RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
KnotsGek gaat voor landelijke bekendheid
05-07-2013 06:23:00

Het uit Tilburg afkomstige duo KnotsGek wil Nederland gaan veroveren met hun zoals ze het op zijn Brabants zeggen “Kei skone muziek”. In Brabant zijn ze vooral bekend omstreken het carnavalsgebeuren, maar waarom alleen met carnaval..volgens de jongens van Knotsgek staat het heel jaar in teken van een fijn fisje. De single die nu landelijk uit komt is een geweldige hit aan het worden, het kan ook niet anders met zo’n geweldige titel “We Zeggen Bijna en….?” . Een eersteklas feestnummer dat geproduceerd is door Harald Queens met zeker een hoog feest gehalte erin.  Vooral nu de zomer is aangebroken en de vakanties begonnen zijn worden we super vrolijk van dit nummer dat te downloaden is via de bekende portals.

100% NL start tweede radiostation!
04-07-2013 21:12:00

Het Ministerie van Economische Zaken heeft vandaag bekend gemaakt dat de organisatie achter het radiostation 100% NL een vergunning krijgt voor de exploitatie van een nieuw landelijk commercieel radiostation op FM. 

Piet-Cees van der Wel schrijft indrukwekkend intens en gevoelig lied voor overleden vriend
04-07-2013 15:02:00

Een indrukwekkend intens en gevoelig lied dat is geschreven na het overlijden van een vriend. Op donderdag 4 juli 2013 was het precies een jaar geleden dat hij is overleden. Ter nagedachtenis wordt het lied daarom op deze dag officieel uitgebracht. Alle opbrengsten van dit lied zullen aan de Nederlandse Hartstichting worden geschonken. Piet-Cees: “Vorig jaar overleed er plotseling een vriend van me. Net zo oud als ik, van het één op het andere moment was ie er niet meer. Hartaanval. Ik heb toen een paar weken nadat dat gebeurd was een liedje geschreven.

Nieuwe single Feestlift is 'Zo mooi'
04-07-2013 14:52:00

Feestlift werd geïnspireerd door het horen van de recente commercial van een bekend biermerk, waar het oorspronkelijke nummer “Voyage, Voyage” in voorkomt. Zanger Marco heeft de tekst herschreven en het resultaat is "Zo Mooi".. De feestact Feestlift heeft voorafgaand aan deze single een platencontract getekend bij "Holliwood Records". Dit label richt zich volledig op artiesten die onder contract staan bij de Van Hoevelaak Entertainment Group. Andere artiesten op dit label zijn Dean Saunders, Gino Graus en Matthijs Koning.

Ross & Iba vs Wolffman gaan de zomer in met 'Duna'
04-07-2013 14:34:00

Na de hits "Wassenaar" en "Ding Ding Ding" zijn het Ross & Iba en hun producer(dj) Wolffman die de officiële start van de zomer gaan verzorgen met hun nieuwe release 'Duna'. Het was Wolffman, (destijds ook al de producer van Wassenaar en Ding Ding Ding) die erin slaagde Ross & Iba uit hun winterslaap te halen en weer in de studio te krijgen. Er ontstond ouderwetse chemie en tijdens een daverend optreden in een uitverkochte Club Air te Amsterdam eerder dit jaar deden zij 'Duna' voor het eerst live.

Ronnie Ruysdael lanceert wederom feestknaller
04-07-2013 14:20:00

Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, is er weer in geslaagd om een typisch gezellig, aanstekelijk Ruysdael-plaatje te maken. De opvolger van de Youtube Hit ‘Eet veel bananen’ is het nummer ‘Ayayayay….’, een stadionvariant op de aloude Mexicaanse traditional. Ronnie heeft hier uiteraard zijn eigen draai aan gegeven. Zelf noemt hij het filosofisch, maar voor de gemiddelde luisteraar bezingt hij niet meer dan de glasharde waarheid: ‘het leven gaat meestal van links naar rechts, maar soms ook van achter naar voren’.

Gebroeders Ko live op Duitse tv
04-07-2013 13:35:00

Aanstaande zondag 7 juli is het exact 39 jaar geleden dat Nederland de WK finale met 2-1- verloor van Duitsland. Daarom wordt er een revanche wedstrijd georganiseerd tussen oud-Nederland en oud-Duitsland. Voor Nederland hebben zich onder andere Ronald de Boer, Willem Kieft, Erwin Koeman, de broertjes Witschge en John van ’t Schip opgegeven en voor Duitsland  ondermeer: Lothar Matthaus, Jurgen Kohler, Adreas Brehme en Oliver Neuville. Gerard en Ton zijn gevraagd om het evenement muzikaal op te luisteren.

Achterhoekse band Kiek Now Us gaat voor landelijke status
04-07-2013 05:31:00

Ruim een jaar is er gezocht en gewerkt aan de nieuwe dialectrock sensatie van Nederland die Carbid moest gaan heten. Na een maandenlange zoektocht, audities, repetities en teambuilding was er een muzikale basis gevormd, maar een geschikte zanger werd niet gevonden. Een onvermijdelijk einde van een bijzondere zoektocht naar de Stones van het platteland kwam in zicht, maar het project kreeg een bijzondere wending.

Egbert Dijkhuis heeft heimwee naar de kroeg
03-07-2013 21:38:00

"Heimwee naar de kroeg" , dat is de titel van de nieuwe single van Egbert Dijkhuis. De 47 jarige zanger riep de hulp in van Martin Sterken die het geheel produceerde. Martin heeft al een paar gouden nummers geschreven voor oa. Jannes, Arie Ribbens, Henk Wijngaard en Mieke. Egbert maakte vorig jaar naam bij het Glazen huis in Eneschede. Hij mocht daar live het nummer "De kastelein" zingen.

Woensdag 24 juli nieuwe single Anita en Ed
03-07-2013 19:46:00

Het altijd vrolijke duo Anita en Ed zijn, naast de vele optredens, volop bezig met de opnames voor het jubileum-album. Dit jaar zingt het echtpaar alweer 35 jaar samen. In november 1978 begon het als Anita en de EdgerBoys. Na 1 jaar kwam de eerste single A la vie la Mort. Vele singles en albums volgden hierna. Nu is er dus een jubileum-album in de maak welke in november uit gaat komen. Precies 35 jaar later dus.

Clip nieuwe single 'Vrouwuh 'van Johnny Gold online
03-07-2013 19:41:00

Zet Johhny Gold op een podium en voordat hij ook maar 1 noot zingt is het al een groot feest. De ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek heeft wederom een weergaloze feestkraker Op deze feestsingle getiteld "Vrouwuh" bezingt Johnny op aanstekelijke wijze zijn hartstochtelijke liefde voor vrouwen in het algemeen, en de mooie in het bijzonder …. en hij wil er niet eentje , nee nee …… hij wil ze allemaal. Een single die weer garant zal staan voor een hoog meezing en meezwaai gehalte.

Imca Marina na 10 jaar terug met nieuwe single
03-07-2013 17:08:00

Na ruim 10 jaar geen single te hebben uitgebracht, komt Imca Marina terug met het liedje “De Carrousel Van Geluk” Het liedje is van origine een Spaans liedje en is in 1978 al opgenomen, de tekst is geschreven door Imca Marina en restauranthouder/televisiekok Joop Braakhekke ( die de titel heeft bedacht) Nu, 35 jaar later heeft Imca de tekst herschreven naar deze tijd. Dankzij de aardbevingen in Groningen kwam Imca in contact met de 21-jarige producer/arrangeur/musicus Mark Pepping uit Eelde-Paterswolde.

Meerdere dromen uitgekomen voor Jeff
03-07-2013 11:32:00

Een nieuwe single uitbrengen, vieren dat je al 25 jaar muzikant mag zijn en veel geld ophalen om dromen van anderen ook waar te maken. Dat was het doel van zanger Jeff (Jeffrey Oud) afgelopen maandag. Of dat gelukt is? Volgens de genodigden is dat zeker het geval. Make a Wish Nederland nam € 2.150,- in ontvangst en dat was slechts een tussenstand! Via de rode loper kwamen de 500 gasten aan bij Cafe de Hoek in Wervershoof.

De RADIONL & TV Oranje Zomertoer start in Heerhugowaard
03-07-2013 00:00:00

Binnenkort trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten maken de muziekzenders er weer één groot Nederlandstalig feest van.

Studio 100 en Pathé organiseren exclusieve filmfeestjes
02-07-2013 21:06:00

Vanaf 31 augustus organiseert Studio 100 samen met Pathé Bioscopen unieke Piet Piraat filmfeestjes op 11 locaties in Nederland voor het nieuwe filmavontuur Piet Piraat en het zeemonster. De partijen hebben de handen ineen geslagen om een extra belevenis te creëren rondom dit vierde bioscoopavontuur van Piet Piraat en zijn kornuiten. "Studio 100 is zeer verheugd over de samenwerking met Pathé Bioscopen. Als creatief contentbedrijf zijn we steeds op zoek naar vernieuwing. Met dit nieuwe concept, waarbij we filmfeestjes organiseren met aanwezigheid van Piet Piraat bieden we een unieke beleving voor kids", aldus Studio 100. “De samenwerking met Studio 100 sluit goed aan bij Pathé en bij onze visie 'Pathé meer dan film'.

'Kijk de zon eens schijnen' van Alex vanaf 7 juli te downloaden
02-07-2013 18:39:00

De nieuwe single “Kijk de zon eens schijnen” van Alex is vanaf 7 juli te downloaden. Als extra bonustrack staat op de cd de nieuwe iets gepimpte versie van “Een bossie rode rozen” 2013. Volgens Alex is “Een bossie rode rozen” geüpgraded met nieuwe beats, nieuwe zang en allerlei instrumenten. “Ook de blazers van Marco Borsato hebben ingespeeld”, aldus de zanger.

Debuutsingle voor Overdijk & Lammers
02-07-2013 11:45:00

Henk Overdijk en Rick Lammers zijn na afronden van de School voor de Kunsten Groningen, begonnen met het schrijven van hun eigen cabaretvoorstelling “Liedjes voor de huisbaas”. Het wordt een muzikale voorstelling met uitsluitend eigen repertoire waarbij ze worden begeleid door hun vaste band bestaande uit Mark Pepping, Niels Boxem, Ferdi Veldhuis en Luuk Davidsz.

Thomas Berge tekent contract bij Cloud 9 Music
02-07-2013 11:29:00

Thomas Berge is niet alleen onlangs vader geworden, ook muzikaal slaat hij een nieuwe weg in. Deze week tekende Thomas, wiens echte naam Chiel Ottink is, een contract met muzieklabel Cloud 9 Music. Het label vertegenwoordigt o.a. Sharon Doorson, Hardwell, Leonie Meijer, Nick & Simon, 3JS en Shary-An. Het is alweer ruim een jaar geleden dat Thomas Berge zijn laatste album ‘1221’ uitbracht waarmee hij de achtste plek bereikte in de GFK Album Top 100. De 23-jarige zanger scoorde de afgelopen jaren maar liefst 7 top 10-hits.

Wesly Bronkhorst zoekt lokatie in Amsterdam voor release album
02-07-2013 10:50:00

Wesly Bronkhorst zoekt in Amsterdam naar de ultieme locatie om zijn album te presenteren. Op het moment legt hij samen met zijn producers de laatste hand aan zijn nieuwe album, dat in oktober uit gaat komen. Hij doet dit samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar. "Als jij had gedacht" is de eerste single van dit album en volgens de Amsterdamse zanger komen er 14 geweldige liedjes op te staan. Wesly is nauw betrokken bij dit album.

Yoeri L’Abée krijgt single ‘Melanie’ uitgereikt door Jannes
02-07-2013 10:35:00

Tijdens het muzikale evenement “Sterren on tour” op de kermis in Etten-Leur kreeg Yoeri L’Abée uit handen van Jannes z’n nieuwe single “Melanie” uitgereikt. "Ik volg je al een tijdje en dat zal ik ook zeker blijven doen", dat riep Jannes de duizenden bezoekers toe. Ook de presentatoren Emile Hartkamp en Rogier van Oosterhout sprakende lovende woorden over Yoeri. De 22 jarige zanger uit Etten-Leur bracht eerder al 6 singles uit te weten:  “Op zoek naar de liefde”, “Mijn allerstoutste dromen”, “Honderdduizend sterren”, “Maria Maria”, “Niemand anders” en “Toen ik jou zag”.  “Melanie” is speciaal voor Yoeri geschreven door Anita Antonissen en de muziek is afkomstig van Laurens van Wessel. Sinds de aftrap van Sterren on tour afgelopen januari in Eindhoven is Yoeri L’ Abée 1 van de artiesten die samen met o.a. Jannes, Mike & Collin, Wolter Kroes, Helemaal Hollands , Dean Sanders , Sieneke en Judith  regelmatig op het podium staat.

John West reikt cd Anthony uit
02-07-2013 01:25:00

De uit Brabant afkomstige volkszanger Anthony kreeg afgelopen zaterdag 29 juni uit handen van John West en platenlabel Rood-Hit-Blauw het eerste exemplaar van zijn nieuwe cd “Vergeef me” uitgereikt in een uitverkochte zaal (Linberg Plaza te Molenschot). Anthony .die hierna het woord nam en alle betrokkenen bedankte voor deze aandacht, trakteerde vervolgens alle aanwezige fans op een mini concert waarbij de tracks van het nieuwe album uiteraard voorbij kwamen.

Frans Duijts heeft het maar wat druk
01-07-2013 13:19:00

De nieuwe single van Frans Duijts “Blijf vannacht bij mij” doet het goed in het land. Op het moment is de zanger aan het werken aan een album, die medio oktober uit zal komen. Waar de albumpresentatie plaats gaat vinden is nog niet bekend. De zanger is er maar wat trots op, dat hij bij alle drie de pleinfeesten van de Tros aanwezig is geweest. “Dat zijn in totaal zes uitzendingen, die in Juli en Augustus worden uitgezonDen. Ik ben heel blij dat ik hier mocht optreden”.

100% NL zoekt look alikes
01-07-2013 13:15:00

Het radiostation 100% NL gaat deze zomer op zoek naar look alikes van Nederlandse artiesten. Luisteraars kunnen een foto van zichzelf uploaden als ze lijken op Nick of Simon, Anouk, Gers Pardoel, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis of een van de andere 100% NL artiesten.

Jannes gaat clips opnemen in Denemarken
01-07-2013 13:08:00

Jannes trad afgelopen zaterdag voor de tweede keer op tijdens het Smartlappenfestival in Hillegom. Bij binnenkomst keek de zanger even stiekem om de hoek en iedereen schreeuwde meteen al “Jannes”. De sjaaltjes gingen de lucht in en de zanger had eigenlijk meteen al zin om op het podium te stappen. “Dit is zo geweldig. Ik heb de eerste sjaaltjes al gezien en ze beginnen meteen te roepen.

Nieuwe single voor William Burg
01-07-2013 11:33:00

De liedjes van William Burg lijken wel een soapserie. Zijn eerste single van 2013 “ Toe laat me alleen” smeekte hij zijn geliefde om te gaan en nu de zomer in aantocht is komen de vlinders weer voorbij want is er ruimte voor een nieuwe liefde in “Jij kwam in mijn leven". Hoe mooi kan het zijn. William Burg is al lang geen onbekende meer in de vaderlandse show wereld. Al jaren komt jij met een van zijn cd’s langs via de diverse radiozenders. Een kroon op zijn muzikale inzet werd beloond toen hij vorig jaar oktober in een uitverkochte zaal zijn album presenteerde.

Vandaag verschijnt nieuwe single van René Schuurmans
01-07-2013 11:23:00

Vandaag 1 juli is de releasedatum van de nieuwe single ‘Is Het Waar?’ van Rene Schuurmans. Het was zanger Jeroen van der Boom die Rene tijdens Toppers in Concert tipte over deze fantastische volkse ballade. Rene mocht dit jaar wederom een optreden verzorgen tijdens de drie uitverkochte Toppers concerten in de Amsterdam ArenA. ‘Na afloop kwam Jeroen naar mij toe en zei ‘Ik ken een liedje dat geschreven is door mijn vriend Kees Koek en Rene Portegies en dat door Andre Hazes in 2001 is opgenomen.

Single succes voor Jelle B
01-07-2013 11:11:00

De in Dokkum geboren maar in Wytgaerd woonachtige zanger/gitarist Jelle B. gooit hoge ogen met zijn nieuwe single. Het is inmiddels zijn 4e single. De titel van het nummer is"Mooi". Het vrolijke nummer staat deze week op de 14e plaats van de Mega top 100.  In de afgelopen weken is de single op diverse radiostations uitgeroepen tot "favoriete" plaat.  Jelmer van Delft uit Mantgum zorgde weer voor een bijzonder filmpje. De single is opgenomen en geproduceerd door Waylon van der Heijden in zijn studio te Best. Deze was ook verantwoordelijk voor producties van o.a. Django Wagner en Gerard Joling.  Het liedje is geschreven door Arie Kuipers. Het belooft voor Jelle B. weer een enorm drukke zomer te worden. In de maanden juli en augustus staan er meer dan veertig optredens in de agenda.

Smartlappenfestival Hillegom trekt tussen 3500 en 4000 bezoekers
30-06-2013 14:52:00

Op zaterdag 29 juni werd in Hillegom weer het traditionele Smartlappenfestival georganiseerd. Dit gebeuren wordt jaarlijks op touw gezet, door Initiatiefrijk Hillegom en ook dit jaar kan er weer gesproken worden over een heel geslaagd evenement, dat vlekkeloos is verlopen. Het sfeertje was fantastische en er deed zich geen enkel incident voor. Naar schatting maakten tussen de 3500 en 4000 belangstellenden hun opwachting in de Hoftuin waar dit gebeuren plaatsvond.

Debuutsingle voor Roel van der Wielen
30-06-2013 11:16:00

Na 20 jaar brengt Roel van der Wielen zijn eerste single "Wat een heerlijke dag” op de markt. Roel werd in Sittard geboren in 1970 maar verhuisde vrijwel direct naar de Zaanstreek. Tijdens zijn tienerjaren ontwikkelde hij een passie voor het Nederlandse lied en een entertaintalent dat niet lang onopgemerkt bleef. Door zijn enthousiasme kreeg de zanger in menig café een microfoon aangereikt. Keer op keer liet hij vervolgens zien wat hij in zijn mars heeft Het entertainen zit Roel in het bloed. Zo presenteerde hij al meerdere evenementen, en was hij jaren lang de eerste presentator bij "The karaoke mega tour".

Gewoon Gezellig met Hans Steiger
29-06-2013 17:51:00

Zanger Hans Steiger heeft op vrijdag 28 juni een optreden verzorgd in het overvolle Hillegomse café “Gewoon gezellig” en gezellig was het gewoon. De Haarlemse zanger is in dit café een graag gehoorde en geziene gast. Naarmate de avond vorderde bleek dat Hans Steiger niet alleen over een fantastisch stemgeluid beschikt, maar ook over een behoorlijk uithoudingsvermogen en een repertoire, waar geen einde aan leek te komen.

Nieuwe single Robby Lee
29-06-2013 17:33:00

De spontane Brabants/Gelderse zanger Robby Lee heeft voor elk feest zijn gepaste nummers. Hij brak door met twee singles, 'Ik Voel Me Goed' en 'Mijn Zonneschijn', die bij vele Nederlandstalige radiostations werden gedraaid. Nu  komt Robby Lee met een opmerkelijke nieuwe single “Summer Fun” en wordt door kenners getipt als een serieuze kanshebber op een hitnotering. Het is een traditioneel Soka nummer  met een Nederlandse tekst geschreven en geproduceerd door Pim Schipperheijn. De bijbehorende videoclip is geproduceerd door Coen van Hoevelaak.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer komt er weer aan!
28-06-2013 18:17:00

Ook dit jaar trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer door het land. Samen met een groot aantal artiesten maken we er weer één groot Nederlandstalig feest van. Zoals je van ons gewend bent is de Zomertoer weer gratis toegankelijk.

Peter Beense heeft de Oranje Kroon
28-06-2013 16:34:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 1 juli is dat ‘Een Amsterdamse Nacht’ van Peter Beense. Als er iemand is die het nachtelijke kroegleven kan bezingen, dan is het wel deze Amsterdamse volkszanger. Met zijn nieuwe single levert Peter Beense een nummer af waar de gezelligheid vanaf druipt. Een meedeiner van jewelste waarmee hij gegarandeerd, na het zingen van de eerste noten, elk publiek op zijn kop zet. Het nummer is geschreven door Peter van Noort.

Zoon van zanger Dirk Meeldijk getrouwd
28-06-2013 14:57:00

Zanger Dirk Meeldijk was vanmiddag op het gemeentehuis van Hillegom zo trots als een pauw. Op haar eigen verzoek was het aan Dirk om zijn schoondochter, Melissa Timmermans weg te geven aan zijn jongste zoon Manuel Meeldijk. Dat was een prachtig moment, ook voor de aanwezigen in de trouwzaal. Terwijl het nummer “Zij”van André Hazes werd gedraaid, kwam de zanger met zijn toekomstige schoondochter de trouwzaal ingelopen.

Nick & Simon lanceren videoclip in grensverleggende eigen App
28-06-2013 00:00:00

Nick & Simon lanceren vandaag hun eigen officiële Nick & Simon applicatie voor iOS en Android toestellen. De app toont middels een livestream niet alleen alles wat het populaire duo post op hun eigen social media kanalen, maar ook alle social media berichten van fans over Nick & Simon. De Nick & Simon app bevat bovendien een VIP member gedeelte met exclusieve content, waaronder nooit eerder vertoonde foto’s, backstage video’s en clips.  Vanaf vandaag is de videoclip behorend bij de nieuwste single ‘Geluksmoment’ een week  lang exclusief via de app te bekijken.  

'Ik ben verliefd'...nieuwe single voor Sasja Brouwers
27-06-2013 20:48:00

Sasja Brouwers zong afgelopen zondag bij “Meer Hollands” van Meer Televisie in Nieuw Vennep voor het eerst haar nieuwe single “Ik ben verliefd”. Deze nieuwe single viel bij het publiek duidelijk in de smaak. Het betreft  een vrolijk up tempo nummer, zoals de fans gewend zijn van Sasja. De spontane zangeres vond het wel weer eens tijd voor een meezinger. Ze vond het wel spannend om haar nieuwe single te presenteren.

Marlous schrijft weer een eigen nummer
27-06-2013 19:45:00

Marlous is weer bezig met het schrijven van een eigen nummer Na haar eerste eigen nummer “Verboden liefde”, die zij in april heeft uitgebracht is ze nu weer in de pen geklommen. Het eigen liedjes schrijven is haar goed bevallen en “Verboden liefde”doet het nog steeds erg goed. “Daar ben ik erg blij mee. “Verboden liefde”is oorspronkelijk een Mexicaans liedje dat ik me helemaal eigen heb gemaakt. Het is een Zomers nummermet raggaeachtige invloeden. Ïk heb het nummer niet vertaald, maar er een eigen tekst op geschreven”.

Tweede single voor duo ZUS
27-06-2013 18:45:00

Na het succes van hun debuut single “Ik wil met jou naar de zon”, zijn Bo en Kiki er helemaal klaar voor. De vakantie begint en ze gaan heerlijk naar het zuiden, Frankrijk wel te verstaan. Deze nieuwe single met de titel "In mijn rode cabrio" is vanaf nu te verkrijgen en de meiden zijn echt klaar voor de zomer. Bo (16) & Kiki (13) zijn naast druk met school een goede basis aan het leggen voor hun zangcarrière. Niets overhaasten maar bezig zijn met wat ze leuk vinden en dat is ook duidelijk te horen in deze gloed nieuwe productie.

Nieuwe single Anouk ‘Pretending As Always’
27-06-2013 16:28:00

Deze week week brengt Anouk haar nieuwe single ‘Pretending As Always’ uit. Het melancholische nummer is de tweede single van Anouks album ‘Sad Singalong Songs’, dat vorige maand uitkwam. De bijbehorende video is onderdeel van de korte films die regisseur Dana Nechuschtan maakte bij vier nummers van het nieuwe album, waaronder ‘Birds’. In de achterstevoren afgespeelde videoclip zijn onder anderen Teun Luijkx en Hannah Hoekstra te zien. Anouk zelf heeft een cameo als hoogblonde hondenbezitster.Afgelopen dinsdagavond was Anouk te gast bij ‘Linda’s Zomerweek’.

Glenn van Dijk klimt weer op de trekker
27-06-2013 15:36:00

Glenn van Dijk is gedwongen door het huidige politieke klimaat weer op de trekker de klimmen. Maar dat doet hij wel met plezier, met in zijn gedachte z’n eerste hit “Schatje ik haal je met de trekker op” natuurlijk. De uit Huissen afkomstige zanger is samen met zijn producer Peter van Nierop en Pascal de Vormer de studio in geknald om een liedje te maken voor al zijn trekker fans. Glenn is trots als een trucker op het resultaat, en de eerste reacties van zijn fans zijn ook al binnen “Helemaal Top”. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: