RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe videoclip Ed Nieman
01-11-2013 21:55:00

Ed Nieman, feest en volkszanger in hart en nieren en dat al ruim 31 jaar heeft het wederom weer geflikt. Een nieuwe videoclip voor zijn nieuwste single “Ga Maar weg” en wat voor een clip. Dit keer heeft Ed alles uit de kast gehaald om er weer een hilarische clip van te maken. Ed Nieman speelt samen met Palma Berkenbosch de hoofdrol in de clip. Palma, die we vast nog wel kennen als de niet al te gemakkelijke maar goed gebekte hoofdhuishouding uit het toen populaire reality tv programma “De Gouden kooi”.

Allan Hoekman lanceert ' Ik leef mijn eigen leven'
01-11-2013 19:25:00

Allan Hoekman is een spontane zanger uit Drachten. Tijdens zijn jeugd was al snel duidelijk dat zijn passie in de muziek lag. Op school kreeg hij tijdens activiteiten als musicals e.d. vaak de taak om liedjes voor te dragen, met instrumenten en/of zang. Allan zong in het Kerst Kinderkoor van gemeente Smallingerland en stond hiermee onder andere een aantal dagen in een uitverkochte schouwburg met de wereldberoemde zanger ‘Kamahl’. Tijdens het uitgaan kreeg Allan altijd de microfoon in de handen geduwd om gezellige liedjes te zingen,

Zangeressen De Roffels brengen nieuwe CD met het nummer ‘Mien Ukelele’uit
01-11-2013 19:11:00

Oude bekenden klinken weer door de luidsprekers van zalen en tenten in de regio en uit de radio.  De zangeressen van de ooit fameuze zuidoostdrentse band De Roffels keren terug achter de microfoons. Roelie en haar zus Jantina brengen hun Nederlandstalige piratenhits als  ‘Hier ben ik weer’, ‘Spinnewiel’, ‘Geef mij een oude boerderij’ en tal van andere nummers weer live voor het publiek ten gehore. Het destijds in heel Oost-Nederland bekende orkest De Roffels bestaat al enkele jaren niet meer, maar de vraag naar hun muziek en hun liedjes bleef.

Stormloop op kaarten voor ‘Flashdance’
01-11-2013 18:03:00

Vijf weken na de zinderende musicalpremière van ‘Flashdance’ is de productie van Albert Verlinde Entertainment nu al een groot succes te noemen. Na de fantastische recensies is de kaartverkoop enorm gestegen. De vraag naar kaarten is zelfs zo groot dat de theaters in Doetinchem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Alkmaar extra shows hebben bijgeboekt! Jeroen Dona, directeur bij Albert Verlinde Entertainment, is trots. 

Unplugged – De Rockfield Sessies van Jan Smit op nummer 1 in de Album Top
01-11-2013 15:50:00

Het nieuwe Jan Smit album, getiteld Unplugged – De Rockfield Sessies, is vandaag doorgestegen naar nummer 1 in de GFK Album Top 100. Het album kwam vorige week vrijdag, slechts één dag na release, al binnen op nummer 3 in de lijst. Het album bevat akoestische versies van tien van zijn Nederlandse en vijf van zijn Duitstalige liedjes, waarvoor de opnames werden gedaan in de legendarische Rockfield Studio’s in Wales. 

Concert voor KWF van Marianne Weber en Willem Barth 18 maart 2014
01-11-2013 13:39:00

Vandaag is de nieuwe DVD van Marianne Weber & Willem Barth uitgekomen. Deze DVD  “Ode aan jou”is opgenomen in Gran Canaria, waar haar zoon Maurice een Beach Bar heeft en waar de zangeres, wanneer ze maar even kan vertoefd. “Hier ben ik graag en ik vlieg er heen als het maar enigszins kan. Hier heb ik ook de DVD opgenomen samen met Willem Barth en het was fantastisch om te doen. Het is daar zo prachtig, mooie stranden, echt super”.

Brigitte Nijman heeft de Oranje Kroon
01-11-2013 11:00:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 4 november is dat 'Altijd Laat' de nieuwe single van Brigitte Nijman. Het lied, met tekst en muziek van René Schuurmans en Pieter van Schooten, is haar op het lijf geschreven. De tekst gaat over de gezelligheid van vrienden en familie en dat het niet uitmaakt, wie of wat je bent in het leven, bij je vrienden mag je je onbeschaamde zelf zijn. ‘En dan kan het nog wel eens heel laat worden in de kroeg, restaurant of gewoon thuis met een fles wijn en een goed gesprek!', aldus Brigitte. 

Eerste hilarische beelden van de K3-film te zien in de nieuwe videoclip LOKO LE
01-11-2013 10:46:00

Het jubileumjaar van K3 wordt feestelijk afgesloten met nog heel wat nieuws van K3! In maart gaven Karen, Kristel en Josje het startschot van hun feestjaar met de theatertournee 'K3 verjaardagsshow 15 jaar', die in Nederland nog steeds loopt. Tussendoor werd hun vijfde film ‘K3 Dierenhotel’ opgenomen. Een gekke beestenboel die voor heel wat hilarische momenten heeft gezorgd op de set. Voor het resultaat van de nieuwe film moeten we nog even wachten tot 12 februari 2014, maar Karen, Kristel en Josje willen hun fans alvast een voorproefje geven.

Alessandro heeft cadeautje voor z'n fans
01-11-2013 00:00:00

Alessandro heeft speciaal voor Sinterklaas een cadeautje voor zijn fans. Voor het eerst heeft hij een Sinterklaasnummer uitgebracht “Gracias Sinterklaas”en dit nummer is vanaf donderdag 31 oktober op You Tube te vinden. “Hier kunnen mijn fans het gratis vanaf halen, of het nummer gewoon beluisteren. “Gracias Sinterklaas” is een niet commercieel nummer, dus het is niet op cd te koop of op I tunes te downloaden. 

Tweede single van Roel van der Wielen een feit
31-10-2013 19:36:00

Roel een rasartiest in hart en nieren. Na veel afwegen komt in juni 2013 de eerste single "Wat een heerlijke dag" uit, deze single gaf dan ook het gevoel en de smaak naar meer. Nu ondertussen 4 maanden later komt dan ook de tweede single uit met de titel "Wat een nacht" Dit nummer werd geschreven en gearrangeerd door producer Jeroen Dirksen, de tekst geschreven door Ellen van de Veer en de videoclip werd gemaakt door Bert Min van TBM Visuals.

Michiel Borstlap stelt favoriete televisieavond samen
31-10-2013 19:19:00

Zondag 10 november is bij muziekzender DJAZZ.tv vanaf 18.00 uur de eerste aflevering te zien van ‘De Bank’, een avondvullend programma in samenwerking met Leolux waarin een bekende Nederlander carte blanche krijgt om zijn of haar ideale muziekavond samen te stellen. De gast leidt elk muziekfragment in met een persoonlijk verhaal of anekdote. De eerste aflevering van ‘De Bank’ zal worden samengesteld door de bekende jazzpianist Michiel Borstlap.

Inch komt met Big Spender
30-10-2013 21:53:00

De Brabantse zangeres INCH heeft de klassieker "Big Spender" in een nieuw muzikaal jasje gestoken. Het geheel is opgenomen in de Apollo 98 studio en de producent van dit bijna 3 minuten durende nummer is Roel Jongenelen, bekend van VOF de Kunst. "Big Spender" is een van de tracks die komt te staan op het debuutalbumwelke voor 2014 in de planning staat. “Er moeten  nog wat stukken worden opgenomen maar we hebben de overtuiging dat het allemaal klaar is voordat we omschakelen naar de zomertijd” aldus Inch.

Ayesha brengt kerstsong uit
30-10-2013 19:44:00

Op 5 november is de wereldwijde release van de kerstsong “Little Christmas Song” van Ayesha. Deze zal vanaf dan verkrijgbaar zijn in alle belangrijke online muziekwinkels. ‘Little Christmas Song’ is geschreven door Ayesha de Groot en gecomponeerd samen met Jan Flubacher. Het vertolkt de melancholie maar ook het warme genieten van het traditionele kerstgevoel.

Clip 'Niemand weet' van Janneke & Chris de Roo online
30-10-2013 19:15:00

Via Dutch Star Music Productions heeft het gelegenheids-duo Janneke & Chris de Roo een fantastisch duet uitgebracht met de titel ‘Niemand weet’. De clip hiervan is al te bewonderen op TV Oranje en YouTube. Op zaterdag 9 november 2013 zullen ze het lied presenteren bij Parc Sandur in Emmen. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree is gratis. Chris: “Mijn tante weet wat ze wil, ze is een echte doorzetter en een echte vakvrouw”. En Janneke: “Chris is als een zoon voor mij en trekt me door moeilijke tijden heen. En zingen dat hij kan, elke tent zet hij op z’n kop”! Natuurlijk, niemand weet of ‘Niemand weet’ een hit zal worden maar de kenners zijn uitgesproken enthousiast over dit hele bijzondere duet dat niet zomaar tot stand kwam!

Kaartverkoop Nacht van Oranje start op vrijdag 1 november 2013
30-10-2013 18:46:00

Dat het een groot feest is tijdens de Nacht van Oranje is algemeen bekend. Ook op 25 april 2014, de allereerste Koningsnacht, gaat het dak er af in het Rotterdamse Sportpaleis van Ahoy. De bekendste vaderlandse artiesten zingen dan hun grootste Nederlandstalige hits. Dat wordt dus vier uur lang meezingen, feesten en genieten van Hollands topentertainment. 

'Heel het leven nog voor ons'....nieuwe single van Michelle Okken
30-10-2013 18:32:00

Voor Michelle Okken kan het jaar 2013 al niet meer stuk. Tot tweemaal toe wist zij met de liedjes 'Waarom huilt U Mama', en 'Limonade en Zonneschijn', zich wekenlang verzekerd, van een plek in de Mega Charts top 100. Michelle is een nuchter meisje dat met volle teugen geniet van haar succes. Ze doet niets liever dan zingen en op de bühne staan, om haar steeds groter wordende publiek te vermaken met haar liedjes. Met deze nieuwe single zou Michelle zich zo maar weer eens een weg kunnen banen op de hitladder.

Muziekprogramma voor nieuw Nederlands talent
30-10-2013 16:53:00

Na alle talentenjachten in Nederland komt ZN TV (Zingende Nederlanders) met een geheel ander soort muziekprogramma voor het nieuwe Nederlandse talent. In het nieuwe programma Intro worden talentvolle artiesten gepresenteerd naast landelijk bekende artiesten.

Nieuwe single Knotsgek Die Alpenknotsen
30-10-2013 16:36:00

Knotsgek bestaande uit Gerbrand Cools en Dennis Musters uit Tilburg die momenteel netjes op de kaart wordt gezet door een van hun vrienden Roy Donders in zijn real live soap op RTL. Knotsgek die al wat jaren singles uitbrengen hebben nu gekozen voor een andere strategie en dat is om Nederland te veroveren met hun Bühne act en dat lukt ze dan ook aardig, met hun nieuwe single “Die Alpenknotsen” dat typisch een feestplaat is voor in elke kroeg of feest want als je hem hoort kun je niet stil blijven staan.

White Edition 2013 met Ronnie en Rinus
30-10-2013 16:24:00

De inmiddels roemruchte jaarlijkse White Edition rond Ronnie Ruysdael vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 december in het Zwolse IJsseldelta Center. Naast de wereldberoemde ex-zanger van De Sjonnies (en vele anderen) is dit jaar ook Zanger Rinus van de partij. De Drachtse Zanger Rinus Dijkstra is samen met zijn vriendin Deborah een fenomeen in Nederland. ‘Met Romana Op De Scooter’ werd al door honderdduizenden mensen bekeken op Youtube.

JC Event organiseert 3 daags muziekweekend naar Duitsland met Topformatie EXIT
29-10-2013 21:45:00

JC Event organiseert in samenwerking met Hotel de Lange Man in het Duitse Monchau - Rohren van 14 t/m 16 februari 2014 een geheel verzorgd 3 daags muziekweekend met topformatie EXIT. De prijs voor dit fantastische muziekweekend is slechts € 149,00  p.p. op basis van HP en eigen vervoer. Het programma op vrijdag:  Aankomst met een gratis welkomstdrankje, Eifeler dinerbuffet met echte Duitse specialiteiten, een gezellige avond met een leuke GPS wandeling en gratis kegelen. Op  zaterdag 15 februari bezoekt u na een overheerlijk ontbijtbuffet het mooie centrum van Monschau en kunt genieten van de winterse omgeving met een sfeervol candelight buffet. Aansluitend een muziekavond met de band Exit en diverse gastartiesten.

Nieuwe single voor Peter la Haye
29-10-2013 21:19:00

"Ik ben van jou" is de titel van de nieuwe single van de uit Zoetermeer afkomstige zanger Peter La Haye. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Peter zelf. Als producent werkt hij onder de naam Peter van Kesteren. Het lied heeft een stoer authentiek en vrolijk deuntje en is beïnvloed door nummers zoals ''Ik bel je zomaar even op'' ''Een eigen huis'', "Im walking on sunshine'' en "Give me just a little bit more''. Op 17 november wordt de clip opgenomen bij Club Envy in Zoetermeer compleet met danseressen en een live band. 

Nieuw album van Tim Knol verschijnt op 15 november
29-10-2013 19:33:00

Het nieuwe album van Tim Knol, Soldier On, verschijnt op 15 november bij Excelsior Recordings. De eerste single, getiteld Motion Of Life, is nu uit. Bij het maken van de plaat was de rol van de pas vierentwintig jarige muzikant groter dan ooit: naast songschrijver, zanger en gitarist was Tim deze keer ook producer. Dit najaar presenteert Tim zijn nieuwe plaat op een aantal podia in het land, voordat hij vanaf januari solo het theater ingaat.

Die Spatzl presenteren debuutalbum in Berg en Terblijt
29-10-2013 19:23:00

Die Spatzl presenteren op zaterdag 2 november 2013 hun debuutalbum  bij Café 't Voske in Berg en Terblijt. De aanvang is vanaf 19.00 uur en er zijn gastoptredens van Henry van Wijmeren & Monique, Neer Scheffer, Ricky Lee, Richard Huwae, Henry Damen, John Enter, Wendy Rivers, Claudia Ansel en Jolanda Zoomer. Die Spatzl, bestaande uit Louisa en Edith zullen het podium drie maal betreden om alle nummers van het album ten gehore te brengen.

Marco Korebrits brengt ode aan Richard Janse †
29-10-2013 19:06:00

Op zaterdag 19 april 2014 presenteert Marco Korebrits z'n nieuwe single "Leef, lach en geniet" tijdens het eerste lustrum van de Richard Janse fandag in Tilburg. Het idee is afkomstig van z'n management bureau "Brabant Music Events". Dit alles is in goed overleg met Harry en Sjanneke Janse, de ouders van de in 2009 veel te jong overleden zanger. De gehele single en de clip wordt gesponsord door verschillende mensen uit de muziek wereld. Zo heeft Annet van Awp Producties songteksten en videoclips de tekst van het nummer geschreven.

Nederlands DJ-duo JockeyBoys maakt remix van Tina Turners ‘Acid Queen’
29-10-2013 18:04:00

De Tina Turner fans zal het vast niet ontgaan zijn: Op 21 december komt er een spetterend concert in het GelreDome in Arnhem om de wereldster eens goed in het zonnetje te zetten. ‘The Tina Turner Experience’ zit vol talloze hits, dans, special effects en is een eerbetoon aan the ‘Queen of Rock’. Na vorige week operazangeres Gail Gilmore toe te voegen aan de line-up van de show, gooit TEC Entertainment het deze week over een totaal andere boeg met de bekendmaking van de volgende gastartiesten.

Arjan Venemann brengt nieuwe single uit
29-10-2013 07:32:00

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt een nieuwe CD single uit. Na het succes van de hit 'Hallo Hallo ' en Laat me 3000 jaren verliefd zijn ' is het nu een uptempo nummer met een hoog feestgehalte. "Onder de Maan en Sterren" is de titel van het nieuwe liedje. De tekst is geschreven door Pascal de Vormer die ook schrijft voor o.a. Rob Ronalds & Rob Zorn.

Rene Froger reikt 'Samen' uit aan Jeffrey Schenk
28-10-2013 12:07:00

Op vrijdag 25 oktober vond de cd presentatie plaats van “Samen” van Jeffrey Schenk. Deze zanger behaalde de halve finale van het programma Bloed, zweet en tranen. De uitreiking vond plaats in de Soundwise studio van producenten Jochem Fluitsma en van Eric Tijn, waar de zanger een samenwerking mee is aangegaan. “Samen” is een popachtig nummer, waarmee Jeffrey Schenk een nieuwe weg is ingeslagen. “Het is een nummer, die je niet zo snel van me verwacht, maar waar ik me heel goed bij voel.

Nieuwe single Irene & Marco krijgt steun van Nick en Simon
28-10-2013 11:54:00

"Elke dag een glimlach" is van de twee tracks op de nieuwe cd van Irene & Marco ( bekend van The Voice of Holland de meest (aan) gevraagde. De single welke op 20 oktober is verschenen kent veel aandacht in de media. Vele radio- en televisie zenders hebben het nummer opgenomen in hun playlijst. Ook de schrijvende media heeft aandacht voor de single en het achterliggende goede doel " Sem's laatste wens". Het is echt hartverwarmend hoeveel aandacht er wordt geschonken.

Bloed, zweet en Daantje Verjaardagsparty een groot feest
28-10-2013 11:48:00

Op zondag 27 oktober werd alweer de vijfde Bloed, zweet en Daantje Party georganiseerd. Deze keer was de naam omgedoopt tot Bloed, zweet en Daantje Verjaardagsparty, want de zangeres vierde op deze dag samen met haar fans en familie haar verjaardag. Op zaterdag 26 oktober is zij namelijk 49 jaar geworden. Daantje had er bewust voor gekozen om haar verjaardag op de party boot van rederij Klinkhamer te vieren en volgens de zangeres na afloop was dit jaar mooiste verjaardag ooit.

Theresa presenteert nieuwe single tijdens het Benefiet voor Stichting Opkikker
28-10-2013 10:25:00

Op zondag 3 november presenteert de Heerhugowaardse Zangeres Theresa tijdens het Benefiet voor Stichting Opkikker haar nieuwe single ‘ Jij en ik’ (Omdat ik zo van je hou). Theresa heeft dit keer gekozen voor een coverballad  waarvan zij de gevoelige tekst speciaal schreef voor haar 10 jarig chronisch zieke zoon. Na de swingende voorgaande single  ‘Wat een geluk’,  die zij samen zong met Joost de Vries en haar debuutsingle  ‘Voor 1 nacht met jou’, verwacht zij bij het publiek een gevoelige snaar te raken.

Nieuwe single en platenlabel voor William van Engelen
27-10-2013 15:07:00

Na 2 jaar radiostilte zal er medio november een nieuwe single verschijnen van William van Engelen. Deze zal landelijk zal worden uitgebracht en gepromoot door Platenlabel JC Records van Jolanda Clement.     Samen met de muzikale duizendpoot, producer & tekstschrijver  Kees Tel  schreef William deze keer zelf mee aan de tekst van zijn nieuwe liedje dat de toepasselijke titel kreeg " Ik ben weer terug ". De uit s 'Hertogenbosch afkomstige 26 jarige zanger die bekend is van o.a. "Dans met mij" ,"Oh Esmeralda" en "Zeg me dat je van me houdt", zal vanaf heden van start met een geheel nieuw team & om zijn comeback kracht bij te zetten is er tevens gekozen om zijn artiestennaam zanger William aan te passen naar William van Engelen.

Zondag 10 november 2013 wordt een feestelijke dag voor Karin Welsing
27-10-2013 14:49:00

Op zondag 10 november 2013 staat Eetcafé "Sophie's Choice", Maasbanddijk 1a te Kerkdriel in het teken van een feestelijke dag van Karin Welsing. Naast de fanclubdag en de presentatie van haar nieuwe single "Ik wil geen leugens van jou" viert ze haar 40ste verjaardag. Op de "B"kant staat "Ik wil mijn tranen nu vergeten".Het festijn viert ze samen met tal van collega's. Zo zullen er gastoptredens zijn van Rudy de Wit, Ferry Goorden, Henk Damen, DUONL, Johan Linssen, Stanley Hazes, Marty Kreté, William Burg,Theo van Cleeff, Dave van Well, Johan Heuser en Yoeri L'Abée. De presentatie is in handen van Lex Hardink. De zaal gaat open om 14.00 uur en de entree bedraagt € 10.00 inclusief cd single en 2 consumptiebonnen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Piet via 06-54680379.

Marco de Hollander trots en blij na geslaagd Sterrengala 2013
27-10-2013 12:56:00

 Zanger Marco de Hollander kan weer terugkijken op een super geslaagd Sterrengala 2013. In een uitverkochte Sporthal de Vlinder in Ter Aar, stonden op zaterdag 26 oktober toppers uit de Nederlandse muziekwereld op het podium. Er waren ruim 800 fans uit het hele land naar de Sporthal gekomen om dit feest bij te wonen. Centraal stond de DVD presentatie van Marco de Hollander “Beleef het mee”, die de zanger kreeg uitgereikt door de Wannebiezz, omdat zij met drie tracks op de DVD staan.

Marty Krete presenteert nieuwe single in Breda
27-10-2013 12:48:00

Het Nederlandstalige lied is Marty Krete met de paplepel ingegeven. Het maakt niet uit waar je hem tegen komt , zingen doe hij altijd. De muziek die hij tijdens een optreden laat horen zijn o.a. van : René Froger, Rene Schuurmans, Jannes, Wolter Kroes en Tom Jones. Maar natuurlijk ook zijn eigen nummers: " 'T is beter zo","Verloren liefde", "De muzikant","Verdwaald in jouw mooie ogen"en "Zij is zo mooi"doen het heel erg goed bij het publiek. Nadat Marty in 2011 met zijn laatste cd is uitgekomen werd het een beetje stil rondom hem. Hij trad wel regelmatig op bij collega artiesten, maar een nieuwe cd bleef uit.

Programma Muzikantendag on Tour Deventer bekend
26-10-2013 12:40:00

Op zaterdag 9 november is de Muzikantendag on Tour in Burgerweeshuis te Deventer. Onder de bevestigde sprekers zijn onder anderen Perquisite, Simon Akkermans (C-Mon & Kypski), Farid Benmbarek (Top Notch), Joshua Nolet (Chef’Special). Drummer Juan van Emmerloot (Steve Lukather, Walter Trout, Pat Travers) geeft een clinic over het opnemen van drums. Tienus (Leaf, Krystl) geeft een workshop Songwriting. Kaarten kosten €10 en zijn te koop via Ticketmaster en de bekende voorverkoopadressen.

Videoclip ‘Where We Belong’ van Fedde Le Grand & DI-RECT in première
25-10-2013 19:08:00

 Vandaag gaat de officiële videoclip in première van de single ‘Where We Belong’, een unieke samenwerking tussen de internationaal-georiënteerde DJ Fedde Le Grand en de Haagse rockband DI-RECT. Samen hebben zij de afgelopen maanden veel tijd doorgebracht in de studio om hun verschillende muziekstijlen te versmelten tot één geheel. De stemmige zwart-witclip, die werd gefilmd in IJsland, begint met weidse beelden van besneeuwde bergtoppen, en vertelt het verhaal van een klein jongetje dat voor het eerst alleen op avontuur gaat.

Wim Rijken lanceert nieuwe single
25-10-2013 18:56:00

Ik Wil Wel Weer (ieder uur opnieuw beleven…) is de nieuwe feelgood single met een Zuid-Amerikaans sausje van Wim Rijken. Wim schreef ook dit nummer samen met Hans Rusche, net als zijn drie meest recente singles Samen Met Jou, Als De Dag Lacht en Zij Is De Liefste. Voor de productie werden zij bijgestaan door René Dalderop. In de bioscoop is Wim te zien in de rol van goedheiligman in de film ‘Sinterklaas En De Pepernoten Chaos’, naast o.a. Gerard Joling, Patty Brard, Willeke Alberti en Tony Neef. 

Marco Borsato’s nieuwe single ‘Muziek’ op nummer 1 in GfK Single Top 100
25-10-2013 18:21:00

‘Muziek’ de nieuwe single van Marco Borsato, komt vandaag op nummer 1 binnen in de GfK Single Top 100. De zanger is verheugd met zijn negentiende nummer 1-hit: "Muziek maakt iets in mensen los. Soms zet het in je beweging, helpt het je ontladen, vaak biedt het troost of steun. Ik ben blij dat dit niet alleen bij mij, maar bij heel veel mensen gebeurt!” ‘Muziek’ is de eerste single van zijn nieuwe album ‘Duizend Spiegels’, dat op vrijdag 22 november uitkomt. ‘Duizend Spiegels’ is Marco’s eerste nieuwe studioalbum in drie jaar tijd. 

Gebroeders Ko schrijven Titeltrack Kathleen
25-10-2013 18:07:00

De Gebroeders Ko zijn als schrijvers al jaren zeer succesvol in Duitsland maar nu zijn zij ook in België gevraagd om liedjes te gaan schrijven en het 1e resultaat wordt vandaag gepresenteerd in Liedekerke. Daar presenteert Kathleen ( ex K3 ) haar album “ Vlinders “  waarvan de titeltrack is geschreven door de Gebroeders KO die verder ook nog het nummer “ Hallo “ op het album hebben staan. Er zijn in België al vele nummers van de Gebroeders Ko  gecoverd, maar nu er 2 nieuwe nummers op het album van Kathleen staan is dit natuurlijk wel een mooi visitekaartje.

Zaterdag in Toppers van Oranje
25-10-2013 17:54:00

Elke zaterdag kun je bij TV Oranje om 19.30 uur kijken naar Toppers van Oranje een muziekprogramma dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Komende zaterdag 26 oktober zie je in Toppers van Oranje opnamen die in september werden gemaakt op de Boulevard in Vlissingen, met optredens van Henk Damen, Johnny Romein, Maarten Cox, Sisters Only, Jeroen Spierenburg (foto) en Ronnie Tober. De eerstvolgende tv-opnamen zijn op zondag 17 november in de Absoluut te St. Michielsgestel.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop