RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Titelsong Hemel op Aarde nieuwe single Rowwen Hèze
17-10-2013 17:18:00

"Hemel op Aarde" is de nieuwe single van Rowwen Hèze en tevens de titelsong van de gelijknamige film geregisseerd door Pieter Kuijpers. De videoclip van de single met unieke filmbeelden is via onderstaande via deze link te zien. Jack Poels over de titelsong: “Het is geschreven nadat ik het scenario van de film heb gelezen. De film triggerde mij om terug te gaan naar de herinnering van mijn eerste grote liefde.

B-Brave blij met nieuw logo
17-10-2013 17:07:00

De leden van de Boyband B-Brave hadden het al uitgebreid aangekondigd op Twitter, de onthulling van hun nieuwe logo. De fans hebben met spanning gewacht en eindelijk was het dan zover, zij kregen het nieuwe logo te zien, waar heel goed over is nagedacht. Volgens manager Eugene Jans is het een logo geworden met een heel bijzondere betekenis. “Wij wilden niet alleen een logo hebben, maar iets wat de hele braviours movement ondersteund.

DJ Ferri Somogyi heeft zijn draai gevonden!
17-10-2013 17:01:00

Ferri Somogyi, voornamelijk bekend als Rick uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' heeft zijn draai inmiddels gevonden als DJ. Nu Ferri zijn agenda bijna elk weekend wel vol staat met DJ boekingen heeft hij inmiddels heel wat vlieguren erop zitten als DJ. Zijn passie is om achter de draaitafels te staan en hij weet zijn set perfect aan te passen op de wensen van het publiek.

VanVelzen maakt titelsong voor bioscoopfilm ‘Soof’
17-10-2013 16:54:00

VanVelzen heeft speciaal voor de nieuwe Nederlandse film ‘Soof’ een titeltrack geschreven, genaamd 'The Blessed Days'. Het nummer is te horen onder de openingssequentie van de komedie, waarin het leven van Soof, een bijna-veertiger met een eigen cateringbedrijfje, overhoop wordt gegooid als ze een knappe choreograaf ontmoet terwijl het thuis allemaal niet zo soepeltjes gaat.

Maaike Ouboter naar Grote Zaal Paradiso
17-10-2013 16:41:00

Als support van Janne Schra en tijdens de recente tour met de Beste Singer-Songwriters van Nederland kreeg MAAIKE OUBOTER iedere zaal muisstil. Na een uitverkochte clubtour op eigen kracht doet ze op 20 maart 2014 de Grote Zaal van Paradiso aan. De voorverkoop start zaterdag.  Als de indrukwekkende cijfers van Dat Ik Je Mis niet overtuigen dan doet de prachtige stem van Maaike dat alsnog: loepzuiver, breekbaar en vol emotie.

Diverse radiostations pakken debuutsingle van 10 jarige Sophia Netten op
16-10-2013 21:54:00

Ze is pas 10 jaar oud en komt uit Weert. We hebben het over Sophia Netten die op 14 september 2013 haar allereerste single getiteld "Als de zon weer aan de hemel staat"  presenteerde. Ze heeft afgelopen jaar meegedaan met diverse talentenjachten in het land en werd in Eindhoven tijdens de kermis op Park Hilaria zelfs derde. Sophia mocht ook al als gastartiest optreden bij de cd presentatie van Gerrie Honig in Nijmegen en ze treedt ook regelmatig op bij diverse evenementen.

Corina Sommer brengt 'Sterne vom Himmel'
16-10-2013 18:24:00

Oostenrijk  en Duitsland is voor haar bekend terrein. Vele podia heeft ze beklommen. Corina Sommer heeft de smaak van het in het Duits zingen te pakken en wil nu ook dat Nederland en België haar gaat ontdekken. En dat zal allemaal moeten gaan gebeuren met de (maxi) single “ Sterne vom Himmel “  een echte Duitse Schlager. Afgelopen maandag is het nummer verschenen en de reacties zijn lovend. “ Vele mailtjes en telefoontjes heb ik gehad sinds afgelopen maandag.

Banjomovies wint online TV award
16-10-2013 18:15:00

Bardo Ellens, de maker van Banjomovies, kreeg vandaag in de talkshow 'Teenbizz' de award 'Koning van het internet' uitgereikt. Volgens presentator Jeronimo bestaat er bij de Televisierring nog geen categorie voor online televisie, vandaar dat het programma had besloten om dit gat voorlopig maar even op te vullen.

Samantha Steenwijk tekent contract bij Eric van Tijn
16-10-2013 17:14:00

Volkszangeres Samantha Steenwijk heeft een platencontract getekend bij Soundwise, het bedrijf van Eric van Tijn. De eerste single die de zangeres uitbrengt bij de platenmaatschappij heet ‘Altijd Altijd’ en komt deze week uit. ‘Altijd Altijd’ is de eerste single van Samantha Steenwijk sinds haar deelname aan het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen. In de show werd gezocht naar hét nieuwe volkstalent van Nederland en Samantha bereikte de finale! Eric van Tijn was meteen erg onder de indruk van de blondine en bood haar een platencontract aan.

Rudy de Wit maakt val van 3 meter
16-10-2013 17:04:00

Rudy de Wit die in het dagelijks leven leidinggevende is op een groot autosloopbedrijf is gisteren van 3 meter hoogte naar beneden gevallen, hij was bezig met een spoedklus die a.s. Donderdag klaar moet zijn, hij heeft geluk bij een ongeluk gehad en heeft er alleen een behoorlijke dikke knie aan overgehouden, maar dit komt natuurlijk niet goed uit a.s. Zaterdag en Zondag staan de clipopnames gepland bij De fijnproever in Tilburg, voor zijn nieuwe Single Ga met me mee die in Nederland en België behoorlijk wat aandacht krijgt.

Toppers jubileumkoorts houdt Nederland in de greep!
16-10-2013 16:58:00

In 2014 viert Toppers in Concert haar 10 jarig jubileum en vanzelfsprekend gaat dat groots gevierd worden. Al weken wordt de organisatie van 'Het Grootste Meezingfeest van het Jaar' werkelijk overstelpt met vragen over de data, start van de kaartverkoop en over het thema. Aangezien er op internet massaal tickets aangeboden worden door onofficiële ticketorganisaties hechten wij er waarde aan om de Toppers fans nu te waarschuwen.

Nieuwe Cd en Dvd voor Ben & Carmen Steneker
15-10-2013 20:54:00

The Godfather of Dutch Country Music, zo wordt Ben Steneker heel eervol genoemd. Bijna zestig jaar zit hij in het vak. Sinds het jaar 2000 treedt hij  samen met zijn dochter Carmen op. De release van Albums & DVD’s: ‘Like father, like daughter’ (2005), ‘Country café’ (2007), ‘Homeland’ (2009) en ‘Never ending Love’ uit 2011 waren het gevolg. En omdat dit dus steeds met een frequentie van twee jaar gebeurde, is nu via Rood-Hit-Blauw door Ben & Carmen Steneker het nieuwe ‘Remember Me’ zowel op CD als DVD uitgebracht.

Hansi, Dré und Marcus brengen eerste cd-single uit
15-10-2013 20:41:00

De mannen van de Heerhugowaardse muziekformatie Superrr trio hebben eind vorig jaar een splinternieuwe "après ski-/bierfeestact" gelanceerd onder de naam Hansi, Dré und Marcus. Inmiddels hebben ze al heel wat leuke optredens door heel Nederland achter de rug en zijn er voor dit najaar al heel wat boekingen vastgelegd. En nu hebben ze met deze act een cd-single uitgebracht met de titel "Heb jij mijn slaapkamer gezien?". Deze single is speciaal gemaakt voor de Oktober- en bierfesten, de aprèsski-periode en uiteraard de carnaval.

DUONL heeft grote plannen voor 2014
15-10-2013 18:03:00

Jeffrey Weber, de zoon van Marianne Weber is een single aan het schrijven voor het DUONL en daar is dit tweetal erg blij mee. “Jeffrey Weber vond ons een leuk duo en vroeg of we het leuk vonden als hij een single voor ons zou schrijven. Daar hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken”, aldus het echtpaar Chris en Willie.

Ray van der Heiden wil de grote podia bestormen
15-10-2013 16:00:00

Ray van der Heiden is super blij en terecht. Met zijn nummer “Zo is Maria” heeft hij onlangs de Senaprijs  van het Muziekproductiefonds gewonnen. Hij werd winnaar van het Buma NL plugpanel. Deze prijs leverde hem 2500 euro op en van dit geld gaat hij een nieuw nummer opnemen met een bijbehorende clip. “Ik heb er super veel zin in om dat te gaan doen. Het gaat weer een Nederlandse single worden in hetzelfde genre als het publiek van mij gewend is”.

Wesly Bronkhorst ontvangt 1e exemplaar uit handen van Lieke van Lexmond
15-10-2013 14:44:00

Volkszanger Wesly Bronkhorst ontving gisteren het 1e exemplaar van zijn gelijknamige album uit handen van Lieke van Lexmond. Het album met daarop 15 zeer afwisselende nummers is geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar, verantwoordelijk voor vele hit successen. Het album bevat ook een door Wesly zelf geschreven nummer, Waarvoor ik Leef, dat hij speciaal voor zijn dochtertje Beauèll heeft geschreven. Voor de huidige single De eerste Kus maakte Wesly gebruik van een stuntteam en een Playboy model. De clip is enorm veel te zien op de diverse kanalen zoals Sterren.nl, TV-Oranje, Youtube en de regionale TV-stations.

Nieuw album voor Bobby Prins
15-10-2013 14:36:00

Bobby Prins....Hoeveel albums zal hij in al die jaren al niet hebben opgenomen en uitgebracht?  Waarschijnlijk is hijzelf de tel kwijt over het exacte aantal. Wat wel vast staat is dat Bobby nog steeds een van de meest gevraagde artiesten is, betreffende optredens. In België en Nederland staat hij wekelijks diverse malen ergens op de bühne. Afgelopen maanden was hij ook weer met grote regelmaat te vinden in de studio. Prins werkte daar aan een totaal nieuw album, met maar liefst 14 nieuwe nummers.

Nieuwe single Theodoor onderweg
15-10-2013 12:14:00

De 20 jarige Leidse zanger Theodoor vindt dat de tijd rijp is geworden om zijn zangtalenten aan het grote publiek te laten zien. Hij lanceerde een debuutsingle “Ik ben van jou” en scoorde hier meteen goed mee, want deze belandde in de top 100 op nummer 69. “Dit had ik nooit verwacht, daar kan je als beginnend zanger in deze tijd alleen maar van dromen. Ook stond het nummer 7 weken in de Oranje top 30, gewoon te gek”.

Eerste afleveringen Cliphuis Café erg goed ontvangen
15-10-2013 12:04:00

Het is een tijdje stil geweest met actieve opnames van het programma Cliphuis TV. Deze hele zomer door is er wel een programma gemaakt met uitsluitend videoclips. Inmiddels is de draad weer opgepakt en met succes. Zanger/presentator Hans van Aalst (beter bekend als Denans) presenteert wekelijks een aflevering samen met de sympathieke Marly. Op de eerste opnameavond kregen ze al meteen bezoek van niet de eerste de beste.

DJ Jean draait voor het goede doel
15-10-2013 11:43:00

DJ Jean heeft de single 'Chico Loco' van Davito geremixt en in een nieuw jasje is gestoken. Davito (ook wel bekend als de zingende kapper of de Nederlandse look-a-like van Danny De Vito) heeft met zijn single 'Chico Loco' afgelopen zomer 3 weken in de nationale Top 100 gestaan, met als hoogste notering op nummer 36. Hiermee is er een Chico Loco hype ontstaan met onder andere de 'Chico Loco dans' en met een eigen Facebookpagina, wordt het nummer steeds bekender, zowel binnen als buiten Nederland.

Clouseau brengt 11de Nederlandstalige studio-album uit
15-10-2013 11:33:00

Op vrijdag 22 november 2013 brengt Clouseau zijn 11de Nederlandstalige studio-album uit, het eerste na een muzikale sabbatperiode van vier jaar. Dankzij een unieke samenwerking met bpost zullen fans die het album via de nieuwe Clouseau-website bestellen hun exemplaar echter al ontvangen op donderdag 21 november, één dag voor de officiële winkel-release.

Nieuwe single voor de Haarlemse zangeres Willeke D’estell
15-10-2013 11:23:00

Haar single met Tony Anderson die net uit is, werd aardig opgepikt door de radio stations. Echter doordat beide artiesten een andere agenda hadden, was het onmogelijk om de nodige promotie te doen voor het prachtige nummer 'Sorry'. Nu heeft Willeke, op advies van haar goede vriend en collega Ronnie Tober,  de single ‘Jij bent Exit goodbye’ uitgebracht. Een lekkere dansplaat op een  stevige beat. Geproduceerd door haar echtgenoot Erwin Fillet, net zoals haar vorige nummers. Inmiddels heeft Willeke dit nummer al gebracht, afgelopen zondag bij de Rustende Jager. .

Johnny Gold flikt het 'm weer.....nu met een remake van 'Cherry'
14-10-2013 23:14:00

Johnny Gold heeft altijd al een speciale plek in zijn hart gehad voor de Vlaamstalige feestartiesten in het algemeen. En dan Eddy Wally wel in het bijzonder. Dat heeft alles te maken met de wijze waarop de Belgische feestmuziek wordt gebracht en wordt beleefd. Toen bekend werd dat de Koning van de Belgische feestmuziek, Eddy Wally, door gezondheidsredenen zou stoppen, wist Johnny dan ook gelijk wat zijn nieuwe single zou gaan worden. Een remake van de grootste hit die Eddy ooit heeft gehad, Cherry, die in 1966 maar liefst 19 weken, in de Nederlandse hitlijsten stond.

Johan Kettenburg blijft knokken
14-10-2013 23:04:00

De single “Mijn zoon”van Johan Kettenburg wordt goed opgepakt in het land. De zanger heeft er bewust voor gekozen om van dit nummer een uptempo versie te maken. “Ik heb ook de originele versie gemaakt, dat is prettig om naar te luisteren, maa r ook het up tempo nummer, da tis meer een feestje, dus men kan kiezen, dat maakt het alleen nog maar leuker”. Na zijn deelname aan het programma Bloed, zweet en tranen is het de levensliedzanger alleen maar voor de wind gegaan. In november komt er alweer een nieuw nummer aan.

Lex Gaarthuis nieuwe dj bij 100% NL
14-10-2013 22:12:00

Lex Gaarthuis zal met ingang van half november programma’s gaan maken op 100% NL. De 29-jarige dj zal het ochtendprogramma op 100% NL gaan presenteren. Op dit moment is Lex Gaarthuis nog te horen in de ochtend bij SLAM!FM. Eerder werkte hij voor BNN/3FM en tot medio 2007 voor 100% NL. Programmadirecteur Roland Snoeijer van 100% NL: “Lex is een van de creatiefste en talentvolste dj’s van de Nederlandse radio op dit moment. We zijn dan ook erg blij dat Lex het dj-team als frisse wind komt versterken.

Sasja Brouwers blij met haar nieuwe look
14-10-2013 12:34:00

Sasja Brouwers is maar wat blij met haar nieuwe look en terecht, want de zangeres is maar liefst 17 kilo afgevallen. Dit door het Cambridge dieet dat zij nu 12 weken volgt. Verder is de zangeres sinds 6 weken gestopt met roken. Sasja Brouwers voelt zich uitstekend. “Ik voel me echt prima, ik ben echt trots dat ik al zover ben gekomen, maar ik ben er nog niet, er moet nog 10 kg af”. De zangeres zocht nog iets om de “velletjes”strak te krijgen en ook dat heeft ze nu gevonden. “ “Ik ben niet een mens, die buiten gaat hardlopen, zo ben ik gewoon niet.

Marco Borsato brengt ‘Muziek’ uit
14-10-2013 12:20:00

Vandaag beleeft de nieuwe single van Marco Borsato zijn première op de Nederlandse radio. Marco is te gast bij zowel 3FM, Radio2, Radio538, 100% NL als Q Music om zijn nieuwe single te laten horen. Het nieuwe nummer heet ‘Muziek’ en is de voorloper van zijn nieuwe album ‘Duizend Spiegels’, dat op vrijdag 22 november uitkomt. Op ‘Muziek’ is ook zijn collega en mede-coach van The Voice Ali B te horen. Vanavond is Marco te gast in RTL Boulevard (RTL4, 18:35 uur) en de late editie van SBS Shownieuws (SBS 6, 22:50 uur).

Jan Warringa lanceert nieuwe single
14-10-2013 12:12:00

“Dat kan niemand” was de eerste single van Jan Warringa. Een nummer welke onafscheidelijk aan hem is verbonden en al jaren het nummer dat wordt gebruikt bij de thuiswedstrijden van de VV Farmsum. In al die jaren zijn er vele single’s verschenen en een tweetal albums. Binnenkort komt er een derde album bij en vanaf vandaag een nieuwe single. De titel is "Jij bent de zon".  Wederom opgenomen in de studio van Gerto Heupink en hij is ook verantwoordelijk voor de tekst. Met het uitbrengen van deze single laat de zanger horen waar hij goed in is en dat is feest in de tent.

Marco de Hollander presentator van muziekprogramma 'De Nationale Noot'
14-10-2013 00:35:00

Op zondag 13 oktober presenteerde Marco de Hollander het nieuwe programma “De Nationale noot”. De opnamen van “De Nationale Noot” vonden plaats bij "De Rustende Jager" in Nieuw Vennep.. Er werden vier sets opgenomen en tijdens iedere set was er een gast van de week, die niet alleen werd geïnterviewd, maar ook twee nummers mocht zingen. De overige artiesten zongen allen een nummer.

Nieuwe single voor Herman van Doorn
14-10-2013 00:03:00

Is er nog toekomst voor de woonwagenkampen in ons land of maakt onze regering hier op korte termijn een einde aan? Zanger Herman van Dooren brengt dit onderwerp onder de aandacht door het uitbrengen van zijn alles verklarende nieuwe single; ‘Zeg ons…..Waarom…?? Herman van Dooren stond de afgelopen periode al volop in de belangstelling. Dit vanwege zijn single ‘Dan lijkt het zomer’ maar zeker ook door het album ‘Mijn lieve moeder bedankt’. Overigens werd de gelijknamige track van dit album geschreven door niemand minder dan Frans Bauer.

Zangeres MarieChristien naar Budel, Sambeek, Zundert, Schijndel en Bakel met Theatertoer
13-10-2013 12:03:00

Gezien het succes van een aantal intieme voorstellingen maakte de Volkelse zangeres MarieChristien een gloednieuwe theatershow: “Een verrassende tijdreis”. In deze show beleeft het publiek een hernieuwde kennismaking met alle mooie  hits van vroeger tot nu. Een theatervoorstelling om nooit te vergeten. Met haar kenmerkende zuivere en verstaanbare stem zingt zij haar mooiste eigen nummers over de gewone en herkenbare dingen.

35-jarig jubileum Anita en Ed
12-10-2013 23:35:00

Het was op een zaterdagavond in november 1978 dat het dans-orkestje De Edger Boys een optreden verzorgde in Paviljoen Rozenoord te Bergen op Zoom. Er kwam een verzoek vanuit de zaal aan Ed (18jr) of er een meisje (Anita 16 jr) een liedje mee mocht zingen. Dit was geen probleem en vanaf die tijd kwam Anita bij de band en werd de naam Anita en de Edger Boys. Een jaar later werd er een singeltje opgenomen met de titels A la vie la Mort / Little Boy.

Café 'De Donkere Wolk' presenteert de Johan Heeren afterparty
12-10-2013 19:03:00

Op vrijdag 18 oktober presenteert Café "De Donkere Wolk", gelegen op recratiepark De Zilverden, Oliepot 9 in Ruchpen de Johan Heeren "Hey baby que paso" afterparty. Enkele weken geleden vond de singlepresentatie al plaats bij El Corazon in Roosendaal en was de vraag groot naar een vervolg. Meewerkende artiesten zijn Rudy de Wit, Roger van Meer, Gerbrand, Denans, Erwin Akkermans, Patrick van Rijsewijk en Tina van Beeck. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree is geheel gratis en bovendien krijg je z'n nieuwe single cadeau, aangeboden door Jack, Joan en Davy van Peer.

Nieuwe single voor Rudy de Wit
12-10-2013 17:12:00

Het gaat voortreffelijk met de Tilburgse Zanger Rudy de Wit die we natuurlijk nog allemaal kennen van het SBS 6  programma "Bloed Zweet en Tranen". Rudy, die steeds weer geweldige hits scoort zoals: "Sweet Love", "Kom bij Mij" en "Enkel een lach van jou en als jij mij aankijkt" heeft nu weer een potentiële hit in handen met "Ga met me mee" die deze week zijn release zal kennen. Zoals we gewend zijn van de Wit wederom een up-tempo single met een hoog meezing gehalte. De verwachtingen zijn weer hoog gespannen.

Patrick van Rijsewijk lanceert vijfde single
12-10-2013 11:49:00

Bijna drie jaar na de release van zijn eerste single “ Jij bent een wereldmeid”  lanceert de Tilburgse zanger Patrick van Rijsewijk  zijn vijfde single “Nergens goed voor".  Al vier eerdere single’s kregen veel aandacht in de media en ook aan airplay had Patrick niet te klagen.. Met deze nieuwe single laat Patrick zien en horen dat hij een vaste waarde is geworden in de showbizz. Een compliment voor zowel Patrick als het productie team.

Henk Wijngaard en Dave Davis hebben de Oranje Kroon
11-10-2013 19:55:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 14 oktober is dat ‘Met z'n gitaar’ van Henk Wijngaard en Dave Davis. Het noorden ontmoet het zuiden in deze opvallende nieuwe productie. De Belgische zanger Dave Davis en de in Groningen geboren Henk Wijngaard komen elkaar regelmatig tegen op het podium en besloten in mei van dit jaar samen een duet op te nemen. Het resultaat is het door Henk geschreven nummer ‘Met z’n gitaar’, vanzelfsprekend met de herkenbare Wijngaard-sound.

Nieuw album Jeroen van der Boom
11-10-2013 16:15:00

Vandaag is het nieuwe album van Jeroen van der Boom, 'Deze Man', uitgekomen. Jeroen van der Boom heeft de afgelopen tijd nieuwe muzikale paden bewandeld. Voor het eerst maakte hij een album met internationale producers en sessieartiesten. Hij reisde daarvoor naar Nashville om onder anderen met de bekende songschrijver Rob Crosby te werken. Neem hier een kijkje achter de schermen.

Zanger Cornel presenteert nieuwe single in Maasdijk
11-10-2013 14:27:00

Op zaterdag 19 oktober krijgt zanger Cornel uit handen van een zeer bekende zanger z'n eerste single " Geef me een kans" uitgereikt. Wie de bekende zanger is blijft nog even geheim, maar Cornel vindt het een eer dat hij de moeite neemt om dit voor hem te doen. Kenners uit het vak denken dat Cornel voor een landelijke doorbraak staat met z'n balled. Het festijn vindt plaats bij Café "Wapen van Maasdijk", Cornelis Houtmanplein 11 te Maasdijk. De aanvang is om 20.30 uur en de entree bedraagt € 7.50.

Vijfde 'Bloed Zweet en Daantje Party' een feit
11-10-2013 13:55:00

Op zondag 27 oktober organiseert Daantje weer een Bloed Zweet en Daantje Party. Het is voor de vijfde keer dat dit gebeuren wordt georganiseerd en dit keer belooft het een hele speciale editie te worden, want de Vinkenveense zangeres viert op deze dag samen met haar fans, haar verjaardag op de boot. Een groot aantal fans hebben zich al aangemeld. Tijdens de Bloed, zweet en Daantje party kunnen de fans en andere belangstellenden samen met Daantje een tocht maken met een partyboot over de Vinkenveenseplassen. Het betreft een boot van Rederij Klinkhamer. Omdat het haar verjaardag is heeft Daantje besloten er dit keer een bijzonder thema aan te geven. Dat is black white, dus de gasten worden verzocht in dit thema gekleed te komen. De voorgaande Bloed, Zweet en Daantje party’s waren een groot succes.

LEKKER concerten Gerard Joling uitverkocht!
11-10-2013 11:27:00

Op de dag van het eerste LEKKER concert kan Gerard Joling vol trots bekendmaken dat beide LEKKER concerten in de Ziggo Dome compleet zijn uitverkocht. De zanger is verheugd. ‘De kaartverkoop voor beide shows is enorm goed gegaan. Gisteravond kregen we het fantastische bericht dat de allerlaatste kaarten waren verkocht.’ Gerard Joling kan niet wachten om vanavond en morgen voor een vol Ziggo Dome op te treden. ‘Het wordt een spectaculair concert met alles erop en eraan’.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: