RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Joey Hartkamp krijgt eerste exemplaar van z'n debuutsingle overhandigd door Rene Froger
05-09-2013 14:25:00

Tijdens een optreden bij de presentatie van de Sterren on Tour Show 2014 in Schijndel werd Joey Hartkamp na het zingen van zijn nieuwe single "Geen nacht meer zonder jou" verrast. Onder het ontvangst nemen van het applaus klonk in een keer “This Is The Moment” van Rene Froger, waarna deze populaire zanger zelf persoonlijk het podium op kwam, met in zijn hand het eerste exemplaar van de single en een uitvergroting hiervan. Dit moment werd Joey even teveel en barstte in tranen uit.

Rappen deed Baas B, maar Bart Zeilstra zingt liedjes
05-09-2013 14:16:00

Vanavond, donderdag 5 september, verschijnt ‘Als ik in je ogen kijk’, de eerste solo single van Bart Zeilstra, voorheen bekend als rapper Baas B. Met deze single profileert Bart zich als singer/songwriter en laat het rappen achter zich. Ruim vier jaar geleden trekt Bart zich terug uit de muziek en richt zich volledig op zijn studie psychologie. Tijdens zijn studie blijkt de liefde voor muziek nog steeds erg groot en er ontstaan langzaam weer nieuwe liedjes. ‘

Sterren on Tour presenteert eigen magazine
05-09-2013 14:02:00

De start van de eerste editie van Sterren on tour is nu al geslaagd! De evenementen beleving van de toekomst waar bezoekers, artiesten, merken en media elkaar ontmoeten is een doorslaand succes.  Sterren on tour presenteerde woensdag in Schijndel haar eerste magazine en maakte haar ambitieuze toekomstplannen bekend. Genodigden uit de branche, artiesten en media waren getuige van de presentatie van Sterren on tour. Het prachtige weer stond synoniem voor de fase waar de prachtige rondreizende karavaan zich op dit moment in begeeft. Tijdens de presentatie op het marktplein in Schijndel werd door Sterren on tour presentatoren Rogier van Oosterhout en Emile Hartkamp teruggeblikt op het eerste succesvolle jaar.

Henk Ruwette lanceert 'Nooit meer een casanova'
04-09-2013 21:45:00

Een kleine twintig singles en twee albums heeft de op 30 november 1955 in onze hoofdstad geboren Henk Ruwette al op zijn naam staan. Deze volkszanger groeit op met de muziek van André Hazes en Koos Alberts en dus is hun repertoire favoriet als Henk Ruwette onder de douche staat en zijn stem oefent. Later oogst hij zelf hitlijstsucces met de liedjes ‘Ik haal de zomer in ons huis’ en ‘Ole Ola’ terwijl hij debuteerde met ‘Ajax, geef ze van katoen’. Dit in een tijd dat vinylsingles nog als warme broodjes over de toonbank gingen.

Universal Music betreurt commerciële actie voor single Jeroen van der Boom
04-09-2013 21:36:00

Universal Music heeft nooit de intentie gehad om de single 'Beter Laat Dan Nooit' van Jeroen van der Boom te laten binnenkomen in de officiële singles chart van GfK middels een commerciële actie, waarbij hij tijdelijk gratis is aangeboden aan de consument. Het klopt dat de single in de trendlijst  op een gegeven moment is opgedoken, maar de single is tot dusver nooit in de officiële chart terechtgekomen.

Single Mike Daane vanaf nu ook te downloaden
04-09-2013 08:07:00

Afgelopen zondag gaf zanger Mike Daane een succesvolle presentatie van zijn eerste single ‘Dromen’. De tittel zegt het al: zijn dromen zijn dan ook met deze single uitgekomen. Daane heeft de afgelopen tijd flink aan de weg getimmerd en is een graag geziene artiest voor alle feesten en partijen geworden. Of het nou Engelstalige of Nederlandse muziek is maakt hem niet uit; hij weet altijd op zijn eigen wijze het publiek op zijn gemak te stellen. Afgelopen tijd heeft Daane niet stil gezeten en hard gewerkt aan een lang gekoesterde wens: het produceren van een eigen single.

Daantje tekent bij Rood-Hit- Blauw
03-09-2013 21:09:00

Daantje kan sinds haar succesvolle auditie bij het massaal bekeken programma Bloed, Zweet en Tranen. waar ze tot de finaleronde meedeed amper meer over straat. Een luxeprobleem volgens de sympathieke Daantje, die alle tijd neemt om het snel groeiend aantal fans te woord te staan, met hen op de foto te gaan, en desgewenst een handtekening geeft. Het platenlabel Rood-Hit-Blauw is zeer verheugd U mee te kunnen delen dat, na een persoonlijke afspraak, al snel bleek dat er een klik was, en de nieuwe single en album onder dit Hollandse label zullen gaan uitkomen. De nieuwe  single is op het lijf geschreven van Daantje door niemand minder dan Co van Raaijen en opgenomen in de studio van Hans Rusche. Foto: Annemiek Cornelissen

Gabriello lanceert vijfde single in anderhalf jaar tijd
03-09-2013 17:21:00

Het is alweer de vijfde single van Gabriello in anderhalf jaar. De vorige glimmende schijfjes “Ik had je lief” “Que Sera” “Waterkant” en “Niet thuis vannacht” behaalden allemaal hoge posities in de Single Top 100. Die songs zijn allemaal ballads. Met het nieuwe nummer slaat Gabriello een nieuwe weg in. “Hemel zonder tijd” is een vrolijk nazomer nummer. Veel mensen vroegen me wanneer ik met een uptempo nummer zou komen. Ik heb altijd vast gehouden aan de stijl die ik ben ingeslagen. Mooie ballads met een typische Ierse sfeer.

Arno Kolenbrander brengt Engelstalige single uit
03-09-2013 17:08:00

Het is een beetje stil geweest rond Arno Kolenbrander. In 2010 bracht de sympathieke zanger de Nederlandstalige singles “Neem alles”en “Meer dan dit” uit. Nu is de zanger bezig met een Engelstalige single. Deze single gaat heten “I want to take you home”en volgens Kolenbrander gaat het heel wat anders worden dan het publiek van hem gewend is. “Op het moment brengen zoveel artiesten een Nederlandstalige single uit, dat je gewoon verdwijnt in de massa. Er is geen markt meer voor. De concurrentie is te groot. Vandaar dat ik het nu probeer met een Engelstalige single.

John Medley naar Spanje?
03-09-2013 17:01:00

John Medley denkt erover om zich voorgoed te gaan vestigen in Spanje. “Daar loop ik al een tijdje mee rond. Ik wil daar gaan optreden en evenementen organiseren. Dat lijkt me gaaf. Ik ga er in november weer heen om me een beetje gaan oriënteren en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Niet geschoten is altijd mis toch. Ik ga het gewoon proberen”. Na zijn single “Ado dat is ons cluppie” heeft de zanger het druk met optredens, vooral in de regio van de voetbalclub.

Anita & Ed vieren 35 jarig jubileum op 3 november 2013
02-09-2013 20:44:00

Ergens in de maand november van het jaar 1978 speelde Ed met zijn orkestje De Edger Boys in Paviljoen Rozenoord te Bergen op Zoom. Halverwege de avond kwam er iemand vragen of een meisje een liedje mocht zingen. Dat bleek Anita te zijn, 16 lentes jong. Vanaf dat moment werd het Anita en de Edger Boys en deelden Anita en Ed samen het podium. Op 3 november a.s. is het dus 35 jaar geleden dat deze gebeurtenis plaatsvond. Reden om een feestje te geven. Dat gaat dus ook gebeuren. Er komt ook een nieuw album uit ter gelegenheid van dit jubileum. Als gast collega's komen o.a. Janneke de Roo, zanger Alwin, Marco de Hollander, Tina Trucker, Henri van Velzen en John Spencer. Leo Troost heeft de muziekgeschiedenis van het duo volledig meegemaakt, zowel als bandparodist als presentator. Hij zal de middag weer aan elkaar praten.

Op 7 en 8 september weer Elands Grachtfestival
02-09-2013 20:35:00

Op zaterdag 7 en zondag 8 september vindt in Amsterdam weer het Elands grachtfestival plaats. De organisatie van dit jaarlijks terugkerende evenement is weer in handen van Hans Jordaan Events, in samenwerking met Radio Puur Hollands. Net als voorgaande jaren belooft het weer een grote muzikale happening te worden met te gekke live optredens. Op zaterdag 7 september start het weekend met een muzikale middag van 13.00 tot 17.00 uur met optredens van onder andere Mario Broerse, Henny Damen en Eduard.

CD presentatie en fanclubavond JANNES
02-09-2013 16:48:00

Bijna 1 jaar na zijn spetterende concert in Ahoy gaan de deuren van de Bonte Wever in Assen open voor Jannes zijn jaarlijkse fanclubavond. Iedereen is deze avond van harte welkom om er gezamenlijk een groot feest van te maken. Op deze avond zal zijn nieuwe album Wij Vieren Het Leven worden gepresenteerd en uiteraard zal Jannes deze avond een aantal nummers van dit album ten gehore brengen. Tevens is het album deze avond verkrijgbaar. Na afloop is er alle gelegenheid om met Jannes op de foto te gaan.

Yoeri L'Abée en Mike & Colin in de bres voor Daan van Eck
02-09-2013 16:40:00

Daan van Eck is een lief mannetje van 2 jaar en 2 maanden oud! Sinds een paar maanden weten de ouders van hem dat hij Autisme heeft en een ontwikkelingsachterstand van meer dan een jaar! Zijn geboorte ging moeizaam maar Daan was een hele lieve en rustige baby! Na een paar maanden merkten de ouders toch wel dat ze weinig contact met hem kregen en dat hij zich anders ontwikkelde dan hun dochter! "Je voelt dan dat er iets niet klopt maar je weet niet wat", aldus z'n ouders.. Hij ging ook niet praten en speelt op een aparte manier. Hij praat nog steeds niet en dat baart hen toch wel grote zorgen. Daan zit in zijn eigen vertrouwde wereldje en met therapie gaan ze proberen zijn ontwikkeling toch zo goed mogelijk op gang te brengen. Ze hebben gezien dat de dolfijntherapie heel waardevol voor Daan kan zijn.

Derde editie van Kirchroa jeet plat op 22 september in Kerkrade
02-09-2013 12:41:00

Op zondag 22 september a.s. wordt op en rond de Markt in Kerkrade voor de derde keer de grote dialectmanifestatie gehouden: Kirchroa jeet plat. Vanaf 14.00 uur zullen er op maar liefst 13 locaties schrijvers, muzikanten, theatermakers en cabaretiers aan het werk zijn. De dag wordt afgesloten om 22.00 uur. Enkele grote namen uit de muziekwereld als Jack Vinders, Weerwaas, ’t Jód Tsimmer én De zone van Carboon zullen het avondprogramma op de Markt verzorgen. Vanaf ’s middags treden ruim 150 mensen op. Ze lezen voor uit eigen werk, spelen muziek, verzorgen straattheater en geven cabaretvoorstellingen. Daarbij krijgt ook het Kerkraadse verenigingsleven de kans uitgebreid van zich te laten horen. Behalve de dialectverenigingen Kirchröadsjer Plat en Wauwel ook de toneelverenigingen Excelsior, Frohsinn en Volkstoneel Kerkrade.

Nieuwe NS commercial met Nick & Simon vanaf 3 september op tv
02-09-2013 11:57:00

NS heeft een nieuwe commercial met Nick & Simon gemaakt. Vanaf 3 september is het in de reclameblokken te zien op tv. De commercial wordt de hele maand september getoond. De inhoud gaat over het nieuwe groepsretour van NS. Gezelschappen vanaf 4 personen kunnen voor € 49.00 op pad. Elke extra reiziger, maximaal 10, betaald € 2.50. De groepsretour geldt in de daluren en in het weekend de gehele dag en is ook bij andere vervoerders geldig.

Nieuwe single voor Danny Temming
02-09-2013 11:05:00

De afgelopen weken heeft Danny Temming erg hard gewerkt aan zijn nieuwe single samen met Frank Verkooyen produceerde Danny “ Dat komt allemaal door jou” Een vrolijke meezinger geheel in de style die u gewend bent van Danny Temming. De single is nu te downloaden o.a. via Itunes  De bijbehorende videoclip met zijn eigen dochter, is al diverse malen te bewonderen geweest op de bekende tv kanalen. Aankomende weken zullen niet alleen in het teken staan van diverse promotionele activiteiten maar ook van zijn huwelijk op 13 september as.

Hugo Peeters giet 'De jongen met de mondharmonica' in nieuw vaatje
02-09-2013 10:31:00

"De jongen met de mondharmonica" is een nummer waarin Hugo Peeters wordt opgepakt en meegevoerd naar een droomwereld. Het liedje past bij Hugo als een tweede huid. Dit oude liedje is als ware gerestaureerd en zijn nieuwe jasje is volledig in zijn waarde gelaten. De restaurateur die tekende voor dit project was Lei de Bruyn van Royal Music productions. Van "De jongen met de mondharmonica" Ga lekker achterover zitten en laat jezelf mee voeren naar de droomwereld. Naast de single is er ook een clip van verschenen die te zien zal zijn op de diverse clipzenders.

Clip 'Hengelo-o-o' van Jeffrey Spalburg bereikt mijlpaal
02-09-2013 09:52:00

Cabaretier, acteur, comedia en schrijver Jeffrey Spalburg lanceerde op 13 juli 2013 de clip van nummer "Hengelo-o-o" op YouTube. Ondertussen is de clip meer dan 1 miljoen keer bekeken. Omdat hij veel positieve reacties op het nummer kreeg tijdens z'n cabaretvoorstelling ‘Thuus’, waarmee hij door het land toert, besloot Spalburg het nummer samen met Jolanda Clement van JC Records in december 2012 uit te brengen op single.

Laatste 50 kaarten voor 'Dana Winner met liveband in concert' in Westerhaar in de verkoop
02-09-2013 09:21:00

Op zaterdag 21 september 2013 presenteert artiestenbureau Twenterand "Dana Winner met liveband in concert" in het Kulturhus De Klaampe, Beeklaan 1 te Westerhaar. Met de teller die intussen op twee miljoen verkochte cd’s in binnen – en buitenland staat, is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière die al meer dan 20 jaar duurt. Tientallen gouden en platina onderscheidingen en verschillende nummer 1 hits zoals “De Oude Man En De Zee”, “Woordenloos”, “Westenwind” en “Zeven regenbogen” zijn het overtuigende bewijs van Dana’s bloeiende carrière. Dana’s unieke vocale talenten en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook succes kent buiten de grenzen van België.

Bart Bosch is weer helemaal terug
02-09-2013 08:03:00

Bart Bosch is er een tijdje uitgeweest en probeert terug te komen. Dit lijkt hem te lukken. Onlangs bracht hij de single uit “Ren niet weg” en deze plaat werd door de radiostations goed opgepakt. “Zeventig radiostations hebben mijn single opgepakt en daar ben ik erg blij mee”. Volgens de zanger heeft de titel van de single een  bijzondere boodschap aan iedereen. “Je moet niet weglopen voor problemen. Dat is vaak de oplossing niet”.

Gerto Heupink en Lucas & Gea starten samenwerking
02-09-2013 07:40:00

Gerto Heupink van GertoMusicProductions, voorheen Landscape Studio/The SoundWizard gaat samenwerken met het platenlabel L & G producties uit Oude Pekela. Het echtpaar Lucas en Gea Hulshof, die het platenlabel al 10 jaar runnen hebben alle vertrouwen in de nieuwe samenwerking. Gerto maakte in 2006 en 2007 al twee albums en diverse singles voor Lucas en Gea. Binnenkort gaan de eerste L & G artiesten voor opnames richting Enschede. Ook losse mix en mastering opdrachten zal Gerto voor  zijn rekening nemen.

Daantje presenteert nieuwe single 'Ik zie het in je ogen' in Hillegom
02-09-2013 07:30:00

Bloed, zweet en Tranen finaliste Daantje komt deze maand nog met een nieuwe single “Ik zie het in je ogen”. Deze single zal op zondag 22 september worden gepresenteerd in Hillegom. De singlepresentatie wordt vanaf 16.00 uur gehouden bij Club Doubler, Henri Dunantplein 11 in Hillegom. De presentatie duurt tot 21.00 uur, maar als het gezellig is wordt er lekker doorgeweest. Kaarten voor dit gebeuren kosten slechts 10 euro en zijn te verkrijgen bij Club Doubler of bij Tabakshop Frank Evers aan het Mariaplein te Hillegom. Miep Elderbroek, bedrijfsleider van Club Doubler is een grote fan van Daantje en is er maar wat trots op dat zij erin is geslaagd om Daantje naar Hillegom te halen voor deze toch wel heel bijzondere presentatie. “Ik zie het in je ogen”is een prachtig nummer geworden, waarmee Daantje bewijst een echte volkszanger te zijn.

Geen grotere liefde voor Kevin Heiman
01-09-2013 14:12:00

Een jaar na het succes van de single “De zee zingt zijn lied” komt Kevin Heiman met een nieuwe single. De uit Venlo afkomstige zanger kwam begin dit jaar in contact met zanger en producer Frank van Etten. Hij schreef en produceerde samen met Rene le Blanc de nieuwe single van Kevin, die als titel meekreeg “Geen grotere liefde”. Kevin, die voornamelijk bekend is als volkszanger slaat met deze single een nieuwe weg in. Deze nederpop sound zal vriend en vijand verassen.

Ralf Mackenbach presenteert nieuwe single tijdens Kick off Nationale Dans Week
01-09-2013 11:16:00

Zaterdag 7 september presenteert tieneridool Ralf Mackenbach zijn nieuwste single ‘Disco Dude’ tijdens de spectaculaire kick off van de Nationale Dans Week. Met deze nieuwe single laat Ralf weer een hele andere kant van zichzelf zien. Geïnspireerd door de Disco periode (80-s) produceerde hij deze single zelf in samenwerking met de Vlaamse producer Wouter Vander Veken. Grote namen uit de Nederlandse muziekindustrie verleenden hun medewerking aan deze single;  Ingrid Simons is te horen als één van de backing vocals en Clemens Blacquiere speelt (bas) gitaar. Ook in de bijbehorende clip komen bekende gezichten voorbij waaronder danseres en actrice  Ingrid Jansen, choreograaf en danser Sinerjey en Johan Vlemmix.

William krijgt eerste exemplaar van z'n nieuwe single 'Feest' uitgereikt door Hans Steiger
01-09-2013 11:08:00

Op zaterdag 31 augustus heeft in het Hillegomse cafe “gewoon Gezellig”aan het Henri Dunantplein de single release plaatsgevonden van de nieuwe single “Feest” van de Hillegomse zanger William. De singlepresentatie vond plaats in het Hillegomse cafe, waar ook de clip, die bij de single hoort is opgenomen. William kreeg de eerste cd aangeboden door collega zanger Hans Steiger uit Haarlem, die het een eer zei te vinden om dit te mogen doen. “Ik ben zelf nog niet zo lang bezig met zingen en als je dan gevraagd wordt door een collega om dit te doen dan ben je echt trots.

Rick Kreté komt met nieuwe single geschreven en geproduceerd door André Kooiman
31-08-2013 20:04:00

“Hé lekker ding je ziet er super uit” zingt Rick Kreté Dit is de titel van de nieuwe single van de jonge zanger Rick Kreté uit Nijmegen. “De eerste reacties zijn geweldig!” zegt hij trots. Een heerlijke uptempo track met veel hitpotentie is een goede opvolger van zijn eerste single “Toen ik je zag” die medio vorig jaar uitkwam. “Hij is jong, fris en bruist van de energie” zeggen de fans over deze bühne entertainer. “Hé lekker ding je ziet er super uit” is geschreven en geproduceerd door André Kooiman, die al vele hits maakte voor verschillende artiesten.

Swingen met de Fat Eddy band in Leidschendam
31-08-2013 13:55:00

De Fat Eddy Band is op dit moment druk aan het repeteren voor woensdag 4 september. Tijdens de allereerste Midvliet Made in Holland Live die in Het Veur Theater wordt gehouden zal deze band namelijk diverse songs live ten gehore brengen. De Fat Eddy Band is gestart als studioproject en op veler verzoek als speciale gelegenheidsband geformeerd voor deze live presentatie. In de twee uur durende radio-uitzending ‘Made in Holland LIVE’ komen alle songs van het album voorbij.

The Voice of Holland kandidate Laurrhie Brouns gaat internationaal
31-08-2013 13:23:00

Dat deelname aan The Voice of Holland een carrière in Nederland  kan helpen opstarten is een inmiddels bekend gegeven. De talenten die ver komen krijgen een maximale kans om te laten zien, en vooral horen, wat ze muzikaal in huis hebben. Bij voormalig Voice of Holland kandidate Laurrhie Brouns blijft het echter niet bij nationaal succes. De altijd vrolijke zangers staat komend weekend op het podium  in Londen tijdens het groots opgezette Herts Pride Festival.

Vrienden van Emmen live haalt topartiesten naar Emmen
31-08-2013 13:15:00

Vrienden van Emmen live in Emmen organiseert op 5 oktober 2013 in het Hampshire Hotel te Emmen een groot spektakel. Een evenement dat georganiseerd is door een horecaondernemer in Emmen die toppers naar Emmen haalt. Dan hebben we het over Gerard Joling, Gordon, Glennis Grace en de Emmense zanger Chris de Roo die ook tussen de top van Nederland staat. Samen met de begeleidingsorkest Part 1 zullen ze een spetterende avond verzorgen. De zaal zal open gaan om 19.00 uur en de aanvang zal zijn om 20.00 uur. Alle artiesten zullen verschillende hits ten gehore brengen en zal het publiek vermaken  5 uur lang. RADIONL is ook verbonden aan het evenement en zal ook aanwezig zijn om wat  interviews af te nemen…Alle info en kaartverkoop kun je vinden op de website van vrienden van Emmen live : www.vriendenvanemmenlive.nl

Beatrice van der Poel presenteert nieuw album op 14 november in Paradiso
31-08-2013 12:49:00

Een warme gloedvolle stem met een rauw randje. Teksten die diep gaan, oprecht zijn en woorden die nagalmen. Beatrice van der Poel heeft soul, heeft blues, heeft poëzie en het lef om in het Nederlands haar ziel en zaligheid op tafel te leggen. Hartverwarmend, herkenbaar en met een vlijmscherpe visie op het leven. Met haar lapsteel-gitaar op haar schoot zingt ze de polderblues zo bedwelmend en bijna behekst dat ze je bij de keel grijpt en niet meer los laat.

Ilse de DeLange bundelt haar grootste hits op ‘After The Hurricane - Greatest Hits & More'
30-08-2013 21:13:00

Op vrijdag 1 november brengt Ilse DeLange het album ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’ uit. Hierop staan haar 15 grootste hits, waaronder ‘World of Hurt’, The Great Escape’, ‘So Incredible’, ‘Miracle’ en ‘Hurricane’. Daarnaast bevat het album vier nieuwe nummers. Het album kijkt dus niet alleen terug op haar carrière tot nu toe, maar is tevens een vooruitblik op wat we nog van haar kunnen verwachten. Op 27 september lanceert Ilse DeLange haar nieuwe single ‘Blue Bittersweet’, die ook op het album te vinden is.

Peter La Haye is bezig met een album
30-08-2013 20:28:00

Peter La Haye heeft dit jaar de gevoelige single “Ik mis je”uitgebracht met een bijbehorende viedoclip, maar dat is nog niet alles. De zanger is druk bezig met het produceren van een nieuw album, die begin volgend jaar uit zal komen. Dit gaat een Nederlandstalig album worden met een eigen sound en steil. “Er gaat een beetje soul en motown in voorkomen, maar ook een tikje spaans en gipsy. De muziek wordt ambachtelijk geproduceerd met live muzikanten.

Nederland Muziekland terug van weggeweest
30-08-2013 20:14:00

Na een kleine twintig jaar stilte, keert Nederland Muziekland terug op televisie. Op 7 & 14 september is het verslag te zien van het succesvolle Nederland Muziekland Hitfestival dat op 22 juni in Oosterhout plaats vond. Afgelopen dinsdag 27 augustus begonnen de reguliere televisie opnames voor SBS6! Op deze dag vond de eerste opnamedag plaats in Ede met o.a. Gerard Joling, Gordon, Rene Froger, Glennis Grace, K3, Jannes, Frans Duijts en vele anderen.

Wannebiezz concert is uitverkocht!
30-08-2013 16:51:00

De Wannebiezz spelen morgen op een uitverkocht Zomerterras terrein in Vlaardingen hun première van het grote concept B!K D!EL. Dit jaar staan Rocco, Arie en Gilles voor de 4e keer op dat Vlaardingse festival. Elk jaar was een grotere tent nodig om de bezoekers te laten plaatsnemen in ‘Bar Gezellig’, daarom dit jaar (op verzoek van de organisatie) op het grote podium!

DRUKWERK² lanceert album 'Tegen beter weten in'
30-08-2013 16:41:00

DRUKWERK², de populaire band uit de jaren 80, is terug met een album vol grote hits en persoonlijke favorieten. ‘Tegen Beter Weten In’ komt vandaag uit. “Pap, heb jij eigenlijk nog partituren van DRUKWERK uit de jaren 80?” Met deze vraag van Bram Slinger brak in de winter van 2012, 30 jaar na dato, een nieuw hoofdstuk aan voor DRUKWERK². Want wat begon met de bedoeling dat Bram met zijn vrienden voor een gelegenheidsoptreden ‘voor de gein’ een aantal DRUKWERK-stukken zou spelen, eindigde in de opnamestudio.

Nieuwe single voor Danny Zuijderwijk
30-08-2013 16:12:00

Na de release van zijn debuut album “Volg Je Hart”, brak er voor Danny Zuijderwijk een turbulente tijd aan. Eerst was er een uitverkochte CD presentatie en natuurlijk de nodige aandacht door radio en tv. Het zonnige album dat bol staat van mediterrane, Spaanse en gipsy klanken, werd speciaal op maat gemaakt voor Danny. De nummers werden geschreven door Rowin Schumm, Tjaart Venema en Ricardo Schuengel. Samen met hen en diverse muzikanten, waaronder Manfred Jongenelis, hebben zij een album gemaakt wat het heel goed doet bij zijn aanhang.

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon
30-08-2013 15:08:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 2 september is dat ‘Doe Nou Niet’, de nieuwe single van Frans Bauer. De nog altijd immens populaire volkszanger bracht het nummer afgelopen woensdag voor het eerste ten gehore tijdens de RADIONL & TV Oranje Zomertoer in Groningen. Het vrolijke deuntje met een Mexicaanse sound ging er bij het massaal toegestroomde publiek op de Vismarkt meteen in als koek. Frans voelde zich naar eigen zeggen zelfs teruggeworpen in de tijd van ‘Heb Je Even Voor Mij’.

L.O.S. gaat Sinterklaasshow doen met Dilara Horuz en Tara Hetharia
29-08-2013 21:27:00

Het is nog maar kort dat Nederland er een nieuw Duo bij heeft L.O.S., bestaande uit Rommy Krommert en Ghino Girbaran, beter bekend door het tv programma Checkpoint. L.O.S. kwam met de verrassende single “This is it”, dat het tweetal optredens opleverde in het hele land. Samen met een aantal professionele dansers, die hun act compleet maken, stelen zij de show.  L.O.S. heeft echter nog meer verrassingen in petto. Dit keer betreft het een verrassing voor met name de kinderen, want zij gaan nog dit jaar het land door met een Sinterklaasshow.

Guimar gaat naar het conservatorium
29-08-2013 21:17:00

Guimar verraste deze zomer met de Zomerse single Hé meissie (een lekker ding) dat afkomstig is van zijn album Hé Meissie, die in maart dit jaar is uitgekomen. Guimar zingt al vanaf zijn tiende jaar en bracht in 2010 zijn debuutsingle uit “Alles duurt maar even”. De jonge zanger heeft al in het voorprogramma gestaan van Frans Bauer en Jan Keizer en Annie Schilder. Sinds mei 2007 zingt hij in de studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: