RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zazí maakt nummer voor ‘Tour de France’
21-06-2013 08:42:00

Op 29 juni gaat de 100ste editie van de Tour de France van start: de dames van het muzikale drietal Zazí schreven hiervoor dé perfecte soundtrack… laat de Tour, Tour, Tour de France maar beginnen! Het nummer ‘Tour de France’ is afkomstig van het recentelijk verschenen debuutalbum Siren Song. Het album werd vorige week feestelijk gepresenteerd in Amsterdam, het eerste exemplaar ontvingen Sabien, Dafne en Margriet uit handen van Eric van Muiswinkel.

Clip 'Vrij als de wind' van Ancora online
20-06-2013 20:03:00

Als er de laatste weken veel over een nieuwe groep is gesproken is het wel over Ancora. Inmiddels staat de clip van hun debuutsingle "Vrij als de wind" online. Het lied is tevens deze week gebombardeerd als "Oranje Kroon" bij Radio Oranje Nationaal en TV Oranje. Harm Wolters, Patrick Jongschaap en Martin Dams maakten onlangs bekend om na 4 jaar met heel veel plezier te hebben opgetreden in binnen en buitenland de heren toe zijn aan een volgende stap in hun carriére. Ze gaan door als de nieuwe formatie Ancora.

K3 in nieuwe bioscoopfilm: K3 Dierenhotel
20-06-2013 18:27:00

Na het enorme succes van 'K3 Bengeltjes',  met ruim 567.000 bezoekers in de Benelux, komt er een nieuw K3 bioscoopavontuur aan. De meiden maken er deze zomer een beestenboel van! De komende maanden vinden in België de opnames plaats van de vijfde K3 film: ‘K3 Dierenhotel’.  In deze knotsgekke film maken Karen, Kristel en Josje weer de leukste avonturen mee, dit keer in een prachtige beautyfarm en een echt dierenhotel. 

Radio 8FM en Texaco Brands presenteren Bikini Carwash in Tilburg
20-06-2013 18:10:00

Radio 8FM en Texaco Brands presenteren samen op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2013 de Bikini Carwash. Bezoekers van het Texaco station aan de Ringbaan Oost in Tilburg kunnen hun auto laten wassen door in bikini gehulde meiden. Beide dagen staan de meiden van de Bikini Carwash van 9 uur ‘s ochtends tot 4 uur ‘s middags klaar om zoveel mogelijk auto’s te wassen. Op beide dagen worden de eerste 100 auto’s die zich melden bij Texaco Brands gratis gewassen. Reserveren of aanmelden voor de Bikini Carwash is niet mogelijk.

Raymon Hermans tekent langdurige en exclusieve samenwerking met ABC Entertainment
20-06-2013 15:18:00

Management / Platenmaatschappij ABC Entertainment heeft zanger Raymon Hermans, uit St. Willebrod, getekend voor een langdurige en exclusieve samenwerking. Producer Kees Tel (bekend van o.a. Rene Schuurmans, Helemaal Hollands en Gebroeders Ko) zal samen met ABC Entertainment de muzikale koers uitzetten voor de jonge zanger uit Brabant. De eerste single ‘De nacht van mijn leven’ zal begin juli uitkomen en is een vrolijk, volks liedje dat een hoog meezinggehalte heeft.

Gerry Holland hoogste nieuwe binnenkomer in de RADIONL Top 30
20-06-2013 14:56:00
Geduld wordt beloond. Dat moet Gerry Holland gedacht hebben toen hij de RADIONL Top 30 onder ogen kreeg. Hij komt deze week binnen op nummer 19 in deze populaire lijst en is daarmee de hoogst binnenkomende artiest. Ook bij TV Oranje komt de clip regelmatig voorbij. Vanwege stemproblemen liep het allemaal een beetje anders dan gepland. De single "Ik voel me prima" verscheen daarom pas in mei en is verkrijgbaar via alle digitale verkooppunten zoals o.a. I tunes en fysiek te bestellen in alle toonaangevende winkels.
Mulder & Mulder lanceren 'Holiday'
20-06-2013 13:38:00

Willem Mulder weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Samen met zoon Wesley zetten ze heel Nederland op z'n kop. Wat is er nou mooier dan als vader en zoon muziek te maken, samen op te treden en daar een heleboel plezier aan te beleven’. Het eerste optreden van Mulder & Mulder vond plaats tijdens het grootste meezingfeest van Nederland: 'De Nacht van Oranje’ in Ahoy, Rotterdam. En daar is het niet bij gebleven… Sinds de zomer van 2008 verovert het duo heel Nederland met hun gezellige feestmuziek.

Circles van Krystl scoort hoog in Airplay Top 10!
20-06-2013 12:59:00

De kans dat je de nieuwe hitsingle 'Circles' van Krystl nog niet hebt gehoord is klein. De plaat staat hoog in de Airplay Top 10 en staat op alle grote zenders op de playlist. 'Circles' is de voorloper van haar langverwachte nieuwe album welke binnenkort zal worden uitgebracht. Bij GIEL! op 3FM en Evers Staat Op bij Radio538 heeft ze de zomerhit van 2013; 'Blurred Lines' van Robin Thicke, in een nieuw jasje gestoken.

Nederland is een producers-duo rijker
20-06-2013 12:49:00

Vanaf heden werken Frank van Etten & Velibor Weller samen in de Frank van Etten studio te Apeldoorn. Frank kennen we allemaal van zijn grote hit "Leef als een zigeuner en natuurlijk van zijn deelname aan het SBS 6 programma ‘’Bloed Zweet & Tranen’’. Van Etten die al een langere tijd bezig was met het schrijven en produceren heeft de handen ineen geslagen met Velibor Weller.

Derde Groots met een zachte G concert in 2014
20-06-2013 04:10:00

Vanwege de enorme run op kaarten geeft Guus Meeuwis een extra stadionconcert op zondagmiddag 15 juni 2014 in het Philips Stadion in Eindhoven. De concerten vinden plaats op vrijdag 13, zaterdag 14 juni en nu dus ook op zondag 15 juni 2014.  Het extra concert op zondag is een matineeconcert en begint om 16.00 uur. De kaartverkoop voor dit extra concert is direct gestart. “De zondagmiddag concerten zijn echt super! Een traditie die hoort bij Groots met een zachte G. De sfeer op een zomerse zondagmiddag in het stadion is uniek.

Nieuwe single en spectaculaire clip Janneke de Roo: ‘Wanneer je gaat’
19-06-2013 19:54:00

Janneke de Roo heeft een lange muzikale weg afgelegd. Van ‘Blauwe korenbloemen’ naar  ‘Espresso Italiano’,  ‘Zeeman’ en ‘Lieve lieveling’ – plus 4 albums  en over de 1000 optredens - tot haar nieuwe single ‘Wanneer je gaat.’ De zangeres met het uit duizenden herkenbare zuivere stemgeluid begaf zich op allerlei muzikale paden, maar kiest er nu voor terug te gaan naar haar ‘roots’. “Ik ben van jongs af aan al gek op zigeunerachtige muziek, het vrolijke en toch wat weemoedige, met een hang naar vrijheid, gevoel er in leggen.”

Radio Valencia nu ook te beluisteren via streaming
19-06-2013 19:33:00

Het gezellige Vlaamse Radiostation Radio Valencia is vanaf heden nu ook te beluisteren via de stream op internet. Radio Valencia is een Lokale omroep in de grens met Brabant met 24 uur per dag muziek van Vlaamse en Nederlandse bodem. Binnenkort zijn er ook weer de Radio Valenciafeesten 2013 met tal van optredens van zowel Vlaamse als Nederlandse artiesten. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 17, zondag 18 en maandag 19 augustus in de gratis toegankelijke feesttent. Kijk voor meer info op www.radiovalencia.be

BYentl’s nieuwe single verschijnt op 24 juni
19-06-2013 19:25:00

BYentl is van jong af aan opgegroeid in een uitermate muzikale familie. Familieleden als Ruth Jacott en Timeless zijn haar grote voorbeeld en inspiratie geweest. Eind 2008 maakte ze onder de naam BYentl haar entree.  Ze behaalde 18 (dag) top 10 Hits bij de iTunes top 100, 18 top 40 Hits bij de MegaCharts (DutchCharts), 9 Top 30 hits in de Qmusic top30 en behaalde 7 x Goud en 1 x Platina. BYentl wordt gevolgd door een wereldwijde groep social media fans en heeft al bijna 4 miljoen bezoekers mogen ontvangen op haar YouTube Channel.

Paul Smithuis brengt de instrumentale versie van 'Zij gelooft in mij'
19-06-2013 19:16:00

Paul Smithuis we kennen hem allemaal nog wel van “Stilte in de storm” van begin 2013. Sinds die tijd is het super druk met deze instrumentalist uit de polder. Het succes is niet staan gebleven bij de landsgrenzen ook onze Zuider- en Oosterburen weten nu wie Paul Smithuis is. Bij onze Oosterburen was Paul kort geleden te gast in het populaire programma Supertalent. In België kreeg Stilte inde storm ( net als in eigen land) volop airplay. Zelfs een notering in de Belgische Top 30 viel hem ten deel. Op dit moment is Paul Smithuis druk met de opname van zijn nieuwe album welke in het voorjaar van 2014 zal gaan verschijnen. Maar dat betekent niet dat de liefhebber van zijn muziek hem moet gaan missen op de radiozenders.

Robert Pater gaat tijdelijk solo i.v.m. zwangere vrouw Dora
19-06-2013 18:55:00

Nadat Robert & Dora onlangs en met succes hun duetten album “Op de weg naar geluk” uitbrachten lacht het geluk hen binnenkort ook prive toe. Dora, de vrouwelijke kant en ega van Robert is namelijk sinds enige tijd zwanger. Robert (Pater) zal nu tijdelijk solo de buhne op gaan ivm. deze zwangerschap. In juli zal daarom de solosingle van Robert “Shiki boom boom” worden gelanceerd, deze lekkere zomerse track bevat alle ingredienten om een succes te worden tijdens een hopelijk mooie zomer.

Timo Kelder nieuwe drummer Normaal
19-06-2013 18:46:00

Normaal drummer Fokke de Jong neemt op zondag 30 juni tijdens het koffieconcert bij ‘Høken in Toldiek’ afscheid. De Jong wil zich gaan richten op zijn nieuwe band ‘King Of The World’. Zijn plaats zal worden ingenomen door voormalig ‘Backcorner Boogie Band’ drummer en mede oprichter/drummer van ‘Ja Dat Zal’ Timo Kelder. Op 30 juni zullen zowel de Jong als Kelder acte de présence geven. Het koffieconcert zal het laatste optreden zijn  van Normaal met Fokke de Jong, die (met een tussenpose in 2003/2004) vanaf 1989 bij Normaal speelde. Timo Kelder neemt in Toldijk vervolgens plaats op de drumkruk.

Frank Mortiers gaat met nieuwe zangeres door als Frank & Mirella
19-06-2013 17:14:00

Gisteren maakten we melding over het abrupte einde van het zangduo Frank & Mirella. Frank Mortiers laat ons weten dat hij inderdaad al een andere zangeres heeft gevonden die binnenkort als de nieuwe Mirella deel uit gaat maken van Frank & Mirella. "De naam Frank & Mirella heb ik jaren geleden al laten registreren en staat op mijn naam, dus kan ik ook gewoon onder die naam verder", aldus Frank. Hij is bovendien van mening een goed gesprek met Mirella te hebben gehad. We hebben rustig gesproken en er zijn ook geen harde woorden gevallen. "Ik ga ook niet met modder gooien, dat heeft geen enkele zin . Volgende maand word ik 68 jaar en wil nog een aantal jaren gezellig zingen. De nieuwe zangeres woont in ieder geval bij mij in de buurt en dat heeft ook zo z'n voordelen".

Streektaalfestival Zunnewende biedt meer artiesten dan ooit
19-06-2013 15:30:00

De zevende editie van Zunnewende festival, in de avond van 29 juni op Landgoed Schuilenburg belooft weer een feest te worden. Liefhebbers van streektaal, muziek en (cultureel) erfgoed worden tijdens dit openluchtfestival getrakteerd op tal van verrassende optredens op bijzondere en onverwachte locaties. Om 20.00 uur opent wethouder van Cultuur Ria Bakhuis het festival en neemt het eerste  exemplaar in ontvangst van het boekje ‘Het Geheim van de Armenjager’.

Belinda en José ft. Antonio lanceren 'Maak me gek, gooi je haar los'
19-06-2013 15:17:00

Het altijd gezellige damesduo Belinda & José heeft een nieuwe single op de markt gebracht met als titel:  “Maak me gek, gooi je haar los”. Het origineel van dit vrolijke nummer komt van volkszanger Antonio. De twee opvallende dames Belinda & José zijn al jaren groot fan van Antonio en raakten op een cd-presentatie van een collega artiest in contact met elkaar. Van het een kwam het ander en voor Antonio het wist zat hij in de studio van André Kooiman om samen met Belinda & José een nieuwe versie van zijn eigen single “Maak me gek, gooi je haar los” op te nemen.

'Wilde haren'....nieuwe single van Ilona Smid
19-06-2013 05:27:00

Onlangs heeft Ilona Smid een nieuwe single opgenomen die te downloaden op I-Tunes en Spotify. Het nummer heet “Wilde Haren”. Het is een vrolijk nummer, dat of je het wil of niet in je hoofd blijft zitten en is door Ilona zelf geschreven. De muziek heeft ze samen met Erwin Reinders van gitaarpraktijk Marsdijk gemaakt. Alles wat je hoort in het lied is live gespeeld en er komen geen computers aan te pas. Gitaren/bas en koorwerk door Erwin Reinders, drums en percussie door Rene Luik.

Roland Verstappen brengt album en single uit
18-06-2013 19:40:00

Roland Verstappen is geboren in Helmond, maar woont nu met z'n vrouw en twee kindreren in Poppel. Hij speelde op zijn tiende piano maar, toen hij 15 was, vond hij zijn instrument in een klein kioskje in Mallorca. De gitaar. Op cd gebied heeft hij zijn sporen al verdiend. Deed mee aan de voorronde van het Nationaal Songfestival. Haalde de hitlijsten met "Zij is een wonder", "Helemaal niets" en scoorde met het album "Brabocana" een aantal jaren geleden. Roland Verstappen komt het best tot zijn recht met een gitaar gecombineerd met een stem. Meer heeft hij niet nodig.

Nielson en Miss Montreal scoren zomerhit van 2013 bij 100% NL
18-06-2013 19:21:00

Tienduizenden luisteraars van 100% NL konden de afgelopen weken stemmen op de grootste zomerhits voor de 100% NL Zomer Top 50.  Vrijdag begint officieel de zomer maar omdat het woensdag tropisch warm wordt, zendt 100% NL de Zomer Top 50 twee dagen eerder .

Abrupt einde voor Frank & Mirella
18-06-2013 18:24:00

Vanaf vandaag bestaat het zangduo Frank & Mirella in de huidige vorm niet meer. Mirella is vanmorgen telefonisch medegedeeld door Frank dat hij niet meer met haar door wil gaan. Het bericht kwam Mirella rauw op het dak en ze vond het bovendien erg onpersoonlijk om dit via een telefoongesprek te horen. In totaal heeft Mirella 16 jaar aan z'n zijde gestaan, weliswaar met een onderbreking. De reden van de breuk zou te maken hebben de solocarrière van Mirella die ondertussen al ruim 45 jaar in het vak zit.

Vengaboys maken op eerste tropische dag van het jaar titel nieuwe single bekend
18-06-2013 15:50:00

DJ's uit het feestcircuit hebben 'Hot Hot Hot' van de Vengaboys nu al getipt als dé zomer dansvloerhit van 2013. Vengaboys lijken een patent te hebben op zomerhits. Met meervoudige nummer 1 hits in meer dan 20 landen. De hele wereld zingt ze mee: Up & Down, We Like To Party!, Boom Boom Boom Boom!! & We're Going To Ibiza. In totaal heeft Europe's nummer1 Party Crew zo'n 15 miljoen singles en 4 miljoen albums verkocht.

Eerste Hitz voor Kidz Familiedag op zondag 7 juli in Duinrell
18-06-2013 14:36:00

Op zondag 7 juli vindt in Attractiepark Duinrell in Wassenaar de eerste Hitz voor Kidz familiedag plaats. Op deze dag kan men genieten van deze geweldige show, namelijk om 13.00, 14,30 en 16.00 uur. De Hitz voor Kidz theatershow ‘the battle’ vindt plaats in het Zomertheater van dit theaterpark. Naast het bijwonen van de Hitz voor Kidz theatershow ‘the battle’ kunnen kinderen zich vermaken rond het theater waar een diversiteit aan activiteiten wordt georganiseerd.

Bart Bosch uitgenodigd door medium Anita Smits
18-06-2013 14:22:00

Afgelopen donderdag tijdens de boekpresentatie van CLaudia Schoemacher- van Zweden kwam zanger/ presentator Bart Bosch in contact met Medium en Spiritueel Coach So Lu Tio Anita Smits. Bart was zo verbaasd over de waarheden die Anita over hem wist te vertellen dat hij zonder aarzelen gelijk 'Ja' zei op haar verzoek een reading aan te bieden. Nu Bart op het punt staat een contract aan te gaan met een platenmaatschappij, zijn single 'Ren niet weg' meer dan goed aanslaat en hij opzoek is naar een nieuw televisieprogramma, komt deze aanbieding als geroepen.

Bijzonder duet Doenja en Mexicaanse superster Tatiana
18-06-2013 14:17:00

“Jij doet precies hetzelfde in Mexico als ik in Nederland, waarom doen we het niet samen?” Dat twitterde Nederlands leukste kinderact Doenja aan Tatiana, Mexico’s grootste kinderidool, in eigen land liefdevol La Reina de los niños (koningin der kinderen) genoemd. Die reageerde direct enthousiast, met als resultaat het supervrolijke lied Chama Chama E. Dinsdag 18 juni worden de clip en single van Chama Chama E groots gelanceerd via social media en internet.

Bryan Stricker is super blij met zijn single 'Zing dit lied'
18-06-2013 10:49:00

Bryan Stricker stond een paar maanden geleden nog auditie te doen bij het populaire tv-programma Bloed, Zweet & Tranen. Maar nu is het allemaal zover dat zijn single “Zing dit lied” is uitgekomen. Bovenal is Bryan blij dat de single overal zo goed ontvangen wordt. Radiostations twijfelen niet bij het horen van de eerste noten van deze eigentijdse sound van het lied. Bryan krijgt langs alle kanten aanvragen voor interviews en optredens. Afgelopen weekend was Bryan zelfs nog voor de promotie afgereisd naar onze zuiderburen in België.

Jeffrey Schenk gaat single opnemen
17-06-2013 16:22:00

Zanger Jeffrey Schenk is vandaag op het vliegtuig gestapt om een week naar Canada te gaan om te genieten van een welverdiende vakantie en om zijn familie op te zoeken. Na zijn deelname aan het SBS 6 programma “Bloed, zweet en tranen”, is zijn zangcarrière in een stroomversnelling geraakt. Jeffrey kwam in de halve finale terecht en heeft sindsdien alleen maar genoten van alle reacties. “Het is allemaal heel overweldigend geweest na mijn optredens in BZET. Ik geniet er nog steeds iedere dag van, de spontane reacties, maar ook de herkenning op straat.

Sidney Bischoff wil vanavond met je uit
17-06-2013 16:13:00

Met de single ‘Laat ons hier voor altijd blijven’ scoorde Sidney Bischoff afgelopen maart zijn eerste TOP-100 notering. Deze geboren Amsterdammer zong als kind al een aardig deuntje mee. De zanger woont ondertussen in Apeldoorn en dit doet hij samen met zijn vrouw en zoontje. In het dagelijks leven reizen zij met een oliebollenkraam van dorp naar stad door ons land heen. De muziek van André Hazes heeft Sidney altijd geïnspireerd door te gaan met zingen. Op 30 september 2012 bracht hij het album ‘Plezier In Het Leven’ op de markt.

K3 viert feest met nieuwe exotische single
17-06-2013 16:01:00

Het feestjaar van K3 is nog lang niet voorbij! Karen, Kristel en Josje pakken deze zomer uit met hun nieuwe opzwepende single: Eya Hoya! die HIER te downloaden is.  Eya Hoya! belooft misschien wel de zomerhit van 2013 te worden. Het unieke liedje blijft weer goed in het hoofd hangen en heeft een ongelofelijk catchy melodie. De aanstekelijke kreten van Eya Hoya! laten je dromen van een exotisch strand en doen je meteen zin krijgen in een zomers K3-feestje. Bij de single hoort natuurlijk ook een videoclip, maar hier moet je nog even geduld voor hebben.

L.O.S. stelt zich voor
17-06-2013 15:38:00

Nederland heeft er een nieuw duo bij L.O.S., een combinatie van een zang en dansact, bestaande uit Romy Krommert en Ghino Girbaran van het welbekende tv-programma Checkpoint. Romy en Ghino zijn het ideale duo. Het tweetal zit bij elkaar op school: ze doen allebei een filmopleiding en zien elkaar dus iedere dag.  Romy en Ghino zijn het ideale duo. Het tweetal zit bij elkaar op school: ze doen allebei een filmopleiding en zien elkaar dus iedere dag. “We komen gewoon niet meer van elkaar af”, aldus Romy.

Geslaagde reünie concerten EXIT aanleiding voor nieuwe tour
17-06-2013 05:23:00

Exit.. zij werden destijds in één adem genoemd met Doe Maar, De Dijk of Toontje Lager. Na het grote succes van twee reünieconcerten op 26 mei en 1 juni jl. en de ontvangst van een Gouden Award voor de single ‘Kom bij me terug’, gaat EXIT ON TOUR. Terug naar de kleine zalen, daar waar de intimiteit en de grootst mogelijk interactie met het publiek is te verkrijgen, terug ook naar de sfeer van toen en.. te boeken via: JC EVENT ! ‘Kom bij me terug’, ‘Nu je weg bent’, ‘Ik hou van haar’, ‘Het meisje uit m’n dromen’, enkele succesnummers van EXIT in de jaren tachtig.

Geslaagde fanclubdag Ferry Doedens en Ruud Feltkamp in Duinrell
16-06-2013 21:23:00

Ferry Doedens (Idols, GTST, Wicked, Het Beste van Idols Worldwide) en Ruud Feltkamp (Kruimeltje, Lover of Loser, GTST, Expeditie Robinson) organiseerden op zondag 16 juni een gezamenlijke fanclubdag in Attractiepark Duinrell. Deze fanclubdag werd gehouden in de theaterzaal van dit attractiepark en werd heel druk bezocht door honderden meisjes uit het hele land en een enkele jongen.

Dirk Meeldijk en Marco de Hollander succesvol op Hollandse avond in Hillegom
16-06-2013 21:10:00

Zangers Dirk Meeldijk en Marco de Hollander traden op zaterdag 15 juni op tijdens een Hollandse avond die werd georganiseerd in Hotel Flora in Hillegom. Deze avond werd opgeluisterd door DJ Vlunder en was een groot feest. Aan DJ Vlunder was het om de hele avond Nederlandse muziek te draaien en dat ging deze DJ heel goed af. Hij wist het sfeertje er goed in te brengen, voordat de eerste artiest van de avond Marco de Hollander het podium betrad en het publiek eigenlijk meteen al om zijn vinger wist te winden.

Nieuwe single voor Henry & Monique
16-06-2013 17:19:00

Het duo Henry & Monique heeft al diverse successen geboekt met hun eerdere singles "Blijf bij mij", "Vaya Con Dios" en "Fluisteren van de wind". Ondertussen vormen ze dan ook al sinds 2 jaar een duo en beide muzikanten zijn uniek in hun soort. De match tussen beide werd groot, temeer dat ze zich beide nooit hebben laten beperken door; vooroordelen, de grote hindernissen en uitdagingen van het leven en vooral houden van muziek maken. Inmiddels is hun nieuwe single"Je bent me" een feit en ook al te downloaden.

TV Oranje in Recreatiepakket CanalDigitaal
16-06-2013 12:23:00

Het recreatiepakket van CanalDigitaalDe zomer gaat nu echt beginnen en het vakantiegevoel begint zich meester te maken van de kijkers van TV Oranje! Voor iedereen die vakantieplannen heeft, is het goed om te weten dat satellietdistributeur CanalDigitaal TV Oranje opnieuw heeft opgenomen in haar Recreatiepakket dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers. Met dit pakket kun je met directe ingang in via de satelliet kijken naar TV Oranje.

Clip 'Mijn Wereld Op Z’n Kop' van Jaap Reesema online
16-06-2013 12:15:00

De stilte is voorbij: Jaap Reesema is terug. De zanger nam een muzikale time-out om een definitieve richting te kiezen en vond die in de Nederlandstalige pop met een eigentijds geluid. Gewapend met een aanstekelijk voorproefje, zijn nieuwe single Mijn Wereld Op Z’n Kop, gaat Jaap vanaf nu weer volle kracht vooruit met zijn muziek. Met Mijn Wereld Op Z’n Kop daagt Jaap iedereen uit om stil te blijven zitten, wat onmogelijk blijkt. Vanaf de gitaarklanken in het begin tot het meer dan aanstekelijke refrein roept het nummer elke luisteraar op tot bewegen.

Meezingconcerten 'Holland zingt Hazes' in een bomvol Ziggo Dome van start gegaan
16-06-2013 09:41:00

Het Ziggo Dome trilde met recht op zijn grondvesten, gisteravond tijdens het grote meezingfeest ter nagedachtenis aan de immens populaire volkszanger André Hazes. “Holland zingt Hazes” deed zijn naam eer aan, want de Hazes nummers, die werden vertolkt door de crème de la crème uit de Nederlandse artiestenwereld, werden door de 15000 mensen in het Ziggo Dome luidkeels meegezongen. Elf  artiesten vertolkten het ene Hazes nummer na het andere.

Feest DJ Robert laat weer van zich horen
15-06-2013 21:56:00

We hebben er lang op moeten wachten, maar de nieuwe single van Robert Schuuring (Feest DJ Robert) is eindelijk daar. Na de single 'Ieder uur', welke een bescheiden hitje is geweest,  moest er wel een opvolger komen  De single, "Draai maar als 'n haan op 'n toren" is een oude piratenklassieker in een modern zomers jasje. Het geheel is opgenomen in de AJH Records studio te Coevorden en gearrangeerd, gemasterd door Terry West Productions. De single zal vanaf deze week verkrijgbaar zijn via diverse download portals. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: