RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Serieus Verzoek vanavond van start
19-12-2013 18:36:00

Onder de naam Serieus Verzoek gaat muziekzender RADIONL vanavond van start met een Nederlandstalige variant op Serious Request. Deejays Taeke Wouda, Hessel Wijkstra en Marcel de Vries zullen van donderdag 19 december 20.00 uur tot en met zondag 22 december 18.00 uur vanuit een Glazen Huis in Sneek een doorlopende marathonuitzending verzorgen om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

TV opname Toppers van Oranje in Geertruidenberg
19-12-2013 17:33:00

Het Fort St. Gertrudis aan de Haven in Geertruidenberg is op zondag 19 januari a.s. “the placet to be” met de tv opname van Toppers van Oranje en de Toppers van Oranje Carnavals Parade. Met maar liefst 36 top artiesten uit Nederland en België, elke zaterdag om 19:30 uur te zien bij TV Oranje en elke donderdag bij Ment TV in België, naast talloze regionale tv zenders, zal Geertruidenberg het middelpunt zijn van de Nederlandse en Belgische Showbizz.

3FM Serious Request van start in Leeuwarden
19-12-2013 17:12:00

Gisterenavond is in Leeuwarden Serious Request weer van start gegaan. De openingsavond van de inzamelingsactie van 3FM – of beter gezegd sluitingsavond – werd muzikaal ondersteund door Bastille. De Britse band speelde voorafgaand aan de officiële start van Serious Request, dat dit jaar aandacht vraagt voor kinderen die sterven aan de gevolgen van diarree; een stille ramp die elk jaar 800.000 kinderen treft en waarvoor het Rode Kruis zich inzet.

Nicolas Iverson bereikt met eigen verhaal finale Holland’s Got Talent
18-12-2013 19:47:00

Tijdens de tweede live show was Nederland er getuige van hoe Nicolas Iverson door de jury van Holland’s Got Talent werd gekozen als finalist. In deze uitzending emotioneerde Nicolas het studiopubliek en de kijkers met het prachtige nummer ‘De Speeltuin’ van Marco Borsato. Een lied met een extra lading omdat Nicolas op jonge leeftijd als vluchteling naar Nederland is gekomen. Dit lied was hem dus op het lijf geschreven en hij droeg het speciaal op aan zijn oma; mevrouw Meerburg.

Hennie Venema neemt duet op met Jan Warringa
18-12-2013 15:45:00

Hennie Venema voor velen een onbekende naam maar de echte radio liefhebber kennen haar van de vele reclamespots die ze inspreekt voor menig bedrijf. Tijdens het inspreken van zo’n commercial kwam ze per toeval haar idool Jan Warringa tegen en ze vroeg hem dan ook zonder blikken of blozen of hij een duet met haar wilde gaan opnemen. Niet zomaar een nummer maar het bekende Engelbewaarder. Spontaan zei Jan natuurlijk dat gaan we doen onder de voorwaarde dat het wordt opgenomen bij Gerto Heupink in diens GMP studio te Enschede.

Eerbetoon aan Boudewijn de Groot op Noorderslag
18-12-2013 15:28:00

Op zaterdag 18 januari 2014, tijdens het showcasefestival Noorderslag, brengen Nederlandse artiesten een eerbetoon aan Boudewijn de Groot. Tijdens de eenmalige show, genaamd ‘Door de Overlevenden’, presenteren onder meer de New Cool Collective Big Band, The Kik, Roos Rebergen en Tangarine hun interpretaties van muziek van Boudewijn de Groot, muziek die hen heeft geïnspireerd. Ook Boudewijn de Groot, zijn zoon Marcel en kleindochter Aysha treden deze bijzondere avond op. De muzikale begeleiding van de show is in handen van The Kik en de New Cool Collective Big Band.

5 januari weer nieuwe TV opnames Cliphuis Café met veel muziek
18-12-2013 15:17:00

Op zondag 5 januari ontvangen Hans van Aalst en Marly weer een flink aantal artiesten in het Cliphuis Café. Deze middag krijgen ze bezoek van Franky & Jordi Falcon, Robert den Brok, Diana Dekkers, Gino Graus, Jack Elmondo, Neil Hendriks, Rinus Ponsen, Charlene, Tommy Smit, Kapalone en Berry Damen. DJ Edwin zorgt tussendoor en naderhand voor lekkere muziek vanuit de DJ Booth. 

Sfeervolle uitverkochte kerstshow van Marco de Hollander
17-12-2013 21:34:00

Met een pracht winterzonnetje werd zaterdag 14 december de kerstshow van Marco de Hollander en team georganiseerd. Een zaal vol fans van het Nederlandse lied waren vroeg naar Partycentrum Aardam in Ter Aar gekomen. In een uitverkochte show maakte de Ter Aarse volkszanger als eerste zijn opwachting op het podium. De sfeer zat er direct goed in en Marco opende met "Mijn kerstwens". Na het optreden kondigde hij gelijk Show en Dans Orkest The Moonlights aan. Tijdens hun optreden kwamen ook diverse kerstnummers naar voren, waar het publiek van genoot. Jan Leliveld kwam vervolgens op het podium. Met zijn klanken kwam de zaal in beweging. En werd er volop meegezongen met de bekende hits.

Veiling tijdens Zundertse Glazenhuis met Radio Suc6FM voor het goede doel Serious Request
17-12-2013 18:28:00

Op zondag 22 december vindt op het podium voor het Zundertse glazenhuis vanaf 18.00 de speciale veiling plaats van Radio Suc6 FM. Op deze site www.glazenhuiszundert.nl  kun je zien welke items al beschikbaar zijn. Als u ook een steentje bij wilt dragen en een artikel beschikbaar wilt stellen voor de veiling geef dit dan door via info@winkeleninzundert.nl

Jessica Malfait presenteert nieuwe single op 12 januari 2014 in Prinsenbeek
17-12-2013 18:06:00

Voor de in 1986 geboren Jessica is ‘Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ de opvolger van haar succesvolle singles uit 2012; 'Baila Mi Amor' en ‘Ik Kan Echt Zonder Jou’. Met de swingende en pakkende zomerplaat 'Baila mi amor' keerde deze formidabele zangeres, na een periode van vier jaar, weer terug in de schijnwerpers. Op 12 januari a.s. zal de uit Breda afkomstige Jessica Malfait de door Jeffrey Weber geschreven single ‘Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ officieel gaan presenteren in Prinsenbeek. Als 9-jarig meisje nam Jessica al plaats achter de microfoon. In eerste instantie alleen als presentatrice op haar eigen piratenzender maar het duurde niet lang voordat haar debuutsingle ‘Wie danst met mij’ van de persen rolde.

Opbrengst nieuwe single Gabriello 'Vurige Tongen' naar War Child
17-12-2013 18:00:00

De nieuwe single van Gabriello is een feit. De Vlaamse zanger die al vijf hits op een rij scoorde in Nederland respectievelijk met "Ik had je lief" "Que Sera" "Waterkant" "Niet thuis vannacht" en "Hemel zonder tijd" komt nu wel met een heel speciaal project. De gehele opbrengst van de single gaat namelijk naar War Child. Een doel waar Gabriello zich hard voor wil maken. De titel van de nieuwe song van de Vlaamse zanger is "Vurige Tongen" een cover van Philippe Robrecht die er in 1992 een hit mee scoorde in België. 

Andrija komt met debuutsingle “Oh Waarom” binnen op nummer 1 in de POP100.nl
17-12-2013 17:20:00

Andrija Stas komt deze week met z’n debuutsingle “Oh, Waarom” binnen op nummer 1 in de Top 100 van POP100.nl. Hiermee komt een droom uit van de Belgische zanger die momenteel bezig is met z’n laatste schooljaar. Velen zijn het er al over eens dat hij talent heeft en een aanwinst is voor het Nederlandstalige lied. Op zaterdag 21 december 2013 zal hij tussen 12.00 uur en 15.00 uur aanwezig zijn in “Het Glazen Huis” aan de Molenstraat 28  in Zundert. Daar zal hij medepresentator zijn en uiteraard “Oh, Waarom” live ten gehore brengen.

Oudjaarsfeest van Stichting Lucky Joe 28 december
17-12-2013 17:10:00

Dit jaar werden er diverse tv opnames gemaakt van het muziekprogramma TV Lucky Joe van RTV Stadskanaal. Het programma werd vooral opgenomen in zaal Gossen in Stadskanaal maar ook op locatie zoals op Landal Heideheuvel te Beekbergen en Het Ooievaarsnest te Oeken. Deze locatie opname werden gedaan om meer artiesten een kans te kunnen geven om aan het programma mee te doen. De meeste artiesten zitten in het zuiden van het land en dan is de afstand weleens een obstakel om voor een paar liedjes naar Stadskanaal te komen. 

Stanley Hazes & William Burg zingen 'Eenzame Kerst'
17-12-2013 16:42:00

Stanley Hazes en William Burg zijn al jarenlange vrienden, Stanley verzorgt naast een stukje management ook de boekingen voor William. Onlangs hebben ze de track van Andre Hazes ‘Eenzame Kerst’ gezamenlijk ingezongen en opgenomen. Als ludieke actie naar de kerst wordt deze track door deze artiesten ism. Rood-Hit-Blauw voor iedereen kostenloos aangeboden via onderstaande downloadlink. De single is GRATIS verkrijgbaar. De clip is te bewonderen op TV Oranje en bovendien HIER te zien.

Basily Boys geven 2 kerstliedjes GRATIS cadeau
17-12-2013 13:24:00

Na de lancering afgelopen zomer van de single ‘Dalida’ brengen deze uiterst muzikale en talentvolle boys nu twee kerstnummers naar voren: ‘Jingle bells’ en ‘White Christmas’.  Dit om de liefhebber ervan te overtuigen dat zij met hun geweldige gipsy sound garant staan voor op en top muzikaal plezier, en dat in elk jaargetijde! Vanwege het succes van de laatste tijd en om nog meer mensen bekend te maken met de muziek van de Basily Boys is er besloten om deze door hun opgenomen kerst-tracks aan een ieder helemaal gratis weg te geven.

Christoff en Belle Perez bundelen hun zangkrachten en lanceren duet
17-12-2013 13:15:00

Christoff en Spaanse schone Belle Perez bundelen hun zangkrachten voor een uniek duet. Met ‘Ik Hoor Bij Jou‘ brengen Christoff en Belle een cover van ‘I Belong To You’, het duet dat Eros Ramazotti samen met de Amerikaanse popster Anastacia uitbracht in 2006. “Op het album ‘Christoff en Vrienden 2’ wou ik absoluut een lied opnemen met Belle”, vertelt Christoff. “Een geweldige zangeres en inmiddels een echte vriendin. Zij stelde voor om een bewerking te maken van ‘I Belong To You’.”

Kaartverkoop nieuwe K3 shows gestart!
17-12-2013 00:58:00

Het 15de verjaardagsjaar van K3 is nog niet eens voorbij of Karen, Kristel en Josje komen alweer met goed nieuws voor het volgende jaar! Dat K3 hun 15de verjaardag vierde met de speciale K3 Verjaardagsshows, is velen niet ontgaan. K3 toerde dit jaar door Nederland en zorgde voor uitverkochte zalen in Zwolle, Eindhoven, Enschede, Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Rotterdam. Maar wat bleek… de vraag naar kaarten was overweldigend!

Artiesten nemen kerstsingle op voor Stichting Opkikker
16-12-2013 20:12:00

De kerstdagen komen eraan en na hun avonturen in de Sinterklaas bioscoopfilms hebben het duo Joris en Boris (Sinterklaas en de Pepernoten Chaos Martijn van Nellestijn en Richard de Ruijter) samen met Kevin Hellebrand (ex Ch!pz), Gio Diekema (Oh Oh Cherso), Casper (Popstars), Lindsay (The Voice Kids) en vele andere artiesten zich op speciale wijze ingezet voor Stichting “ Opkikker”. Zij hebben hun talenten gebundeld onder de naam “X-Mas Inc.” en een feestelijke kerstsingle opgenomen, genaamd ‘Christmas Time’. 

Ladies of Soul concerten uitverkocht!
16-12-2013 20:05:00

Binnen 3 maanden hebben de Ladies of Soul twee keer de Ziggo Dome uitverkocht! Op 16 september jongstleden is het concept Ladies of Soul gelanceerd en met open armen ontvangen door het Nederlandse publiek. Drie weken na de lancering mochten de Ladies al bekend maken dat het concert op 15 februari was uitverkocht en dat er een extra concert op 14 februari bij zou komen. Dat nu ook het tweede concert volledig is uitverkocht, is geweldig nieuws.

Toppers in Concert overstijgt alle verwachtingen
16-12-2013 19:38:00

Vanmorgen om 09.00 uur is de vrije verkoop gestart voor de jubileumconcerten van Toppers in Concert 2014 op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei. De verkoop is zo overweldigend dat er morgen waarschijnlijk geen tickets meer verkrijgbaar zijn voor de twee concerten. Volgens traditie treden de Toppers vaak drie keer op in de ArenA. Echter dit jaar zijn er al drie concerten omdat er ook nog een besloten uitkoop is voor een avond. ‘Andere jaren waren er voor de eerste twee concerten tickets verkrijgbaar tot half januari.

Urbanus haalt goud met 'Wan Troe Tie'
16-12-2013 10:24:00

‘Wan Troe Tie', het nieuwe album van Urbanus, ging al meer dan 10,000 keer over de toonbank. Het album, dat uit is sinds 8 november, behaalt hiermee goud na vijf weken. Ook in de hitlijsten is het album, dat geproduceerd werd door Jean Blaute, een sterkhouder. In de Ultratop Album Top 100 staat 'Wan Troe Tie' al vijf weken in de top 10 genoteerd. De eerste single 'Zetpilcar', het eigenzinnig duet met Isolde Lasoen, is  sinds de release een vaste waarde in de Vlaamse Top 10.

Wham! scoort opnieuw populairste kersthit
16-12-2013 10:17:00

Last Christmas van Wham! is dit jaar opnieuw de meest populaire kersthit. Dat blijkt uit de nieuwe editie van de Winterse 50. Wham! heeft de hoogste plek overgenomen van Band Aid, dat met Do they know it’s Christmas zakt naar de tweede plaats.

Serieus Verzoek komende donderdag van start
15-12-2013 13:20:00

Onder de naam Serieus Verzoek start RADIONL een Nederlandstalige variant op Serious Request. De deejays Taeke Wouda, Hessel Wijkstra en Marcel de Vries zullen vanaf donderdagavond 19 december tot en met zondag 22 december vanuit een Glazen Huis aan de Marktstraat in Sneek een doorlopende marathonuitzending verzorgen. Iedereen is 24 uur per dag welkom bij het Glazen Huis in Sneek om de live uitzending van RADIONL bij te wonen en natuurlijk om te doneren.

RADIONL Top 1500 heeft verrassende nummer 1
15-12-2013 00:00:00

In een live-uitzending vanuit het Gelredome in Arnhem is vanmiddag de top 10 van de RADIONL Top 1500 bekendgemaakt. De eerste plaats in de Nederlandstalige eindejaarshitlijst is opvallend genoeg niet voor Jan Smit, Gerard Joling of Frans Bauer, maar voor de 34-jarige Wimmie Bouma uit Zwolle. Zijn single ‘De ring die jij draagt’, die in mei van dit jaar werd uitgebracht, kreeg veruit de meeste stemmen van de luisteraars van RADIONL.

Michel Wolsink bezig met tweede Duitstalige album
14-12-2013 08:21:00

Het is eigenlijk wel uniek dat een Nederlandse zanger, die in ons land nog niet zo bekend is, in het buitenland wel goed aan het scoren is. We hebben het over Michel Wolsink, die hier in Nederland nu zijn vijfde single heeft uitgebracht “Bella  D’amore” en in Oostenrijk al een platencontract heeft gekregen voor een Duitstalig album, dat al is uitgekomen. “Dit album is eind vorig jaar uitgekomen en is speciaal voor mij geschreven en geproduceerd.

Gerry Holland roept hulp in van z’n Facebook vrienden
14-12-2013 08:09:00

Gerry Holland zit in zak en as. Het wilde de opbrengst van z’n in september jl. gelanceerde single “Geen cent te makken” doneren aan mensen die het hoofd niet meer boven water kunnen houden. De Amsterdamse volkszanger had zich er veel van voorgesteld, maar de opbrengst viel tegen en nu kan hij z’n plan niet ten uitvoer brengen. Hij heeft het zelf ook niet breed en ging op zoek naar een oplossing. 

Diana Dekkers scoort haar eerste landelijke hit
13-12-2013 16:33:00

Met haar single ''Ik wil jou niet meer'', geschreven door Jeffrey Heesen, behaalt Diana Dekkers deze week de 77ste positie in de Dutch Charts Top 100. In week 50 weet zij met haar single De Oranje Top 30 en De RADIONL Top 30 binnen te stromen. Diana heeft in twee jaar tijd een aantal grote sprongen gemaakt in haar muzikale carrière. Met de singles ''Schenk mij je hele hart'',''Ik wil je zeggen lieve schat en Je T'aime scoorde de uit Den Bosch afkomstige zangeres al hoge ogen.

MPF GelreDome uitverkocht
13-12-2013 16:23:00

Alle kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat morgen, zaterdag 14 december, plaatsvindt in het GelreDome zijn uitverkocht. De organisatie toont zich bij monde van Eddie Mensink verheugd. “De afgelopen vier edities waren ook bijna allemaal uitverkocht. Toch houd je er telkens weer rekening mee dat het ook een keer wat minder kan zijn. Ons publiek voelt de crisis immers ook. Maar dit uitverkocht huis sterkt ons in onze gedachte dat we juist in deze tijd iets broodnodigs bieden: ouderwetse gezelligheid en verbroedering.” Met deze stadioneditie van het festival sluit het MPF traditiegetrouw het seizoen af.

Nielson in voorprogramma Groots met een zachte G
13-12-2013 11:41:00

Nielson gaat bij de Groots met een zachte G concerten in juni het voorprogramma verzorgen. Nielson kende zijn grote doorbraak na het programma “Beste singer songwriter van Nederland”. Daarna volgden enkele grote hits, waaronder “Beauty & the Brains”, “Hoe” en “Mannenharten”. “Nielson viel op met originele liedjes. Ik vind het écht heel leuk wat hij doet. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat hij het straks fantastisch gaat doen in het Philips Stadion”, aldus Guus. Deze week maakte Guus bekend dat hij een extra concert geeft op woensdag 18 juni.

Ancora heeft de Oranje Kroon
13-12-2013 11:22:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 16 december is dat ‘Kerstmis op zee’, de nieuwe single van het shantypoptrio Ancora. Sinds afgelopen zomer maken de zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams furore met een opvallende mix van shantyliederen, Ierse folk en pop. Hun debuutalbum Vrij Als De Wind kwam op nummer 1 binnen in de Album Top 100 van GfK Dutchcharts. Na enkele succesvolle singles is er nu dus ook een kerstplaat van Ancora, geschreven door Jan Keizer en zijn zoon Louis.

Erna Temming op zoek naar donateurs
13-12-2013 02:50:00

Op zaterdag 14 december gaat Erna Temming samen met een aantal vrienden een bijzondere actie organiseren om geld in te zamelen dat gebruikt wordt voor onderzoek naar taaislijmziekte. Haar dochter Sherena heeft deze erfelijke ziekte en heeft dik en taai slijm dat zich ophoopt in de longen en darmen en daar problemen veroorzaakt. De ziekte is niet te genezen en de levenverwachting is beperkt. Onderzoekers van het Hubrecht Instituut en het UMC Utrecht zijn erin geslaagd om het genetisch defect te repareren dat de oorzaak is van taaislijmziekte.

Even Apeldoorn Bellen-spot van Anouk genomineerd voor Gouden Loeki
12-12-2013 16:20:00

De reclamespot waarin Anouk voor Centraal Beheer Achmea haar deelname aan het Eurovisie Songfestival op de hak neemt, heeft de shortlist gehaald bij de verkiezing van de Gouden Loeki. De talloze stemmen die de afgelopen tijd binnenkwamen hebben geleid tot een lijst met 36 commercials waarop door het publiek gestemd kan worden. Bekijk de spot van Anouk en alle andere genomineerden hier. De winnaar van de Ster Gouden Loeki 2013 wordt op donderdag 19 december bekend gemaakt.

Wesley Ponsen lanceert nieuwe single “Zijn het je woorden’ als voorloper van z’n debuutalbum
12-12-2013 11:41:00

“Zijn het je woorden”……dat is de titel van de nieuwe single van Wesley Ponsen. Voor de 26 jarige zanger uit Nootdorp is dit de tweede single die verschijnt bij Berk Music. In juli verscheen al de remix van z’n eerder uitgebrachte single “Laat mij maar gaan” die DJ Goldfinger onder handen nam. Dat resulteerde in een zomerhit die in totaal 9 weken in de GFK single Top 100 stond. Wesley heeft een gouden stem die dicht in de buurt komt van Willy Alberti. Tijdens z’n optredens wordt er dan ook veelvuldig gevraagd of hij liedjes van Willy wil zingen. 

'Met Kerst wil ik bij je zijn'...nieuwe single van Peter Hermans
12-12-2013 11:33:00

Peter Hermans heeft de kerstsingle, die hij in 2012 heeft uitgebracht, wederom gelanceerd, maar nu in een nieuw jasje gestoken: “Met kerst wil ik bij je zijn”. Volgens de zanger is het een 2013 versie geworden met accordeon erbij. Deze week gaat de zanger naar Duitsland om een bijbehorende clip op te gaan nemen. “Het moet natuurlijk wel een clip zijn in stijl. Ik denk dat Duitsland daarvoor de locatie is bij uitstek”. Peter Hermans heeft besloten de single opnieuw uit te brengen, omdat hij er volgens zijn zeggen vorig jaar nog niet aan toe was.

Nieuwe 'Vastelaovundj' single Frank & Joss
12-12-2013 11:10:00

Het vastelaovundj duo Frank & Joss heeft een nieuwe carnavalssingle uitgebracht . Het liedje heet “Danse oppe straot” en is een cover van het bekende nummer “Dancing in the Streets” van David Bowie en Mick Jagger, echter getransormeerd naar een gezellige dans-polka. Het Vastelaovundj Duo Frank & Joss ,bestaat naast Joss Mennen uit Frank Tuasuun,die u wellicht wel kent als zanger/gitarist van de populaire formatie DaVinci . In november 2012 debuteerde zij op het jaarlijkse Rogstaekers Lidjesfestival in Weert.

TV opname muziekprogramma TV Lucky Joe op locatie bij Landal Heideheuvel te Beekbergen
11-12-2013 18:42:00

Op verzoek van vele artiesten om weer op locatie te gaan met de opname gaat het muziekprogramma TV Lucky Joe wederom naar het vakantiepark Landal Heideheuvel. Het park ligt centraal gelegen nabij Apeldoorn en voor velen makkelijk bereikbaar. De opnames vinden plaats op het terras alwaar een overdekt podium is gerealiseerd. Aan het programma zullen o.a. de volgende artiesten hun medewerking verlenen: Corry Konings, Charléne, Hendrik Waringa, Corina Sommer, John Enter, Janneke & Chris de Roo, Irene Dings & Marco Oostra, Amber Jo Ann, Roxanne, Dennis Baars en Allan Hoekman. Het pleintje  nabij het terras wordt gezellig ingericht met een sfeervolle kerstmarkt. Natuurlijk kunnen de glühwein, chocomel, warme appelbeignets en amandelstaven ook niet ontbreken.  De toegang is gratis.

Michelle Okken bezig met Duitstalig nummer
11-12-2013 16:41:00

Michelle Okken heeft de prachtige single “Heel het leven nog voor ons” uitgebracht, het is de vierde single van de 11 jarige scholiere, die dit jaar in groep 8 zit en voor volgend jaar een Middelbare schoolkeuze moet gaan maken. Voor het jonge zangeresje staat als een paal boven water: “Ik wil later zangeres worden en als bijbaantje een nagel en een haar studio”. Dat is haar grote droom. Het 11 jarige zangeresje heeft al eens “The Voice met een zachte G” gewonnen in Eindhoven, waar ze eerste werd bij de kinderen, maar ook van de volwassenen.

Unity NL top 106.1 op 31 december 2013
11-12-2013 16:26:00

Op 31 december hoor je op Unity NL de populairste nummers van eigen bodem van 2013 voorbij komen tijdens de top 106.1. De luisteraars van Unity NL bepalen door te stemmen op hun favoriete nummers hoe de jaarlijst eruit komt te zien. 

Nieuwe kerstsingle van Christianne van Eden
11-12-2013 15:38:00

Christianne van Eden heeft samen met Alice May een geweldige kerstsingle weten te produceren. Alice May kennen we natuurlijk van Maywood ze schreef en componeerde alles zelf voor Maywood, ook is ze de zanglerares van Christianne waar ze natuurlijk alle kneepjes van het vak leert. En dat kun je ook duidelijk terug horen in de single. Alice May heeft voor Christianne een geweldige kerstsingle geschreven met wel een heel toepasselijke naam Merry Christmas Everyone maar zeker met gevoel en passie gezongen door Christianne.

Gigantisch mooie nieuwe single voor Frank van Etten
11-12-2013 13:24:00

Frank van Etten is weer helemaal terug in de showbizz. Mede door de deelname aan Bloed Zweet en Tranen waar hij door drong tot de halve finale heeft Frank weer een volle agenda. In 2012 lanceerde hij de de singles ‘Als je lacht’ en ‘Grijp je kans en voel je vrij’. Beide nummers werden top 10-hits en "Als je lacht" werd zelfs bekroond met een gouden plaat die werd uitgereikt door Eric van Tijn. Na een aantal up-tempo nummers sluit de Apeldoorn afkomstige zanger het jaar af met de gevoelige ballad "Jij bent niet meer die man van toen".

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop