RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
John Enter verrast fan
20-03-2013 08:53:00
Het was feest gisteren in huize Polman. Vaders des huizes Hans vierde zijn verjaardag en vele familie, vrienden en bekenden kwamen langs om Hans te feliciteren. Zo ook zanger/entertainer John Enter en die had wel een verrassend kado bij zich. Want Hans kreeg van John het eerste exemplaar overhandigd van de nieuwe single "Die tijd van toen" van Janneke de Roo & John Enter.
Geweldige nieuwe single voor Yosee
19-03-2013 20:25:00

De nieuwe single van Yosee getiteld "Eén minuut voor een leven lang''  is vorige week gereleased en is uitgebracht bij Sterren music. Na ''Pretjes in je ogen'' is dit de tweede single die geschreven is door Peter Koelewijn, en geproduceerd door Peter Koelewijn en Mario Veltman. De titel zegt veel over dit nummer, een ballad waar veel mensen zijn of haar eigen invulling aan kunnen geven. Yosee zingt graag ballads, nummers met inhoud en gevoel.

Guinness World Record™ voor Nick & Simon
19-03-2013 19:51:00

Nick & Simon hebben officieel een wereldrecord gevestigd. Zij behaalden een record in de categorie: ‘Meeste digitale single releases van één artiest of band binnen 24 uur’. Gelijktijdig met de originele single ‘Julia’, dat op hun vijfde studioalbum ‘Sterker’ staat, brachten Nick& Simon 153 alternatieve singles uit met verschillende vrouwennamen. Guinness World Records™ heeft vandaag bevestigd dat zij hiermee een nieuw Wereldrecord hebben gevestigd.

BNN Coen en Sander vrienden-van-de show bordspel uitgereikt aan Anita & Ed
18-03-2013 23:16:00

Anita en Ed hebben vanmiddag het BNN Coen en Sander vrienden-van-de show bordspel overhandigd gekregen. Coen en Sander hebben een eigen bordspel bedacht, met vragen en opdrachten, een soort van ganzenbord, en nu is er in dit spel ook een vraag over het Zeeuwse duo Anita en Ed.

Monique Smit en Tim Douwsma tekenen contract bij Vosound Records
18-03-2013 23:00:00

Monique Smit en Tim Douwsma hebben vandaag hun samenwerking bezegeld en een contract getekend bij Vosound Records in Volendam, het platenlabel van Jan Smit en Volendam Music. De Nederlandse muziekwereld is hiermee een ijzersterk duo rijker. De eerste single van Monique en Tim, getiteld “Langzaam Wordt Het Zomer”, wordt vrijdag 22 maart uitgebracht. Het vrolijke, zonnige liedje met een vleugje reggae is geschreven door Jan Smit.

Gebroeders Ko eren overleden Jantje Koopmans
18-03-2013 22:54:00

Ton en Gerard Koopmans kregen vanochtend te horen dat hun verre familielid Jantje Koopmans ( Jantje van Eersel ) op 89 jarige leeftijd is overleden. Gebroeders Ko hebben Jantje nog benadert om mee te spelen in hun Videoclip bij hun Cover van een van Jantjes hits “ Het Dorpscafe “ waarmee zij onder de naam “De Blauwe Stier “ een dikke hits scoorde maar Jantje was toen al niet fit genoeg meer om zijn medewerking hieraan te verlenen.

Glorieuze comeback voor Jan Smit in Duitsland
18-03-2013 22:46:00

Een meer dan glorieuze comeback voor Jan Smit in Duitsland. Na een radiostilte van 7 jaar, was hij afgelopen zaterdag, 16 maart, voor het eerst weer op de duitse TV-zender ARD, waar hij tijdens de uitzending van het programma “Frühlingsfest” zijn nieuwe, duitstalige single “Bleiben wie du bist” ten gehore bracht. Na het optreden ontstond een ware run op de website jansmit.de waar de single gratis te downloaden was.

Brabant Toppers TV & Media Produkties halen voormalig RTL en Veronica top regisseur in huis!
18-03-2013 21:41:00

Met de komst van Frans Meijer als nieuwe regisseur van Brabant, Limburg en Zeeland Toppers, halen de producenten van Brabant Toppers TV & Media Produkties (Ivo Franklin en Tom van der Borst) een top regisseur in huis, die de al gehele leiding zal krijgen tijdens de tv opname van voornoemde tv programma’s. Frans Meijer, voorheen werkzaam bij Veronica en RTL, waar hij o.m. verantwoordelijk was voor de regie van Nederland Muziekland, heeft tot taak de kwaliteit en creativiteit van de programma’s op een hoger niveau te tillen.

Wilco en Yvonne gaan verder als De Wilca´s
18-03-2013 12:56:00

Na een lange periode als soloartiesten te hebben opgetreden gaan Wilco & Yvonne gaan verder als duo De Wilca’s. Samen hebben ze zich al jaren verdienstelijk gemaakt op het Nederlandstalig gebied. Yvonne heeft diverse singels uitgebracht en zich veelal verdienstelijk gemaakt als tekstschrijfster voor veel artiesten collega’s.

Sidney Bischoff scoort eerste TOP 100 hit
18-03-2013 12:24:00

Sidney Bischoff wie kent deze Apeldoornse zanger niet. Regelmatig komt die voorbij op de diverse radiozenders en ook als trouwe kijker van TV Oranje zie je met regelmaat een van zijn clips voorbij komen. En mede door de steun die hij krijgt van de radio en televisie zenders is Sidney nu druk bezig om landelijk door te breken. Zijn meest recente single "Laat ons hier voor altijd blijven" is een doorslaand succes en wel zo groot dat het nummer ook een notering heeft in de Dutchcharts.

Nieuwe website voor Richard Posthumus
17-03-2013 21:46:00

De huidige website van Richard Posthumus (www.richardposthumus.nl) houdt op met bestaan. Vanaf maandag 18 maart 2013 kunt u hem vinden op www.riezze.nl . Riezze staat voor (Riez, Zanger Entertainer). Op  Facebook kunt u hem natuurlijk ook vinden op.

Ralf Mackenbach kijkt terug op geslaagde avond bij Cody Simpson
17-03-2013 06:27:00

Zanger Ralf Mackenbach verzorgde op donderdag 14 maart het voorprogramma van het concert van Cody Simpson in Tivoli in Utrecht. Bij dit optreden werd hij bijgestaan door de dansers Sinerjey en Delano van SYTYCD. Sinerjey heeft de choreografie van de clip van de nieuwste single van Ralf Mackenbach “We’r taking off” voor zijn rekening genomen en danst hier zelf in mee.

René Froger heeft de Oranje Kroon
16-03-2013 11:06:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 18 maart is dat ‘Daar sta je dan’, de nieuwe single van René Froger. Het liedje bestaat al zes jaar, maar René heeft het in een nieuw jasje gestoken omdat mensen er tijdens optredens vaak om vroegen. De single loopt vooruit op zijn nieuwe album 'Liefde voor muziek', dat over iets meer dan een maand verschijnt. De clip van ‘Daar sta je dan’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Download de nieuwe app van Radio Oranje Nationaal
15-03-2013 23:55:00

Radio Oranje Nationaal, het radiobroertje van TV Oranje, heeft nu ook een app voor iPhone en Android. Luister waar je maar wilt 24 uur per dag naar muziek van eigen bodem, met elk uur nieuws, weer en verkeer. De app van Radio Oranje Nationaal is gratis te downloaden.

Nieuwe act voor Niels Duinker
15-03-2013 23:48:00

Sinds de herfst heeft jongleur Niels Duinker intensief samengewerkt met -en hulp gekregen van oud wereldkampioen goochelen uit 1979 Ger Copper, choreograaf Roland Martis en Ron van Rijt om z'n nieuwe act podium klaar te krijgen. In deze act van 7 minuten combineert hij jongleren met goochelen.

Gino Graus krijgt platencontract bij Holliwood Records
15-03-2013 20:00:00

De carrière van de nu 13-jarige Gino Graus zit behoorlijk in de lift. Het jonge zangtalent heeft vandaag een platencontract getekend bij het label “Holliwood Records”, onderdeel van de Van Hoevelaak Entertainment Group in Holten. Ook Dean Saunders tekende onlangs bij hetzelfde platenlabel van producer Edwin van Hoevelaak, die bekend is van de hits van Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Wolter Kroes en vele anderen. Gino zijn droom om artiest te worden lijkt steeds meer dichterbij te komen. Hij werd het Bossche 'typisch talent' in 2010 en een jaar later mocht hij het Festival van het Levenslied openen. Afgelopen september won Gino de 1e prijs in het Buma NL Demopanel. Op vrijdag 22 maart komt zijn nieuwe single uit en zal op het Mega Piraten Festijn in Barneveld officieel worden uitgereikt.

Nieuwe single Guus Meeuwis 'Het Kan Hier Zo Mooi Zijn'
15-03-2013 17:25:00

Guus Meeuwis en zijn band zijn momenteel hard aan het werk in de studio om nieuwe liedjes op te nemen voor het album dat op vrijdag 10 mei zal verschijnen. Op maandag 18 maart gaat de eerste single in primeur op radio. Het liedje heet "Het Kan Hier Zo Mooi Zijn" en Guus is te gast bij alle grote Nederlandse radiostations om de single zelf aan jullie te laten horen: 08.00 uur Radio 538 / Evers Staat Op, 08.30 uur 3FM / Giel!, 09.30 uur 100%NL / Colin Banks, 10.30 uur Radio 2 / Gouden Uren en 17:00 uur Q Music / Jeroen van Inkel.

Aantal luisteraars Radio Oranje Nationaal meer dan verdubbeld
15-03-2013 15:48:00

De commerciële regionale radiozender Radio Oranje Nationaal is spectaculair gestegen in de luistercijfers. Uit een recent onderzoek van bureau Intomart GfK blijkt dat het aantal luisteraars van de zender in een jaar tijd meer dan verdubbeld is. In januari 2012 trok Radio Oranje Nationaal elke week 51.000 luisteraars, in januari 2013 is dat aantal opgelopen tot 104.000.

Wimmie Bouma tekent platencontract bij CDHAL Ruinen
15-03-2013 15:33:00

Inmiddels heeft een groot deel van de liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennis mogen nemen van de uit Zwolle afkomstige zanger Wimmie Bouma. Met zijn single "De ring die jij draagt" scoorde hij een landelijke hit en ook zijn nieuwe single "Als jij het niet meer weet" scoort hoge ogen en wordt grijs gedraaid op de vaderlandse radiostations. Op woensdag 13 maart jl. heeft hij n.a.v. deze mooie successen een platencontract mogen tekenen bij Klaas Prent van de bekende CDHAL Ruinen.

Nick & Simon scoren vandaag tiende nr.1 hit en releasen 154 videoclips
15-03-2013 15:25:00

De nieuwste Nick & Simon single ‘Julia’ steekt hun bekendste hit ‘Rosanne’ de loef af. ‘Julia’ komt vandaag op nr. 1 binnen in de GFK Single Top 100. Nick & Simon scoren daarmee hun tiende nr. 1 hit.  ‘Julia’ is nu al de meest gedownloade single die Nick & Simon ooit hebben uitgebracht. ‘Julia’ ging op internationale vrouwendag (8 maart) in release in de originele en in 153 alternatieve versies. Het is de vierde single van hun Platina album ‘Sterker’.

'WhatsHopp!?' is anders!
15-03-2013 13:07:00

Sinds een paar weken zien we steeds iets verschijnen wat verwijst naar “WhatsHopp!?” Maar wat is “WhatsHopp!?”….. Het is iets anders, en het gaat Nederland veroveren! Drie vrienden, die elkaar uit het muzikale beroepswereldje kennen, hadden het over hoe leuk het wel niet zou zijn om samen met nog wat collega’s een band samen te stellen. Na een hoop gebrainstormd zijn ze het hele land door gaan bellen om een verzameling muzikanten bij elkaar te krijgen die niet alleen muzikaal maar qua gezelligheid bij elkaar passen!

Ronnie de Wit gaat internationaal
15-03-2013 12:09:00

Met zijn single "Jij bent Jij" heeft Ronnie de Wit uit Mill zijn carrière een flinke boost zien maken. De single die met de carnavalsdagen goed is opgepikt heeft ook veel goeds gedaan in zijn boekingen. Voor volgend jaar Carnaval is zijn agenda al bijna volgeboekt. Ook zal Ronnie zijn opwachting maken in het al populaire TV programma Brabant Toppers waarvan de opnames zijn op dinsdag 19 maart bij Bar Fantasy in Haps. Met een keur aan artiesten zoals : Corry Konings, Dana Winner, Henk Bernard, Rob van Daal, Judith Peters e.v.a.

Popgroep ENorm schenkt nieuwe song aan Lost a Child
15-03-2013 11:42:00

De Nederlandse popgroep ENorm, bekend van de Serious Request-kerstsingle Op Hoes Op An Veur Kesmis, brengt op 28 maart 2013 het nummer Zoe uit. Zoe gaat over de leegte die bij ouders ontstaat na het verlies van een kind. Naast de single brengt de band een videoclip uit met actrices Hanna Obbeek en Johanna ter Steege. Het nummer wordt geschonken aan stichting Lost a Child, een begin dit jaar opgerichte belangenorganisatie voor nabestaanden van plotseling overleden kinderen. Lost a Child gaat Zoe als 'lijflied' gebruiken. ENorm schreef het nummer naar aanleiding van het plotseling overlijden van Zoe, een nichtje van zanger Eric ten Bos en gitarist Ronald ten Bos, dat om het leven kwam als gevolg van een noodlottig ongeval.  'Zoe gaat over het onbeschrijflijke gevoel dat bij ouders ontstaat na het verlies van een kind.

ZUS wil met jou naar de zon
15-03-2013 11:31:00

In Nederland zijn we er klaar mee, voor de meeste Nederlanders geldt maar zon en moegen de betere temeraturen nu wel komen! Dat dachten de zussen Bo en Kiki ook, samen met vader Paul die zelf jaren actief was als DJ hebben ze hoe toepasselijk en liedje geschreven met de titel “Ik wil met jou naar de zon”. Een nieuw duo is geboren “ZUS”, Bo 16  en Kiki 13 beiden leerlingen van het Schijndelse Elde College werden door pa Paul gevraagd het liedje in te zingen, maar wat bleek hun stemmen bleken heel erg mooi bij elkaar te passen.

Anouk scoort eerste Nederlandse Songfestival nummer 1- hit
15-03-2013 11:13:00

Anouk presenteerde afgelopen maandag de Nederlandse Songfestival-inzending ‘Birds’ en direct daarna werd deze volop gedownload, beluisterd door het publiek en gedraaid op radiostations. Het zorgt ervoor dat ‘Birds’ dit weekend nieuw binnenkomt op nummer 1 in de MEGA TOP 50 op 3FM. Het is voor het eerst dat een Nederlandse Songfestival-inzending de bovenste positie bereikt. In het verleden waren andere Nederlandse Songfestival-liedjes dichtbij, alleen bleven zes van hen steken op de derde plek.

Man bijt hond kroningslied: 'Lang Leve Alexander'
14-03-2013 19:11:00

Maandag 18 maart 18.55 uur, Nederland 2 in NCRV’s Man bijt hond: de lancering van de clip van het Man bijt hond kroningslied met Grietje Post, Man bijt hond coryfeeën en één van Nederlands meest succesvolle bands ooit, V.O.F. de Kunst. Als groot fan van het koningshuis heeft Grietje erg hard gewerkt aan het lied. Maar nu is het tijd om het lied in te zingen. Grietje vindt niet dat ze het alleen kan en heeft de hulp ingeroepen van haar Man bijt hond vrienden: boer Frans Zwaagstra en zijn zielsverwant Lytse Frans.

Gordon verlaat LA The Voices
14-03-2013 16:17:00

Zanger/presentator Gordon, initiator van de door hemzelf opgerichte mannenzanggroep LA The Voices, stopt als voorman van deze succesvolle groep. Zijn agenda en zijn andere werkzaamheden laten het niet meer toe om zaken met elkaar te combineren. Gordon zal zich voortaan met name toeleggen op zijn carrière als tv-presentator en programmamaker van en voor RTL. Wel zal hij verdergaan met zijn carrière als soloartiest en treedt hij op aanvraag op. “Ik heb met pijn in mijn hart deze beslissing moeten nemen, maar ik weet dat het een verstandige keuze is.

Rob Zorn gaat maag verkleinen met een Sleeve
14-03-2013 15:56:00

Rob Zorn heeft de knoop doorgehakt. Hij gaat "de molen in" voor een sleeve. Dat is een nieuwe manier voor een maagverkleining. Rob weet al dat veel mensen gaan roepen "weet wat je doet", maar hij gaat er gewoon voor. ,"Eigenlijk heb ik ook geen andere keuze. Als ik nog een tijdje door wil zal ik moeten... ik ben heel mijn leven lang al bezig met een dieet en weet je, eigenlijk was het afvallen nooit zo moeilijk, alleen na een dieet zo blijven ging me nooit goed af, dus ik ga er vol voor, ik wil ook mijn tenen wel weer eens zien, aldus Rob. 

Muzikantendag on Tour op zaterdag 25 mei naar Simplon, Groningen
14-03-2013 15:42:00

De eerste editie van de Muzikantendag on Tour in 2013 vindt plaats op zaterdag 25 mei in poppodium Simplon te Groningen. Het evenement voor (semi-)professionele muzikanten, producers en auteurs vindt in 2013 vier keer plaats op verschillende locaties in Nederland. Op zaterdag 8 juni vindt de Muzikantendag On Tour plaats in Rotterdam.  De eerste bevestigde namen voor Groningen zijn Steve L. Cooper, Reyn Ouwehand en Tim Knol. Cooper heeft meer dan 15 jaar ervaring in de muziekindustrie als studio engineer, producer en labelmanager.

Rob de Nijs lanceert 'Mijn Favoriete Liedjes'
14-03-2013 15:22:00

Speciaal voor zijn fans heeft Rob de Nijs zelf drie cd’s samengesteld met zijn favoriete liedjes uit de afgelopen 51 jaar: een compilatie van hits, zeldzame opnamen en ballades. Deze 3CD is onlosmakelijk verbonden aan hoogtepunten in zijn loopbaan of herinneringen aan een bijzonder moment in zijn leven; van het eerste begin met ‘Ritme Van De Regen’ tot aan zijn meest recente album ‘Eindelijk Vrij’. Zo wil hij zijn fans een beeld geven van de artiest die hij al zo lang is en de ontwikkelingen die hij heeft doorgemaakt.

Nog zeer beperkt aantal cottages te huur tijdens 'Grootste Fanclub van Nederland'
14-03-2013 13:12:00

Op de Nederlandse podia zal het komend weekend iets rustiger zijn dan normaal. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat de beste artiesten van Nederland te gast zijn in Port Zélande (Center Parcs) voor de "Grootste Fanclub van Nederland". Tijdens dit weekend (15 t/m 18 maart) wordt er niet alleen door deze artiesten opgetreden, maar zijn er ook opnames van het televisieprogramma "Hart voor Muziek". Een greep uit de optredende artiesten: Stef Ekkel, Alex, Jan van Est, Ferry de Lits, Django Wagner, Mulder en Mulder en nog vele anderen.

Het Radio M Utrecht programma Aan Tafel! bestaat 10 jaar
14-03-2013 13:04:00

Het Radio M Utrecht programma Aan Tafel! bestaat 10 jaar. Presentatrice Conny Kraaijeveld laat dit uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Van 25 t/m 29 maart is het daarom een week lang feest. Bekende artiesten komen live optreden en zingen een lied over 10 jaar Aan Tafel! Verder zijn er elke dag 10 luisteraars en een collega-presentatrice te gast om het heugelijke feit samen met Conny te vieren.

Zondag 7 april memorial Rien Lazaroms op Radio Suc6FM
14-03-2013 12:51:00

Luister zondagmiddag 7 april van 15.00 uur tot 17.00 uur naar radio Suc6FM op 106.1 105.4 of via livestream  op initiatief van Denans. Dan wordt er 2 uur lang aandacht besteed aan 40 jaar muziek van Rien Lazaroms, waarvan 10 ...jaar Stravelli's, 8 jaar Toendra's, 6 jaar La Mouche en 16 jaar Carbon. Met diverse mensen die Rien heel goed gekend hebben en hun verhaaltje komen doen. 2 uur ...lang muziek van Rien en gesprekken cq. anecdotes over hem. Dit omdat Rien 20 april a.s. 60 jaar zou zijn geworden.

Eerste BNN Coen en Sander vrienden-van-de show bordspel voor Anita & Ed
14-03-2013 00:35:00

Anita en Ed hebben een uitnodiging gekregen van 3FM om op maandag 17 maart naar de studio te komen bij de Coen en Sandershow. Zij krijgen dan het eerste BNN Coen en Sander vrienden-van-de show bordspel overhandigd. Even een toelichting.... Coen en Sander hebben een eigen bordspel bedacht, met vragen en opdrachten, een soort van ganzenbord, en nu is er in dit spel ook een vraag over het Zeeuwse duo Anita en Ed. Zij zijn zeer vereerd en zullen het eerste bordspel live om 17.00 uur op 3FM ontvangen.

Nieuwe single John West 'Kus me'
14-03-2013 00:29:00

Dat  John West al enige tijd aan de weg timmert is bij menigeen bekend. In 2012 noteerde John zijn eerste succes door op te treden tijdens het Toppers concert in een volgepakte Arena. Het vervolg liet uiteraard niet lang op zich wachten en na getekend te hebben bij Rood-Hit-Blauw werd de single “Zou dit dan liefde zijn” met veel succes gelanceerd. De single behaalde een prachtige 71e positie in de Mega-Charts single top 100.  Op 23 november 2012 verscheen vervolgens zijn nieuwe cd “Jouw blik”.

Succes van TV Oranje heeft release single Janneke de Roo & John Enter week vervroegd
13-03-2013 13:55:00

Het lag in de lijn om op 20 maart de single "Die tijd van toen" uit te brengen. Alles liep op rolletjes en niets kon het in de weg staan. TV Oranje was de enige zender welke de clip 10 dagen lang exclusief kon uitzenden. Maar het liep iets anders want op zondag kwam het bericht binnen dat het nummer al op de radio gehoord zou zijn. Het circuit heeft waarschijnlijk gebruik gemaakt van de hedendaagse technieken. Overleg op maandag heeft doen besluiten om de release van de single al deze week te doen.

G.I.R.L.S.I.N.T.H.E.C.I.T.Y.! is de nieuwste verzameling originele songs van Wouter Hamel
13-03-2013 12:16:00

G.I.R.L.S.I.N.T.H.E.C.I.T.Y.! is de nieuwste verzameling originele songs van Wouter Hamel. Voor de titeltrack van deze EP nam hij een duet met Lucky Fonz III op. G.I.R.L.S.I.N.T.H.E.C.I.T.Y.! is vanaf 15 maart verkrijgbaar bij Hamel’s live shows en de Dox Records webshop en digitaal via onder andere iTunes en Spotify. De titeltrack van deze fonkelnieuwe EP is een unieke samenwerking tussen Hamel en troubadour Lucky Fonz III. Zij schreven het lied Girls in the City samen voor een concert op een magische zomeravond.

Gaat 'Hart in brand' van Tommy Lips een feesthit worden??
13-03-2013 00:22:00

Op zondag 17 maart presenteert 2013 Tommy Lips z'n nieuwe single "Hart in brand" bij Café Heuvelzicht, Heuvelstraat 144 te Breda. Diverse collega artiesten waaronder Yoeri L'Abée, Marco de Hollander, Belinda & José, Randy Watzeels, Collin van Mook en Marco Kanters zullen hier een optreden verzorgen. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de entree is gratis. Tommy heeft met zijn debuutsingle “Rotzooi” meteen naam gemaakt als feestzanger. Het was een cover van Andre Hazes en de opvolger is een geheel nieuw lied.

Portret van Wim Straver in Kwiek & Wies, 80 plus in Zeeland
13-03-2013 00:13:00

Kwiek & Wies, 80 plus in Zeeland, het nieuwste boek van Ellen De Vriend uit Vlissingen, verschijnt op 16 maart tijdens de Boekenweek (16-24 maart). Twintig actieve en energieke 80-plussers in Zeeland onthullen hun gouden tijden en zwarte bladzijden. De portretten worden afgewisseld met mooie gedichten over Zeeland. De schrijfster wil met dit boek laten zien dat 80-plussers lang niet allemaal eenzaam zijn en in een tehuis zitten. De portretten laten zien dat ouder worden nieuwe kansen en uitdagingen biedt.

Platencontract voor Angelica bij MB Music Group
12-03-2013 11:41:00

Angelica heeft haar eerste album “Female touch” uitgebracht in 1992 als Ami Winston en heeft daar enkele successen mee behaald. Mede dankzij haar samenwerking met Valensia (Gaya) heeft ze met haar singles :’” Long Distance Lover”, Hold on my heart” en My heart is in your hands” veel persaandacht gehad en heeft ze in diverse radioprogramma’s (live) opgetreden, waaronder; Countdown café, Nederland |Muziekland, diverse Avro en Vara programma’s. Regionaal stond ze veel op de eerste plaatst van de playlisten.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 maart t/m zondag 25 maart

  Wesley Klein - Doe 't met mij

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl