RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Floortje Smit wil zich vooral richten op leuke dingen
02-04-2013 12:32:00

Floortje Smit van The Voice of Holland heeft een hectische tijd achter de rug. Na haar deelnemen aan deze talentenjacht, moest ze volgens haar zeggen eerst uitpuffen. “Het was zo hectisch allemaal, maar het is voor mij wel een hele mooie ervaring geweest. Ik had het voor geen goud willen missen. Het was voor mij een goede kans om nogmaals te laten zien wat ik kan”. Met dat nogmaals doelt de zangeres op het feit, dat zij al eerder aan een Talentenjacht had deelgenomen waar ze in 2006 op de tweede plaats is geëindigd. 

Johannes Rypma zorgt ervoor dat het dak eraf gaat
01-04-2013 17:55:00

Johannes Rypma was de grote verrassing van het afgelopen seizoen van The Voice of Holland. De nuchtere 20 jarige Fries had zelf nooit gedacht dat hij zover zou komen. Voor hem begon het eigenlijk als een grapje. In de finale werd hij tweede en nu heeft hij zijn werk als monteur tuin en parkmachines, om het maar even makkelijk te zeggen in de woorden van Johannes: “grasmaaiers enzo” opgegeven, om zich vooral te gaan richten op zijn zangcarrière. En dat gaat goed.

Zangeres Heidi Gabrielle exclusief bij De Bie Entertainment
01-04-2013 14:01:00

Met 16 jaar stond ze al op het podium, haar eerste "grote" ervaring was een optreden bij Start 86 in Scheveningen, Er volgde een tijd van "Vara's Songfestival en nog meer van dat soort shows. De jaren daarna heeft ze ook nog gewerkt met twee meidengroepjes, 11 jaar geleden werd Heidi mama, het zingen kwam voor haar op de tweede plaats, Vorig jaar heeft ze bij haar huidige partner Gino (muzikant, zanger, producer en studio eigenaar) haar allereerste cd opgenomen "Discovered" De liefde en passie voor muziek bracht hen toen bij elkaar.

Paul Turner zit nog steeds op roze wolk
01-04-2013 13:19:00

Paul Turner zit nog steeds op een roze wolkje. Na zijn deelname aan the Voice of Holland is zijn leven helemaal veranderd. “Het is nu een jaar en twee maanden geleden, maar het voelt alsof het gisteren was”, aldus de altijd vrolijke en positief ingestelde Brit, die maar een droom had, bekend worden en op het podium te staan. Na zijn deelname aan de Voice lijkt hem dat uitstekend te lukken. Hij heeft optredens in het hele land en gooit daar zijn hart en ziel in. “Als het publiek blij is, ben ik dat ook. Daarvoor treed ik op”. Turner noemt zijn leven “crazy”.

Marco de Hollander laat fans weer genieten
31-03-2013 17:13:00

Partycentrum Aardam in Ter Aar leek zaterdagavond 30 maart wel het feestpaleis van Nederland. Een bomvolle zaal genoot van de Hollandse Sterren Show georganiseerd door Marco de Hollander. De aanwezigen genoten weer in volle teugen. Na de opening van The Moonlights verscheen gastheer Marco de Hollander op het podium.

Nieuwe single voor Geert Leurink
31-03-2013 12:49:00

"Papa, waar ben jij?, is de titel van de eerste single van het nieuwe album van Geert Leurink dat binnenkort zal verschijnen. Twaalf nummers waarin de zanger/gitarist meer van zichzelf laat zien, zowel muzikaal al tekstueel. Geert heeft de laatste jaren niet stil gezeten. Zo schreef hij voor de cd " Hallo Wereld" van Kinderen voor Kinderen het lied "Word ik dit of word ik dat". Ook bracht hij met The Real Centimeters een Engelstalig album uit en toerde hij in binnen-en buitenland met de Soul of Motown. De single is geïnspireerd door zijn kinderen.

Jubileum Alle 13 Jaanke 26 mei in Made!
30-03-2013 14:16:00

Café-Bar ‘Hof van Holland’ in Made (NB) is de locatie waar het 10-jarig jubileum van Alle 13 Jaanke zal worden gevierd. April 2003, in de schuur van Erik Riel is het smartelijk avontuur begonnen. Later volgden vele optredens, waarna het allemaal in sneltreinvaart is gegaan! De eerste single ‘Arrogante Kwal’ verscheen eind 2006 en de laatste stamt uit begin 2013 (‘Hopsasa’).  Na maarliefst 10 Hitnoteringen wordt het tijd voor een Smartelijk Feestje! Een scala aan bevriende collega-artiesten zullen deze dag het podium betreden, waaronder Huub Hangop, Rooie Rico, Collin van Mook, DJ Bompa & de Mens, Sjansjee, Marco Kanters, Tommy Lips en Belinda & José.

Tweede album van zangeres Leonie Meijer een feit
29-03-2013 18:37:00

Gevestigde namen uit de Nederlandse muziekindustrie hebben een bijdrage geleverd aan het tweede album van zangeres Leonie Meijer: Luister Maar. Nick Schilder en Roel van Velzen schreven samen het mid-tempo liedje ‘Scherven van geluk’. Voor Ruth Jacott schreef Leonie zelf het duet ‘Je Stem Alleen’ als eerbetoon aan haar. Ook voormalig I.O.S.- zanger Joost Marsman is te horen op de hitsingle ‘Wacht tot ik bij je ben’. Leonie Meijer schreef het leeuwendeel van de liedjes voor haar tweede album samen met haar vaste producer en componist Daniel Gibson.

Haagse 'flamingo' groep de Règâhs maakt vrolijk koningslied
29-03-2013 15:03:00

De bekende Haagse 'flamingo' groep de Règâhs (Haags voor Reigers) heeft een vrolijk koningslied geschreven getiteld 'Morgen is uw zoon de koning !' De Règâhs spelen flamencomuziek vermengd met in dit geval, hoe kan het ook anders, een Argentijnse tango. De warme Spaanse klanken en de vrolijke 'traditioneel' Haagse tekst zullen het aanstaande koningspaar ongetwijfeld erg aanspreken. Zij hebben elkaar immers ontmoet in Sevilla en wonen vlak bij Den Haag.

Frans Duijts geschrokken na verijdelde overval op huis van z'n ouders
29-03-2013 14:42:00

De politie in Tiel heeft donderdagnacht een overval verijdeld op het huis van de vader en moeder van Frans Duijts, meldt De Telegraaf. De manager van Frans Duijts heeft aan het dagblad laten weten dat er vier verdachten op heterdaad betrapt werden toen zij de woning wilden binnentreden. Alle verdachten zijn opgepakt en in verzekering gesteld.  Op het moment van de overval waren de ouders gewoon thuis. Volgens de manager is het voor de ouders een hele heftige nacht geweest en ze zijn erg geschrokken.

De Wannebiezz hebben de Oranje Kroon
29-03-2013 11:26:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 1 april is dat ‘Vandaag mag nooit meer overgaan’, de nieuwe single van De Wannebiezz. Ook al doen de weersverwachtingen soms anders vermoeden, de lente begint dit jaar echt met deze drie Rotterdamse entertainers. Na de succesvolle single ‘Goeiemorge zonneschijn’ komen Arie, Rocco en Gilles met een zo mogelijk nog vrolijkere hit waar het lentegevoel bij de eerste klanken al van afspat.

Nieuwe single voor Allan Hoekman
29-03-2013 09:49:00

Allan Hoekman (22) uit Drachten vindt dat het, na zijn deelname aan het nieuwe televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen van SBS6, tijd is voor een nieuwe single. In 2010 kwam de enthousiaste zanger met de single 'Dat ik bij je hoor', welke erg goed werd ontvangen bij de landelijke en regionale radio/t.v. stations. Doordat er in 2011 geen eigen werk is uitgebracht, is het nu hoog tijd voor een opvolger. Tevens zingt Allan dit jaar voor het 5e jaar, het eerste jubileum, en dat mag gevierd worden.

TV Oranje in recreatiepakket CanalDigitaal
28-03-2013 18:01:00

De winter is nog maar net achter de rug of het vakantiegevoel maakt zich al meester van de artiesten van TV Oranje. Satellietdistributeur CanalDigitaal heeft namelijk besloten om nog voor de paasdagen TV Oranje op te nemen in hun Recreatiepakket, dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers.

Jannes 10 augustus op Ducth Valley Festival
28-03-2013 14:41:00

Het Mega Piraten Festijn is een begrip in de lage landen en uitgegroeid tot een druk bezocht festival. De Mega Piratentent op Dutch Valley is een muzikale afspiegeling van het oorspronkelijke festijn met een breed scala optredende artiesten. In deze feestelijke tent schalt voornamelijk het oergezellige en traditionele levenslied uit de geluidstorens, aangevuld met de grootste Hollandse hits. Tijdens Dutch Valley zullen de volgende artiesten acte de presence geven: Jannes, Marianne Weber, de Deurzakkers, Judith, helemaal Top, Theo van Cleeff, Erna Temming, Rene Karst, Sieneke, Lesley Williams, Koos Alberts, Gino Graus..

Nieuwe single voor Xander de Buisonjé
28-03-2013 12:49:00

De nieuwste single van multi talent Xander de Buisonjé is de track ‘Van Jou’ uit wat een prachtige Nederlandse bewerking is van het nummer ‘L’te ‘dis quand meme’ van de Franse zanger Patrick Bruel. De single is afkomstig van zijn album ‘Xander in Concert’ wat meteen na release op nummer 1 is binnengekomen in de album charts. Xander de Buisonjé verwierf Nationale bekendheid als frontman van Volumia!, waar hij nummers als ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’ toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers.

Toon van der Burgt en Piet Queens vinden muziekbanden van de Migra's uit 1973 terug
28-03-2013 11:14:00

Er zijn unieke muziekbanden teruggevonden van een live optreden uit 1973 van de legendarische band De Migra's die van 1970 t/m 1973 uit 4 personen bestond. Dat waren Toon van der Burgt, Stanny Goossens, Frans Hermans en  Piet Queens. In deze bezetting zijn er met de toenmalige technische mogelijkheden door 3 hobbieïsten opnamens gemaakt. Voor een groot deel vonden deze plaats bij Zaal Reijntjes in Beugen.  De inmiddels 76 jarige Toon De Migra die nog altijd met zijn oude maten contact heeft  had er een gesprek over.

Toppers strikken Jan Smit en 3J’s als extra gasten Toppers in Concert 2013
28-03-2013 07:50:00

Nog twee maanden en dan is het weer zover! Voor de negende keer barst het Toppers in Concert Feest in de Amsterdam ArenA los. Het ongeëvenaarde succes van de Toppers blijft voortduren. Op 24, 25 en 26 mei blazen de Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom het dak er weer af. Vandaag kondigen de Toppers aan dat naast de Vengaboys, de Amerikaanse R&B, disco en soulgroep Tavares en topcabaretier Najib Amhali ook Jan Smit en de 3J'S het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ mee komen vieren.

Nieuwe single van Het Ijsselduo in aantocht
27-03-2013 21:09:00

Binnenkort komt de nieuwe single "De Oscar van mijn leven" van Het Ijsselduo uit. De mensen die hem gehoord hebben vinden het een super nummer en verwachten er veel van. Vaak hebben deze mensen het bij het rechte eind. Het nummer is wederom opgenomen in de befaamde studio van Joly en Terry West.

Sonja Onderstal lanceert haar eerste Duitstalige single
27-03-2013 20:34:00

Op 5 april 2013 zal Sonja Onderstal haar eerste Duitstalige Single " S.O.S. mei herz ruft nach dir" lanceren. De single zal gelijktijdig door "HMP Entertainment & Make it records" worden uitgebracht en hierdoor wereldwijd verkrijgbaar in alle downloadportalen. De verwachting is dat Sonja met haar nieuwe sound en style snel fans erbij zal krijgen in Nederland en Duitsland. In februari 2013 tekende de zangers o.a. bekend van " Vaarwel mijn liefste" een platencontract bij het Duitse platenlabel Make it records.

Musical ‘De Jantjes’ bereikt mijlpaal met 125.000 verkochte tickets
27-03-2013 20:22:00

Deze week is het 125.000ste kaartje verkocht voor de uiterst succesvolle musical ‘De Jantjes’. Het ticket werd vandaag in Koninklijk Theater Carré aan koper Maaike Oudt uitgereikt door Willeke Alberti, die in ‘De Jantjes’ te zien is als Na Druppel. ‘De Jantjes’ beleefde zijn première op zondag 23 september 2012 in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Hadewych Minis komt met single 'Chuck'
27-03-2013 19:09:00

Op 29 maart brengt de in Maastricht geboren actrice en zangeres Hadewych Minis haar single Chuck uit. De bijbehorende clip verschijnt gelijktijdig. Het nummer is afkomstig van het debuutalbum Hadewych Minis dat op 12 april uitkomt. Na het goed ontvangen Invite You is het de beurt aan de tweede single Chuck. Met Eric Corton, Wilfried de Jong en Hans Dagelet schoot Hadewych hiervoor de videoclip. Chuck is vanaf 29 maart digitaal verkrijgbaar via onder andere iTunes en Spotify. De clip verschijnt die dag op Youtube.

Release eerste single van het live debuutalbum van Simon Feenstra
27-03-2013 18:58:00

Voor zanger/ songwriter Simon Feenstra is er maar één reden om muziek te maken: De energie van de live ervaring, het samen muziek maken, overbrengen op je publiek. En dan is er dus maar één manier om een goede plaat te maken: totaal eerlijk en live, zónder enkele vorm van digitale bewerking, autotuning of  elektronische effecten. En dan niet in je eentje achter de piano, maar live in één take met een groot orkest. Iets wat geen enkele debuterende artiest ooit heeft gedaan, tegen de stroom in, een krankzinnig idee....What You Hear Is What You Get.

René Karst exclusief bij Lukassen Produkties
27-03-2013 18:50:00

Wat is een mooier moment dan de start van de lente 2013 te kunnen vertellen dat vanaf vandaag René Karst exclusief te boeken is bij Lukassen Produkties in Nijmegen.  Deze muzikale duizendpoot schrijft zijn eigen liedjes en is een van de weinigen die opvalt in het bos van zangers en zangeressen in Nederland. Met liedjes als "Supergavetijd", "Op de tafel dansen" en "Soms zit het tegen, soms zit het mee" is hij een graag geziene gast op alle soorten feesten. Een verrassende aanvulling op de standaard artiesten die vaak langskomen.

De Esperando`s komen met een nieuwe single
27-03-2013 17:29:00

De Esperando`s, afkomstig uit Drenthe zijn al vele jaren actief en hebben al grote hits achter hun naam waaronder "Ha ha die loosie`s", "Beuk em deur de panty", "Sexy Weekend" en Fabulous Tune. Het duo bestaat uit Herman Kaijser en Jan Egbert de Vries en zijn al vele jaren actief.Op dit moment wordt er in de welbekende Flowertree Studios hard gewerkt aan een nieuw album welke voor de zomer nog moet verschijnen. Hiervan is al een dijk van een hit bekend die in alle zalen waar de jongens spelen voluit meegezongen wordt.

'Vrij' is de tweede single van het nieuwe album Glitterjurk van JURK!
27-03-2013 15:30:00

'Vrij' is de tweede single van het nieuwe album Glitterjurk van JURK! dat in februari 2013 verscheen. De zomerse track is de opvolger van de single 'Als Ik Bij Jou Ben'. Beide tracks maken onderdeel uit van het album en theatertour 'Glitterjurk'. 'Glitterjurk' is een even herkenbare als verfrissende volgende stap van JURK!. Het album beweegt zich op verrassende wijze middels vrolijke uptempo popnummers, via bourgondische chansons en meeslepende ballads langs het leven zoals het is of zou moeten zijn.

Clip 'Even geen malaise' van Anita & Ed online
26-03-2013 20:55:00

Zoals algemeen bekend zitten we momenteel in een economische dip. Het is somberheid troef. Positieve dingen hoor je bijna niet meer, alleen maar malaise. Die tijd moeten we met z'n allen door zien te komen. Daarom hebben Anita en Ed een vrolijk liedje gemaakt, gecombineerd met een makkelijk dansje wat je zo mee kan doen. Een interactief liedje dus. Geen sombere tekst wat je misschien zou vermoeden bij de titel. Nee, "Even geen malaise" maar...... jawel..... polonaise.

Ontvang gratis* editie 15 van artiestenblad Lucky Joe
26-03-2013 20:29:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Ronnie Tober is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 15 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. Naast een artikel over de populariteit van Radio Oranje Nationaal lees je het laatste nieuws van Henk Bernard en Yosee. In het 60 tellende full color magazine wordt tevens aandacht besteedt aan Alex, Romano Diederen en komt Ronnie Tober aan het woord over de Ronnie Tober Foundation en het 45 jarig samenzijn met zijn partner Jan.

‘So schön ist…’ nu ook aan buitenland verkocht
26-03-2013 15:46:00

De muziekprogramma’s van het Tv-productiebedrijf William Crossmedia uit Steenwijk met zangeres Chantal Roeters als uitvoerend producent beleven hun internationale doorbraak. De programmaserie ‘So schön ist…’ zal later dit jaar te zien zijn bij de Deense landelijke televisiezender dk4. De serie met Volkstümliche Musik, zal in bijna twee miljoen Deense huishoudens bekeken kunnen worden.  

Berry Daamen presenteert z'n inmiddels vijfde cd
26-03-2013 13:16:00

Het is inmiddels bijna 3 jaar geleden. Als schuchter jongetje werd door Berry Daamen vol trots en spanning het eerste liedje op een cd geperst. De bescheiden optredens, die af en toe plaatsvonden gaven telkens een gevoel van "op moeten kijken" naar de al bekendere regionale Nederlandse zangers en zangeressen. Vader en moeder waren de eerste trotse leden van zijn fanclub. Door zijn enthousiasme en het gewoon plezier hebben in het zingen voor anderen werd hij snel opgenomen in het wereldje van de Nederlandse artiesten. Vroeger werd hij ingehuurd om een zaal op te warmen en zachtjes in de mood te krijgen voor dat het echte geweld los ging barsten. En nu, elk weekend diverse optredens in steeds grotere zalen, met steeds meer publiek.

De Wannebiezz kijken terug op geslaagd theaterfeest
26-03-2013 12:21:00

De Stadsgehoorzaal in Vlaardingen schudde afgelopen zaterdag een avondlang op haar grondvesten. In het, tot de nok toe gevulde, sfeervolle theater vierden de Wannebiezz hun ´2853 daags bestaan´ met veel muzikale vrienden en een uitzinnig publiek. Al weken werd, door menigeen, reikhalzend uitgekeken naar dit theaterfeest en er ontstond een levendige handel in tickets, waardoor de verwachtingen voor "Vrienden van de Wannebiezz" hoog waren.

Sasja Brouwers lanceert nieuwe single bij Frank van Etten Records
25-03-2013 20:56:00

Sasja Brouwers tekende op 29 januari 2013 een platencontract bij Frank van Etten Records.  “De ideeën die er liggen zijn echt te gek en ik kan me daar enorm in vinden”, aldus Sasja. Naast het uitbrengen van diverse singles zal er ook dit jaar een album verschijnen van de uit Aalsmeer afkomstige zangeres. Het team van Frank van Etten Records heeft alle vertrouwen in haar en samen gaan ze er 1000% voor. Dit team zal ook het management en de boekingen gaan doen van Sasja die met haar aanstekelijke lach en vlotte babbel het publiek altijd mee krijgt.

Word fan van The Red Strats en krijg € 5.00 korting op concert
25-03-2013 16:49:00

Het wordt een groot spektakel vrijdagavond 19 april in de Kees Kist Lounge van het AZ Stadion in Alkmaar. The Red Strats spelen in een apart deel van deze lounge waar een groot aantal van onze bezoekers heerlijk kan zitten en van de muziek kan genieten. Onze Mike zal u deze avond zeker weer vermaken met zijn prachtige stem.

Stefan Mondial in 'Bloed, Zweet en Tranen'
24-03-2013 19:46:00

De Grolse zanger van het levenslied Stefan Mondial die enkele jaren geleden een hitje had met "Wij vieren feest" is uit meer dan 4000 aanmeldingen geselecteerd om mee te doen aan het nieuwe SBS6 programma "Bloed, Zweet & Tranen". Na twee zeer spannende voorrondes heeft Stefan zich weten te plaatsen voor de TV-audities. "Bloed, Zweet & Tranen" is een talentenjacht waarin André jr. en Roxeanne Hazes met Danny de Munk en Gerard Joling op zoek gaan....

Lucas en Gea presenteren nieuwe single in Woltersum
24-03-2013 17:16:00

Lucas en Gea presenteren op zondag 31 maart hun nieuwe cd single "Een heerlijk leven" bij  Café "De witte brug" te Woltersum ( Groningen). Het lied is geschreven en gecomponeerd  door Johan Meijers en dat is zeker geen onbekende in de muziekbranche. Lucas en Gea die bekend staan om het volkse repertoire hebben ook dit keer weer een goed liedje in handen. Ook de vorige single "Mooier dan mooi" deed het goed in de Nederlandse hitlijsten. Meewerkende artiesten zijn: Jan Warringa, Reina, Hero en Rika.

Nieuwe single van Jolanda ten Hoven slaat aan
24-03-2013 12:07:00

Jolanda ten Hoven presenteerde 3 maart haar nieuwe cd single "Blijf bij mij" bij Restaurant "De Middenstip" te Epe. Dat is ook de woonplaats van de 42 jarige zangeres die op dit moment hoge ogen gooit met dit liedje geschreven door Jeroen Dirksen. Het werd opgenomen in de World Vision Studios  in Duitsland en het geheel geproduceerd door L & G producties. Bij diverse stations staat het liedje in de playlist en komende week is het zelfs de Hollandse nieuwe bij onze vrienden van RADIONL.

Job Bovelander heeft de Oranje Kroon
24-03-2013 11:47:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 25 maart is dat ‘Zo’, de swingende nieuwe single van Job Bovelander. Nadat hij als acteur al te zien was in diverse toonaangevende films, tv-series en musicals bouwt Job nu verder aan zijn zangcarrière. Voor dit nieuwe nummer werkte Job samen met tekstschrijfster Belinda Meuldijk, die een groot aantal hitsingles op haar naam heeft staan.

Pech voor Zanger Anno de Weijs
24-03-2013 11:39:00

Zanger Anno de Weijs die binnenkort zijn eerste single "ls het om liefde gaat " wilde lanceren heeft de pech van zijn leven. Tijdens een voelbaltraining is hij zodanig gevallen dat hij zijn schouder gebroken heeft, met als gevolg dat de zanger zijn optredens voor de aankomende tijd zal moeten afzeggen. Tevens is in overleg met het management besloten om de release van z'n debuutsingle uit te stellen tot eind mei vanwege de nog op te nemen clip.

Volkszanger Frank van Etten schrijft en produceert de nieuwe single voor Patrick van de Worp
23-03-2013 11:20:00

"Alsof een engel op je schouder" is de titel van de nieuwe single van Patrick van de Worp. Dat hij echt talent heeft laat hij horen met deze gevoelige ballade. Frank van Etten heeft het geheel geproduceerd en is opgenomen in de studio van Frank in Apeldoorn. De clip is onlangs al opgenomen door Tom van de Borst van Clipstudio en zal binnenkort te zien zijn bij TV Oranje. Vanaf maandag 25 maart zal het lied overal te downloaden zijn. Patrick van de Worp is in 1981 in Rotterdam geboren.

Gino Graus krijgt nieuwe single uitgereikt door Jan Keizer
23-03-2013 10:58:00

Het was een bijzondere avond voor de 13-jarige Gino Graus. Tijdens zijn optreden bij het Mega Piraten Festijn in Barneveld op vrijdag 22 maart 2013 is door Jan Keizer zijn nieuwe single officieel uitgereikt. De single heet “Betoverd met je ogen” en is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak, bekend van de hits van Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Wolter Kroes en vele anderen. De tekst en muziek van het nummer is geschreven door Jeffrey Weber, de zoon van Marianne Weber.

Nieuwe single met clip van MarieChristien voor de naderende troonswisseling
22-03-2013 21:53:00

MarieChristien zingt Nederlandstalige (meest zelfgeschreven) liedjes, variërend van rustige ballads tot up-tempo nummers die alle goed in het gehoor liggen. Vanaf 1997 bracht zij 8 solo-albums uit. Een veelzijdig artieste  die haar publiek al vijftien jaar lang elke keer opnieuw weer weet te boeien. Begiftigd met een kraakheldere, zuivere stem brengt deze sprankelende podiumvrouw haar nummers met een ongekende spontaniteit. Ze wordt daarbij naar keuze ondersteund door geluidband met eigen techniek of begeleid door een vijf-koppig combo.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop