RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Frans Bauer viert 1.000e concert in Koninklijk Theater Carré
07-03-2013 10:47:00

Gisteravond stond Frans Bauer alweer voor de 1.000e keer in het theater. Deze bijzondere mijlpaal werd uitgebreid gevierd in het bijzijn van zijn familie en vrienden en natuurlijk zijn fans. Zij overlaadden hem met cadeaus en bloemen, maar Mariska Bauer had ook een leuk cadeautje voor hen geregeld! Speciaal voor alle aanwezigen bakte zij afgelopen week samen met bakkerij Nagelkerke uit Fijnaart 1.500 cakejes, die na afloop van de voorstelling werden uitgedeeld aan het aanwezige publiek. ‘Het was een hele bijzondere en mooie dag vandaag.

René Shuman & Angel-Eye weer op tour
06-03-2013 11:46:00

René Shuman & Angel-Eye gaan weer op tour. "Keeping the dream alive" is het thema van de nieuwe tour door het hele land. Er zijn inmiddels 5 shows toegevoegd in de agenda. Spetterende voorstellingen met elk een eigen karakter. Zo is er de Elvis & More ­ edition op 16 augustus, de kerstedition, de jubileumshow in de Rodahal en natuurlijk de theatershows.

Zangeres Frédérique Spigt in het Amsterdamse Concertgebouw
06-03-2013 11:41:00

Zangeres Frédérique Spigt en haar gitarist Jan van der Meij treden vrijdagavond 5 april op in de Kleine Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw. Het is het derde concert in een nieuwe serie rondom het Nederlandstalige luisterlied. Het optreden van Frédérique Spigt maakt onderdeel uit van de serie Acoustics. Daarin klinken voornamelijk Nederlandstalige luisterliedjes in de Kleine Zaal. Deze sfeervolle, ovale zaal staat bekend om haar voortreffelijke akoestiek.

'Daar sta je dan 2013' nieuwe single van René Froger
06-03-2013 11:32:00

8 maart verschijnt de nieuwe single van René Froger getiteld ‘Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)’. De op en top smartlap stond in 2007 op zijn platina album ‘Doe Maar Gewoon’ maar is nooit als single verschenen. “Soms heb je van die liedjes die een heel eigen leven gaan leiden en vanzelf boven komen drijven en dit is zo’n liedje. In de kroegen en bij mijn optredens merk ik het enthousiasme van het publiek. Toen ik ook nog eens hoorde dat een tweetal zangers een cover wilde opnemen van het nummer heb ik besloten het zelf uit te brengen.

Raffaëla vertolkt op bijzondere wijze 'Ik hou van dit land'
06-03-2013 00:50:00

Afgelopen 15 februari kwam het vijfde seizoen van De beste zangers van Nederland uit. Eén van de opvallende liedjes en tevens de winnende track van de vierde aflevering was het liedje ‘Ik hou van dit land’ dat op bijzondere wijze werd vertolkt door Raffaëla. Het liedje beschrijft het heerlijke gevoel om in Nederland te wonen en is een mooie afspiegeling van ons vaderlandse gevoel. Zeker nu de actualiteiten en media zich aan het voorbereiden zijn op de inhuldiging van Willem-Alexander als nieuwe koning.

Claudia Ansel druk bezig met voorbereidingen debuutalbum
05-03-2013 12:53:00

Claudia Ansel is een uit de Limburgse muziekstad Kerkrade afkomstige zangeres. Ze is per toeval ontdekt door de Duitse componist/tekstschrijver André Wolff. Claudia en haar echtgenoot Peter (die zelf muzikant is) kende André al heel wat jaren als muziek collega en op de vraag wat Claudia voor kerstgeschenk zou krijgen heeft Peter aan André voorgesteld dat hij Claudia een nummer zou willen laten inzingen want dat was altijd al haar stiekeme hartenwens geweest. Toen Claudia dit te horen kreeg was ze aan de ene kant erg enthousiast maar aan de andere kant ook erg zenuwachtig.

Nick & Simon zingen populairste meisje toe in GelreDome
05-03-2013 09:40:00

Op 11 oktober zingen Nick & Simon 25 vrouwen persoonlijk toe in het GelreDome tijdens hun ‘Sterker in GelreDome’ concert. Aanstaande vrijdag 8 maart gaan Nick & Simon 154 singles op één dag uitbrengen. Het originele liedje ‘Julia’ is door het duo met 153 verschillende vrouwennamen opgenomen. Nick & Simon willen graag weten welke naam de populairste vrouwennaam is onder hun fans en loven een unieke prijs uit. 25 vrouwen, die dezelfde voornaam delen, krijgen een kaartje voor het ‘Sterker in Gelredome’- concert.

Smartlappen Top 100 deel 2 een feit
04-03-2013 20:12:00

In navolging van de Radio Oranje Nationaal / TV Oranje Smartlappen Top 100 is nu deel 2 verkrijgbaar in de TV Oranje Shop en bij diverse winkels in Nederland. Ook deze keer bestaat de box uit 5 cd's met gezellige muziek en is nu tijdelijk extra voordelig geprijsd voor € 14.95 exclusief verzendkosten. Een kleine greep uit de tracklist: Ronnie Tober - Rozen voor Sandra, Wilma - Tachtig rode rozen, Karin & De Rico's - Tranen op mijn bruidsboeket e.v.a.

Dean Saunders tekent morgen bij het nieuwe label 'Holliwood Records'
04-03-2013 19:17:00

Dinsdag 5 maart om 13.00 uur is het zover. Dan tekent Dean Saunders bij het nieuwe label “Holliwood Records” een nieuw platencontract in de Rooftop Studio’s te Holten. Onder de naam  “Holliwood Records” zal dit nieuwe label zich volledig richten op artiesten die onder contract staan bij de Van Hoevelaak Entertainment Group. Binnenkort zal Dean Saunders zijn nieuwe single hieronder uitbrengen, waarbij Edwin van Hoevelaak dit gaat produceren. 

Janneke de Roo & John Enter lanceren 'Die tijd van toen'
04-03-2013 19:09:00

De opname is afgerond, de clip geschoten en ook de foto’s gemaakt. Allemaal in het teken van het duet "Die tijd van toen" van Janneke de Roo & John Enter. Wie twee jaar geleden had gedacht dat deze twee topentertainers samen een cd zouden gaan maken werd niet serieus genomen. Twee jaar later is het bijna onmogelijke waarheid geworden en nog deze maand zal de single gaan verschijnen. En de vraag naar dit unieke duet is groot want de eerste bestellingen zijn al binnen.

Debuutsingle voor Davey van der Sluis
04-03-2013 18:59:00

De 20 jarige Davey van der Sluis uit Emmen brengt zijn eerste single uit genaamd “Als jij meezingt”. Een lekkere uptempo pop song. Van der Sluis werd tijdens een karaokeavond in Zwolle ontdekt. Daarna trad hij op tijdens grote evenementen als de Gay Pride Amsterdam en "Zingen op de Zaan" in Zaandam. Deze allround zanger draait zijn hand niet om voor een lekker feestnummer, maar schuwt ook de mooie ballad niet. Afgelopen week heeft Davey zijn videoclip opgenomen welke te zien is op de bekende tv zenders, Youtube en Social Media.

Sjonnie & Anita beleven de 'Allermooiste tijd'
04-03-2013 11:30:00

Sjonnie en Anita timmeren al jaren succesvol aan de weg.  Na het verschijnen van hun laatst verschenen single eind 2012 "Je laat me blozen" gaan ze nu voor "De allermooiste tijd". Een absolute muzikale voltreffer. Iedereen zal zich kunnen vinden in de tekst die ze zingen. Herkenbaarheid is de sleutel. Vanaf vandaag verkrijgbaar bij de betere cd speciaalzaken en natuurlijk te downloaden via de diverse download portals. De carrière van het Brabantse duo begint in 2004 en ze scoren direct met "Duizend en een strerren".

Jan Dulles (3JS) maakt muzikaal uitstapje
04-03-2013 11:12:00

DJ/ producers Kid Vicious en D-wayne hebben ‘de beste zanger van Nederland’ Jan Dulles (leadzanger van 3JS) weten te strikken voor hun nieuwe coproductie ‘Turn Your Lights On’. Het is de eerste keer dat Dulles een uitstapje maakt naar het elektronische dans muziek genre. Het ongekende zangtalent van de zanger is bij velen al bekend. “Een uitstapje naar de dance heb ik nog niet eerder gedaan, maar de samenwerking met deze producers en het uiteindelijke resultaat is me erg bevallen!” aldus Jan Dulles.

Autobiografische single voor Roy Raymonds
04-03-2013 00:48:00

Na een drukke carnaval/après-ski periode achter de rug te hebben en de eerste boekingen voor 2014 alweer een feit zijn kan Roy Raymonds terug kijken op een super leuke en goede Après-ski & Carnaval. Maar echt tijd om stil te zitten heeft Roy Raymonds niet, achter de schermen gaat alles in sneltreinvaart door, de druk wordt behoorlijk opgevoerd door het management. En dat resulteert dat van heden  Roy Raymonds te boeken is met Begeleidingsband, er wordt op dit moment hard gerepeteerd en de eerste boekingen zijn al een feit. 

Familiemusical Ketelbinkie ovationeel ontvangen
03-03-2013 23:42:00

Dit weekend ging in een bomvol Hofpleintheater de nieuwe familiemusical Ketelbinkie groots in première. De spelers en makers werden keer op keer beloond met staande ovaties en dolenthousiaste reacties. Twintig jaar na de première van de musical over die andere Rotterdamse straatjongen, Kruimeltje, lijkt het Rotterdamse theaterpubliek nu ook de stoere zeemansheld Ketelbinkie te omarmen.

Op Volle Piraten Touren van start
03-03-2013 08:49:00

Er was al lang een planning om de " Op Volle Piraten Touren" op te starten samen met Chiel Montagne. Vlak voor het grote gebeuren werd Chiel Montagne ernstig ziek en het programma werd geannuleerd. Nu gaat het programma toch van start. De organisatie heeft nu Lanning (ex Hart voor Muziek) de presentatie in handen gegeven. De gehele entree-opbrengst gaat naar de Stichting Verwenevent ….Een stichting voor gehandicapte kinderen met een beperking. Meer dan 30 bekende artiesten treden belangeloos op voor het bovenstaande goede doel.

Maart Concertmaand bij TV Oranje
02-03-2013 18:31:00

TV Oranje heeft maart uitgeroepen tot 'Concertmaand', met elke zaterdag en zondag om 20.00 uur een concert van een aansprekende Nederlandse artiest! Om te beginnen kun je komende zaterdag 2 maart kijken naar 'Wolter Kroes - Live in Ahoy' en zondag 3 maart zie je 'Dirk Meeldijk in concert'.

Mike & Colin hebben de Oranje Kroon
02-03-2013 18:20:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 4 maart is dat ‘Altijd met je varen’, de nieuwe single van Mike en Colin. Maikel Eichelsheim en Colin Heikens leerden elkaar kennen op een feest en besloten een duo te vormen. Dat leidde tot een zeer vruchtbare samenwerking. In 2011 ontvingen ze de Buma NL Award voor 'Beste Nieuwkomer' en inmiddels stonden ze al zeven keer in de Top 100. Ook voor deze nieuwe single ziet het er goed uit.

Heerlijk uptempo nummer van Wesley Klein
02-03-2013 14:12:00

De nieuwe single van Wesley Klein is getiteld "Als Mijn Gevoel Zegt" en is afkomstig van het album "Volg Je Hart". Het is een heerlijk uptempo nummer die door iedereen meegezongen zal worden! Vanaf de eerste toon ligt het lied al lekker in het gehoor. De uit Leiden afkomstige zanger is niet meer te stoppen sinds zijn Popstars avontuur. Met een platencontract op zak en zijn eerste single ‘You raise me up’ uit mocht Wesley zich uiteindelijk de winnaar van Popstars noemen. En dat het niet bij deze single is gebleven weten we allemaal. 

Paul Turner Curly Fanclubdag op 14 april in Amsterdam
02-03-2013 13:26:00

Op zondag 14 april wordt in Little Buddha aan het Leidseplein in Amsterdam weer de Paul Turner Curly Fanclubdag georganiseerd. Mede verantwoordelijk daarvoor is Linda van Hanswijk van de fanclub, die vol spanning deze dag tegemoet kijkt. “Het is altijd maar weer afwachten hoeveel mensen erop af komen, maar we hebben wel voor een centrale locatie gekozen, middenin het centrum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer”. Uit een enquête is volgens Linda van Hanswijk gebleken dat het leuk zou zijn om de Curlydag een thema te geven. “Zoals iedereen inmiddels wel zal weten zijn Lady Gaga, Beyonce, Mariah Carey en Freddie Mercury  een grote inspiratiebron voor Paul. Het leek ons daarom wel leuk als de fans die komen gestyled kunnen worden als een van zijn idolen.

Nieuwe single van DuoNL 'Ik droom ervan'
02-03-2013 11:52:00

Er is een nieuwe single uitgekomen van DuoNL deze draagt de titel “Ik droom ervan” en nu is gekozen voor een vlotte plaat. Het nummer gaat deze keer over het Duo zelf. Op 18 januari hebben ze elkaar het ja woord gegeven in het kasteel van Helmond, en het leek hen een leuk idee, om daarover een single te maken. Natuurlijk is de tekst toepasbaar op ieder verliefd verloofd of getrouwd stel. DuoNL hoopt het luisterende publiek weer te verrassen met deze vlotte single die toch weer net wat anders is als de voorgaande singles.

Het Oranje Festival op z'n best in Etten-Leur
01-03-2013 18:21:00

Als liefhebber van Nederlandstalige muziek moet je er bij zijn, deze laatste Koninginnenacht op maandag 29 april a.s.! Een gevuld programma met toppers van Nederlandse bodem, verdeeld over twee area’s. Lekker meezingen en swingen in het Oderkerkpark op de klanken van o.a. Gerard Joling, Django Wagner en Berget Lewis! 

Ralf Mackenbach in voorprogramma Cody Simpson
01-03-2013 16:56:00

Ralf Mackenbach mag op donderdag 14 maart het voorprogramma verzorgen voor de internationale superster Cody Simpson. Dit voorprogramma zal bestaan uit een showcase met zijn nummers van zijn nieuwe album “Seventeen” waar natuurlijk ook zijn nieuwe single "We’re Taking Off” op staat. De clip van deze single is gemaakt door Danser Sinerjey, ook wel bekend van So you think you can dance.

Nederlandse parodie op wereldhit 'Scream & Shout' van Will.i.am en Britney Spears
01-03-2013 16:47:00

"Ik laat me gaan" is de titel van de lentesingel van RDJ  DJ team Ft Roosy en heeft alles in zich om u dat heerlijke lente gevoel te geven.  Het is de juiste brandstof  voor een volmaakt feestje.

Jubileumconcert Jan Smit binnengekomen op nummer 1 in de GFK Album Top 100
01-03-2013 15:09:00

Vandaag is Jan Smit Live In Ahoy – Jubileumconcert  2012 op nummer 1 binnengekomen in de GFK Album Top 100. De registratie van de succesvolle concerten die in oktober in Ahoy plaatsvonden in het kader van zijn 15-jarig jubileum, is gisteren als compleet pakket op dubbel-cd met dvd uitgebracht.  Slechts 1 dag na het verschijnen heeft Smit de nummer 1 positie weten te veroveren. De populariteit van Jan groeit nog steeds, zo bleek al uit de reeks recente nummer 1 singles die hij op zijn naam zette.

Nederlandstalig album voor Corjan
01-03-2013 13:37:00

Na alle buitenlandse avonturen stort Corjan de Raaf zich nu op Nederland. Hij lanceert het Nederlandstalige album Scènes gevuld met 14 liedjes. Het is een album met een compleet verhaal en is geproduceerd door Crip Theeuwes en Corjan. Het werd gemaakt met een select gezelschap Nederlandse en Belgische topmuzikanten uit de bands van Anouk, Alain Clark en Hooverphonic. De Raaf: "De eerste track 'Dief' gaat over een meisje waar je  stiekem verliefd op bent, maar zij weet het niet. Dan heb je op de cd een rondje gemaakt."

Voorverkoop Kovvernacht gestart!
01-03-2013 05:23:00

De 11e editie van de Kovvernacht is op Zaterdag 13 April een feit! Maarliefst 5 topbands ‘kovveren’ hun idolen in Zalencentrum De Witte Leeuw te Raamsdonksveer! De organisatie, bestaande uit Gino Schipperen (Alle 13 Jaanke) en Andy Broeders (The Young Stage Band) hebben wederom een gevarieerd aanbod van muziekstijlen weten samen te stellen. De grootste meezingers komen voorbij van Lady Gaga (The Little Monsters), Kaiser Chiefs (AR!E), 80’s & 90’s Tophits (Qwark), Fleetwood Mac (VanAnders!) en Rowwen Hèze (Polo’n Hèze) Veelbelovende bands die het ‘Kovvernacht-Podium’ in Raamsdonksveer muzikaal zullen laten trillen! Kaartverkoop: Raamsdonksveer: - Zalencentrum De Witte Leeuw, Prins Hendrikstraat 6. Texaco Kuijpers, Parklaan 3. Reisbureau Koppens, Hoofdstraat 7.

Fanclubavond Gradje op 20 april in Waalwijk
28-02-2013 18:59:00

Op zaterdag 20 april 2013 organiseert Gradje z'n jaarlijkse fanclubavond bij Café Zaal 't Snoekske Valkenvoortweg 20 te Waalwijk. Zoals elk jaar belooft dit ook weer een gezellige boel te worden. Vanaf 20.30 uur zijn er doorlopend optredens van Marco Paulo, Danny Swinkels, Joey Kerkhof en natuurlijk Gradje zelf. All inn kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 30.00 via www.gradje.com Aan de zaal bedraagt de entree € 35.00 . Uiteraard vindt er ook weer een aktie plaats voor Villa Pardoes.

René Shuman & Angel-Eye behalen gouden status met DVD
28-02-2013 18:43:00

René Shuman & Angel-Eye ontvingen vanavond een golden award voor de verkoop van meer dan 25.000 exemplaren van hun DVD “Mr. & Mrs. Rock ‘n Roll”. Dit gebeurde tijdens het LIVE televisieprogramma Tijd voor MAX op Nederland 2. “We wisten dat de gouden status bijna behaald was. Zo’n moment is altijd leuk, maar we maken muziek voor de liefhebbers. Een gouden DVD bevestigt de interesse van het publiek.

'Gerrit Boks'.... van autoverkoper naar zanger
28-02-2013 16:22:00

Gerrit Boks die al 40 jaar zijn autobedrijf runt in Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 51 gaat sinds vandaag niet alleen door het leven als autoverkoper maar nu ook als zanger. Zijn debuutsingle "Genieten dat is wat ik wil" is opgenomen bij de "Frank van Etten Studio" te Apeldoorn en uitgebracht door Frank van Etten Records. Vanaf vandaag is de vrolijke en lekker meezingbare single te beluisteren op diverse radiostations.  Check voor meer info: www.frankvanettenstudio.nl

Henk Wijngaard treedt op, de paus treedt af
28-02-2013 15:21:00

Henk Wijngaard heeft een lied opgenomen vanwege het aftreden van Paus Benedictus. Het nummer heet "Komt er rook uit de pijp", een satire op de wijze van het welbekende deuntje "Met de vlam in de pijp" waarmee Henk in 1978 een grote hit mee scoorde. In totaal stond hij hiermee 14 weken in de single Top 100 met als hoogste positie nummer 5. De tekst is geschreven door Bert Nonkes, Piet-Cees van der Wel en Henk Wijngaard waarbij het lied is opgenomen in de studio van Piet-Cees van der Wel.

Marianne Weber zingt duetten met Willem Barth tijdens eenmalig concert
28-02-2013 13:39:00

Marianne Weber geeft een eenmalig concert op maandag 18 maart in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De opbrengst van 'Sterren Aan Zee’ gaat naar KWF Kankerbestrijding. Toen Marianne het verzoek kreeg om een concert te geven in de prestieuze serie KWF for Life! zei ze meteen JA. “Mijn vader en manager zijn overleden aan deze vreselijke ziekte. Daarom geef ik een éénmalig en tevens het enige concert dit jaar als eerbetoon aan mijn geliefden. Ik zing dan al mijn grootste hits die ik in de afgelopen 20 jaar heb mogen meemaken.

Johan Vlemmix geeft 'Rondje van de Koningin' in fietscafé
28-02-2013 13:34:00

Vanaf 1 april 2013 wil Johan Vlemmix starten met een spectaculaire fietstocht van 30 dagen. Met zijn fietscafé maakt hij het ‘rondje van de Koningin’ langs alle 30 steden waar Koningin Beatrix in de afgelopen jaren tijdens koninginnendag is geweest. Op zijn dagelijkse rit naar één van de steden wordt iedereen met een mooi, leuk en/of ontroerend verhaal over de Koningin uitgenodigd om een stukje mee te fietsen en het verhaal te vertellen.

Bob Offenberg komt met nieuwe single 'In Parijs'
27-02-2013 20:27:00

De 16 Jarige Schiedamse zanger Bob Offenberg komt met een nieuwe single “In Parijs”. Dit feestnummer geschreven door Frans Bauer en Laurens Van Wessel is een voorloper op het album dat eind 2013 zal verschijnen. “In Parijs” is de opvolger van het in de zomer uitgebrachte “Kijk omhoog naar de zon”. Bob is erg trots dat Frans Bauer het nummer voor hem ter beschikking heeft gesteld. Bob zegt hier zelf over “een nummer dat je krijgt van je idool is natuurlijk heel speciaal.

Dirk Meeldijk ambassadeur van de Organisatie 'Glazen hart'
27-02-2013 18:36:00

Dirk Meeldijk is ambassadeur  van de Organisatie “Glazen hart”, die zich inzet voor onderzoek naar Kinderkanker.'Deze organisatie zet “sterren met een hart van goud”in om geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Op vrijdag 31 mei vindt er een concert plaats met Nederlandse artiesten in partycentrum Dekker in Warmond en hier zal Dirk Meeldijk ook gaan optreden, evenals onder andere Alex, Django en Marco de Hollander. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn vanaf heden te koop bij Tabaksshop Frank Evers in Hillegom.

Voorhout in het teken van Tulppop op 30 en 31 maart 2013
27-02-2013 18:22:00

Op zaterdag 30 en paaszondag 31 maart zal voor de 7e keer in sporthal de Tulp te Voorhout deTulppop Paaseditie plaatsvinden. Tulppop is inmiddels een begrip geworden in de Bollenstreek en ver daarbuiten. Op Zaterdag komen, traditie getrouw, de DJ's van Veronica de zaal plat draaien met hits uit de 80's & 90's jong en oud treffen elkaar elk jaar weer op deze super avond. Voor de Paaszondag is dit jaar gekozen voor een unieke invulling. Waren eerder al grote acts als Guus Meeuwis, Jan Smit, De drie J's, Nick en Simon, Gerard Joling en vele anderen te gast, dit jaar komt The Voice of Holland live on tour langs. Het originele decor van The Voice zal opgebouwd worden en finalisten Paul Turner, Floortje en Johannes komen alle drie live voor u optreden !!

Duo Sunday presenteert nieuw album in Groesbeek
27-02-2013 17:57:00

In 1980 besloten Hennie en Pierre samen muziek te gaan maken. Het Duo Sunday was geboren. Deze 2 rasechte Groesbekers behoeven eigenlijk geen introductie meer. Sinds jaar en dag maken Hennie en Pierre muziek op bruiloften en partijen, alsmede kermissen en dansavonden. Duo Sunday is een begrip in Groesbeek en verre omgeving. Het Repertoire van Duo Sunday bestaat uit Groesbeeks, Nederlands Duits en vleugje Engelstalig. Op zaterdag 23 maart presenteren ze hun nieuwe album "Grenzeloos" bij Zaal De Linde in Groesbeek.

Clip 'We’re taking off' Ralf Mackenbach online
27-02-2013 17:11:00

Zanger Ralf Mackenbach bracht onlangs z'n single  “We’re taking off” uit. . Een leuke eigentijdse single, waarbij op dinsdag 26 februari ook een clip is uitgekomen. Opvallend is dat hij in deze clip samenwerkt met danser Sinerjey ook wel bekend van SYTYCD. Ralf en Sinerjey traden op zaterdag 23 februari ook al samen op tijdens de Kids top 20.

 

De Heidi’s lanceren Oempalapapero
27-02-2013 11:32:00

De Heidi’s, ze deden hun intrede in de Vlaamse showbizz met hun eerste single “Wat je ziet is wat je krijgt” wat meteen ook alles omvatte. Geen, als in een reklamespot, smalle babes, maar 2 echte Vlaamse vrouwen, waar iedere gezonde vrouw zich zo in kan herkennen en die bovendien houden van het leven en nog véél meer van een leven vol plezier en feest! Ze zijn apetrots u hun nieuwste single voor te stellen,  m.n. “Oempalapapero”. De Heidi’s zijn ten zeerste verheugd dat ze de toestemming kregen om de kaskraker te mogen berwerken.

Justine Pelmelay en Ronald van Driel nemen single op
26-02-2013 15:57:00

Justine Pelmelay en haar manager en verloofde Ronald van Driel hebben samen een lied opgenomen voor hun huwelijk dat plaats zal vinden op donderdag 30 mei. Ronald liet aan Novum nieuws weten dat het beter gaat met Justine. De 54 jarige zangeres heeft een hectisch jaar achter de rug. In augustus 2012 moest ze drie keer onder het mes en werd er oa. 60 centimeter van haar dunne darm verwijderd. Later dat jaar werd ze opnieuw geopereerd aan spataderen op haar slokdarm. Ook werd bekend dat ze aan de beenmergziekte MPN lijdt. Dat is een vorm van leukemie. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: