RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Rein Mercha heeft de Oranje Kroon
02-08-2013 13:05:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 5 augustus is dat ‘Jouw Ogen’, de nieuwe single van Rein Mercha. Deze in Den Haag woonachtige volbloed Sinti-zigeuner kan voor de echte liefhebbers van Nederlandse muziek geen verrassing zijn. Rein is al jaren actief en was zelfs een van de eerste artiesten die in 2005 bij het toen net opgerichte TV Oranje te zien was. Onlangs werd hij echter door een nog veel groter publiek ontdekt, door zijn deelname aan het tv-programma Bloed, Zweet & Tranen.

Prijsvraag 'Weekend weg' van Tom Haver groot succes
02-08-2013 12:56:00

Afgelopen weekend gaf Tom Haver voor 8 personen een weekendje weg vanwege de storm van positieve reacties op zijn nieuwe single  “Hey Jij”. Uit de overweldigende stroom van berichten en emails  zijn een tweetal winnaars gekozen. Voor deze geluksvogels stond niet alleen een heerlijke Barbecue  klaar, ook een luxe ontbijt, bezoek aan de dierentuin Emmen en natuurlijk een optreden van Tom Haver stonden op de agenda. De reacties van zowel de gasten, de ondernemer als Tom Haver  zelf zijn overweldigend.

Marianne Weber & Willem Barth brengen 'Ode Aan Jou' uit op single
02-08-2013 12:22:00

"Ode Aan Jou" is de tweede single afkomstig van het gelijknamige succes album van Marianne Weber & Willem Barth.  Het nummer "Ode Aan Jou" zal bij de vele liefhebbers goed in de smaak vallen. De samenwerking tussen de twee kwam tot stand toen Willem Barth op verzoek van de inmiddels overleden vader van Marianne een optreden gaf op diens verjaardag. Hier pakte Marianne spontaan de microfoon en daar bleken de stemmen zo perfect samen te passen dat volgens Marianne een samenwerking niet uit kon blijven.

'Ik ben verliefd, maar niet op jou'....nieuwe single van de Gebroeders Ko
02-08-2013 12:11:00

"Ik ben verliefd, maar niet op jou", is de titel van de nieuwe single van de Gebroeders Ko die vanaf vandaag te verkrijgen is. Een vrolijke zomerse plaat die uitstekend past bij het zwoele klimaat waarin Nederland zich op dit moment bevindt. Met de aandacht waarmee vooral de jeugdige vakantiegangers in binnen en buitenland te maken hebben is dit de ultieme single om aan te geven dat je weliswaar op vakantie bent maar dat je toch echt verliefd bent op iemand anders. Meer info: www.gebroedersko.nl 

Frank en Mirella in de studio voor nieuwe single
02-08-2013 10:18:00

Terwijl dagelijks de hits op zowel, de piraten, lokale regionale en landelijke radiostations voorbij komen, zoals 'Wat ik zou willen', 'Mykonos', 'De Vissers van San Juan', en 'De Verzonken Stad', zijn Frank en Mirella druk in de studio. “Deze zomer gebruiken we ons voor te bereiden op de vervolg single van ‘Voor Altijd’ en we zullen de fans weer verrassen”, vertelt Frank enthousiast. Frank gaat verder, “Binnenkort duiken we de vertrouwde studio in van Manfred Jongelisen.

Radio 10 is terug op FM!
02-08-2013 10:10:00

Radio 10 keert na 10 jaar afwezigheid terug op de FM.  Het station met De Grootste Hits Aller Tijden is binnenkort weer te beluisteren op de FM-frequenties die onderaan dit bericht staan genoemd. Het station wordt overgenomen door RadioCorp, het bedrijf achter 100% NL. RadioCorp verwacht de overname begin september te kunnen afronden.

Mulder en Mulder: 'Muziek maken kan alleen als je ervan houdt'
01-08-2013 20:46:00

Ze vormen al vijf jaar een duo, vader Willem en zoon Wesley Mulder onder de toepasselijke naam “Mulder & Mulder”en weten eigenlijk bij ieder optreden wel de show te stelen. Ze weten elkaar aardig aan te vullen en staan garant voor een feestje. Het idee voor het duo is spontaan ontstaan aan de keukentafel. Willem had natuurlijk jarenlang deel uitgemaakt van de Havenzangers en dat duo viel uit elkaar en Wesley had al musicalervaring, onder andere door de rol in Pinokkio.

René Shuman & Angel-Eye tellen af voor Europa's grootste Memorial concert
01-08-2013 20:30:00

Op 16 augustus 2013 is het zover. Dan vindt Europa's grootste Memorial concert Elvis & More plaats. Ook dit jaar belooft Elvis & More weer een groot succes te worden. Inmiddels wordt de grootste zaal van de Koningshof te Veldhoven, de BeNeLux-hal klaargemaakt voor het jaarlijkse Memorial concert. René Shuman & Angel-Eye zullen er samen met hun band, dansers en alle medewerkers een onvergetelijke avond van maken! De allerlaatste tickets zijn te bestellen via: www.elvisandmore.com

Christina Curry aan de slag bij OUTTV
01-08-2013 17:21:00

Christina Curry start per 1 september als presentatrice voor de lifestyle tv-zender OUTTV. Zij zal als nieuwste aanwinst voor de tv-zender verslag doen van diverse lifestyle events en als redacteur inhoud geven aan de programma items die zij voor de zender gaat maken. Marc Putman, directeur van OUTTV, is verheugd over de komst van Christina. ‘Christina krijgt bij ons de mogelijkheid kennis te maken met het televisievak. Ze zal de inhoudelijke voorbereiding van onze items doen, samenwerken met het productieteam en uiteraard ook de kans krijgen haar talenten voor de camera te tonen. Gezien haar jarenlange verblijf in het buitenland zal ze, als relatieve buitenstaander, de lifestyle events van haar eigen touch voorzien.’ Christina Curry ziet haar eerste stap in het televisievak als een boeiende verkenning.

Dj Markza, Dj Mitchel en Dj EL Rico hebben echte zomerhit te pakken
01-08-2013 15:49:00

Morena ( Holiday Lady ) is de titel van de zomerse single van Dj Markza, Dj Mitchel en Dj EL Rico. Bij deze vrolijke plaat zit een leuk en gemakkelijk dansje dat snel opgepikt wordt in kroegen en discotheken. Met deze plaat hebben de deejays van het RDJ Dj Team een echte zomerhit te pakken. Het nummer is ingezongen door Jerry Given die onder andere ook producties heeft gedaan met Westlife en in het verleden in de top 50 heeft gestaan met zijn hit “Can’t believe she is gone”. In eerste instantie heeft Stevie Maxx de plaat ingezongen.

Sammy Jo timmert hard aan de weg
01-08-2013 14:10:00

De Leidse zangeres Sammy Jo, zingt al vanaf haar achtste en wil eigenlijk maar een ding: zingen, zingen en nog eens zingen en een cdtje maken. Er liggen al plannen voor een cdtje op de plank, maar ze kan daar nog even niets concreets over zeggen. De 15 jarige zangeres krijgt wel al steeds meer optredens in het land. Haar favoriete nummers zijn die van André Hazes, maar ze heeft nog veel meer op het repertoire staan.  De afgelopen twee jaar was het een beetje stil rondom haar persoontje.

Henri van Velzen giet 'Vier vrienden' van Kerkstraat Centrum in nieuw vaatje
01-08-2013 10:47:00

Kerkstraat Centrum bracht in 2002 het lied "Vier vrienden" uit waarmee ze een landelijke hit scoorden. Het duo bestaande uit Bert Eeftink en Paul Schabbink sleepten hiermee tevens een bronzen medaille in de wacht tijdens het destijds populaire Streeksongfestival. De inhoud van het nummer gaat over vier oude vriendschappen die weer tot leven komen aan de bar. Nu anno 2013 heeft Henri van Velzen het nummer nieuw leven ingeblazen.

100% NL maakt morgenochtend 10.00 uur naam tweede radiostation bekend
01-08-2013 10:27:00

100% NL zal morgen, vrijdag 2 augustus, de naam van haar tweede radiostation bekendmaken. Vorige maand verwierf het station het enige nog overgebleven landelijke FM-frequentiepakket.

Duo Picobello in nieuwe samenstelling lanceert 'Jij en ik'
31-07-2013 20:00:00

Het heeft even geduurd maar eindelijk is het 7 september dan zover. Duo Picobello heeft na een stormachtig jaar een nieuwe single opgenomen met als titel "Jij en ik". Dit hebben Betsie en Gert gedaan in de studio van het zangduo Wim en Diana. Ook zullen ze onder het platenlabel van Wim en Diana uitkomen met de nieuwe single. De clip is inmiddels klaar en is gemaakt door Danny van Clip compagny.

Kaartverkoop liedjesprogramma 'Onder De Douche' van Veldhuis & Kemper loopt als een speer
31-07-2013 19:52:00

De kaartverkoop van het liedjesprogramma 'Onder De Douche' dat Veldhuis & Kemper dit najaar in een beperkt aantal theaters brengen is inmiddels al vol in gang en het gaat op veel plekken hard. Voor een keer zetten de heren in deze gilimiteerde tour vooral de liedjes in de schijnwerpers. Onder begeleiding van meesterlijke muzikanten komen zo de leukste, mooiste, grootste en kleinste liedjes uit hun oevre voorbij. En er wordt verteld. Want een avond Veldhuis & Kemper is natuurlijk niet compleet als er niet gesproken, getwijfeld en vooral veel gelachen wordt. Oftewel, een warme douche van sterke teksten en heerlijk schuimende liedjes... Met fantastische muzikanten een nieuw avontuur waar ze enorm naar uitkijken!

‘Amsterdamse Zomerweken’ bij brava nl klassiek
31-07-2013 19:29:00

Cultuurzender brava nl klassiek zet in augustus traditiegetrouw de schijnwerpers op het Amsterdamse muziekleven. Tijdens de 'Amsterdamse Zomerweken' wordt van maandag 5 t/m zondag 25 augustus een groot aantal uitzendingen gewijd aan concerten, voorstellingen en klassieke musici uit de hoofdstad, als opmaat naar het Grachtenfestival Amsterdam. De ‘Amsterdamse Zomerweken’ omvatten onder meer interviews.

John Eeltink geeft in november groot concert
31-07-2013 19:11:00

John Eeltink had als kind al een grote favoriet: André Hazes. Hij zong altijd zijn liedjes mee. Op een gegeven moment behaalde de zanger een derde plaats bij een karaokewedstrijd en dat was voor hem het startsein om echt met zingen verder te gaan. Sinds die tijd is het John Eeltink alleen maar voor de wind gegaan. Hij bracht zijn eerste single uit “Geef mij maar de zon”en twee jaar later een tweede single “Casanova”. Onlangs kwam de derde single uit van de zanger “Prima Italiana”en ook met deze plaat lijkt hij goed te scoren.

Nick brengt nieuwe single 'Een nacht met jou' uit
31-07-2013 18:18:00

“De adrenaline knalde door mijn lichaam”, zo laat de nu 25-jarige Nick weten over zijn allereerste optreden tijdens eens feestavond in een bomvolle kantine op een camping. Nick Koot is geboren in Rotterdam in 1987. Al op de basisschool was hij druk met cassetterecorders in de weer en wat later gaat hij plaatjes draaien op een camping. Heel stiekem gaat hij thuis ook oefenen met zingen, dit doet hij met de installatie van zijn broertje. Als hij daarbij ontdekt wordt en hem vervolgens geadviseerd wordt door te gaan met zingen, breekt het angstzweet hem uit.

Bar de Regenboog voor het tweede jaar door de Amsterdamse grachten!
31-07-2013 04:45:00

De aanstaande deelname aan de Canal Parade is wederom geïnitieerd door Patrick Nijenhuis en Edwin van der Toolen, beide eigenaren van Rotterdams populairste Homo-feestcafé ‘De Regenboog’. De Regenboog bestaat inmiddels al bijna 12 jaar en staat bekend om zijn uitbundigheid. Uitbundig in feest, uitbundig in decoratie, uitbundig in muziek.....

Armand wil concert gaan geven met Metropole orkest
30-07-2013 19:12:00

Het is het laatste jaar een beetje stil geweest rondom Armand Fuchs, op platengebied tenminste. Na de single “Zomertijd”vorig jaar zomer is er niets meer van de zanger verschenen, maar dit gaat hij volgens zijn zeggen helemaal goed maken. Op het moment is de zanger namelijk bezig met het maken van een album, die hij in januari gaat opnemen en op grootse wijze gaat presenteren. “Het gaat een Nederlandstalig album worden “Armand & Friends”waarop ik samen ga zingen met bekende bn ers. Wie dat zijn kan ik nog niet zeggen.

Winnaar ‘De Beste Singer/Songwriter’ verzorgt voorprogramma's Live at Amsterdamse Bos
30-07-2013 18:56:00

Gisteravond werd Michael Prins op Nederland 3 door een jury onder leiding van Giel Beelen verkozen tot de beste singer/songwriter van Nederland 2013. Michael staat hierdoor in het voorprogramma van Andy Burrows én Hooverphonic tijdens Live at Amsterdamse Bos op 18 resp. 25 augustus a.s. Live at Amsterdamse Bos organiseert deze zomer voor het eerst twee intieme zomerconcerten in de parel van het Amsterdamse Bos, het Bostheater. Een prachtige en unieke plek verscholen achter het volgroen van de bomen en ontworpen als een klein amfitheater voor toneel tijdens warme zomeravonden.

Samenwerking Holland FM en Radio Continu
30-07-2013 18:44:00

Vanaf donderdag 1 augustus zal de muziek van Radio Continu op de zenders van Holland FM uit Friesland klinken; 97,7 FM op Terschelling, 97,9 FM Tjerkgaast en de 104,7 FM in Leeuwarden. Het commerciële radiostation Holland FM is één van de best beluisterde radiostations in Friesland en was sinds januari 2006 te beluisteren. 

Harten 10 nu exclusief te boeken bij Lukassen
30-07-2013 17:31:00

Lukassen Produkties gaat de boekingen voor Harten 10 verzorgen. Het snel aan populariteit winnende duo bestaat uit Tineke Willems en Martien Ekkelenkamp. Eind dit jaar verschijnt hun derde plaat, uiteraard voorafgegaan door meerdere singles. De muziek? Nederpop met een echt piratenhart.

Santa Rosa scoort over de grenzen met nieuwe single
30-07-2013 00:00:00

Niemand kon de laatste jaren meer heen om Santa Rosa ! U weet wel, die feestpopband met die aanstekelijke en oergezellige folksound en bekend van o.a. die klapper ‘Viva Hollandia’. Ook singles als ‘Polka Mania’, ‘Holladiee’, ‘Leven en laten leven’, ‘Leven in de brouwerij’ (met Hanny) en ‘Een echte vriend’ worden meer en meer omarmd door zowel publiek als de media. Vorig jaar nog werd deze formatie door tal van kasteleins en organisatoren verkozen als “Beste keuze & Beste optreden van het jaar”. Het moge duidelijk zijn.. Santa Rosa ligt volledig op koers!

Frank van Etten schrijft single voor Marcel Ankoné
29-07-2013 16:40:00

Marcel Ankoné zingt al vanaf 2006 en heeft alweer heel wat singles op zijn naam staan. Veel van deze singles heeft hij gemaakt met zijn nichtje Diana Dekkers en dit duo: Marcel en Diana deed het goed in het land. Ze maakten onder andere “Heel dicht bij mij”, “Zomaar een zondag” en“Jij bent mijn geluk’. Marcel is op een gegeven moment solo aan de slag gegaan en dit resulteerde in singles als “Feest voor jou en mij”en “Kom zing met me mee”.

Daantje steelt de show tijdens 'Bloed, zweet en Daantje party'
29-07-2013 16:30:00

De tweede editie van de “Bloed, zweet en Daantje party” van de in Vinkeveen woonachtige zangeres Daantje, die tijdens het populaire programma “Bloed, zweet en tranen”in de finale is terechtgekomen, is een groot succes geweest. Op zondag 28 juli vertrokken ongeveer 130 gasten met de partyboot van rederij Klinkhamer om 17.00 uur voor een tocht over de Vinkeveenseplassen. Uiteraard stond deze tocht in het teken van volkszanger André Hazes.

Gerrie Bischoff en Frank te Hennepe lanceren duet 'Al jouw woorden zijn teveel'
29-07-2013 16:27:00

Nederland is vanaf vandaag een nieuw duo rijker. Tenminste op cd want in het land waren ze al regelmatig samen op het podium te vinden. Frank & Gerrie is de naam van het duo en achter dit duo gaat schuil Gerrie Bischoff en Frank te Hennepe. Gerrie is al jaren actief als solo zangeres en heeft al diverse leuke successen op haar naam staan zoals “Je kunt niet eens fatsoenlijk liegen”, “Dansen is plezier voor twee” en “Kom dans met mij”. Frank is meer bekend op de achtergrond en als producer.

Tom Haver heeft een grote wens......
28-07-2013 18:08:00

De single “Hey jij” van Tom Haver doet het erg goed. De single, die gebasseerd is op de Spaanse zomerhit “Pan Y Mantequilla”van Efecto Pasillo, een populaire band uit Gran Canaria was onder andere Hollandse nieuwe, Oranje kroon en Paradeplaat en de zanger is daar ontzettend blij mee. Tom Haver had al eerder een succesvolle cover “Samen vanavond”op het nummer “Ai se eu te pego”van Michel Teló. “Als mensen me nu zien beginnen ze al te zingen “Nosa Nosa”, dat is echt heel leuk, dus daar kennen ze me van”.

Opnamen 'Toppers van Oranje' in Breskens
28-07-2013 17:53:00

Vanaf komend najaar kun je bij TV Oranje kijken naar het nieuwe muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks zal worden opgenomen op wisselende locaties in Nederland. De eerste vier afleveringen worden zondag 4 augustus a.s. opgenomen tijdens de Visserijfeesten in het Zeeuwse Breskens. Van 13.30 tot 18.00 uur zal op het Oranjeplein worden opgetreden door Vinzzent, Henk Bernard, Corry Konings, Mike & Colin, Imca Marina, Kathleen, Peter Beense, Dana Winner, Djumbo, Jason Bouwman, Wendy van Wanten, Fantastico's,  Frank van Etten e.v.a.

Wederom groots Shantykorenfestival in Noordwijkerhout
28-07-2013 17:47:00

De Stichting Shantykorenfestival is er wederom in geslaagd om een groots  Shantykorenfestival in het centrum van Noordwijkerhout te laten plaatsvinden. Het festival zal worden gehouden op zaterdag 17 augustus as. en is wederom genoemd als zijnde het  4e  F(lexible) H(uman) S(ervises) Shantykorenfestival Noordwijkerhout. De opening van het festival is om 11.15 uur nabij de Witte Kerk en is dankzij de eerdere succesvolle edities niet meer weg te denken.

Nieuwe dubbel cd single voor Monica West
28-07-2013 17:27:00

Monica West uit Zuidlaren en zangeres van Nederlandstalige countrymuziek heeft een nieuwe dubbel cd single uitgebracht, met de titels “Countrytime” en “Vandaag verdraag ik jou niet om me heen”. Het is echt weer een op en top Monica West product geworden zoals we dat al jarenlang kennen van haar. Met mooie opnames van het Drentse platteland geeft ook de videoclip op vrolijke wijze gestalte aan “Countrytime”, en is o.a. te bewonderen bij TV Oranje. De single is te downloaden bij Legaldownload, maar ook te bestellen bij Monica via Facebook/Hyves.

Marian Mayloo in de schijnwerpers met nieuwe single
27-07-2013 10:41:00

Marian Mayloo is zeer verheugd te kunnen melden dat ze vol in de schijnwerpers staat middels een paginagroot artikel in weekblad Party (30 Juli nr.31) waarin ze beschreven wordt als aanstormend talent. Zingen werd Marian’s passie nadat ze door een oom werd besmet met het muziekvirus. Ze leerde de eerste nootjes op de gitaar spelen, wat later gaat ze als zangeres aan de slag bij diverse coverbandjes. Het schrijven van liedjes voor andere artiesten was uiteindelijk aanleiding voor Marian om ook als solozangeres aan de slag te gaan naast haar deelname aan de band LOAD.

Zingen en werken is bijna niet te meer te combineren voor Mark Rijs
27-07-2013 10:35:00

Mark Rijs is nog niet zo lang geleden in zee gegaan met ABC Entertainment. Deze samenwerking resulteerde in de single “Ik wil alleen maar jou”, die het goed doet op het moment. De jonge zanger heeft over optredens dan ook niet te klagen. De zoon van Marianne Weber Jeff Weber is op het moment weer druk bezig om voor Mark Rijs te schrijven. Het is de bedoeling dat de zanger eind volgend jaar een album uit gaat brengen.

Niels van den Brand komt met nieuwe single
27-07-2013 10:28:00

Niels van den Brand komt met een nieuwe single getiteld "Ik Dans Met Jou". Met de zomerse klanken van dit aanstekelijke nummer heeft de uit Venlo afkomstige zanger zomaar een echte zomerhit voor 2013 in handen. De single geproduceerd door Kevin Timmermans & Dietmar Delissen, wordt dan ook bijzonder goed ontvangen. De videoclip geproduceerd door The Clip Company is o.a te zien op TV Oranje.

'Dalida' nieuwe single Basily Boys
26-07-2013 23:58:00

De neven Zonzo, Noeki, Raklo en Morice vormen de, inmiddels landelijk bekende groep: de Basily Boys. Dit kwartet nog jeugdige gitaarvirtuozen brengen met ‘Dalida’ een fantastische en zomerse getinte gipsyswing-single uit dat wordt gelanceerd op het Rood-Hit-Blauw label ! De heren, inmiddels allen rond de twintig, bereikten in 2009 de finales van Holland's Got Talent en in datzelfde jaar wonnen zij het international Gipsy Talents festival. Inmiddels hebben zij al hun opwachting gemaakt bij o.a. De Wereld Draait Door,

Vinzzent heeft de Oranje Kroon
26-07-2013 12:41:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 29 juli is dat ‘Kom D’r Bij’ de nieuwe single van Vinzzent. De Brabantse zanger staat bekend om zijn positieve kijk op het leven en dat blijkt maar weer eens op deze vrolijke plaat met tekst van Tony Neef. ‘Kom D’r Bij’ heeft een onweerstaanbare Zuid-Afrikaanse sound meegekregen en past perfect bij de huidige zomerse weersomstandigheden. Het nummer is de voorloper van een gloednieuw album, waar met spanning naar uitgekeken wordt.

Platina award voor Nielson en Miss Montreal
26-07-2013 11:49:00

Een grote verrassing voor Nielson en Miss Montreal in de studio van Q-music. Q-dj Kristel mocht gisteren aan het duo een platina award uitreiken voor 'Hoe'. Dat betekent dat de single meer dan 20.000 keer is verkocht. "Nice, yeah, te gek man!", reageerde Miss Montreal enthousiast. Ook Nielson was blij met de platina status: "Ik had het nooit verwacht, we hadden het lied alleen geschreven omdat we het leuk vonden. Dat het zo'n hit is geworden heeft ons verrast."

Mick Harren gaat Willy Alberti zingen
25-07-2013 19:20:00

Mick Harren heeft aan zijn deelname aan Bloed, Zweet & Tranen een rijke ervaring en flinke dosis mensenkennis opgedaan. Meer wil de zanger er eigenlijk niet over zeggen. Mick Harren is op het moment bezig met een album met duetten met Willy Alberti en een video DVD en heeft daar bewust voor gekozen omdat volgens zijn zeggen Willy Albert de grootste is die er ooit heeft bestaan. “Al deze 16 nummers zullen op beeld worden gebracht en dat maakt het heel bijzonder. Het album zal eind september begin oktober worden uitgebracht”.

Drentertainment.nl heeft primeur nieuwe single Mooi Wark
25-07-2013 16:41:00

'Allent Veur Joe' van Mooi Wark ligt pas over drie weken in de (digitale) winkels en was nog nergens te horen. Tot nu toe! Want ‘allent veur Drentertainment’ heeft de band een fragment beschikbaar gesteld. Boerenrock meets country in de nieuwe single van Mooi Wark, die officieel vanaf half augustus in huis kan worden gehaald.

Arie Ribbens is weer langzaam terug van weggeweest
25-07-2013 16:25:00

Arie Ribbens is 76 jaar jong, zoals hij het zelf omschrijft. Met zijn laatste album “Een nieuwe weg”is hij heel toepasselijk een nieuwe weg ingeslagen. Arie Ribbens noemt het het mooiste album dat hij in de zestig jaar dat hij nu zingt heeft gemaakt. “Door dit album kan ik laten zien wie ik ben en wat ik graag wil zingen. Jarenlang is dat voor mij bepaald. Ik zat onder de hoede van Pierre Kartner en moest naar zijn pijpen dansen. Alles moest volgens de regeltjes, dat hoeft nu niet meer. Ik deed wat mij werd opgedragen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop