RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Roosendaals duo de Dellenoy Brothers proost op de Koning
30-01-2013 23:12:00

Op maandag 28 januari werd er geschiedenis geschreven door Koningin Beatrix. Tijdens een onverwachte toespraak gaf onze Koningin te kennen dat  ze de troon op 30 april zal afstaan aan haar zoon Prins Willem Alexander. Duo de Dellenoy Brothers hebben daar direct op gereageerd door er een passend carnavalslied over te schrijven. Binnen één uur na de toespraak was de tekst al klaar. Dezelfde avond nog was ook de muziek gecomponeerd door deze muzikale broers.

Pet Raket en John Kanon in finale Carnavalskraker Omroep Brabant!
30-01-2013 22:46:00

Het Veers/Bergse partyduo “Pet Raket en John Kanon” scoren momenteel een grote carnavalshit met hun nieuwe single; “De Nasibal”. Ze zijn momenteel zelfs genomineerd bij Omroep Brabant voor de carnavalskraker 2013! Ieder jaar worden de beste carnavalsplaten geselecteerd door Omroep Brabant, die in een onderlinge competitie uitmaken wie de carnavalskraker 2013 wordt. Onder de beste 33 feestplaten behoort ook de Nasibal van Pet Raket en John Kanon.

Ted Tosteron & Ance Arm-Strong komen met 'Heb je epo voor mij'
30-01-2013 16:07:00

Ted Tosteron & Ance Arm-Strong zijn twee knotsgekke Dj's die voor het carnaval nog even de studio zijn ingedoken. Het leek ze leuk om van het hot item over epo gebruik een leuke carnavals plaat te maken. Ton Pele schreef de tekst "Heb je epo voor mij" op de melodie van "Heb je even voor mij" van Frans Bauer. Uit onderzoek blijkt dat Hans van Aalst ( Denans) er iets mee te maken heeft.....

Joop en Rudi zagen de bui alweer hangen
30-01-2013 15:45:00

Joop en Rudi zijn weer terug en hoe! Toen het begon te vriezen zagen Joop en Rudi de bui alweer hangen. Treinen rijden er niet, mensen blijven thuis maar erger nog, de hele dag het gezeur in de media over de 11 stedentocht! Sinds Joop en Rudi de armen ineengeslagen hebben en de aarde opwarmen met feest en topmuziek weten we zeker dat het ijs nooit dik genoeg gaat worden. Daarom hebben ze het nummer "It giet net oan" gemaakt om dat voor eens en altijd duidelijk te maken!

Rob Zorn tekent platencontract bij Sterren Media
30-01-2013 13:06:00

Gisteravond heeft Rob Zorn z'n platencontract getekend bij Sterren Media. Dit houdt in dat de Haarlemse zanger dit jaar twee single zal lanceren.  De eerste zal in de derde week van april het levenslicht zien. De titel hiervan is "Leven hoe ik leven wil" en het is zoals vanouds een echt Rob Zorn nummer. Pascal de Vormer tekende voor de tekst en muziek. De single komt uit op het Sterren Music label. Rob is erg blij met deze nieuwe stap. "Ik wil natuurlijk nu al mijn dank uitspreken naar Sterren Media voor hun geloof in mij, het is zeker heel tof om in deze tijden een platenmaatschappij te vinden die volledig in je geloven en investeren, aldus Rob.

Rene Karst gaat kruipend door de supermarkt
30-01-2013 08:09:00

De nieuwe single van Zanger heet “Kruipend door de Supermarkt”. Een nummer over “de crisis” wat hij samen schreef met Jelle van Leeuwen en Mitchel Monhemius. Afgelopen week nam hij onder leiding van cameraman Sander Drooglever in een plaatselijke supermarkt de videoclip op. “Het nummer ligt mij wel” zegt Rene, die bekend staat om de opvallend leuke en vaak ‘andere’ teksten. “Mensen krijgen bij het horen van de titel al een glimlach om de mond en dat probeer ik met mijn liedjes altijd te bereiken.

Volle bak bij cd presentatie Marco Schouten
29-01-2013 17:56:00

De klok stond nog maar net over enen toen zondag 27 januari j.l de deuren open gingen van Cafe "Het Zuiden' in Almelo. Om 14.00 uur werd het startschot gegeven voor de feestelijke middag rond de presentatie van het debuutalbum "Alles wat ik doe" van Marco Schouten. Deze zanger uit Twente had vele collega zangers uit genodigd om dit feest mee te maken. Stewy, August, Mike van Dijk, Jordan Peeters, John Enter en Danny Heden maakten er samen met Marco een onvergetelijke middag van.

Roy Raymonds neemt even taken Koningin Beatrix waar
29-01-2013 12:51:00

Nu het aftreden van Koningin Beatrix een feit is, moet er veel geregeld worden. Gelukkig heeft de Blote Voeten Zanger van Nederland Roy Raymonds een Duizend Poot Op Klompen. Hij kan samen met zijn huisgenootje veel werk van Hare Majesteit overnemen. Maar natuurlijk niet voor een hele lange tijd, want Roy Raymonds zal met zijn Duizendpoot tijdens Carnaval weer veel kroegen en tenten aangaan. 

Johan Vlemmix en Jack Kunkels bedanken Koningin Beatrix
29-01-2013 03:15:00

28 januari 2013 zal de boeken ingaan als een historische dag in de Nederlandse geschiedenis; op deze dag maakte Koningin Beatrix bekend op 30 april a.s. te zullen aftreden en plaats zal maken voor Willem Alexander. Natuurlijk is Oranjefanaat Johan Vlemmix diep onder de indruk van dit grote nieuws, en heeft meteen contact gezocht met zijn goede vrienden, producer Kees Tel en zanger Jack Kunkels.

Koninklijke 'Balle Balle' voor Johnny Gold
29-01-2013 03:06:00

”Balle Balle” van Johnny Gold is inmiddels aan het uitgroeien tot een van DÉ carnavalshits van 2013. De single wordt grijsgedraaid op de radio stations en de populariteit van de kleurrijke Johnny Gold groeit met de dag. De aankondiging van het aftreden van Koningin Beatrix, en de kroning van Prins Willem Alexander op 30 april a.s. tot Koning sloeg ook bij Johnny Gold in als een bom. Koningsgezind als hij is, raakte hij direct geïnspireerd om op typische Johnny Gold wijze een aangepaste versie te maken van zijn actuele hit “Balle Balle”.

Ronnie Tober en René Riva slaan handen ineen voor Koningin
28-01-2013 20:22:00

‘Dank U majesteit, U was Groots als Koningin van ons klein Land’ zijn de eerste regels van het prachtige lied welke is gezongen door Ronnie Tober en René Riva. Tober en Riva zijn echte Koninklijkhuis aanhangers en  Rene Riva belde een aantal maanden geleden Ronnie met zijn idee om een mooi lied op te nemen voor Hare Majesteit. Het nummer, geschreven door Rosetty de Ruiter, harpiste bij het Metrepole orkest, die ook Ronnie’s liedje ‘Altijd’heeft geschreven.

TV opname Zeeland, Brabant en Limburg Toppers in Goes
28-01-2013 20:17:00

Op dinsdag 19 februari a.s. zullen in het Postkantoor in Goes de TV opname plaatsvinden van  Zeeland, Brabant en Limburg Toppers met Toppers uit Nederland en België van Toen, Nu en de Toppers van Morgen. Met 24 artiesten w.o. Jan Keizer, Annie Schilder, Vinzzent, George Baker, Henk Damen, Ronnie Tober, Henk Bernard, Mike & Colin, Guimar, Jacques Herb, Alwin, Ralf Mackenbach, Trisha, Mon Amour e.v.a. zal het Postkantoor in Goes het middelpunt zijn van de Nationale hits van Toen, Nu en Morgen. Het programma kent met “Het Kuikentje Piep”, wat momenteel in diverse hitlijsten op nummer 1 staat,  een tv primeur. De opname vangen aan om 19:30 en de zaal is open vanaf 18:30 uur. Een beperkt aantal entree kaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar via www.brabanttoppers.nl

Pearl Jozefzoon special guest theatertournee van Los Angeles, The Voices
28-01-2013 20:01:00

Pearl Jozefzoon is tijdens de theatertournee van Los Angeles, The Voices als special guest te zien. Zij zal tijdens deze tour het duet ‘Voor Ons Allebei’ ten gehore brengen samen met de mannen van LA The Voices  en zingt zij het nummer  ‘Habanera’  afkomstig van haar nieuwe album ‘The Time Is Now’ die op 8 februari uitkomt. Dinsdag 29 januari start de theatertour ‘Geloop, Hoop en Liefde’ die vervolgens ruim twee maanden door heel Nederland te zien zal zijn.

PRIMEUR Marianne Weber te gast bij Marco de Hollander
28-01-2013 15:44:00

Marco de Hollander is weer helemaal in zijn nopjes. De editie van het Sterren Gala Feest 2013, zal worden afgesloten met de Koningin van het Nederlands Levenslied. Op 26 oktober staat het feest geprogrammeerd en Marianne Weber zal aanwezig zijn. Het duurt nog wel even, maar de voorbereidingen zijn alweer in volle gang, om het grote meezingfeest van Zuid Holland weer te organiseren.

Debuutsingle Alexander & 003 in twee talen verkrijgbaar
28-01-2013 12:28:00

Alexander & 003 is een nieuw band, nieuw geluid en kan wel eens de sensatie van 2013 worden. Met namen als Najib Amhali en Crazy Piano’s op zijn cv, is Alexander Broussard in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd pianist/toetsenist en zanger. En nu dus met eigen band en een eigen sound. Opgemerkt door het duitse platenlabel Make it records en in now time is dus nu de eerste single klaar “ Das Beste am Leben”/ Tijd van mijn leven”. Van beide versies zijn ook twee clips opgenomen.

Lancering duet van Eric Flanders en Garry Hagger
28-01-2013 12:22:00

Na enkele erg succesrijke duetten met Margriet Hermans brengt Eric Flanders nu een duet met Garry Hagger uit als nieuws single. De lancering van deze nieuwe single "Ik ken haar te goed" gaat gepaard met de lancering van een bijhorende videoclip (zie link hierna). "Ik ken haar te goed" is een Nederlandstalige bewerking van de megahit "I know him so well" van Barbare Dickson en Elaine Paige. De opnames hadden plaats in de Artsound Recording Studio te Houthalen-Helchteren.

'De zwerver' van Diana Dekkers nu ook als clip
27-01-2013 14:01:00

In oktober 2012 lanceerde Diana Dekkers de single "Ik wil je zeggen lieve schat". Opvallend is dat van het tweede nummer op dit zilveren schijfje "De zwerver" vanuit diverse hoeken veel belangstelling en waardering kwam. Het gevoelige lied is bovendien gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Voor de personage die de zwerver speelt, is dit een mooie afsluiter van een leven dat hij zelf ooit geleefd heeft.

Zanger Peter la Haye en zangeres Martha samen de studio in
26-01-2013 18:36:00

Zanger Peter la Haye en zangeres Martha zijn samen de studio ingedoken om  het uit 1966 afkomstige lied "When something is wrong with my baby"van Sam & Dave nieuw leven in te blazen. Peter heeft het nummer zelf geproduceerd en er is een mix gemaakt van warme buizen sound tot dance sound. Ruud Breuls ondermeer bekend van het Metropole orkest en Toppers in concert heeft de blaas selectie ingeblazen. Vanaf maandag is het nummer via de bekende downloadsites te downloaden.

Angela Groothuizen trots op hit 'De helft van mij'
26-01-2013 14:10:00

Angela Groothuizen heeft haar hit te pakken. De zangeres is binnengekomen op nummer 19 van de Single Top 100 met het nummer "De helft van mij". Angela bracht het nummer vorige week  zaterdag in het Tros programma "De beste zangers van Nederland." Bastiaan Ragas die het nummer samen schreef met Veldhuis & Kemper was zichtbaar ontroerd door de vertolking van zijn lied door Angela Groothuizen. Met de Dolly Dots scoorde Groothuizen in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw hits aan de lopende band.

Vinzzent heeft de Oranje Kroon
26-01-2013 14:00:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 28 januari is dat 'De liefde leeft in mij', de nieuwe single van Vinzzent. Het gaat om een bewerking van een Zuid-Afrikaans liedje, waarbij de zanger uit Oosterhout samenwerkte met producer Hans van Vondelen. Cees Stolk nam de Nederlandse tekstbewerking voor zijn rekening. De single is de voorbode van een nieuw album van Vinzzent, dat naar verwachting later dit jaar zal verschijnen.

Ontvang gratis* de nieuwe single van Jolanda Zoomer
26-01-2013 13:03:00

Vrijdag 25 januari was de release van "Kom in de Tent" van Jolanda Zoomer. Een nummer dat door Jolanda samen met producer Frank Verkooyen tot een gezellig feestnummer is omgetoverd. Bovendien ging dezelfde dag ook de compleet vernieuwde website van Jolanda Zoomer online. Als je je op de website www.jolandazoomer.nl aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je de single "Kom in de Tent" op MP3. Een leuk kadootje!! Een nummer dat op de CD “Zoomertijd” staat en vaak door Jolanda wordt gezongen tijdens haar optredens in het land.

Wie blaast er op het fluitje van DJ Henry's Feesjuh ft. Rick?
25-01-2013 17:15:00

Het project DJ Henry's Feesjuh is een verzameling van gezellige liedjes die gemaakt worden in samenwerking met diverse artiesten (Henk Dissel, Rick, Ron de Ridder, Judith Peters, Angelino, Crazy DJ Team, DJ Martin, DJ Yannick, Def Rhymz, Moskito Claus & DJ Geert, DJ Maurice en Gerlos DJ Team) welke samengebracht worden op het album van DJ Henry's Feesjuh. "Wil Je Op Mijn Fluitje Blazen" is een geweldige Nederlandstalige party bewerking van de superhit "Whistle" van Flo Rida. 

‘De 11 van Oranje’ bekendgemaakt
25-01-2013 16:29:00

Muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal hebben vandaag de definitieve lijst bekendgemaakt van ‘De 11 van Oranje’ van 2013. Deze ultieme carnavalshitlijst is door de gezamenlijke muziekredacties samengesteld op basis van het zwaarwegende advies van de ‘Raad van Elf van Oranje’, die bestaat uit vertegenwoordigers van carnavalsverenigingen.

Shary-An in Chocomel commercial
25-01-2013 16:17:00

Shary-An is vanaf morgen te zien en te horen in de nieuwe commercial van Chocomel. Speciaal voor Chocomel zong ze een volledige versie in van het nummer ‘Can’t live without’, dat al eerder kort te horen was in de vorige campagne van Chocomel. Het nummer is vanaf zaterdag ook via alle portals en Spotify te beluisteren en te downloaden. Shary-An speelt zelf ook mee in de commercial.

Prijswinnaars jubileumconcert Bouke bekend
25-01-2013 12:56:00

Op zaterdag 2 februari 2013 geeft Bouke een groot concert in het Hampshire Hotel in Emmen ter gelegenheid van zijn tienjarig jubileum. Samen met een live band brengt hij al zijn hits ten gehore en natuurlijk ook diverse covers van onder anderen Elvis Presley en Tom Jones! Wees er bij en reserveer uw kaarten via de webshop van roelofs-entertainment.nl. De zaal gaat open om 20.00 uur en de aanvang is omstreeks 21.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 20,- en aan de kassa € 25,-. Het TV Oranje Shownieuws mocht namens Roelofs-Entertainment 5 x 2 vrijkaarten verloten. De winnaars zijn: Saïmah van der Zwan (Almere), Anita de Vries (Bargercompascuum), Kees Heeren (Breda), Mirjam Gerritsen (Oldenzaal) en Miranda Heemskerk (Schoonoord).

Nieuwe uitdaging voor DJ Leen, DJ Nol, Roosy en DJ Pimpampeter
25-01-2013 11:57:00

5 shots in 7 seconden.  kan jij het sneller ? Après-ski of Carnaval vieren met je vrienden … dan gaat het ook “echt los”! Beetje sjansen, beetje lachen, beetje drinken. En ja dan ontstaan er competities, wie versiert de mooiste, wie vertelt de leukste grap en wie kan het meeste (shots) drinken…? Breng dit alles maar eens samen tot een lied…Dat was de uitdaging voor door de “D4” bestaande uit DJ Leen, DJ Nol, Roosy en DJ Pimpampeter (alias BOB): ze namen hiervoor een cover van “Will and the people” eens flink onder handen.

‘Moeder Ik Wil Bij De Revue’ verkrijgbaar op cd
24-01-2013 18:49:00

Afgelopen vrijdag verscheen een 2cd met sketches, conferences en liedjes uit de rijke historie van de Nederlandse revue. De cd’s bevatten humoristische sketches en conferences van grote namen als André van Duin, Wim Sonneveld, Snip & Snap en De Mounties. Daarnaast zijn er ook mooie liedjes uit de beginjaren van de revue, met Lou Bandy en broer en zus Louis en Heintje Davids. De basis van de Nederlandse revuetraditie werd gelegd door Henri ter Hall in 1898.

Leonie Meijer derde bij BNN IQ test
24-01-2013 16:21:00

Woensdagavond was de Nationale IQ test van BNN op TV. Onze Leonie Meijer deed mee en werd derde! Ze scoorde maar liefst 122 punten. Dit jaar ging het in De Nationale IQ Test om the battle of the generations. Twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en zestigplussers namen het tegen elkaar op in de studio. Komt wijsheid met de jaren? Presentatoren Patrick Lodiers en Valerio Zeno zochten het uit! Het resultaat?

Carnavals evergreen 'Bij ons staat op de keukendeur' in nieuw jasje gestoken
24-01-2013 14:19:00

Voor het naderende carnaval heeft Kees van den Heuvel samen met Johan Vlemmix nieuw leven geblazen in de carnavals evergreen "Bij ons staat op de keukendeur". De Twee Pinten scoorden er in 1969 een grote hit mee en wordt nog steeds tijdens carnaval veelvuldig ten gehore gebracht. Kees heeft muzikaal groot uitgepakt en verwacht dat deze versie de komende veelvuldig door de luidsprekers galmen in de diverse zalen waar feest wordt gevierd.

Gerard Koster gaat samenwerking aan met MB Music Group
24-01-2013 13:52:00

Gerard Koster, voormalig bewoner van het TV programma Secret Story is al een tijd bezig om zijn kunsten als DJ tot een hoger niveau te brengen. Dat gaat ontzettend goed. Het gaat zelfs zo goed dat er een samenwerking is aangegaan tussen DJ Gerard Koster en MB Music Group. Dat DJ Gerard Koster populair is blijkt wel uit de gegevens van de site DJ Guide daar staat Gerard nu op plaats 177 en dat is fantastisch. Wat de twee partijen verder samen nog gaan ontwikkelen is tot nu toe onbekend.

Nielson geveld door poliep op stemband
24-01-2013 13:43:00

Vanochtend maakte Nielson bekend een poliep op zijn stemband te hebben en op doktersadvies zo snel mogelijk geopereerd moet worden. De singer/songwriter zal hierdoor een aantal maanden niet kunnen optreden. De 23-jarige artiest die afgelopen vrijdag nog zijn tweede single ‘Zo Kan Het Dus Ook’ uitbracht en de hele week optreed tijdens de concertreeks ‘Vrienden van Amstel Live’, werd het afgelopen jaar bekend door zijn hitsingle ‘Beauty & de Brains’,  waarmee hij een 538 Jingle Ball Award voor ’538 Talent’ en een 100%NL Award als ‘Beste Nieuwkomer’ mee in de wacht sleepte. "Het klinkt misschien gek, maar ik kijk zelfs een beetje uit naar de operatie.

Mister Nightlife laat clip maken bij 'De Feesttrein'
24-01-2013 12:47:00

In 2012 nam Jan Hermans, beter bekend als zanger/toetsenist Mister Nightlife in de studio van Manfred Jongenelis het nummer "De feesttrein" op. De zanger uit Etten-Leur heeft al tal van liedjes uitgebracht waaronder "Iedereen wist 't", "Oh Carolien" en "Van de tent naar de kroeg". Voor de clip bij dit lied riep hij de hulp in van de shownieuwsredacteur van TV Oranje. Hij is in het dagelijks leven machinist bij de NS en heeft kunnen regelen dat er in diverse treinen opnames gemaakt konden worden.

Nieuwe single en videoclip van Trisha
24-01-2013 11:43:00

Met haar nieuwe single mogen we zeggen dat Trisha iets anders heeft gekozen. De Vlaamse Volkspop die ze brengt, komt nu zéker aan de orde. Ze wil met dit nummer iedereen aan het dansen krijgen. Zelf was ze van jongsaf aan altijd op de dansvloer terug te vinden en zeker toen het nummer van Johnny Wakelin 'In Zaire' te horen was. Nu heeft ze een nummer gevonden waar ze deze dans kan doen herleven. De M-Kids hebben deze dans in 2003 ook terug gerecovered met de 'Indianendans'...

Arjan Venemann brengt nieuwe single uit
24-01-2013 10:51:00

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt op 31 januari een nieuwe CD single uit.  Na het succes van de hit 'Hallo Hallo ' komt er een passend vervolg. Het betreft wederom een vrolijke meezinger met een hoog  après-ski  gehalte! ' Laat me 3000 jaren verliefd zijn ' is de titel van het nieuwe liedje. De tekst is geschreven door Pascal de Vormer die ook schrijft voor o.a. Rob Ronalds & Rob Zorn. Venemann heeft wederom zelf de productie gedaan, alsmede het inspelen van de instrumenten.

Leonie Meijer in duet met Joost Marsman
23-01-2013 20:24:00

Leonie Meijer brengt op 1 februari haar nieuwe single ‘Wacht tot ik bij je ben’ uit, een duet met niemand minder dan Joost Marsman. Marsman was in mei 2012 te gast bij haar concert in Studio 21 en dat vormde de basis van een mooie samenwerking. Het tweetal dook met elkaar de studio in en schreef het duet ‘Wacht tot ik bij je ben’. Het nummer is evenals Leonie’s vorige singles en debuutalbum ‘LOS’ geproduceerd door Daniel Gibson. Joost is bijzonder te spreken over de samenwerking.

Bertolf & Kasper van Kooten samen het theater in
23-01-2013 17:00:00

Bertolf & Kasper van Kooten hebben elkaar gevonden en duiken het theather in. De show ‘Harde Noten’ gaat op 20 februari officieel in première in De Kleine Komedie in Amsterdam.  De heren brengen samen ook een cd uit, de eerste single daarvan is “Woorden”. Een drummende zanger en een zingende gitarist. Een duo anders dan alle andere duo's, om de simpele reden dat ze nú al weten hoe en wanneer ze uit elkaar zullen gaan. Het begon met een ontmoeting in een Amsterdamse muziekclub.

Nieuwe single Mon Amour
23-01-2013 16:51:00

Het album “Sing me a Song” van Mon Amour kwam van niets op nummer 9 binnen in de album top 100! Voor de band een absolute primeur. De afgelopen 5 jaar heeft Mon Amour keihard gewerkt om zoveel mogelijk “vlieguren” te maken op de Nederlandse podia. Het harde werken lijkt z’n vruchten af te gaan werpen. De naam Mon Amour begint steeds bekender te worden. Mede door het enthousiasme tijdens de live optredens, de fraaie sound en de aandacht die de band voor de fans heeft begint de fanbase te groeien. Het album “Sing me a Song” is de eerste, geheel eigen productie van Mon Amour.

Zeeland en Brabant slaan handen in één!
23-01-2013 16:08:00

Het nieuwe feestduo The Party Boys hebben hun eerst feest/apresski hit uitgebracht. Deze Zeeuws-Brabantse combinatie die bestaat uit Wilbert van de Water (o.a. eigenaar van De Ster in Nieuwkuijk) en Patrick Roelands beter bekend als DJ Bee staan garant voor één en al feest. Hun eerste single “De Baksteen” (is die al gaar) is daar het levende bewijs van. Midden jaren 80 bracht Het Klein Orkest deze single voor het eerst uit. The Party Boys hebben samen met hun producer dit nummer tot een ware feeststamper anno 2013 omgebouwd.

Nieuwe single 'Als ze Lacht' voor Michiel Ruijter!
23-01-2013 15:55:00

De inmiddels 30 jarige Michiel Ruijter is afkomstig uit Woerden. Met de release van zijn nieuwe uptempo single 'Als ze Lacht' is gekozen een vast team te creëren. Zo zijn de single en bijbehorende videoclip geproduceerd in de studio van Ger Oerlemans, zijn de foto’s gemaakt door Woods Fotografie en wordt de single uitgebracht op het label van Sterren Music! Na de succesvolle introductie die de vrolijke zanger beleefde is Michiel Ruijter van plan zich te presenteren voor een steeds groter wordend publiek!

Adya & Manuel Palomo komen met Valentijnsplaat
22-01-2013 20:46:00

Adya is al jaren stijgende op de showbizz ladder. Zijn cd’s gaan in heel Europa als warme broodjes over de toonbank. In Duitsland heeft hij ere metaal gehaald voor de verkoop van het laatste album. Manuel Palomo is de finalist van het populaire Belgische programma Idols in 2011. Met zijn liedjes heeft hij vele harten veroverd en daarna nog velen bijgekomen. Manuel is een veelgevraagd artiest in Belgie en hij gaat nu samen met Adya Europa binnen trekken. De eerste kennismaking met dit duo was mey het nummer Silent Night eind 2012

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop