RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Geslaagde Jan Smit Unplugged presentatie
25-10-2013 17:43:00

In Drunen vond gisteravond de feestelijke Benelux presentatie plaats van het nieuwe album/dvd van Jan Smit, getiteld Unplugged – De Rockfield Sessies.  Om zijn Belgische fans tegemoet te komen koos Jan Smit voor een locatie in Brabant, waar fans uit Nederland en België, in een intiem theater, het evenement van dichtbij mee konden maken. 

René Becker gaat met nieuwe single voor GOUD!
25-10-2013 13:03:00

Hij doet het niet voor het eerst, het begint zelfs al een beetje op een traditie te lijken: De nieuwe single De avond is van ons van één van de sympathiekste en meest sportieve zangers van het noorden, ligt vanaf 11 november a.s. bij meer dan 60 supermarkten. Bij aankoop van een kratje bier bent u meteen eigenaar van de nieuwe single van René Becker! En als de tienduizend singles daadwerkelijk langs de kassa's zijn gegaan, zou dit gewoonlijk goed zijn voor een gouden plaat.

Marco VandérA presenteert 'Mijn zoon'
25-10-2013 11:57:00

Met de release van de nieuwe single ‘Mijn Zoon’ trakteert Marco VandérA na lange tijd, zijn grote schare fans op het échte Levenslied! Het nummer dat geschreven is door Marco zelf komt volledig tot z’n recht in het genre muziek waar een groot deel van Nederland al jaren trouw aan is. ‘Mijn Zoon’ is een vertolking van het legendarische ‘Elvis’ nummer “My Boy” uit 1974. Marco: ‘Mijn Zoon’ is een écht levenslied recht uit het hart, dat ik met speciale gevoelens zelf heb geschreven. Daar ik mijn eigen zoon niet zie, zal dit nummer ook voor vele lotgenoten herkenbaar in de oren klinken ! Marco, die met zijn warme en gevoelige stem, dit lied met trots, lef en op een geweldige manier uitdraagt voegt eraan toe dat géén enkele zanger dit nummer mooier had kunnen vertolken’.

Bob Offenberg telt af voor jubileum concert
25-10-2013 11:34:00

Nog een 2 weken te gaan en dan zal het grote jubileum concert van Bob Offenberg plaats vinden in de Margriethal te Schiedam. De afgelopen weken hebben voor Bob geheel in het teken gestaan van de voorbereidingen van zijn concert. Werken aan zijn conditie, repertoire, repetities, aankleding van de hal, en vele radio interviews om het evenement te ondersteunen. Er werd een commercial omtrent het concert gemaakt welke iedere dag te zien is op TV Oranje.Vele couranten en weekbladen hebben al aandacht gegenereerd aan dit unieke evenement. De line-up van het concert is geheel aangepast aan de wensen van Bob Offenberg, al jaren een groot bewonderaar van o.a. Belle Perez, Django Wagner & Rein Mercha allen gaven hun medewerking aan het 10 jarig jubileum van de getalenteerde Bob Offenberg.

Erik van Klinken heeft de Oranje Kroon
25-10-2013 11:10:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 28 oktober is dat ‘Lekker Doodgewoon’, de nieuwe single van Erik van Klinken. Deze 46-jarige zanger uit Emmen groeide op in een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Het zingen zit Erik daardoor in het bloed en hij staat dan ook wekelijks op het podium door het hele land. Bij de talentenjacht The choice of La Bastille in Amsterdam ontmoette hij Bram Koning, die zodanig onder de indruk was van Erik dat hij het nummer ‘Lekker Doodgewoon’ voor hem componeerde.

De Kerstshow met de familie Kazàn
24-10-2013 17:38:00

Tijdens de feestdagen 2013 kunt u genieten van de voorstelling “Kerst met Kazàn”. Speciaal voor deze gelegenheid komen alle leden van deze internationaal optredende magische familie bijeen om u een onvergetelijke Kerst te bezorgen. Hans Kazàn presenteert samen met Magic Unlimited, bestaande uit zijn zonen Oscar en Renzo en schoondochter Mara, een speciale Kerstshow met mooie muziek, wonderbaarlijke illusies, sfeervolle acts, heel veel humor en een echte romantische sneeuwstorm op het podium als afsluiting.

André Rieu brengt dubbelalbum en dvd uit
24-10-2013 16:20:00

Deze vrijdag brengt André Rieu een nieuw dubbelalbum uit, waarop hij wederom een brug slaat tussen klassieke- en popmuziek. De ene cd, getiteld ‘Music Of The Night’, bevat een selectie klassieke nummers uit de wereld van musical, film en romantiek, waaronder ‘Yesterday’, ‘I Don’t Know How To Love Him’ en ‘La Vie En Rose’. De andere cd is een eerbetoon aan de muziek van Abba. Op ‘André Rieu Celebrates Abba’ staan zijn interpretaties van hits als ‘Mamma Mia’, ‘Waterloo’ en ‘Dancing Queen’. Op vrijdag verschijnt ook een nieuwe dvd van André Rieu. Op alweer het zevende deel van zijn ‘André Rieu & Friends – Live In Maastricht’-serie staat een registratie van de concerten die hij afgelopen zomer in “zijn” Maastricht gaf, met gastoptredens van Jermaine Jackson, André van Duin, Trini Lopez en tangovirtuoos Carlos Buono. 

Laura van den Elzen op het hoogste Country Music podium in Duitsland
24-10-2013 15:50:00

De Gemertse Laura van den Elzen staat volgende week op hoogste podium van Country Music in Europa. Het komend weekend wordt er gestreden om de beste van Europa van Country Music. Laura is gekwalificeerd als solo zangeres uit vele aanmeldingen over geheel Europa. De lat ligt hoog voor Laura ze is nog maar net 16 jaar geworden maar gaat de strijd aan om het hoogste er uit te halen tegen de beste Country zangers / zangeressen van Europa. 

'Altijd laat'...nieuwe single van Brigitte Nijman
24-10-2013 11:39:00

Brigitte Nijman heeft haar nieuwe single, ‘Altijd Laat’, gelanceerd. Het lied, met tekst en muziek van René Schuurmans en Pieter van Schooten, is op het lijf geschreven van de sympathieke zangeres. ‘‘Altijd laat’ gaat over de gezelligheid van vrienden en familie en dat het niet uitmaakt, wie of wat je bent in het leven, bij je vrienden mag je je onbeschaamde zelf zijn, dat is zelfs een must! En dan kan het nog wel eens heel laat worden in de kroeg, restaurant of gewoon thuis met een fles wijn en een goed gesprek!’, zegt Brigitte Nijman. ‘ ‘Ik had zin in een vrolijke plaat en René Schuurmans heb ik ontmoet tijdens een optreden, hij is samen met mijn vaste team mee gaan denken en ‘Altijd Laat’ is het resultaat!’

Zing, spring en doe mee met Gino Graus!
24-10-2013 04:36:00

“Zing, spring en doe met me mee” is de nieuwe single van Gino Graus. Het nummer is geschreven door Jan Keizer en zijn zoon Louis Keizer. Het idee voor het nummer was ontstaan nadat Jan Keizer en Gino Graus met elkaar in contact waren gekomen. Het verhaal van het nummer “Zing, spring en doe met me mee” is voor Gino op het lijf geschreven.In de videoclip wordt dit samen met zijn grote voorbeelden erg leuk weergegeven. Bekende artiesten die je even in de clip voorbij ziet komen zijn o.a. Jan Smit, Wolter Kroes en Lee Towers.

'Zwart van Roet' - protestlied tegen anti-Zwarte Piet-beweging
23-10-2013 17:54:00

Don Moriano & San N¿Colás, bekend van tot nu toe nog geen enkele hit, schreven het afgelopen weekend het protestnummer ‘Zwart van Roet’. Het lied moet een anti-anti-geluid zijn tegen de opkomende beweging tegen Zwarte Piet. Racistisch? Zij vinden van niet en dat dragen ze maar al te graag uit. 

The Greys staan nog steeds midden in het muzikale leven
23-10-2013 16:34:00

Op dit moment waait er een frisse wind door de vaderlandse showbusiness. Drie mannen die strak in het pak zitten en de middelbare leeftijd toch wel enigszins gepasseerd zijn laten zien en horen dat zij nog steeds midden in het muzikale leven staan. We hebben het over de formatie The Greys die met hun nieuwe single “looking for a lonely lady” regelmatig te beluisteren zijn op diverse radiostations. “Het is een ongekend succes en we zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor een album.” 

Jan Smit dj bij 100% NL
23-10-2013 16:00:00

Vanaf maandag 11 november is Jan Smit een week lang te horen als dj op 100% NL. De zanger presenteert maandag tot en met vrijdag de ochtendshow ‘100% Jan’ tussen 07.00 en 10.00 uur. Het is inmiddels een traditie te noemen, want het is alweer het vierde jaar op rij dat Jan Smit in de 100% NL-studio achter de microfoon plaatsneemt. 

Kom verkleed als Zwarte Piet naar Siepelrock!
23-10-2013 05:19:00

“Het Sinterklaasfeest afschaffen? Dat kan echt niet!”, aldus Stichting Muziek 2000, medeorganisator van het jaarlijke Siepelrock festival. Zaterdag 26 oktober vindt het jaarlijks terugkerend evenement weer plaats in het Drentse Pesse. Om te laten zien dat wij het belachelijk vinden dat er überhaupt over vergaderd wordt, komen wij met een ludieke actie. Kom je zaterdagavond verkleed als Zwarte Piet naar Siepelrock, dan ontvang je van de organisatie bij aankomst een consumptiemuntje!  Zo willen wij laten zien dat niemand aan deze traditie mag komen. Tijdens Siepelrock kunnen de kinderen ’s middags genieten van het kinderconcert van Mooi Wark. Ieder jaar is het weer een groot feest. 1500 uitzinnige kinderen die meezingen met de hits van Mooi Wark.

Wim Dalmee presenteert debuutsingle
22-10-2013 21:44:00

De inmiddels 53 jarige Wim Dalmee is geboren in Rotterdam en woont al jaren in Barendrecht. De zanger die al ruim 30 jaar op de planken staat en mede bekend is geworden door zijn Tom Jones imitatie-act deed mee aan de Soundmixshow én behaalde een verdiende plaats in de halve finale van de RTL4 show ‘My Name Is’! Op vele verzoek wordt ‘Waarom Heb Je Me Laten Staan’ op single uitgebracht. Tevens is dit de eerste échte fysieke single! Tekst en muziek zijn geschreven door Mario Veltman, die de track ook heeft geproduceerd.

Nieuwe single Ron de Ridder!
22-10-2013 21:37:00

Ron de Ridder vult zijn eigen repertoire aan met de nieuwe single ‘Ik Kan Zo Niet Meer Verder Gaan’! De in 1963 geboren zanger uit Nijmegen, begon met het maken van muziek in diverse bands vanaf 1980. Ron de Ridder die al zijn hele leven met muziek bezig is, is inmiddels al weer jaren bezig met het opbouwen van eigen Nederlandstalige liedjes en probeert dan ook op een geheel eigen manier zijn muzikale stempel te drukken. Ook wordt er in de studio hard gewerkt aan een compleet nieuw album!

Tweede single Jordi Falcon geschreven door Frank van Etten!
22-10-2013 21:27:00

Vorige jaar presenteerde Jordi Falcon zijn debuutsingle ‘Laat Me Alleen M’n Schat’. Met de kennis van muzikale vader Franky Falcon is er het afgelopen jaar veel geleerd en ervaring opgedaan! Mede door de fans die de jonge zanger om zich heen heeft verzameld heeft Frank van Etten besloten een geheel nieuwe single te schrijven! 

Kevin Madero verlangt (terug) naar de Zomer!
22-10-2013 21:20:00

Kevin Madero presenteert ook zijn tweede single ‘Zomer Paradijs’ op het label van Zebra Music! Na de succesvolle debuutsingle ‘Zo Zonder Jou’ is de carrière van de enthousiaste 22 jarige zanger afkomstige uit Eindhoven in een stroomversnelling geraakt. Kevin Madero die volledig wordt begeleidt door JVDH Music brengt op de bühne naast zijn eigen singles ook diverse hits van collega-artiesten ten gehore. Op 10 november vindt zijn fanbal plaats in Eindhoven. Meer informatie: www.Kevin-Madero.nl.

Franky Falcon scoort!
22-10-2013 21:14:00

‘Ik Heb Niemand Nodig’ is dé hit van Franky Falcon die als een rode draad door de succesvolle en inmiddels al 22 jaar durende carrière van Brabants feestbeest loopt. Op vele verzoek is het feestnummer in een compleet nieuw jasje gestoken en wordt deze in september 2013 uitgebracht op het label van Dimario Records. Inmiddels staat de single o.a.  al drie weken in de TOP100, in de TV Oranje en RADIONL TOP30 én in de Sterren.nl TOP20! Franky Falcon is al ruim 22 jaar actief bezig met zijn werk als zanger en entertainer. 

Nieuwe cd-single René Knol
22-10-2013 18:47:00

Nadat het een tijdje stil is geweest rondom René Knol is hij weer terug met een nieuwe cd-single genaamd "Doelloos en verlaten" deze is op Vrijdag 18 oktober 2013 uitgebracht. Een mooie cd-single opgenomen in zijn eigen studio met op de A-kant: "Doelloos en verlaten" B-kant: "Jij alleen" Deze twee nummers zijn net als al zijn andere nummers door René zelf geschreven en ook de melodielijn is van hem zelf. Ook is René volop bezig in zijn studio met zijn nieuwe album die volgend jaar zal uitkomen.

'Samen'...Nieuwe single van Jeffrey Schenk
22-10-2013 17:47:00

Op 25 oktober komt hij eindelijk uit... ‘SAMEN’, de langverwachte, nieuwe single van Jeffrey Schenk. In het pand van Soundwise (de studio van producenten Fluitsma & Van Tijn) zal dan ook het eerste exemplaar worden uitgereikt door niemand minder dan zanger, entertainer en topper RENÉ FROGER. Jeffrey is enorm trots op de samenwerking met het fameuze producenten-duo Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Het resultaat mag er zijn: ‘SAMEN’, een lied dat in Jeffrey’s eigen woorden gaat ‘over goede en slechte tijden.

DVD Marianne Weber & Willem Barth – Special “Ode Aan Jou” verschijnt op 1 november
22-10-2013 14:43:00

Bij een album van Marianne Weber & Willem Barth hoort ook een gezamenlijke trip naar het buitenland. Op deze dvd vertolkt het duo een selectie uit hun album "Ode Aan Jou" en geen andere plek is daarvoor beter geschikt dan het zonnige Gran Canaria. Op de dvd staan de grote hits, waaronder de aankomende single "Oh Allemachtig" en de singles "Wat Heeft Een Mens Nog Meer Te Wensen" en "Ode Aan Jou". Deze registratie van de eenmalige reis van het duo van het levenslied is een must voor elke fan! Met het album ‘’Ode Aan Jou’’ bereikten Marianne Weber & Willem Barth al de hoogste regionen van de hitlijsten met zowel de hitsingles als het album.Ter ondersteuning van de dvd verschijnt de single “Oh Allemachtig” de single geschreven door Marianne. 

Voor John Otten begint het nieuwe jaar op 2 november
22-10-2013 12:16:00

Met het nummer “ Ik ben een meisje” is John Otten zijn muzikaal jaar 2013 begonnen en is de langst genoteerde plaat in de Piratenhitlijst. Ruim 30 weken wordt hij wekelijks door de piraten met dit nummer op handen gedragen. Op zaterdag 2 november zal hij in Cafe Het Zuiden in Almelo een opvolger presenteren. “ Gelukkig Nieuwjaar” is de titel en kent een verhaal. Een verhaal dat terug gaat naar de vuurwerkramp in Enschede en Volendam. John Otten heeft Enschede van dicht bij meegemaakt en heeft het van zich afgeschreven met dit lied.

‘Christmas with Los Angeles – The Voices’
22-10-2013 03:51:00

Na het plotselinge vertrek van frontman Gordon hebben de 4 mannen van Los Angeles – The Voices, bestaande uit Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter Strykes  snel hun muzikale carrière weer opgepakt en ze hebben zeker niet stil gezeten. Hun 1ste CD-single ‘Dit zijn wij’ is kortgeleden uitgebracht en in november zal hun nieuwe gelijknamige album verschijnen, gevolgd door radio – en tv optredens en concerten in het hele land.

Clown Jopie en Tante Angelique lanceren 'Sinterklaas kom van dat dak af'
21-10-2013 20:10:00

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Sinterklaas single : “Sinterklaas. Kom van dat dak af” . Aad Klaris bewerkte de hit van Peter Koelewijn tot een  super spetterende Sinterklaas versie. Hij tekende voor de tekst en het arrangement.  “Sinterklaas. Kom van dat dak af” is op het lijf geschreven van het vrolijkste kinderduo van Nederland. De Sint hit single is te downloaden  via de bekende downloadsites. Met “Sinterklaas.Kom van dat dak af” kan Sinterklaas zijn verjaardag nog vrolijker vieren.

Ganzenbord zaal zorgt voor optimale sfeer tijdens tv opname Toppers van Oranje
21-10-2013 19:50:00

De Ganzenbord zaal, één van de schitterende zalen in het Jaiselings Royal Palace te Wernhout (Arjan van Dijk), was afgelopen zondag het decor van de TV opname van 4 nieuwe afleveringen van Toppers van Oranje, elke zaterdag om 19:30 uur te zien bij TV Oranje. Foto's kunnen gratis worden bekeken en gedownload door op één van onderstaande knoppen te clicken. Op zondag 17 november. a.s. zijn de laatste tv opnames van dit jaar in de Absoluut in St.Michiesgestel.

Platenlabel L & G producties uit Oude Pekela bestaat 10 jaar
21-10-2013 19:13:00

Het platenlabel L & G producties viert zaterdag 26 oktober haar 10 jarig jubileum in zaal 12 te Vlagtwedde aan de Wilhelminastraat met medewerking van een keur van artiesten bekend van Radio Continu en RADIONL. Het label werd opgestart in 2003 onder de vlag van het duo Lucas en Gea tot in 2007 toen het label ook voor andere artiesten ging produceren. Veelal Nederlandstalig, maar ook streektaal en Engelstalige liedjes werden op schijf gezet.

Theaterfeest van de Wannebiezz ging werkelijk 'Ol de wee'
21-10-2013 18:53:00

Afgelopen vrijdag schudde het stampvolle Vlaardingse theater, de Stadsgehoorzaal, letterlijk op haar grondvesten. Samen met een dolenthousiast publiek vierde het humoristische, muzikale trio "de Wannebiezz" hun jaarlijkse feest, Ol de wee, die steeds meer weg heeft van een fanclubdag. De fans, of beter gezegd vrienden, waren duidelijk toe aan een onbevangen avondje zingen en lachen en hadden hier klaarblijkelijk enorm naar uitgekeken.

Nieuw album Ilse DeLange tijdelijk verkrijgbaar bij C1000
21-10-2013 18:00:00

Het nieuwe album van Ilse DeLange is vanaf woensdag 23 oktober 2013 tijdelijk verkrijgbaar bij C1000. Bij aankoop van twee 1,5 literflessen Coca Cola kunnen klanten van C1000 ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’ aanschaffen. Vanwege deze unieke samenwerking zal Ilse DeLange drie mini-verrassingsoptredens doen in een aantal C1000 winkels. C1000 Directeur Commercie Houdbaar, Lizette Lulofs, is bijzonder blij met deze actie: “Wij willen onze klanten elke keer weer verrassen met mooie aanbiedingen.

Nieuwe single voor Trisha
21-10-2013 05:31:00

Met de fantastische zomer die we gekregen hebben, was de laatste single van Trisha 'Dat Zomers Gevoel' meer dan een schot in de roos. Nu de herfst zijn intrede deed, blijft de Vlaamse zangeres het leven positief aankijken. Niet alleen haar eeuwige glimlach is hier het sprekend bewijs van, maar ook haar allernieuwste single 'Het Leven Is Veel Mooier Als Je Lacht'. Trisha tekende onlangs een contract met CNR voor de distributie van haar muzikale uitgaven. Met 17 optredens in november en 13 optredens in december, belooft het nog een drukke eindejaarsperiode te worden.

Ter Aar zaterdag kleurt Rood, Wit, Blauw
20-10-2013 21:09:00

Zaterdag 26 oktober aanstaande gaat het gebeuren; SterrenGala 2013 in Sporthal de Vlinder in Ter Aar. Sfeer, sfeer en nog eens sfeer. Naast een grote dansvloer, zit en staanplaatsen, is er voor iedere bezoeker de kans om met haar of zijn favoriete artiest op de foto te gaan! Met dit jaar optredens van oa. , De Wannebiezz, Erna Temming, Stef Ekkel en John de Bever.

JC Event presenteert geheel verzorgde 3 daagse muziekreis naar de sneeuw
20-10-2013 20:32:00

Voor het tweede jaar in successie organiseert JC Event van 21 t/m 23 maart 2014 een oergezellige muziekreis naar de sneeuwhellingen van Winterberg. De volgende artiesten zullen hierbij aanwezig zijn: Marco de Hollander, Jessica Malfait, Leen Zijlmans, Arnold van Osch, DUONL, Johan Heeren, Robby Lee, Christian Malan, Sharon Dee en Leon Basley. Heerlijk wintersporten, tal van optredens meemaken, samen met de artiesten ontbijten, dineren,een drankje doen en tal van gezamenlijke activiteiten ondernemen. Dat kan allemaal tijdens een 3 daagse geheel verzorgde JC Event -muziekreis in Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg (Duitsland). U kunt al inchecken vanaf € 139,- *p.p. voor het hele arrangement inclusief half pension en alle optredens! *op basis van een kleine kamer.( Eigen vervoer ).

Denny Braaf: 'BZET heeft mijn leven compleet veranderd'
20-10-2013 16:51:00

Denny Braaf wordt na zijn deelname aan Bloed, zweet en tranen overal met een warm hart ontvangen en zijn carrière heeft een stijgende lijn aangenomen. “Het heeft mijn leven compleet veranderd. Ik word bijna overal herkend en mijn agenda begint vol te lopen. Het is hard werken maar ik doe het met heel veel plezier. Er staan leuke dingen aan te komen. Ik ben geweldig dankbaar voor alles”.

'Music Of Life' van KWF kankerbestrijding binnenkort van start
20-10-2013 16:29:00

Binnenkort gaat de reeks concerten van Music Of Life van KWF kankerbestrijding weer van start. In het jubileumjaar 2014 treden naast Jan Smit, Marianne Weber (samen met Willem Barth) en Nick & Simon ook Frans Bauer, René Froger, 3JS, Rob de Nijs en De Kast samen met Xander de Buisonjé op in het AFAS Circustheater. Het zal één van de hoogtepunten zijn in 2014. Jan Smit geeft op verzoek van de producent een extra concert in zijn theatertour op 10 maart 2014. Daarmee is de show van Jan Smit het 50ste Music of Life! concert!

Jan Smit lanceert akoestisch album
20-10-2013 16:10:00

Vrijdag 25 oktober verschijnt de nieuwe CD/DVD van Jan Smit, Unplugged – De Rockfield Sessies, met daarop akoestische versies van zowel tien van zijn Nederlandstalige als vijf van zijn recente Duitse liedjes. De DVD, een complete documentaire over de opnamen in Wales, bevat zowel de registratie van alle songs als opnamen, waarin Jan meer vertelt over de liedjes en waarom ze hem zo dierbaar zijn. 

RADIONL start i.s.m. de stichting 'Uit In Sneek' .....Serieus Verzoek
20-10-2013 12:17:00

Onder de naam Serieus Verzoek start RADIONL in samenwerking met de stichting “Uit In Sneek” een variant op Serious Request. Vier presentatoren van RADIONL zullen vanaf donderdagavond 19 december tot en met zondag 22 december vanuit een Glazen Huis aan de Marktstraat in Sneek een doorlopende marathonuitzending verzorgen.

Mike Daane en Fred Coenders maken protestlied voor het beleid van Mark Rutte
19-10-2013 11:40:00

Net als vele Nederlanders zijn de zangers Mike Daane en Fred Coenders het meer dan zat al die bezuinigingen in Nederland door het kabinet van minister Rutte. Om hun onvrede kracht bij te zetten hebben beide heren uit protest tegen het beleid van Mark Rutte een protestlied "Kom op nou". Het lied is geschreven door F.M. Coenders / M.H. Daane en de componisten zijn Clous van Mechelen/F.M. Coenders die de aanpassingen gedaan heeft op de muziek van “Big City”. Wat beide heren niet voorzien hadden was dat hun protestsong een ware hype zou worden.

Ontvang gratis* editie 17 van artiestenblad Lucky Joe
19-10-2013 11:30:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Jacques Herb is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 17 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan het overlijden van Joly Wiers, beter bekend als Joly West die op 26 september is overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Daarnaast een verhaal over Daantje, Willeke d' Estell & Tony Anderson, Joey Hartkamp, Jeffrey Spalburg, Corry Konings, Frank ten Doornkaat en Ancora.  Verder  nieuws over Davito, Ronnie Tober, Jean Knipping, Ralf Machenbach, Duo De Hollandio's en Django Wagner.

Sidney Bischoff geeft single van bestaande cd extra aandacht
18-10-2013 21:57:00

Begin dit jaar verscheen van Sidney Bischoff zijn langverwachte debuutalbum met de titel; ‘Plezier in het leven’. Deze op 31 juli 1969 in Amsterdam geboren volkszanger oogstte de afgelopen jaren landelijke successen met singles als; ‘Dans en lach’, ‘Altijd reizen’, ‘Waar ga jij zo laat naartoe’, ‘Ik zou het willen schreeuwen van de toren’, ‘In een kroegje om de hoek’, ‘Eindelijk’ en ‘Mag ik vanavond met je uit’. Als 1 van de hoogtepunten tot nu toe kwam de track “Laat ons hier voor altijd blijven” het voorjaar 2013 binnen in de Mega-charts top 100 op een mooie 53e positie.

Komt de droom van Gerry Holland uit?
18-10-2013 21:31:00

Gerry Holland lanceerde halverwege september z'n single “Geen cent te makken”. Vandaag kreeg de spontane zanger te horen dat hij op nummer 77 in de GFK Single Top 100 binnen was gekomen. Het doel van Gerry is om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor "de jongens van de straat" begint nu vorm te krijgen. De complete opbrengst van de single verkoop wil hij gebruiken om ze bijvoorbeeld tijdens de Kerstdagen een kerstpakket met daarin warme dingen te schenken. Hij zit te denken aan sjaals, dekens, sokken en handschoenen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop