RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jaap de Witte draagt gitaar over aan zoon Jan
12-04-2013 12:35:00

Op dinsdag 16 april draagt Jaap de Witte officieel zijn gitaar over aan zijn zoon Jan de Witte. Na een theatertoer ‘Bronnen’ in ruim 30 steden door het land, vindt het slotakkoord voor de 3JS in de originele formatie plaats in de Goudse Schouwburg in Gouda. Jaap de Witte blijft achter de schermen nog wel betrokken bij het creatieve proces rond 3JS; zoals bij het mede-schrijven van de songs. Zijn rol als gitarist bij de optredens van 3JS wordt echter structureel overgenomen door zijn zoon Jan. In Gouda staan vader en zoon samen met de andere twee oprichters van de band zanger Jan Dulles en gitarist Jaap Kwakman op het podium.

Grote hit en nieuw album voor René Froger
12-04-2013 12:23:00

Een bijzondere dag voor René Froger. Zijn hitsingle 'Daar Sta Je Dan 2013' bestormt al enkele weken de hitlijsten en vandaag verschijnt tevens zijn nieuwe album 'Liefde voor Muziek'. 'Daar Sta Je Dan 2013'; een onvervalste hit die de afgelopen weken kon rekenen op massale airplay op de radio en steun van het Nederlandse publiek. In 'Daar Sta Je Dan 2013' bezingt René Froger hoe men zich in het leven kan vergissen in bepaalde mensen. Zolang alles voorspoedig gaat heeft men vele 'vrienden' maar in tijden van 'persoonlijke crisis' blijven er maar weinig over.

21 verhalen over 21 liedjes met eeuwigheidswaarde geschreven door Daan Bartels
12-04-2013 03:54:00

Je hebt van die liedjes die iedereen kent. Vluchten kan niet meer, Het Dorp en Malle Babbe bijvoorbeeld. We noemen het klassiekers, oftewel liedjes met eeuwigheidswaarde. Vaak zijn het liedjes die al tientallen jaren meegaan. Maar hoe goed beklijft het moderne repertoire? Kleinkunstkenner Daan Bartels ging op zoek naar juist de ‘nieuwe’ klassiekers onder de Nederlandstalige theater- en nederpopliedjes. Van 21 daarvan sprak hij de tekstdichters, componisten en uitvoerende artiesten. Dit leverde mooie verhalen op over de ontstaansgeschiedenis en betekenis van de liederen.

Debuutsingle voor Pieter van der Zweep
11-04-2013 18:21:00

Op 19 april brengt CMM de debuutsingle 'Door jou' van nieuw Nederlandstalig talent Pieter van der Zweep uit. De liefde voor het zingen ontstond bij Pieter al op vroege leeftijd. Er ging geen feestje voorbij zonder dat hij de aandacht wist te trekken door zijn zelfbedachte optredens. In zijn tienerjaren heeft Pieter veel ervaring opgedaan door te zingen in plaatselijke bands, waarmee hij bijna ieder weekend optrad. Pieter genoot van ieder optreden, maar zong in deze bands voornamelijk werk van andere artiesten.

Elastic Double opnieuw in finale grote televisieshow
11-04-2013 17:46:00

Morgenavond, vrijdag 12 april,  staan Murat Prins en Wesley Melsen, het bekende ‘gouden dans duo’ Elastic Double, voor de tweede maal in de live finale van een groot Nederlands televisieprogramma. In 2010 behaalde zij met hun beroemde popping act de tweede plaats in ‘Holland’s Got Talent’, vrijdag schitteren zij in de finale van ‘Everybody Dance Now’. Jurylid Dan Karaty was er afgelopen week van overtuigd dat het duo beter is geworden. Vrijdagavond hopen zij dit opnieuw te kunnen bewijzen. Deze week hebben Murat en Wesley vrij genomen van werk. ‘We willen iedereen verrassen deze week en dus hebben we alle tijd nodig om te trainen. We zijn heel trots dat we opnieuw in de finale van zo’n groot programma mogen staan en hebben ontzettend veel zin in vrijdag’, aldus een enthousiast duo. 

Marco de Hollander, Anita & Ed, Roy Raymonds, Helemaal Hollands en Grad damen naar de Turkse zon
11-04-2013 17:35:00

Van dinsdag 16 april tot 23 april is Marco de Hollander te vinden in Bodrum te Turkije. Op Aegean Dream Resort, de naam zegt het al; een droom aan de prachtige Egeïsche Kust. Dit op uitnodiging van Corendon Artiestenreizen zal Marco ook dit jaar hier weer optreden. Samen met Helemaal Hollands, Roy Raymonds, Anita en Ed, en Grad Damen, zullen zij het muzikale gedeelte op zich nemen tijdens deze unieke reis. Marco maakt gelijk gebruik van deze unieke locatie om de clip op te nemen van zijn nieuwste zomersingle. Deze staat gepland om op 1 mei gereleasd te worden. Ook zullen er TV-opnames zijn voor het programma ‘Muzikale Vliegvakanties’ met presentator Ivo Franklin. Meer info:  www.corendonartiestenreizen.nl

'Dat Land Waar Ik Van Hou'....nieuwe single van Tamara
11-04-2013 16:16:00

Op woensdag 17 april vindt de release plaats van 'Dat Land Waar Ik Van Hou'. Tamara geeft hiermee een mooie en pure ode aan Holland en draagt daarmee haar steentje bij aan het Oranje gevoel dat langzaam naar een toppunt groeit. Tamara is a.s. vrijdag 12 april te zien in het programma Bloed Zweet en Tranen op SBS 6. Zij neemt het op tegen andere mogelijke talenten voor de titel van nieuwe volkszanger(es) van Nederland. Komt zij in de Hot Seat? En mag zij blijven zitten tot het eind? Vrijdag is de dag van de waarheid! 

De Graaf & Cornelissen Producties lanceren groots meezingspektakel 'Meezingen met Volendam'
10-04-2013 19:28:00

Na het enorme succes van Volendam, de Musical komt De Graaf & Cornelissen Producties met een groots meezingspektakel naar het theater; Meezingen met Volendam. In deze productie zijn Job Bovelander, Rick Sessink, Barry de Gooijer, Kick Spijkerman en Ylva Wichers Schreur te zien. Job en Rick speelden eerder al de hoofdrollen in de Volendam-musical.

Duo Pak Aan steekt oude hit van V.O.F. De Kunst in nieuw jasje
10-04-2013 19:22:00

Ronald Engel en Eddy Walsch zijn twee ras artiesten in hart en nieren. Ze zitten dan ook al zo’n 25 jaar in het vak en kennen de klappen van de zweep. Ronald Engel heeft z’n sporen verdiend door 7 weken op nummer 1 te staan in de Mega Top 40 met het nummer “Transseksueel” en in dezelfde weken stond hij op op nummer 3 met “ Gooi je schoonmoeder uit het raam” . Nu is hij wekelijks te zien en horen op de donderdag in zijn Cafe Nol te Amsterdam.  Eddy Walsh is bekend geworden met de single 'Heerlijk naar mijn zin'.

Rolling Home met het 11-steden rayonhoofdenkoor naar Sneek
10-04-2013 19:01:00

Folkkoor Rolling Home uit Sneek (bekend o.a. van het lied “Fries om Utens”) treedt op zaterdagavond 13 april om 20.00 uur in de “Zuiderkerk” aan de Rienk Bockemakade te Sneek op met het Rayonhoofdenkoor van de Friesche Elfstedenvereniging. Deze avond is de laatste in een serie van 11 optredens in het kader van de Muzikale 11-stedentour van Rolling Home.

Cast van HEMA de musical lanceert videoclip van feelgood-nummer ‘Ik koningin (feat. Prinses Max)’
10-04-2013 18:45:00

De cast van HEMA de musical brengt op 9 april 2013 de videoclip bij het lied ‘Ik koningin (feat. Prinses Max)’ uit. De clip en het lied, op de melodie van Anita Meyers hit ‘Why Tell Me Why’, zijn gemakkelijk te vinden via hemademusical.nl en YouTube.  ‘Ik koningin’ is oorspronkelijk een lied uit de voorstelling, maar is met het oog op de kroning van Z.K.H. Prins Willem-Alexander op 30 april, herschreven door Tamara Bos en ingezongen door Prinses Max (Maaike Martens) samen met de cast van HEMA de musical.

100% NL start tv-zender
10-04-2013 17:33:00

100% NL TV is een samenwerking tussen het radiostation 100% NL en de makers van Lite TV. Het tv-station brengt 24 uur per dag clips, live registraties van concerten, interviews en programma’s met Nederlandse artiesten zoals o.a. Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Nick & Simon, Gers Pardoel, Anouk en Marco Borsato. Algemeen Directeur Carlo de Boer van 100% NL: “Nog nooit was de Nederlandse popmuziek zo populair. Op de radio heeft 100% NL inmiddels al 1,8 miljoen verschillende luisteraars per week.

Marco de Hollander gooit de trossen weer los!
09-04-2013 22:02:00

Marco de Hollander neemt zijn fans en liefhebbers van het Nederlandse lied, zondag 28 april voor de eerste keer dit jaar, op een muzikale boottocht. Voor het eerst organiseert Marco deze tocht in het voorjaar. In de zomer worden er altijd al twee succesvolle tochten georganiseerd. "De fans genieten er zo van, dat we dit jaar hebben besloten een extra tocht in te zetten. En dan wel om de lente in te luiden" aldus Marco vol trots.

Prinses Máxima in nieuwe videoclip van 3JS
09-04-2013 19:42:00

In de videoclip van de nieuwe 3JS single Zo Mooi Als Jij’ speelt niemand minder dan Prinses Máxima de hoofdrol. Zanger Jan Dulles: Het lied heet ‘Zo mooi als jij’ en beschrijft een vrouw die zó mooi is dat ze de hele dag alles en iedereen betovert en in vervoering brengt met haar verschijning. Prinses Máxima is zo’n vrouw.  Ik denk dat alle Nederlanders even trots zijn dat deze bijzondere vrouw straks aan de hand van onze toekomstige Koning Willem-Alexander ons land zal vertegenwoordigen.

RTL 4 komt met de celebrity-versie ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’
09-04-2013 17:46:00

RTL 4 komt vanaf donderdag 9 mei met de celebrity-versie ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’, waarin wekelijks is te zien hoe twee bekende Nederlandse koppels een week lang van partner, gezin én huis ruilen. 

Johan Heeren...nieuwe clip online en afterparty
09-04-2013 17:19:00

Afgelopen zondag presenteerde Johan Heeren z'n nieuwe single "Dromen" bij El Corazon in Roosendaal. Inmiddels staat de clip die opgenomen is door Jeannot Heeren van Jeanmedia online op YouTube en zal spoedig te zien zijn bij TV Oranje. Johan besloot onlangs om in zee te gaan met Manfred Jongenelis en het resultaat mag er zijn. "Dromen" is een cover van Jack Jersey's die met het lied "Lady" in 1988 hiermee een grote hit scoorde. En dat is nu ook de bedoeling van Johan die al jaren aan de weg timmert. Op de "b" kant op de fysieke single is de Engelstalige versie geperst. Aanstaande woensdag zal plugger Dennis van der Kraan van Score Promotions z'n uiterste best doen om de muziekreacties van diverse radiostations warm te maken voor dit product. Hopelijk voor Johan duikt het nummer volgende week op in de nationale hitlijsten.

Fandag Richard Janse op zaterdag 20 april 2013
09-04-2013 15:05:00

Op zaterdag 20 april 2013 vindt de inmiddels vierd editie plaats van de jaarlijks terugkerende fanclubdag van de in 2009 overleden zanger Richard Janse. Richard's wens op zijn sterfbed was om ieder jaar de fandag door te laten gaan voor zijn fans en zijn ouders. Fanclubbeheerster Paula Witlox neemt deze taak dan ook serieus en is het gehele jaar druk met de voorbereidingen hiervan. Elk jaar is het een ware happening. De entreeprijs is een all-inn prijs inclusief eten en drinken. 

Zangeres Savana lanceert 'Wil je vanavond met me dansen'
09-04-2013 12:40:00

Zangeres Savana zingt al vanaf haar achtste jaar en werd op 10 jarige leeftijd ontdekt door de eveneens uit Deventer afkomstige zanger/tekst schrijver Ben Rondhuis. Er werden twee singles uitgebracht en niet zonder resultaat want vele stations namen de nummers “Bloemen voor mijn ouders” en “Ram Bam Bam” op in de speellijst. Ook heeft ze op jeugdige een album afgeleverd met 14 mooie stukken. Door een operatie werd het ruim een jaar stil maar ze terug en sterker dan ooit want de energie straalt ervan af. Met de nieuwe single "Wil je vanavond met me dansen" gaat ze volop de zomer tegemoet. Het nummer opgenomen onder leiding van Roy Otters heeft alles in zich om een lekkere voorjaarsknaller te worden.

Postuum CD van Carbon voor KiKaBouw.nl
09-04-2013 11:32:00

Op zondag 21 april a.s. wordt er in zaal ’t Hart van Gastel in Oud Gastel een bijzondere muziekmiddag georganiseerd. Dan zal postuum het laatste CD album van Carbon worden gelanceerd. Diverse artiesten hebben hun medewerking al toegezegd. Geluid en muziek worden verzorgd door DH sound (Toon en Davey) Zanger Rien Lazaroms overleed op 6 juli 2012 op 59 jarige leeftijd. Samen met Gerry was hij bezig met een nieuwe CD voor Carbon. Hij had in de studio van Gerry al 9 nummers ingezongen toen hij in 2011 plotseling ziek werd.

Nieuw duo 'Second Time Around' stelt zich voor bij Radio Expansie
09-04-2013 11:23:00

Op zondag 14 april heeft Radio Expansie een primeur. Ze hebben dan een interview met het nieuwe duo Second Time Around. Dit Duo bestaat uit Diana, de vroegere toetseniste/zangeres bij o.a. Herman Lippinkhof en De Spitfires en Sjouke, voorheen zanger/toetsenist van Duo Picobello.

Randy Watzeels vertrekt van 'Spoor 7'
09-04-2013 10:56:00

Net 16 jaar geworden, staat Randy nog een super lange carrière  te wachten. Met deze tweede single hoopt hij weer een stapje hoger op de ladder te komen. Over zijn  vorige single cd heeft hij zeker geen klagen gehad deze werd namelijk op diverse radio stations meteen opgepakt. Met als gevolg dat Randy vrij snel werd gevraagd voor optredens. Deze nieuwe single, getiteld “Spoor 7”is geschreven door  Anita Christianen en weer opgenomen in Studio “69 te Zegge. De produktie werd gedaan door Laurens van Wessel en Johan Hense.

Theo Mezz komt met nieuwe single
08-04-2013 22:12:00

Theo Mezz nam al als vierde generatie binnen zijn familie de kroeg over van zijn ouders. De ideale plek natuurlijk om het entertainen en zingen goed onder de knie te krijgen en vervolgens aan de man te brengen. Inmiddels is deze in 1964 geboren horecaman alweer een kleine tien jaar actief als artiest. Dit resulteerde al in gezellige meezingers als ‘Lekker in mijn vel’, ‘De zingende kangoeroe’, ‘Je laat me zweven’, ‘Zondag’, ‘Het is over’, ‘Ik kan het niet alleen’ en  ‘Oh lala, deze nacht gaat het gebeuren’ en zijn vorige single ‘Weekend’.

Zondag as. grote fanclubdag Paul Turner met gastoptreden Little Chucky crew
08-04-2013 22:07:00

“The Little Chucky crew”, die de finale behaalden van Holland’s got Talent is op zondag 14 april speciale gast in Little Buddha aan het Leidseplein in Amsterdam tijdens de Paul Turner Curly Fanclubdag. Deze dag wordt mede georganiseerd door Linda van Hanswijk van de Paul Turner fanclub. De voorbereidingen hebben al weken lang in beslag genomen en eigenlijk was de fanclubpromotor nog op zoek naar een spectaculaire act om deze dag compleet te maken. Ze was dan ook superblij met het telefoontje van deze populaire danscrew.

John de Bever zingt álle zorgen van zich af...
08-04-2013 22:00:00

Uit handen van Adrie van den Berk ontving John de Bever afgelopen zaterdag 6 april zijn nieuwe album ‘Vaarwel alle Zorgen’. Met ‘Vaarwel alle zorgen’, een bijzonder album met dertien échte levensliedjes en gezellige meezingers, luidt de charmezanger een nieuw tijdperk in. Op het muzikale én persoonlijke vlak! In de eerste plaats is het zevende soloalbum van de volkszanger nú al legendarisch. Maar liefst zes van de dertien tracks staan inmiddels te boek als Top 100-hits en dat mag een heuse muzikale mijlpaal worden genoemd.

Nieuwe single voor HIKE
08-04-2013 21:03:00

Op woensdag 10 april verschijnt ‘Wakker’, de nieuwe single van HIKE. Een hele bijzondere single want als tweede track is ‘Rondo Barbaro’ toegevoegd aan het schijfje. Het betreft HIKE ’s ode aan Mozart; een instrumentale track waarvan ook al een videoclip is gemaakt. ‘Wakker’ gaat landelijk gereleased worden en zal ook te downloaden zijn via de bekende platforms, waaronder iTunes en daarnaast kan het publiek bij de optredens van de band een fysiek exemplaar van het schijfje aanschaffen. ‘

Gerard Joling daagt zijn fans uit originele tekst te bedenken voor een t-shirt
08-04-2013 20:52:00

Gerard Joling daagt zijn fans uit om een nieuwe, originele tekst te bedenken voor een t-shirt op het thema ‘1001 Night’, de dresscode van de Toppers concerten 2013. De meest originele tekst zal met Swarovski stenen aangebracht worden op het t-shirt dat de zanger gaat dragen tijdens interviews in de aanloop naar de Toppers concerten. Vandaag lanceert Gerard zijn eerste co-creatie actie ‘Bedenk, deel en win je eigen Swarovski t-shirt in de stijl van Gerard Joling’ waarbij de fans de komende weken een originele tekst van maximaal 26 karakters kunnen insturen via de website www.gerardjoling.nl/toppers

Nick Nielsen nieuwe presentator Nacht van Oranje
08-04-2013 20:35:00

Nick Nielsen, die zijn sporen heeft verdiend met onder meer ‘Hart voor Muziek’, wordt de nieuwe presentator van de Nacht van Oranje in Ahoy Rotterdam. Nielsen die later dit jaar ook de gastheer zal zijn van ‘Nederland Muziekland’ op SBS6, vervangt Albert West die na 11 jaar om gezondheidsredenen verstek moet laten gaan. Organisator Jan van Vliet van Ahoy Rotterdam betreurt de omstandigheden rondom Albert West enorm. “Albert is een absolute kanjer als presentator van de Nacht van Oranje en een heel fijn mens om mee te werken.

Carice van Houten treedt op bij Engelse Isle of Wight Festival
08-04-2013 20:31:00

Carice van Houten zal dit voorjaar optreden tijdens het iconische Britse festival Isle Of Wight, dat van 13 tot en met 16 juni plaatsvindt op het Ilse of Wight, een eiland voor de zuidkust van Engeland. Carice, die eind september vorig jaar haar debuutalbum ‘See You On The Ice’ uitbracht, zal daar met haar band op zondag 16 juni optreden naast grote internationale namen als Bon Jovi, The Killers en The Stone Roses. “Ik ben zo trots dat ik ‘ons kindje’ daar kan laten zien.

Jaman scoort ook met 'Spoken bestaan niet'
08-04-2013 20:14:00

Na de meezingers ‘’Overal ter wereld’’, ‘’Laat me los en  Laat me vrij’’ scoort Jaman nu met "Spoken bestaan niet". Het is een gevoelige smartlap dat nostalgische gevoelens oproept uit de kindertijd. In twee dagen tijd heeft dit geweldig leuke nummer al meer dan 10.000 hits op youtube! Een fantastisch resultaat. Vrijdagavond was Jaman nog heel eventjes te zien bij SBS6 in de talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen waarin men op zoek is naar een nieuwe volkszanger.

Nieuwe single Rika in aantocht
08-04-2013 09:47:00

Zangeres Rika uit het Drentse Anloo heeft vorige week een nieuwe single ingezongen in de studio van Terry West. Een lekker zomers nummer met de titel "Arrivederci" welke geproduceerd is door L & G producties. De tekst en muziek zijn dit keer van Johan Meijers, die ook verantwoordelijk is voor de laatste single van Lucas en Gea. De presentatie van de single is op zondag 19 mei vanaf 14.30 uur op bij Camping Anloo aan de bosweg te Anloo.

Jan Beuving, Nico Brandsen en Angela Groothuizen winnaars Annie M.G. Schmidtprijs 2012
07-04-2013 22:25:00

De Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, is toegekend aan Jan Beuving, Nico Brandsen en Angela Groothuizen voor hun lied Vinkeveen. De prijs werd uitgereikt door Boris van der Ham in het Amsterdamse Theater Bellevue.

Daan heeft de Oranje Kroon
07-04-2013 10:36:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 8 april is dat ‘Samen’, de nieuwe single van Daan. De als Daniëlla Natasja Vermeulen geboren zangeres is van vele markten thuis. Ze zong in diverse bandjes, speelde gastrollen in soapseries en bestiert een eigen damesmodewinkel. Nu is ze dus ook actief  als solozangeres met ‘Samen’, een vrolijk popliedje over de nieuwe liefde in haar leven, over elkaar vrij laten en toch samen zijn.

Win vrijkaarten voor Brabant Toppers
07-04-2013 10:30:00

Op dinsdag 23 april a.s. zijn de TV opname van Toppers van Oranje, Brabant, Limburg en Zeeland Toppers in het Van der Valk Hotel Princeville aan de Princenhage 5 in Breda. Ook de line-up liegt er niet om; Monique Smit, Tim Douwsma, Dennie Christian, Jeronimo, Henk Damen, Dean Saunders, Dries Roelvink, Djumbo, Fantastico’s,  Ben Cramer, e.v.a.  In totaal zullen 24 artiesten acte de presence geven. Ook zijn er een aantal TV primeurs, w.o. de groep Exit die in de jaren 80 een hit scoorde met “Kom bij me terug” en die opnieuw is uitgebracht. 

‘Groots Overzee’ op Curaçao
07-04-2013 10:26:00

De Groots met een zachte G concerten van Guus Meeuwis op 7, 8 en 9 juni in het Philips Stadion in Eindhoven zijn uitverkocht! Guus kondigde onlangs in het radioprogramma van Edwin Evers een nieuw concert aan op een wel heel bijzondere locatie: Curaçao. Onder de noemer Groots Overzee geeft Guus daar op 29 april een avondvullend concert op het prachtige witte strand van het eiland. Het is niet de eerste keer dat Guus zijn 'Groots' concerten verplaatst naar een andere locatie, naast zijn vertrouwde thuisbasis in Eindhoven.

Nederlandse boyband MainStreet in voorprogramma Justin Bieber
06-04-2013 12:42:00

De immens populaire Nederlandse boyband MainStreet is gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van Justin Bieber in het GelreDome op zaterdag 13 april. Het succes van de band is internationaal niet onopgemerkt gebleven waardoor zij een zeer waardige vervanger zijn van Carly Rae Jepsen die helaas verhinderd is. Hoewel de hunks pas sinds twee jaar een band vormen, is de naam MainStreet nu al niet meer weg te denken uit de harten en dromen van vele Nederlandse tienermeisjes.

Nieuwe single ‘1001 Nacht’ voor de Toppers
06-04-2013 02:10:00

Dit jaar, op 24, 25 en 26 mei, staan de Toppers voor het negende jaar garant voor het grootste Meezingfeest van Nederland. Om iedereen vast in de feeststemming te brengen komt vandaag de single '1001 Nacht' uit. Een Nederlandstalige bewerking van de monsterhit 'C'est la Vie' van de Algerijnse zanger Khaled. Een nummer waar de Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom op geheel eigen wijze invulling aan hebben gegeven. 'Er zijn veel artiesten over de hele wereld die dit nummer geprobeerd hebben te coveren....

Ronnie Tober en radioshow Wekker-Wakker! schrijven liedje 'Majesteit ik vind u geweldig'
05-04-2013 13:43:00

Ronnie Tober brengt maandag 8 april om 9.45 uur in radioprogramma Wekker-Wakker! een ode aan de koningin met een speciale versie van zijn bekende hit “Ik vind u geweldig”. De nieuwe tekst op het liedje genaamd;  “Majesteit, ik vind u geweldig”  is geschreven door Wekker-Wakker! Presentatrice Myrna Goossen daagde de zanger woensdagochtend uit om het liedje “Majesteit ik vind u geweldig” te zingen.

Ralf Mackenbach teruggekeerd uit Rusland
05-04-2013 13:35:00

Ralf Mackenbach is een hele ervaring rijker teruggekeerd uit Rusland, waar hij zich heeft ingezet voor het Instituut Menselijke ontwikkeling. Op 27 maart stapte hij samen met zijn ouders Heleen & Ronald en broer Roel op het vliegtuig voor deze werkvakantie en op 1 april keerde de zanger weer terug in Nederland. Ralf omschrijft zijn trip als te vet. “De optredens daar waren echt heel speciaal...

Met Veldhuis & Kemper onder de douche
05-04-2013 13:27:00

Na een fantastische tour met 'Dan maar niet gelukkig' gaan Veldhuis & Kemper in het najaar van 2013 een gelimiteerde ronde doen met het nieuwe programma 'Onder De Douche'. Voor een keer zetten ze in deze bescheiden tournee nu eens vooral de liedjes in de schijnwerpers. Onder begeleiding van meesterlijke muzikanten komen zo de leukste, mooiste, grootste en kleinste liedjes uit hun oevre voorbij. En er wordt verteld. Want een avond Veldhuis & Kemper is natuurlijk niet compleet als er niet gesproken, getwijfeld en vooral veel gelachen wordt.

Debuutalbum van MainStreet op nummer 1 binnen in de Album Top 100
05-04-2013 13:16:00

‘Breaking The Rules’, het debuutalbum van de Nederlandse boyband MainStreet is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de GfK Album Top 100. Een unieke prestatie voor een debuutalbum van een Nederlandse band. Sinds deelname aan het Junior Songfestival 2012 is de populariteit van MainStreet echter enorm. Hun videoclip bij ‘Stop The Time’, het nummer waarmee ze afgelopen oktober deelnamen aan de finale van het Junior Songfestival, is op YouTube al 3 miljoen keer bekeken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool