RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jelle B. luidt de zomer in met 'Niet te geloven'
09-05-2018 10:14:00

Je ziet rode schoenen, een rood jasje, een gitaar, een spontane, energieke zanger en het is al direct duidelijk: dit is Jelle B. Hij luidt de zomer in met zijn nieuwe single “Niet Te Geloven”. Een uptempo mix van Jelle’s akoestische gitaar en heerlijke zomerse beats, zelf geschreven in zijn garage en geproduceerd in de Bughouse Music Studio samen met Sybren Schaafsma en Ronald Wielstra. Eva Sinnema deed de backing vocals en Ytzen Peterson de elektrische gitaar .In de videoclip herkennen we nog een bekend gezicht: actrice en zangeres Bertrie Wierenga. 

André Kooiman schrijft en produceert wederom nieuwe single voor Mitch Kerstens
08-05-2018 19:43:00

In 2015 stapte Mitch Kersten voor het eerst binnen bij producer André Kerstens in Raamsdonksveer. Dat resulteerde in z’n debuutsingle ‘Ik zag de maan en de sterren in jouw ogen’, gevolgd door nog een aantal leuke singles, waaronder het zeer succesvolle ‘Delicia’ waarmee hij in september 2017 diverse nationale hitlijsten besteeg. ‘Delicia’ heeft het ontzettend goed gedaan. Daardoor ben ik een beetje door gaan breien op dat melodietje. Samen met André Kooiman is vervolgens ‘Vida Loca’ ontstaan. 

Henk Bernard maakt indruk met nieuwe single
08-05-2018 16:17:00

De populaire Volkszanger Henk Bernard heeft zijn nieuwe single ‘Kon Jij Hier Nog Maar Een Keer Zijn’ gelanceerd. Het lied is precies zoals we van de Brabantse zanger gewend zijn; gevoelige en rake teksten verpakt in muziek die liefhebbers van het levenslied keer op keer weet te raken. Het is deze gouden combinatie welke de zanger de afgelopen jaren naar een ongekend niveau van populariteit hebben gebracht en wat resulteerde in een uitverkocht 10 jarig jubileum concert. Deze lijn wordt doorgetrokken met een theatertour in 2019. Op 18 januari is de première in Cultureel Centrum de Pas in Heesch. 

Mike van Dijk start label Exclusive Records en komt direct met nieuwe single
07-05-2018 19:35:00

Het ziet er naar uit dat het een voorspoedige tijd gaat worden voor Mike van Dijk. Actief en doortastend als altijd is hij een eigen label gestart: Exclusive Records en komt direct met een eerste single release ‘Als het je hier niet meer bevalt’ gezongen door Mike van Dijk zelf. Het nummer, geschreven door Jeffrey Weber en geproduceerd door Manfred Jongenelis is weer een typische Mike van Dijk plaat met eersteklas sessiemuzikanten zoals gitarist Marcel Fisser en backing vocaliste Wiesje Westerlaken 

Leon Basley na vier jaar afwezigheid terug met nieuwe single
07-05-2018 19:18:00

Leon Basley is na vier jaar terug en sterker dan vroeger. De nu 42 jarige zanger die al sinds zijn 16 jarige leeftijd in het vak zit en diverse singles, albums en optredens op zijn naam heeft staan, is weer helemaal terug met een nieuw team die de vier verloren jaren in beeld gaan brengen. Leon zit weer vol energie en wil dit graag aan het publiek en zijn fans laten zien en zijn horizon gaan verbreden. De tekst van z'n nieuwe single 'Nu gaat het weer beter' heeft Leon grotendeels zelf geschreven met invloeden van Pascal de Vormer.

Diggy Dex in het voorprogramma van Groots met een zachte G!
07-05-2018 18:51:00

Nog even en dan is het zover; de 13e editie van Groots met een zachte G in het Philips Stadion in Eindhoven! Waar luchtvaartmaatschappijen, wolkenkrabbers en bijgelovigen het getal 13 het liefst overslaan, gaat Guus deze 13e editie juist extra in het zonnetje zetten. En dat doet hij niet alleen met een decor dat pure blijdschap uitstraalt en een setlijst met enkel liedjes rond het thema Geluk, zelfs de gastartiesten zijn er op uitgekozen. 

Producers Bram Koning en Jeroen Dirksen aan de slag voor Mark van Veen
07-05-2018 18:01:00

Er komt een nieuwe solo-single aan voor Mark van Veen, en sneller dan je denkt! Achter de schermen wordt namelijk erg hard gewerkt.., en niet door de eerste de beste!  Vorig jaar kwam Mark in contact met componist/producer Bram Koning, die ook hitsingles schrijft voor o.a. André Hazes jr., René Froger, Willeke Alberti en Gerard Joling.  Samen met co-producer Jeroen Dirksen werkt hij momenteel aan een gloednieuwe sound voor Mark! De release van deze gloednieuwe single staat gepland eind deze maand, dus.... wordt vervolgd!

Debuutsingle van Henk Voskuil en Jannette Nijstad is getiteld 'Noem jij dat nou liefde'
07-05-2018 17:42:00

Henk Voskuil en Jannette Nijstad hebben hun krachten gebundels en lanceren hun debuutsingle 'Noem jij dat nou liefde'.Het nummer is autobiografisch en de ingrediënten van liefdesverdriet, verlaten worden en het gevoel krijgen dat je er alleen voor staat, zal zeker menigeen bekend in de oren klinken. Henk heeft zelf de tekst geschreven op het van origine Duitse nummer en binnen het half uur stond de tekst op papier. Het is een gevoelig nummer, prachtig in duet gezongen en met emotie gebracht. Ook staat de Duitstalige versie op de cd.

Ancora organiseert dagtochten op het water
07-05-2018 17:30:00

Op het schitterende schip ''Nirvana'' gaat Ancora deze zomer een aantal dagtochten organiseren. Op zondag 24 juni staat oa. ''Ancora ontmoet'' op de agenda met als muzikale gasten Django Wagner en Belinda Kinnaer. Vanuit Zwolle varen ze o.a. langs Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis, kortom de Kop van Overijssel. Op 16, 17 en 18 november 2018 varen de mannen weer in Duitsland, dit maal richting de Loreley en Rudesheim, een prachtige tocht  vanaf Dusseldorf langs kastelen en burchten.Muzikale gasten dit jaar zijn George Baker, Robert Pauwels, Otto Lagerfett en Belinda Kinnaer. 

Tweede lustrum fanavond duo Jersey
07-05-2018 17:15:00

De jaarlijkse fanavond van duo Jersey zal dit jaar worden gehouden op Hemelvaartsdag 10 mei a.s.  Het was in 2007 dat de eerste gedachte opkwam om een fanavond te organiseren. Duo Jersey, gevormd door de broers Kees en Erich van der Velden, kan rekenen op een vast aantal mensen die bij hun optredens aanwezig zijn. Een jaar later kon het duo hun eerste fanavond verzorgen in Herpen. De populaire avond was geboren die, zoals nu blijkt, 10 jaar later in heel Nederland bekend is geworden. 

BenooZ werkt hard aan nieuwe single
06-05-2018 22:53:00

Drie singles “Prachtige vrouw” “Schoonheid zit van binnen” en onlangs “Romeo” zijn door de Putse zanger /muzikant Ben van Hoof alias ”BenooZ” inmiddels al uitgebracht onder het Rood Hit Blauw label. Alle drie werden ze door BenooZ zelf geschreven en opgenomen in zijn eigen studio “Muziekstudio Nose” waar hij ook alle gitaar en keyboardpartijen zelf in speelde.BenooZ schrijft voor hemzelf niet echt commerciële nummers maar veelal nummers met aparte akkoordenschema’s en teksten die je niet in veel nummers terug zult horen.

TV Oranje Special over John West
05-05-2018 13:11:00

TV Oranje presenteert vanaf mei een nieuwe serie portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ gaat Ivo Franklin elke zaterdag om 19.00 uur op bezoek bij een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. TV Oranje Specials - John WestZaterdag 5 mei zie je een special over de Haagse zanger John West, die vertelt over zijn jeugd in de Schilderswijk. 

Vrolijke en muzikale avonturen met kinderpopster Dirk Scheele in zijn eerste bioscoopfilm
05-05-2018 11:26:00

Maak je op voor een gloednieuw muzikaal avontuur met kinderpopster Dirk Scheele in zijn allereerste bioscoopfilm: Op stap met Dirk Scheele. Dit jaar viert de vrolijke kinderzanger zijn 25-jarig artiestenjubileum. Dirk Scheele is al iedere schooldag te zien tijdens het Nick Jr. blok op TV-zender Nickelodeon, heeft verschillende theatershows gelanceerd en vanaf juli zingt hij voor het eerst de Nederlandse bioscoopbezoekers toe. In de film zijn gastrollen weggelegd voor onder anderen Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Joes Boonen en Peter Lusse. 

Zanger Jordan Roy geeft de boodschap van Vrijheid muzikaal door
05-05-2018 10:05:00

Jordan Roy, bekend van popgroep Adlicious, brengt vandaag, zaterdag 5 mei de single “Freedom” uit. Vanaf november 2018 reist de zanger met de gelijknamige theater tour door Nederland. De George Michael single uit de jaren negentig wordt vaak gekoppeld aan vrijheid van creativiteit en vrijheid om te kunnen zijn wie je bent. Op 5 mei staat Nederland stil bij de waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. Voor Jordan Roy de aangelegenheid om deze boodschap met zijn akoestische versie van dit nummer, door te geven. 

Nieuwe single ' Gij ben aan de beurt' van de Gebroeders Ko blijft in je hoofd hangen
05-05-2018 09:55:00

De nieuwe single "Gij ben aan de beurt " van de Gebroeders Ko is weer een echte ouderwetse voltempo Gebroeders Ko oorwurm die , na 1 keer gehoord te hebben , heel de dag in je hoofd blijft hangen. En dit keer is het ook een meezinger met inhoud , want iedereen herkent het wel ; je gaat een avondje stappen en 1 persoon in de groep is altijd zijn portemonnee vergeten of moet net als er gelapt moet worden ff naar de wc , mateloos irritant en de Gebroeders Ko hebben daar nu dus een kneiter van een hit van gemaakt en zingen Gij bent aan de beurt.

Henk Robbemond presenteert vol trots 'Weet je morgen mijn naam nog?'
04-05-2018 19:17:00

Met veel trots nam de bijna 50 jarige Dordste volkszanger Henk Robbemond zijn derde single "Weet je morgen mijn naam nog? " op. De melodie is samen met Roy Otters gemaakt. De tekst heeft Henk zelf wederom geschreven. Ook de  trompet solo's , welke extra sfeer en vrolijkheid geven aan het nummer heeft Henk zelf ingespeeld. Dit vrolijke nummer is echt een nummer die blijft hangen en heerlijk mete gezongen kan worden...... He......Jij .....weet je morgen mijn naam nog ? 

'Laat het leven een feest zijn'.... nieuwe single van Robin
04-05-2018 19:10:00

De studio van Peter van der Veen is al jaren de vast thuisbasis van Robin. Zijn singles worden hier opgenomen en zo ook “Laat het leven een feest zijn”. Deze single moest er wel komen want het succes van 'Mañana' uit 2017 was zo groot dat er vraag om kwam. Samen met zijn producer heeft hij gezocht naar een waardig opvolger en kon hem maar niet vinden. Tot het moment dat Peter een tekst onder de zijn ogen kreeg. Robin was zelf aan het schrijven gegaan en Peter vond deze tekst zo mooi dat hij de muziek erbij ging maken.

BlitZ houdt traditie in ere en komt met vrolijke zomersingle
04-05-2018 19:04:00

De zomer komt piepen en dat gaat ook de jongens van BlitZ niet ongemerkt voorbij. Naar jaarlijkse gewoonte komt het duo met een nieuwe zomersingle op de proppen en deze traditie houden ze ook dit jaar in ere. Coco Caramba is een aanstekelijk, vrolijk en meezingbaar nummer waarin de jongens een wereldreis maken van Tokio tot Chili met één duidelijke boodschap: Alle landen ter wereld dansen samen dezelfde dans: de Coco Caramba! En dat mag je ook letterlijk nemen in de nieuwe videoclip van het duo. 

Déon Leon lanceert videoclip van 'Ineens'
04-05-2018 18:56:00

Nadat Déon Leon (27) ruim een week geleden zijn eerste zelfgeschreven solo single ‘Ineens’ lanceerde, wordt vandaag de clip gereleased. De zevenentwintig jarige zanger timmert samen met zijn verloofde Rachel Kramer hard aan de weg. Laatstgenoemde is ook te zien in de nieuwe video van Déon. Voor ‘Ineens’ ging Déon terug naar zijn roots. Het heeft een zomerse latinsound. Déon is half Antilliaans en daardoor is de latin muziek met de paplepel ingegoten. Daarnaast houdt hij van de Amsterdamse gezelligheid.

Tygo Nendels keert terug naar het échte levenslied
04-05-2018 18:47:00

Met de nieuwe single ‘Door Jouw Schuld’ keert de uit het Brabantse Best afkomstige zanger terug naar het échte levenslied. ‘Door Jouw Schuld’ is geschreven door Tygo’s vrouw Colinda in samenwerking met Frank van Etten en Waylon van der Heijden. Laatstgenoemde zorgde tevens voor de prachtige productie. Uitgaande van de eerste reacties lijkt Tygo met ‘Door Jouw Schuld’ een enorme hit in handen te hebben. Eerder scoorde Tygo Nendels succesvol met singles zoals ‘Geen Wonder Dat Ik Ween’, ‘Alle Vrouwen’’ en ‘Tijd Voor De Polonaise’. 

Grad Damen heeft de Oranje Kroon
04-05-2018 10:31:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 7 mei is dat ‘De langste adem’, de nieuwe single van Grad Damen. De levensliedzanger uit Breda laat zich van zijn sterkste kant horen met een prachtig nummer over tegenslag en doorzettingsvermogen. ‘In tijden dat je het moeilijk hebt, leer je de mensen om je heen pas echt kennen’, is de strekking van de tekst. En dan komt het erop aan de langste adem te hebben, zodat je er sterker uit tevoorschijn komt. Grad Damen laat hiermee horen dat hij zich heeft ontwikkeld tot een begenadigd tekstschrijver. 

Mike Versteeg gaat overeenkomst aan met Rood-Hit-Blauw
04-05-2018 10:26:00

Rood-Hit-Blauw wellicht de Hof-leverancier van Nieuw Nederlands Talent is verheugd te kunnen mededelen dat zanger Mike Versteeg een overeenkomst is aangegaan met het label. Mike Versteeg stelt zich aan U voor: Ik ben Mike Versteeg 18 jaar en woonachtig in Houten bij Utrecht. Ik werk al enige jaren als kok, daarnaast is zingen en optreden mijn grote passie en hobby. Om vervolg stappen in mijn carrière te gaan zetten werd ik door diverse collega’s in de Muziekindustrie geadviseerd contact op te nemen met Rood-Hit-Blauw Produkties.  

Matthias Woerdman brengt zevende single uit
03-05-2018 16:55:00

Matthias Woerdman gaat maar door. Na zijn vorige single 'Van jou krij ik nooit genoeg' zijn de verwachtingen hoog gespannen m.b.t. zijn nieuwe single 'Een lange nacht met jou'. Ook deze keer heeft Matthias gekozen voor Studio Evolution. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Marco Luesink. Tevens meldt Matthias dat de volgende single die in het najaar uitkomt inmiddels al is ingezongen. In ieder geval gaat dat een vrolijke single worden. Meer info: www.matthiaswoerdman.nl 

Test je kennis met het Eurovision Song Contest bordspel
03-05-2018 16:23:00

‘And twelve points go to…’ Vanaf vanavond kunnen we weer genieten van de bijzondere en uiteenlopende acts op het Eurovisie Song Festival en ontdekken welke landen elkaar de meeste punten gunnen. Fans kunnen nu het hele jaar door genieten van het muzikale spektakel met het gloednieuwe Eurovision Song Contest bordspel. Test je kennis, creëer je eigen optreden en sleep die felbegeerde 12 punten binnen. Het Eurovisie Song Festival is al jaren enorm populair. Vorig jaar zagen ruim 4 miljoen Nederlanders hoe Og3ne Nederland naar een elfde plek zong.

Frank Verkooyen brengt met ‘Blijf voor altijd bij mij’ een ode aan de liefde
03-05-2018 10:21:00

Ondanks z'n drukke bestaan als producer probeert Frank Verkooyen z'n zangcarrière op peil te houden door twee, hooguit drie,  singles per jaar uit te brengen. Z’n nieuwe single 'Blijf voor altijd bij mij’ ligt eigenlijk in het verlengde van z’n in september 2017 gelanceerde nummer 'De Waarheid', en dan met name het tempo. Deze bewerking van de Lucas & Gea hit heeft het ontzettend goed gedaan. ‘Met 'Blijf voor altijd bij mij’ probeer ik deze lijn vast te houden. Qua sound is het heel goed gelukt. 

Emile Hartkamp & Norus Padidar produceren wederom feestknaller voor William Bonne
02-05-2018 16:47:00

Hoe bijzonder is het als je zonder hitsingle(s) een volle agenda hebt en je in een groot deel van Nederland te horen en te zien bent. Meer dan,...... maar het betekent meteen ook dat je toch een grote populariteit geniet en dat je mensen met dat wat je op de buhne doet weet te raken, van een feest - gezelligheid tot een emotionele snaar. William Bonne’s vorige single ‘Liever vrij zijn’ heeft veel aandacht gehad, maar nu wil hij doorpakken en gericht met zijn carrière bezig zijn middels meerdere singles per jaar.

Stemmen van Kobus Engels en Lee-Ann passen perfect bij elkaar...dat bewijst 'Net als toen'
02-05-2018 16:38:00

Kobus Engels haalde al ruim 450.000 streams op Spotify en bij elkaar zo’n half miljoen views op YouTube. Lee-Ann stond met de George Baker Selection in diverse grote Duitse televisieshows, trad op in Theater Carré en zong op de bruiloft van Arjen Robben. Ervaring, bedrevenheid en kwaliteit voldoende dus. Na een fiks aantal singles en album van Kobus Engels, waaronder het succesvolle ‘Want als ze danst’ en de heerlijke zomerse hit ‘Ik doe ’t niet’ van Lee-Ann, schreef Kobus de Nederlandse tekst voor het aanstekelijke nummer ‘Net Als Toen’.

Kensington neemt DI-RECT mee als support act op 14 juli 2018 in de Johan Cruijff ArenA
02-05-2018 16:25:00

Kensington heeft DI-RECT uitgenodigd als support act voor hun optreden in de Johan Cruijff ArenA op zaterdag 14 juli 2018. Voor Kensington is dit hun voorlopig laatste headlineshow voor ze zich richten op het maken van nieuwe muziek. Eerder verkocht de band al tien keer de Ziggo Dome uit. De laatste kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via kensingtonarena.nl. Kensington en DI-RECT hebben de afgelopen jaren al op menig festival in Nederland het podium gedeeld.

TV Oranje in mei in basispakket Ziggo
02-05-2018 13:10:00

Onder het motto ‘Meimaand, Muziekmaand’ stelt televisieprovider Ziggo een aantal muziekzenders uit het Movies & Series XL pakket een maand lang beschikbaar aan al haar klanten. Ook TV Oranje is op het laatste moment toegevoegd aan het tijdelijke pakket van gratis muziekzenders. Daardoor is de zender met muziek van eigen bodem tot en met donderdag 31 mei voor iedere Ziggo-abonnee te ontvangen op kanaal 610. 

Jettie Pallettie presenteert haar nieuwe album 'Pinten & Patatten’
02-05-2018 01:39:00

Als er één ding is dat je Jettie Pallettie moet nageven, is dat ze altijd wel te vinden is voor een stevig feestje.  Al 10 jaar lang is de koningin van de kroegen en de fetisj van de feesttenten, een begrip in Nederland en Vlaanderen.  Eén decennium op de planken werd dan ook passend gevierd met een nieuw album én een jubileumconcert. Na het succes van haar verzamel-album ‘Dubbeldik Feest In De Tent + Alle Toeters & Bellen’, presenteerde Jettie Pallettie afgelopen zaterdagavond haar nieuwe feestalbum ‘Pinten & Patatten’.

Ruthilde Roffel wint gratis optreden van Hessel & Ineke
02-05-2018 01:27:00

N.a.v. hun debuutsingle 'De deur staat altijd open' bedachten Hessel & Ineke een ludieke Facebookactie voor een gratis optreden van 3 keer 45 minuten. In totaal kregen ze 190 reacties met uiteenlopende verzoekjes. Ineke had van elke deelnemer de naam op een blaadje gezet die vervolgens in een glazen kom werden gedeponeerd. Ruthilde Roffel  uit Sintjohannesga bleek de winnares. ‘Een optreden van jullie in de zorgwoningen de Waterman te Sneek zou fantastisch zijn en super gewaardeerd worden’. 

Kimberly in Toyota commercial
01-05-2018 12:32:00

Vanaf vandaag is zangeres Kimberly (bekend uit TVOH) voor een langere periode het gezicht én de sound(!) van een grootschalige Toyota campagne genaamd ‘This is the moment’. In de commercial is Kimberly in diverse rij-shots te zien en zingt zij uiteraard de gelijknamige en uptempo themasong. De campagne zal in diverse media uitgerold worden, eerst nationaal en potentieel internationaal. 

René Wanders brengt ‘Denken aan jou’ als eerbetoon aan Annet Wesselink opnieuw uit
01-05-2018 12:25:00

René Wanders had het nummer ‘Denken aan jou’ een tijd geleden al  laten schrijven door o.a. Annet Wesselink . Terwijl de opnames plaatsvonden in de studio van Martin Sterken werd Annet ernstig ziek. Hierdoor besloot René om het nummer niet gelijk uit te brengen. In overleg met Annet werd afgesproken om dit op een later tijdstip te doen. In de tussentijd ging de gezondheid van Annet heel erg achteruit en kwam zij te overlijden. Uit respect voor haar is er toen nagenoeg geen publiciteit aan het nummer gegeven.

Ricardo van Vugt heeft lak aan een ander
01-05-2018 11:31:00

Ricardo van Vugt komt na een tweetal singels die hij in 2017 heeft gelanceerd met een opvolger. Het betreft een up-tempo lied die als titel  ‘Lak heb ik aan een ander’ meekreeg.  Deze titel  geeft al aan hoe Ricardo van Vugt er zelf in staat. Het belangrijkste in zijn leven en waar hij voor vecht is zijn gezin, familie, vrienden en zijn fans. We hebben allemaal onze ups en downs en niemand is perfect, dus laten we allemaal doen waar we zelf gelukkig van worden, ongeacht wat een ander daar van vindt. 

Denise Fonville covert ‘Leun op mij’ van Ruth Jacott
01-05-2018 11:10:00

Op maandag 21 mei 2018 (Tweede Pinksterdag) presenteert Denise Fonville haar debuutsingle ‘Leun op mij’ bij Café Bakkers gelegen aan de  Voorstraat 41 in IJsselstein. De aanvang is vanaf 16.00 uur en de entree is gratis. Ruth Jacott is voor de 27 jarige zangeres een grote inspiratie en voorbeeld qua muziek . Tijdens haar live optredens heeft Denise dan ook vrijwel altijd nummers in haar repertoire van Ruth die ze met veel gevoel op haar eigen manier vertolkt.

Nelis Leeman presenteert z'n nieuwe album bij de MediaMarkt in Apeldoorn
30-04-2018 22:08:00

Op vrijdag 11 mei 2018 om 19.00 uur presenteert Nelis Leeman om 19.00 uur zijn nieuwe album ‘Wie denk jij wel wie ik ben’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Nelis zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. Nelis Leeman staat al jaren als DJ achter de draaitafel wanneer hij in 2012 in samenwerking met Arjon Oostrom het nummer Schudden uitbrengt. In 2016 ontvangt hij de Party Award Populairste Opkomende Artiest.

‘Geluk is een dans met jou’....nieuwe single en album ZUS
30-04-2018 12:52:00

De meidengroep ZUS heeft binnenkort iets te vieren: Ze bestaan 5 jaar. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit wordt een nieuwe single en een album uitgebracht om dit feestelijk te begeleiden. De nieuwe single is getiteld ‘Geluk is een dans met jou’, geschreven en geproduceerd door Kees Tel een lekker, dansbaar nummer in tropische sferen. Op het debuutalbum van ZUS staan naast de eerder verschenen singles ook 5 nieuwe nummers o.a. geschreven door Quinn Warmerdam, Geert Leurink en Kees Tel met DJ Madman. 

Harry en Milano Waterloo presenteren ‘De Waterlooshow on Tour’ in Zuidbroek
30-04-2018 09:58:00

Op woensdag 13 juni 2018 presenteren Harry en Milano Waterloo ‘De Waterlooshow on Tour’, vanuit een grote feesttent in Zuidbroek. Het groots opgezette Nederlandstalige volksfeest kent slecht een entree van € 1.00 met een maximum van 5 kaartjes per persoon. Meewerkende artiesten zijn: Monica West, Wesley, Wimmie Bouma, Chris de Roo, Feestzanger Rene, Kleintje Dieptriest, Arjan Venemann, Johnny Bolk, Edwin Bos, Liza Voorhans, Michael Nobbe, Duo Doublon, Marco Schuitmaker, Will de Brouwer, Lytse Hille, Ronald & Aisha, Stevan Bloema, Kevin Par é, Jan Warringa, A3aan Drost, Antonio Holsken en Kaylee. Kaarverkoop: De Belg Waterloo op de Grote Markt in Groningen.

 

Henk Stelte bezoekt RADIONL op dinsdag 1 mei
30-04-2018 09:34:00

Henk Stelte brengt op dinsdag 1 mei aanstaande en bezoek aan RADIONL. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur ontvangt Taeke Wouda in zijn programma ‘Werk in Uitvoering’ deze uit Utrecht afkomstige zanger die onlangs samen met rapper Piet jr. ( Piet Spijkerman) het zomerse nummer ‘Warme handen’ lanceerde. Tijdens een zoektocht op Spotify en Youtube kwam Henk een vrolijk lied van Carlos Baute tegen. Femke Reuvers heeft er vervolgens een stoute tekst op geschreven met zinsneden als  ‘

Johan Moreno presenteert nieuwe single op zaterdag 26 mei in Kerkdriel
29-04-2018 12:17:00

Op zaterdag 26 mei presenteert Johan Moreno z’n nieuwe single ‘Geef de liefde een kans’ bij Café De Droom, gelegen aan Nieuwstraat 3 in Kerkdriel. Het door Kees Tel geproduceerde nummer met tropische klanken draait zoals de titel al aangeeft over de liefde. Of het doel gehaald wordt laat zich wel raden. Johan heeft voor z’n releaseparty een groot aantal collega-artiesten uitgenodigd. Zo zullen Hessel & Ineke, Randy Voet, Kevin Apfel, Dennis & Daymian, Hans Snoek, Dennis Jones, Sylviah, Sheréna, Ramón Prins en Yosee acte de présence geven.  Hessel Wijkstra zal het geheel presenteren. De aanvang is vanaf 20.30 uur, de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 en aan de deur € 12.50. Meer info: www.johanmoreno.nl 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: