RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Dean Saunders: 'Laat mij maar gewoon Nederlands zingen'
27-06-2013 14:34:00

In januari 2011 won hij Popstars, Dean Saunders. Zijn single “You and I both” belandde op nummer 1 en leverde hem goud op. Met deze single versloeg hij zijn eigen broer Ben van de felbegeerde eerste plek. Zijn carrière is daarna in een stroomversnelling geraakt. Dean vindt zijn carrière heel belangrijk, maar het allerbelangrijkste is zijn zoon London, die acht maanden geleden werd geboren. “De geboorte van je zoon is mooi, het mooiste dat er eigenlijk is. Het heeft een nieuwe dementie aan mijn leven gegeven”. Dean is een andere muzikale weg ingeslagen.

Gerry Holland gaat 'Ik voel me prima feest' organiseren
26-06-2013 20:02:00

Gerry Holland voelt zich prima en dat is niet zo gek want zijn single “Ik voel me prima” doet het fantastisch. Afgelopen zondag tijdens “Meer Hollands”van Meertelevisie in Nieuw Vennep deelde de zanger zijn echte singles uit, aan de fans die deze hadden gedownload. Uiteraard werd de single gesigneerd. “Ik voel me prima” kwam op 19 binnen in de top 30 van RADIONL. Gerry kon zijn ogen niet geloven. “Ik ben echt super blij”. In september komen wij weer met een nieuwe single.

Zomersingle voor Remco Bourquin
26-06-2013 19:54:00

Binnenkort komt allround zanger Remco Bourquin met een zomersingle. Remco treedt al 9 jaar op als allround zanger op diverse feesten en partijen. In 2012 trad hij op met niemand minder dan Cor Bakker en in juni trad hij op, op de boot van Koos Alberts. De nieuwe single heet "Zomertijd" en het nummer is een bewerking op het nummer "Wintertijd" van Koos Alberts.

Henriette Kropman geeft 'Mario' compleet nieuw muzikaal jasje
26-06-2013 18:05:00

Henriette Kropman is bekende verschijning in de showbizz. Al als meisje van 15 won Henriette haar eerste platencontract en wel bij Johnny Hoes. Op het Telstar label verscheen het door Ad Verkooijen(Duo Onbekend) geschreven nummer “Als jij het wil”. Na een periode solo ging ze zingen in een diverse bands waaronder Con Forza ( uit Veghel) en was ze jarenlang “het gezicht” van The Nightingales, het populaire dans- en amusementsorkest uit het zuidoosten van Nederland. Naast het podium werk was ze ook een veelgevraagd studio zangeres.

De Fantasticos met vier singles in top 100
26-06-2013 16:46:00

Het duo “Fantasticos” is pas negen maanden bezig en is uit het Nederlandse artiestenwereldje eigenlijk al niet meer weg te denken. In negen maanden tijd heeft het duo vier singles uitgebracht en deze doen het allemaal even goed. Optredens overal in het land stromen binnen. Drie weken geleden kwam de laatste single uit “Verboden liefde”en daarmee weet het tweetal ook weer goed te scoren. Overal waar Henk Janssen en Johnny Meijers komen is het een groot feest. Ze weten de boel behoorlijk op zijn kop te zetten.

Win 100 dagen onafgebroken TV-kijken!
26-06-2013 16:33:00

De televisiegids Totaal TV heeft de oplossing om deze zomer tot een succes te maken. Bij Totaal TV nummer dertien, die deze week in de winkel ligt, zit een heel bijzonder tafelkleed voor op de picknicktafel. Op dit tafelkleed staat een illustratie met honderd cryptisch getekende televisieprogramma’s. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: één van de programma’s is een populair hitprogramma van TV Oranje.  Ook jij kunt meedoen door de getekende puzzels op dit tafelkleed op te lossen.  

Wesly Bronkhorst werkt aan nieuw album
26-06-2013 12:26:00

Wesly Bronkhorst kwam in mei met de single “Als jij had gedacht”en hij is momenteel bedruk bezig met allerlei promotieoptredens in het land. Daarnaast heeft hij het druk, want hij is bezig met een nieuw album dat in oktober uitkomt. Het laatste half jaar heeft hij keihard aan dit nieuwe album gewerkt samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar. “Als jij had gedacht” is de eerste single van dit album en volgens de Amsterdamse zanger komen er nog meer topnummers op te staan.

Bökkers lanceert nieuwe single en clip ‘Het Is Oe Moeder Niet’
26-06-2013 12:12:00

Hendrik Jan Bökkers (gitarist van Jovink) brengt deze week een nieuwe single uit van het lovend ontvangen album Morattamottamotta. Het nummer 'Het Is Oe Moeder Niet' is een echte feesttentstamper met een zeer aanstekelijk refrein en een opzwepende tekst over het ontvluchten van je dagelijkse bezigheden en het volgen van je diepere instincten.

In september weer partynummer van Tommy Lips
26-06-2013 12:06:00

Tommy Lips doet het goed. Na zijn eerste single een cover van André Hazes “Rotzooi” welke hij heeft opgenomen in de Goldfinger studio van Waylon van der Heijden in Best, kwam hij in april met een tweede single  “Hart in brand”. Deze single is een echt feestnummer, in tegenstelling tot zijn eerste single “Rotzooi”, welke hij in de studio had omgetoverd tot partynummer. “Hart in brand heeft een ander tintje dan Rotzooi.

T.I.M (The Incredible Mic) is terug!
26-06-2013 11:32:00

Het is een tijdje stil geweest rondom de Enschedese Tim Blaauwbroek, de echte naam van T.I.M, maar hij is helemaal terug. Met de release van het nummer ‘RIDDLE’, afkomstig van het debuut album ‘SPOETNIK’, laat de onnavolgbare T.I.M. horen dat hij thuis hoort in de (inter-) nationale hitlijsten. T.I.M. en producer Maarten de Groot werken op ‘RIDDLE’  samen met gitarist John Hayes (Mothers Finest) en drummer Bryan “BRAIN” Mantia (Guns ’n Roses) Wat daarbij opvalt is de gelaagdheid van het glasheldere eindresultaat.

Stand-up popband De Coronas geeft op ludieke wijze antwoord op recessie
26-06-2013 11:25:00

De Coronas zijn terug! Eigenlijk van nooit weg geweest... Maar, hoe! Deze zomer bestrijdt de interactieve stand-up popband De Coronas de crisis. Met hun nieuwe single ‘Zo lang we nog in leven zijn’ geven ze Nederland een broodnodige boost. Het opzwepende feestnummer gaat gepaard met een zeer opmerkelijke videoclip. Na het zien van deze videoclip lijkt de crisis verder weg dan je ooit had durven denken. 

Oranje Top 30 rukt op bij lokale omroep
26-06-2013 11:14:00

Sinds eind april is het aantal lokale radio- en tv-zenders dat wekelijks de Oranje Top 30 uitzendt spectaculair gegroeid. Inmiddels is de razend populaire hitlijst te beluisteren bij 33 lokale radio-omroepen. Daarnaast is de Oranje Top 30 elke week bij 34 lokale tv-zenders één of meerdere malen (in herhaling) te bekijken. In nog geen twee maanden tijd steeg het aantal lokale en regionale omroepen dat de puur Nederlandse hitlijst uitzendt met bijna veertig procent.

Janneke de Roo lanceert nieuwe single ‘Wanneer je gaat…’
26-06-2013 11:06:00

Met name de iets oudere muziekliefhebber zal bij het horen van de naam De Roo meteen denken aan de Zusjes de Roo. Janneke maakte hier deel van uit in de zeventiger samen met haar zusters Willeke en Anneke. In 1971 scoorden zij een flinke hit met het door Gert Timmerman geschreven lied; ‘Blauwe Korenbloemen’. Janneke de Roo timmert inmiddels al sinds 2005 jaren als solozangeres zeer succesvol aan de weg. Dit resulteerde in albums als; ‘Hallo Hallo’, ‘Gewoon’ en ‘Onvergetelijk’, maar ook vele uitgebrachte singles vonden hun weg in het land.

Frank Smeekens laat fans dromen
26-06-2013 10:59:00

Frank Smeekens begint met zingen bij zijn eigen voetbalclub GSBW uit Goirle.Dat ging hem goed af want de eerste boekingen volgden snel.  Zijn eerste single verschijnt in 2000 en draagt de titel ‘Kleine dingen’. Zijn eerste album uitgebracht in 2004 wordt gevolgd door het uitbrengen van een DVD. Singles als ‘In de zon, ‘Jouw lach’, Dans een keertje met mij’, ‘Ware liefde’, ‘Blijf vannacht bij mij’, ‘Ik wil jou’ en ‘Laat de zon op je schijnen’ worden landelijk volop gedraaid. Kortom Frank Smeekens is inmiddels al lang geen onbekende meer voor de muziekliefhebber. 

Nieuwe DVD Marco de Hollander gaat 'Beleef het mee' heten
26-06-2013 10:49:00

Marco de Hollander kan met een gerust hart de glazen nog een keer volschenken, want zijn nieuwste single “ Gooi nog een keer de glazen vol” doet het erg goed. “Het is echt boven verwachtingen. Ik sta in alle hitlijsten en wordt overal gedraaid. Verder heb ik overal in het land optredens. Het is geweldig gewoon”. Marco heeft alweer een nieuw liedje uitgezocht en deze gaat in september uitkomen. “Het gaat een totaal verrassend en voor mij nieuw nummer worden, apart en heel erg vrolijk”. Het nummer gaat “Er is een wonder geschied” heten. Op het moment is Marco druk bezig met het maken van een DVD, die in oktober uit zal komen.

Oom Gerrit Vos & Neef Julian Stuiver nemen samen single op
26-06-2013 10:39:00

Julian Stuiver nam in 2009 deel aan het televisieprogramma Hollands Got Talent alwaar hij de halve finale wist te bereiken. Al sinds zijn achtste zingt Julian wat later resulteert in het uitbrengen van een aantal singles in eigen beheer. Hij is het neefje van de uit Helmond afkomstige Gerrit Vos. Deze Brabander oogstte landelijke faam met singles als ‘Voor mij geen jaloezie’ of wat te denken van zijn TOP100-hit uit 2010; ‘Zanzibar’.  Gerrit heeft inmiddels al vier albums op zijn naam staan. Met de zomer voor de deur bundelen oom en neef hun krachten met een bijzondere duet.

Nieuwe single John West bijzonder vrolijk en zomers
26-06-2013 10:29:00

Grote evredenheid tussen John West en Rood-Hit-Blauw-Producties! Twee singles en later dit jaar ook nog een album zullen het resultaat zijn van een verlengde samenwerking. Dat de carrière van John aardig in de lift zit zal niet onopgemerkt zijn gebleven. Natuurlijk mag daarom dan ook een nieuwe zomersingle van John niet ontbreken.  De single ‘Als Jij Een Zonnestraal Was’ is een heerlijk zomers liedje met Gipsy invloeden. Hiermee laat John maar weer eens horen aan elke stijl muziek een eigen draai te kunnen geven.

‘Foto’s Van Jou En Mij (Flits)’... nieuwe single van de Haagse band F
25-06-2013 13:06:00

Foto’s Van Jou En Mij (Flits)’ is de nieuwe single van de Haagse band F. Het is de opvolger van het catchy liedje ‘Geen Fuck Om Jou’, welke het schopte tot een Top 10 positie in iTunes.  Voor deze nieuwe single heeft F opnieuw uitgepakt met een opvallende videoclip, te bekijken via deze link. In de stop-motion video heeft BNN-presentator en acteur Tim Hofman een hoofdrol - net als in de video voor ‘Geen Fuck Om Jou’. Beide clips zijn zo gemaakt dat de nieuwe video begint waar de eerste videoclip eindigt, maar eindigt ook weer waar de eerste videoclip begint.

Hans Steiger lanceert 'Zo verliefd'
25-06-2013 12:47:00

Hans Steiger treedt op vrijdag 28 juni op in het Hillegomse Café “Gewoon Gezellig”, waar hij regelmatig te gast is en dat is niet zo verwonderlijk, want de feestzanger komt uit die regio. Steiger heeft een eigen bedrijf in Haarlem, waar hij zijn naam aan te danken heeft, namelijk Stalensteigerbedrijf De Vries & Zn. B.V.. Wat zingen betreft is hij een laatbloeier. Hij begon zijn carrière op 34 jarige leeftijd als een soort grap in een café in Haarlem, waar hij met een collega een duet zong. Zijn nieuwste single “Ik wil jou” scoort goed.

Angela & Erwin Brands brengen Grease hit in Nederlands jasje
25-06-2013 12:36:00

Wie is er niet groot mee geworden. Nee dan bedoelen we dit keer niet de pindakaas maar de film Grease. John Travolta & Olivia Newton John waren idolen in de jaren 70. De ‘oudere’ jeugd werd wekelijks gevoerd met deze twee wereldsterren in de toen populaire bladen Muziek Express en Popfoto. Posters hingen in de diverse slaapkamers. Vaak eerlijk verdeeld John Travolta bij de meisjes en Olivia Newton John bij de jongens. Ook Angela (Radtke) heeft in haar jeugd de film gezien. En zoals velen was ook zij in de ban van de muziek die werd gezongen.

Jason Bouman ziet wel wat er op zijn pad komt
25-06-2013 12:00:00

Jason Bouman, de winnaar van “Bloed, zweet en tranen” had bijna niet bij het eerste meezingconcert van “Holland zingt Hazes”kunnen zijn op zaterdag 15 juni in het Ziggo Dome. Zijn vrouw Samantha beviel, drie weken te vroeg,  om 03.30 uur van hun tweede kindje, hun dochtertje Shego. Samen hebben ze ook een zoontje Blaise. Jason hoeft niet lang over de vraag na te denken, wat hij had gedaan als de geboorte van hun dochtertje tegelijkertijd had gevallen. “Dan was ik bij de geboorte gebleven.

A3aan Drost scoort met 'Ik mis je nu al elke dag'
25-06-2013 11:12:00

Deze week kwam de nieuwe single van A3aan Drost "Ik mis je nu al elke dag" binnen op plaats 76 in de Single Top100! Een fantastische prestatie voor de sympathieke zanger uit Steggerda. Het zomers en mediterraan getint lied is hem op het lijf geschreven en A3aan is al zijn fans dan ook erg dankbaar voor hun steun! Ook in de hitlijst van de Nederlandstalige top 30 en de Oranje Top 30 staat hij hoog genoteerd (respectievelijk nr.11 en nr. 16). Het nummer is geschreven door Pascal de Vormer en Martin Sterken.

Peter Beense over twee jaar 30 jaar in het vak
25-06-2013 08:12:00

Peter Beense stond in een overvol Ziggo Dome tijdens het meezingconcert “Holland zingt Hazes”en kijkt terug op een fantastische ervaring. “Het was echt super om te doen. Drie dagen lang in een vol Ziggo Dome, ik had het niet willen missen”. Peter heeft net een nieuwe single uitgebracht “Een Amsterdamse nacht”. Bij deze single hoort natuurlijk ook een clip. Deze clip is wel opgenomen, maar volgens de goedlachse zanger nog niet klaar.

Duitstalig album Jan Smit verschijnt in 5 landen
24-06-2013 16:28:00

"Ich Bin Da", het nieuwe, Duitstalige album van Jan Smit verschijnt vrijdag 28 juni a.s. niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland, België, Oostenrijk en Zwitserland. Het album bevat veertien gloednieuwe liedjes die dit voorjaar zijn opgenomen in de gerenommeerde Tinseltown Studio in Keulen, onder productionele leiding van Kiko Masbaum. Met de voorloper van het album, het nummer Bleiben Wie Du Bist, maakte Jan Smit in maart een grandioze come-back in Duitsland, na een radiostilte van 7 jaar.

Marco Schouten komt met nieuwe single
24-06-2013 15:44:00

Met het album “Alles wat ik doe” veroverde de sympathieke Almelose zanger Marco Schouten veel nieuwe fans in zowel eigen land maar ook België. Het album kreeg lovende kritieken en was o.a. album van Oranje bij LOCO FM en album van de week bij het populaire Belgische radiostation VBRO. Niet alleen het album maar ook de daarvan afkomstige singles waren succesvol op de radiozenders. “ Als de zomerzon weer lacht” en ‘In mijn dromen” zijn slechts twee voorbeelden van titels van het album welke je nu nog veelvuldig hoort.

Justine Pelmelay wil benefiet doen voor MPN
24-06-2013 15:16:00

Eind 2012 werd bij de zangeres Justine Pelmelay MPN, een ernstige beenmergziekte waarbij het beenmerg teveel rode, witte bloedcellen of bloedplaatjes aanmaakt. Een chronische aandoening die langzaam verergert naarmate het aantal bloedcellen toeneemt. Sindsdien is ze in een roerige periode terechtgekomen.

Gino Graus: 'Eens wil ik in de Arena staan met De Toppers'
24-06-2013 13:01:00

Hij is pas 13 jaar en heeft nu al 32 nummers opgenomen: Gino Graus. Er gaat bijna geen weekend voorbij of hij heeft wel een optreden. Volgens de jonge zanger is dat prima te combineren met zijn school. Hij volgt momenteel een opleiding aan het VMBO B en gaat naar het tweede jaar. “Door de weeks zit ik op school, in het weekend doe ik optredens”. Volgens Gino is zijn zangcarrière eigenlijk begonnen, toen hij met Lukassen producties meeging op artiestenreis naar Turkije.

Neusje van de zalm in bij 'Meer Hollands' van Meer televisie in Nieuw Vennep
24-06-2013 09:27:00

Op zondag 23 juni heeft Meer Televisie uit Hoofddorp drie afleveringen in een keer opgenomen van hun televisieprogramma “Meer Hollands”. In verband met de feestweek vonden de opnamen plaats op het parkeerterrein bij Best Western Hotel-Restaurant “De Rustende Jager”. Hier stond een overdekt podium, waar een aantal avonden optredens hadden plaatsgevonden. Ter afsluiting van de feestweek werd besloten deze uitzendingen ook hier te doen.

Autobiografische single voor Denans
23-06-2013 12:17:00

"Als je alles van te voren weet" is de titel van de nieuwe single van Denans. Anders dan we van hem gewend zijn is dit geen feestnummer, maar een gipsyachtig lied met een autobiografische tekst. Diegene die Denans beter kennen weten dat hij veel is kwijt geraakt. Veel succes had hij met HVA Productions. Tal van artiesten brachten onder dat label singles en albums uit. Helaas ging dat bedrijf ten ziele met alle gevolgen van dien. Hij had echt een heel mooi leven, het geluk lachte hem toe. Hij had vrienden, had veel geld en iedereen vond hem een held.....

Alex draagt KWF warm hart toe
23-06-2013 01:58:00

Zanger Alex heeft op zaterdag 22 juni opgetreden tijdens Samenloop voor Hoop Noordwijkerhout/Noordwijk . Deze samenloop was bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor verder onderzoek van het KWF. Het evenement vond plaats op de Voetbalvelden van S.J.V Noordwijk. Voor Alex was dit een “thuiswedstrijd”, want de sympathieke zanger woont in Noordwijk.

Bekijk nu de nieuwe videoclip van K3!
22-06-2013 23:00:00

K3 lanceert vandaag hun gloednieuwe videoclip en roepen al de kids op om deel te nemen aan hun Eya Hoya! danswedstrijd. Eya Hoya!, de nieuwe opzwepende zomersingle van K3 is sinds een weekje verkrijgbaar op iTunes en veroverde meteen de 1ste plaats in de iTunes kindermuziek charts. De nieuwe K3-single scoort dus goed en belooft misschien zelfs de zomerhit van 2013 te worden. Het unieke liedje klinkt goed in het gehoor en heeft een ongelofelijk catchy melodie. De aanstekelijke kreten van Eya Hoya! laten je dromen van een exotisch strand.

Tom Haver heeft de Oranje Kroon
22-06-2013 10:25:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 24 juni is dat ‘Hey Jij!’, de nieuwe single van Tom Haver. De Noord-Hollandse zanger heeft opnieuw een nummer uitgebracht met een hoge hitpotentie. ‘Hey Jij!’ is een lekker vrolijk zomers nummer en de eerste single die hij onder zijn eigen label Haver Music uitbrengt. De tekst is door Tom zelf geschreven op de muziek van Efecto Pasillo, een band uit Gran Canaria. In de videoclip zijn beelden van de strandopening in Hoek van Holland op een originele manier verweven...

Badmuts Beer en Rappe Willem voor de vijfde keer op het RADIONL podium in Assen
22-06-2013 00:00:00

Marcel Behr en Willem Homan....oftewel Badmuts Beer en Rappe Willem, de twee olijke en discrete boys van Nooitvanheurd, treden ook dit jaar tijdens de TT weer op als de Asser TT Rockers. Een lustrum. aangezien dit inmiddels de vijfde keer wordt dat de boys op het RADIONL podium hun zangkunsten tentoon gaan stellen. "Een grote eer en behoorlijk uniek", aldus de heren. Willem zelf heeft als Rapstein ook nog even een fonkelnieuw TT liedje in de muziek-opname-studio (Locust Zuidlaren) opgenomen en ook dit lied zal a.s. vrijdagavond 28 juni tussen 20.30 en 21.00 uur op de Brink ten gehore worden gebracht.

Uniek 100% NL Zomeravondconcert Nick & Simon in Disneyland Paris
21-06-2013 22:30:00

Exclusief voor luisteraars van 100% NL geven Nick & Simon binnenkort een uniek zomeravondconcert in Disneyland Paris. Vanaf maandag 24 juni maken luisteraars van 100% NL kans om bij dit bijzondere concert van Nick & Simon te zijn op een van de meest magische plekken van Europa.

Wederom erepositie voor Gerard Joling...nu samen met Jandino
21-06-2013 22:15:00

Mijn Liefde, het aanstekelijke, zomerse liedje van Gerard Joling en cabaretier Jandino Asporaat, is vandaag doorgestegen naar de erepositie in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Gerard Joling maakt hiermee zijn ‘elftal’ vol, nadat hij eerder dit jaar zijn 10e nummer 1 hit mocht vieren. Voor Jandino is het extra bijzonder want het is de eerste keer dat hij aan de top van deze lijst staat. Gerard is superblij met dit prachtige resultaat en zegt: “Het is iedere keer weer fantastisch om mee te maken en ik vind het vreselijk leuk om dit succes nu te delen met Jandino”.

Ontvang zondag 23 juni gratis* fysieke single van Gerry Holland tijdens opname 'Meer Hollands'
21-06-2013 14:44:00

Aanstaande zondag 23 juni vinden er op het Horecaplein voor Best Western Hotel "De Rustende Jager" in Nieuw-Vennep opnames plaats voor het programma "Meer Hollands" van MeerTelevisie. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur zal Gerry Holland ook voor de camera's verschijnen. Hij heeft een leuke actie bedacht. Als je de single "Ik voel me prima" tussen 15.00 uur en 18.00 uur download (via alle digitale verkooppunten zoals o.a. I tunes) en je het downloadbewijs laat zien ontvang je een fysiek exemplaar.

Ferry Doedens en Ruud Feltkamp allebei genoeg plannen
21-06-2013 13:10:00

Ferry Doedens en Ruud Feltkamp organiseerden gezamenlijk een fanclubdag. Ze noemen zichzelf maten. “we zien elkaar niet elke dag hoor, maar spreken elkaar wel iedere dag op de chat. Ineens ontstond het idee om samen een fanclubdag te gaan organiseren. We hebben allebei een heleboel fans. Ik heb mijn contacten met Duinrell en de zaak was al snel rond”, aldus Ferry Doedens. Ferry Doedens trad vorig jaar al in Duinrell op tijdens de Tinadag.

Hebben de plannen van Curt Fortin met zingen te maken?
21-06-2013 10:52:00

Curt Fortin kan zich toch wel een van de meest veelzijdige artiesten noemen, die Nederland rijk is. Zo speelt hij de rol van Mike in de populaire serie Malaika. Ook heeft hij de Top of the Pops gepresenteerd en de schatkamer bij RTL 8. Hij is tevens bekend van Het Huis van Anubis en Voetbalvrouwen. Tijdens de laatste aflevering van Killer Karaoke, liet Curt zien dat hij bijzonder muzikaal is en ook nog eens goed kan zingen. In deze laatste aflevering gingen zes  bekende Nederlanders de uitdaging aan om een zangopdracht te voltooien terwijl ze werden blootgesteld aan enge, pijnlijke of ranzige externe factoren.

Nieuwe single voor Peter Beense
21-06-2013 10:42:00

As er iemand is die het nachtelijke kroegleven kan bezingen, dan is het wel Peter Beense. Met zijn nieuwe single, getiteld Een Amsterdamse Nacht, levert de Amsterdamse volkszanger een single af waar de gezellige kroegsfeer vanaf druipt. Een meedeiner van jewelste waarmee Beense gegarandeerd, na het zingen van de eerste noten, elk publiek op zijn kop zal zetten. Woensdag 26 juni verschijnt Een Amsterdamse Nacht op single. Het nummer, waarop een prominente rol is weggelegd voor accordeonist Manfred Jongenelis, is geschreven door Peter van Noort.

Zanger Bob viert 5 jarig solocarrière met albumpresentatie en artiestenavond
21-06-2013 10:38:00

De inmiddels 61 jarige Zanger Bob uit Veendam is al 5 jaar met zijn solo carrière als zanger actief. Deze immer sympathieke zanger heeft al heel wat CD singles op zijn naam staan, waaronder het bekende nummer ''De vleeskroket''. Inmiddels mag er een CD album aan worden toegevoegd met 10 van zijn solonummers.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: