RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Farbenspiel' van Helene Fischer vliegt over de toonbank
03-12-2013 17:44:00

Sinds de start van haar zangcarrière in 2005 heeft Helene Fischer zichzelf opgewerkt tot dé superster van de Duitstalige landen. Haar lijst van prestaties is ellenlang: ze zong telkens voor 200.000 enthousiaste fans tijdens haar fenomenale concertreeksen, ze behaalde meermaals goud en platina met o.a. ‘Für Einen Tag’ , ‘Von Hier Bis Unendlich’. De Duitse schone scheert ook hoge toppen op de televisie met haar eigen TV-show ‘Die Helene Fischer Show’ en een documentaire over haar carrière.  Met de recentste release van haar zesde studioalbum ‘Farbenspiel’ benadrukt deze sympathieke zangeres wederom haar uitzonderlijke talent. ‘Farbenspiel’ behaalde in Helenes thuisland na amper drie dagen al goud en het album verbrak meerdere verkooprecords.

Langverwachte nieuwe single Femke Meines verschijnt vrijdag
03-12-2013 17:34:00

Vrijdag 6 december verschijnt de langverwachte nieuwe single van Femke Meines, ‘Kerst Met Jou’. In de videoclip van de vorige single, ‘Dan Kies Ik Voor Jou’, koos Femke nog voor de Vlaamse Fabian Feyaerts. Ditmaal staat naast de familie en haar twee beste vriendinnen een heel andere man centraal! Voor de 13-jarige zangeres is vooral de Kerstman belangrijk dit jaar. Op YouTube plaatst Femke regelmatig video’s met haar zusjes en ouders, die inmiddels al duizenden keren zijn bekeken. 

Awards Platform Hollands Talent uitgereikt
02-12-2013 21:26:00

Zaterdag 30 november werden door het Platform Hollands Talent de awards uitgereikt aan de beste nieuwkomers van 2013 in de categorieën beste zanger, beste zangeres en beste feest act. In een bomvol zalencentrum Max Otter te Leek  werden de prijzen in volgorde uitgereikt aan Hero Mik, Jolanda ten Hoven en het duo Otto Roona en Mathijs Laverman. De artiesten werden compleet overrompeld omdat het compleet een verrassing was. 

Cd 'Mijn leven' van William Burg landelijk gereleased
02-12-2013 16:54:00

William Burg staat te boek als een zeer sympathiek zanger uit het Brabantse land. Sinds 2011 organiseert hij bijvoorbeeld fan-avonden die steevast druk worden bezocht. Zo ook dit najaar toen de Bosschenaar zelfs enkele honderden fans moest teleurstellen..! De zaal was namelijk compleet uitverkocht. Al met al werd het een zeer geslaagde avond met naast William gastoptredens van o.a. Marianne Weber, Jaman, Stanley Hazes en John West. Ronald Visch had het al snel in de gaten na het zien van een optreden: 

Yosee draagt nieuwe single op aan overleden oma
02-12-2013 14:33:00

Op veler verzoek verscheen onlangs de single “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” van de sympathieke zangeres Yosee. Al maanden was dit prachtige en gevoelige liedje bij velen een van de favoriete tracks van Yosee’s debuutalbum “Voor Een Leven Lang”. Daarom is er besloten er nu een single van te maken. Evenals de vorige single is “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” geschreven door de legendarische producer/componist Peter Koelewijn, die ook samen met Mario Veltman voor productie zorgde.

'Mijn meissie'..... nieuwe single van Dirk Meeldijk
02-12-2013 14:23:00

Dirk Meeldijk heeft deze week een nieuwe single uitgebracht "Mijn Meissie". Het betreft een nummer van zijn recente album "Het beste van Dirk Meeldijk". De Hillegomse volkszanger heeft "Mijn Meissie"speciaal gemaakt voor zijn grootste trots, zijn kleindochter "Chavelli", de dochter van zijn zoon Manuel en zijn vrouw Melissa. Het album is twee maanden geleden uitgekomen. Al eerder werd het nummer "Ik ben wie ik ben"van dit album uitgekozen. "Mijn Meissie"is een van de favoriete nummers van de Dirk Meeldijk fans.

Mylene, Rosanne en Alessandro weer terug uit Kiev
02-12-2013 14:16:00

Op zondag 1 december om even voor zeven uur landde op Schiphol het vliegtuig met de Nederlandse delegatie, die afgelopen week in Kiev zijn verbleven in verband met het Junior Eurovisie Songfestival. Onder hen was de tweeling Mylene en Rosanne, die ons land afgelopen zaterdag mochten vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival.  De meisjes werden weggeblazen door een aantal grote concurrenten.

Debuutsingle voor DJ Koen & DJ Joey
02-12-2013 14:04:00

DJ Koen & DJ Joey zijn twee allround party DJ’s, en draaien afzonderlijk met steeds meer succes in diverse horecagelegenheden, evenementen, feesten en partijen door heel het land.  Nadat ze elkaar begin 2013 ontmoetten besloten ze samen een single uit te brengen. Al snel werd het idee geopperd om het nummer “Vrij als de Wind” in een nieuw feestelijk jasje te steken met een hoog partygehalte! Daarin lijken Koen & Joey volledig geslaagd te zijn. De eerste reacties zijn dermate enthousiast.

Opnieuw Gouden Plaat voor Frans Bauer
02-12-2013 00:00:00

Gisteravond werd Frans Bauer in het RTL programma Life4You door Sinterklaas verrast met een Gouden Plaat voor zijn nieuwste album ‘De Mooiste Jaren Komen Nog’. Terwijl zijn kinderen druk bezig waren met het uitpakken van hun cadeau had de Sint ook een speciaal cadeau voor de Brabantse zanger. Voor Frans is dit de ultieme beloning op al het harde werken. ‘De Mooiste Jaren Komen Nog’ is het tweede album dat hij samen met Laurens van Wessel schreef en produceerde.

Emile Hartkamp reikt 'Feest zonder grenzen' aan Alex uit
01-12-2013 22:42:00

Aan Emile Hartkamp was het de eer om op zaterdag 30 november het eerste exemplaar van het nieuwe album van Alex: “Feest zonder grenzen” uit te reiken aan de zanger zelf. Dat gebeuren tijdens een uitverkocht “Feest zonder grenzen” in N.H. Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. De kaarten voor dit feest waren al een paar dagen van te voren geheel uitverkocht.

'Ch'an Rak Khun'......nieuwe theatertour van Dana Winner
01-12-2013 11:16:00

"Ch'an Rak Khun" is de titel van de nieuwe theatertour van Dana Winner voor het voorjaar van 2014. Met maar liefst 25 concerten in de eerst 5 maanden zal Dana weer te zien zijn in heel wat prachtige theaters. Inmiddels is Dana Winner met haar concerten niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters. De reacties op haar voorstellingen zijn dan ook altijd weer hartverwarmend. Met haar vaste band en ondersteund door een televisiespecial en haar trouwe fans, brengt Dana opnieuw een serie concerten in het kader van haar 25-jarig jubileum. 

Overijselse band Bökkers treedt op in P.I. Veenhuizen
01-12-2013 10:56:00

Op zaterdag 7 december zal Bökkers een zeer speciaal optreden verzorgen. De Overijsselse band zal de gedetineerden van P.I. Veenhuizen vermaken met een optreden. Naar het voorbeeld van Johnny Cash zal Bökkers een volledig optreden verzorgen voor de gevangenen. Bökkers schreef op de melodie van de Johnny Cash klassieker “San Quentin” een passende tekst voor “Veenhuuzen”. De single “Veenhuuzen” is vanaf 2 december te downloaden via iTunes en te streamen via Spotify en Deezer.

'Achter de regenboog'..... nieuwe single van Rika
30-11-2013 12:10:00

Met de release van "Achter de regenboog" heeft Rika haar vijfde single uitgebracht. Zoals zo vaak ,en daarin is deze uit Groningen afkomstige zangeres geen uitzondering, heeft ze tijdens feestjes van vrienden haar eerste stappen gezet op de showbizzladder. En dat gaf haar zo voldaan gevoel dat ze zanglessen ging volgen en probeerde ook door meer optredens ervaring op te doen. Die optredens kwamen er en door het succes werd ze regelmatig gevraagd om terug te keren.

Ladies of Soul releasen videoclip bij single ‘I’ll Carry You’
29-11-2013 19:14:00

Eerder deze week brachten de Ladies of Soul hun eigen single ‘I’ll Carry You’ uit. Vandaag werd de officiële videoclip voor dit nummer gereleased. In de clip zijn niet alleen Trijntje, Glennis, Edsilia, Berget en Candy te zien, maar ook vijf ‘mini-ladies’. De 10-jarige meisjes in de clip spelen de jongere versie van de Ladies of Soul. In de clip is te zien hoe de dames al vanaf een jonge leeftijd bezig waren met muziek, zingen en performen. De single ‘I’ll Carry You’ gaat over de sterke band tussen de vijf vrouwen en hoe ze altijd voor elkaar klaar staan. 

Ed Nieman giet 'Baby Blue' van de George Baker Selectie in nieuw vaatje
29-11-2013 17:58:00

De allernieuwste single van Ed Nieman is een feit, en wat voor een single, zo vlak voor de feestdagen. Dit keer geen feest knaller zoals we dat ook van de vrolijke zanger gewend zijn. Ed Nieman doet deze keer een verrassend Engelstalig uitstapje. En heeft gekozen voor een cover, een nummer van de George Baker Selection “Baby Blue”, een top 10 hit van deze band uit 1974. Ed heeft “Baby Blue” eind jaren 80 ook al eens als B kant van een CD single opgenomen. Eigenlijk erg zonde van zo’n mooi lied om het op een B kant te zetten.....

Gerard heeft de Oranje Kroon
29-11-2013 15:57:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 2 december is dat Gerard met ‘Jongen van de handel’. Deze single verscheen al in 2010 maar is nu plotseling een flinke hit aan het worden. En dat allemaal dankzij Roy Donders, de Tilburgse stylist die in zijn goed bekeken realityserie bij RTL5 ‘Jongen van de handel’ tot zijn lijflied uitriep en het voor de camera’s uit volle borst meezong. Prompt ging bij zanger Gerard de telefoon rinkelen en staat hij weer volop in de belangstelling van radiozenders en andere media. 

Nieuwe single Denny Braaf
29-11-2013 12:57:00

Na zijn succesvolle deelname aan het SBS programma Bloed Zweet en Tranen is er veel gebeurd rondom zanger - entertainer Denny Braaf. Nadat Denny een aantal jaren gestopt was met optredens, door drukke prive en werkomstandigheden gaf hij zichzelf op voor het programma Bloed Zweet en Tranen. Heel Nederland maakte kennis met Denny Braaf en bracht Denny tot aan de halve finale. Zijn vertolking van "Heel Even" maakte veel los, zowel bij de jury als bij de vele kijkers.

'Superdiesoep'....nieuwe single van Ben de Ruiter
29-11-2013 12:50:00

Benjamin de Ruiter is zanger van het levenslied. Geboren in Zwolle en nu wonende in Friesland, en daar zal menigeen hem al wel eens hebben horen zingen. Overdag is hij werkzaam in de catering en hier is komt dan ook de inspiratie voor de single ‘Superdiesoep’ vandaan. Een nummer over lekkere soep. In zijn vrije tijd is Ben te vinden op feesten en partijen en overal waar hij verschijnt roepen ze hem na “ Superdiesoep” het is dan ook niet vreemd dat het nummer massaal wordt meegezongen.

Daan & Danny lanceren 'Save the children'
29-11-2013 12:28:00

Het mooie lied “Save the Children” is gecomponeerd en geschreven door het duo Daan en Danny in samenwerking met tekstschrijver Dick Hoogerwaard. Het liedje is geproduceerd door Frank Vos die ook de cd hoes ontwierp en de videoclip maakte. In het voorjaar van 2013 heeft Daan (Zangeresdaan.nl) het lied "Samen" uitgebracht. Het lied heeft zowel in Nederland als in België veel aandacht gekregen op radio en tv. Met “Save The Children” laat Daan opnieuw haar veelzijdigheid zien en horen.

Berget Lewis: aankondiging clubtour (jan-feb) rond nieuwe album
29-11-2013 00:00:00

Begin november bracht V2 het nieuwe album van Berget Lewis uit. De eerste single ‘Aviator’ vindt een plaats in de playlists van steeds meer radiostations. Vanaf 11 januari start Berget Lewis de ‘Ready To Go Clubtour’, die haar langs 11 steden brengt. Berget Lewis wordt alom geroemd als een vocaal fenomeen. Dat zij in 2012 is uitgeroepen tot 'beste zangeres van Nederland' zal niemand verbazen. Ze was tot ver over de grenzen special guest  van o.m. Dave Stewart, Van Morrison en Maceo Parker.  Ze betoverde het publiek tijdens haar eigen succesvolle theatertours en schitterde als Maria in het televisiespektakelstuk 'The Passion'.

Radio Suc6FM verzorgd marathonuitzendingen vanuit het glazen huis in Zundert
28-11-2013 18:32:00

Tijdens Winterwonderland in Zundert zal radio Suc6FM haar radio-uitzendingen live vanaf het winkelcentrum in Zundert verzorgen. Deze marathonuitzendingen staan in het teken van het Zundertse glazenhuis om 3FM serious request te ondersteunen en starten op zaterdag 21 december om 10.00 uur. De jocks van Suc6FM zullen nonstop door draaien tot en met zondag 17.00. Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Ze nodigen iedereen uit om middels een donatie deze actie tijdens winterwonderland in Zundert te ondersteunen! Iedereen die een leuke bijdrage wil leveren kan reageren op info@winkeleninzundert.nl

Kerstsingle van Rob Zorn gratis te downloaden vanaf 6 december 2013
28-11-2013 16:25:00

Op vrijdag 6 december komt er weer een kerstsingle uit van Rob Zorn. De titel hiervan is "Kerst in het café"en de clip is opgenomen bij Café Boedha's te Beverwijk met natuurlijk weer veel kerstvrouwen. Volgens Rob is het een echt top nummer die je na 1 keer weer mee kunt zingen. Het lied is geschreven door Pascal de Vormer en opgenomen bij Manfred Jongenelis, de clip is gemaakt door Ron Schmid, VisualsMedia. 

Gebroeders Ko opnieuw Beste Feest-Act van Nederland
28-11-2013 16:10:00

De Gebroeders Ko zijn gisteren tijdens de uitreiking van de Party Awards door het publiek verkozen tot Beste / Populairste Feest-act van Nederland. Verder kregen zij nog een Award voor het scoren van hun 40e top 100 hit met hun nieuwe single “ Niet Uit Volendam “. “ Ondanks de recessie hebben wij door onze vrolijke feestnummers de afgelopen jaren een volle agenda gehouden en zijn daardoor al jaren de meest geboekte en succesvolste Feest-act van Nederland.

DJAZZ.tv, Brava, TV Oranje en SchlagerTV bij Vodafone
28-11-2013 15:40:00

Vandaag werd bekend dat muziekzender DJAZZ.tv op zondag 1 december a.s. zal worden toegevoegd aan het basispakket televisie in het glasvezelaanbod van Vodafone. Eerder waren al brava nl klassiek, brava hd, TV Oranje en SchlagerTV toegevoegd aan het zenderaanbod. Daarmee biedt Vodafone nu het complete pakket aan muziekzenders dat in de loop der jaren is geïnitieerd door Jur Bron, Gerard Ardesch, Rob Overman, Robert Rutten en RMHG.

Prestigieuze partyprijs voor De Dikdakkers
28-11-2013 08:58:00

Het is De Dikdakkers gelukt een prestigieuze partyprijs in de wacht te slepen. Tijdens de uitreiking van de Party Awards 2013 verzilverde het zangduo de nominatie voor Polulairste Party Act. ‘Dit is toch een beetje de kroon op ons werk en een ongelooflijk stuk erkenning,’ klonk het na afloop enthousiast. ‘We proberen voortdurend met onze nummers de feestvreugde te verhogen en spreken een steeds breder publiek aan. Dat is voor de vak jury mede een reden geweest om de beslissing in ons voordeel uit te laten vallen.’

Frank en Mirella......al 40 jaar een begrip
27-11-2013 21:05:00

Nog even en dan bestaat het begrip Frank en Mirella alweer 40 jaar. “En we zitten vol met nieuwe plannen. Samen met Manfred Jongenelis is de basis gelegd voor een geweldige nieuwe single. Het heeft even geduurd, maar dat komt omdat een vakman als Manfred het nou eenmaal ontzettend druk heeft” legt Frank uit. Het mooie is dat de optredens nog steeds goed gaan. Frank vertelt “We brengen een feest der herkenning met ons repertoire. Jong en oud zingt de hits van Frank en Mirella mee, en daar zijn we trots op.

Debuutsingle voor Roy Hoffman
27-11-2013 20:54:00

Roy Hoffman is net 22 jaar geworden, geboren 17 oktober 1991, en woonachtig in Apeldoorn. Jarenlang volgde hij de echte Toppers van de Nederlandse Smartlappen en Schlagers, zoals Marianne Weber, Frans Bauer en Koos Alberts. Als grootste fan van dit genre schalde hij alle liedjes thuis en waar dan ook mee, totdat hijzelf aangespoord door vele anderen, ervoor koos om serieus met zingen aan de gang te gaan. Met veel geduld koos hij 7 jaar geleden eerst voor een goede basis door professioneel zangles te nemen.

De Kast doneert opbrengst nieuwe single 'Schoon' aan Serious Request
27-11-2013 20:37:00

Op 28 november komt de nieuwste single van De Kast, 'Schoon', uit, waarvan de opbrengst naar Serious Request gaat. Het nummer is speciaal geschreven voor het goede doel en is toegespitst op het thema van dit jaar: het tegengaan van kindersterfte door diarree. Schoon drinkwater is hierbij essentieel. De 'B-kant' is 'Mei-inoar Ien', het lied dat Syb samen met een Tweebaksmarkt vol koorleden zong bij de opening van het Provinsjehûs door Koningin Beatrix.

8 december TV Opnames De Nationale Noot
27-11-2013 20:02:00

Op 08 december zijn er weer nieuwe TV Opnames van De Nationale Noot. Het nieuwe muziek programma die bij vele lokale en regionale tv omroepen wordt uitgezonden. Presentator Marco de Hollander ontvangt vele artiesten waaronder; Helemaal Hollands, Duo Nationaal, Ancora, Frank en Mirella, Dirk Meeldijk, Leo Nardell, Peter Beense, Wesley Ponsen e.v.a.

Genomineerden 100% NL Awards 2013
27-11-2013 19:53:00

Vanmiddag heeft 100% NL dj Robert Feller de nominaties voor de 100% NL Awards 2013 bekendgemaakt. Grote kanshebbers dit jaar zijn Ilse DeLange, Nick & Simon en Marco Borsato.

Marco Borsato signeert nieuwe album digitaal via Google Hangout
27-11-2013 19:43:00

Gisterenavond konden fans van Marco Borsato het nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ door hem laten signeren. Niet bij de plaatselijke retailer dit keer, maar gewoon vanuit hun eigen luie stoel. Via Google Hangout vond namelijk een digitale signeersessie plaats, waarbij fans vragen konden stellen en na afloop de gesigneerde albumhoes als JPEG toegestuurd kregen. Het was de allereerste keer dat zo’n chat-signeersessie plaatsvond in ons land. Mark Jansen: "We zijn enthousiast over deze eerste digitale signeersessie voor Nederlandstalige muziekliefhebbers".

Van Dik Hout kondigt “20 jaar Van Dik Hout” club tour aan
27-11-2013 19:36:00

Ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum en ter promotie van het nieuwe album “Alles Wat Naar Boven Drijft” gaat Van Dik Hout begin 2014 uitgebreid op tournee langs het Nederlandse clubcircuit. De tour volgt kort na de officiële viering van het 20 jarig bestaan van Van Dik Hout op 30 december van dit jaar in Paradiso Amsterdam.

Jeronimo wil ook Nederlands gaan zingen
27-11-2013 07:47:00

Een aantal maanden geleden ontdekte zanger Jeronimo een gat in de markt: hij besloot een online Talkshow te gaan starten en een aantal afleveringen verder kan hij alleen maar concluderen dat dit plan een schot in de roos was. TeenBizz lijkt een hit te gaan worden. Wekelijks worden de Talkshows, die zijn te zien op You Tube goed bekeken. Volgens Jeronimo is de bedoeling ervan om jongeren een leuke Talkshow te bieden, met nieuwtjes voor hen, die ze kunnen bekijken op welk tijdstip ze zelf willen”.

Nieuwe single Leo Nardell prachtige Ballad
26-11-2013 19:10:00

Leo Nardell scoorde een heuse radiohit toen hij in de zomer van 2011 zijn in gipsystijl gegoten single ‘Zai Zai Zai’ uitbracht. Zelfs Ben Cramer liet destijds weten onder de indruk te zijn van de versie van Leo. Naast ‘Zai Zai Zai’ bracht deze volkszanger de laatste jaren singles uit als ‘Als ze langs loopt’ en ‘Ik blijf toch komen’ die beiden ook goed zijn ontvangen door zowel de media als liefhebber. De Amsterdammer geboren in 1961 heeft echter al een rijke carrière in het entertainmentwereldje opgebouwd.

Eastern Aces (Indo) komen met mooie nieuwe cd 'All Day'
26-11-2013 19:03:00

Frans, Hans, Tony, Carl en Jerry, The Eastern Aces !!  De Indo rock-'n'-roll band The Eastern Aces met hun schitterende naam werd omstreeks 1959 in Den Haag opgericht en heeft met de jaren veel verschillende bezettingen gehad. Ondanks deze wisselingen is de band door de jaren heen toch altijd blijven bestaan en succesvol gebleken, nog steeds treedt deze populaire band bijna wekelijks op in het land. De nieuwe cd op het welbekende Rood-Hit-Blauw label is getiteld “All Day” en bevat  12 prachtige tracks.

'Ooit kom jij weer terug' titel nieuwe single Sandra Vanreys
26-11-2013 18:05:00

Sandra Vanreys is geen vreemde in de muziekwereld. Met ruim 25 jaar bühne-ervaring op binnen- en buitenlandse podia, haar typerende stemgeluid, sympathieke uitstraling en de capaciteit om ieder publiek voor zich te winnen, is zij een gelouterde zangeres. Sandra is inmiddels al acht keer uitgeroepen tot Nederlands beste countryzangeres en kreeg zij de titel Millenium Countryzangeres van Nederland. Maar ook buiten onze landsgrenzen heeft zij veel succes! In Amerika schitterde zij in de tv-show ‘Nashville Now’ voor 42 miljoen kijkers!

Wim Rijken scoort ook met single Ík wil wel weer'
26-11-2013 17:49:00

Als er iemand opgelucht adem kan halen, dan is het Wim Rijken wel, want zowel met de bioscoopfilm ‘Sinterklaas en de Pepernoten Chaos’ als met zijn nieuwste single ‘Ik Wil Wel Weer’ weet de veelzijdige zanger/acteur te scoren. Wim Rijken kan zijn geluk niet op, want met drie producties weet hij op dit moment de aandacht op zich te vestigen. Wim, die zijn artistieke loopbaan begon als acteur bij de Haagse Comedie, heeft inmiddels al een indrukwekkend aantal toneel- en tv-producties op zijn naam staan. 30 en flink gestegen in de HHF Top 40.

Andrija maakt van droom werkelijkheid
26-11-2013 15:48:00

Andrija Stas is een Belgische zanger die in 1995 geboren is in Tongeren. Op jonge leeftijd was hij al gefacineerd door muziek en wilde net zoals z’n oom Andrija Fuderer de beste worden. Z’n oom maakte naam als schaker en kreeg in 1952 de titel internationaal meester. Jaren later, in 1990 mag hij zich internationaal grootmeester noemen. Op 2 oktober 2011 overleed hij op 80 jarige leeftijd. Het geduld zat de jonge Andrija niet in de genen en kon de discipline niet opbrengen om iedere dag gebogen en peinzend aan het schaakbord te zitten.

LA, The Voices betrokken bij de ‘The Tina Turner Experience’
26-11-2013 11:41:00

Tina Turner fans kunnen hun hart ophalen. Op zaterdag 21 december wordt in het GelreDome in Arnhem met ‘The Tina Turner Experience’ een groots eerbetoon gegeven aan deze wereldartiest. De Britse zangeres Emi Wokoma brengt tijdens dit concert talloze Tina Turner hits ten gehore. Dit zal zij niet alleen doen. De afgelopen weken werd al gecommuniceerd dat Nederlands dj-duo de JockeyBoys en operazangeres

Kathleen keert terug naar school
25-11-2013 20:15:00

Naar school gaan is niet altijd een pretje: rekenen, spellen, toetsen maken,… Maar met juffrouw Kathleen wordt elke les een waar plezier! Zoals ze zingt in haar nieuwe single ‘Juffrouw’: “In mijn klas zal jij je nooit vervelen.” Jaren geleden was Kathleen zelf lerares in het lager onderwijs. “Ik krijg nog altijd een warm gevoel als ik een school binnenwandel”, zegt Kathleen. “Daarom heb ik mijn album ‘Vlinders’ gepresenteerd op een kleuterschool en de kindjes dansles gegeven.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop