RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Vriendengroep uit Breda komt met carnavalssingle
22-01-2012 14:56:00

Carnaval 2012 staat weer voor de deur en een vriendengroep uit Breda heeft de stoute schoenen aangetrokken en een nummer geschreven. Wat begon als een grap in de kroeg" De Heilige Antonius" te Breda, groeide uit tot het schrijven van een nummer, het opnemen in de studio en het filmen van de videoclip. Het nummer is geprocuceerd door DJ Cor Fijneman, een bekende naam in de dancewereld waar hij al een aantal jaren mee draait. Maar het Brabantse bloed kruipt ook bij hem waar het niet gaan kan.

Singlepresentatie Henk Damen is Tilburg
22-01-2012 14:38:00

Op vrijdag 27 januari 2012 prsenteert zanger Henk Damen zijn nieuwe single "Maria,maria" bij Partycentrum Bet Kolen aan de broekhovenseweg 111 in Tilburg. Meewerkende artiesten zijn: Wesley Klein, Mike & Collin, Ferry De Lits, Patrick Dano, Frank Smeekens, Stefan en Stanley Hazes. De entree bedraagt €10.00 en kaarten zijn uitsluitend te koop "aan de deur". De aanvang is om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. 

Roy van Lent lanceert feestsingle
22-01-2012 14:24:00

De Brabantse zanger Roy Van Lent die sinds 2007 flink aan de weg timmert als zanger van het Nederlandse lied, presenteert komende week alweer zijn 6e nieuwe single aan het grote publiek. Na het succes van zijn in 2007 uitgebrachte debuut single “ Reken op jou “ kwam zijn carrière in een stroomversnelling en bracht hij in snel tempo daarna diverse single’s op de markt waaronder "Hé Michelle", "Sluit maar achteraan", "Lekker in m’n vel" en zijn laatst verschenen hitsingle “Remmen los en gas erop". 

Judith Jobse terug aan het muzikale front met Déva Dynee
22-01-2012 12:30:00

Déva Dyne is een nieuwe Nederlandse popformatie rondom zangeres/songwriter Judith Jobse en producer/componist Rick Snel. Jobse scoorde in 2001 een hit met de single 'You', wat haar o.a. een gouden plaat en een TMF-award opleverde. Ruim tien jaar later brengt ze onder de noemer Déva Dyne een nieuwe single uit, getiteld 'Someday'. Het is een voorbode van het op 9 maart te verschijnen album Inner Life, een mix van rock, pop en klassiek. In 2000 won Jobse Your Big Break, een van de voorlopers van talentenshows op tv.

Alpenzusjes zorgen voor feest op de radio
21-01-2012 17:26:00

In de studio van RTV Hollands Midden hing zaterdag 21 januari een Tirolersfeertje. Marco de Hollander had de Alpenzusjes, Chantal en Apolonia, uitgenodigd. De dames presenteerde hun nieuwste CD 'Hier zijn we weer'. De luisteraars van het populaire ochtendprogramma 'Sterrenshow' kregen de primeur van de nieuwste nummers van het Tiroler Duo.

Paul Posthuma lanceert 25 januari een nieuwe single!
21-01-2012 15:53:00

“Passie van de nacht” is de titel van de nieuwe single. De tekst is geschreven door Chris de Roo en opgenomen is bij Terry West productions in Nieuwe Pekela. Waarvan het resultaat er zeker mag zijn! Enorm trots is Paul op zijn nieuwe single met ook een bijbehorende full HD videoclip. De clip is opgenomen in Discotheek Bermuda in Ter Apel, en opgenomen door RTV productions. Verder gaat Paul ook een promotietour doen in Nederland en ook in Belgie. Dat geheel georganiseerd en gepland wordt door het fantastische en  professionele team die hij om zich heen heeft.

Frans Duijts is 'Hollandse Nieuwe'
21-01-2012 15:44:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 23 januari is dat Frans Duijts met ‘Laat me nooit alleen’. Deze single is een voorloper van het nieuwe album van Frans, dat begin maart zal verschijnen. De tekst gaat over z’n grote liefde die weg dreigt te lopen, maar gelukkig gaat het hier niet over zijn huwelijk met Marloes. Voor de opnames van de clip heeft Frans de natuur opgezocht.

Iris Kroes is The Voice Of Holland 2012
21-01-2012 11:54:00

Vrijdag 20 januari was de zinderende finale met Iris Kroes, Paul Turner, Chris Hordijk en Erwin Nyhoff. Tijdens de verrassende liveshow in Studio 22 te Hilversum is de 19-jarige Iris Kroes The Voice Of Holland geworden! Zij is de tweede Nederlandse The Voice Of Holland, want vorig jaar was deze titel voor Ben Saunders. Het was bijzonder spannend! Tijdens de eerste afvalronde was het Paul Turner die afscheid mocht nemen. Erwin Nyhoff volgde hem na de tweede afvalronde. Chris Hordijk die in diverse polls als winnaar naar voren kwam, moest op het podium ruimte maken voor Iris Kroes.

Richard Craane brengt een ode aan zijn vader
20-01-2012 15:54:00

De 32 jarige zanger Richard Craane uit Beverwijk brengt een ode aan zijn vader. Richard lanceerde eerder het nummer "Laat ze maar praten" waarmee hij op plek 627 stond in de TV Oranje Top1000. Nu komt hij met het liedje "Als sterren aan de hemel staan" van Frans Bauer. Dit liedje heeft een speciale betekenis voor hem. Richard had het liedje ooit een keer thuis opgenomen en dat is gedraaid tijdens de uitvaart van zijn vader die in december.

Marco de Hollander nog steeds trots op Lekker Ding
20-01-2012 14:46:00

Marco de Hollander vierde vorige jaar zijn 10 jarige jubileum. Dat ging samen met het uitbrengen van zijn jubileumbox. Een CD en DVD vol grote hits. Zoals De Sneeuwwals, Speel nog een liedje Orgelman, Laat ons Proosten en zijn recente singel Lekker Ding. De singel kreeg op zowel landelijke, regionale als lokale omroepen enorme airplay. Ook diverse TV optreden mocht Marco doen met zijn singel. Lekker Ding is inmiddels ook verschenen op de nieuwste carnavals CD Polonaise van Berk Music. 

Concerten Semino Rossi en Hansi Hinterseer verplaatst naar Zwolle
20-01-2012 14:05:00

Goed nieuws voor de Nederlandse fans van Semino Rossi en Hansi Hinterseer. Ondanks het faillissement van de Arnhemse Rijnhal, zulen de concerten van beide artiesten sowieso doorgaan. De organisatoren zien zich wel genoodzaakt uit te wijken naar een nieuwe locatie. De concerten zullen nu doorgaan in de IJsselhallen in Zwolle. De afgelopen weken kwamen er alarmerende berichten vanuit Arnhem over het faillissement van de Rijnhal. Velen stelden zich de vraag of de geplande concerten wel zouden plaatsvinden.

Solo carrière voor Erna Temming
20-01-2012 13:52:00

Met het Holland Duo heeft Erna Temming alle podia in Nederland mogen betreden. 2012 begint goed voor haar. Vandaag komt de single “Ik heb je lief” uit. Deze single is de voorloper van haar nieuwe album “Zo klinkt het leven”, dat eveneens in 2012 zal verschijnen. Erna is familie van Goede Doel zanger Henk Temming en kwam als klein meisje dagelijks in contact kwam met de showbizz. Haar vader en moeder speelden samen in een dansorkest en moesten thuis regelmatig repeteren. 

Alle hits van De Lawineboys op verzamelaar
20-01-2012 13:32:00

Wat vliegt de tijd. De Lawineboys bestaan alweer 10 jaar.In die 10 jaar zijn er maar liefst 15 singles en een album uitgebracht. Onlangs verscheen van het duo de feestsingle "Joost", waarmee ze de carnavalsdagen wel doorkomen. De Lawineboys vonden hun roots achter de draaitafels. Als Deejays reisden ze het hele land door om cafés, discotheken en feesttenten op z’n kop te zetten. Daarbij werd steeds vaker de microfoon genomen om te zingen en al snel werd het tijd voor eigen repertoire. Het is nu dus tijd voor een overzicht.

Danny Lukassen geeft live concert ter ere van zijn 20 jarig jubileum
20-01-2012 07:46:00

28 januari a.s. zal zanger Danny Lukassen een live concert geven ter ere van zijn 20 jarig jubileum als zanger. In Partycentrum Roekz te Vinkeveen zal Danny live met orkest onderleiding van Hans Jansen en backingvocals De Frogets zijn nieuwe Album NU presenteren en neemt hij u mee langs een muzikale reis van 20 jaar Danny Lukassen. Er zullen diverse collega artiesten acte de presence geven en deze avond zal het eerste exemplaar van Danny zijn album worden uitgereikt.

Dean Saunders reikt eerste single uit aan Country Wilma
19-01-2012 21:00:00

Maandag 16 januari mocht Country Wilma tijdens het Geels Nieuwjaarsgala haar nieuwe single Country Queen in ontvangst nemen. Op het moment dat Wilma het grote podium opkwam werd de videoclip op alle schermen in Bob’s Party Palace getoond. Na een daverend applaus kwam niemand minder dan Dean Saunders op.

Karin Bloemen te horen als Juffrouw Doddel in de nieuwe Bommelmusical
19-01-2012 20:54:00

Karin Bloemen is te horen als Anna Marie Doddel, oftewel Juffrouw Doddel, in de nieuwe Bommelmusical De Nieuwe IJstijd. Deze nieuwe voorstelling van theaterproducent Opus One gaat zaterdag 21 januari 2012 in bijzijn van Koningin Beatrix in première in het oude Luxor Theater te Rotterdam. Het bijzondere aan dit muzikaal stripverhaal is dat de acteurs op het toneel ook ‘spelen’ met de karakters uit het stripverhaal van Bommel, die op grote schermen worden geprojecteerd. Tal van bekende Nederlanders hebben hun stem geleend aan deze karakters. Naast Karin Bloemen zijn ook Paul van Vliet, Ivo Opstelten, Annemarie Jorritsma, Jacques d’Ancona, Peter Faber en Peter Tuinman te horen in de voorstelling.

Allerleukste après ski-act beloont met optreden in Ahoy
19-01-2012 20:29:00

Een optreden op het hoofdpodium in een bomvol Ahoy Rotterdam, da’s slechts voor een handjevol grote artiesten weggelegd. Was weggelegd, moeten we zeggen. Want wie meedoet aan de Artiestencontest in De Après Skihut Rotterdam en deze competitie wint, mag voor zo’n 15.000 bezoekers een show weggeven op Go Après Ski.

Uniek eenmalig concert voor Alzheimer Nederland
19-01-2012 15:19:00

Een Levenslied voor Alzheimer. Onder die naam brachten 13 Nederlandstalige artiesten, waaronder Corry Konings, Frank Verkooyen, Roy Raymonds, Anita & Ed, Danny Nicolay en Sandy Kandau, eind vorig jaar een speciaal geschreven nummer uit ten bate van Alzheimer Nederland. In zalencomplex Number Four in het Galgewaard Stadion in Utrecht komen deze artiesten op zondagmiddag 29 januari in een volgepakte zaal bijeen voor een eenmalig concert. De kaarten voor dit bijzondere concert zijn inmiddels gratis verdeeld onder de diverse fans van de artiesten.

Vrolijke nieuwe single Lucas en Gea
19-01-2012 13:20:00

Lucas en Gea komen eind januari met een super gezellige nieuwe single. Het duo, dat we kennen van diverse meezingers, hoopt met het nummer "Dorp aan de rivier" weer ouderwets te gaan scoren. Ze hebben dit keer hulp gehad van de Knoalster Zillertaler, zeker geen onbekenden in het noorden des lands. Deze rasmuzikanten vullen Lucas en Gea prima aan en met hun bariton stemmen zorgen ze voor een unieke sound. Het lied is geschreven door Dick van Altena. Ook de videoclip is zeer binnenkort te zien op TV Oranje.

Jubileumfeest Burdy
19-01-2012 13:18:00

Burdy scoort momenteel goed met de single "Ik zou alles voor je doen". Burdy, bekend als het feestbeest uit het Noorden, viert op zaterdag 11 februari 2012 zijn 20 jarig artiesten bestaan in De Bonte Wever in Assen. Tijdens dit concert zal Burdy diverse optredens verzorgen met al zijn grote hits. Hij laat zich live begeleiden door de Partyband TOF. Gastartiesten: Henk Wijngaard, Bouke, Tjeerd, Ben Hendriks, Martin Sterken, Duo Nationaal, Frank van Etten, Rodney Elzer en Chris de Roo.

Zangeres Simone presenteert met trots haar nieuwe single
19-01-2012 11:31:00

De Brabantse zangeres Simone heeft op 16 januari haar nieuwe single ' If I could fly' uitgebracht. Met deze single heeft Simone getracht tot de finale van het Nationaal Songfestival door te dringen. 'If I could fly' werd niet gekozen uit de 491 inzendingen maar wordt door Songfestivalcritici wel uitgelicht en bestempeld als een kanshebber, daarbij vergeleken met de IJslandse Yohanna die tweede werd tijdens het Eurovisie Songfestival in 2009. Het lied is geschreven door schrijversduo Marcel Gertner en Jørg Wiengarn/

Al roddelend in de polonaise met Danny van der Kracht
19-01-2012 11:14:00

Feestartiest Danny van der Kracht heeft in 2012 een bijzondere mijlpaal bereikt. Dit jaar brengt Danny namelijk zijn elfde feestkraker uit, getiteld ‘Dat Benne…’. Danny over zijn jubileumkraker: “Na koeien, schoorsteenvegers, honden, zandzakken en vakantieliefdes gaat mijn nieuwste single over… roddelen!” Wat meer dan een decennia geleden begon met voor de gein een carnavalsplaat uitbrengen, is inmiddels een heuse traditie geworden. Danny van der Kracht (38) uit het Gelderse Zevenaar bracht onlangs zijn elfde feestsingle uit.

Allereerste fanavond voor Berry Daamen
18-01-2012 23:45:00

Berry Daamen die op dit moment erg populair aan het worden is in Brabant maar ook ver daar buiten heeft sinds mei 2011 een officiële fanclub. De fanclub telt nu in totaal 134 leden en groeit met de dag. Voor alle leden van de fanclub is er een fanavond op vrijdag 27 januari 2012. Met optredens van Boy van der Heijden, Yoeri L’abée, Jessica Malfait, Jordan Peeters en Sharon Dee. Tussendoor draait een super gezellig DJ de boel aan elkaar. De avond is voor iedereen toegankelijk. Voor leden van de fanclub is de entree gratis en voor niet-leden bedraagt de entree 7,50 euro.

Alex en Patty organiseren Wereldrecord Polonaise
18-01-2012 23:16:00

Alex, bekend van de carnavalshits ‘De Liefde’ en ‘Zigge Zagge’ en de hit ‘Een Bossie Rooie Rozen’ en Patty Brard, bekend van de feestkrakers Patty’s Party Volume 1 en de carnavalshit ‘Het Leven Is een Feest’ zijn samen de studio in gedoken om dé carnavalskraker van 2012 op te nemen. Alex en Patty hebben elkaar ontmoet bij producer en tekstschrijver Emile Hartkamp. Emile is de bekendste songwriter van Nederland.

Hansieee komt met heuse skihut versie 'Tok Tok Tok
18-01-2012 23:11:00

Vorig jaar was hij er ineens!  Hansieee, die zomaar uit het niets artiestenland binnen kwam met het nummer “Tok Tok Tok”. Het nummer was één grote grap. Hans is in het dagelijks leven namelijk gewoon in- en verkoper van groenten en fruit en kan, zoals hij zelf zegt, helemaal niet zingen! Maar hij had de wens om tóch eens een plaat op te nemen. Producer Piet-Cees van der Wel maakte zijn droom waar in samenwerking met niemand minder dan Bert Koops, die de gitaren voor zijn rekening nam op de debuutsingle van Hansieee.

Amsterdam maakt zich klaar voor Amsterdam-Live
18-01-2012 22:59:00

Amsterdam maakt zich klaar voor de volgende editie van AMSTERDAM LIVE! Vrijdag 3 februari zal een breed scala aan Nederlandstalige artiesten de revue wederom passeren in The Sand. Het meest gezellige en spraakmakende Amsterdamse feest dat de stad rijk is stelt 250 extra kaarten beschikbaar voor laatkomers. Frans Duijts, Django Wagner, Wolter Kroes, Harry Slinger en een bijzonder bekende mystery guest die nog niet eerder genoemd was zullen het begrip 'Feest' een nieuwe definitie geven! Over de festivaleditie, die in de zomer van 2011 plaatsvond, wordt nog altijd vol lof over doorgepraat. De uitstap naar het NDSM-Werf werd zeer gewaardeerd door zowel bezoekers als artiesten. Vrijdag 3 februari keert het evenement terug naar het vertrouwde ‘The Sand’ voor een knallende indoor editie.

Online wereldprimeur voor De Toppers
18-01-2012 12:40:00

Het online veilingkanaal VakantieVeilingen.nl heeft alle nog beschikbare tickets op de 2e RING voor Toppers in Concert 2012 opgekocht. Het succesvolle bedrijf zal de tickets inzetten om haar activiteiten onder de aandacht te brengen en een online wereldprimeur te lanceren. Maandenlang is door VakantieVeilingen.nl en door Facebook aanbevolen developers achter de schermen gewerkt om een echte verkoopmodule via een veiling in Facebook te integreren. Binnen de Facebookpagina (facebook.com/vakantieveilingen) kan iedereen meebieden.

DuoNL neemt singel op van Pierre Kartner
18-01-2012 12:30:00

Al geruime tijd wilden Chris en Williejan (DuoNL) een van de mooiste nummers van Pierre Kartner (Vader Abraham), ‘Ga nooit meer van huis’, opnemen en uitbrengen. Kartner werd om toestemming gevraagd en nadat de opnames bij Kartner terecht waren gekomen belde hij het duo persoonlijk op om hun te complimenteren met deze unieke opname. Zo heeft de Bredase componist het lied bedoeld! Intens, gevoelig zuiver en pakkend! Hij vindt de stemmen perfect met elkaar blenden en gevoelig gezongen.

Volledig nieuwe Nederlandse rockmusical ‘Home Again’ in het theater
17-01-2012 13:01:00

In Amsterdam zijn op maandag 16 januari de repetities gestart van de rockmusical HOME AGAIN. Deze compleet nieuwe Nederlandse musical, van de makers van ‘Turks Fruit’ en ‘Dromen Zijn Bedrog’ is van 29 februari tot en met 20 mei te zien in de Nederlandse theaters. HOME AGAIN biedt een podium aan de grootste Nederlandse talenten van dit moment. In de voorstelling zijn te zien: Joël de Tombe, Maickel Leijenhorst, Amir Vahidi, Desi van Doeveren...

Elske DeWall zingt titeltrack RTL-serie Moordvrouw
17-01-2012 12:43:00

Vanaf vrijdag 20 januari zendt RTL 4 de nieuwe politieserie ‘Moordvrouw’ uit. Elske DeWall zingt de titeltrack van de serie. Het nummer, ‘This Game’ is geproduceerd door Holger Schwedt, die eerder samenwerkte met VanVelzen, Go Back To The Zoo en Bløf. De hoofdrollen in de nieuwe serie worden oner andere gespeeld door Wendy van Dijk en Thijs Römer. Dat Elske de serie muzikaal mag omlijsten is toepasselijk: haar vader is gestationeerd bij de politie in de provincie Friesland.

Succesvolle West Friese Middag voor Marco de Hollander
17-01-2012 12:39:00

Marco de Hollander heeft zondag Hannes Knoin en Piet Zee ontvangen in partycentrum Aardam. Een Westfries feestje in Zuid-Holland. Beide heren zijn bekend van de zondagochtend radioshow van Disco Henkie van RTV Hollands Midden  (11.15 uur). Zondagmiddag 15 januari kwamen ze live een deel van hun bekende conferences laten horen. Ruim 150 gasten genoten van de kolderieke praatjes van deze heren.

Jordan Peeters lanceert nieuwe single op 7 april 2012
17-01-2012 12:23:00

Momenteel is Jordan druk bezig in de studio van Mario Veltman, voor de opname van zijn nieuwe cd single “ Ik geloof in jou “. Aangezien Jordan de lancering van deze nieuwe single niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan, organiseert hij i.s.m met zijn Platenlabel JC Records een feestelijke singlepresentatie met medewerking van diverse artiesten.

Muzikale middag voor KWF bijzonder geslaagd!
17-01-2012 03:19:00

De artiestenmiddag voor KWF Kankerbestrijding verliep grandioos op zondag 15 januari in ’t Hart van Gastel in Oud Gastel! De zaal was afgeladen vol met publiek dat kwam genieten van regionale zangers en zangeressen die belangeloos optraden op deze sponsormiddag. Het organisatieduo Paul en Ria Vermunt had het goed voor elkaar. Vanaf zanger Jeffrey Vrolijk tot en met het optreden van Carbon was het voor de liefhebbers puur genieten.

Dj Bompa en de Mens gaan voor 2e trofee!
16-01-2012 18:53:00

Dj Bompa (Frank) een ‘ouwe rot’ uit het vak, gaat al heel wat jaartjes mee. Deze muziek ‘goeroe’ is het brein achter veel songs welke hij heeft geschreven. Sinds de samenwerking met ‘De Mens’ (Marco) gaat het beide heren wel erg goed voor de voeten! Ze slepen dan ook de ene na andere trofee binnen met hun eigen songs, geproduceerd met niemand minder dan Waylon Van Der Heijden (Dj Goldfinger).

Dennis Cornelissen trots op 1e top 100 notering
16-01-2012 17:38:00

Dennis Cornelissen is trots te kunnen melden dat zijn lied “Schreeuw, Leef” hem zijn 1e notering in de Megacharts top 100 heeft opgeleverd ! (Nieuw binnengekomen op positie 77. De sympathieke zanger bedankt hierbij zijn management Ron van Essen (N-A-M), Dennis van Score Promotions en Ronald van Platenlabel Rood-Hit-Blauw,voor de inzet die gezamenlijk is ondernomen. Dennis: Super dat door de gezamenlijke inzet deze mijlpaal voor mij is behaald. Schreeuw ,Leef hoor je echt overal,de belangstelling is geweldig!

Danny van Loon lanceert de enige echte apres ski dans
16-01-2012 14:11:00

Danny van Loon bracht vorig jaar in razend tempo cd-singles uit. Waaronder: “Zwoele Zomernachten”, en “Niet te geloven”. Niet te geloven was één van de Nederlandse versie’s van de hit “Danza Kuduro”. Vele optredens voor tv volgden. Nu het skiseizoen weer voor de deur staat is het tijd voor een dansje! Danny zal eind januari weer afreizen naar Tirol om daar aanwezig te zijn voor de opnames van Tros muziekfeest in de sneeuw. Natuurlijk komt ook deze single weer uit bij Jesa Productions.

Randy gaat weer feesten!
16-01-2012 13:50:00

Randy Voet uit Oss is weer helemaal terug bij z’n roots! Na de vorige pop-single “Alleen voor jou” heeft Randy besloten zijn vertrouwde feest repertoire weer op te pakken. De nieuwe single is makkelijk mee te zingen en dat kan natuurlijk ook niet anders als de titel: “He, He, He, He” is. De single is geproduceerd door niemand minder dan Kees Tel. De single komt uit bij Jesa Productions. Ook de nieuwe videoclip is al te zien bij TV Oranje.

Toeterhit voor Roosy en DJ Ger
16-01-2012 13:01:00

‘Toet, toet, toet’ is de nieuwe single van Roosy en DJ Ger die op geen enkel feest mag ontbreken. Met het carnaval voor de deur is deze single straks gegarandeerd te horen in elke kroeg. Roosy en DJ Ger zijn in december de studio in gedoken om deze feestknaller te produceren en het resultaat is overweldigend. Kom naar het feest, sluit achteraan de polonaise, neem je toeter mee en toeter zo hard je kan en je hoeft deze keer geen 350 euro boete te  betalen. 

Sneeuwstorm van Sjon & Sjeffrie veroorzaakt winterhit
16-01-2012 12:52:00

Wat begon als grap dreigt nu uit te groeien tot de grootste feesthit van deze winter. “De Eskimo” van het komische duo Sjon & Sjeffrie is online een regelrecht succes en is nu overal verkrijgbaar. Het nummer werd bedacht als themasong bij de nieuwste theatershow “De Sneeuwstorm”, waarmee Sjon & Sjeffrie deze winter te zien waren in het Dolfinarium. Tijdens de show stond het liedje “De Eskimo” centraal waarbij na afloop jong en oud de zaal zingend, springend en feestend verlieten.

René Karst is nog steeds niet klaar (met jou)
16-01-2012 04:35:00

Op 28 januari zal de nieuwe single van René Karst officieel worden uitgebracht met de bijbehorende clip; voor de clip is René afgereisd naar het zonnige Curaçao waar hij de clip opnam samen met regisseur Rick Greving en cameraman Sander Drooglever. De single “Nog steeds niet klaar met jou” is geschreven door acteur, zanger Tony Neef en auteur Eelco Claassen. Tony Neef heeft ook de Nederlandse tekst geschreven van Jeroen van de Boom’s nummer 1 hit “Jij bent zo”.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 26 juni t/m zondag 2 juli

                        Wolter Kroes - Als zij danst

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

  

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl