RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Arjan Venemann presenteert nieuwe single bij Takens Balkbrug
01-06-2013 13:25:00

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt op 6 juni zijn nieuwe CD single uit. Het nummer heet ‘Blijf je dan bij me’ is verkrijgbaar digitale download portals. Het is totaal anders dan wat je van me gewend vertelt de artiest zelf. Het nummer is geschreven de muzikale familie: Rene & Erikah Karst. ‘Het is ook echt een Karst lied, lekker vrolijk, up tempo liedje en een beetje pop geworden’. Binnenkort wordt er ook een clip opgenomen met een verhaal er in, aangezien de tekst ook een leuk verhaal bevat. Op 15 juni zal de CD gepresenteerd worden in Takens Balkburg met natuurlijk barman Frankie achter de tap. Er zijn ook optredens van o.a. Rene Karst, Mulder & Mulder, Dorette en A3aan Drost.

 

Jaimy Nieuwkuyk bijna klaar voor The Voice
01-06-2013 13:17:00

Jaimy Nieuwkuyk (17) is een jonge zangeres, die niet alleen zingen als doel voor ogen heeft. Vijf jaar geleden begon ze met zingen, af en toe optreden op feestjes en partijen. Twee jaar geleden won ze de Talentenjacht van radio Mexico en sinds die tijd treedt ze op in het land. Niet vaak, want ze werkt in de horeca en heeft het druk met haar werk. “Horeca is een drukke baan en vaak kan ik mijn werk niet afzeggen”. Jaimy zingt zowel Nederlands als Engelstalig.

Marco de Hollander blijft gewoon zichzelf
01-06-2013 13:04:00

Marco de Hollander is met zijn nieuwe single “Gooi nog een keer de glazen vol” op vrijdag 31 mei op 89 binnengekomen in de top 100. De altijd lachende vrolijke feestzanger is daar naar zijn zeggen helemaal trots op. “Ik heb wel meer in de Top 100 gestaan, maar altijd boven de 90. Dit is mijn hoogste notering tot nu toe en natuurlijk ben ik helemaal blij”. De Hollander heeft het momenteel behoorlijk druk, uiteraard met optredens overal in het land, maar hij is ook bezig met het opnemen van een nieuwe dvd, waarop allerlei clips te zien zullen zijn.

Piratentoppers gaan verder als Ancora
01-06-2013 02:34:00

Na een periode van 7 maanden mogen Harm Wolters, Patrick Jongschaap en Martin Dams eindelijk naar buiten komen met goot nieuws. Na 4 jaar met heel veel plezier te hebben opgetreden in binnen en buitenland, zijn de heren toe aan een volgende stap in hun carriére. Vanaf half juni gaan Harm, Patrick en Martin door als Ancora. Een muzikaal project met 13 super sterke liedjes en een geweldige dvd met daarop de 13 verhalen over de zee, visserij en het varen, opgenomen in binnen en buitenland. Ze hebben het natuurlijk niet alleen gedaan.

Nieuwe single voor Sharon Doorson
31-05-2013 18:57:00

Na haar eerste 2 singles ‘Fail in Love’ en ‘High On Your Love’ is nu ook de kersverse single ‘Killer‘ van Sharon Doorson de Dance Smash van Radio 538. De single zal deze week geregeld op deze zender te horen zijn. Vorige week werd de dance plaat al gemaakt in het Radio 538 programma ‘Maak ‘t of Kraak ‘t’, met maar liefst 88,9 procent van de stemmen. ‘Killer’ is de derde single van het gelijknamige debuut album van de rijzende ster Sharon Doorson, dit album is vanaf vrijdag 7 juni verkrijgbaar.

Win het album 'Morattamottamotta' van De Bökkers
31-05-2013 16:08:00

Tijdens Dauwpop lanceerden de Bökkers hun tweede album "Morattamottamotta". De groep bestaat uit zanger/gitarist Hendrik-Jan Bökkers, zanger/gitarist Erik Neimeijer, bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert en kent twee gedaantes: eentje als eigenzinnige Normaal-coverband; eentje als band met eigen nummers. En dat tijdens optredens de grenzen soms wat vervagen, dat maakt het feestje alleen maar groter, awnt de heren beseffen waar het in de rock’n roll om draait: rebellie en plezier.

Debuut solo-single van Jacky
31-05-2013 14:08:00

Vandaag verschijnt "Living In A Lovesong", de solodebuutsingle van de Nederlandse zangeres Jacky, alias Jacqueline van der Griend. Het uptempo, vrolijke liefdesliedje is geschreven door de Amerikaanse songsmid Rob Crosby en opgenomen onder productionele leiding van Marcel Fisser. Voor de opnamen van de bijbehorende videoclip reisde Jacky onlangs af naar het prachtige Wales in Engeland. "Living In A Lovesong" is de voorloper van het solodebuutalbum van Jacky, dat eind deze zomer wordt uitgebracht. Meer info: www.jackymusic.nl

Speel mee in de nieuwe clip van Wesley Klein
31-05-2013 12:11:00

Altijd al is in een videoclip willen spelen? Dat kan! Men is nog op zoek naar prachtige dames en eventueel heren tussen de 20 en 30 jaar die mee willen spelen in de zomerclip aanstaande maandag in Rijnsburg ! Stuur nu je foto naar madebyaal@gmail.com en maak kans om mee te spelen in Wesley Klein zijn nieuwe videoclip. Als je wordt uitgekozen krijg je een e-mail terug. Opnames zullen plaats vinden op maandag 3 juni aanstaande.

Gordon en LA The Voices weer vrienden
31-05-2013 12:03:00

Gordon en de door hem geformeerde zangformatie LA The Voices zijn weer op goede voet gekomen. Na intensieve gesprekken en onderhandelingen over het voortbestaan van de groep zijn partijen er naar tevredenheid uitgekomen. Het geschil ontstond toen plotseling de tournee voortijdig moest worden afgebroken omdat Gordon in het ziekenhuis belandde.

Sonja Onderstal tekent 2 jarig contract bij Duits platenlabel
30-05-2013 22:29:00

Sonja Onderstal die momenteel in Duitsland een hit scoort met haar Duitse Debuut Single “ SOS Mein herz ruft nach dir”, heeft bij het Duitse Platenlabel Make it records een 2 jarig contract getekend en in deze periode gaat o.a gewerkt worden aan een album. Sonja: ” Met genoegen heb ik een platencontract ondertekend, en ik hoop dat de samenwerking met de nieuwe platenmaatschappij Make it records mij de mogelijkheid bied om zowel oude als ook nieuwe fans in de toekomst te verrassen met mijn muziek.” 

Er zijn nog kaarten voor artiestenoptredens Glazen hart
30-05-2013 22:22:00

Dirk Meeldijk is ambassadeur  van de Organisatie “Glazen hart””, die zich inzet voor onderzoek naar Kinderkanker. Deze organisatie zet “sterren met een hart van goud”in om geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Op vrijdag 31 mei vindt er een concert plaats met Nederlandse artiesten in partycentrum Dekker in Warmond en hier zal Dirk Meeldijk ook gaan optreden, evenals onder andere Alex, Django en Marco de Hollander. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn vanaf heden te koop bij Tabaksshop Frank Evers in Hillegom.

Ronnie de Wit vliegt uit de bocht
30-05-2013 22:14:00

Ook artiesten van SenS Music.nl aanwezig tijdens de welbekende Alpe d’ HuZes. Waar mensen strijden tegen het bestrijden van de verschrikkelijke ziekte kanker. Dj Ronnie de Wit die eerder dit jaar zijn hitje had met “Jij bent Jij” zal in bocht 7 ook wel de bekendste bocht in de Tour de France oftewel de “Hollandse Bocht “ zijn entertainment programma neerzetten, waar ook Margriet Eshuijs en haar man Maarten Peters een geweldig optreden zullen gaan verzorgen. 

De zomer is begonnen met Gene O!
30-05-2013 22:02:00

"Maria Bum Bum" is de eerste single van Gene O en is een heerlijk, zomers nummer.Dit Spaanstalige nummer beschrijft de liefde van Gene O voor Maria, de vrouw van zijn dromen. Compleet met Spaanse gitaar, accordeon en blazers is het onmogelijk om stil te blijven zitten bij dit Latin-Pop nummer. Op de dansvloer of aan de bar met een cocktail in de hand: de zomer is begonnen met Gene O! Gene O is geboren op Curaçao en zijn roots liggen dus in Midden Amerika. Hij woont echter al bijna zijn hele leven in Nederland.

Nieuwe single voor Rinus Werrens
30-05-2013 21:52:00

Op 7 juni a.s. zal de nieuwe single van Rinus Werrens, ‘Door de nacht’, zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar zijn via platenmaatschappij Berk Music. ‘Door de nacht’ grijpt terug in de tijd dat reizigers nog met paard en wagen door het land trokken. De videoclip die bij de single werd geschoten is dan ook opgenomen met een originele wagen met paard ervoor. Ook de clip zal op 7 juni te zien zijn via Youtube en de diverse clipkanalen. Rondom de promotie van ‘Door de nacht’ zal Rinus te gast zijn bij de nodige radio- en TV zenders.

Rudy de Wit staat er weer netjes op
30-05-2013 21:38:00

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang voor Rudy de Wit die onlangs nog zijn bekendheid heeft genoten tijdens het TV Programma  “Bloed Zweet en Tranen” van SBS 6 waar hij plaats mocht nemen in de bekende hotseat . Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen voor zijn nieuwste hit “Kom Bij Mij” die met alle waarschijnlijkheid volgende week zijn release zal kennen. Maar niet alleen komt er een nieuwe single ook wordt er door PURE Entertainment dat een onderdeel is van BONP, hard gewerkt aan zijn nieuwe website.

Vijf nieuwe singles voor René Karst
30-05-2013 21:25:00

Nederlands, Engels, Duits, Frans en Zuid-Afrikaans. René Karst heeft zijn nieuwe single ‘Samen met jou’ in vijf verschillende talen opgenomen. De singles zullen verspreid over vijf weken op de markt worden gebracht. De talenknobbel van Karst reikt misschien ver, maar voor de zekerheid haalde hij toch een aantal experts bij de teksten. Zo werden bijvoorbeeld zijn oud-leraar Frans en enkele Duitse vrienden opgetrommeld om de vertalingen tot in detail onder handen te nemen. De taalvirtuozen waren ook in de studio om erop toe te zien dat de vijf nummers uiteindelijk zo accentloos als mogelijk op de plaat belanden.

Frans Duijts, Belle Perez en Jannes op Smartlappenfestival in Hillegom
30-05-2013 21:17:00

De Kaarten voor het Smartlappenfestival in Hillegom zijn al in de voorverkoop gegaan. Dit evenement is een jaarlijks terugkerend gebeuren, da tieder jaar weer duizenden bezoekers trekt. Het vindt plaats in d eopen lucht in de Hoftuin, dat is gelegen voor het Hillegomse gemeentehuis. De organisatie is in handen van Initiatiefrijk Hillegom. Volgens Jeroen Muller van initiatiefrijk Hillegom zijn de mensen al erg enthousiast. “We krijgen mensen uit het hele land die kaarten willen bestellen en da tis niet zo raar, want we hebben dit jaar weer topartiesten staan.

SchlagerTV vanaf 1 juni bij SKV Veendam
30-05-2013 15:27:00

De in Nederland gevestigde muziekzender SchlagerTV maakt vanaf zaterdag 1 juni deel uit van het zenderaanbod van de onafhankelijke kabelexploitant Stichting Kabelnet Veendam (SKV). De Duitstalige zusterzender van de succesvolle muziekzender TV Oranje gaat bij SKV deel uitmaken van het Plus-Extra pakket op kanaal 136.

JSF-winnares Femke Meines onder het mes
30-05-2013 15:14:00

In oktober 2012 won Femke Meines het Junior Songfestival en werd op 1 december 2012 zevende tijdens het Junior Eurovisiesongfestival. Na al het JSF geweld is er heel veel gebeurd: een nieuwe single, video opnames, optredens, televisie opnames en het hele drukke jaar blijkt een zware uitwerking te hebben gehad op de stem van de 13-jarige zangeres. Na diverse problemen met de stem bracht Femke afgelopen week een bezoek aan de KNO arts. Hij kwam al snel tot de conclusie dat bij Femke de keelamandelen zouden moeten worden verwijderd en dat ze logopedielessen moet volgen om de stem weer in conditie te krijgen.

Gino Graus lanceert 'Zweven op de wind'
30-05-2013 15:00:00

“Zweven op de wind” is de nieuwe single van de 13-jarige Gino Graus. Het nummer is speciaal geschreven door Jan Keizer en is opgenomen bij Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studio’s te Holten. De track is een voorloper van het album dat op 8 juni 2013 wordt gereleased. De albumpresentatie is inmiddels helemaal uitverkocht. “Zweven op de wind” zal ook in het Duits worden opgenomen en gereleased. Er is een bijpassende videoclip beschikbaar. Officiële website: www.ginograus.nl 

Ritchie Lahnstein tekent contract bij MB Music Group
30-05-2013 12:08:00

Vandaag heeft Ritchie Lahnstein, bekend van “The Next Pop Talent”op SBS6 een samenwerking contract getekend met de MB Music Group. MB Music Group gaat zorg dragen voor zijn management maar gaan ook kijken naar de mogelijkheid om een nieuwe single uit te brengen. Ritchie is een opvallende verschijning op TV maar ook in het dagelijks leven. De woorden die Ritchie laatst uitsprak in een interview:  “Glennis Grace erkende mijn stemgeluid en maakte zich hard voor mij.

Diana Dekkers aanwezig bij 'Het Levenslied Festival' in Tilburg
30-05-2013 11:02:00

Diana Dekkers gaat als een speer. Zij bemachtigt steeds meer haar welverdiende plekje tussen de grotere namen van artiesten , met haar liedjes en gevoel voor het levenslied dat recht vanuit haar hart bezongen wordt. De afgelopen twee jaar heeft zij staan schitteren op het Levenslied Festival van S'Hertogenbosch. Dit dit jaar zal zij zeker weer een schitterend optreden neer gaan zetten op Het Levenslied Festival van Tilburg, waar o.a. ook Frans Duijts, Danny de Munk, Bonnie St. Clair, Django Wagner, Vinzzent, Wolter Kroes en Marianne Weber op het podium gaan verschijnen.

Mr.Steel draagt buurvrouw op handen
30-05-2013 10:48:00

Hij maakte deel uit van de populaire band Dutch Rhythm Steel and Show Band. Stond op vele podia all over the world en is te horen als studio muzikant op werken van Normaal, Herman Finkers, Dolly Dots en Boney M. We hebben het Kenneth Goddard, als artiest bekend onder de naam Mr.Steel Deze week is de nieuwe single ‘Buurvrouw’ van zanger/steeldrummer Mr. Steel uitgebracht. ‘Buurvrouw’ is geïnspireerd op een aflevering van Gooise Vrouwen, waarin de sukkelige Evert Lodewijkx verliefd is op zijn buurvrouw Anouk.

'Weer gelukkig zijn'...debuutsingle van DeWitten
29-05-2013 22:09:00

De band DeWitten bestaat uit vader Jan de Wit en zoons Nelis en Dirkjan. Samen brengen ze als repertoire  Nederlandstalige liedjes. De liedjes klinken melancholisch en romantisch. De teksten gaan over het leven van alledag: over Verliefd Zijn, Samenleven, Scheiden, Verlies, Over mensen. Met hun prachtige lied "Weer gelukkig zijn" proberen ze landelijke bekendheid te behalen.

Danny Nicolay moest eens weten.....
29-05-2013 21:51:00

Afgelopen weekend was Danny Nicolay wederom te gast bij de Toppers, nadat hij vorig jaar verkozen werd als 5e topper was hij dit jaar uitgenodigd om tijdens de pauze samen met Wesley Klein & Danny Froger het publiek te vermaken. Morgen lanceert Danny zijn nieuwe single "Je Moest Eens Weten". Hiermee hoopt hij de hitlijsten weer te bestormen zijn vorige single Nee! Uitgebracht in juni 2011 en bleef steken op de 73e plaats in de top 100.

Jannes geeft startsein Drentertainment.nl
29-05-2013 21:39:00

Volkszanger Jannes heeft vanochtend het startsein gegeven voor de nieuwe showbizwebsite Drentertainment.nl. De website, die al het aan Drenthe gerelateerde entertainmentnieuws brengt, is een initiatief van journalist en programmamaker Afke Boven. Boven werkte in het verleden voor de platenmaatschappij van Jannes en werd door hem aan haar Drentse, inmiddels echtgenoot gekoppeld. Drentertainment.nl biedt niet alleen een platform voor de Drentse entertainmentbranche, maar laat tegelijkertijd ook zien dat er wel degelijk veel bijzondere dingen in de provincie plaatsvinden. Afke: ‘Wat mij betreft laten we voor eens en voor altijd het gevoel varen dat ‘hét’ alleen maar in de Randstad gebeurt. Naast bekende Drentse ‘exportproducten’ als Jannes, Daniël Lohues , Ellen ten Damme en Tony Neef,  heeft de regio diverse poppodia.

Henk Dissel on Tour op 15 juni in Zeist
29-05-2013 21:26:00

De eerdere edities van Henk Dissel on Tour waren stuk voor stuk een enorm succes. Telkens mocht het bordje ‘uitverkocht’ op de kroegruit geplakt worden. Op 15 juni a.s. staat de volgende editie gepland in Café Betty Boop, Bergweg 102 te Zeist. Naast Henk Dissel zullen ook Dean Saunders, Samantha Steenwijk en Henk Damen een optreden verzorgen. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt € 12,50.

Jeffrey Schenk vrijdagavond in halve finale Bloed Zweet en tranen
29-05-2013 18:36:00

De Hoofddorpse zanger Jeffrey Schenk staat vrijdagavond in de halve finale van de zoektocht naar de nieuwe volkszanger, het programma Bloed, zweet en tranen. Jeffrey, die in het team zit van Danny de Munck en Dre Hazes, zal het samen met Rein Mercha, Daantje en Mick Harren opnemen tegen het team van Gerard Joling en Roxanne Hazes bestaande uit Samantha Steenwijk, Frank van Etten. Jason Bouman en Johan Kettenburg. Van ieder team zullen er twee afvallen en de laatste vier zullen tegen elkaar strijden tijdens de finale op 7 juni. Jeffrey Schenk heeft er zin in.

Datum jubileumconcert Stef Ekkel bekend
29-05-2013 17:28:00

Op 29 april j.l. was het precies 15 jaar geleden dat Stef Ekkel voor het eerst als solo-artiest optrad. Om dit te vieren zal dit jaar, zijn jubileum jaar zijn eerste grote live met band concert plaatsvinden. De datum is inmiddels bekend en u kunt alvast zaterdag 8 februari 2014 in uw agenda noteren. Het lijkt nog ver weg, maar Stef wil met een fantastisch concert voor de dag komen. Daarom is er voor een ruime voorbereidingstijd gekozen.

Nieuwe single voor René Diepenbrock
29-05-2013 17:17:00

René Diepenbrock heeft een waardig opvolger gevonden voor zijn laatst verschenen single ‘Kijk ik naar de Horizon’. Na een brainstormsessie met Ben Rondhuis (Ro-Ben studio), die ook de single ‘Ga met me mee naar Mallorca’ voor René  schreef werd besloten wederom de studio in te duiken. Met de zomer nu eindelijk in aantocht werd er voor gekozen een zomers getint liedje op te nemen. Het resultaat is René zijn nieuwe single getiteld “Sevilla”. In het arrangement is prachtig gebruikt gemaakt van de bijpassende instrumenten gitaar en castaignetten.

Debuutsingle voor Tim Roos
29-05-2013 17:00:00

Maak kennis met Tim Roos, de nieuwste aanwinst onder de vleugels van CNR. Met zijn debuut single ‘Living My Life’ laat Tim horen waar zijn muziek om draait, lekkere zwoele singer songwriter wat flink in je hoofd blijft zitten. Met de volwassen en aanstekelijke poptrack Living My Life speelt Tim Roos zich ogenschijnlijk uit het niets op een opvallende manier in de kijker. De jonge Emmenaar beschikt over een warme stem met internationale allure en tilt daarmee de pakkende liedjes naar een hoger plan.

Achterhoekse band The Spitfires stopt
29-05-2013 16:50:00

Wie kent niet ze niet: "Links van Varsseveld", "Blonde Harmien", "Dan zou je voelen", "Zie wil ´n motorboot", "De Haan is dood" en "Hé Hé Kaboutertje"....allemaal grote hits van de Achterhoekse band The Spitfires. Onlangs hebben ze besloten om een punt achter de formatie te zetten. Zanger Hein Migchelbrink liet aan RTV Oost weten dat het aantal boekingen zo is teruggelopen dat het financieel niet meer uit kan om de band te laten bestaan. 

Hillegomse feestzanger William Schniedewind neemt clip op
28-05-2013 22:47:00

De Hillegomse feestzanger William Schniedewind heeft op dinsdag 28 mei zijn eerste clip opgenomen bij zijn debuutsingle “Feest”. Zoals eigenlijk al te verwachten valt van deze zanger is het een echt feestnummer. De single wordt geproduceerd door Harry Verhoeven van Soundsupport Nederland, De clip werd opgenomen in Cafe gewoon Gezellig, waar niet alleen buiten op het terras maar ook binnen opnamen werden gemaakt. “Feest”is een feestsingle met een zomers tintje. De clip is waarschijnlijk spoedig te zien op TV Oranje.

Jaman zingt voor Go Ahead Eagles!
28-05-2013 18:12:00

Ter gelegenheid van het promoveren van Go Ahead Eagles naar de eredivisie trad volkszanger Jaman gisteren op tijdens de huldiging. Met veel enthousiasme zongen meer dan tienduizend Deventenaren mee met Jaman. Het is sowieso een goede periode voor Jaman: zijn huidige single, "Spoken bestaan niet" staat al wekenlang genoteerd in de Mega Top 100 en in de andere belangrijke hitlijsten van Nederland. Jaman is afkomstig uit Deventer en treedt al enige jaren met veel succes op.

'Volendam van het Zuiden pleinfestijn' op 2 juni in Gemert
28-05-2013 03:50:00

Vorig jaar was het 'Volendam van het Zuiden pleinfestijn' in Gemert al een groot succes. Op zondag 2 juni krijgt dit evenement een vervolg . Voor het eerst in de geschiedenis van het Boerenbondsmuseum zullen bekende artiesten optreden, waaronder Ria Valk, Carlos Donkers en Jacques Herb. Daarnaast zal het jonge supertalent Laura van Elzen een briljante show geven op het mega podium.

Albumreleaseparty Aliyah 'Girls Night Out' zaterdag 1 juni nagenoeg uitverkocht
27-05-2013 21:57:00

Zaterdag 1 juni is het precies een jaar geleden dat de 13-jarige Aliyah haar debuutsingle 'Yeah Yeah Yeah' uitbracht. De zangeres zette hiermee een duidelijke stap in een eigen muzikale richting, die gekenmerkt wordt door aanstekelijke popmelodieën met sterke R&B invloeden. Dit bleek een goede keuze; de videoclip kreeg lovende reacties, inmiddels 2,5 miljoen keer bekeken op YouTube en vormde de aanleiding voor haar tweede single 'L.O.V.E.', welke in oktober uit kwam. Deze megahit is inmiddels bijna 4 miljoen keer bekeken en schopte het tot nummer 1 in de Kids Top 20 charts. In februari bleek Aliyah tijdens de Kids Top 20 Awards de grote winnaar door maarliefst drie awards mee naar huis te nemen, waaronder die voor 'Beste Artiest'.

Lars gaat op de Engelse toer
27-05-2013 21:45:00

De inmiddels 15 jarige Lars uit Winschoten heeft een paar weken geleden zijn vierde single opgenomen. Waren de vorige drie singles Nederlandstalig, nummer 4 is in het Engels! Na het uitbrengen van zijn derde single in juni 2011 kreeg Lars “de baard in de keel”. De geplande optredens werden geannuleerd en Lars concentreerde zich geheel op het onder controle krijgen van zijn “nieuwe” stem. Niet alleen zijn stem veranderde maar ook zijn muzieksmaak. Nog altijd vindt Lars Nederlandstalige muziek leuk maar Engelstalige popmuziek spreekt hem nu meer aan.

Jan Doddema presenteert nieuwe single
27-05-2013 00:00:00

Jan Doddema bekend van “ Een nieuwe start” en “ Wat is het leven toch goed” presenteert komende zaterdag 1 juni in ‘zijn’ Drachten zijn nieuwe single. In de World Vision Studio van Jeroen Dirksen is er aan gewerkt en het resultaat is verbluffend mooi. Zaterdagavond zal in Cafe Peije te Drachten het nummer voor het eerst  live ten gehore worden gebracht tijdens de feestelijke cd presentatie. Vanaf 21.00 uur ben je daar van harte welkom om onder het genot van een drankje te toosten op de nieuwe single. Vele collega artiesten, waaronder Lucas & Gea, Appie Scheer, Bert Zwier en Klaziena, willen het niet missen en hebben spontaan aangeboden aanwezig te zijn.

Charelle van Es lanceert 'Waarom liet ik je gaan'
26-05-2013 17:14:00

Als klein meisje van 2 zong Charelle van Es op een barkruk in een café het liedje "Als sterren aan de hemel staan" van Frans Bauer.  Vanaf dat moment was het voor velen al duidelijk dat zij iets met zingen zou gaan doen. Als 5 jarig meisje maakte ze indruk op de vijftigste verjaardag van haar opa toen ze "Hier heb ik lang op gewacht" van Janske te gehore bracht. Alle aanwezige gasten waren onder de indruk. Op 11 jarige leeftijd won ze op de basisschool een talentenjacht met het Spaanstalige lied "Obsession" van Aventura.

RADIONL vanaf maandagmorgen 27 mei te ontvangen in Emmen en omgeving
26-05-2013 16:20:00

De regionale commerciële radio zender voor het Hollandse lied RADIONL is vanaf maandagmorgen te ontvangen in Emmen en omgeving. Op de ether frequentie 89.9 FM kan de liefhebber van het Nederlandse/Hollandse lied nu luisteren in Emmen en wijde omgeving, via de autoradio of thuis op de draagbare radio. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop