RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Arno Sloot & Jack van Rijs (Duo Apart) Feat. DJ Goldfinger lanceren 'Fijn is het om verliefd te zijn'
21-01-2013 20:46:00

Jack van Rijs heeft samen met Arno Sloot een nieuw carnavals/kroegnummer opgenomen. De productie lag in handen van DJ Goldfinger, een rasechte accordionist die ook voor oa Django Wagner, Jaman en Stef Ekkel produceert. Het nummer is door Jack ingebracht en ook de tekst heeft hijzelf zelf geschreven. Het is het oude nummer van Roy Black en Anita "Schon ist das auf die welt zu sein". Dit lied is in een geheel nieuw jasje gestoken en is getiteld "Fijn is het om verliefd te zijn". 

Lachen, genieten en dansen... West Friese Middag geslaagd
21-01-2013 20:23:00

Marco de Hollander heeft zondag 20 januari Hannes Knoin en Piet Zee ontvangen in partycentrum Aardam. Een Westfries feestje in Zuid-Holland. Beide heren zijn bekend van de zondagochtend radioshow van Disco Henkie (11.15 uur). Zondagmiddag kwamen ze live een deel van hun bekende conferences laten horen. Ruim 140 gasten genoten van de kolderieke praatjes van deze heren. Droge humor, die de heren zelf als gewoon Westfries aanmerken.

Nieuwe kraker Zeeuwse Peter
21-01-2013 20:12:00

Na het succes van Zeeuwse Peter en Heidi Weinhaus vorig jaar met de single "Alp voor de Zeeuwse Kust" is Zeeuwse Peter terug! Zette hij vorig jaar zijn zinnen op een berg voor de Zeeuwse Kust, dit jaar richt hij zijn pijlen op een alternatief plan vor ontpoldering van de veelbesproken Hertogin Hedwige Polder. Zeeuwse Peter kan niet tegen ruzie en het getwist tussen voor- en tegenstanders van ontpoldering is hem dan ook een doorn in het oog. Daarom bedacht hij het volgende compromis: "Me pomp'n Bier in de Polder"

'De liefde leeft in mij' behoort tot een van de leukste clips van Vinzzent
21-01-2013 19:48:00

Voor zijn nieuwe single 'De liefde leeft in mij' lanceert Vinzzent vandaag zijn nieuwe videoclip en deze behoort voor hem nu al tot een van zijn leukste. "De liefde leeft in mij" moest een blij en energiek geheel worden. De zanger probeert er samen met zijn creatieve team iedere keer weer iets bijzonders van te maken. Vinzzent; "Een nieuwe single maar ook zeker een nieuwe videoclip is altijd spannend. Dit keer werd ik zelf erg verrast met het eindresultaat." De videoclips van Vinzzent worden over het algemeen goed bekeken.

Ruim 1 miljoen mensen zien Gebroeders Ko Carnavalsbattle winnen bij Life4You
21-01-2013 19:43:00

Life 4 You gaat op zoek naar de grootste carnavalskraker van 2013 en laat de komende weken elke zondag twee acts strijden om de titel grootste carnavalshit van 2013! Carlo en Irene zullen elkaar elke week proberen te overtreffen met de ultieme carnavalsact. Ze weten niet van te voren welke artiesten de andere geregeld heeft. De artiesten zullen er alles aan doen het publiek te overtuigen en er met de winst vandoor te gaan. Uit kijkcijfer onderzoek blijkt dat ruim 1.1 miljoen Nederlanders hiervan getuigen zijn geweest!

Brabants cultuurgoed “Schrobbelèr” inzet voor landelijke carnavals-hit
21-01-2013 19:23:00

Het succesnummer van het Tilburgse Kruikenconcert “Drink Schrobbelèr” is in een nieuw jasje gestoken. Ruim 7 jaar geleden kreeg Guus Meeuwis het idee om een speciaal lied te maken voor het Kruikenconcert. Hij schreef een op Tilburg gerichte tekst op de muziek van “Griechischer Wein”. De Deurzakkers: Toen wij onlangs benaderd werden om mee te werken aan een CD project ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van dit Brabants cultuurgoed kwam al snel het idee om dit nummer in een nieuw jasje te steken.

Edsilia Rombley neemt soul klassiekers op met Metropole orkerst
21-01-2013 18:31:00

Zangeres Edsilia Rombley is deze week samen met het Metropole Orkest de studio ingedoken om nieuwe versies van bekende en minder bekende soul klassiekers op te nemen. Onder leiding van John Clayton ondersteunt het Metropole Orkest op prachtige wijze de stem van Edsilia die als geen ander soul ten gehore brengt. Het resultaat zal te horen zijn op het door Tjeerd Oosterhuis geproduceerde album ‘Sweet Soul Music’.

Dana Winner maakt hoog gespannen verwachtingen nieuwe theatertour meer dan waar
20-01-2013 12:55:00

Gisteren vond in Schiedam de première plaats van de nieuwe theatershow "Dana Winner zingt'. Alle fans waren trots op de Vlaamse zangeres die de hoog gespannen verwachtingen meer dan waar maakte. Gevoelige liedjes afgewisseld met de hits die wij in Nederland zo graag van Dana horen. Westenwind ontbrak uiteraard niet maar nu met een Amerikaanse tongval op de achtergrond, heel apart. Van de première maakte omroep Max een registratie voor televisie.

Zaterdag 19 januari release van de nieuwe cd van Johan & le Blanc
20-01-2013 09:46:00

Wat als geintje begon in Oostenrijk is nu realiteit. "Spring, spring, spring" is de debuutsingle van het nieuwe duo Johan & le Blanc. Het contact tussen de zangers werd gelegd in de zomer van vorig jaar. René le Blanc en Johan schitteren allebei in de real life soap, "Ik geloof in mij", die op dit moment te zien is bij TV Gelderland. Tijdens de opname van deze soap spraken de heren regelmatig over een eventuele samenwerking. Afgelopen oktober waren de zangers beide in Oostenrijk voor optredens en werd het plan besproken. Het resultaat mag er zijn.

Debuutsingle van Otto Roona kent hoog feestgehalte
20-01-2013 09:21:00

De eerste single van Otto Roona voor 2013 heeft weer een hoog feestgehalte en het blijft hangen als een magneet. Otto bracht ook in het vorig jaar vier ijzersterke singles uit, allen geproduceerd door L & G producties.Ook gaan de live optredens als een speer. De nieuwe single heeft als titel meegekregen "Oh, Katerina" en er zit een prachtige presentatie aan te komen. Dit vindt plaatsl op 23 februari bij Cafe "De Buurvrouw" in Leek. Meerdere artiesten zullen Otto deze avond ondersteunen o.a Lucas en Gea.

Shary-An neemt deel aan nieuw SBS programma ‘Vliegende Hollanders’
19-01-2013 11:11:00

Tijdens de persconferentie van SBS  in SnowWorld Zoetermeer werd bekend gemaakt dat Shary-An een van de deelneemsters is van het nieuwe programma ‘Vliegende Hollanders’. In het programma gaan Bekende Nederlanders ski-schanspringen. Ook Lange Frans, Emile Ratelband, Geert Hoes, Jody Bernal, Sita en rapper Keizer gaan hun kwaliteiten als schansspringer laten zien. Tess Milne en Gerard Joling zullen het programma presenteren.

Jan en Anny hebben de Oranje Kroon
19-01-2013 11:02:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 21 januari is dat ‘Afraid to fall in love again’, de nieuwe single van Jan en Anny. Het gaat om het eerste voorproefje van het nieuwe album ‘The Two Of Us’ dat binnenkort zal verschijnen en waarvoor de verwachtingen hooggespannen zijn.

TV Oranje naar Feestweek Brixental
19-01-2013 09:30:00

Van 9 tot 16 maart 2013 organiseert Snow & Fun Events voor de tiende maal de Feestweek Brixental, de leukste en gezelligste artiestenreis van het jaar! Ter gelegenheid van deze jubileumeditie reizen meer dan zestig Nederlandse topartiesten af naar Oostenrijk. Tussen de bergen van het populaire skigebied in de Kitzbüheler Alpen zal worden opgetreden.

Kei Koel valt in de prijzen!!
18-01-2013 22:56:00

Zaterdag 12 januari is Kei Koel twee maal in de prijzen gevallen op het Karnavals Schlagerfestival in Wijchen. Ze gingen aan de haal met de 1e prijs bij de publiekjury en de 3e prijs bij de vakjury met het lied "Want vanavond", welke te vinden is op youtube. Na een geweldige avond vol muziek en plezier mocht Kei Koel zich kronen tot publiekswinnaar waar de leden erg trots op zijn! 

Vlotte single voor Silvia Swart
18-01-2013 22:45:00

De nieuwe single van de uit Valthermond afkomstige zangeres Silvia Swart is een feit! De titel van het vlotte, stevige lied is kort, maar krachtig : ‘Ik wil jou’. Silvia nam het lied al in 2010 op, maar besloot toen toch met een feestnummer voor op de buhne uit te komen. Daarna bundelde ze in 2011 haar krachten samen met Henk Wijngaard en nam met hem het duet ‘De weg naar geluk’ op, waarop weer een solo single in diezelfde stijl verscheen met de titel ‘Nog 1 nacht van jou’.

De Leonie Meijer broek is een feit
18-01-2013 19:00:00

Zaterdag 19  januari 2013 lanceert NickJean samen met Leonie Meijer haar exclusieve broek ‘De Leonie Meijer jeans’ tijdens de opening van de Fashionweek in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. De dag erna zal de broek ook gepresenteerd worden op de Modefabriek in de RAI in Amsterdam. Leonie Meijer, die het afgelopen 1,5 jaar hits scoorde met singles als ‘Schaduw’, ‘Hey’ en het duet met Jeroen van der Boom ‘Los van de grond’, heeft haar kledingsmaak gedeeld met het vakmanschap van het broekenmerk NickJean.

Ronnie Ruysdael wint 2 Awards
18-01-2013 18:47:00

Het jaar 2013 begint grandioos voor Ronnie Ruysdael. De nieuwe single "Eet veel bananen" gaat als een raket! Dit duet van Ronnie met cultheld Zanger Rinus en zijn vriendin Debora, is meer dan 1.500.000 bekeken op Youtube binnen 4 weken!!! En vandaag is de nieuwe single “Eet veel bananen” op 34 binnengekomen in de Single Top 100! Ook mocht Ronnie Ruysdael de Populariteitsprijs Beste Feestact 2012 in ontvangst nemen.

YouTube hit voor Andre Pronk
18-01-2013 16:55:00

Het heeft een jaar mogen duren, maar eindelijk is hier dan de gloednieuwe carnavalskraker van André Pronk met als titel "Het Poesje Van De Buurvrouw". André Pronk verwierf met zijn aanstekelijke lach landelijke bekendheid in het TV programma X-Factor. Sinds zijn deelname is André niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz, en is hij regelmatig te gast op radio en TV in programma's van o.a. Giel Beelen en Robert Jensen. De videoclip van "Het Poesje Van De Buurvrouw" al meer dan 10.000 keer bekeken.

Liesbeth List ontvangt eerste exemplaar Shaffy-boekje
18-01-2013 15:18:00

Zangeres Liesbeth List heeft gisteravond na afloop van haar concert in Schouwburg Amstelveen het eerste exemplaar in ontvangst genomen van het boekje Langs kroegen en kathedralen. Het is geschreven door kleinkunstkenner Daan Bartels en gaat over de verbondenheid tussen Ramses Shaffy en Amsterdam. "Een prachtig geschenk!" aldus Liesbeth List. "En ja, Ramses hield erg veel van Amsterdam.

Nieuwe feestknaller voor De Mannen van Brabant
18-01-2013 15:13:00

Met ‘Goede been, verkeerde bed’ zetten De Mannen van Brabant een logische vervolg neer op de single ‘Drank maakt je mooi’. De track is een cover van de populaire act Mooi Wark en heeft een extra feestelijke beat mee gekregen. De Mannen van Brabant brengen overal een feestje mee naar toe. Hun eerdere singles ‘Confetti & Slingers’, ‘Ik heb je lief’, ‘Er loopt een cowboy door Tirol’, ‘Ik geef niks meer om jou’ en ‘Drank maakt je mooi’ zijn zowel in het land bij publiek als bij de radiozenders.

50 jarig artiestenjubileum Ronnie Tober wordt op vrijdag 18 januari uitgezonden bij Omroep Max
17-01-2013 20:32:00

Dinsdag 3 juli heeft Ronnie Tober bij omroep Max een show opgenomen, ter gelegenheid van zijn 50 jarig artiestenjubileum. Het was voor Ronnie een geweldige, onvergetelijke ervaring. Vele collega's, waar onder Christoff, Patrick van Bree, Ciska Peters, Carel Kraayenhof, Rosetty de Ruiter, Willeke d'Estell, Diane Theunissen, Anneke Grönloh en Jorge Castro, verleenden hun medewerking aan de show.

Nieuw album ‘Elba’ en voorjaarstour Laura Jansen
17-01-2013 19:10:00

Op 22 maart aanstaande brengt Laura Jansen haar tweede album ‘Elba’ uit. Het album wordt voorafgegaan door de single ‘Queen Of Elba’, die op 19 februari voor het eerst op de Nederlandse radio te horen zal zijn. Vanaf 7 april start de Nederlands-Amerikaanse zangeres een clubtour, die haar langs 6 steden brengt. ‘Elba’ is de opvolger van debuut- en succesalbum ‘Bells’, dat in Nederland 70.000 stuks heeft verkocht. Het album is geproduceerd door Matt Hales.

Kim-Lian van der Meij wordt Nederlandse stem in Peter Pan
17-01-2013 19:03:00

Kim-Lian van der Meij zal te horen zijn als de Nederlandse vertelstem in de internationale World Tour Peter Pan wanneer deze show op 14, 15, 16 en 17 februari 2013 in de Amsterdamse Ziggo Dome neerstrijkt. Dit immense arenaspektakel ging vorig jaar december in Brussel in wereldpremière en zal nog in vijftien wereldsteden te zien zijn. Volgens het vaste concept blijft de cast in ieder land hetzelfde.

Nieuwe single Brigitte Nijman ode aan de liefde 'Verslaafd aan jou'
17-01-2013 18:52:00

Brigitte Nijman heeft haar tweede single, Verslaafd aan jou, gelanceerd. Het lied, Pieter van Schooten, is op het lijf van de sympathieke zangeres geschreven. ‘Verslaafd aan jou gaat over de kwaliteit van het leven,’ zegt Brigitte Nijman. ‘De tekst kan je biografisch noemen. Ik ben verslaafd aan de mooie aspecten van het leven. Liefde, familie en vrienden zijn voor mij heel belangrijk. Zonder hen kan ik niet. De mooi geschreven tekst komt daarom recht uit mijn hart.’

Nieuwe single van Gerard Joling 'De Nacht Voorbij'
17-01-2013 18:38:00

Gerard Joling zet in 2013 zijn glansrijke zangcarrière voort met de release van de splinternieuwe single, getiteld De Nacht Voorbij. Het vrolijke, uptempo nummer is van de hand van Jan Smit en wordt morgen, vrijdag 18 januari, uitgebracht op VoSound Records, het platenlabel van Jan Smit. De single is de voorloper van een gloednieuw album van Gerard dat komend voorjaar wordt uitgebracht. Gerard, inmiddels een kleine 30 jaar in het vak, heeft een indrukwekkende reeks nationale en internationale successen achter zijn naam staan.

De Brabant Boys gaan feesten
16-01-2013 20:32:00

"We gaan feesten" is de titel van de gezellige single van De Brabant Boys. Het duo bestaat uit de neven Ton en Co. Beide heren zijn al bijna hun hele leven met muziek bezig. Als dj's en etherpiraten verworven ze al bekendheid in Brabant en sinds twee jaar brengen ze met carnaval ook singles uit die gebaseerd zijn op gezelligheid, respect, plezier en natuurlijk het Hollandse lied. Bij het nummer"We gaan feesten" is een clip gemaakt door William ten Kate.

‘Love is’ nieuwe single Re-Play
16-01-2013 20:22:00

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Re-Play met als titel ‘Love is’. Dit liefdesnummer heeft de overbekende en vertrouwde Re-Play sound. Het nummer is geschreven door Alwin Burke die ruim 15 jaar geleden Re-Play ook heeft opgericht. Het is de derde single die de R&B formatie in korte tijd uit brengt. Begin november kwam ‘Je bent terug van weggeweest’ uit. Verder brachten zij in december hun allereerste kerstnummer uit met als titel ‘Beautiful Christmas’.

Maak kans op het nieuwe album van Walter
16-01-2013 20:08:00

De basis van Walter bestaat uit Wally Preyll (zang) en Peter van Leerdam (toetsen en achtergrondzang) Na een jarenlange muzikale samenwerking voor en achter de schermen vonden deze 2 ras muzikanten dat het tijd werd voor een gezamenlijke act. Hierbij ontstond het idee om klassieke rock- en hedendaagse popsongs in smaakvolle jazzy arrangementen om te zetten. Onder de naam “Walter” heeft dit idee verder gestalte gekregen en is inmiddels een aanzienlijk repertoire opgebouwd, variërend van rustig tot uptempo.

Sidney Bischoff start 2013 met nieuwe single
16-01-2013 19:53:00

Het jaar 2012 is voor Sidney Bischoff zeer succesvol verlopen. Een aantal succesvolle single's, " Eindelijk" , "Oehlala"  en een presentatie van het album"Plezier in het leven". Het album bij vele radiozenders hartelijk ontvangen en het was album van de week bij de populaire Bekgische zender VBRO.Ook wat betreft optredens hoor je deze Apeldoornse zanger niet mopperen. Van Oost naar West en van Zuid naar Noord overal heeft hij het podium betreden. Ook voor 2013 zijn er alweer volop plannen.

Marco Schouten presenteert debuutalbum in Almelo
16-01-2013 19:43:00

Na maanden van hard werken is zondag 27 januari de dag waarop Marco Schouten in Café"Het Zuiden" te Almelo zijn album zal gaan presenteren. Samen met top producent Martin Streken is Marco er in geslaagd op een super album op te nemen. Vanaf 14.00 uur zal het feest  , ter ere van de doop van het album ,  losbartsen met optredens van vele collega artiesten.Op het podium kun je verwachten John Enter, Mike van Dijk, August, Stewy, hris de Roo, Danny Heden, Jordan Peeters en natuurlijk een mini concert van Marco zelf. Maak alles mee van deze feestmiddag. De deuren gaan los om 13.00 uur. Maar wees op tijd want vol=vol. Wil je meer weten over de presentatie of Marco Schouten breng dan een bezoekje aan www.marcoschouten.nl

Christoff ontvangt dubbel platina voor 'Christoff & Vrienden'
16-01-2013 19:27:00

Het werd gisteren een prachtige avond voor schlagerkoning Christoff op de 2de editie van “annes Vlaamse Muziekawards” in een sfeervolle Capitole te Gent. Niet alleen mocht hij voor het tweede jaar op rij samen met Belle Perez de awardshow aan mekaar praten, hij kreeg van de anne-kijkers ook de award voor “Beste Zanger Ambiance”...maar het mooiste moest voor hem dan nog komen! Na afloop van de show kreeg een verbaasde Christoff op het podium te horen dat er van de releases van “Christoff & Vrienden” ondertussen meer dan 40.000 exemplaren!! over de toonbank zijn gegaan. Een uitzonderlijke prestatie waarvoor hem een welverdiende dubbel platina werd overhandigd.

Sterren Music brengt Herman Berkien's album 'Best Tof' digitaal op de markt
16-01-2013 18:59:00

Sterren Music heeft met toestemming van de weduwe van cabaretier Herman Berkien het album "Bes Tof" digitaal uitgebracht. Er waren digitaal in shops en op Itunes nog geen liedjes te koop van de bekende cabaretier. Omdat Herman Berkien de zanger is van het Utrechtse volkslied "Utereg me stadje" en regionaal grote bekendheid heeft verworven vonden wij als Utrechts platenlabel dat dit moest gebeuren. Het nageslacht van Utrechters zal daardoor de muziek van Herman Berkien ook in de toekomst altijd kunnen vinden, downloaden.

Weer extra concert Toppers in Concert 2013 in verkoop
16-01-2013 18:15:00

Mocht je nog geen tickets hebben dan is dit je kans! De kaartverkoop voor Toppers in Concert 2013 loopt zo voorspoedig dat de succesformatie besloten heeft nog een extra concert op zondag 26 mei a.s. toe te voegen. Het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ is ook dit jaar dus weer de meest geliefde avond uit van het jaar. Naast 24 en 25 mei staan de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger nu dus ook op 26 mei in de Amsterdam ArenA. Op 24, 25 en nu ook 26 mei wordt het dus weer drie onvergetelijke avonden meezingen en swingen met de allergrootste nationale en internationale meezingers en genieten van ‘Guest Stars’ als Tavares, de Vengaboys en Najib Amhali.

Drie Anne Awards voor Jan Smit
16-01-2013 18:09:00

Jan Smit is gisteren volop in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de Anne awards in België. In de bomvolle zaal Capitole in Gent werden voor het tweede jaar op rij de Anne awards uitgereikt, de prestigieuze muziekprijzen van deze Vlaamse muziekzender. Met drie awards behoorde Jan Smit tot de grote winnaars van deze avond. Naast de award voor ‘Beste Noorderbuur’, ontving hij er een samen met de populaire Vlaamse groep de Romeo’s in de categorie ‘Beste Ambiance Groep’.

'Jouw Lieve Lach'..nieuwe clip van Sylvia Smit
16-01-2013 17:04:00

De uit Volendam afkomstige zangeres Sylvia Smit is al jaren actief met zingen. Ze zingt covers en eigentijdse songs, zowel Nederlandstalig alsmede Engels. Haar vorige eigentijdse song getiteld; "Hasta la Vista" werd via Puerto Latino TV ook bekend in Latijns Amerika en in de voormalige Nederlandse Antillen. Haar nieuwe song en video-clip getiteld; "Jouw lieve lach" is in country stijl met 'n eigentijdse Nederlandse tekst, die ze zelf heeft geschreven. 

Country Wilma terug op de boerderij
16-01-2013 16:52:00

Het is al weer ruim 20 jaar geleden dat Country Wilma Nederland veroverde met haar hit Op de boerderij. Het begin van een zang carrière waarbij Wilma met zowel nationale als internationale artiesten het podium deelde. Maar ook een carrière met de bekende ups en downs. Sinds november 2011 is er een nieuw team rond om Country WIlma die samen met Wilma de juiste weg zijn ingeslagen. Het resultaat was haar single Country Queen die begin 2012 is uitgekomen.

Platencontract en eerste single voor Johannes Rypma
15-01-2013 18:05:00

The Voice of Holland (2012) finalist Johannes Rypma heeft een platencontract getekend met platenlabel Artist & Company. Zijn coaches Nick & Simon staan onder contract bij dezelfde platenmaatschappij. De eerste single van de Friese Johannes staat gepland op 1 februari 2013. De single met de titel 'Play Me' is een echte rockplaat, geschreven door producer Gordon Groothedde samen met Allan Eshuijs en de uit Nashville afkomstige songwriter Andrew Dorff.

Marlane steekt 'Zeg eens schatje' in een nieuw jasje
15-01-2013 17:08:00

Dat Marlane talent heeft daar zijn de meeste het wel over eens. De afgelopen jaren heeft ze menig lijst gehaald met het zomerse “Pasadena” en recent met “Wat een leven”. De pas 17 jarige zangeres heeft naast haar talent ook de gave om tijdens optredens het plezier over te brengen op het publiek waardoor iedereen al snel meezingt. Meezingen dat is wat Marlane prima kan gebruiken bij haar nieuwe single “Zeg eens schatje”. Begin jaren negentig scoorde zanger Arne Jansen en de Belgische zanger Paul Servers een dikke hit met het nummer.

Bijzondere jubileumsingle voor Danny van der Kracht
15-01-2013 15:30:00

Feestzanger Danny van der Kracht (39) komt ook dit feestseizoen weer met een nieuwe single. Danny’s nieuwste lied heet ‘Een Lach Zonder Een Traan’ en is in meerdere opzichten een bijzonder lied voor Danny. Danny laat in een reactie weten: “Precies vijftien jaar geleden bracht ik mijn eerste CD in eigen beheer uit en ben er best trots op dat ik vandaag de dag nog steeds singles uitbreng! In die vijftien jaar heb ik de meest uiteenlopende liedjes gemaakt; van zomerhits tot herfstkrakers en heb altijd veel aandacht gehad van radio en televisie.”

Lawineboys komen met nieuwe feestknaller
15-01-2013 15:22:00

Al enkele jaren domineren de Lawineboys de cd-koffer (of USB-stick) van de Nederlandse feest DJ's. Maar liefst drie maal op rij wonnen ze de Party Award voor Populairste Feestact en overal waar feest wordt gevierd hoor je hun "Sex Met Die Kale", "Laat Maar Waaien" of de feesthit van 2012: "Joost, is anders geaard"! Natuurlijk komen de heren ook dit jaar weer met een enorme knaller. In de PartyFolk style die we van de Lawineboys gewend zijn, bezingen ze ditmaal een oude liefde.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: