RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Alex en Patty organiseren Wereldrecord Polonaise
18-01-2012 23:16:00

Alex, bekend van de carnavalshits ‘De Liefde’ en ‘Zigge Zagge’ en de hit ‘Een Bossie Rooie Rozen’ en Patty Brard, bekend van de feestkrakers Patty’s Party Volume 1 en de carnavalshit ‘Het Leven Is een Feest’ zijn samen de studio in gedoken om dé carnavalskraker van 2012 op te nemen. Alex en Patty hebben elkaar ontmoet bij producer en tekstschrijver Emile Hartkamp. Emile is de bekendste songwriter van Nederland.

Hansieee komt met heuse skihut versie 'Tok Tok Tok
18-01-2012 23:11:00

Vorig jaar was hij er ineens!  Hansieee, die zomaar uit het niets artiestenland binnen kwam met het nummer “Tok Tok Tok”. Het nummer was één grote grap. Hans is in het dagelijks leven namelijk gewoon in- en verkoper van groenten en fruit en kan, zoals hij zelf zegt, helemaal niet zingen! Maar hij had de wens om tóch eens een plaat op te nemen. Producer Piet-Cees van der Wel maakte zijn droom waar in samenwerking met niemand minder dan Bert Koops, die de gitaren voor zijn rekening nam op de debuutsingle van Hansieee.

Amsterdam maakt zich klaar voor Amsterdam-Live
18-01-2012 22:59:00

Amsterdam maakt zich klaar voor de volgende editie van AMSTERDAM LIVE! Vrijdag 3 februari zal een breed scala aan Nederlandstalige artiesten de revue wederom passeren in The Sand. Het meest gezellige en spraakmakende Amsterdamse feest dat de stad rijk is stelt 250 extra kaarten beschikbaar voor laatkomers. Frans Duijts, Django Wagner, Wolter Kroes, Harry Slinger en een bijzonder bekende mystery guest die nog niet eerder genoemd was zullen het begrip 'Feest' een nieuwe definitie geven! Over de festivaleditie, die in de zomer van 2011 plaatsvond, wordt nog altijd vol lof over doorgepraat. De uitstap naar het NDSM-Werf werd zeer gewaardeerd door zowel bezoekers als artiesten. Vrijdag 3 februari keert het evenement terug naar het vertrouwde ‘The Sand’ voor een knallende indoor editie.

Online wereldprimeur voor De Toppers
18-01-2012 12:40:00

Het online veilingkanaal VakantieVeilingen.nl heeft alle nog beschikbare tickets op de 2e RING voor Toppers in Concert 2012 opgekocht. Het succesvolle bedrijf zal de tickets inzetten om haar activiteiten onder de aandacht te brengen en een online wereldprimeur te lanceren. Maandenlang is door VakantieVeilingen.nl en door Facebook aanbevolen developers achter de schermen gewerkt om een echte verkoopmodule via een veiling in Facebook te integreren. Binnen de Facebookpagina (facebook.com/vakantieveilingen) kan iedereen meebieden.

DuoNL neemt singel op van Pierre Kartner
18-01-2012 12:30:00

Al geruime tijd wilden Chris en Williejan (DuoNL) een van de mooiste nummers van Pierre Kartner (Vader Abraham), ‘Ga nooit meer van huis’, opnemen en uitbrengen. Kartner werd om toestemming gevraagd en nadat de opnames bij Kartner terecht waren gekomen belde hij het duo persoonlijk op om hun te complimenteren met deze unieke opname. Zo heeft de Bredase componist het lied bedoeld! Intens, gevoelig zuiver en pakkend! Hij vindt de stemmen perfect met elkaar blenden en gevoelig gezongen.

Volledig nieuwe Nederlandse rockmusical ‘Home Again’ in het theater
17-01-2012 13:01:00

In Amsterdam zijn op maandag 16 januari de repetities gestart van de rockmusical HOME AGAIN. Deze compleet nieuwe Nederlandse musical, van de makers van ‘Turks Fruit’ en ‘Dromen Zijn Bedrog’ is van 29 februari tot en met 20 mei te zien in de Nederlandse theaters. HOME AGAIN biedt een podium aan de grootste Nederlandse talenten van dit moment. In de voorstelling zijn te zien: Joël de Tombe, Maickel Leijenhorst, Amir Vahidi, Desi van Doeveren...

Elske DeWall zingt titeltrack RTL-serie Moordvrouw
17-01-2012 12:43:00

Vanaf vrijdag 20 januari zendt RTL 4 de nieuwe politieserie ‘Moordvrouw’ uit. Elske DeWall zingt de titeltrack van de serie. Het nummer, ‘This Game’ is geproduceerd door Holger Schwedt, die eerder samenwerkte met VanVelzen, Go Back To The Zoo en Bløf. De hoofdrollen in de nieuwe serie worden oner andere gespeeld door Wendy van Dijk en Thijs Römer. Dat Elske de serie muzikaal mag omlijsten is toepasselijk: haar vader is gestationeerd bij de politie in de provincie Friesland.

Succesvolle West Friese Middag voor Marco de Hollander
17-01-2012 12:39:00

Marco de Hollander heeft zondag Hannes Knoin en Piet Zee ontvangen in partycentrum Aardam. Een Westfries feestje in Zuid-Holland. Beide heren zijn bekend van de zondagochtend radioshow van Disco Henkie van RTV Hollands Midden  (11.15 uur). Zondagmiddag 15 januari kwamen ze live een deel van hun bekende conferences laten horen. Ruim 150 gasten genoten van de kolderieke praatjes van deze heren.

Jordan Peeters lanceert nieuwe single op 7 april 2012
17-01-2012 12:23:00

Momenteel is Jordan druk bezig in de studio van Mario Veltman, voor de opname van zijn nieuwe cd single “ Ik geloof in jou “. Aangezien Jordan de lancering van deze nieuwe single niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan, organiseert hij i.s.m met zijn Platenlabel JC Records een feestelijke singlepresentatie met medewerking van diverse artiesten.

Muzikale middag voor KWF bijzonder geslaagd!
17-01-2012 03:19:00

De artiestenmiddag voor KWF Kankerbestrijding verliep grandioos op zondag 15 januari in ’t Hart van Gastel in Oud Gastel! De zaal was afgeladen vol met publiek dat kwam genieten van regionale zangers en zangeressen die belangeloos optraden op deze sponsormiddag. Het organisatieduo Paul en Ria Vermunt had het goed voor elkaar. Vanaf zanger Jeffrey Vrolijk tot en met het optreden van Carbon was het voor de liefhebbers puur genieten.

Dj Bompa en de Mens gaan voor 2e trofee!
16-01-2012 18:53:00

Dj Bompa (Frank) een ‘ouwe rot’ uit het vak, gaat al heel wat jaartjes mee. Deze muziek ‘goeroe’ is het brein achter veel songs welke hij heeft geschreven. Sinds de samenwerking met ‘De Mens’ (Marco) gaat het beide heren wel erg goed voor de voeten! Ze slepen dan ook de ene na andere trofee binnen met hun eigen songs, geproduceerd met niemand minder dan Waylon Van Der Heijden (Dj Goldfinger).

Dennis Cornelissen trots op 1e top 100 notering
16-01-2012 17:38:00

Dennis Cornelissen is trots te kunnen melden dat zijn lied “Schreeuw, Leef” hem zijn 1e notering in de Megacharts top 100 heeft opgeleverd ! (Nieuw binnengekomen op positie 77. De sympathieke zanger bedankt hierbij zijn management Ron van Essen (N-A-M), Dennis van Score Promotions en Ronald van Platenlabel Rood-Hit-Blauw,voor de inzet die gezamenlijk is ondernomen. Dennis: Super dat door de gezamenlijke inzet deze mijlpaal voor mij is behaald. Schreeuw ,Leef hoor je echt overal,de belangstelling is geweldig!

Danny van Loon lanceert de enige echte apres ski dans
16-01-2012 14:11:00

Danny van Loon bracht vorig jaar in razend tempo cd-singles uit. Waaronder: “Zwoele Zomernachten”, en “Niet te geloven”. Niet te geloven was één van de Nederlandse versie’s van de hit “Danza Kuduro”. Vele optredens voor tv volgden. Nu het skiseizoen weer voor de deur staat is het tijd voor een dansje! Danny zal eind januari weer afreizen naar Tirol om daar aanwezig te zijn voor de opnames van Tros muziekfeest in de sneeuw. Natuurlijk komt ook deze single weer uit bij Jesa Productions.

Randy gaat weer feesten!
16-01-2012 13:50:00

Randy Voet uit Oss is weer helemaal terug bij z’n roots! Na de vorige pop-single “Alleen voor jou” heeft Randy besloten zijn vertrouwde feest repertoire weer op te pakken. De nieuwe single is makkelijk mee te zingen en dat kan natuurlijk ook niet anders als de titel: “He, He, He, He” is. De single is geproduceerd door niemand minder dan Kees Tel. De single komt uit bij Jesa Productions. Ook de nieuwe videoclip is al te zien bij TV Oranje.

Toeterhit voor Roosy en DJ Ger
16-01-2012 13:01:00

‘Toet, toet, toet’ is de nieuwe single van Roosy en DJ Ger die op geen enkel feest mag ontbreken. Met het carnaval voor de deur is deze single straks gegarandeerd te horen in elke kroeg. Roosy en DJ Ger zijn in december de studio in gedoken om deze feestknaller te produceren en het resultaat is overweldigend. Kom naar het feest, sluit achteraan de polonaise, neem je toeter mee en toeter zo hard je kan en je hoeft deze keer geen 350 euro boete te  betalen. 

Sneeuwstorm van Sjon & Sjeffrie veroorzaakt winterhit
16-01-2012 12:52:00

Wat begon als grap dreigt nu uit te groeien tot de grootste feesthit van deze winter. “De Eskimo” van het komische duo Sjon & Sjeffrie is online een regelrecht succes en is nu overal verkrijgbaar. Het nummer werd bedacht als themasong bij de nieuwste theatershow “De Sneeuwstorm”, waarmee Sjon & Sjeffrie deze winter te zien waren in het Dolfinarium. Tijdens de show stond het liedje “De Eskimo” centraal waarbij na afloop jong en oud de zaal zingend, springend en feestend verlieten.

René Karst is nog steeds niet klaar (met jou)
16-01-2012 04:35:00

Op 28 januari zal de nieuwe single van René Karst officieel worden uitgebracht met de bijbehorende clip; voor de clip is René afgereisd naar het zonnige Curaçao waar hij de clip opnam samen met regisseur Rick Greving en cameraman Sander Drooglever. De single “Nog steeds niet klaar met jou” is geschreven door acteur, zanger Tony Neef en auteur Eelco Claassen. Tony Neef heeft ook de Nederlandse tekst geschreven van Jeroen van de Boom’s nummer 1 hit “Jij bent zo”.

Streektaalfestival !REUR! 2012
15-01-2012 18:03:00

In navolging van de succesvolle eerste edities van het streektaalfestival !REUR! in 2010 en 2011, vindt in 2012 de derde editie van !REUR! plaats. In de week van 20 februari 2012 gaat het festival van start met activiteiten voor de Brede School. De week daarna, 27 februari t/m 2 maart 2012, wordt dagelijks een programma aangeboden (lezingen, voordrachten en muzikale optredens) in de verschillende bibliotheken door heel Drenthe. In overleg met de deelnemende horecabedrijven in Emmen is besloten niet op de zaterdagmiddag band te laten optreden, zoals voorgaande jaren, maar deze activiteit te verplaatsen naar de vrijdagavond.

Vida treedt live op in Hardenberg
15-01-2012 17:56:00

Zaterdagavond 21 januari treedt Vida live op bij Grand Café Den Herdenbergher. Vanaf 22.00 uur zullen zij hun unieke en variabele repertoire ten gehore brengen. Dansbare top 40 muziek, Nederlandstalige hits en Goud van Oud, Vida is van alle markten thuis. De entree voor deze avond is gratis! Vida zal vanaf 22.00 uur de beste muziek ten gehore brengen en zal daarmee een avondvullend programma verzorgen. Zangeres Hester en zanger en musicus Marco vormen samen het duo Vida. Hester is jarenlang leadzangeres geweest van de bekende band Flair, waar zij ook haar partner Marco heeft ontmoet. Samen hebben ze ruim tien jaar naast elkaar op het podium gestaan.

Marc van Ek 5 jaar onderweg
15-01-2012 14:35:00

2012 wordt een bijzonder jaar voor Marc van Ek. Dan is het 5 jaar geleden dat hij voor het eerst op het podium stond op het smartlappenfestival te Enschede. Ook  brengt Marc van Ek een mini Album uit met de titel “Onderweg”. De titel heeft een dubbele betekenis. 5 jaar onderweg als zanger en één van de nieuwe nummers heet "Onderweg naar jou". Naast z'n eerder verschenen 4 singels zullen op dit album ook 3 nieuwe nummers komen te staan.

Brabant Toppers Carnavalsparade helemaal uitverkocht
15-01-2012 14:21:00

De producenten van Brabant Toppers, Ivo Franklin en Tom van der Borst, maken a.s. dinsdagavond 17 januari het allereerste Carnavalsspektakel voor TV in Nederland in de Twee Gebroeders in Etten-Leur, die tot aan de nok is uitverkocht. De “Brabant Toppers Carnavalsparade” zal op zondag 12 en 19 februari worden uitgezonden door Brabant10 vanaf 19:00 uur. Wij hopen het programma zo te maken, dat de kijker de oude carnaval tv programma’s herleeft, uit de tijd dat ook de Nationale TV nog aandacht schonk aan Carnaval.

Wim Kok onthult buste Liesbeth List
15-01-2012 03:31:00

Op zaterdag 14 januari beleefde Grande Dame Liesbeth List haar première van het theaterconcert ’70 jaar Liesbeth’. Na afloop van de voorstelling feliciteerde producent Albert Verlinde haar met 70 rode rozen en sprak goede vriend Wim Kok lovende woorden over haar. Samen met Liesbeth onthulde hij de buste die Raphaël Hermans, de kleinzoon van Toon Hermans, van haar maakte. De buste krijgt een vaste plek in de foyer van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag en zal daar ook voor het publiek zichtbaar zijn.

Popprijs 2011 naar De Jeugd van Tegenwoordig
15-01-2012 03:23:00

De Jeugd van Tegenwoordig is de winnaar geworden van de Popprijs 2011. De Jeugd van Tegenwoordig nam de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse popmuziek, bestaande uit een geldbedrag van 10.000 euro en een beeld van Theo Mackaay, op zaterdag 14 januari 2012 tijdens Noorderslag in ontvangst. De uitreiking was live te horen op 3FM en te zien bij de NOS / NTR op Nederland 3. 

Justine Pelmelay op gekapseisd cruiseschip
14-01-2012 15:43:00

Justine Pelmelay laat via haar Facebookpagina weten dat zij en haar partner Ronald ongedeerd zijn. “Lieve vrienden, wat een paniek! Wij zaten ook op de boot, we hebben het overleefd!”  Het Italiaanse cruiseschip Costa Concordia  strandde vrijdagavond voor de kust van een Italiaans eilandje. Momenteel worden er nog 50 personen vermist. De hulpverleners hebben 4179 personen geteld. Volgens de officiële lijst waren er 4229 mensen aan boord, van wie 3216 passagiers en 1013 bemanningsleden. Tot dusver zijn drie dode opvarenden gevonden.

Clip Sjansjee online
14-01-2012 14:40:00

De clip van de nieuwe carnavalskraker "Houdoe" van Sjansjee staat inmiddels op YouTube en zal spoedig te zien zijn bij TV Oranje. Het nummer staat samen met de singles "De sirtaki in m'n nakie", "Mooie zomer", "Majoretteles" en "We doen de hoelahoep" op het onlangs verschenen miní-album van de zussen Sjenien en Sjakkelien. Vier jaar geleden zijn de dames samen met Marcel Wamsteker begonnen met de feestact Sjansjee.  De kracht van Sjansjee is gezelligheid & feest, maar vooral genieten van het moment.

DJJozz komt met de Trommelsong
14-01-2012 13:03:00

Afgelopen week zijn de opnames afgerond voor de nieuwe CD van DJJozz. Dit jaar gaat hij de Trommelsong uitbrengen. Op de cd staan 2 versiesen wel de gewone versie en de pannen van dak versie (hardcore versie). Voor het komende carnavalseizoen heeft DJJozz er voor gekozen om eens een plaat te maken voor het record thema van de MAMI.

Extra 3e Toppers Concert op Hemelvaartsdag
14-01-2012 03:44:00

De kaartverkoop voor Toppers in Concert 2012 loopt zo voorspoedig dat de succesformatie besloten heeft een extra concert op Hemelvaartsdag donderdag 17 mei toe te voegen. Het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ is naast 18 en 19 mei nu dus ook op de landelijke feestdag 17 mei in de Amsterdam ArenA. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar! ‘Hemelvaartsdag is een perfecte dag voor onze fans die er vaak een complete dag uit van maken. In Amsterdam en rondom het stadion zit de sfeer er altijd al vroeg in.

'Als het weekend wordt'...nieuwe single van Kapalone
13-01-2012 18:23:00

Als je regelmatig een feest bijwoont in Brabant dan ben je hem ongetwijfeld al meerdere malen tegengekomen. Kapalone begon zijn muzikale carrière als gitarist en zanger in een rockband maar is nu al weer enige jaren bekend als entertainer/feestzanger. De afgelopen jaren zijn er regelmatig cd’s van hem verschenen die als zoete broodjes over de toonbank zijn gegaan. Komende zondag is er weer een moment die de muzikale geschiedenis in zal gaan want dan verschijnt de nieuwe single van Kapalone.

Zeeuwse après-skikraker van Peter & Heidi Weinhaus
13-01-2012 17:01:00

Een berg bouwen in Nederland. Voor sommigen klinkt het als een absurde grap, maar niet voor de betrokkenen bij de Stichting Haalbaarheidsonderzoek Die Berg Komt Er. In een van zijn columns droomde journalist en oud-wielrenner Thijs Zonneveld hardop van een berg in Nederland. Deze droom is inmiddels een serieuze zaak geworden, niet alleen voor Zonneveld zelf, maar voor een grote groep bedrijven, instellingen en sympathisanten.

Rosina & Steve nemen cd op voor ChildRight Fund
13-01-2012 16:30:00

"Love is a gift" is de titel van de cd van Rosina & Steve. Rosina heeft landelijke bekendheid verworven als zangeres van de countryband Sommerset en als leadzangeres van Harmony. En die laatste heeft Nederland in 1978 vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival met het nog altijd vaak te horen nummer " 't Is o.k". Steve is de man die ervoor heeft gezorgd dat de Dutch Diva's samen gingen werken/optreden. Maar dat was het verleden nu werken ze samen aan een toekomst en dat is de ChildRight Fund.

Jan Smit komt binnen op nummer 2 in de single Top 100
13-01-2012 16:07:00

Vandaag is de nieuwe single “Dromen” van Jan Smit op nummer 2 binnengekomen in de Single Top 100 van GFK Dutch Charts. Het is het tweede nieuwe liedje dat afkomstig is van de jubileum 2CD/DVD “15 Jaar Hits”. Behalve de titeltrack bevat “Dromen” een speciale Jubileum Feestremix door DJ Maurice en de compleet nieuwe track “Bij Jou Voel Ik Me Thuis”. Ook de videoclip van “Dromen” ontbreekt niet op de cd-single. Ter promotie van “Dromen” is Jan dit weekend veelvuldig op TV te zien.

Gerrie Bischoff in zee met René le Blanc
13-01-2012 15:52:00

Zangeres Gerrie Bischoff komt medio maart met een fantastische nieuwe single die wordt geproduceerd door niemand minder dan René le Blanc. Al enige tijd liep de zangeres met het idee om René te benaderen voor een nieuw nummer. "Vorig jaar oktober leerde ik René persoonlijk kennen in Mittersill waar wij allebei moesten optreden voor The Arctic Challenge".

K3 knalt het nieuwe jaar in met nog een extra concert!
13-01-2012 15:33:00

De aangekondigde concerten van het populaire trio K3 blijken een hit! De tickets voor 10 en 11 maart vlogen de deur uit en nadat in december een extra show is aangekondigd op 17 maart om 16.00 uur, is vandaag een tweede concert op deze dag in verkoop gegaan! Dit extra concert vindt plaats op 17 maart om 13.00 uur in poptempel Ahoy Rotterdam. K3 gaat een fantastisch feestje bouwen! Mis het niet, want het zijn de enige concerten van K3 in 2012! Vanaf nu zijn de tickets voor het extra K3 concert op 17 maart om 13.00 uur te koop dus wees er snel bij! Karen, Kristel en Josje genieten van het succes en leven erg naar de concerten in maart toe: "We vinden het geweldig dat we gewoon 6 (!!) keer in Ahoy mogen staan en met de extra concerten nog meer K3 fans blij kunnen maken.

Clip 'Zie mij hier nu staan'van Marian Mayloo online
13-01-2012 12:55:00

Met haar debuutsingle “Was je maar hier/Wish you were here” is Marian Mayloo gedraaid om menig radiozender. Het succes van het nummer was voor haar een reden om met een opvolger te komen. In de studio’s van Kees Tel is menig uurtje gewerkt aan de opvolger en deze is deze week verschenen en draagt de titel “Zie mij hier nu staan”. Ook hiervan zijn de eerste resultaten van de diverse radiostations echt lovend te noemen. In het gehele land zijn er al lijsten opgedoken waar het nummer op staat.

Toch operatie voor Jeroen
13-01-2012 12:49:00

Jeroen is al enkele weken aan bed gekluisterd. De zanger die met zijn Hazes Tribute Show de naam van André Hazes op onnavolgbare wijze levend houdt had last van een hernia en moest op advies van de arts een tijdje rust nemen. De klachten zouden dan vanzelf minder worden, maar niets was minder waar. Binnenkort moet hij toch onder het mes.

Ook dit jaar komt Rob van Daal met een echte carnavalskraker
13-01-2012 12:36:00

Ieder jaar brengt deze rasartiest een nummer uit met de carnaval en dit jaar is het geworden:"Een bosje rozen". Iedereen heeft wel eens zo’n moment waarop hij eigenlijk wel iemand een bosje rozen zou mogen geven. Zoals je van Rob mag verwachten is het een nummer wat tijdens maar ook buitenom de carnaval lekker gedraaid kan worden!

Leonie Meijer maakt bewerking nummer 1-hit Gers Pardoel
13-01-2012 12:22:00

Leonie Meijer heeft een compleet eigen interpretatie opgenomen van de nummer 1-hit ‘Ik Neem Je Mee’ van Gers Pardoel. De versie van Leonie is te vinden als tweede track op de nieuwe single ‘Het Staat In De Sterren’, die vanaf 13 januari via iTunes en andere portals te downloaden is. Leonie : “Ik was in december te gast bij Slam!FM en daar werd me gevraagd een cover te spelen uit de Top 40. Ik heb toen 'Ik Neem Je Mee' gespeeld in een eigen jasje. Zowel de platenmaatschappij als ik werden overspoeld met positieve reacties.

Laat je masseren door Gre Parelmoer
12-01-2012 22:50:00

Gre Parelmoer is bekend geworden door o.a. haar hits “Knijp me in de kont” en “Dikke Paling”. Ieder jaar rond carnaval weet ze wel met een nummer te komen die de stempel spraakmakend zal ontvangen. Ook in 2012 heeft ze het weer voor elkaar om een nummer op de markt te brengen welke tot de nodige gespreksstof zal gaan leiden. Een absolute feestkraker is het geworden met als titel “Laat je masseren”. Het zal dan ook een veel gezongen nummer tijdens de komende carnaval.

Nieuwe clip Henri van Velzen online
12-01-2012 18:55:00

Zojuist heeft William ten Kate van Williamcrossmedia de splinternieuwe clip van Henri van Velzen's jongste single "Het leven is een feest". De clip werd afgelopen zondag door William opgenomen op de kermis in Zwolle. Even leek het erop dat alles niet door zou gaan. Tot een uur voor de opnames kwam de regen met bakken uit de lucht, en omdat de clip buiten moest worden opgenomen was het nog even spannend als het door zou gaan. 

Culinair muziekprogramma “In de keuken met...” slaat aan
12-01-2012 18:03:00

In november 2011 was de eerste aflevering van het culinaire muziekprogramma “In de keuken met...” te zien bij brabant10 tv en TV Krant Rucphen en Halderberge. Het idee van dit programma is afkomstig van Hans van Aalst (Denans) en nam contact op met tv producent Jean-Michel Wagtmans (TV Krant) die er een uitdaging in zag en het concept verder heeft uitgewerkt tot het huidige programma “In de keuken met...”.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 17 juli t/m zondag 23 juli

                   Joey Hartkamp- Ik vind je sexy

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl