RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
De bon die het leven van Hugo Peeters veranderde
29-04-2013 12:20:00

Het was schrikken voor de uit Gendt afkomstige zanger Hugo Peeters toen hij een paar weken geleden bij zijn auto kwam er een “geel” kado onder zijn ruitenwisser was bevestigd. Dat kado was een bekeuring voor verkeerd parkeren. De bon was nog warm want de auto voor hem kreeg ook een ‘prent’. Dat was voor Hugo reden om de agente van dienst aan te spreken of dat nou nodig was. Hij stelde zich keurig voor als Hugo Peeters en gaf haar een hand. Ze vertelde dat ze agent Lisa Marie was en ook haar plicht deed.

Maico live 30 april 2013 in Ugchelen
29-04-2013 12:00:00

Op dinsdag 30 april 2013 vindt de jaarlijkse Artiesten Parade in Ugchelen plaats. Dit jaar m.m.v. Hugo Peeters, Theresa Stam, Michelle Okken, Jessica Malfait, Roy van Lent, Laura Dik en Sidney Bischoff. Deze show vind plaats achter het Dorpshuis Ugchelens Belang aan de Bogaardslaan 81 in Ugchelen, Naast deze show zijn er diverse activiteiten de gehele dag en natuurlijk een groot terras. Naast deze topartiesten zal Maico om 14.30 uur een leuk optreden verzorgen.

Laatste editie 'Met ’n knipoog naar Maria' van MarieChristien in mei 2013
29-04-2013 11:23:00

Slechts twee maanden per jaar, in mei en oktober, ging MarieChristien met een aangepast programma op pad. In die twee maanden deed de zangeres haar show met een knipoog naar Maria. Zo heet het programma dan ook. “Met ’n knipoog naar Maria” zingt en vertelt zij over de vrouw, de moeder en een combinatie daarvan. De knipoog staat voor haar eigen Marialiedjes, maar ook voor een aantal klassiekers die samen met het publiek worden gezongen.

10 jarige Michelle komt met nieuwe cd-single getiteld: 'Waarom huilt u mama?'.
29-04-2013 10:43:00

Michelle maakte onlangs naam met haar debuutsingle "Ik heb een droom". Deze single is door de radiostations in Nederland goed ontvangen en is... veelvuldig gedraaid! Dit 10 jaar jonge talent uit Drenthe weet menig hart te doen smelten met haar optredens en het mocht dan ook niet uitblijven een vervolg te maken op haar debuutsucces...en wát voor een vervolg! Samen met schrijver/hitproducer Martin Sterken is er gewerkt aan de nieuwe single en dit heeft geresulteerd in het lied "Waarom huilt u mama?".

Trisha lanceert haar nieuwe single 'Dat Zomers Gevoel'
28-04-2013 20:17:00

De winter heeft lang genoeg geduurd en daarom wil Trisha met haar nieuwe single iedereen in een zomerse stemming brengen.  De eigenlijke release van de single is gepland op 6 mei. Er wordt ook een zomerse videoclip opgenomen die rond 15 mei zal verschijnen. Begin 2013 lanceerde de blonde zangeres die ook regelmatig voet op Nederlandse bodem zet het gezellige lied "We Leven Van De Liefde". Ze wilde met dit nummer iedereen aan het dansen krijgen en dat is haar aardig gelukt.

Nieuw album voor Anja Yelles
28-04-2013 18:00:00

Op donderdag 23 mei 2013 lanceert de Vlaamse zangeres Anja Yelles haar nieuwe album "Horen, zien en zingen". Van de 14 nummers die het album bevat zijn er ondertussen al zes op single verschenen. De overige liedjes zijn lekker meezingbaar en voor elk wat wils. Voor Anja schijnt momenteel al een beetje licht aan het eind van de tunnel. Ze is nog steeds aan het revalideren van een nekoperatie. Als alles normaal verloopt is ze eind mei weer helemaal terug. Haar eerste optreden na de revalidatie zal plaatsvinden op zondagmiddag 26 mei in Wortegem-Petegem. Daar vindt tevens de première plaats van het allernieuwste album.

Henk Damen heeft de Oranje Kroon
27-04-2013 16:56:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 29 april is dat ‘Vandaag begint m’n leven’, van Henk Damen. Deze single draagt dezelfde titel als het nieuwe album van Henk, dat deze week verschijnt. De zanger uit Oss geeft in elk geval een prima visitekaartje af van die plaat, want het nummer is bijzonder aanstekelijk en zou wel eens een grote hit kunnen worden! De clip van ‘Vandaag begint m’n leven’, waarin Henk plaatsneemt in de behandelkamer van een nogal wulpse psychiater, is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Jeugdherinneringen in Concert 29 mei 2013 Paradiso Amsterdam
27-04-2013 16:45:00

Wegens het grote succes van de theatertournee "Jeugdherinneringen deel 1 & 2" hebben Danny de Munk & Henk Poort besloten op 29 mei 2013 een uniek concert te geven in Paradiso Amsterdam. Middels sketches en muziek gaan De Munk en Poort in deze theatershow terug in de tijd, ze brengen een muzikaal eerbetoon aan hun voorbeelden en collega’s waarmee ze gewerkt hebben en halen, doorspekt met een flinke portie humor, hoogtepunten uit vroeger tijd terug. Terug in de tijd van ons allemaal. Dat bij elkaar levert in alle opzichten een unieke en verrassende avond op ; een muzikaal feestje waar iedereen zich in kan herkennen

Nacht van Oranje kwartier eerder van start in Ahoy Rotterdam
27-04-2013 08:55:00

Vanwege een overvol programma start de Nacht van Oranje een kwartier eerder. Op 29 april geeft volkszanger Django Wagner om 19.45 uur al het startsein voor de oranjegekte in het Sportpaleis van Ahoy. Door de grote lading hits van Nederlandse topartiesten kunnen bezoekers nóg langer genieten van het grote muziekfeest. Om problemen met het openbaar vervoer voor de terugreis te voorkomen, is besloten om de aanvangstijd iets te vervroegen.

Nederlands/Arubaanse act Concreat City scoort met Volendamse zangeres
26-04-2013 19:45:00

Dat muziek verbindt en verdeeld, is de afgelopen periode zeer duidelijk geworden. Ook de politiek laat zich niet onbetuigd in de discussie. Dat muziek een vooral bindende factor is, laat zich kenmerken door een wel heel unieke combinatie van muzikale stromingen. De Arubaanse producers/rappers Jason & Bushtalk vonden een unieke muzikale combinatie door Arubaanse Dance te mengen met de authentieke ‘zang-sound’ uit Volendam.

Stef Ekkel viert 15-jarig artiestenjubileum
26-04-2013 19:37:00

Maandag 29 april is het precies 15 jaar geleden dat het eerste optreden van Stef Ekkel als solo-artiest plaatsvond. In zijn woonplaats Kampen werd destijds de basis gelegd voor een zeer succesvolle carrière. Hij had onnoemelijk veel hits en deed ontelbare optredens door heel Nederland. Hij was te zien op TV o.a. bij het Muziekfeest op het Plein van de TROS, Hart voor muziek, TV Oranje, Brabant Party, De Regiotap, Fans (SBS6) en Sterren.nl.  Er verschenen diverse cd-albums en dvd's.

Thomas Berge en manager Johnny Sap beëindigen samenwerking
26-04-2013 19:22:00

Thomas Berge heeft de zakelijke relatie met zijn manager Johnny Sap beëindigd. Volgens Thomas is er in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. Er zou niets aan de hand zijn. Ze hebben geen ruzie of wat dan ook. De samenwerking tussen Chiel Ottink ( Thomas) en Johnny Sap speelt al sinds 2001. Johnny heeft er in ieder geval alles aan gedaan om hem te brengen naar een hoogtepunt. Thomas ziet in ieder geval geen problemen na de breuk.

'First time ever I saw your face'...nieuwe single van Angelica
25-04-2013 20:17:00

Angelica debuteerde in 1992 met haar debuutalbum: Female Touch, had een nummer 5 hitnotering met Tina Toos en Tessa en veraste ons in December 2012 met een nieuw album en single. Dit is de tweede single van Angelica, afkomstig van het album “Some beautiful songs of 50 shades of Grey” De lovende reacties op met name deze track, heeft Angelica doen besluiten dit nummer als tweede single te kiezen. Angelica : “Met deze song ben ik in staat geweest om mijn hart intens te laten spreken en mijn diepste gevoel te kunnen uiten.

Aanstormend talent Leroy lanceert 'Jij gelooft in mij'
25-04-2013 19:46:00

De bijna 20-jarige zanger Leroy uit Emmen bracht in 2009 een lofzang uit over het toenmalige vriendinnetje van Jan Smit; Zijn debuutsingle ‘Oh Yolanthe’ kreeg mede door de hype die in de media gaande was destijds, volop aandacht en airplay. Met dank aan zijn moeder Germa ter Braak, zelf ook zangeres geweest, ging de in Enschede geboren Leroy uiteindelijk toch ook de podia op nadat hij met zijn stem al was opgevallen bij musicals op school. Na de lancering van ‘Oh Yolanthe’ volgden vele optredens, interviews en de vervolgsingles; ‘Bij Jou’ en ‘Laat me’.

Nieuwe single voor Jan van Est
25-04-2013 19:29:00

Via platenmaatschappij Berk Music zal op 10 mei de nieuwe single van Jan van Est verschijnen, ‘Dat komt door jou’. Het is een oude single van Van Est die in een feestelijk en fris nieuw jasje is gestoken door producer Harald Queens (o.a. Ronnie Tober, Mulder & Mulder), de tekst is geschreven door Rinus Ponsen. Op zondag 19 mei zal de single officieel gepresenteerd worden tijdens een single CD-presentatie in Dordrecht. Tijdens de presentatie, die plaats vindt in dartcafé De Walrus in Dordrecht zullen diverse artiesten aanwezig zijn voor een optreden.

Eerste CD ‘Oranje Top 30’ voor koningspaar
25-04-2013 16:24:00

Na zijn inhuldiging als nieuwe Koning der Nederlanden krijgt Willem-Alexander volgende week als eerste de CD ‘Het beste uit de Oranje Top 30 – deel 1’ toegestuurd. Het gaat om een verzamelalbum van de Oranje Top 30, de enige hitparade met muziek van eigen bodem die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden door de muziekzenders Radio Oranje Nationaal, TV Oranje en 49 lokale omroepen. De directie van TV Oranje heeft besloten het eerste album aan te bieden aan de aanstaande koningin en koningin.

Marco de Hollander schiet clip in Turkije
25-04-2013 13:46:00

Afgelopen week was Marco de Hollander te vinden in Bodrum te Turkije, op het Aegean Dream Resort, de naam zegt het al; een droom aan de prachtige Egeische Kust. Op uitnodiging van Corendon Artiestenreizen heeft Marco hier ook dit jaar weer mogen optreden. Marco heeft gelijk gebruik gemaakt van deze unieke locatie om de clip op te nemen van zijn nieuwste zomerse feestsingle.

Toppers van Oranje gaat Nationaal....
25-04-2013 10:05:00

Het nieuwe seizoen van Toppers van Oranje, waarvan de uitzendingen medio september van start gaan, zullen volgens Ivo Franklin vanaf september dit jaar naast de regionale zenders ook te zien zijn op een Nationaal tv station. Binnen een maand wordt bekend gemaakt om welk station het gaat. Maandelijks vinden er opnames plaats, waarvan de eerst vier afleveringen op 4 augustus a.s. tijdens de Visserijfeesten in Breskens (ZL).

De Pitaboys lanceren 'Erica'
25-04-2013 09:39:00

In november 2010 scoorden De Pitaboys een mega-hit met het nummer “Waar is da feestje?”. Ondertussen zijn we twee albums en negen singles verder en hebben ze hun muzikale richting reeds geruime tijd bepaald. Feestmuziek, aprés-ski, carnavalesk en een vleugje Schlager, allemaal op Pitaboyaanse wijze! Voor hun nieuwe single wilden ze de juiste Schlager-kruiden in hun Pita gebruiken en gingen ze op research in Duitsland naar een hit waar ze hun eigen duidelijke pitasaus konden over gieten. En het werd Erika! De beiden heren gaan op zoek naar Erika en willen heel graag met haar richting Amerika! Het is een leuk zomers nummer geworden.

New Yorkse toneelhit The Normal Heart exclusief in DeLaMar Theater
25-04-2013 09:16:00

Op 1 augustus 2013 gaat The Normal Heart in première in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Het met drie Tony Awards bekroonde toneelstuk van aidsactivist Larry Kramer speelde met veel succes op Broadway in New York en was nog niet eerder buiten Amerika te zien. In de vertaling van Coot van Doesburgh en onder regie van Job Gosschalk komt deze toneelhit deze zomer exclusief naar het DeLaMar Theater. De Nederlandse sterrencast bestaat o.a. uit Frederik Brom, Henriëtte Tol, Freek Bartels, Thijs Römer en Oren Schrijver.

Even geen malaise in Turkije voor Anita en Ed
25-04-2013 08:54:00

Afgelopen week waren Anita en Ed in Turkije voor een wervelende artiestenreis. Samen met Grad Damen, Bjorna Philippi, Marco de Hollander en Helemaal Hollands werden er verschillende feestavonden gehouden. Ook werd er een bingo- en twee karaoke avonden georganiseerd. Tevens zijn er TV opnames gemaakt voor het programma De Muzikale Vliegvakantie, gepresenteerd door Ivo Franklin.

Utrecht ontwaakt 30 april met 'Je bent een koning'
25-04-2013 08:34:00

Op 30 april zal Utrecht gewekt worden met het officieuze koningslied  "Je bent een koning" van het duo Allard en Huib. De stadsbeiaardier kreeg van het Nationaal Comité Inhuldiging het verzoek om het Koningslied ten gehore te brengen, maar kiest er voor om ook het lied van de twee Utrechtse vrienden over de stad te laten schallen.  Voor de Utrechtse vrienden Allard Amelink en Huib Verhoeven zijn het hectische dagen.

Oranje Festival Etten-Leur in aantocht
24-04-2013 20:40:00

Nog een week en dan is het dserkerkpark in Etten-Leur gehuld in oranje voor het Oranje Festival. Volgens de organisatie werken de weersomstandigheden mee en kan het een knalfeest worden. Nederlandstalige klappers die voorbij komen zijn niemand minder dan Gerard Joling, Berget Lewis, Django Wagner, Rob van Daal, Jeroen Spierenburg en Sjansjee.

Thamara Kingma brengt Zulu hit 'Hamba Nawe' naar Nederland
24-04-2013 20:16:00

Thamara Kingma heeft haar debuutsingle gelanceerd. Thamara is geboren op Sri-Lanka. Toen ze anderhalve maand oud was is ze geadopteerd door Nederlandse ouders. Het grootste gedeelte van haar jeugd heeft ze doorgebracht in West-Knollendam. Op twaalfjarige leeftijd verhuisde Thamara naar Texel waar haar ouders een hotel, bungalowpark en restaurant runnen. Op het waddeneiland ontplooide ze ook haar liefde voor muziek. Niet alleen deed ze mee aan talentenjachten maar ze speelde ook in diverse musicals.

Alternatieve (kinder) Koningslied van Geke`s Tiental heeft succes !
24-04-2013 20:00:00

Het alternatieve (kinder) koningslied van Geke`s Tiental "Nieuw Koningspaar,wel gefeliciteerd" op de melodie van John Ewbank is zo'n succes dat de 2000 singles bijna zijn uitverkocht en de website vanochtend enige tijd eruit lag vanwege het drukke verkeer. Inmiddels is dat verholpen. Ook "De Telegraaf" kwam afgelopen dinsdag met een groot artikel over dit kinder koningslied. 

Paul Severs & Dennie Damaro hopen op zomerhit
24-04-2013 17:43:00

Paul Severs & Dennie Damaro staan met hun recente single "Marieke" nog steeds in diverse hitlijsten en mogen hun samenwerking dus absoluut geslaagd noemen. Ze stonden zelfs enkele weken geleden nog op de 2e plaats in de Vlaamse Ultratop 10. Hun single "Marieke" zal ongetwijfeld de geschiedenis in gaan als een stevige Vlaamse hit. Beide artiesten waren het er dan ook meteen over eens om nog een tweede single uit te brengen. Ze kozen er voor om een bekende schlagerklassieker te coveren.

Høksons komen met nieuwe single en eigen Festival
24-04-2013 14:24:00

De Høksons zitten niet stil en hebben onlangs hun 3e officiële single gelanceerd en zijn ze druk bezig met hun eigen gelijknamige festival Pokkelrock. Voor de nieuwe single is er gekozen om een nieuwe werkwijze te hanteren. Oprichter van de Høksons, Gert Huls: “Wij vonden dat de identiteit van de Høksons nog beter vastgelegd kon worden. We zijn dus opzoek gegaan naar een nieuwe studio voor de opname van deze speciale single en zijn uitgekomen in Weiteveen bij Studio het Atelier.

Spoedig nieuwe single voor Aukje Fijn
24-04-2013 11:41:00

Binnen afzienbare tijd zal de nieuwe single "Meer en meer" van Aukje Fijn verschijnen op het label van Sterren Music. Het lied is geschreven door Jeffrey Weber en de productie lag in handen van Hans Aalbers. Afgelopen zondag is de videoclip opgenomen in vakantiepark "’t Loo" te Oldebroek. Het 14 jarige talentje uit Wezep had veel vrienden gevraagd te figureren in haar videoclip en die kwamen dan ook allemaal naar het zon overgoten vakantiepark. Autosloperij Bastiaan uit Wezep had een Volkswagen “bar/picknick” oldtimer beschikbaar gesteld.

Datum bekend van 20e editie van het Internationale Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer
24-04-2013 10:20:00

Op zondag 6 oktober 2013 is theater het Kielzog het domein van de 20e editie van het Internationale Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer. Wat dacht u van de optredende accordeonisten zoals 6-voudig winnaar van de Coupe Mondiale Jérôme Richard uit Frankrijk? 5 jaar geleden was hij ook van de partij, en hij neemt nu pianist Dany Dayn mee voor zijn muzikale ondersteuning. Uit Italië komt de jonge Antonino de Luca, hij wordt gezien als een groot talent en hij is de opvolger van de Amerikaanse jazz-accordeonist “Frank Marocco”. Wegens veel succes is Dominique Paats uit Maastricht uitgenodigd door Adri Kruijer. Hij zal een speciaal programma voor u presenteren. Samen met de grootmeester op gipsy-gitaar Paulus Schäfer brengt Dominique o.a. een ode aan Django Reinhardt met swingende accordeonmuziek.

Nieuwe single voor Marlous
23-04-2013 21:57:00

De carrière van Marlous zit al enige tijd flink in de lift. Met singles “Als Hij ’s Nachts Piano Speelt”, “Jij Alleen Jij”, “Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit”, “Je Zeurt Teveel”, en “Vannacht Van Jou Gedroomd” wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen. Haar debuutalbum “Ik Voel Me Goed” (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals haar vorig jaar verschenen tweede album “Verslaafd Aan Muziek”, met daarop de hits “Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen” en “De Dag Is Voorbij”. Marlous stond centraal in haar eigen “real-life” soap en maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s.

Meezingen met Volendam: een feest der herkenning met de grootste Volendamse hits!
23-04-2013 18:58:00

Na het enorme succes van Volendam, de Musical komt De Graaf & Cornelissen Producties met een groots meezingspektakel naar het theater; Meezingen met Volendam. Op 22 april beleefde deze feestelijke voorstelling haar première in Schouwburg het Park in Hoorn. Dat Meezingen met Volendam een feestje is, werd door het enthousiaste publiek beaamt. Eén van de gasten, Volendamse zangeres Tamara Tol, zei het volgende over de voorstelling; “Vanaf de eerste toon tot de laatste noot wordt je meegezogen in een zeer positieve, energieke en wervelende lijn van de mooiste liedjes afkomstig van verschillende bekende Volendamse artiesten.

Nieuwe opzet en eerste namen HuneFestival
23-04-2013 17:13:00

Na twee uiterst succesvolle edities van het HuneFestival in 2011 en 2012, met o.a. Guus Meeuwis, Kane, Ilse DeLange en Nick en Simon, gaat de organisatie dit jaar een flinke verandering doorvoeren. Het festival dat op 11 en 12 oktober 2013 gehouden wordt, zal worden uitgebreid met tenminste 2 extra tenten op het terrein.

De Dikdakkers exclusief bij BME
23-04-2013 16:49:00

De Dikdakkers, bekend van grote hits als "Cowboys en Indianen", "Oef", "Het Vliegerlied" en "Hobbelpaard", zijn vanaf 1 mei exclusief te boeken bij BME. De heren staan op dit moment volop in de belangstelling met hun officieuze k(r)oningslied: "Willem is okay!" De Dikdakkers zijn een geweldige feest-act voor feesttenten en overal waar feest moet worden gevierd. 

Gabriello lanceert single 'Niet thuis vannacht'
22-04-2013 20:15:00

Gabriello heeft een nieuwe single uit. Het nummer is de opvolger van het nummer "Waterkant" welke de 29e positie in de Single Top 100 behaalde Eerder stond de Vlaamse zanger hoog in de hitparade met "Ik had je lief" en "Que Sera." Net als de vorige singles is de track gedeeltelijk opgenomen in Dublin in de Cauldron Studios waar grootheden als Westlife, Johnny Logan en Sinéad O’ Conner hun songs hebben opgenomen. De mix is gedaan in de Aartselaar studio in Vlaanderen.

Pikante shoot en tweede single voor Johannes Rypma
22-04-2013 17:54:00

Vandaag heeft Johannes Rypma zijn tweede single My heart don’t wanna let go gepresenteerd tijdens de lancering van de L’Homo 2013. De nuchtere Fries siert de cover van het blad als jaren tachtig icoon Billy Idol.  In het binnenwerk van het gay-magazine prijkt een 12 pagina’s tellende pikante fotoshoot van Johannes geschoten op het zonnige Mauritius. Tijdens de lancering van de L’Homo in Volendam trad Johannes op met twee liedjes: Rebel Yell  van Billy Idol en zijn nieuwe single My heart don’t wanna let go.

Bedenkers 'Lamme Frans' passen Koningslied aan
22-04-2013 17:38:00

Nu het officiële Koningslied is ingetrokken zit Nederland zonder. De bedenkers van 'Lamme Frans' (met zijn carnavalshit "Alles in een") zagen een oplossing: "Aan de melodie lag het niet, het kon alleen veel gezelliger! Nederland houdt van gezelligheid en bij een feestdag hoort een feestelijk nummer", aldus de makers. John Ewbank's melodie werd met een vlotter tempo en een gezonde dosis hoempapa 'feestplein-klaar' gemaakt. Ook de ietwat ingetogen videoclip van het origineel werd omgetoverd tot een gezellige variant.

Ben Cramer maakt videoclip met een vette knipoog naar de mansion van Hugh Hefner
22-04-2013 16:10:00

Nu al gaan de geruchten de ronde, dat de nieuwe single van Ben Cramer ‘Vrijheid Blijheid’ dé zomerhit van 2013 gaat worden! Ben Cramer’s grote comeback met ‘n lied geschreven door Eddy Zoëy. Dance is een nieuw genre voor Ben en daar hoort ook een moderne en hippe videoclip bij! Inmiddels is bekend dat er op vrijdag 26 april een videoclip opgenomen wordt met een vette knipoog naar de mansion van Hugh Hefner.

Swingend koningslied van Wolter Kroes
22-04-2013 11:25:00

Nederland dat kleurt Oranje, ons vaderland is trots. Laat maar knallen die champagne, vandaag dan gaan we los. Daarmee begin het swingende Koningslied van Wolter Kroes. "Wat is er toch een commotie rondom het Koningslied. Ik vind dit jammer, want deze historische gebeurtenis zou een groot feest moeten worden. In mijn ogen kan Nederland nu wel een vrolijk nummer gebruiken en daarom heb ik besloten het nummer ´Nederland kleurt Oranje´ met jullie te delen, aldus Wolter. Laten we van de troonopvolging vooral een groot feest maken!

Toppers maken artiesten Toppers Halftime Show bekend!
22-04-2013 09:29:00

Live vanuit de tuin bij Rene Froger was vanochtend de aftrap van de Koninklijke Week tijdens de 100% Ochtendshow op 100% NL. Presentatrice Irene Moors sprak uitgebreid met Rene Froger over de meest uiteenlopende zaken, zijn hit 'Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)’ en natuurlijk de aanstaande troonswisseling. Ook zijn onlangs verschenen nieuwe album 'Liefde voor Muziek' kwam uitgebreid aan bod. Jeroen van der Boom schoof ook aan om gezellig mee te praten over de aankomende Toppers in Concert shows.

Tim Douwsma 'kadootje' voor deelnemers Nederlands Kampioenschap van Shell We Dance
22-04-2013 09:23:00

De Sympathieke zanger Tim Douwsma was op zondag 21 april het "kadootje" voor de deelnemers aan het Nederlands Kampioenschap van Shell We Dance in Wageningen. En niet alleen het kadootje voor de deelnemers, maar ook voor het publiek, want ook zij genoten met volle teugen van zijn optreden. Het Nederlands kampioenschap werd gehouden in Theater De Muze en bestond uit een ochtend en middagprogramma.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: