RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Kaartverkoop Dutch Valley Festival is begonnen!
10-01-2014 20:36:00

Onderstreep 9 augustus met een dikke rode stift in je agenda! De line-up wordt geboekt, de area’s worden ingedeeld en de nieuwe website wordt gebouwd. Kortom, de voorbereidingen voor Dutch Valley Festival zijn in volle gang! En net als vorig jaar kan je imposante podia en spectaculaire optredens van de grootste artiesten en acts van Nederlandse bodem verwachten. Bestel nu je kaarten via www.dutchvalleyfestival.nl!

Ontvang gratis* editie 18 van artiestenblad Lucky Joe
10-01-2014 17:12:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Jan Warringa is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 18 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Kees Plat die alleen goede muziek wil maken. Daarnaast een verhaal over Thilly, Theodoor, John Enter, Ruud Sligchers, Peter & Melanie Beense, Tom van der Borst die al meer dan 300 clips heeft gemaakt voor Nederlandstalige artiesten en Johan Heuser. Verder  nieuws over Duo Jan & Marga i.s.m. Patrick, Allessandro, Stanley Hazes en Jan Warringa.

Marlous slechts 'gekleed' in bodypaint te zien in haar nieuwe clip
10-01-2014 16:50:00

Met haar nieuwe single “Bedankt Voor Jouw Liefde” trakteert Marlous haar talloze fans op een verrassende opvolger van de hit “Verboden Liefde”. Marlous schreef zelf de gevoelige tekst en onder productionele leiding van Kees Tel kwam deze fantastische single tot stand. “Bedankt Voor Jouw Liefde” is een ode aan de grote liefde en zal veel mensen aanspreken. Kosten noch moeite zijn gespaard en voor “Bedankt Voor Jouw Liefde” is de meest spraakmakende videoclip van Marlous tot nu toe geschoten.

De nieuwe single van Jason Bouman 'Dit is voor wanhoop' komt vandaag uit
10-01-2014 16:42:00

Na zijn deelname aan het SBS programma ‘Bloed Zweet en Tranen’, waar Jason met de titel ‘Nieuwe volkszanger van Nederland’ naar huis ging, heeft de zanger zijn tijd besteed aan het uitzoeken en inzingen van de juiste liedjes voor zijn album. Vandaag komt al de nieuwe single Dit is voor wanhoop uit, die als onderdeel van een EP te downloaden is op iTunes. Op deze EP staat naast de single versie van Dit is voor wanhoop, ook de albumversie van het liedje en een opname van het bekende Kleine jongen.

De nieuwe carnavalssingle van Erik Adams is een feit
10-01-2014 14:03:00

Na opvolging van het carnavalsnummer “De taximeter loopt” van deze zanger vorig jaar , die zelf geschreven is komt Erik Adams met een nieuw carnavalsnummer met de titel Dit is Carnaval. Dit met een knipoog naar DJ Armin van Buuren. Erik Adams  heeft een eigen draai gegeven aan dit nieuwe carnavalsnummer die lekker mee te zingen is,en niet geheel onbekend klinkt,maar in een carnavalistisch en apresski versie is opgenomen en bewerkt door de zanger.  “Het schrijven van een carnavalsnummer blijft interessant” vind de zanger omdat je veel kanten mee op kunt, met tekst en muziek. Naast schrijven en bewerken van songs is deze zanger ook vaak te horen op diverse feesten en partijen door heel het land. 

Jelle B heeft de Oranje Kroon
10-01-2014 12:33:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 13 januari is dat ‘Annabella’, de nieuwe single van Jelle B. De spontane jonge zanger uit het noorden van Nederland heeft na zijn eerdere hitsucces met ‘De Pionier’ nu een ouderwetse meezinger te pakken. Het liedje gaat over het buurmeisje van Jelle, dat hij stiekem aanbidt. Helaas ziet zij hem niet staan, maar daar komt wellicht verandering in als zij dit aanstekelijke liedje heeft gehoord! De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Christoff en Belle numéro uno in de Vlaamse Top 10
10-01-2014 11:02:00

“Ik hoor bij jou, jij hoort bij mij”. Dat zingen Christoff en Belle Perez in hun duet, maar ook hun fans vinden dat deze twee zangtalenten perfect bij elkaar passen. Muzikaal dan toch! Want dankzij het grote succes van hun single ‘Ik hoor Bij Jou’, dat op 16 december  werd uitgebracht, stijgen Christoff en Belle naar nummer 1 in de Vlaamse Top 10 van Ultratop en Radio 2! Of is het beter in het Spaans: numéro uno! Want niet enkel Belle zingt dit lied in het Spaans, ook Christoff doet het voor de eerste keer in deze mooie taal.

Nieuwe single voor Eric Flanders
10-01-2014 10:43:00

Eric Flanders is al lang een gevestigde waarde in de Vlaamse Showbizz. Zijn nummers worden vaak gedraaid op radio & TV en hij is een vaste klant in de Vlaamse hitparades. De voorbije jaren scoorde hij trouwens enkele nummer één hits en dat zowel met zijn solosingles als met zijn duetten met ondermeer Margriet Hermans en Garry Hagger. Nu de eindejaarsfeesten achter de rug zijn wil hij het nieuwe jaar inzetten met een prachtige nieuwe solosingle met als titel “In Symfonie”.

Ruim 40 top artiesten naar Geertruidenberg voor de TV opname van Toppers van Oranje……
09-01-2014 15:44:00

Het Fort St. Gertrudis aan de Haven in Geertruidenberg is op zondag 19 januari a.s. “the place to be” met de tv opname van Toppers van Oranje en de Toppers van Oranje Carnavals Parade, met ruim 40 artiesten uit Nederland en België. Met maar liefst 44 top artiesten uit Nederland en België, elke zaterdag om 19:30 uur te zien bij TV Oranje en elke donderdag bij Ment TV in België, naast talloze regionale tv zenders, zal Geertruidenberg het middelpunt zijn van de Nederlandse en Belgische Showbizz. Zondag 19 januari a.s. zullen er 4 afleveringen worden opgenomen, waarvan 2 reguliere afleveringen en 2 afleveringen die geheel in het teken staan van Carnaval 2014, met diverse Prinsen en raden van Elf, w.o. die van Geertruidenberg en Breda.

Onbekend lied Wim Hogenkamp door Marc Didden voor het eerst uitgebracht
09-01-2014 11:42:00

5 Februari 2014 is het 25 jaar geleden dat zanger/tekstdichter Wim Hogenkamp kwam te overlijden. De Limburgse zanger Marc Didden brengt ter gelegenheid hiervan een nog niet eerder uitgebracht lied van de overleden zanger op de markt. Zijn nieuwe single  ‘Mensen met kloten’ moet gezien worden als  een muzikaal eerbetoon aan de artiest Wim Hogenkamp.

Colinda giet 'Kun jij me zeggen' in nieuw vaatje
09-01-2014 11:23:00

“Kun jij me zeggen” is de titel van de nieuwe single van Colinda. Het lied werd eerder uitgebracht door de sympathieke Bredase zanger Rinus Werrens. Hij behaalde er in 2011 een Top 100 notering mee en dat is ook de grote wens van Colinda. Rinus is zeer onder de indruk van “het nieuwe jasje” van “Kun jij me zeggen” en hoopt dat de uit Tilburg afkomstige zangeres hiermee gaat scoren.  Colinda heeft met haar vorige hit “Zo zonder jou” hit weer vele harten weten te raken en in de TV Oranje Top 1000 stonden maar liefst 7 clips.

Johnny Gold gaat Lalluh
09-01-2014 11:16:00

De ongekroonde koning van het Nederlandstalige feestrepertoire brengt het niveau van het Après-skifeest en Carnaval een flink eind omhoog met zijn nieuwste feestknaller, of zoals hij het zelf zo treffend weet te vertellen “als het verstandelijk uithoudingsvermogen daalt tijdens deze gebeurtenissen, mot je als artiest je teksten er op aan passen” Nou … en dat heeft het enfant terrible van onze feest showbizzenizz dan ook ruimschoots gedaan als je willekeurig  een  kind uit zijn wandel- wagentje haalt zul je niet veel geduld hoeven hebben.

Nieuwe single: Rogier & Co ‘Hier In Brabant’
09-01-2014 00:54:00

Het blijft gewoon ontzettend leuk om elk jaar weer een liedje te maken voor Carnaval. En dus hebben Rogier & Co er weer één waar ze zelf alvast blij van worden, de nieuwe single van Rogier&Co; Hier in Brabant! Ultragezellig met carnaval, maar ook ervoor en erna, want dit is allround sfeermaker die je het hele jaar bijblijft! Uitgebracht door NRGY music, geschreven door Colin Heikens (van Mike&Colin) en Rutger Kanis en geproduceerd door Manfred Jongenelis. We zijn er apetrots op.

Bassie & Adriaan op zoek naar twee jonge acteurs voor nieuwe speelfilm
08-01-2014 14:28:00

Voor een nieuw op te nemen speelfilm is een zoektocht gestart naar twee jonge acteurs die naast het acteren nog iets heel speciaals kunnen. Te denken aan jongleren, goochelen, beatboxen, buikspreken, of welk ander aansprekend kunstje ook. Acteurs dus met een extra talent. Het allermooist zou het zijn als ze ook nog een muziekinstrument kunnen bespelen.

Liefde in overvloed voor Robby Longo
08-01-2014 12:30:00

Met ‘Let Your Love Flow’ lanceert Vlaanderens meest geliefde cowboy Robby Longo zijn nieuwste single. Deze sfeervolle meezinger werd oorspronkelijk geschreven door een roadie van Neil Diamond, de zanger van hits als ‘Sweet Caroline’. Het lied werd exclusief voor Neil geschreven, maar hij wou het lied niet zingen. Het bleek zijn verlies te zijn, want de single, uiteindelijk gezongen door The Bellamy Brothers, werd een wereldwijde hit. ‘Let Your Love Flow’ is, na ‘The World’ en ‘Country Man’, de derde single van Robby’s succesvolle album.

Gerrit Vos maakt single ter ere van zijn overleden vader
07-01-2014 22:54:00

‘Zanzibar’, één van de opvallendste singles van Gerrit Vos uit 2010, leverde voor deze Brabander ontzettend veel media-aandacht op. Deze Rood-Hit-Blauw-productie stond destijds zelfs vier weken in de TOP100 en de zanger werd naar aanleiding van het uitbrengen van ‘Zanzibar’ zelfs uitgenodigd om in het programma van Giel Beelen op 3FM te komen. Gerrit heeft inmiddels alweer vier albums op zijn naam staan, hij maakte deel uit van zowel Het Woonwagen Duo als het Gipsy Duo.

CDHAL.NL is verkozen tot Leukste Webshop van Nederland - Muziek en DVD
07-01-2014 22:46:00

CDHAL.NL dat onlangs een samenwerking is aangegaan met de TV Oranje Shop, de website van de CD Hal Ruinen is verkozen tot Leukste Webshop van Nederland.

Nieuwe single van DUONL .....'Waarom droom jij'
07-01-2014 22:34:00

‘Ogen liegen niet’, de laatste single van DuoNL en uitgebracht op het welbekende Rood-Hit-Blauw label, betekende voor dit uit Helmond afkomstige tweetal alweer hun zevende TOP100 notering. In het jaar waarin zij in januari elkaar hun ja-woord gaven scoorden zij verder met de single ‘Ik droom ervan’. Dat is de grootste DuoNL-hit tot nu toe geworden met zelfs een 26e plaats in de TOP100, kortom Chris en Williejan staan ondertussen goed op de landelijke hitkaart.

'Wat is ze mooi'.....tweede single voor DeWitten
07-01-2014 11:00:00

DeWitten, dat zijn ‘n vader en twee zoons, Nelis de Wit, leadzang; Dirkjan de Wit, elektrisch & slide gitaar & zang; en Jan de Wit, akoestische gitaar & zang, tevens componist & tekstdichter. Jan speelde in de zeventiger jaren in Dr. Pop. Daarna is hij verder gegaan met het schrijven van liedjes. Maar nu met nederlandse teksten. Toen er zo’n 22 liedjes waren rees de vraag: hoe nu verder? Opnemen en uitbrengen, en optreden? ‘n Single en ‘n album zou natuurlijk geweldig zijn, maar met wie en hoe?

Danella Smith lanceert 'Summer kisses'
07-01-2014 10:32:00

Danella Smith is een singer/songwriter geboren en opgegroeid in het prachtige Namibië! Begin 2012 is zij verhuisd naar Den Haag, Nederland, om haar passie voor muziek te volgen. Danella Smith's unieke achtergrond en reis ervaringen hebben geresulteerd in een verscheidenheid van invloeden in haar muziek, ritmes en stijlen met haar grootste invloed rock, folk en pop. Danella Smith heeft in de loop van de jaren opgetreden en samengewerkt met verschillende artiesten.

'Alle handen in de lucht' voor Dennie Damaro
07-01-2014 00:00:00

De 42-jarige zanger Dennie Damaro staat al meer dan 25 jaar op de planken en behoort allang tot een vaste waarde in de Vlaamse showbizz. In de jaren '90 kwam hij via "10 Om Te Zien" voor het eerst in de picture en ook in Nederland stond hij al met verschillende singles in de hitparade. Toch moest Dennie wachten tot 2012 om met "Het Schlagerlied" zijn allereerste top 10 hit te scoren. Ook vorig jaar was fantastisch want Dennie zong aan de zijde van zijn goede vriend Paul Severs maar liefst 3 singles de Vlaamse hitlijsten in.

Unity NL krijgt eigen hitlijst
06-01-2014 23:10:00

Radiozender Unity NL krijgt een eigen hitlijst. Vanaf zaterdag 11 januari wordt de ‘Unity NL Top 25’ uitgezonden. De lijst wordt iedere zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur gepresenteerd door Unity NL DJ, Ruud Wessels.

Videoclip Gabriello 'Vurige Tongen' online
06-01-2014 12:30:00

De Vlaamse zanger Gabriello heeft de videoclip bij zijn nieuwe single “Vurige Tongen” gelanceerd. De clip is opgenomen in Amsterdam, Parijs, Barcelona en in de studio in Antwerpen. De videoclip is gemaakt door Sammy Bruggeman. “Ik ben heel erg trots op het resultaat een groot compliment aan alle mensen die hieraan hebben meegewerkt” Aldus Gabriello die eerder in Nederland in de hitlijsten stond met “Ik Had Je Lief” “Que Sera” “Waterkant” “Niet Thuis Vannacht” en “Hemel Zonder Tijd.”

15-jarige Aukje Fijn wint Party Storm Award voor Veelbelovend Talent
06-01-2014 12:17:00

Afgelopen vrijdagavond werden in Haarlem in de circustent van Herman Renz de Party Storm Awards uitgereikt. Aukje Fijn was genomineerd in de categorie “veelbelovend talent” samen met Bob Offenberg en Gino Graus. Na het succes van de single “Meer en Meer” in 2013 en de vele reacties en steun van haar fans het afgelopen jaar, was het voor Aukje ontzettend spannend, wie het publiek gekozen had als veelbelovend talent.

Fred Chalet verbouwt Avicii
06-01-2014 11:14:00

Blonde Heidi is de ober, van november tot oktober”. Dat schalt dit wintersportseizoen door de speakers van menig skihut. De met tuba’s en accordeons om de oren geslagen versie van wereldhit “Wake Me Up” van Avicii komt uit de koker van ex-skileraar Fred Chalet. Fred kent de wintersportgebieden als zijn broekzak en is dan ook blij dat het nummer er daar als glühwein in gaat. Ook in Nederland begint de vraag naar Fred’s hit te komen en de bijbehorende boekingen binnen te stromen. Fred zelf blijft er nuchter onder. “

Clip 'Twee armen en een zoen' van Marco de Hollander online
05-01-2014 15:09:00

Marco de Hollander lanceerde in de laatste week van 2013 z'n allernieuwste single "Twee armen en een zoen". De clip werd vorige week opgenomen op de markt in 's Hertogenbosch door Cliphuis.nl. Het is inmiddels de 36ste clip van de uit Ter Aar afkomstige zanger die op TV Oranje te zien. 2014 wordt een belangrijk jaar voor de populaire zanger. Het laatste weekend van maart staat Partycentrum Aardam in Ter Aar geheel in het teken van z'n 12,5 jarige jubileum. Op vrijdag 28 maart vindt er een besloten feest plaats. 

Reactie René Shuman & Angel-Eye op overlijden Phil Everly
05-01-2014 14:18:00

"Ons bereikte het trieste bericht dat onze dierbare vriend Phil Everly van The Everly Brothers overleden is" melden René Shuman en Angel-Eye. Phil behoorde tot de grootste artiesten in de geschiedenis van de popmuziek en is bekend van o.a. de wereldhits 'All I have to do is dream' en 'Bye bye love'. Hij was een van onze muzikale helden en in de jaren '90 heeft René een zeer bijzondere samenwerking gehad rondom het album 'Set the clock on Rock'.

Samenwerking TV Oranje Shop en CD Hal Ruinen
04-01-2014 00:35:00

Sinds 1 januari werkt de TV Oranje Shop nauw samen met de CD Hal Ruinen. Op deze manier wil TV Oranje via haar webwinkel zorgen voor een zo ruim mogelijk aanbod van muziek van eigen bodem. De CD Hal Ruinen is een van de bekendste internetwinkels voor het Hollandse product, met een uitgebreid aanbod aan muziek op cd, dvd, vinyl en Blu-ray, plus een groot aantal speelfilms en tv-series.

Hebben E.J. Fillee & Patrick Cousijn dé Carnavalskraker van 2014
04-01-2014 00:20:00

De Haarlemse zanger, voorheen in Hoorn woonachtige, Erwin Fillee en de uit Hoorn afkomstige Patrick Cousijn hebben volgens kenners dé ouderwetse Carnavalskraker voor 2014!  Dit gelegenheidsduo alias De ErPa’s, een verwijzing naar Erwin en Patrick, wil gewoon voor de gezelligheid eens per jaar een ouderwetse polonaise feestplaat opnemen.

Party Storm Award Beste Feestduo voor Gebroeders Ko
04-01-2014 00:14:00

Na een fantastisch 2013 , met daarin o.a.  4 top 100 singles / gouden award Duitsland en hun 40e Top 100 notering , is het jaar 2014 voor de Gebroeders Ko geweldig begonnen. In een bomvolle Circustent van Herman Renz in Haarlem ontvingen Ton en Gerard Koopmans de Publieksprijs van de Party Storm Awards voor Beste Feest Duo 2013.

Jan Spijkerman komt met nieuwe single 'Achter de wolken ligt thuis'
04-01-2014 00:08:00

Jan Spijkerman draait al wat jaren mee in de muziekwereld, met een drietal zelf uitgebrachte singles welke het regionaal goed deden. In 2009 tekende hij een contract bij Prent Music, de koers werd uitgezet en al snel verscheen de single “Stom”. Dit nummer kwam de Nederlandse single top 100 binnen op nummer 70, een succes wat Jan niet had verwacht, maar hiermee was zijn eerste hitje een feit. Met deze single is Jan ook een nieuwe weg ingeslagen, daar waar hij vroeger vooral feestnummers zong, richt hij zich nu meer het serieuzere werk.

Theodoor heeft de Oranje Kroon
03-01-2014 23:59:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 6 januari is dat Theodoor met ‘Hé jij’. Het is de tweede single voor deze talentvolle jonge zanger uit Leiden. Na het uitbrengen van zijn debuutsingle ‘Ik ben van jou’ zijn er in het afgelopen jaar leuke dingen gebeurd met Theodoor. Er was veel aandacht van radio- en tv-programma’s, met als hoogtepunt een optreden in het voorprogramma van de Buma NL Awards uitreiking in Den Bosch. Nu is het tijd voor de volgende stap.

Na bijna 12 ½ jaar eerste single voor duo Sweettogether
03-01-2014 11:22:00

Peter & Manuela zijn in de showbizzwereld beter bekend als duo Sweettogether. Manuela is vanaf haar achtste al besmet met het virus dat zingen heet. Eerst mee zingen met haar nichtje later waren het de liedjes van Gerard Joling die ze mee zong. En het werd duidelijk dat zingen haar ding was. Haar jeugd heeft ze doorgebracht in Noord Holland en daar waren vele bandjes die wekelijks speelden op feesten – evenementen en op kermissen. In diverse bandjes heeft Manuela  gezongen alvorens ruim 12 jaar geleden het zingen bij een band inruilde.

Jan Warringa scoort ook in het buitenland
03-01-2014 10:09:00

Dat Jan Warringa een graag gezien zanger is in Noord Nederland dat is bij velen bekend maar dat ook het buitenland in de ban is van"Dat kan niemand"is minder goed bekend. Het is alweer een goed jaar  geleden dat Jan Warringa in Zuid Nederland een optreden had toen er iemand naar hem toe kwam met de melding “ Wil je ook wel bij mij komen zingen op mijn feestje” waarop Jan spontaan zei “ Natuurlijk afstand geen bezwaar”. Ze wisselden telefoonnummers en mailadressen uit maar het werd stil.

Marco de Hollander presenteert; West Friese Humor middag
03-01-2014 09:56:00

Op zondagmiddag 12 januari 2014 organiseert Marco de Hollander wederom een West-Friese Middag! Liefhebbers van het populaire Kees Stet Humor zitten goed. Vanaf 13.30 uur kunnen fans van het West-Friese Humor genieten van een middagvullend programma. Naast Marco de Hollander zullen namelijk de originele Hannes Knoin en Piet Zee optreden. Een middag vol humor en conferences. 

De Top 106.1 van Radiozender Unity NL compleet op 'papier'
02-01-2014 11:29:00

Op oudjaarsdag presenteerde Radiozender Unity NL hun eigen Top 106.1  Een hitlijst met de 106 beste Nederlandse producties van 2013, gevolgd door een jaarmix van de beste nummers. Afgelopen weken konden de luisteraars van het station stemmen op hun favoriete platen.

Corina Sommer start 2014 met nieuwe single
02-01-2014 11:21:00

In Limburg is ze al enige jaren een bekend gezicht op de evenementen podia. Ook in de omliggende landen Duitsland – Zwitserland en Oostenrijk weten ze wie Corina Sommer is. Haar doel is om in 2014 een nog groter muzikaal marktaandeel te krijgen en haar muzikale kunsten met regelmaat op feesten en evenementen te tonen. En dat die met liefde worden ontvangen heeft ze bewezen na de release van haar single “ Es fallen Sterne vom Himmel”. In de meeste Duitstalige programma’s in Nederland is ze veelvuldig met dit nummer gedraaid.

Tweede single voor Theodoor een feit
02-01-2014 11:14:00

Na het uitbrengen van zijn debuut single “Ik ben van jou” (wie laat me lachen) zijn er veel leuke dingen gebeurd met Theodoor  in het afgelopen jaar. Hij heeft in verschillende (live) Radio en TV programma’s mogen staan. Ook heeft zijn single op een groot aantal playlisten gestaan en heeft hij veel interviews gedaan. Het hoogtepunt voor hem was om in het voorprogramma te mogen staan van de Buma.NL Awards uitreiking in Den Bosch. De sympathieke jonge zanger Theodoor Visscher geboren op 24 december 1992 is intussen 21 jaar geworden.

Gebroeders Ko openen traditionele Nieuwjaarsduik in Scheveningen
01-01-2014 14:57:00

Het was gezellig druk tijdens de traditionele Nieuwjaarsduik op het strand van Scheveningen. Zoals elk jaar waren De Gebroeders Ko ook van de party om dit evenement waaraan 10.000 mensen aan deelnamen te openen. De gevoelstemperatuur lag mede door een behoorlijk windje op 3 graden en het zeewater had een temperatuur van 7 .5 graden. Na een fantastisch 2013 dus nu een geweldig begin van 2014 voor Gerard  en Ton Koopman. Volgende week lanceren de heren uit Raamsdonksveer hun carnavalssingle en deze zal zoals altijd wel weer hoog in de hitlijsten komen te staan. Gebroeders Ko wensen iedereen een spetterend maar vooral Gezond 2014.

'Helemaal Niets'....nieuwe single van Roland Verstappen
01-01-2014 13:37:00

Een hit kent vele vaders is het spreekwoord. Dat geldt zeker ook voor de nieuwe single van Roland Verstappen. Het nummer "Helemaal niets' kennen de meeste in de René Karst uitvoering maar van oorsprong is het van Roland Verstappen. Na het uitbrengen van het veel geprezen album "Echt Verstappen" nu even een klein uitstapje want deze nieuwe Helemaal Niets is niet op het terug te vinden. Het is een 2014 uitvoering die ongetwijfeld weer veel stof zal doen opwaaien.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: