RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Toppers Fanzone, groots feestelijk horecaplein voor aanvang concerten Toppers in Concert
03-05-2013 13:22:00

Op 24, 25 en 26 mei staan de Toppers weer drie dagen in de Amsterdam ArenA met het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van Nederland. Iedere middag vanaf 14 uur zijn alle Toppers Fans van harte welkom op de Toppers Fanzone gelegen net buiten het stadion op een speciaal evenemententerrein. De Toppers Fanzone wordt ingericht als groot horecaplein met diverse eet- en drinkgelegenheden en een fantastisch podium. Gedurende de warming up voor de concerten kan men genieten van de diskjockeys van 100%NL en optredens van diverse artiesten.

Groots Overzee concert Guus Meeuwis groot succes
03-05-2013 13:14:00

Het Groots Overzee concert dat Guus op 29 april gaf op Kokomo Beach op Curaçao was een groots succes! De allereerste editie van de buitenlandse spin off van zijn Groots met een zachte G concertreeks op het bekende witte strand van het eiland was volledig uitverkocht. Het Groots Overzee concert heeft Curaçao sinds de aankondiging in zijn ban gehouden; de komst van Guus gonsde over het eiland en de media stonden er vol mee. Guus beloofde een glimlachgarantie en maakte zijn woorden waar met een ruim twee uur durende liveshow in een speciaal decor.

Nederlandse tenor Marc Canto komt met debuut single 'Mama'
03-05-2013 12:58:00

Het bereik van de Nederlandse tenor Marc Canto is indrukwekkend. Met toonhoogtes over drie-en-en-half octaaf weet hij menigeen te raken tot op het bot. Dat gebeurt in ieder geval met zijn eerste solo-single ‘Mama’. Canto’s nieuwe solo-single ‘Mama’ kwam uit op 1 mei 2013. Hierop zingt hij de prachtige Nederlandstalige versie van het gelijknamige nummer van Il Divo, vertaald door zanger en liedjesschrijver Tony Neef.

Gerard Joling's album 'Ik ook van jou' komt binnen op nr. 1 in de album Top 100
03-05-2013 12:42:00

Gerard Joling voegt een nummer 1 toe aan de reeks indrukwekkende nationale in internationale successen die hij in de afgelopen 30 jaar heeft gescoord. Zijn nieuwe album Ik Ook Van Jou, dat vrijdag 26 april jl. is uitgebracht op Vosound Records, is vandaag binnen gekomen op de nummer 1 positie in de  Top 100 van de GFK Dutch album charts. Het is daarmee zijn 17e album waarmee hij een positie in de album Top 100 heeft veroverd. 

Wesly Bronkhorst heeft geen spijt
02-05-2013 18:43:00

Zanger Wesly Bronkhorst die al meer dan tien jaar bezig is met zijn vak deed onlangs mee aan het SBS programma “Bloed, zweet en tranen”. Ondanks dat hij niet doorging naar de volgende ronde heeft de Amsterdamse zanger geen spijt van zijn deelname. Na de tv uitzending heeft hij heel veel lieve en enthousiaste reacties gekregen van zijn fans, publiek en collega’s. De afgelopen dagen, met als hoogtepunt Koninginnendag presenteerde Wesly Bronkhorst zijn nieuwe single “Als jij had gedacht” op diverse podia in Nederland.

Roy van Iersel lanceert debuutsingle 'Op de wind met jou'
02-05-2013 17:54:00

We kennen Roy van Iersel allemaal van het televisieprogramma ‘Op zoek naar Joseph’, waar hij finalist was en een derde plek behaalde. Hierna was hij te zien in de musicals ‘Tarzan’, ‘Joseph’ en natuurlijk ‘Legally Blond’ waarin hij een eigen hoofdrol had. Na deze musicals en diverse televisieoptredens in o.a. Andre van Duin's Nieuwe Revue, Het Gouden Televizier-Ring Gala 2008, Miljoenenjacht is Roy nu helemaal klaar om zich volledig te richten op zijn carrière als solozanger.

Joey Hartkamp werkt samen met vader Emile en Norus Padidar aan nieuwe single
02-05-2013 17:35:00

Joey Hartkamp is op 12 december 1988 geboren in Arnhem. Als zoon van Emile Hartkamp, liedjesschrijver & producer van vele grote Hits, werd Joey al op hele jonge leeftijd geconfronteerd met de Showbizz en het Nederlandstalige lied. Het was al op zeer jeugdige leeftijd duidelijk wat Joey later wilde worden….Zanger en in de schijnwerpers staan op alle podia in Nederland, van kroegie tot kroegie en van feesttent tot Ahoy. Zo zong Joey als kleine jongen in de studio al mee in diverse koortjes bij liedjes van o.a Frans Bauer, Oscar Harris e.a.

Single ‘Birds’ van Anouk Goud
02-05-2013 17:18:00

‘Birds’, de nieuwe single van Anouk, heeft de Gouden status bereikt. Het nummer, tevens de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival dit jaar, stond meteen na de release medio maart op nummer 1 in de Mega Top 50. Het is de eerste keer dat een Nederlandse Eurovisie-inzending de eerste plaats in de Nederlandse hitlijst bereikt. Op dinsdag 14 mei vertegenwoordigt Anouk Nederland tijdens de eerste halve finale van de legendarische liedjeswedstrijd, die dit jaar in het Zweedse Malmö plaatsvindt.

Nick en Simon hoofdredacteuren vrijheidskrant Metro
02-05-2013 17:05:00

Metro brengt als partner van het Nationaal Comité 4 en 5 mei op 3 mei een speciale Vrijheidskrant uit met als gasthoofdredacteuren Nick en Simon. Het duo uit Volendam heeft vandaag vanaf de redactie van Metro aan de Vrijheidskrant van morgen gewerkt. Aan de hand van het thema vrijheid komt Edukans, de ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor onderwijs wereldwijd waarvan Nick en Simon ambassadeur zijn, in de krant van morgen uitgebreid aan bod. Daarnaast lezen we een interview van de Volendammers met Esther Vergeer.

Dave van Well komt in juni met nieuwe single
02-05-2013 00:00:00

De Nijmeegse zanger / producer Dave van Well is druk in zijn studio bezig met het produceren van 14 nieuwe nummers voor zijn nieuwe album die waarschijnlijk begin 2014 zal gaan uitkomen, De eerste single van het album komt begin juni op de markt. Het belooft na "Ietsie pietsie inie mini" en "Viva Lamama" weer een echte zomerse meezinger te worden. Natuurlijk komt er ook een videoclip van de nieuwe single die overal te zien zal zijn.  Ook de website van de Dave is geheel vernieuwd zodat iedereen het laatste nieuws kan volgen.

Clip 'Meer en meer' van Aukje Fijn online
01-05-2013 19:10:00

Aukje Fijn, het 14 jarige jonge talent uit Wezep heeft hard gewerkt aan haar nieuwe single "Meer en meer". Ook deze single is net als haar vorige, “1000 Vlinders”, geschreven door Jeffrey Weber en geproduceerd door Hans Aalbers. Met deze productie is weer een muzikaal hoogstandje afgeleverd en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Aukje had veel vrienden gevraagd te figureren in haar videoclip en die kwamen dan ook allemaal naar het zon overgoten vakantiepark "’t Loo" te Oldebroek.

Rene Schuurmans terug op oude nest bij Berk Music
01-05-2013 16:47:00

Met de release op 3 mei van zijn gloednieuwe single 'De Avond Van Mijn Leven' keert Rene Schuurmans na 4 jaar terug bij platenmaatschappij Berk Music. 'Ik ben blij dat ik een nieuw platencontract heb getekend bij de maatschappij waar het voor mij, met hits als o.a. 'Laat De Zon In Je Hart' en 'Als Ik Haar Zie', negen jaar geleden allemaal is begonnen. Als artiest ben ik rijper geworden en ook de maatschappij heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Samen gaan we er tegen aan en toewerken naar mijn 10 jarig artiestenjubileum volgend jaar', aldus Rene.

Zomerse klanken op duet single van Inge en Please Be Frank
01-05-2013 15:52:00

Op 31 mei brengt singer/songwriter Inge uit Zeeland haar nieuwe CD "Heaven Knows" uit. De eerste single van het album is echter nu al te beluisteren. Het zomerse "Good Day"  is een duet met zanger Please Be Frank en laat alles horen wat de titel belooft: een zomerse en luchtige melodie die je maar moeilijk uit je hoofd krijgt.

Marco de Hollander is gek op volle glazen
01-05-2013 15:45:00

Marco de Hollander is een zanger die al ruim 11 jaar meedraait, maar wiens carrière laatste jaren een behoorlijke groei doormaakt. In de afgelopen jaren wist hij een tal van singles te lanceren en heeft maar liefst zeven albums en drie dvd’s uitgebracht, maar ook zijn schare trouwe fans groeit elke dag. Met een rijk gevulde agenda staat Marco de Hollander positief in het leven; zijn optredens zijn dan ook altijd weer een waar feestje. Tijd om ook het feestgehalte weer door te trekken op zijn nieuwste single.

Ruben met zijn allereerste single genaamd ' I’ll be ok'
01-05-2013 15:28:00

Op 9 mei komt Ruben met zijn allereerste single genaamd I’ll be ok. Dit wordt het eerste nummer van een album dat Ruben dit najaar gaat releasen. En hij pakt het gelijk groots aan, want naast de release van " I’ll be ok" in Nederland, komt het nummer ook uit in Oostenrijk, Spanje en Curacao, waar zijn roots liggen. Ruben heeft van jongs af aan al in de showbusiness gewerkt met vele acteer- en dansrollen en een zangcarrière in verschillende Europese landen zoals Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Hij is in Nederland bij het grote publiek bekend geworden door zijn rol in de musical Daddy Cool, die in het seizoen 2011-2012 in het theater te zien was. Hij vertolkte hierin een hoofdrol samen met o.a. Kim Lian van der Meij. Na de Nederlandse tournee van Daddy Cool mocht Ruben ook mee met het internationale Daddy Cool avontuur in Mallorca.

Herman en Jany van Dooren lanceren speciaal lied voor moederdag
01-05-2013 14:57:00

Herman van Dooren stond van kleins af aan al graag in de schijnwerpers. Zo kon het gebeuren dat hij al op zijn dertiende een lokale talentenjacht wist te winnen. Lange tijd keek hij vervolgens in het geheel niet om naar de microfoon maar men bleef op feestjes en familie bijeenkomsten altijd vragen ,zing toch nog eens een liedje en dat werd van zelf meer en meer en sinds enige tijd is de zanger weer volop in de running.  Deze in Apeldoorn woonachtige entertainer bracht inmiddels nummers uit als ‘Kreta’, ‘Steeds in mijn gedachten’ en ‘Nu heb ik jou gevonden’.

When We Are Wild lanceert debuutsingle
01-05-2013 12:21:00

When We Are Wild is de band gevormd door Hille Stellingwerf, een zanger-gitarist met een bijzondere stem uit Witmarsum, een klein dorpje in Friesland. De band maakt intense en sfeervolle popsongs, sterk beïnvloed door de hedendaagse folkmuziek. Denk aan bands als Bon Iver en Coldplay. Begin 2012 werkt Hille als vuilnisman en schoonmaker om de opnames van zijn EP te kunnen betalen. De documentairemakers van Fryslân Dok volgen de songwriter gedurende zijn opmars in de Nederlandse muziekscène.

Wally Mckey komt met nieuwe single
01-05-2013 12:11:00

Net zoals Taco, Matt Bianco , Kid Creole brengt Wally  Mckey  met "A  Begging Fool" op een eigen manier muziek die wel uit de jaren 20-30 kon komen en toch hedendaags klinkt. Een vrolijk klarinetje met een huppelend banjootje en een frivool ritme brengen humor in de dramatiek van een  gebroken liefde of komt het toch wel weer goed? De  single bevat drie tracks, meer bepaald een andere ietsje tragere versie van "A Begging Fool" voor degenen die het graag wat rustiger hebben.  In "When You Wore a Tulip"'  wordt vrolijk een romantische ontmoeting met vervolg.

Sander Kwarten presenteert nieuwe single in St. Willebrord
30-04-2013 18:08:00

Op zaterdag 18 mei 2013 vindt bij Hotel "De Kwast", Vijverstraat 15t te St. Willebrord de singlepresentatie plaats van Sander Kwarten. Meewerkende artiesten zijn: Wesley Ponsen, Peter van der Velden, Rinus Ponsen, Kobus Engels, Rinus Werrens, Tina van Beeck, Patrick Dano, Johan Heeren, Ferry Goorden en Janus Hoekstra. De aanvang is om 20.00 uur, de zaal gaat open omstreeks 19.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 5.00 inclusief single.

Nieuw album van Gerard Joling een feit
29-04-2013 16:16:00

Vrijdag 26 april is het nieuwe album van Gerard Joling, getiteld Ik Ook Van Jou, uitgebracht op Vosound Records. Het album bevat zowel prachtige ingetogen nummers als een flinke hoeveelheid vrolijke, up-tempo stukken. “Met heel veel plezier en toewijding heb ik aan dit nieuwe album gewerkt. Het is een echt ‘Gerard’ album geworden, gezongen met hart en ziel en ingespeeld door geweldige live muzikanten,” aldus Gerard. 

Koningslied Nieuw Amsterdams Kinderkoor en Matangi Quartet is nu verkrijgbaar
29-04-2013 15:00:00

Eén van de hoogtepunten uit de inhuldigingsceremonie van Koning Willem-Alexander eerder vandaag, was het ontroerende optreden van het Nieuw Amsterdams Kinderkoor, onder leiding van Caro Kindt, begeleid door het Matangi Quartet. In de Nieuwe Kerk in Amsterdam zong het kinderkoor het lied Later als ik groot ben, op de melodie van het door Frida Boccara wereldberoemd geworden Cent mille chansons (van Michel Magne). Herman van Veen schreef de tekst voor het lied. Het arrangement is van de hand van Rik Elings.

Karin Welsing presenteert nieuw album in Kerkdriel
29-04-2013 13:02:00

Op zondag 2 juni 2013 presenteert Karin Welsing haar nieuwe album bij Eetcafé "Sophies Choice" in Kerkdriel. Meewerkende artiesten zijn oa. John de Bever, Yoei L'Abée Henk Damen, Johan Linssen, Marco Kanters, Leen Zijlmans, Marco de Hollander, Franky Falcon, Anthony uit Breda, Jordy Falcon, Ron de Ridder en Mark Rijs. Lex Hardink zal het geheel presenteren.  De zaal gaat open om 14.00 uur en de entree bedraagt inclusief album € 12.50. Meer info: www.karinwelsing.nl

Nick & Simon maken Maxima versie
29-04-2013 12:38:00

Na de aanhoudende storm van mailtjes en berichten van teleurgestelde fans, hebben Nick & Simon besloten om nog 20 extra versies op te nemen van het liedje ‘Julia’. Eerder namen zij 154 namen op naast de originele ‘Julia’, waarvan er één nog niet bekend was gemaakt. De tot nu toe onbekende 155ste versie, is uiteraard voor onze toekomstige Koningin:  Máxima! Vanaf vandaag kun je de Máxima versie van ‘Julia’ downloaden op iTunes. Vandaag gaan naast Maxima nog 21 extra versies digitaal in release.

De bon die het leven van Hugo Peeters veranderde
29-04-2013 12:20:00

Het was schrikken voor de uit Gendt afkomstige zanger Hugo Peeters toen hij een paar weken geleden bij zijn auto kwam er een “geel” kado onder zijn ruitenwisser was bevestigd. Dat kado was een bekeuring voor verkeerd parkeren. De bon was nog warm want de auto voor hem kreeg ook een ‘prent’. Dat was voor Hugo reden om de agente van dienst aan te spreken of dat nou nodig was. Hij stelde zich keurig voor als Hugo Peeters en gaf haar een hand. Ze vertelde dat ze agent Lisa Marie was en ook haar plicht deed.

Maico live 30 april 2013 in Ugchelen
29-04-2013 12:00:00

Op dinsdag 30 april 2013 vindt de jaarlijkse Artiesten Parade in Ugchelen plaats. Dit jaar m.m.v. Hugo Peeters, Theresa Stam, Michelle Okken, Jessica Malfait, Roy van Lent, Laura Dik en Sidney Bischoff. Deze show vind plaats achter het Dorpshuis Ugchelens Belang aan de Bogaardslaan 81 in Ugchelen, Naast deze show zijn er diverse activiteiten de gehele dag en natuurlijk een groot terras. Naast deze topartiesten zal Maico om 14.30 uur een leuk optreden verzorgen.

Laatste editie 'Met ’n knipoog naar Maria' van MarieChristien in mei 2013
29-04-2013 11:23:00

Slechts twee maanden per jaar, in mei en oktober, ging MarieChristien met een aangepast programma op pad. In die twee maanden deed de zangeres haar show met een knipoog naar Maria. Zo heet het programma dan ook. “Met ’n knipoog naar Maria” zingt en vertelt zij over de vrouw, de moeder en een combinatie daarvan. De knipoog staat voor haar eigen Marialiedjes, maar ook voor een aantal klassiekers die samen met het publiek worden gezongen.

10 jarige Michelle komt met nieuwe cd-single getiteld: 'Waarom huilt u mama?'.
29-04-2013 10:43:00

Michelle maakte onlangs naam met haar debuutsingle "Ik heb een droom". Deze single is door de radiostations in Nederland goed ontvangen en is... veelvuldig gedraaid! Dit 10 jaar jonge talent uit Drenthe weet menig hart te doen smelten met haar optredens en het mocht dan ook niet uitblijven een vervolg te maken op haar debuutsucces...en wát voor een vervolg! Samen met schrijver/hitproducer Martin Sterken is er gewerkt aan de nieuwe single en dit heeft geresulteerd in het lied "Waarom huilt u mama?".

Trisha lanceert haar nieuwe single 'Dat Zomers Gevoel'
28-04-2013 20:17:00

De winter heeft lang genoeg geduurd en daarom wil Trisha met haar nieuwe single iedereen in een zomerse stemming brengen.  De eigenlijke release van de single is gepland op 6 mei. Er wordt ook een zomerse videoclip opgenomen die rond 15 mei zal verschijnen. Begin 2013 lanceerde de blonde zangeres die ook regelmatig voet op Nederlandse bodem zet het gezellige lied "We Leven Van De Liefde". Ze wilde met dit nummer iedereen aan het dansen krijgen en dat is haar aardig gelukt.

Nieuw album voor Anja Yelles
28-04-2013 18:00:00

Op donderdag 23 mei 2013 lanceert de Vlaamse zangeres Anja Yelles haar nieuwe album "Horen, zien en zingen". Van de 14 nummers die het album bevat zijn er ondertussen al zes op single verschenen. De overige liedjes zijn lekker meezingbaar en voor elk wat wils. Voor Anja schijnt momenteel al een beetje licht aan het eind van de tunnel. Ze is nog steeds aan het revalideren van een nekoperatie. Als alles normaal verloopt is ze eind mei weer helemaal terug. Haar eerste optreden na de revalidatie zal plaatsvinden op zondagmiddag 26 mei in Wortegem-Petegem. Daar vindt tevens de première plaats van het allernieuwste album.

Henk Damen heeft de Oranje Kroon
27-04-2013 16:56:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 29 april is dat ‘Vandaag begint m’n leven’, van Henk Damen. Deze single draagt dezelfde titel als het nieuwe album van Henk, dat deze week verschijnt. De zanger uit Oss geeft in elk geval een prima visitekaartje af van die plaat, want het nummer is bijzonder aanstekelijk en zou wel eens een grote hit kunnen worden! De clip van ‘Vandaag begint m’n leven’, waarin Henk plaatsneemt in de behandelkamer van een nogal wulpse psychiater, is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Jeugdherinneringen in Concert 29 mei 2013 Paradiso Amsterdam
27-04-2013 16:45:00

Wegens het grote succes van de theatertournee "Jeugdherinneringen deel 1 & 2" hebben Danny de Munk & Henk Poort besloten op 29 mei 2013 een uniek concert te geven in Paradiso Amsterdam. Middels sketches en muziek gaan De Munk en Poort in deze theatershow terug in de tijd, ze brengen een muzikaal eerbetoon aan hun voorbeelden en collega’s waarmee ze gewerkt hebben en halen, doorspekt met een flinke portie humor, hoogtepunten uit vroeger tijd terug. Terug in de tijd van ons allemaal. Dat bij elkaar levert in alle opzichten een unieke en verrassende avond op ; een muzikaal feestje waar iedereen zich in kan herkennen

Nacht van Oranje kwartier eerder van start in Ahoy Rotterdam
27-04-2013 08:55:00

Vanwege een overvol programma start de Nacht van Oranje een kwartier eerder. Op 29 april geeft volkszanger Django Wagner om 19.45 uur al het startsein voor de oranjegekte in het Sportpaleis van Ahoy. Door de grote lading hits van Nederlandse topartiesten kunnen bezoekers nóg langer genieten van het grote muziekfeest. Om problemen met het openbaar vervoer voor de terugreis te voorkomen, is besloten om de aanvangstijd iets te vervroegen.

Nederlands/Arubaanse act Concreat City scoort met Volendamse zangeres
26-04-2013 19:45:00

Dat muziek verbindt en verdeeld, is de afgelopen periode zeer duidelijk geworden. Ook de politiek laat zich niet onbetuigd in de discussie. Dat muziek een vooral bindende factor is, laat zich kenmerken door een wel heel unieke combinatie van muzikale stromingen. De Arubaanse producers/rappers Jason & Bushtalk vonden een unieke muzikale combinatie door Arubaanse Dance te mengen met de authentieke ‘zang-sound’ uit Volendam.

Stef Ekkel viert 15-jarig artiestenjubileum
26-04-2013 19:37:00

Maandag 29 april is het precies 15 jaar geleden dat het eerste optreden van Stef Ekkel als solo-artiest plaatsvond. In zijn woonplaats Kampen werd destijds de basis gelegd voor een zeer succesvolle carrière. Hij had onnoemelijk veel hits en deed ontelbare optredens door heel Nederland. Hij was te zien op TV o.a. bij het Muziekfeest op het Plein van de TROS, Hart voor muziek, TV Oranje, Brabant Party, De Regiotap, Fans (SBS6) en Sterren.nl.  Er verschenen diverse cd-albums en dvd's.

Thomas Berge en manager Johnny Sap beëindigen samenwerking
26-04-2013 19:22:00

Thomas Berge heeft de zakelijke relatie met zijn manager Johnny Sap beëindigd. Volgens Thomas is er in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. Er zou niets aan de hand zijn. Ze hebben geen ruzie of wat dan ook. De samenwerking tussen Chiel Ottink ( Thomas) en Johnny Sap speelt al sinds 2001. Johnny heeft er in ieder geval alles aan gedaan om hem te brengen naar een hoogtepunt. Thomas ziet in ieder geval geen problemen na de breuk.

'First time ever I saw your face'...nieuwe single van Angelica
25-04-2013 20:17:00

Angelica debuteerde in 1992 met haar debuutalbum: Female Touch, had een nummer 5 hitnotering met Tina Toos en Tessa en veraste ons in December 2012 met een nieuw album en single. Dit is de tweede single van Angelica, afkomstig van het album “Some beautiful songs of 50 shades of Grey” De lovende reacties op met name deze track, heeft Angelica doen besluiten dit nummer als tweede single te kiezen. Angelica : “Met deze song ben ik in staat geweest om mijn hart intens te laten spreken en mijn diepste gevoel te kunnen uiten.

Aanstormend talent Leroy lanceert 'Jij gelooft in mij'
25-04-2013 19:46:00

De bijna 20-jarige zanger Leroy uit Emmen bracht in 2009 een lofzang uit over het toenmalige vriendinnetje van Jan Smit; Zijn debuutsingle ‘Oh Yolanthe’ kreeg mede door de hype die in de media gaande was destijds, volop aandacht en airplay. Met dank aan zijn moeder Germa ter Braak, zelf ook zangeres geweest, ging de in Enschede geboren Leroy uiteindelijk toch ook de podia op nadat hij met zijn stem al was opgevallen bij musicals op school. Na de lancering van ‘Oh Yolanthe’ volgden vele optredens, interviews en de vervolgsingles; ‘Bij Jou’ en ‘Laat me’.

Nieuwe single voor Jan van Est
25-04-2013 19:29:00

Via platenmaatschappij Berk Music zal op 10 mei de nieuwe single van Jan van Est verschijnen, ‘Dat komt door jou’. Het is een oude single van Van Est die in een feestelijk en fris nieuw jasje is gestoken door producer Harald Queens (o.a. Ronnie Tober, Mulder & Mulder), de tekst is geschreven door Rinus Ponsen. Op zondag 19 mei zal de single officieel gepresenteerd worden tijdens een single CD-presentatie in Dordrecht. Tijdens de presentatie, die plaats vindt in dartcafé De Walrus in Dordrecht zullen diverse artiesten aanwezig zijn voor een optreden.

Eerste CD ‘Oranje Top 30’ voor koningspaar
25-04-2013 16:24:00

Na zijn inhuldiging als nieuwe Koning der Nederlanden krijgt Willem-Alexander volgende week als eerste de CD ‘Het beste uit de Oranje Top 30 – deel 1’ toegestuurd. Het gaat om een verzamelalbum van de Oranje Top 30, de enige hitparade met muziek van eigen bodem die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden door de muziekzenders Radio Oranje Nationaal, TV Oranje en 49 lokale omroepen. De directie van TV Oranje heeft besloten het eerste album aan te bieden aan de aanstaande koningin en koningin.

Marco de Hollander schiet clip in Turkije
25-04-2013 13:46:00

Afgelopen week was Marco de Hollander te vinden in Bodrum te Turkije, op het Aegean Dream Resort, de naam zegt het al; een droom aan de prachtige Egeische Kust. Op uitnodiging van Corendon Artiestenreizen heeft Marco hier ook dit jaar weer mogen optreden. Marco heeft gelijk gebruik gemaakt van deze unieke locatie om de clip op te nemen van zijn nieuwste zomerse feestsingle.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl