RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tweede editie Waalkadefeest van Frans Duijts trekt 5000 bezoekers
12-05-2012 21:56:00

De tweede editie van het Waalkadefeest heeft vanavond ruim 5.000 bezoekers getrokken. Het Waalkadefeest is het jaarlijkse evenement van volkszanger Frans Duijts aan de Waal in zijn woonplaats Tiel. Glennis Grace, Thomas Berge, Peter Beense en Django Wagner trakteerden de bezoekers op een gastoptreden tijdens de show.Daarnaast zong Duijts voor het eerst nummers van zijn nieuwe album. 

Wolter Kroes opent Oosterhout LIVE 2012 met spectaculaire sprong!
12-05-2012 21:02:00

Dit jaar wordt de 4e editie van Oosterhout LIVE groots geopend; namelijk op ruim 3 kilometer hoogte! Aan het begin van dit 2-daags festival, dat op 29 en 30 juni zal plaatsvinden, gaat één van de headlines van de programmering, Wolter Kroes, samen met een GoFast skydiver een tandemsprong maken uit een vliegtuig. De missie is te landen op het festivalterrein en te zorgen voor een uiterst spraakmakende opening van het Nederlandstalige muziekfeest.

Just Baggio ontvangt award bij TV-L
12-05-2012 20:14:00

Afgelopen week heeft Just Baggio uit handen van presentator Eric Kempkens van TV-L een award ontvangen omdat zijn nummer “Moeder”de grens van 1000 downloads heeft bereikt. Daarnaast zijn er nog eens een groot aantal gratis CD’s weggeven via zijn hoofdsponsor de gebroeders Dronkers uit Roermond. Het succes van het nummer Moeder heeft alles te maken met Moederdag van afgelopen weekend. Hoogst waarschijnlijk hebben een hoop moeders dit nummer cadeau gekregen van hun kinderen.

Hitparade succes voor Gijs, Pascal & Ringo met 'Achter Het Raam'
12-05-2012 16:31:00

Dubbel succes voor Gijs, Pascal & Ringo. Hun single “Achter het raam” is binnengekomen op nummer 70 in de Single top 100. Daar zijn de heren heel erg blij mee. “Fantastisch gewoon, echt te gek” zo reageert Gijs. Niet alleen is de track binnen in de landelijke single lijst. Ook staat “Achter het raam” in de Nederlandse hitlijst van Radio Oranje Nationaal en TV Oranje. Het nummer maakt zijn entree op nummer 16 van de Oranje Top 30.

Tweede single voor Erwin Griemink
12-05-2012 11:10:00

Op 18 mei komt de tweede single van Erwin Griemink uit Beilen uit. De plaat heet “Het mag niet”. Een liedje dat perfect beschrijft hoe het soms kan zijn om verliefd te worden op een ander, terwijl je al een relatie hebt. De single is de voorloper van een mini-album dat vrijdag 8 juni in de winkels ligt. Erwin is ooit begonnen als zanger van het “easy listening” repertoire eind jaren ’80, begon Erwin zijn muzikale leven pas écht goed met de rockband “Orchid”. Deze band wist in een kleine periode een redelijke reputatie op te bouwen.

Hitlijst 'Oranje Elftal' van start
12-05-2012 11:01:00

Nu het EK steeds dichterbij komt, komen ook TV Oranje en Radio Oranje Nationaal in de juiste sfeer. Vanaf komende maandag 14 mei wordt steeds meer ruimte gemaakt voor voetballiedjes van o.a. Wolter Kroes, Gebroeders Ko, de Dikdakkers en vele anderen. Ook gaan TV Oranje en Radio Oranje Nationaal van start met een speciale hitlijst met voetballiedjes: het Oranje Elftal. In deze Top 11 Oranje hitlijst kun je binnenkort de elf meest populaire oranje voetbalhits terugvinden. De lijst zal de komende week op de websites komen te staan. 

Ilse DeLange’s nieuwe single ‘Hurricane’
12-05-2012 10:43:00

Na een rustpauze is Ilse DeLange weer helemaal back on track. Nadat ze vorige maand een 3FM Award voor ‘Beste Zangeres’ won, is het deze maand tijd voor een gloednieuwe single. DeLange’s nieuwe single heet ‘Hurricane’ en is vanaf aanstaande maandag op de radio te horen. Het is de eerste single van haar nieuwe album, dat in september uitkomt. Ilse DeLange maakte de info over haar nieuwe single stukje bij beetje bekend via Twitter: eerst de titel van de single, daarna het artwork en vorige week woensdag een stukje van de songtekst.

Wim Rijken lanceert nieuwe single
12-05-2012 10:35:00

‘Als De Dag Lacht en me meeneemt in de morgen, laat ik mij verleiden door de tijd...’ zingt Wim Rijken op zijn nieuwe single en (ver)leidt daarmee de luisteraar de zomer in… Net als zijn vorige single Zij Is De Liefste, die enkele maanden geleden veel voorbij kwam op radio en tv en 6 weken in de Mega Top 100 stond, is de tekst van deze ‘feel good’-single ook geschreven door Wim en de muziek door Hans Rusche. Ook dit keer tekenen zij samen voor de productie. In de bijbehorende, sfeervolle videoclip is ondermeer een prachtige rol weggelegd voor model Elisa.

Golden Earring presenteert nieuw album in Paradiso
11-05-2012 19:14:00

Donderdagavond 10 mei presenteerde Nederlands grootste rockband zijn nieuwe studioalbum ‘Tits ’N Ass’ in een bomvol Paradiso. Het is alweer negen jaar geleden dat er een plaat met nieuw materiaal verscheen. De heren mogen zich de oudste rockband van Nederland noemen, maar dat heeft ze er niet van weerhouden een ijzersterke rockplaat af te leveren. “Tits ’n Ass” is een album vol stevige gitaarriffs en beukende drums, waarbij de band net zo stevig speelt als in zijn beste jaren.

Thomas Berge heeft de 'Oranje Kroon'
11-05-2012 19:03:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 14 mei is dat ‘Jij en ik’, de nieuwe single van Thomas Berge. Volgens Thomas wordt dit dé zomerhit van 2012. Vergezeld van niet minder dan veertig missen en een lading BN’ers zingt en danst Thomas de zomer tegemoet. Het is een vrolijk liedje met een fijne beat. In de video komt opvallend veel vrouwelijk schoon voorbij, onder wie modemeisjes Josh Velthuizen en Maria Taylor. 

Artiesten in de bres voor de KWF Kankerbestrijding te Steenbergen
11-05-2012 18:56:00

In de aanloop naar de beklimming van de Alpe d'Huez op vrijdag 29 juni onder leiding van oud wielrenner Johan van der Velde, John de Does, Johan Vlemmix en Dirk Meeldijk helpen ook een aantal artiesten mee om een leuk bedrag bijeen te brengen. Op zaterdag 12 mei vindt er een 8 uur durende spinningmarathon plaats. in de zaal van cafe “de Joosse”  aan de Kaaistraat 12 te Steenbergen.

Clip nieuwe single Helemaal Hollands online
11-05-2012 17:41:00

Helemaal Hollands gaat als een raket! Het duo, dat bestaat uit Carlo en Leo, dook afgelopen maand de studio in om de oranje single ‘We gaan als een raket’ op te nemen voor het komende oranje-sport seizoen. Het toeval wilde dat iemand van OLA via via het aanstekelijke liedje te horen kreeg en bedacht dat het lied niet alleen perfect aansluit bij alle oranje hoogtepunten dit jaar, maar ook bij de 50ste verjaardag van het bekendste ijsje van Nederland. Ter ere van deze verjaardag van de Raket heeft OLA dit jaar De Oranje Raket gelanceerd als limited edition.

Nieuwe single voor Stefan
11-05-2012 14:01:00

De Brabantse zanger Stefan bekend als ex lead zanger van "Manfred Jongenelis" band "That’s it" en van het duo Patrick Dano en Stefan heeft weer een nieuw solo liedje opgenomen. Na de Engelstalige single "Standing on the edge" is hij weer terug met een nieuwe verassende Nederlandstalige single  getiteld “Jij bent een zegen”. Het nummer is geschreven tekst door Marc Daniels die ook verantwoordelijk is voor de muziek. De release van het schlagernummer zal in mei zijn maar de presentatie vindt plaats op vrijdag 8 juni 2012  bij Partycentrum Bet Kolen, Broekhovenseweg 111 te Tilburg.

Michelle (9) uit Spier brengt 'Een kind zonder moeder'
11-05-2012 08:59:00

Michelle is een meisje van negen jaar oud uit het Drentse Spier. Het is een meisje die weet wat ze wil, zingen. Tijdens een artiestenavond in Spier bij 't Drentsche leven leerde zij Jeroen Stevens en Robert RTV kennen. Michelle had een droom om eens een liedje op te nemen. Dat het allemaal zo snel zou gaan had Michelle, maar ook haar ouders niet verwacht. Ze ging samen met haar ouders naar de studio van Edwin Geres in Stadskanaal. Haar vader, Rinus Okken is misschien wel een voorbeeld geweest voor zijn dochter.

Singlepresentatie Martijn te Kampe in Doetinchem
10-05-2012 19:30:00

Op zaterdag 26 mei 2012 presenteert Martijn te Kampe z'n nieuwe single "Ik wil jou terug" bij Café - Zalencentrum "De Veemarkt", Veemarkt 4 te Doetinchem. Het nummer is geschreven door Tonny Magendans en opgenomen in z'n Small studio. Meewerkende artiesten zijn: Tommy Smit, Tonny Magendans, Tinus Hoekstra, Mike van Dijk, Ray van der Heiden, Michel Wolsink, Edwin Roelvink, Martin Sifoy en een mystery guest.

'Blij dat ik jou heb'...nieuwe single van Manuela
10-05-2012 18:09:00

Het begon eigenlijk allemaal in 2010 voor Manuela toen haar tante M.J van Deurssen vroeg om een liedje voor haar te schrijven op de muziek van André Hazes. Haar vader is immers groot fan Andre en zodoende kwam het dat ze voor hem ‘gewoon als aardigheidje voor z’n verjaardag’ het liedje; "Ik blijf je kind" opnam bij Ronald Moonen in studio Difference. Manuela bracht dit liedje live ten gehore tijdens haar vader’s verjaardag feestje en menige traan begon te rollen. Manuela kreeg op haar stem en liedje enorm goeie reacties.

Extra bussen ingezet voor Jannes in Ahoy!
10-05-2012 17:54:00

Dat zanger Jannes Wolters (38) zelf reikhalzend uitkijkt naar zijn komende megaconcert in Ahoy is nog normaal te noemen, dat zijn fans inmiddels ook al volop bezig zijn met de grote dag van 8 september is toch wel heel opmerkelijk. Voornamelijk in het noorden, oosten en midden van ons land blijkt de interesse voor het concert ongekend groot. Inmiddels zijn zelfs al extra touringcars besteld om alle fans die dag naar Ahoy te krijgen. ‘Ik weet dat ik een aantal zeer trouwe fans heb, maar dit is echt ongelooflijk,’ aldus Jannes.

Sjaantje komt niet uit de boom voor Jankobus Seunnenga
10-05-2012 17:49:00

Zijn eerste muzikale wapenfeiten waren die als punker… en niet zomaar één. In de jaren tachtig maakte Jankobus Seunnenga carrière met zijn punkpopband Kobus gaat naar Appelscha, door muziekkrant OOR betiteld als de beste punkband die Nederland ooit heeft gehad. Daarna verhevigt hij zijn activiteiten in het roemruchte ADHD-country & folkduo Pigmeat, waarmee hij speelt op o.a. Lowlands, Noorderslag, Dranouter, Bospop, Paaspop en in vele landen tot in Rusland toe.

Ad van de Gein stopt met Cocktail Trio
10-05-2012 17:42:00

Rasartiest Ad van de Gein is het langstlevende lid van het Cocktail Trio. In 1951 richtte hij samen met Tonny More en Carel Alberts het Cocktail Trio op en verrijkte Nederland en België met klassiekers als Kangoeroe Eiland, De sleutel van de jukebox, Batje 4, Petronella Puinpoeier, Alley Oop, Vlooiencircus en nog heel veel anderen. Ad trad op met, en componeerde voor zeker drie generaties artiesten.

Oceana maakt hét themalied voor het komende EK voetbal
10-05-2012 17:35:00

‘Endless Summer’ van de Duitse zangeres Oceana is hét themalied voor het komende EK voetbal. Mede door het WK in Zuid-Afrika twee jaar geleden werden officiële WK-liedjes ‘Waka Waka (This Time For Africa)’ van Shakira featuring Freshly Ground en het Coca Cola-lied ‘Wavin’ Flag’ van K’Naan flinke hits. Nu is de beurt aan ‘Endless Summer’ van Oceana. De verwachting is dat het officiële EK-nummer rond het event flink de aandacht krijgt. Euro 2012 vindt van 8 juni tot en met 1 juli plaats in Oekraïne en Polen.

Brabant-, Limburg- en Zeeland Toppers mogelijk ook als Radio programma.
09-05-2012 22:41:00

Sinds j.l. maandag worden de uitzendingen van Brabant Toppers ook uitgezonden op TV Limburg en CTV Zeeland., respectievelijk op maandag en donderdag bij TVL en meerdere malen per dag op CTV Zeeland. Vanaf september zullen Ivo Franklin en Tom van der Borst voor TV Limburg “Limburg Toppers” produceren en voor CTV Zeeland “Zeeland Toppers”, zodat beide provincies een eigen muzikale identiteit krijgen. Er komt mogelijk ook een radio versie van alle programma’s, waarvan de onderhandelingen volgende week starten.

Aukje Fijn maakt speciaal lied voor moederdag
09-05-2012 21:52:00

“Wat is geluk”, “De wereldbol”, “Als ik jou zie”, “Doe maar wat je kan”, “Als ik toch eens” en “Ben je verliefd”. Dit zijn allemaal titles van reeds uitgebrachte singles van Aukje Fijn. Aan dit rijtje kan “Mama ik wil je iets zeggen” aan worden toegvoegd. Het nummer is speciaal voor moederdag geschreven door Emile Hartkamp en Noris Padidar en opgenomen in de  Goldstar studio’s.   De inmiddels 13 jarige zangeres uit Wezep is allang geen onbekende meer in de artiestenwereld. Tegenwoordig staat ze op ieder Megapiratenfestijn gepland en menig artiest “met naam” ziet in haar een talent schuilen.

Armin van Buuren staat Nederlands elftal bij tijdens Europese Kampioenschappen
09-05-2012 20:36:00

De nieuwe track van Armin van Buuren, ‘We Are Here To Make Some Noise’, is het officiële strijdlied in de EK campagne van Radio 538. De single komt vandaag uit op platenlabel Armada Music en zal in uitingen van Radio 538 worden opgenomen. Het is niet de eerste keer dat de Nederlandse DJ/producer een thema nummer voor de voetbalwereld maakt.

Faillissement Brabant10 aangevraagd. Uitzendingen gaan voorlopig wel door
09-05-2012 17:12:00

Brabant10 heeft bij de rechtbank in Breda faillissement aangevraagd. Waarschijnlijk wordt eind deze week al het faillissement uitgesproken, meldt Omroep Brabant.  Bij de grootste commerciële regionale televisiezender van Nederland was woensdag niemand bereikbaar voor een toelichting, aldus BN de Stem. Eigenaar van Brabant10 is bouwbedrijf Heja dat vorige maand failliet werd verklaard. Curator Thijs Schraven weet dat het faillissement van Brabant10 is aangevraagd maar dat heeft Heja niet gedaan, meldde hij.

Nederlandstalige single voor The Kik
09-05-2012 17:03:00

Springlevend is de titel van het debuutalbum van The Kik, de Nederlandse beatformatie. De plaat is - in tegenstelling tot eerder werk - geheel Nederlandstalig. De eerste single - Simone - is net uit, de video bij het nummer staat sinds gisteren online. Springlevend verschijnt op 25 mei, in een samenwerking tussen Excelsior Recordings en Top Notch. Het is niet geheel voor het eerst dat de twee labels een dergelijk project samen aanpakken. Kees de Koning: “Excelsior en Top Notch hebben jaren geleden een vinyl-single van The Madd en Dio uitgebracht.

Mike M. en DUO DIE 2 bundelen krachten voor Oranje
09-05-2012 16:52:00

De laatste weken zijn Jean Huizing en Patrick Marel druk bezig geweest liedjes te maken met slechts één onderwerp: het EK Voetbal waarin Oranje hopelijk weer een hoofdrol speelt. Wordt Oranje kampioen?? Zijn de jongens van Van Marwijk de Duitsers, de Portugezen en de Spanjaarden te slim af?? We moeten Oranje steunen en Mike M. en Duo Die 2 doen dat met 2 liedjes die onmiskenbaar voor goede sfeer voor en tijdens en na de wedstrijden van Oranje zorgen. 

Niets is Marcel & DJ Elmar te dol
09-05-2012 15:05:00

De Leidse zanger Marcel de Nijs heeft samen met DJ Elmar een echte zomer knaller gemaakt met de titel Niets is te dol. Bij het horen van ‘Niets is te dol’ raak je direct in vakantie stemming en krijg je meteen zin in de zomer. Het nummer is vanaf nu officieel te downloaden via de legale download website’s en gaat zeer binnenkort ook de landelijke promo in. Marcel de Nijs heeft zijn sporen al ruimschoots verdient in de Leidse regio met zijn optredens op grote en kleine feesten en voor hem is dit zijn eerste officiële single.

Hans & Sipke hebben een nieuwe single
09-05-2012 14:54:00

Hans & Sipke hebben een nieuwe single uit. De single draagt de titel “Draai je om” en is de opvolger van “Ik mis je.” welke veel is gedraaid op de Nederlandse radio. Hans Wempe en Sipke van der Hoop hebben elkaar eind jaren '80 leren kennen op de Pabo in Sneek. Ze speelden samen in de Friese versie van de musical Joseph and his amazing technicolor dreamcoat. De musical was in Friesland een groot succes. Daarna zijn Hans & Sipke hun eigen weg gegaan.

Clip nieuwe single Anita & Ed online
09-05-2012 14:22:00

Enkele dagen geleden presenteren Anita & Ed hun nieuwe single getiteld "Mijn leven zou niets zijn". Deze kwam uit in het kader van hun 30-jarig huwelijk op 27 mei a.s. Dit komt ook in de tekst van het liedje tot uiting. Officieel is 30 jaar getrouwd geen jubileum maar het Zeeuwse duo wil er op deze manier toch even bij stil staan. Het is tegenwoordig toch een prestatie (zegt men), zeker als showbizz huwelijk, om zolang met elkaar getrouwd te zijn. "Wat ons betreft gaan we gewoon zo door met elkaar en met muziek maken, onze grote passie", aldus Anita & Ed.

Lindsay ontvangt Gouden Award voor haar album 'De sleutel van mijn hart'
09-05-2012 14:15:00

Een zéér leuke verrassing voor zangeres Lindsay afgelopen dinsdagavond bij de opnames van het muziekprogramma "annes Café" in Café Local te Antwerpen. Haar meest recente album "De Sleutel Van Mijn Hart" ging ondertussen meer dan 10.000 keer over de toonbank en voor die uitstekende prestatie kreeg de sympathieke Oost-Vlaamse een Gouden Award uit handen van Dré Hazes jnr. Samen met Dré bracht ze later die avond ook het nummer "Stap Voor Stap", het leuke duet waarmee ze in Nederland al 20 weken in de Top 20 staan, en dat ook op het gouden album "De Sleutel Van Mijn Hart" terug te vinden is.

Nieuwe single van Lucas & Gea
09-05-2012 05:02:00

Lucas & Gea hebben het alombekende oude piratennummer "Oh, baby don't go" in een gloednieuw jasje gestoken. "Oh baby don't go" welke gelanceerd werd tijdens het Megapiratenfestijn te Borger is inmiddels goed opgepakt bij de radiostations en piratenzenders. De bijbehorende videoclip is inmiddels opgenomen in cafe Dommering te Winschoten en wordt op dit moment afgemonteerd. Binnenkort is deze te zien bij  TV Oranje. Het lied zal ook zeker te horen zijn de komende optredens, waarvan het duo er één uit willen lichten.

The Boys of Holland brengen Nederland in Oranjestemming met EK voetballied 2012
09-05-2012 04:45:00

De Bredanaars Menno Goedhart (28) & Freek Haverman (27) hebben recent in de studio een swingend EK Voetballied ingezongen. Met als titel: Laat het EK beginnen! Het doel is uiteraard: Nederland en onze Oranjehelden in stemming en stelling brengen voor een klinkende eindzege tijdens het EK. Hard nodig, vinden ze, want het Europees Kampioenschap in 1988 is inmiddels alweer 24 jaar geleden.Menno Goedhart is de geestelijk vader van de tekst. Hij schreef het lied al werkende tijdens zijn bijbaan in een koekjesfabriek.

Het meest gezellig feestje van Den Haag is terug op het strand: Glitterclub on the beach!
08-05-2012 18:16:00

Haal je plateauzolen en glitterpruiken maar weer tevoorschijn, want zaterdag 26 mei zal Glitterclub het strand van Scheveningen weer aan doen. Discoballen, Hawaï bloesjes, afro pruiken, gouden kettingen, you name it. Glitterclub heeft het in huis om jou de ultieme disco beleving te geven. Alle 60`s, 70`s en 80`s hits van toen zullen de revue passeren om jou een Saturday Night Fever te bezorgen. De Glitterclub DJ`s zullen alle oude hits voor je draaien deze avond. Speciaal voor deze avond heeft de glitterclub Ron Funkytown, sir Djuke en DJ Waauw weten te strikken. Dus zoals je gewend bent van de Glitterclub: afro pruiken, glitterpakken en zonnebrillen, maar in combinatie met je glitter-opblaaskrokodil en glitterzwembroek! Niets is te gek. Zorg dat je opvalt en laat de wereld zien dat je totally glitter-minded bent!

2012 vol met hoogtepunten voor BLØF!
08-05-2012 17:15:00

Het zijn drukke tijden voor de mannen van BLØF. Dit jaar viert de band haar 20-jarig jubileum en pakt flink uit. Hoogtepunt van het jubileumjaar is het optreden in de Ziggo Dome op 3 november. "Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, en ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen.", aldus Paskal Jakobsen. Eind april verscheen 'Hier', de biografie van BLØF. Het boek was binnen enkele weken uitverkocht en men is nu al toe aan de tweede druk! De nieuwste single verkozen tot Radio538 Alarmschijf.

Djumbo gaat EK-strijd aan met Johan Derksen en Wilfred Genee
08-05-2012 17:06:00

Voetbalmannen Johan Derksen en Wilfred Genee, Lee Towers, Danny de Munk, Johan Vlemmix, Wolter Kroes en Gerard Joling krijgen vrouwelijke concurrentie. Met het EK in zicht is de strijd om een EK-hit ook losgebarsten. Voetbal is al lang geen mannensport meer, dus waarom zou het scoren van een voetbalhit een mannenaangelegenheid zijn? De drie meiden van Djumbo gaan dus voor "voetbal-emancipatie" en willen met "Kampioen Ole Olee" een gooi doen naar de EK-hit van 2012. Vrijdag 8 juni barst de strijd om het Europees Kampioenschap voetbal los.

Patrick Bos komt met nieuwe single
07-05-2012 22:50:00

Eindelijk is het zover, de nieuwe single van Patrick Bos is uit! Patrick Bos Die jarenlang bekendheid verwierf als de Venlose Frans Bauer, kreeg in 2002 een eigen gezicht, toen hij kwam met zijn eerste Single "Vrienden". Dit maakte zo’n indruk dat hij was te horen in het Tros programma van Daniel Dekker. Een tijd later volgde het album “Samen”. Met deze gelijknamige titel was Patrick o.a. te zien in het populaire muziekprogramma Sterrenpalet. Nu in 2012 verrast Patrick iedereen met zijn nieuwe single “Hier gaat niemand naar huis”.

Vriendenavond Dj Bompa en de Mens op Hemelvaartsdag in Wintelre
07-05-2012 17:36:00

Op donderdag 17 mei 2012 staat Kampeerboerderij 't Caves, gelegen in het bosrijkek gebied op de rand van de Kempen aan de Veneind in Wintelre de vriendenavond plaats van Dj Bompa en de Mens. Meewerkende artiesten zijn: Duo De Stoopjes, DuoNl, Twan van Brabant, Angela Teunissen, Berry Daamen, Danny Canters, Jan van Est, Mark Elbers,  Marco Rademakers, Johan Linssen, John Hospel, Eric Baghuis, Frank Verkooijen en Feestzanger Alex. De presentatie is in handen van de alom bekende Cindy Aarts. De entree bedraagt in de voorverkoop € 7.50 (via 040-2051805 of 06-13471881) en bij de avondkassa € 7.50. Het geheel begint om 20.15 uur. Dj Bompa (Frank) een ‘ouwe rot’ uit het vak, gaat al heel wat jaartjes mee. Deze muziek ‘goeroe’ is het brein achter veel songs welke hij heeft geschreven.

Moeflons scoren in België met 'Hey Lekker Ding!'
07-05-2012 16:56:00

De nieuwe single van feestband Moeflons doet het goed. Het nummer “Hey Lekker Ding!” wordt veel gedraaid op de Nederlandse radiozenders. De feestsingle doet het niet alleen in Nederland goed. Afgelopen zaterdag is het nummer van de Moeflons door VBRO gebombardeerd tot Trots-plaat en zal de komende week maar liefst 56 keer langskomen op de Vlaamse radio-zender die je kan vergelijken met het Nederlandse RadioNL. De Moeflons zijn heel erg blij met dit succes.“.“Fantastisch dat onze muziek ook over de grens aanslaat” aldus de Moeflons.

Album Jaman hoog in de top 100
07-05-2012 16:48:00

Het album "In M'n Dromen" van Jaman is binnengekomen in de album charts op nr 17!! Onlangs presenteerde Jaman zijn eerste studioalbum, getiteld "In M'n Dromen. Niets is aan het toeval overgelaten om hier een top album van te maken. De produktie lag in handen van Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Frans Duijts, Stef Ekkel). "In M’n Dromen", is het eerste studioalbum van de Overijsselse zanger, en laat echter ook een verdere verbreding in Jaman horen.

Auke de Vries lanceert nieuwe single en clip
07-05-2012 16:43:00

Binnenkort wordt de nieuwe cd single “Ik leef mijn leven “ van de Friese zanger Auke de Vries op de markt gebracht.  Momenteel wordt echter nog hard gewerkt  aan de videoclip voor dit nummer. Het decor voor de opnames van de videoclip vormde de Samba dansschool van Juan Carlos te Groningen. De afgelopen week vonden  de opnames plaats.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 29 mei t/m zondag 4 juni

                     Rein Mercha - Met hart en ziel

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl