RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Guus combineert WK duel oranje met extra Stadionconcert op 18 juni 2014
10-12-2013 12:32:00

Er komt een extra 'Groots met een zachte G' concert op woensdag 18 juni 2014! Tijdens dit extra concert staat de wedstrijd Australië – Nederland in het voorprogramma, om aansluitend in het Philips Stadion af te trappen met het ‘Groots’ festijn. De combinatie voetbal en Groots met een zachte G is een traditie geworden. Guus: " Dat feest, die euforie, om dat te mogen delen met 35.000 man in een stadion is echt waanzinnig. Dat gaan we in 2014 heel graag overdoen! De loting had voor ons niet beter kunnen vallen.

Dj Bompa en de Mens komen met carnavalslied over snorscooters
10-12-2013 11:59:00

Op 9 december 2013 werd er op de landelijke tv aandacht besteed aan het wangedrag van snorscooters. Veel van de scooters rijden harder dan de toegestane 25 kilometer per uur en de andere fietspadgebruikers schrikken vaak van het geluid van de claxon. Diverse steden willen dan ook dat ze in het vervolg op de normale rijbaan gaan rijden met het gevolg dat de snorrers voortaan wel een helm op. Het bekende feestduo "Dj Bompa en de Mens" is hier meteen op ingesprongen en hebben over dit item een feest/carnavalsnummer opgenomen!

Thema Toppers in Concert 2014 ...'Made in Holland Edition'
09-12-2013 19:56:00

VRIJDAG 30 MEI & ZATERDAG 31 MEI 2014 vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger op grootse wijze het 10-jarig jubileum van Toppers in Concert! De 10e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Voor het 10e jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden. De ‘avond uit’ van het jaar is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse sleur en zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten.

Gerard Joling op één in DVD Music Top 30
09-12-2013 17:25:00

‘Lekker in de Ziggo Dome’ van Gerard Joling is in de aanloop naar Kerstmis de meest populaire dvd van Nederland. Deze week staat de 2-dvd op de eerste plaats van de DVD Music Top 30 van GfK Dutchcharts. Daarmee is Joling in deze hitlijst onder anderen André Rieu voor weten te blijven. Het gaat om een verslag van de spectaculaire show die Joling op 11 en 12 oktober van dit jaar ten overstaan van een groot aantal fans neerzette in de Ziggo Dome in Amsterdam. Solo én samen met bijzondere gastartiesten zoals Maywood, Gordon, DJ Dennis van der Geest en de Basily Boys zette hij de zaal volledig op zijn kop. De spetterende show zat bomvol hits en muzikale hoogtepunten, genoeg voor 3,5 uur kijk- en luisterplezier.

Nieuwe single 'Krummeltie' van Martijje komt vlak voor kerst uit
09-12-2013 15:39:00

"Krummeltie" is de nieuwste single van zangeres Martijje en komt 11 december 2013 uit. Het liedje werd geboren toen Martijje een paar jaar geleden twitterde over haar eerste zoontje. Hij was een paar maanden oud en ze noemde hem liefdevol  'mien kleine krummeltie'. Gitarist Rob Elfrink las dit, raakte hierdoor geinspireerd en schreef het liedje 'Krummeltie'. Pas dit jaar werkten ze het nummer verder uit en namen het op in de studio. Krummeltie komt vlak voor kerst uit en dat is geen toeval. Niet alleen het thema past bij kerst, maar ook de productie.

Dennis Baars promoot zijn nieuwe single 'In de sterrren staat geschreven'
09-12-2013 15:28:00

“In de sterren staat geschreven”is de vierde single van Dennis Baars, die al een jaar of vijf aan de muzikale weg timmert. In het dagelijks leven werkt de jonge zanger als commercieel medewerker binnendienst bij een verfgroothandel en tot nu toe ziet hij zingen als een grote hobby, maar eens hoopt hij er zijn brood mee te kunnen verdienen. Dennis Baars staat bijna ieder weekend op het podium en heeft optredens in het hele land, waar hij heel veel plezier aan beleefd.

'Jij bent de liefste' .....nieuwe single van de nieuwe Frank en Mirella
09-12-2013 12:47:00

Frank en Mirella hebben in hun nieuwe samenstelling waarmee nu ongeveer een half jaartje wordt opgetreden, een nieuwe single uitgebracht “Jij bent de liefste”. Een single, die men van dit duo gewend is, met het vaste gezicht Frank, die nu Francis van den Berg als de nieuwe Mirella naast zich heeft staan. Het tweetal is aan elkaar gewaagd, want ze kennen elkaar alweer heel wat jaartjes. Afzonderlijk van elkaar hebben ze opgetreden en kwamen elkaar steeds weer tegen.

3FM Serious Request Actie: mini-concert Rowwen Hèze en voorvertoning 'Hemel op Aarde'
09-12-2013 11:00:00

Op woensdag 11 december is Rowwen Hèze rayonhoofd van de provincie Limburg voor 3FM Serious Request tijdens de Elfprovinciëntocht. De band gaat samen met DJ Rámon Verkoeijen van 3FM langs allerlei verschillende initiatieven en acties voor Serious Request. Dit jaar wordt aandacht gevraagd voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree.

'De Nationale Noot' met speciale kersteditie
09-12-2013 04:49:00

De “Nationale noot”begint inmiddels een begrip te worden. Het programma wordt door veel locale televisiezenders goed opgepakt en is uit Nieuw Vennep inmiddels niet meer weg te denken. Grote animator achter dit programma is ongetwijfeld Marco de Hollander, die “De Nationale Noot”presenteert op zijn eigen wijze. Op zondag 8 december presenteerde Marco de Hollander voor de derde keer dit programma. De opnamen vonden plaats in de grote zaal van De Rustende Jager, die speciaal voor deze gelegenheid was omgetoverd tot studio.

Peter en Melanie Beense maken prachtig duet
09-12-2013 04:32:00

Peter en Melanie Beense hebben een prachtige ballade opgenomen “Ik zal er altijd zijn”. Voor vader en dochter is dit het derde liedje dat zij samen hebben gemaakt. Er is een bijbehorende clip op You Tube verschenen. Volgens Peter Beense bestond al langer de wens om na de twee vlotte gezellige nummers die hij met zijn 24 jarige dochter Melanie heeft gemaakt, de studio in te gaan voor een ballade. Dat is er nu dan eindelijk van gekomen. Volgens de zanger is de opzet van “Ik zal er altijd zijn”de liefde die zij voor elkaar hebben te benadrukken.

Nieuwe single voor Mike Angelo
09-12-2013 04:25:00

De Brabantse feestmaker startte zijn zangcarrière in de beroemde skihut in Rotterdam waar hij zich ontplooide tot een echte entertainer. Na een aantal singles uitgebracht te hebben, is hij voor zijn nieuwste single getiteld " Oh wat een meid" op zoek gegaan naar een hele nieuwe stijl. Samen met producer André Kooiman (bekend van mega top 100 hits van o.a; Henk Bernard, Double dj’s, Alle 13 jaanke, e.v.a.) heeft hij afgelopen tijd gewerkt aan een frisse nieuwe sound, met als resultaat een echte feestknaller!

Belgisch succes voor Jolanda ten Hoven
08-12-2013 19:36:00

Het grootste Belgische Radiostation VBRO waar het Vlaamse en Nederlandse lied centraal staat, heeft voor week 50 de single “Ik Heb Je Gemist” van de uit Epe afkomstige Jolanda ten Hoven uitgeroepen tot Trots Plaat. Nu de single bij de Nederlandse radio- en tv stations een groot succes is, wordt de nieuwe single van Jolanda ook in België groots opgepakt en heeft zij weer een hit te pakken. Na de landelijke doorbraak dit voorjaar met haar vorige single “Blijf Bij Mij”, welke in menig hitlijst hoge noteringen heeft gehad.

Facebookpagina TV Oranje op weg naar de 4000 likes
08-12-2013 12:47:00

'Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er allerlei wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. Help jij mee om likers voor TV Oranje te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje tussen de 3900 en 4000 'liken' wordt twee keer de CD + DVD 'Wij vieren het leven' van Jannes verloot! 

De Top 1000 komt er weer aan!
07-12-2013 12:02:00

Over tweeënhalve week maakt TV Oranje de Top 1000 van 2013 bekend. Op Kerstavond (dinsdag 24 december) weten we wie de opvolger is geworden van het duo Picobello, dat in 2012 de eerste plaats wist te veroveren met ‘We doen eens lekker gek vandaag’. De Top 1000 wordt samengesteld op basis van de stemmen die in een heel jaar worden uitgebracht.

Dorette lanceert 'Een leven lang met jou…'
07-12-2013 11:48:00

Na het gevoelige liedje “Er is en ster” die in augustus 2013 uitkwam, komt Dorette nu met een “Feel Good”opvolger: “Een leven lang met jou”. Het lied gaat over een onmogelijke liefde, maar wel met een positieve boodschap. Zo zingt Dorette: “wat niet is dat kan nog komen” & “ ik denk de hele dag aan jou en dan ben je toch bij mij”. Net als “Er is een ster” is ook “Een leven lang met jou” een liedje waarmee veel mensen zich zouden kunnen identificeren. Wie heeft er nou nog nooit een onmogelijke of onbeantwoorde liefde gehad?

Wesly Bronkhorst verrast Pierre Kartner
06-12-2013 15:54:00

Volkszanger Wesly Bronkhorst brengt zijn nieuwe single uit welke is geschreven door niemand minder dan Pierre Kartner.  Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham, en natuurlijk als componist van het inmiddels wereldberoemde lied "Het kleine café aan de haven", maar ook "Het Smurfenlied", "Huilen is voor jou te laat", "Jij denkt maar dat je alles mag van mij" schreef het lied al enige tijd geleden. “Ze moeten boven even wachten” is een prachtig verhaal wat een positieve lading heeft.

Remco Bourquin komt met Kerstsingle
06-12-2013 15:24:00

Begin december bracht Remco Bourquin een kerstliedje uit. Het nummer genaamd, hoe kan het ook anders "Met Kerstmis" is een vlot nummer met een herkenbare melodie. De tekst is geschreven door Remco zelf en is makkelijk mee te zingen. De clip is tijdens de kerstperiode te bekijken bij TV Oranje. 

Start Theater tour Voice of Holland winnares Iris Kroes – Thús
06-12-2013 15:16:00

Iris Kroes zal vanaf 4 januari 2014 met haar eerste theaterprogramma Thús te zien zijn in de Nederlandse theaters. De onlangs 21 jaar geworden zangeres won in 2012 overtuigend The Voice of Holland. De afgelopen twee jaar heeft ze veel opgetreden in binnen- en buitenland, liedjes geschreven en haar theatertour voorbereid. In de theatershow Thús zal Iris met klassieke snaarinstrumenten verrassende popmuziek spelen. Van Adele tot Armin van Buuren en van Seal tot Sting, maar ook zal zij haar eigen songs van haar succesvolle debuutalbum First ten gehore brengen. Naast harp en een strijkkwartet komt Iris met een band onder leiding van componist en arrangeur Reinout Douma. Reinout is componist en pianist voor onder andere Jochem Meyer, Vrouw Holland, Bert Visscher en het Noordpool Orkest

Stembus Winterse 50 2013 open van 6 tot en met 15 december
06-12-2013 12:48:00

 De grootste kersthits zijn ook dit jaar te horen in de Winterse 50, de jaarlijkse hitlijst met de grootste en meest populaire kersthits ooit. Op www.winterse50.nl kan van 6 tot en met 15 december gestemd worden voor de Winterse 50 van 2013.

Clown Bassie nam afscheid van het theater
06-12-2013 12:32:00

Afgelopen zondag vond in het Oost-Vlaamse Oosterzele tweemaal een 'Knotsgekke Sinterklaasshow' plaats. Speciale gast tijdens deze shows was niemand minder dan de bekendste clown van Nederland en België: Clown Bassie. Jawel, de echte van Adriaan! De zaal zat tot 2 maal toe afgeladen vol en het publiek werd getrakteerd op een geweldig spektakel. De presentatie gebeurde door Bassie en Wijsneuspiet  en dat duo bracht grappige sketches en vrolijke liedjes ter gelegenheid van de verjaardag van de Sint.

Kevin Smit heeft de Oranje Kroon
06-12-2013 09:41:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 9 december is dat Kevin Smit met ‘Dit is de avond!’. Kevin; ‘dé Smit’ zoals hij zichzelf wel eens met een knipoog voorstelt, heeft in de ruim zes jaar dat hij nu op de vaderlandse podia staat, twee albums en bijna tien singles afgeleverd. De in het Drentse Hoogeveen geboren Kevin dook voor deze nieuwe single samen met Henri van Velzen opnieuw de studio van Martin Sterken in. ‘Dit is de avond!’ werd tijdens optredens al enthousiast ontvangen door het publiek.

Nieuwe maxi-single voor Ais Lawa Lata
05-12-2013 15:20:00

Ais Lawa Lata, bekend van zijn vele optredens op met name Pasar Malams presenteert zijn nieuwe Max-isingle (4 Tracks) Sï Aïs (Lawa Lata) zet hiermee zingend de puntjes op de ï : Met de  gloednieuwe single ‘De Vloedlijn’ liedjes gezongen in 4 talen, zoals alleen muziek met haar wereldtaal ons kan raken. Op de vloedlijn van je leven spoelt van alles af en aan zoals gandongé, we are family en niet achteruit te gaan, djangan unduré, om  daarna met  Misstri af te sluiten, toma ban sigi toma, wij zullen doorgaan.

Marco de Hollander 'Ambassadeur van Rolstoel Vakantie Turkije'
05-12-2013 15:05:00

Al meer dan 12 jaar is Marco de Hollander een graag geziene gast op vele feesten en partijen, daarnaast stond Marco met menig single in de Nederlandse hitlijsten. In 2013 reisde Marco voor een artiestenreis naar Turkije en kwam terecht bij ‘Aegean Dream Resort.’ Marco vertelt: ‘Tot mijn grote verbazing zag ik hoe de benedenverdieping compleet was aangepast voor gehandicapten en/of mensen met een lichamelijke beperking.’ Tijdens deze artiestenreis was tevens een groep ‘hulpbehoevende’ op vakantie en Marco sprak met deze gasten. Marco gaat verder: ‘Ze vertelden mij dat deze locatie echt uniek was voor mensen met een hulpvraag, en dat het zo bijzonder voor hen was om dit te mogen beleven. Alle kamers zijn zodanig aangepast dat op elke manier waar hulp nodig is er een beroep op gedaan kan worden.’

Jack Kunkels terug met vrolijke meezinger
05-12-2013 10:54:00

“Dit Is Het Leven” is de titel van de nieuwe hitsingle van de sympathieke zanger Jack Kunkels; een heerlijke meezinger waarmee hij hoge ogen zal gooien op radio, TV, feesten en partijen. In 2001 scoorde Jack Kunkels zijn eerste hit met “Gooi Die Remmen Los”, welke inmiddels een klassieker genoemd mag worden. Sindsdien is Jack niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz, en heeft hij een goed gevulde agenda.  Na de“De Mooiste Tijd Van Het Jaar”, “Veronica” en “Ik Mis Je ” is deze single wederom geproduceerd door Kees Tel.

Eerste solo cd voor Kees
05-12-2013 10:45:00

Muziek is iets wat Zanger Kees al van af zijn 3e jaar graag doet. Hij begon met een klein orgeltje en was er op zeer jonge leeftijd al uren mee bezig. De muziek is altijd in Kees zijn leven gebleven, gitaar - keyboard- accordion en diverse andere muziek instrumenten heeft hij bespeeld. Ook zingen was een grote hobby van hem en daarom besloot hij om samen met een vriend van hem Duo Kees en Ruud te beginnen. Ze brachten twee cd's uit met de titels "Stappuh" en "Vrijgezel".

SBS6 Kerstparade komt naar Lelystad
04-12-2013 20:47:00

De SBS6 Kerstparade, die ieder jaar vele duizenden mensen trekt, wordt dit jaar in Lelystad gehouden. Vrijdag 20 december rijdt de sprookjesachtige kerststoet vanaf 17.30 uur door het Stadshart van Lelystad. ‘Het wordt een fantastisch evenement voor zowel onze eigen inwoners als de vele belangstellenden van buiten de stad’, zegt burgemeester Margreet Horselenberg. De prachtig verlichte praalwagens, dansers, muzikanten en SBS6-presentatoren weten ieder jaar de massaal toegestroomde bezoekers in de ultieme kerstsfeer te brengen.

'Have a wonderful Christmas time'.....titel Kerstsingle van Chelsea
04-12-2013 19:57:00

Veel mensen kennen Chelsea als de jonge deelneemster met de vlechtjes van The Voice Kids. Met haar uitvoering van “What do you want from me” in de blind auditions, kreeg ze alle coaches op het puntje van hun stoel. Zowel Nick en Simon als Angela Groothuizen wilde haar graag in hun team hebben, maar ze koos voor coach Marco Borsato. Nadat ze ook de Battles glansrijk won kwam ze uiteindelijk tot de laatste vijf talenten van team Borsato. Zingen zit Chelsea van jongs af aan al in het bloed.

Nieuwe single en clip voor Tommy Smit
04-12-2013 19:15:00

De uit Doetichem afkomstige zanger Tommy Smit lanceert vandaag zijn nieuwe single. Na vorige singles zoals o.a. "Toen ik je zag" en "Als het weekend wordt" is het nu tijd voor een heuse medley. Tommy heeft hierbij gekozen voor de herkenbaarheid en de lekkere melodieën van liedjes van Arne Jansen en hier is de single "Altijd altijd" uit voortgekomen. In deze medley zitten o.a. de herkenbare klanken van "Altijd altijd" en "Meisjes met rooie haren".

Niels van den Brand hoopt met 'Volg je hart' op landelijke bekendheid
04-12-2013 19:03:00

Niels van den Brand komt alweer met zijn 2e single dit jaar. Met deze popschlager hoopt de levensgenieter pur sang landelijk weer wat meer bekendheid te krijgen. De zingende kok afkomstig uit 't Limburgse Venlo heeft ervoor gekozen om deze plaat te laten produceren door Ron Lieberton& Ruud Sligchers. Deze twee heren lopen al jaren mee in de muziekwereld. "Volg je hart" is een aanstekelijk nummer,maar wel met een duidelijke boodschap. Met deze nieuwe mensen om zich heen laat Niels weer een andere kant van zich zien.

Feestband Glamourama lanceert Kerstsingle
04-12-2013 18:47:00

Glamourama!, de grootste en vrolijkste feestband van Nederland! Deze kleurrijke 12-mans coverband valt meteen op door de 4 (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte van ieder optreden een feest maken waar nog jaren over nagepraat wordt. Het repertoire is verrassend en veelzijdig: veel medleys en meidengroepen met de grootste hits van de seventies tot nu. 

Vrijdag 6 december verschijnt 'Kerstmis op zee' van Ancora
04-12-2013 17:21:00

Vrijdag 6 december a.s. verschijnt de nieuwe single van Ancora, getiteld "Kerstmis Op Zee". De titel van de single spreekt zeker tot de verbeelding. Het is een aanstekelijk nummer met een kersttintje, waarbij de sound van Ancora, een bijzondere mix van Shanty, Irish folk en pop, de boventoon voert. Het speciale kerstliedje is geschreven door Jan Keizer en zijn zoon Louis. Afgelopen zomer maakte Ancora, bestaande uit Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams, furore met hun debuutalbum "Vrij Als De Wind'.

Meneer van Zanten geeft wederom show in 'Nieuws van Apeldoorn'
03-12-2013 18:04:00

Zondagavond 22 december aanstaande geeft Meneer van Zanten voor het derde achtereenvolgende jaar een show in het Nieuws van Apeldoorn die voor een belangrijk deel in het teken zal staan van kerst(rock)songs. Naast het gebruikelijke repertoire van de band zal een aantal klassieke kerstrockers opgevoerd worden. Voorgaande jaren hebben uitgewezen dat het publiek en de band hier veel plezier aan beleven. Dat een groot deel van Nederland op 22 december al geniet van de kerstvakantie zal hier ongetwijfeld een rol in spelen.

'Farbenspiel' van Helene Fischer vliegt over de toonbank
03-12-2013 17:44:00

Sinds de start van haar zangcarrière in 2005 heeft Helene Fischer zichzelf opgewerkt tot dé superster van de Duitstalige landen. Haar lijst van prestaties is ellenlang: ze zong telkens voor 200.000 enthousiaste fans tijdens haar fenomenale concertreeksen, ze behaalde meermaals goud en platina met o.a. ‘Für Einen Tag’ , ‘Von Hier Bis Unendlich’. De Duitse schone scheert ook hoge toppen op de televisie met haar eigen TV-show ‘Die Helene Fischer Show’ en een documentaire over haar carrière.  Met de recentste release van haar zesde studioalbum ‘Farbenspiel’ benadrukt deze sympathieke zangeres wederom haar uitzonderlijke talent. ‘Farbenspiel’ behaalde in Helenes thuisland na amper drie dagen al goud en het album verbrak meerdere verkooprecords.

Langverwachte nieuwe single Femke Meines verschijnt vrijdag
03-12-2013 17:34:00

Vrijdag 6 december verschijnt de langverwachte nieuwe single van Femke Meines, ‘Kerst Met Jou’. In de videoclip van de vorige single, ‘Dan Kies Ik Voor Jou’, koos Femke nog voor de Vlaamse Fabian Feyaerts. Ditmaal staat naast de familie en haar twee beste vriendinnen een heel andere man centraal! Voor de 13-jarige zangeres is vooral de Kerstman belangrijk dit jaar. Op YouTube plaatst Femke regelmatig video’s met haar zusjes en ouders, die inmiddels al duizenden keren zijn bekeken. 

Awards Platform Hollands Talent uitgereikt
02-12-2013 21:26:00

Zaterdag 30 november werden door het Platform Hollands Talent de awards uitgereikt aan de beste nieuwkomers van 2013 in de categorieën beste zanger, beste zangeres en beste feest act. In een bomvol zalencentrum Max Otter te Leek  werden de prijzen in volgorde uitgereikt aan Hero Mik, Jolanda ten Hoven en het duo Otto Roona en Mathijs Laverman. De artiesten werden compleet overrompeld omdat het compleet een verrassing was. 

Cd 'Mijn leven' van William Burg landelijk gereleased
02-12-2013 16:54:00

William Burg staat te boek als een zeer sympathiek zanger uit het Brabantse land. Sinds 2011 organiseert hij bijvoorbeeld fan-avonden die steevast druk worden bezocht. Zo ook dit najaar toen de Bosschenaar zelfs enkele honderden fans moest teleurstellen..! De zaal was namelijk compleet uitverkocht. Al met al werd het een zeer geslaagde avond met naast William gastoptredens van o.a. Marianne Weber, Jaman, Stanley Hazes en John West. Ronald Visch had het al snel in de gaten na het zien van een optreden: 

Yosee draagt nieuwe single op aan overleden oma
02-12-2013 14:33:00

Op veler verzoek verscheen onlangs de single “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” van de sympathieke zangeres Yosee. Al maanden was dit prachtige en gevoelige liedje bij velen een van de favoriete tracks van Yosee’s debuutalbum “Voor Een Leven Lang”. Daarom is er besloten er nu een single van te maken. Evenals de vorige single is “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” geschreven door de legendarische producer/componist Peter Koelewijn, die ook samen met Mario Veltman voor productie zorgde.

'Mijn meissie'..... nieuwe single van Dirk Meeldijk
02-12-2013 14:23:00

Dirk Meeldijk heeft deze week een nieuwe single uitgebracht "Mijn Meissie". Het betreft een nummer van zijn recente album "Het beste van Dirk Meeldijk". De Hillegomse volkszanger heeft "Mijn Meissie"speciaal gemaakt voor zijn grootste trots, zijn kleindochter "Chavelli", de dochter van zijn zoon Manuel en zijn vrouw Melissa. Het album is twee maanden geleden uitgekomen. Al eerder werd het nummer "Ik ben wie ik ben"van dit album uitgekozen. "Mijn Meissie"is een van de favoriete nummers van de Dirk Meeldijk fans.

Mylene, Rosanne en Alessandro weer terug uit Kiev
02-12-2013 14:16:00

Op zondag 1 december om even voor zeven uur landde op Schiphol het vliegtuig met de Nederlandse delegatie, die afgelopen week in Kiev zijn verbleven in verband met het Junior Eurovisie Songfestival. Onder hen was de tweeling Mylene en Rosanne, die ons land afgelopen zaterdag mochten vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival.  De meisjes werden weggeblazen door een aantal grote concurrenten.

Debuutsingle voor DJ Koen & DJ Joey
02-12-2013 14:04:00

DJ Koen & DJ Joey zijn twee allround party DJ’s, en draaien afzonderlijk met steeds meer succes in diverse horecagelegenheden, evenementen, feesten en partijen door heel het land.  Nadat ze elkaar begin 2013 ontmoetten besloten ze samen een single uit te brengen. Al snel werd het idee geopperd om het nummer “Vrij als de Wind” in een nieuw feestelijk jasje te steken met een hoog partygehalte! Daarin lijken Koen & Joey volledig geslaagd te zijn. De eerste reacties zijn dermate enthousiast.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: