RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Binnenkort debuutalbum voor Jacco Haker
12-01-2013 20:23:00

Jacco Haker had al twee singels op naam staan, te weten “Slaapliedje” en “Verknocht”. Beide liedjes werden goed ontvangen in radioland en mede door die aandacht en de diverse live optredens is de belangstelling naar mijn muziek gegroeid. Half oktober 2012 lanceerde hij het nummer "Voorbij" en binnenkort zal z'n eerste album een feit zijn. Hij omschrijft zichzelf als Nederlandstalige singersongwriter, ingetogen en uitbundig, met inhoud en lucht.

BLØF en Vyclone winnen Interactive Awards 2013
12-01-2013 08:24:00

BLØF en Vyclone zijn de winnaars van de Interactive Awards 2013. BLØF won de Artist Award, de prijs voor de band met het meest innovatieve, online marketing concept. De Company Award, de prijs voor het bedrijf met de meest onderscheidende en vernieuwende manier van muziek aanbieden ging naar Vyclone. De Interactive Awards zijn een initiatief van Eurosonic Noorderslag, theFactor.e en Buma Stemra.

Speurtocht door het Amsterdam van Ramses Shaffy in boekvorm
12-01-2013 08:14:00

Het Lied presenteert donderdag 17 januari 2013 het boekje Langs kroegen en kathedralen, over de verbondenheid tussen Ramses Shaffy en Amsterdam. Daan Bartels reikt die avond het eerste exemplaar uit aan Liesbeth List. Langs kroegen en kathedralen, een speurtocht door het Amsterdam van Ramses Shaffy is een handzaam, klein gidsje met foto’s.

De Alpenzusjes blazen 'Konte Bonte' nieuw leven in
11-01-2013 19:51:00

De Alpenzusjes hebben de carnavalshit "Kontebonke" in een nieuw jasje gestoken. Jaren geleden had Franky Boy hier een dikke hit mee te pakken. "Kontebonke" is een dansje waarbij je je eigen kont en die van een ander tegen elkaar aan "bonkt". Dat zal de komende tijd dan ook veel gebeuren als je de de Alpenzusjes tegenkomt. Die kans ik best groot aangezien hun agenda tijdens het komende carnaval vol staat. Vorig jaar scoorden ze met het nummer "Hutje Op De Hei".

Nieuwe single Huub Hangop
11-01-2013 19:35:00

In samenwerking met DJ Maurice heeft Huub Hangop een nieuwe single gemaakt getiteld "Hobbelpaard". Op deze single staan maar liefst vier tracks! Drie variaties op de Gangnam Style (gerestyled door DJ Maurice). De eerste als singleversie met clip voor ieder feestje, de tweede voor carnaval en de derde natuurlijk voor de après-ski! De vierde track is weer een typische eigenzinnige Hangop-productie die zowel qua muziek als tekst het niveau van Wij Hebben Thuis Een Wasautomaat wederom haalt!

Nieuw album LA The Voices ‘Geloof, Hoop en Liefde’ op 26 januari uit!
11-01-2013 18:45:00

Na ruim een jaar komt LA the Voices weer op de markt met een gloednieuw album. Na de succesvolle drie eerder verschenen albums, die garant stonden voor het enorme succes van de nieuw opgerichte band, lijkt de tijd nu rijp voor een volwassen opvolger. Met als thema de drie elementen uit het leven zal ‘Geloof, Hoop en Liefde’ bij menigeen weer de juiste snaar weten te raken. Op het album staan songs die het thema overvloedig zullen steunen, door de grootse productie hebben de songs een meeslepend karakter.

Niels Duinker wederom genomineerd voor
11-01-2013 16:43:00

Vorig jaar heeft Niels Duinker de Amerikaanse vakprijs "Variety Act of the Year" gewonnen. De prijs werd toen uitgereikt door de president van de IMS, Tony Hassini, die speciaal hiervoor uit New York overgekomen was. Dit jaar is de jongleur opnieuw genomineerd voor deze prijs. In april zal Niels 2 weken lang optreden in Seattle, USA Moisture Festival Dit festival is het grootste comedy en variétéfestival ter wereld en duurt een maand lang.

Carnavalskraker voor Andre Pronk
11-01-2013 16:25:00

Als Andre Pronk met een single uitkomt kun je ervan uitgaan dat het weer een lachwekkende boel gaat worden. Dat is ook het geval met z'n carnavalskraker "De poes van de buurvrouw". De rasentertainer haalde alles uit de kast en schakelde Eric van Herpen in die de tekst schreef en de productie is in handen van Lesley Laverman. In de studio van Hans Bedeke werd het geheel opgenomen en het resultaat mag er zijn. De hilarische clip is opgenomen bij Café Hart van Drunen door Clipstudio.nl  Voor meer info kijk je op www.andrepronk.nl of stuur een email naar boekingen@andrepronk.nl

Leonie Meijer doet Nationale IQ test voor BNN
11-01-2013 16:03:00

Leonie Meijer is één van de acht bekende kandidaten die meedoet aan De Nationale IQ Test 2013. Op 23 januari zendt BNN alweer de twaalfde editie uit van de IQ Test uit op Nederland 1. Het thema van deze editie is ‘The Battle of the Generations’.  De andere BN-ers die meedoen zijn schrijver Özcan Akyol, schrijver Abkader Benali en nieuwslezer Jeroen Tjepkema,

Ferry de Lits probeert Sylvie te verleiden
11-01-2013 14:25:00

Ferry de Lits uit ziet zijn kans schoon nu Sylvie en Rafael van der Vaart uit elkaar zijn. Met zijn liedje "Oh, Sylvie" probeert de zanger de Bredase schone te verleiden. Jarenlang droomde Ferry van zijn Sylvie. Heel, heel, héél misschien worden die dromen nu werkelijkheid, want 'Rafael heeft nu wel spijt', zingt hij in zijn versie van Mandy van Barry Manillow. Ferry heeft goede hoop ("Daar in Duitsland wil jij toch niet wonen, jij past beter bij mij"), maar is tegelijkertijd realistisch.

Nieuwe single 3JS ‘Bijzonder’ Vandaag in release
11-01-2013 13:04:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single ‘Bijzonder’ van 3JS verkrijgbaar. De singlerelease valt samen met de kick off van de theatertour ‘Bronnen’ van 3JS. Gisteravond speelden zij het dak eraf in het Kennemertheater in Beverwijk. De single is vanaf vandaag o.a. te downloaden via iTunes. De Bijzondere videoclip is afgelopen maandagavond opgenomen in de geluidsstudio in Volendam. De videoclip is vanaf vanmiddag te bekijken op  op de facebook pagina.

Jennifer Ewbank brengt liedje uit Peter Pan ten gehore
11-01-2013 12:58:00

Medio februari schittert Jennifer Ewbank als Tinkel Bell in het visuele en muzikale spektakel: ‘Peter Pan’ in Ziggo Dome. Al zingend vliegt Jennifer als het elfje Tinkel Bell over het publiek. Ze brengt in de show het liedje ‘You Raise Me Up’ ten gehore. Afgelopen dinsdag zong Jennifer voor het eerst  ’You Raise Me Up’ bij Koffietijd op RTL4.

Nieuwe single Vinzzent
11-01-2013 09:17:00

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Vinzzent ‘De liefde leeft in mij’. Vinzzent voert met ‘De liefde leeft in mij’ ook in 2013 de voor hem kenmerkende “feel good sound” door. “Je wordt er zo blij van” is een veelvuldige reactie op de liedjes van Vinzzent. Cees Stolk nam de Nederlandse tekst bewerking voor zijn rekening voor het van origine Zuid Afrikaanse nummer. Na een drukke periode heeft de zanger zich ook weer toegelegd op het componeren van liedjes voor het nieuwe album.

Janneke de Roo brengt Koffieconcert
11-01-2013 00:21:00

Na een welverdiende vakantie start voor Janneke de Roo het nieuwe seizoen op zondag 20 januari met een koffie concert in Cafe Restaurant Oelnbret in Dalen. Tijdens deze unieke muzikale ochtend zal ze naast haar bekende repertoire ook muziek in het dialect ten gehore brengen waaronder het al jaren succesvolle nummer Mien Drenthe. Na het optreden in Dalen staan er voor de komende maanden vele optredens in de agenda. Het carnavalsweekend geeft vijf optredens en ook de rest van het jaar is verre van mopperen.

Jan Keizer & Anny Schilder komen met 'Afraid To Fall In Love Again'
10-01-2013 19:57:00

Het is eindelijk zo ver; Jan Keizer & Anny Schilder komen met de eerste single van het komende album! De single heet Afraid To Fall In Love Again en is geschreven door Jan Keizer zelf. Het album gaat ‘’The Two Of Us’’ heten. Dit is alweer het tweede album dat Jan & Anny samen uitbrengen nadat BZN uit elkaar is gegaan.

Nieuwe single JURK! als voorloper van het nieuwe album 'Glitterjurk'
10-01-2013 19:33:00

Nadat JURK! in 2010 vanuit het niets op het toneel verscheen bleef het lang stil rond de band van Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. Toch werd er tussen de drukke TV werkzaamheden door hard gewerkt aan een nieuw album en theatershow. Exact 2 jaar na de nummer 1 hit 'Zou Zo Graag' van het met goud bekroonde album 'Avondjurk' verschijnt morgen 'Als Ik Bij Jou Ben'. Het nummer is de eerste single van het nieuwe album 'Glitterjurk' dat op vrijdag 8 februari in de winkels ligt.

‘Megahit’ voor Kuikentje Piep
10-01-2013 19:19:00

De een vindt het een geinig liedje, de ander klaagt over dat irritante deuntje. Zeker is dat het nummer Kuikentje Piep een hit lijkt te worden. Een hit die ingezongen is door Nathalie Aarts uit Breda, meldt Omroep Brabant.  Het kuikentje is bedacht door radiozender Radio Globo in Italië. Daar heet het vogeltje Pulcino Pio. Inmiddels is 'Pulcino Pio' al vertaald naar het Spaans, Frans, Catalaans, Grieks, Roemeens, Portugees, Engels en dus ook naar het Nederlands.

Omstreden plaat De Gangmakers & Johan Vlemmix nu op single verkrijgbaar
10-01-2013 18:55:00

Met het nummer "Advocaatje leef je nog" hopen De Gangmakers & Johan Vlemmix de carnavalskraker voor 2013 in handen te hebben. Als je Johan Vlemmix, altijd in voor spraakmakende muziek, ziet of hoort weet je dat er iets aan de hand is. De afgelopen, inmiddels meer dan 100, single’s hebben voor de nodige opschudding .

K3 kondigt extra shows najaar 2013 aan!
10-01-2013 13:53:00

Karen, Josje en Kristel gaan knallend het nieuwe jaar in! Na het succes van het album 'Engeltjes' (platina) en de bioscoopfilm 'K3 Bengeltjes', die volle zalen trekt in de Nederlandse bioscopen, richten de drie dames hun pijlen op het volgende K3 avontuur. Vorig jaar liet K3 al weten met een gloednieuwe show weer het land in te trekken in het voorjaar van 2013. Nu komt K3 opnieuw met goed nieuws voor hun fans. Dit najaar wordt de tournee uitgebreid met de steden Amsterdam, Den Bosch en Groningen om ook hier samen met alle fans een ouderwets gezellig K3 feestje te bouwen! De volgende shows van K3 zijn momenteel in verkoop bij See Tickets: Zwolle  IJsselhallen Zaterdag 16 maart 11.00 | 14.00 | 17.00  Zondag 17 maart  11.00 | 14.00 | 17.00. Enschede:  Go Planet  Zaterdag 18 mei 11.00 | 14.00 | 17.00.

Gebroeders Rossig lanceren 'Kom maar uit de kast (Kiekeboe)'
10-01-2013 13:46:00

Het Wijchense carnavalsgezelschap heeft al behoorlijk naam gemaakt, met name in 2011. In dat jaar scoorden zij de 3FM Carnavalshit van het jaar (Minst slechte carnavalsnummer 2011). Gebroeders Rossig - Kom maar uit de kast (Kiekeboe) Het jaar 2012 was het jaar dat iedereen uit de kast mocht komen. 

René Froger rijdt barre Arctic Challenge met gepimpte ‘Toppers on Tour’ wagen
10-01-2013 13:17:00

Spannend avontuur voor Topper René Froger en manager Benno de Leeuw. Ter promotie van Toppers in Concert 2013 'The 1001 Night' Edition rijden de twee van 13 t/m 19 januari de Arctic Challenge met een compleet gepimpte Toppers auto. The Arctic Challenge is een toertocht voor personenauto's door Scandinavië, waarbij de unieke rijbeleving van de deelnemers op de eerste plaats komt.

Hilarische carnavalssingle voor Anita en Ed
09-01-2013 18:04:00

Vandaag, woensdag 9 januari is de nieuwe carnavals single uit gekomen van Anita en Ed. Het duo is altijd wel in voor een gekkigheidje. Zo ook nu met deze canavalssingle. De komische reclame van Interpolis waar een man last heeft van "andersom", is aangegrepen om een alleraardigst liedje te maken. Zelfs een stukje Zalando komt in het liedje voor. Uiteraard worden deze bedrijven niet genoemd maar de link is snel gelegd. Je wordt gedwongen om even na te denken over de tekst: pleh pleh pleh, sit reew lavanrac.

Bonanzateam uit Hardenberg viert 5 jarig bestaan met groot feest
09-01-2013 11:41:00

Op zaterdag 30 maart 2013 viert het oorspronkelijk uit Sibculo afkomstige Bonanzateam  hun 5 jarig bestaan met een artiestenavond. Dit alles vindt plaats bij Camping "De Vechtvallei" in Diffelen. Vanaf 20.00 uur zijn er optredens van John Enter, Marco Schouten, Mark van Ek, Michel Bodifee, Duo Wim & Diana en vele andere artiesten. Het Bonanzateam is kleinschalig begonnen in 2008 met eerst 3 studio's , maar is inmiddels uitgegroeid tot een internetstation van 11 studio's met  27 leden.

‘Weekend van Het Brabants Orkest’ bij BravaNL
09-01-2013 10:34:00

In het weekend van 18 tot en met 20 januari staat Het Brabants Orkest centraal bij cultuurzender BravaNL. De programmering omvat een registratie van het concert 'De Weense Klassieken' o.l.v. gastdirigent Jan Willem de Vriend, de opera l'Elisir d'Amore van Gaetano Donizetti tijdens Opera op de Parade in 2011.

'De taximeter loopt', nieuw feestnummer van Erik Adams
09-01-2013 00:33:00

De nieuwe carnavals-single /feestnummmer  “De taximeter loopt”  is een idee van tekstschrijver Arno Peter en zanger Erik Adams “De taximeter loopt”is een echte meezinger betreft in het carnavals /feest genre. Het idee is van Arno Peters om een carnavalsnummer te schrijven en Erik Adams ( zanger/productie) heeft dit erg goed ontvangen en gepromoot. Naar de hits “ Al mijn liefde” en “ Blijf toch bij mij”  die ook landelijk gepromoot zijn geweest in het verleden heeft zanger Erik Adams in deze een topper betreft opvolging.

Jan Koevoet zet de boel op de kop
09-01-2013 00:25:00

Na het succes van ‘En ineens dan heb je ’t weer’, waar jong en oud nog steeds een blij gevoel van krijgt, heeft Jan Koevoet begin januari, in de aanloop naar carnaval 2013, een nieuwe single ‘Zet de boel maar op z’n kop’ gelanceerd. Het is een geweldig feestnummer, bij het horen waarvan je meteen in beweging komt. ‘Blijf niet zitten, maar sta op’, zo luidt de tekst. De tekst en muziek is weer geschreven door de zanger zelf en gearrangeerd en geproduceerd door Manfred Jongenelis uit Etten-Leur.

Nieuwe single The Partyjocks ft. DJ Mike van Dijk - Ski Koorts
08-01-2013 12:36:00

The Partyjocks komen deze winter weer met een echte apres ski knaller! Hun nieuwe single zal de temperatuur weer doen stijgen, Ski Koorts is de titel van deze nieuwe single van The Partyjocks ft. DJ Mike van Dijk. In Nederland vallen de mussen van het dak, en is koningwinter nog ver te zoeken. Maar dat wil niet zeggen dat dit ook geldt op het duo The Partyjocks. The Partyjocks zijn 2 doorgewinterde Dj"s die in 2005 hun eerste hit scoorde met het  nummer "Sweet Caroline".

Nieuwe single Danny Temming 'Gewoon Danny Temming' (Ba - Badr Hari)
08-01-2013 11:48:00

Na de grote successen van Danny Temming’s singles “K wist niet dat je kwaad werd” en “Alles in het leven duurt maar even” heeft Danny afgelopen week De Carnavalskraker van 2013 opgenomen” Gewoon Danny Temming” (Ba Badr Hari), een enorme meezinger met een knipoog naar één van de meest besproken mannen van 2012. Wederom een productie van Frank Verkooyen en wat hebben alle betrokenen enorm veel plezier in de Boom Studio te Breda gehad tijdens de opname.

Bouke viert 10-jarig jubileum met concert in Emmen
08-01-2013 11:30:00

Op zaterdag 2 februari 2013 geeft Bouke ter gelegenheid van zijn 10-jarig jubileum een concert in het Hampshire Hotel te Emmen. Samen met een live band brengt Bouke al zijn hits ten gehore en natuurlijk ook diverse covers van onder andere Elvis Presley en Tom Jones! Wees er bij en reserveer uw kaarten via de webshop www.roelofs-entertainment.nl.  De zaal gaat open om 20.00 uur en de aanvang is omstreeks 21.00 uur. Kaarten in de voorverkoop € 20,-. Aan de kassa € 25,-. Voor in de zaal tafels met zitplaatsen, achter in de zaal statafels. Bouke is geboren in Emmen (Drenthe). Hij zong op jonge leeftijd thuis al mee met de liedjes die zijn vader speelde op de accordeon. Zijn grote idolen waren Jackie Wilson, Elvis Presley en Tom Jones.

Net d'r Langs en Van Dee & J.W slaan handen ineen en gaan door als Kei Koel
08-01-2013 11:20:00

Voor aankomend jaar hebben de voormalige leden van Net d'r Langs en Van Dee & J.W. de handen ineengeslagen en hebben een nieuwe formatie gevormd met de naam Kei Koel. John, Marco, Jan-Willem en Harm komen uit Bergharen en Wijchen en hebben nagenoeg elk jaar deelgenomen aan het Karnavalschlager festival in Wijchen, dus ze weten wat het publiek wil horen. Daarom is tekstschrijver en componist Harm van Dorst in de pen geklommen.

Nieuwe single & album Robert Pater & Dora
08-01-2013 00:17:00

Na twee succesvolle duetten op single; ‘Kus Me Baby’ in 2011 en ‘Dit Moet Liefde Zijn’ in 2012, wacht een spannend jaar voor Robert en Dora. Liefst 18-tracks telt het album ‘Op De Weg Naar Geluk’ wat zij binnenkort gaan uitbrengen. Als voorloper hiervan zal de gelijknamige single worden gelanceerd. Dora Haverman, heeft met ‘Zing en dans’ en ‘Liefde’ al twee albums op haar naam staan. Daarnaast kregen ook haar singles ‘Steeds in mijn dromen’ en ‘Kom grijp je kansen’ volop airplay in het land.

Albumpresentatie Joost de Vries op 17 februari in Heerhugowaard
07-01-2013 12:43:00

Met het verse nieuwe jaar brengt de zanger uit Heerhugowaard Joost de Vries nu een compleet album die de toepasselijke titel ‘Leef & Geniet’ gekregen heeft. Op zondag 17 februari vindt de presentatie plaats bij Grand-Café "De Heeren", Mideenweg 247 te Heerhugowaard. Meewerkende artiesten zijn: Lesley Williams, Theresa, Dario, Henk Naber, Bernard Karsten, Stanley Hazes, Ruud Versteeg, Dirk Meeldijk, Michel Hoffmann, René Eshuijs, Marcel Dool, Hans Steiger, Pascal Redeker, Marco de Hollander, Wendy Molee, e.v.a.

Nieuwe single van Ringo & Def Rhymz
07-01-2013 10:52:00

“Achter het raam” is de nieuwe single van Ringo & Def Rhymz. Ringo scoorde in het voorjaar van 2012 al een hit in de Single Top 100 met de track. Hij deed dit samen met Pascal en Gijs de Vormer. Het nummer behaalde de 66e positie van de charts. Nu heeft Ringo de song opnieuw opgenomen en in een nieuw jasje gestoken. Hij brengt het lied dit keer samen met Def Rhymz. De rapper heeft al veel hits op zijn naam staan o.a. “Doekoe” “Slippers” en de nummer één hit “Schudden.”

Pet Raket en John Kanon vieren carnaval met een Nasibal
07-01-2013 10:47:00

Afgelopen jaar is een geweldig debuut jaar geworden voor het party duo Pet Raket en John Kanon met hun hits: We drinken met z’n allen, Nederland wint het EK en nu hun nieuwe carnavalskraker voor 2013: “Nasibal”. Met het aankomende carnaval in het vizier zal deze plaat in menig café en radioprogramma te horen zijn. Het duo staat met deze plaat weer garant voor humoristische teksten, een vlotte beat en een hoog meezing gehalte. Deze knotsgekke plaat is echt een must voor iedereen die een feestje wil bouwen!

Jaap de Witte stapt terug bij 3JS. Afscheid tijdens theatertour 'Bronnen'
07-01-2013 10:17:00

Jaap de Witte, oprichter en één van de gitaristen van de populaire muziekformatie 3JS, zal zijn rol in de band noodgedwongen moeten verkleinen. Concreet houdt dat in dat hij niet meer als gitarist met zijn collega-bandleden Jan Dulles en Jaap Kwakman op het podium te zien zal zijn. Jaap de Witte had al geruime tijd last van de pezen in zijn handen die hem het gitaarspelen op het hoogste niveau onmogelijk maken. Na eerder operaties te hebben ondergaan en langdurige intensieve therapie te hebben gehad, moet hij nu toch een stapje terug doen. Tijdens de, op 10 januari in het Kennemer Theater in Beverwijk startende, intensieve theatertour “Bronnen” is Jaap de Witte nog wel op het podium aanwezig. Hij speelt geen gitaar meer, maar is wel te zien en te horen als achtergrondzanger.

Jolanda Zoomer lanceert 'Kom in de tent'
06-01-2013 19:28:00

Jolanda Zoomer heeft vrijdag 4 januari de clip opgenomen van haar nieuwe single *Kom in de Tent*. Een nummer dat op de CD “Zoomertijd” staat en vaak door Jolanda wordt gezongen tijdens haar optredens in het land.  Dit keer in een nieuw jasje gestoken door Jolanda samen met producer Frank Verkooyen. De clip is opgenomen in Chaletpark “De Zilverden” in Rucphen en geproduceerd door Rick en Bart van Smart Media Producties. De single komt binnenkort uit. Naar aanleiding van deze gezellige en feestelijke single presenteert Jolanda Zoomer op zondag 3 maart haar *Kom in de Tent* Feest.

Nieuwe single en clip voor Auke & Ellen
06-01-2013 00:16:00

Ze waren op zaterdag 6 januari te zien bij Piets weer op SBS6. We hebben het over het uit Friesland afkomstige duo Auke & Ellen. Het duo is in Friesland vooral bekend geworden toen ze nog optraden met orkest "De Sellinas" en een landelijke hit scoorden met het nummer “Op De Trekker Weer Noar Huus.” Inmiddels hebben ze een album en een aantal singles opgenomen en zijn ze een veelgevraagde act voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

De Fantasticos hebben de Oranje Kroon
05-01-2013 11:40:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 7 januari is dat "Mooi is het om op de wereld te zijn", de nieuwe single van De Fantasticos. Medio augustus 2012 is het nieuwe Nederlandstalige duo de “ Fantasticos” spontaan ontstaan tijdens een amusant gesprek onder een aantal vrienden waarin gesproken werd over het momenteel missen van “echte “ gezellige Hollandse muziek in de stijl van de 60’er jaren. 

Artiestenblad Lucky Joe nu ook gratis af te halen bij Special CD Shop in Breda
04-01-2013 21:46:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Dennie Christian is vanaf heden gratis af te halen bij de  Special CD Shop, Moerwijk 14 te Breda. Veel artiesten zijn blij met eigenaar Peter Voesenek.

Nieuwe single voor Jan Leliveld
04-01-2013 21:30:00

‘Het gaat te snel’ is de nieuwe single van Jan Leliveld en komt aanstaande vrijdag 11 januari uit. Het lied is volks, gezellig, up-tempo en zeer geschikt voor zowel op de radio als op een feestje! De tekst van het lied is gebaseerd op het hectische leven van mensen, die tegenwoordig haast hebben en vaak te laat zijn, alles gaat te snel! Vanuit de media is er ook positief gereageerd op de single. ‘Het gaat te snel’ wordt bij Tros Sterren NL Paradeplaat. Ook RADIONL is positief over de single, zij hebben een leuke actie bedacht.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 maart t/m zondag 25 maart

  Wesley Klein - Doe 't met mij

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl