RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Aantal luisteraars Radio Oranje Nationaal meer dan verdubbeld
15-03-2013 15:48:00

De commerciële regionale radiozender Radio Oranje Nationaal is spectaculair gestegen in de luistercijfers. Uit een recent onderzoek van bureau Intomart GfK blijkt dat het aantal luisteraars van de zender in een jaar tijd meer dan verdubbeld is. In januari 2012 trok Radio Oranje Nationaal elke week 51.000 luisteraars, in januari 2013 is dat aantal opgelopen tot 104.000.

Wimmie Bouma tekent platencontract bij CDHAL Ruinen
15-03-2013 15:33:00

Inmiddels heeft een groot deel van de liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennis mogen nemen van de uit Zwolle afkomstige zanger Wimmie Bouma. Met zijn single "De ring die jij draagt" scoorde hij een landelijke hit en ook zijn nieuwe single "Als jij het niet meer weet" scoort hoge ogen en wordt grijs gedraaid op de vaderlandse radiostations. Op woensdag 13 maart jl. heeft hij n.a.v. deze mooie successen een platencontract mogen tekenen bij Klaas Prent van de bekende CDHAL Ruinen.

Nick & Simon scoren vandaag tiende nr.1 hit en releasen 154 videoclips
15-03-2013 15:25:00

De nieuwste Nick & Simon single ‘Julia’ steekt hun bekendste hit ‘Rosanne’ de loef af. ‘Julia’ komt vandaag op nr. 1 binnen in de GFK Single Top 100. Nick & Simon scoren daarmee hun tiende nr. 1 hit.  ‘Julia’ is nu al de meest gedownloade single die Nick & Simon ooit hebben uitgebracht. ‘Julia’ ging op internationale vrouwendag (8 maart) in release in de originele en in 153 alternatieve versies. Het is de vierde single van hun Platina album ‘Sterker’.

'WhatsHopp!?' is anders!
15-03-2013 13:07:00

Sinds een paar weken zien we steeds iets verschijnen wat verwijst naar “WhatsHopp!?” Maar wat is “WhatsHopp!?”….. Het is iets anders, en het gaat Nederland veroveren! Drie vrienden, die elkaar uit het muzikale beroepswereldje kennen, hadden het over hoe leuk het wel niet zou zijn om samen met nog wat collega’s een band samen te stellen. Na een hoop gebrainstormd zijn ze het hele land door gaan bellen om een verzameling muzikanten bij elkaar te krijgen die niet alleen muzikaal maar qua gezelligheid bij elkaar passen!

Ronnie de Wit gaat internationaal
15-03-2013 12:09:00

Met zijn single "Jij bent Jij" heeft Ronnie de Wit uit Mill zijn carrière een flinke boost zien maken. De single die met de carnavalsdagen goed is opgepikt heeft ook veel goeds gedaan in zijn boekingen. Voor volgend jaar Carnaval is zijn agenda al bijna volgeboekt. Ook zal Ronnie zijn opwachting maken in het al populaire TV programma Brabant Toppers waarvan de opnames zijn op dinsdag 19 maart bij Bar Fantasy in Haps. Met een keur aan artiesten zoals : Corry Konings, Dana Winner, Henk Bernard, Rob van Daal, Judith Peters e.v.a.

Popgroep ENorm schenkt nieuwe song aan Lost a Child
15-03-2013 11:42:00

De Nederlandse popgroep ENorm, bekend van de Serious Request-kerstsingle Op Hoes Op An Veur Kesmis, brengt op 28 maart 2013 het nummer Zoe uit. Zoe gaat over de leegte die bij ouders ontstaat na het verlies van een kind. Naast de single brengt de band een videoclip uit met actrices Hanna Obbeek en Johanna ter Steege. Het nummer wordt geschonken aan stichting Lost a Child, een begin dit jaar opgerichte belangenorganisatie voor nabestaanden van plotseling overleden kinderen. Lost a Child gaat Zoe als 'lijflied' gebruiken. ENorm schreef het nummer naar aanleiding van het plotseling overlijden van Zoe, een nichtje van zanger Eric ten Bos en gitarist Ronald ten Bos, dat om het leven kwam als gevolg van een noodlottig ongeval.  'Zoe gaat over het onbeschrijflijke gevoel dat bij ouders ontstaat na het verlies van een kind.

ZUS wil met jou naar de zon
15-03-2013 11:31:00

In Nederland zijn we er klaar mee, voor de meeste Nederlanders geldt maar zon en moegen de betere temeraturen nu wel komen! Dat dachten de zussen Bo en Kiki ook, samen met vader Paul die zelf jaren actief was als DJ hebben ze hoe toepasselijk en liedje geschreven met de titel “Ik wil met jou naar de zon”. Een nieuw duo is geboren “ZUS”, Bo 16  en Kiki 13 beiden leerlingen van het Schijndelse Elde College werden door pa Paul gevraagd het liedje in te zingen, maar wat bleek hun stemmen bleken heel erg mooi bij elkaar te passen.

Anouk scoort eerste Nederlandse Songfestival nummer 1- hit
15-03-2013 11:13:00

Anouk presenteerde afgelopen maandag de Nederlandse Songfestival-inzending ‘Birds’ en direct daarna werd deze volop gedownload, beluisterd door het publiek en gedraaid op radiostations. Het zorgt ervoor dat ‘Birds’ dit weekend nieuw binnenkomt op nummer 1 in de MEGA TOP 50 op 3FM. Het is voor het eerst dat een Nederlandse Songfestival-inzending de bovenste positie bereikt. In het verleden waren andere Nederlandse Songfestival-liedjes dichtbij, alleen bleven zes van hen steken op de derde plek.

Man bijt hond kroningslied: 'Lang Leve Alexander'
14-03-2013 19:11:00

Maandag 18 maart 18.55 uur, Nederland 2 in NCRV’s Man bijt hond: de lancering van de clip van het Man bijt hond kroningslied met Grietje Post, Man bijt hond coryfeeën en één van Nederlands meest succesvolle bands ooit, V.O.F. de Kunst. Als groot fan van het koningshuis heeft Grietje erg hard gewerkt aan het lied. Maar nu is het tijd om het lied in te zingen. Grietje vindt niet dat ze het alleen kan en heeft de hulp ingeroepen van haar Man bijt hond vrienden: boer Frans Zwaagstra en zijn zielsverwant Lytse Frans.

Gordon verlaat LA The Voices
14-03-2013 16:17:00

Zanger/presentator Gordon, initiator van de door hemzelf opgerichte mannenzanggroep LA The Voices, stopt als voorman van deze succesvolle groep. Zijn agenda en zijn andere werkzaamheden laten het niet meer toe om zaken met elkaar te combineren. Gordon zal zich voortaan met name toeleggen op zijn carrière als tv-presentator en programmamaker van en voor RTL. Wel zal hij verdergaan met zijn carrière als soloartiest en treedt hij op aanvraag op. “Ik heb met pijn in mijn hart deze beslissing moeten nemen, maar ik weet dat het een verstandige keuze is.

Rob Zorn gaat maag verkleinen met een Sleeve
14-03-2013 15:56:00

Rob Zorn heeft de knoop doorgehakt. Hij gaat "de molen in" voor een sleeve. Dat is een nieuwe manier voor een maagverkleining. Rob weet al dat veel mensen gaan roepen "weet wat je doet", maar hij gaat er gewoon voor. ,"Eigenlijk heb ik ook geen andere keuze. Als ik nog een tijdje door wil zal ik moeten... ik ben heel mijn leven lang al bezig met een dieet en weet je, eigenlijk was het afvallen nooit zo moeilijk, alleen na een dieet zo blijven ging me nooit goed af, dus ik ga er vol voor, ik wil ook mijn tenen wel weer eens zien, aldus Rob. 

Muzikantendag on Tour op zaterdag 25 mei naar Simplon, Groningen
14-03-2013 15:42:00

De eerste editie van de Muzikantendag on Tour in 2013 vindt plaats op zaterdag 25 mei in poppodium Simplon te Groningen. Het evenement voor (semi-)professionele muzikanten, producers en auteurs vindt in 2013 vier keer plaats op verschillende locaties in Nederland. Op zaterdag 8 juni vindt de Muzikantendag On Tour plaats in Rotterdam.  De eerste bevestigde namen voor Groningen zijn Steve L. Cooper, Reyn Ouwehand en Tim Knol. Cooper heeft meer dan 15 jaar ervaring in de muziekindustrie als studio engineer, producer en labelmanager.

Rob de Nijs lanceert 'Mijn Favoriete Liedjes'
14-03-2013 15:22:00

Speciaal voor zijn fans heeft Rob de Nijs zelf drie cd’s samengesteld met zijn favoriete liedjes uit de afgelopen 51 jaar: een compilatie van hits, zeldzame opnamen en ballades. Deze 3CD is onlosmakelijk verbonden aan hoogtepunten in zijn loopbaan of herinneringen aan een bijzonder moment in zijn leven; van het eerste begin met ‘Ritme Van De Regen’ tot aan zijn meest recente album ‘Eindelijk Vrij’. Zo wil hij zijn fans een beeld geven van de artiest die hij al zo lang is en de ontwikkelingen die hij heeft doorgemaakt.

Nog zeer beperkt aantal cottages te huur tijdens 'Grootste Fanclub van Nederland'
14-03-2013 13:12:00

Op de Nederlandse podia zal het komend weekend iets rustiger zijn dan normaal. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat de beste artiesten van Nederland te gast zijn in Port Zélande (Center Parcs) voor de "Grootste Fanclub van Nederland". Tijdens dit weekend (15 t/m 18 maart) wordt er niet alleen door deze artiesten opgetreden, maar zijn er ook opnames van het televisieprogramma "Hart voor Muziek". Een greep uit de optredende artiesten: Stef Ekkel, Alex, Jan van Est, Ferry de Lits, Django Wagner, Mulder en Mulder en nog vele anderen.

Het Radio M Utrecht programma Aan Tafel! bestaat 10 jaar
14-03-2013 13:04:00

Het Radio M Utrecht programma Aan Tafel! bestaat 10 jaar. Presentatrice Conny Kraaijeveld laat dit uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Van 25 t/m 29 maart is het daarom een week lang feest. Bekende artiesten komen live optreden en zingen een lied over 10 jaar Aan Tafel! Verder zijn er elke dag 10 luisteraars en een collega-presentatrice te gast om het heugelijke feit samen met Conny te vieren.

Zondag 7 april memorial Rien Lazaroms op Radio Suc6FM
14-03-2013 12:51:00

Luister zondagmiddag 7 april van 15.00 uur tot 17.00 uur naar radio Suc6FM op 106.1 105.4 of via livestream  op initiatief van Denans. Dan wordt er 2 uur lang aandacht besteed aan 40 jaar muziek van Rien Lazaroms, waarvan 10 ...jaar Stravelli's, 8 jaar Toendra's, 6 jaar La Mouche en 16 jaar Carbon. Met diverse mensen die Rien heel goed gekend hebben en hun verhaaltje komen doen. 2 uur ...lang muziek van Rien en gesprekken cq. anecdotes over hem. Dit omdat Rien 20 april a.s. 60 jaar zou zijn geworden.

Eerste BNN Coen en Sander vrienden-van-de show bordspel voor Anita & Ed
14-03-2013 00:35:00

Anita en Ed hebben een uitnodiging gekregen van 3FM om op maandag 17 maart naar de studio te komen bij de Coen en Sandershow. Zij krijgen dan het eerste BNN Coen en Sander vrienden-van-de show bordspel overhandigd. Even een toelichting.... Coen en Sander hebben een eigen bordspel bedacht, met vragen en opdrachten, een soort van ganzenbord, en nu is er in dit spel ook een vraag over het Zeeuwse duo Anita en Ed. Zij zijn zeer vereerd en zullen het eerste bordspel live om 17.00 uur op 3FM ontvangen.

Nieuwe single John West 'Kus me'
14-03-2013 00:29:00

Dat  John West al enige tijd aan de weg timmert is bij menigeen bekend. In 2012 noteerde John zijn eerste succes door op te treden tijdens het Toppers concert in een volgepakte Arena. Het vervolg liet uiteraard niet lang op zich wachten en na getekend te hebben bij Rood-Hit-Blauw werd de single “Zou dit dan liefde zijn” met veel succes gelanceerd. De single behaalde een prachtige 71e positie in de Mega-Charts single top 100.  Op 23 november 2012 verscheen vervolgens zijn nieuwe cd “Jouw blik”.

Succes van TV Oranje heeft release single Janneke de Roo & John Enter week vervroegd
13-03-2013 13:55:00

Het lag in de lijn om op 20 maart de single "Die tijd van toen" uit te brengen. Alles liep op rolletjes en niets kon het in de weg staan. TV Oranje was de enige zender welke de clip 10 dagen lang exclusief kon uitzenden. Maar het liep iets anders want op zondag kwam het bericht binnen dat het nummer al op de radio gehoord zou zijn. Het circuit heeft waarschijnlijk gebruik gemaakt van de hedendaagse technieken. Overleg op maandag heeft doen besluiten om de release van de single al deze week te doen.

G.I.R.L.S.I.N.T.H.E.C.I.T.Y.! is de nieuwste verzameling originele songs van Wouter Hamel
13-03-2013 12:16:00

G.I.R.L.S.I.N.T.H.E.C.I.T.Y.! is de nieuwste verzameling originele songs van Wouter Hamel. Voor de titeltrack van deze EP nam hij een duet met Lucky Fonz III op. G.I.R.L.S.I.N.T.H.E.C.I.T.Y.! is vanaf 15 maart verkrijgbaar bij Hamel’s live shows en de Dox Records webshop en digitaal via onder andere iTunes en Spotify. De titeltrack van deze fonkelnieuwe EP is een unieke samenwerking tussen Hamel en troubadour Lucky Fonz III. Zij schreven het lied Girls in the City samen voor een concert op een magische zomeravond.

Gaat 'Hart in brand' van Tommy Lips een feesthit worden??
13-03-2013 00:22:00

Op zondag 17 maart presenteert 2013 Tommy Lips z'n nieuwe single "Hart in brand" bij Café Heuvelzicht, Heuvelstraat 144 te Breda. Diverse collega artiesten waaronder Yoeri L'Abée, Marco de Hollander, Belinda & José, Randy Watzeels, Collin van Mook en Marco Kanters zullen hier een optreden verzorgen. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de entree is gratis. Tommy heeft met zijn debuutsingle “Rotzooi” meteen naam gemaakt als feestzanger. Het was een cover van Andre Hazes en de opvolger is een geheel nieuw lied.

Portret van Wim Straver in Kwiek & Wies, 80 plus in Zeeland
13-03-2013 00:13:00

Kwiek & Wies, 80 plus in Zeeland, het nieuwste boek van Ellen De Vriend uit Vlissingen, verschijnt op 16 maart tijdens de Boekenweek (16-24 maart). Twintig actieve en energieke 80-plussers in Zeeland onthullen hun gouden tijden en zwarte bladzijden. De portretten worden afgewisseld met mooie gedichten over Zeeland. De schrijfster wil met dit boek laten zien dat 80-plussers lang niet allemaal eenzaam zijn en in een tehuis zitten. De portretten laten zien dat ouder worden nieuwe kansen en uitdagingen biedt.

Platencontract voor Angelica bij MB Music Group
12-03-2013 11:41:00

Angelica heeft haar eerste album “Female touch” uitgebracht in 1992 als Ami Winston en heeft daar enkele successen mee behaald. Mede dankzij haar samenwerking met Valensia (Gaya) heeft ze met haar singles :’” Long Distance Lover”, Hold on my heart” en My heart is in your hands” veel persaandacht gehad en heeft ze in diverse radioprogramma’s (live) opgetreden, waaronder; Countdown café, Nederland |Muziekland, diverse Avro en Vara programma’s. Regionaal stond ze veel op de eerste plaatst van de playlisten.

Robby Lee, Michelle Okken en Robin van Damme toegevoegd aan apres-ski muziekreis
12-03-2013 11:27:00

Van 22 tot 25 maart 2013 organiseert JC Event  in samenwerking met Hotel Der Brabander een geheel verzorgde  apres-ski muziekreis naar Winterberg gelegen in het Sauerland (Duitsland). Drie gezellige muziekavonden met: Robby Lee, Michelle Okken, Robin van Damme, Sander Kwarten, Jessica Malfait, Roy van Lent, Leon Basley, Martien Buijks, Christian Malan, Martijn te Kampe & Boy van der Heijden. Op zaterdagavond zal er nog een Mistery guest aan het programma worden toegevoegd. Tevens worden er in dit weekend tv opnames gemaakt door Cor Bloks voor De week van Cor, en Muziekmenu voor Stads RTV Breda.

Agnetha Fältskog brengt in mei nieuw album uit
12-03-2013 11:14:00

“Ik dacht niet dat ik ooit nog zou gaan zingen. Maar na het horen van de eerste drie nummers kon ik gewoon geen nee zeggen!” Met deze woorden kondigt een van de meest herkenbare en gevierde namen in de muziek haar terugkeer in de spotlights aan. Agnetha Fältskog, de iconische zangeres van ABBA, brengt in mei een nieuw album uit. Het album wordt voorafgegaan door de single ‘When You Really Loved Someone’, waarvan de bijbehorende videoclip gister in première is gegaan op VEVO.

Nieuwe single Gijs de Vormer is ouderwets De Vormers
11-03-2013 12:56:00

De Utrechtse zanger Gijs de Vormer heeft een nieuwe single uit. De Voormalig frontman van De Vormers komt met “Je hele hebben houden”. Gijs scoorde eerder met De Vormers de kroegenhit “Dansen op je bruiloft.” Samen met zijn zoon Pascal de Vormer en Ringo stond hij al eens in de Single Top 100 met de song “Achter het raam.” Met “Je hele hebben houden” doet Gijs de Vormer een nieuwe poging om de hitlijsten te bestormen. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Pascal de Vormer.

Wim & Diana blazen 'Op het perron' nieuw leven in
11-03-2013 12:42:00

Het Groningse duo Wim & Diana heeft de oude klasieker "Op het perron" nieuw leven ingeblazen. De Wiko's scoorden hiermee in 1977 een grote hit in piratenland. Daarnaast zijn ze druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuw album welke dit jaar zal verschijnen. In het dagelijkse leven zijn ze een paar en vanaf 2011 staan ze ook op de bühne naast elkaar. In datzelfde jaar verscheen hun eerste cd album "Kent u ze nog....die liedjes van toen".

Paul Bruna zorgt voor stunt in Vlaanderen
11-03-2013 10:10:00

“Nooit eerder gebeurd, van niets op nummer 1” zo kondigde presentator Filip D’Haeze, afgelopen zondag de nummer 1 in de Vlaamse Top 15 aan van een van de meest populaire radioketens in Vlaanderen ‘Family Radio’. De single in kwestie is de nieuwste van Paul Bruna ‘Jij bent de top’. De single werd pas vorige week gelanceerd en dankzij de vele stemmen die hij achter zijn naam kreeg van de luisteraars en de fans is hij de nieuwe nummer 1. Niet alleen bij Family Radio, maar ook op de andere radiostations doet de single het goed.

John de Bever: best scorende Nederlandse single-artiest!
11-03-2013 09:36:00

John de Bever scoort zijn grootste hit: ‘Het gaat om Liefde’ heeft de 14e positie behaald in de Dutch Charts Single TOP100! Met deze notering is hij de ‘Best scorende Nederlandse single-artiest’ deze week! Met dit onverwachtse succes én het gastoptreden tijdens het jubileumconcert van Marianne Weber op 18 maart in het AFAS Circustheater te Scheveningen, zijn de verwachtingen van platenmaatschappij Berk Music voor de release van het nieuwe album ‘Vaarwel alle zorgen’, hoog gespannen!

Nieuwe single voor Anita & Ed in aantocht
10-03-2013 15:02:00

Na de carnavalshit PLEH van Anita en Ed komt er binnenkort een nieuwe single van het duo met als titel " Even geen malaise......". Zoals de titel zou vermoeden is het geen somber liedje over de huidige economische crisis, maar is het juist een vrolijk feestnummer. Even geen malaise maar..... jawel..... polonaise. Het is een interactief liedje geworden met een simpel dansje. In het liedje wordt gezegd wat je moet doen als je het dansje mee wilt doen. Polonaise kennen we allemaal, dus dat is geen probleem.

Marianne en Willem hebben de Oranje Kroon
10-03-2013 13:12:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 11 maart is dat ‘Wat heeft een mens nog meer te wensen’, het nieuwe duet van het gelegenheidsduo Marianne Weber en Willem Barth. Deze single is een voorloper van het in mei te verschijnen album ‘Ode Aan Jou’, waarop duetten staan die grotendeels zijn geschreven door Jeff Weber, de zoon van Marianne. ‘Willem heeft een stem die mij zo diep raakt dat iets in mij zei dat er een duettenalbum moest komen’, aldus Marianne.

Vijfde theatershow van Edsilia Rombley van start gegaan
10-03-2013 13:00:00

Zaterdagavond 9 maart is de nieuwe, vijfde theatershow van Edsilia Rombley, genaamd "Sweet Soul Music" van start gegaan. In deze show, die de komende tijd in een aantal Nederlandse theaters te zien zal zijn, zingt Edsilia beroemde, maar ook minder bekende Engelstalige soulvolle songs waarbij ze begeleid wordt door een uit acht man bestaande super band. Soulmuziek is haar lust en haar leven en dat weet ze op een overtuigende manier, gelardeerd met vrolijke anekdotes, over te brengen op haar publiek, die genieten van een fantastische show met echte Sweet Soul Music. Tijdens deze allereerste theatershow verraste Edsilia haar publiek door te vertellen dat ze in verwachting is van een tweede kind. Tjeerd Oosterhuis en Edsilia hebben al een dochter Imaani die inmiddels 2 jaar oud is.

Moke maakt titelsong voor film 'Daglicht'
09-03-2013 19:50:00

De Amsterdamse band Moke tekende gisteren voor de titelsong voor de Eyeworks film Daglicht. De single "Opening Up" is een mid-tempo ballad, afkomstig van het derde album Collider. De track sluit prachtig aan bij de spannende thriller, waarin Angela Schijf, Fedja van Huêt, Daniel Verbaan en Monique van de Ven de hoofdrollen vervullen. De single Opening Up gaat op 5 april in release op iTunes en via diverse streaming platforms.

Moederdagconcert Dana Winner en Frans Bauer
09-03-2013 18:24:00

Op zondag 12 mei staan Dana Winner en Frans Bauer voor "Moederdag" in de Oktoberhallen te Wieze, een dorp in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Iedereen weet hoeveel belang beide artiesten hechten aan hun eigen moeder en ze verzekeren het publiek er dan ook van dat ze er op zondagmiddag een hele speciale gebeurtenis zullen van maken. In het eerste deel van dit exclusief Moederdagconcert zal Dana Winner haar allermooiste liedjes zingen begeleid door de Holland Show Band. 

Diana Dekkers nu ook ontdekt door de weekblad Party
09-03-2013 15:16:00

In de jongste edite van weekblad Party staat een groot artikel van Diana Dekkers. De Brabantse zangeres die momenteel hoge ogen gooit met "De zwerver" wordt ze positief vergeleken met Marianne Weber en Corry Konings. Diana zelf ervaart dit dan ook als een groot compliment. Diana komt dit jaar met haar eerste album, maar voor die uitkomt zal er nog een nieuwe single van haar gaan verschijnen. Deze wordt opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur.

Maak kans op entreekaarten voor opname Zeeland, Brabant en Limburg Toppers
09-03-2013 10:33:00

Op dinsdag 19 maart staat Bar Dancing Fantasy aan de Kerkstraat te Haps (Cuyk) in het teken van Nederlandse hits van Toen, Nu en Morgen. Er zullen tv opnames plaatsvinden van Zeeland, Brabant en Limburg Toppers uit Nederland en België. 24 artiesten waaronder Corry Konings, Dana Winner, Henk Bernard, Gino Graus, Rob van Daal, Sasja Brouwers, Danny Froger, Brigitte Nijman, Frank van Etten, Paul Severs, DuoNL, Johan Vlemmix, Jack Kunkels, Ronnie de Wit, Gerry Holland, e.v.a. zullen het middelpunt vormen.

Hollands Sterren Gala in Utrecht met oa: Jannes en René Schuurmans
09-03-2013 10:20:00

Op de toekomstige Koningsdag zaterdag 27 april trapt het Hollands Sterren Gala af in Central Studios Utrecht. Vanaf  20.00 uur belooft dit een avond vol feestelijke gezelligheid te worden met niemand minder dan oa: Jannes, Rene Schuurmans, Willem Barth,, Wesley Bronkhorst, Erna Temming, Ronnie van Bemmel en Judith Peeters. De presentatie is op deze avond in handen van John Schaap.  Hollands Sterren Gala, een feestelijke avond vol entertainment! Kaarten kosten € 25.00 en zijn te verkrijgen via  www.hollandssterrengala.nl

Entertainmentband Sonny's Inc lanceert het 'Koningsliedje'
09-03-2013 10:10:00

Ook de succesvolle entertainmentband Sonny's Inc. heeft zich laten inspireren door de aankondiging van de kroonwisseling op 30 april aanstaande. Bassist Huig Ouwehand, leadzanger Sonny Hoogwerf en gitarist Dirk van der Wal schreven en arrangeerden een indrukwekkend en meeslepend nieuw nummer met als titel 'Koningsliedje'.  De nieuwe single biedt een vrolijke en respectvolle lofzang op onze nieuwe koning Willem Alexander en zijn charmante vrouw Koningin Maxima. "In 1998 mochten wij met onze band het huwelijk van prins Maurits en prinses Marilène opluisteren.

LenteLive! 13 en 14 april in De Vecht
09-03-2013 09:57:00

De lente is in aantocht dus is het weer tijd voor de 8e editie van het inmiddels bekende festival LenteLive! in De Vecht, welke dit jaar gehouden op zaterdag 13 en zondag 14 april. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een mooi programma samengesteld. Op zaterdag zullen er twee TOP bands optreden, namelijk de band Stageline! en de band Crystal Dream. Op zondag zal de band Super Sundays optreden met 2 oud leden van 7 op de schaal van Richter.

Win vrijkaarten voor Johan Heeren
08-03-2013 23:48:00

Op zondag 7 april presenteert Johan Heeren zijn nieuwe single ‘Dromen’ in uitgaansgelegenheid El Corazon in Roosendaal. Johans samenwerking met Manfred Jongenelis heeft geresulteerd in een heerlijke gezellige single. Tijdens de presentatie zijn er gastoptredens van Tina van Beeck, Roger van Meer, Yoeri L’Abée, Sander Kwarten, Yosee, Berry Daamen, Rienie van de Kerkhof, Franky Hayse en natuurlijk Manfred Jongenelis. Ton Jooren zal het geheel presenteren. De aanvang is 14.00 uur en de entree bedraagt € 7.50 inclusief single. Meer info op vind je op www.johanheeren.nl. Het TV Oranje Shownieuws mag namens Johan Heeren 10 x 2 vrijkaarten weggeven voor deze muzikale zondagmiddag!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop