RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Shary-An sampled Womack&Womack-hit
25-05-2012 16:00:00

Vandaag, vrijdag 25 mei, lanceert Shary-An haar splinternieuwe single ‘Never Played The Bass’. Een zomerse feel good plaat geproduceerd door de heren van Sven Hammond Soul. 'Never Played The Bass' ging afgelopen dinsdag in première bij Giel Beelen op 3FM. De populaire radio deejay feliciteerde Shary-An met haar verjaardag én met haar nieuwe hit, Giel was namelijk razend enthousiast! Het nummer bevat een sample uit de megahit 'Teardrops' van Womack & Womack.

Stuur Anita & Ed een kaartje i.v.m. 30 jarig huwelijk
25-05-2012 13:50:00

Op zondag 27 mei 2012 zijn Anita & Ed 30 jaar getrouwd. Wat zou het leuk zijn dat ze uit alle delen van Nederland een kaartje zouden krijgen. Een kaartje kan gestuurd worden naar Anita & Ed Kouwenhoven, Postbus 45, 4690 AA Tholen. In de database van TV Oranje staan inmiddels 27 clips waaronder hun nieuwe hit " Mijn leven zou niets zijn zonder jou".

Ilse DeLange eerste presentatrice van Sky Radio ooit
25-05-2012 13:28:00

Sky Radio is fan van Ilse DeLange. Daarom gaat het non stop-muziekstation iets doen dat in haar bestaansgeschiedenis nog nooit is voorgekomen. Op dinsdag 29 mei presenteert Sky Radio een wel heel bijzondere DJ: Ilse! Vanaf 10.00 uur is zij eenmalig een uur lang live te horen in haar eigen programma op 101 FM. En er is meer! De hele dinsdag staat in het teken van Ilse. Luisteraars maken kans op tickets voor haar concert in het GelreDome op 14 september, inclusief een ontmoeting met Ilse en exclusieve backstage-tour.

Duet Jan Smit en Gerard Joling vanaf vandaag op de radio
25-05-2012 13:21:00

Vanochtend was het zover en was “Echte Vrienden”, de nieuwe single van Jan Smit en Gerard Joling, voor het eerst te horen op de radio. De primeur van het unieke duet vond plaats tussen 8 en 9 uur tijdens de uitzending van Edwin Evers, ‘Evers Staat Op’, op radio 538. De single is inmiddels ook op vele andere zenders te horen, waaronder Radio 2, tijdens de uitzending van het programma ‘De Gouden Uren’, op 100%NL, RADIONL en Q Music. Vanaf vandaag is “Echte Vrienden” ook al te downloaden. 

Gigantische zomersingle voor Mulder & Mulder
25-05-2012 13:12:00

De nieuwe single "Bam Bam" van Mulder en Mulder is nog maar net uit en is deze week Hollandse Nieuwe bij RADIONL. Afgelopen maandag 21 mei werden Willem en Wesley gevolgd door Omroep Gelderland i.v.m. het aankomende programma “Gelderse Koppen” en brachten hierbij een bezoek aan het RADIONL programma Morgenstond. Met deze vrolijke zomerse single zal het duo gegarandeerd heel Nederland aan het feesten krijgen. De jongens zijn al jaren niet meer weg te denken uit het feestcircuit.

Zeeuwse top band BLØF op grootste podium van Dutch Valley
25-05-2012 12:58:00

Dutch Valley, het grootste festival van Nederlandse bodem, heeft eindelijk onthuld wie de Mystery Guest Act is die op zaterdag 11 augustus zal schitteren in de Velsen Valley bij Spaarnwoude.  De Zeeuwse top band BLØF zal deze zomer het grootste podium van Dutch Valley betreden voor een weergaloos concert. Met de bekendmaking is nu de programmering van de Mainstage compleet. Naast  BLØF staan op de Dutch Valley Mainstage ook Nick en Simon, De Jeugd van Tegenwoordig, Rowen Heze, Gerard Joling, Di-rect en Krystl.

Is ‘Whoppa… We Schudden’! de zomerkreet van 2012?
24-05-2012 22:15:00

Vaarwel Vogeltjesdans, welkom ‘Whoppa… We Schudden’! De gevleugelde dans uit de jaren negentig heeft éindelijk een waardige opvolger! Niemand minder dan John de Bever lanceert een nieuwe song gekoppeld aan een nieuwe dans. De songtekst vertelt welke bewegingen je moet maken. Jong en oud, iedereen doet de Whoppa. 

Danny de Munk scoort nu al met EK-nummer
24-05-2012 18:20:00

Het duurt nog ruim twee weken voordat in Polen en de Oekraïne wordt afgetrapt voor het EK voetbal, maar Danny de Munk scoort nu al! Nog voor de officiële release vandaag van zijn EK-nummer ‘Wij brullen voor Oranje’ is de agenda van de zanger geheel oranje gekleurd. De aanvragen voor optredens – zowel vanuit Nederland als de EK-gastlanden – stromen binnen en in polls lijkt het opzwepende nummer aan kop te gaan in de strijd om de grootste EK-hit. Een onverwacht succes! Toen het EK-avontuur van De Munk deze winter werd bedacht, hadden de makers nooit verwacht dat de single nu al zo’n succes zou hebben.

Dutch Mini voor Gebroeders Ko
24-05-2012 18:06:00

De Gebroeders Ko zijn vandaag verrast door Erik Mol van DutchMini.nl  die hun een EK / Gebroeders Ko gepimpte Mini kwam overhandigen. Zo kunnen de Gebroeders Ko geheel in stijl alle EK evenementen bezoeken te beginnen met de Opening van DE ORANJESTRAAT in Goirle a.s. zaterdag 16.00 uur.

Danny Panadero zingt: Nederland wordt kampioen!
24-05-2012 14:54:00

Het kon natuurlijk niet uitblijven! Na zijn Carnavals hit “FUK JOE”(ik heb een hit omdat er fuk joe in zit)  de zomerknaller “Hieperdepiep ik heb een poliep”en zijn apresski nummer “Skiejuh” komt  Danny Panadero nu met een onvervalste EK hit getiteld: Nederland wordt kampioen! Geen cover van een bestaand lied met een andere tekst er op, maar een speciaal voor Oranje geschreven en gecomponeerde EK hit! Het nummer wordt nu al uit volle borst meegezongen, wat goed te zien is in de videoclip...

Zanger René Karst in gangsterfilm
24-05-2012 14:17:00

Eind 2011 is de film opgenomen en gaat over de vete tussen twee gangsterbendes, spannend en mysterieus. Een van de hoofdrollen mocht René voor zijn rekening nemen. De opnames van de film zijn eind 2011 voltooid en 5 juni 2012 zal de première zijn in het Luxor Theater in Hoogeveen. De definitieve trailer werd gepresenteerd in het Tuschinsky Theater en is enthousiast ontvangen door de filmindustrie.

Gouden plaat voor Henk Wijngaard & Silvia Swart
24-05-2012 13:06:00

Zondag 20 mei was de Vriendenfanclubdag van Henk Wijngaard & Silvia Swart. Het was een gezellige, druk bezochte dag. Ruim 400 mensen kwamen richting het Veenpark te Barger-Compascuum om deze speciale middag bij te wonen, die om 14.00 uur begon. Halverwege de middag werden de nieuwe singles van Henk Wijngaard uitgereikt door studio Terry West.

Danny houdt van een 'lekker ding'
24-05-2012 12:55:00

De nieuwe single "Wat een lekker ding" van de Vlaamse zanger Danny heeft werkelijk alles mee om een dikke schlager-hit te worden. De kans is groot dat het naast een hit in Vlaanderen de single ook hoge ogen zal gooien. Danny treedt vrijwel elke zondag en maandag op in zijn overbekende zaak ‘Parasol’ te Velzeke, waar hij ook telkens andere bekende Vlaamse artiesten uitnodigt voor optredens. In zijn dancing komt er heel veel volk vanuit alle hoeken van Vlaanderen over de vloer.

'Ware dromen'...nieuwe single Henk Wijngaard
24-05-2012 12:47:00

Na het geweldige duet "De weg naar het geluk" van Silvia Swart en Henk Wijngaard, besloot Henk om zelf een nieuwe cd-single uit te brengen. Het zijn twee prachtige liedjes geworden, die Henk enerzijds van zijn jongste zoon Louis kreeg toegemaild (Ware Dromen). Het andere liedje is weer een echte truckersong/meezinger van Dick van Altena (Ritme van de weg). Beide liedjes zijn opgenomen en gearrangeerd door Terry West, hij tekende tevens voor de hoesontwerp.

Wolter Kroes, Yes-R en Ernst Daniël Smid bundelen krachten voor EK single
24-05-2012 12:36:00

Het enige echte EK 2012 nummer komt dit jaar van niemand minder dan Wolter Kroes, Yes-R en Ernst Daniël Smid. De drie Nederlandse sterren hebben voor het Europese Kampioenschappen hun krachten gebundeld en de voetbalsingle ‘Ben je ook voor Nederland? (De Geluksvogeltjesdans)’ opgenomen. De single, wat een bewerking is van de vogeltjesdans en geproduceerd is door Fluitsma & van Tijn, zal met recht het enige echte strijdlied worden voor het oranje legioen.

Tamara laat de zon weer schijnen
24-05-2012 12:20:00

Het koude weer lijkt weer voorbij. Tijd om naar buiten te gaan en te genieten. Nederland leeft op als de zon schijnt. En dat is precies waar het nieuwe liedje van Tamara over gaat. Gelukkige gezichten, leuke terrasjes, blote benen en mannen met bravoure. Bij de eerste noten voel je de warme zonnestralen al en het vervolg geeft perfect weer wat er verandert Als de Zon Weer Schijnt. Het is een vrolijk liedje zonder pretenties dat je de hele dag blijft zingen. Heerlijk herkenbaar voor iedere luisteraar en toch helemaal nieuw.

Nieuwe single en clip voor Silvia Swart
24-05-2012 11:57:00

Na het succes van de duet single "De weg naar geluk", die Silvia samen met Henk Wijngaard heeft opgenomen, volgt nu weer een solo single. Ook deze single heeft trucker en country invloeden. Tevens is Henk Wijngaard als koorwerk in deze single te horen. De tekst is geschreven door Dick van Altena o.a. bekend van de Major Dundeeband. "Nog één nacht van jou" is opgenomen in de studio van Terry West. 

Jaarlijks uitje van team Parelmoer
23-05-2012 16:52:00

Het is gebruikelijk dat Gre Parelmoer met haar hele team jaarlijks een bezoek brengt aan het eiland Ameland. Dit jaar niet anders en samen met haar waren de mensen van de studio, clipmakers maar ook de mensen van kantoor die de dagelijkse dingen regelen rond Gre Parelmoer aan het genieten op het eiland. Is het normaal even lekker bijkletsen en de accu opladen voor een zomer seizoen dit jaar stond er ook een dagje fink werken op het programma.

Superrr trio brengt nieuwe E.K. single uit!
23-05-2012 16:26:00

Na een fantastische start van dit kalenderjaar met hun deelname aan het SBS6 programma "The Winner Is..." en de geweldige optredens tijdens de carnaval in het Zuiden, duikt het Superrr trio zo het kermisseizoen in! Maar niet zo maar! Het Heerhugowaardse Superrr trio bestaande uit André Boekel, Hans Groenland en Marc Groenland, heeft tussendoor tijd gevonden voor het uitbrengen van weer een nieuwe single. De opvolger van "Zomer", het nummer dat in 2011 werd uitgebracht, is een feit. De nieuwe single staat dit keer volledig in het teken van de komende Europese Kampioenschappen voetbal in Polen / Oekraïne en is getiteld: "Laat de Leeuw maar Schreeuwen E.K. 2012" .

René Becker geeft gouden cd weg bij Albert Heijn in Zuidhorn
23-05-2012 15:17:00

In de maanden april en mei kregen klanten van 60 supermarkten in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel, bij aanschaf van een krat Amstel de nieuwste single van regionale held René Becker als extra erbij. De geboren Stadskanaalster, ook wel bekend als de ‘zingende vertegenwoordiger’ van Amstel, had in totaal 10.000 CD singles van zijn hit ‘Maar Vanavond’ beschikbaar gesteld voor deze speciale actie. Zaterdag 26 mei verwacht hij de 10.000ste CD single te mogen overhandigen aan een klant van Albert Heijn.

Marianne van den Elshout blikt terug op albumpresenatie Collin
23-05-2012 15:05:00

Zondagmiddag 6 mei werd het nieuwe album van de uit made afkomstige zanger Collin met de titel “Op weg naar 't geluk” gepresenteerd in Café-Bar de Amerhal te Made.  Marianne van den Elshout van de fanclub was aanwezig en schreef een leuk verslag die wij graag met de lezers van het TV Oranje Shownieuws willen delen. Na maanden van voorbereidingen is aan de lijst van zeven singles, een maxi single en een compleet album die op naam van Collin staan, een schitterend 2e album toegevoegd.

Nieuwe single voor Dennis Bax
23-05-2012 14:46:00

Dennis Bax bestormt op dit moment de speellijsten van Nederland met zijn nieuwe single “Ja of nee – Lê Lê Lê ”, de plaat is een weloverwogen keuze, en geinspireerd door de Braziliaanse-Portugese hits van oa. Michel Telo en Gustavo Lima die op het moment veelvuldig succesvol overwaaien. Dennis is bekend van zijn spraakmakende aanwezigheid in de gouden kooi en de singles Para Papa en Fiesta Hollanda een duet met Deff Rhymz.  ’Leuk om te zien hoe enthousiast er gereageerd wordt op dit geweldige zomerliedje....

Johan Linssen komt met zomersingle
23-05-2012 14:34:00

De uit Weert afkomstige en 25 jarige Johan Linssen timmert al enige tijd succesvol aan zijn muzikale carriere.De uit 2011 afkomstige single Ciao Ciao amore werd bijzonder goed opgepakt door de Nederlandse radiostations en komt nu nog regelmatig voorbij. Johan Linssen die gezien wordt als een van de toonaangevende artiesten, wat betreft het volkse genre, heeft inmiddels een eigen én eigentijdse muziekstijl gecreëerd. Nu is de tijd aangebroken zijn nieuwe single “Iedere zoen” landelijk te lanceren en te gaan promoten

The Boys of Holland verloten 2 kaarten Nederland–Denemarken tijdens 88 uurs Twitter-actie
22-05-2012 19:31:00

Om het EK Voetbal een grandioze start te bezorgen, verloten The Boys of Holland - de zangers van het lied Laat het EK beginnen - twee kaarten voor de wedstrijd Nederland Denemarken. De eerste wedstrijd van Oranje tijdens het EK te Kharkiv in Oekraïne. De kaarten worden verloot tijdens een 88-urige twitteractie. Voor 88 is gekozen, omdat we het EK kroonjaar willen herhalen. De twitteractie loopt van woensdagochtend 23 mei 08.00 uur tot zaterdagavond 26 mei 23.59 uur. Precies 88 uur dus. The Boys zijn op twitter te volgen via @boysofholland

Italiaanse nachten met Karin Welsing
22-05-2012 19:24:00

De sympatieke levensliedzangeres Karin Welsing heeft met haar vorige singles ("Genoeg is genoeg" en"Vergeet je moeder niet") al diverse hitlijsten in Nederland bestormt. Haar schare fans wordt iedere dag groter en een nieuwe cd-single kon dan ook niet uitblijven. Samen met haar vaste producer/songwriter Martin Sterken heeft zij een nieuw lied getiteld "Italiaanse nachten" gemaakt. Hiermee laat zij een andere en zeer feestelijke kant van zichzelf zien. Aanstekelijk italiaans getinte klanken gecombineerd met een volkse accordeon.

Harten 10 tekent platencontract bij CDHAL
22-05-2012 17:39:00

Duo Harten 10 bekend van de hit single’s 'Liefde maakt blind", "Wat is mooier" en hun succesvolle debuutalbum "Liefde maakt blind' tekende vanmorgen hun eerste platencontract bij Klaas Prent van de CDHAL in Ruinen. Klaas Prent die eerder successen boekte met o.a. Jannes, Mooi Wark, Kevin Smit, e.v.a. is zeer onder de indruk van Harten 10 en vond na de vele aanvragen dan ook tijd dat er een tweede album kwam.

Djambo Djambo kent ORANJE uitvoering
22-05-2012 15:53:00

De afgelopen dagen zijn er vele geluidsdragers verschenen welke iets met het naderende EK te maken hebben. En er komen nog velen. Vorig week verscheen Djambo Djambo van Marian Mayloo & Soca Boy. Een plaat die al op vele stations op de speellijst is gezet en waarvan nu een speciale EK versie is verschenen. "Oranje Djambo" is de titel. Weinig zangeressen die een EK plaat gaan uitbrengen maar Marian Mayloo heeft er bewust voor gekozen omdat ze altijd met enorm veel plezier de voetbalwedstrijden volgt.

Hans Coolen betrokken bij auto ongeluk
22-05-2012 15:37:00

Zanger Hans Coolen werd vandaag achtervolgd door de nodige pech. Hans is druk doende met de promotie van zijn nieuwe single “Morgen Wordt Alles Anders”, welke goed opgepakt wordt door de Nederlandse radio stations. Zo was Hans vandaag uitgenodigd voor een interview bij RTV Oost voor “Goeiemiddag Overijssel” met presentator Marcel Spijkerman. Onderweg werd Hans echter geen voorrang verleend op een rotonde wat resulteerde in een fikse aanrijding. Dit had als gevolg dat de auto van Hans flinke schade had opgelopen.

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal trappen af met oranje bitterbal
22-05-2012 13:49:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal, die zich beiden richten op muziek van eigen bodem, hebben in de aanloop naar het EK Voetbal een opvallend smakelijke actie opgezet. Samen met het bedrijf Oranje Snacks presenteren de muziekzenders het ‘Balletje van Oranje’, een ludieke oranje bitterbal die de perfecte begeleiding vormt bij het gezamenlijk kijken naar de wedstrijden van het Nederlands Elftal. De hartige rundvlees bitterbal dankt zijn kleur aan een gepaneerde oranje coating en is daarmee uniek in zijn soort.

Mieke schenkt nieuwe single aan Alzheimer Liga
22-05-2012 13:19:00

“Ik zal er altijd voor je zijn” heet de nieuwste single van Mieke. Een nummer waarvoor ze zelf de tekst heeft geschreven, twee jaar geleden op vakantie, en die haar allicht nauwer aan het hart ligt dan alle andere teksten uit haar repertoire samen. Geen wonder overigens, want in die tekst beschrijft ze haar gevoelens over haar moeder, die al jaren aan Alzheimer lijdt. Ze heeft het ook over haar vader, die vijf jaar geleden overleed.

Duitse belangstelling voor Anita & Ed
22-05-2012 12:13:00

De Duitse tv zender ZDF heeft belangstelling getoond in het duo Anita en Ed. Onlangs heeft het duo en country lied opgenomen in hun studio in zowel het Engels, Nederlands als Duits. Hun platenlabel Coldhofsound heeft de Duitse versie gestuurd naar de ZDF. Deze heeft positief gereageerd en gevraagd om meer info en het lied op hoogste kwaliteit. Wellicht wordt het duo Anita und Eddy binnenkort uitgenodigd voor en tv optreden met het liedje Wohin gehts du. In eigen land gaat het intussen crescendo met hun jubileum single.

Guus Meeuwis geeft nieuwe single 'Vrienden' kado!
21-05-2012 16:32:00

Vandaag, maandag 21 mei, verschijnt de nieuwe single van Guus Meeuwis. De titel van dit gloednieuwe liedje, ‘Vrienden’, bracht Guus op het idee iets bijzonders met deze release te doen. “Met de komende ‘Groots’ concerten in gedachten, hebben we het nummer ‘Vrienden’ geschreven”, zo licht de zanger toe. “Ik kan niet wachten tot het zover is! Het voelt toch elke keer weer als één grote vriendenclub, zo’n bomvol stadion. We hebben dit gevoel proberen te vangen in het nummer ‘Vrienden’. En omdat ik dit gevoel niet alleen wilde vastleggen, maar ook delen, gaan we de single aan iedereen kado doen.”

Ray Delando brengt nieuwe single op de markt
21-05-2012 16:09:00

Ray Delano is een naam welke in het feestcircuit al lang geen onbekende meer is. De zanger uit Heerenveen is regelmatig te zien en horen op een van de feesten in het land. In het verleden heeft hij het nummer Zaterdagavond uitgebracht en deze wordt nog regelmatig gedraaid door de radio zenders. Ray komt met een nieuwe single en de titel is "We zijn in ons café".  De tekst is door Ray zelf geschreven terwijl Jan Veldberg verantwoordelijk is voor de muziek. Opgenomen in de studio en onder productionele leiding van Edwin Geres.

Open dag Radio Westerkwartier
21-05-2012 13:06:00

Hoe komt een programma tot stand? Hoe presenteer je? Hoe werkt de techniek? Op 2 juni 2012 kan iedere liefhebber van de radio, van jong tot oud terecht bij Radio Westerkwartier om antwoord te krijgen op al deze vragen! Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd. Vanaf 10.00 uur kunt u terecht in de studio voor een kop koffie of thee, waarna u een blik achter de schermen kunt nemen en uitgebreid wordt geïnformeerd.

Gouden plaat voor debuutsingle “Oranje kampioen” van Tim Leon!
21-05-2012 13:00:00

Tim Leon heeft een gouden plaat gescoord voor zijn debuutsingle “Oranje kampioen”. De zanger heeft deze onderscheiding gekregen voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van deze single. Het is uniek dat er tegenwoordig een gouden plaat wordt gehaald en helemaal voor een debuutsingle. De afgelopen weken werd door de vele media al heel duidelijk zichtbaar dat de single al heel positief werd ontvangen. Sinds de succesvolle clipopname en single presentatie van Tim Leon eind april 2012 in Eibergen is mede dankzij zijn grote groep fans en de vele in- en out stores de singleverkoop enorm toegenomen.

Nieuwe single 'Feest Supporters' van Sjansjee nu te koop!
21-05-2012 12:50:00

De nieuwe Sjansjee  oranje-single "Feest Supporters" is vanaf nu te downloaden via LegalDownload! "Feest supporters" is gemaakt in de studio van Tom Verkooyen, tekst Sjansjee en uitgebracht op het WAM Music Label. Met het uitbrengen van deze 6e feest-single starten Sjenien en Sjakkelien weer met hun gezellige live optredens! Dus Sjansjee is terug en dat gaan we vieren!  Via deze weg willen ze al onze feestvrienden uitnodigen om op vrijdag 1 juni a.s. naar café "De Burgemeester op de markt" in Etten-Leur te komen.

Harm Rikken lanceert ballad
21-05-2012 12:45:00

Een jaar na een aantal succesvolle  singles zoals o.a. “ Altijd bij mij” brengt Harm Rikken zijn nieuwe CD single “Nachtenlang” uit. Het is een bewerking van het nummer “Liebeslied” van de Zwitserse zanger Florian Ast. Een heerlijke gevoelige ballad waarin Harm zijn muzikale ei volledig kwijt kan. De spontane Tielse zanger heeft zich het afgelopen jaar bezig gehouden met het zoeken naar muziekstukken waarbij hij zich het best thuis voelt. Samen met de succesvolle producer Martin Sterken zijn deze muziekstukken omgezet en aangepast.

Niet morgen maar vandaag! Is de nieuwe single van Vinzzent
21-05-2012 12:28:00

Met een titel die hem op het lijf is geschreven en een lekkere zomerse sound is “Niet morgen maar vandaag” een aangename toevoeging op Vinzz’ muzikale CV. Het nummer heeft zoals we gewend zijn weer die aanstekelijkheid en happy sound waardoor het perfect aansluit bij zijn hits als ‘Dromendans’, ‘Dansé Dansé’, Groen en ‘Alles wat ik hebben wil’. Omdat de kreet ‘Niet morgen maar vandaag’ helemaal Vinzzent is, staan er een aantal leuke en ludieke acties op de planning.

Marco de Hollander dendert door in Roze Limousine
20-05-2012 20:17:00

Donderdag 17 mei waren er clipopnames van de populaire volkszanger Marco de Hollander.  Voor de filmopname bij zijn nieuwe singel ‘Mijn Vriend’, is Marco de Hollander met zijn camerateam Clipstudio.nl een dag in de weer geweest, om de mooiste shots te filmen. “Veel verklappen we nog niet, maar dat de Roze Limousine een belangrijke rol speelt, dat zullen maar wel vertellen. Deze opvallende auto zal van het beeld afspatten. De clip is ondertussen in de montage.

Nieuwe boerenboyband in de steigers
20-05-2012 10:40:00

De nieuwste boerenrocksensatie van Nederland heet Carbid. Na een maandenlange zoektocht, audities, repetities en teambuilding is er een muzikaal trio gevormd. Daarmee is er een basis, nu nog een zanger. Carbid is geboren, een explosief einde van een bijzondere zoektocht naar de Stones van het platteland en tevens het begin van een nieuw boerenrock tijdperk. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 24 juli t/m zondag 30 juli

                  Frank van Etten - Huisje op wielen

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl