RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jubileumsingle voor Janneke de Roo
05-10-2012 16:02:00

Dat Janneke de Roo een voorliefde heeft voor de muziek van Vicky Leandros is geen geheim. Op haar albums kom je vele nummers van haar tegen. Het was voor Janneke een wens om "Ik hou van het leven" op haar komende album te plaatsen. Dat zal ook gebeuren en werd 14 dagen geleden bekend gemaakt en alvast ter download aangeboden . Maar dat er nadien zoveel zou gebeuren dat was niet voorzien. Regionale zenders in Nederland en België gingen het nummer draaien en bijna dagelijks kwamen er verzoekjes per mail of telefoon binnen.

K3 Bengeltjes 12 december 2012 in de bioscoop
05-10-2012 14:59:00

Op 12 december 2012 brengt Independent Films de nieuwste Studio 100 film K3 BENGELTJES uit in de bioscoop. K3 BENGELTJES wordt Josjes' filmdebuut en je ziet K3 zoals je ze nog nooit hebt gezien! Karen, Kristel en Josje zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes komen een weekendje in hun appartement logeren. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten. In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling ‘Bengeltjes’ waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen ‘bengeltjes’ maakt.

LA The Voices voor Zwitserland naar Eurovisie Songfestival?
04-10-2012 21:16:00

De groep LA The Voices ,die opgericht is door Gordon,heeft zich beschikbaar gesteld om voor Zwitserland uit te komen op het komende Eurovisie Songfestival. De Zwitserse televisie houdt ieder jaar een open inschrijving. Iedereen krijgt op deze wijze de gelegenheid om dit land te vertegenwoordigen op het ESF. Voor hen die het nog niet weten, het ESF zal dit jaar op 18 mei in Malmö Zweden worden gehouden.

Berry Damen telt af
04-10-2012 15:32:00

Aanstaande zaterdag is het zover! Dan presenteert Berry Damen z'n nieuwe single in Terheijden. Partycentrum "De Gouden Leeuw", Raadhuisstraat 13 zal weer omgetoverd worden tot een grote Nederlandstalige tempel. Het belooft een drukte te worden. Op de socialmedia wordt al volop gespeculeerd over de presentatie. Van facebook zijn al meer dan 190 mensen aanwezig . Vanaf 20.00 uur zijn er gastoptredens van Mulder & Mulder, Jolanda Zoomer, Jan van Est, Joeri Plazier en vele andere. De entree bedraagt inclusief single € 5.00. Berry laat verder weten dat de clip enkele weken geleden. op het strand al op is genomen met heel veel mooie dames. Nou....wij laten ons verrassen.

Django Wagner presenteert zijn nieuwe album
04-10-2012 14:37:00

Django Wagner heeft zijn nieuwe album ‘Als de nacht…’ gepresenteerd. Voorafgaand door een optreden van de Basily Boys is het Antje Monteiro die het eerste exemplaar van het album mag overhandigen. De band tussen Antje en Django komt voort uit de gipsy achtergrond die beiden hebben en het feit dat Django ook deel uit maakt van het nieuwe programma.....

TV Oranje van start met ‘DE VLAAMSE TOP 10’
04-10-2012 13:46:00

Op dinsdag 9 oktober is bij TV Oranje de eerste aflevering te zien van het wekelijkse muziekprogramma ‘DE VLAAMSE TOP 10’. De muziekzender, die in België al sinds 2006 wordt doorgegeven door TV Vlaanderen, verwacht hiermee niet alleen haar Vlaamse kijkers een plezier te doen maar ook het Nederlandse publiek een uitstekend programma van hoge muzikale kwaliteit voor te kunnen schotelen.  ‘DE VLAAMSE TOP 10’, dat wordt geproduceerd door MENT TV, is dankzij TV Oranje nu te bekijken in heel Nederland.

Meidengroep Djumbo viert 8-jarig bestaan met groot kinderfeest
04-10-2012 13:32:00

Meidengroep Djumbo drukt al 8 jaar een stempel op de Nederlandse kindermarkt en is daarmee de langstlopende Nederlandse meidengroep. Dit heugelijke feit vieren de drie Djumboleden,  Lotte, Lindsy en Samantha, dit jaar in Den Haag. Woensdag 24 oktober zal er in het Paard van Troje om 13.00 een speciale TotallyKidz Djumbo-editie plaatsvinden. 24 oktober is de Haagse poptempel voor een keer het domein van de jongste. Naast een optreden van Djumbo zijn er gastoptredens van Tim Douwsma, Jeronimo, Rolf Sanchez en de Junior Dance-finalisten.

Nieuwe single voor De Wannnebiezz
04-10-2012 04:39:00

Sinds vandaag is de nieuwste single van de Wannebiezz een feit. Na de succesvolle cover "Kangoeroe Eiland" komen Arie, Rocco & Gilles met een bewerking op een hit uit de jaren ´70 van Nana Mouskouri. Met de titel "Goeiemorge zonneschijn" brengen de 3 Rotterdamse entertainers, volgens eigen zeggen, de zonnigste herfst-hit van 2012 uit. Goeiemorge zonneschijn moet een einde maken aan het sombere gechagrijn in Nederland. De Wannebiezz bezingen situaties en mensen die we allemaal wel herkennen.

Volop nieuws over Nick & Simon
03-10-2012 20:45:00

Op 16 november verschijnt de nieuwe single van Nick & Simon. ‘Ze Lijkt Net Niet Op Jou’ is afkomstig van het onlangs verschenen album ‘Sterker’, die afgelopen vrijdag binnenkwam op nummer 1 in de GFK Album Top 100. De nieuwe single zal 16 november verkrijgbaar zijn als speciaal drieluik met daarin exclusief materiaal van het Carré concert. Naast de nieuwe single lanceren Nick & Simon hun nieuwe website en een YouTube kanaal waarop alle clips, nog nooit eerder verschenen video’s én het volledige concert ‘Altijd Dichtbij’ te zien zijn.

Niels Duinker in het Guinness Book of World Records 2013
03-10-2012 19:50:00

Vorig jaar verbrak Niels Duinker een wereldrecord! Nu staat hij in het nieuwe "Guinness book of World Records" met z'n wereldrecord voor het langst geblinddoekt jongleren. Direct na het verschijnen van het boek, ontving hij van de producent van Koffietijd een uitnodiging voor deze ochtendshow op RTL4.Verder laat Niels weten dat hij onlangs voor een lunch werd uitgenodigd op Paleis Noordeinde door Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Hij trad op in Holland Casino....

Schlagerkoningin Laura Lynn lanceert nieuw album
03-10-2012 19:34:00

Schlagerkoningin Laura Lynn geniet momenteel samen met haar vriend Matthias en hun dochtertje Eliana, met volle teugen van het kersverse gezinsgeluk. Maar, zoals ze steeds zelf heeft aangegeven, hoeven haar vele fans niet te panikeren, want ze zal spoedig terug op de bühne staan om hen te laten kennismaken met haar gloednieuwe nummers. Laura nam tijdens haar zwangerschap namelijk een nieuw album op en ze staat te popelen om dat te delen met iedereen.

Nieuwe single voor Djano Weiss
03-10-2012 19:24:00

De nieuwe single van Djano Weiss, ‘Jij laat me lachen, laat me leven’, is de uitkomst van een samenwerking tussen de producers Peter la Haye en Manfred Jongenelis. De laatste speelde de accordeonpartij in voor de single van Djano die werd geproduceerd in de studio van Peter la Haye in Zoetermeer. Djano groeide op in Den Haag te midden van een zigeunerfamilie maar woont inmiddels in Spijkenisse onder de rook van Rotterdam. Deze in 1980 geboren zanger is sinds zijn twaalfde met muziek bezig.

Paul de Graaf presenteert de videoclip Arjen (Je was alles tegelijk)
03-10-2012 19:17:00

Het lied beschrijft het afscheid van een bijzonder persoon, en is tevens een ode aan het leven. Arjen was een kleurrijk mens, die de spil was van een grote groep vrienden en creatievelingen. Met zijn golven van ideeën, enthousiasme en organisatorisch vermogen bracht hij mensen bij elkaar. “Als de dag van gister herinner ik mij dat het met zijn begrafenis prachtig weer was. Het lied beschrijft het gemis van en dierbaar persoon, en is tevens een ode aan het leven.

Eenmalig concert LA The Voices samen met The New Symphonics in Arnhem
03-10-2012 19:03:00

Na de succesvolle tournee ‘Because we Believe’ komen de heren van LA The Voices eenmalig met een spetterend concert in de Rijnhal Arnhem samen met The New Symphonics onder leiding van Maurice Luttikhuis waarin je al hun hits kunt beleven.  Een uniek combinatie met LA The Voices en het orkest in een meeslepend muzikaal spektakel. De aanvang van het concert is om 20.15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 30.50.

'Ik mis je'...nieuwe single van DuoNL
03-10-2012 18:11:00

DuoNL lanceert de nieuwe single "Ik mis je" als voorloper van het album welke eind oktober uit zal gaan komen. De titel hiervan zal zijn: "Zoals wij zijn". De nieuwe single heeft volgens insiders duidelijk de DuoNL sound, waar het duo zich in gevonden heeft. Eerder dit jaar brachten ze al een aantal nummers uit in dit genre te weten: 'Ga nooit meer van huis" en "Dans nu nog eenmaal met mij".

Wim & Miranda presenteren nieuw album 'Dromen'
03-10-2012 18:03:00

Wim & Miranda presenteren op zaterdagavond 13 oktober hun nieuwe album 'Dromen". Tijdens de cd-presentatie zijn er optredens van diverse artiesten: De Wuko, Ard Eggens, Jeroen Stevens, Liza Santanera, Bowe, Duo Johan & Henk en Duo Wim & Miranda zelf. Wim & Miranda zijn trots op hun nieuwe, tweede plaat en willen deze graag op feestelijke wijze presenteren voor een groot publiek. Deze presentatie vindt plaats in buurthuis 't Streekje aan de Markeweg 27 in Ter Apel. Op het gloednieuwe album Dromen staan zes nummers.

Manouk Pheifer in het programma Musical Momenten op Efteling Radio
03-10-2012 06:56:00

Op zondag 7 oktober a.s. zal Manouk Pheifer (9 jaar) te gast zijn in het programma Musical Momenten op Efteling Radio dat gemaakt wordt vanuit Theater de Efteling. In De Musical Momenten van... staat elke week een musicalster centraal. Komende zondag is het de beurt aan Manouk Pheifer, de jongste tot nu toe!

Beleef de echte kerstsfeer met Frank van Etten & Friends
02-10-2012 21:00:00

Van 27 tot 30 november 2012 organiseert FP2000 Events in samenwerking met Frank van Etten en Hotel "Der Brabander" een geheel verzorgde 4-daagse Kerstreis naar Winterberg gelegen in het Sauerland (Duitsland). U verblijft in een knusse kamer, geniet elke ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet en 's-avonds van een heerlijk keuzediner, waarbij we u op donderdagavond zelfs een feestelijk 5-gangen Kerstgala-diner serveren. Zowel "Der Brabander" als de omgeving zijn in deze periode al volop in de Kerstsfeer. In de sfeervol verlichte winkelstraten komt de geur van Glühwein en Bretzels u tegemoet en binnen is het door alle kerstversiering extra gezellig.

Overvol programma op Sneeker Dweildag
02-10-2012 19:53:00

Vanwege een overweldigende aanmelding van kapellen voor de Sneeker dweildag die op 6 oktober wordt gehouden, moest het programma afgelopen weken drastisch worden aangepast. Maar liefst 16 kapellen uit het gehele land verlenen hieraan hun medewerking, terwijl een 17e zelfs op de reservelijst staat! In plaats van vijf locaties moesten er 2 aan worden toegevoegd. Een juryteam van maar liefst 20 personen is de hele middag aan het werk om de verschillende kapellen te beoordelen.

Maico komt met nieuwe single
02-10-2012 19:42:00

“Zij houdt nog steeds van hem” is inmiddels alweer de 4e single van Maico, de 17 jarige talentvolle zanger uit Enschede, die in de zomer van 2010 mee deed aan een talentenjacht in Oude Pekela en daar de eerste plaats in de wacht wist te slepen. De jury was unaniem van mening dat hij het publiek het beste wist te amuseren met zijn zang en performance. Maico kwam vervolgens in contact met Lucas Hulshof van het welbekende duo Lucas en Gea. En vanaf dat moment ging het snel.

Racoon viert jubileum in Heineken Music Hall
02-10-2012 19:35:00

Op zondag 17 maart 2013 geeft Racoon een concert in de Heineken Music Hall. De band viert op deze avond haar 15 jarig jubileum. Waar de band eerder dit jaar in een speciale XL bezetting een concert gaf in een uitverkochte HMH, staat het komende concert in het teken van de beste liedjes uit de afgelopen 15 jaar van Racoon. Zo scoorden de Zeeuwen grote hits als 'Love You More', 'No Mercy' en 'Liverpool Rain', speelden ze meerdere malen op Pinkpop en ontvingen ze afgelopen jaar een Edison en drie 3FM Awards. Het jubileumjaar startte op 28 september met de publicatie door Kick Uitgevers van het boek 'Racoon: Alles voor het liedje' en de start van een uitverkochte Racoon theatertournee.

Gertjan Piek presenteert solo-album op 13 oktober in Winsum
02-10-2012 18:07:00

Met de première afgelopen juli van de voorstelling “Daar in de verte” in een uitverkocht Prinsentheater te Groningen kwam voor Gertjan Piek uit Sauwerd al een grote wens uit. Op 13 oktober wordt daar een hoofdstuk aan toegevoegd, namelijk de presentatie van de cd met liedjes uit deze voorstelling. De muziek en de teksten hiervoor schreef Piek zelf, de arrangementen zijn van Jeremy Ebell. Op de cd staan 11 Nederlandstalige chansons waarvan enkele al twintig jaar geleden geschreven zijn.

Het beste van Mooi Wark nu op dubbele verzamelaar
02-10-2012 17:51:00

Al 20 jaar is de naam Mooi Wark een begrip onder boeren, burgers en buitenlui. Nu is het beste werk van de succesvolle jaren verzameld in deze dubbele verzamelaar. Aangevuld met enkele nieuwe nummers die nog nooit op cd zijn verschenen. In 20 jaar tijd is Mooi Wark uitgegroeid tot een van de meest succevolle bands op festivals, oa Lowlands, Zwarte Cross, Festyland, Stoute cross, Dutch Valley en natuurlijk de laatste zaterdag van oktober het Siepelfestival.

Albumpresentatie Wesley Klein daverend succes
02-10-2012 10:28:00

Wat een feest was het de afgelopen week. Met optredens van diverse gast artiesten in In Casa te Leiden was de album presentatie een groot succes. In Casa stond op zijn kop en was uitverkocht. De sfeer zat er in en werd hardop meegezongen. Na zijn overwinning in het tv-programma Popstars heeft de carrière van Wesley een enorme vlucht genomen. Inmiddels heeft de Wesley definitief besloten als Nederlandstalige levenslied zanger door te gaan.

HuneFestival Ruinerwold trilt op grondvesten
02-10-2012 09:46:00

Liefhebbers van het stevigere rockgenre komen zaterdag 13 oktober ongetwijfeld aan hun trekken tijdens het HuneFestival in het Drentse Ruinerwold. Vorig jaar was de Tribute To Monsters of Rock al zeer spectaculair te noemen. Ook dit keer zijn het niet de minste acts die het op het podium staan. Met een line-up bestaande uit: Up The Irons (Iron Maiden tribute), High Voltage (AC/DC Tribute) en Jurassic Park laten deze zware jongens uit de rock-scene Ruinerwold ongetwijfeld even op haar grondvesten trillen.

Download gratis de nieuwe feestsingle van De Gangmakers
01-10-2012 15:08:00

Naar aanleiding van de crisis hebben "De Gangmakers" onder het genot van een biertje het lied "Hard werken weinig verdienen geschreven", een lied waar veel mensen zichzelf in terug kunnen vinden in deze tijd. Het geheel is samen met muziektovenaar Kees Tel uitgewerkt en het is een feestknaller van de bovenste plank. De heren hebben al bewezen dat zij weten wat echt feest maken is. Keer op keer staat de hele tent op de kop.

Aanstekelijke nieuwe single voor Rudy de Wit
01-10-2012 13:54:00

“Enkel Een Lach Van Jou” is de aanstekelijke nieuwe single van de uit Tilburg afkomstige zanger Rudy de Wit. Na eerdere singles “Als Jij Me Aankijkt”, “Mijn Leven Is Zo Koud Zonder Jou” en “Geen Euro Meer Te Makken” ging Rudy voor deze single de samenwerking aan met producer Harald Queens. Ondersteund door een mooie videoclip zal Rudy de Wit naar verwachting hoge ogen gaan gooien met deze geweldige productie. (HIT IT! Music).

Dennie Christian en Mieke speciale gasten tijdens albumpresentatie Marco de Hollander
01-10-2012 13:07:00

Naast de recente hits  ‘Ik zie altijd liefde in je ogen’‘Mijn Vriend’ zal ook zijn nieuwe single 'Het leven is te mooi' op het album staan. Maar het album bevat ook een uniek duet. Dit alles wordt gevierd tijdens het Hollandse Sterren Gala in Sporthal de Vlinder in Ter Aar. Met optredens vanHelemaal Hollands, Sieneke, Janneke de Roo en Ronnie Tober uiteraard Marco de Hollander wordt dat een echt gala. Maar uniek wordt zeker dat Dennie Christian en Mieke speciale gasten zijn.

Dana Winner geeft 6 kerstconcerten
01-10-2012 12:59:00

Met maar liefst 6 kerstconcerten zal Dana Winner in december door Nederland en België reizen. Onder begeleiding van het 50-koppig mandoline-orkest "Estrellita", met als dirigent Benny Ludemann, en met medewerking van Erik Vlasblom belooft het weer een sfeervol en warm eindejaar te worden. De mooiste kerstliedjes zullen de revue passeren in een avondvullend programma. De premiëre is op 14 december in Beveren (België). Deze voorstelling is bijna uitverkocht, dus hiervoor moet je wel heel snel zijn. Voor volgende data zijn er nog volop tickets verkrijgbaar:15 december  Hengelo (NL), 16 december  Damme (B)...

Gradje komt met feestknaller
01-10-2012 12:43:00

Door drukte in het land en buitenland met diverse optredens is het even stil geweest rond Gradje. Binnenkort gaat er weer iets groots te gebeuren, laat de Brabantse zanger weten aan de media, In november zal er weer een nieuw nummer worden opgenomen. Dat het een feestnummer gaat worden staat wel vast. De titel wil hij nog niet verklappen.

Nieuw album voor Henk Wijngaard
01-10-2012 12:02:00

De nummer 1 trucker van Nederland laat met een nieuw cd-album van zich horen! Het studioalbum bestaat uit 15 fantastische nieuwe tracks die Henk Wijngaard op het lijf geschreven staan. Samen met uitstekende studiomuzikanten zoals John Roffel (Mooi Wark), Johan Janssen (Pedalsteel) en Cindy Oudshoorn (Kayak) en hitproducer Martin Sterken is een meer dan uitstekend album geproduceerd waar in de typische Henk Wijngaard sound in ieder liedje terug te vinden is.

Top 10 hit en Buma NL Award voor Danny Froger
01-10-2012 11:52:00

Afgelopen week mocht Danny Froger al de 'Buma NL Award' voor 'Beste Nieuwkomer' in ontvangst nemen en nu scoort hij ook nog zijn eerste Top 10 notering met het nummer 'Harder'. Wist hij met zijn eerste single 'Vandaag'  de zestiende plaats te bereiken, vandaag stijgt hij met het nummer 'Harder' van 36 door naar nummer 9. In alle andere hitlijsten van o.a. Radio NL, TV Oranje en Sterrren.nl staat het nummer op de 2e plaats. Ongekend succes voor de zoon van René Froger die geheel op eigen wijze de paden van het artiestenvak bewandelt en dus niet geheel zonder succes.

Nieuwe single voor Piepschuim
30-09-2012 12:12:00

Piepschuim won in 2005 de Nederpopprijs en stond in het voorprogramma van Stuurbaard Bakkebaard en De Kift. Piepschuim speelde in radioprogramma’s als Cappuccino, BNN’s Brommers kiek’n en Spijkers met Koppen, en live in Reaction bij TMF. Bovendien stond Piepschuim op toonaangevende Nederlandse en Belgische Festivals als Oerol, Zwarte Cross en Festival van Verwondering in Kortrijk (Be) en het alles lijkt erop te wijzen dat Piepschuim de grote sensatie van Lowlands 2012 gaat worden.

Jeronimo speelt hoofdrol in 'The Battle' en z'n nieuwe single 'Firefly' is de titelsong
30-09-2012 11:39:00

2012 was een druk jaar voor het multi-talent Jeronimo. Zijn eerste album ‘One Kiss’ kwam uit. Hij zong de titelsong ‘Gi-Ga-Gantisch’ voor de nieuwe Efteling Musical, het Cartoon Network Asia Pacific maakte hem tot ambassadeur en binnenkort moet hij voor promotie naar landen als de Phillipijnen, Maleisie en Singapore.  Maar ook als acteur bleef hij aktief.  Samen met Youp van ’t Hek, Liz Snooink en Beau van Erven Doorens behoort hij tot de Nederlandse stemmencast van de speelfilm Asterix en Obelix bij de Britten. (release 17 Oktober 2012)

Opbrengst van 'De St. Willebrord sessies' naar Artsen zonder Grenzen
30-09-2012 11:20:00

De Bikewriters, een groep van schrijvers en muzikanten die samen één ding gemeen hebben: de liefde voor de wielersport. Dit inkomsten van de cd en dvd gaan naar Artsen zonder Grenzen, blueOn bike verzorgd de verkoop ook geheel belangeloos. Maar het resultaat van het project is niet alleen de ondersteuning van Artsen zonder Grenzen.

Peter Koelewijn zingt klassieke versie van 'kom van het dak af'
29-09-2012 14:45:00

Peter Koelewijn heeft samen met het Matangi Kwartet in het AVRO Radio 4-programma VIRUS een klassieke versie van zijn hit ‘Kom van het dak af’ laten horen. Koelewijn vond het erg leuk om zijn klassieker in een uitvoering voor strijkkwartet ten gehore te brengen in de klassieke late night show bij Jan Willem Roodbeen: "Toen ik gevraagd werd vond het een heel leuk idee, vooral omdat het een strijkkwartet is.

Rachel lanceert nieuwe clip
29-09-2012 13:22:00

De nieuwe single van één van Nederlands jongste zangtalenten, Rachel Traets, is vanaf vandaag te zien op YouTube met de gloednieuwe videoclip! De single is een groot succes in de Kids Top 20, waar hij momenteel op 4 staat. Bekijk hier de videoclip van Knock-Out. Knock-Out is afkomstig van het album ‘Teenager’ dat eerder dit jaar werd uitgebracht. De 14-jarige Rachel Traets komt uit het Brabantse Wouw. In 2011 won zij het Junior Songfestival met het liedje ‘Ik ben een Teenager’ en werd ze 2e tijdens het Junior Eurovisie Songfestival.

Rene Schuurmans ontvangt nieuwe album 'Lach & Geniet’ uit handen van Frans Bauer
29-09-2012 13:12:00

Rene Schuurmans was gisteren te gast bij de eerste theatervoorstelling van Frans Bauer in Theater Markant in Uden. Plots werd hij door Frans het podium opgevraagd waarna het orkest zijn nummer 'Hela Ho’ begon te spelen. Na een korte toespraak van Frans Bauer ontving Rene Schuurmans uit handen van de populaire volkszanger het eerste exemplaar van zijn nieuwe album 'Lach & Geniet'. 'Met een team van muzikale en inspirerende mensen heb ik ruim twee jaar gewerkt aan mijn muzikale volgende stap.

Ruth Jacott valt tijdens generale repetitie van toneel en breekt voet
29-09-2012 13:05:00

Tijdens de generale repetitie van haar nieuwe theatershow ‘A Lady on Stage’ is Ruth Jacott gisteren, aan het eind van de middag, van het podium gevallen. Na haar onfortuinlijke val werd ze direct naar het ziekenhuis gebracht waar geconstateerd werd dat Ruth drie middenvoetsbeentjes heeft gebroken. Dit betekent dat Ruth de komende maanden absolute rust moet houden en niet in staat is haar theatertournee te beginnen. Vanavond zou de allereerste try-out plaatsvinden voor een uitverkocht Theater De Leest in Waalwijk en ook de komende voorstellingen in oktober, november en december.

Marco de Hollander heeft de 'Oranje Kroon'
29-09-2012 02:08:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 1 oktober is dat ‘Het leven is te mooi’, de nieuwe single van Marco de Hollander. Met deze potentiële hit doet Marco de titel ‘vrolijkste volkszanger van Nederland’ opnieuw eer aan! De clip is opgenomen rond een sfeervolle boerderij in Marco’s woonplaats Ter Aar, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor clown Menno. 'Het leven is te mooi' is de voorloper van het nieuwe album van Marco de Hollander. De clip is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl