RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single voor Topper Sasja Brouwers
31-05-2012 22:26:00

Sasja Brouwers, de enige echte vrouwelijke Topper van het jaar 2012. De zangeres heeft een nieuwe single heeft uitgebracht met als titel "Jij hoort bij mij". "Jij hoort bij mij" is een bewerking van de klassieker "Hör auf dein Herz". Bij het grote publiek staat Sasja onder andere bekend door haar deelname aan de Toppers. Ze stond door haar deelname drie dagen als vijfde Topper in de Halftime Show in eem bomvolle Arena bij de Toppers in Concert 2012.

Herman Lambeck kiest voor nieuw platenlabel
31-05-2012 21:07:00

Rasentertainer Herman Lambeck uit Schildwolde heeft gekozen voor L & G productions als nieuw platenlabel. Herman was jarenlang leadzanger van de Drentse band Impuls en beleefde hoogtijdagen op grote festivals en feesten. In 2002 ging hij solo en maakte tot nu twee singles. Nu zit zijn derde single er aan te komen en deze moet eind juni klaar zijn. Het liedje getiteld "Ik wil bij je zijn", is geschreven door Niels Lingbeek en zal worden opgenomen in de Mastersound studio te Eelde.

Protest tegen commerciële EK-platen
31-05-2012 18:14:00

Supermarkten, banken, televisieprogramma's en radiostations; allemaal proberen ze de hitlijsten te bestormen met hun eigen EK-lied. De argeloze voetbalfan is het slachtoffer, die heeft niet eens in de gaten dat hij reclame voor C1000 of ING voorgeschoteld krijgt. Zijn er nog artiesten die nog uit enthousiasme een lied maken voor de fans.

Internationale Club Tour Ronnie Ruysdael
31-05-2012 18:09:00

Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van De Sjonnies, heeft na 22 jaar in Nederland te hebben opgetreden, een internationale carrière in het verschiet: Hij zal in 1 week 5 optredens verzorgen in Gran Canaria, Portugal, Spanje en Italie! In het begin van het jaar heeft Ronnie al in Oostenrijk gestaan op de feestweek in Brixental, en daar komt nu een Internationale Zomertour achteraan: "Ronnie in de Zonnie!" De muziek van deze oer-Hollandse rasartiest blijft niet meer beperkt tot Nederland.

Ron de Ridder presenteert nieuwe single in Wijchen
31-05-2012 17:58:00

Op vrijdag 8 juni 2012 presenteert Ron de Ridder z’n nieuwe single “Wat moet ik zonder jou” bij Party & Bowlingcentrum St. Frans, Heumenseweg 192 te Wijchen. Omdat Ron fan is van muziek uit de jaren 60-70 en 80 heeft hij het nummer “Beautiful noise” van Neil Diamond compleet verbouwd en voorzien van een nieuwe tekst die hijzelf geschreven heeft. Het resultaat is een fris zomers nummer met een leuke beat.

Monique Smit is het nieuwe gezicht van Schoenenreus
31-05-2012 17:26:00

Schoenenreus is een unieke samenwerking aangegaan met zangeres en presentatrice Monique Smit. De persoonlijke stijl en Hollandse nuchterheid van Monique Smit sluiten perfect aan op de positionering van Schoenenreus. Donderdag 31 mei vond in een studio in Amsterdam de aftrap van de samenwerking plaats, die start met een fotoshoot van de nieuwe najaarscollectie. Vanaf juli is Monique Smit voor het eerst te zien op abri’s in het hele land.

Zanger Rinus kan EK-videoclip niet opnemen en roept fans op een clip te maken
31-05-2012 17:20:00

Gistermorgen is Zanger Rinus naar het ziekenhuis geweest en daar bleek dat zijn gezondheid nog niet goed genoeg is om weer te gaan optreden. Alle optredens voor de komende twee weken zijn afgezegd. Bovendien is hij nu niet in de gelegenheid om de videoclip bij zijn EK-nummer op te nemen. De EK-hit heet 'van Zanger Rinus heet 'We are de sjampions' en is voor het ongeluk opgenomen. De videoclip kan Rinus nu niet opnemen en doet nu een oproep aan zijn fans om bij het nummer een videoclip te maken.

Nieuwe zomersingle voor Nederpopband HIKE
31-05-2012 06:29:00

Na het grote landelijke succes van 'Lekker lekker in de zon' afgelopen zomer komt de Achterhoekse band HIKE dit jaar wederom met een zomersingle; 'Vakantievlinder'. De single, inclusief videoclip, is woensdag 30 mei landelijk gelanceerd. Afgelopen jaar is voor HIKE megadruk en zeer succesvol geweest. Naast alle reguliere optredens en Megapiratenfestijnen heeft de single hen ook gebracht bij de regionale en landelijke radio- en TV stations. De Coen en Sander Show op 3FM heeft er veel aandacht aan besteedt.

René Froger onthult cover 100%NL Magazine
30-05-2012 19:52:00

In Paviljoen Smit Bokkum te Volendam werd dinsdag de cover onthuld van het nieuwe 100%NL Magazine door René Froger. Aansluitend kregen René Froger en John de Wolf (Mister Feyenoord) het eerste exemplaar overhandigd. Op de cover van 100%NL Magazine staat René Froger samen met Glennis Grace, beide geven een uitgebreid interview aan het blad. Verder staat in het blad de levensloop van John de Wolf beschreven, waarbij ook veel, nooit eerder vertoonde, privéfoto’s zijn gebruikt.

‘Sinds een dag of 2 (32 jaar)’ populairste Doe Maar Hit Aller Tijden
30-05-2012 19:40:00

Donderdag 31 mei is het ‘Doe Maar Donderdag’ op 100% NL. De hele dag staat de radiozender in het teken van de meest legendarische groep uit de Nederlandse popgeschiedenis. Speciaal voor de ‘Doe Maar Donderdag’ stemden luisteraars van 100% NL op hun favoriete Doe Maar hits. Met een overtuigende meerderheid werd ‘Sinds een dag of 2 (32 jaar)’ gekozen tot populairste Doe Maar hit aller tijden. Op ‘Doe Maar Donderdag’ hoor je vanaf 07.00 uur de hele dag alle hits van Doe Maar.

Oranje Blaaskapellen kiezen Kalinka Hollanda als EK HIT 2012
30-05-2012 17:17:00

Uit een recente peiling bij meer dan 50 blaaskapellen / dweilorkesten is “Kalinka Hollanda“  verkozen tot de EK hit 2012. De  Oost-Europese melodie , het langzaam opbouwen tot een hoogte punt en het 100% meezing gehalte voor het legioen waren de punten waarop  “Kalinka Hollanda”  werd verkozen  boven  nummers als  “Ben je ook voor Nederland ”, “Ik spring voor oranje” en “Nederland is helemaal oranje”.  Het Oranje nummer “Kalinka Hollanda” is van Roosy en Feest-DJ COCO.

Vier amateur-Levensliedtalenten krijgen podium tijdens Festival van het Levenslied
30-05-2012 17:02:00

Danny Swinkels, Yoeri L’Abee, Dennis Baars en Nick Brinkhuis zijn de winnaars van de Levenslied-voorronden waarmee zij een plek hebben veroverd op het podium tijdens het Tilburgse levensliedfestival op 2 en 3 juni aanstaande. Zij staan opgenomen in het programma samen met René Froger, Dana Winner, Bobby Prins, Patty Brard, Marianne Weber, Corry Konings, Bonnie St Clair, Vinzzent, Rob van Daal, Rene Schuurmans, Peter Loree, Django Wagner en nog veel meer Nederlandstalige artiesten.

MB Music Group is bevangen door het EK 2012 virus
30-05-2012 06:56:00

Ook de MB Music Group is bevangen door het EK 2012 virus. I.s.m. enkele Dj's hebben ze een origineel nummer gemaakt “Warming Up” bedoelt als opwarmen vlak voor de wedstrijd. Het is een opzwepend nummer waardoor het bijna onmogelijk is om stil te blijven zitten. Het nummer is niet gemaakt uit commercieel oogpunt.

Platina plaat voor debuutsingle 'Oranje kampioen' van Tim Leon!
30-05-2012 06:50:00

De debuutsingle “Oranje kampioen”, het Oranjelied van Tim Leon, is ook alweer goed voor een platina plaat! De afgelopen week kreeg Tim Leon te horen dat zijn single al goud heeft gescoord. Door vele in-  en out stores in het land en door het grote succes van de vele winkelacties vanuit de Keurslagers, vele leden van de Eibergse Ondernemersvereniging en talrijke andere ondernemers, zijn er nu zelfs meer dan 20.000 singles over de toonbank gegaan.

René le Blanc opent studio in Winterswijk
30-05-2012 06:46:00

Een grote droom is voor zanger/producer René le Blanc uitgekomen. Na jaren in verschillende studio’s te hebben geproduceerd heeft hij zijn eigen stek weer gevonden. Afgelopen week opende René, na een kleine verbouwing, met veel trots de vernieuwde studio in Winterswijk. Frank te Hennepe is blij met de komst van zijn nieuwe compagnon. Te Hennepe zocht al langer naar een partner en heeft in le Blanc een zeer goede producer gevonden.

Renee de Haan reikt nieuwe single Marco de Hollander uit
29-05-2012 21:35:00

Zondag 3 juni gaat het gebeuren. De legendarische Renee de Haan, bekend van haar klassieker Vuile Huichelaar´ de nieuwste single ‘Mijn Vriend’ van Marco de Hollander uitreiken. De zangeres zal naast de uitreiking ook een spetterend optreden verzorgen. De single is de opvolger van de hit ´Ik zie altijd liefde in je ogen´ die zowel in de landelijke, als vele regionale hitlijsten genoteerd stond. Op dit moment staat de single zelf op nummer 1 bij Radio Valencia te Meer (België).

Roy Dekkers lanceert nieuwe single
29-05-2012 15:42:00

Op 8 juni aanstaande zal de uit Zeeland afkomstige Roy Dekkers zijn nieuwe single getiteld “Zolang Jij” lanceren. 'Zolang jij'' is geproduceerd door Pieter van Schooten en John Dirne in de White Villa Studio's te Ede. “Ik ben heel erg blij met het eindresultaat, aangezien de tekst echt op mijn lijf is geschreven, en de productie echt fantastisch klinkt” aldus Roy Dekkers.  Vanaf 9 juni zal de single overal te downloaden zijn en zullen jullie hopelijk heel veel van deze single gaan horen.

Klant van AH Zuidhorn ontvangt gouden single van René Becker
29-05-2012 15:25:00

In AH Zuidhorn werd de 10.000-ste single 'Maar Vanavond' bij aankoop van een krat Amstelbier weggegeven, goed voor de gouden status. De 'Gouden' single werd uitgereikt aan een klant van de Albert Heijn in Zuidhorn. René gaf ook een live optreden weg, om dit unieke moment groots te vieren. Hij zong een aantal hits in het winkelcentrum. Alle aanwezigen werden verrast met een exemplaar van zijn single. De gouden CD actie is een onderdeel van de ‘Amstel René Becker tour’ van 2012, alweer zijn 4e tour.

Van der Gijp en De Gijpvogel bestormen ook de hitlijsten
29-05-2012 15:14:00

René van der Gijp gaat de oranjekoorts in Nederland nog verder aanwakkeren met de humoristische EK single "Gijp die cup"  en heeft daarvoor wederom de hulp gezocht van zijn verre achterneef, ‘De Gijpvogel’. Striptekenaar Toon van Driel tekent voor de hilarische videoclip en geeft De Gijpvogel daarin de hoofdrol. De Gijpvogel is een schijtlijster.

Reactie René Shuman op veiling crypte Elvis Presley
29-05-2012 13:16:00

René Shuman gaf als Elvis-kenner / liefhebber en vertolker van zijn muziek een reactie op de veiling van de crypte waarin Elvis begraven lag. Shuman geeft aan niet geïnteresseerd te zijn in de crypte: “groot, onhandig en je wordt er ‘niet echt vrolijk’ van.” Dat zo’n object wordt geveild, bewijst maar weer dat er enorm veel mensen bezig zijn met Elvis en zijn muziek. Wél heeft René een echte blouse van Elvis in zijn bezit.

Samenwerkingsproduct van 3JS en Lange Frans tijdelijk gratis te downloaden
29-05-2012 13:01:00

Vanaf dinsdag 29 mei is het samenwerkingsproduct van 3JS en Lange Frans, dat tot stand kwam voor het televisieprogramma Kamer 9, gedurende een week gratis te downloaden op i-Tunes. Het zomerse “Niet Dan Gezeik” lijkt in deze crisistijd welhaast een reactie op al het doemdenken dat ons dagelijks va de media bereikt. Juist nu de zon schijnt maken 3JS en Lange Frans dus een zonnig gebaar en laten een ieder in hun warmte delen. De actieperiode rond “Niets Dan Gezeik” zal tot en met 4 juni gaan lopen.

Clip 'Niet morgen maar vandaag' van Vinzzent online
29-05-2012 12:47:00

Voor zijn nieuwe single 'Niet morgen maar vandaag' nam Vinzzent afgelopen week zijn videoclip op. Samen met 50 enthousiaste studenten voer Vinzzent in de volle zon door de Amsterdamse grachten. Ook werd er een actie opgezet voor de fans om filmpjes in te sturen met hun moment van 'Niet morgen maar vandaag'. Vinzzent kreeg voor deze videoclip hulp van Ritsaart Westenberg en Emin Kececi van het Amsterdams Studenten Corps. Ze kwamen met het idee om voor de videoclip door de Amsterdamse grachten te varen.

Nieuwe single van Berry Daamen vol met opzwepende Braziliaanse klanken
29-05-2012 11:13:00

“Hé M’n Schat” is de titel van de nieuwe single van 17 jarige Berry Daamen; opzwepende Braziliaanse klanken waarmee de zomer mag beginnen. Voor deze single dook Berry de studio in met producer Laurens van Wessel (bekend van o.a. Frans Bauer). Op 13 jarige leeftijd begon de uit Terheijden afkomstige Berry Daamen voorzichtig met optredens op familiefeestjes en partijen maar dit groeide uiteindelijk uit tot optredens door heel het land.

Santa Rosa heeft de 'Oranje Kroon'
28-05-2012 10:57:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 28 mei is dat Santa Rosa met ‘Leven en laten leven’. In 2006 had Santa Rosa een Top 100-notering met Viva Hollandia en de jaren daarna volgden diverse singles, bezettingswisselingen en zelfs een naamsverandering. Maar nu is Santa Rosa weer helemaal terug, op het label Rood-Hit-Blauw Producties en met Bas van Rijckevorsel (bekend van Idols) als leadzanger.

Belgisch succes voor Henk Harders
27-05-2012 14:04:00

Hét Belgische radiostation VBRO, dat in heel Vlaanderen te ontvangen is, heeft deze week het nummer “Mary Jane” van de uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders uitgeroepen tot Trotsplaat. Daardoor scoort Henk Harders met zijn nieuwe single een nummer 1 hit in België. Henk Harders heeft dit liedje twee weken geleden uitgebracht en is overrompeld door dit succes. Veel radiostations in Nederland hebben het nummer hoog op hun playlist staan, maar dat ook onze zuiderburen zo enthousiast zouden zijn had hij niet verwacht.

Patrick van Rijsewijk & Friends op 2 juni in Breda
27-05-2012 13:21:00

Op zaterdag 2 juni 2012 vindt bij Café/ zaal Buitenlust, Dijkstraat 61 te Breda het muzikale evenement "Patrick van Rijsewijk & Friends" plaatst. Uiteraard zal Patrick z'n in april verschenen single "Mijn Parel" ten gehore brengen. Meewerkende artiesten zijn: Frank van Etten, Jordan Peeters, Fabian Somers, Christian Malan, Rudy de Wit, Saskia Damen, Suzie, Carlos Donkers, Martien Buijks, Marco Korebrits en Hans Roys.

Gabriello met “Que Sera” in Single Top 100
27-05-2012 12:48:00

De nieuwe Nederlandstalige single van de Vlaamse zanger Gabriello is binnengekomen in de landelijk Single top 100 in Nederland. Het lied “Que Sera” maakt zijn entree in de charts op nummer 62. Gabriello is helemaal in zijn nopjes. “Mijn vorige single (Ik had je lief) heeft ook in de Top 100 gestaan en behaalde uiteindelijk de 51e positie. Dat ik nu opnieuw een hit heb in Nederland is helemaal geweldig” aldus de Vlaamse zanger.  Gabriello heeft de nieuwe track opgenomen in de Westland Studio in Dublin Ierland .

Samen met De Stoopjes aan de zwier
27-05-2012 12:14:00

De Stoopjes hebben na hun internetsucces met "De Achtbaan" waarmee ze bijna 1 miljoen YouTube hits scoorden en de reclame-single "Samen Spelen" de ogen gericht op hun nieuwe single 'Met de Stoopjes aan de zwier". Uiteraard hebben Harold en Annelies hierbij weer een clip laten maken en wie weet wordt dit wederom een groot succes. In de zomer gaat het duo uit Geldrop hard werken aan een nieuwe single die de feesthit van het jaar moet gaan worden.

Tim Leon blijft scoren met zijn single 'Oranje kampioen'
26-05-2012 13:46:00

Het was een mooie week voor Tim Leon. Na eerder deze week een Gouden plaat behaald te hebben voor zijn debuutsingle “Oranje kampioen” zijn er deze week nog meer geweldige prestaties behaald voor dit zangtalent. Tim is in de derde week dat hij met zijn Oranjelied in de MEGA TOP 100 hitlijst staat flink gestegen van plaats 39 naar 21. Maar dat is nog niet alles, ook heeft de single een hogere notering gekregen in de TV Oranje / Radio Oranje Top 30. Hij steeg van nummer 12 naar nummer 4.

Martijn te Kampe heeft de smaak te pakken en lanceert vrolijke zomersingle
26-05-2012 13:30:00

Martijn te Kampe bracht in 2010 z’n debuutsingle “Dans Dana dans” uit welke werd gecomponeerd en geschreven door Tonny Magendans. Regionaal en lokaal werd deze goed ontvangen, maar daar bleef het dan ook bij. Ondertussen zijn we twee jaar verder en momenteel gaat Martijn, die in het dagelijks leven service monteur is bij Nefit, volop aan de slag met z’n zangcarrière. Op 26 mei 2012 verschijnt de vrolijke zomersingle “Ik wil jou terug”, een uptempo nummer dat zeker aan zal slaan.

William Smulders bezingt het Nijmeegse Valkhof in dé zomerhit van 2012
26-05-2012 11:18:00

Komende week brengt de veelzijdige Nijmeegse muzikant William Smulders de Nederlandstalige zomerhit ‘Valkhof in de zon’ uit. Voor Smulders, bekend van de liedjes ‘Desiree’ en ‘Zij is van mij’, is het de eerste single die hij in eigen beheer uitbrengt. En het is ook de eerste single die hij uitbrengt in samenwerking met tekstschrijver Karel Bosman. ‘Valkhof in de zon’ is te bestellen via  williamsmulders.nl of te downloaden via iTunes. ‘Valkhof in de zon’ is een pakkend, vrolijk liedje dat alles in zich heeft .

Kevin Smit vliegt de top100 binnen met zijn nieuwe album ‘Duizend rode rozen’
26-05-2012 11:13:00

Duizend rode rozen lijkt nu al een groot succes voor de nog maar 20 jarige Kevin Smit uit Hoogeveen. Afgelopen zaterdag 19 mei jl. presenteerde hij zijn nieuwste album tijdens een avondvullende show in zalencentrum den Kaat in Zuidwolde het nieuwste album kwam vandaag binnen op nummer 41 in de charts van week 21. Het album ‘Duizend rode rozen’ die maar liefst 14 tracks bevat, is een heel nieuw fris album geworden en bevat onder andere een duet met Bert Koops de zanger van Mooi Wark.

Shary-An sampled Womack&Womack-hit
25-05-2012 16:00:00

Vandaag, vrijdag 25 mei, lanceert Shary-An haar splinternieuwe single ‘Never Played The Bass’. Een zomerse feel good plaat geproduceerd door de heren van Sven Hammond Soul. 'Never Played The Bass' ging afgelopen dinsdag in première bij Giel Beelen op 3FM. De populaire radio deejay feliciteerde Shary-An met haar verjaardag én met haar nieuwe hit, Giel was namelijk razend enthousiast! Het nummer bevat een sample uit de megahit 'Teardrops' van Womack & Womack.

Stuur Anita & Ed een kaartje i.v.m. 30 jarig huwelijk
25-05-2012 13:50:00

Op zondag 27 mei 2012 zijn Anita & Ed 30 jaar getrouwd. Wat zou het leuk zijn dat ze uit alle delen van Nederland een kaartje zouden krijgen. Een kaartje kan gestuurd worden naar Anita & Ed Kouwenhoven, Postbus 45, 4690 AA Tholen. In de database van TV Oranje staan inmiddels 27 clips waaronder hun nieuwe hit " Mijn leven zou niets zijn zonder jou".

Ilse DeLange eerste presentatrice van Sky Radio ooit
25-05-2012 13:28:00

Sky Radio is fan van Ilse DeLange. Daarom gaat het non stop-muziekstation iets doen dat in haar bestaansgeschiedenis nog nooit is voorgekomen. Op dinsdag 29 mei presenteert Sky Radio een wel heel bijzondere DJ: Ilse! Vanaf 10.00 uur is zij eenmalig een uur lang live te horen in haar eigen programma op 101 FM. En er is meer! De hele dinsdag staat in het teken van Ilse. Luisteraars maken kans op tickets voor haar concert in het GelreDome op 14 september, inclusief een ontmoeting met Ilse en exclusieve backstage-tour.

Duet Jan Smit en Gerard Joling vanaf vandaag op de radio
25-05-2012 13:21:00

Vanochtend was het zover en was “Echte Vrienden”, de nieuwe single van Jan Smit en Gerard Joling, voor het eerst te horen op de radio. De primeur van het unieke duet vond plaats tussen 8 en 9 uur tijdens de uitzending van Edwin Evers, ‘Evers Staat Op’, op radio 538. De single is inmiddels ook op vele andere zenders te horen, waaronder Radio 2, tijdens de uitzending van het programma ‘De Gouden Uren’, op 100%NL, RADIONL en Q Music. Vanaf vandaag is “Echte Vrienden” ook al te downloaden. 

Gigantische zomersingle voor Mulder & Mulder
25-05-2012 13:12:00

De nieuwe single "Bam Bam" van Mulder en Mulder is nog maar net uit en is deze week Hollandse Nieuwe bij RADIONL. Afgelopen maandag 21 mei werden Willem en Wesley gevolgd door Omroep Gelderland i.v.m. het aankomende programma “Gelderse Koppen” en brachten hierbij een bezoek aan het RADIONL programma Morgenstond. Met deze vrolijke zomerse single zal het duo gegarandeerd heel Nederland aan het feesten krijgen. De jongens zijn al jaren niet meer weg te denken uit het feestcircuit.

Zeeuwse top band BLØF op grootste podium van Dutch Valley
25-05-2012 12:58:00

Dutch Valley, het grootste festival van Nederlandse bodem, heeft eindelijk onthuld wie de Mystery Guest Act is die op zaterdag 11 augustus zal schitteren in de Velsen Valley bij Spaarnwoude.  De Zeeuwse top band BLØF zal deze zomer het grootste podium van Dutch Valley betreden voor een weergaloos concert. Met de bekendmaking is nu de programmering van de Mainstage compleet. Naast  BLØF staan op de Dutch Valley Mainstage ook Nick en Simon, De Jeugd van Tegenwoordig, Rowen Heze, Gerard Joling, Di-rect en Krystl.

Is ‘Whoppa… We Schudden’! de zomerkreet van 2012?
24-05-2012 22:15:00

Vaarwel Vogeltjesdans, welkom ‘Whoppa… We Schudden’! De gevleugelde dans uit de jaren negentig heeft éindelijk een waardige opvolger! Niemand minder dan John de Bever lanceert een nieuwe song gekoppeld aan een nieuwe dans. De songtekst vertelt welke bewegingen je moet maken. Jong en oud, iedereen doet de Whoppa. 

Danny de Munk scoort nu al met EK-nummer
24-05-2012 18:20:00

Het duurt nog ruim twee weken voordat in Polen en de Oekraïne wordt afgetrapt voor het EK voetbal, maar Danny de Munk scoort nu al! Nog voor de officiële release vandaag van zijn EK-nummer ‘Wij brullen voor Oranje’ is de agenda van de zanger geheel oranje gekleurd. De aanvragen voor optredens – zowel vanuit Nederland als de EK-gastlanden – stromen binnen en in polls lijkt het opzwepende nummer aan kop te gaan in de strijd om de grootste EK-hit. Een onverwacht succes! Toen het EK-avontuur van De Munk deze winter werd bedacht, hadden de makers nooit verwacht dat de single nu al zo’n succes zou hebben.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl