RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bloed, Zweet en Daantje Party
22-07-2013 14:40:00

Op zondag 28 juli organiseert Daantje weer een Bloed Zweet en Daantje Party. Hetgeen betekent dat haar fans en andere belangstellenden samen met haar een tocht kunnen maken met een partyboot over de Vinkenveenseplassen. Het betreft een prachtige boot van Rederij Klinkhamer. Het is de tweede editie van de Bloed Zweet en Daantje party en de zangeres hoopt op hetzelfde succes als de eerste boottocht was. “De eerste tocht was een groot feest.

Ontvang gratis* editie 16 van artiestenblad Lucky Joe
21-07-2013 20:33:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Jacques Herb is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 16 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. Bestuurslid Dina Plat staat in haar column stil bij "Stil verdriet". Een aangrijpend verhaal over en goede vriendin van haar. Woorden zeggen genoeg. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Jeffrey Schenk, Dirk Meeldijk, Diana Hönig, René le Blanc en komt Ronnie Tober aan het woord over zijn foundation. 

Nieuwe single voor Joost de Vries
21-07-2013 20:07:00

Joost de Vries heeft de zomer in zijn bol en lanceert op 22 juli z'n nieuwe single die geschreven is op de welbekende melodielijn op “Amore” van Julio Iglesias. Het nummer stond ook al op het 12 tracks tellende  album “Leef & Geniet” welke afgelopen februari verscheen. Het is een lekkere dansbare plaat wat het vooral goed doet onder de oudere jongeren tijdens de optredens. Het nummer is geschreven door Han Wellerdieck en Joost zelf en is ook nog eens gratis te downloaden voor een ieder en uiteraard alle radiostations.

Meer dan 10.000 bezoekers bij de RADIONL & TV Oranje Zomertoer in Heerhugowaard
21-07-2013 18:22:00

Heerhugowaard stond vandaag in het teken van de RADIONL & TV Oranje Zomertoer. Meer dan 10.000 bezoekers bezochten het evenement op het IJsbaanterrein ’t Kruis. Er waren optredens van onder anderen Wilfred Versteeg, Alwin, Marco Schouten, Rocky Pauw, Gerry Holland, Theo Mezz, Anno, Anita Hulshof, René Eshuijs, Richard Hollands, Wimmie, Alex, Sasja Brouwers, Danny Nicolay, Rein Mercha, Stef Ekkel, Dries Roelvink, Willem Barth, René Schuurmans, Helemaal Hollands, Dennie Christian, Frans Duijts en Nick & Simon.

Thomas de Trein live bij de Juliana Toren!
20-07-2013 19:32:00

Van woensdag 7 augustus t/m woensdag 14 augustus is het populaire blauwe treintje Thomas exclusief te zien bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn. Deze hele week geven Thomas en zijn vrienden 5 stomende optredens per dag. Het publiek kan meezingen en dansen met de vrolijke liedjes, bekend van TV. Na de show mag het publiek met Thomas op de foto. Naast reguliere tickets zijn er ook Thomas de Trein pretpakketten te koop.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer zondag van start in Heerhugowaard
20-07-2013 19:21:00

Deze zomer trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten maken we er weer één groot Nederlandstalig feest van. De aftrap vindt plaats op zondag 21 juli op IJsbaanterrein ’t Kruis in Heerhugowaard. Van 12.00 tot 18.00 uur zal daar worden opgetreden door onder anderen Wilfred Versteeg, Alwin, Marco Schouten, Rocky Pauw, Gerry Holland, Theo Mezz, Anno, Anita Hulshof, René Eshuijs, Richard Hollands, Wimmie, Alex, Sasja Brouwers, Danny Nicolay, e.v.a.

Kom naar het Saturday Live Festival op zaterdag 7 september 2013
19-07-2013 22:10:00

Zaterdag 7 september a.s. vindt alweer de derde editie plaats van het Saturday Live Festival. In het recreatiegebied Geestmerambacht (tussen Alkmaar en Heerhugowaard) kun je genieten van een fantastisch programma met oa. Wolter Kroes, Gerard Joling, Gordon en Danny de Munk.

'Fransel uit het Kloostertaal'...debuutsingle van Die Spatzl
19-07-2013 12:41:00

Na een jaar voor het overgrote deel in Limburg te zijn geweest met optredens gaat "Die Spatzl" bestaande uit Edith en Louisa hun vleugels uit spreiden over Nederland. De dames zijn geen onbekenden in de showbizz wereld. Louisa is jarenlang solo zangeres geweest van het Limburgse lied en heeft een aantal cd’s op haar naam staan. Edith die kennen we als deel van de Alpenzusjes. Het tweetal besloot in 2012 samen verder te gaan. De eerste Nederlandstalige single die nu landelijk uitkomt is het vrolijke "Fransel" uit het Kloostertaal.

Plork en de Aannemers lanceren 'Zomerhit'
19-07-2013 11:22:00

Het is zomer, de terrasjes zitten vol, vakantie tijd, zwemmen, fietsen, er even lekker tussen uit in het buitenland of gewoon in het prachtige Nederland.  Ook zijn er weer de nodige zomernummers op de markt. Ook nu is weer de vraag: Wat zal de zomerhit van dit jaar worden? Zo als altijd veel speculaties..... Plork en de Aannemers strijden in ieder geval mee, hun nieuwe single heeft dan ook de toepasselijke titel “Zomerhit.”  Het nummer is een Nederlandstalige cover van “La Felicidad” van Palito Ortego. Jelle Markink schreef de Nederlands tekst van “Zomerhit.”

Alex heeft de Oranje Kroon
19-07-2013 11:10:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 22 juli is dat ‘Kijk de zon eens schijnen’ van Alex. Toepasselijker kan deze nieuwe single bijna niet zijn, want het is eindelijk weer eens volop zomer in Nederland. En wie anders dan de bekende feestzanger uit Noordwijk is dan de juiste persoon deze mooie dagen te voorzien van een bijpassende soundtrack? ‘Kijk de zon eens schijnen’ is een Nederlandse bewerking van 'Congratulations', de klassieker van Cliff Richard uit 1968.

Start verkoop extra LEKKER-concert Gerard Joling in de Ziggo Dome
19-07-2013 00:00:00

Om de fans die naast een kaartje grepen alsnog de gelegenheid te geven ook uit te kijken naar de spectaculaire en grootse LEKKER live show van Gerard, organiseren producenten Entertainment-NL en Creative Cowboys op vrijdag 11 oktober 2013 een extra LEKKER-concert in de Ziggo Dome. Voor het concert op zaterdag 12 oktober 2013 zijn ook nog kaarten verkrijgbaar. Daar de kaartverkoop voor de langverwachte eigen show van Gerard direct na de start al erg goed liep was een tweede concert natuurlijk wel te verwachten. Want Gerard staat garant voor spektakel. Gerard schittert en straalt in oktober dus lekker twee avonden in de Ziggo Dome. Solo én samen met bijzondere gastartiesten.

Lou Prince brengt Nederlandstalige single
18-07-2013 15:01:00

Lou Prince gaat de Nederlandstalige weg inslaan, met een nieuwe single, die volgende maand uit zal komen. Deze single gaat heten “Het komt allemaal door jou”. Lou Prince is al jaren bezig met muziek. Hij heeft onder andere opgetreden met Lou Rawls, Donna Lynton en James Brown. “Ik treed op in heel Nederland, maar ook in het buitenland. Zo heb ik onder andere opgetreden in Spanje, Cuba, Duitsland en België, maar ook shows gedaan op de Filippijnen en met Laura Fygi gezongen.

Paul de Laat lanceert 'Schud maar lekker met je billen'
18-07-2013 14:51:00

Begin dit jaar scoorde hij een feest-hit met zijn single “Lieve schat ik schrijf je hier” en nu heeft hij een nieuwe single! De plaat is al getipt als zomerknaller van 2013, en heeft een opzwepend tempo en veel energie. “Schud maar lekker met je billen” heet de nieuwe single van Paul de Laat, die alle meiden uitdaagt om stil te blijven staan op deze plaat. “Onmogelijk” zegt de vrolijke zanger uit Brabant, die al sinds 2001 op de bühne staat. Hij bracht inmiddels al 5 singels en een album uit en is een echte feestmaker.

Stevie Ann geeft online optreden vanuit Gibson-showroom in Beverly Hills
18-07-2013 14:44:00

Op vrijdag 19 juli aanstaande, om 21.00 uur Nederlandse tijd, verzorgt Stevie Ann een online akoestisch solo-optreden vanuit de Gibson-showroom in Beverly Hills, Los Angeles. Zij zal liedjes zingen van haar nieuwe album ‘California Sounds’, die zij vorig jaar in LA opnam en dat op 29 maart verscheen. Ga naar www.stevieann.com om het optreden bij te wonen. Dit voorjaar deed Stevie Ann een met lovende recensies bekroonde clubtour door Nederland.

Daantje (Bloed, Zweet en Tranen) werkt aan nieuwe single
18-07-2013 13:36:00

Ze komt uit de Jordaan en zingt al meer dan twintig jaar. Ze stal de harten van het publiek bij Bloed Zweet en Tranen, waar zij samen met Samantha Steenwijk een gedeelde derde plaats in de wacht wist te slepen. We hebben het over Daantje, een volkszangeres in hart en nieren, die met heel veel plezier terugkijkt op haar deelname aan deze ultieme zoektocht naar de nieuwe Volkszanger van Nederland. Na haar deelname aan het programma is het met haar carrière bergopwaarts gegaan en heeft ze over optredens niet te klagen.

Clip ‘Ayayayay’ van Ronnie Ruysdael online
18-07-2013 11:21:00

De opvolger van Ronnie Ruysdael's de Youtube Hit ‘Eet veel bananen’ (het duet met Zanger Rinus en Debora, die inmiddels 2.500.000 x werd bekeken) staat inmiddels online. Het is een stadionvariant op de aloude Mexicaanse traditional ‘Ayayayay’. Ronnie is er weer in geslaagd om een typisch gezellig, aanstekelijk Ruysdael-plaatje te maken. Kwam hij vorig jaar nog in het NOS-Vierdaagsejournaal met de single ‘Komkommerbij’, dit jaar is de deinende wals bedoeld voor het massaal toegestroomde publiek langs de kant.

Dagje Duinrell voor Glennis Grace en Lou Prince
18-07-2013 00:00:00

Glennis Grace en Lou Prince waren op woensdag 17 juni te gast bij de publiekspremière van de nieuwe show “Summerparade” in Attractiepark Duinrell. Deze show wordt tot en met 25 augustus dagelijks om 13.00, 14.30 en 16.00 uur opgevoerd. Dagelijks tonen negen professionele artiesten, die behalve over geweldige danskwaliteiten, ook over acrobatische vaardigheden beschikken, hun bijzondere talent in de shows. Na afloop van de première, was Glennis Grace heel erg enthousiast.

Debuutsingle voor 15 jarige Ray Benjamin
17-07-2013 14:19:00

De Leidse Ray Benjamin heeft onder begeleiding van Frank van Etten (bekend van Bloed, zweet en tranen) zijn eerste single uitgebracht. Ray Benjamin heeft in zingen altijd al een passie gevonden, maar is pas een jaar actief bezig met zingen. Toen Frank van Etten kwam optreden in het café van zijn vader en de kleine Benjamin hoorde werd hem een platencontract aangeboden en schreef Frank van Etten een nummer voor hem. Velibor Weller componeerde en arrangeerde het nummer en is bekend van nummers van o.a. Gordon, Pascal Jacobse en Gerard Joling.

SaVaNNa scoort met 'I LOVE 2' een Nr. 1 Hit!
17-07-2013 01:57:00

Onlangs bracht SaVaNNa haar allernieuwste popsong “I Love 2” uit! In een No Time scoort SaVaNNa met haar allernieuwste American popsingle een Nr. 1 Hit in de “Kids Top 20”! Daarnaast is “I Love 2” ook te vinden op de verzamelalbums van de “Kids Top 20 Summer Edition 2013” en “Telekids Vakantie Hits”. De clip van “I Love 2” staat net als haar vorige single “Boomerang” , ook dit keer in hoge rotatie, via verschillende TV programma’s in NL en België zoals oa:  NickHits, VTMKzoom ect en groeit haar fanbase verder wereldwijd uit.

Marco de Hollander presenteert MeerHollands i.v.m. afwezigheid Michel Onclin
17-07-2013 01:37:00

Op zondag 21 juli a.s. zijn er in Best Western Hotel-Restaurant "De Rustende Jager" in Nieuw-Vennep. Helaas is Michel Onclin verhinderd, maar hij heeft een uitstekende vervanger gevonden: Marco de Hollander die al enkele keren in MeerHollands heeft opgetreden. Naast zanger is Marco de Hollander presentator bij Radio & Televisie Hollands Midden in het Zuid-Hollandse Ter Aar. Op dit station wordt MeerHollands ook uitgezonden. De opnames op 21 juli beginnen om 15.00.

Nieuwe single Crist Coppens 'Geef me jouw liefde'
17-07-2013 01:29:00

Waar een feest of een partij is, is het gezellig met de zingende slager Crist Coppens ! Naast het slagersvak is zingen gewoon een enorme passie geworden voor Crist die woonachtig is in het Noord-Limburgse Horst.  En naast dit alles heeft deze in 1961 in Veldhoven geboren zanger al diverse singles uitgebracht die met veel enthousiasme zijn ontvangen door publiek en media. “Als het maar gezellig is”, zo laat deze gezellige slager steevast doorklinken.  ‘Jou donkere ogen’ en ‘Als de zon weer gaat schijnen’ , zijn eerdere nummers uitgebracht door Crist.

Jeffrey Schenk ambassadeur van Stichting DierenLot
17-07-2013 01:20:00

De halve finalist van Bloed Zweet en Tranen, Jeffrey Schenk is ambassadeur geworden van de Stichting DierenLot. De zanger is maar wat blij met deze nieuwe taak. “In het verleden had ik al verschillende keren contact gehad met deze stichting en nu hebben we een positief gesprek gehad en ben ik officieel ambassadeur geworden. Er moet gewoon iets gedaan worden voor al die dieren die in opvangcentra zitten. Dat zijn er zoveel hier in Nederland.

Glennis Grace hoofdrolspeelster in 'Smoorverliefd' clip
16-07-2013 22:00:00

Vandaag lanceert Glennis Grace haar nieuwe videoclip 'Ondanks Alles'. De single met bijbehorende videoclip zal gebruikt worden als titelsong voor de bioscoopfilm 'Smoorverliefd'. De verschillende opnamelocaties van de film zijn dan ook veelvuldig terug te zien in de videoclip. Deze romantische feelgoodmovie met in de hoofdrollen Susan Visser, Anna Drijver en Johnny de Mol draait om de romantische verwikkelingen in de turbulente levens van vier vrouwen in Den Haag. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.  'Ondanks Alles' past dan ook als thema erg goed bij de film.

Nieuw repertoire en mini concert 25 juli Henny Thijssen
16-07-2013 14:48:00

Na het succes van de single “Hoe Lang” dat op de 20ste plaats in de single top 100 heeft gestaan en al bijna 90.000 keer is bekeken op You Tube, komt Henny nu met iets verrassends,  dit gebeurd op geheel eigen wijze: iets dat wel past bij hem! Een tijdje geleden had Henny een droom, in deze droom trad hij op in een grote concert zaal en hij bracht daar een nummer ten gehore van Edith Piaf : “Je ne regrette rien” maar dan met een geheel eigen tekst,.

Vanaf vandaag is de nieuwe single 'Jij' van Gertjan Wels te downloaden
16-07-2013 14:38:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single "Jij" van Gertjan Wels te downloaden. Hij had het nummer al drie jaar op de plank liggen, maar daar is nooit iets mee gedaan. In de tussentijd heeft Gertjan gewerkt aan zijn stem door vele zanglessen te volgen. Willem Laseroms nam het lied onder handen en het resultaat is een vrolijk zomers nummer. Het uptempo lied heeft een pakkende tekst en het geheel werd opgenomen in de befaamde Soundwise studio van Fluitsma & van Tijn. De clip is opgenomen door Rob van der Spank bij Landgoed "Molenhoek De Raaf" te Heumen

Tropische tukker kanshebber voor zomerhit van het jaar bij de Zomerse 50
16-07-2013 14:15:00

De zomerhit van het jaar kon wel eens uit onverwachte hoek komen. ‘Tropische tukker’ Jeffrey Spalburg heeft momenteel een YouTube-hit met zijn nummer Hengelo-o-o.

Varen, feesten en genieten met Marco de Hollander
16-07-2013 14:07:00

Onder het motto ‘Varen met de Sterren’ hield Marco de Hollander op zondag 14 juli zijn tweede editie van 2013. Opvallend was ook dit keer weer dat de boottocht weken voor aanvang was uitverkocht. “Het is jammer dat we vele fans teleur moesten stellen, maar er kunnen er nu eenmaal niet meer op de boot mee,” aldus De Hollander. Vele fans stonden al vroeg op de loswal aan de Oostkanaalweg in Ter Aar.

Taeke Stoker brengt nieuwe single zowel in het Nederlands als Fries uit
16-07-2013 13:57:00

De in Friesland geboren en getogen volkszanger Taeke Stoker brengt eind deze zomer zijn tweede plaat uit. Deze nog te verwachten single 'Wanneer zie ik jou eens weer?' zal eveneens verschijnen in het Fries onder de naam 'Myn famke foar altyd'. 'Wanneer zie ik jou eens weer' is gedeeltelijk autobiografisch en beschrijft het gevoel dat je krijgt wanneer je de ware tegenkomt met het daarbij behorende gemis van diegene en de sterke verlangens om elkaar weer te zien.  Evenals Taeke's eerste single zal ook deze productie gebeuren onder leiding van Maikel Zweers.

John de Bever omarmt zijn fans met zorg!
16-07-2013 12:06:00

John de Bever heeft een wel heel bijzondere clip mogen opnemen. De volkszanger koos niet voor een standaard locatie, maar nam de promotiefilm voor zijn nieuwe singel ‘Vaarwel Alle Zorgen’ op temidden van cliënten van de Binckhorst in Rosmalen. De Binckhorst biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een beperking. ‘We zochten een locatie waar we de vrolijkheid van dit nummer goed konden uitbeelden. Waar kun je dat beter doen dan temidden van mensen die het hart op de juiste plaats hebben.

Sonja Onderstal ontvangt Duitse muziekprijs
16-07-2013 11:56:00

Sonja Onderstal die onlangs een 2 jarig platencontract tekende bij het Duitse platenlabel Make it records en met haar Duitse debuutsingle “SOS Mein herz ruft nach dir “ hoge ogen gooit in Duitsland, heeft met hetzelfde lied een Duitse muziekprijs in ontvangst mogen nemen. Sonja en het muzikale team van Make it records werden onderscheiden voor : Beste Song, Beste Text, Beste Productie en beste Artiest en mochten hiervoor de VDM Award 2013 in ontvangst nemen.

Sasja Brouwers en Jordan Peters willen in 2014 de 4 daagse lopen in Nijmegen
15-07-2013 15:00:00

Zondag 14 juli trad Sasja Brouwers op bij ‘Sterren on tour’ tijdens de 4 daagse feesten in Nijmegen. Emile Hartkamp zei in de aankondiging dat Sasja volgend jaar de 4 daagse gaat lopen op hakken. Uiteraard wist Sasja hier niets van. Toen ze na haar optreden een patatje ging eten kwam Jordan Peters binnen en Sasja vroeg van alles over de 4 daagse aan deze Nijmegenaar. “Zwaar hoor de 4 daagse lopen”, was haar eerste reactie. “Echt niet dat ik dat ooit ga doen”. Maar Jordan wist daar slim op in te spelen.

Landelijke media besteedt volop aandacht aan Jeffrey Spalburg
15-07-2013 12:51:00

Cabaretier, acteur, comedia en schrijver Jeffrey Spalburg weet niet wat hem overkomt. Sinds afgelopen donderdag de clip van nummer "Hengelo-o-o" op YouTube werd gezet is het een ware hit te noemen. De teller staat bij het schrijven van dit artikel bijna op 300.000 views. Omdat hij veel positieve reacties op het nummer kreeg tijdens z'n cabaretvoorstelling ‘Thuus’, waarmee hij door het land toerde, besloot Spalburg het nummer samen met Jolanda Clement van JC Records in december 2012 uit te brengen op single. Een hit werd het destijds niet, maar daar ging het de tropische Tukker ook niet om. Het was puur voor z'n fans bedoeld

Saskia Damen komt met nieuwe single
15-07-2013 10:59:00

Er is de afgelopen weken hard gewerkt in de TMS studio van Patrick Schouten. Vele uren zijn gestoken in de nieuwe single van Saskia Damen. En het resultaat mag er zijn. Vanaf vandaag is de nieuwe single op de markt en heeft als titel "Een herinnering". Na o.a. "Rio" en "Jij bent de zon in mijn leven" is dit weer een nieuwe muzikale stap van de uit Tiel afkomstige zangeres.

Ronnie Ruysdael vanavond voor 20ste keer op 4-daagsefeesten
15-07-2013 00:00:00

In Marstermen zou Ronnie Ruysdael al heel wat speltjes op zijn gouden pak hebben gedragen. Vanavond gaat hij namelijk voor de 20e keer op de vierdaagse feesten in Nijmegen optreden! Dit maalt speelt hij op het Faberplein om 22:15 samen met zijn Rakkers (zijn Liveband) Ronnie begon zijn carrière 22 jaar geleden als frontman en leadzanger bij feestband De Sjonnies en sinds de splitsing in 2010 treedt hij met succes als solo artiest op door het hele binnen en buitenland. Begin 2013 ontving hij 2 awards. Eén in de categorie ‘leukste bühneact’...

Limonade en zonneschijn voor Michelle
14-07-2013 22:00:00

Na de succesvolle single ‘Waarom huilt U Mama' (4 weken in de single top100), komt de 11 jarige Michelle nu met een gloednieuwe en swingende zomersingle getiteld: "Limonade en zonneschijn"! Het lied is geschreven en geproduceerd door Martin Sterken en heeft alles in zich om uit te groeien tot een echte zomerhit! Een song die in het hoofd blijft hangen vanaf het eerste moment dat men het hoort. Lekker vlot, lekker vrolijk en vooral zomers! "Limonade en zonneschijn" is verkrijgbaar via de bekende downloadportals.

Zangeres Harmke giet oud liedje van Zusjes de Roo in nieuw vaatje
14-07-2013 12:41:00

Na haar eerste single ''Jij bent het zonnetje'' is nu de nieuwste single ''Blauwe korenbloemen'' van Zangeres Harmke uitgekomen. Dit was een oud liedje van Zusjes de Roo, die op een geheel nieuwe wijze in een nieuw jasje is gestoken en opgenomen in de studio van Producer Edwin Geres. Harmke is nu bezig met het schrijven van een eigen lied welke medio november 2013 uit zal komen. 

André van Duin overhandigt beeldje aan André Rieu
13-07-2013 15:48:00

André Rieu heeft vrijdag 12 juli, na afloop van een succesvolle concertavond op het Vrijthof te Maastricht, zijn eigen beeldje in ontvangst mogen nemen. Niemand minder dan André van Duin overhandigde de miniatuur van André Rieu aan de meesterviolist zelf. Eerder al mocht Jan Smit zijn eigen beeldje in ontvangst nemen, ook uit handen van Van Duin.

Nieuwe single voor Bob Offenberg
13-07-2013 10:20:00

Na het succes van de laatste single “ In Parijs” van de Bob Offenberg is de opvolger daar  “Amor Amor”. Eveneens geschreven door Frans Bauer en Laurens van Wessel, samen met Bob zijn zij al weken bezig met de opnames van het nieuwe album welke in oktober uit zal komen. Aankomende weken staan in het teken van diverse promotionele activiteiten rondom de nieuwe single en zal Bob zijn vakantie opofferen in de studio om de laatste hand te leggen aan het nieuwe album.

Pet Raket en John Kanon op een 'Cruiseboot'!
13-07-2013 00:18:00

Als een ‘olievlek in de oceaan’ breidt het succes zich uit van het feestduo Pet Raket en John Kanon. Met hun vorige single “Nasibal” scoorden ze een gigantische feesthit dit jaar rond de carnaval. De nieuwe single is een echte zomerknaller, en heet “Cruiseboot”. Een heerlijke humoristische tekst als in: Ik wil met jou wel op een Cruiseboot mee, aan de Middellandse zee.. en een melodietje dat niet meer uit je hoofd gaat! “Met deze single veroveren we heel Europa” lacht John Kanon, die samen met zijn muziekvriend Pet Raket inmiddels al 3 singles maakte.

Wesley Boes heeft de Oranje Kroon
12-07-2013 14:01:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 15 juli is dat ‘Ja kan je krijgen’ van Wesley Boes. De in Den Haag geboren zanger levert met deze nieuwe single een vrolijk uptempo nummer af, dat je al bij het tweede refrein gaat meezingen. De tekst is duidelijk: je moet gewoon je kansen grijpen als het om de liefde gaat. Het nummer is geproduceerd door Willem Mulder en opgenomen in de World Vision Studio van Jeroen Dirksen in Neuenhaus. De clip van ‘Ja kan je krijgen’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: