RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Wordt 'Hengelo-o-o' van Jeffrey Spalburg DE zomerhit van 2013
12-07-2013 11:37:00

Cabaretier, acteur, comedia en schrijver Jeffrey Spalburg bracht enkele maanden geleden een cd single uit van het nummer "Hengelo-o-o". Omdat hij veel positieve reacties op het nummer kreeg tijdens de voorstelling derde cabaretvoorstelling ‘Thuus’, waarmee hij door het land toerde, besloot Spalburg het nummer uit te brengen op single. De release werd mede mogelijk gemaakt door het Nederlandstalige platenlabel JC Records en is te downloaden op de welbekende download portals. 

Hilarische clip 'Maak me gek, gooi je haar los' van Belinda en José ft. Antonio online
12-07-2013 11:15:00

Belinda & José lanceerden halverwege juli 2013 samen met volkszanger Antonio een nieuwe versie van  “Maak me gek, gooi je haar los”. Het origineel van dit vrolijke lied is van Antonio zelf die er in 2012 een grote hit mee scoorde. De twee opvallende dames Belinda & José zijn al jaren groot fan van Antonio en raakten op een cd-presentatie van een collega artiest in contact met elkaar. Van het een kwam het ander en voor Antonio het wist zat hij in de studio om samen met het gezellige damesduo een nieuwe versie van zijn “Maak me gek, gooi je haar los” op te nemen.

Feestknaller voor Huup Hangop
12-07-2013 10:56:00

Na zijn grote hit "Hobbelpaard" is Huub Hangop terug met"Op Een Banaan", in samenwerking met DJ Maurice. "Op Een Banaan" is een echte feestknaller van jewelste en wederom zit er bij het nummer een super leuke videoclip. Als 2e track op de single zit een vernieuwde versie van "Broek Met Van Die Zakken Aan De Zijkant". Huub Hangop is niet gewoon, een anti-held, grensverleggend, zeldzaam gek, de ene keer serieus en dan weer vol zelfspot en relativerend, de parel van de ernst en de luim, manoeuvrerend tussen carnavaleske meligheid en spitsvondige humor.

Zingende kok Hilko Kraamer komt met nieuwe single
12-07-2013 10:46:00

Hilko Kraamer, de zingende kok uit Maartensdijk komt met een nieuwe single. Na de Kerstsingle "Hou me vast" die hij in 2011 opnam, vond hij het tijd voor een nieuwe single die de titel "Jij" meekreeg. Het betreft een heerlijke ballad over de liefde en is geschreven en gecomponeerd door Roy Otters van de Profisound Apeldoorn. De videoclip laat nog even op zich wachten. Volgende week gaat hij op pad met de crew van The ClipCompany om mooie beelden te schieten.

Sterren On Tour komt op 18 juli naar Deventer
12-07-2013 00:25:00

Donderdag  18 juli komt Sterren On Tour naar Deventer. In de Hanzestad zullen duizenden enthousiaste bezoekers genieten van de artiesten van eigen bodem, die hun hits, met een hoog meezinggehalte, ten gehore brengen op het imposante Sterren on tour podium. Sterren On Tour pakt groot uit in Deventer met meer dan 10 artiesten.

Gertjan Wels maakt comeback met vrolijk zomers lied
12-07-2013 00:15:00

Na jaren afwezigheid uit het artiestenvak en verschillende carrièreswitches is Gertjan Wels weer helemaal terug. In 2007 stond hij in de hitlijsten met het nummer 'Over en Voorbij' en trad hij door het hele land op met als hoogtepunten de Nijmeegse zomerfeesten en club The Matrix. Nu in 2013 heeft Gertjan het heft in eigen handen genomen en besloten songwriter te worden en zijn nummers zelf te gaan schrijven. Hij had al drie jaar een nummer op de plank liggen, maar daar is nooit iets mee gedaan.

Nieuwe single voor Gabry
11-07-2013 12:45:00

"De allereerste keer" is de titel van de nieuwe single van Gabry. Het is al een oud nummer van de Vlaamse zangeres Rita Deneve die het nummer in 1971 heeft uitgebracht en daar veel succes mee behaalde in Belgié. Nu is het nummer in een nieuw jasje gestoken en opgenomen bij P & T Produkties. De bijbehorende video is opgenomen bij het strand Paviljoen De Vlegge in Sibculo door RobertRTV producties. Het nummer gaat over de eerste keer verliefd worden en is volgens Gabry een simpel lied dat zo meegezongen kan worden. 

'Wat kan mij het schelen' nieuwe single van Marlane
11-07-2013 11:31:00

In 2010 ging RADIONL op zoek naar de Prinses van het Nederlandse Lied. Dit deden ze doormiddel van een wedstrijd waarin ze zangeressen de mogelijkheid boden om een speciale meezingtrack van “Wat Kan Mij Het Schelen” te downloaden en in te zingen. “Wat Kan Mij Het Schelen” werd speciaal voor deze wedstrijd geschreven en gecomponeerd door Rene Karst, Erika Karst en Jannie Karst Dubbelboer. Voor de winnares lag er een platencontract te wachten. Hoewel Marlane het bracht tot een finaleplaats de jury koos uiteindelijk een andere winnares.

Nieuwe single en volle agenda voor Sugarfree
11-07-2013 11:21:00

Het Vlaamse damesduo Sugarfree gaan de zomer in met een vrolijke nieuwe single getiteld "“Hey Hey Hey”. De tekst en muziek zijn geschreven door Bart Herman, het arrangement is gemaakt door Walter De Loose en de productie door David Vervoort. In korte tijd heeft “Sugarfree” zich gevestigd als vaste waarde in de Vlaamse showbizz. Dit is af te leiden uit de vele boekingen en reacties van organisatoren. Een optreden van "Sugarfree" staat dan ook garant voor 100% ambiance!

Nieuwe single van Sylvia Smit
10-07-2013 15:33:00

Na de laatste Nederlandstalige singles Antonio, Hasta la Vista, Jouw lieve lach, is er weer een Nederlandstalig liedje uitgekomen van Sylvia Smit  “Ik hou van jou” genaamd. Dit keer zingt zij haar liedje in duet met John Do, een zanger waarmee zij vroeger ook al eerder in een band zong. De tekst is geschreven door John Do. Ook deze single wordt weer heel goed ontvangen en afgespeeld bij vele radiostations. Tegenwoordig is Sylvia Smit niet alleen te boeken met haar DJ Fred van Gerven/tevens haar geluidsman, maar ook in combinatie met zanger John Do.

Promotiefilm Niels Duinker hit op YouTube
10-07-2013 14:47:00

De komende maanden is Niels Duinker veel te vinden op zee. Het is piekseizoen van de cruise-vakanties, dus werk aan de winkel voor de jongleur. Z'n nieuwe promotievideo heeft in de eerste week bijna 40 duizend views op Youtube gehad. De zoon van de eigenaar van de jongleerwinkel in Rotterdam heeft deze voor hem gemaakt. Afgelopen maand heeft Niels met Calderhead Design 2 dagen gefilmd in Wersterpark Studio.

Stuij Events organiseert Molenfeesten Halsteren
10-07-2013 14:21:00

Stuij Events organiseert op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus: Molenfeesten Halsteren. Een gezellige happening voor jong oud, inmiddels een begrip in de regio van Halsteren en omstreken. Op zaterdag 24 augustus, is er een Hollandse avond met medewerking van o.a.: Wesly Bronkhorst, Vinzzent, Samantha Steenwijk, Ferry Goorden, Henk Dissel, Theo van Cleeff en Mark Rijs Tijdens deze Hollandse avond kun je persoonlijk kennismaken met alle artiesten, tijdens een heuse ‘’Meet & Greet” in de feesttent van de Molenfeesten aan de Halsterseweg 57 te Halsteren. Aanvang van het programma is 20.00 uur. Er rijdt een partybus vanaf Café Ons Thuis, Bredaseweg 20 te Terheijden naar de feestlocatie.

Stef Ekkel niet aanwezig bij artiestenshow Landal Hedeheuvel op 21 juli
10-07-2013 14:11:00

Stef Ekkel kan vanwege contractuele verplichtingen aanstaande zondag niet aanwezig zijn bij de wervelende artiestenshow op vakantiepark “Landal Heideheuvel”. In plaats daarvan worden Jan van Est, Ivo & Dian en finalist van het junior songfestival Alessandro toegevoegd aan de line-up. Er worden ook TV opnames  gemaakt voor het muziekprogramma “TV Lucky Joe”, een muziekprogramma met bekend en onbekend talent die er een gezellige sfeer van gaan maken samen met het aanwezige publiek. De overige artiesten die optreden zijn: Ronnie Tober, Jacques Herb, Frank van Etten, Erna Temming, Het IJsselduo, Duo de Hollandio ’s ( voorheen het woonwagen duo Jack & Janske), Naomi, Theo van Cleeff, Danny Temming, William, Jean Knipping jr.

Rutger van Barneveld lanceert 'Een dag uit duizend dromen'
10-07-2013 13:20:00

Rutger van Barneveld vierde op 28 juni zijn 10 jarig artiesten jubileum. Dit alles vond plaats bij zaal "De Prinsenhof" te Buren. Terwijl de 22 jarige zanger zijn concert gaf werd hij onderbroken door Roy Raymonds die van achteruit de zaal binnen kwam. Uit handen van deze blote voeten zanger kreeg hij z'n nieuwe single "Een dag uit duizend dromen" overhandigd. Voor Rutger was dit een geweldige verrassing.

Karin Welsing wil niet leven in onzekerheid
10-07-2013 13:06:00

Hoe snel kan het gaan? Op zondag 2 Juni presenteerde Karin Welsing in Kerkdriel haar éérste cd album “Zoals ik ben”. In de diverse recensies die er over Karin en het album werden geschreven , werd al snel duidelijk dat we met een nieuwe volks zangers te maken hadden. Lovende woorden op internet, radio en zelfs in weekblad Privé, bevestigde wat we zelf eigenlijk al wisten, Karin Welsing is voor het publiek de nieuwe volkszangeres. Op 17 Juni kwam het album “Zoals ik ben” nieuw binnen op plaats 17 in de album top 100 van de Mega Charts .

Ilse DeLange kondigt ‘After The Hurricane’ tour aan
10-07-2013 00:00:00

Na twee succesvolle edities in het Gelredome en een uitverkochte clubtour afgelopen voorjaar, keert Ilse DeLange vanaf februari 2014 terug naar de intimiteit van de mooiste theaters en clubs van Nederland. De aftrap van de ‘After The Hurricane’ tour is op vrijdag 7 februari in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens deze tour zal Ilse, begeleidt door haar eigen band, niet alleen haar grootste hits spelen, maar de fans ook trakteren op geheel nieuw, nog niet eerder verschenen repertoire.

De Wilca's kiezen voor single met een feestelijk tintje
09-07-2013 13:33:00

"Feest met ons!"is de titel van de nieuwe single van De Wilca's. Het duo bestaande uit Wilco en Yvonne wilden een single uitbrengen met een feestelijk tintje en dat is met behulp van Martin Sterken zeker gelukt. Na een overweldigende cd presentatie met als presentatoren Alex de Bruyn en Andre Pronk zijn ze nu klaar om naam te maken in Nederland.

Begin augustus nieuwe single voor Anita
09-07-2013 12:29:00

Begin augustus zal de nieuwe single van Anita uitkomen. Het lied  “Want jij hebt mij “ is geschreven door Anita zelf en is opgenomen in studio 69 bij Laurens van Wessel die ook de arrangementen heeft gemaakt. De single zal weer bij platenmaatschappij VNC uitkomen. De hoesfoto is gemaakt door Edwin Eijsten uit Sprundel  Het jubileumalbum  "35 jaar Anita & The Rapsodie's" welke eind 2012 uitkwam wordt nog steeds goed verkocht. Op de cd en dvd staan de mooiste en meest bekende liedjes en beelden van haar solocarrière, maar ook Anita samen met The Rapsodie’s.

100% NL live vanaf Disney Magic op de Middellandse Zee
09-07-2013 12:09:00

Deze week komt 100% NL live vanaf de Disney Magic. Het imposante 294 meter lange oceaanschip van de Disney Cruise Line vaart dan door de Spaanse mediterrane wateren. Vanaf aanstaande woensdag 10 juli wordt de studio van 100% NL drie dagen verplaatst.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer naar Sneek
09-07-2013 12:00:00

Deze zomer trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten van eigen bodem maken de muziekzenders er één groot Nederlandstalig feest van. Vanmorgen werd live in de uitzending van RADIONL bekendgemaakt welke artiesten zullen optreden tijdens de RADIONL & TV Oranje Zomertoer op maandag 5 augustus in Sneek.

Alex krijgt goud voor 'Een bossie rooie rozen'
08-07-2013 15:07:00

Tijdens de uitzending van Business Class op RTL 7 van Harry Mens afgelopen zondag  was er voor zanger Alex een grote verrassing. De opnamen van dit programma vonden plaats in Hotel Oranje in Noordwijk. De Noordwijkse zanger presenteerde hier zijn nieuwe single 'Kijk de Zon eens schijnen'. Op deze single staat als extra track een hele nieuwe versie van zijn nr 1 hit 'Een Bossie Rooie Rozen'.

Vinzzent geeft nieuwe single cadeau omdat de zon schijnt
08-07-2013 14:43:00

Na zijn vorige single ‘De liefde leeft in mij’ die rond valentijn werd uitgebracht en waarmee Vinzzent 150 vrouwen mocht toezingen bij Carlo en Irene in ‘Life 4 You’ is het weer tijd voor een nieuwe single. ‘Kom d’r bij’ is de titel van deze lekkere zomersong en omdat de ‘weergoden’ ons goed gezind zijn is het nummer deze week gratis te downloaden op zijn website. Tot 12 juli geeft Vinzzent de single cadeau aan zijn fans. Daarna is ‘Kom d’r bij’ verkrijgbaar op Itunes, Spotify etc. Vinzzent is druk bezig met liedjes voor zijn nieuwe album.

Chris-Jan komt met single 'Op de Kermis'
08-07-2013 13:50:00

Op de kermis is het alle dagen feest zingt zanger Chris-Jan. Hij komt met een heus kermislied. In zijn woonplaats Julianadorp is er elk jaar de dorper kermis, een feest waar heel Julianadorp voor uit loopt. De nieuwe single van Chris-Jan is een cover van de track "Op de camping" van Rob Ronalds welke in de zomer van 2010 reikte tot de twintigste positie van de Single Top 100. Het nummer is geschreven door Pascal de Vormer, Jakob Hut en Ray Hardorff. Marion Plugge bewerkte de tekst van de single "Op de Kermis" van Chris-Jan.

Bart de Win laat met 'Next time' seventies westcoast-muziek en de Texaanse countryrock herleven
08-07-2013 12:22:00

Denk Eagles, Byrds, Flying Burrito Brothers, voeg wat Dr John en Ray Charles toe, een vleugje Little Feat en voilà: Bart de Win doet met zijn "Next time" de seventies westcoast-muziek en de Texaanse countryrock herleven. Bart nam de single in Nederland op met zijn band ‘The Simple Life’ en toog daarna naar Texas om de mix te kruiden met wat spicy vocalen van rootsrockers Walt Wilkins en Jimmy Davis. Met BJ Baartmans op vlammende gitaar en Bart op swingende honkytonk piano stoomt het lied tot de damp ervan af komt.

Nieuwe single Peggy Mays...jong vlot en een beetje poppie
08-07-2013 12:00:00

Met de release van "Wij" kan Peggy Mays een nieuw hoofdstuk toevoegen aan haar toch al indrukwekkende muzikale carrière. Ze was dit voorjaar een van de kandidaten van "Bloed Zweet & Tranen" en kreeg lovende kritieken van de jury. “Wat een stem” aldus Gerard Joling – “Glaszuiver” waren de woorden van Danny de Munck en Roxeanne Hazes vindt haar een voorbeeld voor haar en andere Nederlandstalige zangeressen. Met die lovende kritieken keerde Peggy huiswaarts en weet dat ze op de goede weg zit.

Alessandro wil z'n hele leven muziek blijven maken
08-07-2013 00:00:00

Alessandro is al zijn hele leven met zingen bezig. Twee jaar geleden begon zijn zangcarrière serieuze vormen aan te nemen toen hij audities deed voor een zangwedstrijd Zaanstormend talent, werd uitgekozen en deze wedstrijd won. “Ik heb deze wedstrijd gewonnen met een eigen nummer “My Girl” dat ik nooit heb uitgebracht”, vertelt de zanger, waarvoor het winnen van deze wedstrijd eigenlijk het eerste zetje was om verder te gaan.

'Diep in de nacht' van Lisa, Amy en Shelley hit op Youtube
07-07-2013 22:11:00

Lisa, Amy en Shelley wonnen in 2007 het Junior Songfestival met het nummer “Adem in, adem uit”en daarna is het de zusjes alleen maar voor de wind gegaan. Het nummer was door de zusjes zelf bedacht en ging over het milieu. Dat ze zouden winnen hadden ze nooit gedacht. Amy en Shelley zijn tweeling en Lisa is een jaar ouder dan hen. Inmiddels heeft het drietal al drie albums gemaakt, een theatershow  gedaan en  opgetreden in het hele land.

Beleef het HuneFestival in Ruinerwold vanuit een jacuzzi
07-07-2013 19:43:00

Bezoekers van het komende HuneFestival, welke plaatsvindt op 11 en 12 oktober in Ruinerwold, maken kans op een uniek VIP-arrangement. Voor 10 personen is het namelijk mogelijk om de optredens van Di-Rect, Miss Montreal, Toontje Lager en Memphis Maniacs vanuit een verwarmde jacuzzi te beleven! Vlakbij het hoofdpodium zal de organisatie van het HuneFestival deze jacuzzi plaatsen, met direct zicht op de artiesten. De winnaars van het HuneFestival VIP-arrangement mogen hier de hele avond in plaatsnemen.

HITZ voor KIDZ in Duinrell
07-07-2013 18:55:00

Op zondag 7 juli vonden in Attractiepark Duinrell actviteiten plaats, die in het teken stonden van Hitz voor Kidz. Naast het bijwonen van de Hitz voor Kidz theatershow ‘the battle’ konden de kinderen zich vermaken rond het theater van Duinrell, waar een groot aantal activiteiten werden georganiseerd. In het Zomertheater van Duinrell, die onlangs geheel is verbouwd  gaven Ernst & Bobbie, Lisa, Amy & Shelly, Manouk Pheifer en Junior Songfestival deelnemer Alessandro acte de présence.

Herman van Veen met voorstelling Alfred J Kwak in Duinrell
07-07-2013 13:27:00

In de geheel vernieuwde theaterzaal van Attractiepark Duinrell vond op zaterdag 6 juli een voorstelling van het populaire eendje “Alfred J. Kwak” plaats. Deze voorstelling werd druk bezocht en de kinderen genoten met volle teugen van hetgeen het theatergezelschap hen voorschotelde. En dat alles onder bezielende leiding van Herman van Veen, die bij deze voorstelling aanwezig was. Van Veen heeft het geheel niet alleen aan elkaar gepraat maar ook gezongen. De wereldberoemde eend is al meer dan dertig jaar oud en nog steeds enorm populair.

Zangeres Harmina herstellende van herseninfarct
06-07-2013 20:29:00

Zangeres Harmina is voor enige tijd geleden getroffen door een lichte herseninfarct. De zangeres van het levenslied heeft drie weken lang in het ziekenhuis gelegen en is nu begonnen met een Reha programma. Volgens de artsen komt het weer geheel goed en Harmina is heel erg positief ingesteld. Onlangs was Harmina nog te bewonderen in het SBS 6 programma "Bloed, Zweet en Tranen". Harmina hoopt na ongeveer twee weken langzaam weer de draad te kunnen oppakken.

Arjon lanceert zomersingle 'Lekker lekker'
06-07-2013 14:56:00

Zanger Arjon is afkomstig uit Made. Hij is een jonge zanger met een geweldige uitstraling die met veel enthousiasme het publiek weet te vermaken. Hij deed ervaring op als zanger van de roemruchte Après-ski hut te Rotterdam. Daar heeft hij geleerd hoe hij het publiek moet vermaken en is hij een top-entertainer geworden. Niet alleen trad hij op in de vaste locatie van de Skihut, maar ging hij ook mee met de Après-ski hut on Tour”. Arjon maakte in eigen beheer al een aantal singles waaronder “Ik hou van alle vrouwen“/.

Word jij ook vrolijk van 'Happy days' van 30EUROLIVE
06-07-2013 14:26:00

“Happy days” is de nieuwe single van 30EUROLIVE: vrolijkmakend en energiek! Na het succes van de uitgebrachte singles "Bubbles", "Waiting for a sign" en "Loving You" op radio 2 bij Bert Haandrikman en vele regionale zenders werd het tijd voor een vervolgstap: de single is ditmaal helemaal door de band zelf opgenomen en geproduceerd. De frisse zomerse singlehoes laat je tot de creatieve verbeelding spreken, de iconen staan voor “Happy Days”; een leuke doordenker. Deze is op een spelender wijze enkel met het gebruik van iphones opgenomen.

Jaap Reesema heeft de Oranje Kroon
06-07-2013 14:21:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 8 juli is dat ‘Mijn wereld op z’n kop, de nieuwe single van Jaap Reesema. De winnaar van het derde seizoen van X-Factor nam een muzikale time-out om een definitieve richting te kiezen en vond die in de Nederlandstalige pop met een eigentijds geluid. Het eerste voorproefje is deze perfecte zomersingle. Vanaf de gitaarklanken in het begin tot het meer dan aanstekelijke refrein roept het nummer op tot bewegen.

Feestduo De Dikdakkers roept Brazilaanse sferen op met Rio
06-07-2013 01:04:00

Hoewel het WK voetbal in Brazilië nog een jaar op zich laat wachten, scoort De Dikdakkers nu al een onvervalste hit met Rio. Het zingende tweetal stak het bekende nummer van Maywood in een eigentijds jasje en kan niet wachten op de zomer. ‘Het nummer lag al goed in het gehoor, maar is door een hoger tempo en hedendaagse sound een echte feestkraker geworden.’ In de aanloop naar de diverse plein- en dorpsfeesten hoefde het partykoppel niet lang te denken over de mogelijkheid om Rio in een ander vat te gieten.

Jelle B voelt zich net een wandelende Ipod
05-07-2013 18:50:00

Met de single “Mooi” van Jelle B gaat het goed. De 27 jarige zanger is er maar wat blij mee. “Ik ben Hollandse nieuwe geweest en Paradeplaat en alle stations pakken het perfect op. Ik ben super trots en heb momenteel ook veel optredens in het land”. Volgens de zanger is het bizar hoeveel succes hij op het moment heeft. “Overal waar ik optreed zingen de mensen mee en is het een groot feest”. Op het moment is Jelle B bezig met het schrijven van een tweede album.

Jan Warringa komt met zeemanslied
05-07-2013 16:37:00

Er zijn weinig horeca gelegenheiden in Noord Nederland waar Jan Warringa nog niet heeft opgetreden. En dikwijls wordt hij direct gevraagd of hij terug wil komen. Dat succes is mede verantwoordelijk dat de Drentse zanger ook regelmatig van zich laat horen op cd gebied. Meerdere albums en een tiental singles staan inmiddels te pronken op zijn discografie. En daar zitten tussen de hits  " Dat kan niemand" en " Een condor die vliegt uit" . De zomer van 2013 kan worden bijgeschreven als een jaargetijde waarin Jan Warringa zich van een andere kant laat horen.

Nieuwe single Raymon Hermans een feit
05-07-2013 15:46:00

Vandaag, op vrijdag 5 juli, is de nieuwe single ‘De nacht van mijn leven’ van Raymon Hermans officieel verschenen via ABC Entertainment. De single is een vrolijk, volks liedje dat een hoog meezinggehalte heeft en zeker volop te horen zal zijn in de kroegen en feesttenten. Raymon Hermans schreef zelf de tekst en producer Kees Tel verzorgde de muziek en opnames. ‘De nacht van mijn leven’ is het eerste wapenfeit van de samenwerking tussen ABC Entertainment, Raymon Hermans en Kees Tel.

Tina Trucker neemt duet op met Johnny Sleegers
05-07-2013 14:38:00

De koningin van het truckerslied Tina Trucker neemt samen met zanger Johnny Sleegers een duet single op. “We Drive Together” is de titel van de nieuwe single, geschreven door Tina Trucker. Tina maakte in 1982 naam met haar eerste single, “Ik ben een vrouw om te benijden” die uitgebracht werd bij de platenmaatschappij Ariola. Karel Hille van de maatschappij Utopia had grote plannen met Tina en haalde haar weg bij Ariola en zo bereikte ze de hitparades met haar tweede single: “Mijn Good Old Ducky”.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer naar Chaam
05-07-2013 14:21:00

Deze zomer trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten maken de muziekzenders er weer één groot Nederlandstalig feest van. Vanmorgen werd live in de uitzending van RADIONL bekendgemaakt welke artiesten zullen optreden tijdens de tweede editie van de RADIONL & TV Oranje Zomertoer op woensdag 24 juli in Chaam. De RADIONL & TV Oranje Zomertoer strijkt neer ter gelegenheid van de bekende wielerronde ‘De Acht van Chaam’.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: