RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single voor Henk Klos
22-03-2013 21:44:00

Na een periode van stilte komt de uit Zoetermeer afkomstige zanger Henk Klos dan eindelijk met een nieuwe single! “Alles Wat Ik Doe” is een vrolijk up-tempo nummer. De productie is gedaan in Studio ’69 door Laurens van Wessel (bekend van o.a. Frans Bauer en Rob van Daal). Deze single is al veelvuldig te horen bij diverse radiostations en wordt ondersteund door een geweldige videoclip. “Alles Wat Ik Doe” is verschenen bij JeSa Productiones en de promotie is in handen van Casper Janssen Music Promotion.

Marco Korebrits presenteert nieuwe cd in St. Willebrord
22-03-2013 21:37:00

Verano Sonido (Zomerse klanken) is de titel van de nieuwe cd van Marco Korebrits. Dit is binnen een jaar jaar tijd de vierde productie die hij lanceert. Op zaterdag  4 mei 2013 zal Marco zijn nieuwe single presenteren bij Zaal "De Toffe Peer" in St. Willebrord. Vanaf 20.02 uur zullen tal van collega-artiesten hem bijstaan. Op deze cd staan twee Nederlandstalige nummers, te weten "Dans met mijn" en “Laguna Bleu”. Het eerste lied heeft Marco zelf heeft geschreven en is een lekker zomers up tempo liedje waar je vrolijk van wordt.

‘Oranje Top 30’ populair bij lokale omroepen
22-03-2013 12:51:00

Nederland kleurt muzikaal fel oranje nu lokale en regionale omroepen massaal besluiten om de wekelijkse ‘Oranje Top 30’ uit te gaan zenden op radio en televisie. Nadat de puur Nederlandse hitlijst van muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal eind februari gratis beschikbaar kwam voor uitzending, liep het al gauw storm.

Nick & Simon komen op nummer 1 binnen in de Media Markt Top 40
22-03-2013 11:58:00

De single ‘Julia’ van Nick & Simon is vandaag op  nummer 1 binnen gekomen in de Media Markt Top 40. Het komt zelden voor dat een Nederlandstalig liedje nieuw op nummer 1 de Top 40 binnen komt. Dinsdag werd al bekend gemaakt dat Nick & Simon een wereldrecord hebben gevestigd dat erkend is door Guinness World Records™.Gelijktijdig met de originele single ‘Julia’, die op hun vijfde studioalbum ‘Sterker’ staat, brachten Nick& Simon 153 alternatieve singles uit met verschillende vrouwennamen.

Eerste Nederlandstalige clip en cd-single van Marc Didden een feit
22-03-2013 08:17:00

Marc Didden zong al eerder de lokaal bekende Limburgstalige liedjes ‘Schiethoezer’ en ‘Heële’. Van het laatste nummer, maakte hij ook al een videoclip, die veel bekijks gaf op You Tube, in weekblad Privé, bij de KRO, TV Oranje en bij RTV Parkstad. Bij zijn nieuwe nummer ‘Wij’ maakt hij de overstap van de Limburgse taal naar het Nederlands.

Nieuwe single 3JS verschijnt op 21 april 2013
21-03-2013 22:27:00

"Zo Mooi Als Jij" is de tweede single afkomstig van het succesvolle album ‘Het Beste van 3JS: Totzoverder’, dat 5 weken in de top 10 van de Album Top 100 heeft gestaan. Momenteel toert 3JS door het land langs alle theaters met hun show Bronnen waarbij ze hun eigen hits combineren met evergreens van The Rolling Stones, Pink Floyd, Dean Martin en vele andere. Deze single bevat twee unieke bonustracks uit de show: Voor Eens En Altijd/Beautiful Day (U2) en  In My Place (Coldplay)/Hou Van Mij.

Ralf Mackenbach zet zich in voor Instituut voor Menselijke Ontwikkeling
21-03-2013 21:29:00

Op 27 maart vliegt zanger Ralf Mackenbach naar Rusland om zich in te zetten voor het Instituut voor Menselijke Ontwikkeling. De populaire zanger is door de internationale organisatie tot en met  1 april uitgenodigd om naar Moskou te komen. De zanger heeft heel veel zin in deze trip, die ongetwijfeld tot een van de hoogtepunten van zijn carrière gerekend kan worden. Vorige week stond hij nog in Tripodia in Utrecht in het voorprogramma van Cody Simpson en nu zal hij in Rusland een aantal bijzondere dingen gaan doen. Ralf zal tijdens zijn bezoek namelijk seminars houden , welke worden uitgezonden op radio en tv en vragen beantwoorden over Nederland.

Nieuwe single voor de Bökkers
21-03-2013 20:59:00

"Morattamottamotta" is de titel van de nieuwe single van de Bökkers. De groep bestaande uit zanger/gitarist Hendrik-Jan Bökkers, zanger/gitarist Erik Neimeijer, bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hober staan garant voor gebalde vuisten, middelvingers, bier en heel veel feest. De heren beseffen goed waar het in de rock’n roll om draait: rebellie en plezier. En da’s best een verademing in deze tijden waarin een gemiddeld rockconcert meer lijkt op een wanhopige schreeuw om de verhoging van de dagelijkse dosis Prozac.

Afrojack tekent deal met Universal
21-03-2013 17:19:00

Afrojack, een van de meest gewilde producers en dj’s ter wereld, heeft een exclusieve, wereldwijde deal getekend met Island Records en Universal Music Group. De Nederlander gaat de samenwerking aan via zijn eigen label Wall Recordings. De eerste release binnen deze nieuwe constructie is de single ‘As Your Friend’ featuring Chris Brown. Het nummer is geschreven door Afrojack, Chris Brown, Leroy Styles, DJ Buddha, Polow da Don en Nadir Sakir en is geproduceerd door Afrojack.

Meezingen het motto tijdens de Nacht van Oranje
21-03-2013 16:50:00

Meezingen is het motto rondom Koninginnedag en dit jaar des te meer. Op het podium in het Sportpaleis van Ahoy waar daags erna het nieuwe koningspaar toegezongen zal worden, wordt door de top van de Hollandse artiesten op 29 april een enorm feest gebouwd. Als vanouds kan het volledig in oranje uitgedoste publiek meezingen met de grootste vaderlandse hits. Niet in de laatste plaats door de nieuwe medleyblokken, die elk uur in het programma zullen afronden. De medleys worden vertolkt door ras-talenten Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein.

Gordon weer thuis
21-03-2013 16:46:00

Gordon is na een nacht opgenomen te zijn in het ziekenhuis  al weer thuis. Hij werd in de nacht van dinsdag op woensdag onwel en belde met de nooddienst. De zanger werd ter observatie opgenomen omdat hij sprak van pijn op de borst, benauwdheid en koorts. Al weken loopt de zanger met griepverschijnselen en de theatertournee met LA The Voices en de opname met X-Factor bracht grote werkdruk met zich mee en daardoor had Gordon geen kans of periode voor herstel. 

Paul Turner beroofd van Iphone
21-03-2013 16:41:00

Paul Turner is zich vannacht rot geschrokken. Na een gezellig avondje uit, nog in verband met zijn verjaardag op maandag 18 maart, werd hij vlak voor zijn woning in Amsterdam beroofd van zijn IPhone. De geschrokken Paul, die overigens niets mankeert heeft meteen contact opgenomen met Vodafoon om zijn telefoon te blokkeren. Paul laat zich door de beroving niet uit het veld slaan. Dit is trouwens al de tweede incident met zijn IPhone. Tijdens zijn laatste Curlydag in september liet hij de telefoon al uit zijn handen vallen en was het scherm kapot.

C.C.R. Revival Tribute Band naar Manderveen
20-03-2013 21:20:00

Op zaterdag 20 april 2013 zal de C.C.R. Revival Tribute band een optreden verzorgen bij Partycentrum Peddemors in Manderveen verzorgen. De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival.

Muziekzenders lanceren unieke verzamelboxen
20-03-2013 21:01:00

De snelgroeiende radiozender Radio Oranje Nationaal en de immens populaire muziekzender TV Oranje brengen deze week drie CD-boxen op de markt met in totaal negen CD’s boordevol Hollandse hits. Het gaat om een keur aan Nederlandse artiesten die geregeld bij Radio Oranje Nationaal en TV Oranje te beluisteren en te zien zijn, verdeeld over de verzamelboxen Grootste Hollandse Hits, Grootste Hollandse Feest Hits en Grootste Hollandse Nostalgische Hits.

Country Wytske geeft minicursuc Fries
20-03-2013 17:28:00

We kunnen gerust spreken over een gevestigde naam als we het hebben over Country Wytske. Ze staat garant voor een daverende Fryske Feestavond……swingend, melodieus, energiek en gezellig!! De mooiste countryklassiekers heeft zij voorzien van een pakkende Friestalige tekst die makkelijk door het publiek kan worden meegezongen. En hiermee heeft ze vele harten weten te veroveren zowel binnen als buiten de provincie grens.  In de streektaalmaand heeft ook zij gekozen om met een single te komen en wel met “ Bûter, brea en griene tsiis”.

Vijfde naam Sweelpop 2013 bekend
20-03-2013 17:18:00

De beste Rolling Stones coverband van Nederland. Zo wordt Gimme Shelter uit Emmen vaak gekwalificeerd. Eén ding hebben de twee bands in ieder geval gemeen. Beiden zijn ‘still going strong’. The Rolling Stones zijn al 50 jaar actief, Gimme Shelter doet het met de helft. De ‘glimmer twins’ brengen de nummers van The Stones met veel passie en gedrevenheid.

Kaskraker ‘K3 Bengeltjes’ nu op DVD!
20-03-2013 17:03:00

‘K3 Bengeltjes’ is vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD! Deze vierde K3-film ging op 12/12/’12 in première en viel duidelijk meteen in de smaak. Met inmiddels meer dan 565.000 bezoekers in de Benelux is ‘K3 Bengeltjes’ een echte bioscoophit! Naast Karen, Kristel en Josje zijn er ook heel wat bekende gezichten te zien in de film waaronder Charly Luske, Hans Cornelissen, Winston Post, Sam Gooris en vele anderen. Voor wie het knotsgekke K3-filmavontuur nog niet gezien heeft of het nogmaals wil beleven is er vanaf nu de gloednieuwe DVD ‘K3 Bengeltjes’! Het verhaal van de film: Karen, Kristel en Josje zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun appartement.

Talenten Angela Groothuizen brengen single uit
20-03-2013 16:51:00

Woensdag 20 maart brengt Sway haar eerste single ‘Stop and Stare’ uit. Onder leiding van Angela Groothuizen timmert het talentvolle trio Aïcha (21), Janice (21) en Saja (20) hard aan de weg. De muziek van Sway kent invloeden van swing, Motown en Big Band in een modern jasje. Een unieke brug tussen jaren 50/60 jazz en hedendaagse popmuziek. De single ‘Stop And Stare’ is door de dames zelf geschreven, in samenwerking met Dillon Lewis die ook de productie voor zijn rekening nam.

‘Dan lijkt het zomer’...nieuwe single van Herman van Dooren
20-03-2013 16:36:00

Zanger en entertainer Herman van Dooren stond van kleins af aan al graag in de schijnwerpers. Zo kon het gebeuren dat hij al op zijn dertiende een lokale talentenjacht wist te winnen. Lange tijd keek hij vervolgens in het geheel niet om naar de microfoon maar sinds enige tijd is de zanger weer volop in de running met meer dan honderd optredens per jaar. Deze in Apeldoorn woonachtige entertainer bracht nummers uit als ‘Kreta’, ‘Steeds in mijn gedachten’ en ‘Nu heb ik jou gevonden’.

Line up Mainstage Dutch Valley Festival 2013 compleet
20-03-2013 16:18:00

De organisatie van Dutch Valley Festival heeft bekend gemaakt dat Racoon, winnaar van de Popprijs 2013,  de line-up van de Mainstage van het event  dat op 10 augustus plaatsvindt completeert.  Naast Racoon zullen Jan Smit, Kane, 2 Unlimited, Gers Pardoel,  Rob de Nijs en de 3JS optreden op het grootste podium van het festival. Het Dutch Valley Festival is deze zomer opnieuw het grootste evenement met muziek en artiesten van Nederlandse bodem.

Einde voor Volume BV...diverse artiesten op zoek naar nieuw boekingkantoor
20-03-2013 15:59:00

De directies van Volendam Music B.V. en Lukassen Produkties VOF hebben besloten om per 1 april 2013 de verkoopactiviteiten van Volume BV te staken. Mede door het ongunstige economisch klimaat is het niet gelukt om van Volume BV een rendabel bedrijf te maken. De contracten van Peter Beense en Vinzzent zullen per heden worden overgenomen door Volendam Music B.V. De contracten van Rene Karst worden door Lukassen Produkties overgenomen.

Zanger Anthony tekent contract bij Rood-Hit-Blauw
20-03-2013 09:47:00

Anthony, de succesvolle zanger uit Breda heeft zojuist een platencontract getekend bij het landelijk bekende Rood-Hit-Blauw label ! Anthony, die 11 prachtige liedjes heeft  opgenomen in de studio van de getalenteerde Laurens van Wessel (Wesco Productions), zegt aan een nieuwe uitdaging toe te zijn en heeft een goed gevoel overgehouden aan het gesprek en daar op volgende contract met Ronald Visch eigenaar van Rood-Hit-Blauw.

Muziekspecial ‘So schön ist…’ bij Omroep MAX
20-03-2013 09:39:00

Bij Omroep MAX is op vrijdag 29 maart op Nederland 2 om 17.35 uur de muziekspecial ‘So schön ist…’ te zien. Dit vrolijke Duitstalige muziekprogramma werd gerealiseerd door zangeres Chantal Roeters, als uitvoerend producent van het productiebedrijf William Crossmedia uit het Overijsselse Steenwijk. De tv-special zal niet alleen te zien zijn bij Omroep MAX, maar binnenkort ook bij de muziekzenders TV Oranje en SchlagerTV.

John Enter verrast fan
20-03-2013 08:53:00
Het was feest gisteren in huize Polman. Vaders des huizes Hans vierde zijn verjaardag en vele familie, vrienden en bekenden kwamen langs om Hans te feliciteren. Zo ook zanger/entertainer John Enter en die had wel een verrassend kado bij zich. Want Hans kreeg van John het eerste exemplaar overhandigd van de nieuwe single "Die tijd van toen" van Janneke de Roo & John Enter.
Geweldige nieuwe single voor Yosee
19-03-2013 20:25:00

De nieuwe single van Yosee getiteld "Eén minuut voor een leven lang''  is vorige week gereleased en is uitgebracht bij Sterren music. Na ''Pretjes in je ogen'' is dit de tweede single die geschreven is door Peter Koelewijn, en geproduceerd door Peter Koelewijn en Mario Veltman. De titel zegt veel over dit nummer, een ballad waar veel mensen zijn of haar eigen invulling aan kunnen geven. Yosee zingt graag ballads, nummers met inhoud en gevoel.

Guinness World Record™ voor Nick & Simon
19-03-2013 19:51:00

Nick & Simon hebben officieel een wereldrecord gevestigd. Zij behaalden een record in de categorie: ‘Meeste digitale single releases van één artiest of band binnen 24 uur’. Gelijktijdig met de originele single ‘Julia’, dat op hun vijfde studioalbum ‘Sterker’ staat, brachten Nick& Simon 153 alternatieve singles uit met verschillende vrouwennamen. Guinness World Records™ heeft vandaag bevestigd dat zij hiermee een nieuw Wereldrecord hebben gevestigd.

BNN Coen en Sander vrienden-van-de show bordspel uitgereikt aan Anita & Ed
18-03-2013 23:16:00

Anita en Ed hebben vanmiddag het BNN Coen en Sander vrienden-van-de show bordspel overhandigd gekregen. Coen en Sander hebben een eigen bordspel bedacht, met vragen en opdrachten, een soort van ganzenbord, en nu is er in dit spel ook een vraag over het Zeeuwse duo Anita en Ed.

Monique Smit en Tim Douwsma tekenen contract bij Vosound Records
18-03-2013 23:00:00

Monique Smit en Tim Douwsma hebben vandaag hun samenwerking bezegeld en een contract getekend bij Vosound Records in Volendam, het platenlabel van Jan Smit en Volendam Music. De Nederlandse muziekwereld is hiermee een ijzersterk duo rijker. De eerste single van Monique en Tim, getiteld “Langzaam Wordt Het Zomer”, wordt vrijdag 22 maart uitgebracht. Het vrolijke, zonnige liedje met een vleugje reggae is geschreven door Jan Smit.

Gebroeders Ko eren overleden Jantje Koopmans
18-03-2013 22:54:00

Ton en Gerard Koopmans kregen vanochtend te horen dat hun verre familielid Jantje Koopmans ( Jantje van Eersel ) op 89 jarige leeftijd is overleden. Gebroeders Ko hebben Jantje nog benadert om mee te spelen in hun Videoclip bij hun Cover van een van Jantjes hits “ Het Dorpscafe “ waarmee zij onder de naam “De Blauwe Stier “ een dikke hits scoorde maar Jantje was toen al niet fit genoeg meer om zijn medewerking hieraan te verlenen.

Glorieuze comeback voor Jan Smit in Duitsland
18-03-2013 22:46:00

Een meer dan glorieuze comeback voor Jan Smit in Duitsland. Na een radiostilte van 7 jaar, was hij afgelopen zaterdag, 16 maart, voor het eerst weer op de duitse TV-zender ARD, waar hij tijdens de uitzending van het programma “Frühlingsfest” zijn nieuwe, duitstalige single “Bleiben wie du bist” ten gehore bracht. Na het optreden ontstond een ware run op de website jansmit.de waar de single gratis te downloaden was.

Brabant Toppers TV & Media Produkties halen voormalig RTL en Veronica top regisseur in huis!
18-03-2013 21:41:00

Met de komst van Frans Meijer als nieuwe regisseur van Brabant, Limburg en Zeeland Toppers, halen de producenten van Brabant Toppers TV & Media Produkties (Ivo Franklin en Tom van der Borst) een top regisseur in huis, die de al gehele leiding zal krijgen tijdens de tv opname van voornoemde tv programma’s. Frans Meijer, voorheen werkzaam bij Veronica en RTL, waar hij o.m. verantwoordelijk was voor de regie van Nederland Muziekland, heeft tot taak de kwaliteit en creativiteit van de programma’s op een hoger niveau te tillen.

Wilco en Yvonne gaan verder als De Wilca´s
18-03-2013 12:56:00

Na een lange periode als soloartiesten te hebben opgetreden gaan Wilco & Yvonne gaan verder als duo De Wilca’s. Samen hebben ze zich al jaren verdienstelijk gemaakt op het Nederlandstalig gebied. Yvonne heeft diverse singels uitgebracht en zich veelal verdienstelijk gemaakt als tekstschrijfster voor veel artiesten collega’s.

Sidney Bischoff scoort eerste TOP 100 hit
18-03-2013 12:24:00

Sidney Bischoff wie kent deze Apeldoornse zanger niet. Regelmatig komt die voorbij op de diverse radiozenders en ook als trouwe kijker van TV Oranje zie je met regelmaat een van zijn clips voorbij komen. En mede door de steun die hij krijgt van de radio en televisie zenders is Sidney nu druk bezig om landelijk door te breken. Zijn meest recente single "Laat ons hier voor altijd blijven" is een doorslaand succes en wel zo groot dat het nummer ook een notering heeft in de Dutchcharts.

Nieuwe website voor Richard Posthumus
17-03-2013 21:46:00

De huidige website van Richard Posthumus (www.richardposthumus.nl) houdt op met bestaan. Vanaf maandag 18 maart 2013 kunt u hem vinden op www.riezze.nl . Riezze staat voor (Riez, Zanger Entertainer). Op  Facebook kunt u hem natuurlijk ook vinden op.

Ralf Mackenbach kijkt terug op geslaagde avond bij Cody Simpson
17-03-2013 06:27:00

Zanger Ralf Mackenbach verzorgde op donderdag 14 maart het voorprogramma van het concert van Cody Simpson in Tivoli in Utrecht. Bij dit optreden werd hij bijgestaan door de dansers Sinerjey en Delano van SYTYCD. Sinerjey heeft de choreografie van de clip van de nieuwste single van Ralf Mackenbach “We’r taking off” voor zijn rekening genomen en danst hier zelf in mee.

René Froger heeft de Oranje Kroon
16-03-2013 11:06:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 18 maart is dat ‘Daar sta je dan’, de nieuwe single van René Froger. Het liedje bestaat al zes jaar, maar René heeft het in een nieuw jasje gestoken omdat mensen er tijdens optredens vaak om vroegen. De single loopt vooruit op zijn nieuwe album 'Liefde voor muziek', dat over iets meer dan een maand verschijnt. De clip van ‘Daar sta je dan’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Download de nieuwe app van Radio Oranje Nationaal
15-03-2013 23:55:00

Radio Oranje Nationaal, het radiobroertje van TV Oranje, heeft nu ook een app voor iPhone en Android. Luister waar je maar wilt 24 uur per dag naar muziek van eigen bodem, met elk uur nieuws, weer en verkeer. De app van Radio Oranje Nationaal is gratis te downloaden.

Nieuwe act voor Niels Duinker
15-03-2013 23:48:00

Sinds de herfst heeft jongleur Niels Duinker intensief samengewerkt met -en hulp gekregen van oud wereldkampioen goochelen uit 1979 Ger Copper, choreograaf Roland Martis en Ron van Rijt om z'n nieuwe act podium klaar te krijgen. In deze act van 7 minuten combineert hij jongleren met goochelen.

Gino Graus krijgt platencontract bij Holliwood Records
15-03-2013 20:00:00

De carrière van de nu 13-jarige Gino Graus zit behoorlijk in de lift. Het jonge zangtalent heeft vandaag een platencontract getekend bij het label “Holliwood Records”, onderdeel van de Van Hoevelaak Entertainment Group in Holten. Ook Dean Saunders tekende onlangs bij hetzelfde platenlabel van producer Edwin van Hoevelaak, die bekend is van de hits van Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Wolter Kroes en vele anderen. Gino zijn droom om artiest te worden lijkt steeds meer dichterbij te komen. Hij werd het Bossche 'typisch talent' in 2010 en een jaar later mocht hij het Festival van het Levenslied openen. Afgelopen september won Gino de 1e prijs in het Buma NL Demopanel. Op vrijdag 22 maart komt zijn nieuwe single uit en zal op het Mega Piraten Festijn in Barneveld officieel worden uitgereikt.

Nieuwe single Guus Meeuwis 'Het Kan Hier Zo Mooi Zijn'
15-03-2013 17:25:00

Guus Meeuwis en zijn band zijn momenteel hard aan het werk in de studio om nieuwe liedjes op te nemen voor het album dat op vrijdag 10 mei zal verschijnen. Op maandag 18 maart gaat de eerste single in primeur op radio. Het liedje heet "Het Kan Hier Zo Mooi Zijn" en Guus is te gast bij alle grote Nederlandse radiostations om de single zelf aan jullie te laten horen: 08.00 uur Radio 538 / Evers Staat Op, 08.30 uur 3FM / Giel!, 09.30 uur 100%NL / Colin Banks, 10.30 uur Radio 2 / Gouden Uren en 17:00 uur Q Music / Jeroen van Inkel.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop