RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Andre Pronk lanceert het Tietenlied
19-09-2013 18:25:00

Andre Pronk is bezig met een nieuwe single met als titel "Het Tietenlied". Het gaat over een bekende Nederlander namelijk Patricia Paay. "Ik heb al een keer over Henk-Jan Smits gezongen en ben toch de man van de auditieshows en Patricia staat al bekend om haar voorgevel die volgens ingewijden niet echt is", aldus Andre. Het is de bedoeling dat de single halverwege november zal verschijnen. Er komen maarliefst 3 cd-presentaties te weten op 15, 16 en 17 november m.m.v. diverse bekende- en regionale artiesten.

RADIONL directeur Nico Silvius ontvangt Buma NL Award
19-09-2013 18:05:00

Nico Silvius is in de prijzen gevallen in de categorie 'Media' bij het Buma NL evenement in Den Bosch. Silvius is absoluut toonaangevend op het gebied van regionale radio. De lijst van radiostations waar hij bij betrokken is, is groot. Momenteel is hij directeur van RADIONL, WaterstadFM en Freez en verzorgt hij de marketing en sales van TV Oranje. "Zijn bijdrage aan het aandeel Hollandse muziek op de Nederlandse radio en TV is van zeer grote waarde. In de muziekindustrie is hij graag gezien omdat hij het brein is achter de zogenaamde regio-plug.

TV Oranje Shownieuws aanwezig bij het Buma Muziekfestival
19-09-2013 13:09:00

Vandaag is Den Bosch het toneel van de vierde editie van Buma NL. Alles staat in het teken van de Hollandse muziek. Op het plein voor het Theater aan de Parade staan mobiele radiostations van Radio Continu, RADIONL en PUURNL. Tot 18.00 uur zullen zij de uitzendingen life vanuit Den Bosch uitzenden. Op het gratis toegankelijke plein is het een komen en gaan van Nederlandse artiesten.

Jan Vis is Beste Boekingskantoor van Nederland!
19-09-2013 12:55:00

Tijdens Buma NL 2013 is Jan Vis artiesten en evenementen in de prijzen gevallen. Het artiestenbureau dat dit jaar haar 50-jarig jubileum viert, is uitgeroepen tot Beste Boekingskantoor van Nederland en wint hiermee in de categorie 'Beste Boeker'. Tijdens de uitreiking door Frank Helmink noemde hij Jan Vis een icoon in de Nederlandse muziekgeschiedenis.

'Want ’s nachts wil ik alleen bij jou zijn’....nieuwe single van Gerrit Haveman
18-09-2013 20:13:00

De meest bekende liedjes van Gerrit Haverman, ‘Het is mijn leven’ en ‘Viva la Vida’ zijn op diverse verzamelalbums terechtgekomen. Deze twintiger groeide op in Raalte maar is een geboren  Deventenaar. Nadat hij jaren terug contact kreeg met Martin Dams, bekend van o.a. de Piratentoppers en Ancora, belandde Gerrit in de studio van Edwin van Hoevelaak om daar in 2004 zijn debuutsingle ‘Kom ik neem je mee’ op te nemen. En een jaar later rolde ook al zijn eerste album ‘Als ik in jouw ogen kijk’ van de persen.

A3aan Drost lanceert nieuwe single
18-09-2013 20:03:00

“Blijf maar wie je bent” is de titel van de nieuwe cd-single, van de sympathieke zanger A3aan Drost. In het recente verleden heeft A3aan al mooie hits om zijn naam mogen schrijven (o.a.Hallo Sneeuwwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk, Dit is wat ik wil, en zijn laatst verschenen single, Ik mis je nu al elke dag) De single getiteld: “Blijf maar wie je bent” is een heerlijke radio plaat die is geschreven door Pascal de Vormer en Martin Sterken, ook is Martin Sterken verantwoordelijk voor de productie van de single.

Viking Entertainment neemt belang in Roelofs Entertainment
18-09-2013 19:38:00

Vanaf heden zal Roelofs Entertainment uit Emmen samen verder gaan met Viking Entertainment. Met deze samenwerking verwachten ze hun dienstverlening, voor zowel hun opdrachtgevers als bands en artiesten, verder te optimaliseren. Viking Entertainment heeft een belang genomen in Roelofs Entertainment, waarmee het toch al grote netwerk verder wordt uitgebreid. Van het noorden van Groningen tot het zuiden van Limburg zullen de kantoren van Viking en Roelofs hun klanten op perfecte wijze van dienst zijn.

Edwin Kaljouw maakt jongensdroom waar
18-09-2013 06:38:00

Op 44-jarige leeftijd maakt Edwin Kaljouw een jongensdroom waar. Met zijn debuutsingle 'Handen naar boven!' worden zijn stembanden voor het eerst op CD vastgelegd. En het is niet zomaar een single, maar een echt feestnummer waar het publiek op los kan gaan. "Het leven is immers een feest. Iedereen maakt wel eens een negatieve periode door. Met mijn muziek wil ik mensen weer vrolijk maken.

Gertjan Wels zoekt figuranten voor clipopname
17-09-2013 21:23:00

Gertjan Wels is weer helemaal terug in het artiestenvak en heeft grootse plannen voor de komende tijd. Momenteel legt hij de laatste hand aan z'n nieuwe  “Leef en geniet”. Het is een lekker vrolijk lied, een beetje in de stijl van Jan Smit en Nick & Simon en is de opvolger van het in juli 2013 gelanceerde lied "Jij". Op zondag 29 september vindt de clipopname plaats bij Café "De Sportcentrale" te Nijmegen. Gertjan is nog op zoek naar figuranten.

Mega Piraten Festijn voor het eerst naar Middenbeemster
17-09-2013 20:58:00

Het Mega Piraten Festijn is op zaterdag 5 oktober voor de allereerste keer te gast in Middenbeemster. Op het programma staan optredens van onder andere Jan Smit, Monique Smit & Tim Douwsma, Lee Towers, Jannes, Thomas Berge, Sieneke, Dean Saunders, Marianne Weber en Jan Keizer & Anny Schilder. Daarnaast slaat het Mega Piraten Festijn ook nieuwe wegen in. Met shows van de Vengaboys en 2 Brothers on the 4th Floor mikt het evenement ook op de liefhebbers van ninetiesmuziek. Het MPF is momenteel bezig aan zijn tiende seizoen. De formule is nog steeds springlevend. Een groot aantal artiesten uit de Nederlandstalige muziekwereld treedt op. Presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot euforische hoogtes. Het resultaat: hossende, feestende, dansende en vooral meezingende meutes mensen.

Vaar zaterdag 21 september mee met Ancora
17-09-2013 18:37:00

"Vaar mee met Ancora" is een bijzondere muziekspecial waarin de nieuwe Nederlandse groep Ancora centraal staat. Ancora, de Latijnse benaming voor anker, bestaat uit de zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams. Zij zingen bekende liedjes van de zee, voorzien van een uniek eigen geluid; een perfecte mix van pop, Shanty en Irish folksound. Niet alleen traditionele zeemansliedjes als 'Kokkels En Mossels', 'Kaap'ren Varen' en 'Groen, Geel, Blauw' passeren de revue,  maar ook 'Whiskey In The Jar' van Molly Malone.

Nick & Simon strikken internationale zangeres voor kerstalbum Christmas with Nick & Simon
17-09-2013 18:21:00

Nick & Simon hebben tijdens een persconferentie in het Hilversumse hotel Lapershoek bekend gemaakt met wie zij onafhankelijk van elkaar een duet hebben opgenomen. Nick zong samen met de internationale topzangeres Katie Melua, die wereldwijd ruim 11 miljoen albums verkocht, het liedje 'Baby it's cold outside'.  Simon en de sensatie van The Voice of Holland 2013, Sandra van Nieuwland,  maakten samen  de song 'Christmas in our Hearts'. Het kerstalbum van Nick & Simon is bijna geheel Engelstalig.

Nederland Muziekland presenteert 45 minuten voorpret in afwachting van de Buma NL Awards
16-09-2013 21:13:00

In afwachting van de spetterende uitreiking van de Buma NL Awards, gepresenteerd door Nederland Muziekland, vindt 'De Voorpret' plaats. Een programma vol Hollands talent dat ons muzikaal zal opwarmen. Achtereenvolgens zullen optreden: Willem Barth, Theodoor, John de Bever, Joey Hartkamp, Rein Mercha, Helemaal Hollands, Henk Damen, Rene Karst, Henk Dissel, Stef Ekkel, Mike & Colin en Alex. Dit alles vindt aanstaande donderdag 19 september plaatst tijdens het Buma Muziekfestival "Op de Parade" in 's Hertogenbosch van 19:30 uur tot 20:15 uur.

Wijn- en spijsmarkt met bekende artiesten in Groesbeek
16-09-2013 20:24:00

In het weekend van 27, 28 en 29 september worden in het Gelderse dorp Groesbeek, in het Rijk van Nijmegen, de Nederlandse Wijnfeesten gehouden. Met 20 hectare wijnbouw is Groesbeek een grote speler op de Nederlandse wijnbouwkaart en dat is jaarlijks een feest waard. Drie dagen lang staat het dorp in het teken van wijn en zijn er optredens van nationaal bekende artiesten.

Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy als 'Ladies of Soul' in Ziggo Dome
16-09-2013 19:53:00

Op 15 februari 2014 zullen Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer een unieke avond verzorgen in de Ziggo Dome te Amsterdam. Onder de naam ‘Ladies of Soul’ zullen de vijf topartiesten met elkaar en ook solo een avondvullende muzikale show ten gehore brengen. Tijdens het concert wordt eigen repertoire afgewisseld met oude en nieuwe pop- & soulklassiekers.

Hugo Peeters is Lekker op dreef
15-09-2013 20:29:00

Het huis van Hugo Peeters staat boordevol bloemen en kaarten. Allemaal reacties op zijn nieuwste single ‘ De jongen met de mondharmonica’. Ook de radiozenders laten massaal van zich horen door het nummer ‘ plaat van de week’ te maken of  het direct hoog in de playlijst te plaatsen. Nederland en België omarmen dit nieuwste muzikale kind van de uit Gendt afkomstige zanger. Als dank voor deze steun wil Hugo iets terug doen en wat hij doet is wel heel uniek. Wie het nummer de komende drie weken download krijgt het album "Lekker op dreef" kado.

Imca Marina en Johan Vlemmix vinden het niet 'geestig'
15-09-2013 20:20:00

Prak!! presenteert met trots hun nieuwe videoclip. Deze keer samen met Imca Marina en Johan Vlemmix. De titel van het nieuwe nummer is "Geestjes" en in geïnspireerd op een oud landhuis in Huissen waar het volgens verhalen al eeuwen spookt. In dit spookhuis is ook de clip opgenomen. De bijzondere gastrollen worden vertolkt door: Andre Pronk, Terror Jaap en zelfs Peter Jan Rens. Een unieke samenstelling dus en dito videoclip.

Rob Rietbroek heeft het geluk in zijn leven gevonden
15-09-2013 20:05:00

De uit Den Haag afkomstige zanger Rob Rietbroek heeft zijn geluk in zijn leven gevonden. Dit alles is in het mooie Brabant begonnen op de Camping waar Rob nog regelmatig optreedt. Rob ging toen hij nog klein was met zijn ouders op vakantie in Brabant, waar hij op de camping later ook de liefde van zijn leven tegen kwam. Inmiddels hebben ze al heel wat jaren een leuk gezinnetje en onlangs waren ze samen nog op de TV bij RKK’s Kruispunt TV. Een aflevering over het wel en wee op de Camping met verhalen van vroeger en nu.

Basily Boys a.s. dinsdag samen met Gerard Joling in koffietijd
15-09-2013 19:49:00

Vandaag is bekend geworden dat de Basily Boys samen met Gerard Joling uitgenodigd zijn voor het populaire programma “Koffietijd” op RTL4 a.s. dinsdag 17 September.(tussen 10.00 en 11.00 uur) Presentatrices, Pernille La Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver zullen het met Gerard Joling hebben over zijn aanstaande concert in het Ziggodome. Gerard Joling en de Basily Boys zullen aansluitend het nummer “Ik hou er zo van” ten gehore brengen. Koffietijd wordt uitgezonden op RTL 4, iedere werkdag, tussen 10.00 en 11.00 uur.

Ramon Koning bezig met nieuwe single
15-09-2013 19:37:00

Ramon Koning is bezig met een nieuwe single. Na zijn eerste single “Dromen maakt je vrij” vindt de zanger het tijd worden voor een nieuwe plaat. “Dromen maakt je vrij” heeft het goed gedaan en is nog steeds erg gewild bij mijn optredens. Het is nu tijd voor een nieuwe single, die nog dit jaar en anders begin volgend jaar uit zal komen. Het gaat weer een Nederlandstalig nummer worden, meer kan ik er op het moment niet over zeggen”.

Glennis Grace bewijst wederom dat ze één van de beste zangeressen van ons land is
15-09-2013 12:00:00

"Wauw", "Wat een een geweldige zangeres", "Wat een dijk van een stem", "Fantastisch". Dat waren veelgehoorde kreten van fans die gisteravond aanwezig waren bij de indrukwekkende show van Glennis Grace  in de Heineken Music Hal. In bijna tweeënhalf uur zong de zangeres haar grootste hits en werd zij gesupport door The Opposites, Edwin Evers, Jandino Asporaat en John Ewbank. De show zat vol met verrassende elementen. Zo zong de zangeres vanaf een schommel een van haar all-time favorites 'If you don't know me by now' van Simply Red,.

Comeback voor Marcel Ankoné
14-09-2013 18:50:00

Op zaterdag 30 november 2013 vindt de comeback presentatie plaats van Marcel Ankoné. In het verleden bracht de in Den Bosch geboren zanger al diverse single's uit waaronder "Feest voor jou en mij" en "Kom zing met me mee". Ook z'n debuutalbum "Zomernacht" wierp z'n vruchten af. Daarnaast lanceerde hij met z'n nicht Diana Dekkers enkele duetten. Eind 2010 moest Marcel het zingen op een laag pitje zetten i.v.m. zijn drukke baan. Dat eiste nogal veel tijd en energie op voor hem waarop hij druk in de groei was om diverse promoties te behalen binnen zijn carriere in de sales business. Daar heeft hij inmiddels z'n sporen verdiend en heeft nu meer vrije tijd over. Al die tijd bleef het kriebelen en is met diverse mensen om de tafel gaan zitten over wat te gaan en moeten doen om zijn carriere als zanger weer op te pakken.

Nieuwe single voor Johnny Valentino
14-09-2013 17:04:00

Het heeft even geduurd aangezien Johnny afgelopen jaar diverse andere projecten heeft gedaan. Maar daar is ie dan, een echte ouderwetse Johnny Valentino plaat! “Steiger van geluk” is een vrolijke single die vol zit met Rock-’n-roll invloeden ala de Baseballs. Je kan er niet op stilstaan en je moet meezingen of je wilt of niet. Johnny vond het tijd om zijn eerste liefde de Rock-’n-roll weer nieuw leven in te blazen. Dit kwam mede door de vele verzoeken die hij tijdens zijn optredens kreeg om weer een plaat in dit genre te maken.

Stichting GreensParade krijgt eigen lied
14-09-2013 16:46:00

Op 13 september lanceerde de band “Smile” het lied “The Green Smile”. De band is voor deze optimistische song geïnspireerd door stichting GreensParade, die “The Green Smile” als ondertitel bij alle activiteiten gebruikt. Stichting GreensParade heeft als doel bewoners en bedrijven met elkaar te verbinden, te inspireren en te enthousiasmeren tot een duurzame kijk op de toekomst en een gezonde toekomst met voldoende groente, fruit en beweging voor iedereen. De Stichting is daarmee begonnen in de eigen regio Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard en hoopt haar activiteiten in de toekomst landelijk uit te kunnen rollen.

Hans Solo viert 12.5 jarig jubileum in Roosendaal
14-09-2013 13:38:00

Op zondag 20 oktober 2013 viert Hans Solo z'n 12.5 jarig artiestenjubileum bij uitgaansgelegenheid "La Carambole" Onyxdijk te Roosendaal. Diverse collega artiesten zullen hierbij aanwezig zijn om er een gezellige middag van te maken, De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree is geheel gratis. Hans is momenteel druk bezig met de opname van zijn nieuwe cd waar vijf nummers op komen te staan, waaronder twee Engelstalige nummers en drie Nederlandstalige liedjes. Het is eigenlijk allemaal als grap begonnen achter de bar bij "De Figaro” op de Bloemenmarkt te Roosendaal. De klanten die aan de bar zaten hoorden Hans graag zingen en zodra hij binnenkwam nam hij de microfoon in zijn hand en zong zijn favoriete nummer "Maria Magdalena" van de Amsterdamse zanger Dries Roelvink.

TV Oranje komende donderdag bij Buma NL
14-09-2013 12:34:00

Donderdag 19 september is Den Bosch het toneel van de vierde editie van Buma NL, conferentie en festival voor de Hollandse muziek. Op het podium op de Parade treedt het talent van de toekomst op, met Gino Graus, Ray van der Heiden, Wannebiezz, Yoeri L’Abée, Yosee, Arjan Oostrom, Dennis Wiltink, Wimmie, Allan Hoekman en Ancora. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Buma NL Awards.

Win vrijkaarten of een CD-single van Daantje
14-09-2013 11:52:00

Bloed, Zweet & Tranen-finaliste Daantje zal op zondag 22 september haar nieuwe single ‘Ik zie het in je ogen’ presenteren in Club Doubler in Hillegom. Er zijn gastoptredens van Wesly Bronkhorst, Wesley Klein, Carina Lamoine, Ben Valkenburg, Stanley Hazes, Wesley Ponsen, Willem Stelling, Roger Vermeer en Armand Fuchs, die tevens de presentatie voor zijn rekening zal nemen. De aanvang is 16.00 uur, entreekaarten kosten € 10.00 en zijn telefonisch te reserveren via 06 – 299 151 68. Het TV Oranje Shownieuws mag een beperkt aantal vrijkaarten (inclusief consumptie) plus 25 gesigneerde singles van ‘Ik zie het in je ogen’ verloten! Als je kans wilt maken op een gratis entreebewijs of CD-single, mail dan uiterlijk dinsdag 17 september je naam naar gert@tvoranje.nl.

Nieuwe single voor Erna Temming 'Als jij straks weer gaat'
13-09-2013 21:35:00

Na een welverdiende vakantie is Erna afgelopen week de studio van haar vaste producers Emile Hartkamp & Norus Padidar ingedoken om haar nieuwe single "Als jij straks weer gaat" af te maken. Het is tevens een nieuwe start voor de spontane zangeres uit Utrecht. Ze heeft gekozen voor een nieuw managementteam en is een berg ervaring rijker geworden door haar deelname aan het SBS 6 programma "Bloed Zweet en Tranen". De verwachtingen van "Als je straks weer gaat" zijn bijzonder hoog gespannen. Meer info: www.ernatemming.nl

 

Clip 'Geen cent te makken' van Gerry Holland online
13-09-2013 21:19:00

Gerry Holland heeft de afgelopen dagen al diverse positieve reacties gekregen n.a.v. de clip “Geen cent te makken” die reeds te bewonderen is op TV Oranje. Vandaag, 13 september gaat de single in release en is verkrijgbaar bij de betere muziekwinkel, te bestellen op z’n website www.gerryholland.nl en te downloaden via de bekende portals.  De gehele opbrengt van de single doneert Gerry aan “de jongens van de straat”. In z'n omgeving ziet hij talloze gevallen van mensen die het helemaal niet meer redden met hun loon of uitkering.

Bjorn Litjes presenteert nieuwe single in Nieuw-Dijk
13-09-2013 16:16:00

Bjorn Litjes is een Nederlandstalige zanger met een mooie, warme stem. Al zijn hele leven heeft hij één droom, muziek maken. Door de samenwerking met producer Kees Tel is het nummer Hou me vast want ik laat je los!” ontstaan. Met een tekst die ergens over gaat tóch een vrolijk nummer neer te zetten, dat was de uitdaging! Kees Tel schreef eerder hits voor o.a. Gerard Joling, René Schuurmans en Jody Bernal. Op zaterdag 5 oktober 2013 is de cd-presentatie van Bjorn Litjes. De avond vindt vanaf 19:00 uur plaats bij Café Tante Dies, Liemersweg 3 te Nieuw-Dijk.

Toppers van Oranje spektakel naar Vlissingen
13-09-2013 15:58:00

Op zondag 22 september. a.s. zijn de opname van het nieuwe Nederlandse en Belgische tv programma “Toppers van Oranje” op de Boulevard in Vlissingen. De entree is gratis en de opname starten om 12:00 uur. Indien de weersomstandigheden het toestaan vinden de opname op de Boulevard in Vlissingen t.o. Hotel Arion plaats. Mocht het weer buitenopname onmogelijk maken, dan zullen de tv opname in het Hotel Arion worden opgenomen.

Nieuwe single voor Henk Dissel
13-09-2013 15:21:00

Met ‘Rood fruit’ zet Henk Dissel zijn opmars onverminderd door. De single is deze week zowel fysiek als digitaal uitgebracht door management / platenmaatschappij ABC Entertainment. ‘Rood fruit’ is wederom dansbaar, Nederlandstalig, aanstekelijk en lekker meezingbaar. De single volgt de zeer succesvolle single ‘Dansen’ op, die in april van dit jaar verscheen. De tekst van Rood fruit werd wederom door Willem Gunneman geschreven en Bas van den Heuvel verzorgde wederom de muziek en productie.

Extra K3 Verjaardagsshows in Groningen en Rotterdam
13-09-2013 11:21:00

Nadat al enkele keren extra shows zijn toegevoegd, zijn de tickets voor de K3 Verjaardagsshows in Amsterdam en Den Bosch volledig uitverkocht. In Groningen zijn voor de K3 Verjaardagsshows op 26 en 27 oktober nog tickets beschikbaar. De laatste kans om de K3 Verjaardagsshow te bewonderen is op 16 en 17 november in Rotterdam. Wil jij de verjaardag van Karen, Kristel en Josje niet missen? Wees er snel dan bij, want de tickets voor deze spetterende show vliegen de deur uit! K3 bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd! Als verrassing en bedankje voor alles wat K3 de afgelopen 15 jaar gedaan heeft, haalt een engel Karen, Kristel en Josje naar de magische wolkenwereld.

Gastrollen nieuwe bioscoopfilm 'K3 Dierenhotel' bekend
13-09-2013 10:59:00

In juni maakte Studio 100 al bekend te gaan starten met de opnames van de nieuwe bioscoopfilm 'K3 Dierenhotel'. De opnames van deze vijfde film van K3 vinden plaats in België en zijn momenteel in volle gang.

Ancora heeft de Oranje Kroon
13-09-2013 10:54:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 16 september is dat ‘Californio’, de nieuwe single van Ancora. De zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams hebben veel succes met hun unieke mix van shantyliederen, Ierse folk en pop. Het debuutalbum ‘Vrij Als De Wind’ kwam vorige week binnen op nummer 1 in de Top 100 van de GFK Dutch album charts. Californio is de tweede single van het album en net als de andere nummers van Ancora voorzien van een prachtige videoclip.

Anouk brengt gloednieuwe single ‘Wigger’ uit
13-09-2013 10:46:00

Anouk heeft gisteren online een lyric video gepost van haar nieuwe single ‘Wigger’. Op Facebook legt ze uit waarom ze het nummer, dat gaat over vooroordelen, zo heeft genoemd en wat de term volgens haar betekent. ‘Wigger’ is een compleet nieuw nummer dat de zangeres slechts een paar weken geleden schreef. De single is vanaf deze vrijdag 13 september digitaal overal verkrijgbaar. Aanstaande maandagochtend 16 september is Anouk te gast bij Edwin Evers op 538 en donderdag 19 september moet ze weer vroeg haar bed uit.

'Wij vieren het leven', het nieuwe album van Jannes vanaf vandaag verkrijgbaar
13-09-2013 10:40:00

Jannes kan de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten in Nederland. "Wij Vieren Het Leven" is Jannes’ twaalfde studio-cd in dertien jaar tijd. Voor het album heeft Jannes samengewerkt met zijn vaste producers Emilie Hartkamp en Norus Padidar. In het verleden is al meerdere malen gebleken dat het drietal een goed team vormt wanneer het aankomt op het specifieke geluid en gevoel dat Jannes overbrengt in zijn muziek. Vier nummer één albums, meer dan 500.000 verkochte albums, negen gouden en twee platina albums zijn hiervan het bewijs.

100% NL TV start 1 oktober
12-09-2013 13:14:00

Nederland krijgt er vanaf 1 oktober een nieuw TV station bij: 100% NL TV. 100% NL TV is een samenwerking tussen het radiostation 100% NL en de makers van Lite TV. Het nieuwe TV station is vanaf 1 oktober 24 uur per dag te zien bij Ziggo op kanaal 356.

Jeronimo heeft het Cups virus
12-09-2013 12:52:00

Via de social media waaide ' Cups', een nieuwe rage onder de Amerikaanse tieners, ook over naar Nederland. Cups is een spelletje van handjeklap, bekers en zang. Het begon enkele jaren geleden toen twee meisjes een clipje op Youtube hadden gezet waarin zij de eeuwenoude traditional ' When I'm Gone' zongen en zichzelf daarbij begeleidden door afwisselend te klappen en met een beker op de tafel te kloppen. De actrice Anna Kendrick zag het clipje en stelde aan de regisseur van de film ' Perfect Pitch' voor om dit in de film op te nemen.

BLØF en Nielson verzorgen titelsong voor 'Mannenharten'
12-09-2013 11:26:00

Op 28 november verschijnt Mannenharten in de bioscoop; de all-star romantische komedie over mannen op zoek naar ware liefde. De gelijknamige titelsong wordt eveneens door mannen gemaakt; de vier heren van BLØF en Nielson zijn samen de studio ingedoken voor het titelnummer. Een eerste fragment is te horen in de filmtrailer, die op 11 september in bijzijn van cast in première gaat in Pathé Tuschinski.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: