RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jan Koevoet lanceert carnavalssingle
25-01-2014 21:55:00

In december 2013 vierde Jan Koevoet als artiest met twee concerten zijn 12,5 jarig jubileum. De opbrengst van deze concerten, te weten € 4.720, ging naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Dit is een organisatie die zich inzet voor kinderen met Cystic Fibrosis, ook wel taaislijm ziekte genoemd. Ook in 2006, 2007 en 2009 gaf de Roosendaalse zanger van het Nederlandse lied, tevens werkzaam als docent op een middelbare school, theaterconcerten voor het goede doel. Met zijn concerten in 2013 kwam ook zijn vierde album uit.

Wesley Wolter presenteert ‘Wees eens lief’
25-01-2014 21:47:00

Wesley Wolter presenteert ‘Wees eens lief’, het is pas zijn tweede single maar wel eentje waarvan verwacht mag worden dat hij meteen een paar stapjes voorwaarts kan gaan zetten in zijn nog prille carrière als zanger. De 21-jarige in Zwolle geboren én getogen Wesley Wolters wordt gezien als een aanstormend talent. Hij zingt sinds 2011, hiervoor deed hij dit louter voor de lol op feestjes en bruiloften. Hij houdt ervan mensen te vermaken en is dus een geboren artiest.

Mister Nightlife presenteert nieuwe single op 26 januari in Etten-Leur
25-01-2014 17:15:00

Op zondag 26 januari 2014 presenteert Mister Nightlife z'n nieuwe single "Ik denk alleen aan jou" bij Café zaal De Pastoor, Lange Brugstraat 5 te Etten-Leur. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de zaal gaat open om 14.00 uur. De entree is geheel gratis. Er zijn gastoptredens van Denans, Roger van Meer, Clarissa, Toon Maas, Marcel Ankoné, Patrick Corput en Edwin Mensen. Het nummer is geschreven en geproduceerd door André Kooiman. Op het zilveren schijfje staat als tweede track het lied "Jij en Ik".

Wim & Diane voorzien 'Als tranen diamanten zijn' van nieuw jasje
25-01-2014 16:46:00

Het Groninger zangduo Wim & Diana heeft hun nieuwe nummer “Als tranen diamanten zijn” van het oude jasje van Gert en Hermien ontdaan en voorzien van een nieuw exemplaar. De single zal vanaf vrijdag airplay gaan krijgen bij tal van Nederlandse en regionale radiostations. In het verleden wisten de mensen nog niet wat gelijke rechten waren, vandaar dat Gert de boventoon voerde met zang en trommeltjes. Nu de vrouw ook gelijke rechten heeft voert het nachtegaaltje Diana de boventoon met een heel mooi stukje accordeonmuziek .

Gerard Joling in duet met Toon Hermans
25-01-2014 08:34:00

Gerard Joling heeft een duet opgenomen met wijlen Toon Hermans. In het diepste geheim werkte de zanger, onder de bezielende leiding van hit producer Eddy Ouwens, aan de single ‘Een Vriend’. Met daarin de tekst van het in Nederland en Vlaanderen beroemde gedicht van Toon Hermans: Je hebt iemand nodig, stil en oprecht. “Enige tijd geleden kwam ik in contact met Maurice Hermans,” vertelt Eddy Ouwens. “Van hem kreeg ik nog nooit eerder gepubliceerde muziek van Toon Hermans. Het ging om ingezongen opnames van Nederlands grootste artiest aller tijden.als fysieke single worden uitgebracht.

Monsif en Alessandro geslaagde act voor tal van gillende meiden bij Artquake
25-01-2014 00:00:00

Op vrijdag 24 januari werd bij Artquake in Hoofddorp weer een concert georganiseerd. Na het succesvolle concert van B-Brave, een paar maanden geleden was het podium deze keer voor twee artiesten, namelijk Monsif en Alessandro. Een groot aantal fans waren naar De Duyker gekomen om deze optredens mee te maken en zij hadden de avond van hun leven.

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2014’
24-01-2014 20:36:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2014. Vanaf dinsdag 18 februari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 28 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2014’. Alleen liedjes met clip dingen mee,

Nieuwe single voor Het Feestteam
24-01-2014 17:14:00

"Zo Lang We Nog In Leven Zijn" is de nieuwe single van het Feestteam in samenwerking met Feest DJ Bas & DJ Willem de Wijs en is een echte herkenbare Feestteam hit die je na 1 keer van a tot z mee kan zingen. Naast "Zolang We Nog In Leven Zijn" staat ook "As Ge Dot Bent" op de single. Dit is een echte Brabantse carnavalsmeezinger geworden. Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. 

Tweede album van Jaman is een feit
24-01-2014 15:41:00

"Gewoon Geluk" is het tweede studioalbum van de Overijsselse zanger Jaman die door BUMA NL genomineerd is als "Grootste Talent van 2013", dit mede door zijn hits "Gewoon Weer Opnieuw", "Laat Me Los, Laat Me Vrij" en "Spoken Bestaan Niet". Het album staat vol met gevoelige, herkenbare nummers van het volkse repertoire op de eigentijdse manier van Jaman. Na de komst van de zeer succesvolle single "Spoken Bestaan Niet" is het tijd dat zijn tweede album '"Gewoon Geluk" uitgebracht gaat worden.

Frans Duijts heeft de Oranje Kroon
24-01-2014 15:30:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 27 januari is dat Frans Duijts met ‘De allerlaatste is van mij’. Deze nieuwe track van de volkszanger uit Tiel is er specifiek op gericht om in kroegen gedraaid te worden bij sluitingstijd. Om dit wat op gang te helpen, heeft Frans maar liefst 41 versies van het nummer ingezongen, telkens met een ander café in de tekst. De eerste reacties zijn bijzonder positief. Het is dan ook een oergezellig nummer met een hoog meezinggehalte, waarin iedere caféliefhebber zich kan herkennen.

'Voel mijn hart' is de nieuwe single van Axel Lane
23-01-2014 15:19:00

"Voel mijn hart" is de titel van de nieuwe single van Axel Lane. Axel nam in 2004 deel aan de "Briljante stem van Vlaanderen" en won de wedstrijd uit meer dan 300 kandidaten. Hij werd tevens gevraagd om op te treden in het Belgisch Huis op de Olympische Spelen in Londen in 2012. In dat jaar wordt hij door de stad Kortrijk verkozen tot "Crack van Kortrijk". Sindsdien doet Axel veel solo-optredens en zingt hij ook met meerdere Big Bands. De single wordt zowel digitaal als fysiek ( op een 3-track single ) uitgebracht.

'Dromen'.....nieuwe single van de Achterhoeks-Twentse nederpopformatie District
23-01-2014 14:27:00

De Achterhoeks-Twentse nederpopformatie District heeft onlangs de single ‘Dromen’ gelanceerd. De band bestaat uit louter ervaren rotten in het muziekmetier. Geformeerd rond zanger Eddy van Straaten uit Neede. Van Straaten maakt daarmee een opvallende carrièremove. Voorheen was hij namelijk manager van diverse bands en artiesten. Deze band betekent veel voor me: teksten met inhoud schrijven, maar wat voor mij ook erg belangrijk is: de onderlinge sfeer en het gedreven met elkaar bezig zijn.”

Duitstalige single voor Naomi Gael
23-01-2014 12:09:00

18 januari is de nieuwe Duitstalige single “Jetzt oder nie” van Naomi Gael uitgekomen. Deze single wordt wederom in Duitsland warm ontvangen, net als de voorganger “Schmetterlinge im bauch”, waarmee Naomi in Duitland in vele charts heeft gestaan en nog staat. Haar grote passie is muziek en zingen, dit is niet zo vreemd want deze passie deelt zij met haar opa die in de jaren zestig een muziekinstrumentenwinkel in Leerdam had. Ook haar tante zingt de sterren van de hemel en dan zijn we er nog niet, zij heeft ook nog een oom die keyboards bouwt.

Nieuwe single voor Bram Bierkens
23-01-2014 10:00:00

De 26-jarige Bram Bierkens uit Antwerpen brengt een nieuwe single uit, geschreven door Steven Vercas/Denis Peirs en in een productie van Peter Keereman. De nieuwe single ‘De Pintjesdans’ verwijst naar de familienaam van Bram, namelijk BIERkens. Het liedje is een vrolijke meezinger geworden, die in deze carnavalsperiode zeker en vast zal aanslaan.  Voor Bram is het niet zijn eerste single. In 2007 kwam Als de zon schijnt uit. Eén jaar later stond hij op het podium om Hou van mij voor te stellen.

Marco de Hollander brengt ode aan Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix
23-01-2014 09:49:00

Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft besloten de dankbetuiging voor Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix te houden op zaterdag 1 februari 2014. De bijeenkomst was eerst voorzien op 14 september, maar is door het overlijden van Prins Friso uitgesteld. De dankbetuiging vindt plaats in Ahoy te Rotterdam. Het programma bestaat, zoals eeder aangekondigd, uit muziek en dans en zal van 20:15 tot 22:00 uur duren. Het programma is samengesteld door Bart Schneemann.

Alessandro en Monsif a.s. vrijdag bij Artquake in Hoofddorp
23-01-2014 09:40:00

 Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen voor het unieke concert van Monsif en Alessandro aanstaande vrijdag, 24 januari bij Artquake in Hoofddorp. Het concert begint om 19.00 uur en volgens de organisatie zal het dak er weer afgaan. “Meiden opgelet, er komt weer een 'hot' optreden bij Artquake! Niemand minder dan Monsif en Alessandro zullen jullie toezingen vanaf het podium. Smeer je stembanden, oefen alvast die hoge gil en kom ze keihard toejuichen”, zo luidde de aankondiging van het concert. En dat is niet zo verwonderlijk, want voor de jeugd zijn dit twee toppers, die een grote schare fans om zich heen hebben verzameld. De avond vindt plaat in Duycker. Monsif is sinds 2011 hard aan de weg aan het timmeren.

Marco Borsato onwel door TIA
23-01-2014 09:32:00

Marco Borsato is woensdag aan het begin van de avond onwel geworden en heeft daarom een concert afgezegd. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en daar bleek dat hij aan het begin van de middag een TIA geeft gehad. Een TIA is een kortdurende verstopping van een bloedvat in de hersenen, meestal door een bloedstolsel. Marco zou ook vandaag en morgen optreden bij de Vrienden van Amstel Live in Ahoy, maar dat is nu geannuleerd.

Dirk Meeldijk gaat live concert geven met een band
22-01-2014 13:43:00

 Voor de Hillegomse Dirk Meeldijk gaat een grote wens in vervulling. Hij gaat namelijk een groot concert geven met een  live band. Een eigen concert geven met een live band is al jaren een grote wens van deze Volkszanger en dit gaat nu gebeuren. Het concert vindt op zaterdag 5 april plaats in de grote zaal van NH Leeuwenborst aan de Langelaan 3 te Noordwijkerhout. Er zijn gastoptredens van Yosee, Alex, Stef Ekkel, De Zware Jongens en Koos Alberts.

Gouden plaat voor Henk Bernard
22-01-2014 11:56:00

De Brabantse volkszanger Henk Bernard heeft voor zijn single 'Hou Me Nog Een Keertje Vast (Geniet Van Het Leven)' een gouden plaat ontvangen! De single is meer dan 10.000 keer verkocht en dus goed voor de gouden status. Het nummer is afgelopen jaar opnieuw uitgebracht, omdat het met veel enthousiasme werd ontvangen tijdens zijn optredens. De gouden plaat werd uitgereikt tijdens het concert dat Henk Bernard afgelopen weekend gaf in 's-Hertogenbosch.

A3aan Drost komt met nieuwe single getiteld 'Mannen!'
22-01-2014 10:52:00

In het recente verleden heeft A3aan al mooie hits om zijn naam mogen schrijven (o.a.Hallo Sneeuwwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk, Dit is wat ik wil, Ik mis je nu al elke dag, en laatste single  Blijf maar wie je bent!) De single getiteld: “Mannen” is een lekker feest plaat geschreven door Pascal de Vormer. Producer Martin Sterken is verantwoordelijk voor het arrangement en de  productie van single. "Mannen" gaat over het feit dat mannen vaak alles voor mooie vrouwen willen doen en dat zeker niet onder stoelen of banken schuiven!

Marco Korebrits brengt ode aan Richard Janse met single 'Leef, lach en geniet'
22-01-2014 10:37:00

Zo als al eerder bekend is gemaakt zal op zaterdag 19 april 2014 Marco Korebrits z'n nieuwe single "Leef, lach en geniet" presenteren tijdens het eerste lustrum van de Richard Janse fandag in Tilburg. Het idee is afkomstig van z'n management bureau "Brabant Music Events". Er is voor deze titel gekozen daar dit Richard zijn levens motto was. Hier is dus ook de gehele songtekst rond om gemaakt. Op 8 maart zal de bijbehorende clip opgenomen gaan worden.

Carnaval wordt een Polska Party met Pet Raket en John Kanon
22-01-2014 00:32:00

Afgelopen jaar ging iedereen los met de carnavalskraker “Nasibal”. Pet en John stonden met deze party hit zelfs wekenlang in de Carnavals Top30 bij Omroep Brabant. Dit jaar dopen ze de carnavalsdagen om tot een Polska Party! Met het aankomende carnaval in het vizier zal deze plaat in menig café en apres-ski hut de dansvloer onveilig maken. Het duo staat met deze plaat weer garant voor een lekkere Apres-ski plaat, een stevige beat en een melodie die niet meer uit je hoofd gaat.

Voormalig Normaal drummer Jan Manschot (66) overleden
21-01-2014 13:00:00

Jan Manschot, voormalig drummer en oprichter van de band Normaal, is vannacht overleden aan een hersentumor. Manschot richtte de band in 1973 samen met Bennie Jolink op. Tot 1989 speelde Jan Manschot bij Normaal. Daarna richtte hij de band Boh Foi Toch op. Bij Omroep Gelderland had de drummer verschillende radioprogramma's.

Frank Galan draagt single 'Hey' op aan echtgenote
21-01-2014 12:34:00

Na de single ‘Waarom Kwam Jij In M’n Leven’, brengt Frank Galan met ‘Hey’ opnieuw een pakkende ballade uit. ‘Hey’ is de derde single uit het album ‘Spaanse Klassiekers’, en het lied heeft een speciale betekenis voor Frank. De single is oorspronkelijk een nummer uit het gelijknamige album ‘Hey’ dat Julio Iglesias in 1980 uitbracht bij Columbia Records. Het album werd een wereldwijde nr.1 voor Julio en alleen al de Spaanse versie ervan ging meer dan 20 miljoen keer over de toonbank. Het is één van Franks favoriete nummers aller tijden.

Komend weekend extra Shaffy-wandelingen
21-01-2014 11:50:00

Shaffy-bewonderaar Daan Bartels presenteerde in 2013 het boekje Langs kroegen en kathedralen, een speurtocht door het Amsterdam van Ramses Shaffy. Vanaf januari 2014 biedt hij ook stadswandelingen aan, waarbij hijzelf meeloopt als gids en vertelt over wat hij te weten is gekomen over Ramses en Ramses’ liefde voor de stad. Voor komend weekend (25 en 26 januari) staan extra wandelingen gepland. Daan Bartels: "Het was mijn plan om slechts twee keer als gids met een groepje Shaffy-fans op pad te gaan.

Optredens van oa. Aurora en D’r letste Sjrai bij eerste homo-carnavalszitting in Nederland
21-01-2014 11:37:00

In Keulen, Frankfurt en andere centra van het carnavaleske Rijnland zijn ze te vinden: de Rosa Sitzungen. In Nederland is dit soort gay entertainment nog niet te vinden. De Pink Party Parkstad vrijwilliggers die al meer dan een jaar elke twee maanden een Pink Party organiseren in café Nulland in Kerkrade vonden het tijd worden dat een Pink Zietsoeng op poten werd gezet. Nu komen op zaterdag 1 februari een groot aantal artiesten naar café Nulland om holebi’s (homo’s, lesbiënnes en biseksuelen) en aanhang naar de juiste carnavalistische stemming te brengen. En niet zo maar artiesten: Mini Sjwats Wies, Clara Zoerbier, Ummer Angesj, Aurora, Mesjieu Wally en D’r letste Sjrai. Paul Weelen neemt de rol van presentator op zich. Is de avond alleen bedoeld voor holebi’s?

Marco Schouten presenteert nieuwe single 'Schaapjes tellen' bij Dolle Pret in Almelo
21-01-2014 11:30:00

Op zaterdag 25 januari 2014 presenteert Marco Schouten z'n nieuwe single "Schaapjes tellen" bij uitgaansgelegenheid Dolle Pret, Noordbroek 2 te Almelo. Meewerkende artiesten zijn: Danny Heden, Mulder & Mulder, Jordan Peeters, Marco de Hollander, Michelle Okken, Het IJsselduo, Harten 10, Antonio en Rob Zorn. De presentatie is in hanen van Edwin van Hoevelaak. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de zaal gaat open en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 ( aan de zaal € 15.00).  Marco Schouten uit Almelo weet tijdens zijn vele live optredens in het land het publiek altijd zeer goed te entertainen. Niet voor niets dat hij dan ook veelvuldig wordt teruggevraagd. Dat succes van de live optredens heeft hij ook met zijn singles want vele hebben een hitnotering gehad in de diverse hitlijsten en worden nog veelvuldig gedraaid.

Carnavalskraker voor Gre Parelmoer
21-01-2014 11:05:00

Gre Parelmoer is al jaren een graag geziene gast op feesten en partijen. Ze verwierf landelijke bekendheid door haar deelname aan Hollands got Talent. Maar ook in de hitlijst heeft ze regelmatig met een van haar feestnummers gestaan. Het nummer “ Laat je masseren “ behaalde de eerste plaats van de carnavalsbattle bij het RTL programma Live4You ( Carlo & Irene) Dit jaar gaan we massaal aan de boepie want de titel van de nieuwe carnavalskraker van de zangeres uit Pieterburen heet “ Zoen me op mijn boepie” .

‘Heel Mooi Vogeltje’ voor Alle 13 Jaanke!
21-01-2014 00:19:00

Een authentieke kraker is bewerkt door onze vrienden van Alle 13 Jaanke! Sluit maar aan in de polonaise en zing maar mee! Na de eerste regel zit het liedje al in jouw hoofd, en dat is nu juist wat een  carnavalskraker zó uniek en herkenbaar maakt! Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote zijn weer ijzersterk terug, en ‘Heel Mooi Vogeltje’ zal ervoor zorgen, dat in vele gelegenheden de handjes in de lucht en op de schouders gaan, voor een oergezellig (Carnavals)feest!

Only Seven Left in de studio om géén album op te nemen
20-01-2014 23:31:00

Na een jaar waarin Only Seven Left vooral veel in het buitenland heeft getourd en nieuwe liedjes heeft geschreven, brengt de band in 2014 veel nieuw werk uit. Ze hebben besloten niet meer toe te werken naar een album, maar iedere maand, wanneer er een nummer klaar is, dit uit te brengen. Vandaag verschijnt het eerste nieuwe nummer, ‘Tonight’ met bijbehorende videoclip. Ook verschijnen er twee alternatieve versies, een akoestische en een punk versie. Het nummer is sinds vanochtend te downloaden via iTunes.

'De Zigeuner' ..............de nieuwe single van Maikel
20-01-2014 10:24:00

In januari 1983 zag Maikel van Hattum voor het eerst het daglicht. En vanaf dag een werd zijn muzikale opvoeding gevuld met het Nederlandstalige lied. Het was de muziek van Koos Alberts Andre Hazes en Corry Konings dat in de huiskamer klonk. De liefde voor het Nederlandse levenslied is nooit meer vertrokken. Als kind was er geen playbackshow veilig want kreeg hij informatie dat er ergens weer zo’n show was wilde hij mee doen. Het plezier van entertainen zat er al vroeg in.

Drukke CD presentatie bij zanger Kapalone
20-01-2014 10:03:00

Gisteren presenteerde Kapalone z'n nieuwe single "Ben je vanavond vrij?" bij Café Zaal Kloosterzicht in Gemonde. Het was inmiddels de twaalfde keer dat de Brabantse zanger op feestelijke wijze een presentatie organiseerde en het festijn is ondertussen een begrip in de regio. Alle voorgaande edities trokken volle zalen en dat was gisteren niet anders. Zo'n 800 bezoekers genoten bovendien van de vele optredens van collega artiesten.

Carnavalsclip van het Bossche duo Niek en Danny
20-01-2014 09:58:00

Het Carnaval nadert weer en dus is het tijd voor een nieuwe Carnavalsclip van het Bossche duo Niek en Danny. Afgelopen zaterdag is de clip opgenomen bij Hoofs Carnavalswinkel in Den Bosch door Cliphuis.nl i.s.m. met Niek en Danny en muzikant en figurant Wil Dona die al meerdere keren gefigureerd heeft in de Niek en Danny Clips. Het Carnavalslied "Gu bent ut mooiste wat me ooit is overkomme" doet het erg goed op dit moment.

Jewel J Events en Johan Heeren presenteren Johan & friends
19-01-2014 19:13:00

Jewel J Events en Johan Heeren presenteren "Johan & friends". Deze middag zal plaats vinden in El Corazon aan de Markt 36 te Roosendaal. De aanvang is om 15.00 uur en de zaal gaat open om 14.00 uur. De entree bedraagt € 7,50 inclusief de nieuwe single. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Diverse artiesten zullen hun medewerking verlenen aan deze middag waaronder: Jessica Malfait, Marco Kanters, Jolanda Zoomer, Sander Kwarten, Denans, Tina van Beeck en Roger van Meer. De single zal uitgereikt worden door John de Bever. Het nieuwe nummer is geschreven door Jeffrey Weber, zoon van Marianne Weber. Het is een iets andere weg die Johan zal gaan bewandelen met zijn muziekstijl.

Popprijs 2013 naar The Opposites
19-01-2014 18:47:00

The Opposites hebben de Popprijs 2013 gewonnen. The Opposites namen de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse popmuziek, bestaande uit een geldbedrag van 10.000 euro en een beeld van Theo Mackaay, op zaterdag 18 januari 2013 tijdens Noorderslag in ontvangst. De jury van de Popprijs bekroont the Opposites omdat ze een nieuwe standaard hebben gezet voor live hiphop.

Anja Yelles vliegt met een helikopter
19-01-2014 18:28:00

Het muzikale verhaal van Anja Yelles is er een dat hoofdzakelijk bestaat uit regelrechte sfeeroptredens en uptempo-liedjes. Een regelrechte spring-in-‘t-veld die reeds jarenlang meedraait in de showbizz. We worden momenteel nog steeds ondergedompeld in de ambiance- en carnavalsfeer en dat wil Anja zeker niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Met deze nieuwe en laatste track uit haar recentste album ‘Horen, zien en zingen’ wordt ‘Helikopter’ een knaller. Tijdens Anja’s recente optredens ging het publiek steeds compleet uit de bol.

René Shuman & Angel-Eye met 'Let's have a party!' op 25 april 2014 in Roermond
18-01-2014 19:41:00

René Shuman & Angel-Eye staan op 25 april 2014 met hun muziekcircus in de ECI Cultuurfabriek te Roermond. De titel 'Let's have a party!' zegt genoeg: het is een swingend concert waar ook gedanst kan worden!

‘Onze Kroeg’ blijkt gouden greep voor vader en zoon Falcon
18-01-2014 00:00:00

Franky Falcon is trots als een pauw! Het eerste duet met zoon Jordi Falcon heeft één week na de release de hitstatus behaald: ‘Onze Kroeg’ komt binnen op NR75 in de Dutch Charts Single TOP100 en kan dus worden bestempeld als een échte kroegenhit. Jordi die het volgens insiders helemaal in zich heeft een groot artiest te worden, is de Wereld te rijk. Jordi Falcon: ‘Vanaf kinds af aan is muziek mijn passie en met mijn vader als grote voorbeeld ben ik blij dat ons eerste duet ook bij het publiek aanslaat’.

'Leef en geniet'....nieuwe single van Gertjan Wels
17-01-2014 20:11:00

Het scheelde niet veel of de in Wijchen woonachtige Gertjan Wels was geslaagd als profvoetballer bij het Nijmeegse N.E.C. Een knieblessure maakte echter een abrupt einde aan één van zijn dromen. Maar waarom je beperken tot één droom? De in 1979 in Nijmegen geboren Gertjan kiest voor een maatschappelijke carrière waarnaast hij zich ook gaat bezighouden met zingen. Vanaf 2006 staat hij op de podia en zodra mensen zijn stem hebben gehoord zijn de reacties niet van de lucht. Allen zeer positief !

Jaman heeft de Oranje Kroon
17-01-2014 17:44:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 20 januari is dat Jaman met ‘Blikken of Blozen’. De nieuwe single van deze populaire Overijsselse zanger is uitgebracht in de aanloop naar de presentatie van zijn nieuwe album, op zaterdag 25 januari a.s.. Na zijn debuut in 2010 veroverde Jaman in sneltreinvaart de Nederlandse muziekwereld. Het leverde hem vorig jaar een nominatie op bij de Buma NL Awards als 'Grootste Talent van 2013'. 'Blikken of Blozen' is opnieuw een prima nummer.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: