RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Mon Amour presenteert 50 jaar Palingsound in Volendam
17-01-2014 15:45:00

Vanaf oktober 2014 zal Mon Amour met een hele nieuwe theatershow door Nederland touren. Op 11 oktober zal Mon Amour de show presenteren op “eigen Volendamse bodem”. Wilt u hierbij aanwezig zijn?  Vanaf 1 februari 2014 zullen de kaarten voor dit theaterconcert verkrijgbaar zijn bij: Pop- en Cultuurhuis.

Ronnie Ruysdael doet Mooi Wark
17-01-2014 13:15:00

Een schitterende combi van rauw Drents rockwerk met een volkse polonaise op plateauzolen: "Alewiejo". Over typische combinaties gesproken.… ! Het is al weer ruim 2 jaar geleden dat de mannen van Mooi Wark tezamen met Ronnie Ruysdael en wederzijdse managers ergens een balletje prikten. Ze bespraken de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking op single-gebied. Dat zou toch leuk zijn! Vier headbangende rockers met een over-de-top-bling-bling behangen volkszanger.

Tina van Beeck meegesleurd in de hype rond Roy Donders
17-01-2014 11:44:00

Tina van Beeckheeft nog maar net een promotietour achter de rug i.v.m. haar single ‘Al jouw praatjes’ en nu komt ze ineens in de hype rond Roy Donders terecht. Enkele jaren geleden heeft Tina een duet opgenomen met Roy, De stylist van het zuiden. Het nummer ‘Laat de boel de boel’ stond op een album van Roy. Door het succes van Roy wordt dit duet ineens enorm veel gedraaid bij de radiostations.

Rutger van Barneveld start goed in 2014
17-01-2014 11:20:00

Sinds 1 januari heeft Rutger zijn management volledig bij SenS Music ondergebracht, en met de nodige successen tot op heden. Begin Februari zal RTV Gelderland Rutger van Barneveld gaan volgen voor hun programma “Ik geloof in mij” dat een vervolg zal zijn van het programma dat in 2012 werd opgenomen. Meerdere artiesten uit Gelderland hebben hieraan mee gewerkt Mulder en Mulder, Johan e.a.

Evert Baptist co-presentator op MPF
17-01-2014 11:00:00

Na afloop van de uiterst succesvolle theatertour 2013 “Willies Deure” waarin Willie Oosterhuis verschillende theaters in Noord Oost Nederland bezocht met vele artiesten zoals Wimmie Bouma, Jacques Herb, Milan Milano en de koning der piraten Jannes, werd er na afloop geëvalueerd over de perikelen van de “Nachtegaal van het Noorden” Evert Baptist. Evert was als rooie draad in de tour te vinden en wist het publiek op een dusdanige manier te entertainen.

Barbie neemt carnavals single op
17-01-2014 10:44:00

Samantha, vooral bekend als Barbie, heeft een carnavalssingle opgenomen. Het nummer heet 'Het enige wat ik wil... is een tattoo op mijn bil!' en moet een heuse carnavalskraker worden. De tattoo is het  beeldmerk van de stichting, een lieveheersbeestje. Ook haar man Michael, familieleden, zus, zwager en manager Jake zingen in het nummer mee en zijn te horen op de single. Het nummer is een samenwerking met de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld.  “Vanuit de stichting proberen wij iedere dag iedereen bewuster te maken......

Huibke van Turnhout zingt 'Dat vind ik leuk'
17-01-2014 10:35:00

Deze Brabantse ras entertainer scoorde vorig jaar een carnavalskraker met het nummer “Halli hallo een hemelbed” en ook dit jaar laat Huibke van Turnhout weer van zich horen. “Mijn nieuwe nummer is een parodie op facebook waar iedereen alles maar leuk vindt” aldus de enthousiaste zanger. Dit inspireerde hem om een nieuwe tekst te maken op een grote folk-hit en om te turnen tot een geweldige feestplaat. De bekende producer André Kooiman maakte een geweldige commerciële remix van deze bekende plaat die werkelijk de speakers uitspringt! 

Vanaf 20 januari...... 'Zoek de schat' op RADIONL
17-01-2014 10:24:00

Vanaf maandag 20 januari presenteert RADIONL het spel ‘Zoek de schat’! In iedere programma stellen ze een vraag met een meerkeuze antwoord. Als jij in de uitzending komt en je weet het goede antwoord dan win je een prijs, van een kilo cd’s tot aan een koelkast! Bij ieder goed antwoord gaat van de prijs die de winnaar heeft gewonnen ook eenzelfde exemplaar in de schatkist.

Drukke tijden voor Andre Pronk
17-01-2014 09:44:00

Het is u vast  opgevallen dat "De koning van de lach" Andre Pronk weer een carnavalskraker heeft uitgebracht met als titel "Het tietenlied". Binnen een week werd de clip al meer dan 18.0000 keer bekeken op Youtube en was ook al te zien in de Verzoekparade bij TV Oranje. Het lied gaat over een bekende Nederlander, namelijk Patricia Paay. "Ik heb al een keer over Henk-Jan Smits gezongen en ben toch de man van de auditieshows en Patricia staat al bekend om haar voorgevel die volgens ingewijden niet echt is", aldus Andre.

100% NL.....‘Het busje komt zo’ meest irritante nummer 1-hit
17-01-2014 09:33:00

De luisteraars van radiozender 100% NL hebben ‘Het busje komt zo’ van Höllenboer verkozen tot meest irritante Nederlandse nummer 1-hit. Ook Guillermo & Tropical Danny met ‘Toppertje!’ en ‘Het Pizzalied’ van André van Duin, hebben een hoge irritatiefactor. De hele week stond 100% NL in het teken van ‘De Week Van De Nummer 1-Hits’. In het kader daarvan ging dj Lex Gaarthuis in de ochtendshow 100% Wakker op zoek naar de meest irritante Nederlandse nummer 1-hit.

William van den Oetelaar: na succesvol debuut ook tweede single op label van Zebra Music!
16-01-2014 21:00:00

Ook de tweede single 'Dat Komt Door Jou' van William van den Oetelaar wordt gepresenteerd op het label van Zebra Music! Na enkele jaren van optreden in het land hoopt de 20 jarige William (van den Oetelaar) afkomstig uit Cromvoirt, met kleine stapjes kennis te maken met de muziekbusiness. Vorig jaar bracht Zebra Music ook zijn debuutsingle ‘Ik Ben Zo Blij Met Jou’ uit. Oerlemans Muziekproducties hebben de singles én de bijbehorende videoclips geproduceerd. De aankomende periode doet de spontane zanger diverse radiostations aan.

Volkszangeres Diana Honig presenteert single 'Jij Hoeft Me Niet Te Zeggen'!
16-01-2014 20:51:00

Diana Honig is al jaren lang actief als volkszangeres, is afkomstig uit Nijmegen en presenteert haar nieuwe single ‘Jij Hoeft Me Niet Te Zeggen’ op het muzieklabel van Mario Veltman. Na haar duetten met broer Gerrie én het succesvolle duet met Ron de Ridder is het tijd om te bouwen aan een solocarrière. De clip van deze gezellige single is o.a. te zien op diverse televisiestations.

Collega artiesten steunen Frank van Etten bij single 'Jij bent niet meer die man van toen'
16-01-2014 17:52:00

Volkszanger Frank van Etten doet het goed.met zijn pas verschenen single "Jij bent niet meer die man van toen". In tal van Nederlandstalige hitlijsten stijgt de single als een raket.. Na veel nagedacht te hebben om met een ballad te komen is Frank zeer verast door lovende reacties van zijn collega's. Danny de Munk schreef de zanger het volgende: Frank is een ontdekking , die ik heb mogen aanschouwen tijdens BZ&T. Ook hier met zijn nieuwe plaat bewijst hij weer.Zijn eigen stijl en eigen stemgeluid. Kortom ik ben trots op jou Frank. Ga zo door.

Vinzzent verlengt het weekend met nieuwe single
16-01-2014 13:14:00

Vinzzent is wat men noemt een levensgenieter, en die levensvreugde deelt hij maar wat graag met iedereen via zijn muziek. Met zijn nieuwe single lijkt hij, net voor ‘blue monday’, om het nieuwe jaar mooi in te zetten, meteen een nieuw wetsvoorstel voor dit paradijs te lanceren. 'Vrijdag is vrij' luidt de titel, een idee dat op veel bijval zal kunnen rekenen lijkt ons, want na een drukke werkweek heeft iedereen wel zin in het weekend. "Oorspronkelijk zou dit nummer enkel voor de vakantiegangers in de Moskitobar in Oostenrijkbestemd zijn.

Pitaboys komen met nieuwe feestknaller
16-01-2014 07:42:00

Traditiegetrouw lanceren De Pitaboys in het begin van elk jaar hun carnavals- en après-ski kraker. Vorig jaar deden ze het goed met “De Kaspische Zee”, en dit jaar willen ze het absoluut nog beter gaan doen. Het is een knaller van formaat geworden. De Pitaboys mikken met hun single “Alpenwei” niet alleen op het carnavals- en après-ski publiek, maar op iedereen!  Ze zijn er trouwens van overtuigd dat de single lang zal meelopen en ook het nodige effect zal hebben op de talrijke “oktoberfesten” die in ons land uit de grond schieten! 

Regionale artiesten op verzamelalbum 'Lucas en Gea presenteren deel 8'
16-01-2014 07:25:00

Zaterdag 25 januari wordt een Hollandstalige verzamel cd gepresenteerd in Zaal 12 aan de Wilhelminastraat 37 te Vlagtwedde. Het is alweer de achtste op rij met bekende regionale toppers uit Noord Nederland met als titel "Lucas en Gea presenteren deel 8". Artiesten die op deze cd staan zijn Bert Zwier, Jan Vaartjes, Hero, Liza, Jolanda ten Hoven, Lucas en Gea en vele anderen. Het zijn de mooiste liedjes geproduceerd in 2013 en samengesteld door L & G producties. T2  Entertainment uit Drachten zorgt voor een landelijke distributie van het album. 

Zondag 30 maart fandag Johan Heuser in Nieuwkuijk
16-01-2014 07:14:00

Het is alweer drie jaar geleden dat Johan Heuser in een bomvolle zaal van Partycentrum "De Ster" in Nieuwkuijk zijn 10-jarig jubileum vierde.  Nu, drie jaar naar dato, na vele aanvragen van fans, geeft hij vol trots op zondag 30 maart 2014 weer een grote fandag. Hiermee doet hij zijn grote schare fans een heel groot plezier. Johan heeft voor deze middag natuurlijk een aantal collega's uitgenodigd om dit samen met hem en zijn fans groots te vieren. Zo zullen John de Bever, Ronnie Tober, Charlene, Henk Damen, Karin Welsing, Yosee en DUONL ten tonele verschijnen. De presentatie is in handen van Henk Kamphuis. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur en de entree bedraagt € 10.00. Meer info via: 06-15628319.

Wesly Bronkhorst gaat zondag naar Oostenrijk en deelt single uit
15-01-2014 21:05:00

Wesly Bronkhorst vertrekt aanstaande zondag naar Oostenrijk en heeft daar enorm veel zin in. De sympathieke zanger blijft daar voor zes dagen en gaat van 19 t/m 24 jan een Oostenrijk tour doen met een party/apres ski versie van "Ze moeten boven even wachten". Wesly Bronkhorst gaat met onder andere dit nummer optreden in Gerlos, Ellmau, Kirchberg en Westendorf. Voor de zanger is dit een geheel nieuwe uitdaging. Hij gaat niet alleen zingen, maar heeft voor de mensen die dan in Oostenrijk bivakkeren iets heel anders in petto. 

Frank en Mirella fanreis naar Turkije
15-01-2014 18:17:00

Het duurt nog even, maar dan kunnen de fans van Frank en Mirella mee naar de Turkse zon. “We gaan 12 tot 19 april naar Bodrum, en zullen daar alle tijd hebben voor onze fans”, aldus het populaire duo. Een camerateam van Cliphuis TV gaat van 12 t/m 19 april ook mee op reis naar Turkije voor o.a. een TV verslag van deze reis. Er is volop entertainment bij deze muzikale vliegvakantie want ook muzikale vrienden gaan mee waaronder Marco de Hollander.

Rocky Pauw lanceert 'Kom dans de hele nacht met mij'
15-01-2014 18:03:00

Rocky Pauw geboren in Utrecht op 24 december 1987 begon 10 jaar geleden zijn muzikale carrière en trad vanaf dat moment op in kleinere locaties, verenigingen en buurthuizen. In de loop van deze 10 jaar  heeft Rocky zich weten te ontplooien tot een professionele zanger die doorgaans veel geboekt word in horeca gelegenheden en evenementen, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Rocky een graag geziene gast.  I.v.m het 10 jarige jubileum geeft Rocky Pauw op 14 juni 2013 in Dorpshuis het Bosch te Lexmond.

Ilse DeLange brengt nieuwe single ‘When It’s You’ uit, vanaf februari op tournee
15-01-2014 13:44:00

Aanstaande vrijdag 17 januari komt de nieuwe single van Ilse DeLange uit. ‘When It’s You’, een uptempo nummer met een eighties feel, is afkomstig van haar meest recente album ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’. Dat album bevat de vijftien grootste hits aangevuld met vier nieuwe nummers, waaronder deze single, die werd geschreven door de Amerikaanse country-artiest Rob Crosby. ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’ staat inmiddels ruim tien weken in de album Top 10 en heeft de platina status inmiddels ruim behaald.

Rob van Daal presenteert z'n nieuwe single 'Huispak met pailletjes'
15-01-2014 09:45:00

Met carnaval kun je een single van Rob van Daal verwachten! Rob heeft al veel carnavals hits op zijn naam staan, zoals o.a. ‘Nathalie’, ‘Marie Louise”, ‘Kan ik daar wat aan doen’ en ‘Een bosje rozen’. En ja  ook in 2014 is Rob weer van de partij met een echte carnavalskraker. De inhoud van het lied laat zich zo raden, want met een titel als ‘Huispak met pailletjes’, weet iedereen waarover het gaat. Dit gezellige carnavalsnummer is op het lijf geschreven van deze vrolijke Brabander.

'Henk Bernard...live in Concert'....grotendeels uitverkocht
14-01-2014 21:13:00

Aanstaande vrijdag 17 januari vindt bij De Maaspoort, Marathonloop 1 in s' Hertogenbosch het evenement "Henk Bernard live in concert" plaats. Aangezien de populariteit van deze Brabantse zanger de laatste maanden behoorlijk is toegenomen is gekozen voor een grotere locatie als voorheen. Tijdens het concert zijn er gastoptredens van Marianne Weber, Rein Mercha en Samantha Steenwijk.  René Froger staat centraal in de afterparty. Henk zal tijdens zijn optreden begeleid worden door de Brooklyn cover-/partyband die tijdens dit optreden omgedoopt wordt als de Henk Bernard Band. In totaal kunnen er 3000 personen in De Maaspoort. Henk laat weten dat er nog slechts 300 kaarten beschikbaar zijn. De minimale leeftijd is 18 jaar.

Albumpresentatie Jaman op 25 januari in Nieuwkuijk
14-01-2014 18:48:00

Op zaterdag 25 januari vindt bij uitgaansgelegenheid "De Ster" in Nieuwkuijk" de albumpresentatie plaats van het tweede album van Jaman getiteld "Gewoon Geluk".  De Overijsselse zanger heeft al een waslijst aan hits op z'n naam staan waaronder "Gewoon weer opnieuw", "Laat me los", "Laat me vrij" en "Spoken bestaan niet". Het album staat vol met gevoelige, herkenbare nummers van het volkse repertoire op de eigentijdse manier van Jaman. Dit album welke uitkomt bij Berk Music Productions bevat 12 nieuwe tracks.

Johan Derksen maakt special over Dick van Altena
13-01-2014 20:15:00

Voetbaljournalist Johan Derksen (VI) is bezig met een special rond Dick van Altena. Derksen is namelijk naast voetbalanalist ook een groot muziekliefhebber en –kenner. De special is onderdeel van een reeks van 8 muziekprogramma’s van een uur en wordt uitgezonden op RTL7.  De serie start medio april dit jaar. De eerste opnamen zijn inmiddels achter de rug, eind januari volgen nog enkele draaidagen. 

3JS laten oude band herleven met uniek single-abonnement
13-01-2014 19:54:00

Aan de vooravond van hun vijfde theatertoer ‘Dichter Bij De Horizon’ geven 3JS de fans een stukje ontstaansgeschiedenis mee. In 2006 trad de harde kern van 3JS op in het voorprogramma van Bon Jovi in een uitverkocht Goffertpark. Niet veel mensen zullen zich dit herinneren, omdat de mannen toen onder de naam Bluebus het podium betraden. De muzikanten maakten, als zijnde Bluebus, dat jaar een album dat echter nooit het levenslicht zag.

'Jij kan me maken, jij kan me breken’...nieuwe single van Jessica Malfait
13-01-2014 17:21:00

Voor de in 1986 geboren Jessica is ‘Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ de opvolger van haar succesvolle singles uit 2012; 'Baila Mi Amor' en ‘Ik Kan Echt Zonder Jou’. Met de swingende en pakkende zomerplaat 'Baila mi amor' keerde deze formidabele zangeres, na een periode van vier jaar, weer terug in de schijnwerpers. Op 12 januari a.s. zal de uit Breda afkomstige Jessica Malfait de door Jeffrey Weber geschreven single ‘Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ officieel gaan presenteren in Prinsenbeek. Als 9-jarig meisje nam Jessica al plaats achter de microfoon.

De Gebroeders Ko & La Bamba lanceren 'Drink als een prins'
13-01-2014 17:05:00

De Gebroeders Ko & La Bamba lanceerden vandaag hun nieuwe Carnavalssingle “Drink Als Een Prins”. Samen met Bavaria kwamen de feestbands tot een Carnavaleske meezinger die ervoor zorgt dat iedereen zich voor even Prins kan voelen. Bavaria voorziet daarbij in het ultieme gereedschap van een echte Prins: de scepter. In de clip van “Drink als een Prins” is al een glimp op te vangen van de Bavaria Bier Scepter. Deze is voorzien van lichtjes en een bekerhouder aan de bovenkant, zodat er zelfs uit de scepter gedronken kan worden.

Comeback MAI TAI tijdens ‘PINK 2014’
13-01-2014 05:27:00

Gay Amsterdam, LGBTQ, organiseert afzonderlijk van elkaar tal van bijeenkomsten en feesten. Aan gezamenlijke evenementen voor vrouwen en mannen, waarbij ook gay-minded people méér dan welkom zijn, durfden weinigen zich te wagen. Lot Bierens van muzyQ Studio’s benaderde Tom de Jong met dit idee, legde contact met Taetske Linting, bekend van de Amsterdam Mixed Gay Parties en Garbo For Women-feesten, en samen hebben zij de handen ineen geslagen. Een mixfeest met als doel: ‘verbinden’. Irene Hemelaar van de Stiching Gay Pride zal de avond ludiek openen. Het programma van ‘PINK 2014’ op zaterdag 25 januari van 20.00 tot 02.00 uur in muzyQ Studio’s staat als een huis! 

Wesly Bronkhorst krijgt compliment Harry van Hoof
12-01-2014 18:07:00

Wesly Bronkhorst is het nieuwe jaar goed begonnen. De zanger is een samenwerking aangegaan met Viking Entertainment en daar is hij natuurlijk maar wat trots op. De unieke Amsterdamse zanger,met een onvervalst hart voor Hollandse meezingers gaat samen met Viking Entertainment voor nog meer succes. Ooit begonnen in café Bolle Jan, voor de gedreven en gepassioneerde Wesly was dat slechts een start. De zanger leeft maar voor een ding en dat is zingen. Onlangs bracht hij het album Wesly Bronkhorst uit, waar nu ook de nieuwe single “Ze moeten boven even wachten” vanaf is gehaald.

Kom naar Sterren van Holland in Eindhoven!
12-01-2014 16:44:00

Het topevenement Sterren van Holland is alweer toe aan haar vierde editie. Vrijdag 21 maart wordt het Beursgebouw in Eindhoven omgetoverd tot de grootste en gezelligste kroeg van Nederland, met alleen maar Hollandse hits. Het programma vermeldt klinkende namen, zoals Nick & Simon, Frans Duijts, Django Wagner, Alex, Vinzzent en DJ. Coenio.

De Drie Dees zoeken figuranten voor clipopname van 'Heeey ober ik heb zo’n dorst'
12-01-2014 15:41:00

"Heeey ober ik heb zo’n dorst".......dat is de titel van de feestkraker van "De Drie Dees", bestaande uit  Auke & Ellen, Erwin & Deborah en Het IJsselduo. Het nummer is geschreven door Ellen v/d Veer en geproduceerd door Martin Sterken. Het reffrein is gemakkelijk mee te zingen en hierbij stil blijven staan of zitten is zeer onwaarschijnlijk. De 3 duo's waren al langer van plan om samen iets uit te brengen, maar daar is nooit iets van gekomen. Het nummer is inmiddels te downloaden op de vele downloadportals.

Ouderwetse carnavalskraker voor Ria Valk
12-01-2014 13:03:00

Ria Valk is weer helemaal terug. De 72-jarige zangeres heeft weer een ouderwetse carnavalskraker te pakken. In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw wist Ria Valk hit na hit te scoren met (carnavals)klassiekers als Rocking Billy, Worstjes op m'n Borstjes en Leo. Nu is Ria Valk terug met het aanstekelijke Oma Wil een Toy Boy. "Ik heb 't zelf geschreven", vertelt Ria aan RTL Boulevard. "Tja, La Paay een toy boy en Valk nu ook." Nou, in de clip dan. 

Duo Toe Maar komt binnenkort met een nieuwe carnavals Hit!
12-01-2014 12:47:00

Duo Toe Maar bestaat uit een Brabants familieduo, vader Emil en zoon Patrick. Hiermee treed Patrick in de voetsporen van zijn vader Emil, die vele jaren ervaring in de muziekwereld heeft opgedaan. Wellicht doen de vroegere kreten The Peynley Brothers, Duo Ad Westen en Tony Bass u herinneren aan Emil. In 2003 publiceert dit Brabants Allround Duo hun eerste 'Demo CD' onder productie van Tony Bass, waarna tevens in hetzelfde jaar een Carnavalssingle volgt.

Shaffy-wandeling met gids op 18 en 19 januari
12-01-2014 12:39:00

In het weekend van 18 en 19 januari is het een jaar geleden dat Daan Bartels het gidsje Langs kroegen en kathedralen presenteerde, een speurtocht door het Amsterdam van Ramses Shaffy. Hij viert de eerste verjaardag van zijn boekje met twee wandelingen door de stad, waarbij hijzelf meeloop als gids.

Nieuwe single van One Mike zit eraan te komen
12-01-2014 12:30:00

One Mike, in het dagelijkse leven is hij Michael Wempe, de zingende ambulanceverpleegkundige uit Zaandam. Michael is werkzaam bij de Ambulancedienst Amsterdam en bijna dagelijks onderweg met de ambulance. Zingen is zijn uitlaatklep. Iedere dag balanceert hij in zijn werk tussen leven en dood en dat is niet altijd even gemakkelijk. De spontane Michael zorgt voor een vrolijke nood in moeilijke tijden.

Hansieee lanceert wederom nieuw nummer
11-01-2014 00:05:44

Drie jaar geleden begon het. Hans had een wens. Hij wilde graag een keer een plaatje maken, maar had één probleem. Hij kon namelijk helemaal niet zingen! Zijn maatje Piet Cees van der Wel wist daar wel raad mee en schreef in no time een maf nummer. `Tok Tok Tok!`. `Piet Cees belde me op en zei: Hansiee, we gaan het doen! Jij gaat een carnavalsplaat maken!` Het nummer werd gemaakt en uitgebracht, er kwam een videoclip, een internetsite en een heuse CD presentatie. ‘Tok Tok Tok’ haalde zelfs de Carnavals Top 20 bij 3FM. Iedereen zag de lol er wel van in. Zelf bleef Hans er nuchter onder. Het was natuurlijk een volledig uit de hand gelopen grap. Een jaar later werd er van het nummer nog een skihutversie gemaakt waarmee Hansieee zelfs het Mega Piraten Festijn in Borger haalde.

De Dorini's heffen het glas met Koning Bier
10-01-2014 21:12:00

Het carnavalsseizoen is nog maar net van start of De Dorini's hebben hun nieuwe kraker voor 2014, “Koning Bier”, al gelanceerd. De Dorini's heffen het glas met Koning Bier en zingen trots over het door hen zo geliefde zuiden des lands. Vorig jaar wonnen de dames tijdens 3 Uurkes Vurraf bij Omroep Brabants de carnavalskraker van het jaar met Dina Dynamiet. Met de nieuwe kraker hopen zij wederom hoog te eindigen in de (carnavals) hitlijsten.  Bij Koning Bier ontmoeten carnaval en de riverdance elkaar, een vrolijke combinatie dus,......

Toon de Migra (77) weer helemaal terug
10-01-2014 20:56:00

De 77 jarige Toon de Migra is na een tijdje uit de rolatie te zijn geweest weer helemaal terug. Samen met René van Rooij van de WC-Experience is hij de studio ingegaan om een aantal nummers voor een nieuw uit te brengen cd op te nemen. In totaal komen er 12 liedjes op te staan en de heren hebben er ontzettend veel zin in. Tijdens het inzingen van het nummer "Ketelbinkie" ( toen wij uit Rotterdam vertrokken) bleek dat men de tekst vergeten was.

Oude Janny & Fre hit is nieuw jasje door Jan & Marga
10-01-2014 20:42:00

Ze staan bekend als het dynamische duo uit het Noorden. Jan & Marga. Dit muzikale duo heeft al vele singles en albums op hun naam staan. Ook zijn ze te vinden op diverse verzamellaars die er de afgelopen jaren zijn uitgebracht. Wekelijks staan ze wel ergens op een podium om hun grote schare fans die ze in de loop van de jaren hebben gemaakt te laten genieten van hun optreden. Van Nederlands tot Dialect en alles wat er tussen zit dat kun je verwachten van dit veelzijdige duo.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: