RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Winnaar Amsterdams Gay Pride 2013 krijgt groots huldigingsfeest in Rotterdam
09-08-2013 12:55:00

Nog altijd in een overwinningsroes wordt er nog steeds feest gevierd in Rotterdam. Bar de Regenboog won afgelopen zaterdag de Canal Parade tijdens de Amsterdams Gay Pride 2013. De Rotterdammers werden met hun ‘drijvende bed’ van 21 meter lang (’s werelds grootste drijvende bed) en een knuffelbeer van 5 meter hoog winnaar van de bonte botenparade en stelden daarmee hun deelname van 2014 veilig.

Stefan Mondial en Gré Parelmoer beleven wilde nacht
09-08-2013 12:33:00

Na zijn deelname aan het  tv-programma "Bloed, Zweet en Tranen" brengt Stefan Mondial deze zomer zijn nieuwe single uit, met als titel "De Nacht Is Nog Zo Lang". De accordeon wordt bespeeld door virtuoos Rolus Karssen, die bekend staat om zijn muzikale samenwerking met o.a. Marianne Weber. Het lied brengt veel gezelligheid en mede door de hylarische videoclip, in samewerking met Gré Parelmoer uit Pieterburen, hoopt Stefan op landelijk succes.

Simon Feenstra presenteert nieuw album in het Vondelpark Openlucht Theater
09-08-2013 12:28:00

De meeste artiesten brengen tegenwoordig dagen, zo niet weken, in de studio door voor de productie van hun album. Iedere noot, iedere zin, ieder woord wordt telkens opnieuw opgenomen, tot het goed is. En veel geluiden worden uit de computer gehaald en toegevoegd. Daarna wordt alles nog eens nabewerkt, zodat het strak en zuiver klinkt. Dat geldt niet voor zanger/songwriter Simon Feenstra. Voor hem is er maar één soort muziek: eerlijk en live, gewoon zoals het klinkt als je écht met elkaar muziek maakt.

Maak kans op Sterren on tour in jouw eigen achtertuin!
09-08-2013 12:09:00

Het eerste jaar 2013 is voor Sterren on tour nu al een succes gebleken. De boekingsagenda liep snel vol en ondertussen is de agenda voor 2014 geopend. De Sterren on tour karavaan trekt door heel Nederland met artiesten als Wolter Kroes, Willem Barth, Peter Beense, Judith, Helemaal Hollands, Yoeri L'Abée, Jannes, Joey Hartkamp, Frans Duijts, Danny Froger, Alex, Harm Rikken, Duo de Hollandio's, Dean Saunders, Sieneke en Mike en Collin. "Sterren on tour leeft en dat merken we tijdens de evenementen maar ook op de social media kanalen".........

Henri van Velzen heeft de Oranje Kroon
09-08-2013 11:57:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 12 augustus is dat ‘4 Vrienden’, de nieuwe single van Henri van Velzen. De goedlachse Zwollenaar, die mede verantwoordelijk is voor het succes van zanger Wimmie Bouma en Kevin Smit, heeft een nummer uitgebracht dat zo maar een echte kroegenhit kan gaan worden. Het lied gaat over een vriendschap die al op school begon en door de inmiddels op middelbare leeftijd gekomen vrienden aan de bar wordt beklonken.

Recordaantal van 40.000 tickets van Dutch Valley over de toonbank
08-08-2013 19:42:00

Zojuist meldt de organisatie dat voor de eerste maal in de nog korte historie,  het grootste festival van Nederlandse bodem tot de laatste kaart toe is uitverkocht. Volgens woordvoerder Aloys Buys een mijlpaal: “De afgelopen weken ging het heel erg hard. Vandaag kunnen we het bord uitverkocht aan de deur hangen. Dat is zeker gezien de huidige tijden, een geweldig moment. De organisatoren omschrijven Dutch Valley als een uniek festival.

‘John de Bever Moederdagconcert’: feestelijk hoogtepunt in carrière!
07-08-2013 19:25:00

Tijdens een feestelijk persmoment startte John de Bever, samen met muzikale vrienden Grad Damen en Charlène, zojuist de kaartverkoop voor zijn speciale Moederdagconcert op zondag 11 mei 2014 in het Theater aan de Parade in Den Bosch! Live met band en met medewerking van verschillende gastartiesten, onder wie Anny Schilder, Grad Damen en Charlène beleeft de volkszanger hiermee zijn unieke theaterdebuut!

Anita heeft nieuwe single
07-08-2013 19:16:00

Al 36 jaar is een belangrijk onderdeel in het leven van Anita , zingen en optreden. Begonnen in 1976 samen met orkest The  Rapsodie’s en ondertussen al weer heel wat jaren solo, weet Anita zich nog steeds staande te houden tussen de vele nieuwkomers ! Vorig jaar bracht ze nog haar overzicht album “35 Jaar Anita en The Rapsodie’s “ bestaande uit een album(20 liedjes) en DVD (14 liedjes) op de markt. Vooral in Brabant en het Noorden van Nederland is Anita nog steeds ongekend populair !!

Ogen liegen niet……Nieuwe single DuoNL !
07-08-2013 18:43:00

18 januari  van dit jaar stapten Chris en Williejan in het huwelijksbootje! Zij droomden er al tijden van en wisten het zeker want; ‘Ogen liegen niet’! En laat dit nu precies ook de titel zijn van de gloednieuwe en toch zeker ook best verrassende single van DuoNL. 2013 is tot nu toe sowieso een geweldig jaar voor dit Helmondse tweetal; Naast dat zij elkaar het ja-woord  gaven belandden zij zelfs op de hotseat bij het veelbesproken televisieprogramma Bloed Zweet en Tranen. Daarnaast stonden zij onlangs op het grote podium van Levenslied ’s-Hertogenbosch.

Maison du Malheur kondigt tweede clubtour binnen een jaar aan
07-08-2013 16:09:00

De Nederlandse band Maison du Malheur gaat na hun succesvolle eerste clubtour aan het begin van dit jaar voor een tweede keer de clubs in. Dit najaar gaat de band onder andere langs Ekko in Utrecht, 013 in Tilburg en sluiten ze de tour af in De Melkweg in Amsterdam. Ook zijn vandaag de eerste data aangekondigd voor optredens in België komend najaar. Maison du Malheur is de zeven-koppige band rondom songwriter J.P. Mesker en is een van de meest spelende acts in het Nederlandse popcircuit dit jaar.

Quincy Smolders lanceert 'Dat is liefde'
07-08-2013 16:04:00

Tijdens de opnames van het SBS6 Programma Bloed Zweet en Tranen ontstond het contact met Emiel Hartkamp en Norus Padidar, wat heeft geresulteerd in Quincy Smolders nieuwe nummer "dat is liefde". Voor de singel die opgenomen is in de studio van Emiel Hartkamp en Norus Padidar te Arnhem, zal in de komende week ook een video clip gemaakt worden welke te zien zal zijn op de diverse kanalen.

 

Nieuwe single voor Jeroen Spierenburg
07-08-2013 15:56:00

Jeroen Spierenburg is al lang geen onbekende meer in Nederland en België. Met zijn 2 vorige single’s  “Dalli,Dalli “ en  “Morgen is het weekend” wist hij hoog op alle Radio playlisten te scoren. Over optredens heeft Jeroen ook geen klagen, op menig feest , in kroeg of feesttent , weet hij steeds weer opnieuw de boel op z’n kop te zetten. Na de nodige singles en 2 albums  komt Jeroen Spierenburg nu met een nieuw top feestnummer uit. "Door jou" is typisch weer een liedje waar Jeroen zich helemaal in kan vinden en uitleven.

Mirella geniet volop van haar solocarrière en lanceert 'Mooie mannen'
06-08-2013 08:49:00

De goedlachse Mirella geniet volop van haar solocarrière. Momenteel is ze erg druk bezig om samen met Robert RTV en Jeroen Stevens clips op te nemen bij de liedjes die ze al heeft uitgebracht. Dat Mirella een artiest is in hart en nieren is wel duidelijk. Na haar optredens maakt ze tijd vrij voor haar fans, maar ook op social media geeft ze haar fans de aandacht. Ze is ontzettend blij met haar fans die ze in de loop van haar carrière heeft gekregen. Voor deze mensen doet ze het en wanneer de mensen genieten dan geniet Mirella ook.  Één van haar grootste fans is natuurlijk haar man Harry. Hij is haar steun en verlaat en staat altijd aan haar zijde. Middellandse Zee, Banjo Boy en Gone zijn al te zien bij TV Oranje en op YouTube.

Toni Willé voelt zich happy met nieuwe single
05-08-2013 12:15:00

Toni Willé is het gezicht én de stem van een van Nederlands succesvolste bands ooit: Pussycat. In de jaren zeventig goed voor miljoenenverkopen en optredens over de hele wereld. Na het uiteenvallen van Pussycat ging ze op solo tour. En die solo carrière gaat nog steeds. Nog steeds wordt ze gevraagd om de wereldhits “ Mississippi” en “ Smile” maar ook om haar solo hit “ Good year for the roses”. Op cd gebied was het was rustiger de laatste tijd maar daar gaat verandering in komen.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer op woensdag 28 augustus naar Groningen
05-08-2013 12:05:00

Deze zomer trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten van eigen bodem maken de muziekzenders er één groot Nederlandstalig feest van. Vandaag werd in de uitzending van RADIONL bekendgemaakt welke artiesten zullen optreden tijdens de laatste editie van de RADIONL & TV Oranje Zomertoer op woensdag 28 augustus in Groningen. De RADIONL & TV Oranje Zomertoer strijkt in Groningen neer ter gelegenheid van de viering van Gronings Ontzet.

Veel belangstelling voor 'Glass' van Laura van den Elzen
05-08-2013 03:16:00

Albert Verlinde en Erik de Zwart noemden Laura van den Elzen in 2010 de onbetwiste nummer 1 tijdens de finale van RTL4 MyNameIS met miljoenen kijkers wekelijks in Nederland en België. Na een aantal nummers op iTunes en vele optredens in het land komt Laura met een nieuw nummer getiteld "Glass". De afgelopen weken was Laura in Griekenland voor opname van verschillende videoclips. Een aantal nummers zijn opgenomen op het mooie eiland Lefkas met prachtige beelden van rotsen, stranden en zee.

Wederom Bloed Zweet en Daantje Party
04-08-2013 14:10:00

Na het grote succes van de twee voorgaande keren organiseert zangeres Daantje weer een “Bloed, zweet en Daantje party en wel op zondag 25 augustus. Zo probeert zij deze traditie hoog te houden. Tijdens deze Bloed Zweet en Daantje Party kunnen haar fans en andere belangstellenden samen met haar een tocht kunnen maken met een partyboot over de Vinkenveenseplassen. Het is een grote boot van Rederij Klinkhamer, met een bovendek, waar de mensen ook op kunnen zitten.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer MORGEN in Sneek
04-08-2013 13:33:00

RADIONL & TV Oranje Zomertoer is komende maandag 5 augustus in Sneek ter gelegenheid van de Sneekweek 2013. Op het Wijde Noorderhorne wordt van 20.00 tot 01.00 uur opgetreden door Wolter Kroes, Tim Douwsma & Monique Smit, Mulder & Mulder, Samantha Steenwijk, Henk Bernard, Ancora, Roy Raymonds, Jaman, Albert Casanova, Jelle B., Allan Hoekman, Aukje Fijn, Tom Haver, De Dikdakkers, Gré Parelmoer, Marco de Hollander, Nienke de Ruiter, A3aan Drost, Stefan Storm, Wimmie, Jan van Est en De Zware Jongens.

Armand doet line up Amsterdamse middag Meerlive
04-08-2013 13:26:00

Zanger Armand Fuchs, doet nog meer dan alleen maar zingen. In het dagelijkse leven is hij fietsenmaker, maar ook eigenaar van Armandentertainment en in die hoedanigheid heeft hij de line up van Meerlive in Hoofddorp  voor zijn rekening genomen. Dit heeft Armand gedaan in opdracht van Martin Langeveld, productieleider van het Evenement, dat van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus plaatsvindt in het centrum van Hoofddorp.

Twitter ruzie tussen Thomas Berge en dichter Nico Dijkshoorn
04-08-2013 00:53:00

Afgelopen vrijdag keek dichter Nico Dijkshoorn naar het TROS Muziekfeest op het plein. In de uitzending was de in Losser woonachtige Thomas Berge ook te zien en Nico Dijkshoorn vond dit helemaal niks en plaatste dat op Twitter. "Een mond als een bange brievenbus, die Thomas Berger. De danseresjes en Thomas hebben met hun reet in een emmer vol bleekwater gezeten". Thomas reageerde als volgt: Beter een emmer vol bleekwater dan een emmer vol azijn, met je zure hoofd :-)".

Nieuwe ‘Familie-Feest-Act’ start in Rijsbergen
03-08-2013 14:22:00

Het Brabantse gezin, de familie Preuts, bestaande uit Bertus, Mien en hun kinderen Bertje en Roosje weten zich een muzikale weg te zingen in deze moeilijke tijden. Een reis langs de afgrond van de Nederlandse muziek houdt U maar vooral deze familie op de been. Met vader Bertus en moeder Mien aan het hoofd van dit eigenzinnige gezin wil het nogal eens botsen. De liefde voor hun kinderen houdt hun bij elkaar, terwijl deze ook hun eigen weg gaan.

Geluidsman Rowdy kan ook nog eens super zingen
03-08-2013 14:14:00

Hij heeft de bevoorrechte positie om het geluid te verzorgen van tal van topartiesten in Nederland en dat gaat hem uitstekend af. Hij is een opvallende man, die niet van chagrijnige mensen houdt. “Chagrijnige mensen ga ik uit de weg, die wil ik niet in mijn vriendenkring”, zegt hij dan ook resoluut. We hebben het over Rowdy en hij is niet alleen geluidsman, maar ook nog eens een uitstekend zanger, die overal in het land optredens verzorgd. Jaren geleden heeft hij een Nederlandstalig album uitgebracht “Als jij bij me bent”. Dat album kreeg hij uitgereikt door Renee de Haan. Daarna is het wat platen maken betreft stil rondom zijn persoontje geworden. “Ik hoef niet zo nodig platen te maken. Ik vind mijn leventje prima zo. Ik heb voldoende werk.

Win de nieuwe single van Santa Rosa!
02-08-2013 20:48:00

Santa Rosa heeft de zeilen gehesen en lanceert hun nieuwe single ‘Santa Rosa’. Een gezellig sfeervol lied met wederom hun herkenbare Ierse folk-sound. Na ons land zal de 7-koppige feestband op korte termijn ook Vlaanderen en Duitsland gaan platspelen. Op 20 juli j.l. trad de band voor 8.000 uitzinnige mensen op in een feesttent in Aken terwijl zij in de voorafgaande week in steden als Duisburg, Keulen en Hannover het publiek ook al enthousiast wist te maken. Bij onze oosterburen werden ze geïntroduceerd als ‘Die Holländer’.

Reportage van de RADIONL / TV Oranje Zomertoer in Heerhugowaard nu in Party
02-08-2013 15:37:00

Tijdens de Zomertoer van Radio NL en TV Oranje traden de meest uiteenlopende Nederlandstalige artiesten op in de brandende zon. Peter Beense en Dennie Christian beschreven in gesprek met Part hun ultieme zomergevoel. Zanger Marco Schouten geniet bewuster van elke dag sinds een hartinfarct hem bijna fataal werd....

Henk Dissel zoekt live foto's voor nieuwe single hoes
02-08-2013 13:57:00

Op 6 september zal de nieuwe single ‘Rood fruit’ van Henk Dissel verschijnen. Voor het hoeswerk wordt een oproep gedaan om foto’s van Henk live op de bühne in te sturen. Uit de ingestuurde foto’s zal een keus worden gemaakt en gebruikt worden voor de nieuwe single hoes. Fans en fotografen die live foto’s willen insturen kunnen dat doen naar foto@henkdissel.nl, foto’s dienen wel minimaal 1MB te zijn en gemaakt te zijn door degene die ze instuurt. Bij gebruik van foto’s zal de naam van de persoon die de foto heeft ingestuurd, als dank op de hoes vermeld worden. De single ‘Rood fruit’ heeft hetzelfde dansbare en vrolijke karakter en volgt de hit ‘Dansen’ op.

Rein Mercha heeft de Oranje Kroon
02-08-2013 13:05:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 5 augustus is dat ‘Jouw Ogen’, de nieuwe single van Rein Mercha. Deze in Den Haag woonachtige volbloed Sinti-zigeuner kan voor de echte liefhebbers van Nederlandse muziek geen verrassing zijn. Rein is al jaren actief en was zelfs een van de eerste artiesten die in 2005 bij het toen net opgerichte TV Oranje te zien was. Onlangs werd hij echter door een nog veel groter publiek ontdekt, door zijn deelname aan het tv-programma Bloed, Zweet & Tranen.

Prijsvraag 'Weekend weg' van Tom Haver groot succes
02-08-2013 12:56:00

Afgelopen weekend gaf Tom Haver voor 8 personen een weekendje weg vanwege de storm van positieve reacties op zijn nieuwe single  “Hey Jij”. Uit de overweldigende stroom van berichten en emails  zijn een tweetal winnaars gekozen. Voor deze geluksvogels stond niet alleen een heerlijke Barbecue  klaar, ook een luxe ontbijt, bezoek aan de dierentuin Emmen en natuurlijk een optreden van Tom Haver stonden op de agenda. De reacties van zowel de gasten, de ondernemer als Tom Haver  zelf zijn overweldigend.

Marianne Weber & Willem Barth brengen 'Ode Aan Jou' uit op single
02-08-2013 12:22:00

"Ode Aan Jou" is de tweede single afkomstig van het gelijknamige succes album van Marianne Weber & Willem Barth.  Het nummer "Ode Aan Jou" zal bij de vele liefhebbers goed in de smaak vallen. De samenwerking tussen de twee kwam tot stand toen Willem Barth op verzoek van de inmiddels overleden vader van Marianne een optreden gaf op diens verjaardag. Hier pakte Marianne spontaan de microfoon en daar bleken de stemmen zo perfect samen te passen dat volgens Marianne een samenwerking niet uit kon blijven.

'Ik ben verliefd, maar niet op jou'....nieuwe single van de Gebroeders Ko
02-08-2013 12:11:00

"Ik ben verliefd, maar niet op jou", is de titel van de nieuwe single van de Gebroeders Ko die vanaf vandaag te verkrijgen is. Een vrolijke zomerse plaat die uitstekend past bij het zwoele klimaat waarin Nederland zich op dit moment bevindt. Met de aandacht waarmee vooral de jeugdige vakantiegangers in binnen en buitenland te maken hebben is dit de ultieme single om aan te geven dat je weliswaar op vakantie bent maar dat je toch echt verliefd bent op iemand anders. Meer info: www.gebroedersko.nl 

Frank en Mirella in de studio voor nieuwe single
02-08-2013 10:18:00

Terwijl dagelijks de hits op zowel, de piraten, lokale regionale en landelijke radiostations voorbij komen, zoals 'Wat ik zou willen', 'Mykonos', 'De Vissers van San Juan', en 'De Verzonken Stad', zijn Frank en Mirella druk in de studio. “Deze zomer gebruiken we ons voor te bereiden op de vervolg single van ‘Voor Altijd’ en we zullen de fans weer verrassen”, vertelt Frank enthousiast. Frank gaat verder, “Binnenkort duiken we de vertrouwde studio in van Manfred Jongelisen.

Radio 10 is terug op FM!
02-08-2013 10:10:00

Radio 10 keert na 10 jaar afwezigheid terug op de FM.  Het station met De Grootste Hits Aller Tijden is binnenkort weer te beluisteren op de FM-frequenties die onderaan dit bericht staan genoemd. Het station wordt overgenomen door RadioCorp, het bedrijf achter 100% NL. RadioCorp verwacht de overname begin september te kunnen afronden.

Mulder en Mulder: 'Muziek maken kan alleen als je ervan houdt'
01-08-2013 20:46:00

Ze vormen al vijf jaar een duo, vader Willem en zoon Wesley Mulder onder de toepasselijke naam “Mulder & Mulder”en weten eigenlijk bij ieder optreden wel de show te stelen. Ze weten elkaar aardig aan te vullen en staan garant voor een feestje. Het idee voor het duo is spontaan ontstaan aan de keukentafel. Willem had natuurlijk jarenlang deel uitgemaakt van de Havenzangers en dat duo viel uit elkaar en Wesley had al musicalervaring, onder andere door de rol in Pinokkio.

René Shuman & Angel-Eye tellen af voor Europa's grootste Memorial concert
01-08-2013 20:30:00

Op 16 augustus 2013 is het zover. Dan vindt Europa's grootste Memorial concert Elvis & More plaats. Ook dit jaar belooft Elvis & More weer een groot succes te worden. Inmiddels wordt de grootste zaal van de Koningshof te Veldhoven, de BeNeLux-hal klaargemaakt voor het jaarlijkse Memorial concert. René Shuman & Angel-Eye zullen er samen met hun band, dansers en alle medewerkers een onvergetelijke avond van maken! De allerlaatste tickets zijn te bestellen via: www.elvisandmore.com

Christina Curry aan de slag bij OUTTV
01-08-2013 17:21:00

Christina Curry start per 1 september als presentatrice voor de lifestyle tv-zender OUTTV. Zij zal als nieuwste aanwinst voor de tv-zender verslag doen van diverse lifestyle events en als redacteur inhoud geven aan de programma items die zij voor de zender gaat maken. Marc Putman, directeur van OUTTV, is verheugd over de komst van Christina. ‘Christina krijgt bij ons de mogelijkheid kennis te maken met het televisievak. Ze zal de inhoudelijke voorbereiding van onze items doen, samenwerken met het productieteam en uiteraard ook de kans krijgen haar talenten voor de camera te tonen. Gezien haar jarenlange verblijf in het buitenland zal ze, als relatieve buitenstaander, de lifestyle events van haar eigen touch voorzien.’ Christina Curry ziet haar eerste stap in het televisievak als een boeiende verkenning.

Dj Markza, Dj Mitchel en Dj EL Rico hebben echte zomerhit te pakken
01-08-2013 15:49:00

Morena ( Holiday Lady ) is de titel van de zomerse single van Dj Markza, Dj Mitchel en Dj EL Rico. Bij deze vrolijke plaat zit een leuk en gemakkelijk dansje dat snel opgepikt wordt in kroegen en discotheken. Met deze plaat hebben de deejays van het RDJ Dj Team een echte zomerhit te pakken. Het nummer is ingezongen door Jerry Given die onder andere ook producties heeft gedaan met Westlife en in het verleden in de top 50 heeft gestaan met zijn hit “Can’t believe she is gone”. In eerste instantie heeft Stevie Maxx de plaat ingezongen.

Sammy Jo timmert hard aan de weg
01-08-2013 14:10:00

De Leidse zangeres Sammy Jo, zingt al vanaf haar achtste en wil eigenlijk maar een ding: zingen, zingen en nog eens zingen en een cdtje maken. Er liggen al plannen voor een cdtje op de plank, maar ze kan daar nog even niets concreets over zeggen. De 15 jarige zangeres krijgt wel al steeds meer optredens in het land. Haar favoriete nummers zijn die van André Hazes, maar ze heeft nog veel meer op het repertoire staan.  De afgelopen twee jaar was het een beetje stil rondom haar persoontje.

Henri van Velzen giet 'Vier vrienden' van Kerkstraat Centrum in nieuw vaatje
01-08-2013 10:47:00

Kerkstraat Centrum bracht in 2002 het lied "Vier vrienden" uit waarmee ze een landelijke hit scoorden. Het duo bestaande uit Bert Eeftink en Paul Schabbink sleepten hiermee tevens een bronzen medaille in de wacht tijdens het destijds populaire Streeksongfestival. De inhoud van het nummer gaat over vier oude vriendschappen die weer tot leven komen aan de bar. Nu anno 2013 heeft Henri van Velzen het nummer nieuw leven ingeblazen.

100% NL maakt morgenochtend 10.00 uur naam tweede radiostation bekend
01-08-2013 10:27:00

100% NL zal morgen, vrijdag 2 augustus, de naam van haar tweede radiostation bekendmaken. Vorige maand verwierf het station het enige nog overgebleven landelijke FM-frequentiepakket.

Duo Picobello in nieuwe samenstelling lanceert 'Jij en ik'
31-07-2013 20:00:00

Het heeft even geduurd maar eindelijk is het 7 september dan zover. Duo Picobello heeft na een stormachtig jaar een nieuwe single opgenomen met als titel "Jij en ik". Dit hebben Betsie en Gert gedaan in de studio van het zangduo Wim en Diana. Ook zullen ze onder het platenlabel van Wim en Diana uitkomen met de nieuwe single. De clip is inmiddels klaar en is gemaakt door Danny van Clip compagny.

Kaartverkoop liedjesprogramma 'Onder De Douche' van Veldhuis & Kemper loopt als een speer
31-07-2013 19:52:00

De kaartverkoop van het liedjesprogramma 'Onder De Douche' dat Veldhuis & Kemper dit najaar in een beperkt aantal theaters brengen is inmiddels al vol in gang en het gaat op veel plekken hard. Voor een keer zetten de heren in deze gilimiteerde tour vooral de liedjes in de schijnwerpers. Onder begeleiding van meesterlijke muzikanten komen zo de leukste, mooiste, grootste en kleinste liedjes uit hun oevre voorbij. En er wordt verteld. Want een avond Veldhuis & Kemper is natuurlijk niet compleet als er niet gesproken, getwijfeld en vooral veel gelachen wordt. Oftewel, een warme douche van sterke teksten en heerlijk schuimende liedjes... Met fantastische muzikanten een nieuw avontuur waar ze enorm naar uitkijken!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop