RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Debuutsingle voor Bjorn Litjes
06-10-2013 19:44:00

Met een tekst die ergens over gaat tóch een vrolijk nummer neerzetten, dat was de uitdaging! Bjorn is dan ook trots op het resultaat van zijn cd-single “Hou me vast, want ik laat je los!” Deze vrolijke meezinger is gecomponeerd alsmede geschreven door topproducer Kees Tel. “Bij Kees worden liedjes ingespeeld met echte instrumenten i.p.v. soundmodules en daardoor creëert hij een totaal eigen sound die bij andere studio’s bijna niet te vinden zijn” aldus een enthousiaste Bjorn. Bjorn had een duidelijk beeld over de inhoud van de tekst.

Berry Daamen presenteert nieuwe single in Terheijden
06-10-2013 12:49:00

Op zaterdag 19 oktober 2013 presenteert Berry Daamen z'n nieuwe single bij uitgaansgelegenheid "De Gouden Leeuw" Raadhuisstraat 12 in Terheijden. Voor Berry wordt het de zevende keer dat hij op deze wijze een nieuwe single presenteert. Telkens weer trekt hij volle zalen. Z'n nieuwe single getiteld "Wat een ander me zegt" verschijnt op z'n eigen platenlabel welke hij sinds oktober 2013 heeft gelanceerd. Voorlopig alleen voor z'n eigen cd's en over een paar maanden ook voor andere artiesten. Tijdens de singlepresentatie zijn er gastoptredens van oa. Jolanda Zoomer, Sander Kwarten, Rinus Ponsen, Mark Rijs Karin Welsing en Franky Falcon. De ervaring leert dat het steeds weer een grotere happening wordt en kaarten a € 5.00 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij tankpunt Terheijden of via de e-mail (info@berrydaamen.nl)

Speciale Ticket Plus kaarten te koop voor Mega Piraten festijn in GelreDome
06-10-2013 11:52:00

De traditionele afsluiting van de tentfeesten van het Mega Piraten festijn is ook dit jaar weer in GelreDome op zaterdag 14 december 2013. Met een avond vol meezingers wordt GelreDome omgetoverd tot een gezellige kroeg. De organisatie biedt nu de speciale"Ticket Plus kaart" aan voor € 79.95 per kaart inclusief BTW exclusief boekingskostenkaart. Wat krijg je hiervoor: Een luxe tribune stoel met goed zicht op het podium, snelle entree via de hoofdingang, bewaakte garderobe, welkomstdrankje, exclusief toegang tot de besloten lounges en bar grenzend aan uw stoelen.

Fanavond van Janneke en Chris de Roo in Emmen
06-10-2013 11:37:00

Janneke en Chris de Roo hebben onlangs samen het nummer "Niemand weet" opgenomen en zijn daar super trots op. Het lied valt zo goed in de smaak bij het publiek dat het duo besloten heeft om een speciale fanavond te organiseren. Deze vindt plaats op zaterdag 9 november 2013 vanaf 20.00 uur bij Parc Sandur in Emmen en de entree is gratis. Janneke en Chris zitten beide al jaren in het vak en genieten nu volop van de aandacht die ze krijgen met het duet.

De Wannebiezz lanceren 'Ik zweef'
05-10-2013 14:35:00

De Wannebiezz, dé “feel good band” van Nederland, maakt deze eretitel wederom waar met hun nieuwe single “Ik zweef”. De combinatie van vrolijke ‘geleende’ melodieën met spitsvondige eigen teksten blijkt een ijzersterke troef in handen van dit bijzondere trio uit Rotjeknor. “Ik zweef” is een romantische ontboezeming van de stille kracht in de Wannebiezz, Arie van Ballegooie.  Zanger/gitarist Arie loopt normaliter niet zo te koop met zijn gevoelens, maar voelde al geruime tijd de behoefte om te tonen dat deze ruwe bolster wel  degelijk over een blanke pit beschikt.

Bloed, Zweet en Tranen artiesten te gast bij TV Opname Lucky Joe
05-10-2013 13:54:00

Denny Braaf en Quincy Smolders deden begin dit jaar mee aan het tv programma Bloed, Zweet en Tranen. Denny kwam vrij ver in de finale  met zijn mooie stemgeluid en uitstraling wist hij het publiek en de jury lang voor zich te winnen maar uiteindelijk werd Rein Mercha de winnaar. Op zaterdag 12 oktober  is Denny te  gast in het muziek programma TV Lucky Joe van RTV Stadskanaal. Naast Denny Braaf  zullen ook Quincy Smolders, Michelle, Karin Welsing, Jan Vaartjes, Kim Lippold, Pieterburenoverlast, Gertjan,  Jeroen Spierenburg, Johnny Bolk, Johnny Sleegers & Tina Trucker en onze Knaolster country zanger Will Stevens  aanwezig zijn. Het is dit keer op een zaterdagavond en het zal een zeer gemixt programma worden van Nederlandstalig met een knipoog naar de Country & Truckers songs .

Albumpresentatie van Zanger Alex op 30 november in Noordwijkerhout
05-10-2013 12:03:00

Zanger Alex organiseert op zaterdag 30 november een concert en albumpresentatie bij NH Conference Centre Leeuwenhorst te Noordwijkerhout. Op deze avond zal de presentatie zijn van het nieuwe album van Alex “Feest zonder grenzen”. Aanvankelijk zou dit album een jaar geleden al uit zijn gekomen, maar dat werd uitgesteld, vanwege een ongelukkige val die Alex maakte tijdens een optreden in de feesttent in Noordwijk. Daarbij liep hij een gecompliceerde enkelbreuk op en een hersenschudding. Het heeft even geduurd voordat de zanger van zijn verwondingen was hersteld.

Win vrijkaarten voor 'Toppers van Oranje'
04-10-2013 17:20:00

Toppers van Oranje maakt op 20 oktober opnamen in WernhoutZondag 20 oktober a.s. vinden in Jaiselings Royal Palace in Wernhout tv-opnamen plaats voor Toppers van Oranje. Elke zaterdag om 19.30 uur kun je bij TV Oranje kijken naar dit nieuwe muziekprogramma dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. In Wernhout staan 36 artiesten uit Nederland en België op het podium, onder wie Sieneke, Rob van Daal, Gino Graus, Dries Roelvink, Daantje, Joey Hartkamp, Corry Konings, Arie Ribbens, Bouke, Sugarfree, Jacques Herb en Danny Temming.

Bouke heeft de Oranje Kroon
04-10-2013 14:45:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 7 oktober is dat 'Als jij naar me lacht’, de nieuwe single van Bouke. Het gaat om een bewerking van de bekende evergreen Smile, geschreven door Charlie Chaplin in 1936 en beroemd gemaakt door onder anderen Nat King Cole. Zo’n Amerikaanse klassieker blijkt in goede handen te zijn bij de talentvolle Drentse zanger, die het liedje in zijn eigen stijl heeft opgenomen en er bovendien een aanstekelijke gipsy-achtige sound aan heeft gegeven.

Glennis Grace komt met allereerste kerstalbum ooit: ‘One Christmas Night Only’
04-10-2013 14:35:00

Na het overweldigende succes van het met platina bekroonde album 'One Night Only' en de gelijknamige nummer-1 dvd, komt Glennis Grace op 15 november met een waardige opvolger: 'One CHRISTMAS Night Only'. Op het sfeervolle album zingt de zangeres haar favoriete kerstsongs en enkele nieuwe nummers. All time favorites zoals: 'All I Want for Christmas Is You', 'Driving Home for Christmas' en 'Last Christmas' zullen uiteraard niet ontbreken. Het album wordt ondersteund door een groots opgezette tv-special die wordt opgenomen in Amsterdam.

Nieuwe single van Frank Verkooyen
04-10-2013 10:38:00

"Jou nog om me heen" is de titel van de nieuwe single van Frank Verkooyen. Jeroen van der Boom betitelde Frank ’s muzikale vaardigheden onlangs met de woorden : De power van een vakrots!" Dat is natuurlijk een complimenteuze benoeming waar Frank erg blij mee is. Zo'n drie keer per  jaar brengt Frank Verkooyen een nieuwe single uit. 'Niet vertellen dat  je van me houdt, 'Ik droom nog een beetje' en 'Dit is mijn kroeg',  allemaal mooie voorlopers op de nieuwe single.  Hierdoor heeft hij  inmiddels meer dan tien Top100-hits achter zijn naam.

Dirk Meeldijk krijgt album '' Het beste van Dirk Meeldijk'' uit handen van Koos Alberts
04-10-2013 10:31:00

Platenmaatschappij Berk Music organiseerde op donderdag 3 oktober de albumpresentatie van de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk. Berk Music had speciaal gekozen voor een release in zijn eigen dorp om de Hillegomse fans de kans te geven als eerste het  album “Het beste van Dirk Meeldijk” te bemachtigen. De cd presentatie was druk bezocht. Er waren fans uit het hele land naartoe gekomen en de zanger liep glunderend rond.

'Feest in de tent' bij Alcazar Events te Puttershoek
04-10-2013 10:17:00

Zaterdag 16 november 2013 vindt het evenement “Feest in de Tent” plaats in Alcazar Events te Puttershoek (10 minuten onder Rotterdam). Een Hollands getinte feestavond met de gezelligste man van de Hoeksche Waard: Feest dj René van Dalen. Verder optredens van Willem Barth (o.a. bekend van zijn duetten met Marianne Weber), Henk Dissel (Lange nacht, Dansen & Rood fruit) en de vrolijkste volkszanger van Nederland: Marco de Hollander. Kaarten à € 15,- zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij C1000 van der Hoek te ’s-Gravendeel, Houtman lezen & schrijven te Puttershoek en online via Alcazar.nl en MegaTickets.nl. Voor meer informatie: BekendeArtiesten.nl 078-6737733.

 

Ralf Mackenbach speelt in Sinterklaasserie
03-10-2013 21:29:00

Ralf Mackenbach is op het moment druk met acteren bezig ondanks het feit dat zijn nieuwe single “Disco Dude”hem veel tijd kost om te promoten. Hij heeft optredens overal in het land en tussendoor moet hij tijd vrij maken om te acteren  en produceren, hetgeen hij heel graag doet. Binnenkort is de jonge zanger en acteur te zien in een Sinterklaasserie “Het nieuws van Sint”. Verder speelt hij mee in “Het geheim van Sofia”een serie die te zien zal zijn op de zender van het Sofia Kinderziekenhuis en op regionale televisiezenders.

23 kapellen op Tweede Sneeker Dweildag
03-10-2013 19:47:00

Maarliefst 23 kapellen komen aanstaande zaterdag 5 oktober naar Sneek om deel te nemen aan de Tweede Sneeker Dweildag. De dweilkapellen komen uit het gehele land, Standdaarbuiten, Utrecht, Den Helder etc., en zijn op 7  lokaties tussen 12:00 en 17:30 uur in de stad te horen en te zien. Een juryteam van 17 personen is de hele middag aan het werk om de verschillende kapellen te beoordelen, waaronder wethouder Maarten Offinga.

Michael Humblé komt met een nieuwe single
03-10-2013 11:26:00

Op vrijdag 1 november 2013 presenteert Michael zijn nieuwe single "Het zal me een zorg wezen" bij Café d’n Brands, Dorpstraat 1 te Goirle. Het nummer heeft een gezellig deuntje en zoals Michael zelf zegt kun je er niet op stil zitten. De carrière van Michael Humblé gaat voorspoedig. Zo stond hij dit jaar bij veel Hollandse Evenementen.

Alessandro gaat Sinterklasshows doen met Ingrid Jansen
03-10-2013 11:19:00

Alessandro is druk bezig met een nieuwe single. Volgens de zanger gaat het weer een Nederlandstallige single worden met een vleugje Spaans erin, zoals de fans van hem gewend zijn. “Er zit weer recaton in net zoals in al mijn andere nummers. Het is echt een vet nummer, met een Nationaal, maar ook Internationaal tintje erin”. Alessandro heeft het nummer zelf geschreven met behulp van producer Bennie en vriend Serrano. Alessandro gaat samen met choreografe Ingrid Jansen een Sinterklaasshow doen in het land.

Zanger Sjors van der Panne presenteert zijn nieuwe single 'Allereerste Dag'
03-10-2013 11:06:00

Zanger Sjors van der Panne presenteert zijn nieuwe single Allereerste Dag. Het is de eerste van een reeks liedjes, die hij uitbrengt ter promotie van zijn theaterconcerten. Sjors van der Panne: “Allereerste Dag heb ik in eerste instantie geschreven voor een goede vriend. Het is echt een lied geworden waar je vrolijk van mag worden. Wees gelukkig en ga voor je dromen!” Wanneer Sjors van der Panne zingt, word je meegevoerd naar zijn wereld, een wereld waar het goed toeven is, want het is er warm en gevuld met rakende, troostende klanken.

Eerste single voor Harry Zwanenberg
03-10-2013 10:33:00

Eindelijk is het dan een feit! De eerste officiële single van Harry Zwanenberg. Harry die 50 jaar geleden begon met zingen in een jongenskoor. Heeft na vele jaren nu eindelijk de stap gezet voor een eigen single met de titel “Debiel Kabinet” weet Harry een van zijn dromen waar te maken. De single is gemaakt op de bekendste melodie van Chuck Berry. Zoals de titel al doet vermoeden, gaat het nummer over de huidige politieke situatie in Nederland.  Het geheel kwam tot stand toen Harry de originele versie van Chuck Berry inzong, en er een woord grap van maakte.

DVD ‘Groots met een zachte G 2013’ van Guus Meeuwis vrijdag 4 oktober uit
03-10-2013 10:07:00

Voor het eerst sinds 2010 brengt Guus Meeuwis zijn ‘Groots met een zachte G!’-concerten op dvd uit. Naast de registratie van de concertreeks die hij afgelopen juni gaf in het Philips Stadion in Eindhoven, met gastoptredens van Racoon, de New Cool Collective Big Band en Gers Pardoel, zijn op de dvd ook een aantal leuke extra’s te zien, waaronder een backstage-film. ‘Groots met een zachte G 2013’ is verkrijgbaar als 2CD+DVD, DVD, Blu-ray en 2CD en ligt vanaf deze vrijdag 4 oktober in de winkel.

Feestzanger Theo Mezz lanceert ‘Don’t worry, be happy’!
02-10-2013 19:51:00

Afgelopen mei scoorde de sympathieke Theo Mezz zijn eerste officiële hit; De op het Rood-Hit-Blauw label uitgebrachte single ‘Diana’ kwam in de TOP-100 terecht. De Nederlandse bewerking van de evergreen ‘Oh Diana’, een Nr1 hit uit 1957 van Paul Anka stond keurig een aantal weken in diverse hitlijsten. In navolging van dit succes komt deze feestzanger nu met een single die meteen al volop vrolijkheid oproept bij het zien van de titel; ‘Don’t worry, be happy’! Theo Mezz is genomineerd door weekblad PARTY als Nieuw Nederlands Talent 2014.

Clown Jopie & Tante Angelique druk met voorbereidingen voor nieuwe Sinterklaas show
02-10-2013 19:38:00

Clown Jopie & Tante Angelique oefenen al maandenlang voor hun grote show “Sinterklaas Voorpret”. Op zaterdag 9 november is de Clown Jopie & Tante Angelique fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Parkeren is  geen enkel probleem en bovendien gratis. Ons vrolijke en muzikale kinderduo beleeft een erg spannend avontuur. Clown Jopie wil graag nu al een praatje maken met Sinterklaas. Tante Angelique vindt dit niet zo’n goed idee: “Jopie, Sinterklaas is wel al onderweg naar Nederland maar hij heeft het nu erg druk.” Jopie luistert niet en zoekt contact met Sinterklaas. Onze kiwi is echter niet zo blij met de reactie van de Sint. Sinterklaas geeft hem namelijk een aantal opdrachten.

Volendammer succesformatieThe Mon Amour Band eert 50 jaar Palingsound
02-10-2013 18:35:00

De Palingsound is al 50 jaar een begrip in Nederland. Van The Cats en de BZN tot Jan Smit en Nick & Simon. Hele generaties groeiden op met muziek van Volendamse bodem. De Volendamse succesformatie The Mon Amour Band - met in de gelederen BZN-drummer Jack Veerman - trekt in 2014 en 2015 langs alle grote Nederlandse theaters, om het 50-jarige jubileum van de Palingsound op grootse wijze te eren.

Mark Rijs presenteert nieuwe single 'Blijf vannacht bij mij' in Leiden
02-10-2013 18:29:00

Op 18 oktober a.s. zal de nieuwe single 'Blijf vannacht bij mij' van Mark Rijs verschijnen via ABC Entertainment. Op diezelfde dag zal de single ook gepresenteerd worden aan het publiek middels een single presentatie in Partycentrum Groenoord, Willem de Zwijgerlaan 2B te Leiden. Naast Mark zullen ook John West, Henk Dissel, Rinus Ponsen, Wesley Bronkhorst, Theo van Cleef, Franky Falcon, Jantje Snel, Theodoor en Rodney ten tonele verschijnen. De aanvang in vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00.

Muzikale pareltjes op René Frogers album 'Liefde voor muziek'
02-10-2013 17:42:00

'Liefde Voor Muziek' is een fantastische selectie van de mooiste hits van René Froger. Het Nederlandstalige album bevat maar liefst 19 tracks waaronder muzikale pareltjes zoals 'Telkens Weer', 'Heel Even', 'Laat Me Alleen' en 'Toen Ik Je Zag'. Ook nummers die René Froger altijd eens had willen opnemen en nummers afkomstig uit één van zijn succesvolle theatertournees prijken op het album. In René's thuisland Nederland kwam het album al meteen binnen op 3 in de album Top 100 en nu is de cd ook verkrijgbaar in België!

Achterhoekse Nederpopband HIKE bestaat 15 jaar
02-10-2013 15:28:00

HIKE, de Achterhoekse Nederpopband die in de zomer van 2011 een zomerhit scoorde met "Lekker lekker in de zon" bestaat dit jaar 15 jaar. En daar wordt op grote schaal bij stilgestaan. Op 25 oktober a.s. verschijnt onder Rood-Hit-Blauw het eerste Nederlandstalige album 'Vijftien!' Tijdens het mega evenement 'HIKERMIS', dat HIKE organiseert i.s.m. Lukassen Produkties (Megapiratenfestijn en Dutch Valley), zullen zij het eerste album ontvangen uit handen van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (3FM

20 jaar Accordeonfeest in Het Kielzog
02-10-2013 05:53:00

Zondag 6 oktober is Theater Het Kielzog het domein van de 20e editie van het Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer. Liefhebbers van dit balginstrument kunnen hun hart weer ophalen om te genieten van de accordeonisten uit Frankrijk, Italië en uit ons eigen land. De optredende accordeonisten Jérôme Richard (6-voudig wereldkampioen), Antonino de Luca (winnaar grote prijs van Castelfidardo), Dominique Paats (1e accordeonist bij het Danny Malando) samen gipsygitarist Paulus Schäfer en het Rembrandt Duo uit Amsterdam zullen er weer een groot feest van maken tijdens dit 4e lustrum. Volgens organisator Adri Kruijer is het eigenlijk niet echt een festival maar een gezellige middag met accordeonmuziek.Tenslotte zijn de liefhebbers een middagje uit en de accordeonisten trekken dan alles uit de kast om hun te vermaken.

TV Oranje nog altijd bijzonder populair
01-10-2013 17:54:00

Voor het zesde opeenvolgende jaar heeft TV Oranje een plaats in de top drie weten te verwerven bij de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender' van Totaal TV. Vandaag werd bekend dat de lezers van de televisiegids 24Kitchen hebben verkozen tot zender van het jaar.

Mainstreet geeft 22 december een concert in Apeldoorn
01-10-2013 17:29:00

Mainstreet, ze noemen hun fans niet voor niks Mainiacs. Rondom deze Boyband, bestaande uit Nils Käller, Owen Gregory Playfair, Daan Zwierink en Rein van Duivenboden. is een gekte ontstaan. Waar zij optreden staan gillende meisjes in de rij met de hoop om een glimp van hun idolen op te kunnen vangen en als het kan met ze op de foto te gaan.

Cd presentatie Rinus Ponsen geheel uitverkocht
01-10-2013 15:13:00

Op vrijdag 4 oktober 2013 presenteert Rinus Ponsen z'n nieuwe single "Al jouw woorden" bij Café Bet Kolen, Broekhovenseweg 111 in Tilburg. Rinus heeft het nummer zelf geschreven en is opgenomen in de studio van Hans Aalbers. De single verschijnt op het label van Berk Music. Tijdens de presentatie die al geheel is uitverkocht zijn er gastoptredens van Django Wagner, Willem Barth, Rein Mercha, Jaman, John de Bever, John West, Patrick Dano, Stefan, Sander Kwarten, Franky Falcon, Jordi Falcon, Mark Rijs en Frank Smeekens. Rinus is allang geen onbekende in de artiestenwereld. Op dit moment zit hij bijna 25 jaar in het vak. Hij begon zijn carrière in 1982 met de populaire band ‘Magic’.

Vierde single voor Wimmie Bouma een feit
01-10-2013 14:43:00

Na de successen van de singles "Kleine Rosa", "Als jij het niet meer weet" en de tophit "De ring die jij draagt", volgt nu de 4e single Zing en leef zonder zorgen! afkomstig van het succesvolle album "De ring die jij draagt'. Het is een vrolijk uptempo nummer, anders dan de vorige singles van Wimmie Bouma, hij laat hiermee zien, dat ook dit weer een echt Wimmie nummer is en wordt goed opgepakt bij de optredens van Wimmie. Met als tweede nummer een heuse remix van zijn grootste hit, De ring die jij draagt, een Italo Remix door AKIRA.

Wladimir Geels wordt nieuwe bassist Rowwen Hèze
01-10-2013 13:00:00

Wladimir Geels wordt de nieuwe bassist van de Limburgse band Rowwen Hèze. De 43-jarige bassist uit Sittard betiteld zijn nieuwe muzikale uitdaging met een knipoog als een “gigantisch goed gevoel met een zachte G”. Zijn wieg stond immers in Eindhoven. Geels kent na zijn opleiding aan het conservatorium van Rotterdam een brede muzikale loopbaan.

Zusjes Maywood hebben weer ruzie
01-10-2013 12:01:00

Gerard Joling bracht in augustus de zusjes Maywood na achttien jaar weer bij elkaar voor zijn 'Lekker'-concerten. Nu hebben de zussen weer ruzie met elkaar. "Als dit zo doorgaat, trek ik zelf de stekker uit hun optreden." Voornamelijk Alice lijkt moeilijk te doen, vertelt een productiemedewerker van Gerard aan De Telegraaf. "Alice stelt allerlei eisen terwijl het niet eens haar show is.

Jan Smit komt met akoestische versie van 'Leeg Om Je Heen'
01-10-2013 11:49:00

Vrijdag 4 oktober a.s. verschijnt de nieuwe single van Jan Smit, een prachtige, akoestische versie van het nummer Leeg om Je Heen. Het is één van de juweeltjes die terug te vinden zal zijn op de cd/dvd Unplugged – de Rockfield Sessies, dat vrijdag 25 oktober a.s. wordt uitgebracht.Het nieuwe album is kort voor de zomer opgenomen in de beroemde Rockfield Studios in Wales. De idyllische studio heeft in de loop der tijd grote namen op bezoek gehad als Coldplay, Queen, Oasis, Simple Minds, Manic Street Preachers en Black Sabbath.

Nieuwe single Kevin Paré: 'Dichterbij'
01-10-2013 03:51:00

De single ‘Dichterbij’ van Kevin Paré is afgelopen maandag (30 september) in release gegaan.‘Dichterbij’ is de opvolger van het nummer ‘We Gaan Ervoor’ en mag met recht een pakkende popsong genoemd worden. Voor de single werkte Kevin samen met zijn vaste producer Niels Lingbeek. Behalve de Radio Edit bevat de single ‘Dichterbij’ een opvallende bonusversie, waarvoor Kevin een samenwerking is aangegaan met raptalent Primetech. Tegelijk met de single-release is ook de videoclip gelanceerd.

Tweede Tinadag een fantastische happening voor honderden Tinameisjes
30-09-2013 20:20:00

Honderden meiden uitgedost in roze hebben ook de Tweede Tinadag op zondag 29 september als een grote happening ervaren. Zij genoten met volle teugen van tal van optredens. Het spits werd afgebeten door de spontane zangeres Savanna. Nick en Simon waren alweer voor de vijfde keer present en zij wonden de Tinameisjes vrijwel onmiddellijk om hun vinger. Hetzelfde gelde eigenlijk voor het even zo populaire duo Tim en Monique.

Johan Heeren kijkt terug op geslaagde singlepresentatie
30-09-2013 19:32:00

Johan Heeren presenteerde afgelopen zondag z'n nieuwe single "Hey Baby Que Paso" bij "El Corazon" in Roosendaal. Om 14.00 uur stonden de eerste gasten al voor de deur bij de uitgaansgelegenheid. Tegen 15.15 uur kondigde presentatrice Cindy Aarts het eerste gastoptreden aan van Bloed, Zweet en Tranen deelnemer Rudy de Wit. Hierna kwam Manfred Jongenelis op het podium die de tent op de kop zette met z'n accordeon. Ook Jolanda Zoomer die tegenwoordig in het Twentse dorp Weerselo woont stond garant voor een geweldig optreden.

Nieuwe single voor Gabry
30-09-2013 19:00:00

"Wie weet" is de titel van de nieuwe single van Gabry. Qua genre is het de opvolger van "Die ene nacht" waarmee ze een aantal weken in de Nederlandstalige Top 30 heeft gestaan."Wie weet" is oorspronkelijk een Duitstalig nummer en daar heeft P. van der Veen een nieuw arrangement van gemaakt met uiteraard een Nederlandstalige tekst. Binnenkort gaat ze met Robert Vegt op pad om de clip op te nemen die waarschijnlijk aankomend weekend al te zien zal zijn bij diverse tv stations.  In het dagelijks leven is Gabry moeder van de bijna 5 maanden oude Jesse.

Gerry Holland heeft genoeg reden om blij te zijn
30-09-2013 16:00:00

Gerry Holland heeft reden genoeg om trots te zijn. Hij staat met twee nummers in de Feest Top 20. Zijn single “Ik voel me prima” is de langst genoteerde plaat, die al 14 weken in deze lijst is te vinden en gestegen is van 18 naar nummer 15. Zijn nieuwe single “Geen cent te makken” is binnengekomen op nummer 19. De zanger liet het goede nieuws aan zijn fans weten op Twitter: “Te gek! “Ik voel me prima is gestegen. En ik kom nieuw binnen met “Geen cent te makken”in de Feest Top 20”.

LEKKER concert Gerard Joling op zaterdag 12 oktober uitverkocht!
30-09-2013 12:06:00

Het LEKKER concert van Gerard Joling op zaterdag 12 oktober in de Ziggo Dome Amsterdam is helemaal uitverkocht. De zanger is verheugd. ‘De kaartverkoop voor de show van vrijdag 11 oktober gaat ook enorm goed. Daarvoor zijn nog enkele kaarten te koop. Wie dus nog naar mijn LEKKER concert wil, moet haast maken.’ Gerard Joling kan niet wachten om straks twee avonden voor een vol Ziggo Dome op te treden. Het wordt, volgens hem, een fantastisch concert met alles erop en eraan.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl