RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Michael Humblé komt met een nieuwe single
03-10-2013 11:26:00

Op vrijdag 1 november 2013 presenteert Michael zijn nieuwe single "Het zal me een zorg wezen" bij Café d’n Brands, Dorpstraat 1 te Goirle. Het nummer heeft een gezellig deuntje en zoals Michael zelf zegt kun je er niet op stil zitten. De carrière van Michael Humblé gaat voorspoedig. Zo stond hij dit jaar bij veel Hollandse Evenementen.

Alessandro gaat Sinterklasshows doen met Ingrid Jansen
03-10-2013 11:19:00

Alessandro is druk bezig met een nieuwe single. Volgens de zanger gaat het weer een Nederlandstallige single worden met een vleugje Spaans erin, zoals de fans van hem gewend zijn. “Er zit weer recaton in net zoals in al mijn andere nummers. Het is echt een vet nummer, met een Nationaal, maar ook Internationaal tintje erin”. Alessandro heeft het nummer zelf geschreven met behulp van producer Bennie en vriend Serrano. Alessandro gaat samen met choreografe Ingrid Jansen een Sinterklaasshow doen in het land.

Zanger Sjors van der Panne presenteert zijn nieuwe single 'Allereerste Dag'
03-10-2013 11:06:00

Zanger Sjors van der Panne presenteert zijn nieuwe single Allereerste Dag. Het is de eerste van een reeks liedjes, die hij uitbrengt ter promotie van zijn theaterconcerten. Sjors van der Panne: “Allereerste Dag heb ik in eerste instantie geschreven voor een goede vriend. Het is echt een lied geworden waar je vrolijk van mag worden. Wees gelukkig en ga voor je dromen!” Wanneer Sjors van der Panne zingt, word je meegevoerd naar zijn wereld, een wereld waar het goed toeven is, want het is er warm en gevuld met rakende, troostende klanken.

Eerste single voor Harry Zwanenberg
03-10-2013 10:33:00

Eindelijk is het dan een feit! De eerste officiële single van Harry Zwanenberg. Harry die 50 jaar geleden begon met zingen in een jongenskoor. Heeft na vele jaren nu eindelijk de stap gezet voor een eigen single met de titel “Debiel Kabinet” weet Harry een van zijn dromen waar te maken. De single is gemaakt op de bekendste melodie van Chuck Berry. Zoals de titel al doet vermoeden, gaat het nummer over de huidige politieke situatie in Nederland.  Het geheel kwam tot stand toen Harry de originele versie van Chuck Berry inzong, en er een woord grap van maakte.

DVD ‘Groots met een zachte G 2013’ van Guus Meeuwis vrijdag 4 oktober uit
03-10-2013 10:07:00

Voor het eerst sinds 2010 brengt Guus Meeuwis zijn ‘Groots met een zachte G!’-concerten op dvd uit. Naast de registratie van de concertreeks die hij afgelopen juni gaf in het Philips Stadion in Eindhoven, met gastoptredens van Racoon, de New Cool Collective Big Band en Gers Pardoel, zijn op de dvd ook een aantal leuke extra’s te zien, waaronder een backstage-film. ‘Groots met een zachte G 2013’ is verkrijgbaar als 2CD+DVD, DVD, Blu-ray en 2CD en ligt vanaf deze vrijdag 4 oktober in de winkel.

Feestzanger Theo Mezz lanceert ‘Don’t worry, be happy’!
02-10-2013 19:51:00

Afgelopen mei scoorde de sympathieke Theo Mezz zijn eerste officiële hit; De op het Rood-Hit-Blauw label uitgebrachte single ‘Diana’ kwam in de TOP-100 terecht. De Nederlandse bewerking van de evergreen ‘Oh Diana’, een Nr1 hit uit 1957 van Paul Anka stond keurig een aantal weken in diverse hitlijsten. In navolging van dit succes komt deze feestzanger nu met een single die meteen al volop vrolijkheid oproept bij het zien van de titel; ‘Don’t worry, be happy’! Theo Mezz is genomineerd door weekblad PARTY als Nieuw Nederlands Talent 2014.

Clown Jopie & Tante Angelique druk met voorbereidingen voor nieuwe Sinterklaas show
02-10-2013 19:38:00

Clown Jopie & Tante Angelique oefenen al maandenlang voor hun grote show “Sinterklaas Voorpret”. Op zaterdag 9 november is de Clown Jopie & Tante Angelique fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Parkeren is  geen enkel probleem en bovendien gratis. Ons vrolijke en muzikale kinderduo beleeft een erg spannend avontuur. Clown Jopie wil graag nu al een praatje maken met Sinterklaas. Tante Angelique vindt dit niet zo’n goed idee: “Jopie, Sinterklaas is wel al onderweg naar Nederland maar hij heeft het nu erg druk.” Jopie luistert niet en zoekt contact met Sinterklaas. Onze kiwi is echter niet zo blij met de reactie van de Sint. Sinterklaas geeft hem namelijk een aantal opdrachten.

Volendammer succesformatieThe Mon Amour Band eert 50 jaar Palingsound
02-10-2013 18:35:00

De Palingsound is al 50 jaar een begrip in Nederland. Van The Cats en de BZN tot Jan Smit en Nick & Simon. Hele generaties groeiden op met muziek van Volendamse bodem. De Volendamse succesformatie The Mon Amour Band - met in de gelederen BZN-drummer Jack Veerman - trekt in 2014 en 2015 langs alle grote Nederlandse theaters, om het 50-jarige jubileum van de Palingsound op grootse wijze te eren.

Mark Rijs presenteert nieuwe single 'Blijf vannacht bij mij' in Leiden
02-10-2013 18:29:00

Op 18 oktober a.s. zal de nieuwe single 'Blijf vannacht bij mij' van Mark Rijs verschijnen via ABC Entertainment. Op diezelfde dag zal de single ook gepresenteerd worden aan het publiek middels een single presentatie in Partycentrum Groenoord, Willem de Zwijgerlaan 2B te Leiden. Naast Mark zullen ook John West, Henk Dissel, Rinus Ponsen, Wesley Bronkhorst, Theo van Cleef, Franky Falcon, Jantje Snel, Theodoor en Rodney ten tonele verschijnen. De aanvang in vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00.

Muzikale pareltjes op René Frogers album 'Liefde voor muziek'
02-10-2013 17:42:00

'Liefde Voor Muziek' is een fantastische selectie van de mooiste hits van René Froger. Het Nederlandstalige album bevat maar liefst 19 tracks waaronder muzikale pareltjes zoals 'Telkens Weer', 'Heel Even', 'Laat Me Alleen' en 'Toen Ik Je Zag'. Ook nummers die René Froger altijd eens had willen opnemen en nummers afkomstig uit één van zijn succesvolle theatertournees prijken op het album. In René's thuisland Nederland kwam het album al meteen binnen op 3 in de album Top 100 en nu is de cd ook verkrijgbaar in België!

Achterhoekse Nederpopband HIKE bestaat 15 jaar
02-10-2013 15:28:00

HIKE, de Achterhoekse Nederpopband die in de zomer van 2011 een zomerhit scoorde met "Lekker lekker in de zon" bestaat dit jaar 15 jaar. En daar wordt op grote schaal bij stilgestaan. Op 25 oktober a.s. verschijnt onder Rood-Hit-Blauw het eerste Nederlandstalige album 'Vijftien!' Tijdens het mega evenement 'HIKERMIS', dat HIKE organiseert i.s.m. Lukassen Produkties (Megapiratenfestijn en Dutch Valley), zullen zij het eerste album ontvangen uit handen van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (3FM

20 jaar Accordeonfeest in Het Kielzog
02-10-2013 05:53:00

Zondag 6 oktober is Theater Het Kielzog het domein van de 20e editie van het Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer. Liefhebbers van dit balginstrument kunnen hun hart weer ophalen om te genieten van de accordeonisten uit Frankrijk, Italië en uit ons eigen land. De optredende accordeonisten Jérôme Richard (6-voudig wereldkampioen), Antonino de Luca (winnaar grote prijs van Castelfidardo), Dominique Paats (1e accordeonist bij het Danny Malando) samen gipsygitarist Paulus Schäfer en het Rembrandt Duo uit Amsterdam zullen er weer een groot feest van maken tijdens dit 4e lustrum. Volgens organisator Adri Kruijer is het eigenlijk niet echt een festival maar een gezellige middag met accordeonmuziek.Tenslotte zijn de liefhebbers een middagje uit en de accordeonisten trekken dan alles uit de kast om hun te vermaken.

TV Oranje nog altijd bijzonder populair
01-10-2013 17:54:00

Voor het zesde opeenvolgende jaar heeft TV Oranje een plaats in de top drie weten te verwerven bij de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender' van Totaal TV. Vandaag werd bekend dat de lezers van de televisiegids 24Kitchen hebben verkozen tot zender van het jaar.

Mainstreet geeft 22 december een concert in Apeldoorn
01-10-2013 17:29:00

Mainstreet, ze noemen hun fans niet voor niks Mainiacs. Rondom deze Boyband, bestaande uit Nils Käller, Owen Gregory Playfair, Daan Zwierink en Rein van Duivenboden. is een gekte ontstaan. Waar zij optreden staan gillende meisjes in de rij met de hoop om een glimp van hun idolen op te kunnen vangen en als het kan met ze op de foto te gaan.

Cd presentatie Rinus Ponsen geheel uitverkocht
01-10-2013 15:13:00

Op vrijdag 4 oktober 2013 presenteert Rinus Ponsen z'n nieuwe single "Al jouw woorden" bij Café Bet Kolen, Broekhovenseweg 111 in Tilburg. Rinus heeft het nummer zelf geschreven en is opgenomen in de studio van Hans Aalbers. De single verschijnt op het label van Berk Music. Tijdens de presentatie die al geheel is uitverkocht zijn er gastoptredens van Django Wagner, Willem Barth, Rein Mercha, Jaman, John de Bever, John West, Patrick Dano, Stefan, Sander Kwarten, Franky Falcon, Jordi Falcon, Mark Rijs en Frank Smeekens. Rinus is allang geen onbekende in de artiestenwereld. Op dit moment zit hij bijna 25 jaar in het vak. Hij begon zijn carrière in 1982 met de populaire band ‘Magic’.

Vierde single voor Wimmie Bouma een feit
01-10-2013 14:43:00

Na de successen van de singles "Kleine Rosa", "Als jij het niet meer weet" en de tophit "De ring die jij draagt", volgt nu de 4e single Zing en leef zonder zorgen! afkomstig van het succesvolle album "De ring die jij draagt'. Het is een vrolijk uptempo nummer, anders dan de vorige singles van Wimmie Bouma, hij laat hiermee zien, dat ook dit weer een echt Wimmie nummer is en wordt goed opgepakt bij de optredens van Wimmie. Met als tweede nummer een heuse remix van zijn grootste hit, De ring die jij draagt, een Italo Remix door AKIRA.

Wladimir Geels wordt nieuwe bassist Rowwen Hèze
01-10-2013 13:00:00

Wladimir Geels wordt de nieuwe bassist van de Limburgse band Rowwen Hèze. De 43-jarige bassist uit Sittard betiteld zijn nieuwe muzikale uitdaging met een knipoog als een “gigantisch goed gevoel met een zachte G”. Zijn wieg stond immers in Eindhoven. Geels kent na zijn opleiding aan het conservatorium van Rotterdam een brede muzikale loopbaan.

Zusjes Maywood hebben weer ruzie
01-10-2013 12:01:00

Gerard Joling bracht in augustus de zusjes Maywood na achttien jaar weer bij elkaar voor zijn 'Lekker'-concerten. Nu hebben de zussen weer ruzie met elkaar. "Als dit zo doorgaat, trek ik zelf de stekker uit hun optreden." Voornamelijk Alice lijkt moeilijk te doen, vertelt een productiemedewerker van Gerard aan De Telegraaf. "Alice stelt allerlei eisen terwijl het niet eens haar show is.

Jan Smit komt met akoestische versie van 'Leeg Om Je Heen'
01-10-2013 11:49:00

Vrijdag 4 oktober a.s. verschijnt de nieuwe single van Jan Smit, een prachtige, akoestische versie van het nummer Leeg om Je Heen. Het is één van de juweeltjes die terug te vinden zal zijn op de cd/dvd Unplugged – de Rockfield Sessies, dat vrijdag 25 oktober a.s. wordt uitgebracht.Het nieuwe album is kort voor de zomer opgenomen in de beroemde Rockfield Studios in Wales. De idyllische studio heeft in de loop der tijd grote namen op bezoek gehad als Coldplay, Queen, Oasis, Simple Minds, Manic Street Preachers en Black Sabbath.

Nieuwe single Kevin Paré: 'Dichterbij'
01-10-2013 03:51:00

De single ‘Dichterbij’ van Kevin Paré is afgelopen maandag (30 september) in release gegaan.‘Dichterbij’ is de opvolger van het nummer ‘We Gaan Ervoor’ en mag met recht een pakkende popsong genoemd worden. Voor de single werkte Kevin samen met zijn vaste producer Niels Lingbeek. Behalve de Radio Edit bevat de single ‘Dichterbij’ een opvallende bonusversie, waarvoor Kevin een samenwerking is aangegaan met raptalent Primetech. Tegelijk met de single-release is ook de videoclip gelanceerd.

Tweede Tinadag een fantastische happening voor honderden Tinameisjes
30-09-2013 20:20:00

Honderden meiden uitgedost in roze hebben ook de Tweede Tinadag op zondag 29 september als een grote happening ervaren. Zij genoten met volle teugen van tal van optredens. Het spits werd afgebeten door de spontane zangeres Savanna. Nick en Simon waren alweer voor de vijfde keer present en zij wonden de Tinameisjes vrijwel onmiddellijk om hun vinger. Hetzelfde gelde eigenlijk voor het even zo populaire duo Tim en Monique.

Johan Heeren kijkt terug op geslaagde singlepresentatie
30-09-2013 19:32:00

Johan Heeren presenteerde afgelopen zondag z'n nieuwe single "Hey Baby Que Paso" bij "El Corazon" in Roosendaal. Om 14.00 uur stonden de eerste gasten al voor de deur bij de uitgaansgelegenheid. Tegen 15.15 uur kondigde presentatrice Cindy Aarts het eerste gastoptreden aan van Bloed, Zweet en Tranen deelnemer Rudy de Wit. Hierna kwam Manfred Jongenelis op het podium die de tent op de kop zette met z'n accordeon. Ook Jolanda Zoomer die tegenwoordig in het Twentse dorp Weerselo woont stond garant voor een geweldig optreden.

Nieuwe single voor Gabry
30-09-2013 19:00:00

"Wie weet" is de titel van de nieuwe single van Gabry. Qua genre is het de opvolger van "Die ene nacht" waarmee ze een aantal weken in de Nederlandstalige Top 30 heeft gestaan."Wie weet" is oorspronkelijk een Duitstalig nummer en daar heeft P. van der Veen een nieuw arrangement van gemaakt met uiteraard een Nederlandstalige tekst. Binnenkort gaat ze met Robert Vegt op pad om de clip op te nemen die waarschijnlijk aankomend weekend al te zien zal zijn bij diverse tv stations.  In het dagelijks leven is Gabry moeder van de bijna 5 maanden oude Jesse.

Gerry Holland heeft genoeg reden om blij te zijn
30-09-2013 16:00:00

Gerry Holland heeft reden genoeg om trots te zijn. Hij staat met twee nummers in de Feest Top 20. Zijn single “Ik voel me prima” is de langst genoteerde plaat, die al 14 weken in deze lijst is te vinden en gestegen is van 18 naar nummer 15. Zijn nieuwe single “Geen cent te makken” is binnengekomen op nummer 19. De zanger liet het goede nieuws aan zijn fans weten op Twitter: “Te gek! “Ik voel me prima is gestegen. En ik kom nieuw binnen met “Geen cent te makken”in de Feest Top 20”.

LEKKER concert Gerard Joling op zaterdag 12 oktober uitverkocht!
30-09-2013 12:06:00

Het LEKKER concert van Gerard Joling op zaterdag 12 oktober in de Ziggo Dome Amsterdam is helemaal uitverkocht. De zanger is verheugd. ‘De kaartverkoop voor de show van vrijdag 11 oktober gaat ook enorm goed. Daarvoor zijn nog enkele kaarten te koop. Wie dus nog naar mijn LEKKER concert wil, moet haast maken.’ Gerard Joling kan niet wachten om straks twee avonden voor een vol Ziggo Dome op te treden. Het wordt, volgens hem, een fantastisch concert met alles erop en eraan.

B-Brave geeft eerste concert in Hoofddorp
30-09-2013 11:58:00

De Boyband B- Brave gaat op vrijdag 1 november haar eerste concert geven in de Duycker aan het Raadhuisplein 5 te Hoofddorp. De Boys, die bekend werden door hun deelname aan het populaire RTL 4 programma X- Factor hebben er zin in. “Het wordt ons eerste eigen concert en we leven daar erg naartoe.

Koos Alberts reikt single Dirk Meeldijk uit
30-09-2013 03:40:00

Koos Alberts zal op donderdag 3 oktober het nieuwe album van de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk “Het beste van Dirk Meeldijk”uitreiken. Dit gebeurt in de grote zaal van Hotel Flora, aan de Hoofdstraat 55 te Hillegom, waar Platenmaatschappij Berk Music  deze albumpresentatie organiseert. Berk Music heeft speciaal gekozen voor een release in zijn eigen dorp om de Hillegomse fans de kans te geven als eerste een album van de zanger te bemachtigen.

Martien Buijks lanceert ’Nooit wil ik van jou vandaan'
29-09-2013 19:03:00

Na zijn debuutsingle "Achter het roer" verschijnt er op 29 september een nieuwe single van Martien Buijks.'Met deze nieuwe up tempo single getiteld :''Nooit wil ik van jou vandaan " laat Martien zichzelf van een hele andere kant zien en horen. De nieuwe cd single is ditmaal geschreven , en geproduceerd in de studio van Jurgen Kuppens te Rijen. Op veler verzoek is zijn debuutsingle ''Achter het roer'' nogmaals geplaatst op de nieuwe single. De videoclip zal worden opgenomen door Clipstudio.nl en binnenkort verschijnen op de landelijke tv zenders.

Marianne Weber komt naar het Sterren Gala Feest 2013 in Ter Aar
29-09-2013 13:40:00

Marco de Hollander is weer helemaal in zijn nopjes. De editie van het Sterren Gala Feest 2013 zal worden afgesloten met een optreden van de Koningin van het Nederlands Levenslied. Op 26 oktober staat het feest geprogrammeerd en Marianne Weber zal aanwezig zijn. De Hollander vertelt “Zelf ben ik enorme fan van Marianne Weber ze is de grootste Nederlandstalige zangeres van ons land, en als je haar mag presenteren aan je fans is dit een fantastisch gevoel. Maar ook Stef Ekkel van de hit “En we hebben een Woonboot” komt.

MON AMOUR naar Westerhaar
29-09-2013 11:24:00

Artiestenbureau Twenterand heeft de smaak te pakken. Na het succesvolle concert van Dana Winner op 21 september jl. kijkt Ron Knol al uit naar zaterdag 5 april 2014. Dan komt namelijk MON AMOUR naar Kulturhus De Klaampe. Nadat BZN in 2007 de stekker eruit trok bleek dat drummer Jack Veerman nog niet klaar om te stoppen. Solo verdergaan was voor een drummer wat moeilijker dan voor een zanger of zangeres en daarom ontstond het idee om een BZN tribute band op te richten. Deze groep rasmuzikanten, allen met hun eigen muzikale geschiedenis, gingen samen het avontuur aan. Ondertussen hebben ze al een aantal hits op naam staan en verschenen er al een paar albums in de lijn van BZN, met steeds meer een eigentijdse MON AMOUR sound.

Jeronimo start met talkshow op YouTube
29-09-2013 10:46:00

Jeronimo gaat deze week nog starten met een uniek en nieuw concept namelijk een talkshow. Deze wordt uitgezonden op YouTube en gaat heten “Teen Bizz”.  Volgens de jonge zanger gaat het een talkshow worden voor de jeugd. “We willen met deze show de jeugd bereiken. Er is weinig voor de jeugd op dit gebied en daarom hebben we besloten dit speciaal voor deze doelgroep te gaan doen. We zijn van plan het iedere week uit te gaan zenden en gasten uit te nodigen.

Gillende meiden voor Mainstreet tijdens eerste Tinadag
28-09-2013 20:14:00

Het absolute hoogtepunt tijdens de eerste Tinadag in Attractiepark Duinrell was ongetwijfeld het optreden van de populaire Boyband Mainstreet. De ongeveer 10.000 in het roze uitgedoste meisjes gingen helemaal uit hun dak bij het optreden van deze Boyband. Het Thema van de XL Tinadag was deze keer “Tropisch roze” en alle bezoekers hadden daar gehoor aan gegeven. De crème de la crème uit de Nederlandse artiestenwereld voor de jeugd stond op het podium.

Tweede Familie Preuts diner show in Raamsdonkveer
28-09-2013 14:44:00

De eerste show op 1 november was binnen een week uitverkocht! Momenteel zijn er kaarten verkrijgbaar m.b.t. de 2e ‘Familie-Diner-Show’, op zaterdag 2 november in Restaurant Triangel te Raamsdonksveer. Een hilarische avond met deze knotsgekke familie, en uiteraard heerlijk eten en drinken! Laat U verrassen door de kookkunsten van Mien Preuts, trotse moeder van zoon Bertje en dochter Roosje.

The Sweet en Toontje Lager als prettige verrassing van het HuneFestival
28-09-2013 12:04:00

Het aftellen is zo langzamerhand begonnen voor het Hunefestival van vrijdag 11 oktober in Ruinerwold. Opvallende namen zijn, naast DI-RECT, Miss Montreal en DJ Paul Elstak, die van Toontje Lager en The Sweet. Het zijn twee bands die de veertigers en vijftigers zich nog goed zullen herinneren. The Sweet is een echte jaren zestig- zeventigband die vele hits scoorde.

Arno Verduyn maakt Remix van 'Leef jij maar Raak'
28-09-2013 11:51:00

Al op jonge leeftijd was Arno Verduyn bezig met muziek. Daar zijn ooms in een cover band speelde werd Arno al op jonge leeftijd vertrouwd met de nummers van Tom Jones, Elvis Presley en Andre Hazes. Alle nummers zong Arno uit volle borst mee, echter duurde het toch een aantal jaren voordat Arno ook daadwerkelijk de microfoon ter hand nam.  Zijn eerste podium ervaring deed hij op bij diverse talentenjachten en de bruiloft van zijn broer, dit deed Arno besluiten eens de studio in te duiken om een eigen single op te nemen.

Nieuwe single voor Dennie Christian
28-09-2013 11:40:00

"Fenomeen" is de titel van de nieuwe single van Dennie Christian. Met deze single is de aftrap gegeven voor het jubileumjaar (40 jaar) van Dennie. Met de verkoop van inmiddels 15 miljoen geluidsdragers is Dennie toch wel een van de populairste artiesten in ons land. In het voorjaar van 2014 zal een album verschijnen ter gelegenheid van dit jubileum. Dit album zal worden opgenomen bij Manfred Jongenelis is Etten-Leur en er komt allemaal nieuw materiaal op te staan. "Het wordt absoluut geen verzamelaar met oude hits.

Vlotte meestamper voor Pascal
28-09-2013 11:12:00

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat de uit het Friese Wolvega afkomstige zanger Pascal zich meldde met een single. Na enkele singles zoals 'Als ik maar héél even', 'Wees Vrij', 'Het is je Glimlach' en 'Een Wereld van Vrede', is het nu tijd voor een vlotte meestamper die, 't Is weer Fiësta in de Stad!' heet. Spaanse klanken en rode wijn zorgen er voor dat de herinnering aan deze prachtige en zeer warme zomer overeind blijft staan.

Joly West op 53 jarige leeftijd overleden
27-09-2013 18:46:00

Op donderdag 26 september is Joly van het bekende zangduo Terry & Joly West op 53 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Ze laat haar man Theo ( Terry) en drie kinderen achter. Vele hits hadden ze op naam staan waaronder: "Een vrouw uit miljoenen", "Ik heb je lief", "Als een Engel" en ja, "De tijd is bijna op". Met dat laatste lied sla je de spijker nu echt wel op zijn kop. Het noodlot kwam in april 2013 op hun pad. Ze kreeg van de artsen te horen dat ze niets meer voor haar kon doen.

Heeft Duo Knotsgek de Apres Ski Hit 2013/2014 in handen ????
27-09-2013 15:53:00

Fabian Somers en Gerbrand vormen al heel wat jaren het Duo Knotgek, wat zeker regionale bekendheid heeft gekregen met hun geweldige singles zoals: “Feest Feest Feest”, “Sluit maar bij ons aan”, “Blaas maar op mijn fluitje”, “We zeggen bijna en…” en wat tevens de B-track van hun geweldige nieuwe single zal worden “Hedde gij misschien ADHD” waarmee ze ook landelijk goed gescoord hebben. Dat Duo Knotsgek nu voor de landelijke bekendheid gaat is dan ook niet gek, ze worden tegenwoordig door heel Nederland geboekt bijv.: Oktoberfeesten, Feesttenten maar ook in de gezellige kroegjes.Hun motto is dan ook “ Lekker Knotsgek mee Feesten” en dat bewijzen ze ook. Met de aankomende single “Die Alpenknotsen” die nu al getipt wordt als DE Après-ski hit van 2013/2014 zullen de mannen van Knotsgek wederom goed scoren in Nederland.

Henk Wijngaard en Dave Davis lanceren duet
27-09-2013 15:47:00

De Belgische zanger Dave Davis en onze eigen Henk Wijngaard komen elkaar regelmatig tegen op het podium en besloten in mei 2013 samen een duet op te nemen. Het resultaat is het door Henk geschreven nummer "Met z'n gitaar", met de herkenbare Wijngaard sound. Het geheel is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur. Aanstaande maandag zal de clip worden opgenomen in Emmen en waarschijnlijk binnen een week al te zien bij TV Oranje.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: