RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Simone FM Eindejaarsfestival met Django Wagner en Jannes
28-11-2011 14:05:00

Zaterdag 17 december a.s. is er weer traditie getrouw het Simone FM Eindejaarsfestival in De Bonte Wever te Assen. Dit jaar gewoon weer in de "ouwe vertrouwde formule". Een avond met volkszangers, après-ski acts en regioartiesten. Een groot aantal nationale helden zullen het podium betreden. Wat te denken van "De koning der Piraten" JANNES. Wie kent hem niet, de sympathieke zanger uit Drenthe. Zijn hits Dam Dam, Een Beetje Meer, Ga Dan, Ga Maar Weg, Mijn Naam Is Jannes, etc. zullen natuurlijk deze avond niet ontbreken.

Steenwijker Andréas en Meppeler Cäzilia samen verder!
28-11-2011 13:22:00

Zanger Andréas uit Steenwijk en zangeres Cäzilia uit Meppel hebben besloten definitief samen verder te gaan als duo. Vanaf januari 2011 treden ze samen op als duo. Het jaar 2011 was voor hen een test-jaar. Dit jaar heeft erg positief uitgepakt voor hen. Zij hebben samen al meer dan 100 avonden opgetreden en zij vinden het prachtig en het publiek reageert ook erg positief. Het repertoire dat ze ten gehore brachten was het repertoire van Andréas.

Ghijs de Bruijn deze week elke dag op RADIONL
28-11-2011 13:16:00

Het album "Vrij" van Ghijs de Bruin is deze week bij RADIONL uitgeroepen als Album van de week! Dagelijks wordt er een track van het album bij RADIONL gedraaid. Alle twaalf tracks van het album is een ware seventies disco revival maar dan in Nederlandstalig jasje. Vernieuwend om naar te luisteren. Op dinsdag 6 december zal Ghijs tussen 11.00 - 12.00 uur te gast zijn in het programma Koffietijd op RADIONL. Voor meer informatie over de rest van zijn promotour kunt u dit in de gaten houden op de website: www.ghijs.nl.

Gouden plaat voor Sinterklaashit “Mijn vriend Sinterklaas”!
28-11-2011 10:53:00

Maikel ten Voorde heeft een gouden plaat gescoord voor zijn single “Mijn vriend Sinterklaas”. De zanger heeft deze onderscheiding gekregen voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van deze single. Het is uniek dat er tegenwoordig een gouden plaat wordt gehaald en helemaal voor een Sinterklaaslied. De afgelopen weken werd door de vele media al heel duidelijk zichtbaar dat de single al heel positief werd ontvangen als beste Sinterklaaslied van 2011.

Nieuwe single met Griekse invloeden voor Joly & Terry West
28-11-2011 09:12:00

Het jaar 2011 kan voor Joly & Terry West niet meer stuk. Met hun single "Een vrouw uit miljoenen" boekten ze veel succes. Elke keer zoekt het duo weer een nieuwe uitdaging. Dit houdt de spanning in het muziekvak en ze leren alle facetten van het vak kennen. Deze keer viel de keuze op een heel gevoellig nummer met Griekse invloeden in het refrein. Heel toepasselijk voor de dagen rond de kerst en de titel is "Twee eenzame mensen".

Denans krijgt nieuwe single uitgereikt door Sinterklaas
27-11-2011 22:26:00

Vanmiddag presenteerde Denans z'n nieuwe single "Doe toch eens normaal man" bij zaal Nicotiny in Wagenberg. Uit handen van Sinterklaas kreeg hij het "eerste exemplaar" uitgereikt. Het nummer heeft de potentie om een grote carnavalskraker te worden. Volgende week zondag vindt een tweede presentatie plaats in Oud Gastel. Meewerkende artiesten zijn: Rinus Ponsen, Yosee, Johan Heeren, Dellie Pfaff, Jurgen en Moraya.

Frank van Etten schrijft lied voor Joost de Vries
27-11-2011 14:05:00

De wel bekende zanger en songwriter Frank van Etten heeft een prachtige gevoelige ballad geschreven voor Joost de Vries. De titel is "Adieu mijn vriend" en het nummer wordt ondersteund door de Stichting Zinloos Geweld die volledig achter de tekst van het lied staat. Joost wilde al langere tijd een eigen nummer in de vorm van een ballad. Hij kreeg hulp van saxofonist Willem ter Bruggen en backing vocals zangeres Theresa. De single zal voor de kerstdagen in de winkel liggen en verschijnt op het L&G label.

Nog 4 weken stemmen voor de Top 1000!
27-11-2011 13:42:00

Eind dit jaar maakt TV Oranje weer de Top 1000 bekend. Vlak voor Kerstmis weten we wie de opvolger is geworden van zangeres Naomi, die in 2010 de eerste plaats wist te veroveren. De Top 1000 wordt samengesteld op basis van de stemmen die in een heel jaar worden uitgebracht voor de TV Oranje Verzoekparade. Dus wil je jouw favoriete artiest steunen? Breng dan de komende maand geregeld je stem uit voor de Verzoekparade!

Dochter voor Samantha
27-11-2011 09:56:00

De Brabantse zangeres Samantha laat trots weten dat ze voor de tweede keer moeder is geworden. Samen met haar vriend Tino heeft ze al een zoontje (Georginio) van 2 jaar oud en de vierde plek aan de tafel is nu gereserveerd voor Danisha. Ze zag het levenslicht op zaterdag 12 november om 04.09 uur, weegt 3105 gram en heeft een lengte van 46 cm.  Samantha zal daarom de eerst komende dagen ook iets minder online komen op de social networks. 

Radio Hollandio Superfeest op 13 januari in Eindhoven
26-11-2011 17:06:00

Radio Hollandio organiseert elk jaar in diverse Brabantse regio's de oergezellige Radio Hollandio Superfeesten. Daarbij wordt opgetreden door de allerbeste Nederlandse artiesten. Het eerstvolgende Hollandio Superfeest is op vrijdag 13 januari in het Klokgebouw in Eindhoven. Je kunt er genieten van optredens van onder anderen Frans Duijts.

Theatervoorstelling Ramses nu al groot succes
26-11-2011 16:51:00

Afgelopen week was William Spaaij te gast bij het VARA programma Pauw en Witteman ten behoeve van de theatervoorstelling RAMSES die op 1 december 2011 in première gaat. William vertelde met passie over de man achter Ramses Shaffy en sloot het programma af met een zinderende vertolking van Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder. Wat niemand verwachtte, maar waar iedereen op gehoopt had is gebeurd: een stormloop op kaarten. Omroep Max haakte hierop in en heeft extra voorstellingen geboekt. Het betreft hier matineevoorstellingen, zodat ook de Max doelgroep met gemak naar de voorstelling kan.

Lucas en Gea zoeken figuranten voor clipopname
26-11-2011 15:27:00

Heb je altijd al graag als figurant mee willen werken aan een clip van Lucas en Gea, kom dan 9 december naar camping Anloo aan de Bosweg. Het wordt een videoclip in Oostenrijkse sferen van het nummer "Dorp aan de rivier" dat opnieuw is opgenomen met de Knoalster Zillertaler. Het resultaat is prachtig geworden en ook aan de clip zal veel aandacht worden besteed. De zaal van camping Anloo wordt omgetoverd in een Duits biergartenfest, met lange houten tafels en pullen bier. Voor degene in de mooiste tiroler outfit, is er een diner voor twee te winnen(niet verplicht). Als de opnames gereed zijn is er een geweldige afterparty met diverse schlagerartiesten. De single en clip zullen worden gebruikt voor het carnaval seizoen 2012. De release is 28 januari. De entree op camping is geheel gratis en de aanvang is 20.30.

Ook in 2012 Votown Allstars
25-11-2011 21:16:00

Op zaterdag 7 juli zal de derde editie van het Votown Allstars concert georganiseerd worden in het Kras stadion in Volendam. Het jaarlijkse spektakel waarbij Jan Smit, Nick en Simon en 3JS sponsorgeld bijeenspelen voor de plaatselijke FC beloofd ook in 2012 uiteraard weer een niet te missen muzikaal evenement te worden. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via de Nationale Theater Kassa, telefonisch via 0900-9203 of online via www.ntk.nl. Kijk voor meer info op: http://www.votownallstars.nl Stadion op: 16.00 uur. Aanvang concert: 18.00 uur

Tineke Rouw-Oosterhuis brengt Winterblues
25-11-2011 21:06:00

Tineke Rouw heeft meer dan een jaar gewerkt aan haar nieuwe album "Winterblues". Een album dat geheel in het teken staat van de Kerst en daarom ook gezien kan worden aan een document voor de komende jaren. Super nummers staan op het album welke ze samen heeft gemaakt met de bekende muzikanten als o.a. BJ Hegen  Anne Kraster, Bert van Erk en Harrie de Geeter. Naast het album komt er ook een single ( en bijbehorende clip) uit. Het nummer ”Habibi gain kerst zunder die” is gemaakt op verzoek van Man bijt Hond.

Judith Peters lanceert nieuwe single
25-11-2011 21:01:00

Judith Peters, de eerste en enige echte vrouwelijke Topper van Nederland komt met een nieuwe single, getiteld “Waar Blijft De Tijd”, een zeer verrassende bewerking van de Tom Jones klassieker “Green Green Grass Of Home”. Judith vooral bekend bij het grote publiek door haar deelname aan de Toppers 2011. Zij stond maar liefs 3 dagen als vijfde Topper in een uitverkochte Amsterdam ArenA tijdens Toppers In Concert 2011 concerten. Eerder uitgebrachte singles zijn o.a.; “Jij Bent Mijn Leven” en “Voor Altijd”.

Ware run op Gouden Toppers in Concert 2011 dvd
25-11-2011 20:53:00

De langverwachte concertregistratie van Toppers in Concert 2011 ligt vandaag eindelijk in de winkel. Na het eerder verschenen album Toppers in Concert 2011 is nu ook de DVD van het grootste meezingfestijn van Nederland bekroond met de gouden status. In mei van dit jaar gaven de Toppers drie totaal uitverkochte concerten in de Amsterdam ArenA. Ruim 200.000 bezoekers, volledig gekleed in het thema ‘The Royal Party for Kings & Queens’ vierden samen het grootste meezingfeest van het jaar. Ook dit jaar waren er weer fantastische gasten, zoals K3, Leonie Meijer, Los Angeles The Voices, de beste zangeres van Nederland Glennis Grace en Jan Smit. De saamhorigheid van het publiek was van het begin tot het einde voelbaar en de uitzinnige reacties na afloop zorgde er voor dat editie 2011 toch weer voelt als de beste.

Mark Rijs geeft huiskamer optreden weg!
25-11-2011 11:37:00

Om zijn single te ondersteunen heeft Mark de volgende leuke actie bedacht. Download nu de single van Mark Rijs “Oh,Mon Amour” en je maakt kans op een optreden van Mark bij je thuis,dit mag uiteraard ook in de kroeg of locatie naar wens. Wat je moet doen om mee te dingen : - Download nu de single “Oh mon amour” op een willekeurig downloadplatform - Mail je betalingsbewijs naar mark-rijs@hotmail.com - De actie start per direct en loopt tot vrijdag 9 december 2011.

'De ring die jij draagt'....nieuwe single voor Wimmie
25-11-2011 11:15:00

Geboren in het jaar 1979 op 10 juli in Zwolle en tot heden er nog steeds woonachtig. Vanaf zijn jeugd heeft de muziek al een grote rol gespeeld in zijn leven. Een album en meerdere singles heeft de Zwolse zanger/sfeermaker Wimmie al op zijn naam staan. Hij geniet bekendheid in het gehele land en op vele evenementen en feesten is hij van de partij. Met het uitbrengen van deze nieuwe single zal Wimmie zeker nieuwe fans aan zich gaan binden want dit nummer heeft iets wat boeit van begin tot het eind.

Ilse DeLange moet afscheid nemen van haar vader
25-11-2011 10:10:00

"Ik sta ineens middenin een emotioneel, heel moeilijk maar ook bijzonder deel van m'n leven. Ik moet helaas afscheid gaan nemen van m'n lieve vader", laat Ilse middels een bericht aan ons weten. Ilse vervolgt: "Hij heeft keihard gevochten tegen kanker maar helaas gaat hij de strijd niet winnen. Dat hebben we deze week begrepen en moeten we nu gaan accepteren. De tijd die ons nog gegeven is samen, is mijn kostbaarste bezit en absolute prioriteit de komende periode.

Clip bij remix 'Sheila' van Johan Heeren
25-11-2011 08:15:00

Vanwege het enorme succes dat Johan Heeren momenteel heeft met de remix van "Sheila" besloot de Roosendaalse zanger om door Clipstudio.nl een aangepaste clip te maken. Onlangs werd Johan aangenaam verrast door het team van het populaire Suc6FM radioprogramma Slingertijd@breakoutradio. Zij maakten een remix van de in september uitgekomen single die zowel in het Nederland, Duits en Engels verscheen. De reacties op deze remix zijn zo positief dat diverse radiostations in het land deze versie nu in hun playlist zetten.

Na 2 jaar weer nieuwe single voor Ed Nieman
25-11-2011 07:52:00

We hebben er bijna twee jaar op moeten wachten, maar Ed Nieman is weer helemaal terug. Dit keer is gekozen voor een gevoelig nummer met inhoud, zoals Ed Nieman zelf zegt. “Het is mijn eigen keuze geweest om een mooi en gevoelig nummer te mogen uitbrengen brengen zo tegen het eind van dit jaar.” De tekst schreef ik 18 jaar geleden zelf, dat was vlak na mijn scheiding en mijn coming out in 1993 autobiografisch dus. Ik heb de tekst al die tijd op de plank laten liggen, maar nu is het moment daar dat ik er mee uit de kast wil komen.

Grote droom van Henry van Wijmeren gaat in vervulling
24-11-2011 19:43:00

Popstar Henry van Wijmeren sluit 2011 af, samen met Monique....de zangeres met een hart. De eerste Nederlandstalig productie “”Kleine Engel” van Henry  is nog maar net op de markt en wordt bijzonder goed ontvangen bij menig radio station in Nederland maar ook in België.  Deze ballad is momenteel overal te downloaden en heeft momenteel  een 2de plek weten te veroveren binnen de top 30 van Team FM.

Nieuwe single voor Lenie Gerrits
24-11-2011 19:26:00

Begin 2010 brak Lenie Gerrits uit Spankeren landelijk door met zijn single “De Rolleman” die hij in eigen beheer uitbracht. Door dit succes kwam hij bij Dee 2 Records terecht die in 2011 met hem zijn album “Als jij maar bij me bent” uitbracht. Tekstschrijver, componist Henny Thijssen werd benaderd en schreef bijna alle songs en Gerto Heupink van de Landscape studio nam de produktie en arrangementen voor zijn rekening. Na de succesvolle single “Ik mis je zo” is nu zijn nieuwste single en video clip “Een kusje hier” op de markt verschenen.

Nick & Simon ontvangen goud voor dvd/2cd 'Symphonica In Rosso''
24-11-2011 19:00:00

Tijdens de feestelijke presentatie van de dvd/2cd “Symphonica In Rosso” vanmiddag in Volendam kregen Nick & Simon het eerste exemplaar uitgereikt door niemand minder dan Sinterklaas. Angela Groothuizen, voor de gelegenheid verkleed als Sinterklaas, overhandigde het duo hét ultieme SinterKerstcadeau van dit jaar.

Nieuwe single Fouradi
24-11-2011 16:52:00

Popduo Fouradi lanceert vandaag hun nieuwe single en videoclip “Foto”. Ook dit keer is  mobiele communicatie de muzikale inspiratiebron voor de broers Mo en Brahim. In 2010  scoorden ze al een vette hit met de single “Ping!”, maar in 2011 is alleen tekst niet meer  voldoende. Momenteel is het sturen van (sexy) foto’s via de telefoon en het internet enorm  populair. Hoog tijd dus voor de nieuwe track genaamd “Foto”. Fouradi mag zich inmiddels een vaste waarde noemen in de Nederlandse muziekwereld.

Vrijdag 30 december: Kovvernacht Auditie Party
24-11-2011 16:45:00

Allerlei wetenschappers voorspellen in 2012 het einde van de wereld. Natuurlijk hebben zij allen berekend dat dit ná 31 maart zal zijn. Dan is de 10e Kovvernacht een feit en hebben zij allen hun agenda geblokt om aanwezig te zijn bij deze Jubileum Editie in Raamsdonksveer. Als voorloper op dit grote Kovverfeest wordt op vrijdag 30 december een ‘Kovvernacht Auditie Party’ georganiseerd.

Begin 2012 lanceert Picobello een DVD
24-11-2011 07:19:00

De CD Hal Ruinen brengt volgend voorjaar een DVD uit van Picobello. Op deze DVD zullen twaalf hagelnieuwe clips te zien zijn die allen worden gemaakt door Albert Bakker, die ook verantwoordelijk was voor de clip van "Liefde is meer". Het is de bedoeling dat de DVD in maart of april gaat uitkomen. Er is dus nog heel wat werk aan de winkel voor het duo.

Jetz brengt single voor vrijwilligers uit voor het goede doel
23-11-2011 20:10:00

De band Jetz brengt deze week de nieuwe single & videoclip “Voor degene” uit. Dit nummer geschreven voor alle vrijwilligers van Nederland moet een lijflied worden om alle vrijwilligers een hart onder de riem te steken. De gehele opbrengst van dit nummer gaat naar het goede doel van 3FM Serious Request.* Het nummer is via I-tunes en CD Baby te downloaden.

Nieuwe kerstsingle van Anita en Ed
23-11-2011 20:02:00

Als voorloper van het Kerstalbum "Ons Kerstgevoel" komt vandaag de kerstsingle single uit van Anita en Ed. Er staan 2 tracks op de single: Halleluja en als track 2 Een heel gelukkig kerstfeest. Halleluja is een bewerking van het winnende songfestival liedje van Gali Atari & Milk and Honey uit 1979. Het liedje bouwt muzikaal op van rustig tot full orkest. Een heel gelukkig kerstfeest is opgenomen samen met de zoon en dochter van Anita en Ed, die ook een leadpartij zingen. Zo is het een echte gezins single geworden.

Derde album voor Bert Zwier een feit
23-11-2011 19:54:00

Sfeermaker Bert Zwier presenteerde afgelopen zondag 20 november alweer zijn 3e album. In een bomvolle Gouden Leeuw te Zuidlaren werd het eerste exemplaar aan Bert uitgereikt door niemand minder dan Grad Damen. De titel "Lach" geeft al aan dat de CD met plezier tot stand is gekomen. 13 nieuwe liedjes opgenomen in de World Vision Studio's van Jeroen Dirksen. Het album is inmiddels stevig omarmt door de diverse radiostations. Met vrolijke liedjes en tranentrekkers op dit prachtige album heeft Bert zeker weer een troef in handen.

Tim Knol nog lang niet klaar
23-11-2011 19:45:00

Begin vorig jaar maakte hij voorzichtig zijn entree en binnen de kortste keren was Tim Knol (22) een gevestigde naam in de Nederlandse popwereld. Critici sloten hem in de armen, hij won een Edison, schreef voor het TROS-programma Kamer 9 een lied met de dames van Big Black & Beautiful en scoorde twee 3fm Megahits. Daarnaast is Tim een graag geziene gast bij tv-shows. Vorige week zat Tim als gast aan tafel bij Pauw & Witteman om te praten over zijn ervaringen op het podium van poptempel Paradiso en speelde aan het eind van de uitzending.

Martin Vincken sluit overeenkomst met Rood-Hit-Blauw
23-11-2011 19:21:00

Ronald Visch is verheugd dat de uit Amsterdam afkomstige zanger Martin Vincken zojuist een overeenkomst heeft afgesloten met Rood-Hit-Blauw Produkties. Martin is één van de allerbeste vertolkers van het levenslied,en zijn echte Amsterdamse geluid  staat borg voor veel gezelligheid en sfeer. Het is 11 jaar geleden dat Martin’s  muzikale carrière is begonnen. Martin was als portier werkzaam bij café Peter Beense, het café van de gelijknamige populaire  volkszanger.

Echte vrienden nieuwe single van Hugo Peeters
23-11-2011 17:34:00

Na het succes van de single  “Geen bloemen voor jou”  en het album “Hemels” was het op platengebied even rustig bij Hugo Peeters. Met nadruk op platengebied want het succes van de single en het album hebben hem veel naamsbekendheid gebracht en ook vele optredens. Zo was hij aanwezig tijdens de winter tour van Radio NL in Oostenrijk maar ook op diverse feesten en evenementen in eigen land. Tussen alle drukte door werd gezocht naar een waardige opvolger van het succes “ Geen bloemen voor jou” en die is gevonden.

De Gebroeders Fretz aan de vooravond van doorbraak
22-11-2011 20:07:00

Marcel Harteveld en Johan Fretz ontmoeten elkaar op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie in 2007, wanneer ze bij elkaar in de klas komen. Johan wil als cabaretier de wereld veroveren, Marcel wil als zanger en muzikant Nederland bestormen. Johan heeft grote romantische, idealistische praatjes, Marcel staat met beide benen op de grond. De twee tegenpolen raken desalniettemin gauw bevriend en besluiten samen te werken.

Nieuwe single Arie Ribbens
22-11-2011 19:54:00

Met carnaval in aantocht mag een echte carnavalskraker van Arie Ribbens natuurlijk niet ontbreken. De titel "Als de biertap opengaat", zegt genoeg. Arie is geboren en getogen in Eindhoven in het prachtige Brabantse land. Vanuit zijn geboorteplaats startte zijn lange muzikale loopbaan. In 1980 volgde de bliksemstart van een imposante solocarrière met de single "Brabantse nachten zijn lang". De jarenlange routine in combinatie met talent, enthousiasme en vakmanschap vormen de garantie voor succesvolle optredens.

Managementbureau Rocket sleept Marianne Weber voor de rechter
22-11-2011 19:41:00

Managementbureau Rocket eist honderdduizenden euro's van Marianne Weber. Dat liet de zangeres weten aan RTL Boulevard. Het draait allemaal om zangeres Sieneke die bij Rocket vertrok terwijl haar mentor Marianne nog onder contract zou staan bij het bekende managementsbureau. Al geruime tijd verzorgt Marianne het management van Sieneke. Vanwege drukke werkzaamheden met haar carrière kon Weber dit niet meer combineren en heeft het management overgedragen aan Rocket.

Gouden Plaat voor Leo Blokhuis tijdens lancering nieuw Soundbook
22-11-2011 19:07:00

Afgelopen maandag is het nieuwe Soundbook van Leo Blokhuis, 'The Sound Of The South', muzikaal gelanceerd. Tegelijk is de voorganger 'The Sound Of The Westcoast' bekroond met een Gouden Plaat. Afgelopen maandag werd het nieuwste Soundbook van Blokhuis, 'The Sound Of The South', muzikaal gepresenteerd. Optredens waren er onder andere van Huub Stapel, Tim Knol, Ricky Koole, The Souldiers, Beans & Fatback, J.W. Roy en de Britse zangeres Laura Vane.

A3aan Drost lanceert zijn nieuwe single
22-11-2011 18:36:00

“Voor altijd”, is de titel van A3aan Drost zijn nieuwe single. Met deze ballad wil A3aan ook een andere kant van zich laten horen. Met “Voor altijd” zet hij zijn 3de single in van dit jaar, eerder dit jaar scoorde A3aan al met “Huis op de wolken” en “Rozenrood” in verschillende hitlijsten tot zelfs in de top100. De productie is wederom in handen van Terry West en de clip is gemaakt door Henri van Dijk van Van Dijk Media Producties. In februari 2012 zal A3aan zijn album verschijnen met al zijn werken maar ook met nieuwe stukken.

Rob Ronalds in aktie voor Alzheimer
22-11-2011 18:19:00

De nieuwe single van Rob Ronalds is inmiddels opgenomen en komt zeer binnenkort uit. In afwachting van de release doet Rob Ronalds mee aan een aktie voor de stichting Alzheimer. Op 24 november tussen 9.00 en 11.00 uur gaat Rob auto's wassen op het Media Park in Hilversum. De kosten per auto zijn 10 euro. Alle opbrengsten gaan naar de Stichting Alzheimer Nederland. Als je tijd en zin hebt om Rob's Aktie te steunen, kom hem dan helpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Alzheimer Stichting.

Acda en de Munnik geven krat bier bij nieuwe nummers weg
22-11-2011 17:59:00

Acda en de Munnik hebben een ludieke actie bedacht om nieuwe nummers aan de man te brengen. Bij aanschaf van een mini album met drie nieuwe nummers en drie live tracks ontvangt de koper een krat Amstel bier. Het album is bij uitlevering direct vijf maal platina, er worden meer dan 250.000 exemplaren van het album uitgeleverd. De nieuwe nummers en de live tracks opgenomen op De Vrienden van Amstel LIVE! 2011 liggen vanaf morgen in de supermarkt.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

                             Jeffrey Heesen - Jij

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl