RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe Stijl van Marco Kanters valt in goede aarde
18-07-2012 09:40:00

Het gaat geweldig met Marco Kanters. Zijn nieuwe single "Proost Op De Dag" wordt met enthousiasme ontvangen door de Nederlandse radiostations en is dan ook in de eerste week na release uitgeroepen door  Radio Hollandio als "Superschijf". Met deze single slaat Marco een nieuwe muzikale koers in en dit werpt gelukkig zijn vruchten af. “Proost Op De Dag” is een stevig eigen Nederpopachtig nummer welke Marco samen geschreven heeft met producer Sjors van den Eerenbeemt.

14 jarige Cynthia scoort met 'We gaan op vakantie'
17-07-2012 23:56:00

Cynthia van de Vin is de jongste van de twee zingende zusjes uit Weert. Deze 14-jarige meid heeft zin in de zomervakantie en als je haar single "We Gaan Op Vakantie!" hoort dan krijg je zelf ook de vakantiekriebels. Heerlijke, vrolijke muziek van deze jonge zangeres, die in Weert opeens bekend werd door de videoclip van dit nummer op haar eigen school te schieten, welke inmiddels een record aantal views op You Tube heeft en staat op de eerste plaats in de Verzoekparade van TV Oranje!

Menzina verstaat haar vak als zangeres
17-07-2012 23:48:00

Als een zangeres na ieder optreden terug gevraagd wordt om nog eens een optreden te verzorgen dan verstaat zij haar vak. Menzina is een vlotte en spontane zangeres geboren 1 oktober 1991 en getogen in Den Haag . Tijdens een benefiet gala in 2010 te Den Haag werd er door de organisatie gevraagd aan Menzina of zij 4 nummers ten gehore wilde brengen voor het goede doel, dit was voor Menzina de eerste kennismaking op een heus podium met vele honderden toeschouwers.

Melissa van de Vin debuteert met 'Liefde L'amour'
17-07-2012 23:33:00

De Weertse Melissa van de Vin komt uit een muzikale familie. Haar jongere zusje Cynthia bracht onlangs haar debuut single “We Gaan Op Vakantie!” uit terwijl Melissa debuteert met “Liefde L ‘amour”. Het oudste zusje van de Vin houdt zelf van een stevige beat. Dat is terug te horen in haar nog te verschijnen album, waar het nummer "Liefde L'amour" de allereerste single van is. De bijzondere combinatie van een stevige beat met de volkse stem van Melissa zorgt voor een unieke sound.

Ronnie Tober loopt geen Nijmeegse vierdaagse
17-07-2012 23:27:00

Zijn startbewijs heeft hij nog vol goede moed afgelopen maandag opgehaald om dinsdagochtend te starten in Nijmegen. Echter op advies van vrienden, maar bovenal na aandringen van z´n partner Jan, heeft Ronnie alsnog besloten om niet mee te lopen. Wel heeft hij dinsdag gezongen in Valburg en was hij bij de start aanwezig. ´Het is het afgelopen jaar zo hectisch geweest, na Ali-B Op Volle toeren kwam in februari mijn hitsingle uit, Er is niemand zoals jij’, stond ik regelmatig bij de TROS in het tv programma Sterrenparade, promotie door het hele land voor de single. Begin juli heb ik een TV special mogen maken voor Omroep Max ter gelegenheid van mijn 50 jarig artiesten jubileum volgend jaar, geproduceerd door mijn man Jan Tober-Jochems & Erwin Fillee.

Sammy Baker verovert Nederland met nieuwe single 'Kleine witte wolk'
17-07-2012 16:15:00

Afgelopen mei verscheen het allereerste album "Dromen" van de Vlaamse schlagerzanger Sammy Baker.Het nummer "Kleine Witte Wolk" werd door de fans van Sammy vanaf de dag dat de CD verscheen op handen gedragen. Het nummer is in de originele versie een grote hit uit vervlogen tijden van Julio Iglesias. En die emotie kan Sammy Baker als geen ander benaderen.

John Enter maakt fans in België
17-07-2012 07:59:00

Afgelopen zondag was het dan zover. Na maanden van voorbereidingen was er de eerste aflevering van de VBRO Zomertour 2012. En de vele uren van voorbereidingen werden beloond want de zaal was afgeladen vol. Velen waren afgekomen op het affiche dat er een middag vol Nederlandstalige artiesten zouden komen optreden en niet alleen uit België ook een aantal Nederlandse artiesten waren afgereisd naar Jabbeke.

Vierde single voor Henk Kamphuis een feit
17-07-2012 07:49:00

“Wat kan mij het schelen schat” is inmiddels alweer de 4e cd single van deze Utrechtse zanger Henk Kamphuis . Echter dit keer heeft Henk zelf niet de tekst geschreven wat wel bij “Zonder Jou “ – “De Ideale Vrouw” en “Jij bent mijn nummer 1” het geval was. Tekst en muziek van dit zeer vrolijke nummer is in handen van Jeffrey Weber,welke ook tekende voor het recent verschenen album van Sieneke. Voor de productie, het arrangement en de eindmix werd opnieuw gekozen voor Ger Oer-lemans te Alkmaar.

Nieuwe single Helemaal Hollands 'Hallelujah'
16-07-2012 18:01:00

Wederom zijn de vrolijke, tweestemmige broeders van Helemaal Hollands erin geslaagd om een geweldige nieuwe single op te nemen. Dit keer hebben ze zich laten vergezellen door één van de meest toonaangevende feest-djs van Nederland – DJ Jerome. Met een feestelijk arrangement en een goede dosis, frisse, beats zingt Nederland de komende maand – Hallelujah! De oorspronkelijke versie hebben John en Dj Jerome onder handen genomen en het resultaat De cliponame is gemaakt in Montfoort en het resultaat is geweldig.

TV Oranje's webshopbeheerderster Jacqueline ten Veen wint speciale webshopprijs
16-07-2012 17:36:00

Jacqueline ten Veen beheert al enkele jaren met veel succes de webshop van TV Oranje. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor de webshop en winkel "Buiten de Lijntjes" uit Wolvega. Samen met eigenaresse Hennie Broersma is de uit Steenwijk afkomstige Jacqueline verkozen tot ‘Meest sociale merk van Friesland’.

Afsluiting 31 ste seizoen voor Geke's Tiental
16-07-2012 12:58:00

Afgelopen zaterdag 14 juli jl. had Geke’s Tiental, o.l.v. Geke van der Sloot de afsluiting van haar alweer 31e zangseizoen in het gebouw "De Morgenster, Rotholm 20 te Urk. Er werd een live optreden verzorgd en er werd teruggeblikt op de gebeurtenissen en concerten van het afgelopen seizoen. Er zijn rapporten en diploma’s uitgedeeld. Alle dertig leerlingen waren aanwezig en een ieder werd persoonlijk door Geke toegesproken.

Edsilia Rombley schrijft vierde Huggybird boek
16-07-2012 12:12:00

In de komende twee maanden werken we hard aan het volgende Huggybird boekje. Welke avonturen zal deze lieve knuffelvogel nu weer beleven? We hebben Edsilia Rombley gevraagd dit boekje te schrijven en daar gaat ze vol enthousiasme mee aan de slag. Zou het deze keer over muziek gaan? Zeker is in ieder geval dat Huggybird in alle boekjes altijd weer een spannend avontuur beleeft. Met behulp van zijn droomkist transformeert hij in elke gewenste gedaante om zo alle problemen op te lossen.

Nieuwe single voor feestzanger Theo Mezz
15-07-2012 19:23:00

Feestzanger Theo Mezz uit Wijk bij Duurstede is een hele nieuwe weg ingeslagen. Na het uitbrengen van tal van verschillende cover feestplaten waaronder:" De zingende kangaroo", "Zondag" en "Oh la la" werd het tijd voor weer wat nieuws. Theo klopte aan bij platenlabel D-River Music die graag met de feestzanger wilde samenwerken. Samen met top producer Ger Oerlemans werd een nieuwe eigen sound voor Theo geproduceerd. Dit resulteerde in de nieuwe single "Weekend".

Voorbereiding Slobberfeest in volle gang
15-07-2012 12:46:00

Nog een paar weken en dan starten ook in onze regio de schoolvakanties, al vele jaren houden bezoekers van de Hardenbergse Slobberfeesten rekening met de vakantieplanning. Het Slobberfeest wordt dit jaar voor de 13e keer georganiseerd op 16 & 17 augustus op het Wilhelminaplein in Hardenberg.

Geslaagde singlepresentatie Auke de Vries
15-07-2012 11:54:00

In een bomvolle zaal van café Peije te Drachten presenteerde vrijdagavond 13 juli volkszanger Auke de Vries zijn nieuwe cd single en bijbehorende videoclip  “Ik leef mijn leven”.  Het werd een daverend succes. De  nieuwe single  werd  kort voor de presentatie overhandigd door de Haarlemse zanger Rob Zorn. Hij vertelde dat hij de uitreiking erg leuk vond omdat het nu juist ook  25 jaar geleden was dat hijzelf uit handen van Andre Hazes  zijn eerste single ontving.

Ontvang gratis* editie 12 van artiestenblad Lucky Joe
15-07-2012 11:41:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Anita & Ed  is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 12 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. Naast een uitgebreid artikel waarin Yosee vertelt over haar zangcarrière, staat Marga Bult stil bij haar gezin en komen Henry van Wijmeren en Monique aan het woord.  In het 60 tellende full color magazine wordt tevens aandacht besteedt aan Peter Pijper & Willem Hut, Gino Graus, Donna Tieben en Jessica Malfait.

Lucas en Gea presenteren nieuwe single in het Gjaltemastadion
14-07-2012 10:49:00

Lucas en Gea zullen hun nieuwe single "Altijd blijven dromen" presenteren op 22 juli in het Gjaltemastadion van de betaalde voetbalorganisatie S.C. Veendam. De aanvang is vanaf 14.00 uur en tijdens deze middag zal de roemruchte sportclub haar nieuwe spelers presenteren. Bovendien is er van alles te doen voor jong en oud. De presentatie van de single zal ongeveer om 15.00 zijn en net als voorgaande jaren verwacht men weer veel publiek.

Toïne Haverkamp heeft de 'Oranje Kroon'
14-07-2012 10:26:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 16 juli is dat ‘Vakantieliefde’ van Toïne Haverkamp. Deze tweede single van de 21-jarige Utrechtse rechtenstudent is een heerlijke romantische zomerhit. Toïne schreef een paar jaar geleden zijn eerste liedje en had het gevoel dat hij daar iets mee moest doen. Vorig jaar verscheen zijn debuutsingle ‘Wat ik bedoel’. De clip van het nieuwe nummer ‘Vakantieliefde', die heel toepasselijk werd opgenomen in Parijs, is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Vrolijk zomers nummer van De Alpenzusjes
13-07-2012 15:17:00

De Alpenzusjes zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse podia en zetten elke zaal weer op de kop!  Na de wintersingle “Hutje Op De Hei” welke in menig aprés ski zaal op volle toeren heeft gedraaid, is ’t nu tijd om zich te richten op de Costa’s en Nederland.  Naar De Costa is de aankomende nieuwe single van Chantal &  Apolonia en zal worden ondersteund door een zomerse videoclip. Voordat de Alpenzusjes afreizen naar de Costa, is ‘t nu de gelegenheid om heel Nederland nog lekker te laten feesten. 

Ralf Mackenbach gaat schoonspringen
13-07-2012 15:03:00

Dit najaar start het nieuwe SBS programma: ‘Sterren Springen’. In deze show zullen diverse bn-ers de uitdaging aan gaan om vanaf een 10 meter hoog platform te schoonspringen. Niemand minder dan Ralf Mackenbach zal hier aan deelnemen. In ‘Sterren Springen’ zullen 16 bekende Nederlanders tegen elkaar strijden om wie het beste kan schoonspringen.

Kim Lian's single 'Dit pakt niemand ons meer af' na half jaar alsnog een hit
13-07-2012 14:54:00

De single ‘Dit pakt niemand ons meer af’, titelsong van de speelfilm ‘Achste groepers huilen niet’, gezongen door Kim-Lian lijkt een half jaar na release alsnog een hit te worden! De film,  die meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop trok en de Gouden Status bereikte, staat inmiddels bovenaan de DVD Top 30 en is te zien via de On Demand kanalen. De midtempo song heeft een prominente plek in de film en wordt door de kinderen gezongen.

Gebroeders Ko overhandigen nieuw album aan Sieneke
13-07-2012 14:32:00

Het heeft inmiddels bijna twee jaar geduurd maar na haar succesvolle debuutalbum 'Sieneke' met haar nummer 1 hit 'Sha La Lie Ik Ben Verliefd'  is hier dan het schitterende album 'Eindeloos'. Op 11 juli j.l. ontving Sieneke uit handen van niemand minder dan de Gebroeders Ko het eerste exemplaar van haar nieuwe album "Eindeloos". De Gebroeders Ko hebben twee nummers van het nieuwe album geschreven. Sieneke vond het dan ook geweldig dat het album door de sympathieke collega's werd uitgereikt.

Mick Harren met eigen programma op AT5
13-07-2012 14:20:00

Vanaf vandaag zal Mick Harren in zijn programma Mick in Mokum te zien zijn op de Tv-zender AT5. In het programma gaat Mick op zoek naar het verhaal achter het levenslied. In samenwerking met de nabestaanden van Willy Alberti, Johnny Jordaan, Tante Leen, Manke Nelis, Nico Haak, Ramses Shaffy, e.v.a  worden de liedjes besproken en bezongen. Mick over Mick in Mokum: “Het is een programma met een lach en een traan, met als rode draad de muziek en liedjes die nooit vergeten mogen worden.  De nabestaanden komen uitgebreid aan het woord en vertellen dingen die we nog niet eerder hebben gehoord over de liedjes en de artiesten.” aldus Mick Harren.

Toch nog clip bij DJAMBO DJAMBO van Marian Mayloo & Soco Boy
13-07-2012 14:12:00

DJAMBO DJAMBO is de meest recente single van Marian Mayloo ( samen met Soco Boy). Van dit nummer zijn nu drie versies verkrijgbaar. Naast de " Oranje" uitvoering is er ook een versie in het Nederlands. De Nederlandse uitvoering vindt in vele speellijsten al een plaatsje en dat blijft niet alleen beperkt tot eigen land. Ook in Belgie, Canada en Spanje is de Nederlandse uitvoering regelmatig te horen.De komende weken is Marian op vele podia te vinden in Belgie om het nummer te zingen.

Javi Escalera brengt nieuwe single uit
12-07-2012 22:18:00

Javi Escalera heeft afgelopen dinsdag zijn nieuwe single uitgebracht met de titel "No me hables". De single bestaat uit 2 liedjes en er zijn ook 2 videoclips voor gemaakt, die o.a. te zien zijn bij TV Oranje. Met zijn niet te evenaren shows, zijn Spaanse muziek en zijn aangename persoonlijkheid, heeft hij inmiddels een trouwe schare fans om zich heen gebouwd. Zijn vorige cd-single "Jij en ik", is ontzettend goed ontvangen. De leuke reacties op het Spaanstalige "Tu y yo" hebben Javi en zijn team doen besluiten om de nieuwe single een Spaanse titel te geven.

Emotioneel afscheid van Rien Lazaroms
12-07-2012 21:29:00

Vanmiddag om 12.00 uur vond de uitvaart plaats van de Brabantse zanger Rien Lazaroms die afgelopen vrijdag op 59 jarige leeftijd in het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen overleed. Als afgevaardige van TV Oranje ging ik naar Crematorium Zegestede te Roosendaal. Om 11.30 uur stonden er al honderden belangstellenden in de hal te wachten. Tijdens de dienst die op een sublieme manier werd gepresenteerd kwam het leven van Rien ter sprake. Zijn motto "Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd" liep als een rode draad door z'n leven. Hij zorgde altijd voor een vrolijke noot, overal waar hij kwam. Op z'n werk, tijdens de vele optredens en zelfs in het ziekenhuis. Telkens als men vroeg hoe het met hem ging zei Rien: "Buitengewoon" met de duim omhoog.

Jan Leliveld komt met een gezellige nieuwe single ‘Zonder Jou’
12-07-2012 20:30:00

De nieuwe single van Jan Leliveld getiteld 'Zonder Jou' is afkomstig van het album 'Een voor een'. De release datum van de single staat gepland op vrijdag 13 juli 2012. Het lied is een gezellige meezinger en wordt al regelmatig in het land gedraaid op diverse feesten en partijen. De bijbehorende videoclip is onlangs opgenomen in een studio. Jan zingt met gitaar en tussendoor wordt het beeld afgewisseld met flashbacks, die afgkomstig zijn uit de clips van 'Marianne', 'Zij hoort bij mij', 'Ons eigen cafe' en 'Mijn nummer een'.

‘De GitaarSalon’ gaat Europa in
12-07-2012 19:03:00

Cultuurzender BravaNL presenteert vanaf komend najaar een nieuwe serie afleveringen van het programma ‘GitaarSalon’. Daarin kan de kijker opnieuw genieten van bijzondere gitaarconcerten van hoog internationaal niveau, opgenomen in De GitaarSalon in Enkhuizen. De eerste serie, die te zien was van oktober 2011 t/m juni 2012, is uitstekend bevallen. Omdat de nieuwe opnamen van ‘GitaarSalon’ in HD zijn gemaakt, zal het programma vanaf oktober tevens worden uitgezonden door de internationale zusterzender BravaHDTV.

René Eshuis winnaar gratis cd opname studio Winterswijk
11-07-2012 22:33:00

Afgelopen maandag hebben René le Blanc en Frank te Hennepe van studio Winterswijk, bekend gemaakt wie de winnaar is geworden van de ludieke actie die begin juni werd gestart. Uit de ruim 100 inzendingen heeft het team van studio Winterswijk gekozen voor de Alkmaarse zanger, René Eshuis. René Eshuis die gisteren was uitgenodigt bij producer René le Blanc is super enthousiast....

Win een VIP arrangement voor Hart Voor Muziek én uniek Johan Heuser pakket
11-07-2012 22:29:00

Afgelopen zondag was Johan Heuser weer een te gast tijdens de opnamen van het ontzettend gezellige TV programma “Hart Voor Muziek”. Hij bracht daar natuurlijk zijn nieuwe single “De Oude Muzikant (Avé Maria)” ten gehore, welke door het aanwezige publiek luidkeels meegezongen werd. In het jubileumjaar 2012 presenteert Hart voor Muziek een record aantal artiesten in Turkije. Inmiddels zijn er al artiesten zoals Stef Ekkel,, John de Bever, Frans Duijts en vele andere reeds vastgelegd. Nu is het aan jullie om de allerlaatste artiest(e) te kiezen!

John Enter's Bella Boekelo nu ook als clip
11-07-2012 14:46:00

Het is ruim 2 weken geleden dat de single "Bungalow in Bella Boekelo" uit is gekomen. De zomersingle van John Enter heeft al plaatsgenomen op vele speellijsten bij zowel Nederlandse als Belgische radiozenders. Het nummer is in korte tijd zelfs al terug te vinden in vele hitlijsten. Na de radioluisteraars kunnen vanaf vandaag ook de relevisie kijkers genieten van de vakantie plek van John Enter. Samen met WilliamCrossMedia hebben ze er een geweldige clip bijgemaakt.

Leen Zijlmans lanceert 'De Rumba'
11-07-2012 14:34:00

Het is ondertussen al weer een aantal jaren geleden dat Leen Zijlmans zijn album “Leen ..komt naar je toe” en diverse singles ,op het VNC label uitbracht. Na wat “omzwervingen” de voorbije jaren heeft Leen besloten om weer bij zijn oude vertrouwde label terug te keren. En hoe…. met deze nieuwe single cd “De Rumba” bewijst Leen opnieuw over uitzonderlijke kwaliteiten te beschikken en zich te onderscheiden van menig zanger. Op de éérste plaats de keuze van de liedjes, zijn herkenbare stemgeluid en zeker ook zijn verschijning.

Na succesvolle debuutsingle nieuwe up tempo zomersingle ‘Harder’ voor Danny Froger
11-07-2012 14:25:00

Met zijn eerste single 'Vandaag' wist Danny Froger vriend en vijand te verrassen. Een volwassen popsong waarvoor kosten nog moeite waren gespaard zorgde voor een droomstart, fantastische airplay en hoge noteringen in de hitlijsten. In diverse lijsten stond het nummer zelfs enkele weken op de nummer 1 positie. Ook op tv was er veel aandacht voor Danny's debuutsingle. Zo was hij o.a. uitgebreid te zien in programma's als ‘Life 4 You’, ‘Koffietijd’, 'RTL Boulevard' en 'SBS Shownieuws'.

Zangeres Charelle winnares 'Typisch talent 2012'
11-07-2012 14:21:00

Afgelopen zondag 8 juli vond tijdens Levenslied Festival in  's Hertogenbosch de elk jaar terugkomende talentenjacht "Typisch talent". Zes deelnemers streden om de titel met in de spannende finale Peggy Mays en Charelle. Charelle, onder andere bekend van het nummer "He Jij"  zong als primeur haar nieuwe single "Waarom liet ik je gaan" die binnenkort uitkomt. Track 2 op het zilveren schijfje is een een oud lied van Mieke, getiteld "Als je verliefd op een jongen bent". 

Nieuwe single en album voor Bobby Prins
11-07-2012 14:04:00

Na het succes van de vorige single “Zo helder blauw” is het tijd voor een opvolger. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe album. De laatste liedjes zijn ingezongen en worden momenteel afgewerkt in de studio van Laurens van Wessel. Als voorloper op het nieuwe album lanceren we “Droog die tranen in je ogen” op 2 augustus aanstaande tijdens de grote verjaardagsshow van Bobby. Half september brengen we het nieuwe album op de markt! Met maar liefst 12 nieuwe stukken!

Bouke telt af voor z'n optreden op Graceland
11-07-2012 13:57:00

Het is nog maar een maandje en dan vertrekt Bouke naar Amerika om daar een optreden op Graceland te verzorgen. Dit in verband met de Elvis Week, 35 jaar na zijn overlijden. Inmiddels is Bouke druk met de repetities voor dit concert en het verloopt prima! Bouke heeft er enorm veel zin in en de muzikanten ook! Eenmaal in Amerika zal Bouke het geboortehuis van Elvis in Tupelo bezoeken, waar hij tevens enkele liedjes zal gaan zingen. Ook dat zal een zeer bijzonder gevoel zijn om daar te zijn.

Gratis zomersingle van Gabriello
10-07-2012 20:33:00

De Vlaamse zanger Gabriello timmert de laatste tijd flink aan de weg in Nederland. Zo scoorde de artiest in april de hit "Ik had je lief" en had hij aan het begin van deze zomer een grote hit met de Nederlandstalig single "Que Sera" welke hoog in de Single Top 100 stond. Dit leverde hem een Gouden Award op. Gabriello wil nu alle Nederlanders en Vlamingen bedanken voor alle support en daarom heeft hij samen met zijn platenmaatschappij Blue Ocean Records besloten om zijn nieuwe zomersingle gratis aan te bieden.

Diana Dekkers schittert op het Levenslied Festival in ´s Hertogenbosch
10-07-2012 20:16:00

Op zaterdag 7 en zondag 8 juli vond het Levenslied Festival weer plaats in 's Hertogenbosch waar veel artiesten op het podium hun kunsten vertoonden. Naast Rob Zorn, Django Wagner, Alex, Wesley Klein, Jannes, Henk Bernard e.v.a. stond ook de uit 's Hertogenbosch afkomstige zangeres Diana Dekkers op het programma. Ze heeft er een geweldig optreden neer gezet. In haar geboortenstad schitterde zij op het podium met repertoire van haarzelf waaronder haar laatste single " Je t'aime". Dit nummer wordt overigens erg goed ontvangen bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

Gre Parelmoer lanceert nieuwe rage met 'De Bardans'
10-07-2012 12:28:00

Met haar nieuwe single "De Bardans" ontketend Gre Parelmoer een nieuwe rage. Tenminste dat is de verwachting van velen die het nummer al hebben gehoord. Een ding is in ieder geval wel zeker ,en al vastgesteld tijdens de live optredens, het is onmogelijk om stil te blijven staan of zitten bij het horen van de klanken van "De Bardans". Zowel jong als "iets" ouder sluit aan in de polonaise die spontaan ontstaat bij dit lied. Gre Parelmoer is de zangeres welke altijd in is voor spraakmakende muziek.

Clip 'Iedere zoen' van Johan Linssen online
10-07-2012 11:36:00

De nieuwe clip van het nummer "Iedere zoen" van Johan Linssen staat sinds kort online op YouTube en is binnen afzienbare tijd te zien bij TV Oranje. Johan is zeer tevreden over de geweldige samenwerking met het dynamische multimediabedrijf Redgelmedia. De 25 jarige trotse volkszanger gaf onlangs een geslaagde cd-presentatie in Eindhoven met medewerking van 17 collega artiesten uit heel Nederland. Z'n lieve muzikale hartsvriendin Karin Welsing overhandigde hem het eerste exemplaar.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 25 september t/m zondag 1 oktober

                  Erik van Klinken - Net als toen

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl