RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Wham! scoort opnieuw populairste kersthit
16-12-2013 10:17:00

Last Christmas van Wham! is dit jaar opnieuw de meest populaire kersthit. Dat blijkt uit de nieuwe editie van de Winterse 50. Wham! heeft de hoogste plek overgenomen van Band Aid, dat met Do they know it’s Christmas zakt naar de tweede plaats.

Serieus Verzoek komende donderdag van start
15-12-2013 13:20:00

Onder de naam Serieus Verzoek start RADIONL een Nederlandstalige variant op Serious Request. De deejays Taeke Wouda, Hessel Wijkstra en Marcel de Vries zullen vanaf donderdagavond 19 december tot en met zondag 22 december vanuit een Glazen Huis aan de Marktstraat in Sneek een doorlopende marathonuitzending verzorgen. Iedereen is 24 uur per dag welkom bij het Glazen Huis in Sneek om de live uitzending van RADIONL bij te wonen en natuurlijk om te doneren.

RADIONL Top 1500 heeft verrassende nummer 1
15-12-2013 00:00:00

In een live-uitzending vanuit het Gelredome in Arnhem is vanmiddag de top 10 van de RADIONL Top 1500 bekendgemaakt. De eerste plaats in de Nederlandstalige eindejaarshitlijst is opvallend genoeg niet voor Jan Smit, Gerard Joling of Frans Bauer, maar voor de 34-jarige Wimmie Bouma uit Zwolle. Zijn single ‘De ring die jij draagt’, die in mei van dit jaar werd uitgebracht, kreeg veruit de meeste stemmen van de luisteraars van RADIONL.

Michel Wolsink bezig met tweede Duitstalige album
14-12-2013 08:21:00

Het is eigenlijk wel uniek dat een Nederlandse zanger, die in ons land nog niet zo bekend is, in het buitenland wel goed aan het scoren is. We hebben het over Michel Wolsink, die hier in Nederland nu zijn vijfde single heeft uitgebracht “Bella  D’amore” en in Oostenrijk al een platencontract heeft gekregen voor een Duitstalig album, dat al is uitgekomen. “Dit album is eind vorig jaar uitgekomen en is speciaal voor mij geschreven en geproduceerd.

Gerry Holland roept hulp in van z’n Facebook vrienden
14-12-2013 08:09:00

Gerry Holland zit in zak en as. Het wilde de opbrengst van z’n in september jl. gelanceerde single “Geen cent te makken” doneren aan mensen die het hoofd niet meer boven water kunnen houden. De Amsterdamse volkszanger had zich er veel van voorgesteld, maar de opbrengst viel tegen en nu kan hij z’n plan niet ten uitvoer brengen. Hij heeft het zelf ook niet breed en ging op zoek naar een oplossing. 

Diana Dekkers scoort haar eerste landelijke hit
13-12-2013 16:33:00

Met haar single ''Ik wil jou niet meer'', geschreven door Jeffrey Heesen, behaalt Diana Dekkers deze week de 77ste positie in de Dutch Charts Top 100. In week 50 weet zij met haar single De Oranje Top 30 en De RADIONL Top 30 binnen te stromen. Diana heeft in twee jaar tijd een aantal grote sprongen gemaakt in haar muzikale carrière. Met de singles ''Schenk mij je hele hart'',''Ik wil je zeggen lieve schat en Je T'aime scoorde de uit Den Bosch afkomstige zangeres al hoge ogen.

MPF GelreDome uitverkocht
13-12-2013 16:23:00

Alle kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat morgen, zaterdag 14 december, plaatsvindt in het GelreDome zijn uitverkocht. De organisatie toont zich bij monde van Eddie Mensink verheugd. “De afgelopen vier edities waren ook bijna allemaal uitverkocht. Toch houd je er telkens weer rekening mee dat het ook een keer wat minder kan zijn. Ons publiek voelt de crisis immers ook. Maar dit uitverkocht huis sterkt ons in onze gedachte dat we juist in deze tijd iets broodnodigs bieden: ouderwetse gezelligheid en verbroedering.” Met deze stadioneditie van het festival sluit het MPF traditiegetrouw het seizoen af.

Nielson in voorprogramma Groots met een zachte G
13-12-2013 11:41:00

Nielson gaat bij de Groots met een zachte G concerten in juni het voorprogramma verzorgen. Nielson kende zijn grote doorbraak na het programma “Beste singer songwriter van Nederland”. Daarna volgden enkele grote hits, waaronder “Beauty & the Brains”, “Hoe” en “Mannenharten”. “Nielson viel op met originele liedjes. Ik vind het écht heel leuk wat hij doet. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat hij het straks fantastisch gaat doen in het Philips Stadion”, aldus Guus. Deze week maakte Guus bekend dat hij een extra concert geeft op woensdag 18 juni.

Ancora heeft de Oranje Kroon
13-12-2013 11:22:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 16 december is dat ‘Kerstmis op zee’, de nieuwe single van het shantypoptrio Ancora. Sinds afgelopen zomer maken de zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams furore met een opvallende mix van shantyliederen, Ierse folk en pop. Hun debuutalbum Vrij Als De Wind kwam op nummer 1 binnen in de Album Top 100 van GfK Dutchcharts. Na enkele succesvolle singles is er nu dus ook een kerstplaat van Ancora, geschreven door Jan Keizer en zijn zoon Louis.

Erna Temming op zoek naar donateurs
13-12-2013 02:50:00

Op zaterdag 14 december gaat Erna Temming samen met een aantal vrienden een bijzondere actie organiseren om geld in te zamelen dat gebruikt wordt voor onderzoek naar taaislijmziekte. Haar dochter Sherena heeft deze erfelijke ziekte en heeft dik en taai slijm dat zich ophoopt in de longen en darmen en daar problemen veroorzaakt. De ziekte is niet te genezen en de levenverwachting is beperkt. Onderzoekers van het Hubrecht Instituut en het UMC Utrecht zijn erin geslaagd om het genetisch defect te repareren dat de oorzaak is van taaislijmziekte.

Even Apeldoorn Bellen-spot van Anouk genomineerd voor Gouden Loeki
12-12-2013 16:20:00

De reclamespot waarin Anouk voor Centraal Beheer Achmea haar deelname aan het Eurovisie Songfestival op de hak neemt, heeft de shortlist gehaald bij de verkiezing van de Gouden Loeki. De talloze stemmen die de afgelopen tijd binnenkwamen hebben geleid tot een lijst met 36 commercials waarop door het publiek gestemd kan worden. Bekijk de spot van Anouk en alle andere genomineerden hier. De winnaar van de Ster Gouden Loeki 2013 wordt op donderdag 19 december bekend gemaakt.

Wesley Ponsen lanceert nieuwe single “Zijn het je woorden’ als voorloper van z’n debuutalbum
12-12-2013 11:41:00

“Zijn het je woorden”……dat is de titel van de nieuwe single van Wesley Ponsen. Voor de 26 jarige zanger uit Nootdorp is dit de tweede single die verschijnt bij Berk Music. In juli verscheen al de remix van z’n eerder uitgebrachte single “Laat mij maar gaan” die DJ Goldfinger onder handen nam. Dat resulteerde in een zomerhit die in totaal 9 weken in de GFK single Top 100 stond. Wesley heeft een gouden stem die dicht in de buurt komt van Willy Alberti. Tijdens z’n optredens wordt er dan ook veelvuldig gevraagd of hij liedjes van Willy wil zingen. 

'Met Kerst wil ik bij je zijn'...nieuwe single van Peter Hermans
12-12-2013 11:33:00

Peter Hermans heeft de kerstsingle, die hij in 2012 heeft uitgebracht, wederom gelanceerd, maar nu in een nieuw jasje gestoken: “Met kerst wil ik bij je zijn”. Volgens de zanger is het een 2013 versie geworden met accordeon erbij. Deze week gaat de zanger naar Duitsland om een bijbehorende clip op te gaan nemen. “Het moet natuurlijk wel een clip zijn in stijl. Ik denk dat Duitsland daarvoor de locatie is bij uitstek”. Peter Hermans heeft besloten de single opnieuw uit te brengen, omdat hij er volgens zijn zeggen vorig jaar nog niet aan toe was.

Nieuwe 'Vastelaovundj' single Frank & Joss
12-12-2013 11:10:00

Het vastelaovundj duo Frank & Joss heeft een nieuwe carnavalssingle uitgebracht . Het liedje heet “Danse oppe straot” en is een cover van het bekende nummer “Dancing in the Streets” van David Bowie en Mick Jagger, echter getransormeerd naar een gezellige dans-polka. Het Vastelaovundj Duo Frank & Joss ,bestaat naast Joss Mennen uit Frank Tuasuun,die u wellicht wel kent als zanger/gitarist van de populaire formatie DaVinci . In november 2012 debuteerde zij op het jaarlijkse Rogstaekers Lidjesfestival in Weert.

TV opname muziekprogramma TV Lucky Joe op locatie bij Landal Heideheuvel te Beekbergen
11-12-2013 18:42:00

Op verzoek van vele artiesten om weer op locatie te gaan met de opname gaat het muziekprogramma TV Lucky Joe wederom naar het vakantiepark Landal Heideheuvel. Het park ligt centraal gelegen nabij Apeldoorn en voor velen makkelijk bereikbaar. De opnames vinden plaats op het terras alwaar een overdekt podium is gerealiseerd. Aan het programma zullen o.a. de volgende artiesten hun medewerking verlenen: Corry Konings, Charléne, Hendrik Waringa, Corina Sommer, John Enter, Janneke & Chris de Roo, Irene Dings & Marco Oostra, Amber Jo Ann, Roxanne, Dennis Baars en Allan Hoekman. Het pleintje  nabij het terras wordt gezellig ingericht met een sfeervolle kerstmarkt. Natuurlijk kunnen de glühwein, chocomel, warme appelbeignets en amandelstaven ook niet ontbreken.  De toegang is gratis.

Michelle Okken bezig met Duitstalig nummer
11-12-2013 16:41:00

Michelle Okken heeft de prachtige single “Heel het leven nog voor ons” uitgebracht, het is de vierde single van de 11 jarige scholiere, die dit jaar in groep 8 zit en voor volgend jaar een Middelbare schoolkeuze moet gaan maken. Voor het jonge zangeresje staat als een paal boven water: “Ik wil later zangeres worden en als bijbaantje een nagel en een haar studio”. Dat is haar grote droom. Het 11 jarige zangeresje heeft al eens “The Voice met een zachte G” gewonnen in Eindhoven, waar ze eerste werd bij de kinderen, maar ook van de volwassenen.

Unity NL top 106.1 op 31 december 2013
11-12-2013 16:26:00

Op 31 december hoor je op Unity NL de populairste nummers van eigen bodem van 2013 voorbij komen tijdens de top 106.1. De luisteraars van Unity NL bepalen door te stemmen op hun favoriete nummers hoe de jaarlijst eruit komt te zien. 

Nieuwe kerstsingle van Christianne van Eden
11-12-2013 15:38:00

Christianne van Eden heeft samen met Alice May een geweldige kerstsingle weten te produceren. Alice May kennen we natuurlijk van Maywood ze schreef en componeerde alles zelf voor Maywood, ook is ze de zanglerares van Christianne waar ze natuurlijk alle kneepjes van het vak leert. En dat kun je ook duidelijk terug horen in de single. Alice May heeft voor Christianne een geweldige kerstsingle geschreven met wel een heel toepasselijke naam Merry Christmas Everyone maar zeker met gevoel en passie gezongen door Christianne.

Gigantisch mooie nieuwe single voor Frank van Etten
11-12-2013 13:24:00

Frank van Etten is weer helemaal terug in de showbizz. Mede door de deelname aan Bloed Zweet en Tranen waar hij door drong tot de halve finale heeft Frank weer een volle agenda. In 2012 lanceerde hij de de singles ‘Als je lacht’ en ‘Grijp je kans en voel je vrij’. Beide nummers werden top 10-hits en "Als je lacht" werd zelfs bekroond met een gouden plaat die werd uitgereikt door Eric van Tijn. Na een aantal up-tempo nummers sluit de Apeldoorn afkomstige zanger het jaar af met de gevoelige ballad "Jij bent niet meer die man van toen".

Laura Lynn opnieuw nummer 1 in de Vlaamse Top 10
11-12-2013 12:36:00

De Vlaamse koningin van de schlager doet het weer! Laura Lynns nieuwste single ‘Blijf In M’n Armen Vannacht’ steeg vorige week al naar de hoogste positie in de Vlaamse Top 10 van Ment en ook deze week staat Laura opnieuw op nummer 1. ‘Ik ben ontzettend blij dat de fans zo enthousiast reageren op mijn single’, zegt een stralende Laura. En de zangeres heeft nog meer nieuws voor haar fans. ‘Momenteel ben ik hard aan het werk in de studio, want in 2014 komt mijn nieuwe album eraan!’ Dit nieuwe album wordt de opvolger van ‘Dat Goed Gevoel’ uit 2012.

TV opname Toppers van Oranje Carnavals Parade in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg
11-12-2013 09:10:00

Op zondag 19 januari 2014 worden in het Fort St. Gertrudis te Geertruidenberg de eerste 4 afleveringen van het nieuwe seizoen opgenomen van Toppers van Oranje, met 36 top artiesten uit Nederland en Belgie. Een deel van de line-up is al bekend voor de opname van 2 reguliere afleveringen en 2 Carnavals programma's. Dus vooral je Carnavalskleding niet vergeten mee te nemen! Entree € 7,50 incl. 2 gratis consumpties. 

100% NL op zoek naar Miss Oliebol 2013
11-12-2013 00:00:00

100% NL DJ Lex Gaarthuis gaat in de ochtendshow ‘100% Wakker’ op zoek naar Miss Oliebol 2013. Het viel Lex namelijk op hoeveel leuke vrouwen er deze laatste donkere dagen van het jaar in de oliebollenkramen staan.

Ernst, Bobbie en de rest blijven kinderharten veroveren met nieuwe show
10-12-2013 18:48:00

Al ruim 25 jaar is het duo Ernst & Bobbie samen en blijven zij onverminderd populair bij jonge kinderen. Met een dagelijks TV programma op RTL en vele shows door het hele land hebben ze door de jaren heen de harten van vele  kinderen weten te veroveren! Dit theaterseizoen spelen de kinderhelden op ruim 40 locaties in Nederland. Hoog tijd om nog eens stil te staan bij het succes van dit bijzondere duo. Dit theaterseizoen treden Ernst & Bobbie met de “Doe Je Mee Op Zee Show”:

Mick Harren wil theatertour gaan doen
10-12-2013 18:37:00

Mick Harren heeft enige tijd geleden toestemming gekregen van Toni Alberti, de zoon van de legendarische Willy Alberti om een album op te gaan nemen met nummers van zijn vader. Dit album is inmiddels uitgekomen “Mick Harren zingt Willy Alberti” en een van de nummers die hierop staat “Een glimlach van een kind” heeft de zanger tot single gebombardeerd. Op “Mick Harren zingt Willy Alberti”staan 14 nummers, waaronder ook een duet met Tony Andersom “O, Zwarte Zigeuner”.

Nog enkele honderden kaarten voor MPF GelreDome
10-12-2013 15:32:00

Het gaat hard met de voorverkoop voor het Mega Piraten Festijn in het GelreDome. “Het stadion wordt lekker vol”, stelt organisator Eddie Mensink. “Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Die verwachten we de komende dagen te verkopen.” Het Mega Piraten Festijn is op zaterdag 14 december voor de vijfde keer te gast in het GelreDome in Arnhem. Met deze stadioneditie van het festival sluit het MPF traditiegetrouw het seizoen af. Het eerste lustrum wordt op bijzondere wijze gevierd. Het Mega Piraten Festijn laat zien de vleugels uit te hebben geslagen.

'Ik Kom Naar Huis (Met Kerstmis)' is de kerstsingle van Django Wagner
10-12-2013 14:10:00

Ondanks dat we dit jaar waarschijnlijk geen witte kerst zullen beleven brengt Django voor velen het ultieme kerstgevoel met zijn single en videoclip van ‘Ik Kom Naar Huis Met Kerstmis’. De single werd op vele radiozenders gedraaid, stond hoog genoteerd in de Top 100. Voor de kerst single “Ik Kom Naar Huis (Met Kerstmis)” is een geweldige stemmige videoclip gemaakt. Op YouTube is de clip inmiddels meer dan 229.000 keer bekeken! Als extra bevat de single een speciale kerstboodschap van Django aan zijn fans.

Opbrengst 'Vrolijk kerstfeest' van Pieter van der Zweep voor Serieus 3 FM Request
10-12-2013 13:01:00

Pieter van der Zweep doneert de opbrengsten van zijn kerstsingle “Vrolijk kerstfeest”volledig aan Serieus  3 FM Request. De single is te downloaden op I tunes en andere bekende download portals. Pieter van der Zweep draagt de actie een warm hart toe en hoefde er niet lang over na te denken om op deze manier zijn steentje bij te dragen. De jonge zanger werd mede bekend door zijn duet met de bekende zangeres Do dat ze opnamen.

Guus combineert WK duel oranje met extra Stadionconcert op 18 juni 2014
10-12-2013 12:32:00

Er komt een extra 'Groots met een zachte G' concert op woensdag 18 juni 2014! Tijdens dit extra concert staat de wedstrijd Australië – Nederland in het voorprogramma, om aansluitend in het Philips Stadion af te trappen met het ‘Groots’ festijn. De combinatie voetbal en Groots met een zachte G is een traditie geworden. Guus: " Dat feest, die euforie, om dat te mogen delen met 35.000 man in een stadion is echt waanzinnig. Dat gaan we in 2014 heel graag overdoen! De loting had voor ons niet beter kunnen vallen.

Dj Bompa en de Mens komen met carnavalslied over snorscooters
10-12-2013 11:59:00

Op 9 december 2013 werd er op de landelijke tv aandacht besteed aan het wangedrag van snorscooters. Veel van de scooters rijden harder dan de toegestane 25 kilometer per uur en de andere fietspadgebruikers schrikken vaak van het geluid van de claxon. Diverse steden willen dan ook dat ze in het vervolg op de normale rijbaan gaan rijden met het gevolg dat de snorrers voortaan wel een helm op. Het bekende feestduo "Dj Bompa en de Mens" is hier meteen op ingesprongen en hebben over dit item een feest/carnavalsnummer opgenomen!

Thema Toppers in Concert 2014 ...'Made in Holland Edition'
09-12-2013 19:56:00

VRIJDAG 30 MEI & ZATERDAG 31 MEI 2014 vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger op grootse wijze het 10-jarig jubileum van Toppers in Concert! De 10e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Voor het 10e jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden. De ‘avond uit’ van het jaar is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse sleur en zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten.

Gerard Joling op één in DVD Music Top 30
09-12-2013 17:25:00

‘Lekker in de Ziggo Dome’ van Gerard Joling is in de aanloop naar Kerstmis de meest populaire dvd van Nederland. Deze week staat de 2-dvd op de eerste plaats van de DVD Music Top 30 van GfK Dutchcharts. Daarmee is Joling in deze hitlijst onder anderen André Rieu voor weten te blijven. Het gaat om een verslag van de spectaculaire show die Joling op 11 en 12 oktober van dit jaar ten overstaan van een groot aantal fans neerzette in de Ziggo Dome in Amsterdam. Solo én samen met bijzondere gastartiesten zoals Maywood, Gordon, DJ Dennis van der Geest en de Basily Boys zette hij de zaal volledig op zijn kop. De spetterende show zat bomvol hits en muzikale hoogtepunten, genoeg voor 3,5 uur kijk- en luisterplezier.

Nieuwe single 'Krummeltie' van Martijje komt vlak voor kerst uit
09-12-2013 15:39:00

"Krummeltie" is de nieuwste single van zangeres Martijje en komt 11 december 2013 uit. Het liedje werd geboren toen Martijje een paar jaar geleden twitterde over haar eerste zoontje. Hij was een paar maanden oud en ze noemde hem liefdevol  'mien kleine krummeltie'. Gitarist Rob Elfrink las dit, raakte hierdoor geinspireerd en schreef het liedje 'Krummeltie'. Pas dit jaar werkten ze het nummer verder uit en namen het op in de studio. Krummeltie komt vlak voor kerst uit en dat is geen toeval. Niet alleen het thema past bij kerst, maar ook de productie.

Dennis Baars promoot zijn nieuwe single 'In de sterrren staat geschreven'
09-12-2013 15:28:00

“In de sterren staat geschreven”is de vierde single van Dennis Baars, die al een jaar of vijf aan de muzikale weg timmert. In het dagelijks leven werkt de jonge zanger als commercieel medewerker binnendienst bij een verfgroothandel en tot nu toe ziet hij zingen als een grote hobby, maar eens hoopt hij er zijn brood mee te kunnen verdienen. Dennis Baars staat bijna ieder weekend op het podium en heeft optredens in het hele land, waar hij heel veel plezier aan beleefd.

'Jij bent de liefste' .....nieuwe single van de nieuwe Frank en Mirella
09-12-2013 12:47:00

Frank en Mirella hebben in hun nieuwe samenstelling waarmee nu ongeveer een half jaartje wordt opgetreden, een nieuwe single uitgebracht “Jij bent de liefste”. Een single, die men van dit duo gewend is, met het vaste gezicht Frank, die nu Francis van den Berg als de nieuwe Mirella naast zich heeft staan. Het tweetal is aan elkaar gewaagd, want ze kennen elkaar alweer heel wat jaartjes. Afzonderlijk van elkaar hebben ze opgetreden en kwamen elkaar steeds weer tegen.

3FM Serious Request Actie: mini-concert Rowwen Hèze en voorvertoning 'Hemel op Aarde'
09-12-2013 11:00:00

Op woensdag 11 december is Rowwen Hèze rayonhoofd van de provincie Limburg voor 3FM Serious Request tijdens de Elfprovinciëntocht. De band gaat samen met DJ Rámon Verkoeijen van 3FM langs allerlei verschillende initiatieven en acties voor Serious Request. Dit jaar wordt aandacht gevraagd voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree.

'De Nationale Noot' met speciale kersteditie
09-12-2013 04:49:00

De “Nationale noot”begint inmiddels een begrip te worden. Het programma wordt door veel locale televisiezenders goed opgepakt en is uit Nieuw Vennep inmiddels niet meer weg te denken. Grote animator achter dit programma is ongetwijfeld Marco de Hollander, die “De Nationale Noot”presenteert op zijn eigen wijze. Op zondag 8 december presenteerde Marco de Hollander voor de derde keer dit programma. De opnamen vonden plaats in de grote zaal van De Rustende Jager, die speciaal voor deze gelegenheid was omgetoverd tot studio.

Peter en Melanie Beense maken prachtig duet
09-12-2013 04:32:00

Peter en Melanie Beense hebben een prachtige ballade opgenomen “Ik zal er altijd zijn”. Voor vader en dochter is dit het derde liedje dat zij samen hebben gemaakt. Er is een bijbehorende clip op You Tube verschenen. Volgens Peter Beense bestond al langer de wens om na de twee vlotte gezellige nummers die hij met zijn 24 jarige dochter Melanie heeft gemaakt, de studio in te gaan voor een ballade. Dat is er nu dan eindelijk van gekomen. Volgens de zanger is de opzet van “Ik zal er altijd zijn”de liefde die zij voor elkaar hebben te benadrukken.

Nieuwe single voor Mike Angelo
09-12-2013 04:25:00

De Brabantse feestmaker startte zijn zangcarrière in de beroemde skihut in Rotterdam waar hij zich ontplooide tot een echte entertainer. Na een aantal singles uitgebracht te hebben, is hij voor zijn nieuwste single getiteld " Oh wat een meid" op zoek gegaan naar een hele nieuwe stijl. Samen met producer André Kooiman (bekend van mega top 100 hits van o.a; Henk Bernard, Double dj’s, Alle 13 jaanke, e.v.a.) heeft hij afgelopen tijd gewerkt aan een frisse nieuwe sound, met als resultaat een echte feestknaller!

Belgisch succes voor Jolanda ten Hoven
08-12-2013 19:36:00

Het grootste Belgische Radiostation VBRO waar het Vlaamse en Nederlandse lied centraal staat, heeft voor week 50 de single “Ik Heb Je Gemist” van de uit Epe afkomstige Jolanda ten Hoven uitgeroepen tot Trots Plaat. Nu de single bij de Nederlandse radio- en tv stations een groot succes is, wordt de nieuwe single van Jolanda ook in België groots opgepakt en heeft zij weer een hit te pakken. Na de landelijke doorbraak dit voorjaar met haar vorige single “Blijf Bij Mij”, welke in menig hitlijst hoge noteringen heeft gehad.

Facebookpagina TV Oranje op weg naar de 4000 likes
08-12-2013 12:47:00

'Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er allerlei wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. Help jij mee om likers voor TV Oranje te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje tussen de 3900 en 4000 'liken' wordt twee keer de CD + DVD 'Wij vieren het leven' van Jannes verloot! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool