RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Carice van Houten treedt op bij Engelse Isle of Wight Festival
08-04-2013 20:31:00

Carice van Houten zal dit voorjaar optreden tijdens het iconische Britse festival Isle Of Wight, dat van 13 tot en met 16 juni plaatsvindt op het Ilse of Wight, een eiland voor de zuidkust van Engeland. Carice, die eind september vorig jaar haar debuutalbum ‘See You On The Ice’ uitbracht, zal daar met haar band op zondag 16 juni optreden naast grote internationale namen als Bon Jovi, The Killers en The Stone Roses. “Ik ben zo trots dat ik ‘ons kindje’ daar kan laten zien.

Jaman scoort ook met 'Spoken bestaan niet'
08-04-2013 20:14:00

Na de meezingers ‘’Overal ter wereld’’, ‘’Laat me los en  Laat me vrij’’ scoort Jaman nu met "Spoken bestaan niet". Het is een gevoelige smartlap dat nostalgische gevoelens oproept uit de kindertijd. In twee dagen tijd heeft dit geweldig leuke nummer al meer dan 10.000 hits op youtube! Een fantastisch resultaat. Vrijdagavond was Jaman nog heel eventjes te zien bij SBS6 in de talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen waarin men op zoek is naar een nieuwe volkszanger.

Nieuwe single Rika in aantocht
08-04-2013 09:47:00

Zangeres Rika uit het Drentse Anloo heeft vorige week een nieuwe single ingezongen in de studio van Terry West. Een lekker zomers nummer met de titel "Arrivederci" welke geproduceerd is door L & G producties. De tekst en muziek zijn dit keer van Johan Meijers, die ook verantwoordelijk is voor de laatste single van Lucas en Gea. De presentatie van de single is op zondag 19 mei vanaf 14.30 uur op bij Camping Anloo aan de bosweg te Anloo.

Jan Beuving, Nico Brandsen en Angela Groothuizen winnaars Annie M.G. Schmidtprijs 2012
07-04-2013 22:25:00

De Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, is toegekend aan Jan Beuving, Nico Brandsen en Angela Groothuizen voor hun lied Vinkeveen. De prijs werd uitgereikt door Boris van der Ham in het Amsterdamse Theater Bellevue.

Daan heeft de Oranje Kroon
07-04-2013 10:36:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 8 april is dat ‘Samen’, de nieuwe single van Daan. De als Daniëlla Natasja Vermeulen geboren zangeres is van vele markten thuis. Ze zong in diverse bandjes, speelde gastrollen in soapseries en bestiert een eigen damesmodewinkel. Nu is ze dus ook actief  als solozangeres met ‘Samen’, een vrolijk popliedje over de nieuwe liefde in haar leven, over elkaar vrij laten en toch samen zijn.

Win vrijkaarten voor Brabant Toppers
07-04-2013 10:30:00

Op dinsdag 23 april a.s. zijn de TV opname van Toppers van Oranje, Brabant, Limburg en Zeeland Toppers in het Van der Valk Hotel Princeville aan de Princenhage 5 in Breda. Ook de line-up liegt er niet om; Monique Smit, Tim Douwsma, Dennie Christian, Jeronimo, Henk Damen, Dean Saunders, Dries Roelvink, Djumbo, Fantastico’s,  Ben Cramer, e.v.a.  In totaal zullen 24 artiesten acte de presence geven. Ook zijn er een aantal TV primeurs, w.o. de groep Exit die in de jaren 80 een hit scoorde met “Kom bij me terug” en die opnieuw is uitgebracht. 

‘Groots Overzee’ op Curaçao
07-04-2013 10:26:00

De Groots met een zachte G concerten van Guus Meeuwis op 7, 8 en 9 juni in het Philips Stadion in Eindhoven zijn uitverkocht! Guus kondigde onlangs in het radioprogramma van Edwin Evers een nieuw concert aan op een wel heel bijzondere locatie: Curaçao. Onder de noemer Groots Overzee geeft Guus daar op 29 april een avondvullend concert op het prachtige witte strand van het eiland. Het is niet de eerste keer dat Guus zijn 'Groots' concerten verplaatst naar een andere locatie, naast zijn vertrouwde thuisbasis in Eindhoven.

Nederlandse boyband MainStreet in voorprogramma Justin Bieber
06-04-2013 12:42:00

De immens populaire Nederlandse boyband MainStreet is gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van Justin Bieber in het GelreDome op zaterdag 13 april. Het succes van de band is internationaal niet onopgemerkt gebleven waardoor zij een zeer waardige vervanger zijn van Carly Rae Jepsen die helaas verhinderd is. Hoewel de hunks pas sinds twee jaar een band vormen, is de naam MainStreet nu al niet meer weg te denken uit de harten en dromen van vele Nederlandse tienermeisjes.

Nieuwe single ‘1001 Nacht’ voor de Toppers
06-04-2013 02:10:00

Dit jaar, op 24, 25 en 26 mei, staan de Toppers voor het negende jaar garant voor het grootste Meezingfeest van Nederland. Om iedereen vast in de feeststemming te brengen komt vandaag de single '1001 Nacht' uit. Een Nederlandstalige bewerking van de monsterhit 'C'est la Vie' van de Algerijnse zanger Khaled. Een nummer waar de Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom op geheel eigen wijze invulling aan hebben gegeven. 'Er zijn veel artiesten over de hele wereld die dit nummer geprobeerd hebben te coveren....

Ronnie Tober en radioshow Wekker-Wakker! schrijven liedje 'Majesteit ik vind u geweldig'
05-04-2013 13:43:00

Ronnie Tober brengt maandag 8 april om 9.45 uur in radioprogramma Wekker-Wakker! een ode aan de koningin met een speciale versie van zijn bekende hit “Ik vind u geweldig”. De nieuwe tekst op het liedje genaamd;  “Majesteit, ik vind u geweldig”  is geschreven door Wekker-Wakker! Presentatrice Myrna Goossen daagde de zanger woensdagochtend uit om het liedje “Majesteit ik vind u geweldig” te zingen.

Ralf Mackenbach teruggekeerd uit Rusland
05-04-2013 13:35:00

Ralf Mackenbach is een hele ervaring rijker teruggekeerd uit Rusland, waar hij zich heeft ingezet voor het Instituut Menselijke ontwikkeling. Op 27 maart stapte hij samen met zijn ouders Heleen & Ronald en broer Roel op het vliegtuig voor deze werkvakantie en op 1 april keerde de zanger weer terug in Nederland. Ralf omschrijft zijn trip als te vet. “De optredens daar waren echt heel speciaal...

Met Veldhuis & Kemper onder de douche
05-04-2013 13:27:00

Na een fantastische tour met 'Dan maar niet gelukkig' gaan Veldhuis & Kemper in het najaar van 2013 een gelimiteerde ronde doen met het nieuwe programma 'Onder De Douche'. Voor een keer zetten ze in deze bescheiden tournee nu eens vooral de liedjes in de schijnwerpers. Onder begeleiding van meesterlijke muzikanten komen zo de leukste, mooiste, grootste en kleinste liedjes uit hun oevre voorbij. En er wordt verteld. Want een avond Veldhuis & Kemper is natuurlijk niet compleet als er niet gesproken, getwijfeld en vooral veel gelachen wordt.

Debuutalbum van MainStreet op nummer 1 binnen in de Album Top 100
05-04-2013 13:16:00

‘Breaking The Rules’, het debuutalbum van de Nederlandse boyband MainStreet is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de GfK Album Top 100. Een unieke prestatie voor een debuutalbum van een Nederlandse band. Sinds deelname aan het Junior Songfestival 2012 is de populariteit van MainStreet echter enorm. Hun videoclip bij ‘Stop The Time’, het nummer waarmee ze afgelopen oktober deelnamen aan de finale van het Junior Songfestival, is op YouTube al 3 miljoen keer bekeken.

Nick en Simon nemen nog 20 extra versies van ‘Julia’ op
05-04-2013 10:56:00

Na de aanhoudende stroom reacties van teleurgestelde fans hebben Nick & Simon besloten om nog 20 extra versies op te nemen van het liedje ‘Julia’. Eerder namen zij 154 namen op naast de originele ‘Julia’, waarvan er één nog altijd niet bekend is gemaakt. Nu is besloten om nog één extra dag de studio in te duiken met producer Gordon Groothedde. Fans kunnen zelf suggesties insturen via de Facebook pagina van Nick & Simon. De 20 extra versies en de nog onbekende versie worden op vrijdag 26 april uitsluitend digitaal uitgebracht.

3JS verrassen Leonie Meijer met Luister Maar
04-04-2013 21:02:00

Voorafgaand aan een optreden van 3JS is Leonie Meijer gisteravond in Almere overvallen door Jan, Jaap en Jaap. De drie bekende Volendammers wisten dat Leonie naar hun optreden zou komen en verrasten haar met een bijzondere editie van haar tweede studioalbum Luister Maar. Luister Maar ging afgelopen vrijdag in release en kwam deze week op nummer 8 binnen in de midweek charts van de GFK Album top 50.

Zanger Gerry Holland tekent exclusief platencontract met Adrie van den Berk
04-04-2013 17:20:00

Vandaag heeft de Amsterdamse zanger Gerry's Holland een exclusief platencontract getekend met Adrie van de  Berk. De in Mokum geboren en getogen zanger in hart en nieren trok in 2012 de stoute schoenen aan en nam contact op met de bekende producers Emiel Hartkamp en Norus Padidar. "Ik wil graag mijn stad bezingen, ik wil liedjes uit de tijd dat Mokum met Tante Leen en Johnny Jordaan zo mooi over de Westertoren zongen...

Patrick van Rijsewijk lanceert vierde single
04-04-2013 15:12:00

Bijna drie jaar na de release van zijn eerste single “ Jij bent een wereldmeid”  lanceert de Tilburgse zanger Patrick van Rijsewijk  zijn vierde single “Gebrek aan eerlijkheid".  Al drie eerdere single’s kregen veel aandacht in de media en ook aan airplay had Patrick niet te klagen.. Met deze nieuwe single laat Patrick zien en horen dat hij een vaste waarde is geworden in de showbizz. Een compliment voor zowel Patrick als het productie team. Patrick maakt met de release van deze single een nieuwe stap in zijn muzikale carrière.

Lange Frans op 10 augustus op Dutch Valley Festival
04-04-2013 14:47:00

Vandaag maakte de organisatie van Dutch Valley tevens bekend dat Lange Frans en the Opposites zullen optreden tijdens het groostste festival van Nederlandse Bodem. Met de bekendmaking van deze artiesten is de line-up van de HipHop stage compleet. Op Dutch Valley festival zullen naast Lange Frans en The Opposites ook Kraantje Pappie,  Kleine Viezerik,  Zwart Licht, Adje, DJ Leon en DJ Solo acte de presence geven op het HipHop podium in Velsen Valley Spaarnwoude. De 80’s en 90’s area van Dutch Valley Festival puilde tijdens de vorige editie uit haar voegen.

Duitstalige single voor Jeroen Stevens
04-04-2013 13:22:00

De eerste Duitse single voor Jeroen Stevens is een feit. De titel "das Wahnsinnsgefühl" wordt overal goed ontvangen. Samen met Dieter Bernd Sommer dook Jeroen de studio in van Tonstudio Melzer in Wiehl (Duitsland). De planning was om eerst één single op te nemen en kijken hoe dit ontvangen zou worden. De dag in de studio leerde Jeroen, Dieter pas kennen. Daarvoor hadden de heren elkaar nog nooit gezien of gesproken. Er werden 2 singles opgenomen.

Nieuwe album van André Rieu bereikt direct gouden status
04-04-2013 11:03:00

Het nieuwe album van André Rieu getiteld 'Rieu Royale' heeft op dag van release de gouden status bereikt. Dit werd gisteren bekend gemaakt in het tv programma 'De Wereld Draait Door'. In de live uitzending van woensdag 3 april kreeg een totaal verraste André Rieu de gouden award uitgereikt door presentator Matthijs van Nieuwkerk. Ter gelegenheid van de aankomende kroningsfeestelijkheden stelde André Rieu zelf dit bijzondere album samen, met toepasselijke stukken als 'Don't Cry For Me Argentina', 'Time To Say Goodbye' en natuurlijk ontbreekt ook het 'Wilhelmus' in een gloednieuw arrangement niet.

Duo Sunday komt met nieuwe single
04-04-2013 10:46:00

In 1980 besloten Hennie en Pierre samen muziek te gaan maken. Het Duo Sunday was geboren. Deze 2 rasechte Groesbekers al meer dan 30 jaar muzikaal onafscheidelijk, behoeven eigenlijk geen introductie meer. Sinds jaar en dag maken Hennie en Pierre muziek op bruiloften en partijen, alsmede kermissen en dansavonden. Duo Sunday is een begrip in Groesbeek en verre omgeving. Negen jaar nadat de eerste tonen werden gespeeld verscheen de single “Langzaam gaat de nacht voorbij”.

Eigen k(r)oningslied voor De Dikdakkers
03-04-2013 18:30:00

In de aanloop naar de troonswisseling op 30 april aanstaande heeft partyduo De Dikdakkers een eigen k(r)oningslied geschreven. Met ‘Willem is Okay’ zal het zingende tweetal weer menig feestje oranje kleuren. ‘Zo’n unieke gelegenheid konden en mochten wij niet aan ons voorbij laten gaan,’ luidt de plausibele verklaring.

Nieuwe single van Pierre van Dam maakt vele heupen los
03-04-2013 17:55:00

Pierre van Dam kreeg in 1990 grote bekendheid met het "Het bruine Café", waarmee hij in totaal 12 weken in de Top 40 stond. Daarna maakte de Amsterdamse zanger naam met “Je maakt m’n dag weer goed” “Zon in m’n lijf” ,“Ik kom je nooit meer tegen en "De Griekse melodie". De verwachting is dat z'n nieuwe dansbare single getiteld "Kom Dans Voor Mij Vannacht" vele heupen zal losmaken. De single is verschenen op het Sterren Media label en de clip is opgenomen door RedgellMedia.

The Voice of Holland on tour was aanwezig bij Tulppop in Voorhout
03-04-2013 16:40:00

The Voice of Holland on tour was op zondag 31 maart te gast bij Tulppop in Voorhout. In een gezellige drukke sporthal De Tulp traden drie toppers van The Voice of Holland op en zij brachten het sfeertje er zeker in. Aan Johannes Rypma was het om het spits af te bijten. Deze 20 jarige Friese zanger, die bij de laatste editie van The Voice de grote publiekslieveling was wist het sfeertje er zeker in te brengen. De enthousiaste rocker wist met nummers When The lady smiles en Sex on fire het publiek om de vinger te winden.

Apeldoornse gelegenheidsformatie The Royal Voices maakt ook Koningslied
03-04-2013 16:34:00

De op blauw bloed geselecteerde Apeldoornse gelegenheidsformatie is zojuist uit de studio gekomen. Dit naar aanleiding van de oproep van het Nationaal Comité om een Koningslied te componeren. Vrolijk, niet te stijf en een hoog meezing gehalte waren de voorwaarden. Het lied 'De Royal Hopsasa' voldoet aan alle gestelde eisen.

The Amazing Stroopwafels voor het eerst in het Oude Luxor Theater in Rotterdam
03-04-2013 16:19:00

Voor de eerste keer in hun bestaan treden The Amazing Stroopwafels op in het Oude Luxor Theater. De band begon in 1979 als straatmuzikantenduo op de Lijnbaan in Rotterdam, op vrijdag 5 april spelen de Stroopwafels 500 meter verderop hun theaterprogramma Eeuwige vlam. Het concert zal extra feestelijk zijn: frontman Wim Kerkhof wordt die dag zestig jaar. TV Rijnmond maakt een registratie van dit bijzondere concert. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

'Tranen huil je niets voor niets'...nieuwe single van Jan Vaartjes
02-04-2013 20:25:00

Wanneer je iemand verliest in je leven, iemand  waar je in je hart heel veel om geeft. Heb je vrienden nodig die je die jou aandacht geven, een echte vriend die tijd voor je heeft. Dat zijn de eerste twee zinnen van de nieuwe single van Jan Vaartjes. De titel is "Tranen huil je niet voor niets" en het geheel is geproduceerd door Martin Sterken en verschijnt onder het label van CD Hal Ruinen. De clip is opgenomen door Willam ten Kate van William Crossmedia en dat betekent uitzendgarantie bij TV Oranje.

'Het Feest kan beginnen want Koning Pils is binnen', aldus De Gebroeders Ko
02-04-2013 20:05:00

De troonswisseling die eraan zit te komen was voor De Gebroeders Ko een reden om de studio in te gaan en een heus koningslied op te nemen. De titel van deze feestkraker die op vrijdag 5 april zal verschijnen is "Koning Pils'. Volgens Gerard en Ton is het een feestsingle met een hele grote F, die een tegenhanger zal zijn van de serieuzere liedjes die er al zijn en nog zullen komen. Het uit Raamsdonksveer afkomstige feestduo duo zal ook deze keer een gooi doen naar de nummer 1 positie in de Nederlandstalige hitlijsten.

BravaNL in digitale basispakket UPC
02-04-2013 19:51:00

Cultuurzender BravaNL maakt vanaf woensdag 3 april deel uit van het digitale basispakket van kabelexploitant UPC, op kanaal 612. Tot nu toe maakte BravaNL deel uit van het digitale Royaal Pakket van UPC, en in een groot aantal regio’s tevens van het analoge basispakket. Omdat meer dan 1 miljoen UPC-abonnees uitsluitend naar digitale tv kijken, zorgt de.....

Superband met bekende artiesten blijkt schot in de roos
02-04-2013 15:31:00

Even dachten de bekende bandleden van de onlangs geïntroduceerde band de Rock & R’All Stars dat het een 1 april grap betrof maar het is echt waar. Deze week prijken ze bovenaan de hitlijst van de enige Nederlandse chartlijst op basis van fysieke single-verkoop. De band, o.a. bestaande uit coryfeeën als BZN’s Jan Tuijp, Jan Rietman, Marga Bult en Dany Lademacher, heeft ervoor gekozen de eerste single ‘Levenslang, Rock  Roll met een traan’ uitsluitend op nostalgisch vinyl uit te brengen.

Jan Smit op nummer 1 in Duitse airplay charts
02-04-2013 14:01:00

Jan Smit scoort in Duitsland alsof hij niet is weg geweest. Hij maakte bij onze oosterburen zijn come-back in de media, na zeven jaar radio stilte, op 16 maart jl. tijdens de uitzending van het programma “Fruhlingsfest” van de TV-zender ARD, waar hij zjin nieuwe single “Bleiben wie du bist” ten gehore bracht. Vervolgens ontstond er een enorme run op de website jansmit.de waar de single gratis te downloaden was, hetgeen resulteerde in het duizelingwekkende aantal van meer dan 1 miljoen downloads binnen 24 uur.

Nieuwe single en clip voor André Groote
02-04-2013 13:36:00

André Groote heeft een nieuwe single uit. De single is afkomstig van het album "De Levensdraad." Op het album staan 18 prachtige songs. André  Groote is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Al in de jaren zestig van de vorige eeuw is de zangcarrière van André Groote begonnen met de band Goldstar Brothers. Deze band bracht vooral songs van de Everly's. In 1965 veranderde de naam van de band in Geebros waarmee een top 20 hit werd behaald met het nummer "Henry Horse."

Floortje Smit wil zich vooral richten op leuke dingen
02-04-2013 12:32:00

Floortje Smit van The Voice of Holland heeft een hectische tijd achter de rug. Na haar deelnemen aan deze talentenjacht, moest ze volgens haar zeggen eerst uitpuffen. “Het was zo hectisch allemaal, maar het is voor mij wel een hele mooie ervaring geweest. Ik had het voor geen goud willen missen. Het was voor mij een goede kans om nogmaals te laten zien wat ik kan”. Met dat nogmaals doelt de zangeres op het feit, dat zij al eerder aan een Talentenjacht had deelgenomen waar ze in 2006 op de tweede plaats is geëindigd. 

Johannes Rypma zorgt ervoor dat het dak eraf gaat
01-04-2013 17:55:00

Johannes Rypma was de grote verrassing van het afgelopen seizoen van The Voice of Holland. De nuchtere 20 jarige Fries had zelf nooit gedacht dat hij zover zou komen. Voor hem begon het eigenlijk als een grapje. In de finale werd hij tweede en nu heeft hij zijn werk als monteur tuin en parkmachines, om het maar even makkelijk te zeggen in de woorden van Johannes: “grasmaaiers enzo” opgegeven, om zich vooral te gaan richten op zijn zangcarrière. En dat gaat goed.

Zangeres Heidi Gabrielle exclusief bij De Bie Entertainment
01-04-2013 14:01:00

Met 16 jaar stond ze al op het podium, haar eerste "grote" ervaring was een optreden bij Start 86 in Scheveningen, Er volgde een tijd van "Vara's Songfestival en nog meer van dat soort shows. De jaren daarna heeft ze ook nog gewerkt met twee meidengroepjes, 11 jaar geleden werd Heidi mama, het zingen kwam voor haar op de tweede plaats, Vorig jaar heeft ze bij haar huidige partner Gino (muzikant, zanger, producer en studio eigenaar) haar allereerste cd opgenomen "Discovered" De liefde en passie voor muziek bracht hen toen bij elkaar.

Paul Turner zit nog steeds op roze wolk
01-04-2013 13:19:00

Paul Turner zit nog steeds op een roze wolkje. Na zijn deelname aan the Voice of Holland is zijn leven helemaal veranderd. “Het is nu een jaar en twee maanden geleden, maar het voelt alsof het gisteren was”, aldus de altijd vrolijke en positief ingestelde Brit, die maar een droom had, bekend worden en op het podium te staan. Na zijn deelname aan de Voice lijkt hem dat uitstekend te lukken. Hij heeft optredens in het hele land en gooit daar zijn hart en ziel in. “Als het publiek blij is, ben ik dat ook. Daarvoor treed ik op”. Turner noemt zijn leven “crazy”.

Marco de Hollander laat fans weer genieten
31-03-2013 17:13:00

Partycentrum Aardam in Ter Aar leek zaterdagavond 30 maart wel het feestpaleis van Nederland. Een bomvolle zaal genoot van de Hollandse Sterren Show georganiseerd door Marco de Hollander. De aanwezigen genoten weer in volle teugen. Na de opening van The Moonlights verscheen gastheer Marco de Hollander op het podium.

Nieuwe single voor Geert Leurink
31-03-2013 12:49:00

"Papa, waar ben jij?, is de titel van de eerste single van het nieuwe album van Geert Leurink dat binnenkort zal verschijnen. Twaalf nummers waarin de zanger/gitarist meer van zichzelf laat zien, zowel muzikaal al tekstueel. Geert heeft de laatste jaren niet stil gezeten. Zo schreef hij voor de cd " Hallo Wereld" van Kinderen voor Kinderen het lied "Word ik dit of word ik dat". Ook bracht hij met The Real Centimeters een Engelstalig album uit en toerde hij in binnen-en buitenland met de Soul of Motown. De single is geïnspireerd door zijn kinderen.

Jubileum Alle 13 Jaanke 26 mei in Made!
30-03-2013 14:16:00

Café-Bar ‘Hof van Holland’ in Made (NB) is de locatie waar het 10-jarig jubileum van Alle 13 Jaanke zal worden gevierd. April 2003, in de schuur van Erik Riel is het smartelijk avontuur begonnen. Later volgden vele optredens, waarna het allemaal in sneltreinvaart is gegaan! De eerste single ‘Arrogante Kwal’ verscheen eind 2006 en de laatste stamt uit begin 2013 (‘Hopsasa’).  Na maarliefst 10 Hitnoteringen wordt het tijd voor een Smartelijk Feestje! Een scala aan bevriende collega-artiesten zullen deze dag het podium betreden, waaronder Huub Hangop, Rooie Rico, Collin van Mook, DJ Bompa & de Mens, Sjansjee, Marco Kanters, Tommy Lips en Belinda & José.

Tweede album van zangeres Leonie Meijer een feit
29-03-2013 18:37:00

Gevestigde namen uit de Nederlandse muziekindustrie hebben een bijdrage geleverd aan het tweede album van zangeres Leonie Meijer: Luister Maar. Nick Schilder en Roel van Velzen schreven samen het mid-tempo liedje ‘Scherven van geluk’. Voor Ruth Jacott schreef Leonie zelf het duet ‘Je Stem Alleen’ als eerbetoon aan haar. Ook voormalig I.O.S.- zanger Joost Marsman is te horen op de hitsingle ‘Wacht tot ik bij je ben’. Leonie Meijer schreef het leeuwendeel van de liedjes voor haar tweede album samen met haar vaste producer en componist Daniel Gibson.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: