RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
RADIONL draagt 2 zenders over aan SIMONE FM
26-05-2013 16:08:00

RADIONL heeft 2 van haar zenders in de provincie Groningen overgedragen aan SIMONE FM. Vorige week werd bekend dat Nico Silvius de zenders RADIONL, Waterstad FM en Freez FM terug had gekocht van NDC Media Groep. Hij kondigde meteen aan om het geheel goed door te lichten en mogelijk zenders af te stoten.

RADIONL TOP 1500 vanavond van start
26-05-2013 11:18:00

De regionale commerciële radio zender RADIONL start zondagavond om 18.00 uur met de TOP 1500 van de luisteraar. Van zondag 26 mei om 18.00 uur tot en met vrijdag 31 mei presenteert RADIONL de lijst met de beste en mooiste Nederlandstalige nummers ooit in de RADIONL Top 1500. De presentators van RADIONL gaan dag en nacht door om in 5 dagen en nachten de 1500 mooiste en beste liedjes ooit te laten horen uitgekozen door de luisteraars van RADIONL.

1001 nacht concert van De Toppers met recht een sprookje
25-05-2013 17:48:00

Het was met recht een echt sprookje te noemen. De eerste avond van De toppers gisteravond in een overvol Arena. Maar liefst 65000 bezoekers waren aanwezig en hadden zich aan de dresscode van het drietal gehouden. Veel goud, glitter en Glamour, maar ook de meeste outfits die te maken hadden met het thema “1001 nacht”, met als gevolg dat in de Arena honderden sjeiks, sultans, farao’s, buikdanseressen en farao’s schitterden.

'Rosamunde' gelanceerd in partyversie
25-05-2013 11:27:00

Wat moet Thom Craane gedacht hebben toen hij in november 2012 zijn eerst single “Kom maar op” lanceerde! Juist deze single heeft zijn zangcarrière in een hogere versnelling gebracht. Daarom nu is het tijd voor een nieuwe single! En dit is hem geworden “Rosamunde” maar dan wel in een partyversie! Thom’s carrière als artiest is begonnen op feesten en partijen en in het najaar van 2012 heeft hij samen met DJ Yeroen & DJ Wes z’n eerste single uitgebracht. Hierdoor is Thom Craane nu een veel gevraagde zanger voor festivals en grote podiums.

Maico op het Twentse Lente Festival 2013
25-05-2013 10:42:00

Maar liefst 17 jaar lang stond Almelo op de laatste vrijdag van mei in het teken van de Nacht van Almelo. Maar vanaf 2013 doen we het anders: het fonkelnieuwe Twentse Lente Festival is een feit! Het Twentse Lente Festival is een inspirerend, feelgood festival waar toptalent uit heel Nederland tot bloei komt. Muziek, dans, cabaret, theater, poëzie en magic, hier vind je alles bij elkaar. De eerste editie van het festival vindt plaats op vrijdagavond 31 mei, in en rondom de Almelose binnenstad.

'Ondanks Alles'....nieuwe single van Glennis Grace
25-05-2013 08:49:00

De nieuwe single van Glennis Grace, getiteld 'Ondanks Alles' is een feit. De single is de voorloper van het volledig nieuwe Nederlandstalige album wat gepland staat voor deze zomer. Het nummer is geschreven door Tjeerd Bomhof en Jan Groenteman. Tjeerd Bomhof was eerder mede verantwoordelijk voor enkele songs op het album 'For Bitter or Worse van Anouk. De single is geproduceerd door Edwin Evers. Aankomende zomer zal de langverwachte opvolger van 'This Is My Voice' in de winkels verschijnen.

Ben & Carmen Steneker bij laatste 20 genomineerden Goldener Country Stars
25-05-2013 08:37:00

Vader en dochter Steneker zijn bij de verkiezing in Duitsland van de 130 geselecteerde kandidaten voor de Goldener Country Stars Award 2013  doorgedrongen tot de laatste 20 genomineerde Countryacts uit Europa. Dankzij het stemmen van de liefhebbers van de muziek van Ben en Carmen zijn ze zover gekomen en  zijn uiteraard heel blij met dit prachtige resultaat. Men kan nu opnieuw stemmen vóór 1 juni en dan vallen er weer 10 kandidaten af.

De act Feestlift trakteert het publiek weer op een nieuwe single
25-05-2013 08:32:00

“Ik zie ze vliegen” is de vijfde single van het gezellige feestduo, die het nummer bij hun vaste producer Edwin van Hoevelaak heeft opgenomen. Zeker met het naderende zomerseizoen zou dit weleens de feestknaller kunnen worden in de kroegen, feesttenten en op de diverse radiozenders. Bij een nieuw nummer hoort ook een videoclip, waarin de twee heren heel toepasselijk op een ludieke manier in beeld voorbij komen. Afgelopen week heeft het duo nog een platencontract getekend bij “Holliwood Records”.

Marco de Hollander scoort in hitlijsten
25-05-2013 08:20:00

De lancering van de nieuwe single van Marco de Hollander is niet onopgemerkt gegaan. Niet lang na het uitbrengen is de single in vele hitlijsten terug te vinden. Deze week stijgt de single in de Nederlandstalige Top 30 naar plek 24. En in de Oranje Top 30 staat de single op 25. Ook staat de single ‘Gooi nog een keer de glazen vol’ op het randje om de Single Top 100. Dat betekend dat Marco wederom op weg is een hit te scoren. In de Feesttop20 staat de single in twee weken tijd op plek 8!

Het Kan Hier Zo Mooi Zijn van Guus Meeuwis is GOUD
24-05-2013 15:32:00

Tijdens de albumpresentatie van Het Kan Hier Zo Mooi Zijn kreeg Guus een Gouden Award uitgereikt uit handen van… zijn eigen band! Nietsvermoedend stapte de zanger het podium op, maar voordat hij aan het optreden kon beginnen namen drummer Martijn Bosman en percussionist en broer Marc Meeuwis het woord namens de band en spraken zij Guus toe, die even later het edelmetaal kreeg overhandigd. “Geweldig!”, aldus Guus. “Wat een eer, dat zoveel mensen het album al meteen in huis hebben gehaald.

Anouk zowel met album als single op nummer 1 in de hitlijsten
24-05-2013 15:21:00

Anouks nieuwe album ‘Sad Singalong Songs’ komt vandaag op nummer 1 binnen in de Album Top 100. Haar single ‘Birds’ staat ook op nummer 1 en is inmiddels Platina.“Anouks meest consistente en beste album” (De Volkskrant) “Een plaat die nauwkeurig luisteren verdient. Maar vooral één die Anouk met al haar ervaring eer aandoet” (De Telegraaf) “Een dappere, persoonlijke plaat” (De Morgen, BE) De Nederlandse (en Vlaamse) pers is vrijwel unaniem positief in haar oordeel over ‘Sad Singlong Songs’, dat vorige week vrijdag uitkwam.

Willem-Alexander en Maxima zingen mee met D!kdakkers
24-05-2013 15:16:00

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op 28 mei een bezoek aan het Drentse Beilen. De D!kdakkers zijn uitgenodigd om daar o.a. hun K(r)oningslied “Willem is Okay” ten gehore te brengen!

Gerard Joling, ‘LEKKER’ in de Ziggo Dome
24-05-2013 10:15:00

Mede op verzoek van vele fans geeft Gerard Joling dit najaar weer eens een eigen concert. Een show waarin hij ‘gewoon’ LEKKER zichzelf zal zijn en waarin hij solo én samen met bijzondere gasten het publiek in vuur en vlam zet. Op zaterdag 12 oktober schittert en straalt Gerard Joling in de Ziggo Dome in Amsterdam in een weergaloze live show bomvol hits en muzikale hoogtepunten. De afgelopen jaren was Gerard Joling druk. Met tal van televisie-programma’s, optredens in het land, ‘Toppers in Concert’ en vele andere prachtige projecten. Door alle drukte was er gewoonweg geen ruimte voor een eigen show. En juist daar geniet Gerard Joling zo van. Soms moet je gewoon tijd maken om LEKKER te genieten en dus zijn de plannen voor een eigen concert inmiddels concreet gemaakt. 

Gerard Joling en Jandino hebben de Oranje Kroon
24-05-2013 06:12:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 27 mei is dat ‘Mijn Liefde’, het nieuwe duet van Gerard Joling en cabaretier Jandino Asporaat. Het gaat om de tweede single van het album 'Ik ook van Jou', waarmee Gerard Joling zijn glansrijke zangcarrière voortzet.

Nieuwe single Bart Bosch: ‘Ren niet weg’.
23-05-2013 22:13:00

Bart Bosch heeft ondanks het slechte weer zijn zomerse single "Ren niet weg" gelanceerd. Het nummer waar vele Nederlandse topmuzikanten aan hebben meegewerkt, is een cover van de Dominicaanse latin‐artiest Fernando Echevarria. Het lied dat een aantal jaren geleden als tweede track op een cd verscheen is volgens Bart te goed om niet als single uit te brengen. De Nederlandse tekst die door Bart zelf is geschreven zal, in combinatie met de authentieke Caribische muziek, de zon in Nederland eindelijk doen schijnen.

Jermaine Jackson werkt mee aan nieuwe single van Jeronimo
23-05-2013 21:56:00

Schijfster Maren Stoffels vertelde aan Jeronimo dat zij met een nieuw meidenboek bezig was die de titel "Verliefd op alle 3" zou krijgen. Het verhaal gaat over een meisje dat verliefd is op de zanger van een boygroep. Het resultaat van dat gesprek was dat Jeronimo een speciale versie van zijn nieuwe single  "Flying Solo" maakte die als soundtrack bijgesloten is bij het boek. "Flying Solo" is een heel bijzondere single geworden. Jeronimo’s  manager Charly is, sinds zij samen aan de single "When the rain begins to fall" werkten, een goede vriend van Jermaine Jackson.

De Kraaien en hun ‘Pechvogel’
23-05-2013 21:41:00

Aanstaande vrijdag brengen De Kraaien hun nieuwe single ‘Pechvogel’ uit. Dinsdag ging het nummer in première tijdens de Coen en Sander Show op 3FM. De Kraaien bestaan uit de Haagse personages Prins Clit in Paanham, Neurbert el Halt en Bernd Ganzebev. Die laatste verklapte bij Coen en Sander dat er zeker een album gaat komen, maar dat de heren veel te veel lol hebben om daar haast mee te maken. ‘Pechvogel’ is de opvolger van de hit ‘Ik Vind Je Lekker’.

Win kaarten voor het Mega Piratenfestijn in Zelhem/Halle
23-05-2013 21:06:00

Op zaterdag 1 juni 2013 staat de tent van het Mega Piratenfestijn in Zelhem/Halle. Naast optredens van Jan Smit, Jannes, 3JS, Sieneke, Stef Ekkel, Frans Duijts, Koos Alberts, Vinzzent, Django Wagner, Gebroeders Ko, Thomas Berge, Monique Smit & Tim Douwsma, Lesley Williams, Marianne Weber, Willem Barth, Helemaal Hollands, Jacques Herb, Jan Keizer & Anny Schilder, De Piratentoppers, René Karst, Winnie, Tinus, Milan Milano, Gino Graus, Erna Temming, Edwin van Hoevelaak, Wesley Ponsen, Fantasticos, Harten 10 en Wimmie zullen ook de vier finalisten van het spraakmakende SBS programma “Bloed, zweet en tranen” optreden. Voor deze kandidaten zal dit optreden een unieke kans zijn om zich voor een groot publiek te presenteren.

Kom naar het Studio 100 Zomerfestival 2013!
23-05-2013 17:44:00

Kijken jullie ook uit naar een warme, zinderende zomer en een gloednieuw Studio 100 Zomerfestival? Ook dit jaar pakt Studio 100 weer uit met een knallende en zomerse show met alle favoriete Studio 100 karakters. Het clowntje Bumba, Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson & Gert, speurneus Bobo, superheldin Mega Mindy, Mega Toby en natuurlijk de meiden van K3 staan op het podium om samen met jou een spetterend begin van de vakantie te vieren! Dit grote kinderfestijn is al meer dan 12 jaar het leukste familiefeest van Nederland.

DVD ‘Het Beste van Tineke Schouten’ vanaf 24 mei verkrijgbaar
23-05-2013 17:33:00

Tineke Schouten zit dit jaar 30 jaar in het vak en dat mag gevierd worden. Daarom brengt de comédienne op vrijdag 24 mei de DVD ‘Het Beste van Tineke Schouten’ uit waarop alle hoogtepunten uit haar indrukwekkende 30-jarige carrière zijn gebundeld.  In dertig jaar mocht Tineke meer dan twintig theatershows, een honderdtal sketches en vele liedjes voor haar enorme schare fans maken. Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. In dertig jaar mocht ze meer dan twintig theatershows, een honderdtal sketches en vele liedjes voor haar enorme schare fans maken. Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. In dertig jaar mocht ze meer dan twintig theatershows, een honderdtal sketches en vele liedjes voor haar enorme schare fans maken.

Magische nieuwe videoclip van Laura Jansen
23-05-2013 17:00:00

Deze week is de nieuwe videoclip van Laura Jansen in première gegaan. De clip is gemaakt bij haar nieuwe single ‘Golden’, na ‘Queen Of Elba’ de tweede single van haar album ‘Elba’, dat in maart verscheen. ‘Elba’ is de opvolger van het debuut- en succesalbum ‘Bells’, waarvan in Nederland 70.000 stuks werden verkocht.

Irene Moors reikt album uit aan Monique Smit & Tim Douwsma
23-05-2013 16:56:00

Eerder vandaag vond in Volendam, onder grote belangstelling, de presentatie plaats van  het debuutalbum van Monique Smit & Tim Douwsma, getiteld Grenzeloos. Aan tv-presentatrice Irene Moors de eer het eerste exemplaar te overhandigen aan het duo. Grenzeloos wordt vrijdag 24 mei uitgebracht via Vosound Records. Het album bevat twaalf duetten, opgenomen in de VoTown Studio te Volendam onder muzikale leiding van Jan Smit en Edwin de Groot.

L.O.S. gaat los met eerste single
23-05-2013 05:58:00

L.O.S. is de nieuwe Nederlandse dance-act voor kids van oud collega’s van het tv-programma Checkpoint Romy Krommert en Ghino Girbaran. Van hun eerste funky single "This is it" is nu de clip beschikbaar.L.O.S. is een 2-unlimited achtige formatie. In hun dance-act ligt de nadruk vooral op dans. Bij de optredens die L.O.S. door het land geeft, kan het publiek dan ook een combinatie verwachten van een optreden en een dance-workshop. L.O.S verzorgt komende maanden diverse optredens waaronder op de Ruud & Ferry Fandag op 16 juni op Attractiepark Duinrell.

Droom komt uit voor Bryan Stricker
22-05-2013 22:34:00

Na jaren lang al te zingen, komt er nu een droom uit voor Bryan Stricker.  Hij deed eerder al mee aan tv-programma’s zoals Holland’s got Talent (halve finale) en Bloed, Zweet en Tranen, maar nu komt zijn single "Zing dit lied" uit. Met deze single zal er een nieuw geluid te horen zijn in de Nederlandstalige muziek. Bryan staat aan het begin van zijn carriere, maar hij zal met deze single zeker de toon zetten voor nog veel meer.

Marco Vos lanceert nieuwe single
22-05-2013 22:19:00

Marco Vos is geboren in Amsterdam, maar woont tegenwoordig in Oldenzaal met zijn dochter en zijn vriendin. Vanaf 16 jarige leeftijd zong hij al, gestimuleerd door zijn omgeving op feestjes en partijen! Marco heeft de afgelopen jaren regelmatig een single uitgebracht, maar de grote doorbraak is tot nu toe uitgebleven. Gekscherend zegt zijn moeder altijd " Die jongen heeft aan investering mijn pensioen gekost”( lachend ).

Frans Bauer schrijft hit voor Rob van Daal
22-05-2013 11:47:00

Frans Bauer heeft een lied speciaal voor Rob van Daal geschreven. Het nummer past precies bij de sympathieke zanger Rob van Daal, want het is een echt feestnummer en zal het zeker goed doen in elk café van Nederland. Het nummer is getiteld "Maar gelukkig". Het gaat over de goudgele rakkers in het café of te wel een biertje op zijn tijd moet kunnen. Wat zou je doen als ze er niet meer zouden zijn, ging je dan misschien aan de wijn? ‘Maar gelukkig’ het leven kan niet zonder wat lol, in ’t cafeetje gaan de glazen nog eens vol! 

Openluchtconcert 3JS en Dean Saunders in Purmerend
22-05-2013 11:39:00

O.a. de 3JS en Dean Saunders zullen a.s. zaterdag tijdens de Sterren on tour roadshow het Woonspektakel, Einsteinstraat 6 te Purmerend opluisteren met een gratis openluchtconcert. Het Woonspektakel wordt georganiseerd vanwege de feestelijke opening van Piet Klerkx in Purmerend. Voor 3JS nieuwkomer Jan de Witte, zal het één van zijn eerste publieke optredens worden. Naast de 3JS zullen ook Yoeri Labee, Harm Rikken, Femke Meines, Danny Froger en Dean Saunders hun opwachting maken.

Ruth Jacott verlengt tournee A Lady on Stage wegens overweldigend succes
22-05-2013 03:45:00

Na het onophoudelijke succes van Ruth Jacott met haar overweldigende tournee “A Lady On Stage” heeft Albert Verlinde Entertainment besloten om deze voorstelling te verlengen. Direct na de zomer zal Ruth Jacott nog 26 concerten geven. Het gaat om een exclusieve verlenging. Oorspronkelijk zou de tournee tot en met eind mei in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Jan van Est kijkt terug op geslaagde single presentatie
21-05-2013 21:00:00

De Dordtse zanger Jan van Est heeft afgelopen zondag een zeer succesvolle single presentatie gehad van zijn nieuwe cd-single ‘Dat komt door jou’. Uit handen van Rinus Ponsen ontving hij zijn eerste exemplaar. Diezelfde Rinus Ponsen schreef ook de tekst en muziek van ‘Dat komt door jou’. In een uitverkocht en gezellig café De Walrus in Dordrecht traden naast Jan van Est ook de artiesten Leo Nardell, Mark Rijs, Karin Welsing, Berry Daamen, Lenie Gerrtis en Rinus Ponsen op. ‘Dat komt door jou’ is de 3e single die uitkomt via Berk Music. De single wordt goed ontvangen en staat in diverse charts. Eerder verschenen de singles ‘Ik ben zo blij vandaag’ en ‘Als ik jou zie’ in 2012 via Berk Music. Daarvoor had Jan van Est succes met de singles ‘De zon in mijn hart’, ‘Kleine jongen’, ‘Een ouderwetse Hollandse winter’ en ‘He mooie meid’.

Frank Verkooyen & Jolanda Zoomer maken een on-Nederlands goed product
21-05-2013 20:35:00

Elk jaar komen er wel verrassende duetten uit die niet altijd voor de hand liggen. Frank Verkooyen en Jolanda Zoomer zijn al jaren zowel voor- als achter de schermen muzikaal bevriend met elkaar dus een samenwerking tussen deze twee rasartiesten kon dan ook niet uitblijven. Eerder dit jaar produceerde Frank al de vernieuwde versie van ‘Kom in de tent’ voor Jolanda en eigenlijk tijdens het lange wachten tussen de opnames van het SBS programma Bloed, Zweet en Tranen kwamen ze op het idee om een duet op te nemen.

Feestlift tekent bij Holliwood Records
21-05-2013 20:29:00

De feestact Feestlift heeft een platencontract getekend bij "Holliwood Records". Dit label richt zich volledig op artiesten die onder contract staan bij de Van Hoevelaak Entertainment Group. Andere artiesten op dit label zijn Dean Saunders, Gino Graus en Matthijs Koning.  Frank en Marco uit Wijhe vormen samen het duo Feestlift.

Ruud Feltkamp & Ferry Doedens organiseren samen fandag
21-05-2013 20:22:00

Op zondag 16 juni a.s. zullen veel meisjesharten sneller gaan kloppen. Ruud Feltkamp (Kruimeltje, Lover of Loser, GTST, Expeditie Robinson) & Ferry Doedens (Idols, GTST, Wicked, Het Beste van Idols Worldwide) nodigen op 16 juni hun fans uit op Attractiepark Duinrell in Wassenaar op de allereerste Ruud & Ferry Fandag.

Cabaret voor RETT
21-05-2013 20:13:00

Brigitte Kaandorp, Erik van Muiswinkel, Paul Groot, Sanne Wallis-de Vries en Richard Groenendijk (Winnaar Poelifinario 2012). Dit zijn slechts een paar van de namen van cabaretiers die zich op 17 juni in theater De Meervaart te Amsterdam zullen inzetten voor RETT. Grote namen uit de cabaretwereld zullen zich inzetten om ruchtbaarheid te geven aan het RETT syndroom.  Speciaal voor deze avond zullen Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten nog eenmalig het toneel delen. Ook Hadewych Minis en Mike Boddé zullen een gedeelte brengen van het programma, waarmee ze afgelopen seizoen langs de theaters hebben getourd.  De presentatie is in handen van Huub Stapel, ambassadeur voor de Nederlandse Rett Syndroom Vereniging (NRSV).

'Melanie'... nieuwe (hit) single voor Yoeri L’Abée
21-05-2013 15:50:00

Na zijn vorige single “Niemand anders” gaat de carrière van Yoeri L’Abée als een speer. Vooral zijn optredens bij “Sterren on tour.nl ” brengen hem op  diverse podia door heel Nederland ! Samen met o.a. Jannes, Mike & Collin, Wolter Kroes, Helemaal Hollands , Dean Sanders , Sieneke , enz.. is Yoeri met grote regelmaat te zien op een van de podiums van deze  fantastische roadshow. “Melanie” is de titel van het nieuwe nummer dat speciaal voor Yoeri is geschreven door Anita Antonissen en Laurens van Wessel.

Alle 13 Jaanke viert a.s. zondag 26 mei Jubileum!
20-05-2013 22:04:00

Op zondag 26 mei zullen Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote hun 10-jarig bestaan vieren in Hof van Holland, Nieuwstraat 1 te Made (NB). Samen met artiesten als Huub Hangop, Rooie Rico, DJ Bompa & De Mens, Sjansjee, Collin van Mook, Tommy Lips, Marco Kanters, Belinda & José zal het een geweldig verjaardagsfeest van Alle 13 Jaanke worden! De presentatie is in ludieke handen van Sjon de Manager.

Mainstreet start 'Maintour' met uitverkocht concert in Paradiso
20-05-2013 21:42:00

1500 uitzinnige fans waren op zondag 20 mei aanwezig tijdens het Mainstreet concert in Paradiso in Amsterdam. Deze vier koppige boyband  bestaande uit Daan, Nils, Owen en Rein startte hun “Maintour” met dit concert in de Hoofdstad en zal op zondag 2 juni nog optreden in Utrecht en op 9 juni in 013 in Eindhoven. De kaarten voor al deze concerten waren in een mum van tijd uitverkocht.

Clip 'Dat zomers gevoel' van Trisha online
20-05-2013 20:19:00

In april kondigde de Vlaamse zangeres Trisha al aan dat er spoedig een nieuwe single zou veschijnen. Ondertussen is "Dat zomers gevoel" een feit en de clip opgenomen door The Creative Cow in de exotische tuin te Grobbendonk staat online. Begin 2013 lanceerde de blonde zangeres die ook regelmatig voet op Nederlandse bodem zet het gezellige lied "We Leven Van De Liefde". Ze wilde met dit nummer iedereen aan het dansen krijgen en dat is haar aardig gelukt. Meer info: www.trisha.be

Geslaagde cd presentatie Roy Raymonds
20-05-2013 20:01:00

SenS Music en More hadden gisteren in samenwerking met Roy Raymonds een geweldige cd presentatie georganiseerd in Safaripark Beekse Bergen. De gasten genoten eerst van een mooie Safari-toer en door het heerlijke weer was iedereen in een geweldige stemmin met als hoogtepunt een goed verzorgende barbecue met saladebuffet. onder toeziend oog van Rudy de Wit, Rutger van Barneveld en DJ Ronnie de Wit. Roy's nieuwe single "Een lach en een traan” is een nummer die al wat langer op de plank lag.

Zing mee bij 'Stars of Holland' in Zwolle
20-05-2013 13:16:00

Op vrijdag 24 mei veranderen de IJsselhallen in Zwolle voor de tweede achtereenvolgende keer in een reusachtige Hollandse kroeg waar je meezingt met de grootste Hollandse hits. Na een waanzinnig gezellige en compleet uitverkochte eerste editie van Stars of Holland kun je dit jaar genieten van toppers als Jannes, Xander de Buisonjé en Bonnie St. Claire.

Sander Kwarten hard op weg om naam te vestigen in Nederland
20-05-2013 09:06:00

Op 18 mei presenteerde Sander Kwarten in Sint Willebrord z'n nieuwe single "Ik laat je nooit meer gaan". Op zaterdag 8 juni zal een tweede presentatie plaatsvinden in Terheijden. Spannende tijden voor deze 21-jarige uit Breda afkomstige zanger daar hij dit keer zelf de tekst schreef voor deze swingende zomer single. Zowel de lokale- regionale- als de landelijke zenders hebben vol enthousiasme gereageerd op eerdere singles van Sander. Zo kon het gebeuren dat in 2011 zijn single ‘Hart van steen’ zelfs twee weken in de GFK-TOP100 vertoefde.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop