RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Debuutsingle voor Achterhoekse Sandra Vriese
11-10-2013 11:24:00

Sandra Vriese (23), bekend van tv-programma “Het Wilde Oosten”, is naast haar Achterhoekse nuchterheid ook erg muzikaal. In de serie heeft ze al laten zien dat zingen haar passie is. Voordat Sandra aan de serie begon lag dit nummer “Colours” al op de planken. Het nummer is helemaal door haarzelf geschreven. De vele reacties die binnenstroomden, deed besluiten om met een debuutsingle te komen. Een muzikaal avontuur voor Sandra, waarmee ze de komende tijd volop bezig zal zijn met de promotie van haar single “Colours”.

Achterhoekse Nederpopband brengt alsnog per direct de single ‘Melissa’ digitaal uit
10-10-2013 23:50:00

HIKE, de Achterhoekse Nederpopband brengt alsnog per direct de single ‘Melissa’ digitaal uit, dit om de fans alvast een voorproefje te geven van het aanstaande album. U kunt deze track HIER downloaden. Op 25 oktober daarna zal tijdens HIKERMIS de complete cd aan het publiek worden gepresenteerd dor Coen & Sander (3FM). Het eerste Nederlandstalige album getiteld 'Vijftien!'  komt uit onder  het alom bekende Rood-Hit-Blauw label Kaartverkoop en info over HIKERMIS via: www.hike.nl  www.facebook.com/hikeband / en in alle Primera vestigingen van ons land.

Voor Danny van der Kracht schijnt deze herfst de zon!
10-10-2013 23:22:00

De Gelderse feestartiest Danny van der Kracht bracht deze week zijn nieuwe single ‘Achter de wolken…’ uit. Net als Danny’s voorgaande liedjes hoopt hij dat dit lied ook weer een plaatsje in de landelijke hitlijsten weet te halen. Overigens heeft Danny niet zomaar voor dit van origine Belgische lied gekozen. Hij verklapt: “Volgens mij is het een nummer dat uitstekend in deze tijd van het jaar past? Immers, het is herfst en – al geloof je het niet – achter die grijze herfstwolken schijnt toch echt altijd de zon! Daarbij doet het lied de crisis ook een beetje vergeten, althans dat hoop ik!

Matthijs Koning heeft weer een nieuwe single
10-10-2013 23:18:00

“Mooie nacht” is de nieuwe najaarssingle van Matthijs Koning, de winnaar van de Sterren.nl Awards 2013 “Beste nieuwkomer”. Zoals we gewend zijn is de authentieke sound van Matthijs Koning ook in dit nummer herkenbaar gebleven. Ditmaal is het geen cover, de tekst is geschreven door zijn broer Koen Koning en de muziek door producer Edwin van Hoevelaak. Er zal binnenkort een videoclip verschijnen. Meer info: www.matthijskoning.nl 

 

Rebecca is terug.....en hoe
10-10-2013 16:38:00

In 2008 deed Rebecca mee aan Popstars, waar ze iedereen verbaasde door, met haar niet doorsnee figuur en een lichaamsgewicht van 150 kg, de 7e plaats te behalen. In december van datzelfde jaar stond ze in en vol Ahoy met de andere finalisten van Popstars in de Stout en Nieuw show van Gerard Joling. In 2009 werd ze ambassadrice van de stichting Stop Loverboys Nu!, waar ze ook het nummer 'Recognise me' voor heeft opgenomen. In 2011 is Rebecca teruggetreden uit de muziekwereld om hard aan haar gezondheid te gaan werken.

'Breathless'....titel nieuwste album van Amber Jo Ann
10-10-2013 15:22:00

Afgelopen weekend presenteerde Amber Jo Ann haar nieuwe single ‘My Journey’ en haar nieuwe album ‘Breathless’. Slechts 18 jaar oud is Amber Jo Ann een veelbesproken zangeres op het gebied van new age country. Een aantal zaken maken haar veelbesproken en bijzonder. Bijvoorbeeld het feit dat zij zeer slechthorend is. Dit beperkt haar echter totaal niet in het maken van haar muziek of tijdens optredens. Over de hele wereld is er aandacht voor haar muziek en ze heeft dan ook al een aantal keren buiten onze landsgrenzen opgetreden.

Only Seven Left opent Muzikantendag in Hilversum
10-10-2013 13:32:00

Op zaterdag 26 oktober opent Only Seven Left De Muzikantendag in Hilversum. De band is artistiek en zakelijk een inspiratie voor veel opkomende muzikanten en heeft zijn roots in de mediastad. Andere bevestigde sprekers zijn onder anderen Joep Pelt, Farid Benmbarek (Top Notch), Tijs van Liemt (3FM/Serious Radio) en Casper Starreveld (Kensington). Juan van Emmerloot, drummer van onder anderen Steve Lukather, Walter Trout en Pat Travers, geeft een clinic over het opnemen van drums. De Muzikantendag on Tour vindt plaats in De Vorstin.

Tina van Beeck presenteert nieuwe single tijdens 'Tina van Beeck and Friends' in St. Willebrord
10-10-2013 11:26:00

Vanwege familieomstandigheden is het een tijdje rustig geweest rond Tina van Beeck. Nu is de uit Prinsenbeek afkomstige zangeres echter weer met frisse moed begonnen aan een nieuw album waarvan de eerste single begin november 2013 uit zal komen. Er komen twee tracks op te staan, te weten een feestnummer getiteld: "Al jouw praatjes", geschreven door Jeannot Heeren en het gevoelige lied "Hij vergeet zijn meisje niet". Laatstgenoemd nummer draagt Tina speciaal op aan Manfred Jongenelis die overigens ook haar hele album heeft geproduceerd. Ter gelegenheid van de lancering van de single organiseert ze op zondag 17 november as. het evenement "Tina van Beeck and Friend". Dit alles vindt plaats bij Hotel-zaal "De Kwast", Vijverstraat 8 te St. Willebrord. De meewerkende "friends" zijn oa. Django Wagner, Johan Heeren en Jolanda Zoomer.

Jaarlijkse fanclubavond Adrian Mey in Zuidhorn
10-10-2013 02:03:00

Zaterdag 9 november a.s. zal de jaarlijkse fanclubavond van zanger/entertainer Adrian Mey uit Zuidhorn weer worden gehouden. Het feest vindt deze keer plaats in de bovenzaal van Hotel “In ‘t Holt”, Hoofdstraat 2 te Zuidhorn en begint om 20.30 uur. Het bestuur van de fanclub is er ook dit jaar weer in geslaagd om naast Adrian een aantal leuke artiesten vast te leggen. De artiesten die deze avond optreden zijn: Erik Rossing, Hindrik & Ria, Sijtse Scheeringa en Niels Span. De presentatie zal deze avond in handen zijn van Erik Rossing. Het is een zeer bewogen jaar geweest voor de fanclub maar ook zeker voor Adrian Mey zelf,  aangezien hij geruime tijd ernstig ziek is geweest. Gelukkig is hij alles weer goed te boven gekomen en is hij er weer helemaal klaar voor om op te treden

Will de Brouwer viert jubileumjaar
09-10-2013 20:26:00

Dit jaar viert Will de Brouwer zijn jubileumjaar. Hij is 40 jaar actief DJ, 25 jaar presentator van tal van evenementen en zijn 10 jarig jubileum van zijn zaak "Zing Met Me Mee". Maar bovendien heeft hij een lieve vriendin sedert 5 jaar die alles voor hem doet, zijn PR, boekingen, websites enz. enz. zelfs zijn geluidsvrouw Marga die hij nu ook 5 jaar vast aan zijn zijde heeft staan, dit heeft Will gebracht tot het uitbrengen van zijn nieuwe single ‘Wat doe je met mij’ die op 9 oktober is uitgebracht. Zoals Will zegt ‘mijn echte steun en toeverlaat verdient dit.

Nieuwe single van de Wannebiezz neemt een hoge vlucht
09-10-2013 17:47:00

De Wannebiezz worden niet voor niets ´de Feel Good Band van Nederland´ genoemd. Mede door hun deelname aan Holland´s Got Talent, hun samenwerking met een van ´s werelds grootste platenmaatschappijen, een ijzersterk concept en hun schier onuitputtelijke positieve energie staan de Wannebiezz stevig in de Hollandse klei en ontstijgen zij de middelmatigheid. De combinatie van vrolijke ´geleende´ melodieën met spitsvondige eigen teksten blijkt een sterke troef in handen van dit bijzondere trio uit Rotjeknor.

Naomi Gael zingt de sterren van de hemel in Oostenrijk
09-10-2013 17:39:00

Het zal je maar overkomen. Je bent amper 16 jaar jong, zit nog op school en zingen is je ambitie. Je hebt al een paar singletjes uitgebracht en je merkt dat je steeds meer optredens krijgt. Dan kom je toevallig in contact met tekstschrijver John Collee, die al een halve eeuw half Nederland voorziet van teksten. Hij werkt weer samen met onder meer de Oostenrijkse componist en zanger van de bekende Musikgruppe Nachtflug en ineens is daar voor Naomi een speciaal voor haar geschreven lied, dat zij in een Oostenrijkse Tonstudio mag inzingen.

Blues Brothers Tribute Show toegestaan door rechter
09-10-2013 17:30:00

Theaterproducenten TEC Entertainment uit Amsterdam en Stars in Concert uit Berlijn mogen doorgaan met hun theatervoorstelling “I’m a Soul Man”, aldus de rechtbank in Den Haag. In deze show, die deze maand in vrijwel uitverkochte theaters in het Rabotheater Hengelo, World Forum Theater Den Haag en het RAI Theater Amsterdam wordt gegeven, staat de muziek centraal die bekend werd uit de bekende Blues Brothers-films.

Eerste gastartiest ‘Ladies of Soul’ bekend
09-10-2013 13:51:00

Eerder deze week werd bekend gemaakt dat er wegens groot succes een tweede ‘Ladies of Soul’ concert wordt gegeven! Naast het, inmiddels uitverkochte, concert op 15 februari zullen Trijntje, Edsilia, Berget, Glennis en Candy ook op 14 februari in de Ziggo Dome te zien zijn met het muziekspektakel ‘Ladies of Soul’. Vandaag komen de ladies wederom met mooi nieuws. Met veel trots maken zij bekend dat Leona Philippo op beide avonden een gastoptreden zal verzorgen.

Danny Lit presenteert nieuwe single in Almere
08-10-2013 15:13:00

Op zaterdag 12 oktober presenteert Danny Lit z'n nieuwe single "Jij bent het leven voor mij" bij Café Cheers op de Grote Markt in Almere. Er zullen ook een aantal gastoptredens zijn van collega artiesten. De aanvang is vanaf 23.00 uur. De oorspronkelijke versie van het nummer is van Willy Alberti & André Hazes. In 1997 stonden ze hiermee in totaal 4 weken in de Top 40. Danny heeft er een compleet nieuwe bewerking van laten maken en het is een uniek project geworden. "Zo uitgebreid en professioneel zijn we nog nooit te werk gegaan voor een single.

Nieuw album voor Marcel Kapteijn
08-10-2013 14:49:00

Marcel Kapteijn heeft een nieuw album. Hij was destijds de leadzanger van Ten Sharp die met  “You” een grote wereldhit scoorden. Daarnaast maakte hij als “Lucky Felle” een aantal verrassende cd's. Nu is hij terug waar hij begon, met zijn nieuwe album “Driftwood”. Het album telt maar liefst 20 tracks met als sleutelwoord “Variatie”. Deze zee van songs neemt de gerijpte stem van Marcel  mee van Liverpool naar New Orleans. De single “Hands of time” is absoluut representatief voor het album. Een nummer dat je bij de strot grijpt  en de tand des tijds zeker zal doorstaan.

Tamara Tol te zien in het tv-programma ‘De leukste families van Nederland’
08-10-2013 14:23:00

 SBS6 brengt een nieuw dagelijks programma, waarbij bijzondere, maar toch ook heel herkenbare families op de voet worden gevolgd door een camera. De gezinnen die gevolgd worden komen uit alle hoeken van het land en uit alle soort milieus. Arm of rijk, jong of oud, uit allerlei culturen en met verschillende achtergronden. Van 7 tot en met 11 oktober is Tamara Tol iedere werkdag om 18:30 uur te zien bij het tv-programma van SBS6 ‘De leukste families van Nederland’. De Volendamse Tamara Tol is bekend van haar deelname aan het tv-programma ‘Bloed, zweet en tranen’ waar zij het nummer ‘Samen zijn’ van Willeke Alberti ten gehore bracht. Naar aanleiding van de vele positieve reacties is zij gevraagd voor deelname aan ‘De leukste families van Nederland’. Eén week lang, 7 uur per dag is zij gefilmd met haar gezin.

Michel Bodifee keert terug naar zijn muzikale roots
08-10-2013 13:02:00

Michel Bodifee komt begin oktober uit met een nieuwe single getiteld “Zo is het leven!”. Hiermee keert de uit Deventer afkomstige zanger terug naar de gezellige sfeer van het levenslied. De muziekstijl waarin Michel ooit is begonnen. Pascal de Vormer is verantwoordelijk voor de tekst en de muziek. Sinds 2011 brengt hij 'n singles uit bij platenlabel Pitch Up Records. Daar verschenen “Zij had ’t naar d’r zin” en "Zing met me mee". 2012 was ook een spannend jaar voor Michel.

Shuman & Angel-Eye onderweg naar Nashville voor opnames jubileum-cd
08-10-2013 12:46:00

René Shuman & Angel-EyeEn plots was daar de uitnodiging van de beroemde Starstruck Studios in Nashville: "Vlieg naar de Verenigde Staten en kom hier jullie jubileum-cd opnemen, samen met onze topmusici." René Shuman & Angel-Eye bedachten zich geen moment: ze zijn op dit moment onderweg naar Nashville om weer een droom in vervulling te laten gaan. "Het repertoire van de jubileum-cd is pas net gereed, deze onverwachte kans komt eigenlijk precies op tijd", vertellen René Shuman & Angel-Eye, onze nationale Mr. & Mrs. Rock ’n Roll. "Het wordt sowieso een bijzondere cd, dat mogen onze fans natuurlijk ook verwachten bij ons tienjarig jubileum. Mooie ballads, veel feelgood, maar ook een vette gitaar- met uptempo beat natuurlijk.

Extra concert Ladies of Soul
07-10-2013 18:57:00

Binnen drie weken is het eerste Ladies of Soul concert op 15 februari 2014 van Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer uitverkocht. Door dit enorme succes is besloten een tweede concert te geven. Op 14 februari, Valentijnsdag, zullen deze vijf topartiesten ook in de Ziggo Dome Amsterdam te zien zijn.  Zowel solo als samen zorgen de dames voor een avondvullende muzikale show waarbij het publiek volledig uit hun dak kan gaan.

Nieuwe single voor Frank van Etten
07-10-2013 15:57:00

"Grijp je kans en voel je vrij" is de titel van de nieuwe single van Frank van Etten. Na zijn hitsingle "Als je lacht" die een gouden status behaalde voor de verkoop van meer dan tienduizend exemplaren en downloads is er nu weer een nieuwe single uit. "Grijp je kans en voel je vrij" is  geschreven door Frank van Etten en Velibor Weller. De productie ligt in handen van de studio van Frank i.s.m. Eric van Tijn.

Colinda giet “Zo zonder jou” in nieuw vaatje
07-10-2013 14:35:00

Colinda heeft de smaak helemaal te pakken en heeft het nummer “Zo zonder jou” in een nieuw jasje gestoken. Harald Queens van de HQ Studio uit Tilburg nam het oorspronkelijke lied dat Waylon van der Heijden heeft geschreven voor Kevin Madero onder handen en maakte er een compleet vernieuwend arrangement van. Het ligt in de lijn van haar vorige singles “Breng me nog eenmaal naar huis” en “Als je terug kwam uit de kroeg”. Het blijkt dat de inmiddels vrolijke herkenbare Colinda sound aanslaat bij een groot publiek.

'Alleen met jou'......nieuwe single van Tommy Lips
07-10-2013 14:25:00

"Alleen met jou" is de titel van de derde single van Tommy Lips. Met zijn voorgaande twee single's wist de uit Breda afkomtige partyzanger zich meteen in de “markt”te zetten. Zijn lied “Rotzooi” is een van de meest gedraaide nummers in het feest en party circuit. Zijn nieuwste single gaat hiervoor niet onder doen, gezien de vele reacties die nu al binnen komen. “Alleen met jou “ is opgenomen in de HQ studio te Tilburg en de produktie werd gedaan door Harald Queens. Deze single zal ook nog ondersteund gaan worden met  een clip.

Feestartiesten.nl organiseert het Limmers Oktoberfest
07-10-2013 14:02:00

Op zondagmiddag 20 oktober organiseert Feestartiesten.nl in het Noord Hollandse Limmen het Limmers Oktoberfest. Een feest dat van oorsprong afstamt van uit het Duitse Beierse bierfeest in München. De Burgerij mixt dit feest met Duitse Schlager muziek en après-ski hits. Er zijn deze middag optredens van o.a. Dj Jerome uitgeroepen tot beste Après-ski Dj van Nederland en bekend van de mega hit "Sex met die kale", Tirolala , Albert Casanova , Après-skizanger Stefan Storm met de Oostenrijkse Westendorf on tourshow en een optreden van de Boswandeling Guus ( Een show over het muzikale succes van Guus Meeuwis ) Op het buitenpaviljoen staan 4 grote Fireman bbq's en daar kan vanaf 16:30 uur gezellig gebarbecued worden met een gratis bbq pakket*.

Nieuwe single van John de Bever verschijnt op 11 oktober
07-10-2013 00:00:00

Met de release van de single ‘Ik Vergeef Je’ trakteert John de Bever op het échte Levenslied! Het nummer dat geschreven is door Jeffrey Weber komt volledig tot z’n recht in het genre muziek waar een groot deel van Nederland al jaren trouw aan is. Ter promotie van de single is als tweede track een ‘Levenslied Medley’ toegevoegd. De bijbehorende videoclip van de nieuwe single is opgenomen in de binnenstad van Utrecht. Jeffrey Weber: ‘Ik Vergeef Je is een écht levenslied recht uit het hart, dat ik speciaal voor John heb geschreven.

Debuutsingle voor Bjorn Litjes
06-10-2013 19:44:00

Met een tekst die ergens over gaat tóch een vrolijk nummer neerzetten, dat was de uitdaging! Bjorn is dan ook trots op het resultaat van zijn cd-single “Hou me vast, want ik laat je los!” Deze vrolijke meezinger is gecomponeerd alsmede geschreven door topproducer Kees Tel. “Bij Kees worden liedjes ingespeeld met echte instrumenten i.p.v. soundmodules en daardoor creëert hij een totaal eigen sound die bij andere studio’s bijna niet te vinden zijn” aldus een enthousiaste Bjorn. Bjorn had een duidelijk beeld over de inhoud van de tekst.

Berry Daamen presenteert nieuwe single in Terheijden
06-10-2013 12:49:00

Op zaterdag 19 oktober 2013 presenteert Berry Daamen z'n nieuwe single bij uitgaansgelegenheid "De Gouden Leeuw" Raadhuisstraat 12 in Terheijden. Voor Berry wordt het de zevende keer dat hij op deze wijze een nieuwe single presenteert. Telkens weer trekt hij volle zalen. Z'n nieuwe single getiteld "Wat een ander me zegt" verschijnt op z'n eigen platenlabel welke hij sinds oktober 2013 heeft gelanceerd. Voorlopig alleen voor z'n eigen cd's en over een paar maanden ook voor andere artiesten. Tijdens de singlepresentatie zijn er gastoptredens van oa. Jolanda Zoomer, Sander Kwarten, Rinus Ponsen, Mark Rijs Karin Welsing en Franky Falcon. De ervaring leert dat het steeds weer een grotere happening wordt en kaarten a € 5.00 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij tankpunt Terheijden of via de e-mail (info@berrydaamen.nl)

Speciale Ticket Plus kaarten te koop voor Mega Piraten festijn in GelreDome
06-10-2013 11:52:00

De traditionele afsluiting van de tentfeesten van het Mega Piraten festijn is ook dit jaar weer in GelreDome op zaterdag 14 december 2013. Met een avond vol meezingers wordt GelreDome omgetoverd tot een gezellige kroeg. De organisatie biedt nu de speciale"Ticket Plus kaart" aan voor € 79.95 per kaart inclusief BTW exclusief boekingskostenkaart. Wat krijg je hiervoor: Een luxe tribune stoel met goed zicht op het podium, snelle entree via de hoofdingang, bewaakte garderobe, welkomstdrankje, exclusief toegang tot de besloten lounges en bar grenzend aan uw stoelen.

Fanavond van Janneke en Chris de Roo in Emmen
06-10-2013 11:37:00

Janneke en Chris de Roo hebben onlangs samen het nummer "Niemand weet" opgenomen en zijn daar super trots op. Het lied valt zo goed in de smaak bij het publiek dat het duo besloten heeft om een speciale fanavond te organiseren. Deze vindt plaats op zaterdag 9 november 2013 vanaf 20.00 uur bij Parc Sandur in Emmen en de entree is gratis. Janneke en Chris zitten beide al jaren in het vak en genieten nu volop van de aandacht die ze krijgen met het duet.

De Wannebiezz lanceren 'Ik zweef'
05-10-2013 14:35:00

De Wannebiezz, dé “feel good band” van Nederland, maakt deze eretitel wederom waar met hun nieuwe single “Ik zweef”. De combinatie van vrolijke ‘geleende’ melodieën met spitsvondige eigen teksten blijkt een ijzersterke troef in handen van dit bijzondere trio uit Rotjeknor. “Ik zweef” is een romantische ontboezeming van de stille kracht in de Wannebiezz, Arie van Ballegooie.  Zanger/gitarist Arie loopt normaliter niet zo te koop met zijn gevoelens, maar voelde al geruime tijd de behoefte om te tonen dat deze ruwe bolster wel  degelijk over een blanke pit beschikt.

Bloed, Zweet en Tranen artiesten te gast bij TV Opname Lucky Joe
05-10-2013 13:54:00

Denny Braaf en Quincy Smolders deden begin dit jaar mee aan het tv programma Bloed, Zweet en Tranen. Denny kwam vrij ver in de finale  met zijn mooie stemgeluid en uitstraling wist hij het publiek en de jury lang voor zich te winnen maar uiteindelijk werd Rein Mercha de winnaar. Op zaterdag 12 oktober  is Denny te  gast in het muziek programma TV Lucky Joe van RTV Stadskanaal. Naast Denny Braaf  zullen ook Quincy Smolders, Michelle, Karin Welsing, Jan Vaartjes, Kim Lippold, Pieterburenoverlast, Gertjan,  Jeroen Spierenburg, Johnny Bolk, Johnny Sleegers & Tina Trucker en onze Knaolster country zanger Will Stevens  aanwezig zijn. Het is dit keer op een zaterdagavond en het zal een zeer gemixt programma worden van Nederlandstalig met een knipoog naar de Country & Truckers songs .

Albumpresentatie van Zanger Alex op 30 november in Noordwijkerhout
05-10-2013 12:03:00

Zanger Alex organiseert op zaterdag 30 november een concert en albumpresentatie bij NH Conference Centre Leeuwenhorst te Noordwijkerhout. Op deze avond zal de presentatie zijn van het nieuwe album van Alex “Feest zonder grenzen”. Aanvankelijk zou dit album een jaar geleden al uit zijn gekomen, maar dat werd uitgesteld, vanwege een ongelukkige val die Alex maakte tijdens een optreden in de feesttent in Noordwijk. Daarbij liep hij een gecompliceerde enkelbreuk op en een hersenschudding. Het heeft even geduurd voordat de zanger van zijn verwondingen was hersteld.

Win vrijkaarten voor 'Toppers van Oranje'
04-10-2013 17:20:00

Toppers van Oranje maakt op 20 oktober opnamen in WernhoutZondag 20 oktober a.s. vinden in Jaiselings Royal Palace in Wernhout tv-opnamen plaats voor Toppers van Oranje. Elke zaterdag om 19.30 uur kun je bij TV Oranje kijken naar dit nieuwe muziekprogramma dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. In Wernhout staan 36 artiesten uit Nederland en België op het podium, onder wie Sieneke, Rob van Daal, Gino Graus, Dries Roelvink, Daantje, Joey Hartkamp, Corry Konings, Arie Ribbens, Bouke, Sugarfree, Jacques Herb en Danny Temming.

Bouke heeft de Oranje Kroon
04-10-2013 14:45:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 7 oktober is dat 'Als jij naar me lacht’, de nieuwe single van Bouke. Het gaat om een bewerking van de bekende evergreen Smile, geschreven door Charlie Chaplin in 1936 en beroemd gemaakt door onder anderen Nat King Cole. Zo’n Amerikaanse klassieker blijkt in goede handen te zijn bij de talentvolle Drentse zanger, die het liedje in zijn eigen stijl heeft opgenomen en er bovendien een aanstekelijke gipsy-achtige sound aan heeft gegeven.

Glennis Grace komt met allereerste kerstalbum ooit: ‘One Christmas Night Only’
04-10-2013 14:35:00

Na het overweldigende succes van het met platina bekroonde album 'One Night Only' en de gelijknamige nummer-1 dvd, komt Glennis Grace op 15 november met een waardige opvolger: 'One CHRISTMAS Night Only'. Op het sfeervolle album zingt de zangeres haar favoriete kerstsongs en enkele nieuwe nummers. All time favorites zoals: 'All I Want for Christmas Is You', 'Driving Home for Christmas' en 'Last Christmas' zullen uiteraard niet ontbreken. Het album wordt ondersteund door een groots opgezette tv-special die wordt opgenomen in Amsterdam.

Nieuwe single van Frank Verkooyen
04-10-2013 10:38:00

"Jou nog om me heen" is de titel van de nieuwe single van Frank Verkooyen. Jeroen van der Boom betitelde Frank ’s muzikale vaardigheden onlangs met de woorden : De power van een vakrots!" Dat is natuurlijk een complimenteuze benoeming waar Frank erg blij mee is. Zo'n drie keer per  jaar brengt Frank Verkooyen een nieuwe single uit. 'Niet vertellen dat  je van me houdt, 'Ik droom nog een beetje' en 'Dit is mijn kroeg',  allemaal mooie voorlopers op de nieuwe single.  Hierdoor heeft hij  inmiddels meer dan tien Top100-hits achter zijn naam.

Dirk Meeldijk krijgt album '' Het beste van Dirk Meeldijk'' uit handen van Koos Alberts
04-10-2013 10:31:00

Platenmaatschappij Berk Music organiseerde op donderdag 3 oktober de albumpresentatie van de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk. Berk Music had speciaal gekozen voor een release in zijn eigen dorp om de Hillegomse fans de kans te geven als eerste het  album “Het beste van Dirk Meeldijk” te bemachtigen. De cd presentatie was druk bezocht. Er waren fans uit het hele land naartoe gekomen en de zanger liep glunderend rond.

'Feest in de tent' bij Alcazar Events te Puttershoek
04-10-2013 10:17:00

Zaterdag 16 november 2013 vindt het evenement “Feest in de Tent” plaats in Alcazar Events te Puttershoek (10 minuten onder Rotterdam). Een Hollands getinte feestavond met de gezelligste man van de Hoeksche Waard: Feest dj René van Dalen. Verder optredens van Willem Barth (o.a. bekend van zijn duetten met Marianne Weber), Henk Dissel (Lange nacht, Dansen & Rood fruit) en de vrolijkste volkszanger van Nederland: Marco de Hollander. Kaarten à € 15,- zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij C1000 van der Hoek te ’s-Gravendeel, Houtman lezen & schrijven te Puttershoek en online via Alcazar.nl en MegaTickets.nl. Voor meer informatie: BekendeArtiesten.nl 078-6737733.

 

Ralf Mackenbach speelt in Sinterklaasserie
03-10-2013 21:29:00

Ralf Mackenbach is op het moment druk met acteren bezig ondanks het feit dat zijn nieuwe single “Disco Dude”hem veel tijd kost om te promoten. Hij heeft optredens overal in het land en tussendoor moet hij tijd vrij maken om te acteren  en produceren, hetgeen hij heel graag doet. Binnenkort is de jonge zanger en acteur te zien in een Sinterklaasserie “Het nieuws van Sint”. Verder speelt hij mee in “Het geheim van Sofia”een serie die te zien zal zijn op de zender van het Sofia Kinderziekenhuis en op regionale televisiezenders.

23 kapellen op Tweede Sneeker Dweildag
03-10-2013 19:47:00

Maarliefst 23 kapellen komen aanstaande zaterdag 5 oktober naar Sneek om deel te nemen aan de Tweede Sneeker Dweildag. De dweilkapellen komen uit het gehele land, Standdaarbuiten, Utrecht, Den Helder etc., en zijn op 7  lokaties tussen 12:00 en 17:30 uur in de stad te horen en te zien. Een juryteam van 17 personen is de hele middag aan het werk om de verschillende kapellen te beoordelen, waaronder wethouder Maarten Offinga.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: