RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Word jij ook vrolijk van 'Happy days' van 30EUROLIVE
06-07-2013 14:26:00

“Happy days” is de nieuwe single van 30EUROLIVE: vrolijkmakend en energiek! Na het succes van de uitgebrachte singles "Bubbles", "Waiting for a sign" en "Loving You" op radio 2 bij Bert Haandrikman en vele regionale zenders werd het tijd voor een vervolgstap: de single is ditmaal helemaal door de band zelf opgenomen en geproduceerd. De frisse zomerse singlehoes laat je tot de creatieve verbeelding spreken, de iconen staan voor “Happy Days”; een leuke doordenker. Deze is op een spelender wijze enkel met het gebruik van iphones opgenomen.

Jaap Reesema heeft de Oranje Kroon
06-07-2013 14:21:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 8 juli is dat ‘Mijn wereld op z’n kop, de nieuwe single van Jaap Reesema. De winnaar van het derde seizoen van X-Factor nam een muzikale time-out om een definitieve richting te kiezen en vond die in de Nederlandstalige pop met een eigentijds geluid. Het eerste voorproefje is deze perfecte zomersingle. Vanaf de gitaarklanken in het begin tot het meer dan aanstekelijke refrein roept het nummer op tot bewegen.

Feestduo De Dikdakkers roept Brazilaanse sferen op met Rio
06-07-2013 01:04:00

Hoewel het WK voetbal in Brazilië nog een jaar op zich laat wachten, scoort De Dikdakkers nu al een onvervalste hit met Rio. Het zingende tweetal stak het bekende nummer van Maywood in een eigentijds jasje en kan niet wachten op de zomer. ‘Het nummer lag al goed in het gehoor, maar is door een hoger tempo en hedendaagse sound een echte feestkraker geworden.’ In de aanloop naar de diverse plein- en dorpsfeesten hoefde het partykoppel niet lang te denken over de mogelijkheid om Rio in een ander vat te gieten.

Jelle B voelt zich net een wandelende Ipod
05-07-2013 18:50:00

Met de single “Mooi” van Jelle B gaat het goed. De 27 jarige zanger is er maar wat blij mee. “Ik ben Hollandse nieuwe geweest en Paradeplaat en alle stations pakken het perfect op. Ik ben super trots en heb momenteel ook veel optredens in het land”. Volgens de zanger is het bizar hoeveel succes hij op het moment heeft. “Overal waar ik optreed zingen de mensen mee en is het een groot feest”. Op het moment is Jelle B bezig met het schrijven van een tweede album.

Jan Warringa komt met zeemanslied
05-07-2013 16:37:00

Er zijn weinig horeca gelegenheiden in Noord Nederland waar Jan Warringa nog niet heeft opgetreden. En dikwijls wordt hij direct gevraagd of hij terug wil komen. Dat succes is mede verantwoordelijk dat de Drentse zanger ook regelmatig van zich laat horen op cd gebied. Meerdere albums en een tiental singles staan inmiddels te pronken op zijn discografie. En daar zitten tussen de hits  " Dat kan niemand" en " Een condor die vliegt uit" . De zomer van 2013 kan worden bijgeschreven als een jaargetijde waarin Jan Warringa zich van een andere kant laat horen.

Nieuwe single Raymon Hermans een feit
05-07-2013 15:46:00

Vandaag, op vrijdag 5 juli, is de nieuwe single ‘De nacht van mijn leven’ van Raymon Hermans officieel verschenen via ABC Entertainment. De single is een vrolijk, volks liedje dat een hoog meezinggehalte heeft en zeker volop te horen zal zijn in de kroegen en feesttenten. Raymon Hermans schreef zelf de tekst en producer Kees Tel verzorgde de muziek en opnames. ‘De nacht van mijn leven’ is het eerste wapenfeit van de samenwerking tussen ABC Entertainment, Raymon Hermans en Kees Tel.

Tina Trucker neemt duet op met Johnny Sleegers
05-07-2013 14:38:00

De koningin van het truckerslied Tina Trucker neemt samen met zanger Johnny Sleegers een duet single op. “We Drive Together” is de titel van de nieuwe single, geschreven door Tina Trucker. Tina maakte in 1982 naam met haar eerste single, “Ik ben een vrouw om te benijden” die uitgebracht werd bij de platenmaatschappij Ariola. Karel Hille van de maatschappij Utopia had grote plannen met Tina en haalde haar weg bij Ariola en zo bereikte ze de hitparades met haar tweede single: “Mijn Good Old Ducky”.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer naar Chaam
05-07-2013 14:21:00

Deze zomer trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten maken de muziekzenders er weer één groot Nederlandstalig feest van. Vanmorgen werd live in de uitzending van RADIONL bekendgemaakt welke artiesten zullen optreden tijdens de tweede editie van de RADIONL & TV Oranje Zomertoer op woensdag 24 juli in Chaam. De RADIONL & TV Oranje Zomertoer strijkt neer ter gelegenheid van de bekende wielerronde ‘De Acht van Chaam’.

KnotsGek gaat voor landelijke bekendheid
05-07-2013 06:23:00

Het uit Tilburg afkomstige duo KnotsGek wil Nederland gaan veroveren met hun zoals ze het op zijn Brabants zeggen “Kei skone muziek”. In Brabant zijn ze vooral bekend omstreken het carnavalsgebeuren, maar waarom alleen met carnaval..volgens de jongens van Knotsgek staat het heel jaar in teken van een fijn fisje. De single die nu landelijk uit komt is een geweldige hit aan het worden, het kan ook niet anders met zo’n geweldige titel “We Zeggen Bijna en….?” . Een eersteklas feestnummer dat geproduceerd is door Harald Queens met zeker een hoog feest gehalte erin.  Vooral nu de zomer is aangebroken en de vakanties begonnen zijn worden we super vrolijk van dit nummer dat te downloaden is via de bekende portals.

100% NL start tweede radiostation!
04-07-2013 21:12:00

Het Ministerie van Economische Zaken heeft vandaag bekend gemaakt dat de organisatie achter het radiostation 100% NL een vergunning krijgt voor de exploitatie van een nieuw landelijk commercieel radiostation op FM. 

Piet-Cees van der Wel schrijft indrukwekkend intens en gevoelig lied voor overleden vriend
04-07-2013 15:02:00

Een indrukwekkend intens en gevoelig lied dat is geschreven na het overlijden van een vriend. Op donderdag 4 juli 2013 was het precies een jaar geleden dat hij is overleden. Ter nagedachtenis wordt het lied daarom op deze dag officieel uitgebracht. Alle opbrengsten van dit lied zullen aan de Nederlandse Hartstichting worden geschonken. Piet-Cees: “Vorig jaar overleed er plotseling een vriend van me. Net zo oud als ik, van het één op het andere moment was ie er niet meer. Hartaanval. Ik heb toen een paar weken nadat dat gebeurd was een liedje geschreven.

Nieuwe single Feestlift is 'Zo mooi'
04-07-2013 14:52:00

Feestlift werd geïnspireerd door het horen van de recente commercial van een bekend biermerk, waar het oorspronkelijke nummer “Voyage, Voyage” in voorkomt. Zanger Marco heeft de tekst herschreven en het resultaat is "Zo Mooi".. De feestact Feestlift heeft voorafgaand aan deze single een platencontract getekend bij "Holliwood Records". Dit label richt zich volledig op artiesten die onder contract staan bij de Van Hoevelaak Entertainment Group. Andere artiesten op dit label zijn Dean Saunders, Gino Graus en Matthijs Koning.

Ross & Iba vs Wolffman gaan de zomer in met 'Duna'
04-07-2013 14:34:00

Na de hits "Wassenaar" en "Ding Ding Ding" zijn het Ross & Iba en hun producer(dj) Wolffman die de officiële start van de zomer gaan verzorgen met hun nieuwe release 'Duna'. Het was Wolffman, (destijds ook al de producer van Wassenaar en Ding Ding Ding) die erin slaagde Ross & Iba uit hun winterslaap te halen en weer in de studio te krijgen. Er ontstond ouderwetse chemie en tijdens een daverend optreden in een uitverkochte Club Air te Amsterdam eerder dit jaar deden zij 'Duna' voor het eerst live.

Ronnie Ruysdael lanceert wederom feestknaller
04-07-2013 14:20:00

Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, is er weer in geslaagd om een typisch gezellig, aanstekelijk Ruysdael-plaatje te maken. De opvolger van de Youtube Hit ‘Eet veel bananen’ is het nummer ‘Ayayayay….’, een stadionvariant op de aloude Mexicaanse traditional. Ronnie heeft hier uiteraard zijn eigen draai aan gegeven. Zelf noemt hij het filosofisch, maar voor de gemiddelde luisteraar bezingt hij niet meer dan de glasharde waarheid: ‘het leven gaat meestal van links naar rechts, maar soms ook van achter naar voren’.

Gebroeders Ko live op Duitse tv
04-07-2013 13:35:00

Aanstaande zondag 7 juli is het exact 39 jaar geleden dat Nederland de WK finale met 2-1- verloor van Duitsland. Daarom wordt er een revanche wedstrijd georganiseerd tussen oud-Nederland en oud-Duitsland. Voor Nederland hebben zich onder andere Ronald de Boer, Willem Kieft, Erwin Koeman, de broertjes Witschge en John van ’t Schip opgegeven en voor Duitsland  ondermeer: Lothar Matthaus, Jurgen Kohler, Adreas Brehme en Oliver Neuville. Gerard en Ton zijn gevraagd om het evenement muzikaal op te luisteren.

Achterhoekse band Kiek Now Us gaat voor landelijke status
04-07-2013 05:31:00

Ruim een jaar is er gezocht en gewerkt aan de nieuwe dialectrock sensatie van Nederland die Carbid moest gaan heten. Na een maandenlange zoektocht, audities, repetities en teambuilding was er een muzikale basis gevormd, maar een geschikte zanger werd niet gevonden. Een onvermijdelijk einde van een bijzondere zoektocht naar de Stones van het platteland kwam in zicht, maar het project kreeg een bijzondere wending.

Egbert Dijkhuis heeft heimwee naar de kroeg
03-07-2013 21:38:00

"Heimwee naar de kroeg" , dat is de titel van de nieuwe single van Egbert Dijkhuis. De 47 jarige zanger riep de hulp in van Martin Sterken die het geheel produceerde. Martin heeft al een paar gouden nummers geschreven voor oa. Jannes, Arie Ribbens, Henk Wijngaard en Mieke. Egbert maakte vorig jaar naam bij het Glazen huis in Eneschede. Hij mocht daar live het nummer "De kastelein" zingen.

Woensdag 24 juli nieuwe single Anita en Ed
03-07-2013 19:46:00

Het altijd vrolijke duo Anita en Ed zijn, naast de vele optredens, volop bezig met de opnames voor het jubileum-album. Dit jaar zingt het echtpaar alweer 35 jaar samen. In november 1978 begon het als Anita en de EdgerBoys. Na 1 jaar kwam de eerste single A la vie la Mort. Vele singles en albums volgden hierna. Nu is er dus een jubileum-album in de maak welke in november uit gaat komen. Precies 35 jaar later dus.

Clip nieuwe single 'Vrouwuh 'van Johnny Gold online
03-07-2013 19:41:00

Zet Johhny Gold op een podium en voordat hij ook maar 1 noot zingt is het al een groot feest. De ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek heeft wederom een weergaloze feestkraker Op deze feestsingle getiteld "Vrouwuh" bezingt Johnny op aanstekelijke wijze zijn hartstochtelijke liefde voor vrouwen in het algemeen, en de mooie in het bijzonder …. en hij wil er niet eentje , nee nee …… hij wil ze allemaal. Een single die weer garant zal staan voor een hoog meezing en meezwaai gehalte.

Imca Marina na 10 jaar terug met nieuwe single
03-07-2013 17:08:00

Na ruim 10 jaar geen single te hebben uitgebracht, komt Imca Marina terug met het liedje “De Carrousel Van Geluk” Het liedje is van origine een Spaans liedje en is in 1978 al opgenomen, de tekst is geschreven door Imca Marina en restauranthouder/televisiekok Joop Braakhekke ( die de titel heeft bedacht) Nu, 35 jaar later heeft Imca de tekst herschreven naar deze tijd. Dankzij de aardbevingen in Groningen kwam Imca in contact met de 21-jarige producer/arrangeur/musicus Mark Pepping uit Eelde-Paterswolde.

Meerdere dromen uitgekomen voor Jeff
03-07-2013 11:32:00

Een nieuwe single uitbrengen, vieren dat je al 25 jaar muzikant mag zijn en veel geld ophalen om dromen van anderen ook waar te maken. Dat was het doel van zanger Jeff (Jeffrey Oud) afgelopen maandag. Of dat gelukt is? Volgens de genodigden is dat zeker het geval. Make a Wish Nederland nam € 2.150,- in ontvangst en dat was slechts een tussenstand! Via de rode loper kwamen de 500 gasten aan bij Cafe de Hoek in Wervershoof.

De RADIONL & TV Oranje Zomertoer start in Heerhugowaard
03-07-2013 00:00:00

Binnenkort trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten maken de muziekzenders er weer één groot Nederlandstalig feest van.

Studio 100 en Pathé organiseren exclusieve filmfeestjes
02-07-2013 21:06:00

Vanaf 31 augustus organiseert Studio 100 samen met Pathé Bioscopen unieke Piet Piraat filmfeestjes op 11 locaties in Nederland voor het nieuwe filmavontuur Piet Piraat en het zeemonster. De partijen hebben de handen ineen geslagen om een extra belevenis te creëren rondom dit vierde bioscoopavontuur van Piet Piraat en zijn kornuiten. "Studio 100 is zeer verheugd over de samenwerking met Pathé Bioscopen. Als creatief contentbedrijf zijn we steeds op zoek naar vernieuwing. Met dit nieuwe concept, waarbij we filmfeestjes organiseren met aanwezigheid van Piet Piraat bieden we een unieke beleving voor kids", aldus Studio 100. “De samenwerking met Studio 100 sluit goed aan bij Pathé en bij onze visie 'Pathé meer dan film'.

'Kijk de zon eens schijnen' van Alex vanaf 7 juli te downloaden
02-07-2013 18:39:00

De nieuwe single “Kijk de zon eens schijnen” van Alex is vanaf 7 juli te downloaden. Als extra bonustrack staat op de cd de nieuwe iets gepimpte versie van “Een bossie rode rozen” 2013. Volgens Alex is “Een bossie rode rozen” geüpgraded met nieuwe beats, nieuwe zang en allerlei instrumenten. “Ook de blazers van Marco Borsato hebben ingespeeld”, aldus de zanger.

Debuutsingle voor Overdijk & Lammers
02-07-2013 11:45:00

Henk Overdijk en Rick Lammers zijn na afronden van de School voor de Kunsten Groningen, begonnen met het schrijven van hun eigen cabaretvoorstelling “Liedjes voor de huisbaas”. Het wordt een muzikale voorstelling met uitsluitend eigen repertoire waarbij ze worden begeleid door hun vaste band bestaande uit Mark Pepping, Niels Boxem, Ferdi Veldhuis en Luuk Davidsz.

Thomas Berge tekent contract bij Cloud 9 Music
02-07-2013 11:29:00

Thomas Berge is niet alleen onlangs vader geworden, ook muzikaal slaat hij een nieuwe weg in. Deze week tekende Thomas, wiens echte naam Chiel Ottink is, een contract met muzieklabel Cloud 9 Music. Het label vertegenwoordigt o.a. Sharon Doorson, Hardwell, Leonie Meijer, Nick & Simon, 3JS en Shary-An. Het is alweer ruim een jaar geleden dat Thomas Berge zijn laatste album ‘1221’ uitbracht waarmee hij de achtste plek bereikte in de GFK Album Top 100. De 23-jarige zanger scoorde de afgelopen jaren maar liefst 7 top 10-hits.

Wesly Bronkhorst zoekt lokatie in Amsterdam voor release album
02-07-2013 10:50:00

Wesly Bronkhorst zoekt in Amsterdam naar de ultieme locatie om zijn album te presenteren. Op het moment legt hij samen met zijn producers de laatste hand aan zijn nieuwe album, dat in oktober uit gaat komen. Hij doet dit samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar. "Als jij had gedacht" is de eerste single van dit album en volgens de Amsterdamse zanger komen er 14 geweldige liedjes op te staan. Wesly is nauw betrokken bij dit album.

Yoeri L’Abée krijgt single ‘Melanie’ uitgereikt door Jannes
02-07-2013 10:35:00

Tijdens het muzikale evenement “Sterren on tour” op de kermis in Etten-Leur kreeg Yoeri L’Abée uit handen van Jannes z’n nieuwe single “Melanie” uitgereikt. "Ik volg je al een tijdje en dat zal ik ook zeker blijven doen", dat riep Jannes de duizenden bezoekers toe. Ook de presentatoren Emile Hartkamp en Rogier van Oosterhout sprakende lovende woorden over Yoeri. De 22 jarige zanger uit Etten-Leur bracht eerder al 6 singles uit te weten:  “Op zoek naar de liefde”, “Mijn allerstoutste dromen”, “Honderdduizend sterren”, “Maria Maria”, “Niemand anders” en “Toen ik jou zag”.  “Melanie” is speciaal voor Yoeri geschreven door Anita Antonissen en de muziek is afkomstig van Laurens van Wessel. Sinds de aftrap van Sterren on tour afgelopen januari in Eindhoven is Yoeri L’ Abée 1 van de artiesten die samen met o.a. Jannes, Mike & Collin, Wolter Kroes, Helemaal Hollands , Dean Sanders , Sieneke en Judith  regelmatig op het podium staat.

John West reikt cd Anthony uit
02-07-2013 01:25:00

De uit Brabant afkomstige volkszanger Anthony kreeg afgelopen zaterdag 29 juni uit handen van John West en platenlabel Rood-Hit-Blauw het eerste exemplaar van zijn nieuwe cd “Vergeef me” uitgereikt in een uitverkochte zaal (Linberg Plaza te Molenschot). Anthony .die hierna het woord nam en alle betrokkenen bedankte voor deze aandacht, trakteerde vervolgens alle aanwezige fans op een mini concert waarbij de tracks van het nieuwe album uiteraard voorbij kwamen.

Frans Duijts heeft het maar wat druk
01-07-2013 13:19:00

De nieuwe single van Frans Duijts “Blijf vannacht bij mij” doet het goed in het land. Op het moment is de zanger aan het werken aan een album, die medio oktober uit zal komen. Waar de albumpresentatie plaats gaat vinden is nog niet bekend. De zanger is er maar wat trots op, dat hij bij alle drie de pleinfeesten van de Tros aanwezig is geweest. “Dat zijn in totaal zes uitzendingen, die in Juli en Augustus worden uitgezonDen. Ik ben heel blij dat ik hier mocht optreden”.

100% NL zoekt look alikes
01-07-2013 13:15:00

Het radiostation 100% NL gaat deze zomer op zoek naar look alikes van Nederlandse artiesten. Luisteraars kunnen een foto van zichzelf uploaden als ze lijken op Nick of Simon, Anouk, Gers Pardoel, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis of een van de andere 100% NL artiesten.

Jannes gaat clips opnemen in Denemarken
01-07-2013 13:08:00

Jannes trad afgelopen zaterdag voor de tweede keer op tijdens het Smartlappenfestival in Hillegom. Bij binnenkomst keek de zanger even stiekem om de hoek en iedereen schreeuwde meteen al “Jannes”. De sjaaltjes gingen de lucht in en de zanger had eigenlijk meteen al zin om op het podium te stappen. “Dit is zo geweldig. Ik heb de eerste sjaaltjes al gezien en ze beginnen meteen te roepen.

Nieuwe single voor William Burg
01-07-2013 11:33:00

De liedjes van William Burg lijken wel een soapserie. Zijn eerste single van 2013 “ Toe laat me alleen” smeekte hij zijn geliefde om te gaan en nu de zomer in aantocht is komen de vlinders weer voorbij want is er ruimte voor een nieuwe liefde in “Jij kwam in mijn leven". Hoe mooi kan het zijn. William Burg is al lang geen onbekende meer in de vaderlandse show wereld. Al jaren komt jij met een van zijn cd’s langs via de diverse radiozenders. Een kroon op zijn muzikale inzet werd beloond toen hij vorig jaar oktober in een uitverkochte zaal zijn album presenteerde.

Vandaag verschijnt nieuwe single van René Schuurmans
01-07-2013 11:23:00

Vandaag 1 juli is de releasedatum van de nieuwe single ‘Is Het Waar?’ van Rene Schuurmans. Het was zanger Jeroen van der Boom die Rene tijdens Toppers in Concert tipte over deze fantastische volkse ballade. Rene mocht dit jaar wederom een optreden verzorgen tijdens de drie uitverkochte Toppers concerten in de Amsterdam ArenA. ‘Na afloop kwam Jeroen naar mij toe en zei ‘Ik ken een liedje dat geschreven is door mijn vriend Kees Koek en Rene Portegies en dat door Andre Hazes in 2001 is opgenomen.

Single succes voor Jelle B
01-07-2013 11:11:00

De in Dokkum geboren maar in Wytgaerd woonachtige zanger/gitarist Jelle B. gooit hoge ogen met zijn nieuwe single. Het is inmiddels zijn 4e single. De titel van het nummer is"Mooi". Het vrolijke nummer staat deze week op de 14e plaats van de Mega top 100.  In de afgelopen weken is de single op diverse radiostations uitgeroepen tot "favoriete" plaat.  Jelmer van Delft uit Mantgum zorgde weer voor een bijzonder filmpje. De single is opgenomen en geproduceerd door Waylon van der Heijden in zijn studio te Best. Deze was ook verantwoordelijk voor producties van o.a. Django Wagner en Gerard Joling.  Het liedje is geschreven door Arie Kuipers. Het belooft voor Jelle B. weer een enorm drukke zomer te worden. In de maanden juli en augustus staan er meer dan veertig optredens in de agenda.

Smartlappenfestival Hillegom trekt tussen 3500 en 4000 bezoekers
30-06-2013 14:52:00

Op zaterdag 29 juni werd in Hillegom weer het traditionele Smartlappenfestival georganiseerd. Dit gebeuren wordt jaarlijks op touw gezet, door Initiatiefrijk Hillegom en ook dit jaar kan er weer gesproken worden over een heel geslaagd evenement, dat vlekkeloos is verlopen. Het sfeertje was fantastische en er deed zich geen enkel incident voor. Naar schatting maakten tussen de 3500 en 4000 belangstellenden hun opwachting in de Hoftuin waar dit gebeuren plaatsvond.

Debuutsingle voor Roel van der Wielen
30-06-2013 11:16:00

Na 20 jaar brengt Roel van der Wielen zijn eerste single "Wat een heerlijke dag” op de markt. Roel werd in Sittard geboren in 1970 maar verhuisde vrijwel direct naar de Zaanstreek. Tijdens zijn tienerjaren ontwikkelde hij een passie voor het Nederlandse lied en een entertaintalent dat niet lang onopgemerkt bleef. Door zijn enthousiasme kreeg de zanger in menig café een microfoon aangereikt. Keer op keer liet hij vervolgens zien wat hij in zijn mars heeft Het entertainen zit Roel in het bloed. Zo presenteerde hij al meerdere evenementen, en was hij jaren lang de eerste presentator bij "The karaoke mega tour".

Gewoon Gezellig met Hans Steiger
29-06-2013 17:51:00

Zanger Hans Steiger heeft op vrijdag 28 juni een optreden verzorgd in het overvolle Hillegomse café “Gewoon gezellig” en gezellig was het gewoon. De Haarlemse zanger is in dit café een graag gehoorde en geziene gast. Naarmate de avond vorderde bleek dat Hans Steiger niet alleen over een fantastisch stemgeluid beschikt, maar ook over een behoorlijk uithoudingsvermogen en een repertoire, waar geen einde aan leek te komen.

Nieuwe single Robby Lee
29-06-2013 17:33:00

De spontane Brabants/Gelderse zanger Robby Lee heeft voor elk feest zijn gepaste nummers. Hij brak door met twee singles, 'Ik Voel Me Goed' en 'Mijn Zonneschijn', die bij vele Nederlandstalige radiostations werden gedraaid. Nu  komt Robby Lee met een opmerkelijke nieuwe single “Summer Fun” en wordt door kenners getipt als een serieuze kanshebber op een hitnotering. Het is een traditioneel Soka nummer  met een Nederlandse tekst geschreven en geproduceerd door Pim Schipperheijn. De bijbehorende videoclip is geproduceerd door Coen van Hoevelaak.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer komt er weer aan!
28-06-2013 18:17:00

Ook dit jaar trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer door het land. Samen met een groot aantal artiesten maken we er weer één groot Nederlandstalig feest van. Zoals je van ons gewend bent is de Zomertoer weer gratis toegankelijk.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop