RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Weer extra concert Toppers in Concert 2013 in verkoop
16-01-2013 18:15:00

Mocht je nog geen tickets hebben dan is dit je kans! De kaartverkoop voor Toppers in Concert 2013 loopt zo voorspoedig dat de succesformatie besloten heeft nog een extra concert op zondag 26 mei a.s. toe te voegen. Het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ is ook dit jaar dus weer de meest geliefde avond uit van het jaar. Naast 24 en 25 mei staan de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger nu dus ook op 26 mei in de Amsterdam ArenA. Op 24, 25 en nu ook 26 mei wordt het dus weer drie onvergetelijke avonden meezingen en swingen met de allergrootste nationale en internationale meezingers en genieten van ‘Guest Stars’ als Tavares, de Vengaboys en Najib Amhali.

Drie Anne Awards voor Jan Smit
16-01-2013 18:09:00

Jan Smit is gisteren volop in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de Anne awards in België. In de bomvolle zaal Capitole in Gent werden voor het tweede jaar op rij de Anne awards uitgereikt, de prestigieuze muziekprijzen van deze Vlaamse muziekzender. Met drie awards behoorde Jan Smit tot de grote winnaars van deze avond. Naast de award voor ‘Beste Noorderbuur’, ontving hij er een samen met de populaire Vlaamse groep de Romeo’s in de categorie ‘Beste Ambiance Groep’.

'Jouw Lieve Lach'..nieuwe clip van Sylvia Smit
16-01-2013 17:04:00

De uit Volendam afkomstige zangeres Sylvia Smit is al jaren actief met zingen. Ze zingt covers en eigentijdse songs, zowel Nederlandstalig alsmede Engels. Haar vorige eigentijdse song getiteld; "Hasta la Vista" werd via Puerto Latino TV ook bekend in Latijns Amerika en in de voormalige Nederlandse Antillen. Haar nieuwe song en video-clip getiteld; "Jouw lieve lach" is in country stijl met 'n eigentijdse Nederlandse tekst, die ze zelf heeft geschreven. 

Country Wilma terug op de boerderij
16-01-2013 16:52:00

Het is al weer ruim 20 jaar geleden dat Country Wilma Nederland veroverde met haar hit Op de boerderij. Het begin van een zang carrière waarbij Wilma met zowel nationale als internationale artiesten het podium deelde. Maar ook een carrière met de bekende ups en downs. Sinds november 2011 is er een nieuw team rond om Country WIlma die samen met Wilma de juiste weg zijn ingeslagen. Het resultaat was haar single Country Queen die begin 2012 is uitgekomen.

Platencontract en eerste single voor Johannes Rypma
15-01-2013 18:05:00

The Voice of Holland (2012) finalist Johannes Rypma heeft een platencontract getekend met platenlabel Artist & Company. Zijn coaches Nick & Simon staan onder contract bij dezelfde platenmaatschappij. De eerste single van de Friese Johannes staat gepland op 1 februari 2013. De single met de titel 'Play Me' is een echte rockplaat, geschreven door producer Gordon Groothedde samen met Allan Eshuijs en de uit Nashville afkomstige songwriter Andrew Dorff.

Marlane steekt 'Zeg eens schatje' in een nieuw jasje
15-01-2013 17:08:00

Dat Marlane talent heeft daar zijn de meeste het wel over eens. De afgelopen jaren heeft ze menig lijst gehaald met het zomerse “Pasadena” en recent met “Wat een leven”. De pas 17 jarige zangeres heeft naast haar talent ook de gave om tijdens optredens het plezier over te brengen op het publiek waardoor iedereen al snel meezingt. Meezingen dat is wat Marlane prima kan gebruiken bij haar nieuwe single “Zeg eens schatje”. Begin jaren negentig scoorde zanger Arne Jansen en de Belgische zanger Paul Servers een dikke hit met het nummer.

Bijzondere jubileumsingle voor Danny van der Kracht
15-01-2013 15:30:00

Feestzanger Danny van der Kracht (39) komt ook dit feestseizoen weer met een nieuwe single. Danny’s nieuwste lied heet ‘Een Lach Zonder Een Traan’ en is in meerdere opzichten een bijzonder lied voor Danny. Danny laat in een reactie weten: “Precies vijftien jaar geleden bracht ik mijn eerste CD in eigen beheer uit en ben er best trots op dat ik vandaag de dag nog steeds singles uitbreng! In die vijftien jaar heb ik de meest uiteenlopende liedjes gemaakt; van zomerhits tot herfstkrakers en heb altijd veel aandacht gehad van radio en televisie.”

Lawineboys komen met nieuwe feestknaller
15-01-2013 15:22:00

Al enkele jaren domineren de Lawineboys de cd-koffer (of USB-stick) van de Nederlandse feest DJ's. Maar liefst drie maal op rij wonnen ze de Party Award voor Populairste Feestact en overal waar feest wordt gevierd hoor je hun "Sex Met Die Kale", "Laat Maar Waaien" of de feesthit van 2012: "Joost, is anders geaard"! Natuurlijk komen de heren ook dit jaar weer met een enorme knaller. In de PartyFolk style die we van de Lawineboys gewend zijn, bezingen ze ditmaal een oude liefde.

Django Wagner krijgt vakjuryprijs
15-01-2013 15:14:00

Gisteravond werden tijdens de nieuwjaarsreceptie van Geels Evenementen in Bob's Saloon te Uitgeest de jaarlijkse "Geels Awards" uitgereikt. De prijs voor beste artiest werd door de vakjury uitgereikt aan Django Wagner. Wederom een succes voor Django Wagner, die met zijn gypsy feel in de Nederlandstalige muziek echt iets nieuws heeft neergezet.

Dj Bompa en de Mens vieren overal feest
15-01-2013 13:04:00

"Feestje hier,feestje daar", is het motto dit jaar voor Dj Bompa en de Mens. Hun nieuwe feestsingel zal het ook dit jaar weer erg goed doen met carnaval en op feestjes het gehele jaar door! In 2011 scoorde dit duo een knaller van een feesthit "Als Brabander ben ik geboren",en dit werd dan ook de meest gecoverde feesthit allertijden. In 2012 kwamen zij met de feesthit "Nooit meer naar huis (toegaan)"die het ook nog steeds erg goed doet. Dit jaar gaan ze van het ene naar het andere feestje met "Feestje hier,feestje daar"!

Lamme Frans is een Youtube hit
15-01-2013 12:28:00

Het worden zware tijden voor de singer-song-kneiter van Nederland: Lamme Frans. In één weekend werd zijn carnavalskraker 'Alles in een' ruim 300.000 keer bekeken op YouTube. De teller stijgt dagelijks met 100.000 en dat betekent dat Frans komende maand zijn stamkroeg moet verlaten en het land in gaat om zijn hit ten gehore te brengen. 

Nieuwe cd-single voor A3aan Drost!
15-01-2013 12:19:00

De sympathieke zanger A3aan Drost die in het recente verleden al mooie hits om zijn naam mocht schrijven (Hallo Sneeuwwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk, Dit is wat ik wil), komt met een nieuwe single getiteld: "De zon en de maan"! Een heerlijke vlotte schlagersong die zijn weg zeker zal vinden naar menig radiostation! De single is geschreven en geproduceerd door Martin Sterken en de bijbehorende video clip door William te Kate van Crossmedia.

Don Pierro lanceert 'Wat een feest'
15-01-2013 10:55:00

We schrijven zaterdagavond 12 januari in Tricht. In het plaatselijke Koetshuis is het volop gezelligheid want de avond staat in het teken van de presentatie van de nieuwe cd single van Don Pierro. Een avond waaraan collega artiesten als Hugo Peeters, Jordan Peeters, Angela, Levi en Saskia Damen hun muzikale medewerking verleenden. Een avond die de boeken in gaat als kei gezellig. Rond middernacht was het dan zover dat zanger Don Pierro zijn eerste single kreeg overhandigd. En de titel van deze zilveren schijf is "Wat een feest".

Gabriello neemt Gouden Single Award “Waterkant” in ontvangst
14-01-2013 19:18:00

De Vlaamse zanger Gabriello heeft afgelopen zondag een Gouden Single Award in ontvangst genomen. Hij kreeg de Award uit handen van Jakob Hut van Blue Ocean Records. Dit op het podium van de Internationale Artiesten en Evenementenbeurs AEB. Hij kreeg de trofee voor de verkoop van 10.000 exemplaren van zijn single “Waterkant' in Nederland.

Win vrijkaarten voor het jubileumconcert van Bouke
14-01-2013 18:24:00

Op zaterdag 2 februari 2013 geeft Bouke een groot concert in het Hampshire Hotel in Emmen ter gelegenheid van zijn tienjarig jubileum. Samen met een live band brengt hij al zijn hits ten gehore en natuurlijk ook diverse covers van onder anderen Elvis Presley en Tom Jones! Wees er bij en reserveer uw kaarten via de webshop van roelofs-entertainment.nl. De zaal gaat open om 20.00 uur en de aanvang is omstreeks 21.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 20,- en aan de kassa € 25,-. Het TV Oranje Shownieuws mag namens Roelofs-Entertainment 5 x 2 vrijkaarten verloten. Om kans te maken moet je antwoord geven op deze vraag: Wat is de titel van de laatst verschenen single van Bouke? Inzenden kan tot 25 januari via gert@tvoranje.nl.

Gerard Joling tekent contract bij Vosound Records
14-01-2013 17:54:00

Gerard Joling en Jan Smit koesterden al jaren een hechte vriendschap. Vorig jaar bezegelden ze die nog eens in een duet: de nummer één hit “Echte Vrienden”. Vandaar dat het bijna geen verrassing genoemd kan worden dat Gerard Joling heeft besloten om zijn volgende album onder te brengen bij Vosound Records, het platenlabel  Jan Smit. Vanmiddag vond de feestelijke contractondertekening plaats bij Vosound Records.

Irene Moors nieuwe station voice 100% NL
14-01-2013 15:53:00

Irene Moors is vanaf vandaag te horen als station voice van radiozender 100% NL. De komst van Moors naar de zender met ‘de muziek van Nederland’ is onderdeel van de vernieuwde stationsvormgeving die vanaf maandag 14 januari 2013 te horen is. 100% NL programmadirecteur Roland Snoeijer: “Irene heeft een helder, warm, fris en herkenbaar geluid dat perfect past bij 100% NL.

Rob Ronalds wint Carnavalsbattle bij Life 4 You
14-01-2013 15:37:00

Zondag 13 januari was Rob Ronalds te gast bij Carlo en Irene waar hij meedeed in de 'Carnavalsbattle' in het programma "Life 4 you". U kunt hier zien hoe de 'battle' door Rob Ronalds werd gewonnen. Een terechte winnaar want de nieuwe single van Rob (titel: Ons Frans is vrijgezel) is een fantastisch feestnummer dat het de komende periode zeer goed zal gaan doen!

Jubileumlied voor 55-jarige CV de Klompenheulers
14-01-2013 13:14:00

Carnavalsvereniging de Klompenheulers uit het Brabantse Best heeft samen met Duo Toe Maar een jubileumlied gemaakt vanwege het 55-jarig bestaan van de oudste, bestaande Carnavalsvereniging van Best. Toen men 55 jaar geleden een naam moest bedenken voor de nieuwe carnavalsclub was men het er snel over eens dat deze iets te maken moest hebben met het KLOMPENGAT. Omdat het uithollen van de klompen een echt beroep is met de beroepsnaam klompenheuler werd voor deze naam gekozen.

Benefietparty voor Hoogeveense Bianca Prij
14-01-2013 03:45:00

Op vrijdag 25 januari aanstaande vindt er in Het Podium in Hoogeveen een Facebookfeest (‘Facebook Faced’) plaats voor de Hoogveense Bianca Prij ten bate van Malawi. Een jonge vrouw die haar baan opzegt om vrijwilligerswerk te gaan doen in een ontwikkelingsland. De 25-jarige Bianca Prij uit Hoogeveen doet het gewoon. Ze verruilt haar werk als docente op een vmbo-school in Hoogeveen voor een avontuur in Afrika. De Hoogeveense gaat vanaf januari, in haar eentje, voor zes maanden naar Malawi. Een flinke uitdaging. Ze wil daar helpen. In Malawi gaat Bianca het Marketing & Education management verzorgen. Dit houdt ondermeer in dat ze contact opneemt met de overheid en bedrijven om financiële ondersteuning te vragen voor een onderwijsprogramma.

Zanger Rinus en Ronnie Ruysdael featuring Deborah hebben de Oranje Kroon
13-01-2013 18:42:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 14 januari is dat "Eet veel bananen", de nieuwe single van Zanger Rinus en Ronnie Ruysdael featuring Deborah.  Wat tijdens een optreden als geintje begon, groeide uit tot een ware YouTube-hit. Ondertussen is de clip al meer dan 1.2 miljoen keer bekeken. Toen Ronnie Ruysdael een tijdje geleden optrad in Eelde, in dezelfde feesttent waar Zanger Rinus zojuist van het podium was gestapt, ontstond bij de managers het idee om de twee te koppelen.

Racoon wint Popprijs 2012
12-01-2013 23:03:00

Racoon heeft de Popprijs 2012 gewonnen. Racoon nam de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse popmuziek, bestaande uit een geldbedrag van 10.000 euro en een beeld van Theo Mackaay, op zaterdag 12 januari 2013 tijdens Noorderslag in ontvangst. De uitreiking was live te horen op 3FM en te zien bij de NOS / NTR op Nederland 3. Volgens de jury van de Popprijs heeft geen andere Nederlandse band of artiest zich in 2012 zo goed gemanifesteerd als Racoon.

Nederlandse muziekexport stijgt voor zevende jaar op rij
12-01-2013 20:46:00

Voor het zevende achtereenvolgende jaar is de export van Nederlandse muziek gestegen. De exportwaarde van Nederlandse populaire muziek groeide in 2011 met 23% ten opzichte van 2010. Nederland blijft het goed doen in de genres populair-klassiek, punk-metal-rock en dance. Met name in de dance behoort Nederland tot de top met artiesten zoals Tiësto, Armin van Buuren en Afrojack. Ondanks ziekte in 2010 en 2011 scoort André Rieu nog steeds hoog.

Binnenkort debuutalbum voor Jacco Haker
12-01-2013 20:23:00

Jacco Haker had al twee singels op naam staan, te weten “Slaapliedje” en “Verknocht”. Beide liedjes werden goed ontvangen in radioland en mede door die aandacht en de diverse live optredens is de belangstelling naar mijn muziek gegroeid. Half oktober 2012 lanceerde hij het nummer "Voorbij" en binnenkort zal z'n eerste album een feit zijn. Hij omschrijft zichzelf als Nederlandstalige singersongwriter, ingetogen en uitbundig, met inhoud en lucht.

BLØF en Vyclone winnen Interactive Awards 2013
12-01-2013 08:24:00

BLØF en Vyclone zijn de winnaars van de Interactive Awards 2013. BLØF won de Artist Award, de prijs voor de band met het meest innovatieve, online marketing concept. De Company Award, de prijs voor het bedrijf met de meest onderscheidende en vernieuwende manier van muziek aanbieden ging naar Vyclone. De Interactive Awards zijn een initiatief van Eurosonic Noorderslag, theFactor.e en Buma Stemra.

Speurtocht door het Amsterdam van Ramses Shaffy in boekvorm
12-01-2013 08:14:00

Het Lied presenteert donderdag 17 januari 2013 het boekje Langs kroegen en kathedralen, over de verbondenheid tussen Ramses Shaffy en Amsterdam. Daan Bartels reikt die avond het eerste exemplaar uit aan Liesbeth List. Langs kroegen en kathedralen, een speurtocht door het Amsterdam van Ramses Shaffy is een handzaam, klein gidsje met foto’s.

De Alpenzusjes blazen 'Konte Bonte' nieuw leven in
11-01-2013 19:51:00

De Alpenzusjes hebben de carnavalshit "Kontebonke" in een nieuw jasje gestoken. Jaren geleden had Franky Boy hier een dikke hit mee te pakken. "Kontebonke" is een dansje waarbij je je eigen kont en die van een ander tegen elkaar aan "bonkt". Dat zal de komende tijd dan ook veel gebeuren als je de de Alpenzusjes tegenkomt. Die kans ik best groot aangezien hun agenda tijdens het komende carnaval vol staat. Vorig jaar scoorden ze met het nummer "Hutje Op De Hei".

Nieuwe single Huub Hangop
11-01-2013 19:35:00

In samenwerking met DJ Maurice heeft Huub Hangop een nieuwe single gemaakt getiteld "Hobbelpaard". Op deze single staan maar liefst vier tracks! Drie variaties op de Gangnam Style (gerestyled door DJ Maurice). De eerste als singleversie met clip voor ieder feestje, de tweede voor carnaval en de derde natuurlijk voor de après-ski! De vierde track is weer een typische eigenzinnige Hangop-productie die zowel qua muziek als tekst het niveau van Wij Hebben Thuis Een Wasautomaat wederom haalt!

Nieuw album LA The Voices ‘Geloof, Hoop en Liefde’ op 26 januari uit!
11-01-2013 18:45:00

Na ruim een jaar komt LA the Voices weer op de markt met een gloednieuw album. Na de succesvolle drie eerder verschenen albums, die garant stonden voor het enorme succes van de nieuw opgerichte band, lijkt de tijd nu rijp voor een volwassen opvolger. Met als thema de drie elementen uit het leven zal ‘Geloof, Hoop en Liefde’ bij menigeen weer de juiste snaar weten te raken. Op het album staan songs die het thema overvloedig zullen steunen, door de grootse productie hebben de songs een meeslepend karakter.

Niels Duinker wederom genomineerd voor
11-01-2013 16:43:00

Vorig jaar heeft Niels Duinker de Amerikaanse vakprijs "Variety Act of the Year" gewonnen. De prijs werd toen uitgereikt door de president van de IMS, Tony Hassini, die speciaal hiervoor uit New York overgekomen was. Dit jaar is de jongleur opnieuw genomineerd voor deze prijs. In april zal Niels 2 weken lang optreden in Seattle, USA Moisture Festival Dit festival is het grootste comedy en variétéfestival ter wereld en duurt een maand lang.

Carnavalskraker voor Andre Pronk
11-01-2013 16:25:00

Als Andre Pronk met een single uitkomt kun je ervan uitgaan dat het weer een lachwekkende boel gaat worden. Dat is ook het geval met z'n carnavalskraker "De poes van de buurvrouw". De rasentertainer haalde alles uit de kast en schakelde Eric van Herpen in die de tekst schreef en de productie is in handen van Lesley Laverman. In de studio van Hans Bedeke werd het geheel opgenomen en het resultaat mag er zijn. De hilarische clip is opgenomen bij Café Hart van Drunen door Clipstudio.nl  Voor meer info kijk je op www.andrepronk.nl of stuur een email naar boekingen@andrepronk.nl

Leonie Meijer doet Nationale IQ test voor BNN
11-01-2013 16:03:00

Leonie Meijer is één van de acht bekende kandidaten die meedoet aan De Nationale IQ Test 2013. Op 23 januari zendt BNN alweer de twaalfde editie uit van de IQ Test uit op Nederland 1. Het thema van deze editie is ‘The Battle of the Generations’.  De andere BN-ers die meedoen zijn schrijver Özcan Akyol, schrijver Abkader Benali en nieuwslezer Jeroen Tjepkema,

Ferry de Lits probeert Sylvie te verleiden
11-01-2013 14:25:00

Ferry de Lits uit ziet zijn kans schoon nu Sylvie en Rafael van der Vaart uit elkaar zijn. Met zijn liedje "Oh, Sylvie" probeert de zanger de Bredase schone te verleiden. Jarenlang droomde Ferry van zijn Sylvie. Heel, heel, héél misschien worden die dromen nu werkelijkheid, want 'Rafael heeft nu wel spijt', zingt hij in zijn versie van Mandy van Barry Manillow. Ferry heeft goede hoop ("Daar in Duitsland wil jij toch niet wonen, jij past beter bij mij"), maar is tegelijkertijd realistisch.

Nieuwe single 3JS ‘Bijzonder’ Vandaag in release
11-01-2013 13:04:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single ‘Bijzonder’ van 3JS verkrijgbaar. De singlerelease valt samen met de kick off van de theatertour ‘Bronnen’ van 3JS. Gisteravond speelden zij het dak eraf in het Kennemertheater in Beverwijk. De single is vanaf vandaag o.a. te downloaden via iTunes. De Bijzondere videoclip is afgelopen maandagavond opgenomen in de geluidsstudio in Volendam. De videoclip is vanaf vanmiddag te bekijken op  op de facebook pagina.

Jennifer Ewbank brengt liedje uit Peter Pan ten gehore
11-01-2013 12:58:00

Medio februari schittert Jennifer Ewbank als Tinkel Bell in het visuele en muzikale spektakel: ‘Peter Pan’ in Ziggo Dome. Al zingend vliegt Jennifer als het elfje Tinkel Bell over het publiek. Ze brengt in de show het liedje ‘You Raise Me Up’ ten gehore. Afgelopen dinsdag zong Jennifer voor het eerst  ’You Raise Me Up’ bij Koffietijd op RTL4.

Nieuwe single Vinzzent
11-01-2013 09:17:00

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Vinzzent ‘De liefde leeft in mij’. Vinzzent voert met ‘De liefde leeft in mij’ ook in 2013 de voor hem kenmerkende “feel good sound” door. “Je wordt er zo blij van” is een veelvuldige reactie op de liedjes van Vinzzent. Cees Stolk nam de Nederlandse tekst bewerking voor zijn rekening voor het van origine Zuid Afrikaanse nummer. Na een drukke periode heeft de zanger zich ook weer toegelegd op het componeren van liedjes voor het nieuwe album.

Janneke de Roo brengt Koffieconcert
11-01-2013 00:21:00

Na een welverdiende vakantie start voor Janneke de Roo het nieuwe seizoen op zondag 20 januari met een koffie concert in Cafe Restaurant Oelnbret in Dalen. Tijdens deze unieke muzikale ochtend zal ze naast haar bekende repertoire ook muziek in het dialect ten gehore brengen waaronder het al jaren succesvolle nummer Mien Drenthe. Na het optreden in Dalen staan er voor de komende maanden vele optredens in de agenda. Het carnavalsweekend geeft vijf optredens en ook de rest van het jaar is verre van mopperen.

Jan Keizer & Anny Schilder komen met 'Afraid To Fall In Love Again'
10-01-2013 19:57:00

Het is eindelijk zo ver; Jan Keizer & Anny Schilder komen met de eerste single van het komende album! De single heet Afraid To Fall In Love Again en is geschreven door Jan Keizer zelf. Het album gaat ‘’The Two Of Us’’ heten. Dit is alweer het tweede album dat Jan & Anny samen uitbrengen nadat BZN uit elkaar is gegaan.

Nieuwe single JURK! als voorloper van het nieuwe album 'Glitterjurk'
10-01-2013 19:33:00

Nadat JURK! in 2010 vanuit het niets op het toneel verscheen bleef het lang stil rond de band van Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. Toch werd er tussen de drukke TV werkzaamheden door hard gewerkt aan een nieuw album en theatershow. Exact 2 jaar na de nummer 1 hit 'Zou Zo Graag' van het met goud bekroonde album 'Avondjurk' verschijnt morgen 'Als Ik Bij Jou Ben'. Het nummer is de eerste single van het nieuwe album 'Glitterjurk' dat op vrijdag 8 februari in de winkels ligt.

‘Megahit’ voor Kuikentje Piep
10-01-2013 19:19:00

De een vindt het een geinig liedje, de ander klaagt over dat irritante deuntje. Zeker is dat het nummer Kuikentje Piep een hit lijkt te worden. Een hit die ingezongen is door Nathalie Aarts uit Breda, meldt Omroep Brabant.  Het kuikentje is bedacht door radiozender Radio Globo in Italië. Daar heet het vogeltje Pulcino Pio. Inmiddels is 'Pulcino Pio' al vertaald naar het Spaans, Frans, Catalaans, Grieks, Roemeens, Portugees, Engels en dus ook naar het Nederlands.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop