RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single Crystal Dream
10-06-2013 22:15:00

De nieuwe single "New Horizon 'Here she comes'" van Crystal Dream is een energieke, uptempo, pop-rocksong met electro-dance-invloeden en een positive vibe. Het is de tweede single die wordt uitgebracht ter ere van het 20 jarig jubileum van de band. "Het is een echte 'Feelgood song' geworden waarmee je de zomer in je mind haalt…", aldus gitarist Rues. "De tekst gaat over verandering, loslaten, nieuwe uitdagingen, the full package. Je voelt aan alles dat er iets staat te gebeuren…", aldus zanger Marcel.

Gulden Vedel (Gouden Viool) wordt dit jaar uitgereikt aan Django Wagner
10-06-2013 21:32:00

De Gulden Vedel wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandse zanger, zangeres of groep, waarvan de muziek veelvuldig is gebruikt bij de danslessen in de Swinging World dansscholen. Ook muziek die tot een hype en grote populariteit heeft geleid kan worden onderscheiden. In dit kader is Django Wagner uitverkozen. De enorme populariteit bij het dansschoolpubliek en de vele dansbare hits, die in de dansscholen tot een hype hebben geleid, rechtvaardigen de uitreiking van de Gulden Vedel aan hem. Eerder won Django al de Zilveren Harp van de BUMA

Rob Zorn gaat weer op zoek naar een nieuwe platenmaatschappij en sponsor
10-06-2013 21:24:00

Eind januari 2013 tekende Rob Zorn een platencontract bij Sterren Media. Er werden grootse plannen gemaakt om dit jaar twee singles te lanceren en er waren plannen voor een album. De eerste "Leven hoe ik leven wil" verscheen in april en deze gooide hoge ogen in diverse hitlijsten. Rob was erg blij met de samenwerking, maar door omstandigheden heeft de Haarlemse zanger een punt achter de samenwerking gezet omdat niet alles liep zoals afgesproken.  

Top 100 hit voor de 11-jarige zangeres Michelle
10-06-2013 20:57:00

Met haar nieuwe single getiteld "Waarom huilt u mama?" heeft de uit Drenthe afkomstige Michelle Okken een echte hit te pakken! De single is binnengekomen op plaats nummer 90 in de Mega Top100! Mede door het enorme succes van haar Facebookaktie waarmee men, na het downloaden van haar single, meedingt naar een Roompot Vakantie ter waarde van 300 euro heeft de hit landelijke vormen aangenomen. Michelle weet als geen ander het publiek te raken met haar heldere en herkenbare stem en is dan ook apetrots op haar hitnotering!

Tom Haver schrijft nieuwe zomerhit 'Hey Jij!'
10-06-2013 09:54:00

Het moet raar lopen als“Hey Jij!” van Tom Haver geen zomerhit wordt. Tom, die vorig jaar doorbrak met het nummer “Samen Vanavond”, heeft opnieuw een nummer uitgebracht met een hoge hitpotentie. “Hey Jij!” is een lekker vrolijk zomers nummer. Het is de eerste single die hij onder zijn eigen label “Haver Music” uitbrengt. “Hey Jij!” is door Tom Haver zelf geschreven en geproduceerd op de muziek van Efecto Pasillo, een band uit Gran Canaria. De videoclip is er één waar je blij van wordt, waar je naar blijft kijken.

Danny Nicolay heeft de Oranje Kroon
09-06-2013 13:07:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 10 juni is dat ‘Je moest eens weten’, de nieuwe single van Danny Nicolay. Het nummer, met een zeer goed meezingbaar refrein, is opgenomen in de White Villa Studio’s, waar onder anderen ook De Toppers en René Froger opnemen. Helemaal toevallig is dat niet, want onlangs was Danny wederom te gast bij De Toppers. Hij was uitgenodigd om tijdens de pauze samen met Wesley Klein en Danny Froger het publiek in de Amsterdam ArenA te vermaken.

John West verlengt contract met Rood-Hit-Blauw produkties
08-06-2013 11:22:00

John West heeft zojuist zijn platencontract met Rood-Hit-Blauw produkties opengebroken en verlengd. In juni zal er nog een zomerplaat van deze spontane zanger uitkomen. Als voorloper op z'n album welke in oktober/november het levenslicht zal zien verschijnt er in september wederom een nieuwe single. John is bijzonder trots op z'n verlenging bij Rood-Hit-Blauw. Het label gelooft in mij, het contact is bijzonder prettig en alles verloopt in goede harmonie. Op het nieuwe album zal tevens een duet komen te staan met z'n goede vriend en collega Henk Dissel.

Ruim 34000 bezoekers genieten van 'Groots' feest met Guus Meeuwis
08-06-2013 11:00:00

Guus Meeuwis heeft gisteravond in een afgeladen Philips Stadion in Eindhoven met veel succes het startsein gegeven voor zijn concertreeks van 2013. Ruim 34.000 uitzinnige fans hebben genoten van een Groots feest vol hoogtepunten. Een van de vele verrassingen was het gastoptreden van de band Racoon, met wie Guus een bijzonder duet zong. Ook de aanwezigheid van New Cool Collective Bigband kreeg een uitgelaten ontvangst van het publiek.

Jason Bouman wint Bloed Zweet en Tranen
08-06-2013 02:25:00

Tijdens een spannende finaleavond heeft Jason Bouman op vrijdag 7 juni de finale van Bloed Zweet en Tranen gewonnen en is dus tot absolute volkszanger van Nederland gebombardeerd. De finaleavond begon met vier finalisten: Rein Mercha en Daantje uit het team van Danny de Munck en Dre Hazes en Samantha Steenwijk en Jason Bouman uit het team van Gerard en Roxeanne.

Tweede single voor Gerrit Boks een feit
07-06-2013 15:50:00

Met de zomer op komst heeft Zanger Gerrit Boks niet stil gezeten. De nieuwe single "Zomerzon" is samen met producer en zanger Frank van Etten tot stand gekomen. Begin 2013 lanceerde de autoverkoper die in Apeldoorn een bedrijf runt z'n debuutsingle "Genieten dat is wat ik wil". Deze werd luidkeels meegezongen bij zijn optredens in het land en mede daardoor heeft hij nu de smaak te pakken. ''Zomerzon is opgenomen in de "Frank van Ettenstudio" te Apeldoorn en vanaf vandaag te downloaden op de bekende download sites.

Nieuwe single voor Kathleen met gastrol voor Vinzzent in videoclip
07-06-2013 14:45:00

Vorige week vonden de opnames plaats voor de videoclip van de nieuwe single van Kathleen. In 'Hey Chickie', de opvolger van haar nummer 1 kids-hit 'De Sinterklaas Polonaise’,  zingt Kathleen over hoe ze verliefd wordt op een stoere cowboy. En waar voelt een cowboy zich het beste thuis in Vlaanderen? In Bobbejaanland, natuurlijk! In en rond de Saloon van het pretpark werd de hele dag druk gefilmd. En daarvoor schakelde Kathleen de hulp in van haar grootste (of beter ‘kleinste’) fans.

Nieuwe Party mix 'Rotonde' van John van Bergen
07-06-2013 14:34:00

De zingende truckchauffeur John Van Bergen uit Wouw heeft een nieuwe spetterende remix uitgebracht van zijn hitsingle “Rotonde” (de party mix). De single, waar het in 2011 allemaal mee begon voor John, is samen met producer André Kooiman stevig onder handen genomen. Het resultaat is een geweldige Party Mix van deze hitsingle! De reacties zijn nu al razend enthousiast en verwacht wordt dat de single heel Nederland zal gaan veroveren! De single is verkrijgbaar via alle download en streaming portals zoals bijv; Itunes, Spotify e.v.a..

André van Amstel zingt over Portugal
07-06-2013 12:54:00

Met z'n download hit ‘We gaan voor Oranje’ stond André van Amstel aan de vooravond van het EK-voetbal in 2004 in Portugal ineens volop in de belangstelling. Deze in 1955 in Amsterdam geboren zanger wist met de meer dan 80.000 keer gedownloade track diverse televisiezenders te bereiken. André groeide op met muziek van The Beatles, later gaat hij drummen, runt hij een platenzaak en radiostation en is hij werkzaam bij een platenmaatschappij. Kortom het is muziek wat de klok slaat bij André.

Vrolijke clip Rinus Werrens online
07-06-2013 12:00:00

Berk Music heeft zojuist de clip behorend bij de nieuwe single van Rinus Werrens, ‘Door de nacht’ op YouTube gezet en zal spoedig te zien bij TV Oranje.. De single is vanaf vandaag zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar zijn via platenmaatschappij Berk Music. ‘Door de nacht’ grijpt terug in de tijd dat reizigers nog met paard en wagen door het land trokken. De videoclip die bij de single werd geschoten is dan ook opgenomen met een originele wagen met paard ervoor. ‘Door de nacht’ is de derde single van Rinus.

Vierde editie Buma NL op 19 september 2013
07-06-2013 10:45:00

De vierde editie van Buma NL vindt plaats op donderdag 19 september 2013. Het evenement dat zich volledig richt op Hollandse muziek strijkt wederom neer in 's-Hertogenbosch. Buma NL bestaat uit een uitgebreid conferentieprogramma en een muziekfestival dat bekend en nieuw talent presenteert aan publiek en professionals uit de muziekbranche. Het gezamenlijke initiatief van Buma, Sena & Buma Cultuur heeft inmiddels drie succesvolle edities achter de rug.

‘100x BZN’ in speciale cd box
07-06-2013 07:11:00

BZN was een van de bekendste popgroepen in Nederland. De uit Volendam afkomstige groep startte in 1966 en nam groots afscheid in 2007. Hun hits waren meestal Engelstalig, maar de Band Zonder Naam scoorde ook Franstalige hits, waarvan ‘Mon Amour’ de bekendste is. De laatste jaren zong de groep ook Nederlandstalig repertoire. Anny Schilder, die als eerste zangeres bij de band kwam, werd na haar vertrek opgevolgd door Carola Smit. BZN was niet alleen populair in Nederland, maar ook in Vlaanderen, Zuid-Afrika, Roemenië en Duitsland.

Ronnie Tober Foundation organiseert groot artiestengala in Renswoude
07-06-2013 06:58:00

Zaterdagmiddag 6 juli a.s. zal Allurepark De Lucht worden omgetoverd tot een waar muzikaal spektakel. Vele bekende artiesten zullen belangeloos hun medewerking verlenen aan de organisatie Help To Help. Voor de derde keer op Allurepark De Lucht in Renswoude/Scherpenzeel. De opbrengst komt ten goede aan de Ronnie Tober Foundation, een stichting, opgericht door zanger/entertainer Ronnie Tober, om mensen met een verstandelijke beperking een leuke dag te bezorgen.

Hollandse avond met Dirk Meeldijk en Marco de Hollander
06-06-2013 15:32:00

Op zaterdag 15 juni vindt in de grote zaal van Hotel Flora een feestavond plaats, die geheel in het teken staat van “Holland”. De zaal zal dan ook geheel Hollands worden aangekleed en er zullen diverse optredens plaatsvinden. Zo is Flora er al in geslaagd om Dirk Meeldijk te boeken, die op deze dag zijn ook nieuwe single “Jou herken ik met gesloten ogen” zal zingen. Vanaf deze week is ook bekend geworden dat op deze avond zanger Marco de Hollander zal optreden.

Thomas Berge is vader geworden
06-06-2013 14:57:00

Thomas Berge is vader geworden van een zoon die als Jack door het leven zal gaan. Moeder Myrthe Mylius en Jack maken het goed. Jack werd vanmorgen om 03.09 uur geboren in het MST Ziekenhuis te Enschede ."Ik kan het nog steeds niet geloven", Hij is de mooiste en liefste baby van de wereld, we zijn allebei verliefd op hem. 

Voor Alex gaat de zon weer schijnen
06-06-2013 13:14:00

Van zanger Alex kunnen de fans binnenkort weer een nieuwe single verwachten en zoals men van deze zanger kan verwachten zal dit weer een lekker nummer gaan worden. De titel “Kijk de zon eens schijnen”doet het al voorspellen: het gaat een vrolijk zomers nummer worden. “Geen onwijze feestplaat, maar wel gezellig”, aldus de zanger, die verwacht dat de single binnen een week of drie uit zal komen. Er zal ook een clip bij worden opgenomen.

Nieuwe cd voor Anthony
06-06-2013 13:08:00

Diverse singles en acht albums zijn reeds verschenen van zanger Anthony. En daarnaast zijn tal van zijn nummers gebruikt voor verzamelalbums en DVD’s.  Al in 2000 werd zijn debuutsingle ‘Zeg me wat moet ik zonder jou’ uitgebracht, kortom deze Bredase volkszanger kan bogen op jarenlange ervaring, een rijk gevulde platenkast met eigen materiaal en een aantal zeer bijzondere duetten. Zo nam hij met Stella de track ‘Bedankt Lieve Oma’ op in 2009 en een jaar later was daar ‘Waar ben je heen gegaan’, zijn duet met Jan Verhoeven, de mannelijke kant van het Holland Duo.

Stef Ekkel 'Mijn droom is om een concert te geven in Ahoy'
06-06-2013 13:03:00

Stef Ekkel zat afgelopen april alweer 15 jaar in het vak. Het is voor deze zanger nooit de bedoeling geweest om in het artiestenwereldje terecht te komen. “Ik werkte in de horeca en was eigenlijk altijd druk bezig. Horeca is best een inspannend beroep. Je hebt eigenlijk nooit vrije tijd. Ik kom uit een horecafamilie. Mijn ouders hadden een cafe in Kampen “de Boterton” en daar werkte is niet alleen, maar daar zong ik ook.

Tijd voor definitieve doorbraak Tino Martin nu rijp
06-06-2013 12:16:00

Het is 1998,  Tino is dan pas 14 jaar. Hij komt dan voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. De band die de avond muzikaal verzorgt vraagt hem op de planken. Tino zingt een nummer mee en vanaf dat moment is er bij hem geen twijfel meer mogelijk. Dit wil hij de rest van zijn leven doen. Op 16-jarige leeftijd – met inmiddels al twee jaar podiumervaring – wint hij de Scheveningse Talentenjacht 2000 en maakt hiermee naam in de regio.

Django Wagner gaat DVD opnemen in Macedonië
06-06-2013 12:10:00

Django Wagner is bezig met een nieuw album, die begin volgend jaar uit zal komen. Volgende maand vertrekt de zanger naar Macedonië om een DVD te gaan maken van zijn laatste album “Als de nacht”. “Ik blijf daar vijf dagen om de clips op te nemen. Ik heb er heel veel zin in. Op de DVD komen ook losse shoots en dingen die achter de schermen hebben plaatsgevonden. Het gaat een heel leuk geheel worden ”.

Opmerkelijk debuut van splinternieuwe Nederlandse groep Ancora
06-06-2013 12:02:00

Vrijdag 28 juni verschijnt de debuutsingle van Ancora, getiteld  Vrij als de wind. De single, een unieke mix van Shanty, Irish folk en pop, is tevens de titelsong van het debuutalbum dat in augustus wordt uitgebracht. Jan en Louis Keizer schreven de tekst voor Vrij als de wind, een echt zeemanslied en meezinger bij uitstek.  Als gastmuzikanten komen we o.a. gitarist Marcel Fisser tegen en Jaap Kwakman  (3Js) op mandoline. Edwin van Hoevelaak (o.a. Nick & Simon, Jeroen van der Boom), tekende voor de productie.

Nieuwe zomersingle voor Helemaal Hollands
06-06-2013 11:28:00

Helemaal Hollands komt met een zomerse nieuwe single. Carlo en Leo hebben zich laten inspireren door Trio Hellenique en Demis Rousos 'My Friend the wind' . Met als resultaat ‘Het Sirtakifeest’ wat weer een lekkere zomers feestnummer is geworden, waar Helemaal Hollands inmiddels om bekend staat. Deze week wordt de videoclip geschoten, en zal in de loop van volgende week te zien zijn bij o.a. TV Oranje. Voor Helemaal Hollands staat deze zomer de agenda inmiddels lekker vol, dus grote kans dat je ze ergens in het land tegenkomt !

Wilbert Pigmans lanceert 'Een nieuwe zomer
05-06-2013 17:09:00

Wilbert Pigmans heeft al een aantal singles op z'n naam staan waaronder "Meisje uit mijn dromen", "Waarom zie je mij niet staan", "Als ik jou heb" en vorig jaar verscheen óók via Rood-Hit-Blauw Produkties de single; "Waarom ben jij weg' uit. Deze twintiger uit de Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch verzorgde het licht bij een geluidsbedrijf en kwam zodoende dus met diverse collega artiesten in aanraking waarna hij een album opnam met daarop 8 stukken. Wilbert heeft ondertussen naam weten te maken met zijn prettig in het gehoor liggende ‘eigen’ sound.

'Oh Yvon' van Mooi Wark opgedoken in het Zuid-Afrikaans
05-06-2013 13:00:00

De single ‘Oh, Yvon’ van Mooi Wark is in het Zuid-Afrikaans opgedoken. Het duo ‘Die Campbells’ uit Kaapstad heeft het nummer vertaald en er ‘Yvonne’ van gemaakt. Ook de bijbehorende clip is geïnspireerd op de variant van Mooi Wark. Die Campbells bestaat uit de broers Harry en Tony. Beide zijn al op jonge leeftijd met muziek in de weer.

Rudy de Wit heeft hit in zijn handen
04-06-2013 22:21:00

De altijd vrolijke zanger uit Tilburg heeft na zijn singles “Enkel een lach van jou” en zijn laatste hitje “Sweet Love” laten zien aan Nederland wat hij in zijn mars heeft. Nu heeft Rudy de Wit echter een geweldige hit in handen met als titel “Kom bij mij” een uptempo single die wederom geproduceerd is door HQ studio’s en die hebben er wederom een topproductie van gemaakt. In de wandelgangen is het niet stil gebleven, ook omdat Rudy de Wit goed gescoord heeft tijdens het TV programma van SBS 6 Bloed Zweet en Tranen.

Wimmie Bouma presenteert nieuw album
04-06-2013 22:15:00

Het nieuwe album van Wimmie Bouma is nu al een groot succes! Op 2 juni werd in Zwolle onder grote belangstelling het nieuwe album gepresenteerd van Wimmie Bouma getiteld "De ring die jij draagt". Het album draagt dezelfde titel als de gelijknamige grote hit van 2012! Deze single kwam in de RADIONL Top1500 op nr. 3 naast grootheden als Jannes en Andre Hazes.

Ook in 2014 weer 'Groots met een zachte G.
04-06-2013 18:37:00

Vol trots kondigt Guus Meeuwis aan dat er volgend jaar gewoon Groots met een zachte G stadionconcerten worden gehouden.  Op vrijdag 13 juni 2014 zullen ze voor alweer het 9e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion in Eindhoven staan. Wil je verzekerd zijn van kaarten? Speciaal voor de fans is er een exclusieve voorverkoop! Dat betekent dat jij nu al via deze link kaarten kunt kopen. Let op! Vrijdag 7 juni om 09.00 uur begint de openbare kaartverkoop en dan werkt deze link niet meer. Vanaf dat moment ga je voor kaarten naar www.ticketservice.nl

René Becker komt met nieuwe single ‘Elke Dag!’
04-06-2013 18:26:00

De nieuwe single ‘Elke Dag’ van René Becker zal op 5 juni gereleased worden en te downloaden zijn op alle portals, distributie via de CD Hal Ruinen, terug waar het ook ooit begonnen is met zijn eerste single getiteld ‘Jij bent een wonder’, uitgebracht in 2004. ‘Elke Dag’ is de opvolger van het uptempo nummer ‘Wat ben je Mooi’ (eind 2012). Achterliggende gedachte van de titel van dit zomerse lied is dat er in het dagelijkse leven ‘elke dag’ weer volop kansen liggen, om dat te bereiken wat je zo graag zou willen.

'Spiegel van mijn leven' is titel nieuwe single John Otten
04-06-2013 13:29:00

John Otten, de zanger uit Sibculo presenteert zondag zijn nieuwe single. Na het succes van “ Zij is een meisje” is ditmaal gekozen voor een totaal andere sound. Hiermee laat John horen dat hij niet in een hokje te plaatsen is. “ Spiegel van mijn leven” is de titel van zijn nieuwe single en is opgenomen in FH studio te Apeldoorn en onder leiding van Frank te Hennepe. Zondag zal Cafe het Zuiden in Almelo the place to be zijn waar de single ten doop wordt gehouden tijdens een feestelijke middag die om 14.00 uur begint en zal doorgaan tot 18.00 uur. 

Jan Smit en Arnold Mühren openen Uniek Volendam
04-06-2013 13:18:00

Op woensdag 12 juni openen Jan Smit en Arnold Mühren om 16.00 uur Uniek Volendam. Deze multimediale experience over de cultuur van Volendam met het accent op muziek en sport is te vinden in de nieuwe Van Donge & De Roo Tower bij de hoofdingang van het Kras Stadion van FC Volendam. Deze 300m2 grote zaal heeft uitzicht op het hoofdveld. In Uniek Volendam wordt op typisch Volendamse manier antwoord gegeven op de vraag: ‘Hoe komt het dat dit dorp zoveel succes heeft op sportief, muzikaal en ondernemersgebied?’

Janneke de Roo druk met voorbereiding nieuwe single
04-06-2013 12:24:00

Janneke de Roo is druk! Achter de schermen is de hitzangeres van o.a. Blauwe Korenbloemen, Zeeman, Lieve Lieveling bezig om haar nieuwe single te lanceren. Toch moeten de fans nog even geduld hebben. In samenwerking met Rood-Hit-Blauw zal haar nieuwste nummer gepresenteerd gaan worden. “Ik ben bijzonder trots op een compleet nieuw team dat achter mij staat” aldus een trotse Janneke. Afgelopen zaterdag heeft haar camerateam de beelden geschoten voor de nieuwe clip.  “Deze wordt stoer, mooi, maar vooral echt Janneke de Roo” vult de zangeres aan.

Groot feest tijdens albumpresentatie Karin Welsing
04-06-2013 12:11:00

Zondag 2 juni was het groot feest in een uitverkocht Eetcafé Sophia Choise te Kerdriel. De in Utrecht geboren Karin Welsing gaf hier een presentatie van haar debuutalbum "Zoals Ik Ben!" Vele artiesten, vrienden, familie en vooral veel fans waren hiervan getuige! Karin Welsing groeide op met het Nederlandse lied.

Mega Piraten Festijn in Tilligte afgelast
04-06-2013 11:50:00

Het Mega Piraten Festijn in Tilligte gaat niet door. Reden is dat enkele artiesten, die prijken op het affiche, vanwege optredens in buitenland en tv-opnames in Nederland, niet op tijd bij het festival kunnen zijn. Daarom heeft de organisatie van het MPF besloten om het festival te verplaatsen naar een nader bekend te maken nieuwe datum.

Clown Jopie en Tante Angelique komen met Menubox
03-06-2013 19:52:00

Het bekende clownsduo Clown Jopie en Tante Angelique lanceren een eigen menubox. Voor zover ons bekend zijn de bekende clown en zijn modieuze tante  het eerste kinderduo in Nederland met een eigen menubox. Het Clown Jopie en Tante Angelique menu  is nu in vele cafetaria’s, speelparadijzen en andere eetgelegenheden verkrijgbaar. Geïnspireerd door  de succesvolle introductie van de Clown Jopie Pannenkoek  is er nu de Clown Jopie en Tante Angelique menubox. Jopie vindt  een pannenkoek heel erg lekker.

Zondag 9 juni...Feesten op het plein in Waspik
03-06-2013 19:38:00

JC Event & JC Records presenteren op zondag 9 juni op de Jaarmarkt in het centrum van Waspik een muzikaal festijn onder de naam "Feesten op het plein". Naast een open huis is er volop muziek en zijn er spetterende optredens van Jessica Malfait, Sander Kwarten, Roy van Lent, Christian Malan, Ferry Goorden, Marco de Hollander, Leon Basley, Gerband, Nina Alissa en de koning van de lach Andre Pronk. Dit alles vindt plaats bij Café zaal den Hoeck, Raadhuisstraat 3 te Waspik.

Johan Vlemmix maakt er weer een feestje van
03-06-2013 18:47:00

Dat Johan Vlemmix wel van een feestje houdt was op zondag 2 juni wel te merken tijdens de bbq van S.V. Vogelenzang, waar hij moest optreden. De bbq was de afsluiter van het “7 tegen 7 Hubrechts toernooi”dat werd gewonnen door het Hillegomse S.V. Concordia. Het sfeertje zat er dus al goed in op het moment dat Johan Vlemmix met zijn nummers Een busje vol met Polen, het Wilhemlus en een bitterbal bij de voetbalvelden verscheen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl