RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Mark Enthoven presenteert single over één van de familiedrama's
06-12-2018 18:35:00

Mark Enthoven z'n nieuwe Nederlandstalige single gaat over één van die familiedrama’s.  Het dramatische gevecht om een kind wanneer de ouders gaan scheiden en het verdriet wat daarmee gepaard gaat, zowel voor de ouders als voor het kind. Mark wil behoudens een aantal muziekconcepten waarmee hij de afgelopen jaren op de bühne heeft gestaan vaak i.s.m. met collega artiesten vanaf nu de focus gaan leggen op een solo carrière en werkt de komende maanden hard aan een nieuw Nederlandstalig album.

Autobiografische single voor Mick Harren
06-12-2018 18:27:00

De nieuwste single van Mick Harren is een autobiografisch plaatje geworden. Mick kwam onlangs in het nieuws doordat hij wat onbezonnen te werk was gegaan. Daarvoor heeft hij zijn verantwoording genomen met gevolg dat hij een paar dagen op het politie buro moest doorbrengen. Maar iedereen die Mick kent weet dat hij een goede inborst heeft en dat hij spijt heeft van z’n daad. Sterker nog, hij heeft er een hele goede single aan overgehouden. I.s.m. zijn vaste muzikale productie team ontstond de nieuwe single “Het leven is een leerschool”.

Michael Duijts in zee met snel groeiend platenlabel Rood-Hit-Blauw
06-12-2018 16:19:00

Dat de van origine autohandelaar Michael Duijts ook actief is als zanger is onder de liefhebbers al bekend. Na een onderhoud in Nijkerk met Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw) is een overeenkomst gemaakt en gaan beide partijen de carriere van Michael spoedig verder uitbouwen en gestalte geven. Ronald Visch: Michael heeft een mooie uptempo Nederlandstalige single opgenomen met een herkenbaar onderwerp, de verwachting is dat deze door Radio/Tv goed zal worden ontvangen. 

Kerstsingle en nieuwe theatertour voor OG3NE
06-12-2018 15:56:00

Het zijn drukke tijden voor de dames van OG3NE. Op 15 december begint OG3NE aan een reeks van tien uitverkochte kerstconcerten in het sprookjesachtige Kurhaus in Scheveningen. Ter gelegenheid van OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ releasen Lisa, Amy en Shelley vandaag een nieuwe kerstsingle getiteld ‘Alles Is Nog Hier’. Een verrassend Nederlandstalig uitstapje over het gemis van dierbare personen tijdens de warme en knusse kerstdagen. Ook maakt OG3NE vandaag bekend vanaf september 2019 (seizoen 2019/2020) terug te keren in de Nederlandse theaters met de gloednieuwe theatershow ‘SWEET HARMONY TOUR’. Tijdens de vorige theatertournee wist OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren.

René Karst daagt vrouwelijk publiek uit met ‘Laat ze maar zien’
05-12-2018 18:50:00

René Karst daagt met z’n nieuwe single ‘Laat ze maar zien’ het vrouwelijke publiek uit om het bloesje tijdens de vertolking van dit spraakmakende liedje omhoog te trekken of helemaal uit te doen. René kreeg van een producer uit het oosten des lands de tip om het van oorsprong Amerikaanse nummer te voorzien van een Nederlandstalige tekst. Normaal gesproken covert de uit Hoogeveen afkomstige zanger geen platen, maar voor deze keer heeft hij een uitzondering gemaakt.

Monique Rappa sluit jaar af met Kerstsingle
05-12-2018 17:30:00

Nog altijd staat ze verbaasd als ze terug kijkt op het jaar 2018. De jazz zangeres die uit haar comfort zone stapt en het Nederlandse lied gaat vertolken. En inmiddels een aantal singles verder niet zonder succes. Haar singles stonden in diverse hitlijsten zowel in Nederland als in Vlaanderen. Met het einde van 2018 in zicht komt er ook nog even een Kerst single uit “Kerst is weer zo mooi” ditmaal niet geschreven door haar vaste tekstschrijver Clous van Mechelen maar door de Amstelveense zangeres zelf. 

Ronnie Tober met prachtige remake van het 50 jaar oude Alleluja no.1
05-12-2018 17:24:00

Met de jaarwisseling van 1967 naar 1968 werd Ronnie gevraagd om te zingen in een hotel in Marbella Spanje. Na zijn optreden kwam er een heer naar hem toe met een liedje dat hij moest beluisteren. Het nummer had wel wat, maar was in het Spaans met als titel ‘Alleluja’. Ronnie heeft het meegenomen naar Nederland en aan zijn producers Rina Geveke en Jack Bulterman laten beluisteren  die er wel wat in zagen. Bulterman maakte er een nieuwe tekst op en het werd uitgebracht door Philips.

'Mag ik een nacht in jouw leven'.....nieuwe single van Ramon Sandbergen
05-12-2018 14:35:00

Zanger Ramon Sandbergen is met een deuntje in zijn hoofd naar de M-works studio gegaan. Het ging van ‘tadadadadaddadada’ en dat was het. Uiteindelijk heeft dat deuntje wel geresulteerd in de nieuwe single: ‘Mag ik een nacht in jouw leven mee’. Producers Hans Louws en Maarten de Groot van M-works lagen dubbel toen Ramon Sandbergen met een idee voor de nieuwe single kwam. “Ik neuriede tadadadadaddadada”, aldus de zanger. Waarop Hans en Maarten sceptisch reageerden met: “Jaja Ramon, tatadada”. 

Marlous Oosting bevallen van tweeling
05-12-2018 13:22:00

Marlous Oosting is vanochtend rond tien voor negen bevallen van een kerngezonde tweeling, Darren en Brice. Darren (1980 g) kwam om 8.51 uur ter wereld en 1 minuut later zag Brice (2070 g) het levenlicht. Moeder en zonen maken het goed en ook vader Arnold is dolgelukkig. Eerder dit jaar maakte Marlous bekend dat ze na zeven jaar via een IVF behandeling eindelijk zwanger raakt. Marlous leerde haar partner Arnold Mulder negen jaar geleden kennen. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk, en wonen ze sinds enkele jaren net over de grens in het Duitse Kluse. De liefde van Arnold en Marlous is nu bekroond met twee wolken van baby’s. De mooie Marlous kan al terugblikken op een mooie carrière. Met singles ‘Als Hij ’s Nachts Piano Speelt’, ‘Jij Alleen Jij’ , ‘Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit’ en ‘Je Zeurt Teveel'.

Jeroen Visser lanceert 'Mijn kerst zal voortaan ander zijn'
04-12-2018 22:22:00

Soms zijn er van die liedjes, die na al een keer gereleased te zijn geweest, opnieuw verdienen om onder de aandacht te komen. Het is een moment van behoefte, voor zowel Radio & TV makers als ook de luisteraars en kijkers. In december 2017 bracht Jeroen Visser als soort van Bonustrack op zijn single het prachtige en gevoelige ‘Mijn kerst Zal Voortaan Anders Zijn’ uit. Ieder jaar met Kerst ontstaat er een behoefte naar het gevoel van warmte, emotie en terugblik. Deze track verdient het om tijdens de donkere dagen gehoord en gezien te worden.

Wesly Bronkhorst presenteert nieuw album in Apeldoorn
03-12-2018 16:31:00

Wesly Bronkhorst komt op zaterdag 15 december om 14:00 uur naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album Trots te presenteren. Wesly zal enkele van zijn nieuwe nummers zingen en aansluitend is er een signeer– en fotomoment. Trots is de titel van het nieuwste album van Wesly Bronkhorst. Na het fantasti-sche succes van Trots Op Jou, welke track onbetwist de grootste Nederlandstalige hit is van 2018, zette Wesly deze sound door in zijn laatste hitsingle Alles Geven welke op dit moment in alle Nederlandsta-lige lijsten staat.Voor

Ron van Hoof verwerkt jaren 60 sound in z’n nieuwe single ‘Jij’
03-12-2018 15:55:00

Ron van Hoof werkt inmiddels al bijna drie jaar samen met producer Laurens van Wessel. Z’n vorige door Frans Bauer geschreven single ‘Kus me zacht’ bevatte al invloeden uit de muziek die in de jaren 60 veelvuldig werden gebruikt. Samen met Laurens is Ron gaan zoeken naar een opvolger waarin ook de sound uit de jaren 60 als rode draad moest gaan dienen. Die hebben ze met ‘Jij’ dan ook gevonden. De tekst heeft Ron zelf geschreven. ‘Die inspiratie kwam ineens naar boven. In m’n achterhoofd dacht ik aan m’n vrouw.

Alles blijkt een droom .... eindejaarsnummer van Mart Winkel
03-12-2018 15:30:00

Mart Winkel een naam die je al veelvuldig tegenkomt in de vaderlandse showbizz. Deze uit Zuid Holland afkomstige zanger staat op vele podia tussen gevestigde namen en is ook zelf goed op weg. Wie kent niet zijn zomerhit  “Zomerdroom”  een nummer die wekenlang in de diverse hitlijsten heeft gestaan en op vele zenders stevig de rotatie heeft gehaald. Op dit moment is Mart druk in opname van het album wat hij opneemt bij FH Productions ( Frank te Hennepe) en waarvan hij jullie nu alvast laat genieten door een van de nummers op single uit te brengen. 

Jeffrey Compier met gevoelige powerballad ‘Nee Het Komt Niet Meer Goed’
03-12-2018 15:12:00

‘Nee Het Komt Niet Meer Goed’ is de titel van de nieuwe single van Jeffrey Compier. Jeffrey is een 37 jarige zanger uit Amsterdam en heeft al enige jaren ervaring in de Nederlandse muziek business. Het nummer is oorspronkelijk gecomponeerd door de Cubaanse schrijver Jorge Luis Piloto. Begin 2017 kwam Jeffrey in contact met tekstschrijver Mario Kragten. Samen hebben zij inmiddels al aan diverse nummers gewerkt maar na het horen van de tekst van ‘Nee Het Komt Niet Meer Goed’ werd Jeffrey razend enthousiast.

Simone Eversdijk brengt sfeervolle kerstsingle
03-12-2018 10:57:00

In 2018 heeft het publiek al aardig kennis kunnen maken met Simone Eversdijk, die na haar gevoelige hitsingle ‘Ik mis je zo’ en haar eigen heerlijke feelgood single ‘Leef!’ in een rollercoaster lijkt te leven. Als afsluiter van dit zeer overweldigende jaar voor Simone, komt zij op veler verzoek speciaal voor de fans met haar eigen sfeervolle kerstsingle, waarvan de tekst wederom door haarzelf geschreven is. Simone’s droom en ambitie is om gevoel over te brengen en middels haar teksten en muziek emoties te delen met anderen.

Nog drie weken stemmen voor de TV Oranje Top 1000!
03-12-2018 10:40:00

Vrijdag 21 december is het zover: dan wordt de TV Oranje Top 1000 van 2018 bekendgemaakt en weten we wie er op de eerste plaats is geëindigd in onze eindejaarslijst. Vorig jaar was dat Henk Bernard, die met zijn single ‘Ik vraag je met pijn in mijn hart’ de meeste stemmen kreeg in de TV Oranje Verzoekparade. Runner-up in de Top 1000 van 2017 was Django Wagner en op de derde plek stond Louisa Janssen. We zijn benieuwd wie hun opvolgers zijn! Wil je jouw favoriete artiest nog snel even steunen? 

De Grootste FEESTBEESTEN van Nederland bouwen samen het gezelligste feest!
03-12-2018 10:23:00

Op zaterdag 11 mei verzamelen alle FEESTBEESTEN zich tijdens een uniek en nieuw festival waarbij de beste en leukste artiesten samen het grootste feest komen vieren! Feestbeest act Snollebollekes verkoopt twee keer Gelredome uit binnen een paar uur. Koning der piraten en bühne beest van het Levenslied Jannes verkocht dezelfde Arnhemse Tempel ook volledig uit.

Jubilerende Anita en Ed komen met een dubbelalbum en jubileumsingle
02-12-2018 23:24:00

Het was op een zaterdagavond in november 1978 dat Ed, 18 jaar jong, met zijn orkestje De Edger Boys een dansavond verzorgde in Paviljoen Roozenoord te Bergen op Zoom. Op een gegeven moment werd er gevraagd of een meisje, Anita, 16 jaar jong, een liedje mocht zingen. Aldus geschiedde en vanaf die tijd gingen Anita en Ed samen optreden in allerlei bandjes en varianten. Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum als Anita en Ed is er een dubbelalbum verschenen met 22 Nederlandstalige liedjes en 15 Classic Country songs. 

Davina Michelle ontvangt Platina award uit handen van Corné Klijn
02-12-2018 23:10:00

Gisteren ontving Davina Michelle een Platina award voor de single ‘Duurt Te Lang’ uit handen van Corné Klijn. De totaal verraste Davina Michelle was te gast in het Radio 2 programma “Muziekcafé” waar ze mocht optreden. In seizoen 11 van het TV-programma Beste Zangers deed Davina Michelle een vertolking van “Duurt Te Lang” van Glen Faria. De single stond binnen enkele dagen op #1 in iTunes en de videoclip is bijna 7 miljoen keer bekeken op YouTube.  I

Ancora heeft de Oranje Kroon
30-11-2018 06:55:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 december is dat ‘We zullen haar ooit vinden’, de nieuwe single van Ancora. Vorige week presenteerde het shantypoptrio hun vierde album, waarop ze koers houden in de stijl waarmee ze Nederland veroverd hebben. Dat geldt zeker voor dit prachtige nummer, een tijdloos zeemanslied vol verlangen. Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree weten het met verve te brengen en laten horen dat de succesformule van Ancora nog lang niet is uitgewerkt. 

Vader en zoon Magendans blazen 'Pappie, ik zie tranen in uw ogen' nieuw leven in
30-11-2018 06:48:00

Pappie, ik zie tranen in uw ogen” is de titel van de nummer 1-hit waarmee artiestenduo Arno en Gradje 40 jaar geleden wekenlang de hitlijsten domineerde. Tonny Magendans uit Doetinchem, die de rol van Arno enige tijd vertolkte, blaast de hit nu nieuw leven in samen met zijn zoon Gino. Tonny kijkt nog altijd met veel plezier terug op zijn succestijd. Toen Tonny 12 jaar oud was heeft hij in de markthal van Doetinchem meegedaan aan een soundmixshow en won deze met glans. 

Edwin Bos komt wederom met echte truckersplaat
30-11-2018 06:34:00

'Het ronken van mijn diesel' is de titel van de nieuwe single van Edwin Bos. Zoals de titel al doet vermoeden komt de zanger wederom met een truckersplaat. “Hoor ik het ronken van mijn diesel' is het zijn hart dat ik hoor slaan”, is slechts één regel uit de nieuwe single, een gevoel dat vele chauffeurs waarschijnlijk wel zullen herkennen. De zanger is weer ontzettend trots op deze mooie productie welke hij en zijn vaste team weer tot stand wisten te brengen. Niet alleen de tekst en de muziek, maar ook de videoclip is daar een belangrijk onderdeel van. 

John Otten brengt kerstsingle uit
30-11-2018 06:25:00

John Otten zong al in de kinderwagen zijn liedjes. Op 18 jarige leeftijd begon hij met kleine talentenjachten en karaoke shows. In 1998 resulteerde dat tot een derde plaats van het kampioenschap karaoke in Nederland. In 2000 bracht John zijn eerste single 'Mooie meissies'uit. Hierna is er veel gebeurd rondom John. Hij vond hij de weg naar de studio’s van Frank te Hennepe. Op het label van FH-Produkties bracht de zanger uit Sibculo meerdere singles uit. 

Slecht nieuws voor volkszanger René Wanders
29-11-2018 17:15:00

Volkszanger René Wanders 52 jaar heeft tijdens een oogoperatie een bacterie opgelopen. Daardoor heeft het oog van René dusdanige schade opgelopen dat hij nu blind is aan dat oog. Waarbij men eerst nog de hoop had het oog te redden zodat het niet verwijderd hoefde te worden, is die hoop helaas ongegrond gebleken. Er staat voor aankomende week een vervolg operatie gepland om het oog te verwijderen. Voor de komende tijd wordt er een rustperiode ingelast zodat René de tijd krijgt te herstellen.

Marco de Hollander maakt de droom waar
29-11-2018 15:47:00

Het muziekfestival ‘Maak de Droom Waar’ is een jaarlijks evenement waar 12.000 mensen met een verstandelijke e/o lichamelijke beperking (van jong tot oud) naar toe komen om een hele middag te genieten van optredens van de door hun gekozen artiesten. Marco de Hollander behoorde op dinsdag 27 november tot 1 van deze artiesten. Samen met Jan Smit, Thomas Berge, Tino Martin, One Two Trio, Ronnie Tober en Chipz was het een geweldig groot feest in de Jaarbeurs te Utrecht.

Weer een hoofdprijs voor Wesly Bronkhorst
29-11-2018 15:44:00

Het succesverhaal gaat maar door! Gisteren mocht Wesly Bronkhorst de prijs voor ‘Beste Artiest 2018’ in ontvangst nemen. Met twee nummer één hits, twee BumaNL Awards en nu ook nog de Award voor ‘Beste Artiest 2018’ is het duidelijk zijn jaar. Maar het jaar is nog niet voorbij. Op 6 december zal zijn nieuwe album ‘Trots’ verschijnen. Ook zal hij die dag met groot nieuws voor 2019 komen. Een nieuw hoogtepunt in zijn carrière.  Wesly is de laatste jaren al een van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten.

Ger Edwards brengt sfeervolle kerstsingle
29-11-2018 11:11:00

Terwijl we alweer afstreven richting de kortste dag van het ‘winterfeest’, komt Ger Edwards speciaal voor deze dagen met een sfeervolle kerstsingle: ‘Kerstmis Is Een Feest’, en dat terwijl het succes van zijn laatste single: ‘Geniet Er Elke Dag Maar Van’ nog steeds niet is gedoofd. Inspiratie voor een kerstliedje met kinderkoor ontstond tijdens zijn video-opname in de zomer op het hippiefestival in Gorinchem waar ook zij ‘acte de présence’ gaven. Wouter Janssens hoorde van Ger en stuurde hem vrijblijvend een aantal nieuwe muziekideeën toe. 

Pierre van Dam & Emile Hartkamp brengen muzikaal eerbetoon aan Koos Alberts
28-11-2018 22:20:00

Pierre van Dam kijkt terug op een mooie vriendschap en is blij dat hij de laatste duet single ‘Echte vrienden’ samen met zijn neef Koos mocht opnemen. ‘Echte vrienden’ is voor Pierre een dierbaar document geworden die zijn vriendschap met Koos en liefde voor de muziek laat zien. In zijn gehele loopbaan verkocht Koos meer dan 2 miljoen platen en behaalde hij met 3 gelijktijdige noteringen in de top 10 van de Nationale hitparade zelfs het Guinness Book of Records.

Ras Hagenees Guido van Zutphen slaat nieuwe weg in
28-11-2018 21:55:00

Guido van Zutphen een Ras Hagenees woonachtig onder de rook van…. (Zoetermeer) slaat een nieuwe weg in door een verbintenis aan te gaan met platenlabel Rood-Hit-Blauw. 'Onlangs sprak ik Ronald Visch (RHB) en na een afspraak in Nijkerk was het voor mij duidelijk, een label waar ik me ‘thuis’ voel, geen onzin of valse beloftes! Nadat we mijn nieuwe track “Ik kijk je aan” een paar keer goed beluisterden werd er een mooi plan gemaakt en de release en campagne besproken', aldus Guido.

Mega Piraten Festijn in GelreDome uitverkocht
28-11-2018 21:34:00

Alle kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 8 december 2018 plaatsvindt in het GelreDome in Arnhem zijn verkocht. “Het is dit jaar lekker hard gegaan”, zegt Eddie Mensink namens de organisatie. “Vorig jaar konden we het uitverkocht-bordje ook al ophangen, dit jaar alleen nog vroeger.” Het Mega Piraten Festijn sluit al jaren het seizoen af met een stadioneditie. Het GelreDome is daarbij afgeladen. Uit heel Nederland reizen liefhebbers van Nederlandstalige muziek naar Arnhem om erbij te zijn. 

Theo Mezz lanceert Jij en Ik
27-11-2018 21:50:00

Wie de realitysoap ‘Jouw Vrouw Mijn Vrouw’ volgt op SBS6, heeft onlangs kunnen zien dat feestzanger Theo Mezz voor een aantal dagen zijn echtgenote moest afstaan in ruil voor de komst van een tijdelijke nieuwe vrouw. De zingende patatbakker uit Wijk bij Duurstede genoot zichtbaar van het nieuwe gezicht in zijn huis en bedrijf, maar was uiteraard dolblij toen hij zijn échte vrouw weer in de armen mocht sluiten na afloop van de opnames. Theo liet in het programma trouwens meteen even zien en horen dat het ‘altijd’ gezellig is.

Liedje van Rob Grijsbach raakt luisteraars en verdient airplay
27-11-2018 19:02:00

“Neem mij nu maar even in je armen, dit moment mag nooit meer overgaan”, is een romantisch zinnetje uit de fraaie, melancholieke en meeslepende ballad ‘De sleutel van je hart’ van Rob Grijsbach. Deze veertiger uit Brabant met o.a. de albums  'Alles', 'Anders', 'Live' en 'Een Beetje Voor Jou', op zijn naam, immiteerde als tiener al Koos Alberts. En het was de onlangs overleden icoon van het levenslied zelf, die Rob destijds het advies gaf zich op het zingen te gaan storten. Na enkele optredens in voetbalkantines en bruiloften ontmoet hij Marc Daniels.

Guus Meeuwis presenteert Groots met een zachte G concert speciaal voor kinderen
27-11-2018 17:06:00

Onder de noemer Groots Junior geeft Guus op woensdagmiddag 12 juni een Groots met een zachte G concert speciaal voor kinderen in het Philips Stadion in Eindhoven. Het is het eerste stadionconcert voor kinderen in Nederland.  “Bij de zondagmiddagshow van Groots met een zachte G komen altijd al veel gezinnen met kinderen en dat vormde de inspiratie om een concert speciaal voor kinderen te geven. Met dit concert wil ik kinderen op een bijzondere manier hun allereerste stadionconcert laten beleven. 

Burdy brengt het Kerstgevoel van vroeger terug
27-11-2018 16:51:00

Burdy is een nuchtere Groninger met een denderend repertoire en staat bekend als “Het feest beest oet Grunnen”. Hij maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van!. Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose! Burdy s enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij dan ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest. Met zijn eigen geschreven teksten raakt Burdy de mensen diep van binnen en geeft hij hun muzikaal steun bij verdriet en vreugde.

Johnny en Yvonne Romein in Jouw vrouw, mijn vrouw
27-11-2018 08:02:00

Aanstaande donderdag 29 november om 20.30 uur zijn Johnny Romein en z’n vrouw Yvonne z’n vrouw te zien in het SBS6 programma ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’. Ook hun hondje Moppie speelt een belangrijke rol.  In het programma ruilen de echtparen voor een aantal dagen van huis en gezin. De eerste dagen moeten zij de regels respecteren van het gezin, waarin zij te gast zijn. Daarna mogen zij hun eigen regels bepalen en het gezinsleven omgooien. SBS benaderde Johnny omdat ze op zoek waren naar een volkszanger die lekker kon ouwehoeren. 

Frank Verkooyen steekt 'Bekijk ’t maar' van Koos Alberts in feestelijk jasje
26-11-2018 18:45:00

Nationale Artiesten Parade brengt vanaf 28 november de single ‘Bekijk ’t Maar’ van Frank Verkooyen uit op de download- en streamingmarkt. Uiteraard is de track door deze Bredase zanger, tekstschrijver en componist zelf geproduceerd in The Boom! Music studio. Het origineel is trouwens te vinden op het in 1985 door Koos Alberts uitgebrachte album ‘Ik Zal Je Nooit Vergeten’. Frank Verkooyen zou Frank Verkooyen niet zijn als hij ‘Bekijk ’t Maar’ niet zou steken in een zeer aanstekelijke en uiteraard feestelijke muzikale jas.

De Pistenbullies: Wij klinken beter als het publiek gedronken heeft!
26-11-2018 17:55:00

“Hoe meer jullie drinken, hoe beter wij klinken”. Dat is de slogan van de Pistenbullies, de nieuwe feest act uit het zuiden des lands. Hun zangkwaliteiten werden ontdekt in een karaokebar in Eindhoven. Achteraf bleek dat helemaal geen karaokebar te zijn, en playbackte ze op een single van Dre Hazes mee. Hun management: “Nee, nachtengaaltjes zijn het niet. Maar: Een feestje bouwen kunnen ze als de beste.” Markus is full time alpine skileraar. Eigenlijk altijd dronken, en altijd in voor een feestje.

Gerard Joling, Danny de Munk en Snollebollekes naar Nacht van Oranje 2019
26-11-2018 17:48:00

Op de avond voor Koningsdag staat Rotterdam Ahoy steevast in het teken van de Nacht van Oranje. Voor de zevenentwintigste editie, op 26 april 2019, zijn de eerste topartiesten bevestigd: Gerard Joling, Danny de Munk, Snollebollekes, Het Feestteam en Lee Towers. Zij behoren tot de line-up van circa 15 acts die op het podium in het midden van de Ahoy Arena opnieuw garant zullen staan voor een 360 graden Hollands muziekfeest in een met meer dan 12.000 man uitverkocht en uitgelaten oranjegekleurd Ahoy.

Denans wordt overstelpt met berichtjes na Tommy Lips z’n cover van ‘Oh Marian’
25-11-2018 19:43:00

Afgelopen week lanceerde Tommy Lips een cover van een heel erg bekend feestnummer van Jack de Nijs die er in 1972 een hit mee had. In 2007 kreeg Denans het idee om de originele versie om te dopen in een feestversie. Nog steeds is dit één van z’n meest aangevraagde verzoekplaatjes tijdens z’n optredens. Denans laat weten dat hij het éne na het andere berichtje op z’n telefoon krijgt. Ook radio dj’s hebben het cd’tje van Hans weer uit de kast gehaald en in de actuele playlist gezet. ‘Ik weet niet wat me overkomt. Ik kan me nog goed herinneren dat Monique de Nijs, de dochter van Jack,  apetrots op me was.  Zij heeft het eerste exemplaar destijds ook uitgereikt’, aldus Hans.

Sieb te Hennepe neemt kerstsingle op
25-11-2018 13:28:00

Sieb te Hennepe, geboren op 16 februari 2000 in Winterswijk. Hij kwam als tweede zoon ter wereld van de bekende producer /arrangeur ,en natuurlijk zanger entertainer Frank te Hennepe. Op jonge leeftijd keek hij de kunst af van zijn vader,en zong geregeld een deuntje mee in de studio FH-Produkties. Nu Sieb 18 jaar oud is , wil hij zeker ook gaan proeven aan het vak als zanger/entertainer. Zo koos hij ervoor om eens een andere start te maken dan ieder andere muzikant beginnen met een kerstsingle. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: