RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Autobiografische single voor Roy Raymonds
04-03-2013 00:48:00

Na een drukke carnaval/après-ski periode achter de rug te hebben en de eerste boekingen voor 2014 alweer een feit zijn kan Roy Raymonds terug kijken op een super leuke en goede Après-ski & Carnaval. Maar echt tijd om stil te zitten heeft Roy Raymonds niet, achter de schermen gaat alles in sneltreinvaart door, de druk wordt behoorlijk opgevoerd door het management. En dat resulteert dat van heden  Roy Raymonds te boeken is met Begeleidingsband, er wordt op dit moment hard gerepeteerd en de eerste boekingen zijn al een feit. 

Familiemusical Ketelbinkie ovationeel ontvangen
03-03-2013 23:42:00

Dit weekend ging in een bomvol Hofpleintheater de nieuwe familiemusical Ketelbinkie groots in première. De spelers en makers werden keer op keer beloond met staande ovaties en dolenthousiaste reacties. Twintig jaar na de première van de musical over die andere Rotterdamse straatjongen, Kruimeltje, lijkt het Rotterdamse theaterpubliek nu ook de stoere zeemansheld Ketelbinkie te omarmen.

Op Volle Piraten Touren van start
03-03-2013 08:49:00

Er was al lang een planning om de " Op Volle Piraten Touren" op te starten samen met Chiel Montagne. Vlak voor het grote gebeuren werd Chiel Montagne ernstig ziek en het programma werd geannuleerd. Nu gaat het programma toch van start. De organisatie heeft nu Lanning (ex Hart voor Muziek) de presentatie in handen gegeven. De gehele entree-opbrengst gaat naar de Stichting Verwenevent ….Een stichting voor gehandicapte kinderen met een beperking. Meer dan 30 bekende artiesten treden belangeloos op voor het bovenstaande goede doel.

Maart Concertmaand bij TV Oranje
02-03-2013 18:31:00

TV Oranje heeft maart uitgeroepen tot 'Concertmaand', met elke zaterdag en zondag om 20.00 uur een concert van een aansprekende Nederlandse artiest! Om te beginnen kun je komende zaterdag 2 maart kijken naar 'Wolter Kroes - Live in Ahoy' en zondag 3 maart zie je 'Dirk Meeldijk in concert'.

Mike & Colin hebben de Oranje Kroon
02-03-2013 18:20:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 4 maart is dat ‘Altijd met je varen’, de nieuwe single van Mike en Colin. Maikel Eichelsheim en Colin Heikens leerden elkaar kennen op een feest en besloten een duo te vormen. Dat leidde tot een zeer vruchtbare samenwerking. In 2011 ontvingen ze de Buma NL Award voor 'Beste Nieuwkomer' en inmiddels stonden ze al zeven keer in de Top 100. Ook voor deze nieuwe single ziet het er goed uit.

Heerlijk uptempo nummer van Wesley Klein
02-03-2013 14:12:00

De nieuwe single van Wesley Klein is getiteld "Als Mijn Gevoel Zegt" en is afkomstig van het album "Volg Je Hart". Het is een heerlijk uptempo nummer die door iedereen meegezongen zal worden! Vanaf de eerste toon ligt het lied al lekker in het gehoor. De uit Leiden afkomstige zanger is niet meer te stoppen sinds zijn Popstars avontuur. Met een platencontract op zak en zijn eerste single ‘You raise me up’ uit mocht Wesley zich uiteindelijk de winnaar van Popstars noemen. En dat het niet bij deze single is gebleven weten we allemaal. 

Paul Turner Curly Fanclubdag op 14 april in Amsterdam
02-03-2013 13:26:00

Op zondag 14 april wordt in Little Buddha aan het Leidseplein in Amsterdam weer de Paul Turner Curly Fanclubdag georganiseerd. Mede verantwoordelijk daarvoor is Linda van Hanswijk van de fanclub, die vol spanning deze dag tegemoet kijkt. “Het is altijd maar weer afwachten hoeveel mensen erop af komen, maar we hebben wel voor een centrale locatie gekozen, middenin het centrum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer”. Uit een enquête is volgens Linda van Hanswijk gebleken dat het leuk zou zijn om de Curlydag een thema te geven. “Zoals iedereen inmiddels wel zal weten zijn Lady Gaga, Beyonce, Mariah Carey en Freddie Mercury  een grote inspiratiebron voor Paul. Het leek ons daarom wel leuk als de fans die komen gestyled kunnen worden als een van zijn idolen.

Nieuwe single van DuoNL 'Ik droom ervan'
02-03-2013 11:52:00

Er is een nieuwe single uitgekomen van DuoNL deze draagt de titel “Ik droom ervan” en nu is gekozen voor een vlotte plaat. Het nummer gaat deze keer over het Duo zelf. Op 18 januari hebben ze elkaar het ja woord gegeven in het kasteel van Helmond, en het leek hen een leuk idee, om daarover een single te maken. Natuurlijk is de tekst toepasbaar op ieder verliefd verloofd of getrouwd stel. DuoNL hoopt het luisterende publiek weer te verrassen met deze vlotte single die toch weer net wat anders is als de voorgaande singles.

Het Oranje Festival op z'n best in Etten-Leur
01-03-2013 18:21:00

Als liefhebber van Nederlandstalige muziek moet je er bij zijn, deze laatste Koninginnenacht op maandag 29 april a.s.! Een gevuld programma met toppers van Nederlandse bodem, verdeeld over twee area’s. Lekker meezingen en swingen in het Oderkerkpark op de klanken van o.a. Gerard Joling, Django Wagner en Berget Lewis! 

Ralf Mackenbach in voorprogramma Cody Simpson
01-03-2013 16:56:00

Ralf Mackenbach mag op donderdag 14 maart het voorprogramma verzorgen voor de internationale superster Cody Simpson. Dit voorprogramma zal bestaan uit een showcase met zijn nummers van zijn nieuwe album “Seventeen” waar natuurlijk ook zijn nieuwe single "We’re Taking Off” op staat. De clip van deze single is gemaakt door Danser Sinerjey, ook wel bekend van So you think you can dance.

Nederlandse parodie op wereldhit 'Scream & Shout' van Will.i.am en Britney Spears
01-03-2013 16:47:00

"Ik laat me gaan" is de titel van de lentesingel van RDJ  DJ team Ft Roosy en heeft alles in zich om u dat heerlijke lente gevoel te geven.  Het is de juiste brandstof  voor een volmaakt feestje.

Jubileumconcert Jan Smit binnengekomen op nummer 1 in de GFK Album Top 100
01-03-2013 15:09:00

Vandaag is Jan Smit Live In Ahoy – Jubileumconcert  2012 op nummer 1 binnengekomen in de GFK Album Top 100. De registratie van de succesvolle concerten die in oktober in Ahoy plaatsvonden in het kader van zijn 15-jarig jubileum, is gisteren als compleet pakket op dubbel-cd met dvd uitgebracht.  Slechts 1 dag na het verschijnen heeft Smit de nummer 1 positie weten te veroveren. De populariteit van Jan groeit nog steeds, zo bleek al uit de reeks recente nummer 1 singles die hij op zijn naam zette.

Nederlandstalig album voor Corjan
01-03-2013 13:37:00

Na alle buitenlandse avonturen stort Corjan de Raaf zich nu op Nederland. Hij lanceert het Nederlandstalige album Scènes gevuld met 14 liedjes. Het is een album met een compleet verhaal en is geproduceerd door Crip Theeuwes en Corjan. Het werd gemaakt met een select gezelschap Nederlandse en Belgische topmuzikanten uit de bands van Anouk, Alain Clark en Hooverphonic. De Raaf: "De eerste track 'Dief' gaat over een meisje waar je  stiekem verliefd op bent, maar zij weet het niet. Dan heb je op de cd een rondje gemaakt."

Voorverkoop Kovvernacht gestart!
01-03-2013 05:23:00

De 11e editie van de Kovvernacht is op Zaterdag 13 April een feit! Maarliefst 5 topbands ‘kovveren’ hun idolen in Zalencentrum De Witte Leeuw te Raamsdonksveer! De organisatie, bestaande uit Gino Schipperen (Alle 13 Jaanke) en Andy Broeders (The Young Stage Band) hebben wederom een gevarieerd aanbod van muziekstijlen weten samen te stellen. De grootste meezingers komen voorbij van Lady Gaga (The Little Monsters), Kaiser Chiefs (AR!E), 80’s & 90’s Tophits (Qwark), Fleetwood Mac (VanAnders!) en Rowwen Hèze (Polo’n Hèze) Veelbelovende bands die het ‘Kovvernacht-Podium’ in Raamsdonksveer muzikaal zullen laten trillen! Kaartverkoop: Raamsdonksveer: - Zalencentrum De Witte Leeuw, Prins Hendrikstraat 6. Texaco Kuijpers, Parklaan 3. Reisbureau Koppens, Hoofdstraat 7.

Fanclubavond Gradje op 20 april in Waalwijk
28-02-2013 18:59:00

Op zaterdag 20 april 2013 organiseert Gradje z'n jaarlijkse fanclubavond bij Café Zaal 't Snoekske Valkenvoortweg 20 te Waalwijk. Zoals elk jaar belooft dit ook weer een gezellige boel te worden. Vanaf 20.30 uur zijn er doorlopend optredens van Marco Paulo, Danny Swinkels, Joey Kerkhof en natuurlijk Gradje zelf. All inn kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 30.00 via www.gradje.com Aan de zaal bedraagt de entree € 35.00 . Uiteraard vindt er ook weer een aktie plaats voor Villa Pardoes.

René Shuman & Angel-Eye behalen gouden status met DVD
28-02-2013 18:43:00

René Shuman & Angel-Eye ontvingen vanavond een golden award voor de verkoop van meer dan 25.000 exemplaren van hun DVD “Mr. & Mrs. Rock ‘n Roll”. Dit gebeurde tijdens het LIVE televisieprogramma Tijd voor MAX op Nederland 2. “We wisten dat de gouden status bijna behaald was. Zo’n moment is altijd leuk, maar we maken muziek voor de liefhebbers. Een gouden DVD bevestigt de interesse van het publiek.

'Gerrit Boks'.... van autoverkoper naar zanger
28-02-2013 16:22:00

Gerrit Boks die al 40 jaar zijn autobedrijf runt in Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 51 gaat sinds vandaag niet alleen door het leven als autoverkoper maar nu ook als zanger. Zijn debuutsingle "Genieten dat is wat ik wil" is opgenomen bij de "Frank van Etten Studio" te Apeldoorn en uitgebracht door Frank van Etten Records. Vanaf vandaag is de vrolijke en lekker meezingbare single te beluisteren op diverse radiostations.  Check voor meer info: www.frankvanettenstudio.nl

Henk Wijngaard treedt op, de paus treedt af
28-02-2013 15:21:00

Henk Wijngaard heeft een lied opgenomen vanwege het aftreden van Paus Benedictus. Het nummer heet "Komt er rook uit de pijp", een satire op de wijze van het welbekende deuntje "Met de vlam in de pijp" waarmee Henk in 1978 een grote hit mee scoorde. In totaal stond hij hiermee 14 weken in de single Top 100 met als hoogste positie nummer 5. De tekst is geschreven door Bert Nonkes, Piet-Cees van der Wel en Henk Wijngaard waarbij het lied is opgenomen in de studio van Piet-Cees van der Wel.

Marianne Weber zingt duetten met Willem Barth tijdens eenmalig concert
28-02-2013 13:39:00

Marianne Weber geeft een eenmalig concert op maandag 18 maart in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De opbrengst van 'Sterren Aan Zee’ gaat naar KWF Kankerbestrijding. Toen Marianne het verzoek kreeg om een concert te geven in de prestieuze serie KWF for Life! zei ze meteen JA. “Mijn vader en manager zijn overleden aan deze vreselijke ziekte. Daarom geef ik een éénmalig en tevens het enige concert dit jaar als eerbetoon aan mijn geliefden. Ik zing dan al mijn grootste hits die ik in de afgelopen 20 jaar heb mogen meemaken.

Johan Vlemmix geeft 'Rondje van de Koningin' in fietscafé
28-02-2013 13:34:00

Vanaf 1 april 2013 wil Johan Vlemmix starten met een spectaculaire fietstocht van 30 dagen. Met zijn fietscafé maakt hij het ‘rondje van de Koningin’ langs alle 30 steden waar Koningin Beatrix in de afgelopen jaren tijdens koninginnendag is geweest. Op zijn dagelijkse rit naar één van de steden wordt iedereen met een mooi, leuk en/of ontroerend verhaal over de Koningin uitgenodigd om een stukje mee te fietsen en het verhaal te vertellen.

Bob Offenberg komt met nieuwe single 'In Parijs'
27-02-2013 20:27:00

De 16 Jarige Schiedamse zanger Bob Offenberg komt met een nieuwe single “In Parijs”. Dit feestnummer geschreven door Frans Bauer en Laurens Van Wessel is een voorloper op het album dat eind 2013 zal verschijnen. “In Parijs” is de opvolger van het in de zomer uitgebrachte “Kijk omhoog naar de zon”. Bob is erg trots dat Frans Bauer het nummer voor hem ter beschikking heeft gesteld. Bob zegt hier zelf over “een nummer dat je krijgt van je idool is natuurlijk heel speciaal.

Dirk Meeldijk ambassadeur van de Organisatie 'Glazen hart'
27-02-2013 18:36:00

Dirk Meeldijk is ambassadeur  van de Organisatie “Glazen hart”, die zich inzet voor onderzoek naar Kinderkanker.'Deze organisatie zet “sterren met een hart van goud”in om geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Op vrijdag 31 mei vindt er een concert plaats met Nederlandse artiesten in partycentrum Dekker in Warmond en hier zal Dirk Meeldijk ook gaan optreden, evenals onder andere Alex, Django en Marco de Hollander. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn vanaf heden te koop bij Tabaksshop Frank Evers in Hillegom.

Voorhout in het teken van Tulppop op 30 en 31 maart 2013
27-02-2013 18:22:00

Op zaterdag 30 en paaszondag 31 maart zal voor de 7e keer in sporthal de Tulp te Voorhout deTulppop Paaseditie plaatsvinden. Tulppop is inmiddels een begrip geworden in de Bollenstreek en ver daarbuiten. Op Zaterdag komen, traditie getrouw, de DJ's van Veronica de zaal plat draaien met hits uit de 80's & 90's jong en oud treffen elkaar elk jaar weer op deze super avond. Voor de Paaszondag is dit jaar gekozen voor een unieke invulling. Waren eerder al grote acts als Guus Meeuwis, Jan Smit, De drie J's, Nick en Simon, Gerard Joling en vele anderen te gast, dit jaar komt The Voice of Holland live on tour langs. Het originele decor van The Voice zal opgebouwd worden en finalisten Paul Turner, Floortje en Johannes komen alle drie live voor u optreden !!

Duo Sunday presenteert nieuw album in Groesbeek
27-02-2013 17:57:00

In 1980 besloten Hennie en Pierre samen muziek te gaan maken. Het Duo Sunday was geboren. Deze 2 rasechte Groesbekers behoeven eigenlijk geen introductie meer. Sinds jaar en dag maken Hennie en Pierre muziek op bruiloften en partijen, alsmede kermissen en dansavonden. Duo Sunday is een begrip in Groesbeek en verre omgeving. Het Repertoire van Duo Sunday bestaat uit Groesbeeks, Nederlands Duits en vleugje Engelstalig. Op zaterdag 23 maart presenteren ze hun nieuwe album "Grenzeloos" bij Zaal De Linde in Groesbeek.

Clip 'We’re taking off' Ralf Mackenbach online
27-02-2013 17:11:00

Zanger Ralf Mackenbach bracht onlangs z'n single  “We’re taking off” uit. . Een leuke eigentijdse single, waarbij op dinsdag 26 februari ook een clip is uitgekomen. Opvallend is dat hij in deze clip samenwerkt met danser Sinerjey ook wel bekend van SYTYCD. Ralf en Sinerjey traden op zaterdag 23 februari ook al samen op tijdens de Kids top 20.

 

De Heidi’s lanceren Oempalapapero
27-02-2013 11:32:00

De Heidi’s, ze deden hun intrede in de Vlaamse showbizz met hun eerste single “Wat je ziet is wat je krijgt” wat meteen ook alles omvatte. Geen, als in een reklamespot, smalle babes, maar 2 echte Vlaamse vrouwen, waar iedere gezonde vrouw zich zo in kan herkennen en die bovendien houden van het leven en nog véél meer van een leven vol plezier en feest! Ze zijn apetrots u hun nieuwste single voor te stellen,  m.n. “Oempalapapero”. De Heidi’s zijn ten zeerste verheugd dat ze de toestemming kregen om de kaskraker te mogen berwerken.

Justine Pelmelay en Ronald van Driel nemen single op
26-02-2013 15:57:00

Justine Pelmelay en haar manager en verloofde Ronald van Driel hebben samen een lied opgenomen voor hun huwelijk dat plaats zal vinden op donderdag 30 mei. Ronald liet aan Novum nieuws weten dat het beter gaat met Justine. De 54 jarige zangeres heeft een hectisch jaar achter de rug. In augustus 2012 moest ze drie keer onder het mes en werd er oa. 60 centimeter van haar dunne darm verwijderd. Later dat jaar werd ze opnieuw geopereerd aan spataderen op haar slokdarm. Ook werd bekend dat ze aan de beenmergziekte MPN lijdt. Dat is een vorm van leukemie. 

Lukassen Produkties organiseert wederom muziekreis naar Turkije in 2013
26-02-2013 10:19:00

De artiesten die meegaan met de "Lukassen Produkties" muziekreis Turkije 2013 zijn bekend: De Gebroeders Ko, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, Marianne Weber, Jacques Herb, Vinzzent, Theo van Cleeff, De Piratentoppers, George Baker, Rene Karst, Helemaal Hollands, Wesley Ponsen, Gino Graus, Sieneke, Koos Alberts en de Romeo's gaan met u mee. Ook Dj-entertainer Robert Pouwels zal u deze hele week entertainen. Vorig jaar was dit een groot succes.

Johan Heeren presenteert nieuwe single op 7 april in Roosendaal
25-02-2013 18:49:00

Op zondag 7 april presenteert Johan Heeren zijn nieuwe single “Dromen” bij uitgaansgelegenheid "El Corazon" te Roosendaal. Mede door de samenwerking met Camping De Zilverden uit Rucphen wordt zijn droom nu waargemaakt. De Roosendaalse zanger liep al langer met dit muzikale idee rond, maar wachtte tot het moment daar was. Samen met Manfred Jongenelis werd alles uitgewerkt en dit resulteert in een heerlijke gezellige single. De single wordt uitgebracht door Smaragd Music. Tijdens de presentatie zijn er gastoptredens van Tina van Beeck, Roger van Meer, Yoeri L’Abée, Sander Kwarten, Yosee, Berry Daamen, Rienie van de Kerkhof, Franky Hayse en muziektovenaar Manfred Jongenelis. Ton Jooren zal het geheel presenteren.

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
25-02-2013 18:17:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan vrijdag 8 maart a.s. naar onze studio in Steenwijk en spreek een TV Oranje Showflits in! Artiesten zijn van 15.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. TV Oranje stelt als enige voorwaarde dat je als artiest met een leuk nieuwtje komt, zoals een bijzonder concert, een speciale actie of een nieuwe single, album of DVD.

Aan het Gas lanceert 'Gait het oeit nog over'
25-02-2013 18:07:00

"Aan het Gas" is de naam waaronder Ger Warink en vrienden hun ongenoegen uiten naar aanleiding van de aardbevingen en bodemdalingen die grote delen van Groningen al jaren treffen. Deze single getiteld ‘ Gait het oeit nog over’ is uitgebracht als een hulp roep naar de politiek toe m.b.t. de gaswinning in dit gebied. De bevolking is machteloos en ziet huizen waardeloos worden. Scheuren en verzakken. Daarbij komt de niet ondenkbare grote ‘klap’ die nog in het verschiet ligt, met alle ellende die daarbij om de hoek komt kijken.

Egbert Dijkhuis komt met nieuwe single
25-02-2013 08:07:00

Pas enkele jaren is volkszanger Egbert Dijkhuis regelmatig op de grotere podia te beluisteren. Zijn liefde voor het Nederlandstalig lied ontstond in 1984 toen op zijn werk de radio aan stond en hij uit volle borst meezong met "Ik verscheurde je foto" van Koos Alberts. Maar pas in 2005 pakte hij voor het eerst een microfoon. Gewoon in de kroeg....en met succes. Het publiek was laaiend enthousiast. Ook van andere artiesten kreeg hij het advies om door te gaan en in 2006 besloot hij zelf apparatuur en orkestbanden te kopen.

Nieuwe Nederlandse dance-act Dutch Do Dance zorgt voor iets unieks
24-02-2013 13:07:00

Dutch Do Dance is een nieuwe professionele en hoogstaande Nederlandse dance-act van BazarMedia, in samenwerking met muziekproducers The Rocketeers. Een nieuw groots opgezet muziekproject voor festivals, evenementen, feesten en de grotere clubs van Nederland. Twee jongens en  twee meiden dansen en zingen live Nederlandstalige evergreens in een moderne dance-productie. Een uniek en nog niet bestaand concept in Nederland.

Marjolein & De Pitaboys lanceren 'Bella Italia'
24-02-2013 11:43:00

Marjolein, de 23-jarige zangeres uit het West-Vlaamse Roeselare, koos vorig jaar met “Zonder woorden” en "Que Sera" resoluut voor het schlagerpopgenre. Nu pakt Marjolein opnieuw uit met een knaller, maar dit keer doet ze het niet alleen. Ze kwam de mannen van De Pitaboys (Waar is da feestje, Vol Gas! Vol Gas! Volle Kracht!, De Kaspische Zee, enz)  tegen en prompt beslisten ze om samen een nummer op te nemen. De Pitaboys zouden het op hun nieuwe album "Volle Gas" zetten en "Puur Feest Muziek" zou het nadien als single uitbrengen!

Rinus en Deborah gaan op de bakfiets naar Tirol
23-02-2013 22:28:00

"Ja, we gaan op de bakfiets naar Tirol". Daarmee begint de nieuwe single van Rinus. Uiteraard is er in de clip een rol weggelegd voor z'n levenspartner Deborah waar hij al sinds 1998 een relatie mee heeft. Telkens als Rinus met een nieuwe single komt pakt de media dit op , met het gevolg dat de clips daarvan miljoenen keer wordt bekeken op Youtube. Na "Eet veel bananen" gaan Rinus en Deborah nu gekleedt in de lederhose op de bakfiets naar Tirol.

Presentatieavond artiestenreis Holland muziekweek+ in Berkel - Enschot
23-02-2013 13:11:00

Van 4 t/m 11 mei staat het Hotel Orka Sunlife in het teken van Dé Holland Muziekweek+. Het is een  splinternieuw 5-sterren hotel dat 29 April 2013 haar deuren voor het eerst zal openen voor haar gasten. Het moderne hotel is gebouwd op een berg bij Ölüdeniz met een prachtig zicht over de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over alle moderne faciliteiten en serveert een zeer uitgebreid Ultra All-inclusive concept. Meereizende artiesten zijn: Arnold, Colinda, Frank Smeekens, Frank van Etten, Franky en Jordi Falcon, John West en Rinus Ponsen.  Op vrijdag 1 maart  organiseert Frank Peters van FP2000 een presentatie-avond van deze muziekreis ‘Holland Muziekweek+’ in Hotel de Druiventros in Berkel-Enschot met optredens van alle artiesten die meegaan naar Turkije van 4 t/m 11 mei a.s.

Saskia Daamen presenteert nieuwe single in Ijzendoorn
23-02-2013 12:38:00

Op zaterdag 2 maart 2013 presenteert Saskia Daamen haar nieuwe single "Jij bent de zon in m'n leven" in Dorpshuis "Ons Tehuis", J.R. Zeemanstraat 12a te Ijzenhoorn. Deze keer geen cover maar een compleet nieuw nummer. Meewerkende artiesten zijn: Suzie, Levi, Angela, John Enter, Jordan Peeters, Mike Angelo, Ron Besselink, Catharina Holters, Marcello Liebers, Hugo Peeters, Belinda & Jose, Stanley Hazes, Sidney Bischoff en Marco de Hollander.

Theaterpopformatie Rij12 op reis
23-02-2013 12:05:00

In hun nieuwe theatershow Kleurenzee gaat theaterpopformatie Rij12 op reis. Varend over een zee van kleuren zingen zij zich een weg op zoek naar vrijheid. Want hoe kleurrijk durven wij te zijn? Pim Moltzer, Benjamin Murck, Michel Zondag en Richard van der Keur volgen hun muzikale hart en doen waar zij goed in zijn: muziek maken met een verhaal. “Twee uur top-amusement”, schrijft een bezoeker in het gastenboek van Rij12. ”De energie spat er vanaf!” De reacties op LeefTijd, de eerste theatershow van Rij12, liegen er niet om.

Première Oranje Top 30 Muziekshow
23-02-2013 11:56:00

Woensdag 27 februari beleeft de nieuwe Oranje Top 30 Muziekshow haar première bij de afterparty van het duel PEC Zwolle - PSV in de halve finale van de KNVB beker. In het Equipe / IJsseldelta Center aan het Stadionplein 20 in Zwolle kun je van 20.45 tot 23.00 uur genieten.

The Making of Sharon Doorson's ‘High On Your Love’ online
22-02-2013 18:30:00

De tweede single van Sharon Doorson ‘High On Your Love’ is pas een week geleden in release gegaan, maar is nu al een enorme  hit. De spectaculaire videoclip werd in een week tijd ruim 50.000 keer bekeken. Vanaf vandaag is ook de making of van de clip te zien.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 14 augustus t/m zondag 20 augustus

              André Hazes - Wie kan mij vertellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl