RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Wimmie Bouma bouwt verder aan z’n eigen sound met ‘Blind vertrouwen’
25-04-2018 14:49:00

Na de krachtige gezongen ballad 'Was het allemaal gelogen' welke Wimmie Bouma in oktober 2017 uitbracht kreeg hij van producer Edwin van Hoevelaak een aantal demo’s aangereikt.  Wimmie gaf aan dat het nummer ‘Blind vertrouwen’ er met kop en schouders bovenuit stak. ‘Het lied sprong er voor mijn gevoel beter uit. Deze sound past echt bij mij en ben ervan overtuigt dat de fans het heel herkenbaar Wimmie Bouma vinden’, meent Wimmie. Edwin van Hoevelaak van De Rooftop Studios is verantwoordelijk voor zowel de tekst als de muziek.

Melissa Smilda presenteert tweede single
25-04-2018 14:38:00

Voor Melissa Smilda uit Peize is haar tweede singel een feit. Na haar debuutsingle “De allermooiste ogen” die het erg goed gedaan heeft, is het altijd even zoeken naar een vervolg wat het succes van het eerste nummer evenaart. Met het nummer “Ik ben de weg weer even kwijt” zijn Pascal de Vormer en producer Arjan Venemann daar uitstekend in geslaagd. Melissa zelf heeft er alle vertrouwen in dat het wederom een succes gaat worden. Als klein meisje was Melissa al dol op Nederlandstalige muziek.

Woonwagen Top 50 Deel 11 verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
25-04-2018 11:59:00

Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 11. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 11 weer tot een heerlijke Dubbel-CD. Onder andere Frans Bauer, Jannes, Henk Bernard, Henk Dissel, Frank van Etten, Samantha Steenwijk, Grad Damen, Jaman, Rein Mercha, Willem Barth, John West, , John de Bever, en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum dat vanaf 25 april verkrijgbaar is en een must is voor de liefhebber van het Nederlandstalig lied!

Ontvang gratis* editie 32 van artiestenblad Lucky Joe
25-04-2018 00:06:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Hessel & Ineke is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 32 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan het snorretje van Gre Parelmoer die met haar nieuwe single Piemelja behoorlijk wat aandacht krijgt. Op pagina 4 lees je het prachtige verhaal van het kersverse duo Hessel & Ineke die debuteren met 'De deur staat altijd open'. Verder items over Ronnie Tober die 55 jaar actief in de showbizz, Perry Zuidam, een sfeerimpressie van het Artiesten Festival, 20 jaar Stef Ekkel, Verstappen, Henk Salomons en het aanstaande 40 jarig jubileum van Anita & Ed.

Ga samen met Anita & Ed picknicken
24-04-2018 11:53:00

Op zaterdag 19 mei 2018 gaan Anita & Ed gezellig picknicken in het Valkenbergpark te Breda van 13.00 uur tot 15.00 uur. 'Daarna hebben we uiteraard een muzikale afterparty tot 17.00 uur. Geef je VÓÓR 12 mei a.s. op om dit mee te gaan maken. De kosten zijn € 20.00 per persoon. Dit betreft o.a. de kosten voor je picknick mandje. Opgeven doe je via een mailtje naar: datthijn@home.nl of bij leeria30@hotmail.com. De betaling loopt via NL52RABO0129850691 t.n.v. Coldhofsound met vermelding Picknic' .

Frank van Etten schrijft en componeert 2 nummers voor Samentha Olierook
24-04-2018 01:29:00

Frank van Etten heeft voor Samentha Olierook, haar nieuwe single 'De zomer in mijn hart' en track 2 'Nu ben jij een ster', geschreven en gecomponeerd. 'Nu ben jij een ster' is geschreven voor haar beide tantes die helaas overleden zijn. Het lied beschrijft tevens de moeilijke momenten die Samentha meegemaakt heeft in haar leven. “De zomer in mijn hart” is daarentegen een lekker zomers nummer, waarin het gaat over de liefde. De 28 jarige zangeres uit Den Haag is al een aantal jaren bezig in de wereld van de muziek. 

Quido van de Graaf, Yves Berendse, Danilo en Jeffrey Kuipers bundelen hun krachten
23-04-2018 14:56:00

Quido van de Graaf, Yves Berendse, Danilo en Jeffrey Kuipers hebben samen de single 'Dit is je kans' gemaakt. Alle 4 hebben in het verleden een talentenjacht gewonnen en nu een goede zangcarrière. Aan de hand van de nieuwe single willen ze andere talenten stimuleren. Quido van de Graaf, Yves Berendse, Danilo en Jeffrey Kuipers hebben niet alleen gemeen dat ze zangers zijn, ze hebben ook alle vier een goede carrière. De boekingen lopen prima, mede door het winnen van een talentenjacht.

Harmke covert wederom oude hit van Corry Konings
23-04-2018 13:23:00

Dat Harmke het afgelopen halfjaar flink aan de weg timmert kan niemand zijn ontgaan. Met haar vorige single ‘San Remo’ wist de zangeres een mooi visitekaartje af te geven bij de radiostations. Het nummer draait overal nog steeds goed mee. Desondanks besloot de zangeres toch met een opvolger te komen. Wederom is er gekozen voor een oude ‘hit’ van Corry Konings. De titel van het lied is ‘Zoals je weet’. Harmke houdt vast aan de sound waarmee ze is ingeslagen met haar vorige single.

Eric Milton zingt complete Wilhelmus in Zwolle tijdens Koningsdag
23-04-2018 13:17:00

Eric Milton, die onlangs een internationaal platencontract tekende, gaat iets bijzonders doen bij Cultuurschip  THOR op Koningsdag in Zwolle. Begeleid door pianist Rik Elings en Violiste Isabelle Doodhagen gaat Eric  alle 15 coupletten zingen van het Wilhelmus. Een unieke gebeurtenis  “15 coupletten is een hele kluif maar ze zitten al aardig in mijn hoofd” aldus een enthousiaste Eric die er aan toevoegt dat het een gevarieerd optreden wordt met enkele muzikale uitstapjes. De opwarming begint om 12.00 uur. De grande finale is om 14.00 uur.      

Tina van Beeck lanceert 'Ik wil met jou de hele wereld rond'
23-04-2018 11:13:00

Tina van Beeck heeft de smaak weer helemaal te pakken en presenteert haar nieuwe single 'Ik wil met jou de hele wereld rond'. Dit zeer aanstekelijke feestliedje wat al snel in je hoofd blijft hangen is geschreven en geproduceerd door Randy Watzeels uit Rijsbergen. Sinds geruime tijd is Tina een samenwerking aangegaan met deze jonge producer en het mag gezegd, niet zonder succes.Al drie singles in het feestgenre met volop airplay bij de radiostations en ook de optredens gaan bijzonder goed.

Rood-Hit-Blauw verwelkomt Marco Kimsen
23-04-2018 10:58:00

Dat Rood-Hit-Blauw een kweekvijver is voor Nederlandstalige artiesten en nieuw aanstormend talent is alom bekend. Wapenfeiten zijn de bloeiende carrieres van artiesten als John de Bever, Henk Bernard, Willem Barth, Rein Mercha, John West, Wesly Bronkhorst, Rob Zorn e.v.a…...…die allen hun artiesten loopbaan begonnen bij Rood-Hit-Blauw. Ronald Visch heeft als geen ander een oor voor mogelijke hits en succesvolle artiesten. Na het horen van een single/track weet hij vrij snel hoe deze in de markt zal scoren. 

De Dikdakkers blazen 'Zie je al die vlaggen hangen?' nieuw leven in
23-04-2018 10:30:00

Zie je al die vlaggen hangen? Het lied roept nog altijd warme herinneringen op bij Hans Voogd. ‘Op de lagere school zongen wij dit altijd op Koninginnedag en die melodie is nooit uit mijn hoofd en hart verdwenen,’ verwoordt één van de twee Dikdakkers zijn gevoel, ‘daarom hebben we het nieuw leven ingeblazen en durven we er gerust hoge verwachtingen van te hebben.’ 

Derde single van Brian Voet is fris en eigentijds
22-04-2018 13:01:00

'Brian Voet komt opnieuw met een geweldige plaat', meldt plugster Nel van Olm. Zijn derde single ‘Jij Bent Het’ is fris, eigentijds en heeft de unieke Brian Voet sound. Kortom heeft weer een knaller te pakken. ‘Jij Bent Het’ is de perfecte opvolger van zijn voorgaande hits ‘Alles’ en ‘Vanaf Morgen’. De zanger uit Oss wist in een korte tijd bekendheid te creëren in het hele land. Met zijn charme en warme stemgeluid weet hij tijdens zijn optredens telkens weer het publiek voor hem te winnen.

De officiële app van Het Artiesten Festival is uit!
22-04-2018 12:46:00

Dankzij Purisa Media Vormgeving kunnen liefhebbers nu ook via de app op de hoogte blijven van “Het Artiesten Festival”. Via deze app kun je gemakkelijk afleveringen terugkijken, zien wanneer er nieuwe opnames zijn en lees je al het nieuws van jouw favoriete artiest! 

'De langste adem'....nieuwe single van Grad Damen
22-04-2018 12:35:00

Grad Damen timmert de laatste jaren flink aan de weg, met zijn onmiskenbare eigen geluid. De liedjes zijn qua tekst erg goed in elkaar gestoken en zeggen ook echt wat. Dit is mogen we dan ook verwachten van zijn nieuwste single ‘De Langste Adem’ wij kunnen u vast melden dat dit absoluut het geval is. Deze nieuwe single is een levenslied in de puurste vorm, dat gaat over hoe alleen je kan komen te staan door omstandigheden.  Niet iedereen begrijpt je in die periode en de meeste laten laten je dan ook vallen! 

Holland zingt Hazes 2018
21-04-2018 23:13:00

Wat was het vrijdag 20 april jl. weer een fantastisch H6-feest in de Ziggo Dome laat Arnold van de Horst ons weten. 'Vanavond is alweer de laatste van de vier van dit jaar. Gezien de sfeer en hoe de muziek/liedjes van André nog steeds voortleeft kan ik me helemaal voorstellen dat er volgend jaar (22+23 maart 2019) wederom een Holland zingt Hazes komt. Er is natuurlijk maar één André... Toch hebben alle artiesten, waaronder de kinderen van André en Rachel, André en Roxeanne een heel mooi muzikaal eerbetoon aan André weten te brengen.

Hessel & Ineke verloten een avondvullend programma van 3 keer 45 minuten
20-04-2018 21:20:00

Hessel & Ineke hebben een leuke actie bedacht n.a.v. hun debuutsingle 'De deur staat altijd open'. Ze geven namelijk gratis een avondvullend optreden weg van 3 keer 45 minuten.  Wat moet je daarvoor doen? Bezoek hun Facebookpagina en geef een reden aan waarom zij bij die persoon moeten komen optreden.  Dat mag op een verjaardagsfeestje,  een personeelsfeest, in de voetbalkantine of ergens in de gehandicaptenzorg.  De actie loopt tot 30 april 2018. 

John West heeft de Oranje Kroon
20-04-2018 18:17:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 april is dat ‘Jij laat me leven’, de nieuwe single van John West. Het nummer is afkomstig van zijn meest recente album ‘Jij bent zo’n mooie vrouw’ en is een echte danstrack. Samen met producer Manfred Jongenelis heeft John een uiterst aanstekelijk deuntje weten te creëren, vol feestelijke en warme Zuid-Amerikaanse invloeden. Met deze energieke plaat doet de Haagse zanger zijn vele fans ongetwijfeld weer een groot plezier! 

Deventer 1250 jaar: met o.a. Anouk en Jaman met liveband in Deventer
20-04-2018 18:09:00

Op zaterdag 1 september is het één groot Deventer 1250 jaar meezingfeest met Groots Hollands! Onder andere Jaman, Jannes, Samantha Steenwijk en de Deure Live band maken hun opwachting tijdens deze derde avond van de Grote Kick-Off. De andere dagen komen De jeugd van tegenwoordig, Anouk en het orkest van het Oosten naar Deventer. Als er iemand is die niet op deze Hollandse avond mag ontbreken, dan is het wel Jaman. De geboren en getogen Deventenaar trad van kinds af aan al op in de cafés van Deventer. Van zijn hobby maakte hij zijn professie en sinds 2011 scoort hij hit na hit waaronder ‘Spoken bestaan niet’, ‘Zwevend op wolken’ en ‘’Blikken of blozen’. Hij is de grote finale van de avond. Samen met De Deure Live band zal Jaman al zijn hits laten horen. 

Wim Drenthen komt met divers album 'Kameraod'
19-04-2018 21:55:00

Aan zijn debuutalbum 'Kameraod' heeft Wim Drenthen  met veel overgave gewerkt. De in Ane geboren muzikant en woonachtig in De Krim is al vanaf zijn zesde levensjaar met muziek bezig is. Ondertussen heeft hij al verschillende nummers uitgebracht, welke door het publiek goed ontvangen en daar is hij dan ook erg trots op. Wim schrijft hij zijn eigen teksten en speelt hij op keyboard de nummers zelf in. Zo zijn de meeste liedjes ook nog eens door hem zelf gecomponeerd. Dit betekent dat Wim toch wel wat in zijn muzikale vingers heeft. 

Debuutsingle voor Dylan Sadal een feit
19-04-2018 17:39:00

Dylan Sadal is een jonge twintiger uit ’s Hertogenbosch die met ‘Geniet Maar Van Het Leven’ zijn debuutsingle uitbrengt. In de regio deed hij al bekendheid op als vertolker van liedjes van o.a. André Hazes, Leen Zijlmans, René Froger en Tino Martin. Nu is het echter tijd voor eigen werk. Voor ‘Geniet Maar Van Het Leven’ werd topproducer Kees Tel ingeschakeld, die samen met Jack van Raamsdonk een op het lijf geschreven lied componeerde, waarmee de jonge Dylan voor de dag kan komen. 

Anita lanceert 'Rozen verwelken'
19-04-2018 17:17:00

'Rozen verwelken'....dat is de titel van de nieuwe single van Anita welke ze de afgelopen weken heeft opgenomen in Studio ’69 van Laurens van Wessel te Zegge. Anita heeft onder tussen haar sporen ruimschoots verdiend in het muziekwereldje. Een van de bekenste liedjes die ze schreef was 'Kleine Merel', een liedje dat dagelijks nog voorbij komt op de diverse radiostations, ook al is het meer dan 30 jaar oud. Overigens schrijft Anita vanaf het begin van haar carriere al haar liedjes zelf. 

Nieuwe releases Nationale Artiesten Parade
19-04-2018 13:45:00

De Nationale Artiesten Parade brengt deze week nieuwe singles uit van Peter Beense, Leen Zijlmans en Danny Temming. Peter Beense heeft zijn oog te laten vallen op ‘Het mooiste deel van mij’. 

Judith Peters vraagt zich af of het nu wel of niet mag
19-04-2018 13:17:00

Judith Peters verrast ons met de té gekke nieuwe single ‘Mag Het Nou Wel, Mag Het Nou Niet?’, een geweldige compositie van Pascal de Vormer en Hugo Peeters. De perfecte productie lag in handen van Manfred Jongenelis. Judith Peters timmert al jaren aan de weg en mag gezien worden als een van de beste zangeressen van ons land. Eerder was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette.

Eigen mini-documentaire voor Camiel Westerveld
18-04-2018 20:01:00

Al jaren is zingen de grootste passie van Camiel Westervelden hij wil niets liever dan dit aan een zo groot mogelijk publiek te laten horen. En dat gaat dan nu ook echt gebeuren! Camiel Westerveld tekende onlangs bij het gloednieuwe label I’MITCH Music. En ter gelegenheid hiervan is er een heuse mini-documentaire rond hem verschenen. In dit mooie document leert het publiek Camiel kennen als een nuchtere entertainer die doordeweeks zijn brood verdient als dakdekker. 

Yosee presenteert nieuwe single tijdens haar Pré Summer Party op 18 mei in Rosmalen
18-04-2018 19:52:00

Op  vrijdag 18 mei 2018 organiseert Yosee een Pré Summer Party bij Café Zaal d’n Beer aan de Dorpsstraat in Rosmalen. Tevens zal zij op deze avond haar nieuwe single presenteren. Het is volgens de blonde zangeres uit Den Bosch een single die op zijn zachtst gezegd zeer verrassend zal gaan worden. Ze hoopt dan ook op een echte zomerhit in spé.  De line up is ook duidelijk afwijkend van wat er normaal voorgeschoteld wordt. Enkele namen zijn Rudy de Wit, Sander Luurssen, Mart Hoogkamer, William van Engelen, Jack van Raamsdonk etc..Trots is Yosee ook dat Laura van den Elzen van de partij is.

André Rieu geeft nieuwjaarsconcerten in Amsterdam en Antwerpen
18-04-2018 14:14:00

André Rieu is verheugd om de eerste data van 2019 te kunnen aankondigen. Op 5 januari luidt de Maastrichtse violist een nieuw muzikaal jaar in op de bühne van de Ziggo Dome in Amsterdam en op 6 januari geeft hij zijn Nieuwjaarsconcert in het Sportpaleis te Antwerpen. De traditionele, feestelijke Nieuwjaarsconcerten zijn het begin van André Rieu’s nieuwe wereldtournee. 

Jessy toe aan nieuwe uitdaging
17-04-2018 20:03:00

Jessy besloot onlangs om afscheid te nemen van haar vertrouwde omgeving waar ze bijna alle voorgaande singles heeft gemaakt. De 28 jarige zangeres uit het noorden des lands gaf aan dat ze toe was aan een nieuwe uitdaging. 'Natuurlijk is dit enorm spannend, maar tegelijkertijd ook een super mooie ervaring. Samen met Niels Lingbeek van de Matersound studio heb ik dan ook m'n nieuwe single 'De Droom' geproduceerd welke verschijnt op label van CD Hamster Music', aldus Jessy.

Mike Kanders krijgt van Jannes toestemming om Desperado een nieuw leven te geven
17-04-2018 17:56:00

De schoonouders van Mike Kanders waren op een feest waar als verrassing door de kastelein voor de daar optredende Jannes zijn eigen song Desperado werd gezongen. Niet zo vreemd, want Desperado wordt altijd als laatste nummer in deze kroeg gedraaid. Uiteraard met meezingende gasten. Dat bracht Mike op het idee dit nummer opnieuw op te nemen. Het werd voorgelegd aan producer Edwin van Hoevelaak die daarop Jannes belde of hij er bezwaar tegen had dat Mike dit nummer zou opnemen.

Vinkeveen Ahoy ....Speciale editie Gerrys Inn Splash party op zondag 20 mei
17-04-2018 13:19:00

Op zondag 20 mei ( Eerste Pinksterdag) organiseert Feestartiesten.nl het muzikale evenement 'Speciale editie Gerrys Inn Splash party'. Vinkeveen Ahoy is een geweldige boottocht met live optredens van onder andere Dj Rene Casse Dj Bee Dj Rene Tulipano Stefan Storm en mistery guest . Bij de vaart is een BBQ met salade buffet inbegrepen. De partyboot vertrekt om 14.00 uur. U kunt vanaf 13.30 uur aan boord. De boot arriveert omstreeks 18.00 uur weer retour aan de kade. De prijs bedraagt € 28.60 p.p. incl BBQ en salade buffet.

Maico werkt aan z'n negende single
17-04-2018 13:01:00

Voor Maico is 2018 al een druk jaar met vele optredens door het land. Zo staat hij elk weekend ergens in een cafe, bruiloft, festival, op het podium het publiek te vermaken en de mensen zijn altijd zeer enthousiast als Maico op een feestje de boel op zijn kop zet. De populariteit van de 22 jarige uit Enschede afkomstige zanger groeit gestaag. Ook heeft zijn laatste single ‘Lach, Leef En Geniet’ het super goed gedaan en is nog steeds te horen op de diverse Nederlandstalige muziek zenders. 

Nick & Simon in 2019 naar de Ziggo Dome!
17-04-2018 12:36:00

Nick & Simon staan op zaterdag 20 april 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen twaalf jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine fregatten, kerken of strandpodia hebben als locatie in de loop der jaren de revue gepasseerd! Maar liefst vijf maal verkochten zij het Gelredome in Arnhem uit en de teller van Nick & Simon concerten in Rotterdam Ahoy staat inmiddels op dertien volle huizen.

Tweede editie Tuinfeest ‘Op visite bij Lucas & Gea’ vindt plaats op zondag 24 juni
16-04-2018 18:07:00

Nadat Lucas & Gea hun eerste tuinfeest op zondag 27 mei 2018 aankondigden stroomden de aanvragen binnen.  ‘Omdat we per evenement maximaal 100 gasten kunnen ontvangen achter ons huis gelegen aan de Industrieweg Oost 18 in Oude Pekela moesten we een groot aantal belangstellenden teleurstellen. We hebben daarom besloten om op zondag 24 juni 2018 een tweede tuinfeest te organiseren’, vertellen Lucas & Gea. Zelf zullen ze drie keer een half uur zingen. Daarnaast geven Bert Zwier en Maria Louise acte de présence. 

John Eeltink voegt 'Hou nou toch' op aan z'n repertoire
16-04-2018 16:53:00

Feestzanger John Eeltink was opzoek naar een opvolger voor ‘Door jou ga ik leven’. Tijdens zijn zoektocht kwam hij in Benidorm Max Muiderman tegen die daar zijn nummer ‘Hou nou toch op’ ten gehore bracht. Toen wist John het zeker: zijn nieuwe single wordt ‘Hou nou toch op’. “Ik was al een tijdje fan van Max Muiderman en dan kom ik hem ook nog tegen”, vertelt John Eeltink. De ‘Hou nou toch op’-versie van Muiderman kende hij al zo’n jaar of tien, maar toen de zanger hem twee jaar geleden tegenkwam in Benidorm, wist hij zeker dat hij het nummer zou toevoegen.

'Ga met me mee Barbara'....nieuwe single van John Heesakkers
16-04-2018 09:50:00

Het is alweer acht maanden geleden dat John Heesakkes z'n voorgaande swingende single ''Layla' lanceerde. Deze keer heeft John zijn oog laten vallen op het Duitse nummer 'Wann liegen wie uns wieder in der armen Barbara' van Chris Robert. Hij heeft het geheel in een nieuw jasje weten te steken welke de titel 'Ga met me mee Barbara' meekreeg. Hiermee hoopt hij weer een steentje bij te dragen aan het Nederlandse volkslied.. 
De tekst is John zelf geschreven. 

Nieuwe KonFetTi-single is getiteld 'Zomer'
15-04-2018 20:33:00

“Een nieuw jaar en een nieuwe KonFetTi-single is in aantocht”, zo riepen Aaron en Leonie in koor nadat zij het vuurwerk en de oliebollen bij de aftrap van 2018 achter zich lieten. Het begon allemaal in 2011 met de release van hun vrolijke debuutsingle ‘KonFetTi Barst Los!’ De agenda van KonFetTi liep weldra vol met optredens in heel het land. Leonie Wintjes is naast haar job als zangdocente, veel in haar eigen musicalschool te vinden evenals in het gezelligste familiepretpark van Kaatsheuvel.

Wende wint Annie M.G. Schmidtprijs
15-04-2018 20:24:00

De Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Buma Cultuur, is toegekend aan het lied Voor alles, gecomponeerd en uitgevoerd door Wende Snijders en de tekst is geschreven door Joost Zwagerman. De Annie M.G. Schmidtprijs bekroont het beste Nederlandstalige oorspronkelijke theaterlied uit het voorgaande seizoen. De 26e editie van de uitreiking vond plaats in Theater Bellevue, als onderdeel van de uitgebreide feestelijke festivaleditie AKF Deluxe. 

Laat je meeslepen in 'Dit Ritme' van Dave Groenendijk
14-04-2018 18:58:00

Dave Groenendijk komt na zijn single "Een wereld van dromen" wederom met een nieuwe vrolijke single met een zomers tintje genaamd "Dit Ritme". Laat je meeslepen in deze heerlijke Nederlandstalige cover van het nummer Bailar van Deorro feat. Elvis Crespo. De Nederlandse tekst voor dit nummer schreef Dave zelf en in combinatie met zijn vaste producer, Frans van Nispen, met wie Dave een goede band heeft, is dit nummer een heerlijke zomerse single geworden.

Martin Herberigs schrijft klein liedje voor zijn kleinkind
14-04-2018 16:58:00

Of je nu liefhebber bent van het Limburgse dialect of niet; het liedje 'Veur Lyndsey' is een pareltje. De Limburgse zanger Martin Herberigs maakte het liedje na de geboorte van zijn eerste kleinkind Lyndsey. Het prachtige slaapliedje zou niet alleen in de Limburgse slaapkamers moeten klinken klonk op het internet, daarom brengt ABC Entertainment de single uit. 

Gertjan Wels spreidt z’n vleugels uit
14-04-2018 16:47:00

Terwijl Gertjan Wels in bed lag kreeg hij een deuntje niet meer uit z’n hoofd. Hij heeft vervolgens een pen gepakt en schreef supersnel een tekst met als onderwerp liefde. Volgens de zanger geeft iemand die dichtbij je is je vleugels zodat je alles aankunt. Met de demo van die zomerse ritmische nummer ging hij naar Willem Laseroms en Laurens van Wessel die er een vrolijke muzikale invulling aan hebben gegeven. Gertjan denkt nog na of hij er een videoclip bij op zal nemen. Daar is hij nog niet helemaal over uit.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool