RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Lukassen Produkties organiseert wederom muziekreis naar Turkije in 2013
26-02-2013 10:19:00

De artiesten die meegaan met de "Lukassen Produkties" muziekreis Turkije 2013 zijn bekend: De Gebroeders Ko, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, Marianne Weber, Jacques Herb, Vinzzent, Theo van Cleeff, De Piratentoppers, George Baker, Rene Karst, Helemaal Hollands, Wesley Ponsen, Gino Graus, Sieneke, Koos Alberts en de Romeo's gaan met u mee. Ook Dj-entertainer Robert Pouwels zal u deze hele week entertainen. Vorig jaar was dit een groot succes.

Johan Heeren presenteert nieuwe single op 7 april in Roosendaal
25-02-2013 18:49:00

Op zondag 7 april presenteert Johan Heeren zijn nieuwe single “Dromen” bij uitgaansgelegenheid "El Corazon" te Roosendaal. Mede door de samenwerking met Camping De Zilverden uit Rucphen wordt zijn droom nu waargemaakt. De Roosendaalse zanger liep al langer met dit muzikale idee rond, maar wachtte tot het moment daar was. Samen met Manfred Jongenelis werd alles uitgewerkt en dit resulteert in een heerlijke gezellige single. De single wordt uitgebracht door Smaragd Music. Tijdens de presentatie zijn er gastoptredens van Tina van Beeck, Roger van Meer, Yoeri L’Abée, Sander Kwarten, Yosee, Berry Daamen, Rienie van de Kerkhof, Franky Hayse en muziektovenaar Manfred Jongenelis. Ton Jooren zal het geheel presenteren.

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
25-02-2013 18:17:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan vrijdag 8 maart a.s. naar onze studio in Steenwijk en spreek een TV Oranje Showflits in! Artiesten zijn van 15.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. TV Oranje stelt als enige voorwaarde dat je als artiest met een leuk nieuwtje komt, zoals een bijzonder concert, een speciale actie of een nieuwe single, album of DVD.

Aan het Gas lanceert 'Gait het oeit nog over'
25-02-2013 18:07:00

"Aan het Gas" is de naam waaronder Ger Warink en vrienden hun ongenoegen uiten naar aanleiding van de aardbevingen en bodemdalingen die grote delen van Groningen al jaren treffen. Deze single getiteld ‘ Gait het oeit nog over’ is uitgebracht als een hulp roep naar de politiek toe m.b.t. de gaswinning in dit gebied. De bevolking is machteloos en ziet huizen waardeloos worden. Scheuren en verzakken. Daarbij komt de niet ondenkbare grote ‘klap’ die nog in het verschiet ligt, met alle ellende die daarbij om de hoek komt kijken.

Egbert Dijkhuis komt met nieuwe single
25-02-2013 08:07:00

Pas enkele jaren is volkszanger Egbert Dijkhuis regelmatig op de grotere podia te beluisteren. Zijn liefde voor het Nederlandstalig lied ontstond in 1984 toen op zijn werk de radio aan stond en hij uit volle borst meezong met "Ik verscheurde je foto" van Koos Alberts. Maar pas in 2005 pakte hij voor het eerst een microfoon. Gewoon in de kroeg....en met succes. Het publiek was laaiend enthousiast. Ook van andere artiesten kreeg hij het advies om door te gaan en in 2006 besloot hij zelf apparatuur en orkestbanden te kopen.

Nieuwe Nederlandse dance-act Dutch Do Dance zorgt voor iets unieks
24-02-2013 13:07:00

Dutch Do Dance is een nieuwe professionele en hoogstaande Nederlandse dance-act van BazarMedia, in samenwerking met muziekproducers The Rocketeers. Een nieuw groots opgezet muziekproject voor festivals, evenementen, feesten en de grotere clubs van Nederland. Twee jongens en  twee meiden dansen en zingen live Nederlandstalige evergreens in een moderne dance-productie. Een uniek en nog niet bestaand concept in Nederland.

Marjolein & De Pitaboys lanceren 'Bella Italia'
24-02-2013 11:43:00

Marjolein, de 23-jarige zangeres uit het West-Vlaamse Roeselare, koos vorig jaar met “Zonder woorden” en "Que Sera" resoluut voor het schlagerpopgenre. Nu pakt Marjolein opnieuw uit met een knaller, maar dit keer doet ze het niet alleen. Ze kwam de mannen van De Pitaboys (Waar is da feestje, Vol Gas! Vol Gas! Volle Kracht!, De Kaspische Zee, enz)  tegen en prompt beslisten ze om samen een nummer op te nemen. De Pitaboys zouden het op hun nieuwe album "Volle Gas" zetten en "Puur Feest Muziek" zou het nadien als single uitbrengen!

Rinus en Deborah gaan op de bakfiets naar Tirol
23-02-2013 22:28:00

"Ja, we gaan op de bakfiets naar Tirol". Daarmee begint de nieuwe single van Rinus. Uiteraard is er in de clip een rol weggelegd voor z'n levenspartner Deborah waar hij al sinds 1998 een relatie mee heeft. Telkens als Rinus met een nieuwe single komt pakt de media dit op , met het gevolg dat de clips daarvan miljoenen keer wordt bekeken op Youtube. Na "Eet veel bananen" gaan Rinus en Deborah nu gekleedt in de lederhose op de bakfiets naar Tirol.

Presentatieavond artiestenreis Holland muziekweek+ in Berkel - Enschot
23-02-2013 13:11:00

Van 4 t/m 11 mei staat het Hotel Orka Sunlife in het teken van Dé Holland Muziekweek+. Het is een  splinternieuw 5-sterren hotel dat 29 April 2013 haar deuren voor het eerst zal openen voor haar gasten. Het moderne hotel is gebouwd op een berg bij Ölüdeniz met een prachtig zicht over de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over alle moderne faciliteiten en serveert een zeer uitgebreid Ultra All-inclusive concept. Meereizende artiesten zijn: Arnold, Colinda, Frank Smeekens, Frank van Etten, Franky en Jordi Falcon, John West en Rinus Ponsen.  Op vrijdag 1 maart  organiseert Frank Peters van FP2000 een presentatie-avond van deze muziekreis ‘Holland Muziekweek+’ in Hotel de Druiventros in Berkel-Enschot met optredens van alle artiesten die meegaan naar Turkije van 4 t/m 11 mei a.s.

Saskia Daamen presenteert nieuwe single in Ijzendoorn
23-02-2013 12:38:00

Op zaterdag 2 maart 2013 presenteert Saskia Daamen haar nieuwe single "Jij bent de zon in m'n leven" in Dorpshuis "Ons Tehuis", J.R. Zeemanstraat 12a te Ijzenhoorn. Deze keer geen cover maar een compleet nieuw nummer. Meewerkende artiesten zijn: Suzie, Levi, Angela, John Enter, Jordan Peeters, Mike Angelo, Ron Besselink, Catharina Holters, Marcello Liebers, Hugo Peeters, Belinda & Jose, Stanley Hazes, Sidney Bischoff en Marco de Hollander.

Theaterpopformatie Rij12 op reis
23-02-2013 12:05:00

In hun nieuwe theatershow Kleurenzee gaat theaterpopformatie Rij12 op reis. Varend over een zee van kleuren zingen zij zich een weg op zoek naar vrijheid. Want hoe kleurrijk durven wij te zijn? Pim Moltzer, Benjamin Murck, Michel Zondag en Richard van der Keur volgen hun muzikale hart en doen waar zij goed in zijn: muziek maken met een verhaal. “Twee uur top-amusement”, schrijft een bezoeker in het gastenboek van Rij12. ”De energie spat er vanaf!” De reacties op LeefTijd, de eerste theatershow van Rij12, liegen er niet om.

Première Oranje Top 30 Muziekshow
23-02-2013 11:56:00

Woensdag 27 februari beleeft de nieuwe Oranje Top 30 Muziekshow haar première bij de afterparty van het duel PEC Zwolle - PSV in de halve finale van de KNVB beker. In het Equipe / IJsseldelta Center aan het Stadionplein 20 in Zwolle kun je van 20.45 tot 23.00 uur genieten.

The Making of Sharon Doorson's ‘High On Your Love’ online
22-02-2013 18:30:00

De tweede single van Sharon Doorson ‘High On Your Love’ is pas een week geleden in release gegaan, maar is nu al een enorme  hit. De spectaculaire videoclip werd in een week tijd ruim 50.000 keer bekeken. Vanaf vandaag is ook de making of van de clip te zien.

Nieuwe single van MainStreet nu verkrijgbaar
22-02-2013 17:09:00

Vanaf vandaag is de ' Mind Is Blown', de nieuwe single van de Nederlandse boyband MainStreet verkrijgbaar. MainStreet bestaat uit Rein van Duivenboden, Nils Käller, Owen Playfair en Daan Zwierink, allen veertien jaar oud. De vier scholieren leerden elkaar kennen tijdens audities voor het eerste seizoen van The Voice Kids. Sinds deelname aan het Junior Songfestival 2012 is de populariteit van MainStreet groeiend. Hun videoclip bij ‘Stop The Time’, is op YouTube al bijna drie miljoen keer bekeken.

Sam Gooris, The Sunsets en Frans Bauer feesten op nummer 1!
22-02-2013 17:03:00

De ambiancekraker van de voorbije weken, 'Feesten Met De Sam' van Sam Gooris, The Sunsets en Frans Bauer, klimt deze week naar de 1ste plaats van de Ultratop Vlaamse 10. Hiermee wordt deze unieke samenwerking van dé ambiancemakers bij uitstek, bekroond met een ereplaats. 'Geweldig om na jaren weer een echte feestkraker én een nummer één op mijn naam te mogen schrijven', zegt Sam. 'Het publiek is gek op dit nummer en de uitbundige reacties in het land zijn geweldig om te zien. Daar doen we het als artiest voor.'

Marco de Hollander ontvangt de leukste duo's
22-02-2013 16:57:00

Marco de Hollander houdt op zaterdagavond 30 maart vanaf 20.00 uur weer een Hollandse Sterrenavond. In Partycentrum Aardam (Kerkweg 18) zal Marco vele Hollandse toppers op het podium presenteren. Dit keer komen als gasten langs: The Moonlights, Anita & Ed, Duo Nationaal en Het IJssel Duo. Uiteraard staat Marco zelf ook op het podium om een aantal nummers ten gehore te brengen.

Nieuwe Laura Jansen-single vanaf vandaag verkrijgbaar
22-02-2013 16:18:00

Vandaag is ‘Queen Of Elba’, de nieuwe single van Laura Jansen uitgekomen. In het nummer verwijst de Nederlands-Amerikaanse singer-songwriter naar het eiland waarnaar Napoleon werd verbannen na zijn troonafstand. “Als rondreizende artiest is het symbool van ballingschap heel belangrijk in mijn leven”, verklaart Jansen. “Het voelt alsof ik op een schip heb gezeten dat langs havens trekt, maar nooit kan blijven of plaatsen kan leren kennen. Door mezelf tot koningin van mijn eigen eiland te kronen, maak ik de overstap van zelfmedelijden..

Rotterdamse zanger Perry Zuidam presenteert nieuwe single
21-02-2013 18:07:00

De single met de titel “Ik wil een knoopje aan jouw bloesje zijn” is een regelrechte meezinger. De dixielandsound zorgt voor een een happy feeling. Perry is een tijd op zoek geweest om zijn eigen geluid te creeren en door de ingeslagen muzikale weg, hoopt Perry hier een groter publiek mee te bereiken. De reacties zijn erg positief . De aankomende weken staan in het teken van diverse promotionele activiteiten en zal de videoclip volgende week worden opgenomen en via de bekende kanalen worden vertoond.

Johnny Leijen verrast wederom met zijn nieuwe single 'Je bent niet alleen'
21-02-2013 18:02:00

De inspiratie voor zijn nieuwe single verkreeg Johnny naar aanleiding van alle berichten in de media over  pesten. Pesten kwam toto voorkort het meeste voor op school maar inmiddels komt digitaal pesten helaas steeds vaker voor o.a. door het gebruik van social media. Door alle berichten in de media over de gevolgen van het pesten, kroop Johnny in de pen en schreef zijn nieuwe single “ Je bent niet alleen”. Pesten is een probleem dat aandacht verdiend. Wekelijks worden er in Nederland zoʼn 330.000 kinderen gepest.

Vlaamse collega-artiesten omarmen Vinzzent bij debuut in Vlaanderen
21-02-2013 17:51:00

Het werd afgelopen dinsdagavond een aangename eerste kennismaking met Vlaanderen voor zanger Vinzzent. Vinzzent was met zijn nieuwe single “De liefde leeft in mij” te gast bij de opnames van “Anne’s Muziekcafé in Antwerpen en werd vanaf het moment van aankomst, om het met zijn woorden te omschrijven, “ondergedompeld in een warm bad”. 

Op 1, 2, 3, 8 en 9 maart barst De Commerce in Kruisland uit z'n voegen
21-02-2013 13:23:00

Op vrijdag 1 maart is het de beurt aan de West-Brabantse rock- en lolband WC Experience met hun bekende show. In het voorprogramma staat Kruislands trots: de Backstienk Boys. Naprogramma: DJ Bryan. Zaterdag 2 maart:  Mega Après Ski Party met de Alpenzusjes en feestdj Bryan.  De Commerce wordt omgetoverd tot een heuze Tirolerstube met pullen bier, give-aways en acties. Deze avond is er top vermaak met Feestdj Bryan en een optreden van De Alpenzusjes. De bekende hits zoals 'Kontebonken', 'Naar voren, naar achter' en 'Hutje op de hei' zullen zeker de revue passeren. Zondag 3 maart: Toeterfestival Gratis toegankelijk toeterfestival: een halfvastenbal met dweilbands die in een ludiek spel strijden om de eer. Night of Rock en Mega NL Party. Het tweede weekend op vrijdag 8 maart biedt.

Vrolijke single voor Helemaal Hollands
21-02-2013 12:46:00

Na de hectische carnavalstour die Helemaal Hollands van Assen tot Rosmalen bracht, is het nu tijd voor een nieuwe single! ‘Ik wil de hele avond zingen’ is de vrolijke nieuwe single van het Hollandse feest duo. Het nummer is een bewerking van Tony Christie's superhit 'Amarillo'. De videoclip is vanaf volgende week beschikbaar. In 2006 brak Helemaal Hollands landelijk door met het nummer ‘Dans Klein Zigeunermeisje’. Niet veel later volgden de hitsingles ‘Omdat ie zo mooi is’ en ‘De Ober’.

Prak!! presenteert weer een nieuw nummer inclusief videoclip
21-02-2013 10:22:00

Het verhaal in het nummer en de videoclip van Prak!! gaat over een jongen die aan het strand zit te wachten op het meisje waar hij zo ontzettend veel van houdt. De jongen maakt alvast een vuurtje en ook neemt ook een biertje. Ondertussen belt het meisje dat ze wat later komt. Vanaf dat telefoontje duurt het en duurt het maar alles begint er op te lijken dat het meisje überhaupt niet meer komt opdagen.

Wat John de Bever deelt met Marianne Weber…
21-02-2013 10:04:00

John de Bever en Marianne Weber delen méér dan hun liefde voor het Nederlandse levenslied. Ze zijn beiden namelijk trots op Mariannes zoon, componist/tekstschrijver Jeffrey Weber! Jeffrey schreef voor de volkszanger de even meeslepende als veelbelovende single ‘Ik Vergeef je’. Een levenslied pur sang. En waar kan dit nummer beter zijn première beleven dan tijdens een bijzonder galaconcert van Marianne Weber, de Koningin  van het Levenslied? John de Bever is speciale gast tijdens de 40e editie van Music of Life.

René van Kooten en Freek Bartels delen hoofdrol in Jesus Christ Superstar
20-02-2013 18:24:00

Producent Shows & Events komt rond de Paasdagen met een unieke concertversie van de hitmusical Jesus Christ Superstar. René van Kooten en Freek Bartels zullen, net als Casey Francisco en Renée van Wegberg, een rol delen in deze productie. Ook Martin van der Starre, Marcel Jonker, Tommie Christiaan en enkele andere musicalartiesten maken deel uit van de imposante cast.

Benefietavond Naomi Gael 'Live on Stage'
20-02-2013 12:12:00

Op zaterdag 30 maart 2013 staat Naomi Gael 'Live on Stage' in 't Veerhuis te Nieuwegein. Samen met 14 collega artiesten zetten ze zich in voor het aanleggen van een speeltuin voor de kinderen in de opvang van Kadera. Naomi zet zich al een aantal jaren in voor de kinderen in de opvang. Naomi is zelf nog een kind, maar trekt het lot van al die kindjes erg aan. De kinderen in de opvang hebben het zowieso al erg moeilijk.

Zangeres Kimberly komt uit met een echte Party Knaller
19-02-2013 21:05:00

"Er is altijd wel wat" is de titel van de nieuwe single van Kimberly en is geproduceerd door topproducer Jeroen Dirksen in de WorldVision Studio's in Duitsland. Jeroen Dirksen die o.a grote hits produceerde voor artiesten zoals Thomas Berge en Andre Hazes kwam zelf met het idee en schreef en produceerde dit geweldige lied voor Kimberly. De samenwerking verliep geweldig en het resultaat mag er dan ook zijn. Kimberly heeft met deze nieuwe single de weg ingeslagen die zij graag wilde.

De nieuwe Picobello stelt zich voor
19-02-2013 20:55:00

Na een samenwerking van vele jaren kwam er per 1 januari 2013 een einde aan Duo Picobello zowel privé als muzikaal. Picobello begon in 2005 met een album vol met gezellige dansmuziek gezongen in het Nederlands. Landelijke bekendheid kregen ze met het nummer "Liefde is meer" gevolgd door "Stil verlangen"en "Ik heb alleen dat ene leven".

Janneke de Roo & John Enter nemen duet op in de studio van Terry & Joly West
19-02-2013 18:37:00

In de eerste week van maart gaan Janneke de Roo en John Enter een duet opnemen. Janneke en John komen elkaar in het land regelmatig tegen en tijdens een gespek liet Janneke doorschemeren om samen met John een duet op te nemen. John Enter ging met die wetenschap huiswaarts niet wetende dat hij maanden later per toeval  een duet onder ogen kreeg. Hij belde zijn collega en de afspraak met de studio was snel gemaakt.  Het nummer zal worden opgenomen in de studio van Terry & Joly West.

Danny van der Kracht lanceert videoclip bij zijn nieuwste single
19-02-2013 18:23:00

Danny van der Kracht uit het Gelderse Zevenaar bracht onlangs zijn nieuwste feestsingle ‘Een Lach Zonder Een Traan’ uit. In meerdere opzichten wijkt Danny’s feestplaat af van zijn eerdere feestnummers. Zo is het thema dit keer veel serieuzer dan Danny’s voorgaande nummers die onder andere over kannibalen, koeien en honden ging. Danny’s nieuwste single ‘Een Lach Zonder Een Traan’ gaat over het feit dat je vooral moet lachen en feestjes moet vieren, maar ook moet huilen bij verdriet.

Wilhelmus van Très Chicnu op single verkrijgbaar
19-02-2013 08:15:00

Op 21 februari komt de eerste single uit op het pas opgerichte platenlabel Hollandia Music. En dit wordt niet een gewone single, maar een erg bijzonder nummer! Het Wilhelmus wordt voor het eerst op single uitgebracht door het duo Très Chic. Natuurlijk erg passend, met een troonwisseling op komst!Très Chic is Arnold de Jong (zang) en Frans van den Borg (keyboard en zang). Dit duo heeft al jarenlang ervaring met het uitbrengen van evergreens op hun eigen manier.

Rock and Roll avond Cafe Boslust .. Met de William Smulders band!
18-02-2013 14:35:00

William Smulders band is pure Rock ‘n Roll! De 3-koppige formatie barst van de ervaring en bruist van de energie. Een geweldige live-act met scheurende saxofoon, vette drums, pakkende gitaarsolo’s en een uniek stemgeluid. De band speelt een verrassend repertoire van nummers uit de jaren’50 en ’60 tot wereldhits uit de jaren ’90.

Win vrijkaarten voor albumpresentatie Yosee op 3 maart
18-02-2013 11:47:00

Op zondag 3 maart 2013 presenteert Yosee haar nieuwe album bij Café feestzaal Den Braai, de Akker 2 te Vlijmen. De verwachtingen van het album waar Peter Koelewijn aan mee heeft gewerkt zijn hoog gespannen. Meewerkende artiesten zijn: Alex, Stef Ekkel, Dirk Meeldijk, Arnold, Peter Koelewijn, Mario Veltman, De Deurzakkers, Carlos Donkers, Patrick Dano. Angesz en Dennis Jones. De presentatie is in handen ban Brabanttopper Ivo Franklin. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de entree bedraagt inclusief het nieuwe album € 15.00. 

Nick en Simon releasen recordaantal singles op één dag
18-02-2013 11:26:00

Op vrijdag 8 maart 2013 gaan Nick en Simon een nieuw record vestigen. Zij zullen maar liefst 155 singles op één dag releasen. Het liedje ‘Julia’ van hun vijfde studioalbum ‘Sterker’ wordt op 8 maart in de originele en in 154 alternatieve versies uitgebracht als single. Nick & Simon namen ‘Julia’ op met 155 verschillende vrouwennamen. Alle 155 versies worden als losse single uitgebracht op iTunes. Deze recordpoging is inmiddels aangemeld bij het Guiness Book of Records.

Jantjes Verjaardag XXL in de Heineken Music Hall!
17-02-2013 12:17:00

Op maandag 11 maart verhuist het bekende Amsterdamse feestcafé Jantjes Verjaardag voor zijn speciale XXL editie naar de Heineken Music Hall. Jantjes Verjaardag weet al 22 jaar een gevarieerd publiek aan te trekken. Jong, oud, studenten en eigenlijk alle liefhebbers van een feestje voelen zich er helemaal thuis.

Peter Mijnen (ex Tatjana) neemt nieuwe single op bij René le Blanc
16-02-2013 12:53:00

Peter Mijnen bekend van het programma, "Wie kiest Tatjana", heeft zanger/producer René le Blanc benaderd voor het schrijven van een lied. Het is alweer bijna een jaar geleden dat de liefde tussen Peter en Tatjana voorbij is. Wat leek op een sprookje heeft niet zo mogen zijn. Begin van deze maand heeft Peter contact gezocht met René le Blanc voor het schrijven van een nummer. Afgelopen week was het zover en heeft Le Blanc een nieuw nummer laten horen aan Peter. Super enthousiast is Peter Mijnen over dit nummer waarvan wij de titel helaas nog niet mogen prijsgeven. Aankomende week worden de plannen besproken hoe we dit verder gaan aanpakken. Peter: René heeft bij mij thuis het nummer laten horen en heeft mij geraakt met de muziek en tekst van dit liedje.

'Like' TV Oranje op Facebook en win vrijkaarten!
16-02-2013 11:33:00

TV Oranje heeft nu ook een eigen Facebookpagina: Facebook.com/TVOranje. Je vindt er allerlei wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen en natuurlijk veel berichten van Nederlandse artiesten. Ook worden er geregeld vrijkaarten verloot voor concerten en evenementen. Let op: onder de eerste 500 mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' worden 2 x 2 vrijkaarten verloot voor het grandioze concert 'Jantjes Verjaardag XXL' op maandag 11 maart a.s. in de Heineken Music Hall.

‘Oranje Top 30’ nu ook bij lokale omroepen
15-02-2013 23:36:00

Vanaf vandaag is de hitlijst ‘Oranje Top 30’ van muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal gratis beschikbaar voor lokale omroepen in Nederland. De ‘Oranje Top 30’ is een puur Nederlandse hitlijst die zowel op radio als televisie wordt uitgezonden. Al achttien lokale radiostations en elf lokale tv-zenders hebben aangegeven de Oranje Top 30 uit te gaan zenden.

Gabry lanceert single met nieuwe sound
15-02-2013 20:28:00

Op zondag 17 februari presenteert Gabry haar geweldige nieuwe single "Die ene nacht" bij gasterij "De Schildhoeve" in Fluitenberg. De single is geheel geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en is in de Rooftop studio opgenomen. De single wordt nu al goed ontvangen bij de radiostations en staat in tal van playlisten. Dat Gabry talent heeft… daar zijn de meeste het wel over eens. De 21 jarige zangeres heeft naast haar talent ook de gave om tijdens optredens het plezier over te brengen op het publiek waardoor iedereen al snel meezingt. Meezingen dat is wat Gabry prima kan gebruiken bij haar nieuwe single “Die ene nacht”. Het lied waarvan de tekst is geschreven door Edwin en is voorzien van een heel eigen sound.

'Hoe lang' van Henny Thijssen slaat aan
15-02-2013 20:10:00

Het liedje “Hoe lang” van Henny Thijssen slaat zowel bij zijn oude- als bij nieuwe fans heel goed aan. De nieuwste single van Henny heeft veel raakvlakken met de Franse chanson een genre waar hij zelf een heel groot fan van is. Tot nu toe heeft hij echter voornamelijk succes gehad met songs uit het volkszanger genre zoals: "Paljazzo", "Niemand wist haar naam", " De nacht is mijn leven" en "Dans nog een keer met mij" dat op nummer 9 heeft gestaan in de Nederlandstalige top 30 en op 42 in de top 100.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: