RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Toppers van Oranje gaat Nationaal....
25-04-2013 10:05:00

Het nieuwe seizoen van Toppers van Oranje, waarvan de uitzendingen medio september van start gaan, zullen volgens Ivo Franklin vanaf september dit jaar naast de regionale zenders ook te zien zijn op een Nationaal tv station. Binnen een maand wordt bekend gemaakt om welk station het gaat. Maandelijks vinden er opnames plaats, waarvan de eerst vier afleveringen op 4 augustus a.s. tijdens de Visserijfeesten in Breskens (ZL).

De Pitaboys lanceren 'Erica'
25-04-2013 09:39:00

In november 2010 scoorden De Pitaboys een mega-hit met het nummer “Waar is da feestje?”. Ondertussen zijn we twee albums en negen singles verder en hebben ze hun muzikale richting reeds geruime tijd bepaald. Feestmuziek, aprés-ski, carnavalesk en een vleugje Schlager, allemaal op Pitaboyaanse wijze! Voor hun nieuwe single wilden ze de juiste Schlager-kruiden in hun Pita gebruiken en gingen ze op research in Duitsland naar een hit waar ze hun eigen duidelijke pitasaus konden over gieten. En het werd Erika! De beiden heren gaan op zoek naar Erika en willen heel graag met haar richting Amerika! Het is een leuk zomers nummer geworden.

New Yorkse toneelhit The Normal Heart exclusief in DeLaMar Theater
25-04-2013 09:16:00

Op 1 augustus 2013 gaat The Normal Heart in première in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Het met drie Tony Awards bekroonde toneelstuk van aidsactivist Larry Kramer speelde met veel succes op Broadway in New York en was nog niet eerder buiten Amerika te zien. In de vertaling van Coot van Doesburgh en onder regie van Job Gosschalk komt deze toneelhit deze zomer exclusief naar het DeLaMar Theater. De Nederlandse sterrencast bestaat o.a. uit Frederik Brom, Henriëtte Tol, Freek Bartels, Thijs Römer en Oren Schrijver.

Even geen malaise in Turkije voor Anita en Ed
25-04-2013 08:54:00

Afgelopen week waren Anita en Ed in Turkije voor een wervelende artiestenreis. Samen met Grad Damen, Bjorna Philippi, Marco de Hollander en Helemaal Hollands werden er verschillende feestavonden gehouden. Ook werd er een bingo- en twee karaoke avonden georganiseerd. Tevens zijn er TV opnames gemaakt voor het programma De Muzikale Vliegvakantie, gepresenteerd door Ivo Franklin.

Utrecht ontwaakt 30 april met 'Je bent een koning'
25-04-2013 08:34:00

Op 30 april zal Utrecht gewekt worden met het officieuze koningslied  "Je bent een koning" van het duo Allard en Huib. De stadsbeiaardier kreeg van het Nationaal Comité Inhuldiging het verzoek om het Koningslied ten gehore te brengen, maar kiest er voor om ook het lied van de twee Utrechtse vrienden over de stad te laten schallen.  Voor de Utrechtse vrienden Allard Amelink en Huib Verhoeven zijn het hectische dagen.

Oranje Festival Etten-Leur in aantocht
24-04-2013 20:40:00

Nog een week en dan is het dserkerkpark in Etten-Leur gehuld in oranje voor het Oranje Festival. Volgens de organisatie werken de weersomstandigheden mee en kan het een knalfeest worden. Nederlandstalige klappers die voorbij komen zijn niemand minder dan Gerard Joling, Berget Lewis, Django Wagner, Rob van Daal, Jeroen Spierenburg en Sjansjee.

Thamara Kingma brengt Zulu hit 'Hamba Nawe' naar Nederland
24-04-2013 20:16:00

Thamara Kingma heeft haar debuutsingle gelanceerd. Thamara is geboren op Sri-Lanka. Toen ze anderhalve maand oud was is ze geadopteerd door Nederlandse ouders. Het grootste gedeelte van haar jeugd heeft ze doorgebracht in West-Knollendam. Op twaalfjarige leeftijd verhuisde Thamara naar Texel waar haar ouders een hotel, bungalowpark en restaurant runnen. Op het waddeneiland ontplooide ze ook haar liefde voor muziek. Niet alleen deed ze mee aan talentenjachten maar ze speelde ook in diverse musicals.

Alternatieve (kinder) Koningslied van Geke`s Tiental heeft succes !
24-04-2013 20:00:00

Het alternatieve (kinder) koningslied van Geke`s Tiental "Nieuw Koningspaar,wel gefeliciteerd" op de melodie van John Ewbank is zo'n succes dat de 2000 singles bijna zijn uitverkocht en de website vanochtend enige tijd eruit lag vanwege het drukke verkeer. Inmiddels is dat verholpen. Ook "De Telegraaf" kwam afgelopen dinsdag met een groot artikel over dit kinder koningslied. 

Paul Severs & Dennie Damaro hopen op zomerhit
24-04-2013 17:43:00

Paul Severs & Dennie Damaro staan met hun recente single "Marieke" nog steeds in diverse hitlijsten en mogen hun samenwerking dus absoluut geslaagd noemen. Ze stonden zelfs enkele weken geleden nog op de 2e plaats in de Vlaamse Ultratop 10. Hun single "Marieke" zal ongetwijfeld de geschiedenis in gaan als een stevige Vlaamse hit. Beide artiesten waren het er dan ook meteen over eens om nog een tweede single uit te brengen. Ze kozen er voor om een bekende schlagerklassieker te coveren.

Høksons komen met nieuwe single en eigen Festival
24-04-2013 14:24:00

De Høksons zitten niet stil en hebben onlangs hun 3e officiële single gelanceerd en zijn ze druk bezig met hun eigen gelijknamige festival Pokkelrock. Voor de nieuwe single is er gekozen om een nieuwe werkwijze te hanteren. Oprichter van de Høksons, Gert Huls: “Wij vonden dat de identiteit van de Høksons nog beter vastgelegd kon worden. We zijn dus opzoek gegaan naar een nieuwe studio voor de opname van deze speciale single en zijn uitgekomen in Weiteveen bij Studio het Atelier.

Spoedig nieuwe single voor Aukje Fijn
24-04-2013 11:41:00

Binnen afzienbare tijd zal de nieuwe single "Meer en meer" van Aukje Fijn verschijnen op het label van Sterren Music. Het lied is geschreven door Jeffrey Weber en de productie lag in handen van Hans Aalbers. Afgelopen zondag is de videoclip opgenomen in vakantiepark "’t Loo" te Oldebroek. Het 14 jarige talentje uit Wezep had veel vrienden gevraagd te figureren in haar videoclip en die kwamen dan ook allemaal naar het zon overgoten vakantiepark. Autosloperij Bastiaan uit Wezep had een Volkswagen “bar/picknick” oldtimer beschikbaar gesteld.

Datum bekend van 20e editie van het Internationale Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer
24-04-2013 10:20:00

Op zondag 6 oktober 2013 is theater het Kielzog het domein van de 20e editie van het Internationale Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer. Wat dacht u van de optredende accordeonisten zoals 6-voudig winnaar van de Coupe Mondiale Jérôme Richard uit Frankrijk? 5 jaar geleden was hij ook van de partij, en hij neemt nu pianist Dany Dayn mee voor zijn muzikale ondersteuning. Uit Italië komt de jonge Antonino de Luca, hij wordt gezien als een groot talent en hij is de opvolger van de Amerikaanse jazz-accordeonist “Frank Marocco”. Wegens veel succes is Dominique Paats uit Maastricht uitgenodigd door Adri Kruijer. Hij zal een speciaal programma voor u presenteren. Samen met de grootmeester op gipsy-gitaar Paulus Schäfer brengt Dominique o.a. een ode aan Django Reinhardt met swingende accordeonmuziek.

Nieuwe single voor Marlous
23-04-2013 21:57:00

De carrière van Marlous zit al enige tijd flink in de lift. Met singles “Als Hij ’s Nachts Piano Speelt”, “Jij Alleen Jij”, “Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit”, “Je Zeurt Teveel”, en “Vannacht Van Jou Gedroomd” wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen. Haar debuutalbum “Ik Voel Me Goed” (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals haar vorig jaar verschenen tweede album “Verslaafd Aan Muziek”, met daarop de hits “Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen” en “De Dag Is Voorbij”. Marlous stond centraal in haar eigen “real-life” soap en maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s.

Meezingen met Volendam: een feest der herkenning met de grootste Volendamse hits!
23-04-2013 18:58:00

Na het enorme succes van Volendam, de Musical komt De Graaf & Cornelissen Producties met een groots meezingspektakel naar het theater; Meezingen met Volendam. Op 22 april beleefde deze feestelijke voorstelling haar première in Schouwburg het Park in Hoorn. Dat Meezingen met Volendam een feestje is, werd door het enthousiaste publiek beaamt. Eén van de gasten, Volendamse zangeres Tamara Tol, zei het volgende over de voorstelling; “Vanaf de eerste toon tot de laatste noot wordt je meegezogen in een zeer positieve, energieke en wervelende lijn van de mooiste liedjes afkomstig van verschillende bekende Volendamse artiesten.

Nieuwe opzet en eerste namen HuneFestival
23-04-2013 17:13:00

Na twee uiterst succesvolle edities van het HuneFestival in 2011 en 2012, met o.a. Guus Meeuwis, Kane, Ilse DeLange en Nick en Simon, gaat de organisatie dit jaar een flinke verandering doorvoeren. Het festival dat op 11 en 12 oktober 2013 gehouden wordt, zal worden uitgebreid met tenminste 2 extra tenten op het terrein.

De Dikdakkers exclusief bij BME
23-04-2013 16:49:00

De Dikdakkers, bekend van grote hits als "Cowboys en Indianen", "Oef", "Het Vliegerlied" en "Hobbelpaard", zijn vanaf 1 mei exclusief te boeken bij BME. De heren staan op dit moment volop in de belangstelling met hun officieuze k(r)oningslied: "Willem is okay!" De Dikdakkers zijn een geweldige feest-act voor feesttenten en overal waar feest moet worden gevierd. 

Gabriello lanceert single 'Niet thuis vannacht'
22-04-2013 20:15:00

Gabriello heeft een nieuwe single uit. Het nummer is de opvolger van het nummer "Waterkant" welke de 29e positie in de Single Top 100 behaalde Eerder stond de Vlaamse zanger hoog in de hitparade met "Ik had je lief" en "Que Sera." Net als de vorige singles is de track gedeeltelijk opgenomen in Dublin in de Cauldron Studios waar grootheden als Westlife, Johnny Logan en Sinéad O’ Conner hun songs hebben opgenomen. De mix is gedaan in de Aartselaar studio in Vlaanderen.

Pikante shoot en tweede single voor Johannes Rypma
22-04-2013 17:54:00

Vandaag heeft Johannes Rypma zijn tweede single My heart don’t wanna let go gepresenteerd tijdens de lancering van de L’Homo 2013. De nuchtere Fries siert de cover van het blad als jaren tachtig icoon Billy Idol.  In het binnenwerk van het gay-magazine prijkt een 12 pagina’s tellende pikante fotoshoot van Johannes geschoten op het zonnige Mauritius. Tijdens de lancering van de L’Homo in Volendam trad Johannes op met twee liedjes: Rebel Yell  van Billy Idol en zijn nieuwe single My heart don’t wanna let go.

Bedenkers 'Lamme Frans' passen Koningslied aan
22-04-2013 17:38:00

Nu het officiële Koningslied is ingetrokken zit Nederland zonder. De bedenkers van 'Lamme Frans' (met zijn carnavalshit "Alles in een") zagen een oplossing: "Aan de melodie lag het niet, het kon alleen veel gezelliger! Nederland houdt van gezelligheid en bij een feestdag hoort een feestelijk nummer", aldus de makers. John Ewbank's melodie werd met een vlotter tempo en een gezonde dosis hoempapa 'feestplein-klaar' gemaakt. Ook de ietwat ingetogen videoclip van het origineel werd omgetoverd tot een gezellige variant.

Ben Cramer maakt videoclip met een vette knipoog naar de mansion van Hugh Hefner
22-04-2013 16:10:00

Nu al gaan de geruchten de ronde, dat de nieuwe single van Ben Cramer ‘Vrijheid Blijheid’ dé zomerhit van 2013 gaat worden! Ben Cramer’s grote comeback met ‘n lied geschreven door Eddy Zoëy. Dance is een nieuw genre voor Ben en daar hoort ook een moderne en hippe videoclip bij! Inmiddels is bekend dat er op vrijdag 26 april een videoclip opgenomen wordt met een vette knipoog naar de mansion van Hugh Hefner.

Swingend koningslied van Wolter Kroes
22-04-2013 11:25:00

Nederland dat kleurt Oranje, ons vaderland is trots. Laat maar knallen die champagne, vandaag dan gaan we los. Daarmee begin het swingende Koningslied van Wolter Kroes. "Wat is er toch een commotie rondom het Koningslied. Ik vind dit jammer, want deze historische gebeurtenis zou een groot feest moeten worden. In mijn ogen kan Nederland nu wel een vrolijk nummer gebruiken en daarom heb ik besloten het nummer ´Nederland kleurt Oranje´ met jullie te delen, aldus Wolter. Laten we van de troonopvolging vooral een groot feest maken!

Toppers maken artiesten Toppers Halftime Show bekend!
22-04-2013 09:29:00

Live vanuit de tuin bij Rene Froger was vanochtend de aftrap van de Koninklijke Week tijdens de 100% Ochtendshow op 100% NL. Presentatrice Irene Moors sprak uitgebreid met Rene Froger over de meest uiteenlopende zaken, zijn hit 'Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)’ en natuurlijk de aanstaande troonswisseling. Ook zijn onlangs verschenen nieuwe album 'Liefde voor Muziek' kwam uitgebreid aan bod. Jeroen van der Boom schoof ook aan om gezellig mee te praten over de aankomende Toppers in Concert shows.

Tim Douwsma 'kadootje' voor deelnemers Nederlands Kampioenschap van Shell We Dance
22-04-2013 09:23:00

De Sympathieke zanger Tim Douwsma was op zondag 21 april het "kadootje" voor de deelnemers aan het Nederlands Kampioenschap van Shell We Dance in Wageningen. En niet alleen het kadootje voor de deelnemers, maar ook voor het publiek, want ook zij genoten met volle teugen van zijn optreden. Het Nederlands kampioenschap werd gehouden in Theater De Muze en bestond uit een ochtend en middagprogramma.

Jan Leliveld grote publiekstrekker tijdens bloemencorso in Hillegom
22-04-2013 09:07:00

Tijdens het Bloemencorso dat op zaterdag 20 april door de Bollenstreek reed, was Jan Leliveld grote publiekstrekker tijdens de sfeerverhogende activiteiten, die in Hillegom plaatsvonden. Het Bloemencorso dat ongeveer een miljoen mensen heeft getrokken, had in iedere gemeente evenementen. In de Hillegomse Hoftuin, de tuin van het gemeentehuis, was een groot horecaplein gecreeerd, met corsomarkt en een podium, waarop de feestzanger een aantal optredens verzorgde.

Belgische en Nederlandse topartiesten aanwezig bij de Nacht van de Soeverein
22-04-2013 08:42:00

Liefhebbers van Vlaamse en Hollandse muziek zijn vrijdag 10 mei aan het goede adres bij de Nacht van de Soeverein in het Belgische plaatsje Lommel, net over de grens bij Eindhoven. Je kunt er genieten van Belgische en Nederlandse topartiesten als Yves Segers, Salim Seghers, Sam Gooris, Sergio, Laura Lynn, Willy Sommers, Jan Smit en De Romeo's.

Tweede fandag voor Andrea Schön
22-04-2013 08:28:00

Op zaterdag 27 april vindt in Zaal Goudvink, Tongersesteenweg 104 te Kortessem (België) de tweede fandag plaats van Andrea Schön. Het thema van dit jaar is Schlager & Ambiance. Salim Seghers en Paco Garcia mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Ze brengen ambiance en schlagers van het hoogste niveau. Tevens is Stupid Cupid ook aanwezig op deze avond.

Duo de Dellenoy Brothers komen met alternatief koningslied
22-04-2013 08:10:00

Op maandag 28 januari werd er geschiedenis geschreven door Koningin Beatrix. Tijdens een onverwachte toespraak gaf de Koningin te kennen dat ze de troon op 30 april zal afstaan aan haar zoon Prins Willem Alexander. Duo de Dellenoy Brothers hebben daar toen direct op gereageerd door er een feestelijk lied over te schrijven. Binnen één uur na de toespraak was de tekst al klaar. Dezelfde avond nog was ook de muziek gecomponeerd door deze muzikale broers. De volgende ochtend zat het duo in de studio om de muziek op te nemen en het lied in te zingen.

John Ewbank....gesprek van de dag
21-04-2013 09:12:00

John Ewbank houdt de gemoederen de laatste dagen wel bezig. Nadat afgelopen vrijdag het officiële Koninglied werd gelanceerd volgde er een lawine aan kritiek. De componist heeft ondertussen besloten om het lied waaraan tal van bekende artiesten aan meewerkten terug te trekken. Hij twitterde: "Na zojuist de zoveelste nageboorte op mijn twitteraccount te hebben geblocked ben ik er dan nu echt he-le-maal klaar mee". Op Facebook staat "Ik ben zelf de enige paraplu in deze zeikregen en heb besloten dat ik mij niet op deze manier laat bejegenen".

Gouden single voor Rene Froger’s ‘Daar Sta je Dan 2013 (Waar Zijn Al Je Vrienden)’
20-04-2013 22:36:00

Rene Froger heeft vanavond, in het programma 'Langs de Leeuw', uit handen van Paul de Leeuw een Gouden Single Award ontvangen voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van zijn nieuwe single 'Daar Sta Je Dan 2013 (Waar Zijn Al Je Vrienden)’. De hitsingle is al enkele weken in de hoogste regionen van de hitlijsten te vinden en kan rekenen op massale airplay op de radio en in de horeca. ‘Hier ben ik echt heel erg blij mee en ik wil iedereen enorm bedanken voor de steun.’, aldus Rene Froger.

700 fans verwacht bij fandag Richard Janse
20-04-2013 18:37:00

Het is inmiddels al een drukte van belang bij de vierde fandag van Richard Janse. In 2009 overleed de spontane zanger uit Tilburg aan kanker. Op zijn sterfbed liet hij weten dat de fandag elk jaar gewoon door moest gaan voor zijn fans en zijn ouders. Elk jaar is het een ware happening. De artiesten die dit jaar belangeloos en uit respect en eer optreden zijn dit jaar in grote getalen aanwezig waaronder Jolanda Zoomer, DUONL, Stenley Hazes, Patrick Dano, Karin Welsing....

Opbrengst bedanklied ‘Koningin van alle mensen’ naar Prinses Beatrix Spierfonds
20-04-2013 07:22:00

Om koningin Beatrix te bedanken voor al haar jaren als vorstin heeft RTL Boulevard het initiatief genomen voor een bijzonder bedanklied. Grote namen uit de Nederlandse muziekwereld hebben op 9 april ‘Koningin van alle mensen’ een nieuwe versie van het lied ’15 miljoen mensen’ opgenomen. De opbrengst van het bedanklied gaat naar het Prinses Beatrix Spierfonds. Ralf Mackenbach leverde een bijdrage aan het lied, samen met de bekende Nederlanders  Frans Bauer, Rene Froger, Danny de Munk, Josje Huisman (K3), Najib Amhali,  Pia Douwes, Wolter Kroes,....

Radio en TV Oranje op de Modelbouwdagen
20-04-2013 06:19:00

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei a.s. zullen Radio Oranje Nationaal en TV Oranje aanwezig zijn op de Internationale Modelbouwdagen in Elst. Op een uniek uitklapbaar vrachtwagenpodium zullen verspreid over twee dagen een kleine veertig artiesten gaan optreden. Het muziekfeest begint elke dag om 13.00 uur op industrieterrein De Aam in Elst en de toegang is helemaal gratis! Er zijn optredens van onder anderen Marlous, Marco de Hollander, Judith Peters, Kevin Smit, Daan, Roy Raymonds, Samantha Steenwijk (foto) , Ronnie Tober, Jan Leliveld, Yosee en vele anderen!

Gouden plaat voor Ronnie Tober en René Riva voor de single ‘Dank U, Majesteit’
19-04-2013 19:50:00

Gisterenavond kregen Ronnie Tober en René Riva in Den Haag een gouden plaat uitgereikt vlak voor hun optreden bij de opnames voor het muziekprogramma ‘Hart voor Muziek’. De zangers ontvingen de gouden platen uit handen van presentator Nick Nielsen voor meer dan 10.000 verkochte exemplaren van hun single ‘Dank U, Majesteit’. Dit lied is een ode aan Koningin Beatrix. .

‘Julia’ van Nick & Simon kleurt Platina
19-04-2013 19:37:00

De single ‘Julia’ van Nick & Simon heeft de Platina status bereikt (25.000 verkochte exemplaren). Nick & Simon werden tijdens het inzingen van nog 20 extra versies van deze single verrast door RTL Boulevard met de Platina award. ‘Julia’ ging op 8 maart in release in de originele albumversie en in 153 alternatieve versies met steeds een andere vrouwennaam. Nick & Simon hebben met deze stunt een Guinness wereldrecord gevestigd.  Van de bijbehorende videoclip verschenen een week later ook 154 versies.

Toppers gaan sfeer proeven voor ‘1001 Night Edition’ in Istanbul
19-04-2013 19:30:00

Het Toppers circus draait op volle toeren. Vorige week brachten de Toppers hun single '1001 Nacht' uit, waren zij te zien in het programma Life4You en voor de komende week staat een stedentrip aan Istanbul op het programma. De zangers Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom brengen een bezoek aan deze wereldstad om sfeer te proeven voor de '1001 NIGHT EDITION' van Toppers in Concert 2013. 'We hebben het alle drie enorm druk en dit is een ideale gelegenheid om even een paar dagen bij elkaar te zijn. Reisorganisatie Corendon heeft voor ons een drie daagse trip samengesteld waarin we zoveel mogelijk kunnen zien wat aansluiting heeft.

Nico Silvius sceptisch over het Koningslied van John Ewbank
19-04-2013 18:52:00

Nico Silvius, directeur van Radio Oranje Nationaal was zojuist in de uitzending te zien bij EditieNL op RTL 4. De aanleiding hiervoor was de stroom van reacties op het officiële ‘Koningslied’, gecomponeerd en geproduceerd door John Ewbank, in opdracht van het Nationaal Comité Inhuldiging en de NPO. Nico vindt het een sombere song, net alsof de koningin is overleden en dat terwijl er een troonswisseling plaatsvindt. Het valt hem dan ook zwaar tegen.

De Gebroeders Ko hebben de Oranje Kroon
19-04-2013 15:47:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 22 april is dat 'Koning Pils', de nieuwe single van Gebroeders Ko. Ter gelegenheid van de troonswisseling heeft het bekende feestduo een prachtig lied gemaakt voor onze aanstaande koning. En zoals de titel al doet vermoeden, lieten ze zich daarbij meer inspireren door diens opgeruimde karakter dan door zijn officiële presentaties. Niettemin hebben de gebroeders het lied zelf al uitgeroepen tot ‘het officiële koningslied’.

3FM awards voor Kensington, Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Racoon en Kane
19-04-2013 15:38:00

Kensington is met drie prijzen dit jaar een van de grote winnaars van de 3FM Awards. Guus Meeuwis won de award voor Beste Zanger en Ilse DeLange werd uitgeroepen tot Beste Zangeres. Kane kreeg de prijs voor Beste Artiest Rock en The Opposites wonnen in de categorie Beste Artiest HipHop. Racoon won met ‘Oceaan’ de award voor Beste Single. Kensington viel net als Racoon drie keer in de prijzen. De rockband uit Utrecht kreeg gisterenavond awards overhandigd voor Beste Album (voor hun debuut ‘Vultures’) en Beste Live Act.

Nieuwe persfoto 3JS
19-04-2013 10:45:00

Op dinsdag 16 april droeg Jaap de Witte officieel zijn gitaar over aan zijn zoon Jan de Witte. Na een theatertoer ‘Bronnen’ in ruim 30 steden door het land, vond het slotakkoord voor de 3JS in de originele formatie plaats in de Goudse Schouwburg in Gouda. Jaap de Witte blijft achter de schermen nog wel betrokken bij het creatieve proces rond 3JS; zoals bij het mede-schrijven van de songs. Zijn rol als gitarist bij de optredens van 3JS wordt echter structureel overgenomen door zijn zoon Jan.

Jan Smit naar het theater
19-04-2013 10:01:00

Na lang wachten komt Jan Smit voor het eerst in zijn inmiddels imposante carrière naar de Nederlandse theaters. Met zijn tour 'Jan Live' verruilt hij de grote concerthallen voor de intimiteit van het theater. Onder begeleiding van zijn vertrouwde Marcel Fisser band speelt hij niet alleen zijn grootste hits, maar ook nummers die hij in de afgelopen jaren voor andere artiesten schreef. Iets waar hij zelf enorm naar uitkijkt!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop