RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'De Nationale Noot' met Marco De Hollander biedt weer topsfeer
18-11-2013 12:04:00

Op zondag 17 november presenteerde Marco de Hollander voor de tweede keer het nieuwe programma “De Nationale noot”. De opnamen van “De Nationale Noot”vonden plaats in De Rustende Jager. In verband met een ander evenement, dat in De Rustende jager plaatsvond, werd de Nationale Noot opgenomen in een andere zaal, maar dat zorgde voor een nog gezelligere en intiemere sfeer. Het publiek was weer in grote getale aanwezig en het sfeertje was fantastisch. Er werd volop meegezongen, geklapt en gedeind.

'Op een berg' .....feeststamper van de zussen Bo en Kiki
17-11-2013 00:00:00

Bo en Kiki. Kent u ze inmiddels? Mocht u nog niet van ze gehoord hebben, dan is dit de kans om kennis te maken met dit unieke zang duo. De zussen zijn inmiddels al weer n tijdje bezig met hun zang carrière, en dat werpt z’n vruchten af. De twee musical fans zingen onder het motto: Niets moet, alles mag! Met hun eerdere singles, “Ik wil met jou naar de zon” en “Rode cabrio” hadden ze al bescheiden successen. De sneeuw is in aantocht, en het wintersport seizoen staat voor de deur, en dus werd een waardige opvolger gezocht.  

Concert Santiano te zien bij TV Oranje
16-11-2013 15:52:00

Op zondag 1 en donderdag 5 december kun je bij TV Oranje kijken naar een concert van de uiterst succesvolle Duitse band Santiano. Hun debuutalbum ‘Bis ans Ende der Welt’ is in Duitsland een grote sensatie op het gebied van verkoopcijfers: meer dan 600.000 stuks verkocht tot op heden. Het is een album vol zeemansliedjes, ook wel ‘shanty songs’ genoemd, vol met Ierse folk-invloeden, zeemansdromen, heimwee naar het verleden en verlangen naar huis. Oude thema’s dus, maar dan in een nieuwe, aansprekende pop-rock verpakking.

Rudy de Wit stevent af op zijn grootste Hit!!
16-11-2013 15:41:00

Rudy de Wit heeft met zijn keuze om een cover te maken van Be My Day van de Cats een goede keuze gemaakt. Dit blijkt wel uit de successen die hij behaalt met zijn single Ga Me Me Mee ( Be My Day) op iedere playlist komt hij wel voor al dan niet met een schijf of anders hoog in de A-Rotatie, ook zijn clip op Youtube is in 3 weken al ruim 12000 keer bekeken. Rudy de Wit heeft ook een mooi plekje op de compilatie die uit is gekomen onder het label van NRGY getiteld: “De Grootste Hollandse Hits 2013” die in de hele Benelux te koop zal zijn.

Win vrijkaarten inclusief hotelovernachting voor Alex!
16-11-2013 08:35:00

Zaterdag 30 november is het zover. Dan presenteert zanger Alex zijn nieuwe album ‘Feest Zonder Grenzen’ in NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Samen met diverse bevriende topartiesten gaat de bekende feestzanger er een spetterende avond van maken. Er zijn optredens van Frans Duijts, Django Wagner, Dries Roelvink, Gebroeders Ko, Stef Ekkel, Dirk Meeldijk, Lesley Williams, Dario, Peter Loree, Tom Haver, Johnny Romein, Tamara Tol, Yosee, Jolanda Zoomer en een aantal special guests. Iedere bezoeker krijgt het nieuwe album gratis mee naar huis! De zaal gaat open om 19.00 uur en het feest barst los om 20.00 uur. 

Nieuwe DVD Marco de Hollander
15-11-2013 22:22:00

De vrolijkste volkszanger van Nederland ‘Marco de Hollander’ presenteert zijn nieuwste DVD ‘Beleef het mee’. Op deze DVD een uniek overzicht van zijn grote successen van de afgelopen periode. Zo staan zijn top 100 hit ‘Gooi nog een keer de glazen vol’ en ‘Echte Vriendschap’ op dit unieke document. Verder hits als ‘Er is een wonder geschied’, en op speciaal verzoek van zijn trouwe fans, ‘Kindervragen’. Tevens is het unieke duet tussen Marco de Hollander en Ronnie Tober op deze DVD terug te vinden ‘Twee artiesten, Hand in Hand’. Ook drie exclusieve nummer met De Wannebiezz zijn toegevoegd op deze box! Een unieke DVD waarmee Marco de Hollander de fans van het echte Nederlandse lied een groot plezier mee doet.

René Shuman & Angel-Eye schenken gitaar + masterclass aan veiling t.v.v. giro 555
15-11-2013 16:00:00

Aanstaande maandag houden de NPO, SBS en RTL een grootste inzamelingsactie voor giro 555. Ook Omroep MAX zal in het televisieprogramma 'Tijd voor MAX' op Nederland 2 zijn steentje bijdragen om geld in te zamelen voor de wederopbouw van de zwaar getroffen Filippijnen. René Shuman & Angel-Eye zijn live in de studio aanwezig en zullen een gitaar uit hun persoonlijke collectie beschikbaar stellen. Op deze semi-akoestische gitaar hebben René & Angel-Eye beiden jarenlang gespeeld. Deze reisde mee door heel Europa, de Verenigde Staten en Hawaï.  "Elk instrument heeft zijn eigen verhaal en een plekje in ons hart.

Thomas Berge heeft de Oranje Kroon
15-11-2013 14:46:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 18 november is dat 'Alleen Omhoog' van Thomas Berge. Met deze nieuwe single, een Nederlandstalige bewerking van de megahit  Impossible van zangeres Shontelle, rekent Thomas voorgoed af met zijn verleden. Na een roerige periode in zowel zijn persoonlijke als zijn zakelijke leven heeft de jonge zanger uit Losser in 2012 schoon schip gemaakt. Deze periode viel hem zwaar, maar leverde vooral inspiratie op voor deze single en het in februari 2014 te verschijnen album ´Berge Verzet´.

Nieuw feestduo ( Hans & Ed) gaan Carnavalsclip opnemen
15-11-2013 14:38:00

Op zondag 8 decemeber gaat het nieuwe feestduo ( Hans & Ed)  een clip maken van hun feestlied voor het aankomende carnaval. Dit knotsgekke duo zal het hartje van Kruisland onveilig maken en de sfeer shots opnemen in het gezellige cafe de Commerce. Jij kan meespelen in de clip, we zoeken gezellige mensen die wel van een feestje houden. Tevens zullen er optredens zijn van diverse artiesten zoals Denans en Tina van Beeck.

Lex Gaarthuis start op 100% NL
15-11-2013 13:08:00

Lex Gaarthuis start aanstaande maandag 18 november met het presenteren van de ochtendshow ‘100% Wakker’ op 100% NL. De 30-jarige dj neemt het stokje over van Colin Banks, die 3,5 jaar lang de ochtendshow op 100% NL presenteerde (Colin is verhuisd naar de middag en hoor je nu van 16:00 tot 19:00 uur). Lex Gaarthuis heeft bij de start van 100% NL, in 2006, al anderhalf jaar bij het radiostation gewerkt.

Zondag TV opnames De Nationale Noot
15-11-2013 12:30:00

Op 17 november zijn er weer nieuwe TV Opnames van De Nationale Noot. Het nieuwe muziek programma die bij vele lokale en regionale tv omroepen wordt uitgezonden. Presentator Marco de Hollander ontvangt vele artiesten waaronder; Corry Konings, Grad Damen, Charlene, Wesly Bronkhorst, Kees Plat, Jeroen Spierenburg, Gino Graus, Wesley, Jack Elmondo, Colinda, Roy van Iersel, Daantje, Erna Temming, Ron de Ridder, Johnny Gold, Zusjes van Wanrooy e.v.a.

TV hit ‘Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken’ vanaf 4 december op DVD
15-11-2013 12:18:00

Geer & Goor zijn terug, en hoe! Sinds hun comeback op de Nederlandse televisie op 3 oktober met de hitserie ‘Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken’ rollen zo’n 2,5 miljoen kijkers wekelijks gierend over de bank bij het bekijken van de hilarische avonturen van Gerard Joling en Gordon. Naast alle grappen en grollen vragen de succesvolle zangers ook aandacht voor het Nationaal Ouderenfonds door een maand lang te leven op AOW-niveau en zich in te zetten voor het fonds. Vanaf 4 december is de 9-delige serie verkrijgbaar op DVD. 

Glennis Grace komt vandaag met kerstalbum: One Christmas Night Only
15-11-2013 12:13:00

 Na het overweldigende succes van het met platina bekroonde album 'One Night Only' en de gelijknamige nummer-1 dvd, komt Glennis Grace vandaag met een waardige opvolger: 'One Christmas Night Only'. Op het sfeervolle album zingt de zangeres haar favoriete kerstsongs en enkele nieuwe nummers. All time favorites zoals: 'All I Want for Christmas Is You', 'Driving Home for Christmas' en 'Last Christmas' ontbreken uiteraard niet. Daarnaast zingt de zangeres een prachtig duet samen met de 3JS.

Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis weer in duet
15-11-2013 10:55:00

Op vrijdag 22 november komt Marco Borsato’s nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ uit. Na de nummer 1-hit ‘Muziek’ is er nu de tweede single ‘Ik Zou Het Zo Weer Overdoen’. Dit duet met Trijntje Oosterhuis kan worden gezien als de opvolger van ‘Wereld Zonder Jou’. Ook de bijbehorende videoclip die vrijdag in première gaat is een vervolg op die hit uit 1997. Het nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ zal worden vergezeld door een tour, die volgende week wordt aangekondigd. Meer info: www.borsato.nl

Nieuwe single van Claudia Ansel
15-11-2013 10:42:00

Claudia Ansel een naam die bekend in de oren klinkt bij Schlagerbeminnend Duitsland. Het is tijdens een van haar optredens dat deze goedlachse in Zuid Limburg woonachtige zangeres  de Duitse componist/tekstschrijver André Wolff ontmoette  die haar uitnodigde om een opname te maken in zijn studio in het Duitse Niederkrüchten. Dat was de start van een droom!!  Het bekende componist en tekstschrijvers duo André Wolff en Klaus-Robert Vosdellen schreven twee titels „Wenn du bei mir bist“ en „So wie Du“.

Nick & Simon sturen 500 persoonlijke video kerstwensen
15-11-2013 09:51:00

Op 29 november gaat de kerstsingle ‘Best Time Of The Year’ van Nick & Simon in release. Ter gelegenheid hiervan maken 500 fans die de single vóór 28 november via Bol.com bestellen  kans op een persoonlijke digitale kerstwens van de mannen. De 500 persoonlijke videoboodschappen worden voor kerstavond bij de fans bezorgd. ‘Best Time Of The Year’ is de eerste single van het kerstalbum ‘Christmas with.. Nick & Simon’ dat een maand geleden in release ging. 

Kaartverkoop concert Stef Ekkel van start
15-11-2013 09:38:00

 Vandaag start de onlinekaartverkoop voor het concert van Stef Ekkel dat op zaterdag 15 maart 2014 in de gloednieuwe Music Club Kampen zal plaatsvinden. De kaarten kosten € 20,- per stuk en zijn te bestellen via www.musicclubkampen.nl. Er is tevens een beperkt aantal vipkaarten beschikbaar. Stef wordt deze avond begeleid door de band Tilt. De band treedt op in een ruime samenstelling met blazers en accordeonist om zo voor een perfecte muzikale begeleiding te zorgen.

Gekoesterde wens komt uit voor Erna Temming
15-11-2013 09:29:00

Na het succes van de single "Maar als je straks weer gaat". komt er een lang gekoesterde wens uit van Erna. Een single die speciaal gemaakt en geschreven is voor Erna in een periode waar haar dochter ernstig ziek was en haar leven zelfs aan een zijden draad hing. In een tijd waar Ziekenhuis bezoek en hoop de weken vulde, werd de basis gelegd voor deze nieuwe single, tekst werd geschreven en de muzikale omlijsting werd gemaakt wat heeft geresulteerd in een fantastische single "Wees maar niet bang" ( De engel).  

Nieuwe single René Schuurmans ‘Ik Ben Nou Eenmaal Zo’
15-11-2013 09:18:00

Vandaag komt de nieuwe single 'Ik Ben Nou Eenmaal Zo' van René Schuurmans uit. Na zijn succes als mede componist/tekstdichter van de wekenlange nummer 1 hit 'Kom Eens Dichterbij' van Gordon en schrijfsessies voor diverse andere artiesten is het weer tijd voor een eigen knaller!  In 'Ik Ben Nou Eenmaal Zo' bezingt René het bewustzijn van een man en al zijn tekortkomingen maar dat je iemand moet nemen zoals hij is. 'Als we allemaal wat meer van elkaar zouden aannemen en accepteren en niet steeds op zoek gingen naar.....

Gouden kerstfeest voor Nick & Simon in 2013
15-11-2013 00:44:00

Nog voordat Sinterklaas in ons land aankomt, hebben Nick & Simon al een gouden kerst dit jaar. Hun kerstalbum ‘Christmas with… Nick & Simon’ heeft vandaag de Gouden status behaalt. Sinds de release van het album op 11 oktober 2013 zijn ruim 25.000 exemplaren verkocht. Het Volendamse duo ontving de Gouden plaat uit handen van collega Sandra van Nieuwland, die tevens op het album te horen is in duet met Simon Keizer. Daarnaast maakten Nick & Simon in ShowVandaag bekend dat ze in 2014 een bijzonder kerstconcert geven.

Marcel Dool brengt 'Ik kan je niet vergeten' opnieuw uit
14-11-2013 12:34:00

"Ik kan je niet vergeten" Is de titel van de (opnieuw uitgebrachte) single van Marcel Dool. Een lied vol passie & gevoel, en met een hart vol liefde. De tekst en muziek zijn samen geschreven door Marcel Dool en Kees Tel, die al heel wat grote hits op zijn naam heeft staan. De 48 jaar jarige zanger/ras entertainer geboren in Amsterdam, die naar veel aandacht in de media weekbladen Party, Prive, Telegraaf, radio zenders en vraag van zijn fans en klantenkring besloot Marcel Dool de single opnieuw uit brengen.

Wilfred! lanceert 'Skiën, feesten, vrouwen en een bier'
14-11-2013 12:17:00

Dat de van oorsprong rockzanger Wilfred! (Versteeg) niet echt doorsnee is, had u wellicht al gemerkt. Als eigenzinnig artiest is hij altijd op zoek naar uitdagingen en hij schuwt het daarbij niet om voor hem onbekend terrein te verkennen. Hij weet als geen ander dat hij hiermee risico’s neemt, maar dat neemt hij voor lief (No guts, no glory). Plezier maken, samen met zijn fans en de mensen waar hij mee samenwerkt zijn voor hem het belangrijkste! Dat plezier maken het belangrijkste is, dat is te zien in de bij de single horende videoclip.

Nederlandse zangeres Jacky ‘special guest’ tijdens aanstaande theatertour Jan Smit
14-11-2013 12:00:00

Jan Smit is deze week DJ van de ochtendshow ‘100% Jan’ op radio 100%NL. Vanochtend maakte Jan, tijdens de uitzending, bekend dat de Nederlandse zangeres Jacky als ‘special guest’ zal optreden tijdens zijn aanstaande theatertour. “Ik ben trots dat zo’n fantastische zangeres als Jacky tijdens mijn theateravonden mijn speciale gast wil zijn,” vertelde Jan. Maandag 18 november a.s. gaat de eerste theatertour van Jan Smit van start in Hoorn. De theatertour omvat meer dan dertig optredens door heel Nederland en eindigt op woensdag 23 april 2014 in Terneuzen. Een volledig touroverzicht is terug te vinden op de website van Jan Smit: www.jansmit.com. “Ik ben enorm blij dat ik de kans krijg in zijn show te mogen optreden en zie het als een voorrecht om ook nog eens een duet met hem te zingen,” ...

Roy van Iersel presenteert tweede single
14-11-2013 11:57:00

We kennen Roy allemaal van het televisieprogramma 'Op Zoek Naar Joseph', waar hij finalist was en een derde plek behaalde. Hierna was hij te zien als hoofdrol(cover) in de gelijknamige musicals 'Tarzan', 'Joseph' en natuurlijk 'Legally Blonde' waarin hij een eigen hoofdrol had. Daarnaast deed hij verschillende televisieoptredens in o.a. Andre van Duin's Nieuwe Revue, Het Gouden Televizier-Ring Gala 2008, Miljoenenjacht, Staatsloterijshow live, Wedden Dat, Life4You en Koffietijd.

Jaap zingt voor Antoni van Leeuwenhoek
14-11-2013 10:51:00

Op 15 november brengt Jaap Reesema zijn nieuwe single uit; "Ooit Komt Nooit Meer". Naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek en de indrukwekkende rondleiding die hij daar onlangs heeft gekregen heeft Jaap besloten het nummer uit te brengen en de opbrengst van de single te schenken aan onderzoek naar nieuwe, persoonlijke behandelmethoden van verschillende soorten kanker met behulp van DNA-onderzoek. Het nummer is een prachtige pianoballad waar Jaap's unieke stemgeluid de boventoon voert.

Billy Dans & Ferry Doedens brengen single uit na succesvol optreden tijdens Hét Rozengala
13-11-2013 14:35:00

Rapper Billy Dans en acteur/zanger Ferry Doedens hebben recentelijk het nummer ‘Droom over jou’ uitgebracht. Hoewel het eenmalige samenwerking betrof krijgt deze toch een bijzonder vervolg. De mannen hebben de handen ineengeslagen voor de stichting Pijn bij Kanker. Enige tijd geleden werden zij door bariton Ernst Daniel Smid benaderd of zij hun medewerking wilden verlenen aan Hét Rozengala dat op maandag 11 november plaatsvond.

Hugo Peeters heeft weer iets weg te geven
13-11-2013 11:55:00

Hugo Peeters heeft een prachtige, gloednieuwe website!! www.hugopeeters.nl. De Gelderse zanger gooide onlangs hoge ogen met zijn single “De jongen met de mondharmonica”. Op 20 december 2013 staat hij samen met Frans Duijts, Helemaal Hollands, Hans Kraay, Danny Terp e.v.a. op het "Ik hou van Hollands evenement" bij uitgaansgelegenheid XXL in Culemborg. Voor dit evenement zijn nu gratis toegangskaarten te winnen.

Jan Warringa 12½ jaar in het vak
12-11-2013 14:06:00

Het is voorjaar 2001 als Jan Warringa voor het eerst het podium betreedt tijdens een braderie in Nieuw Amsterdam. Hij is zenuwachtig zing een paar liedjes en gaat snel van het podium af. Na van de eerste schrik bekomen te zijn dacht Jan dit smaakt naar meer. Ik wil ook het podium op. Hij schaft een aantal muziekbanden via een goede kennis en gaat de feesten af. Overal waar mogelijk zingt hij zijn liedjes. Het is een virus dat niet overgaat en nu al 12½ jaar duurt. “ Een geweldig virus” aldus de Drentse zanger

Kees Plat komt met nieuwe single
12-11-2013 11:32:00

Kees Plat is muziek. Hij eet muziek, leeft op muziek en leeft voor de muziek. Er gaat geen moment voorbij of Kees is met muziek bezig. Als zanger/gitarist van de populaire Tribute to the Cats Band staat hij wekelijks ergens in het land op het podium. De vrije tijd die hij over heeft is hij of als duo ( samen met Mark van Veen) of als solo artiest op het podium te vinden. Met de band zijn er voorbereidingen om de binnenkort de studio weer in te gaan om een nieuwe cd op te nemen. Als solo artiest is hij zeer actief dit jaar.

Christa ontvangt 18 november haar debuutsingle 'Hou me vast'
11-11-2013 15:28:00

De eerste cd-single van “Gewoon” Christa gaat 18 november in Grand Café 1741 Markt 23 te Schagen (N-H) gelanceerd worden tijdens een heuse release party. Waarbij de avond zal worden versterkt door diverse optredens van collega`s uit het vak die net als Christa hebben meegedaan aan het SBS6 programma BZ&T. De avond van de release krijgen de fans een uniek voorproefje van de cd-single middels een groot scherm waar de nieuwe clip van het nummer ‘Hou me vast’ zal worden vertoond samen met de live performance.

Nielson komt naar Musselkanaal
11-11-2013 14:22:00

Zaterdag 7 december 2013 vindt in feestcafé "De Gelegenheid" in Musselkanaal de eerste editie van "DJ Hermen Invites" plaats. DJ Hermen pakt direct groots uit en heeft als zijn gast van de avond de drukbezette hitzanger Nielson weten te strikken! Nielson brak door in het TV-programma "De beste singer-songwriter van Nederland" en scoorde daarna een aantal top 10 hits waaronder "Beauty en de brains" en "Hoe". Samen met de Zeeuwse band Bløf voert Nielson nu wederom de top van de Nederlandse hitlijsten aan met het nummer "Mannenharten", de titelsong van de gelijknamige film. Hermen: "Met Dj Hermen invites wil ik een terugkerend evenement neerzetten waarbij ik telkens een aansprekende zanger, zangeres of act uitnodig om er samen met mij een onvergetelijk feest van te maken.

'De Overburen'.......nieuw muzikaal duo
11-11-2013 14:06:00

Met hun allereerste single "Laat me los" zetten Miranda Schukkink- Gerritjans en Marcel Oosterkamp hun eerste stap naar muziek met hun eigen geluid. Ze hebben grootse plannen en de verwachting is dan ook dat het niet bij deze single blijft. Miranda stond op 4 jarige leeftijd met een springtouw voor de tv. De kleine diva in de dop wist het op 9 jarige leeftijd al…ze wilde zangeres worden.  Op haar 11de begonnen als duo met haar vader en later in verschillende schoolbands. Maar ze wilde meer en besloot om van haar hobby haar beroep te maken.

Femke Meines kiest eigen muzikale pad
11-11-2013 13:27:00

Afgelopen zomer heeft de 13-jarige zangeres Femke Meines een aantal keuzes moeten maken. Niet alleen gaat ze sinds dit jaar naar de middelbare school en onderging een keeloperatie, ook besloot zij een nieuw creatief team om zich heen te verzamelen, met als doel haar eigen muziek op te nemen. Met producer Holger Schwedt, die onder meer samenwerkte met Anouk, Blof, VanVelzen en Di-Rect, had Femke direct een goede klik. Samen met IOS-gitarist Sander Rozenboom en Holger werken ze aan haar eigen sound en nieuwe nummers.

Charelle van Es koningin van het RoosendaalNL zangcontest
11-11-2013 12:35:00

Charelle van Es heeft een plekje in de spotlights van Roosendaal NL verworven. Via een Facebook-poll kwam Charelle daaruit als winnaar naar voren. Als enige vrouwelijke inzending mag Charelle van Es zichzelf met recht de koningin van het Roosendaal NL zangcontest noemen. De organisatie van het evenement, dat draait om het Nederlandse lied, had een wedstrijd uitgeschreven voor Nederlandstalige zangtalenten die graag een keer op wilden treden. 

Die Spatzl hebben super weekend achter de rug
10-11-2013 21:57:00

Het weekend kan niet meer stuk voor Louisa en Edith beter bekend als Die Spatzl. Gisteren deden ze mee aan het liedjeskonkoer van Beek en behaalde daar een (gedeelde) eerste plaats met hun carnavalsbijdrage "Hallo dich doa". En met dit nummer gaan ze Beek vertegenwoordigen tijdens de LVK ( Limburgs Vasteloavend Leedjeskonkoer) , het grootste konkoer van Limburg wat in januari 2014 zal worden gehouden. "Hallo dich doa" is een typisch carnavalsnummer waarvan volgende week een clip zal worden geschoten.

Bob Offenberg laat Schiedam op grondvesten trillen
10-11-2013 13:38:00

Bob Offenberg kan terugkijken op een geslaagd 10 jarig jubileumconcert. Het was voor de 17 jarige zanger de derde keer dat hij een live-concert verzorgde en telkens was het een groot succes. Dat was het op zaterdag 9 november in de Schiedamse Margriethal niet anders. In het voorprogramma stond Theodoor die onlangs z'n debuutsingle "Ik ben van jou" lanceerde. Bijna 1500 fans van het Nederlandstalige lied waren getuige van een spraakmakende opening met een geweldige lasershow.  

Figuranten gezocht voor Sinterklaasclip Tjille Piet
10-11-2013 11:59:00

14 november zal Tjille Piet iets eerder naar Nederland komen om speciaal zijn nieuwe clip ‘Zwaai maar mee’, op te nemen in Zandvoort. Vanaf 15.00 uur zal een deel van de clip opgenomen gaan worden in Discotheek chin-chin in Zandvorot. De clip van Tjille Piet is een vernieuwend Sinterklaasnummer geworden maar wel in het ritme van een groot feest! Daarom roepen wij kinderen, of hulppieten, op om te komen voor de video-opnamen.

Nieuwe cd single Nick Gilissen
10-11-2013 11:47:00

Op zaterdag 16 november vindt bij Café Oud Spaans, Spaans Neerbeek 8 in Geleen-Zuid de singlepresentatie plaats van de nieuwe single "Op dee Lollie" van Nick Gilissen. De tekst is geschreven door Frans Theunisz die er zoals altijd weer iets leuks van heeft gemaakt. Meewerkende artiesten zijn  Frenske, Mitchell & Michael, Lambert D, Harry Weiss, Neer Scheffer, Peggy Lassouw, Timo Janssen en Duo Ger en Patriez. 

Uitgebreid programma bij Feestweek Brixental 2014
09-11-2013 17:07:00

Feestweek BrixentalVan 15 tot 22 maart 2014 organiseert Snow & Fun Events opnieuw de Feestweek Brixental, de leukste en gezelligste artiestenreis van het jaar! Het artiestenprogramma is ook dit jaar weer uniek te noemen, met optredens van circa 50 artiesten. 

Mick Harren heeft de Oranje Kroon
08-11-2013 18:13:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 11 november is dat ‘De glimlach van een kind' van Mick Harren. Na maanden van voorbereiding en vele uren in de studio met fantastische muzikanten zingt de Amsterdammer de sterren van de hemel op dit door Tonny Alberti geproduceerde nummer. Het gaat natuurlijk om de klassieker uit 1968, maar op deze nieuwe versie is Mick te horen in een duet met Willy Alberti! De single is de voorloper van het album ‘Mick Harren zingt Willy Alberti’ dat medio november zal verschijnen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: