RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Dansnummer voor Ralf Mackenbach
15-02-2013 19:51:00

Ralf Mackenbach presenteert vandaag zijn nieuwe single: ‘We’re Taking Off’. Het dancenummer is geproduceerd door niemand minder dan DJ Alvaro. ‘We’re Taking Off’ is afkomstig van het album ‘Seventeen’ dat op 31 oktober 2012 verscheen.

Tweede single voor Sharon Doorson een feit
15-02-2013 19:42:00

Vandaag gaat de nieuwe single van Sharon Doorson ‘High On Your Love’ in release. Deze single is de opvolger van haar internationaal succesvolle debuutsingle ‘Fail in Love’. Sharon schreef zelf mee met Daniel Gibson en Han Kooreneef aan deze tweede single. De spectaculaire outfits die Sharon in de videoclip van ‘High On Your Love’ draagt, zijn ontworpen door designer Bjorn van den Berg

 

Nieuwe single Nick & Simon verschijnt op 8 maart
15-02-2013 19:36:00

De volgende single van het Platina album ‘Sterker’ van Nick & Simon gaat in release op vrijdag 8 maart. De single is het uptempo liedje ‘Julia’. Volgende week komen de heren met een exclusief nieuwtje rondom deze single.

Videoclip bij nieuwe single van MainStreet online
15-02-2013 17:44:00

Zojuist heeft MainStreet de videoclip voor hun nieuwe single ‘Mind Is Blown’ geprimeurd op VEVO. Op hun eigen YouTube-kanaal hebben de vier bandleden afgelopen week al enthousiast afgeteld naar de première van de video. Op iTunes schoot de video vrijwel meteen na release door naar de eerste plek in de video charts. Sinds deelname van de Nederlandse boyband aan het Junior Songfestival 2012 is de populariteit van MainStreet groeiende.

Eerste top 10 hit voor Johannes Rypma
15-02-2013 17:02:00

Johannes Rypma komt vandaag de top 10 binnen in de GFK Single Top 100 met zijn debuutsingle ‘Play Me’. De single kwam vorige week al met stip binnen op nummer 18. Deze week is de single acht plekken gestegen. Johannes Rypma scoort daarmee zijn eerste top 10 hit. Vrijdag 22 februari is Johannes live te horen met Play Me op radio 538 tijdens het programma ‘De Frank en Vrijdag Show’.

'Onderweg Nar Later’, nieuwe single voor Rowwen Hèze
15-02-2013 16:26:00

Het nummer ‘Onderweg Nar Later’ van Rowwen Hèze is de tweede single afkomstig van het album Geal. Op het album heeft deze single de titel ‘Onder De Greune Brug’, de titel is aangepast omdat zanger Jack Poels zichzelf er vaak op betrapte het nummer tijdens optredens aan te kondigen als ‘Onderweg Nar Later’. Het album Geal was het eerste nieuwe studioalbum sinds het met goud bekroonde Rodus & Lucius uit 2006. Algemeen Dagblad over Geal: “Er is geen band in Nederland die in de laatste 25 jaar zo'n eigen, uit duizenden...

18e nummer 1 hit voor Jan Smit
15-02-2013 16:20:00

Een ongelooflijk succes en een nieuw Nederlands record voor Jan Smit: met het  liedje, getiteld Hoop, Liefde  En Vertrouwen, zet Jan zijn 18e nummer 1 hit op zijn naam. De nieuwe single is vandaag op 1 binnengekomen in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. De populaire zanger versterkt hiermee zijn erepositie in de lijst van artiesten met de meeste Nederlandstalige nummer 1 hits. Het brengt Smit tevens op de tweede plaats, na The Beatles met 22 nummer 1 hits in het historisch overzicht van artiesten met de meeste nummer 1 hits.

Marianne Weber geeft eenmalig concert in 2013 voor KWF Kankerbestrijding
15-02-2013 12:25:00

Op maandag 18 maart 2013 zingt de Koningin van het Levenslied de mooiste liedjes die zij in de afgelopen 20 jaar heeft gezongen. Samen met de First Showband zal ze haar fans opnieuw gaan verrassen! Na haar volledige uitverkocht jubileumgalaconcert is ze uitgenodigd om de 40e editie in deze prestigieuze serie te komen. Marianne Weber geeft haar concert in de mooiste theater wat Nederland rijk is; het AFAS Circustheater te Scheveningen.

Marco de Hollander trots op nieuwste clip
14-02-2013 20:46:00

Fans van Marco de Hollander kunnen weer volop genieten van zijn nieuwste single Echte Vriendschap’. Voor de filmopname bij zijn nieuwe single, is Marco de Hollander met zijn camerateam Clipstudio.nl een dag in de weer geweest, in het prachtige Avifauna te Alphen aan den Rijn, om de mooiste shots te filmen. Marco kreeg de mogelijkheid om tussen de mooiste tropische vogels zijn clip op te nemen. Ook tussen de bijzondere ‘lori’s’ mocht Marco zijn single zingen. De single is de opvolger van zijn succesvolle singel ‘Het leven is te mooi’ die een aantal weken zelfs in de Nederlandstalige Top 30 stond.

Nederland Muziekland opnieuw gelanceerd
14-02-2013 16:13:00

Creative Cowboys blaast het Nederland Muziekland-concept nieuw leven in. Het nieuwe festival is vandaag gepresenteerd in de Wisseloord Studio’s en vindt op 22 juni aanstaande plaats in Oosterhout. Nederland Muziekland was tussen 1981 en 1994 een muziekprogramma dat door Veronica op locatie werd opgenomen, waarin Nederlandse artiesten uit diverse genres optraden. De nieuwe versie van Nederland Muziekland is vooralsnog eenmalig en wordt komend najaar door SBS6 uitgezonden.

Jan Keizer en Anny Schilder krijgen nieuw album uitgereikt door George Baker
14-02-2013 15:06:00

Het nieuwe album ‘The Two Of Us’ van Jan Keizer en Anny Schilder is vanochtend feestelijk gepresenteerd in een overvolle Old Dutch te Volendam. De boegbeelden van BZN kregen uit handen van vriend en collega George Baker het eerste exemplaar overhandigd. ‘The Two Of Us’ is de opvolger van het album ‘Together Again’ wat in inmiddels de gouden status heeft bereikt. De stemmen van Jan Keizer en Anny Schilder gelden als de meest herkenbare.

Julio Iglesias komt op 9 juni naar Ahoy Rotterdam
14-02-2013 14:59:00

Julio Iglesias, de best verkopende Spaanse artiest ooit, komt naar Nederland. Zijn album '1', met daarop al zijn grootste hits, stond afgelopen jaar wereldwijd bovenaan in de charts. Ook bij ons schoot de cd pijlsnel naar de eerste plaats in de albumlijsten. Iglesias heeft zoveel wereldhits op zijn naam staan, dat zijn verzamelaar een dubbel-cd moest worden. Op zondag 9 juni 2013 komt de wereldster naar Ahoy Rotterdam.  De ondertussen 69-jarige Julio Iglesias ziet er nog steeds strak uit. Ooit stond hij tussen de doelpalen bij Real Madrid.

Frank van Etten geeft zich over aan de liefde
13-02-2013 21:04:00

Frank van Etten geeft zich over aan de liefde en komt met een nieuwe single “Ik laat het over aan de liefde” geproduceerd en geschreven door Edwin van Hoevelaak, met wie hij intussen werkt aan zijn zesde album. Het nieuwe nummer is weer bijzonder pakkend, na de voorgaande hitsingles "Geef mij vannacht", "Kijk naar de zon" en "Vader en zoon" uit 2012. Laat het maar over aan de liefde, want volkszanger Frank van Etten weet ook dit nummer weer met dramatiek te bezingen.

John Otten lanceert 'Zij is een meisje'
13-02-2013 20:02:00

Al sinds vele jaren weet John Otten het publiek te entertainen met zijn stemgeluid. Hij heeft vele podia betreden in de provincie Overijssel en is verantwoordelijk voor menig feest in diverse kroegen. Het stemgeluid en de sfeer welke John overbrengt is uniek Vele plaatsen waar hij heeft opgetreden hebben hem gevraagd terug te komen. Dat succes heeft hem uitgedaagd om een cd uit te brengen. Het is geen nummer waar je de polonaise in zal gaan lopen maar een waarbij je van begin tot eind op het puntje van je stoel gaat zitten.

De ‘Break Up Songs’ van Manuëla Kemp
13-02-2013 19:36:00

Zangeres en presentatrice Manuëla Kemp is op zoek gegaan naar de beste uit-elkaar-song aller tijden. Is het Marco Borsato met ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’ of huilen we liever uit op ‘Lost’ van Anouk? Om dat vast te stellen heeft Manuëla samen met Sky Radio en De Telegraaf lezers en luisteraars opgeroepen om op hun favoriete break-up song te stemmen en hun persoonlijke verhaal in te sturen. Op de dag van de liefde, Valentijnsdag 14 februari, verschijnt de dubbel-cd.

Alleen maar hoogtepunten tijdens carnaval voor Alle 13 Jaanke!
13-02-2013 16:30:00

Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote kijken terug op een Carnaval met adembenemende hoogtepunten! Het hilarische Smartlappen-Feest-Trio wist met hun Smart-Show overal een indrukwekkende indruk achter te laten! Enkele weken terug werd met hun liveband ‘Alle 13 en de Jaankers’ succesvol afgetrapt in Breda.

Dries Roelvink staat verstelt over wat 'Het koningslied' teweeg brengt
13-02-2013 16:23:00

De nieuwe single van Dries Roelvink, ‘Het Koningslied’ staat volledig in het teken van een historisch moment in de Nederlands geschiedenis namelijk; de troonswisseling die 30 april a.s. gaat plaatsvinden in onze hoofdstad. Vanwege de impact van deze gebeurtenis op ons volk zal deze op het Rood-Hit-Blauw-label uitgebrachte single van Dries Roelvink, van grote waarde zijn op alles rondom deze troonswisseling. De Amsterdamse volkszanger hierover: “Ik sta er nu al versteld van wat ‘Het Koningslied’ teweeg brengt.

Nieuwe single Eltjo getiteld 'Ach donder maar op'
13-02-2013 15:47:00

Eltjo van Wijk is een twintiger die geboren en getogen is in Nieuw Roden gelegen tussen de steden Drachten en Groningen. Al sinds zijn jonge jaren heeft Eltjo een passie voor het Nederlandse lied en het is dan ook niet vreemd dat hij later gaat zingen in zijn stamcafé. ‘Ons feestcafe’ en ‘Hallo halli’ waren zijn eerste singles. Hierna verscheen van de volkszanger ‘M'n plekkie, m’n stekkie’ dat landelijk heel veel Airplay heeft gekregen. Hierop ontving Eltjo zelfs een uitnodiging om in het Oostenrijkse Westendorf te komen optreden.

Nieuwe feestsingle voor Frank Verkooyen verschijnt op Valentijnsdag
12-02-2013 20:15:00

Frank Verkooyen leverde in 2012 al de singles 'Dit is mijn kroeg' en 'Ik droom nog een beetje' af en de nieuwe single van de Bredase zanger, een vrolijke aanstekelijke meezinger wordt op 14 februari gelanceerd, precies op Valentijsdag. Frank keert met zijn nieuwe single ‘Niet vertellen dat je van me houdt’ terug naar het echte Feestwerk.  Kortom gezegt gaat het ineens weer leven in de wolken! Het nummer is geschreven door Frank Verkooyen en geproduceerd in studio 'The Boom! Music Breda'

Bert Zwier & Jan Warringa gaan samen van de berg af
12-02-2013 16:50:00

Met de diverse feesten tussen de bergen op het programma hebben Bert Zwier & Jan Warringa de handen in een geslagen. In de studio van Jeroen Dirksen hebben ze het nummer "Ga je mee" opgenomen. Een plaat waarbij van het eerste moment het feest er goed inzit. Bert Zwier, ook wel de zingende visboer genoemd, heeft de afgelopen jaren meerdere cd’s uitgebracht. Nummers als ”Onder de balustrade” en “Carmelita” zijn nog regelmatig te horen op de diverse radiozenders.

Edisons voor Kane, Gers Pardoel, Trijntje Oosterhuis, Racoon en Doe Maar
12-02-2013 14:19:00

Kane won maandagavond tijdens Edison Pop 2013 een Edison voor ‘Beste Groep’, Gers Pardoel was ‘Beste Nieuwkomer’, Trijntje Oosterhuis kreeg de Edison voor ‘Beste Vrouwelijke Artiest’ en ‘Beste Song’ ging naar Racoon. Doe Maar ontving de Edison Pop Oeuvreprijs 2013. Baarn, dinsdag 12 februari 2013 - Gisterenavond kwam de Nederlandse muziekindustrie bijeen in de Heineken Music Hall voor Edison Pop 2013. In zeven categorieën werden Edisons uitgereikt.

Ferry Doedens lanceert tweede solo single
12-02-2013 14:12:00

Op vrijdag 15 februari verschijnt de tweede solo single van Ferry Doedens (22) met als titel ‘ Hoger en Verder’. Eerder verscheen zijn debuut hit ‘ Bij Mij’. Ook het nieuwe up tempo nummer is, net als de eerste single, geschreven door Robert Dorn.  De bijbehorende videoclip is opgenomen in Rotterdam. Kosten noch moeite zijn gespaard om er een fantastische clip bij te maken. De metro, de Maastunnel, het Centraal Station en de Euromast dienden onder andere als decor. Ferry; ‘ Ik ben super blij met het resultaat.

Ronnie Tober deze maand 45 jaar samen met z'n partner/man Jan
12-02-2013 11:24:00

Zanger/entertainer Ronnie Tober is deze maand 45 jaar samen met zijn partner/man Jan Tober- Jochems. Zowel zakelijk als privé, dus zeven dagen, 24 uur per dag, zijn ze aan elkaar verbonden. Ronnie ontmoette Jan toen Ronnie mee deed aan de voorrondes van het Eurovisie songfestival in 1968.

Nieuwe single Ronald Reinders
12-02-2013 03:51:00

Ronald Reinders is een muzikant die vooral bekend is in het covercircuit. Met zijn huidige band Energy! speelt de zanger/gitarist door het hele land. De nummers die de band in zijn repertoire heeft worden versterkt door een hoge mate van interactie met het publiek. Ronald wordt daarom vaak gezien als een muzikant en entertainer. In het verleden speelde Reinders onder andere in the Full Minties en de feestband Springen! Het schrijven van eigen liedjes in de Nederlandse taal en het uitbrengen daarvan is voor Ronald Reinders niet nieuw.

Danny de Munk scoort na 30 jaar weer nummer 1 hit
11-02-2013 13:24:00

Met het nummer ‘Tuig van de Richel’ -ontstaan vanuit het tv programma ‘Ali B op Volle Toeren’ – voert Danny de Munk momenteel de download top 200 van iTunes aan. Na de release afgelopen vrijdag stond het nummer binnen enkele uren in de top 10 en steeg intussen zelfs door naar de nummer één. Het is voor het eerst sinds Verdomd Alleen in 1984 dat Danny de Munk weer ee nummer één hit scoort. De zanger is trots op het onverwachte succes en vooral dankbaar voor de fans die hem al jaren trouw zijn. Het nummer ‘Tuig van de Richel’ komt voort uit het tv-programma ‘Ali B op Volle Toeren’.

Hartverwarmende familiemusical 'Ketelbinkie' binnenkort in Hofpleintheater te Rotterdam
11-02-2013 13:15:00

'Ketelbinkie' vertelt het verhaal van 'die straatjongen van Rotterdam'. Jan is dertien als hij aanmonstert op de verwaarloosde schuit de Rijnstroom. Hij wordt aan het werk gezet in de kombuis, als hulpje van de kok. Geen prettig baantje, want de kok is een chagrijnige kerel. Gelukkig krijgt Jan ook vrienden aan boord; Geepie en de bootsman. Het leven op de schuit verloopt allerminst gladjes, maar Jan weet zich in dit 'stormachtige bestaan' goed staande te houden. Wanneer hij een brand in het ruim weet te voorkomen, wordt hij bij terugkeer in Rotterdam als een held binnengehaald.

TV-special van Shuman & Angel-Eye bij Omroep Max op 1 maart
11-02-2013 12:18:00

Op 1 maart aanstaande zendt Omroep Max op Nederland 2 de nieuwe TV-special van Shuman & Angel-Eye uit. "Keeping The Dream alive": Een geweldig concert met een zeer speciale bezetting. Inclusief violen, steelguitar, dansers en vele verrassingen! Het concert is opgenomen in studio 23 in Hilversum.

Gre Parelmoer wint RTL 4 LIVE4YOU Carnavalbattle 2013
11-02-2013 09:51:00

Gre Parelmoer heeft de finale van de RTL 4 LIVE4YOU Carnavalsbattle gewonnen en nu mag ze zich met haar knalhit "Laat je masseren" nu "De Life4you Carnavalhit 2013" noemen! De finale ging tussen de Gebroeders Ko, Rob Ronalds, De Stoopjes en onze Gre Parelmoer. Vandaag en Morgen is Gre Parelmoer in het  zuiden om de laatste dagen van het carnaval mee te maken. In totaal gingen 44 % van de stemmen naar Gre Parelmoer! De uitzending is HIER terug te zien op.

Tweede dochter van Remco Veldhuis
10-02-2013 21:12:00

Op 9 februari is Lexi geboren, de tweede dochter van Remco Veldhuis en Ruudje Douwma! Remco Veldhuis: "Moeder & kind maken het goed, vader moet even gaan liggen". De voorstelling in theater  't Kielzog in Hoogezand - Sappermeer van 9 februari is verplaatst naar 15 maart aanstaande. Eind maart is het zover, dan mogen Veldhuis & Kemper weer spelen in het heiligen der Heiligen: Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dit zijn extra bijzondere voorstellingen voor het duo.

Ronnie Tober doneert namens zijn foudation € 2000.00 gedupeerden inbraak
10-02-2013 16:50:00

In december 2012 werd er bij Tuinrijk, De Gieterij en Inhout in Sint-Michielsgestel ingebroken. Bij deze bedrijven werken ruim 80 mensen met een verstandelijke beperking. De kluizen met daarin o.a. de fooienpot van deze medewerkers werden gestolen. Veel cliënten waren er helemaal van onderste boven en de begeleiding had de handen vol om de rust terug te brengen op de werkvloer. Toen dit in het nieuws kwam, kwam er een stroom aan hartverwarnende acties op gang.

Verassende wending in Nev’s carrière
09-02-2013 15:22:00

De nieuwe single "Elke dag" van Nev is nu overal verkrijgbaar. Nev is van Turkse afkomst en zingt Nederlandstalige feestmuziek! Deze unieke combinatie kan weleens voor een verassende wending zorgen in Nev’s carrière. Nev heeft in het dagelijkse leven een eigen Eethuis in Rijsbergen. De producties zijn gemaakt door Laurens van Wessel. Jesa Productions brengt deze cd op de markt! (JeSa Productions)

Judith Peters lanceert 'Kom met me dansen'
09-02-2013 15:19:00

Judith Peters maakte al veel indruk door als eerste “vrouwelijke Topper” het podium in de Amsterdam ArenA te betreden tijdens de concerten van de Toppers in 2011. Daarnaast bracht ze diverse succesvolle singles uit, zoals “Ik Wil Jou Alleen”, “Een Zomer Lang”, “Jij Bent Mijn Leven”, “Waar Blijft De Tijd” en “Ontkennen Heeft Geen Zin”. Onlangs scoorde ze samen met DJ Henry's Feesjuh een flinke radiohit met "Ik Ben Onderweg". Nu is het weer tijd voor een nieuwe solo single van Judith Peters "Kom met me dansen".

Hollandia Music: nieuwe platenmaatschappij voor Nederlands product!
09-02-2013 13:13:00

Hollandia Music is een nieuwe platenmaatschappij die zich volledig richt op Nederlands product. De ideale platenmaatschappij voor de Nederlandse en Vlaamse artiest! Hollandia Music is de naam van een nieuwe Nederlandse platenmaatschappij die zich volledig gaat richten op het uitbrengen en promoten van Nederlandstalige muziek.

'De 11 van Oranje' volop in de belangstelling
09-02-2013 12:46:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal hebben onlangs de definitieve lijst bekendgemaakt van ‘De 11 van Oranje’ van 2013. Deze ultieme carnavalshitlijst is door de gezamenlijke muziekredacties samengesteld op basis van het zwaarwegende advies van de ‘Raad van Elf van Oranje’, die bestaat uit vertegenwoordigers van carnavalsverenigingen uit heel Nederland. De eerste plaats dit jaar is voor Lamme Frans met ‘Alles in één’, een ouderwets carnavaleske parodie op de hit 'Beauty and the Brains' van Nielson.

Wimmie Bouma heeft de Oranje Kroon
09-02-2013 11:45:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 11 februari is dat ‘Als jij het niet meer weet’, de nieuwe single van Wimmie Bouma. Vorig jaar vestigde deze Zwolse zanger plotseling de aandacht op zich met zijn debuutalbum ‘De Verleiding’, dat goed werd ontvangen. De eerste single ‘De ring die jij draagt’ werd overal opgepakt door radiostations en omarmd door fans van het levenslied. Wimmie hoopt dat deze opvolger net zo’n succes gaat worden.

Dries Roelvink’s Koningslied verschijnt op Rood-Hit-Blauw label
09-02-2013 10:16:00

Dries Roelvink is de laatste dagen weer volop in het nieuws nadat hij bekend maakte met een single uit te komen ter ere van de aanstaande troonswisseling op 30 April ! De single getiteld “Het Koningslied” is geschreven door Bram Koning, opgenomen in de studio van Hans Rusche, en zal onder het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch worden uitgebracht. De volkszanger gaat volgende week vrijdag (15-2) de bijbehorende videoclip opnemen.

TV Oranje op Facebook
08-02-2013 22:33:00

TV Oranje is nu ook op Facebook te vinden! Je vindt er allerlei wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen en natuurlijk veel berichten van Nederlandse artiesten. Klik hier en 'like' TV Oranje op Facebook!

Toch nog clip bij 'Geef ons maar unne meter bier' van Gradje
08-02-2013 18:29:00

Op 5 november 2012 bracht Gradje de single "Geef ons maar unne meter bier"uit. Het lag niet meteen in de bedoeling om er een clip bij te maken, maar omdat de single in Nederland als een speer de hitlijsten in ging ging hij toch overstag. Ook in België, de Spaanse Costa's en op de Canarische eilanden is het een hit.

Gebroeders Ko ontvangen Carnavals Award 2013 Q-Music
08-02-2013 17:51:00

De Gebroeders Ko hebben vanochtend in het radio programma van Mattie & Wietze de Q-Music Carnavals Award 2013 ontvangen voor hun Carnavalskraker “ De Blauwe Stier “ ft Factor 12 en DJ Willem de Wijs & Feest DJ Bas. Mattie & Wietze gebruiken een bewerking van het nummer al maanden als File lied in hun radioprogramma.

Bart Brandjes komt met Nederlandstalige single
08-02-2013 17:21:00

Bart Brandjes, kwartfinalist van The Voice (2011), baarde eind vorig jaar opzien toen hij plotseling met een single in de Amerikaanse billboard lijst verscheen. Maar Bart is vastbesloten om ook Nederland te verrassen en dat doet hij op zeer unieke wijze. Met “100 duizend redenen” heeft hij een Nederlandse ballad met een typisch “soul en jazz sausje” overgoten en het resultaat is een zeer unieke single, waarop Bart laat zien dat hij beschikt over een groot stembereik.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: