RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Rotterdamse zanger Perry Zuidam presenteert nieuwe single
21-02-2013 18:07:00

De single met de titel “Ik wil een knoopje aan jouw bloesje zijn” is een regelrechte meezinger. De dixielandsound zorgt voor een een happy feeling. Perry is een tijd op zoek geweest om zijn eigen geluid te creeren en door de ingeslagen muzikale weg, hoopt Perry hier een groter publiek mee te bereiken. De reacties zijn erg positief . De aankomende weken staan in het teken van diverse promotionele activiteiten en zal de videoclip volgende week worden opgenomen en via de bekende kanalen worden vertoond.

Johnny Leijen verrast wederom met zijn nieuwe single 'Je bent niet alleen'
21-02-2013 18:02:00

De inspiratie voor zijn nieuwe single verkreeg Johnny naar aanleiding van alle berichten in de media over  pesten. Pesten kwam toto voorkort het meeste voor op school maar inmiddels komt digitaal pesten helaas steeds vaker voor o.a. door het gebruik van social media. Door alle berichten in de media over de gevolgen van het pesten, kroop Johnny in de pen en schreef zijn nieuwe single “ Je bent niet alleen”. Pesten is een probleem dat aandacht verdiend. Wekelijks worden er in Nederland zoʼn 330.000 kinderen gepest.

Vlaamse collega-artiesten omarmen Vinzzent bij debuut in Vlaanderen
21-02-2013 17:51:00

Het werd afgelopen dinsdagavond een aangename eerste kennismaking met Vlaanderen voor zanger Vinzzent. Vinzzent was met zijn nieuwe single “De liefde leeft in mij” te gast bij de opnames van “Anne’s Muziekcafé in Antwerpen en werd vanaf het moment van aankomst, om het met zijn woorden te omschrijven, “ondergedompeld in een warm bad”. 

Op 1, 2, 3, 8 en 9 maart barst De Commerce in Kruisland uit z'n voegen
21-02-2013 13:23:00

Op vrijdag 1 maart is het de beurt aan de West-Brabantse rock- en lolband WC Experience met hun bekende show. In het voorprogramma staat Kruislands trots: de Backstienk Boys. Naprogramma: DJ Bryan. Zaterdag 2 maart:  Mega Après Ski Party met de Alpenzusjes en feestdj Bryan.  De Commerce wordt omgetoverd tot een heuze Tirolerstube met pullen bier, give-aways en acties. Deze avond is er top vermaak met Feestdj Bryan en een optreden van De Alpenzusjes. De bekende hits zoals 'Kontebonken', 'Naar voren, naar achter' en 'Hutje op de hei' zullen zeker de revue passeren. Zondag 3 maart: Toeterfestival Gratis toegankelijk toeterfestival: een halfvastenbal met dweilbands die in een ludiek spel strijden om de eer. Night of Rock en Mega NL Party. Het tweede weekend op vrijdag 8 maart biedt.

Vrolijke single voor Helemaal Hollands
21-02-2013 12:46:00

Na de hectische carnavalstour die Helemaal Hollands van Assen tot Rosmalen bracht, is het nu tijd voor een nieuwe single! ‘Ik wil de hele avond zingen’ is de vrolijke nieuwe single van het Hollandse feest duo. Het nummer is een bewerking van Tony Christie's superhit 'Amarillo'. De videoclip is vanaf volgende week beschikbaar. In 2006 brak Helemaal Hollands landelijk door met het nummer ‘Dans Klein Zigeunermeisje’. Niet veel later volgden de hitsingles ‘Omdat ie zo mooi is’ en ‘De Ober’.

Prak!! presenteert weer een nieuw nummer inclusief videoclip
21-02-2013 10:22:00

Het verhaal in het nummer en de videoclip van Prak!! gaat over een jongen die aan het strand zit te wachten op het meisje waar hij zo ontzettend veel van houdt. De jongen maakt alvast een vuurtje en ook neemt ook een biertje. Ondertussen belt het meisje dat ze wat later komt. Vanaf dat telefoontje duurt het en duurt het maar alles begint er op te lijken dat het meisje überhaupt niet meer komt opdagen.

Wat John de Bever deelt met Marianne Weber…
21-02-2013 10:04:00

John de Bever en Marianne Weber delen méér dan hun liefde voor het Nederlandse levenslied. Ze zijn beiden namelijk trots op Mariannes zoon, componist/tekstschrijver Jeffrey Weber! Jeffrey schreef voor de volkszanger de even meeslepende als veelbelovende single ‘Ik Vergeef je’. Een levenslied pur sang. En waar kan dit nummer beter zijn première beleven dan tijdens een bijzonder galaconcert van Marianne Weber, de Koningin  van het Levenslied? John de Bever is speciale gast tijdens de 40e editie van Music of Life.

René van Kooten en Freek Bartels delen hoofdrol in Jesus Christ Superstar
20-02-2013 18:24:00

Producent Shows & Events komt rond de Paasdagen met een unieke concertversie van de hitmusical Jesus Christ Superstar. René van Kooten en Freek Bartels zullen, net als Casey Francisco en Renée van Wegberg, een rol delen in deze productie. Ook Martin van der Starre, Marcel Jonker, Tommie Christiaan en enkele andere musicalartiesten maken deel uit van de imposante cast.

Benefietavond Naomi Gael 'Live on Stage'
20-02-2013 12:12:00

Op zaterdag 30 maart 2013 staat Naomi Gael 'Live on Stage' in 't Veerhuis te Nieuwegein. Samen met 14 collega artiesten zetten ze zich in voor het aanleggen van een speeltuin voor de kinderen in de opvang van Kadera. Naomi zet zich al een aantal jaren in voor de kinderen in de opvang. Naomi is zelf nog een kind, maar trekt het lot van al die kindjes erg aan. De kinderen in de opvang hebben het zowieso al erg moeilijk.

Zangeres Kimberly komt uit met een echte Party Knaller
19-02-2013 21:05:00

"Er is altijd wel wat" is de titel van de nieuwe single van Kimberly en is geproduceerd door topproducer Jeroen Dirksen in de WorldVision Studio's in Duitsland. Jeroen Dirksen die o.a grote hits produceerde voor artiesten zoals Thomas Berge en Andre Hazes kwam zelf met het idee en schreef en produceerde dit geweldige lied voor Kimberly. De samenwerking verliep geweldig en het resultaat mag er dan ook zijn. Kimberly heeft met deze nieuwe single de weg ingeslagen die zij graag wilde.

De nieuwe Picobello stelt zich voor
19-02-2013 20:55:00

Na een samenwerking van vele jaren kwam er per 1 januari 2013 een einde aan Duo Picobello zowel privé als muzikaal. Picobello begon in 2005 met een album vol met gezellige dansmuziek gezongen in het Nederlands. Landelijke bekendheid kregen ze met het nummer "Liefde is meer" gevolgd door "Stil verlangen"en "Ik heb alleen dat ene leven".

Janneke de Roo & John Enter nemen duet op in de studio van Terry & Joly West
19-02-2013 18:37:00

In de eerste week van maart gaan Janneke de Roo en John Enter een duet opnemen. Janneke en John komen elkaar in het land regelmatig tegen en tijdens een gespek liet Janneke doorschemeren om samen met John een duet op te nemen. John Enter ging met die wetenschap huiswaarts niet wetende dat hij maanden later per toeval  een duet onder ogen kreeg. Hij belde zijn collega en de afspraak met de studio was snel gemaakt.  Het nummer zal worden opgenomen in de studio van Terry & Joly West.

Danny van der Kracht lanceert videoclip bij zijn nieuwste single
19-02-2013 18:23:00

Danny van der Kracht uit het Gelderse Zevenaar bracht onlangs zijn nieuwste feestsingle ‘Een Lach Zonder Een Traan’ uit. In meerdere opzichten wijkt Danny’s feestplaat af van zijn eerdere feestnummers. Zo is het thema dit keer veel serieuzer dan Danny’s voorgaande nummers die onder andere over kannibalen, koeien en honden ging. Danny’s nieuwste single ‘Een Lach Zonder Een Traan’ gaat over het feit dat je vooral moet lachen en feestjes moet vieren, maar ook moet huilen bij verdriet.

Wilhelmus van Très Chicnu op single verkrijgbaar
19-02-2013 08:15:00

Op 21 februari komt de eerste single uit op het pas opgerichte platenlabel Hollandia Music. En dit wordt niet een gewone single, maar een erg bijzonder nummer! Het Wilhelmus wordt voor het eerst op single uitgebracht door het duo Très Chic. Natuurlijk erg passend, met een troonwisseling op komst!Très Chic is Arnold de Jong (zang) en Frans van den Borg (keyboard en zang). Dit duo heeft al jarenlang ervaring met het uitbrengen van evergreens op hun eigen manier.

Rock and Roll avond Cafe Boslust .. Met de William Smulders band!
18-02-2013 14:35:00

William Smulders band is pure Rock ‘n Roll! De 3-koppige formatie barst van de ervaring en bruist van de energie. Een geweldige live-act met scheurende saxofoon, vette drums, pakkende gitaarsolo’s en een uniek stemgeluid. De band speelt een verrassend repertoire van nummers uit de jaren’50 en ’60 tot wereldhits uit de jaren ’90.

Win vrijkaarten voor albumpresentatie Yosee op 3 maart
18-02-2013 11:47:00

Op zondag 3 maart 2013 presenteert Yosee haar nieuwe album bij Café feestzaal Den Braai, de Akker 2 te Vlijmen. De verwachtingen van het album waar Peter Koelewijn aan mee heeft gewerkt zijn hoog gespannen. Meewerkende artiesten zijn: Alex, Stef Ekkel, Dirk Meeldijk, Arnold, Peter Koelewijn, Mario Veltman, De Deurzakkers, Carlos Donkers, Patrick Dano. Angesz en Dennis Jones. De presentatie is in handen ban Brabanttopper Ivo Franklin. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de entree bedraagt inclusief het nieuwe album € 15.00. 

Nick en Simon releasen recordaantal singles op één dag
18-02-2013 11:26:00

Op vrijdag 8 maart 2013 gaan Nick en Simon een nieuw record vestigen. Zij zullen maar liefst 155 singles op één dag releasen. Het liedje ‘Julia’ van hun vijfde studioalbum ‘Sterker’ wordt op 8 maart in de originele en in 154 alternatieve versies uitgebracht als single. Nick & Simon namen ‘Julia’ op met 155 verschillende vrouwennamen. Alle 155 versies worden als losse single uitgebracht op iTunes. Deze recordpoging is inmiddels aangemeld bij het Guiness Book of Records.

Jantjes Verjaardag XXL in de Heineken Music Hall!
17-02-2013 12:17:00

Op maandag 11 maart verhuist het bekende Amsterdamse feestcafé Jantjes Verjaardag voor zijn speciale XXL editie naar de Heineken Music Hall. Jantjes Verjaardag weet al 22 jaar een gevarieerd publiek aan te trekken. Jong, oud, studenten en eigenlijk alle liefhebbers van een feestje voelen zich er helemaal thuis.

Peter Mijnen (ex Tatjana) neemt nieuwe single op bij René le Blanc
16-02-2013 12:53:00

Peter Mijnen bekend van het programma, "Wie kiest Tatjana", heeft zanger/producer René le Blanc benaderd voor het schrijven van een lied. Het is alweer bijna een jaar geleden dat de liefde tussen Peter en Tatjana voorbij is. Wat leek op een sprookje heeft niet zo mogen zijn. Begin van deze maand heeft Peter contact gezocht met René le Blanc voor het schrijven van een nummer. Afgelopen week was het zover en heeft Le Blanc een nieuw nummer laten horen aan Peter. Super enthousiast is Peter Mijnen over dit nummer waarvan wij de titel helaas nog niet mogen prijsgeven. Aankomende week worden de plannen besproken hoe we dit verder gaan aanpakken. Peter: René heeft bij mij thuis het nummer laten horen en heeft mij geraakt met de muziek en tekst van dit liedje.

'Like' TV Oranje op Facebook en win vrijkaarten!
16-02-2013 11:33:00

TV Oranje heeft nu ook een eigen Facebookpagina: Facebook.com/TVOranje. Je vindt er allerlei wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen en natuurlijk veel berichten van Nederlandse artiesten. Ook worden er geregeld vrijkaarten verloot voor concerten en evenementen. Let op: onder de eerste 500 mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' worden 2 x 2 vrijkaarten verloot voor het grandioze concert 'Jantjes Verjaardag XXL' op maandag 11 maart a.s. in de Heineken Music Hall.

‘Oranje Top 30’ nu ook bij lokale omroepen
15-02-2013 23:36:00

Vanaf vandaag is de hitlijst ‘Oranje Top 30’ van muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal gratis beschikbaar voor lokale omroepen in Nederland. De ‘Oranje Top 30’ is een puur Nederlandse hitlijst die zowel op radio als televisie wordt uitgezonden. Al achttien lokale radiostations en elf lokale tv-zenders hebben aangegeven de Oranje Top 30 uit te gaan zenden.

Gabry lanceert single met nieuwe sound
15-02-2013 20:28:00

Op zondag 17 februari presenteert Gabry haar geweldige nieuwe single "Die ene nacht" bij gasterij "De Schildhoeve" in Fluitenberg. De single is geheel geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en is in de Rooftop studio opgenomen. De single wordt nu al goed ontvangen bij de radiostations en staat in tal van playlisten. Dat Gabry talent heeft… daar zijn de meeste het wel over eens. De 21 jarige zangeres heeft naast haar talent ook de gave om tijdens optredens het plezier over te brengen op het publiek waardoor iedereen al snel meezingt. Meezingen dat is wat Gabry prima kan gebruiken bij haar nieuwe single “Die ene nacht”. Het lied waarvan de tekst is geschreven door Edwin en is voorzien van een heel eigen sound.

'Hoe lang' van Henny Thijssen slaat aan
15-02-2013 20:10:00

Het liedje “Hoe lang” van Henny Thijssen slaat zowel bij zijn oude- als bij nieuwe fans heel goed aan. De nieuwste single van Henny heeft veel raakvlakken met de Franse chanson een genre waar hij zelf een heel groot fan van is. Tot nu toe heeft hij echter voornamelijk succes gehad met songs uit het volkszanger genre zoals: "Paljazzo", "Niemand wist haar naam", " De nacht is mijn leven" en "Dans nog een keer met mij" dat op nummer 9 heeft gestaan in de Nederlandstalige top 30 en op 42 in de top 100.

Dansnummer voor Ralf Mackenbach
15-02-2013 19:51:00

Ralf Mackenbach presenteert vandaag zijn nieuwe single: ‘We’re Taking Off’. Het dancenummer is geproduceerd door niemand minder dan DJ Alvaro. ‘We’re Taking Off’ is afkomstig van het album ‘Seventeen’ dat op 31 oktober 2012 verscheen.

Tweede single voor Sharon Doorson een feit
15-02-2013 19:42:00

Vandaag gaat de nieuwe single van Sharon Doorson ‘High On Your Love’ in release. Deze single is de opvolger van haar internationaal succesvolle debuutsingle ‘Fail in Love’. Sharon schreef zelf mee met Daniel Gibson en Han Kooreneef aan deze tweede single. De spectaculaire outfits die Sharon in de videoclip van ‘High On Your Love’ draagt, zijn ontworpen door designer Bjorn van den Berg

 

Nieuwe single Nick & Simon verschijnt op 8 maart
15-02-2013 19:36:00

De volgende single van het Platina album ‘Sterker’ van Nick & Simon gaat in release op vrijdag 8 maart. De single is het uptempo liedje ‘Julia’. Volgende week komen de heren met een exclusief nieuwtje rondom deze single.

Videoclip bij nieuwe single van MainStreet online
15-02-2013 17:44:00

Zojuist heeft MainStreet de videoclip voor hun nieuwe single ‘Mind Is Blown’ geprimeurd op VEVO. Op hun eigen YouTube-kanaal hebben de vier bandleden afgelopen week al enthousiast afgeteld naar de première van de video. Op iTunes schoot de video vrijwel meteen na release door naar de eerste plek in de video charts. Sinds deelname van de Nederlandse boyband aan het Junior Songfestival 2012 is de populariteit van MainStreet groeiende.

Eerste top 10 hit voor Johannes Rypma
15-02-2013 17:02:00

Johannes Rypma komt vandaag de top 10 binnen in de GFK Single Top 100 met zijn debuutsingle ‘Play Me’. De single kwam vorige week al met stip binnen op nummer 18. Deze week is de single acht plekken gestegen. Johannes Rypma scoort daarmee zijn eerste top 10 hit. Vrijdag 22 februari is Johannes live te horen met Play Me op radio 538 tijdens het programma ‘De Frank en Vrijdag Show’.

'Onderweg Nar Later’, nieuwe single voor Rowwen Hèze
15-02-2013 16:26:00

Het nummer ‘Onderweg Nar Later’ van Rowwen Hèze is de tweede single afkomstig van het album Geal. Op het album heeft deze single de titel ‘Onder De Greune Brug’, de titel is aangepast omdat zanger Jack Poels zichzelf er vaak op betrapte het nummer tijdens optredens aan te kondigen als ‘Onderweg Nar Later’. Het album Geal was het eerste nieuwe studioalbum sinds het met goud bekroonde Rodus & Lucius uit 2006. Algemeen Dagblad over Geal: “Er is geen band in Nederland die in de laatste 25 jaar zo'n eigen, uit duizenden...

18e nummer 1 hit voor Jan Smit
15-02-2013 16:20:00

Een ongelooflijk succes en een nieuw Nederlands record voor Jan Smit: met het  liedje, getiteld Hoop, Liefde  En Vertrouwen, zet Jan zijn 18e nummer 1 hit op zijn naam. De nieuwe single is vandaag op 1 binnengekomen in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. De populaire zanger versterkt hiermee zijn erepositie in de lijst van artiesten met de meeste Nederlandstalige nummer 1 hits. Het brengt Smit tevens op de tweede plaats, na The Beatles met 22 nummer 1 hits in het historisch overzicht van artiesten met de meeste nummer 1 hits.

Marianne Weber geeft eenmalig concert in 2013 voor KWF Kankerbestrijding
15-02-2013 12:25:00

Op maandag 18 maart 2013 zingt de Koningin van het Levenslied de mooiste liedjes die zij in de afgelopen 20 jaar heeft gezongen. Samen met de First Showband zal ze haar fans opnieuw gaan verrassen! Na haar volledige uitverkocht jubileumgalaconcert is ze uitgenodigd om de 40e editie in deze prestigieuze serie te komen. Marianne Weber geeft haar concert in de mooiste theater wat Nederland rijk is; het AFAS Circustheater te Scheveningen.

Marco de Hollander trots op nieuwste clip
14-02-2013 20:46:00

Fans van Marco de Hollander kunnen weer volop genieten van zijn nieuwste single Echte Vriendschap’. Voor de filmopname bij zijn nieuwe single, is Marco de Hollander met zijn camerateam Clipstudio.nl een dag in de weer geweest, in het prachtige Avifauna te Alphen aan den Rijn, om de mooiste shots te filmen. Marco kreeg de mogelijkheid om tussen de mooiste tropische vogels zijn clip op te nemen. Ook tussen de bijzondere ‘lori’s’ mocht Marco zijn single zingen. De single is de opvolger van zijn succesvolle singel ‘Het leven is te mooi’ die een aantal weken zelfs in de Nederlandstalige Top 30 stond.

Nederland Muziekland opnieuw gelanceerd
14-02-2013 16:13:00

Creative Cowboys blaast het Nederland Muziekland-concept nieuw leven in. Het nieuwe festival is vandaag gepresenteerd in de Wisseloord Studio’s en vindt op 22 juni aanstaande plaats in Oosterhout. Nederland Muziekland was tussen 1981 en 1994 een muziekprogramma dat door Veronica op locatie werd opgenomen, waarin Nederlandse artiesten uit diverse genres optraden. De nieuwe versie van Nederland Muziekland is vooralsnog eenmalig en wordt komend najaar door SBS6 uitgezonden.

Jan Keizer en Anny Schilder krijgen nieuw album uitgereikt door George Baker
14-02-2013 15:06:00

Het nieuwe album ‘The Two Of Us’ van Jan Keizer en Anny Schilder is vanochtend feestelijk gepresenteerd in een overvolle Old Dutch te Volendam. De boegbeelden van BZN kregen uit handen van vriend en collega George Baker het eerste exemplaar overhandigd. ‘The Two Of Us’ is de opvolger van het album ‘Together Again’ wat in inmiddels de gouden status heeft bereikt. De stemmen van Jan Keizer en Anny Schilder gelden als de meest herkenbare.

Julio Iglesias komt op 9 juni naar Ahoy Rotterdam
14-02-2013 14:59:00

Julio Iglesias, de best verkopende Spaanse artiest ooit, komt naar Nederland. Zijn album '1', met daarop al zijn grootste hits, stond afgelopen jaar wereldwijd bovenaan in de charts. Ook bij ons schoot de cd pijlsnel naar de eerste plaats in de albumlijsten. Iglesias heeft zoveel wereldhits op zijn naam staan, dat zijn verzamelaar een dubbel-cd moest worden. Op zondag 9 juni 2013 komt de wereldster naar Ahoy Rotterdam.  De ondertussen 69-jarige Julio Iglesias ziet er nog steeds strak uit. Ooit stond hij tussen de doelpalen bij Real Madrid.

Frank van Etten geeft zich over aan de liefde
13-02-2013 21:04:00

Frank van Etten geeft zich over aan de liefde en komt met een nieuwe single “Ik laat het over aan de liefde” geproduceerd en geschreven door Edwin van Hoevelaak, met wie hij intussen werkt aan zijn zesde album. Het nieuwe nummer is weer bijzonder pakkend, na de voorgaande hitsingles "Geef mij vannacht", "Kijk naar de zon" en "Vader en zoon" uit 2012. Laat het maar over aan de liefde, want volkszanger Frank van Etten weet ook dit nummer weer met dramatiek te bezingen.

John Otten lanceert 'Zij is een meisje'
13-02-2013 20:02:00

Al sinds vele jaren weet John Otten het publiek te entertainen met zijn stemgeluid. Hij heeft vele podia betreden in de provincie Overijssel en is verantwoordelijk voor menig feest in diverse kroegen. Het stemgeluid en de sfeer welke John overbrengt is uniek Vele plaatsen waar hij heeft opgetreden hebben hem gevraagd terug te komen. Dat succes heeft hem uitgedaagd om een cd uit te brengen. Het is geen nummer waar je de polonaise in zal gaan lopen maar een waarbij je van begin tot eind op het puntje van je stoel gaat zitten.

De ‘Break Up Songs’ van Manuëla Kemp
13-02-2013 19:36:00

Zangeres en presentatrice Manuëla Kemp is op zoek gegaan naar de beste uit-elkaar-song aller tijden. Is het Marco Borsato met ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’ of huilen we liever uit op ‘Lost’ van Anouk? Om dat vast te stellen heeft Manuëla samen met Sky Radio en De Telegraaf lezers en luisteraars opgeroepen om op hun favoriete break-up song te stemmen en hun persoonlijke verhaal in te sturen. Op de dag van de liefde, Valentijnsdag 14 februari, verschijnt de dubbel-cd.

Alleen maar hoogtepunten tijdens carnaval voor Alle 13 Jaanke!
13-02-2013 16:30:00

Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote kijken terug op een Carnaval met adembenemende hoogtepunten! Het hilarische Smartlappen-Feest-Trio wist met hun Smart-Show overal een indrukwekkende indruk achter te laten! Enkele weken terug werd met hun liveband ‘Alle 13 en de Jaankers’ succesvol afgetrapt in Breda.

Dries Roelvink staat verstelt over wat 'Het koningslied' teweeg brengt
13-02-2013 16:23:00

De nieuwe single van Dries Roelvink, ‘Het Koningslied’ staat volledig in het teken van een historisch moment in de Nederlands geschiedenis namelijk; de troonswisseling die 30 april a.s. gaat plaatsvinden in onze hoofdstad. Vanwege de impact van deze gebeurtenis op ons volk zal deze op het Rood-Hit-Blauw-label uitgebrachte single van Dries Roelvink, van grote waarde zijn op alles rondom deze troonswisseling. De Amsterdamse volkszanger hierover: “Ik sta er nu al versteld van wat ‘Het Koningslied’ teweeg brengt.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl