RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
K3 lanceert nieuwe single met oranje randje
02-02-2012 15:52:00

In de jubileumweek waarin het Koninklijk huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima centraal staat, lanceert K3 een nieuwe single met een oranje randje. Een liefdesbrief heeft elk meisje wel eens geschreven en advies over de liefde kunnen we ook altijd gebruiken. En waar kun je dan beter zijn dan bij Prinses Máxima, die een échte prins aan de haak heeft geslagen? Het romantische, vrolijke liedje 'Willem-Alexander' is de tweede single van het nieuwste K3-album 'Eyo!' en heeft zelfs al voor de releasedatum aardig wat stof doen opwaaien. 'Liefste Máxima, ik stuur jou deze brief omdat ik iets moet bekennen. Liefste Máxima, ik ben een beetje verliefd op die mooie prins van jou'.

Hollands glorie in Roemenië
02-02-2012 15:46:00

Jan Keizer en Anny Schilder zijn  na een succesvol verlopen concert in Roemenië gevraagd om opnieuw op te treden in het Balkanland. Op 21 december stond het Volendamse duo samen met First Show Band in de Roemeense stad Sibiu voor circa vierduizend dolenthousiaste fans. Ondanks problemen met de apparatuur en de kleding die op het allerlaatste moment met een privévliegtuig naar Roemenië moest worden gebracht, was het optreden dermate succesvol dat de Roemeense promotor het tweetal terug heeft gevraagd.

Splinternieuwe single Chris de Roo verschijnt op 15 februari
02-02-2012 05:27:00

Chris de Roo is al jaren bezig in het entertainment vak  en heeft al meerdere cd’s op naam. Zijn bekendste nummer is zonder twijfel “Ergens hier op deze wereld”.  Het nieuwste schijfje van Chris krijgt de titel “Kus me heel de nacht” mee en het nummer is afkomstig uit Duitsland waar het mateloos populair is in de uitvoering van Semino Rossi. Een heel ander nummer als al het repertoire wat hij tot nu toe heeft uitgebracht. Het nummer is geproduceerd door Gerto Heupink van de Soundwizard Studio. Zelf verwacht hij veel van dit nummer.

Peter Loree, Rogier & Co gieten “Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben” in nieuw vaatje
01-02-2012 19:28:00

Samen met Rogier van Oosterhout en DJ Coenio heeft Peter Loree van “Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben” een regelrechte carnavalskraker gemaakt. Deze track heeft alles in zich om massa’s mensen in de polonaise te krijgen! Peter Loree, Rogier van Oosterhout en DJ Coenio zijn ervan overtuigd:" Dit wordt DE carnavalskraker van 2012! Probeer bij deze track maar eens stil te blijven staan; dat is bijna onmogelijk!  

Mike Angelo presenteert debuutsingle in Breda
01-02-2012 19:04:00

Op zondag 25 maart 2012 presenteert Mike Angelo z'n debuutsingle bij Café Biljart D'un Hoeck aan de Haagweg 34 in Breda. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 13.00 uur en de entree is geheel gratis. Meewerkende artiesten zijn: Janus, Denans, Sander Kwarten, Petra Van Gennip, Marco Korenbrits, Wesley Ponsen, Jolanda, Danny Swinkels, Melissa, Guus, Marcel Kroone, Dayane, Jordan, Cynthia, Evert Van Huygevoort en Patrick van Rijsewijk. De presentatie is in handen van Geert Harding. 

Toneel Koninklijk Theater Carré twee keer voor Liesbeth
01-02-2012 17:44:00

Op 14 januari 2012 startte de afscheidstournee van Liesbeth List, met de naam 70 jaar Liesbeth List, langs een aantal theaters in Nederland. Dit zal de laatste keer zijn dat Liesbeth List met zo’n grote tournee in de Nederlandse theaters is te zien. Kortom: Liesbeth List neemt afscheid. Het publiek wist massaal de weg naar het theater te vinden om Liesbeth nog een keer te zien optreden.

Ome Piet steelt de show op zijn accordeon
01-02-2012 17:23:00

Accordeonist Ome Piet werd onlangs 60 jaar. Zoals gebruikelijk speelde hij op dit feestje een aantal deuntjes op zijn accordeon en steelde weer de show. De verrassing was groot toen Ome Piet na het spelen van zijn accordeon door de familie zijn allereerste single uitgereikt kreeg. Zo trots als een pauw zegt Ome Piet: "Dat ik dit nog mag meemaken, ik speel al ruim 45 jaar op mijn accordeon en nu is mijn eerste single een feit". De single verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label en wordt landelijk gedistribueerd.

Nederlandse zangeres bedolven onder nominaties Music Awards
01-02-2012 15:56:00

Nederland is goed vertegenwoordigd met de zangeres Dina Medina op het Cabo Verde Music Awards dit jaar. Maar liefst 8 keer is de van oorsprong Schiedamse genomineerd. Zo maakt Dina Medina kans op onderscheidingen voor ondermeer Beste Vrouwelijke Vocalist, Beste Akoestische Album en Liedje van het Jaar. De Cabo Verde Music Awards is een internationaal muziekevenement en wordt op 10 maart 2012 georganiseerd in Praia in Kaapverdië. De show zal wereldwijd te volgen zijn op televisie en internet. Dina Medina neemt het op tegen meer dan 50 Kaapverdische artiesten uit heel Europa, Afrika en de Verenigde Staten.

Maico komt met nieuwe single
01-02-2012 15:45:00

Na het succes van de twee vorige singles van Maico “Liefde is een virus” en “Zoveel Moois”, welke bij veel radiostations hoge noteringen behaalden in diverse Nederlandstalige hitlijsten en nog steeds veel airplay krijgt, wordt het nu weer tijd voor een opvolger.“Jij” is de titel van Maico zijn nieuwe single. Dit keer een lekker aanstekelijk meezing up-tempo liedje. En is even als zijn vorige single “Zoveel Moois”opgenomen  in de studio van Terry West Productions.

DJ White & Mister f met romantische Valentijn song
01-02-2012 15:23:00

Met nog 14 dagen te gaan komen DJ White & Mister F met een mooie romantische Valentijns song. Het idee ontstond vorige week toen DJ White een grote bos rozen kreeg van een fan. Het nummer wat gisteren is geplaatst op youtube, begint nu al vorm te krijgen. Verschillende radio zenders hebben hun interesse al getoond. De DJ's hopen met deze romantische plaat menig liefdespaar een speciaal Valentijns moment te bezorgen. Valentijn blijft een dag van verrassingen en dit geldt ook voor de makers van dit nummer.

Joop en Rudi knallen de lijsten binnen
01-02-2012 15:05:00

Het begin van het nieuwe jaar is goed begonnen voor het nieuwe duo Joop en Rudi. Onlangs maakten ze definitief hun intreden in de Nederlandse muziek scene en komen keihard binnen knallen met hun spetterde carnavalskraker 1,2,3.  Meteen scoren ze (op eerlijke wijze!!) een hoog aantal views op YouTube, binnen enkele dagen worden ze dan ook opgepikt door Pitch Up Records en krijgt de single een officiële release. Deze is vanaf vandaag te downloaden en vanaf 4 februari in de betere muziekwinkel te verkrijgen.

JAMAHEJA door Life4You naar Duitsland !?
01-02-2012 04:22:00

Naar aanleiding van de uitzending van Life4You van afgelopen zondag waarin de Gebroeders Ko hun inzending "Jamaheja" voor het nationale songfestival ten gehore brachten zijn KO & KO ( artiesten naam Gebr. Ko Duitsland ) dinsdag gebeld door hun Duitse contactpersoon bij EMI of zij dit nummer deze zomer willen uitbrengen in de Duitsland , Oostenrijk en Zwitserland. Geweldig nieuws dus voor de Gebroeders  Ko die hun nummer in Nederland niet geselecteerd zagen voor het Nationaal Songfestival....

‘Candlelight’ blijft op 100% NL
31-01-2012 17:49:00

Het programma ‘Candlelight’ is ook komende twee jaar te horen op 100% NL. Het langst lopende programma van de Nederlandse radio, gepresenteerd door Jan van Veen, blijft elke zondag tot en met donderdag te horen tussen 23:00 en 0:00 uur op 100% NL. Jan van Veen: “Sinds 2008 is ‘Candlelight’ te horen op 100% NL. En ik vind het bijzonder dat we vandaag op Nationale Gedichtendag bekend kunnen maken dat ik ook de komende twee jaar nog te horen op het station met ‘De Muziek van Nederland’.

Andries lanceert nieuwe single “Het Spel”
31-01-2012 15:54:00

De Utrechtse zanger Andries, die al 9 jaar aan de weg timmert als zanger van het Nederlandse lied, lanceert aankomende week zijn nieuwe single “Het Spel”. Andries die in 2004 succes had met zijn eerste debuut single “ Verliefd op jou”, heeft al diverse single’s op de markt gebracht. Waaronder “ Zomer en Olé, Was ik met kerstmis maar bij jou en Leef je leven (Un Dos Tres)”. Na ruim 2 jaar niets te hebben uitgebracht komt Andries nu met de single “ Het Spel ”, een serieus nummer met een Doe Maar tintje.

Dirk Meeldijk stort zich in het carnavals gedruis
31-01-2012 15:38:00

Na het succes van “Het Hoeft Niet Meer Van Mij” is Dirk Meeldijk de studio weer ingegaan om een nieuwe knaller op te nemen. Dit keer een geweldige carnavalsplaat. Met “Alle Mensen Zijn Gelijk” bewijst Dirk dat hij nog steeds bij de grootste volkszangers van Nederland hoort. “Alle Mensen Zijn Gelijk” is een prima plaat voor radio & café.

John de Bever & Charlène deelden samen een geheim
31-01-2012 15:14:00

Wordt John de Bever de nieuwe gastpresentator van Voetbal International? Is Charlène opnieuw zwanger? Gaat John de Bever scheiden? Drie maal néé! John de Bever & Charlène hebben in het diepste geheim gewerkt aan een muzikale samenwerking die eind februari resulteert in hun duet single ‘Als je alles hebt (dan kun je veel verliezen)’! Een uniek en veelbelovend nieuw Nederlands zangduo is hiermee geboren! Emile Hartkamp staat garant voor tekst en muziek van de gezellige meezinger.

Frank Smeekens heeft prachtige nieuwe single “Ik wil jou”
31-01-2012 14:57:00

De uit Tilburg afkomstige zanger Frank Smeekens heeft zojuist de studio van Waylon van der Heijden (DJ Goldfinger) met een goed gevoel verlaten. Hij heeft de single “Ik wil jou” opgenomen en kenners uit het vak verwachten dat het een dijk van een hit gaat worden. Het vrolijke, up-tempo, pakkend en dansbaar lied is een buitenlands nummer met een Nederlandse tekst, geschreven door Frank zelf. M.m.v. de backing vocals: Bianca Folkers & Ewan Mack is er weer een prachtige produktie uit de studio van Waylon gerold.

Nieuwe single voor Frank Verkooyen
31-01-2012 04:17:00

Frank Verkooyen is al jaren geen onbekende meer in het feestcircuit en iedereen kent hem wel van de kroegstampers 'Kom wie wil er met mij dansen', 'Ineens gaat het leven' en 'Waar was je nou'. Tevens is Frank nog steeds graag aan het produceren en componeren voor andere artiesten. O.a. Rob van Daal, Frans Duijts en René Schuurmans vinden de weg naar zijn studio 'The Boom! Music Breda'. Met het succes van zijn laatste single 'Voorbij' is Frank een nieuwe weg ingeslagen en verwacht hij die koers voorspoedig te volbrengen, kortom het wordt tijd om de horizon te gaan verbreden. De nieuwe single van de Bredase zanger, een nummer wat overal voor een feestje kan zorgen, wordt deze week gelanceerd.

“Mijn hart is niet van steen” nieuwe single van Anita Hulshof
30-01-2012 20:25:00

Na het succes van "Mijn dochter" waarmee ze o.a. de RADIONL Café Troffee won en in diverse hitlijsten heeft gestaan kon het natuurlijk niet uitblijven dat een vervolg niet lang op zich kon laten wachten.  In een vol buurthuis in Groningen was het afgelopen zaterdag dan ‘eindelijk’ zover dat de fans, familie, vrienden en bekenden van Anita Hulshof het nummer konden gaan beluisteren. "Mijn hart is niet van steen"is de titel en Anita hoopt dat het nummer net zo goed wordt gedraaid als haar vorige single.

Wie wordt de ‘Beste DJ van Nederland 2012’
30-01-2012 19:07:00

Vrijdagavond 3 februari is het zover! De start van de allereerste voorronde van de ‘Beste DJ van Nederland 2012’. Dan strijden de beste 5 DJ’s van de provincie Overijssel tegen de beste 5 DJ’s uit Gelderland. De organisatie is in handen van Arsanio Wiet van Stichting Hollands Talent in Dedemsvaart i.s.m. met partners als Bax-shop.nl, UDG, Dance-tunes en popkoepels.

RADIONL Carnavals Kneiter Award 2012!
30-01-2012 18:24:00

RADIONL gaat ook dit jaar weer op zoek naar de grootste carnavalshit van het jaar. Alle sterren met een Nederlandstalige carnavalsbijdrage maken kans op de Carnavals Kneiter Award 2012. De winnaar wordt op donderdag 16 februari, voor het carnavalsweekend, bekendgemaakt. Deze week kunnen alle artiesten van Nederland hun carnavalssingle mailen naar carnaval@radionl.fm of opsturen naar RADIONL, Postbus 248, 8600 AE in Sneek, onder vermelding van Carnavals Kneiter 2012.

Jan Rietman lanceert nieuwe single als eerbetoon aan rock & roll icoon Arnie Treffers
30-01-2012 17:32:00

Na een verblijf van bijna een jaar in de USA is Jan Rietman terug op Nederlandse bodem. Het nummer ‘You Should Have Seen Us Rock’n Rollin’’ is de eerste single van zijn Nashville recordings. De single is een eerbetoon aan rock & roll icoon Arnie Treffers van Long Tall Ernie & The Shakers en is vanaf 3 februari verkrijgbaar. Begin jaren 70 raakte Jan Rietman betrokken bij Long Tall Ernie & The Shakers. Vanaf het moment dat de fel oranje bandbus dwars op de stoep van de snoepwinkel van de familie Rietman geparkeerd werd.

Nieuw talent Jack Verduyn komt met single
30-01-2012 06:33:00

Jack Verduyn komt met zijn eerste single “Wat moet ik zonder jou beginnen” . Hij zingt al een aantal jaren niet onverdienstelijk en heeft hiermee al menig (muzikaal) hart weten te veroveren. Een wens gaat nu in vervulling doordat Frank van Etten een prachtig nummer schreef en deze vervolgens werd opgenomen bij Studio DiMario te Den Bosch. Met de release van “Wat moet ik zonder jou beginnen” op het Rood-Hit-Blauw label gaat Jack voor een volgende stap voorwaarts in zijn carriere.

Martin Vincken geeft nieuwe single gratis weg
29-01-2012 10:50:00

"Onder de douche" is de opvolger van de in november uitgekomen single “Weekendje Parijs” van Martin Vincken. Om Martin en de nieuwe single nog verder te promoten is gekozen om de wals en apres- skiversie beide gratis beschikbaar te stellen als downloads voor iedereen. “Onder de douche” is niet echt nieuw, de welbekende Amsterdamse zanger Johnny Jordaan heeft dit nummer namelijk ooit uitgebracht, maar is nooit bekend geworden bij het grote publiek.

Django Wagner onterecht op poster
28-01-2012 21:36:00

Django Wagner treedt 29 januari niet op in 't Seepaardje Den Haag. Er wordt ten onrechte met zijn naam geadverteerd. Django is niet geboekt. Om teleurstelling van de fans te voorkomen, adviseert BME Bookings om op 29/1 niet naar 't Seepaardje te gaan. Django Wagner treedt wel op in Den Haag op 4 februari in Le Paris.

Succesvolle start Theatertour “Tussen Jou En Mij” Wolter Kroes
28-01-2012 18:29:00

Vrijdagavond was het de première van Wolter Kroes zijn nieuwe theatertour “Tussen jou en mij”. Met veel succes starte hij zijn tour in de Schouwburg van Almere en werd daar goed ontvangen. Jong en oud zongen zijn nummers mee, maar er werd ook flink gedanst en geluisterd naar zijn ballads. Bij liedjes als "Ik heb de hele nacht liggen dromen" en "Viva Hollandia" gingen de mensen compleet uit hun dak! Wolter Kroes zong ook zijn nieuwe single "Doe ik het goed". Dit nummer is geschreven door Guus Meeuwis. 

Talentloze Bredanaars maken carnavalsliedje
28-01-2012 17:37:00

Dj’s Bas Bakker en Mark van Tilborgh van StadsRadio Breda zijn een spontane actie gestart om een carnavalsliedje te maken. De uitdaging van het duo was om zonder enig zangtalent een feestelijk nummer te maken en dat ook nog uit te brengen. Over enkele weken barst in Breda en wijde omstreken het carnaval weer los. Langzaam begint de gekte al vorm te krijgen met bijvoorbeeld de Klûntocht in de Bredase binnenstad op zondag 29 januari. “Voor ons een mooi moment op een prachtige plaats om onze videoclip op te nemen”, vertelt dj Mark.

www.ikwilineenclip.nl brengt artiesten en figuranten bij elkaar
28-01-2012 14:50:00

www.ikwilineenclip.nl is de website voor figuranten die graag in een clip willen spelen en artiesten die mensen zoeken voor in hun clip bij elkaar brengt. Ben jij Vuurspuwer, jongleur of goochelaar, kun jij goed dansen, zingen of acteren of vind jij het gewoon leuk om een keer mee te spelen in een clip of ben jij artiest en op zoek naar een bodybuilder, model of een grote groep gezellige mensen voor in jouw clip?

Weerdenburg gaat feesten met 'Laag bij de grond'
27-01-2012 16:27:00

Met zijn laatste single "Verslaafd aan jou" scoorde Jeroen Weerdenburg enorm goed op de diverse radiozenders. Het jaar is voor deze in Amsterdam geboren zanger nog maar net begonnen of de eerste plannen zijn al uitgewerkt namelijk de release van een nieuwe single. Het is een nummer met een tekst welke wel eens een ware rage kan worden. "Laag bij de grond" is de titel en herbergt alles in zich wat je erbij kan en mag verwachten. Het lied is feestproof en zal op menig feest gedraaid en gezongen gaan worden.

Boudewijn de Groot reikt album uit aan 3JS
27-01-2012 15:53:00

Tijdens een feestelijke presentatie in Volendam kreeg 3JS vanochtend het eerste exemplaar van hun nieuwe album “4 Elementen” uitgereikt door niemand minder dan Boudewijn de Groot. Na de overhandiging speelde het trio een aantal nummers van dit nieuwe, vierde album. Tijdens de presentatie was er ook aandacht voor de huidige theatertour.

Wederom feestsingle van D’n Henk & Kevin
27-01-2012 13:57:00

D’n Henk & Kevin begeven zich voor de tweede keer in het artiesten leven. D’n Henk bekend van “Zet de kraan maar open" heeft al meerder feestnummers op zijn naam staan en vindt het "ow" zo leuk om met zijn zoon samen te entertainen. Dit jaar brengen zij een gezellige carnavals cd  welke samen gesteld is door John Goos, bekend van Duo DAAROM?!  Het schijfje wordt wederom uitgebracht door Vincent Produkties op het VNC label. De  éérste track kent een aantal oude bekende nummers van eerdere carnavalskrakers.

One Two Trio komt met een Broodje Worst
27-01-2012 13:25:00

Een ode aan hun held Hans Teeuwen. Al langer wilde One Two Trio wat doen met een liedje van Hans Teeuwen. Bij het zien van zijn t.v show in combinatie met een idee van DJ Galaga was het snel duidelijk. Nog diezelfde nacht zijn zij de studio ingegaan en is de One Two Trio uitvoering van 'Broodje worst' een feit. Een feestplaat met een giga onzin gehalte maar daardoor erg aanstekelijk voor de carnaval en apreski! Of je wilt of niet, je zingt hem direct mee....

De Gebroeders KO aanstaande zondag bij Life4You op RTL4
27-01-2012 13:13:00

De Gebroeders KO zullen aanstaande zondag 29 januari te gast zijn in het RTL 4 programma Life4You. In de uitzending die om 17.25 begint zullen Ton en Gerard  hun songfestival inzending "Jamaheja"gaan zingen. Het duo uit Raamsdonksveer verovert momenteel in rap tempo Nederland met hun nieuwe feestsingle "Eén bitterbal". Met de carnaval voor de deur zou dit nummer zomaar De Carnavalskraker van 2012 kunnen worden.

Nieuwe datum concert Ilse DeLange
27-01-2012 12:55:00

De nieuwe datum van het Ilse DeLange-concert ‘Ilse DeLange GelreDome II’ is bekend: 14 september 2012. Dit is de vervangende datum voor het concert van 23 maart 2012, dat is uitgesteld in verband met het overlijden van haar vader. “Het was fijn dat ik de rust kon nemen om bij mijn familie te zijn. Het gemis is groot, mijn vader was een vrolijk mens en vulde met zijn lach en praatjes snel het huis… nu is het stil. Maar we gaan door en zullen proberen, net als hij, weer van het leven te genieten! En ja, het kriebelt ook weer om aan de slag te gaan.

Edsilia Rombley lanceert nieuwe single
26-01-2012 20:58:00

'Ik laat je niet alleen' is de nieuwe single van Edsilia Rombley. Deze single is een vrolijke noot aan het begin van een nieuw jaar. De single 'Ik laat je niet alleen' heeft een heerlijke feel good vibe en ligt erg prettig in het gehoor. 'Ik laat je niet alleen' is de tweede single afkomstig van het onlangs verschenen album 'Uit mijn hart'. Edsilia is al jaren één van de populairste zangeressen van Nederland en weet steeds weer te zorgen voor een verrassende sound. De single 'Ik laat je niet alleen' is deze week in promotie gegaan.

81-jarige Vlissingse zanger Wim Roma bij 'Evers reikt uit'
26-01-2012 18:16:00

Ter gelegenheid van zijn 12,5 jarig jubileum van Evers Staat Op organiseerd Edwin Evers de enige echte awardshow "Evers reikt uit" waar iedere artiest op het podium altijd prijs heeft. Naast vele andere bekende artiesten als Jan Smit, Nick & Simon, Guus Meeuwis, Gerard Joling, 3J's, Iris Kroes, George Baker komt ook de 81-jarige Vlissingse zanger Wim Roma, in aanmerking voor een award. Wim Roma is bekend van het nummer "Laat opa maar schuiven" en zijn legendarische live-interview tijdens Edwin Evers Staat Op.

Tino Novelli zoekt figuranten voor opnames videoclip
26-01-2012 15:44:00

Voor de opnames van de videoclip van de single ‘Grenzeloos’ is zanger Tino Novelli op zoek naar figuranten. De videoclip zal op zondag 5 februari opgenomen worden in o.a. Club Paparazzi in Valkenswaard. De single en videoclip zullen op 25 februari landelijk uitgebracht worden. Voor de clipopnames van de 25 februari te verschijnen nieuwe single is Tino Novelli op zoek naar ongeveer 80 figuranten. Tijdens de opnames in Club Paparazzi zullen zij  fungeren als publiek tijdens een show, de opnames zullen tussen 12.30 en 15.00 uur plaatsvinden in de club in Valkenswaard.

TV Oranje, Radio Oranje Nationaal en Wolk9 presenteren gezamenlijke ‘Carnaval Top 100’ CD
26-01-2012 15:23:00

Muziekzender TV Oranje, Radio Oranje Nationaal en platenmaatschappij Wolk9 pakken dit jaar gezamenlijk flink uit met carnaval. Als aftrap van het feest der zotten presenteren ze deze week het verzamelalbum ‘Carnaval Top 100’, 4 CD’s met daarop oude en nieuwe carnavalskrakers van o.a. Arie Ribbens, Frans Bauer, De Deurzakkers, Gerard Joling, De Twee Pinten, De Sjonnies, Vader Abraham, Marianne Weber, Dennie Christian en Johnny & Rijk.

Glenn van Dijk heeft echt pech! Heb Ik Dat…!
26-01-2012 14:39:00

Na het grote succes van zijn vorige single “Schatje ik haal je met de trekker op” die een NR.1 positie bij onze zuiderburen heeft bereikt is Glenn de studio ingedoken voor iets heel anders! Maar zoals het gezegde al doet vertellen, wat de boer niet kent vreet die niet. Is het nu de vraag, of dit ook voor Glenn zal gelden. De titel spreek voor zich “Heb Ik Dat…!”. Hierbij sluit Glenn een hectisch jaar af en zal hij zijn behaalde successen verder willen uitbereiden. Zo stond Glenn afgelopen jaar samen met o.a. René Schuurmans in een afgeladen feesttent.

Bouke geeft twee concerten
26-01-2012 14:29:00

Het is weer zover! Bouke geeft op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2012 zijn jaarlijkse live concert in het Eden Hotel Emmen. Naast zijn eigen Nederlands- en Engelstalig repertoire zingt Bouke covers van o.a. Elvis Presley en Tom Jones. Bouke wordt met recht ingeschaald bij de beste vocalisten van ons land. Voor meer informatie: www.bouke.nu.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

                             Jeffrey Heesen - Jij

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl