RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Only Seven Left gaat naar Indonesië
19-12-2012 13:04:00

Only Seven Left gaat voor de vierde keer hun geluk beproeven in het buitenland: na Egypte, Engeland en België is Indonesië aan de beurt. Op uitnodiging van het Erasmushuis in Jakarta gaat de band in februari op tour door Indonesië. De afgelopen maanden was op het op Facebook en Twitter al druk met reacties van Indonesische fans.

In mei 2013 op vakantie met 8 artiesten naar Turkije
19-12-2012 12:53:00

Van 4 t/m 11 mei 2013 organiseert Frank Peters van FP2000 een Holland Muziekweek+ naar het Turkse Ölüdeniz, gelegen in de provincie Mugla dichtbij de bekende stad Fethiye. Ölüdeniz is een van de 5 mooiste stranden van de wereld en het meest gefotografeerde strand van onze globe. U verblijft in het splinternieuwe 5-sterren Hotel Orka Sunlife dat op 29 april 2013 haar deuren voor het eerst zal openen. Het moderne hotel is gebouwd op een berg bij Ölüdeniz met een prachtig zicht over de Middellandse Zee.  Tijdens deze compleet verzorgde reis gaan mee: Franky Falcon, Frank van Etten, John West, Arnold, Jordi Falcon, Frank Smeekens, Colinda en een mystery guest. De prijs voor dit 8-daagse reisarrangement is te boeken vanaf € 739.00.

Do they know it’s Christmas? van Band Aid dit jaar de populaire kersthit
19-12-2012 12:18:00

De kerstklassieker Do they know it’s Christmas? van Band Aid is dit jaar de meest populaire kersthit. Dat blijkt uit de nieuwe Winterse 50, die woensdag bekend is gemaakt. Luisteraars van 150 omroepen in Nederland en België hebben de afgelopen weken gestemd op hun meest favoriete kerst- en winterhits. Er is 106.000 keer gestemd, een nieuw record in het elfjarig bestaan van de hitlijst.

De lichten gaan aan bij Denans
19-12-2012 10:24:00

"Dan gaan de lichten aan" is de titel van de nieuwe single van Denans. Het is een oude hit van de Belg Luc Steeno. In plaats van een wals is er een up tempo lied van gemaakt door muziektovenaar André Kooiman. Er zijn twee presentaties gepland en wel op zondag 13 januari bij "De Kwast", Vijverstraat 15 te Sint Willebrord en een week later op zondag 20 januari bij El Corazon, Markt 36 te Roosendaal.  Tijdens de presentatie op 13 januari zijn er gastoptredens van: De Gebroeders Ko, Rocky Taylor, DJ Marco, Jessica Malfait, Alex, e.v.a.

Peter Arends lanceert Manuela remix
19-12-2012 08:06:00

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Peter Arends is een feit. Met zijn gouden stem weet de uit Deventer afkomstige zanger menigeen te beroeren en zeker met deze Manuela remix die hij heeft uitgebracht weet hij de complete zaal op zijn kop te zetten. Samen met Producer Roy Otters van Profisound uit Apeldoorn heeft hij het nummer in een compleet nieuw jasje gestoken en we gaan zeker nog meer van deze artiest horen. Binnenkort wordt de videoclip opgenomen die uiteraard bij TV Oranje te bewonderen zal zijn.

Tweede Kerstdag Pianohouse in Den Herdenbergher te Hardenberg
18-12-2012 21:57:00

Tweede kerstdag is het muziekcafé Den herdenbergher geopend. Vanaf 22.00 uur staan de artiesten van de Pianohouse weer klaar voor een avond vol muziek, zang en dans. En dat alles natuurlijk met een feestelijk kersttintje! Kerst wordt ook dit jaar weer goed gevierd bij Den Herdenbergher. The Pianohouse: een groep professionele muzikanten met een geweldige onderlinge chemie en een volledig eigen sound. Drie artiesten op de piano rouleren op een showavond en worden daarin bijgestaan door bass en drums. Nooit hetzelfde, maar de rasartiesten spelen in op de omgeving. Ze spelen niet vóór u, maar mét u. U vraagt, zij draaien. Deze avond wordt het natuurlijk extra feestelijk; de kersthits zullen zeker niet vergeten worden.

'Ons Café' wordt getipt als Feestplaat van 2013
18-12-2012 21:27:00

Met het nummer "Ons Café" heeft het fonkelnieuwe duo Theo & Theo zich direct goed op de muzikale kaart gezet. Het is een meezinger van de bovenste plank en heeft alles in zich om de carnavalstopper van 2013 te worden. Onder leiding van producer Roel Jongenelen hebben ze van dit door Vinzzent (Dromendans) geschreven nummer een super productie gemaakt. Theo en Theo hebben samen al meer dan een eeuw ervaring in het maken van Feest met de hoofdletter F.

Binnenkort nieuwe single van Jolanda Zoomer
18-12-2012 21:16:00

Jolanda Zoomer is 1 november gestart met “Jolanda Zoomer Entertainment”  en brengt in januari haar nieuwe single uit. Deze is geproduceerd door Frank Verkooyen in zijn eigen “The Boom! Studio” in Breda. Jolanda en Frank hadden hetzelfde idee en zijn daarom samen aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn en de fans van het eerste uur zullen blij verrast zijn.

Optreden van Mano bij het 3FM Serious Request in Enschede!
18-12-2012 10:44:00

Mano gaat a.s. zaterdag 22 december het 3FM Serious Request supporten met een optreden op het hoofdpodium in Enschede! Hiermee is hij de jongste artiest die daar ooit op het podium heeft mogen staan! Een grote droom van Mano is hiermee uitgekomen. Al jaren doet Mano zelf acties om het Serious Request te steunen. Nog vorig jaar organiseerde Mano samen met vele JSF finalisten het Serious Kids Request. Nu vindt hij het een hele grote eer dat hij nu zelf hieraan mee mag doen! 

Twitter actie Jan Leliveld groot succes!
17-12-2012 23:32:00

Maandag 10 december lanceerde Jan een twitter actie waarbij men twee vrijkaarten kon winnen voor de kerstshow Margiet Eshuijs en Maarten Peeters van aanstaande donderdag 20 december in het Crown Theater te Aalsmeer. Men maakte kans op de kaarten, wanneer zij de tweet die Jan maandag 10 december verstuurde zouden Re-Tweeten.

Kaartverkoop Dutch Valley gestart via VakantieVeilingen.nl
17-12-2012 22:57:00

Vandaag is de ticketverkoop voor Dutch Valley Festival begonnen via veilingwebsite VakantieVeilingen.nl. De eerste 100 veilingwinnaars maken kans op een backstagetour. Vandaag zullen de reguliere tickets het eerst geveild worden, later volgen VIP-kaarten, Fastlane-kaarten en T shirt-kaarten. Aloys Buys, woordvoerder van Dutch Valley Festival, is blij met de samenwerking met VakantieVeilingen.nl.

Langverwachte debuut-cd van Truus Trut & de Terlenka's is klaar
17-12-2012 13:03:00

Het is zover: de langverwachte debuut-cd van Truus Trut & de Terlenka's is klaar. Het album bevat 15 liedjes en is getiteld "Landelijk". Een aantal liedjes van het album is als single verschenen, maar het merendeel is spiksplinternieuw materiaal. Onder de nieuwelingen diverse originele liedjes, die door de Terlenka's zelf zijn aangepakt, van tekst voorzien, gearrangeerd en geproduceerd, resulterend in een verscheidenheid van stijlen en klankkleur.

Instrumentalist Paul Smithuis vergeet je niet
17-12-2012 12:12:00

Als in 1971 in Oldenzaal Paul Smithuis wordt geboren zou je niet direct zeggen dat Nederland er een muzikant bij heeft. Het duurde tot zijn zevende jaar alvorens hij de eerste muzikale stappen deed. Hij ontving een blokfluit en begon muziek te maken. Pas jaren later ontving hij zijn eerste dwarsfluit en dat was voor Paul het startschot om zijn eigen melodieën te voorzien van teksten. Ontwikkelde zijn talent door acht jaar muziek onderwijs te nemen en praktijk ervaring deed Paul door in vele combo’s, orkesten en bij koren te spelen. Een schat aan ervaring deed hij hiermee op. Het resulteerde in 1989 in het winnen van een talentenjacht samen met zijn broer.

Uniek record voor Nick & Simon
17-12-2012 12:03:00

Een recordnotering voor Nick & Simon: sinds 13 mei 2006 tot heden staat het duo onafgebroken in de GFK album Top 100. Dat is goed voor 344 weken, een presentatie die geen andere band of artiest eerder behaalde. In die periode brachten Nick & Simon zes albums uit, waaronder vijf studioalbums en ‘Symphonica in Rosso’. Alle albums ston-den zo lang in de lijst dat zij, nog voordat ze de lijst hadden verlaten, werden opgevolgd door een nieuw album. De eerste drie albums stonden ruim 100 weken in de lijst.

Milan Milano steelt show tijdens Mega Piraten Gelredome
17-12-2012 11:30:00

Zaterdagavond heeft Milan Milano tijdens het MegaPiraten SlotFestijn in het Gelredome in Arnhem een verpletterende eerste indruk op het piratenpubliek achter gelaten. Ruim 20.000 bezoekers waren getuige van het feit dat de nog onbekende Drentse zanger tijdens zijn debuut de show stal tussen grote namen als Jan Smit, Henk Westbroek en Frans Duyts.

Ilse DeLange ontvangt platina award voor 'Eye of the Hurricane'
16-12-2012 13:19:00

Ilse DeLange heeft uit handen van Paul de Leeuw een platina award ontvangen voor haar album 'Eye of the Hurricane'. Dat gebeurde zaterdag in het TV-programma 'Langs de Leeuw'. Ilse was te gast in de show en speelde live haar nieuwe single 'We Are One'. 'Eye of the Hurricane' kwam op 14 september uit; diezelfde avond gaf Ilse een optreden in het GelreDome in Arnhem. Haar vorige singles 'Hurricane' en 'Winter of Love' van dit album waren grote hits, evenals haar nieuwe single 'We Are One'.

Win een verwendag bij Radio Oranje Nationaal!
16-12-2012 12:27:00

Deze week maak je bij Radio Oranje Nationaal kans op een volledige verwendag voor twee personen in Sauna Wellness GochNess in Goch, net over de grens in Duitsland. Laat je een dag heerlijk verwennen, inclusief een massage en een gezichtsbehandeling. Het waterpretpark en recreatiebad GochNess bevindt zich midden in het ongerepte ‘Niederrheinische’ landschap. Onmiddellijk aan de oever van een idyllisch natuurmeer en in de directe omgeving van de wijdlopige ‘Reichswald’-streek gelegen...

TV Oranje Shownieuws op Facebook
16-12-2012 12:20:00

Ook TV Oranje Shownieuws heeft een FACEBOOK pagina. Klik HIER om vriend van ons te worden en geef uw reactie op de geplaatse nieuwtjes over de Nederlandse artiesten.

Lucas en Gea steunen de Rode kruis actie 'Het terugdringen van babysterfte'
16-12-2012 10:57:00

Lucas en Gea steunen de actie van het Rode Kruis, "Het terugdringen van babysterfte"  en zullen zaterdag 22 december het kartonnen dooske in gaan, alsmede een optreden verzorgen op de slotdag van dit evenement. Het Kartonnen Dooske wordt door Winkelcentrum Autorama Veendam en RTV Parkstad georganiseerd, 24 uur per dag, live radio voor het goede doel. Het evenement vindt plaats van Van 18 t/m 22 december 2012 op het parkeerterrein bij het winkelcentrum aan het Beneden Oosterdiep 165 te Veendam m.m.v. diverse artiesten en prominenten. Meer info: www.kartonnendooske.nl

Anthony klaar voor een nieuwe uitdaging
15-12-2012 18:05:00

Zanger Anthony uit het Brabantse Breda heeft eindelijk nieuws voor zijn fans! Na het fantastische album in 2011 leek het eventjes stil rondom Anthony. Echter heeft hij niet stil gezeten. In het begin van 2013 komt Anthony met een compleet nieuwe single. Daarnaast zal in 2013 ook zijn splinternieuwe album verschijnen. Na een jarenlange prettige samenwerking was Anthony klaar voor een nieuwe uitdaging. Een nieuw team is gevormd. Anthony zijn nieuwe single zal verschijnen onder platenlabel Jesa Productions. Jesa Productions is de laatste twee jaar ook de maatschappij van Bobby Prins en vele andere artiesten. Wel wil Anthony zijn vorige maatschappij VNC enorm bedanken voor de afgelopen elf jaar van prettige samenwerking!

Extra show Toppers in Concert op vrijdag 24 mei 2013
15-12-2012 16:27:00

Vandaag en morgen is er speciaal voor de aangesloten Toppers-fans de speciale fanverkoop voor Toppers in Concert 2013 op zaterdag 25 mei. Dat het succes van het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ onverminderd voortduurt, blijkt ook vandaag weer uit de extreme belangstelling! 'Het publiek hunkert naar plezier, de alledaagse zorgen even vergeten en een avond ongedwongen feesten’, aldus producent Benno de Leeuw. De run op kaarten is zo groot dat we, voordat a.s. maandag 17 december de officiële kaartverkoop begint, besloten hebben een extra concert toe te voegen.

Brabant, Limburg en Zeeland Toppers de provincies in
15-12-2012 16:20:00

Vanaf januari 2013 zullen de opnamen van Brabant, Limburg en Zeeland Toppers voortaan in verschillende locaties in de 3 zuidelijke provincies worden opgenomen, waarmee de makers van dit intussen populaire tv programma dichter naar hun kijkers zullen toe komen. De tv opnamen van “De Carnavals Parade 2013” vinden plaats op dinsdag 15 januari 2013 in de grote zaal van de Twee Gebroeders in Etten-Leur. M.m.v. Rene Schuurmans, Helemaal Hollands, de Deurzakkers, Rob van Daal, Jettie Pallettie, Arie Ribbens e.v.a.

Gino Graus heeft de Oranje Kroon
15-12-2012 05:03:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 17 december is dat 'Ik verlang naar Kerstmis', de nieuwe single van Gino Graus. De 13-jarige zanger uit 's-Hertogenbosch heeft een uitstekend jaar achter de rug: hij bracht zijn tweede album uit, won de eerste prijs bij het Buma NL Demopanel en treedt komend weekend op in het GelreDome tijdens het Mega Piraten Festijn. Alle reden dus om deze vrolijke kerstsingle uit te brengen.

Win vrijkaarten voor de John de Bever NieuwjaarsParty
14-12-2012 22:27:00

Op dinsdag 1 januari 2013 viert John de Bever zijn NieuwjaarsParty in het Gala Paviljoen van restaurant de Collse Hoeve in Nuenen (bij Eindhoven). Tijdens dit muzikale feest der herkenning zijn er optredens van maar liefst vijftien artiesten, onder wie Grad Damen, Charlène, Henk Damen en natuurlijk John zelf. Het wordt een middag vol sfeer, gezelligheid en saamhorigheid. De zaal gaat open om 14.00 uur, de entree bedraagt € 15,- inclusief een muziekcadeau. Meer informatie is te vinden op de website van John de Bever. Het TV Oranje Shownieuws mag 10 vrijkaarten verloten voor de John de Bever NieuwjaarsParty! Om kans te maken moet je voor donderdag 20 december een mailtje sturen naar gert@tvoranje.nl

Datum Go! Apres Ski 2.0 bekend
14-12-2012 20:12:00

Op zaterdag 6 april 2013 staat Ahoy Rotterdam in het teken vab GO! Apres Ski 2.0? Ze gaan het anders doen dan de vorige edities en hebben de lat hoog gelegd. En dat ga kun jij als 2.0 feestkanon meemaken. Om er alvast in te komen trakteert de organisatie je op een mooie Facebook feestdagenstunt. Doe mee aan de actie en koop de eerste FAN tickets.

René le Blanc in nieuwe soap TV Gelderland
14-12-2012 15:48:00

Vanavond 14 december is zanger René le Blanc live te zien in het programma HALLO!! van tv Gelderland. De zanger praat o.a. over de nieuwe soap Ïk geloof in mij", die op zondag 23 december van start zal gaan. Een jaar lang is René gevolgd door de camera's van omroep Gelderland. Vanavond schuift René dus aan tafel bij Rob Kluijs en Irene ten Voorde. Ook werden Mulder&Mulder zanger Johan Peggy mays en Rutger gevolgd. Het album van René is aanstaande, samen met Edwin van Hoevelaak worden de laatste puntjes op de I gezet.

Pater Moeskroen op missie in Jakarta
14-12-2012 14:49:00

Pater Moeskroen gaat internationaal! In de pauze van de Karavaan theatertour bevindt de band zich van 13 tot en met 15 december in Jakarta. Op uitnodiging van het Erasmus huis, de Nederlandse ambassade en de Indonesische kunstacademie en conservatorium zijn de mannen van Pater Moeskroen op missie in Indonesië.

Clip 'Als ze langsloopt' van Leo Nardell online
14-12-2012 13:05:00

De clip van de nieuwe single van Leo Nardell "Als ze Langsloopt" staat online. William ten Kate van Williamcrossmedia heeft er weer iets moois van gemaakt, maar dat zijn we wel van hem gewend. Deze zwoel aanvoelende single gaat over een toevallige ontmoeting met een schoonheid van een dame, echt een vrouw uit menig dromen! Kortom een vlotte, aanstekelijke en verwarmende track waar menig bloed sneller van zal gaan stromen. De verwachtingen zijn hooggespannen over deze swingende en toch ook wat zwoele single.

Bingo Players, Ilse DeLange en Eddy Zoey brengen single uit voor Serious Request
14-12-2012 12:24:00

From The East is een gelegenheidsformatie voor Serious Request bestaande uit dance duo Bingo Players, zangeres Ilse DeLange en TV persoonlijkheid Eddy Zoey. Het betreft een samenwerking van een aantal zeer verschillende artiesten. Hetgeen dat hen verbindt is Twente. De Bingo Players, Ilse DeLange en Eddy Zoey noemen zich voor dit project From The East. Deze bijzondere samenwerking kwam tot stand op 3FM bij het het programma “Ekstra Weekend” van Michiel Veenstra.

Platina voor filmsingle Jan Smit
14-12-2012 12:18:00

Gisteravond, was Jan Smit te gast in het tv-programma  “De Wereld Draait Door”, alwaar hij door presentator Matthijs van Nieuwkerk blij verrast werd met een platina award voor zijn nummer 1 hit Sla Je Armen Om Me Heen. Sinds de release van de single, eind oktober, zijn er meer dan 20.000 stuks verkocht. De single is tevens de titelsong van de speelfilm  “Het Bombardement”, waarin Jan Smit  zijn acteerdebuut maakt en de hoofdrol speelt. De film, een romantisch oorlogsdrama onder regie van Ate de Jong, gaat dinsdag 18 december in première en zal vanaf 20 december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

'K'heb je lief', nieuwe single voor Joly & Terry West
14-12-2012 10:23:00

Zo aan het eind van 2012 brengen Joly & Terry West nog een prachtige ballade uit. Dit lied past geheel in de sfeer van kerst en de jaarwisseling. "K'heb je lief" is een gevoelig nummer weer anders dan de voorgaande liedjes van dit duo. Toch hoor je ook nu weer de eigen sound van Joly & Terry West, hoe verschillend de liedjes ook zijn. Begin volgend jaar zal een album worden uitgebracht, waarop je de verschillende stijlen van dit duo kunt beluisteren. Aan een videoclip wordt nog gewerkt en ook deze zal binnenkort te zien zijn

Nick en Simon introduceren Frysk Fak bij hun 'Sterker In GelreDome' concert
14-12-2012 09:44:00

Tijdens The Voice Of Holland is al bekendgemaakt dat finalist Johannes Rypma gastartiest is tijdens het Nick & Simon “Sterker in GelreDome” concert op vrijdag 11 oktober 2013 in Arnhem. Om Johannes ook tijdens zo’n groot live spektakel thuis te laten voelen, introduceren zijn coaches Nick & Simon een speciaal Fries vak op het veld, zodat zijn fans gezellig met z’n allen bij elkaar Johannes kunnen toejuichen. “Johannes krijgt heel veel steun van zijn Friese achterban tijdens The Voice. Mede dankzij hen heeft hij de finale gehaald en staat hij bij ons in de show volgens jaar. We vinden het leuk om hen daarvoor te bedanken door ze een speciale plek te geven tijdens ons “Sterker in GelreDome” concert.

Dialectrockers van ‘Ritn Ditn’ brengen dan hun eerste cd uit
14-12-2012 08:12:00

Zaterdag 22 december is het zover! De dialectrockers van ‘Ritn Ditn’ brengen dan hun eerste cd uit. Een cd vol rock ’n roll gezongen in plat Niekarks. Het uitbrengen van de cd gaat gepaard met een mooi feestje in café Princesse te Nijkerk, alwaar de cd vanaf 22.00 uur gepresenteerd gaat worden. De entree is gratis. Vanaf deze avond zal het zilveren schijfje in de verkoop gaan en zullen de jongens een knallend optreden geven! In augustus van dit jaar zijn Wouter, Frits, Edwin en Hans de studio in Winterswijk ingedoken samen met producer/mixer Ben Hoftijzer met als doel een ‘live-in-de-studio’ plaat op te nemen; niks anders dan puur rock ‘n roll. Volgens de jongens is die missie meer dan geslaagd!

DJ Menno & DJ Peet ft. Robert den Brok hebben zin in het weekend
13-12-2012 22:50:00

Zanger en DJ Robert den Brok (bekend van de hits "Vind Ik Leuk" en "Super Duper") heeft voor zijn nieuwste single "Weekend!" de hulp ingeroepen van DJ Menno en DJ Peet. DJ Menno is een jonge upcoming DJ. Zo won hij de Apres Skihut DJ Contest 2011, was hij in aktie te zien zijn op Go Apres Ski 2012 in AHOY en had onlangs een nominatie op zak voor de Party Awards 2012. Het afgelopen jaar was hij erg succesvol  in het party circuit met de singles "Doe Een Stapje Naar Voren" (met Dennis Jones) en "Gewoon Een Vrolijk Liedje".

Gezellige single voor DJ Henry's Feesjuh ft. Moskito Claus en DJ Geert
13-12-2012 22:44:00

"Mag Ik Jou Iets Vragen?" is de nieuwste single van DJ Henry's Feesjuh en de opvolger van de feest- en airplayhit "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters). Voor deze nieuwe single ging DJ Henry de samenwerking aan met Moskito Claus en DJ Geert, geen onbekenden in het feestcircuit. "Mag Ik Jou Iets Vragen" is echter geen stampende feesttrack, maar een geweldig mooi midtempo liedje met een prachtige tekst en uiterst radiovriendelijk. Medio 2013 verschijnt er een compleet album van Henry's Feesjuh.

Mega Piratenfestijn’s geheime wapen komt uit Drenthe
13-12-2012 12:56:00

In de finale van het Mega Piratenfestijn, zaterdag 15 december 2012 in het Gelredome te Arnhem, presenteert Willie Oosterhuis een nieuwe zanger aan het piratenpubliek. Zijn naam is Milan Milano en hij komt uit Emmen. De sterzanger Vinzzent is er duidelijk over: ”Ik kreeg na Jannes, Jan Smit en Frans Duyts de titel Piratensensatie van het jaar. Dit was ook voor mij een voorbode voor landelijk succes. Milan Milano is een supertalent en 2013 zou inderdaad wel eens zìjn jaar kunnen worden”. Vinzzent is de meest geboekte artiest van 2012.

Jamai Loman nu ook als Heer Farquaad in Shrek de Musical!
13-12-2012 12:48:00

Vandaag maakt Albert Verlinde Entertainment bekend dat Jamai Loman, samen met Paul Groot, de rol van Heer Farquaad zal gaan spelen in de zeer succesvolle hitmusical Shrek. Paul Groot speelt deze fantastische rol al vanaf de première.  Maar nu Shrek de Musical met bijna drie maanden verlengd is, heeft Paul te kennen gegeven andere theaterverplichtingen te hebben. Hierdoor kan hij niet meer fulltime de rol van Heer Farquaad spelen.

Johnny Romein op de Vlaamse tour
13-12-2012 04:53:00

Johnny Romein stond in 1992 met twee singles tegelijk in de top 40. Met het succes van “Je Hebt Me Belazerd” en “Alie-mentatie” vestigde Johnny Romein in één klap zijn naam. Ook zijn “De Vrolijke Koster” is nog altijd de ultieme feesthit in kroegen en op radio‘s. Aan het einde van 2012 verschijnt een bewerking de van Bobby Prins klassieker “Ik Bewonder Jou” op single. Het is de voorloper van het album met dezelfde titel dat in april 2013 verschijnt. Op dit album staan 13 nummers die allemaal in België dikke hits zijn geweest,

Frank Valentino komt met Kerstsingle
12-12-2012 21:25:00

"Alleen met Kerstavond" is de titel van de nieuwe Kerstsingle van Frank Valentino. De Vlaamse zanger zelf zorgde voor de tekst, terwijl de muziek geschreven werd door Patrick Renier. Het nummer was al enkele jaren geleden door dit tweetal afgeleverd maar wordt nu pas als single uitgebracht. De opnames vonden nog niet echt lang geleden plaats in de PK Studio’s, althans de vokale klanken, terwijl alle instrumenten werden opgenomen in Ricky Diver Studio door Rik Verbeeck. 

Jonge musici maken via BravaNL kans op wildcard voor finale Grachtenfestival Concours
12-12-2012 16:28:00

Op woensdag 9 januari 2013 vindt in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk een presentatieronde plaats voor het tiende Grachtenfestival Conservatorium Concours. Daarbij neemt cultuurzender BravaNL korte televisieclips op van studenten aan de Nederlandse conservatoria die op zondag 27 januari deelnemen aan de landelijke voorronde.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop