RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Kensington gaat op tournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland
26-09-2013 20:05:00

Kensington gaat zijn grenzen verleggen – letterlijk. De band gaat in januari op tournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De internationale tour van het viertal uit Utrecht begint op zondag 19 januari in Hamburg en zal op donderdag 30 januari eindigen in Keulen. Het album ‘Vultures’ is naast bovengenoemde landen ook uitgebracht in België en Luxemburg. Het is een zeer succesvol jaar geweest voor Kensington. De band trad onder andere op tijdens Pinkpop, ‘Vultures’ bereikte de top 10 van de Nederlandse Album Top 100.

DVD Groots met een zachte G 2013 vanaf 4 oktober verkrijgbaar
26-09-2013 19:57:00

Zoals eerder aangekondigd zijn er afgelopen juni tijdens de Groots met een zachte G concerten DVD-opnames gemaakt. Voor het eerst sinds 2010 brengt Guus live materiaal uit van Groots met een zachte G! Naast de volledige concertregistratie zijn op de DVD ook een aantal leuke extra’s te zien, waaronder een backstagefilm. Groots met een zachte G 2013 is verkrijgbaar als DVD+2CD, DVD, Blu-ray en 2CD en ligt vanaf 4 oktober in de winkel. Daarna laat Guus weten dat de kop eraf is voor z'n Het Kan Hier Zo Mooi Zijn tour.

Exclusief jubileumconcert Keane live te zien in de bioscoop
26-09-2013 16:44:00

Op vrijdag 8 november brengt Keane het jubileumalbum ‘The Best Of Keane’ uit, dat een overzicht geeft van de tien jaar dat de band nu bestaat. Naast de hits en andere favorieten staan op het album ook twee nieuwe nummers: ‘Higher Than The Sun’ en ‘Won’t Be Broken’. ‘Higher Than The Sun’ zal volgende week als single worden uitgebracht. De bijbehorende videoclip is een animatie die de tien jaar laten zien waarin Keane van kleine indieband in Battle, East Sussex, uitgroeide tot een van de grootste Britse bands van het decennium.  De video gaat op maandag 30 september in première op VEVO.Op woensdag 6 november zal Keane een exclusief concert geven in de iconische Goya club in Berlijn.

Zangeres Kimberly presenteert nieuwe single in Schagen
25-09-2013 21:33:00

Zangeres Kimberly uit Anna Paulowna presenteert zondag 6 oktober haar nieuwste single in Café  ‘t Noord in Schagen. Een keur aan gastzangers zal de gelegenheid opluisteren. Het belooft dan ook een waar feest te worden! Het nieuwe nummer is echt een party knaller geworden en heet ”Jij hoort erbij". Net als haar vorige single "Er is altijd wel wat" is het nummer geproduceerd door Jeroen Dirksen van Worldvisions studios in Duitsland. Dirksen produceerde eerder grote hits voor artiesten als Thomas Berge en Andrè Hazes. De samenwerking verliep weer geweldig en het resultaat mag er dan ook weer zijn! En er komt ook weer leuke videoclip; dit keer opgenomen (tussen de dieren) op Landgoed Hoenderdaell en in Café ’t Noord.

Rockband Bökkers presenteert deze week haar nieuwe single
25-09-2013 18:55:00

De Nederlandse rockband Bökkers presenteert deze week haar nieuwe single ‘Elke Godvergetten Dag”. Het is de vierde single van het album “Moratamottamotta”. De bijgaande videoclip bevat live beelden van festival shows op o.a. de Zwarte Cross en Stoppelhaene. De clip laat zien hoe de populariteit van de band Bökkers is gegroeid het afgelopen jaar en de beelden zijn representatief voor het grote “feest” dat op elke plek ontstaat waar de band speelt. Steeds meer media ontdekken de kracht van de goede songs en de live-reputatie van Bökkers.

Wesly Bronkhorst strikt Playboy model en stuntteam voor videoclip
25-09-2013 16:40:00

Voor zijn nieuwe videoclip heeft Wesly Bronkhorst het playboy model Hester Winkel en het stuntteam van Willem de Beukelaar gestrikt. De clip behorende bij het nummer "De Eerste Kus" is geschoten in hartje Amsterdam, en kosten noch moeite werden gespaard. "We hebben een geweldig album gemaakt bij Emile Hartkamp en Norus Padidar ( bekend van o.a. Frans Bauer, Jannes, Rene Froger) en een fotoshoot gedaan bij William Rutten, dus konden we met de clip natuurlijk niet achterblijven, en het resultaat is fantastisch" aldus Wesly.

Ronnie Tober krijgt uit handen van rapper Browny Dutch duettenalbum uitgereikt
25-09-2013 15:41:00

Zojuist heeft rapper Bowny Dutch aan Ronnie Tober het eerste exemplaar van z'n duettenalbum "That's what friends are foto" overhandigd. Het was de bedoeling dat Ali B naar "De Veilige Haven in Oud Loosdrecht" zou komen, maar hij was verhinderd. Ronnie is zeer trots dat er na jaren weer een prachtig album van hem in de schappen ligt. Uiteraard is het album ook verkrijgbaar via de bekende downloadportals.

Nieuw album van De Esperando’s een feit
25-09-2013 11:58:00

Zaterdag 21 september 2013 jl. is op spectaculaire wijze het nieuwe album van De Esperando’s getiteld Esperando Tiedt gepresenteerd en uitgereikt. Een volle feesttent in Nieuw-Weerdinge met meer dan 1500 mensen waren erbij toen Jan-Egbert de Vries en Herman Kaijser (De Esperando`s)  de nieuwe CD uitgereikt kregen door Evert Baptist, het nieuwe album met o.a. de hits: Jansie de Palingboer, Hey! Laat ons die borsten zien! en Santiano is geproduceerd in de Flower Tree Studio in Nieuw Amsterdam, door Thom Wessel en Melvin Bloemsma.

3000 middelbare scholieren krijgen gratis Ableton Live muzieksoftware
25-09-2013 10:29:00

Tot 1 oktober kunnen middelbare scholen in heel Nederland zich nog opgeven voor de tweede editie van de Buma Music Academy; een project van Buma Cultuur, dat als voornaamste doel heeft om muziekonderwijs terug te brengen naar school. Na een succesvol pilotjaar verbreedt het project dit jaar fors zijn horizon. Sponsor Ableton ondersteunt alle individuele leerlingen door middel van een gratis licentie Live 9 Intro.

Nieuwe single voor Daantje
25-09-2013 10:07:00

Het kan soms raar lopen; Daantje ging in het veelbesproken televisieprogramma Bloed Zweet en Tranen aanvankelijk niet door naar de eliminatieshows. Echter Danny de Munk en André Hazes jr. gaven Daantje uiteindelijk een wildcard waarmee zij in de race bleef in de zoektocht naar een nieuwe volkszanger(es). De Vinkeveense wist met deze wildcard uiteindelijk wel mooi de finale te bereiken. Jason Bouman werd uiteindelijk de winnaar maar Daantje stal zeker de show en groeide samen met Partner Willem uit tot de lieveling van publiek en kijkers.

Glenn Eilbracht genomineerd voor de Fleur Bloemen Award
24-09-2013 19:04:00

Glenn Eilbracht heeft sinds 2005 zijn website tegen pesten online, vanwege zijn strijd tegen pesten is hij reeds genomineerd voor de titel Persoon van het jaar 2013 en daar komt nu ook nog een nominatie bij. Komend voorjaar kun je ook op hem stemmen voor de Fleur Bloemen Award die beschikbaars wordt gesteld door de Fleur Bloemen stichting. Dat kan tot en met juli 2014. De Fleur Bloemen stichting is er omdat Fleur Bloemen nooit vergeten mag en ook mag niemand vergeten wat pesten met een iemand kan doen. Deze stichting doet erg veel en goed werk tegen het pestgedrag.

Erik presenteert debuutsingle in Heerhugowaard
24-09-2013 17:20:00

Na een zoektocht van vele jaren weet Erik van Kruiselbergen welke muzikale richting hij op wil . Deze week verschijnt op het platenlabel Symusic zijn debuutsingle "Mooe meid".  Samen met Joost de Vries en producent Wendy Molee hebben ze enorm veel plezier beleefd aan de opname. Als die enthousiasme door de radiozenders gedeeld gaat worden zijn ze helemaal tevreden. Vorige week was de single als primeur bij Radio Oostzaan voor het eerst in de ether te horen en de reactie via telefoon/ mail en op z'n facebook waren enkel positief.

'Toppers van Oranje' komende zaterdag van start bij TV Oranje
24-09-2013 15:05:00

Vanaf 28 september kun je bij TV Oranje elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het nieuwe muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. De eerste vier afleveringen zijn opgenomen tijdens de Visserijfeesten in het Zeeuwse Breskens, onder grote publieke belangstelling en ideale weersomstandigheden. Komende zaterdag zie je om te beginnen de optredens die Peter Beense, Tom Haver, Swoop, Vinzzent, Ancora en LAS in Breskens gaven.

Veldhuis & Kemper vieren tienjarig jubileum
24-09-2013 10:59:00

Het cabaretduo Veldhuis & Kemper zit tien jaar in het vak. Om dit te vieren verschijnt er op 11 oktober het verzamelalbum ‘Onder De Douche’ met daarop alle hits en twee nieuwe liedjes. Met het gelijknamige theaterprogramma staan ze dit najaar in de Nederlandse theaters. Het duo scoorde een grote hit met ‘Ik Wou Dat Ik Jou Was’ in 2003 wat het meest gedraaide nummer op de Nederlandse radio werd. Er volgde zens cabaretprogramma’s, evenzoveel albums en ze wonnen een Edison Kleinkunst voor hun muziek.

Geslaagd concert Dana Winner in Westerhaar
23-09-2013 19:53:00

Afgelopen zaterdag gaf Dana Winner samen met een 5-koppige live band een fantastich optreden in het Kulturhus De Klaampe te Westerhaar. In het voorprogramma stond Tino Martin die op voortreffelijke wijze de menigte toezong. Enkele maanden geleden tekende hij een meerjarig platencontract bij Studio One en CNR entertainment. Volgens z'n manager Johnny Sap is de tijd nu rijp voor de definitieve doorbraak.

Tweetalige single voor Bouke
23-09-2013 16:34:00

Het heeft een tijdje geduurd, maar het was het wachten wel waard. De nieuwe single is een prachtige bewerking van het aloude Charlie Chaplin nummer Smile. Bouke heeft het liedje weer helemaal in zijn eigen bekende stijl opgenomen en heeft er ook meteen een Nederlandstalige versie van gemaakt, Als jij naar me lacht. De grote schare fans van Bouke hoeven deze keer geen keus te maken tussen Engelstalig of Nederlandstalig. Voor meer informatie: www.bouke.nu

Nieuwe single voor Randy Watzeels
23-09-2013 16:12:00

Randy Watzeels heeft maar een passie en dat is zingen. Randy doet er dan ook alles aan om in de toekomst als artiest/zanger door het leven te gaan. Dat dit niet zo makkelijk gaat, daar is Randy zich van bewust. Daarom neemt hij ook de tijd om de komende jaren veel ervaring op te toen. Na "Die heerlijke zoen", en "Spoor 7" lanceert de 16 jarige zanger nu "Laat me vrij zijn". Hij hoopt dan ook dat deze single een plek krijgt op de playlisten van de radiozenders. Randy hoopt met deze nieuwe single weer een stap verder te komen.

Ray van der Heiden krijgt € 2500.00 van het Sena Muziekproductiefonds
23-09-2013 15:53:00

Afgelopen donderdag 19 september werden er bij het vierde Buma muziekfestival 9 nieuwe singles besproken door een plugpanel bestaande uit Nico Silvius namens RADIONL, Daniël Dekker namens de TROS, Pascal Verlinden, namens PUURNL en Bas Ardesch namens TV Oranje. Onder leiding van Eric van Tijn gaven de vakkundige muziekkenners een oordeel over de single. Wat opviel is dat zowel de TROS als PUURNL slechts enkele nummers toeveoegen op hun playlist. RADIONL en TV Oranje blijken gretiger te zijn en geven de artiesten wel airplay.

Daantje krijgt uit handen van Ronald Visch 'eerste exemplaar' van 'Ik zie het in je ogen'
23-09-2013 12:16:00

Op zondag 22 sseptember vond er in Club Doubler in Hillegom de cd presentatie plaats van Bloed, zweet en Tranen finaliste Daantje. De populaire volkszangeres presenteerde op deze dag haar nieuwe single “Ik zie het in je ogen”aan haar fans, die uit het gehele land naar Hillegom waren gekomen om dit gebeuren mee te kunnen maken. Daantje kreeg haar single uitgereikt door Ronald Visch van Platenlabel Rood, Hit. Blauw, waar de zangeres onlangs een platencontract ondertekende.

Radio 10 vanaf nu terug op FM!
23-09-2013 12:06:00

Vanaf vandaag is Radio 10 weer te beluisteren op FM. RadioCorp, het bedrijf achter 100% NL, heeft Radio 10 Gold succesvol overgenomen van Talpa. Het station heeft na de overname haar naam gewijzigd in Radio 10. Radio 10 is het radiostation met De Grootste Hits Aller Tijden en draait de hits van Michael Jackson, Robbie Williams, Madonna, Abba en Lionel Richie.

Ilse DeLange maakt titelsong 'Het Diner'
23-09-2013 11:48:00

Eerder kondigde Ilse DeLange haar nieuwe single ‘Blue Bittersweet’ aan. Vandaag maakt zij bekend dat deze single de titelsong is van de Eyeworks speelfilm ‘Het Diner’. De film is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Herman Koch. De hoofdrollen in ‘Het Diner’ worden vertolkt door Jacob Derwig, Thekla Reuten, Daan Schuurmans en Kim van Kooten. ‘Het Diner’ draait vanaf donderdag 7 november 2013 in de bioscoop.  “Ik vind het een enorme eer dat mijn nummer de titelsong is van Het Diner”, aldus Ilse.

Ook Tim Lauffer heeft eigen app
22-09-2013 16:50:00

Tim Lauffer krijgt op dit moment veel aandacht en hitnoteringen in diverse lijsten met zijn nieuwste single “De Bel”. Een nummer geschreven door Martin Dams, die op dit moment succesvol is met "Vrij als de wind" van Ancora en Jeroen Dirksen (o.a. Thomas Berge en Frans Bauer). Nieuw is nu de eigen gratis App die Tim Lauffer afgelopen week introduceerde waarop fans en geinteresseerden Tim Lauffer nu op zowel Android toestellen als Iphone toestellen kunnen blijven volgen op hun mobiele telefoon.

Samen met het Metropole Orkest - een avond vol Nederlandse hits!
22-09-2013 06:24:00

Nederlandse muziek is al jaren ongekend populair. Wekelijks staan onze vaderlandse artiesten voor uitverkochte zalen, feesttenten of theaters. Dagblad De Telegraaf organiseert nu het programma ‘Samen met het Metropole Orkest’, dat een extra dimensie zal toevoegen aan de muziek van eigen bodem. Enkele van de grootste Nederlandse artiesten gaan bekende hits uit onze muziekgeschiedenis uitvoeren onder begeleiding van het Metropole Orkest!  Er zijn optredens van Ruth Jacott, Willeke Alberti, Wolter Kroes, Thomas Berge, L.A. the Voices, Frans Duijts, Gordon, Vinzzent, Marianne Weber, Peter Koelewijn, André Hazes Jr. en Roxeanne Hazes, Stef Ekkel, Ronnie Tober en de jongste sensatie B-Brave. Zij zingen naast hun eigen repertoire klassiekers van onder anderen Ramses Shaffy en Wim Sonneveld.

René le Blanc kiest voor eigen studio
21-09-2013 16:47:00

Jarenlang was René le Blanc actief als Nederlandse componist/tekstdichter en producer in diversen studio’s.  Hij schreef meerdere nummers voor verschillende artiesten. Muziek is zijn passie en zijn leven al ruim 25 jaar. Op 18 jarige leeftijd stond de Arnhemmer al op de bühne als Engelbert Humperdinck, en was hij toetsenist bij The Broadway Selection. Nu na 15 jaar opent René  eind september de deuren van zijn studio in Enschede.

De beste hits uit Nederland in de 100% NL Top 250
21-09-2013 16:36:00

100% NL presenteert van 23 tot en met 27 september een overzicht van de beste en mooiste nummers uit Nederland: de 100% NL Top 250. Van maandag tot en met vrijdag kunnen de luisteraars van 100% NL weer genieten van de 100% NL Top 250.

De Roo'tjes samen de studio in
21-09-2013 16:25:00

Janneke en Chris de Roo gaan samen een duet opnemen. Tijdens het concert van Janneke in Park Sandur in Emmen hebben ze het nummer voor het eerst gezongen. Het is daar gefilmd en op youtube gezet en blijkt een groot succes. "Naar aanleiding van de vele reactie's op de social media  kunnen we er niet meer onderuit, aldus Janneke.Het nummer wordt opgenomen in de studio van Gerto Heupink.

'Liefde ben jij'..... nieuwe single Eric Flanders
21-09-2013 11:04:00

Het waren weer zeer drukke zomermaanden voor zanger Eric Flanders met veel optredens in gans Vlaanderen. Hierdoor werd het uitbrengen van een nieuwe single uitgesteld tot de nazomer. Ondertussen is de nieuwe single klaar voor release en werd er reeds een bijpassende videoclip opgenomen. Voor de nieuwe single viel de keuze op het nummer "Liefde Ben Jij". Het werd speciaal voor hem geschreven door het succesduo John Terra en Susy Baels, met wie Eric de laatste jaren al veel heeft samengewerkt.

Levi van Kempen in videoclip nieuw talent Just Iris
20-09-2013 17:08:00

Acteur en presentator Levi van Kempen heeft zijn medewerking verleend aan de videoclip van nieuw talent Just Iris. De zangeres is erg blij dat Levi meewerkt aan haar debuut. "Vroeger keek ik altijd naar Levi in Onderweg naar Morgen en nu is hij gewoon mijn tegenspeler in mijn eigen videoclip. Hoe vet is dat?!", laat de zangeres enthousiast weten. Voor Just Iris is haar muzikale avontuur een droom die werkelijkheid wordt. "Vroeger als klein meisje droomde ik altijd van een carrière als zangeres. Maar goed, wie deed dat nou niet? Nu krijg ik de kans om samen met mijn label en management CMM een muzikale carrière uit te stippelen en daar ben ik super blij mee!" Haar debuutsingle 'Hard to get' komt volgende week uit. Het nummer is een Nederlandse bewerking van de Amerikaanse hitsingle 'When I'm Gone' van actrice Anna Kendrick.

Jannes komt binnen op nr.1 in de album Top 100 met 'Wij vieren het leven'
20-09-2013 15:49:00

Het nieuwe album van ‘Koning der piraten’, Jannes, is vanmiddag op nummer 1 in de album top 100 binnengekomen. "Wij vieren het leven" werd vorige week gereleased en het is voor de vijfde keer dat Jannes met een album vanuit niets op 1 binnenkomt. Voor het album heeft Jannes samengewerkt met zijn vaste producers Emilie Hartkamp en Norus Padidar. In het verleden is al meerdere malen gebleken dat het drietal een goed team vormt wanneer het aankomt op het specifieke geluid en gevoel dat Jannes overbrengt in zijn muziek.

Eigen app voor Henk Dissel
20-09-2013 12:43:00

Vanaf heden heeft Henk Dissel zijn eigen officiële applicatie voor zowel IOS als Android toestellen. De app bevat naast het laatste nieuws, o.a. de agenda, foto’s, videoclips, de Henk Dissel soap en is gratis verkrijgbaar. De gebruikers van de app krijgen de remix van ‘Rood fruit’ gratis aangeboden. De app is verkrijgbaar voor Android toestellen via Download de app hier. De app is ook verkrijgbaar in de Appstore voor IOS toestellen via Download de app hier. De lancering van de app valt samen met de release van de nieuwe single ‘Rood fruit’.

Jaman lanceert 'Waarom' als voorloper nieuw album
20-09-2013 10:40:00

Als voorloper van zijn komende album "Gewoon geluk" komt Jaman nu met " Waarom" . En eerlijk is eerlijk...het is wederom een knap staaltje werk van de uit Kampen afkomstige zanger. Het geheel is geschreven door Waylon van der Heijden en Jaman zelf en uiteraard opgenomen in de Goldfinger studio. Waylon kreeg gisteren in Den Bosch de Buma Award voor Beste auteur en dat heeft hij meer dan verdiend. Smart Media Productions mocht de clip opnemen en het nummer is verschenen op het label van Berk Music.

Jan Smit is er weer als nooit tevoren
20-09-2013 09:45:00

Op 20 september om 20.15 uur zend de MDR het 90 minuten durend portret "Jan Smit - Ich bin da" uit. Een hommage aan één van de succesvolste Europese artiesten!Bij de MDR stelt Jan Smit in de uitzending "Ich bin da" exclusief zijn afwisselingrijke en spannende leven voor. In Nederland al jaren een rasechte superstar met een volle agenda, wil Jan Smit zijn carrière in Duitsland weer in beweging zetten.

Dario komt met nieuwe single
20-09-2013 08:57:00

In 2011 lanceerde Dario zijn CD/DVD-box ‘Dario 25 jaar artiest’. Voor deze in Amsterdam geboren volkszanger was dit een hoogtepunt in zijn carriere. Destijds vierde hij dit zilveren artiestenjubileum met een concert en dus het verschijnen van dit fraaie muzikaal document met hierop alle hits en zijn even unieke als bijzondere duetten met George Baker, Jan Vayne, Sugar Lee Hooper en Benny Neyman. Via het welbekende Rood-Hit-Blauw label brengt Dario nu de single ‘Lucia’ uit dat afkomstig is van zijn laatste album; ’n Beetje Geluk’.

Buma NL Awards 2013 voor Django Wagner, Glennis Grace, René Froger Jannes, Henk Bernard, Jan Smit en Nick & Simon
19-09-2013 23:24:00

Donderdagavond 19 september zijn op de Parade in ‘s-Hertogenbosch de Buma NL Awards 2013 uitgereikt. Dit jaar werd de awardshow gepresenteerd door het SBS6-programma Nederland Muziekland, dat deze zomer nieuw leven is ingeblazen. Django Wagner won de Buma NL Award voor Beste Zanger. Glennis Grace kreeg, evenals vorig jaar, de Buma NL Award voor Beste Zangeres.

Joey Hartkamp heeft de Oranje Kroon
19-09-2013 19:43:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 23 september is dat ‘Geen nacht meer zonder jou’ van Joey Hartkamp. De verwachtingen zijn hooggespannen voor deze debuutsingle. Bij de veelbesproken tv-show Bloed Zweet & Tranen wist de Arnhemse zanger een plaats in de hotseat te veroveren en nu is dan het moment aangebroken om de hitlijsten te bestormen. Het eerste zetje kreeg Joey van niemand minder dan René Froger, die hem onlangs het eerste exemplaar van zijn single overhandigde.

Andre Pronk lanceert het Tietenlied
19-09-2013 18:25:00

Andre Pronk is bezig met een nieuwe single met als titel "Het Tietenlied". Het gaat over een bekende Nederlander namelijk Patricia Paay. "Ik heb al een keer over Henk-Jan Smits gezongen en ben toch de man van de auditieshows en Patricia staat al bekend om haar voorgevel die volgens ingewijden niet echt is", aldus Andre. Het is de bedoeling dat de single halverwege november zal verschijnen. Er komen maarliefst 3 cd-presentaties te weten op 15, 16 en 17 november m.m.v. diverse bekende- en regionale artiesten.

RADIONL directeur Nico Silvius ontvangt Buma NL Award
19-09-2013 18:05:00

Nico Silvius is in de prijzen gevallen in de categorie 'Media' bij het Buma NL evenement in Den Bosch. Silvius is absoluut toonaangevend op het gebied van regionale radio. De lijst van radiostations waar hij bij betrokken is, is groot. Momenteel is hij directeur van RADIONL, WaterstadFM en Freez en verzorgt hij de marketing en sales van TV Oranje. "Zijn bijdrage aan het aandeel Hollandse muziek op de Nederlandse radio en TV is van zeer grote waarde. In de muziekindustrie is hij graag gezien omdat hij het brein is achter de zogenaamde regio-plug.

TV Oranje Shownieuws aanwezig bij het Buma Muziekfestival
19-09-2013 13:09:00

Vandaag is Den Bosch het toneel van de vierde editie van Buma NL. Alles staat in het teken van de Hollandse muziek. Op het plein voor het Theater aan de Parade staan mobiele radiostations van Radio Continu, RADIONL en PUURNL. Tot 18.00 uur zullen zij de uitzendingen life vanuit Den Bosch uitzenden. Op het gratis toegankelijke plein is het een komen en gaan van Nederlandse artiesten.

Jan Vis is Beste Boekingskantoor van Nederland!
19-09-2013 12:55:00

Tijdens Buma NL 2013 is Jan Vis artiesten en evenementen in de prijzen gevallen. Het artiestenbureau dat dit jaar haar 50-jarig jubileum viert, is uitgeroepen tot Beste Boekingskantoor van Nederland en wint hiermee in de categorie 'Beste Boeker'. Tijdens de uitreiking door Frank Helmink noemde hij Jan Vis een icoon in de Nederlandse muziekgeschiedenis.

'Want ’s nachts wil ik alleen bij jou zijn’....nieuwe single van Gerrit Haveman
18-09-2013 20:13:00

De meest bekende liedjes van Gerrit Haverman, ‘Het is mijn leven’ en ‘Viva la Vida’ zijn op diverse verzamelalbums terechtgekomen. Deze twintiger groeide op in Raalte maar is een geboren  Deventenaar. Nadat hij jaren terug contact kreeg met Martin Dams, bekend van o.a. de Piratentoppers en Ancora, belandde Gerrit in de studio van Edwin van Hoevelaak om daar in 2004 zijn debuutsingle ‘Kom ik neem je mee’ op te nemen. En een jaar later rolde ook al zijn eerste album ‘Als ik in jouw ogen kijk’ van de persen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl