RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Voor Alex gaat de zon weer schijnen
06-06-2013 13:14:00

Van zanger Alex kunnen de fans binnenkort weer een nieuwe single verwachten en zoals men van deze zanger kan verwachten zal dit weer een lekker nummer gaan worden. De titel “Kijk de zon eens schijnen”doet het al voorspellen: het gaat een vrolijk zomers nummer worden. “Geen onwijze feestplaat, maar wel gezellig”, aldus de zanger, die verwacht dat de single binnen een week of drie uit zal komen. Er zal ook een clip bij worden opgenomen.

Nieuwe cd voor Anthony
06-06-2013 13:08:00

Diverse singles en acht albums zijn reeds verschenen van zanger Anthony. En daarnaast zijn tal van zijn nummers gebruikt voor verzamelalbums en DVD’s.  Al in 2000 werd zijn debuutsingle ‘Zeg me wat moet ik zonder jou’ uitgebracht, kortom deze Bredase volkszanger kan bogen op jarenlange ervaring, een rijk gevulde platenkast met eigen materiaal en een aantal zeer bijzondere duetten. Zo nam hij met Stella de track ‘Bedankt Lieve Oma’ op in 2009 en een jaar later was daar ‘Waar ben je heen gegaan’, zijn duet met Jan Verhoeven, de mannelijke kant van het Holland Duo.

Stef Ekkel 'Mijn droom is om een concert te geven in Ahoy'
06-06-2013 13:03:00

Stef Ekkel zat afgelopen april alweer 15 jaar in het vak. Het is voor deze zanger nooit de bedoeling geweest om in het artiestenwereldje terecht te komen. “Ik werkte in de horeca en was eigenlijk altijd druk bezig. Horeca is best een inspannend beroep. Je hebt eigenlijk nooit vrije tijd. Ik kom uit een horecafamilie. Mijn ouders hadden een cafe in Kampen “de Boterton” en daar werkte is niet alleen, maar daar zong ik ook.

Tijd voor definitieve doorbraak Tino Martin nu rijp
06-06-2013 12:16:00

Het is 1998,  Tino is dan pas 14 jaar. Hij komt dan voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. De band die de avond muzikaal verzorgt vraagt hem op de planken. Tino zingt een nummer mee en vanaf dat moment is er bij hem geen twijfel meer mogelijk. Dit wil hij de rest van zijn leven doen. Op 16-jarige leeftijd – met inmiddels al twee jaar podiumervaring – wint hij de Scheveningse Talentenjacht 2000 en maakt hiermee naam in de regio.

Django Wagner gaat DVD opnemen in Macedonië
06-06-2013 12:10:00

Django Wagner is bezig met een nieuw album, die begin volgend jaar uit zal komen. Volgende maand vertrekt de zanger naar Macedonië om een DVD te gaan maken van zijn laatste album “Als de nacht”. “Ik blijf daar vijf dagen om de clips op te nemen. Ik heb er heel veel zin in. Op de DVD komen ook losse shoots en dingen die achter de schermen hebben plaatsgevonden. Het gaat een heel leuk geheel worden ”.

Opmerkelijk debuut van splinternieuwe Nederlandse groep Ancora
06-06-2013 12:02:00

Vrijdag 28 juni verschijnt de debuutsingle van Ancora, getiteld  Vrij als de wind. De single, een unieke mix van Shanty, Irish folk en pop, is tevens de titelsong van het debuutalbum dat in augustus wordt uitgebracht. Jan en Louis Keizer schreven de tekst voor Vrij als de wind, een echt zeemanslied en meezinger bij uitstek.  Als gastmuzikanten komen we o.a. gitarist Marcel Fisser tegen en Jaap Kwakman  (3Js) op mandoline. Edwin van Hoevelaak (o.a. Nick & Simon, Jeroen van der Boom), tekende voor de productie.

Nieuwe zomersingle voor Helemaal Hollands
06-06-2013 11:28:00

Helemaal Hollands komt met een zomerse nieuwe single. Carlo en Leo hebben zich laten inspireren door Trio Hellenique en Demis Rousos 'My Friend the wind' . Met als resultaat ‘Het Sirtakifeest’ wat weer een lekkere zomers feestnummer is geworden, waar Helemaal Hollands inmiddels om bekend staat. Deze week wordt de videoclip geschoten, en zal in de loop van volgende week te zien zijn bij o.a. TV Oranje. Voor Helemaal Hollands staat deze zomer de agenda inmiddels lekker vol, dus grote kans dat je ze ergens in het land tegenkomt !

Wilbert Pigmans lanceert 'Een nieuwe zomer
05-06-2013 17:09:00

Wilbert Pigmans heeft al een aantal singles op z'n naam staan waaronder "Meisje uit mijn dromen", "Waarom zie je mij niet staan", "Als ik jou heb" en vorig jaar verscheen óók via Rood-Hit-Blauw Produkties de single; "Waarom ben jij weg' uit. Deze twintiger uit de Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch verzorgde het licht bij een geluidsbedrijf en kwam zodoende dus met diverse collega artiesten in aanraking waarna hij een album opnam met daarop 8 stukken. Wilbert heeft ondertussen naam weten te maken met zijn prettig in het gehoor liggende ‘eigen’ sound.

'Oh Yvon' van Mooi Wark opgedoken in het Zuid-Afrikaans
05-06-2013 13:00:00

De single ‘Oh, Yvon’ van Mooi Wark is in het Zuid-Afrikaans opgedoken. Het duo ‘Die Campbells’ uit Kaapstad heeft het nummer vertaald en er ‘Yvonne’ van gemaakt. Ook de bijbehorende clip is geïnspireerd op de variant van Mooi Wark. Die Campbells bestaat uit de broers Harry en Tony. Beide zijn al op jonge leeftijd met muziek in de weer.

Rudy de Wit heeft hit in zijn handen
04-06-2013 22:21:00

De altijd vrolijke zanger uit Tilburg heeft na zijn singles “Enkel een lach van jou” en zijn laatste hitje “Sweet Love” laten zien aan Nederland wat hij in zijn mars heeft. Nu heeft Rudy de Wit echter een geweldige hit in handen met als titel “Kom bij mij” een uptempo single die wederom geproduceerd is door HQ studio’s en die hebben er wederom een topproductie van gemaakt. In de wandelgangen is het niet stil gebleven, ook omdat Rudy de Wit goed gescoord heeft tijdens het TV programma van SBS 6 Bloed Zweet en Tranen.

Wimmie Bouma presenteert nieuw album
04-06-2013 22:15:00

Het nieuwe album van Wimmie Bouma is nu al een groot succes! Op 2 juni werd in Zwolle onder grote belangstelling het nieuwe album gepresenteerd van Wimmie Bouma getiteld "De ring die jij draagt". Het album draagt dezelfde titel als de gelijknamige grote hit van 2012! Deze single kwam in de RADIONL Top1500 op nr. 3 naast grootheden als Jannes en Andre Hazes.

Ook in 2014 weer 'Groots met een zachte G.
04-06-2013 18:37:00

Vol trots kondigt Guus Meeuwis aan dat er volgend jaar gewoon Groots met een zachte G stadionconcerten worden gehouden.  Op vrijdag 13 juni 2014 zullen ze voor alweer het 9e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion in Eindhoven staan. Wil je verzekerd zijn van kaarten? Speciaal voor de fans is er een exclusieve voorverkoop! Dat betekent dat jij nu al via deze link kaarten kunt kopen. Let op! Vrijdag 7 juni om 09.00 uur begint de openbare kaartverkoop en dan werkt deze link niet meer. Vanaf dat moment ga je voor kaarten naar www.ticketservice.nl

René Becker komt met nieuwe single ‘Elke Dag!’
04-06-2013 18:26:00

De nieuwe single ‘Elke Dag’ van René Becker zal op 5 juni gereleased worden en te downloaden zijn op alle portals, distributie via de CD Hal Ruinen, terug waar het ook ooit begonnen is met zijn eerste single getiteld ‘Jij bent een wonder’, uitgebracht in 2004. ‘Elke Dag’ is de opvolger van het uptempo nummer ‘Wat ben je Mooi’ (eind 2012). Achterliggende gedachte van de titel van dit zomerse lied is dat er in het dagelijkse leven ‘elke dag’ weer volop kansen liggen, om dat te bereiken wat je zo graag zou willen.

'Spiegel van mijn leven' is titel nieuwe single John Otten
04-06-2013 13:29:00

John Otten, de zanger uit Sibculo presenteert zondag zijn nieuwe single. Na het succes van “ Zij is een meisje” is ditmaal gekozen voor een totaal andere sound. Hiermee laat John horen dat hij niet in een hokje te plaatsen is. “ Spiegel van mijn leven” is de titel van zijn nieuwe single en is opgenomen in FH studio te Apeldoorn en onder leiding van Frank te Hennepe. Zondag zal Cafe het Zuiden in Almelo the place to be zijn waar de single ten doop wordt gehouden tijdens een feestelijke middag die om 14.00 uur begint en zal doorgaan tot 18.00 uur. 

Jan Smit en Arnold Mühren openen Uniek Volendam
04-06-2013 13:18:00

Op woensdag 12 juni openen Jan Smit en Arnold Mühren om 16.00 uur Uniek Volendam. Deze multimediale experience over de cultuur van Volendam met het accent op muziek en sport is te vinden in de nieuwe Van Donge & De Roo Tower bij de hoofdingang van het Kras Stadion van FC Volendam. Deze 300m2 grote zaal heeft uitzicht op het hoofdveld. In Uniek Volendam wordt op typisch Volendamse manier antwoord gegeven op de vraag: ‘Hoe komt het dat dit dorp zoveel succes heeft op sportief, muzikaal en ondernemersgebied?’

Janneke de Roo druk met voorbereiding nieuwe single
04-06-2013 12:24:00

Janneke de Roo is druk! Achter de schermen is de hitzangeres van o.a. Blauwe Korenbloemen, Zeeman, Lieve Lieveling bezig om haar nieuwe single te lanceren. Toch moeten de fans nog even geduld hebben. In samenwerking met Rood-Hit-Blauw zal haar nieuwste nummer gepresenteerd gaan worden. “Ik ben bijzonder trots op een compleet nieuw team dat achter mij staat” aldus een trotse Janneke. Afgelopen zaterdag heeft haar camerateam de beelden geschoten voor de nieuwe clip.  “Deze wordt stoer, mooi, maar vooral echt Janneke de Roo” vult de zangeres aan.

Groot feest tijdens albumpresentatie Karin Welsing
04-06-2013 12:11:00

Zondag 2 juni was het groot feest in een uitverkocht Eetcafé Sophia Choise te Kerdriel. De in Utrecht geboren Karin Welsing gaf hier een presentatie van haar debuutalbum "Zoals Ik Ben!" Vele artiesten, vrienden, familie en vooral veel fans waren hiervan getuige! Karin Welsing groeide op met het Nederlandse lied.

Mega Piraten Festijn in Tilligte afgelast
04-06-2013 11:50:00

Het Mega Piraten Festijn in Tilligte gaat niet door. Reden is dat enkele artiesten, die prijken op het affiche, vanwege optredens in buitenland en tv-opnames in Nederland, niet op tijd bij het festival kunnen zijn. Daarom heeft de organisatie van het MPF besloten om het festival te verplaatsen naar een nader bekend te maken nieuwe datum.

Clown Jopie en Tante Angelique komen met Menubox
03-06-2013 19:52:00

Het bekende clownsduo Clown Jopie en Tante Angelique lanceren een eigen menubox. Voor zover ons bekend zijn de bekende clown en zijn modieuze tante  het eerste kinderduo in Nederland met een eigen menubox. Het Clown Jopie en Tante Angelique menu  is nu in vele cafetaria’s, speelparadijzen en andere eetgelegenheden verkrijgbaar. Geïnspireerd door  de succesvolle introductie van de Clown Jopie Pannenkoek  is er nu de Clown Jopie en Tante Angelique menubox. Jopie vindt  een pannenkoek heel erg lekker.

Zondag 9 juni...Feesten op het plein in Waspik
03-06-2013 19:38:00

JC Event & JC Records presenteren op zondag 9 juni op de Jaarmarkt in het centrum van Waspik een muzikaal festijn onder de naam "Feesten op het plein". Naast een open huis is er volop muziek en zijn er spetterende optredens van Jessica Malfait, Sander Kwarten, Roy van Lent, Christian Malan, Ferry Goorden, Marco de Hollander, Leon Basley, Gerband, Nina Alissa en de koning van de lach Andre Pronk. Dit alles vindt plaats bij Café zaal den Hoeck, Raadhuisstraat 3 te Waspik.

Johan Vlemmix maakt er weer een feestje van
03-06-2013 18:47:00

Dat Johan Vlemmix wel van een feestje houdt was op zondag 2 juni wel te merken tijdens de bbq van S.V. Vogelenzang, waar hij moest optreden. De bbq was de afsluiter van het “7 tegen 7 Hubrechts toernooi”dat werd gewonnen door het Hillegomse S.V. Concordia. Het sfeertje zat er dus al goed in op het moment dat Johan Vlemmix met zijn nummers Een busje vol met Polen, het Wilhemlus en een bitterbal bij de voetbalvelden verscheen.

Jelle B lanceert nieuwe single
03-06-2013 18:09:00

Deze week verschijnt de langverwachte opvolger van hits als "De Pionier" en "Vandaag" van Jelle B. De plaat is meteen uitgeroepen tot "Hollandse Nieuwe" bij RADIONL. Een goed begin... De titel van de plaat is "Mooi", de trombone neemt een centrale plaats in. Het thema van het nummer is een vlucht uit het dagelijkse, jachtige bestaan naar een wereld zonder telefoon, mail en internet. Daar moet het leven wel "mooi" zijn. De fantastische videoclip is gefilmd door een maatje van Jelle, Jelmer van Delft.

DJ Ricky en DJ Johnnyy komen met remix van ‘Dansen’
03-06-2013 13:28:00

ABC Entertainment lanceert i.s.m. DJ Ricky en DJ Johnnyy met de release van de remix van ‘Dansen’ van Henk Dissel een nieuw DJ-duo: Geen Stempel. De remix van de nieuwe single ‘Dansen’ van Henk Dissel welke recentelijk verscheen via Youtube en de diverse download portals en is middels een grote mailing verzonden naar vele DJ’s, kroegen en discotheken.

Nieuwe single voor Ronald Reinders
03-06-2013 13:18:00

"Ik wil jou" is de titel van de nieuwe van Ronald Reinders en  afkomstig van zijn laatste album ‘Liedjes’. Deze single gaat over vertrouwen en jaloezie binnen een relatie. Het zal bij velen  een blijk van herkenning opleveren. Een ongewoon goede single met een herkenbaar  verhaal over liefde, wantrouwen, jaloezie en eeuwige trouw. Met zijn huidige band Energy! speelt de zanger/gitarist door het hele land. De nummers die de band in zijn repertoire heeft worden versterkt door een hoge mate van interactie met het publiek.

Fabian Somers is weer helemaal terug
03-06-2013 12:45:00

De uit Tilburg afkomstige Fabian Somers is na twee jaar weer helemaal terug, een jongen met de perfecte looks die menig vrouwenhart sneller doet kloppen. Fabian Somers heeft de afgelopen 2 jaar zijn eigen meer gespitst op zijn passie en dat is het schrijven van geweldige nummers, wat hij voor meerdere artiesten heeft gedaan. Maar zijn passie voor het zingen was toch sterker dan Fabian dacht. Over ongeveer 2 weken komt Fabian Somers uit met zijn nieuwe single “ Engel van mijn Dromen” op het label van SenS Music.die ook de promotie en plugging zullen gaan verzorgen.

100% NL Oeuvre Award voor BLØF
02-06-2013 19:26:00

BLØF heeft zondagmiddag een 100% NL Oeuvre Award ontvangen. De band wordt hiermee beloond voor hun gehele muzikale oeuvre. Ruim 20 jaar geleden stond BLØF voor het eerst op het podium. Na 21 albums en 34 hits staat de band nog steeds voor uitverkochte zalen en heeft BLØF een eigen festival op de Brouwersdam in Zeeland.

Midden Drenthe Pop op 7 en 8 juni in Westerbork
02-06-2013 13:45:00

Ook Jannes komt dit jaar naar Midden Drenthe Pop! Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni is Westerbork weer het toneel van het oergezellige 'Midden Drenthe Pop'. De megafeesttent aan de Oude Beilerweg wordt op de vrijdagavond omgetoverd tot een ware Après Ski bar, met optredens van DJ Stefan Leur, de Lawineboys, de Dikdakkers en Alpenfever. Op zaterdag is er de Hollandse Avond met optredens van Jannes, Nick & Simon, Kevin Smit, John Enter, Jan Warringa, Adriaan Drost, Silvia Swart, Rob Zorn, René Becker, de Gangmakers, Roy Raymonds, Ancora ( De Piratentoppers) en Evert Baptist. Kaarten voor Midden Drenthe Pop kosten in de voorverkoop € 7,50 voor de vrijdag en € 19,50 voor de zaterdag.

€ 25.119,20 bij elkaar voor de strijd tegen kinderkanker
02-06-2013 00:00:00

Als ambassadeur van het Glazen Hart, was er voor zanger Dirk Meeldijk de afgelopen dagenveel werk aan de winkel. Het begon allemaal op vrijdagavond 31 mei met een Benefietconcert bij Dekker in Warmond, waar de populaire zanger, die zich voor 100 % inzet tegen de strijd tegen kinderkanker, de grote kartrekker van was.  Dirk heeft er niet alleen opgetreden, maar ook de artiesten geregeld, waaronder Django Wagner, Martin van Doorn, Kevin, Jaimy, Yosee, Marco de Hollander en Alex.

Na de zomer nieuwe single Martin van Doorn
01-06-2013 16:29:00

Martin van Doorn zingt al 23 jaar. Hij komt uit een muzikale familie en is geboren in Utrecht, waar hij nog steeds woont. De 42 jarige zanger heeft al heel wat cd’s en dvd’s op zijn naam staan. “Om precies te zijn zeven cd’s, vijf singles en zeven albums. “Mijn hele familie zingt, ik ben dus met muziek opgegroeid en zou niet kunnen leven zonder muziek”. Martin van Doorn heeft afgelopen week toch wel een van de hoogtepunten van zijn carrière meegemaakt.

Robert den Brok heeft de Oranje Kroon
01-06-2013 15:28:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 3 juni is dat Lekker!’, de nieuwe single van Robert den Brok. De grootste hobby van deze zanger uit Berghem is het vermaken van mensen. Daarbij wordt dan ook alles uit de kast getrokken. Wat begon als een geintje is inmiddels uitgegroeid tot een professionele activiteit. Het afgelopen jaar was Robert al uiterst succesvol met een aantal singles. Onder leiding van hitproducer Kees Tel is nu ‘Lekker!’ tot stand gekomen.

Kevin Otten wil bekend worden
01-06-2013 15:24:00

Kevin Otten is een jong talent afkomstig uit Druten, een plaatsje gelegen in Noord Brabant tussen Oss en Nijmegen. Zijn carrière begint eigenlijk net en is begonnen door een optreden, die hij had met een maat van hem. “We stonden samen op het podium te zingen. Hij stapte eraf en ik bleef alleen over. Ik ben maar door gaan zingen en kreeg hele leuke reacties. Ik besloot door te gaan”. Kevin Otten heeft regelmatig optredens in het land. Eigen nummers heeft hij nog niet.

Illusionist Christian Farla gewond tijdens show in Duitsland
01-06-2013 15:21:00

De Nederlandse Illusionist Christian Farla (42) gooit hoge ogen in Duitsland met zijn show Sieben. Ruim 700 maal staat de Rotterdammer dit jaar op de planken bij onze oosterburen. Dat zijn shows niet zonder risico’s zijn, blijkt maar weer. Tijdens zijn show gistermiddag kwam de Internationaal bekroonde Illusionist verkeerd neer en scheurde zijn enkelbot.

Arjan Venemann presenteert nieuwe single bij Takens Balkbrug
01-06-2013 13:25:00

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt op 6 juni zijn nieuwe CD single uit. Het nummer heet ‘Blijf je dan bij me’ is verkrijgbaar digitale download portals. Het is totaal anders dan wat je van me gewend vertelt de artiest zelf. Het nummer is geschreven de muzikale familie: Rene & Erikah Karst. ‘Het is ook echt een Karst lied, lekker vrolijk, up tempo liedje en een beetje pop geworden’. Binnenkort wordt er ook een clip opgenomen met een verhaal er in, aangezien de tekst ook een leuk verhaal bevat. Op 15 juni zal de CD gepresenteerd worden in Takens Balkburg met natuurlijk barman Frankie achter de tap. Er zijn ook optredens van o.a. Rene Karst, Mulder & Mulder, Dorette en A3aan Drost.

 

Jaimy Nieuwkuyk bijna klaar voor The Voice
01-06-2013 13:17:00

Jaimy Nieuwkuyk (17) is een jonge zangeres, die niet alleen zingen als doel voor ogen heeft. Vijf jaar geleden begon ze met zingen, af en toe optreden op feestjes en partijen. Twee jaar geleden won ze de Talentenjacht van radio Mexico en sinds die tijd treedt ze op in het land. Niet vaak, want ze werkt in de horeca en heeft het druk met haar werk. “Horeca is een drukke baan en vaak kan ik mijn werk niet afzeggen”. Jaimy zingt zowel Nederlands als Engelstalig.

Marco de Hollander blijft gewoon zichzelf
01-06-2013 13:04:00

Marco de Hollander is met zijn nieuwe single “Gooi nog een keer de glazen vol” op vrijdag 31 mei op 89 binnengekomen in de top 100. De altijd lachende vrolijke feestzanger is daar naar zijn zeggen helemaal trots op. “Ik heb wel meer in de Top 100 gestaan, maar altijd boven de 90. Dit is mijn hoogste notering tot nu toe en natuurlijk ben ik helemaal blij”. De Hollander heeft het momenteel behoorlijk druk, uiteraard met optredens overal in het land, maar hij is ook bezig met het opnemen van een nieuwe dvd, waarop allerlei clips te zien zullen zijn.

Piratentoppers gaan verder als Ancora
01-06-2013 02:34:00

Na een periode van 7 maanden mogen Harm Wolters, Patrick Jongschaap en Martin Dams eindelijk naar buiten komen met goot nieuws. Na 4 jaar met heel veel plezier te hebben opgetreden in binnen en buitenland, zijn de heren toe aan een volgende stap in hun carriére. Vanaf half juni gaan Harm, Patrick en Martin door als Ancora. Een muzikaal project met 13 super sterke liedjes en een geweldige dvd met daarop de 13 verhalen over de zee, visserij en het varen, opgenomen in binnen en buitenland. Ze hebben het natuurlijk niet alleen gedaan.

Nieuwe single voor Sharon Doorson
31-05-2013 18:57:00

Na haar eerste 2 singles ‘Fail in Love’ en ‘High On Your Love’ is nu ook de kersverse single ‘Killer‘ van Sharon Doorson de Dance Smash van Radio 538. De single zal deze week geregeld op deze zender te horen zijn. Vorige week werd de dance plaat al gemaakt in het Radio 538 programma ‘Maak ‘t of Kraak ‘t’, met maar liefst 88,9 procent van de stemmen. ‘Killer’ is de derde single van het gelijknamige debuut album van de rijzende ster Sharon Doorson, dit album is vanaf vrijdag 7 juni verkrijgbaar.

Win het album 'Morattamottamotta' van De Bökkers
31-05-2013 16:08:00

Tijdens Dauwpop lanceerden de Bökkers hun tweede album "Morattamottamotta". De groep bestaat uit zanger/gitarist Hendrik-Jan Bökkers, zanger/gitarist Erik Neimeijer, bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert en kent twee gedaantes: eentje als eigenzinnige Normaal-coverband; eentje als band met eigen nummers. En dat tijdens optredens de grenzen soms wat vervagen, dat maakt het feestje alleen maar groter, awnt de heren beseffen waar het in de rock’n roll om draait: rebellie en plezier.

Debuut solo-single van Jacky
31-05-2013 14:08:00

Vandaag verschijnt "Living In A Lovesong", de solodebuutsingle van de Nederlandse zangeres Jacky, alias Jacqueline van der Griend. Het uptempo, vrolijke liefdesliedje is geschreven door de Amerikaanse songsmid Rob Crosby en opgenomen onder productionele leiding van Marcel Fisser. Voor de opnamen van de bijbehorende videoclip reisde Jacky onlangs af naar het prachtige Wales in Engeland. "Living In A Lovesong" is de voorloper van het solodebuutalbum van Jacky, dat eind deze zomer wordt uitgebracht. Meer info: www.jackymusic.nl

Speel mee in de nieuwe clip van Wesley Klein
31-05-2013 12:11:00

Altijd al is in een videoclip willen spelen? Dat kan! Men is nog op zoek naar prachtige dames en eventueel heren tussen de 20 en 30 jaar die mee willen spelen in de zomerclip aanstaande maandag in Rijnsburg ! Stuur nu je foto naar madebyaal@gmail.com en maak kans om mee te spelen in Wesley Klein zijn nieuwe videoclip. Als je wordt uitgekozen krijg je een e-mail terug. Opnames zullen plaats vinden op maandag 3 juni aanstaande.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: