RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Peter La Haye is bezig met een album
30-08-2013 20:28:00

Peter La Haye heeft dit jaar de gevoelige single “Ik mis je”uitgebracht met een bijbehorende viedoclip, maar dat is nog niet alles. De zanger is druk bezig met het produceren van een nieuw album, die begin volgend jaar uit zal komen. Dit gaat een Nederlandstalig album worden met een eigen sound en steil. “Er gaat een beetje soul en motown in voorkomen, maar ook een tikje spaans en gipsy. De muziek wordt ambachtelijk geproduceerd met live muzikanten.

Nederland Muziekland terug van weggeweest
30-08-2013 20:14:00

Na een kleine twintig jaar stilte, keert Nederland Muziekland terug op televisie. Op 7 & 14 september is het verslag te zien van het succesvolle Nederland Muziekland Hitfestival dat op 22 juni in Oosterhout plaats vond. Afgelopen dinsdag 27 augustus begonnen de reguliere televisie opnames voor SBS6! Op deze dag vond de eerste opnamedag plaats in Ede met o.a. Gerard Joling, Gordon, Rene Froger, Glennis Grace, K3, Jannes, Frans Duijts en vele anderen.

Wannebiezz concert is uitverkocht!
30-08-2013 16:51:00

De Wannebiezz spelen morgen op een uitverkocht Zomerterras terrein in Vlaardingen hun première van het grote concept B!K D!EL. Dit jaar staan Rocco, Arie en Gilles voor de 4e keer op dat Vlaardingse festival. Elk jaar was een grotere tent nodig om de bezoekers te laten plaatsnemen in ‘Bar Gezellig’, daarom dit jaar (op verzoek van de organisatie) op het grote podium!

DRUKWERK² lanceert album 'Tegen beter weten in'
30-08-2013 16:41:00

DRUKWERK², de populaire band uit de jaren 80, is terug met een album vol grote hits en persoonlijke favorieten. ‘Tegen Beter Weten In’ komt vandaag uit. “Pap, heb jij eigenlijk nog partituren van DRUKWERK uit de jaren 80?” Met deze vraag van Bram Slinger brak in de winter van 2012, 30 jaar na dato, een nieuw hoofdstuk aan voor DRUKWERK². Want wat begon met de bedoeling dat Bram met zijn vrienden voor een gelegenheidsoptreden ‘voor de gein’ een aantal DRUKWERK-stukken zou spelen, eindigde in de opnamestudio.

Nieuwe single voor Danny Zuijderwijk
30-08-2013 16:12:00

Na de release van zijn debuut album “Volg Je Hart”, brak er voor Danny Zuijderwijk een turbulente tijd aan. Eerst was er een uitverkochte CD presentatie en natuurlijk de nodige aandacht door radio en tv. Het zonnige album dat bol staat van mediterrane, Spaanse en gipsy klanken, werd speciaal op maat gemaakt voor Danny. De nummers werden geschreven door Rowin Schumm, Tjaart Venema en Ricardo Schuengel. Samen met hen en diverse muzikanten, waaronder Manfred Jongenelis, hebben zij een album gemaakt wat het heel goed doet bij zijn aanhang.

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon
30-08-2013 15:08:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 2 september is dat ‘Doe Nou Niet’, de nieuwe single van Frans Bauer. De nog altijd immens populaire volkszanger bracht het nummer afgelopen woensdag voor het eerste ten gehore tijdens de RADIONL & TV Oranje Zomertoer in Groningen. Het vrolijke deuntje met een Mexicaanse sound ging er bij het massaal toegestroomde publiek op de Vismarkt meteen in als koek. Frans voelde zich naar eigen zeggen zelfs teruggeworpen in de tijd van ‘Heb Je Even Voor Mij’.

L.O.S. gaat Sinterklaasshow doen met Dilara Horuz en Tara Hetharia
29-08-2013 21:27:00

Het is nog maar kort dat Nederland er een nieuw Duo bij heeft L.O.S., bestaande uit Rommy Krommert en Ghino Girbaran, beter bekend door het tv programma Checkpoint. L.O.S. kwam met de verrassende single “This is it”, dat het tweetal optredens opleverde in het hele land. Samen met een aantal professionele dansers, die hun act compleet maken, stelen zij de show.  L.O.S. heeft echter nog meer verrassingen in petto. Dit keer betreft het een verrassing voor met name de kinderen, want zij gaan nog dit jaar het land door met een Sinterklaasshow.

Guimar gaat naar het conservatorium
29-08-2013 21:17:00

Guimar verraste deze zomer met de Zomerse single Hé meissie (een lekker ding) dat afkomstig is van zijn album Hé Meissie, die in maart dit jaar is uitgekomen. Guimar zingt al vanaf zijn tiende jaar en bracht in 2010 zijn debuutsingle uit “Alles duurt maar even”. De jonge zanger heeft al in het voorprogramma gestaan van Frans Bauer en Jan Keizer en Annie Schilder. Sinds mei 2007 zingt hij in de studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Nieuwe single voor Mike van Dijk
29-08-2013 21:04:00

Zanger Mike van Dijk uit Oldenzaal is allang geen onbekende meer in de muziek business. Zijn meest recente singles; ‘De zin van het leven’ (april 2010) en ‘Ga jij maar lekker naar die ander’ (maart 2012) zijn- en worden landelijk nog steeds heel veel gevraagd en gedraaid. Inmiddels heeft deze in 1975 in Boeskoolstad Oldenzaal geboren zanger, al drie albums op zijn palmares staan. “Liedjes met gevoel, zijn helemaal op mijn lijf geschreven”, aldus Mike van Dijk die tegenwoordig in Enschede woont.

Paul Turner komt met nieuwe show Revolution
29-08-2013 20:55:00

Paul Turner de grote verrassing, tijdens The Voice of Holland, is vanaf nu officieel begonnen met zijn nieuwe show 'REVOLUTION', waarin hij zijn twee grote passies overbrengt muziek en party. Zoals de zanger zelf zegt is hij gearriveerd op “Planet Paul” en is klaar voor zijn nieuwste avontuur. “Ik wil muziek en een grote party brengen naar alle sterren op deze planet, samen met mijn fans”, aldus de zanger, die vanaf heden exclusief te boeken is bij Jan Visartiesten en evenementen.

‘Ik heb mijn hart aan jou verloren’ titel allernieuwste single van Johan Heuser
29-08-2013 20:08:00

Het is alweer bijna vijftien jaar geleden dat de in 1977 in Gelder-malsen geboren volkszanger Johan Heuser, zijn debuutsingle ‘Waar Ik Ga En Sta’ uitbracht. Johan verwierf vanaf 2002 al landelijke bekendheid door zijn samenwerking met Corry Konings wat o.a. resulteerde in de hitsingles; de ‘Hup hop song’, ‘De Zon en ‘Een Zomer Met Jou’. Een droom kwam uit destijds voor de sympathieke zanger. In de kleine vijftien jaar dat Johan op de podia door heel ons land is te vinden heeft hij al vele singles en albums op zijn naam staan.

Voor Marco de Hollander zijn de wonderen de wereld nog niet uit
29-08-2013 19:55:00

Marco de Hollander stond met zijn vorige single “Gooi nog een keer de glazen vol” in alle gerenommeerde hitlijsten van Nederland. Deze feesthit wordt in het land nog steeds veelvuldig gedraaid en is tevens met regelmaat te horen op radio en televisie. Met de vandaag uitkomende nieuwe single “Er is een wonder geschied”  hoopt Marco dit minimaal te evenaren. Een gezellige ‘Marco de Hollander’ plaat met een zeer aanstekelijke melodie. Ronald Moonen van Studio Difference uit Weert is verantwoordelijk voor de productie en het originele arrangement.

Gordon verzorgt gastoptreden bij LEKKER-concerten van Gerard Joling
28-08-2013 19:54:00

Gerard Joling is hard op weg met zijn LEKKER-concerten het publiek een absolute topavond te bezorgen. Na eerder de zusjes Maywood na 18 jaar te herenigen op zijn podium, trakteert Gerard het publiek nu op een optreden van niemand minder dan Gordon. De heren zijn momenteel druk bezig met hun nieuwe programma ‘Geer &Goor: Effe geen cent te makken’ en nu zullen ze dus ook weer samen op het podium te zien zijn! De LEKKER-concerten vinden plaats op 11 en 12 oktober 2013 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Live concert Bob Offenberg in Schiedam
28-08-2013 18:40:00

Bob Offenberg kwam een maand geleden met zijn nieuwe single “Amor Amor” geschreven door Frans Bauer en Laurens van Wessel en met deze single gaat het prima in het land, net als de single daarvoor “In Parijs”. De jonge zanger heeft het druk met optredens en heeft ook een eigen live concert gepland en wel op zaterdag 9 november in Schiedam. Tijdens dit live concert zijn er gastoptredens van onder andere Django Wagner, Rein Mercha en Belle Perez en dat is toch wel iets om trots op te zijn. Dat is Bob dan ook.

The Opposites, Jandino Asporaat, John Ewbank en Edwin Evers te gast bij concert Glennis Grace
28-08-2013 18:34:00

De gastartiesten van het concert van Glennis Grace zijn bekend. The Opposites, Edwin Evers en Jandino Asporaat zullen de zangeres op 14 september supporten tijdens haar concert. Een mooie rol is weggelegd voor componist en tekstschrijver John Ewbank. "Het belooft echt waanzinnig te worden, maar wat het precies is houden we nog even geheim", aldus de zangeres. De gastartiesten maakte de zangeres vanavond zelf bekend aan de desk van Shownieuws. "Het is een rijtje om trots op te zijn!", aldus een enthousiaste Glennis. Twan en Willem van The Opposites zijn goede vrienden van de zangeres en ze vindt het daarom 'te gek' dat beiden heren tijd vrij gemaakt hebben om aanwezig te zijn tijdens het concert.

'Born again bad' ....nieuwe single van Damon
28-08-2013 18:29:00

Damon heeft als piano entertainer en singer/songwriter over de wereld gezworven. Hij heeft in verschillende bars en podia gespeeld in Nederland(Crazy Piano's, Paradiso, Panama), Noorwegen(Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bodo, Kristiansand), Zweden, Duitsland, Zwitserland, Caribische eilanden(Virgin Islands, Curacao, Aruba, St Maarten), Los Angeles en New York. Hij brengt in november zijn album No man's land uit, wat 't verhaal vertelt van zijn muzikale nomaden bestaan.

Michel Wolsink terug naar het Nederlandstalig
28-08-2013 18:16:00

Wellicht doet de titel anders vermoeden maar met ‘Bella d’Amor’ keert de uit het Gelderse Braamt afkomstige Michel Wolsink, terug naar het Nederlandstalig. En dit na zijn grootse en zeer succesvolle avontuur met het verrassend sterke Duitstalige album; ‘Windstärke 10’ waarvoor ook op dit moment nog volop media aandacht is in zowel binnen- als buitenland! Het is maar voor weinig artiesten weggelegd; een platencontract tekenen bij een Oostenrijks platenlabel. Michel Wolsink tekende namelijk een contract voor drie jaar bij Tyrolis Music.

Suzie presenteert nieuwe single in Oud-Gastel
28-08-2013 18:08:00

Op 5 oktober 2013 presenteert Suzie haar nieuwe single bij 't Hart van Gastel, Markt 8 te Oud-Gastel. Het geheel is deze keer opgenomen door Manfred Productions en wordt uitgebracht onder het label van DME-Bookings. "Het is een mooie Engelstalige cover, die al eerder, lang geleden in de hitlijsten heeft gestaan. Alleen hebben wij het in een leuk, modern maar vooral verrassend nieuw jasje gestoken", aldus Suzie.

Jeronimo komt met nieuwe single
28-08-2013 17:10:00

Op YouTube is het nummer veelvuldig te vinden “You’re gonna miss me when i’m gone” (cup song). Het nummer staat zelfs in de Amerikaanse top 10. Voor zanger Jeronimo heeft dit nummer voor voldoende inspiratie gezorgd om deze ook uit te brengen in een Jeronimo jasje. Het nummer zal binnenkort uitkomen. Verder is Jeronimo bezig met een album en zelf aan het schrijven geslagen. “Ik heb al enkele nummers klaar, zowel Engelstalig als Nederlandstalig en het is de bedoeling dat het album in 2014 uit gaat komen”.

'Er is een ster…' nieuwe single van Dorette
28-08-2013 16:55:00

Een veelzijdige zangeres die de afgelopen jaren met veel optredens al bekendheid heeft weten op te bouwen en nu via Dukarec en Rene Karst de sprong naar het grote podium wil maken. Al op jonge leeftijd wist Dorette wat ze wilde gaan doen.: ‘mensen vermaken!’ Op de lagere school houdt ze spreekbeurten over zingen die 's morgens beginnen en na de middagpauze weer verder gaan. Wanneer ze 9 jaar is vraagt een schoolmeester of zij zich wil opgeven voor het VARA  kindersongfestival.

Prak!! komt weer met een nieuwe videoclip
28-08-2013 16:50:00

Prak!! komt weer met een nieuwe videoclip. Deze keer samen met Imca Marina & Johan Vlemmix. De titel van dit nieuwe nummer is "Geestjes" In deze clip, die opgenomen is in het spookhuis van Johan Vlemmix, spelen Imca Marina en Johan Vlemmix de hoofdrol. De leuke bijrollen worden gespeeld door niemand minder dan Jaap Amesz (terror Jaap), Andre Pronk en zelfs Peter Jan Rens. Een unieke samenstelling dus in een bijzondere clip.

Re-Play lanceert nieuwe single en videoclip
28-08-2013 16:37:00

De Nederlandse R&B formatie Re-Play heeft hun nieuwe single ‘I want your ooh’ uitgebracht. Het nummer is voorzien van een videoclip waar TV persoonlijkheid Laura Ponticorvo in te zien is. Alwin Burke schreef het nummer dat een lekker zomers karakter heeft. Daarom is als locatie voor de clipopname ook gekozen voor het strand van Bloemendaal. De clip is geschoten bij Beachclub Vroeger, die al meerdere jaren op rij is uitgeroepen tot beste Beachclub van Nederland. Zoals gezegd is een speciale rol in de clip weggelegd voor Laura Ponticorvo.

Single Carina laat niet lang op zich wachten
28-08-2013 06:25:00

Carina Lemoine heeft ook meegedaan met Bloed, Zweet en Tranen. Voor haar was dit toch wel heel bijzondere avontuur echter snel afgelopen. Ze heeft het samen met twaalf kandidaten geschopt tot de eliminatierondes en dat van de 4000 kandidaten. Carina is daar maar wat trots op. Ze zong dokter Bernard en Amsterdam Amsterdam. Volgens de zangeres waren dat gewoon verkeerde liedjes, waardoor ze niet tot haar recht kon komen. Ze vond het dan ook maar wat jammer dat ze eruit lag. Carina zingt al vanaf haar achtste jaar.

Anno Britting is bezig met nieuwe single
27-08-2013 21:36:00

Anno Britting is bezig met een nieuwe single. Volgens de zanger gaat het een lekker vlot Nederlandstalig nummer worden, zoals de fans van hem gewend zijn. Veel kan hij er nog niet over zeggen, want het plan staat nog in de kinderschoenen, maar de zanger is er wel heel enthousiast over. “Ik werk samen met Bram Koning en Manfred Jongenelis, die het studiowerk doet. De single wordt uitgebracht door Ton Peters van NRGY Music, waar ik heel trots op ben”. Anno gaat niet alleen een single opnemen, maar ook aan de slag voor een heel album. “Dit album komt uit in 2014 en dat gaat echt heel gaaf worden”.

Het piratenhart van Disco Henkie klopt nog steeds
27-08-2013 18:32:00

Disco Henkie heet eigenlijk Henk den Brave, piraat in hart en nieren. In de jaren 80 had hij een radiostation waar menig artiest met zijn plaatjes terecht kon en airplay kreeg. Jarenlang heeft Henk den Brave zich sterk gemaakt voor het Nederlandse lied, samen met zijn vrouw Hilda. Hij draaide vele platen en later organiseerde hij menig feestavond om de artiesten een podium te geven. Succesvol was deze formule totdat de boetes voor het illegaal plaatjes draaien te hoog werden. Henk liet zijn droom niet varen en begon met een lokale omroep onder de naam: Lokale Omroep Ter Aar (L.O.T.), later kreeg het de naam RTV Hollands Midden.

Ruud Barell zeer tevreden over Edwin van Hoevelaak
27-08-2013 18:08:00

Net als veel Nederlandse artiesten momenteel doen, wil Ruud Barell zich gaan richten op het uitbrengen van singles. Dit om naamsbekendheid te maken. “Je kan wel meteen een album uitbrengen, maar het is beter om een aantal singles achter elkaar uit te brengen. Dan kennen ze mensen op een gegeven moment je naam”. Onlangs heeft Ruud  “Dansen met zijn twee” uitgebracht en volgens de zanger doet dit nummer het goed in het land. “Mijn fans zijn erg enthousiast en het nummer wordt goed gedraaid.

Zanger Quido wil zich onderscheiden
27-08-2013 14:33:00

Quido kijkt met veel plezier terug op zijn deelname aan Bloed, zweet en tranen. “Er deden 4000 mensen aan mee en ik ben toch bij de laatste 100 geëindigd. Dat is toch wel iets om trots op te zijn. Ik was op televisie en een heleboel mensen hebben me gezien”. Quido deed auditie met een nummer van Quincy “Verlangen”, terwijl deze zanger net een plek had veroverd op de hotseat met het nummer “Zij gelooft in mij”van André Hazes.

Frans Duijts krijgt eigen radioprogramma bij Sterren.nl
27-08-2013 14:14:00

Vanaf zondag 1 september is Frans Duijts een van de vaste presentatoren bij Sterren.nl. Elke zondagmiddag presenteert hij zijn eigen programma van 14.00 tot 16.00 uur met daarin de beste hits van Nederlandse bodem. “Het spreekt voor zich dat ik het Nederlandse lied een warm hart toedraag en Sterren.nl biedt hiervoor een podium. Ik ben vaak te gast in de programma’s en heb ook al een paar presentatieklussen bij Sterren.nl mogen doen.

Debuutalbum Crist Coppens getiteld 'Liefde'
27-08-2013 14:00:00

Het welbekende Rood-Hit-Blauw-label presenteert het debuutalbum ‘Liefde’ van Crist Coppens. Het kon haast niet uitblijven natuurlijk; na het uitbrengen van diverse singles, is nu het 11 tracks tellende eerste album van de uit het Noord-Limburgse  Horst afkomstige zanger Crist Coppens een feit. (de CD wordt 30 augustus gereleased en is dan verkrijgbaar). Deze op 25 april 1961 in Veldhoven geboren zanger is een echt gezelligheidsdier. Of hij nu Duitstalig, Engelstalig of liedjes van eigen bodem op de bühne ten gehore brengt… het is altijd gezellig!

Eind september nieuwe single van Johan Heeren
27-08-2013 13:22:00

Afgelopen zaterdag vond de clipopname plaats van de nieuwe single "Hey Baby Que Paso" die Johan Heeren op zondag 29 september 2013 zal presenteren bij El Corazon in Roosendaal. Het camerateam van John Huijbregts haalde alles uit de kast en nam met een speciale camera de clip op. Volgens Johan is de kwaliteit hiervan subliem en kan de clip als het ware in een bioscoop op het scherm.

Catharina Hulters lanceert 'Bel me op als je eenzaam bent'
27-08-2013 12:29:00

In de afgelopen maand is met veel enthousiasme de videoclip voor de nieuwe single van de Dordtse zangeres Catharina Hulters opgenomen. Dat gebeurde in café De Sloep. Het nummer van Catharina "Bel me op als je eenzaam bent", is een cover van de Belgische zanger Bobby Prins, die al 40 jaar aan de top staat. Het uptempo nummer viel al meteen op toen de zangeres haar eerste album "Aangenaam" opnam. Het nummer is geproduceerd door Frank Verkooyen in zijn Boom Studio te Breda.

Nieuwe single voor Willeke D’estell en Tony Anderson
27-08-2013 09:35:00

Je wint in 1989 Veronica´s Sterrenjacht van Erik de Zwart, maakt een tv-special voor Veronica in Singapore, treedt op in vele tv en radio programma’s, maakte diverse singles en albums en 24 jaar later nog steeds meedraaiend in de vaderlande showbizz. Willeke D’estell, artiestennaam voor Willeke Fillet, was het afgelopen jaar al twee keer te zien in de door Omroep Max uitgezonden Ronnie Tober Jubileumshow.

Heb jij al gestemd op TV Oranje al 'Beste Digitale Zender'
26-08-2013 16:39:00

Televisiegids Totaal TV organiseert voor het zesde achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Vorig jaar behaalde TV Oranje een zeer eervolle derde plaats en in 2008 en 2011 waren we winnaar! Ook dit jaar kun je helpen om onze zender met muziek van eigen bodem een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden.

Hillegomse Bloed, zweet en tranen meezingparty heel geslaagd
26-08-2013 16:33:00

De Bloed, zweet en tranen meezingparty tijdens de jaarmarkt in Hillegom op donderdag 22 augustus is een groot succes geworden. In de Hoftuin, waar ieder jaar het Smartlappenfestival wordt georganiseerd stonden een aantal Nederlandse artiesten, die er een echt feestje van wisten te maken. Toppers als Ricardo Smit, John Medley, Martha, Quido, Peter La Haye, wisten het sfeertje er echt in te brengen.

Komend weekend weer veel entertainment tijdens de traditionele Havendagen in Delfzijl
26-08-2013 16:16:00

Ieder jaar zijn er in Delfzijl de traditionele Havendagen. Deze staan voor het komen weekend op het programma. Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september is er van alles te beleven in de havenstad. Met de nadruk op alles wat te maken heeft met de werkzaamheden in en rond het water. Op een route van plusminus 4 kilometer ontdekt men veel. Maar niet alleen infotainment ook aan entertainment is gedacht. Zaterdag zijn er optredens van Marco Schouten, Adriaan Drost, Marian Mayloo, Paul Smithuis, John Enter, Marco de Hollander en Die Spatzl.

Wederom twitterconcert Mike & Colin
26-08-2013 16:03:00

Mike en Colin zijn maar wat blij met hun hit “Het is zomer zomer”. De single doet het goed en heeft zelfs op 20 gestaan in de top 100. Ook bij RADIONL en bij TV Oranje scoort de single goed. “We zijn daar echt hartstikke blij mee”, aldus het duo, die eigenlijk spontaan zijn gaan zingen. “Dat was vijf jaar geleden. We waren al goede vrienden en werden op een gegeven moment gevraagd om op een verjaardag te gaan zingen. We gingen samen het podium op en dat is zo gebleven”.

'Jij, jij, jij' van Ricardo Smit komt eind oktober uit
26-08-2013 15:42:00

Ricardo Smit is druk bezig met een nieuwe single. Volgens de zanger had deze eigenlijk deze zomer al uit moeten komen, maar het is door omstandigheden later geworden. “De single komt eind oktober uit en gaat “Jij, jij, jij” heten. Het is een heerlijk zomers nummer met Spaanse klanken. De beste accordeonist van Nederland, Manfred, speelt er in mee. Het gaat echt super worden”. Volgens Ricardo Smit komt er een clip bij, die wordt opgenomen op het strand.

Samantha Steenwijk trouwt met vriendin!
26-08-2013 15:35:00

Op vrijdag 30 augustus a.s. treedt volkszangeres Samantha Steenwijk, finaliste 'Bloed, Zweet & Tranen', in het huwelijksbootje met haar vriendin Daisy.Het officiële gedeelte en het trouwfeest beloven een groot spektakel te worden, aldus Samantha Steenwijk. Ze geeft nog niet al te veel prijs over de dag, maar ze heeft al wel verklapt dat zowel zij als haar vriendin Daisy in een witte trouwjurk zullen verschijnen.

TV Opnames van Zomer Hit Spektakel met Frank & nieuwe Mirella succesvol
26-08-2013 13:17:00

Afgelopen zondag waren voor TV Ellef alweer de laatste opnames voor het TV Programma Zomer Hit Spektakel. De opnames vonden plaats in Beegden (Limburg). Vele top artiesten betraden het podium waaronder Der Spatzl, Henk Damen, Jack Kunkels, Marlane, Amsterdamse Ronald, de nieuwe sensatie van Nederland; De Hollandio's. Jack en Janske brachten voor de camera o.a. hun allernieuwste single 'Jij laat 't zonnetje weer schijnen'. Maar het publiek ging compleet uit zijn dak bij het opkomen Frank en Mirella.

Bloed, zweet en Daantje party weer ongekend succes
26-08-2013 13:03:00

De derde “Bloed, Zweet en Daantje party”van zangeres Daantje op zondag 25 augustus is een ongekend  succes geweest. De partyboot van Rederij Klinkhamer was overvol en het weer was prachtig. Daantje zei er helemaal verlegen van te zijn, hoeveel mensen er waren gekomen. Deze kwamen uit het hele land om dit gebeuren mee te maken. Ook haar dochters Michelle en Daisy, kleindochters Demy Dayane en Seline en de dochter van haar vriend Willem waren van de partij.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop