RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Danny Zuijderwijk wil het publiek vermaken
23-11-2013 19:54:00

Danny Zuijderwijk omschrijft zijn single “Spijt”als een nazomerse single, met gipsyachtige klanken en een Nederlandse tekst. Op het moment is de zanger druk bezig met promotieoptredens voor deze single. Begin volgend jaar komt er een nieuwe single uit en ook dit gaat een nummer worden van het album “Volg je hart”. Danny zingt inmiddels vier jaar en heeft veel optredens. Zijn motto is om het publiek te vermaken. “Daar gaat het mij om, daar doe ik het voor. 

Vrolijke, gezellige en dansbare nieuwe single voor Kevin Smit
23-11-2013 19:05:00

Kevin Smit; “dé Smit” zoals hij zichzelf wel eens met knipoog voorstelt, heeft in de ruim zes jaar dat hij nu op de vaderlandse podia staat, twee albums en bijna tien singles afgeleverd. De op 25 juli 1991 in het Drentse Hoogeveen geboren Kevin is naast als zanger tevens actief als presentator en accountmanager. “Wat is er nou mooier dan 24 uur per dag met muziek bezig te zijn”, aldus een enthousiaste Kevin die nu ook een nieuwe single uitbrengt dat de titel; ‘ Dit is de Avond! ’ heeft meegekregen. 

Mooi Wark lanceert kerstlied: 'Hey, hey, die Kerstman'
23-11-2013 18:35:00

Mooi Wark is: Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (zang en bas), Arnold Kuik (zang en gitaar) en John Roffel (zang en drums). Met o.a. de hitsingles “Idioot”, “Bokkie of een geittie“, “In de blote kont”, “Achter de tent”, “Tepels liegen niet”,“Goeie been, verkeerde bed” en “Allent veur joe” heeft de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark een groot deel van Nederland veroverd en inmiddels landelijke bekendheid verworven. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld. 

Stream van TV Oranje tijdelijk gratis op je smartphone
23-11-2013 00:00:00

De livestreams van TV Oranje en haar Duitstalige zusterzender SchlagerTV zijn vernieuwd. De beeldkwaliteit is verbeterd zodat er bijna geen verschil is met je televisie. Bovendien kun je nu ook op je tablet en mobiel naar TV Oranje kijken. De streams werken op de iPad vanaf iOS3.0 en op Android vanaf versie 3.0.

René Schuurmans heeft de Oranje Kroon
22-11-2013 17:45:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 25 november is dat René Schuurmans met ‘Nou ja ik ben nou eenmaal zo’. Na schrijfsessies voor diverse artiesten is het voor René weer tijd voor een eigen knaller! Zijn nieuwe single gaat over de man en zijn tekortkomingen, die je maar het beste kan nemen zoals hij is. 'Als we allemaal wat meer van elkaar zouden accepteren en niet steeds op zoek gingen naar het perfecte plaatje zou de wereld er heel anders uit zien', aldus René.

'Niet uit Volendam'...40ste Top 100 hit voor de Gebroeders Ko
22-11-2013 17:38:00

In 2001 scoorden de Gebroeders Ko hun allereerste Top 100 notering met het nummer “Boswandeling “ en nu scoren ze, 13 jaar later hun 40ste notering in deze lijst met "Niet uit Volendam". Deze week komen ze binnen op nummer 60 in single Top 100. “We zijn het nog aan het uitzoeken maar dat moet bijna wel een record zijn“ laten de zeer gelukkige Gebroeders Ko weten. “In Volendam wonen ca. 30.000 inwoners dus de rest van Nederland kan het nummer uit volle borst meezingen , dus op naar de Carnaval. 

Anthony & Friends op 30 november 2013 in Prinsenbeek
22-11-2013 17:25:00

Op zaterdag 30 november 2013 staat uitgaansgelegenheid D'n Henk, 'Spoorstraat 31te Prinsenbeek in het teken van het muzikale evenement Anthony & Fiends. Vanaf 20.00 uur zijn er optredens van Johan Heeren, Mike Davids, Marco de Hollander, Leen Zijlmans, Jessica Malfait, Robin van Damme en natuurlijk Anthony zelf. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree is geheel gratis.

Grad Damen terug naar het echte levenslied
22-11-2013 13:04:00

Het nieuwe album van grad Damen is bijna klaar. Volgens de zanger heeft het een beetje te lang geduurd eigenlijk. “We zijn er bijna twee  jaar mee bezig geweest en dat is toch een hele tijd. We gaan met dit album back to basic, naar het echte levenslied, zoals ik 13 jaar geleden begonnen ben. Echte Nederlandstalige Julio Iglesiasachtige muziek. Zo zijn Frans Bauer en ik toentertijd begonnen en Frans doet dit ook niet meer.

Guus Meeuwis met band langs Nederlandse popzalen én theaters
22-11-2013 12:21:00

Guus en zijn band reizen volgend jaar met een reprise van hun zeer succesvolle tournee ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’ langs Nederlandse popzalen én theaters! De tournee, vernoemd naar het laatste album, was op veel locaties in een mum van tijd uitverkocht. Voor Guus reden om een reprise aan te kondigen waarmee hij oa De Patronaat in Haarlem en Theater Orpheus in Apeldoorn aandoet. In de theaters verzorgt Guus een avondvullend muzikaal programma waarbij zijn verhaal en de lach een steeds grotere rol spelen.

Andre Pronk presenteert nieuwe single in Breda
22-11-2013 10:14:00

De koning van de lach, Andre Pronk die we allemaal wel kennen van diverse talentenjachten op de Nederlandse televisie komt nu na een jaar eindelijk weer met een feest knaller voor carnaval 2014. Het nummer is gestreven door Remco de Rooij uit Raamsdonksveer en geproduceerd doorJKM muziek produkie's uit Rijen. Zoals al eerder vermeld gaat het nummer heten "Het tiettenlied" en het is speciaal op genomen voor Patricia Paay omdat Andre nog steeds denkt dat ze nep borsten heeft. Het is een echte meezinger die je niet gauw kan vergeten. De singlepresentatie vindt plaats op vrijdag 29 november in Het  Stamcafe, Dijklaan 61 te Breda.

De TruckersTop12 gaat van start
22-11-2013 09:57:00

Een nieuw initiatief voor iedereen die de transportwereld een warm hart toedraagt: De TruckersTop12. Vanaf 4 december is er een nieuw muziekprogramma dat wordt uitgezonden via de website www.truckerstop12.com Het clipprogramma zal volledig uit verzoekaanvragen worden samengesteld. Zo bevat het programma onder andere de Top12 hitlijst en is er 'De foto van de week', de "Thuiskneiter', de "Vervanhuisschijf", nieuwsfeiten uit de transportwereld, kortom een gevarieerd format. Liefhebbers kunnen zich zelfs abonneren op een ledenclub. Ga naar www.truckerstop12.com en lees hier alle informatie. Laat uw stem horen!

Alessandro gaat naar Kiev om punten te verdelen Junior Eurovisie Songfestival
22-11-2013 09:47:00

Alessandro stapt op donderdag 28 november op het vliegtuig naar Kiev en heeft een bijzondere missie. Aan de jonge zanger is namelijk de eer om de punten uit de delen tijdens de Liveshow van het Junior Eurovisie songfestival in Kiev. Alessandro ziet dit als een grote eer. De uitnodiging was voor hem een grote verrassing. “Ik kwam thuis en bij de computer hangt een lijstje van wat ik allemaal moet doen. Daar zag ik ineens Kiev bij staan en ik dacht dat het om een optreden in een discotheek ging. Toen ze thuiskwam vertelde mijn moeder dat ik was uitgekozen om naar Kiev te gaan. Ik was echt super verrast, had dit nooit verwacht”. Alessandro mag een iemand meenemen tijdens de reis en dat gaat zijn moeder Rosita worden. Ook zij heeft er heel veel zin in. Alessandro zal vier dagen in Kiev blijven.

Een Winterse avond met Johan Kettenburg en vrienden
22-11-2013 09:30:00

21 december is het zover de eerste van 4 avonden waarin zanger Johan Kettenburg centraal staat omringd door (muzikale) vrienden in het T' Zand te Maarssen. De avond zal in het teken staan van de release van de nieuwe single van Johan Kettenburg "Wacht nog heel even" een prachtig nummer waarin alle muzikale kwaliteiten van de getalenteerde zanger tot uiting komen. Na de deelname van Johan Kettenburg aan het populaire SBS programma Bloed Zweet en Tranen is er enorm veel veranderd voor Johan. Vele optredens door geheel Nederland en is Johan inmiddels een veel gevraagd artiest bij diverse festivals/bruiloft en partijen. Voor een Winterse avond met Johan Kettenburg en vrienden 21 december a.s. Is bewust gekozen om zijn fans en collega's te bedanken voor een fantastisch jaar.

Nieuwe single voor Diana Dekkers
21-11-2013 23:24:00

 "Ik wil jou niet meer" is de titel van de nieuwe single van Diana Dekkers. Het nummer is Diana dan ook op het lijf geschreven en heeft een goed dans en meezing gehalte met een mooie warme gypsy-sound. Het refrein is makkelijk te onthouden en nodigt uit om luidkeels mee te zingen. "Ik wil jou niet meer" is geschreven door Jeffrey Heesen en opgenomen bij Manfred Recordings, onder leiding van muziektovenaar Manfred Jongenelis. Onlangs is Diana Dekkers een overeenkomst aangegaan met Artiesten en management bureau Eventonizer. 

Marco Borsato programmadirecteur bij 100% NL
21-11-2013 15:11:00

Marco Borsato is aanstaande maandag 25 november voor één dag programmadirecteur bij 100% NL. Hij zal de playlist voor die dag helpen bepalen, de jocks instrueren en natuurlijk veelvuldig te horen zijn op 100% NL.

Wolter Kroes trakteert fans op speciaal cadeau
21-11-2013 12:57:00

Dit jaar vierde Wolter Kroes zijn 25-jarig jubileum. Om het jubileumjaar goed af te sluiten en zijn fans te trakteren op een speciaal cadeau heeft de zanger zijn allereerste grote hit “Laat me los” opnieuw opgenomen met het Metropole orkest. ‘Met “Laat me los” uit 1994 is mijn carriere wezenlijk begonnen. Het is een droom die uitkomt dat ik deze single opnieuw heb mogen opnemen met een orkest als het Metropole orkest. Ik ben er trots op dat ik mijn fans blij kan maken met dit cadeau, want zonder mijn fans was ik niet zo ver gekomen’.

Milan Milano lanceert 'Hoe zou je doen'
21-11-2013 12:45:00

Hij wordt al de ideale mix van Julio en Enrique Iglesias genoemd;  het Hollandse antwoord op wereldsterren als Michel Télo en Gustavo Lima. Hij een gewone Drentse jongen, maar wel een fantastische charmezanger. ‘Dus jij kunt zingen?’, was de uitdagende vraag van Willie Oosterhuis, presentator van het MegaPiratenfestijn. “Ik kan het wel, maar doe het niet”, was het duidelijke antwoord. “Als je talent hebt, zul je er iets mee moeten doen om gelukkig te worden.” Talent is hem gegeven. Het zit nu eenmaal in de familie. 

Side kick ft. Trafassi-man komen met 'Hela Hela'
21-11-2013 12:26:00

Side Kick bestaat uit de broers Fred en Ron, geboren in Den Haag en is ontstaan vanuit de band Only 4. Vandaar de naam Side Kick. Ze hebben al 25 jaar ervaring in het verzorgen van feestavonden op muzikaal gebied. Na het starten van promo´s die erg positief werden ontvangen kwamen al snel optredens door het land. Met als klap op de vuurpijl een optreden Mainstage Go Après-ski 2012. Aangezien hun stemmen dezelfde klankkleur hebben, ligt een deel van hun kracht in het feit dat er veel 2e stem wordt gezongen.

Country Wilma in januari 25 jaar in het vak
20-11-2013 15:42:00

Country Wilma zit in januari 25 jaar in het vak en ze is van plan flink uit te gaan pakken. “Toen ik zestig werd had ik een glazen koets met Cinderella en nu kunnen ze weer iets bijzonders van me verwachten. Iedere mijlpaal moet je vieren vind ik”, aldus de zangeres die momenteel in het land goed scoort met haar single “Altijd feest”. Country Wilma weet nog niet precies wat ze gaat doen bij haar zilveren jubileum, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. “Ik wil het ook nog een beetje als een verrassing houden.

Nick & Simon vestigen wederom record
20-11-2013 15:32:00

Wederom vestigen Nick & Simon een uniek record: ze staan maar liefst 7,5 jaar onafgebroken in de GfK Album Top 100. Sinds 13 mei 2006 tot heden staat het duo in deze toonaangevende Nederlandse hitlijst. Geen enkele andere band of artiest (zowel nationaal of internationaal) heeft ooit zo lang in de GfK Album Top 100 gestaan. In de afgelopen 7,5 jaar brachten Nick & Simon zeven albums uit, waaronder vijf studioalbums.

Jon van Eerd brengt nieuwe single ‘Een ding weet ik zeker’
20-11-2013 15:18:00

Afgelopen week was de succesvolle première van de theatervoorstelling ‘Harrie en Twee Meesters’. De komedie, geschreven door Jon van Eerd die tevens vertolker is van de hoofdrol, ontvangt sindsdien lovende kritieken en dit succes smaakt naar meer! De single ‘Een Ding weet ik zeker’, een nummer dat ook in de voorstelling gebruikt wordt, wordt veelvuldig genoemd als muzikaal hoogtepuntje en tijdens dit laatste vrolijke liedje van de komedie staat het publiek steevast op en deint gezellig mee. Reden genoeg om niet stil te zitten en deze zelfgeschreven single uit te brengen!

Wesley weer helemaal terug
20-11-2013 11:55:00

Wesley is er een tijdje uitgeweest. Hij heeft volop de tijd genomen om papa te zijn. “Ik heb een prachtige dochter van bijna twee jaar , Liz en heb de afgelopen tijd veel tijd met haar doorgebracht, dat is een bewuste keuze geweest. Ik heb wel opgetreden, maar verder eigenlijk niet”. Nu is Wesley terug van weggeweest met de single “Julia”, waarmee hij het goed doet in het land. Ook is hij bezig met een nieuwe single die begin 2014 uit zal komen.

Reclametune BOVAG van Margriet Sjoerdsma uitgebracht als single
20-11-2013 00:00:00

Zangeres en liedjesschrijfster Margriet Sjoerdsma beleeft drukke tijden. Dit jaar stond voor een groot deel in het teken van haar succesvolle ‘ A Tribute To Eva Cassidy’, met o.a. een optreden tijdens het North Sea Jazz festival. Voor 2014 staat er een uitgebreide tour op het programma door Nederland. Eva Cassidy is bekend van haar eigenzinnige bewerkingen van bestaande nummers. Zij overleed in 1996 en vergaarde pas na haar dood wereldroem.

Zanger Gerard scoort hitje dankzij Roy Donders
19-11-2013 19:00:00

Zanger Gerard uit Apeldoorn die in 2010 de track “Jongen van de handel” uitbracht onder het Rood-Hit-Blauw label weet niet wat hem overkomt. Doordat Stylist Roy Donders in zijn goed bekeken en spraakmakende programma ‘Roy Donders Stylist van het zuiden’ op RTL5 op maandagavond 18 november het lied ‘Jongen van de handel’ bestempeld als zijn lijflied en deze dan ook uit volle borst meezingt heeft het lied een enorme boost gekregen. Gerard weet niet wat hem overkomt.

TV Oranje van start met gratis ‘Sinterklaas TV’
19-11-2013 18:18:00

Nu de Goedheiligman weer voet heeft gezet op vaderlandse bodem, is muziekzender TV Oranje van start gegaan met ‘Sinterklaas TV’. Via deze speciale gratis internetstream kunnen kinderen tot en met Pakjesavond 24 uur per dag onbeperkt kijken naar de leukste Sinterklaasclips,

'Een vrouw als jij'....debuutsingle van Clynt ft. Irv
19-11-2013 17:45:00

Clynt, meervoudig kampioen op het NK hip hop dans, presenteert deze week zijn eerste single ‘Een vrouw als jij’. Vanaf vrijdag te koop en te downloaden via iTunes. Clanton “Clynt” van Loon (1988, Amsterdam) ademt muziek sinds hij kan lopen. Half in Nederland en Suriname getogen, kwam hij in 2000 naar Nederland. In Clynt zijn woorden: “sta als mens open, heb het lef nieuwe uitdagingen aan te gaan werk hard om het maximale uit het leven te halen”. Zijn indrukwekkende carrière start in 2003 bij "Solid Ground Movement”, waar hij jarenlang actief is.

Corina Sommer geeft track album kado
19-11-2013 16:49:00

Corina Sommer de zangeres uit Limburg draait al wat jaartjes mee in de showbizz. Eerst de streektaal maar sinds kort is ze ook op de Duitse tour en niet zonder succes. Haar single "Sterne vom himmel" is bijzonder goed ontvangen door de diverse radiozenders en programma’s. Niet alleen in eigen land maar ook Oostenrijk en Duitsland scoort ze goed met het nummer. De single is de voorloper op het album waarmee ze nu zeer druk is. Nummers zoeken en opnemen en dat allemaal tussen de vele optredens die ze heeft door.

De Wannebiezz maken van ieder optreden een feestje
19-11-2013 16:27:00

Een trio dat van ieder optreden een feestje weet te maken, zijn toch wel de Wannebiezz. Op Facebook en Twitter, doen de heren daar voor het gemak maar Gezellig achter hun profielnaam en terecht, want gezellig zijn ze zeker. Gilles, Arie en Rocco stalen de show al op de kermis, waar zij achter hun kraam het publiek al om de vinger wisten te winden.

Nieuw album en tour voor Marco Borsato
19-11-2013 13:44:00

Op vrijdag 22 november verschijnt Duizend Spiegels, het nieuwe album van Marco Borsato. Het album werd voorafgegaan door maar liefst twee nummer 1 hits: ‘Muziek’ en ‘Ik Zou Het Zo Weer Overdoen’. De release zal ook ditmaal ondersteund worden door een gelijknamige tour. De titel ‘Duizend Spiegels’ verwijst naar de rol van muziek in het leven van mensen. Marco Borsato: “Een lied heeft het effect van duizend spiegels. Een tekst wordt bij wijze van spreken door duizend mensen op duizend manieren geïnterpreteerd.

William Burg gaat samenwerken met Rood-Hit-Blauw
19-11-2013 13:26:00

Enige tijd geleden kwam Ronald Visch van Platenlabel Rood-Hit-Blauw zanger William Burg tegen toen hij aan het optreden was ergens in het land. Na dit geweldige optreden gezien te hebben werd er afgesproken om op korte termijn eens om de tafel te gaan en het een en ander te bespreken rondom zijn muzikale toekomst, het uitkomen van zijn cd’s, en de bijhorende promotie. Voor Ronald was het gelijk duidelijk dat William een artiest is die een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.

Bloed Zweet en Daantje Party op 15 december
19-11-2013 07:16:00

Op zondag 15 december organiseert Daantje weer een Bloed Zweet en Daantje Party. Het is voor de zesde keer dat dit gebeuren wordt georganiseerd en ook dit keer belooft het weer een hele speciale editie te worden, want dit keer is het thema kerst en worden de fans verzocht in kerstsfeer te komen. Voor de mooiste leukste en origineelste kerstman of vrouw stelt Daantje een leuke prijs beschikbaar.  De eerste boekingen zijn al binnen, maar er zijn nog kaarten beschikbaar.

Tjille Piet brengt nieuwe single uit
19-11-2013 06:59:00

Na zijn nummer ‘Voor ieder kind’ zal Tjille piet in 2013 met maar liefst twee nieuwe nummers komen. Dit jaar vloog Tjille Piet opnieuw iets eerder naar Nederland om zijn nummer op te nemen bij FMC Productions. Het zijn 2 hele leuke nummers geworden geschreven door Fred Coenders. Ook dit jaar is er gekozen voor een single met een bekende melodie. De nieuwe nummers heten: ‘Zwaai maar mee’ en ‘Allen Zwarte Pieten’. Deze nummers zullen te horen zijn in de theatershow ‘Sinterklaas en het grote feest’ georganiseerd door ONAIR-Events.

Django Wagner reikt nieuwe single 'Al jouw praatjes' uit aan Tina van Beeck
18-11-2013 21:35:00

Afgelopen zondag vond bij Hotel Café Zaal De Kwast in Sint Willebrord het muzikale evenement "Tina van Beeck & Friends" plaats. Het hoogtepunt tijdens dit festijn was de presentatie van Tina's nieuwe single "Al jouw praatjes".Vanwege familieomstandigheden was het een tijdje rustig rond de uit Prinsenbeek afkomstige zangeres. Ze is echter weer met frisse moed begonnen aan een nieuw album waarvan de eerste single nu een feit is.

Wesly Bronkhorst: 'Ik wil echt overal op het podium staan'
18-11-2013 20:02:00

Wesly Bronkhorst voelt zich fantastisch en terecht, want zijn album “Wesly Bronkhorst” doet het goed. “De fans hebben er heel goed op gereageerd. Het is album van de week geweest en veel fans hebben er al favoriete liedjes op staan. ”Daar doe je het voor”, aldus de zanger. Volgens Wesly is het album er gekomen na een proces van bijna een jaar. “Er zit een voortraject aan zo ’n album. Dat neem je niet zomaar op. Je hebt te maken met een heel proces. Er staan 15 liedjes op, die ik met heel veel gevoel heb ingezongen.

Dutch Swing College Band zet zich in voor de Filipijnen
18-11-2013 19:51:00

De Dutch Swing College Band is een van de meest succesvolle exportproducten van ons land en toonaangevend binnen de Europese Jazzgeschiedenis. De afgelopen twee maanden was het orkest op tournee in Azië waar het gelukkig aan de verwoesting van de typhoon ontkwam. De muzikanten van de Dutch Swing College Band willen net als ontelbare Nederlanders een bijdrage leveren aan de hulp die de Filipijnen op dit moment zo hard nodig hebben.

Dikdakkers voor de tweede keer op de middenstip in Amsterdam ArenA
18-11-2013 18:09:00

Morgenavond, 19 november, staan de D!kdakkers wederom in de rust van Nederland-Columbia op de middenstip in de Amsterdam ArenA. Al sinds jaar in dag zijn ze kind aan huis bij de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Om 19.00 uur treden ze eerst op bij Radio 538 op het podium naast de ArenA. 

Rosanne De With tekent samenwerking met Artiestenbureau Twenterand
18-11-2013 16:33:00

Artiestenbureau Twenterand heeft Rosanne De With in zijn stal opgenomen. Rosanne is een zeer veelzijdige artieste. Wat begon als een gezellige karaoke avond op het Centerparcs mondde uit in een contract voor de entertainmentshow van ditzelfde park. Vanaf dit moment is Rosanne een professionele zangeres. Inmiddels heeft Rosanne veel op getreden in diverse bands en met diverse artiesten/entertainers. Daarnaast heeft zij verschillende platen opgenomen.

Anja Dalhuisen brengt debuutsingle uit
18-11-2013 16:20:00

Zangeres Anja Dalhuisen uit Hardenberg, bekend van “The Voice of Holland” waar zij vorig jaar de kwartfinale bereikte, heeft haar eerste single opgenomen. Daar waar Anja in de afleveringen van “The Voice” en in haar eigen band “The Funky Soulmates” in het Engels zingt, is de debuutsingle “Tegenlicht” in het Nederlands opgenomen. En daar zit een verhaal achter. Met de opbrengst van de Cd-single “Tegenlicht” wordt een goed doel gesteund. Het gaat hier om Jayden Hobers. Jayden is vijf jaar jong en komt uit Nieuw Amsterdam.

'Elke Seconde' van Bram van Dijk tikt de hitlijsten in
18-11-2013 13:47:00

Met het liedje Elke Seconde is Bram van Dijk in staat geweest om een verbazingwekkende goede single te lanceren. Terwijl honderden single releases per dag worden verspreid, voelt Bram van Dijk dat deze bijzondere release wel eens een mega hit zou kunnen worden in Nederland & België. “Ik kan niet anders zeggen dan dat ik sprakeloos ben", claimt Bram van Dijk. "De titel alleen al grijpt je en eist dat het gehoord wordt. Het is een pakkend liefdesliedje met dansende refreinen.

William Smulders & Lieke Grey lanceren 'Gevoel van Vrede'
18-11-2013 13:42:00

Nu de dagen duidelijker korter worden en de winterjas alweer tot onze standaarduitrusting behoort wordt Nederland verrast door een bijzondere single van het duo William Smulders & Lieke Grey. Hun lied "Gevoel van vrede" weet namelijk op treffende wijze de sfeer van Kerstmis te raken zonder te vervallen in de gebruikelijk clichés. William Smulders is een virtuoze gitarist met een aantrekkelijke, zoetgevooisde zangstem, Lieke Grey een charmante en ervaren zangeres met een warm stemgeluid.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: