RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Debuutsingle voor 15 jarige Ray Benjamin
17-07-2013 14:19:00

De Leidse Ray Benjamin heeft onder begeleiding van Frank van Etten (bekend van Bloed, zweet en tranen) zijn eerste single uitgebracht. Ray Benjamin heeft in zingen altijd al een passie gevonden, maar is pas een jaar actief bezig met zingen. Toen Frank van Etten kwam optreden in het café van zijn vader en de kleine Benjamin hoorde werd hem een platencontract aangeboden en schreef Frank van Etten een nummer voor hem. Velibor Weller componeerde en arrangeerde het nummer en is bekend van nummers van o.a. Gordon, Pascal Jacobse en Gerard Joling.

SaVaNNa scoort met 'I LOVE 2' een Nr. 1 Hit!
17-07-2013 01:57:00

Onlangs bracht SaVaNNa haar allernieuwste popsong “I Love 2” uit! In een No Time scoort SaVaNNa met haar allernieuwste American popsingle een Nr. 1 Hit in de “Kids Top 20”! Daarnaast is “I Love 2” ook te vinden op de verzamelalbums van de “Kids Top 20 Summer Edition 2013” en “Telekids Vakantie Hits”. De clip van “I Love 2” staat net als haar vorige single “Boomerang” , ook dit keer in hoge rotatie, via verschillende TV programma’s in NL en België zoals oa:  NickHits, VTMKzoom ect en groeit haar fanbase verder wereldwijd uit.

Marco de Hollander presenteert MeerHollands i.v.m. afwezigheid Michel Onclin
17-07-2013 01:37:00

Op zondag 21 juli a.s. zijn er in Best Western Hotel-Restaurant "De Rustende Jager" in Nieuw-Vennep. Helaas is Michel Onclin verhinderd, maar hij heeft een uitstekende vervanger gevonden: Marco de Hollander die al enkele keren in MeerHollands heeft opgetreden. Naast zanger is Marco de Hollander presentator bij Radio & Televisie Hollands Midden in het Zuid-Hollandse Ter Aar. Op dit station wordt MeerHollands ook uitgezonden. De opnames op 21 juli beginnen om 15.00.

Nieuwe single Crist Coppens 'Geef me jouw liefde'
17-07-2013 01:29:00

Waar een feest of een partij is, is het gezellig met de zingende slager Crist Coppens ! Naast het slagersvak is zingen gewoon een enorme passie geworden voor Crist die woonachtig is in het Noord-Limburgse Horst.  En naast dit alles heeft deze in 1961 in Veldhoven geboren zanger al diverse singles uitgebracht die met veel enthousiasme zijn ontvangen door publiek en media. “Als het maar gezellig is”, zo laat deze gezellige slager steevast doorklinken.  ‘Jou donkere ogen’ en ‘Als de zon weer gaat schijnen’ , zijn eerdere nummers uitgebracht door Crist.

Jeffrey Schenk ambassadeur van Stichting DierenLot
17-07-2013 01:20:00

De halve finalist van Bloed Zweet en Tranen, Jeffrey Schenk is ambassadeur geworden van de Stichting DierenLot. De zanger is maar wat blij met deze nieuwe taak. “In het verleden had ik al verschillende keren contact gehad met deze stichting en nu hebben we een positief gesprek gehad en ben ik officieel ambassadeur geworden. Er moet gewoon iets gedaan worden voor al die dieren die in opvangcentra zitten. Dat zijn er zoveel hier in Nederland.

Glennis Grace hoofdrolspeelster in 'Smoorverliefd' clip
16-07-2013 22:00:00

Vandaag lanceert Glennis Grace haar nieuwe videoclip 'Ondanks Alles'. De single met bijbehorende videoclip zal gebruikt worden als titelsong voor de bioscoopfilm 'Smoorverliefd'. De verschillende opnamelocaties van de film zijn dan ook veelvuldig terug te zien in de videoclip. Deze romantische feelgoodmovie met in de hoofdrollen Susan Visser, Anna Drijver en Johnny de Mol draait om de romantische verwikkelingen in de turbulente levens van vier vrouwen in Den Haag. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.  'Ondanks Alles' past dan ook als thema erg goed bij de film.

Nieuw repertoire en mini concert 25 juli Henny Thijssen
16-07-2013 14:48:00

Na het succes van de single “Hoe Lang” dat op de 20ste plaats in de single top 100 heeft gestaan en al bijna 90.000 keer is bekeken op You Tube, komt Henny nu met iets verrassends,  dit gebeurd op geheel eigen wijze: iets dat wel past bij hem! Een tijdje geleden had Henny een droom, in deze droom trad hij op in een grote concert zaal en hij bracht daar een nummer ten gehore van Edith Piaf : “Je ne regrette rien” maar dan met een geheel eigen tekst,.

Vanaf vandaag is de nieuwe single 'Jij' van Gertjan Wels te downloaden
16-07-2013 14:38:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single "Jij" van Gertjan Wels te downloaden. Hij had het nummer al drie jaar op de plank liggen, maar daar is nooit iets mee gedaan. In de tussentijd heeft Gertjan gewerkt aan zijn stem door vele zanglessen te volgen. Willem Laseroms nam het lied onder handen en het resultaat is een vrolijk zomers nummer. Het uptempo lied heeft een pakkende tekst en het geheel werd opgenomen in de befaamde Soundwise studio van Fluitsma & van Tijn. De clip is opgenomen door Rob van der Spank bij Landgoed "Molenhoek De Raaf" te Heumen

Tropische tukker kanshebber voor zomerhit van het jaar bij de Zomerse 50
16-07-2013 14:15:00

De zomerhit van het jaar kon wel eens uit onverwachte hoek komen. ‘Tropische tukker’ Jeffrey Spalburg heeft momenteel een YouTube-hit met zijn nummer Hengelo-o-o.

Varen, feesten en genieten met Marco de Hollander
16-07-2013 14:07:00

Onder het motto ‘Varen met de Sterren’ hield Marco de Hollander op zondag 14 juli zijn tweede editie van 2013. Opvallend was ook dit keer weer dat de boottocht weken voor aanvang was uitverkocht. “Het is jammer dat we vele fans teleur moesten stellen, maar er kunnen er nu eenmaal niet meer op de boot mee,” aldus De Hollander. Vele fans stonden al vroeg op de loswal aan de Oostkanaalweg in Ter Aar.

Taeke Stoker brengt nieuwe single zowel in het Nederlands als Fries uit
16-07-2013 13:57:00

De in Friesland geboren en getogen volkszanger Taeke Stoker brengt eind deze zomer zijn tweede plaat uit. Deze nog te verwachten single 'Wanneer zie ik jou eens weer?' zal eveneens verschijnen in het Fries onder de naam 'Myn famke foar altyd'. 'Wanneer zie ik jou eens weer' is gedeeltelijk autobiografisch en beschrijft het gevoel dat je krijgt wanneer je de ware tegenkomt met het daarbij behorende gemis van diegene en de sterke verlangens om elkaar weer te zien.  Evenals Taeke's eerste single zal ook deze productie gebeuren onder leiding van Maikel Zweers.

John de Bever omarmt zijn fans met zorg!
16-07-2013 12:06:00

John de Bever heeft een wel heel bijzondere clip mogen opnemen. De volkszanger koos niet voor een standaard locatie, maar nam de promotiefilm voor zijn nieuwe singel ‘Vaarwel Alle Zorgen’ op temidden van cliënten van de Binckhorst in Rosmalen. De Binckhorst biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een beperking. ‘We zochten een locatie waar we de vrolijkheid van dit nummer goed konden uitbeelden. Waar kun je dat beter doen dan temidden van mensen die het hart op de juiste plaats hebben.

Sonja Onderstal ontvangt Duitse muziekprijs
16-07-2013 11:56:00

Sonja Onderstal die onlangs een 2 jarig platencontract tekende bij het Duitse platenlabel Make it records en met haar Duitse debuutsingle “SOS Mein herz ruft nach dir “ hoge ogen gooit in Duitsland, heeft met hetzelfde lied een Duitse muziekprijs in ontvangst mogen nemen. Sonja en het muzikale team van Make it records werden onderscheiden voor : Beste Song, Beste Text, Beste Productie en beste Artiest en mochten hiervoor de VDM Award 2013 in ontvangst nemen.

Sasja Brouwers en Jordan Peters willen in 2014 de 4 daagse lopen in Nijmegen
15-07-2013 15:00:00

Zondag 14 juli trad Sasja Brouwers op bij ‘Sterren on tour’ tijdens de 4 daagse feesten in Nijmegen. Emile Hartkamp zei in de aankondiging dat Sasja volgend jaar de 4 daagse gaat lopen op hakken. Uiteraard wist Sasja hier niets van. Toen ze na haar optreden een patatje ging eten kwam Jordan Peters binnen en Sasja vroeg van alles over de 4 daagse aan deze Nijmegenaar. “Zwaar hoor de 4 daagse lopen”, was haar eerste reactie. “Echt niet dat ik dat ooit ga doen”. Maar Jordan wist daar slim op in te spelen.

Landelijke media besteedt volop aandacht aan Jeffrey Spalburg
15-07-2013 12:51:00

Cabaretier, acteur, comedia en schrijver Jeffrey Spalburg weet niet wat hem overkomt. Sinds afgelopen donderdag de clip van nummer "Hengelo-o-o" op YouTube werd gezet is het een ware hit te noemen. De teller staat bij het schrijven van dit artikel bijna op 300.000 views. Omdat hij veel positieve reacties op het nummer kreeg tijdens z'n cabaretvoorstelling ‘Thuus’, waarmee hij door het land toerde, besloot Spalburg het nummer samen met Jolanda Clement van JC Records in december 2012 uit te brengen op single. Een hit werd het destijds niet, maar daar ging het de tropische Tukker ook niet om. Het was puur voor z'n fans bedoeld

Saskia Damen komt met nieuwe single
15-07-2013 10:59:00

Er is de afgelopen weken hard gewerkt in de TMS studio van Patrick Schouten. Vele uren zijn gestoken in de nieuwe single van Saskia Damen. En het resultaat mag er zijn. Vanaf vandaag is de nieuwe single op de markt en heeft als titel "Een herinnering". Na o.a. "Rio" en "Jij bent de zon in mijn leven" is dit weer een nieuwe muzikale stap van de uit Tiel afkomstige zangeres.

Ronnie Ruysdael vanavond voor 20ste keer op 4-daagsefeesten
15-07-2013 00:00:00

In Marstermen zou Ronnie Ruysdael al heel wat speltjes op zijn gouden pak hebben gedragen. Vanavond gaat hij namelijk voor de 20e keer op de vierdaagse feesten in Nijmegen optreden! Dit maalt speelt hij op het Faberplein om 22:15 samen met zijn Rakkers (zijn Liveband) Ronnie begon zijn carrière 22 jaar geleden als frontman en leadzanger bij feestband De Sjonnies en sinds de splitsing in 2010 treedt hij met succes als solo artiest op door het hele binnen en buitenland. Begin 2013 ontving hij 2 awards. Eén in de categorie ‘leukste bühneact’...

Limonade en zonneschijn voor Michelle
14-07-2013 22:00:00

Na de succesvolle single ‘Waarom huilt U Mama' (4 weken in de single top100), komt de 11 jarige Michelle nu met een gloednieuwe en swingende zomersingle getiteld: "Limonade en zonneschijn"! Het lied is geschreven en geproduceerd door Martin Sterken en heeft alles in zich om uit te groeien tot een echte zomerhit! Een song die in het hoofd blijft hangen vanaf het eerste moment dat men het hoort. Lekker vlot, lekker vrolijk en vooral zomers! "Limonade en zonneschijn" is verkrijgbaar via de bekende downloadportals.

Zangeres Harmke giet oud liedje van Zusjes de Roo in nieuw vaatje
14-07-2013 12:41:00

Na haar eerste single ''Jij bent het zonnetje'' is nu de nieuwste single ''Blauwe korenbloemen'' van Zangeres Harmke uitgekomen. Dit was een oud liedje van Zusjes de Roo, die op een geheel nieuwe wijze in een nieuw jasje is gestoken en opgenomen in de studio van Producer Edwin Geres. Harmke is nu bezig met het schrijven van een eigen lied welke medio november 2013 uit zal komen. 

André van Duin overhandigt beeldje aan André Rieu
13-07-2013 15:48:00

André Rieu heeft vrijdag 12 juli, na afloop van een succesvolle concertavond op het Vrijthof te Maastricht, zijn eigen beeldje in ontvangst mogen nemen. Niemand minder dan André van Duin overhandigde de miniatuur van André Rieu aan de meesterviolist zelf. Eerder al mocht Jan Smit zijn eigen beeldje in ontvangst nemen, ook uit handen van Van Duin.

Nieuwe single voor Bob Offenberg
13-07-2013 10:20:00

Na het succes van de laatste single “ In Parijs” van de Bob Offenberg is de opvolger daar  “Amor Amor”. Eveneens geschreven door Frans Bauer en Laurens van Wessel, samen met Bob zijn zij al weken bezig met de opnames van het nieuwe album welke in oktober uit zal komen. Aankomende weken staan in het teken van diverse promotionele activiteiten rondom de nieuwe single en zal Bob zijn vakantie opofferen in de studio om de laatste hand te leggen aan het nieuwe album.

Pet Raket en John Kanon op een 'Cruiseboot'!
13-07-2013 00:18:00

Als een ‘olievlek in de oceaan’ breidt het succes zich uit van het feestduo Pet Raket en John Kanon. Met hun vorige single “Nasibal” scoorden ze een gigantische feesthit dit jaar rond de carnaval. De nieuwe single is een echte zomerknaller, en heet “Cruiseboot”. Een heerlijke humoristische tekst als in: Ik wil met jou wel op een Cruiseboot mee, aan de Middellandse zee.. en een melodietje dat niet meer uit je hoofd gaat! “Met deze single veroveren we heel Europa” lacht John Kanon, die samen met zijn muziekvriend Pet Raket inmiddels al 3 singles maakte.

Wesley Boes heeft de Oranje Kroon
12-07-2013 14:01:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 15 juli is dat ‘Ja kan je krijgen’ van Wesley Boes. De in Den Haag geboren zanger levert met deze nieuwe single een vrolijk uptempo nummer af, dat je al bij het tweede refrein gaat meezingen. De tekst is duidelijk: je moet gewoon je kansen grijpen als het om de liefde gaat. Het nummer is geproduceerd door Willem Mulder en opgenomen in de World Vision Studio van Jeroen Dirksen in Neuenhaus. De clip van ‘Ja kan je krijgen’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Wordt 'Hengelo-o-o' van Jeffrey Spalburg DE zomerhit van 2013
12-07-2013 11:37:00

Cabaretier, acteur, comedia en schrijver Jeffrey Spalburg bracht enkele maanden geleden een cd single uit van het nummer "Hengelo-o-o". Omdat hij veel positieve reacties op het nummer kreeg tijdens de voorstelling derde cabaretvoorstelling ‘Thuus’, waarmee hij door het land toerde, besloot Spalburg het nummer uit te brengen op single. De release werd mede mogelijk gemaakt door het Nederlandstalige platenlabel JC Records en is te downloaden op de welbekende download portals. 

Hilarische clip 'Maak me gek, gooi je haar los' van Belinda en José ft. Antonio online
12-07-2013 11:15:00

Belinda & José lanceerden halverwege juli 2013 samen met volkszanger Antonio een nieuwe versie van  “Maak me gek, gooi je haar los”. Het origineel van dit vrolijke lied is van Antonio zelf die er in 2012 een grote hit mee scoorde. De twee opvallende dames Belinda & José zijn al jaren groot fan van Antonio en raakten op een cd-presentatie van een collega artiest in contact met elkaar. Van het een kwam het ander en voor Antonio het wist zat hij in de studio om samen met het gezellige damesduo een nieuwe versie van zijn “Maak me gek, gooi je haar los” op te nemen.

Feestknaller voor Huup Hangop
12-07-2013 10:56:00

Na zijn grote hit "Hobbelpaard" is Huub Hangop terug met"Op Een Banaan", in samenwerking met DJ Maurice. "Op Een Banaan" is een echte feestknaller van jewelste en wederom zit er bij het nummer een super leuke videoclip. Als 2e track op de single zit een vernieuwde versie van "Broek Met Van Die Zakken Aan De Zijkant". Huub Hangop is niet gewoon, een anti-held, grensverleggend, zeldzaam gek, de ene keer serieus en dan weer vol zelfspot en relativerend, de parel van de ernst en de luim, manoeuvrerend tussen carnavaleske meligheid en spitsvondige humor.

Zingende kok Hilko Kraamer komt met nieuwe single
12-07-2013 10:46:00

Hilko Kraamer, de zingende kok uit Maartensdijk komt met een nieuwe single. Na de Kerstsingle "Hou me vast" die hij in 2011 opnam, vond hij het tijd voor een nieuwe single die de titel "Jij" meekreeg. Het betreft een heerlijke ballad over de liefde en is geschreven en gecomponeerd door Roy Otters van de Profisound Apeldoorn. De videoclip laat nog even op zich wachten. Volgende week gaat hij op pad met de crew van The ClipCompany om mooie beelden te schieten.

Sterren On Tour komt op 18 juli naar Deventer
12-07-2013 00:25:00

Donderdag  18 juli komt Sterren On Tour naar Deventer. In de Hanzestad zullen duizenden enthousiaste bezoekers genieten van de artiesten van eigen bodem, die hun hits, met een hoog meezinggehalte, ten gehore brengen op het imposante Sterren on tour podium. Sterren On Tour pakt groot uit in Deventer met meer dan 10 artiesten.

Gertjan Wels maakt comeback met vrolijk zomers lied
12-07-2013 00:15:00

Na jaren afwezigheid uit het artiestenvak en verschillende carrièreswitches is Gertjan Wels weer helemaal terug. In 2007 stond hij in de hitlijsten met het nummer 'Over en Voorbij' en trad hij door het hele land op met als hoogtepunten de Nijmeegse zomerfeesten en club The Matrix. Nu in 2013 heeft Gertjan het heft in eigen handen genomen en besloten songwriter te worden en zijn nummers zelf te gaan schrijven. Hij had al drie jaar een nummer op de plank liggen, maar daar is nooit iets mee gedaan.

Nieuwe single voor Gabry
11-07-2013 12:45:00

"De allereerste keer" is de titel van de nieuwe single van Gabry. Het is al een oud nummer van de Vlaamse zangeres Rita Deneve die het nummer in 1971 heeft uitgebracht en daar veel succes mee behaalde in Belgié. Nu is het nummer in een nieuw jasje gestoken en opgenomen bij P & T Produkties. De bijbehorende video is opgenomen bij het strand Paviljoen De Vlegge in Sibculo door RobertRTV producties. Het nummer gaat over de eerste keer verliefd worden en is volgens Gabry een simpel lied dat zo meegezongen kan worden. 

'Wat kan mij het schelen' nieuwe single van Marlane
11-07-2013 11:31:00

In 2010 ging RADIONL op zoek naar de Prinses van het Nederlandse Lied. Dit deden ze doormiddel van een wedstrijd waarin ze zangeressen de mogelijkheid boden om een speciale meezingtrack van “Wat Kan Mij Het Schelen” te downloaden en in te zingen. “Wat Kan Mij Het Schelen” werd speciaal voor deze wedstrijd geschreven en gecomponeerd door Rene Karst, Erika Karst en Jannie Karst Dubbelboer. Voor de winnares lag er een platencontract te wachten. Hoewel Marlane het bracht tot een finaleplaats de jury koos uiteindelijk een andere winnares.

Nieuwe single en volle agenda voor Sugarfree
11-07-2013 11:21:00

Het Vlaamse damesduo Sugarfree gaan de zomer in met een vrolijke nieuwe single getiteld "“Hey Hey Hey”. De tekst en muziek zijn geschreven door Bart Herman, het arrangement is gemaakt door Walter De Loose en de productie door David Vervoort. In korte tijd heeft “Sugarfree” zich gevestigd als vaste waarde in de Vlaamse showbizz. Dit is af te leiden uit de vele boekingen en reacties van organisatoren. Een optreden van "Sugarfree" staat dan ook garant voor 100% ambiance!

Nieuwe single van Sylvia Smit
10-07-2013 15:33:00

Na de laatste Nederlandstalige singles Antonio, Hasta la Vista, Jouw lieve lach, is er weer een Nederlandstalig liedje uitgekomen van Sylvia Smit  “Ik hou van jou” genaamd. Dit keer zingt zij haar liedje in duet met John Do, een zanger waarmee zij vroeger ook al eerder in een band zong. De tekst is geschreven door John Do. Ook deze single wordt weer heel goed ontvangen en afgespeeld bij vele radiostations. Tegenwoordig is Sylvia Smit niet alleen te boeken met haar DJ Fred van Gerven/tevens haar geluidsman, maar ook in combinatie met zanger John Do.

Promotiefilm Niels Duinker hit op YouTube
10-07-2013 14:47:00

De komende maanden is Niels Duinker veel te vinden op zee. Het is piekseizoen van de cruise-vakanties, dus werk aan de winkel voor de jongleur. Z'n nieuwe promotievideo heeft in de eerste week bijna 40 duizend views op Youtube gehad. De zoon van de eigenaar van de jongleerwinkel in Rotterdam heeft deze voor hem gemaakt. Afgelopen maand heeft Niels met Calderhead Design 2 dagen gefilmd in Wersterpark Studio.

Stuij Events organiseert Molenfeesten Halsteren
10-07-2013 14:21:00

Stuij Events organiseert op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus: Molenfeesten Halsteren. Een gezellige happening voor jong oud, inmiddels een begrip in de regio van Halsteren en omstreken. Op zaterdag 24 augustus, is er een Hollandse avond met medewerking van o.a.: Wesly Bronkhorst, Vinzzent, Samantha Steenwijk, Ferry Goorden, Henk Dissel, Theo van Cleeff en Mark Rijs Tijdens deze Hollandse avond kun je persoonlijk kennismaken met alle artiesten, tijdens een heuse ‘’Meet & Greet” in de feesttent van de Molenfeesten aan de Halsterseweg 57 te Halsteren. Aanvang van het programma is 20.00 uur. Er rijdt een partybus vanaf Café Ons Thuis, Bredaseweg 20 te Terheijden naar de feestlocatie.

Stef Ekkel niet aanwezig bij artiestenshow Landal Hedeheuvel op 21 juli
10-07-2013 14:11:00

Stef Ekkel kan vanwege contractuele verplichtingen aanstaande zondag niet aanwezig zijn bij de wervelende artiestenshow op vakantiepark “Landal Heideheuvel”. In plaats daarvan worden Jan van Est, Ivo & Dian en finalist van het junior songfestival Alessandro toegevoegd aan de line-up. Er worden ook TV opnames  gemaakt voor het muziekprogramma “TV Lucky Joe”, een muziekprogramma met bekend en onbekend talent die er een gezellige sfeer van gaan maken samen met het aanwezige publiek. De overige artiesten die optreden zijn: Ronnie Tober, Jacques Herb, Frank van Etten, Erna Temming, Het IJsselduo, Duo de Hollandio ’s ( voorheen het woonwagen duo Jack & Janske), Naomi, Theo van Cleeff, Danny Temming, William, Jean Knipping jr.

Rutger van Barneveld lanceert 'Een dag uit duizend dromen'
10-07-2013 13:20:00

Rutger van Barneveld vierde op 28 juni zijn 10 jarig artiesten jubileum. Dit alles vond plaats bij zaal "De Prinsenhof" te Buren. Terwijl de 22 jarige zanger zijn concert gaf werd hij onderbroken door Roy Raymonds die van achteruit de zaal binnen kwam. Uit handen van deze blote voeten zanger kreeg hij z'n nieuwe single "Een dag uit duizend dromen" overhandigd. Voor Rutger was dit een geweldige verrassing.

Karin Welsing wil niet leven in onzekerheid
10-07-2013 13:06:00

Hoe snel kan het gaan? Op zondag 2 Juni presenteerde Karin Welsing in Kerkdriel haar éérste cd album “Zoals ik ben”. In de diverse recensies die er over Karin en het album werden geschreven , werd al snel duidelijk dat we met een nieuwe volks zangers te maken hadden. Lovende woorden op internet, radio en zelfs in weekblad Privé, bevestigde wat we zelf eigenlijk al wisten, Karin Welsing is voor het publiek de nieuwe volkszangeres. Op 17 Juni kwam het album “Zoals ik ben” nieuw binnen op plaats 17 in de album top 100 van de Mega Charts .

Ilse DeLange kondigt ‘After The Hurricane’ tour aan
10-07-2013 00:00:00

Na twee succesvolle edities in het Gelredome en een uitverkochte clubtour afgelopen voorjaar, keert Ilse DeLange vanaf februari 2014 terug naar de intimiteit van de mooiste theaters en clubs van Nederland. De aftrap van de ‘After The Hurricane’ tour is op vrijdag 7 februari in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens deze tour zal Ilse, begeleidt door haar eigen band, niet alleen haar grootste hits spelen, maar de fans ook trakteren op geheel nieuw, nog niet eerder verschenen repertoire.

De Wilca's kiezen voor single met een feestelijk tintje
09-07-2013 13:33:00

"Feest met ons!"is de titel van de nieuwe single van De Wilca's. Het duo bestaande uit Wilco en Yvonne wilden een single uitbrengen met een feestelijk tintje en dat is met behulp van Martin Sterken zeker gelukt. Na een overweldigende cd presentatie met als presentatoren Alex de Bruyn en Andre Pronk zijn ze nu klaar om naam te maken in Nederland.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop