RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bar de Regenboog voor het tweede jaar door de Amsterdamse grachten!
31-07-2013 04:45:00

De aanstaande deelname aan de Canal Parade is wederom geïnitieerd door Patrick Nijenhuis en Edwin van der Toolen, beide eigenaren van Rotterdams populairste Homo-feestcafé ‘De Regenboog’. De Regenboog bestaat inmiddels al bijna 12 jaar en staat bekend om zijn uitbundigheid. Uitbundig in feest, uitbundig in decoratie, uitbundig in muziek.....

Armand wil concert gaan geven met Metropole orkest
30-07-2013 19:12:00

Het is het laatste jaar een beetje stil geweest rondom Armand Fuchs, op platengebied tenminste. Na de single “Zomertijd”vorig jaar zomer is er niets meer van de zanger verschenen, maar dit gaat hij volgens zijn zeggen helemaal goed maken. Op het moment is de zanger namelijk bezig met het maken van een album, die hij in januari gaat opnemen en op grootse wijze gaat presenteren. “Het gaat een Nederlandstalig album worden “Armand & Friends”waarop ik samen ga zingen met bekende bn ers. Wie dat zijn kan ik nog niet zeggen.

Winnaar ‘De Beste Singer/Songwriter’ verzorgt voorprogramma's Live at Amsterdamse Bos
30-07-2013 18:56:00

Gisteravond werd Michael Prins op Nederland 3 door een jury onder leiding van Giel Beelen verkozen tot de beste singer/songwriter van Nederland 2013. Michael staat hierdoor in het voorprogramma van Andy Burrows én Hooverphonic tijdens Live at Amsterdamse Bos op 18 resp. 25 augustus a.s. Live at Amsterdamse Bos organiseert deze zomer voor het eerst twee intieme zomerconcerten in de parel van het Amsterdamse Bos, het Bostheater. Een prachtige en unieke plek verscholen achter het volgroen van de bomen en ontworpen als een klein amfitheater voor toneel tijdens warme zomeravonden.

Samenwerking Holland FM en Radio Continu
30-07-2013 18:44:00

Vanaf donderdag 1 augustus zal de muziek van Radio Continu op de zenders van Holland FM uit Friesland klinken; 97,7 FM op Terschelling, 97,9 FM Tjerkgaast en de 104,7 FM in Leeuwarden. Het commerciële radiostation Holland FM is één van de best beluisterde radiostations in Friesland en was sinds januari 2006 te beluisteren. 

Harten 10 nu exclusief te boeken bij Lukassen
30-07-2013 17:31:00

Lukassen Produkties gaat de boekingen voor Harten 10 verzorgen. Het snel aan populariteit winnende duo bestaat uit Tineke Willems en Martien Ekkelenkamp. Eind dit jaar verschijnt hun derde plaat, uiteraard voorafgegaan door meerdere singles. De muziek? Nederpop met een echt piratenhart.

Santa Rosa scoort over de grenzen met nieuwe single
30-07-2013 00:00:00

Niemand kon de laatste jaren meer heen om Santa Rosa ! U weet wel, die feestpopband met die aanstekelijke en oergezellige folksound en bekend van o.a. die klapper ‘Viva Hollandia’. Ook singles als ‘Polka Mania’, ‘Holladiee’, ‘Leven en laten leven’, ‘Leven in de brouwerij’ (met Hanny) en ‘Een echte vriend’ worden meer en meer omarmd door zowel publiek als de media. Vorig jaar nog werd deze formatie door tal van kasteleins en organisatoren verkozen als “Beste keuze & Beste optreden van het jaar”. Het moge duidelijk zijn.. Santa Rosa ligt volledig op koers!

Frank van Etten schrijft single voor Marcel Ankoné
29-07-2013 16:40:00

Marcel Ankoné zingt al vanaf 2006 en heeft alweer heel wat singles op zijn naam staan. Veel van deze singles heeft hij gemaakt met zijn nichtje Diana Dekkers en dit duo: Marcel en Diana deed het goed in het land. Ze maakten onder andere “Heel dicht bij mij”, “Zomaar een zondag” en“Jij bent mijn geluk’. Marcel is op een gegeven moment solo aan de slag gegaan en dit resulteerde in singles als “Feest voor jou en mij”en “Kom zing met me mee”.

Daantje steelt de show tijdens 'Bloed, zweet en Daantje party'
29-07-2013 16:30:00

De tweede editie van de “Bloed, zweet en Daantje party” van de in Vinkeveen woonachtige zangeres Daantje, die tijdens het populaire programma “Bloed, zweet en tranen”in de finale is terechtgekomen, is een groot succes geweest. Op zondag 28 juli vertrokken ongeveer 130 gasten met de partyboot van rederij Klinkhamer om 17.00 uur voor een tocht over de Vinkeveenseplassen. Uiteraard stond deze tocht in het teken van volkszanger André Hazes.

Gerrie Bischoff en Frank te Hennepe lanceren duet 'Al jouw woorden zijn teveel'
29-07-2013 16:27:00

Nederland is vanaf vandaag een nieuw duo rijker. Tenminste op cd want in het land waren ze al regelmatig samen op het podium te vinden. Frank & Gerrie is de naam van het duo en achter dit duo gaat schuil Gerrie Bischoff en Frank te Hennepe. Gerrie is al jaren actief als solo zangeres en heeft al diverse leuke successen op haar naam staan zoals “Je kunt niet eens fatsoenlijk liegen”, “Dansen is plezier voor twee” en “Kom dans met mij”. Frank is meer bekend op de achtergrond en als producer.

Tom Haver heeft een grote wens......
28-07-2013 18:08:00

De single “Hey jij” van Tom Haver doet het erg goed. De single, die gebasseerd is op de Spaanse zomerhit “Pan Y Mantequilla”van Efecto Pasillo, een populaire band uit Gran Canaria was onder andere Hollandse nieuwe, Oranje kroon en Paradeplaat en de zanger is daar ontzettend blij mee. Tom Haver had al eerder een succesvolle cover “Samen vanavond”op het nummer “Ai se eu te pego”van Michel Teló. “Als mensen me nu zien beginnen ze al te zingen “Nosa Nosa”, dat is echt heel leuk, dus daar kennen ze me van”.

Opnamen 'Toppers van Oranje' in Breskens
28-07-2013 17:53:00

Vanaf komend najaar kun je bij TV Oranje kijken naar het nieuwe muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks zal worden opgenomen op wisselende locaties in Nederland. De eerste vier afleveringen worden zondag 4 augustus a.s. opgenomen tijdens de Visserijfeesten in het Zeeuwse Breskens. Van 13.30 tot 18.00 uur zal op het Oranjeplein worden opgetreden door Vinzzent, Henk Bernard, Corry Konings, Mike & Colin, Imca Marina, Kathleen, Peter Beense, Dana Winner, Djumbo, Jason Bouwman, Wendy van Wanten, Fantastico's,  Frank van Etten e.v.a.

Wederom groots Shantykorenfestival in Noordwijkerhout
28-07-2013 17:47:00

De Stichting Shantykorenfestival is er wederom in geslaagd om een groots  Shantykorenfestival in het centrum van Noordwijkerhout te laten plaatsvinden. Het festival zal worden gehouden op zaterdag 17 augustus as. en is wederom genoemd als zijnde het  4e  F(lexible) H(uman) S(ervises) Shantykorenfestival Noordwijkerhout. De opening van het festival is om 11.15 uur nabij de Witte Kerk en is dankzij de eerdere succesvolle edities niet meer weg te denken.

Nieuwe dubbel cd single voor Monica West
28-07-2013 17:27:00

Monica West uit Zuidlaren en zangeres van Nederlandstalige countrymuziek heeft een nieuwe dubbel cd single uitgebracht, met de titels “Countrytime” en “Vandaag verdraag ik jou niet om me heen”. Het is echt weer een op en top Monica West product geworden zoals we dat al jarenlang kennen van haar. Met mooie opnames van het Drentse platteland geeft ook de videoclip op vrolijke wijze gestalte aan “Countrytime”, en is o.a. te bewonderen bij TV Oranje. De single is te downloaden bij Legaldownload, maar ook te bestellen bij Monica via Facebook/Hyves.

Marian Mayloo in de schijnwerpers met nieuwe single
27-07-2013 10:41:00

Marian Mayloo is zeer verheugd te kunnen melden dat ze vol in de schijnwerpers staat middels een paginagroot artikel in weekblad Party (30 Juli nr.31) waarin ze beschreven wordt als aanstormend talent. Zingen werd Marian’s passie nadat ze door een oom werd besmet met het muziekvirus. Ze leerde de eerste nootjes op de gitaar spelen, wat later gaat ze als zangeres aan de slag bij diverse coverbandjes. Het schrijven van liedjes voor andere artiesten was uiteindelijk aanleiding voor Marian om ook als solozangeres aan de slag te gaan naast haar deelname aan de band LOAD.

Zingen en werken is bijna niet te meer te combineren voor Mark Rijs
27-07-2013 10:35:00

Mark Rijs is nog niet zo lang geleden in zee gegaan met ABC Entertainment. Deze samenwerking resulteerde in de single “Ik wil alleen maar jou”, die het goed doet op het moment. De jonge zanger heeft over optredens dan ook niet te klagen. De zoon van Marianne Weber Jeff Weber is op het moment weer druk bezig om voor Mark Rijs te schrijven. Het is de bedoeling dat de zanger eind volgend jaar een album uit gaat brengen.

Niels van den Brand komt met nieuwe single
27-07-2013 10:28:00

Niels van den Brand komt met een nieuwe single getiteld "Ik Dans Met Jou". Met de zomerse klanken van dit aanstekelijke nummer heeft de uit Venlo afkomstige zanger zomaar een echte zomerhit voor 2013 in handen. De single geproduceerd door Kevin Timmermans & Dietmar Delissen, wordt dan ook bijzonder goed ontvangen. De videoclip geproduceerd door The Clip Company is o.a te zien op TV Oranje.

'Dalida' nieuwe single Basily Boys
26-07-2013 23:58:00

De neven Zonzo, Noeki, Raklo en Morice vormen de, inmiddels landelijk bekende groep: de Basily Boys. Dit kwartet nog jeugdige gitaarvirtuozen brengen met ‘Dalida’ een fantastische en zomerse getinte gipsyswing-single uit dat wordt gelanceerd op het Rood-Hit-Blauw label ! De heren, inmiddels allen rond de twintig, bereikten in 2009 de finales van Holland's Got Talent en in datzelfde jaar wonnen zij het international Gipsy Talents festival. Inmiddels hebben zij al hun opwachting gemaakt bij o.a. De Wereld Draait Door,

Vinzzent heeft de Oranje Kroon
26-07-2013 12:41:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 29 juli is dat ‘Kom D’r Bij’ de nieuwe single van Vinzzent. De Brabantse zanger staat bekend om zijn positieve kijk op het leven en dat blijkt maar weer eens op deze vrolijke plaat met tekst van Tony Neef. ‘Kom D’r Bij’ heeft een onweerstaanbare Zuid-Afrikaanse sound meegekregen en past perfect bij de huidige zomerse weersomstandigheden. Het nummer is de voorloper van een gloednieuw album, waar met spanning naar uitgekeken wordt.

Platina award voor Nielson en Miss Montreal
26-07-2013 11:49:00

Een grote verrassing voor Nielson en Miss Montreal in de studio van Q-music. Q-dj Kristel mocht gisteren aan het duo een platina award uitreiken voor 'Hoe'. Dat betekent dat de single meer dan 20.000 keer is verkocht. "Nice, yeah, te gek man!", reageerde Miss Montreal enthousiast. Ook Nielson was blij met de platina status: "Ik had het nooit verwacht, we hadden het lied alleen geschreven omdat we het leuk vonden. Dat het zo'n hit is geworden heeft ons verrast."

Mick Harren gaat Willy Alberti zingen
25-07-2013 19:20:00

Mick Harren heeft aan zijn deelname aan Bloed, Zweet & Tranen een rijke ervaring en flinke dosis mensenkennis opgedaan. Meer wil de zanger er eigenlijk niet over zeggen. Mick Harren is op het moment bezig met een album met duetten met Willy Alberti en een video DVD en heeft daar bewust voor gekozen omdat volgens zijn zeggen Willy Albert de grootste is die er ooit heeft bestaan. “Al deze 16 nummers zullen op beeld worden gebracht en dat maakt het heel bijzonder. Het album zal eind september begin oktober worden uitgebracht”.

Drentertainment.nl heeft primeur nieuwe single Mooi Wark
25-07-2013 16:41:00

'Allent Veur Joe' van Mooi Wark ligt pas over drie weken in de (digitale) winkels en was nog nergens te horen. Tot nu toe! Want ‘allent veur Drentertainment’ heeft de band een fragment beschikbaar gesteld. Boerenrock meets country in de nieuwe single van Mooi Wark, die officieel vanaf half augustus in huis kan worden gehaald.

Arie Ribbens is weer langzaam terug van weggeweest
25-07-2013 16:25:00

Arie Ribbens is 76 jaar jong, zoals hij het zelf omschrijft. Met zijn laatste album “Een nieuwe weg”is hij heel toepasselijk een nieuwe weg ingeslagen. Arie Ribbens noemt het het mooiste album dat hij in de zestig jaar dat hij nu zingt heeft gemaakt. “Door dit album kan ik laten zien wie ik ben en wat ik graag wil zingen. Jarenlang is dat voor mij bepaald. Ik zat onder de hoede van Pierre Kartner en moest naar zijn pijpen dansen. Alles moest volgens de regeltjes, dat hoeft nu niet meer. Ik deed wat mij werd opgedragen.

De Dorini’s & Friends bij de AVRO
25-07-2013 14:53:00

De Dorini’s varen met 70 dames mee op de gaypride in Amsterdam. Zoals waarschijnlijk bekend verzorgt de AVRO al enkele jaren de TV registratie van de botenparade, gepresenteerd door Cornald Maas en Ewout Genemans. Ze doen dit omdat ze verdraagzaamheid, respect en vrijheid van meningsuiting, religie en geaardheid erg belangrijk vinden.

Hoofdrol MainStreet in nieuwe release ING Fame Game
25-07-2013 00:00:00

Jongeren tussen de 13 en 16 jaar die de ING Fame Game spelen, maken kans op een rol in de nieuwe videoclip van MainStreet. Ter gelegenheid van de lancering van de Fame Game voor Android staat deze actie met de populaire Nederlandse boyband centraal. Tijdens het spelen van de game kunnen jongeren hun profielfoto pimpen met onder andere items uit de speciale MainStreet shop. De best gepimpte profielfoto’s worden door MainStreet geselecteerd en die jongeren maken kans op een rol in de nieuwe videoclip.

Bloed, zweet & tranen bij Grand Café Den Herdenbergher
24-07-2013 21:33:00

Zaterdag 27 juli organiseert Grand Café Den Herdenberger voor de eerste keer “Bloed, zweet & tranen”. Een feest met muziek van eigen bodem met verschillende optredens. Aanvang is 16.00 uur. Het feest vindt buiten plaats. De weg wordt afgesloten en de artiesten en dj krijgen een groot podium tegenover Den Herdenbergher. “Muziek van eigen eigen bodem, dat is het motto van dit feest. Denk aan André Hazes, Henk Wijngaard, Jannes en nog veel meer,” aldus exploitant André Eggengoor. Optredens Vanaf 17.00 uur bijt Henk Wijngaard het spits af. Daarna, vanaf ongeveer 19.00 uur, treedt Martin Ankoné op met covers van onder andere André Hazes, René Froger en Jannes. DJ Piet Cees van der Wel zorgt daarnaast voor de echt Hollandse sfeer.

Talentenjacht op Park Hilaria in Eindhoven
24-07-2013 21:13:00

Ook dit jaar is er op Park Hilaria in Eindhoven weer een talentenjacht voor nieuw zangtalent. Deelnemers van de H-factor worden in de Hollario feesttent door een deskundige vakjury beoordeeld. Dit jaar zijn er drie categorieën. Het mogelijk om naast Nederlandstalig ook Engelstalig te zingen en er is een categorie voor kinderen tot 12 jaar. 

Astrid Marz vindt het heerlijk om eigen nummers te schrijven
24-07-2013 21:05:00

Astrid Marz voelt zich super, omdat ze eindelijk kan doen wat ze altijd al heeft willen doen: eigen liedjes schrijven en uitbrengen. De voormalige zangeres van Sommerset kwam dit jaar in contact met Piet Souer, die de arrangementen en productie van haar liedjes voor zijn rekening heeft genomen. Haar nieuwe single “Dat liedje op de radio”doet het goed. Volgens de zangeres is het heel belangrijk voor haar wat het publiek van haar vind. “Ik heb jarenlang bij Sommerset gezongen, een lp gemaakt en drie singles, maar toen was ik met een band.

Dries Roelvink hoopt op zomerhit
24-07-2013 18:25:00

Uitvinder Antoon van Mullekom heeft weer een bijzondere uitvinding gedaan, namelijk de cavmipot en heeft Dries Roelvink gevraagd om hier een lied over te maken en dat is gelukt. Het resultaat is het "Cavmipot lied", geschreven door Bram Koning. Ook hebben Antoon en Dries het goede doel hierbij betrokken: Als mensen deze cavmipot kopen investeren ze in een veel schoner milieu. Dit door landbouwmachines te ontwikkelen die voor het milieu winst voor de natuur boeken.

Yoeri L'Abée geniet elke dag van muziek
24-07-2013 17:47:00

Yoeri L'Abée heeft met zijn nummer “Melanie” een echte meezinger gescoord. Overal in het land waar de jonge zanger optreedt, wordt het nummer uit vollebBorst meegezongen en is het een groot feest. Yoeri reist mee met “Sterren on tour”en heeft dus over optredens niet te klagen. “Ik heb nu op veel plekken op het podium gestaan en wordt door het publiek enthousiast ontvangen. Daar doe je het voor”.  Yoeri heeft op het moment zeven singles gemaakt en geen album, zoals veel artiesten eigenlijk doen. 

Davito feat Bonita komen met 'Chico Loco'
24-07-2013 17:33:00

Een droom werd werkelijkheid voor zanger Emil. Emil, die geboren is in de stad met de mooie naam Casablanca verhuisde op 3 jarige leeftijd met zijn ouders naar Frankrijk. Met zijn broers en zus woonde Emil tot zijn 7e jaar in Frankrijk maar vanwege zijn vaders werk verhuisde de familie naar Nederland. Op de lagere school begonnen bij Emil de kriebels al te komen om te gaan zingen. In die tijd kwam hij in contact met Oscar Harris die hem uitnodigde om in het achtergrondkoor te komen zingen van zijn top 40 hit, "Song for The Children".

Jelle B wil alleen maar nog meer knallen
24-07-2013 17:18:00

Jelle B heeft een van zijn grootste dromen verwezenlijkt: een nummer 1 hit scoren. Met zijn single “Mooi” is hij erin geslaagd om op die felbegeerde eerste plek terecht te komen en niet een keer, maar verschillende malen. Jelle B is er maar wat blij mee. “Ik heb het niet eens meer bijgehouden. Het begon met een eerste plaats bij TV Oranje top 30, RADIONL en daarna ook nog eens bij Sterren.nl en misschien zijn er daarna nog wel meer nummer 1 noteringen geweest.

Frans Bauer onderwerp van gesprek in openingspanel Buma NL 2013
24-07-2013 15:27:00

In navolging van René Froger zal dit jaar Frans Bauer centraal staan in het openingspanel van Buma NL 2013. In het openingspanel staat de carrière van één persoon centraal. Er zal stil worden gestaan bij Frans zijn successen, ondernemerschap en zijn ontwikkeling als songschrijver. Ook zal worden besproken hoe hij de ontwikkeling maakte van zanger naar TV personality met zijn eigen reality show en zijn werk als presentator van onder andere banana split.

Wesley Ponsen tekent samenwerking met Berk Music Productions
24-07-2013 00:00:00

Voor Wesley Ponsen is de single de eerste samenwerking met Berk Music, welke de voorloper zal zijn van het album. “Laat Mij Maar Gaan” Goldfinger remix is de titel van de nieuwe single van Wesley Ponsen. Vanwege de aanhoudende populariteit van dit nummer kwam Wesley in contact met Goldfinger de er een remix van heeft gemaakt. Vanaf vrijdag 26 juli is de single fysiek verkrijgbaar, evenals de videoclip op YouTube, eveneens zal de clip veelvuldig te zien zijn op TV Oranje.

Keuze van Lars Koehoorn blijkt een schot in de roos
23-07-2013 20:36:00

Na 3 Nederlandstalige singles te hebben uitgebracht heeft Lars Koehoorn, nadat hij de baard in de keel kreeg, de stap naar het Engelstalige gemaakt. Natuurlijk is dat een gok, maar Lars doet datgene waar hij zelf een goed gevoel bij heeft en gaat zijn eigen weg. Dat de keuze van de 15 jarige zanger uit Winschoten de juiste is geweest blijkt uit het feit dat zijn nieuwe single, Feeling Alive, goed wordt ontvangen door het publiek en de radiostations.

Nieuwe single van Anita en Ed is een feit
23-07-2013 19:52:00

Ruim 32 jaar na "Waar is de Poort" en 5 jaar na "Ti Amo" komen Anita & Ed nu weer met een serieus liedje getiteld "Meer dan een naam op de muur". Dat het altijd vrolijke duo uit Tholen meer kunnen dan feestliedjes zingen blijkt wel uit deze productie. Vol overgave en emotie is dit lied gezongen. Het is een nummer van 4 broers genaamd “The Statler Brothers” uit de USA. Zij zijn inmiddels gestopt met zingen omdat ze al bejaard zijn. In het Engels heet het nummer “More Than A Name On A Wall”. Anita & Ed hebben er een compleet eigen bewerking van gemaakt.

‘Oranje Top 30 Show’ naar Groenlo
23-07-2013 19:38:00

Op zaterdag 3 augustus strijkt de Oranje Top 30 Show van TV Oranje, RADIONL en Radio Oranje Nationaal neer op de Markt in Groenlo. Van 20.00 tot 00.00 uur wordt opgetreden door een aantal onvervalste artiesten van eigen bodem: A3aan Drost, Arjan Venemann, Frank van Etten, Fantasticos, Bob Offenberg, Robin Moojen, Erik van Klinken, Karin Welsing en Yosee. De entree is gratis! Bij de Oranje Top 30 Show kun je genieten van optredens van Nederlandse topartiesten en de beste muziek van eigen bodem, die in een spectaculaire show voor het voetlicht worden gebracht door de presentatoren van RADIONL, Radio Oranje Nationaal en TV Oranje. De Oranje Top 30 Show reist door heel Nederland en is beschikbaar voor evenementen en feesten.

Catharina Hulters gaat clip opnemen
23-07-2013 19:22:00

Catharina Hulters is pas anderhalf jaar met zingen bezig. Ze heeft inmiddels een album uitgebracht “Aangenaam”, waarop 13 nummers zijn te vinden. Van dit album wordt een single getrokken en uitgebracht, namelijk “bel me op als je eenzaam bent”. Over drie weken wordt bij deze single een clip opgenomen en dan zal de single worden gepresenteerd. Volgens de zangeres is nog niet bekend waar deze clip wordt opgenomen. “Dat is voor mij ook nog een verrassing. Daar zijn we nog over aan het brainstormen.

Stef Ekkel komt naar Ter Aar
23-07-2013 17:42:00

"En we hebben een Woonboot… hij ligt in de Amstel", wie kent deze hit niet van Stef Ekkel. De uit Kampen afkomstige zanger is één van de meest geboekte feestartiesten van Nederland. In 2013 is het al weer 15 jaar geleden dat Stef Ekkel met zijn zang- carrière begon. Vele hits waren het resultaat: "Het stadje Kufstein", "Ik schrijf je naam" en "De Griekse melodie".

Nieuwe single Django Wagner vanaf vrijdag 26 juli verkrijgbaar
23-07-2013 11:34:00

Django Wagner lanceert vrijdag 26 juli z'n nieuwe single “Wij Dansen Samen De Bossanova” welke afkomstig is van de hit album Als De Nacht. De bijzondere videoclip is geschoten in Macëdonie en geeft een impressie van het prachtige land weer. Deze eenmalige reis zal eveneens op dvd uitkomen in september en is een must voor elke fan! Aankomende woensdag zal Django optreden tijdens de RADIONL &  TV Oranje zomertoer in Chaam, toegang geheel gratis. Overige optredens zie de agenda van Django op zijn website, www.djangowagner.nl 

Megadeal voor Santa Rosa / Die Hollander in Duitsland
23-07-2013 00:00:00

De Brabantse feestband Santa Rosa trad zaterdag in Aken op voor een uitzinnige feestmenigte. In Duitsland vormen showcases een start van het nieuwe carnavals seizoen in Duitsland. Bekend en nieuw talent presenteren hun nieuwe programma/ hit. Zo ontstaat een muzikale visvijver waaruit menigeen horeca ondernemer hun slag kan slaan. Met het oog op de Duitse feestcultuur en Kolsche Carnaval ontwikkelde Santa Rosa een nieuw concept. Onder het pseudoniem "Die Hollander" bracht de 6 mannen en violiste Kim van Santa Rosa een half uur durend optreden.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop