RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bitterballen uitverkocht in Nederland ?
26-01-2012 13:29:00

De nieuwe feestsingle ÉÉN BITTERBAL van de Gebroeders Ko verovert in rap tempo Nederland. Net uitgebracht en nu al zingt heel feestend Nederland de single van voor naar achter moeiteloos mee en worden er schalen bitterballen besteld. Zoals we van de Gebroeders Ko gewend zijn is het weer een pakkende melodie en een tekst die je na 10 seconden vanzelf gaat meezingen. Met de carnaval voor de deur zal deze nieuwe Feestsingle van de Gebroeders Ko zomaar De Carnavalskraker 2012 kunnen worden.

Gerry's-Inn Westendorf wederom gekozen als beste Après-skilokaal
26-01-2012 13:11:00

Ook dit jaar heeft Après-skilokaal GERRY'S-INN in Westendorf de felbegeerde bokaal in de wacht gesleept als Beste Après-skilokaal 2011/2012. Doordat Gerry's-Inn een echte authentieke houten Skihut is die direct aan de piste ligt heeft het natuurlijk al wat punten voor op de concurrent. Maar ook het entertainment is dit seizoen weer behoorlijk uitgebreid. Roy Raymonds & Stefan Storm vorig jaar de bokaal nog samen met Gerry's-Inn binnen te slepen

Jr Songfestival winnares Rachel zingt titelsong bioscoopfilm Tony 10
26-01-2012 13:03:00

Rachel Traets, de winnares van het Junior Songfestival 2011, zingt de titelsong van de nieuwe familiefilm Tony 10. Het nummer “Never nooit” is de opvolger van haar grote hit ‘Ik ben een teenager’. Het nummer gaat over liefde, je eerste echte liefde. Tony 10 gaat over de bijna tienjarige Tony, die zijn ouders weer bij elkaar probeert te krijgen omdat hij denkt dat zijn vader verliefd is op de koningin. Zelf heeft hij een oogje op zijn klasgenootje Luus.

Vlemderoy, eenmalig duo maar nu al spraakmakend
26-01-2012 11:58:00

Een week na het plaatsen van de clip op You Tube zijn er al over de 100000 views. Vele radioprogramma’s hebben er aandacht aangeschonken en de reacties aan het adres van de Johan Vlemmix zijn inmiddels niet meer bij te houden. We hebben het hier over het nummer "Doe de boerka'. Een nummer welke als gein is opgenomen. In de tijd van carnaval moet toch veel dan niet alles kunnen heeft Johan gedacht. Na de spraakmakende nummers als Vogelgriep en Het busje vol met Polen is het nu de beurt aan Doe de Boerka.

Carnavalskraker Klompies van Cees de Ghanees nu al een groot succes
26-01-2012 11:15:00

De stichting Akwadaa Aseda die zich bezighoudt met ontwikkelingshulp in Ghana kreeg landelijke publiciteit omdat de koning Nana Okrukata V van New Akrade in Ghana 10.000 paar klompen bestelde. Vanwege alle publiciteit rondom die klompen voor Ghana is er een prachtige carnavalskraker uitgebracht.

Jetz Gehtz Los Mit Die Orginal Stimmungsmacher
25-01-2012 16:14:00

Jetz Gehtz Los Mit Die Orginal Stimmungsmacher Ook eens lekker helemaal los gaan. Dat kan op 4 februari 2012 in het Kulturhus De Klaampe. Met de Orginal Stimmungsmacher deze band zorgt er voor dat u een spetterende muzikale avond heeft onder het motto "Bier und bratwurst".Dit mag u niet missen dit beloofd een gezellige avond te worden en als u komt zou het de sfeer verhogen om ook uw kleding een beetje aan te passen op dit spektakel. Kaarten verkrijgbaar bij het Kulturhus De Klaampe Tel 0546-805151 en bij Artiestenbureau Twenterand Tel 0546-657235 of 06-33566606.

'Ons eigen cafe' van Jan Leliveld nu al een hit in de cafe's
25-01-2012 15:49:00

De afgelopen week heeft Jan veel reacties gekregen vanuit het uitgaanscircuit over zijn nieuwe single 'Ons eigen cafe'. De single wordt veel gedraaid en aangevraagd bij de diverse DJ's in de cafés. Het is ook prachtig om te zien hoe het publiek hierop reageert. 

De afgelopen dagen is Jan druk geweest met de promotie van zijn single 'Ons eigen cafe'. Bij diverse stations mocht hij aanschuiven om over zijn nieuwe single te vertellen of werd hij gebeld voor een telefonisch interview.

Albumpresentatie Jelle B
25-01-2012 15:36:00

Op donderdag 2 februari presenteert Jelle B z'n eerste cd album getiteld "Tijdloos" bij Zalencentrum "De Walrus"in Sneek. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree is geheel gratis. Het gaat goed met Jelle B. Zijn tweede single “De Pionier" staat al maanden genoteerd in de diverse hitlijsten en zijn clip wordt overal volop gedraaid. Het album is inmiddels door Omroep Zeeland, TROS/Sterren.nl, RADIONL en Omrop Fryslân uitgeroepen tot ‘album van de week’. Het album zal worden uitgereikt door drie TOP DJ’s uit het noorden.

Hollandse gezelligheid in Winschoten
25-01-2012 05:21:00

Zaterdag 10 februari zal cafe Dommering aan het Marktplein te Winschoten in het teken staan van Hollandse gezelligheid. Het cafe is namelijk gekozen tot beste en gezelligste cafe van Winschoten 2011 en dat moet gevierd worden. De gezelligste artiesten uit de regio zullen deze avond een optreden verzorgen. Feestzanger Arjen Boltjes is van de partij evenals de Knoalster Zillertaler, bekend van de beste Oktoberfeesten. Cafe Dommering haalt speciaal het duo Lucas en Gea naar het Marktplein, die ook nog hun nieuwe single zullen presenteren. Samen met een geweldige nieuwe lichtshow boven de dansvloer moet het een onvergetelijke avond worden voor jong en oud. De avond begint om 20.30 uur en de entree is gratis.

Rustig en gevoelige single voor Henry Damen
24-01-2012 19:00:00

In de 70er jaren kwam Henry Damen ter wereld in een dorpje genaamd Sint Michielsgestel. Henry groeide onbezorgd op en na een tijdje verschillende sporten te hebben gedaan, verloor hij zijn hart bij het ijs-hockey waar hij ook jaren lang als scheidsrechter/Lines-man fungeerde. Muziek speelde altijd wel een rol in de dagelijkse bewegingen, hij speelde key board zonder een noot te kunnen lezen en speelde regelmatig op het orgel dat in huis stond. Henry kwam in aanraking met het Line Dance gebeuren in Nederland.

Maak kans op entreekaarten voor de 'Ik kwam je tegen tour' van Lytse Hille
24-01-2012 17:13:00

Zaterdag 28 januari gaat het dak af bij Discotheek "De Kruisweg" in Marum. Voor het vierde achtereenvolgende jaar presenteert Lyste Hille z'n "Ik kwam je tegen tour". In eerste instantie zou dit een eenmalig festijn worden, maar vanwege het enorme succes heeft de kleine man uit Friesland besloten groots uit te gaan pakken en er een heuse tour aan vast te koppelen. Samen met zo'n 15 collega artiesten waaronder Tim Douwsma, Frank Verkooijen, René Karst, Hepie en Hepie, Jaman, Kevin Smit, Edwin Roelvink, Burdy, Auke en Ellen, Henk Janssen, Eltjo, Auke, Hugo Peeters , DJ Wilfred en vele anderen gaan ze het podium a.s. zaterdag bestormen om de liefhebbers van het Nederlandse lied een onvergetelijke avond te bezorgen.

Jan Smit bij het Oranje Festival 2012 in Etten-Leur
24-01-2012 16:52:00

Ook dit jaar weer zal op 29 april het Oderkerkpark in Etten-Leur totaal op zijn kop gezet worden tijdens het altijd gezellige Oranje Festival! Vanaf einde middag tot middernacht maken verschillende welbekende Nederlandstalige artiesten hun opwachting. Om alvast een voorproefje te geven van de line-up: niemand minder dan Jan Smit....

Michel Wolsink zoekt figuranten voor clipopname
24-01-2012 16:41:00

Op zondag 29 januari 2012 vindt de videoclipopname plaats van de carnavalssingle van Michel Wolsink. De titel is “Er staat een paal in de kerk “ en de opnames worden gemaakt bij Café Hattrick ,Grutstraat 21 in Doetinchem. Voor de opname van de clip zoeken ze nog figuranten, meezingers, en andere carnavalisten die hun medewerking willen verlenen aan de clip.  Deelname is geheel vrijwillig en op eigen risico, maar het spreekt voor zich dat genoten consumpties voor eigen rekening zijn.

Carnavalshit voor Robert den Brok
24-01-2012 15:28:00

“Kom Nou Eens Allemaal Mee” is de geweldige nieuwe single van zanger en DJ Robert den Brok en de eerste release op het nieuwe label HIT IT! Music. Robert den Brok, geboren en getogen in het Brabantse Berghem, onder de rook (worstlucht) van Oss, was eerder succesvol met singles als “Als Ik In Je Ogen Kijk, Melanie” en “Ik Heb Je Niet De Hemel Beloofd”. De nieuwe single is geproduceerd door niemand minder dan Kees Tel (bekend van o.a. René Schuurmans, Jody Bernal, Gerard Joling, Helemaal Hollandsen Alex)

Roy Dekkers gaat Alpe d'Huez beklimmen voor het goede doel
24-01-2012 08:23:00

De uit Zeeland (NB-R) afkomstige zanger Roy Dekkers gaat in juni minimaal twee keer de Alpe d'Huez beklimmen met bekende Nederlanders zoals Johan Vlemmix en Dirk Meeldijk. Alpe d'Huez is een wintersportoord in de Franse Alpen. Het ligt op 1860 meter hoogte, en is bekend geworden als aankomst in de Ronde van Frankrijk.

Nieuwe Nederlandstalige single van Albert West
24-01-2012 07:57:00

Zanger/entertainer Albert West bracht onlangs zijn nieuwste single 'Zo Lang' uit. Oorspronkelijk nam hij het nummer op in het Engels in de vorm van 'So Much', maar later werd besloten toch een Nederlandse versie uit te brengen. Anderhalf jaar geleden bracht Albert voor het eerst in 14 jaar een Nederlandstalige single uit. 'Vol Met Vragen' werd destijds opgenomen naar aanleiding van zijn deelname aan De Beste Zangers Van Nederland. Met succes: het nummer bereikte de 20e positie in de Single Top 100.

Hielemaol Limburgs maakt eerste Carnavalskraker
23-01-2012 22:51:00

Wat begon als een grap. Werd een echte Carnavalskraker. Niels vd Brand en Marc Stevens (beide Nederlandstalige Feestartiesten). hebben voor de Carnaval 2012 de handen ineengeslagen. Vaker werden ze gevraagd bij Optredens om een duet te doen. en dit resulteerde dan ook in hun single “Limburg. de eerste single is een echte Carnavalskraker en zal dan ook heel Nederland verassen. Niels die eerder bekend werd met de single “Esmeralda” bracht deze single wederom uit op ’t Platenlabel van Heiman Music.

Simone FM presenteert de allereerste Voice of Holland show
23-01-2012 22:39:00

Kom de sterren van The Voice of Holland in het echt bekijken tijdens een spetterende liveshow in het Eden Hotel te Emmen. Met natuurlijk live op het podium: Iris Kroes, de winnaar van The Voice of Holland 2012, en sowieso nog 2 andere TVOH toppers, waaronder Charly Luske!

Danny de Munk geveld door griep
23-01-2012 22:30:00

Danny de Munk is geveld door zware griep. Hierdoor ziet hij zich helaas genoodzaakt een viertal voorstellingen van de theatershow ‘Jeugdherinneringen’ te cancelen. Danny zou deze week samen met Henk Poort te zien zijn in Utrecht, Amsterdam, Zaandam en Ijsselstein. Deze voorstellingen worden verplaatst naar begin februari. Goede vrienden Danny de Munk en Henk Poort zijn al vanaf september samen te zien in de theaters.  In ‘Jeugdherinneringen’ laten ze het publiek op muzikale wijze delen in hun vriendschap.

Tom Haver scoort met beste cover wereldwijd
23-01-2012 21:35:00

Door vele artiesten is inmiddels een cover gemaakt van de wereldhit ‘ai se eu te pego’ van Michelo Teló. En iedereen heeft natuurlijk een voorkeur. Zowel op landelijk niveau als wereldwijd. Zo presenteert het Braziliaanse TViG de Top 5 beste covers wereldwijd en wie vindt je daar met stip op 1? Jawel, onze eigen Tom Haver! De Brazilianen zijn dol op Tom Haver, dat moge duidelijk zijn! Tom Haver heeft gezongen in de Skihut in Rotterdam, Café Bolle Jan in Amsterdam en de ski-resorts in Oostenrijk.

TV Oranje ongewild oorzaak ruzie kabelbedrijf CAI Harderwijk
23-01-2012 10:46:00

Ongewild is de Nederlandse muziekzender TV Oranje één van de hoofdoorzaken geworden van een interne ruzie bij een Nederlands kabelbedrijf. De ruzie gaat tussen de programmaraad en de directie van het kabelbedrijf. De voltallige programmaraad van het kleine kabelbedrijf CAI Harderwijk heeft volgens dagblad De Stentor haar functie neergelegd. Aanleiding was TV Oranje uit het zenderaanbod te schrappen.

TV Oranje Supporters gratis naar Semino Rossi
23-01-2012 08:03:00

Zanger Semino Rossi heeft de harten van vele muziekliefhebbers gestolen en ook Nederland is voor hem gevallen. Op donderdag 1 maart 2012 kunt u oog in oog staan met deze ster want dan doet hij Nederland aan voor een groot concert in de IJsselhallen Zwolle. Semino is één van de meest succesvolle Duitstalige artiesten.

Ali B zingt samen met talenten Kovvernacht Auditie Party
22-01-2012 15:10:00

Dinsdag 17 januari jl. zijn Bernice van Klooster(17 jaar), Femke Huisman (13 jaar) en Kiki Berm (13 jaar) op een speciale ‘Kovvernacht-Auditie Meet & Greet’ bij rapper Ali B. geweest. Ali trad op met zijn programma ‘Ali B geeft antwoord’ in theater de Leest te Waalwijk. Jan Vis artiesten en evenementen had kaarten plus een ontmoeting geregeld voor de dames. De dames vemaakten zich uitstekend bij de interactieve show van Ali.

Vriendengroep uit Breda komt met carnavalssingle
22-01-2012 14:56:00

Carnaval 2012 staat weer voor de deur en een vriendengroep uit Breda heeft de stoute schoenen aangetrokken en een nummer geschreven. Wat begon als een grap in de kroeg" De Heilige Antonius" te Breda, groeide uit tot het schrijven van een nummer, het opnemen in de studio en het filmen van de videoclip. Het nummer is geprocuceerd door DJ Cor Fijneman, een bekende naam in de dancewereld waar hij al een aantal jaren mee draait. Maar het Brabantse bloed kruipt ook bij hem waar het niet gaan kan.

Singlepresentatie Henk Damen is Tilburg
22-01-2012 14:38:00

Op vrijdag 27 januari 2012 prsenteert zanger Henk Damen zijn nieuwe single "Maria,maria" bij Partycentrum Bet Kolen aan de broekhovenseweg 111 in Tilburg. Meewerkende artiesten zijn: Wesley Klein, Mike & Collin, Ferry De Lits, Patrick Dano, Frank Smeekens, Stefan en Stanley Hazes. De entree bedraagt €10.00 en kaarten zijn uitsluitend te koop "aan de deur". De aanvang is om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. 

Roy van Lent lanceert feestsingle
22-01-2012 14:24:00

De Brabantse zanger Roy Van Lent die sinds 2007 flink aan de weg timmert als zanger van het Nederlandse lied, presenteert komende week alweer zijn 6e nieuwe single aan het grote publiek. Na het succes van zijn in 2007 uitgebrachte debuut single “ Reken op jou “ kwam zijn carrière in een stroomversnelling en bracht hij in snel tempo daarna diverse single’s op de markt waaronder "Hé Michelle", "Sluit maar achteraan", "Lekker in m’n vel" en zijn laatst verschenen hitsingle “Remmen los en gas erop". 

Judith Jobse terug aan het muzikale front met Déva Dynee
22-01-2012 12:30:00

Déva Dyne is een nieuwe Nederlandse popformatie rondom zangeres/songwriter Judith Jobse en producer/componist Rick Snel. Jobse scoorde in 2001 een hit met de single 'You', wat haar o.a. een gouden plaat en een TMF-award opleverde. Ruim tien jaar later brengt ze onder de noemer Déva Dyne een nieuwe single uit, getiteld 'Someday'. Het is een voorbode van het op 9 maart te verschijnen album Inner Life, een mix van rock, pop en klassiek. In 2000 won Jobse Your Big Break, een van de voorlopers van talentenshows op tv.

Alpenzusjes zorgen voor feest op de radio
21-01-2012 17:26:00

In de studio van RTV Hollands Midden hing zaterdag 21 januari een Tirolersfeertje. Marco de Hollander had de Alpenzusjes, Chantal en Apolonia, uitgenodigd. De dames presenteerde hun nieuwste CD 'Hier zijn we weer'. De luisteraars van het populaire ochtendprogramma 'Sterrenshow' kregen de primeur van de nieuwste nummers van het Tiroler Duo.

Paul Posthuma lanceert 25 januari een nieuwe single!
21-01-2012 15:53:00

“Passie van de nacht” is de titel van de nieuwe single. De tekst is geschreven door Chris de Roo en opgenomen is bij Terry West productions in Nieuwe Pekela. Waarvan het resultaat er zeker mag zijn! Enorm trots is Paul op zijn nieuwe single met ook een bijbehorende full HD videoclip. De clip is opgenomen in Discotheek Bermuda in Ter Apel, en opgenomen door RTV productions. Verder gaat Paul ook een promotietour doen in Nederland en ook in Belgie. Dat geheel georganiseerd en gepland wordt door het fantastische en  professionele team die hij om zich heen heeft.

Frans Duijts is 'Hollandse Nieuwe'
21-01-2012 15:44:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 23 januari is dat Frans Duijts met ‘Laat me nooit alleen’. Deze single is een voorloper van het nieuwe album van Frans, dat begin maart zal verschijnen. De tekst gaat over z’n grote liefde die weg dreigt te lopen, maar gelukkig gaat het hier niet over zijn huwelijk met Marloes. Voor de opnames van de clip heeft Frans de natuur opgezocht.

Iris Kroes is The Voice Of Holland 2012
21-01-2012 11:54:00

Vrijdag 20 januari was de zinderende finale met Iris Kroes, Paul Turner, Chris Hordijk en Erwin Nyhoff. Tijdens de verrassende liveshow in Studio 22 te Hilversum is de 19-jarige Iris Kroes The Voice Of Holland geworden! Zij is de tweede Nederlandse The Voice Of Holland, want vorig jaar was deze titel voor Ben Saunders. Het was bijzonder spannend! Tijdens de eerste afvalronde was het Paul Turner die afscheid mocht nemen. Erwin Nyhoff volgde hem na de tweede afvalronde. Chris Hordijk die in diverse polls als winnaar naar voren kwam, moest op het podium ruimte maken voor Iris Kroes.

Richard Craane brengt een ode aan zijn vader
20-01-2012 15:54:00

De 32 jarige zanger Richard Craane uit Beverwijk brengt een ode aan zijn vader. Richard lanceerde eerder het nummer "Laat ze maar praten" waarmee hij op plek 627 stond in de TV Oranje Top1000. Nu komt hij met het liedje "Als sterren aan de hemel staan" van Frans Bauer. Dit liedje heeft een speciale betekenis voor hem. Richard had het liedje ooit een keer thuis opgenomen en dat is gedraaid tijdens de uitvaart van zijn vader die in december.

Marco de Hollander nog steeds trots op Lekker Ding
20-01-2012 14:46:00

Marco de Hollander vierde vorige jaar zijn 10 jarige jubileum. Dat ging samen met het uitbrengen van zijn jubileumbox. Een CD en DVD vol grote hits. Zoals De Sneeuwwals, Speel nog een liedje Orgelman, Laat ons Proosten en zijn recente singel Lekker Ding. De singel kreeg op zowel landelijke, regionale als lokale omroepen enorme airplay. Ook diverse TV optreden mocht Marco doen met zijn singel. Lekker Ding is inmiddels ook verschenen op de nieuwste carnavals CD Polonaise van Berk Music. 

Concerten Semino Rossi en Hansi Hinterseer verplaatst naar Zwolle
20-01-2012 14:05:00

Goed nieuws voor de Nederlandse fans van Semino Rossi en Hansi Hinterseer. Ondanks het faillissement van de Arnhemse Rijnhal, zulen de concerten van beide artiesten sowieso doorgaan. De organisatoren zien zich wel genoodzaakt uit te wijken naar een nieuwe locatie. De concerten zullen nu doorgaan in de IJsselhallen in Zwolle. De afgelopen weken kwamen er alarmerende berichten vanuit Arnhem over het faillissement van de Rijnhal. Velen stelden zich de vraag of de geplande concerten wel zouden plaatsvinden.

Solo carrière voor Erna Temming
20-01-2012 13:52:00

Met het Holland Duo heeft Erna Temming alle podia in Nederland mogen betreden. 2012 begint goed voor haar. Vandaag komt de single “Ik heb je lief” uit. Deze single is de voorloper van haar nieuwe album “Zo klinkt het leven”, dat eveneens in 2012 zal verschijnen. Erna is familie van Goede Doel zanger Henk Temming en kwam als klein meisje dagelijks in contact kwam met de showbizz. Haar vader en moeder speelden samen in een dansorkest en moesten thuis regelmatig repeteren. 

Alle hits van De Lawineboys op verzamelaar
20-01-2012 13:32:00

Wat vliegt de tijd. De Lawineboys bestaan alweer 10 jaar.In die 10 jaar zijn er maar liefst 15 singles en een album uitgebracht. Onlangs verscheen van het duo de feestsingle "Joost", waarmee ze de carnavalsdagen wel doorkomen. De Lawineboys vonden hun roots achter de draaitafels. Als Deejays reisden ze het hele land door om cafés, discotheken en feesttenten op z’n kop te zetten. Daarbij werd steeds vaker de microfoon genomen om te zingen en al snel werd het tijd voor eigen repertoire. Het is nu dus tijd voor een overzicht.

Danny Lukassen geeft live concert ter ere van zijn 20 jarig jubileum
20-01-2012 07:46:00

28 januari a.s. zal zanger Danny Lukassen een live concert geven ter ere van zijn 20 jarig jubileum als zanger. In Partycentrum Roekz te Vinkeveen zal Danny live met orkest onderleiding van Hans Jansen en backingvocals De Frogets zijn nieuwe Album NU presenteren en neemt hij u mee langs een muzikale reis van 20 jaar Danny Lukassen. Er zullen diverse collega artiesten acte de presence geven en deze avond zal het eerste exemplaar van Danny zijn album worden uitgereikt.

Dean Saunders reikt eerste single uit aan Country Wilma
19-01-2012 21:00:00

Maandag 16 januari mocht Country Wilma tijdens het Geels Nieuwjaarsgala haar nieuwe single Country Queen in ontvangst nemen. Op het moment dat Wilma het grote podium opkwam werd de videoclip op alle schermen in Bob’s Party Palace getoond. Na een daverend applaus kwam niemand minder dan Dean Saunders op.

Karin Bloemen te horen als Juffrouw Doddel in de nieuwe Bommelmusical
19-01-2012 20:54:00

Karin Bloemen is te horen als Anna Marie Doddel, oftewel Juffrouw Doddel, in de nieuwe Bommelmusical De Nieuwe IJstijd. Deze nieuwe voorstelling van theaterproducent Opus One gaat zaterdag 21 januari 2012 in bijzijn van Koningin Beatrix in première in het oude Luxor Theater te Rotterdam. Het bijzondere aan dit muzikaal stripverhaal is dat de acteurs op het toneel ook ‘spelen’ met de karakters uit het stripverhaal van Bommel, die op grote schermen worden geprojecteerd. Tal van bekende Nederlanders hebben hun stem geleend aan deze karakters. Naast Karin Bloemen zijn ook Paul van Vliet, Ivo Opstelten, Annemarie Jorritsma, Jacques d’Ancona, Peter Faber en Peter Tuinman te horen in de voorstelling.

Allerleukste après ski-act beloont met optreden in Ahoy
19-01-2012 20:29:00

Een optreden op het hoofdpodium in een bomvol Ahoy Rotterdam, da’s slechts voor een handjevol grote artiesten weggelegd. Was weggelegd, moeten we zeggen. Want wie meedoet aan de Artiestencontest in De Après Skihut Rotterdam en deze competitie wint, mag voor zo’n 15.000 bezoekers een show weggeven op Go Après Ski.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

                             Jeffrey Heesen - Jij

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl