RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Al meer dan half miljoen bezoekers voor ‘K3 Bengeltjes’!
08-02-2013 13:57:00

Het zijn topdagen voor de meisjes van K3! Op 12/12/12 werd 'K3 Bengeltjes' uitgebracht in de Vlaamse & Nederlandse bioscopen, en de film blijkt een schot in de roos. De afgelopen weken gingen al meer dan een half miljoen mensen in Vlaanderen en Nederland naar ‘K3 Bengeltjes’ kijken! In Vlaanderen is ‘K3 Bengeltjes’ zelfs de best bezochte Studio 100-film ooit! Maar dat is nog niet alles: de clip 'Waar zijn die  ngeltjes' werd al bijna 2,5 miljoen keer bekeken op YouTube, en op 15 maart wordt in Zwolle de aftrap gegeven van de ‘K3 verjaardagsshow 15 jaar’, de gloednieuwe show van Karen, Kristel & Josje.

Hoop, Liefde En Vertrouwen, nieuwe single van Jan Smit
08-02-2013 13:48:00

Hoop, Liefde En Vertrouwen, de nieuwe single van Jan Smit, wordt vandaag uitgebracht. Het is de vierde single afkomstig van het met platina bekroonde album Vrienden, dat augustus vorig jaar is verschenen. “Het is een liedje wat mij na aan het hart ligt, want ik heb het speciaal geschreven voor Fem, onze oudste dochter” aldus Jan Smit. De cdsingle bevat 3 extra nummers die vorig jaar live zijn opgenomen de nummer 1 hits Altijd Daar, Echte Vrienden en zowel de live versie als de live clip van het nummer Hoop, Liefde En Vertrouwen.

Danny van der Kracht doopt carnavalssingle om tot crisiskraker
07-02-2013 18:27:00

De Zevenaarse feestzanger Danny van der Kracht (39) brengt dit jaar op de kop af vijftien jaar feestsingles uit. Toch zit er volgens Danny een behoorlijk verschil tussen zijn eerste single en zijn laatste wapenfeit ‘Een Lach Zonder Een Traan’. Danny heeft zelfs een nieuw genre bedacht waar volgens hem zijn nieuwste single in thuishoort; de crisiskraker! “Toen ik vijftien jaar geleden mijn eerste cd uitbracht, had ik niet durven dromen dat ik in 2013 nog steeds jaarlijks feestkrakers zou uitbrengen,” laat Danny weten.

Ron van Dordt uit gevoelens op nieuwe single
07-02-2013 18:16:00

De afgelopen maanden kenmerkten zich voor Ron van Dordt en zijn Andrea als: diepe dalen en hoge bergen. Beiden hebben een scheiding achter zich en zij vonden samen het nieuwe geluk. “We waren blij dat we elkaar gevonden hadden”, zegt Andrea. Maar daarna namen ook de problemen toe. “We kregen te maken met allerlei gedoe. Vooroordelen van andere mensen en dan bemoeit iedereen zich ermee.

Vinzzent deelt muzikale liefde uit
07-02-2013 17:29:00

Volgende week vieren we Valentijn, het hoogfeest van alle romantische zielen. Eén man deelt nu al z’n liefde uit, en dat is de dertigjarige zanger Vinzzent. Met z’n nieuwe single ‘De Liefde Leeft In Mij’ doet hij het al bijzonder goed in Nederland, én binnenkort ook in Vlaanderen. “Ik ben heel erg blij dat men in Vlaanderen mijn nieuwe single opneemt en goed onthaalt,” zegt Vinzzent enthousiast. Geboren uit de liefde tussen een Nederlandse moeder en Indische vader, timmert Vinzzentkeihard aan zijn muzikale verhaal.

Pearl Jozefzoon voegt duet met Nick schilder toe aan debuutalbum
07-02-2013 17:03:00

Nick Schilder en Pearl Jozefzoon brachten ‘Vivo Per Lei’ eerder samen te gehore tijdens Nick & Simon Symphonica In Rosso. Na overweldigende reacties besloot Pearl het duet toe te voegen aan haar album ‘The Time Is Now’. Pearl levert met ‘The Time Is Now’ een ijzersterk en indrukwekkend debuutalbum waarop de zangeres een prachtige mix heeft gemaakt tussen pop en klassiek waarbij ze wordt ondersteund door het Brussels Philharmonic Orchestra.

Happen en Hossen met De Dorini’s
07-02-2013 05:53:00

Carnaval staat weer voor de deur in Brabant. Ook  het carnavalsduo De Dorini’s gaat deze dagen weer op pad met onder andere hun kraker Dina Dynamiet! Er staat een drukke agenda op de planning en met een bus scheuren ze door heel Brabant om het feest te laten losbarsten. Er is zelfs een heus  Dorini’s menu bedacht door café ‘De Deugniet’ uit Boxtel.  Wat is er nu beter om na wat pilsjes even rust te nemen een een goeie bodem te leggen.

BravaNL ook in 2014 in basispakket UPC
06-02-2013 17:54:00

Cultuurzender BravaNL blijft in grote delen van Nederland deel uitmaken van het (analoge) basispakket. De programmaraden in de regio’s Amsterdam, Alkmaar, Hilversum, Zuid-Holland Zuid, Rotterdam, Rijnmond, Zuidoost Brabant, Gelderland Zuid, Gelderland Noord, GelreWest en Zuidoost Flevoland hebben de afgelopen weken hun positieve advies voor BravaNL geprolongeerd. Het gaat om de definitieve adviezen aan kabelmaatschappij UPC voor de periode juli 2013 – juli 2014.

Dennis Cornelissen lanceert nieuwe single
06-02-2013 17:47:00

Al op zijn vijftiende tekende de in 1992 geboren Dennis Cornelissen voor zijn eerste single getiteld; ‘Meisje uit mijn dromen’. We zijn nog ‘maar’ vijf jaar verder na het debuut van deze zanger uit het friese Haulerwijk, en ondertussen is hij een album en bijna tien singles verder! Dennis Cornelissen wordt door de media van de Nederlandse muziek dan ook nauwlettend gevolgd als één van de aanstormende talenten. Daarnaast werden de uitgebrachte nummers van deze nog maar 20-jarige zanger regelmatig aangemerkt als ‘opvallend’.

Babette van Veen wordt cabaretière
06-02-2013 17:37:00

Onlangs ging het nieuwe programma ‘Brave Meisjes Komen In De Hemel’ in première; goede recensies en enthousiaste publieksreacties vielen hun ten deel. Cabaretgroep ‘Vrouw Holland’ is al jaren een begrip in de Nederlandse theaters. Het was even schrikken toen de talentvolle Marieke Klooster aangaf een stapje terug te willen doen.

B-kant nieuwe Zware Jongens single succesvoller dan A-kant
06-02-2013 17:29:00

De Sneker Fokko Dam en Arie Kuipers uit Makkum, alias de Zware Jongens, komen ieder jaar met een carnavalssingle. Dit jaar is dat het liedje ‘Houd er de moed maar in’, met op de B-kant een gezongen versie op het aloude liedje "Der Alte Dessauer", getiteld ‘We heffen de glazen’. Nu is het unieke dat deze B-kant succesvoller is dan de A-kant. Deze week is ‘We heffen de glazen’ binnengekomen op nummer 72 in de Mega Top 100. Vanwege dit succes is er onmiddellijk een videoclipje van dit liedje op You Tube gezet.

Rudy de Wit verrast door succes
06-02-2013 06:46:00

De Tilburgse zanger Rudy de Wit scoort onverwachts momenteel een enorme hit in het land met “Sweet Love”. Aanvankelijk verscheen dit liedje eerder dit jaar als “B-track” op de single “Enkel Een Lach Van Jou”. Alhoewel die single erg positief ontvangen werd door de radio stations werd ook de tweede track van de single steeds meer opgepakt. Dit was reden genoeg voor Rudy de Wit om “Sweet Love” alsnog op single uit te brengen en een clip te schieten.

Johnny Gold met “Balle Balle” Carnavalskanjer 2013 bij Hollandse Hits Forum
06-02-2013 06:38:00

Aankomend weekend barst het carnavalsfeest volledig los. Dit betekent dat de markt in de afgelopen maanden weer overspoeld is met vele carnavalsplaatjes en uiteraard de verkiezingen voor Carnavalshit Van Het Jaar. Een van de toonaangevende websites voor het Nederlandse lied “Hollandse Hits Forum” heeft inmiddels de uitslag van hun verkiezing bekend gemaakt, en Johnny Gold kwam hier met zijn nieuwe single “Balle Balle” als de grote winnaar uit de bus.

Vierde single voor Joy Woelders een feit
05-02-2013 11:40:00

Joy Woelders komt met z'n vierde single. Deze keer heeft Joy, speciaal ook voor de carnaval, er een echte feestplaat van gemaakt. De titel van het nummer is: “Heee een super goed idee. Het liedje is door Joy zelf geschreven en is opgenomen bij Ubbo Koenen. Joy Woelders werd geboren in Groningen en is opgegroeid in Hardenberg. Als kind wist Joy al dat hij zingen erg leuk vond, en toen hij in 2008 een keer mocht zingen op vakantiepark PonyparkCity in Collendoorn, was het hem duidelijk.

Bijna 1 miljoen mensen zien Gre Parelmoer winnen bij 'Life 4 you'
05-02-2013 11:11:00

Gre Parelmoer heeft op 3 februari op overtuigende wijze de carnavalsbattle bij “Life 4 you” gewonnen met haar nummer “Laat je masseren”. “Life 4 you” is het kijkcijfercanon op zondag van Carlo Boszhard en Irene Moors op RTL4. De strijd ging tussen Gre Parelmoer en de Gebroeders Rossig(ook een erg leuke carnavalsband). Het publiek was iets in de meerderheid voor Gre en Catherine Keyl gaf de doorslag, zij kreeg zo’n zin in bier door het liedje van Gre. Dat was voor haar de pijlstok voor een echt carnavalsnummer! Uit een kijkcijfer onderzoek blijkt dat bijna 1 miljoen Nederlanders hier getuige van zijn geweest! Carnaval met Gre Parelmoer,  "Laat je masseren!". De uitslag van de finale is aanstaande zondag 10 februari tijdens de uitzending.

Ronnie Tober verrrast z'n 100 jarige tante Hennie
04-02-2013 20:28:00

Op 4 februari 2013 vierde Ronnie Tober's tante Hennie haar 100ste verjaardag. Uiteraard mocht Ronnie niet ontbreken en zong voor zijn tante een aantal liedjes. Tante Hennie, zus van Ronnie's vader, was diegene die 50 jaar geleden een brief schreef aan Willem Duys of haar neefje uit Amerika in zijn programma mocht optreden. De rest is geschiedenis, en dit jaar zit Ronnie 50 jaar in het artiestenvak.

Nieuwe single Marco de Hollander
04-02-2013 20:12:00

"Echte Vriendschap” is de nieuwe single van de 'vrolijkste volkszanger van Nederland’ Marco de Hollander. Met dit nummer gaat Marco 2013 muzikaal in, en hoopt daarmee de lijn door te zetten van zijn successen in 2012. Met drie singles wist hij namelijk de Nationale Hitlijsten te bereiken. Het waren in 2012 de hits, ‘Ik zie altijd liefde in je ogen’ , ‘Mijn Vriend’ en ‘Het leven is te mooi’ die op de radio veelvuldig werden gedraaid. ‘Echte Vriendschap’ is naast een aanstekelijke inhaker, ook een single met een prachtige boodschap.

Dubbelconcert Kane en Di-rect in Stadskanaal
04-02-2013 10:16:00

Twee van Nederlands grootste rockbands komen deze zomer naar Stadskanaal voor een dubbelconcert. Kane en Di-rect treden op zaterdag 8 juni beide op in het Pagecentrum. Ook zijn er optredens van er diverse support-acts. De landelijke voorverkoop van kaarten is inmiddels in volle gang. Voor het dubbelconcert van Kane en Di-rect wordt wordt de 3800 vierkante meter grote hal het Pagecentrum in Stadskanaal in omgebouwd tot een ware PopArena.  Het Pagecentrum is te vinden aan de Hoveniersweg 1 in Stadskanaal. Kane draait inmiddels bijna vijftien jaar mee aan de top van het Nederlandse rockcircuit. Met aanstekelijke rockmuziek in de geest van U2 verovert de band de harten van een groot publiek.

Vrolijke nieuwe videoclip voor Dennis Jones & DJ Menno
04-02-2013 09:47:00

Vorig jaar namen DJ Menno en Dennis Jones de Deurzakkers-klassieker “Doe Een Stapje Naar Voren” in een een opzwepende partyversie op. De single werd enthousiast ontvangen, en blijkt nog steeds enorm populair bij de DJ’s in het land en in de après ski gebieden. Bij menig party DJ is deze single een vast onderdeel van hun playlist. Mede hierdoor belandde “Doe Een Stapje Naar Voren” op de nieuwste editie van de compilatie CD “Après Skihut 35”.

Wally Mckey in duet met Conny Brooks
04-02-2013 08:06:00

Dat Wally Mckey een veelzijdige bezige bij is weten we ondertussen al lang. Ook in 2013 zet hij die traditie voort en heeft meteen een nieuwe single uitgebracht. Dit keer koos hij voor een duet met een Belgische zangeres, Conny Brooks. Een ster, is een cover van het prachtige "Ein Stern" van Nik P en Dj Ortzi. Dit liedje mag dan wel al enkele keren gecovered zijn, het is en blijft mooi om te horen. Sommige liedjes blijven immers genietbaar. Bovendien heeft Wally er een eigen bewerking en gezellige sfeer ingebracht, typerend voor hem.

Mulder en Mulder hebben de Oranje Kroon
03-02-2013 14:01:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 4 februari is dat ‘In de hemel is geen bier’, de nieuwe feestsingle van Mulder en Mulder. Het gaat om een oud nummer van Dorus (Tom Manders) dat in een nieuw jasje is gestoken. Maar vader en zoon Mulder hebben de ouderwetse carnavalssfeer uitstekend weten te bewaren! Dus laat die polonaise maar beginnen. De clip, die heel toepasselijk is opgenomen in de stadsbrouwerij in Zutphen is een week lang volop te zien bij TV Oranje

Johan Heeren neemt nieuwe single op bij Manfred Jongenelis
03-02-2013 13:41:00

Afgelopen vrijdag bracht Johan Heeren een bezoek aan de befaamde opname studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur om een nieuw nummer op te nemen. De in Roosendaal geboren en getogen zanger hoopt eind maart het reslutaat op een zilveren schijfje te hebben staan. Johan had al eerder studio ervaring met Manfred vanwege de opname van het Engelstalige duet 'Send a little bit of love' dat hij samen met Tina van Beeck lanceerde.

Cliff and The Shadows Tributeband The Red Strats geven concert in Reeuwijk
03-02-2013 13:25:00

Zaterdagavond 9 maart staat het jaarlijkse concert van de Cliff and The Shadows Tributeband The Red Strats in zaal “De Brug”in Reeuwijk weer op het programma.Deze avond belooft weer zeer spectaculair te worden. Ze willen het succes van vorig jaar proberen te overtreffen. Hiervoor worden weer diverse nieuwe nummers aan hun repertoire toegevoegd.

Sonja Onderstal tekent platencontract
03-02-2013 12:06:00

Sonja Onderstal o.a. bekend van " Vaarwel mijn liefste" heeft een platencontract getekend bij het Duitse platenlabel Make it records. Sonja;" Met genoegen heb ik een platencontract ondertekend, en ik kijk uit naar een fijne samenwerking". Na enige gesprekken in de studio heeft Sonja samen met het Studioteam haar eigen nieuwe sound ontwikkeld Make it records ; " Bandstyle ist angesagt. Also seid auf eine neue Sonja gespannt."

Win vrijkaarten voor Zeeland Toppers in Goes!
02-02-2013 11:07:00

Op dinsdag 19 februari zullen in het Postkantoor in Goes tv-opnamen plaatsvinden voor de muziekprogramma’s Zeeland Toppers, Brabant Toppers en Limburg Toppers. Daarbij wordt opgetreden door 24 artiesten, onder wie Jan Keizer & Anny Schilder, Vinzzent, George Baker, Henk Damen, Ronnie Tober, Henk Bernard, Mike & Colin, Guimar, Jacques Herb, Alwin, Ralf Mackenbach, Trisha en Mon Amour! Verder is er de tv-primeur van ‘Het Kuikentje Piep’, dat momenteel in diverse hitlijsten op nummer 1 staat. De zaal gaat open om 18.30 uur.

Nacht van Oranje schuift mee in agenda vanaf 2014
01-02-2013 13:35:00

Ondanks het vervallen van Koninginnedag 2013 blijft Ahoy Rotterdam op 29 april aanstaande in het teken staan van de Nacht van Oranje. Net als de afgelopen 20 jaar zal de koningin om middernacht, onder aanvoering van Lee Towers tijdens het grootste Hollandse muziekfeest, toegezongen worden in het Sportpaleis van Ahoy. Vanaf 2014 verschuift de Nacht van Oranje in de kalender. Het Oranjefeest zal volgend jaar plaatsvinden op vrijdag 25 april en in de jaren daarna op 26 april, de avond voor Koningsdag.

Nieuwe single Gerard Joling beleeft vliegende start
01-02-2013 13:27:00

"De Nacht Voorbij", de nieuwe single van Gerard Joling, beleeft een vliegende start. De single kwam afgelopen week op 3 binnen en stoomt vandaag door naar nummer 1 in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. De zanger haalt daarmee voor de tiende keer in zijn carrière de hoogste positie in de Nederlandse singlehitlijsten. De Nacht Voorbij is geschreven door Jan Smit en het is de voorloper van het nieuwe album van Gerard Joling dat dit voorjaar zal uitkomen. In een reactie op dit nieuws, zegt Gerard: “Voor de tiende keer op nummer 1.

Nieuwe videoclip voor DJ Menno & DJ Peet ft. Robert den Brok
01-02-2013 12:52:00

Momenteel scoren DJ Menno & DJ Peet een enorme feesthit met “Weekend!”. Nu is er ook eindelijk een officiële videoclip beschikbaar van deze party knaller, geproduceerd door Cliphuis. Zanger en DJ Robert den Brok scoorde het afgelopen jaar maar liefst drie succesvolle singles, “Kom Nou Eens Allemaal Mee”,  “Vind Ik Leuk” en “Super Duper” en wist goede noteringen in de charts te behalen. Voor zijn nieuwste single “Weekend!” heeft hij de hulp ingeroepen van DJ Menno en DJ Peet. DJ Menno is een jonge upcoming DJ.

LA The Voices voor derde keer op nummer 1 positie in album top 100!
01-02-2013 12:19:00

Het is de mannen zangformatie ‘LA the Voices’ wederom gelukt om van niets op 1 binnen te komen in de album top 100 van het GFK. Een unieke prestatie van de door Gordon in 2010 opgerichte band. Het album “Geloof Hoop en Liefde “ is in navolging van de voorgaande albums “Los Angeles” en “Because we Believe” het derde succesalbum van de groep in 2,5 jaar tijd. Inmiddels zijn van de groep zo’n 150.000 albums in totaal over de toonbank gegaan.  Voorman Gordon is euforisch over het succes.

D’n Zjosti heeft een nieuwe carnavalsknaller!
01-02-2013 11:28:00

Joost van Ekeren, alias D’n Zjosti, heeft onlangs zijn nieuwe carnavalskraker ‘Sjiek de friemel’ uitgebracht. Hij bezingt in dit feestnummer zijn mannelijke zaakje dat soms eigenwijs is, maar altijd sjiek de friemel blijft. De Roosendaler schrijft en zingt zijn eigen nummers sinds 2011 en is inmiddels populair in Tullepetaonestad. Sjiek de Friemel volgt op zijn eerste carnavalshit ‘Biermeisje’. Meer info: www.zjosti.nl

Videoclip Ron Bons en Jochem van Gelder van internet gehaald
31-01-2013 13:39:00

De videoclip van het carnavalslied 'Lekker Leven' (deze staat wel online) is na commotie van internet gehaald. Zangers Ron Bons en Jochem van Gelder hebben de clip van Youtube verwijderd uit respect voor het Boxmeerse uitvaartcentrum Schrijen. Veel mensen lieten op Youtube hun afkeuring blijken over de carnavalsclip die bij uitvaartcentrum Schrijen in Boxmeer werd opgenomen. De zangers Jochem van Gelder uit Beneden-Leeuwen en Ron Bons uit Beuningen kregen van Schrijen alle medewerking.

Nieuwe Engelstalige single voor Baggio
31-01-2013 13:26:00

Baggio heeft een nieuwe Engelstalige single “I don’t care”. Op 30-01-2013 is hij officieel uitgekomen. Het nummer gaat over het blijven geloven in jezelf en in je dromen. Baggio heeft alle tracks zelf ingespeeld en gezongen, daarnaast is hij ook mede componist van het nummer. Dat allemaal is behoorlijk bijzonder voor iemand van 15 jaar jong en ook nog de aandacht moet geven aan zijn HAVO opleiding. Over 1 maand gaat Baggio i.s.m. de MB Music Group de videoclip opnemen en dat willen ze gaan doen met heel veel figuranten.

Roosendaals duo de Dellenoy Brothers proost op de Koning
30-01-2013 23:12:00

Op maandag 28 januari werd er geschiedenis geschreven door Koningin Beatrix. Tijdens een onverwachte toespraak gaf onze Koningin te kennen dat  ze de troon op 30 april zal afstaan aan haar zoon Prins Willem Alexander. Duo de Dellenoy Brothers hebben daar direct op gereageerd door er een passend carnavalslied over te schrijven. Binnen één uur na de toespraak was de tekst al klaar. Dezelfde avond nog was ook de muziek gecomponeerd door deze muzikale broers.

Pet Raket en John Kanon in finale Carnavalskraker Omroep Brabant!
30-01-2013 22:46:00

Het Veers/Bergse partyduo “Pet Raket en John Kanon” scoren momenteel een grote carnavalshit met hun nieuwe single; “De Nasibal”. Ze zijn momenteel zelfs genomineerd bij Omroep Brabant voor de carnavalskraker 2013! Ieder jaar worden de beste carnavalsplaten geselecteerd door Omroep Brabant, die in een onderlinge competitie uitmaken wie de carnavalskraker 2013 wordt. Onder de beste 33 feestplaten behoort ook de Nasibal van Pet Raket en John Kanon.

Ted Tosteron & Ance Arm-Strong komen met 'Heb je epo voor mij'
30-01-2013 16:07:00

Ted Tosteron & Ance Arm-Strong zijn twee knotsgekke Dj's die voor het carnaval nog even de studio zijn ingedoken. Het leek ze leuk om van het hot item over epo gebruik een leuke carnavals plaat te maken. Ton Pele schreef de tekst "Heb je epo voor mij" op de melodie van "Heb je even voor mij" van Frans Bauer. Uit onderzoek blijkt dat Hans van Aalst ( Denans) er iets mee te maken heeft.....

Joop en Rudi zagen de bui alweer hangen
30-01-2013 15:45:00

Joop en Rudi zijn weer terug en hoe! Toen het begon te vriezen zagen Joop en Rudi de bui alweer hangen. Treinen rijden er niet, mensen blijven thuis maar erger nog, de hele dag het gezeur in de media over de 11 stedentocht! Sinds Joop en Rudi de armen ineengeslagen hebben en de aarde opwarmen met feest en topmuziek weten we zeker dat het ijs nooit dik genoeg gaat worden. Daarom hebben ze het nummer "It giet net oan" gemaakt om dat voor eens en altijd duidelijk te maken!

Rob Zorn tekent platencontract bij Sterren Media
30-01-2013 13:06:00

Gisteravond heeft Rob Zorn z'n platencontract getekend bij Sterren Media. Dit houdt in dat de Haarlemse zanger dit jaar twee single zal lanceren.  De eerste zal in de derde week van april het levenslicht zien. De titel hiervan is "Leven hoe ik leven wil" en het is zoals vanouds een echt Rob Zorn nummer. Pascal de Vormer tekende voor de tekst en muziek. De single komt uit op het Sterren Music label. Rob is erg blij met deze nieuwe stap. "Ik wil natuurlijk nu al mijn dank uitspreken naar Sterren Media voor hun geloof in mij, het is zeker heel tof om in deze tijden een platenmaatschappij te vinden die volledig in je geloven en investeren, aldus Rob.

Rene Karst gaat kruipend door de supermarkt
30-01-2013 08:09:00

De nieuwe single van Zanger heet “Kruipend door de Supermarkt”. Een nummer over “de crisis” wat hij samen schreef met Jelle van Leeuwen en Mitchel Monhemius. Afgelopen week nam hij onder leiding van cameraman Sander Drooglever in een plaatselijke supermarkt de videoclip op. “Het nummer ligt mij wel” zegt Rene, die bekend staat om de opvallend leuke en vaak ‘andere’ teksten. “Mensen krijgen bij het horen van de titel al een glimlach om de mond en dat probeer ik met mijn liedjes altijd te bereiken.

Volle bak bij cd presentatie Marco Schouten
29-01-2013 17:56:00

De klok stond nog maar net over enen toen zondag 27 januari j.l de deuren open gingen van Cafe "Het Zuiden' in Almelo. Om 14.00 uur werd het startschot gegeven voor de feestelijke middag rond de presentatie van het debuutalbum "Alles wat ik doe" van Marco Schouten. Deze zanger uit Twente had vele collega zangers uit genodigd om dit feest mee te maken. Stewy, August, Mike van Dijk, Jordan Peeters, John Enter en Danny Heden maakten er samen met Marco een onvergetelijke middag van.

Roy Raymonds neemt even taken Koningin Beatrix waar
29-01-2013 12:51:00

Nu het aftreden van Koningin Beatrix een feit is, moet er veel geregeld worden. Gelukkig heeft de Blote Voeten Zanger van Nederland Roy Raymonds een Duizend Poot Op Klompen. Hij kan samen met zijn huisgenootje veel werk van Hare Majesteit overnemen. Maar natuurlijk niet voor een hele lange tijd, want Roy Raymonds zal met zijn Duizendpoot tijdens Carnaval weer veel kroegen en tenten aangaan. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: