Monique Regtop
10-11-2012 19:22:00

De Emmense zangeres Monique Regtop heeft op 4 november jl. tijdens een feestelijke presentatie in een volle zaal Gossen in Stadskanaal haar nieuwe minialbum “Zoals ik ben” gepresenteerd waarmee ze een uitstapje maakt richting countrysfeer. Op de cd twee Nederlands- en drie Engelstalige tracks. Twee nummers zijn compleet nieuw, één Nederlandstalig en één Engelstalig.  Bij de nieuwe Nederlandstalige track “Als ik je” heeft Monique een clip opgenomen.

Jan Smit terug op nr.1 in de single Top 100
09-11-2012 20:38:00

De single "Sla Je Armen Om Me Heen" van Jan Smit keert vandaag, in de derde week van release, terug op de eerste plaats in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Deze nieuwe versie, waarvan het origineel is terug te vinden op het, met goud bekroonde, album "Vrienden" van Jan Smit, is de titelsong van de speelfilm "Het Bombardement" waarin Jan de hoofdrol speelt en die in december in de  Nederlandse bioscopen zal gaan draaien. De nieuwe versie heeft de Volendamse zanger opgenomen met Roos van Erkel.

Kathleen brengt Sinterklaasalbum uit
09-11-2012 07:59:00

Halverwege deze maand zet Sinterklaas weer voet op Nederlandse bodem. Op vrijdag 9 november aanstaande brengt Kathleen daarom een Sinterklaasalbum uit, getiteld ‘Dag Sinterklaasje’. Voor kinderen is Kathleen een bekend gezicht; ze maakte jarenlang deel uit van K3 en naast haar solocarrière werkt de Belgische zangeres als (musical)actrice, schrijfster en presentatrice. ‘Dag Sinterklaasje’ staat vol vrolijke Sinterklaasmuziek in een eigentijds jasje, met klassiekers als ‘Zie Ginds Komt De Stoomboot’ en ‘Zie De Maan Schijnt Door De Bomen’.

Clip 'Kusje d'r op' van Ronald Reinders online
09-11-2012 07:54:00

Het album "Liedjes" van Ronald Reinders heeft enkele weken in de Dutchcharts gestaan en ook de single’s afkomstig van het album worden veelvuldig gedraaid. Zijn laatste single "Kusje d'r op" doet het voortreffelijk. Op vele playlijsten staat het nummer genoteerd. En terecht want het is aanstekelijk lief en helemaal als je nu ook de bijbehorende clip erbij ziet. Geweldig gewoon. Ronald en de band hebben goed nagedacht over deze clip en het verhaal van het liedje komt er prima in naar voren.

Luc Steeno zingt Adamo
09-11-2012 07:48:00

De Vlaamse zanger Luc Steeno scoorde dit voorjaar enorm met het album “Luc Steeno zingt Adamo”, een cd waarop hij de grootste hits van Adamo omtoverde in prachtige Nederlandstalige versies. Dit album stond wekenlang in de top van de Vlaamse Ultratop Albumcharts en op 11 juli 2012 kreeg een trotse Luc Steeno een gouden Award voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van deze cd. Luc verdiepte zich er opnieuw in om nog enkele onbewerkte schatten van een Nederlandstalig jasje te voorzien.

Studio 100 steekt Maya de Bij in een nieuw jasje
09-11-2012 07:42:00

Eindelijk is het dan zover: de populairste bij ter wereld komt de Nederlandse huiskamers weer binnenvliegen met gloednieuwe avonturen. Vele generaties groeiden op met de sympathieke bij en nu heeft de animatieserie een complete makeover ondergaan en zien Maya, Willy en Flip er mooier uit dan ooit tevoren! De opgefriste Maya reeks is aangepast aan de hedendaagse technieken maar blijft herkenbaar en behoudt zeker haar nostalgische charme!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop