RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Johan Heeren neemt nieuwe single op bij Manfred Jongenelis
03-02-2013 13:41:00

Afgelopen vrijdag bracht Johan Heeren een bezoek aan de befaamde opname studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur om een nieuw nummer op te nemen. De in Roosendaal geboren en getogen zanger hoopt eind maart het reslutaat op een zilveren schijfje te hebben staan. Johan had al eerder studio ervaring met Manfred vanwege de opname van het Engelstalige duet 'Send a little bit of love' dat hij samen met Tina van Beeck lanceerde.

Cliff and The Shadows Tributeband The Red Strats geven concert in Reeuwijk
03-02-2013 13:25:00

Zaterdagavond 9 maart staat het jaarlijkse concert van de Cliff and The Shadows Tributeband The Red Strats in zaal “De Brug”in Reeuwijk weer op het programma.Deze avond belooft weer zeer spectaculair te worden. Ze willen het succes van vorig jaar proberen te overtreffen. Hiervoor worden weer diverse nieuwe nummers aan hun repertoire toegevoegd.

Sonja Onderstal tekent platencontract
03-02-2013 12:06:00

Sonja Onderstal o.a. bekend van " Vaarwel mijn liefste" heeft een platencontract getekend bij het Duitse platenlabel Make it records. Sonja;" Met genoegen heb ik een platencontract ondertekend, en ik kijk uit naar een fijne samenwerking". Na enige gesprekken in de studio heeft Sonja samen met het Studioteam haar eigen nieuwe sound ontwikkeld Make it records ; " Bandstyle ist angesagt. Also seid auf eine neue Sonja gespannt."

Win vrijkaarten voor Zeeland Toppers in Goes!
02-02-2013 11:07:00

Op dinsdag 19 februari zullen in het Postkantoor in Goes tv-opnamen plaatsvinden voor de muziekprogramma’s Zeeland Toppers, Brabant Toppers en Limburg Toppers. Daarbij wordt opgetreden door 24 artiesten, onder wie Jan Keizer & Anny Schilder, Vinzzent, George Baker, Henk Damen, Ronnie Tober, Henk Bernard, Mike & Colin, Guimar, Jacques Herb, Alwin, Ralf Mackenbach, Trisha en Mon Amour! Verder is er de tv-primeur van ‘Het Kuikentje Piep’, dat momenteel in diverse hitlijsten op nummer 1 staat. De zaal gaat open om 18.30 uur.

Nacht van Oranje schuift mee in agenda vanaf 2014
01-02-2013 13:35:00

Ondanks het vervallen van Koninginnedag 2013 blijft Ahoy Rotterdam op 29 april aanstaande in het teken staan van de Nacht van Oranje. Net als de afgelopen 20 jaar zal de koningin om middernacht, onder aanvoering van Lee Towers tijdens het grootste Hollandse muziekfeest, toegezongen worden in het Sportpaleis van Ahoy. Vanaf 2014 verschuift de Nacht van Oranje in de kalender. Het Oranjefeest zal volgend jaar plaatsvinden op vrijdag 25 april en in de jaren daarna op 26 april, de avond voor Koningsdag.

Nieuwe single Gerard Joling beleeft vliegende start
01-02-2013 13:27:00

"De Nacht Voorbij", de nieuwe single van Gerard Joling, beleeft een vliegende start. De single kwam afgelopen week op 3 binnen en stoomt vandaag door naar nummer 1 in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. De zanger haalt daarmee voor de tiende keer in zijn carrière de hoogste positie in de Nederlandse singlehitlijsten. De Nacht Voorbij is geschreven door Jan Smit en het is de voorloper van het nieuwe album van Gerard Joling dat dit voorjaar zal uitkomen. In een reactie op dit nieuws, zegt Gerard: “Voor de tiende keer op nummer 1.

Nieuwe videoclip voor DJ Menno & DJ Peet ft. Robert den Brok
01-02-2013 12:52:00

Momenteel scoren DJ Menno & DJ Peet een enorme feesthit met “Weekend!”. Nu is er ook eindelijk een officiële videoclip beschikbaar van deze party knaller, geproduceerd door Cliphuis. Zanger en DJ Robert den Brok scoorde het afgelopen jaar maar liefst drie succesvolle singles, “Kom Nou Eens Allemaal Mee”,  “Vind Ik Leuk” en “Super Duper” en wist goede noteringen in de charts te behalen. Voor zijn nieuwste single “Weekend!” heeft hij de hulp ingeroepen van DJ Menno en DJ Peet. DJ Menno is een jonge upcoming DJ.

LA The Voices voor derde keer op nummer 1 positie in album top 100!
01-02-2013 12:19:00

Het is de mannen zangformatie ‘LA the Voices’ wederom gelukt om van niets op 1 binnen te komen in de album top 100 van het GFK. Een unieke prestatie van de door Gordon in 2010 opgerichte band. Het album “Geloof Hoop en Liefde “ is in navolging van de voorgaande albums “Los Angeles” en “Because we Believe” het derde succesalbum van de groep in 2,5 jaar tijd. Inmiddels zijn van de groep zo’n 150.000 albums in totaal over de toonbank gegaan.  Voorman Gordon is euforisch over het succes.

D’n Zjosti heeft een nieuwe carnavalsknaller!
01-02-2013 11:28:00

Joost van Ekeren, alias D’n Zjosti, heeft onlangs zijn nieuwe carnavalskraker ‘Sjiek de friemel’ uitgebracht. Hij bezingt in dit feestnummer zijn mannelijke zaakje dat soms eigenwijs is, maar altijd sjiek de friemel blijft. De Roosendaler schrijft en zingt zijn eigen nummers sinds 2011 en is inmiddels populair in Tullepetaonestad. Sjiek de Friemel volgt op zijn eerste carnavalshit ‘Biermeisje’. Meer info: www.zjosti.nl

Videoclip Ron Bons en Jochem van Gelder van internet gehaald
31-01-2013 13:39:00

De videoclip van het carnavalslied 'Lekker Leven' (deze staat wel online) is na commotie van internet gehaald. Zangers Ron Bons en Jochem van Gelder hebben de clip van Youtube verwijderd uit respect voor het Boxmeerse uitvaartcentrum Schrijen. Veel mensen lieten op Youtube hun afkeuring blijken over de carnavalsclip die bij uitvaartcentrum Schrijen in Boxmeer werd opgenomen. De zangers Jochem van Gelder uit Beneden-Leeuwen en Ron Bons uit Beuningen kregen van Schrijen alle medewerking.

Nieuwe Engelstalige single voor Baggio
31-01-2013 13:26:00

Baggio heeft een nieuwe Engelstalige single “I don’t care”. Op 30-01-2013 is hij officieel uitgekomen. Het nummer gaat over het blijven geloven in jezelf en in je dromen. Baggio heeft alle tracks zelf ingespeeld en gezongen, daarnaast is hij ook mede componist van het nummer. Dat allemaal is behoorlijk bijzonder voor iemand van 15 jaar jong en ook nog de aandacht moet geven aan zijn HAVO opleiding. Over 1 maand gaat Baggio i.s.m. de MB Music Group de videoclip opnemen en dat willen ze gaan doen met heel veel figuranten.

Roosendaals duo de Dellenoy Brothers proost op de Koning
30-01-2013 23:12:00

Op maandag 28 januari werd er geschiedenis geschreven door Koningin Beatrix. Tijdens een onverwachte toespraak gaf onze Koningin te kennen dat  ze de troon op 30 april zal afstaan aan haar zoon Prins Willem Alexander. Duo de Dellenoy Brothers hebben daar direct op gereageerd door er een passend carnavalslied over te schrijven. Binnen één uur na de toespraak was de tekst al klaar. Dezelfde avond nog was ook de muziek gecomponeerd door deze muzikale broers.

Pet Raket en John Kanon in finale Carnavalskraker Omroep Brabant!
30-01-2013 22:46:00

Het Veers/Bergse partyduo “Pet Raket en John Kanon” scoren momenteel een grote carnavalshit met hun nieuwe single; “De Nasibal”. Ze zijn momenteel zelfs genomineerd bij Omroep Brabant voor de carnavalskraker 2013! Ieder jaar worden de beste carnavalsplaten geselecteerd door Omroep Brabant, die in een onderlinge competitie uitmaken wie de carnavalskraker 2013 wordt. Onder de beste 33 feestplaten behoort ook de Nasibal van Pet Raket en John Kanon.

Ted Tosteron & Ance Arm-Strong komen met 'Heb je epo voor mij'
30-01-2013 16:07:00

Ted Tosteron & Ance Arm-Strong zijn twee knotsgekke Dj's die voor het carnaval nog even de studio zijn ingedoken. Het leek ze leuk om van het hot item over epo gebruik een leuke carnavals plaat te maken. Ton Pele schreef de tekst "Heb je epo voor mij" op de melodie van "Heb je even voor mij" van Frans Bauer. Uit onderzoek blijkt dat Hans van Aalst ( Denans) er iets mee te maken heeft.....

Joop en Rudi zagen de bui alweer hangen
30-01-2013 15:45:00

Joop en Rudi zijn weer terug en hoe! Toen het begon te vriezen zagen Joop en Rudi de bui alweer hangen. Treinen rijden er niet, mensen blijven thuis maar erger nog, de hele dag het gezeur in de media over de 11 stedentocht! Sinds Joop en Rudi de armen ineengeslagen hebben en de aarde opwarmen met feest en topmuziek weten we zeker dat het ijs nooit dik genoeg gaat worden. Daarom hebben ze het nummer "It giet net oan" gemaakt om dat voor eens en altijd duidelijk te maken!

Rob Zorn tekent platencontract bij Sterren Media
30-01-2013 13:06:00

Gisteravond heeft Rob Zorn z'n platencontract getekend bij Sterren Media. Dit houdt in dat de Haarlemse zanger dit jaar twee single zal lanceren.  De eerste zal in de derde week van april het levenslicht zien. De titel hiervan is "Leven hoe ik leven wil" en het is zoals vanouds een echt Rob Zorn nummer. Pascal de Vormer tekende voor de tekst en muziek. De single komt uit op het Sterren Music label. Rob is erg blij met deze nieuwe stap. "Ik wil natuurlijk nu al mijn dank uitspreken naar Sterren Media voor hun geloof in mij, het is zeker heel tof om in deze tijden een platenmaatschappij te vinden die volledig in je geloven en investeren, aldus Rob.

Rene Karst gaat kruipend door de supermarkt
30-01-2013 08:09:00

De nieuwe single van Zanger heet “Kruipend door de Supermarkt”. Een nummer over “de crisis” wat hij samen schreef met Jelle van Leeuwen en Mitchel Monhemius. Afgelopen week nam hij onder leiding van cameraman Sander Drooglever in een plaatselijke supermarkt de videoclip op. “Het nummer ligt mij wel” zegt Rene, die bekend staat om de opvallend leuke en vaak ‘andere’ teksten. “Mensen krijgen bij het horen van de titel al een glimlach om de mond en dat probeer ik met mijn liedjes altijd te bereiken.

Volle bak bij cd presentatie Marco Schouten
29-01-2013 17:56:00

De klok stond nog maar net over enen toen zondag 27 januari j.l de deuren open gingen van Cafe "Het Zuiden' in Almelo. Om 14.00 uur werd het startschot gegeven voor de feestelijke middag rond de presentatie van het debuutalbum "Alles wat ik doe" van Marco Schouten. Deze zanger uit Twente had vele collega zangers uit genodigd om dit feest mee te maken. Stewy, August, Mike van Dijk, Jordan Peeters, John Enter en Danny Heden maakten er samen met Marco een onvergetelijke middag van.

Roy Raymonds neemt even taken Koningin Beatrix waar
29-01-2013 12:51:00

Nu het aftreden van Koningin Beatrix een feit is, moet er veel geregeld worden. Gelukkig heeft de Blote Voeten Zanger van Nederland Roy Raymonds een Duizend Poot Op Klompen. Hij kan samen met zijn huisgenootje veel werk van Hare Majesteit overnemen. Maar natuurlijk niet voor een hele lange tijd, want Roy Raymonds zal met zijn Duizendpoot tijdens Carnaval weer veel kroegen en tenten aangaan. 

Johan Vlemmix en Jack Kunkels bedanken Koningin Beatrix
29-01-2013 03:15:00

28 januari 2013 zal de boeken ingaan als een historische dag in de Nederlandse geschiedenis; op deze dag maakte Koningin Beatrix bekend op 30 april a.s. te zullen aftreden en plaats zal maken voor Willem Alexander. Natuurlijk is Oranjefanaat Johan Vlemmix diep onder de indruk van dit grote nieuws, en heeft meteen contact gezocht met zijn goede vrienden, producer Kees Tel en zanger Jack Kunkels.

Koninklijke 'Balle Balle' voor Johnny Gold
29-01-2013 03:06:00

”Balle Balle” van Johnny Gold is inmiddels aan het uitgroeien tot een van DÉ carnavalshits van 2013. De single wordt grijsgedraaid op de radio stations en de populariteit van de kleurrijke Johnny Gold groeit met de dag. De aankondiging van het aftreden van Koningin Beatrix, en de kroning van Prins Willem Alexander op 30 april a.s. tot Koning sloeg ook bij Johnny Gold in als een bom. Koningsgezind als hij is, raakte hij direct geïnspireerd om op typische Johnny Gold wijze een aangepaste versie te maken van zijn actuele hit “Balle Balle”.

Ronnie Tober en René Riva slaan handen ineen voor Koningin
28-01-2013 20:22:00

‘Dank U majesteit, U was Groots als Koningin van ons klein Land’ zijn de eerste regels van het prachtige lied welke is gezongen door Ronnie Tober en René Riva. Tober en Riva zijn echte Koninklijkhuis aanhangers en  Rene Riva belde een aantal maanden geleden Ronnie met zijn idee om een mooi lied op te nemen voor Hare Majesteit. Het nummer, geschreven door Rosetty de Ruiter, harpiste bij het Metrepole orkest, die ook Ronnie’s liedje ‘Altijd’heeft geschreven.

TV opname Zeeland, Brabant en Limburg Toppers in Goes
28-01-2013 20:17:00

Op dinsdag 19 februari a.s. zullen in het Postkantoor in Goes de TV opname plaatsvinden van  Zeeland, Brabant en Limburg Toppers met Toppers uit Nederland en België van Toen, Nu en de Toppers van Morgen. Met 24 artiesten w.o. Jan Keizer, Annie Schilder, Vinzzent, George Baker, Henk Damen, Ronnie Tober, Henk Bernard, Mike & Colin, Guimar, Jacques Herb, Alwin, Ralf Mackenbach, Trisha, Mon Amour e.v.a. zal het Postkantoor in Goes het middelpunt zijn van de Nationale hits van Toen, Nu en Morgen. Het programma kent met “Het Kuikentje Piep”, wat momenteel in diverse hitlijsten op nummer 1 staat,  een tv primeur. De opname vangen aan om 19:30 en de zaal is open vanaf 18:30 uur. Een beperkt aantal entree kaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar via www.brabanttoppers.nl

Pearl Jozefzoon special guest theatertournee van Los Angeles, The Voices
28-01-2013 20:01:00

Pearl Jozefzoon is tijdens de theatertournee van Los Angeles, The Voices als special guest te zien. Zij zal tijdens deze tour het duet ‘Voor Ons Allebei’ ten gehore brengen samen met de mannen van LA The Voices  en zingt zij het nummer  ‘Habanera’  afkomstig van haar nieuwe album ‘The Time Is Now’ die op 8 februari uitkomt. Dinsdag 29 januari start de theatertour ‘Geloop, Hoop en Liefde’ die vervolgens ruim twee maanden door heel Nederland te zien zal zijn.

PRIMEUR Marianne Weber te gast bij Marco de Hollander
28-01-2013 15:44:00

Marco de Hollander is weer helemaal in zijn nopjes. De editie van het Sterren Gala Feest 2013, zal worden afgesloten met de Koningin van het Nederlands Levenslied. Op 26 oktober staat het feest geprogrammeerd en Marianne Weber zal aanwezig zijn. Het duurt nog wel even, maar de voorbereidingen zijn alweer in volle gang, om het grote meezingfeest van Zuid Holland weer te organiseren.

Debuutsingle Alexander & 003 in twee talen verkrijgbaar
28-01-2013 12:28:00

Alexander & 003 is een nieuw band, nieuw geluid en kan wel eens de sensatie van 2013 worden. Met namen als Najib Amhali en Crazy Piano’s op zijn cv, is Alexander Broussard in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd pianist/toetsenist en zanger. En nu dus met eigen band en een eigen sound. Opgemerkt door het duitse platenlabel Make it records en in now time is dus nu de eerste single klaar “ Das Beste am Leben”/ Tijd van mijn leven”. Van beide versies zijn ook twee clips opgenomen.

Lancering duet van Eric Flanders en Garry Hagger
28-01-2013 12:22:00

Na enkele erg succesrijke duetten met Margriet Hermans brengt Eric Flanders nu een duet met Garry Hagger uit als nieuws single. De lancering van deze nieuwe single "Ik ken haar te goed" gaat gepaard met de lancering van een bijhorende videoclip (zie link hierna). "Ik ken haar te goed" is een Nederlandstalige bewerking van de megahit "I know him so well" van Barbare Dickson en Elaine Paige. De opnames hadden plaats in de Artsound Recording Studio te Houthalen-Helchteren.

'De zwerver' van Diana Dekkers nu ook als clip
27-01-2013 14:01:00

In oktober 2012 lanceerde Diana Dekkers de single "Ik wil je zeggen lieve schat". Opvallend is dat van het tweede nummer op dit zilveren schijfje "De zwerver" vanuit diverse hoeken veel belangstelling en waardering kwam. Het gevoelige lied is bovendien gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Voor de personage die de zwerver speelt, is dit een mooie afsluiter van een leven dat hij zelf ooit geleefd heeft.

Zanger Peter la Haye en zangeres Martha samen de studio in
26-01-2013 18:36:00

Zanger Peter la Haye en zangeres Martha zijn samen de studio ingedoken om  het uit 1966 afkomstige lied "When something is wrong with my baby"van Sam & Dave nieuw leven in te blazen. Peter heeft het nummer zelf geproduceerd en er is een mix gemaakt van warme buizen sound tot dance sound. Ruud Breuls ondermeer bekend van het Metropole orkest en Toppers in concert heeft de blaas selectie ingeblazen. Vanaf maandag is het nummer via de bekende downloadsites te downloaden.

Angela Groothuizen trots op hit 'De helft van mij'
26-01-2013 14:10:00

Angela Groothuizen heeft haar hit te pakken. De zangeres is binnengekomen op nummer 19 van de Single Top 100 met het nummer "De helft van mij". Angela bracht het nummer vorige week  zaterdag in het Tros programma "De beste zangers van Nederland." Bastiaan Ragas die het nummer samen schreef met Veldhuis & Kemper was zichtbaar ontroerd door de vertolking van zijn lied door Angela Groothuizen. Met de Dolly Dots scoorde Groothuizen in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw hits aan de lopende band.

Vinzzent heeft de Oranje Kroon
26-01-2013 14:00:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 28 januari is dat 'De liefde leeft in mij', de nieuwe single van Vinzzent. Het gaat om een bewerking van een Zuid-Afrikaans liedje, waarbij de zanger uit Oosterhout samenwerkte met producer Hans van Vondelen. Cees Stolk nam de Nederlandse tekstbewerking voor zijn rekening. De single is de voorbode van een nieuw album van Vinzzent, dat naar verwachting later dit jaar zal verschijnen.

Ontvang gratis* de nieuwe single van Jolanda Zoomer
26-01-2013 13:03:00

Vrijdag 25 januari was de release van "Kom in de Tent" van Jolanda Zoomer. Een nummer dat door Jolanda samen met producer Frank Verkooyen tot een gezellig feestnummer is omgetoverd. Bovendien ging dezelfde dag ook de compleet vernieuwde website van Jolanda Zoomer online. Als je je op de website www.jolandazoomer.nl aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je de single "Kom in de Tent" op MP3. Een leuk kadootje!! Een nummer dat op de CD “Zoomertijd” staat en vaak door Jolanda wordt gezongen tijdens haar optredens in het land.

Wie blaast er op het fluitje van DJ Henry's Feesjuh ft. Rick?
25-01-2013 17:15:00

Het project DJ Henry's Feesjuh is een verzameling van gezellige liedjes die gemaakt worden in samenwerking met diverse artiesten (Henk Dissel, Rick, Ron de Ridder, Judith Peters, Angelino, Crazy DJ Team, DJ Martin, DJ Yannick, Def Rhymz, Moskito Claus & DJ Geert, DJ Maurice en Gerlos DJ Team) welke samengebracht worden op het album van DJ Henry's Feesjuh. "Wil Je Op Mijn Fluitje Blazen" is een geweldige Nederlandstalige party bewerking van de superhit "Whistle" van Flo Rida. 

‘De 11 van Oranje’ bekendgemaakt
25-01-2013 16:29:00

Muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal hebben vandaag de definitieve lijst bekendgemaakt van ‘De 11 van Oranje’ van 2013. Deze ultieme carnavalshitlijst is door de gezamenlijke muziekredacties samengesteld op basis van het zwaarwegende advies van de ‘Raad van Elf van Oranje’, die bestaat uit vertegenwoordigers van carnavalsverenigingen.

Shary-An in Chocomel commercial
25-01-2013 16:17:00

Shary-An is vanaf morgen te zien en te horen in de nieuwe commercial van Chocomel. Speciaal voor Chocomel zong ze een volledige versie in van het nummer ‘Can’t live without’, dat al eerder kort te horen was in de vorige campagne van Chocomel. Het nummer is vanaf zaterdag ook via alle portals en Spotify te beluisteren en te downloaden. Shary-An speelt zelf ook mee in de commercial.

Prijswinnaars jubileumconcert Bouke bekend
25-01-2013 12:56:00

Op zaterdag 2 februari 2013 geeft Bouke een groot concert in het Hampshire Hotel in Emmen ter gelegenheid van zijn tienjarig jubileum. Samen met een live band brengt hij al zijn hits ten gehore en natuurlijk ook diverse covers van onder anderen Elvis Presley en Tom Jones! Wees er bij en reserveer uw kaarten via de webshop van roelofs-entertainment.nl. De zaal gaat open om 20.00 uur en de aanvang is omstreeks 21.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 20,- en aan de kassa € 25,-. Het TV Oranje Shownieuws mocht namens Roelofs-Entertainment 5 x 2 vrijkaarten verloten. De winnaars zijn: Saïmah van der Zwan (Almere), Anita de Vries (Bargercompascuum), Kees Heeren (Breda), Mirjam Gerritsen (Oldenzaal) en Miranda Heemskerk (Schoonoord).

Nieuwe uitdaging voor DJ Leen, DJ Nol, Roosy en DJ Pimpampeter
25-01-2013 11:57:00

5 shots in 7 seconden.  kan jij het sneller ? Après-ski of Carnaval vieren met je vrienden … dan gaat het ook “echt los”! Beetje sjansen, beetje lachen, beetje drinken. En ja dan ontstaan er competities, wie versiert de mooiste, wie vertelt de leukste grap en wie kan het meeste (shots) drinken…? Breng dit alles maar eens samen tot een lied…Dat was de uitdaging voor door de “D4” bestaande uit DJ Leen, DJ Nol, Roosy en DJ Pimpampeter (alias BOB): ze namen hiervoor een cover van “Will and the people” eens flink onder handen.

‘Moeder Ik Wil Bij De Revue’ verkrijgbaar op cd
24-01-2013 18:49:00

Afgelopen vrijdag verscheen een 2cd met sketches, conferences en liedjes uit de rijke historie van de Nederlandse revue. De cd’s bevatten humoristische sketches en conferences van grote namen als André van Duin, Wim Sonneveld, Snip & Snap en De Mounties. Daarnaast zijn er ook mooie liedjes uit de beginjaren van de revue, met Lou Bandy en broer en zus Louis en Heintje Davids. De basis van de Nederlandse revuetraditie werd gelegd door Henri ter Hall in 1898.

Leonie Meijer derde bij BNN IQ test
24-01-2013 16:21:00

Woensdagavond was de Nationale IQ test van BNN op TV. Onze Leonie Meijer deed mee en werd derde! Ze scoorde maar liefst 122 punten. Dit jaar ging het in De Nationale IQ Test om the battle of the generations. Twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en zestigplussers namen het tegen elkaar op in de studio. Komt wijsheid met de jaren? Presentatoren Patrick Lodiers en Valerio Zeno zochten het uit! Het resultaat?

Carnavals evergreen 'Bij ons staat op de keukendeur' in nieuw jasje gestoken
24-01-2013 14:19:00

Voor het naderende carnaval heeft Kees van den Heuvel samen met Johan Vlemmix nieuw leven geblazen in de carnavals evergreen "Bij ons staat op de keukendeur". De Twee Pinten scoorden er in 1969 een grote hit mee en wordt nog steeds tijdens carnaval veelvuldig ten gehore gebracht. Kees heeft muzikaal groot uitgepakt en verwacht dat deze versie de komende veelvuldig door de luidsprekers galmen in de diverse zalen waar feest wordt gevierd.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl