RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Corina Sommer komt met verrassende nieuwe single
04-02-2014 10:42:00

Met haar Duitstalige single “ Sterne vom Himmel” heeft Corina Sommer al menig hart sneller doen laten kloppen. In vele playlijsten in binnen en buitenland is ze met haar nummer opgenomen. Noteringen in diverse hitlijsten vielen haar ten deel. Dat succes smaakte naar meer en omdat ze zich niet graag in een muzikaal hokje wil laten plaatsen komt ze nu met een verrassend nummer namelijk de Nederlandse uitvoering van Mein Herz. Het nummer waarmee Beatrice Egli in 2013 het programma “ Deutschland sucht den Superstar” winnend afsloot. De afgelopen weken is Corina Sommer druk geweest om samen met  haar vaste producer Lei de Bruyn ( Royal Music Productions) er een geweldig product van te maken dat past bij Corina.

Jan Koevoet presenteert nieuwe single in Roosendaal
04-02-2014 10:30:00

In de aanloop naar carnaval 2014 heeft Jan Koevoet zijn single ‘Met je muts in de wind’ uitgebracht. De presentatie hiervan vindt plaats op zondag 16 februari bij Eetcafé  "de Raatskelder" in Roosendaal. De single, waarvan de tekst en muziek weer zijn gemaakt door de zanger zelf, is wederom geproduceerd in de studio van Manfred Jongenelis te Etten-Leur. Op zijn school, waar Jan docent is, raken de leerlingen niet uitgepraat over deze nieuwe single en wordt de nieuwe clip bij het liedje bij herhaling afgespeeld. Ook in het programma Toppers van Oranje, uitgezonden op TV Oranje op 1 februari j.l., was Jan te zien met zijn nieuwe single als ‘Tipper’. Meewerkende artiesten op 16 februari zijn: Conny Brooks, Hans Solo, JOT, Harten 10, Manfred Jongenelis en Jessica Malfait.

Eerbetoon aan vermoorde zanger Wim Hogenkamp
03-02-2014 14:57:00

Woensdag 5 februari 2014 is het 25 jaar geleden dat Wim Hogenkamp kwam te overlijden. Ter nagedachtenis is al een paar weken op TV Oranje de clip ‘Mensen met kloten, ode aan Wim Hogenkamp’ te zien. Hogenkamp maakte in de jaren zeventig en tachtig van afgelopen eeuw furore als artiest. Hij maakte lp’s, won een Edison en de Louis Davidsprijs.

Veel bekende artiesten bij benefiet 'Kom op nou' t.b.v. voedselbank
03-02-2014 12:03:00

Op zaterdag 24 mei 2014 vindt bij "De Gouden Leeuw" in Montfoort het Internationale Benefiet concert “Kom op nou" plaats waarvan de opbrengst naar voedselbanken in Nederland gaat. Op dit concert komen naast nationale artiesten ook internationale sterren optreden die op deze wijze hun steentje bij willen dragen. Alle artiesten werken hier belangeloos aan mee. De opbrengst van de avond zal aan de voedselbank worden greschonken, incl. giften en donaties van sponsoren. Door de bezuinigingen van het kabinet hebben veel mensen het erg moeilijk om financieel rond te komen. Nu de voedselbanken het hoofd  nog maar net boven water weten te houden, werd het tijd voor een groots benefiet concert, aldus de organisatie. Op deze manier kan er voedsel en geld inzameld worden.

Laura van den Elzen succesvol in Duitsland
03-02-2014 09:51:00

Laura van den Elzen nog maar 16 jaar en op weg om in Duitsland de harten te veroveren met haar power rock en haar mooie country snik in haar stem. Aamstaand weekend staat Laura op 3 grote podia in Berlijn en staat in de line-up met bekende internationale country artiesten en bands.

Syb en Xander zingen hun mooiste liedjes in Den Haag
02-02-2014 17:42:00

De Music Of Life concerten van KWF Kankerbestrijding in het AFAS Circustheater in Den Haag vieren in 2014 hun dertigjarig jubileum. Voor deze gelegenheid staat er een aantal absolute topartiesten op het programma. Maandag 24 februari belooft een hele bijzondere avond te worden, want Syb van der Ploeg zingt dan samen met Xander de Buisonjé eenmalig de mooiste liedjes van De Kast en Volumia! Onder live begeleiding van De Kast zingen Syb en Xander alle grote hits die ze de afgelopen twintig jaar hebben gescoord.

Moeder Corinna en dochter Willemijn in duet
02-02-2014 13:36:00

"Samen zijn" is de titel van de nieuwe single die moeder Corinna en docher Willemijn uit Etten-Leur hebben opgenomen. Corinna heeft al vele jaren ervaring in de muziekwereld. Samen met haar zus Angelique begon ze een duo onder de naam De Zusjes van Elteren" en maakten diverse singles. Het zingen begon eigenlijk op de leeftijd van 9 jaar. Haar dochter Willemijn is nu ook 9 jaar en heeft al 2 keer de jongerencategorie Ziengaovut gewonnen. 

Nieuwe CD Frans Theunisz en DJ Jeroen Laven
01-02-2014 20:12:00

De nieuwe Single van Frans Theunisz samen met DJ Jeroen Laven is weer helemaal klaar voor de carnaval, met het nummer Maria (veer goon naor Gran Canaria). Dit belooft wederom voor Frans Theunisz een carnavalshit van 2014 te worden samen met DJ Jeroen Laven, de single van Frans Theunisz, Sjeng aon de Geng en Sjeng nog ins aon de geng blijven iedereen in de oren en het geheugen hangen. Het is zeker dit nummer "Maria" zal jullie allemaal ook in de oren blijven klinken.

‘Ga’ is de nieuwe single van volkzangeres Daantje
31-01-2014 22:46:00

Met een wildcard wist Daantje toch maar mooi de finale te bereiken van Bloed, Zweet en Tranen. De zangeres uit Vinkeveen groeide in de televisieshows bij SBS6 uit tot de favoriet van het publiek. Niet voor niets dus ging haar single ‘Jij’ meteen sky high de hitlijsten in. Daantje heeft inmiddels onderdak gevonden bij Rood-Hit-Blauw Produkties. Vorig jaar tekende ze deze samenwerking op met de release van de single ‘Ik zie het in je ogen’ en momenteel werkt Daantje tussen haar vele optredens door aan de afronding van een compleet album. 

Paul de Laat lanceert 2 nieuwe singles tegelijk
31-01-2014 22:19:00

Al jaren is hij te vinden in het feestcircuit in héél Nederland met zijn gezellige muziek. Na het succes deze zomer van zijn nummer “Schud maar lekker met je billen” laat Paul de Laat wederom van zich horen tijdens de aankomende feestperiode. En hoe! Met 2 nieuwe singles tegelijk bestormt hij de regionale hitlijsten! “Op het hoekske brand nog licht” is de 1e van de twee nieuwe nummers en is een echte ouderwetse carnavals kneiter in een modern sausje. Zijn tweede single heet “Troela oh troela” die voor de gelegenheid is geremixed door party-dj Mora.

Jaman blij met top 10 notering van z'n album 'Gewoon Geluk'
31-01-2014 21:56:00

Jaman kan zijn geluk niet op, want de opvolger van zijn debuutalbum “In Mijn Dromen”, het album “Gewoon Geluk” komt deze week binnen op nummer 9 in de Album Top 100, de allerhoogste notering ooit voor de Overijsselse zanger. „Dit is voor mij bij uitstek de kans om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de muziek die mij al heel mijn leven lang inspireert en dus diep in mijn hart leeft“, vertelt hij enthousiast. „Ik heb de afgelopen periode fantastische muzikanten en tekstschrijvers om mij heen verzameld......

Stef Ekkel heeft de Oranje Kroon
31-01-2014 14:51:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 3 februari is dat Stef Ekkel met zijn nieuwe single ‘Adelita’. De populaire volkszanger viert binnenkort zijn 15-jarig jubileum met een groot concert in zijn woonplaats Kampen. In maart verschijnt bovendien zijn nieuwe album, waarvan ‘Adelita’ een voorproefje is. Het liedje gaat over een prachtige vrouw die als danseres werkt in een ongure tent. En Stef zou haar maar wat graag daaruit willen redden. Het is een uiterst vrolijke track met Mexicaanse invloeden.

Debuutalbum voor Arjon
31-01-2014 09:31:00

Gisteravond werd in de Korenbeurs te Made het eerste cd-album van Arjon gepresenteerd. De supertrotse zanger nam zichtbaar ontroerd het eerste schijfje in ontvangst. Arjon Oostrom is er in geslaagd om een album te maken dat een groot publiek zal aanspreken. Op "Lekker Lekker" staan al zijn hits, zoals "Zakka, zakka", "Ze is veel ouder" en "Schudden" en een aantal nieuwe vrolijke en frisse Nederlandstalige liedjes.

Carnavalsclip 'Op m'n Vespa' van Dj Bompa & de Mens online!
30-01-2014 20:32:00

Eindelijk is het zover,de carnavalskraker 2014 van het gezelligste feestduo van Nederland Dj Bompa & de Mens is voorzien van een hilarische clip en staat  online! Ook dit jaar zullen ze weer van de partij  zijn bij vele TV- en Radioprogramma's en staan weer op menig grote en kleine buhne voor een feestend publiek in tal van feestzalen en cafe's in Nederland en Belgie met hun feestnummers..."Als Brabander ben ik geboren"- "Feestje  hier, feestje daar"....

Clip 'Hoera retteketet' van Hans en Ed online
30-01-2014 15:36:00

In 1975 lanceerde Vader Abarham het lied "Hoera, retteketet ( een hoeraatje voor het kabinet"). Ondertussen zijn we 39 jaar verder en er is nog steeds niks veranderd volgens Hans van Aalst ( Denans). Samen met horeca ondernemer Edwin Maas van uitgaansgelegenheid "De Commerce" uit Kruisland ging Hans de studio in om een 2014 versie op te nemen. Beide heren kennen elkaar al jaren en aangezien Hans medepresentator is van het muziekprogramma Cliphuis Café dat opgenomen wordt bij "De Commerce" ontstond het idee........

Doenja komt met nieuwe solo single ‘Zonder jou’
30-01-2014 15:00:00

Na ruim 6 jaar alleen kinderpop te hebben gemaakt heeft komt Doenja weer terug met een solo single en wat voor één! Een prachtige power-ballad geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Het mooiste is wat er is door te leven vanuit je gevoel, te leven vanuit liefde en plezier te maken. Mijn verlangen om toch weer muziek te maken voor volwassenen bleven mij bezig houden. Hierdoor is “The switch” naar “Doenja solo” weer herboren.  Mijn missie is om mijn motto: “Leef je droom” en anderen te inspireren om hun hart te volgen.

BLØF komt in april met nieuw album ‘In Het Midden Van Alles’ en gelijknamige tour
30-01-2014 14:52:00

BLØF brengt op vrijdag 25 april een nieuw album uit, getiteld 'In Het Midden Van Alles'. Vanaf begin april zal de band door Nederland trekken met een gelijknamige tour, die onder anderen Paradiso in Amsterdam en Tivoli in Utrecht aandoet. Op 28 juni treedt BLØF op tijdens het door de band zelf georganiseerde Concert At SEA. 'In Het Midden Van Alles' werd opgenomen in het Zuid-Franse Carpentras en werd afgerond in de ICP studio in Brussel waar BLØF eerder de albums ‘Boven’ en ‘Watermakers’ opnam.

Anouk Maas is Maria in ‘The Sound of Music’
29-01-2014 20:39:00

Eerder vandaag werd bekendgemaakt dat de meest geliefde musical ter wereld, ‘The Sound of Music’, terugkeert in de Nederlandse theaters. Vanavond kan Albert Verlinde Entertainment bekendmaken dat Anouk Maas de hoofdrol van Maria gaat spelen. Anouk speelde tot voor kort de hoofdrol in de dansmusical ‘Flashdance’ en ontving alleen maar lovende kritieken voor haar rol van Alex. Een aantal jaar geleden was Anouk ook al in ‘The Sound of Music’ te zien, toen in de rol van oudste dochter Liesl von Trapp. ‘The Sound of Music’ is vanaf dit najaar te zien in de Nederlandse theaters in een speciale jubileumversie ter viering van het 50-jarig.

Rachel Traets komt met nieuwe single
29-01-2014 15:51:00

Op zaterdag 25 januari heeft de 15-jarige zangeres Rachel Traets de videoclip opgenomen van haar nieuwe single, welke in maart uitkomt. Rachel werd bekend doordat ze in 2011 eerste werd bij het Junior Songfestival met het nummer “Teenager”. Tijdens het Junior Eurovisie Songfestival, waar ze Nederland vertegenwoordigde in Jerevan, Armenie behaalde ze de tweede plaats. Sindsdien is het de jonge zangeres voor de wind gegaan.

Nieuwe single voor Roel van der Wielen
29-01-2014 15:20:00

"Pappie loop toch niet zo snel" is de titel van de nieuwe single van Roel van der Wielen. Van kinds af aan vindt de Zaandammer dit al een mooi, emotioneel nummer: “Het is een nummer dat blijft hangen en waar je over nadenkt”. Daarom riep hij al een half jaar lang dat ‘pappie loop toch niet zo snel’ zijn volgende single zou worden. Na daad bij woord te hebben gevoegd, is hier een 2014 versie van het bekendste nummer van Herman van Keeken. Van de single is geen feest hit gemaakt om het origineel geen geweld aan te doen. 

The Sound of Music terug in de Nederlandse theaters
29-01-2014 14:42:00

Terwijl het huidige theaterseizoen nog in volle gang is, kijkt Albert Verlinde Entertainment al vooruit naar het theaterjaar 2014 – 2015. Het entertainmentbedrijf produceert volgend seizoen in ieder geval vier nieuwe titels, te weten; ‘The Sound of Music’, ‘Dreamgirls’, ‘Een avond met Dorus’ en ‘Agnes van God’.

Dean Saunders speelt eigen uitvaart na voor nieuwe videoclip
29-01-2014 12:55:00

Onlangs heeft Dean Saunders nog meegetourd met The Chippendales. Tijdens hun tournee in Nederland vertolkte Dean de rol van presentator en zanger in de uitverkochte shows. Dean Saunders barst van de energie om het helemaal te maken in de muziekindustrie sinds hij Popstars won in 2011. Nu is het weer hoogste tijd voor een nieuwe single en brengt hij “Ik wil vannacht bij je slapen” uit. Het nummer is een prachtige cover van Clouseau uit 1991 en is opnieuw geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.

Arijan Vingerhoets in het huwelijksbootje gestapt
29-01-2014 04:12:00

Afgelopen maandag is zanger Arijan Vingerhoets in het huwelijksbootje gestapt met zijn geliefde Kim. De zanger van het nummer “Waar het zomer zal blijven”, is al enkele jaren samen met de vrouw van zijn leven, die ook in Arijan’s videoclip figureerde. Het paar heeft een dochtertje Shania. Wij wensen Arijan en Kim een gelukkig huwelijk toe.

Download 'Heeey ober ik heb zo'n dorst' van 'De Drie Dees' nu gratis
28-01-2014 14:55:00

Omdat de single "Heeey ober ik heb zo'n dorst" van "De Drie Dees", bestaande uit Auke & Ellen, Erwin & Deborah en Het IJsselduo veel positieve reacties heeft opgeleverd hebben ze besloten om deze gratis aan te bieden. Het nummer is geschreven door Ellen v/d Veer en geproduceerd door Martin Sterken. Het reffrein is gemakkelijk mee te zingen en hierbij stil blijven staan of zitten is zeer onwaarschijnlijk. De 3 duo's hebben plannen om in de toekomst meer met elkaar samen te werken.

Alessandro druk bezig in de studio
28-01-2014 14:40:00

De jonge rapper Alessandro is de laatste weken druk bezig in de studio met nieuw materiaal. Binnen korte tijd zal er weer een nieuwe single van hem verschijnen. Alessandro is behoorlijk populair bij de jeugd. Zijn single “Sueno”staat al wekenlang in de Kids Top 20 en weet steeds weer op te klimmen. Deze week staat “Sueno”op de vijfde plek. Op 6 juni is Alessandro uitgenodigd voor Vestrock in Hulst. Daar staat hij samen met Ali B, Hans Klok, Yellow Claw en Sarah & Julia. Hij heeft er ontzettend veel zin in.

Zuid-Afrikaanse superster Kurt Darren komt terug naar Nederland!
28-01-2014 14:00:00

De Zuid-Afrikaanse zanger Kurt Darren zal op 23 februari 2014 wederom een optreden geven in Nederland. Hij zal een twee uur durend optreden verzorgen in het kader van zijn “Seerower” tour. Het gelijknamige album is in november jl. uitgebracht en in Zuid-Afrika nu al goud. Met hits als Seerower, Winterwasemharte, Rebel en Rats en Beautiful wordt de succesformule voortgezet. Kurt Darren heeft in Zuid-Afrika inmiddels al bijna 2 miljoen cd’s verkocht.

Mark Doldersum brengt single uit
28-01-2014 13:42:00

Mark Doldersum geboren in Assen begon op 16 jarige leeftijd  zijn muzikale pad te bewandelen  en trad vanaf dat moment op in kleinere locaties, verenigingen en buurthuizen. In de loop van zijn muzikale stappen waren er contacten gelegd met diverse grote namen in de muziek industrie waaronder Gertho Heupink en Henny Thijssen. Henny Thijssen schreef voor Mark zijn eerste single ..en zo werden de eerste stappen dan ook professioneel aangepakt. De eerste single heeft jammer genoeg voor Mark te weinig gedaan en heeft besloten een andere weg in te slaan.

DI-RECT lanceert 'Invincible'
28-01-2014 13:18:00

Vandaag lanceert DI-RECT een nieuwe single, getiteld ‘Invincible’. Het is de eerste track van het later dit jaar te verschijnen nieuwe album. De bijbehorende clip is gemaakt door Frank van der Steen, die eerder al diverse clips voor DI-RECT regisseerde. ‘Invincible’ laat een band horen die zich niet aan verwachtingen wil conformeren, maar nog altijd onbevangen lading wil geven aan hun muziek. “Toen we jonger waren, was de wereld niet groot genoeg om te pakken. Die onbevangenheid kun je verliezen je als je ouder wordt,” licht zanger Marcel Veenendaal toe.

Pater Moeskroen wegens groot succes terug met theatervoorstelling ‘Karavaan’
28-01-2014 13:11:00

Marcel Sophie, Martien van Oostrom, Thomas Gerritsen, Bart Swerts, Rolf Rombouts en Vincent van Lent, ofwel de mannen van Pater Moeskroen, zijn terug met hun succesvolle theatertour  ‘Karavaan’! Op 17 mei 2013 speelde de Paters de laatste voorstelling van deze tour. Toch was zowel het publiek als de band zelf nog niet klaar met deze humoristische en vrolijke theatershow. Daarom is Pater Moeskroen vanaf februari weer in de Nederlandse theaters te zien met de reprise van ‘Karavaan’! Tot en met eind april kan het publiek nog genieten van deze voorstelling met aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades.

Nieuwe single voor Maarten Cox uit Vlaanderen
28-01-2014 12:58:00

Op achtjarige leeftijd begon Maarten met zingen als zangertje in het kinderkoor ‘De Piccolo’s’. Hij leerde noten lezen en later ook piano, zang en saxofoon. Hij deed ervaring op met een jeugdorkestje en in de musical ‘Tovenaar van Oz’.Met pianist Toon Meuris vormde hij het duo Perplex waarmee hij verschillende optredens verzorgde op verschillende feesten. In 2004 leerde het grote publiek hem kennen met idool 2004 België, waar hij uiteindelijk een 6e plaats haalde. Daarna ging het snel voor Maarten.

Droom komt uit voor Tommy Feller
27-01-2014 21:37:00

Wie in de regio Eindhoven woont kent Tommy Feller. Hij zingt al vele jaren en heeft meegedaan aan menig talentenjacht. Deze in 1978 geboren zanger heeft daarmee menig prijs binnengehaald. Zijn droom was om een eigen single te kunnen opnemen en die droom is uitgekomen. Na een talentenjacht kwam hij in gesprek met Marian Mayloo en van het een kwam het ander en op de vraag waarover het lied moest gaan was het in een adem “ mijn vrouw”.

Maak kans op een privé optreden van Marlous op Valentijnsdag
27-01-2014 20:12:00

Momenteel staat Marlous volop in de belangstelling met haar nieuwe single en videoclip “Bedankt Voor Jouw Liefde”. De single is veelvuldig te horen op de radiostations en de videoclip draait op hoge rotatie op TV Oranje. Ook op YouTube behaalt “Bedankt Voor Jouw Liefde” weer hoge kijkersaantallen. “Bedankt Voor Jouw Liefde” is natuurlijk een ode aan je geliefde. Daarom heeft Marlous een hele leuke aktie bedacht. Wanneer je de nieuwe single van Marlous download maak jij kans op een exclusief privé optreden.

Op 7 februari verschijnt 'Kies voor mij' van Yoeri L'Abée
27-01-2014 19:54:00

Op 7 februari verschijnt de nieuwe single "Kies voor mij" van Yoeri L' Abée. Deze keer is alles opgenomen met alleen maar live muzikanten. Drums, gitaren, blazers enz. zijn live ingespeeld en dat is duidelijk te horen. De productie is er een waar menig artiest jaloers op zou zijn. Iedereen die het nummer al heeft gehoord voorspelt dan ook dat Yoeri met dit nummer zeker gaat opvallen. Laurens van Wessel en Willem Laseroms zijn verantwoordelijk voor de tekst en de muziek.  De opname werd gedaan in studio ’69 in Zegge.

 

Aad & Maat zijn weer klaar voor carnaval
27-01-2014 19:23:00

Het feestduo Aad & Maat is weer helemaal klaar voor carnaval. Dit keer met de knaller "We maken overal een feestje van". Het lied heeft alle potentie om net als de vorige singles de verschillende carnavals lijsten binnen te gaan knallen. Het nummer is via alle officiële downloadsites te verkrijgen. Ook dit jaar zullen de mannen hun klanken in de diverse carnaval locaties laten horen. De agenda voor de carnaval en AprésSki periode staat vol, en de heren gaan in de polonaise het nieuwe carnavals seizoen in!.

Achterhoekers brengen ode aan het platteland
27-01-2014 17:38:00

“Het platteland is niet te koop” is de boodschap van de Achterhoekse band Kiek Now Us en tevens de titel van de nieuwe single die deze week verschijnt. Eind vorig jaar brak de band, die al 10 jaar lang onvervalste rock & roll muziek speelt, door in Nederland met de single “Wi-j goan niet noar huus” wat zorgde voor veel aandacht en airplay op de grote landelijke radiostations, waaronder 3FM (Giel Beelen), Radio 538 (Edwin Evers) en Radio 2 (Daniel Dekker).

Monsif zet zich in voor Unicef
27-01-2014 17:28:00

Op het moment zet rapper Monsif zich in voor een goed doel, namelijk de Unicefcampagne “We gaan voor nul”. De volledige opbrengst van zijn single “Op een dag”gaat naar Unicef, zodat de kinderen over de hele wereld schoon drinkwater hebben. Monsif is ook bezig met een nieuwe single, die binnen nu en twee maanden uit zal komen. Bovendien komt er een nieuw album aan. “Ik werk daarbij nauw samen met Serrano en Future Presidents.

Gabriello scoort met 'Vurige Tongen; hit voor War Child
27-01-2014 17:09:00

Gabriello heeft met zijn nieuwe single “Vurige Tongen” een hit gescoord voor War Child. De plaat waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het goede doel is binnengekomen op nummer 79 van de Single Top 100 in Nederland en op nummer 88 in de Ultratip 100 in België. Daarnaast staat het nummer genoteerd in de Nederlandstalige Top 30 van RADIONL en de Oranje Top 30 van TV Oranje. Gabriello die eerder in Nederland in de hitlijsten stond met “Ik Had Je Lief” “Que Sera” “Waterkant” en “Hemel Zonder Tijd” is in zijn nopjes.

'Kom bij me terug'....nieuwe single van Antonie van Lierop
27-01-2014 16:57:00

Na de deelname van Antonie van Lierop aan het populaire SBS programma Bloed Zweet en tranen is er veel veranderd in het muzikale leven van de getalenteerde Brabantse zanger Antonie van Lierop. Zijn auditie vestigde bij velen de aandacht en leverde Antonie enorm veel bekendheid op. Dit sterkte Antonie om zich op een professionele zang carriere  te storten. Antonie is lichamelijk vele maanden bezig geweest dit te bewerkstelligen. Hij verloor meer dan  50 kilogram lichaamsgewicht en nam nieuwe zanglessen.

Roy Donders en Vinzzent aanwezig bij tv opnamen Toppers van Oranje in Nijkerk
26-01-2014 17:42:00

Roy Donders (RTL4), Vinzzent, Quincy, John West, Imca Marina, Wesley Bronkhorst, Daantje, Wannebiezz, zijn zomaar een aantal namen van de in totaal 36 top artiesten, die zondag 23 februari a.s. te zien zijn tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje (TV Oranje) in het Regthuys te Nijkerk. Voor deze opnamen zijn slechts een beperkt aantal kaarten online beschikbaar. Wil je zeker zijn van een kaartje, bestel jouw ticket(s) dan nu online voor slechts € 7,50 incl. 2 gratis consumpties.

Gebroeders Rossig maken een Selfie
25-01-2014 22:06:00

De vier rossige broers besluiten in 2009 hun muzikale talenten te bundelen. Zij zijn met z’n vieren om de tafel gaan zitten en schreven toen hun eerste nummer: ‘Morgen zien we dan wel weer.’ De broers wisten met dit opzwepende nummer zelfs de titel ‘Feestnummer Zuidoost Nederland 2010’ te behalen. Dit succes smaakte  natuurlijk naar meer. De broers gingen verder en ook met hun tweede nummer: ‘Ja ja, dan hebben we de poppen aan het dansen,’ wisten zij verschillende titels te behalen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: