RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
B-Brave treedt op bij Patronaat in Haarlem
19-02-2014 19:07:00

In de zaal van het Patronaat in Haarlem is op zondag 23 februari een optreden van de populaire Boyband B-Brave. Dit vijftal  bestormt op dit moment Nederland met hun catchy pop en goede looks. De boyband wist in het programma X Factor flink de aandacht naar zich toe te trekken en pakt nu door.

Sneak preview nieuw cabaretprogramma Veldhuis & Kemper
18-02-2014 19:47:00

Volgend seizoen komen Veldhuis & Kemper met een nieuw cabaretprogramma. Voor de zomer zijn er al wat stiekeme werkvoorstellingen te bezoeken met nieuw materiaal en nieuwe liedjes. Wil je de heren door hun eigen teksten zien struikelen, zweten, doodgaan en hopelijk weer een beetje opstaan, check dan even de speellijst waar ze in de kleine theaters heel voorzichtig wat eerste stapjes doen. De meeste theaters zijn al uitverkocht, maar er is nog plek in Amsterdam (Comedytheater), Ommen, Amstelveen, Heerenveen, Goor, Zevenaar, Vught, Helmond, Kampen, Oirschot, Oisterwijk en Lochem.  

Nieuwe single voor Henry van Wijmeren in aantocht
18-02-2014 19:18:00

Vol ambitie laat Henry van Wijmeren weten dat dit voorjaar een nieuwe single gelanceerd gaat worden. De opnames staan gepland in maart. Henry staat in 2014 alweer 40 jaar met heel veel passie en liefde voor het muzikale vak op de planken. Er liggen wat ideeën die hij verder wil gaan uitwerken. Toch ligt de focus eerst op een mooi Nederlandstalig solo product. Nederpop en invloeden uit de Country Music  gecombineerd met melodrama......

Stemmen voor de ‘11 van Oranje’ vandaag van start
18-02-2014 10:58:00

TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2014. Vandaag is op de websites van de beide muziekzenders een lijst gepubliceerd met bijna honderd nieuwe Nederlandse carnavalsliedjes. De kijkers en luisteraars mogen elf dagen lang via SMS een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer. De stemming sluit op vrijdag 28 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2014’.

Gordon start koffie keten
18-02-2014 10:42:00

Deze nieuwe horeca onderneming is eigendom van niemand minder dan Gordon. Gordon is zelf een fervent koffie- en thee drinker en enorm fan van de ontstane cultuur mede opgepikt op zijn vele verre reizen. BLOOMING is een no nonsens zaak welke op verbluffende wijze de barista wijze van koffie serveren hanteert. Barista is een Italiaanse manier van koffie maken, een hele art vorm heeft zich ontpopt aan deze oude Italiaanse koffiezet manier. De bereider (de Barista) maakt dmv schuimopvoering de meest prachtige figuren in cappuccino of andere koffiesoorten.

Ladies of Soul spelen Ziggo Dome twee keer plat
17-02-2014 23:52:00

Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy  Dulfer hadden al jaren een droom: hun krachten bundelen en met zijn allen het publiek entertainen met een verpletterende show. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2014 was het moment daar. De droom van de ladies werd realiteit! In een uitverkocht Ziggo Dome zetten de Ladies of Soul niet één, maar twee keer een show neer die de zaal op zijn grondvesten deed schudden. Het publiek stond als één man achter de vijf vrouwen en de recensies zijn om trots op te zijn. Zo kopte het AD; “imposante dosis vocaal geweld verdient vervolg” en schreef Nu.nl; “het vijftal speelt de uitverkochte zaal plat”. Tjeerd Oosterhuis, Musical Director en initiatiefnemer van de Ladies of Soul is trots en bovenal dankbaar voor alle positieve reacties.

SimoneFM laat de jaren 90 herleven
17-02-2014 20:40:00

De jaren 90 herleven weer in Emmen. Simone FM organiseert zaterdag 29 maart opnieuw Pump Up The 90’s in het Hampshire Hotel te Emmen. Topacts als 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, T-Spoon, Dune, Critical Mass, Vengaboys, SNAP, Captain Jack stonden de afgelopen jaren al op de bühne in Emmen. “Het programma voor 29 maart a.s. is weer helemaal rond. We hebben weer 4 geweldige acts gecontracteerd”, aldus Bert Vos van Simone FM. “Ik denk de mooiste line-up tot nu toe met niemand minder dan Nakatomi, Twenty 4 Seven, 4 Tune Fairytales en The Scooter Experience komen naar Emmen.

Silver moments CD van Wieteke van Dort & Ais Lawa-Lata online verkrijgbaar
17-02-2014 20:25:00

Wieteke van Dort & Ais Lawa-Lata, hebben al een impossante zangcarriere achter de rug en zijn graag geziene artiesten op Radio & TV. Beide treden regelmatig op waaronder hun jaarlijkse optreden tijdens de Pasar Malam Besar in Den Haag. De cd Silver moments is door Munich records uitgebracht en wordt nu met toestemming van Peggy Zomer online verkrijgbaar.

Pearl Jozefzoon wordt tweede Dreamette in musical ‘Dreamgirls’
17-02-2014 20:11:00

Albert Verlinde Entertainment maakt vandaag een nieuwe hoofdrol bekend van de musical ‘Dreamgirls’. Naast Berget Lewis gaat nu ook Pearl Jozefzoon onderdeel uitmaken van de meidengroep ‘The Dreamettes’. Pearl speelt de rol van Deena Jones, een rol die in de film wordt gespeeld door zangeres Beyoncé Knowles. “Het is altijd mijn droom geweest om in ‘Dreamgirls’ te spelen. Ik draaide vroeger de muziek van de Broadwayversie grijs”, aldus een enthousiaste Pearl Jozefzoon. “Daarnaast ben ik opgegroeid met Motown muziek, dus dat ik deze muziek straks iedere avond mag gaan zingen is in 1 woord geweldig!” Wie het trio compleet gaat maken en hoe de overige cast eruit gaat zien wordt binnenkort bekendgemaakt.  De musical ‘Dreamgirls’ is vanaf september 2014 te zien in de Nederlandse theaters.

Carnavalskraker voor De Deurzakkers
17-02-2014 12:10:00

Op 17 februari gaan de feestmakers bij uitstek hun inzet voor de Carnavalskraker lanceren: “Houdoe!” Een zeer pakkend liedje dat staat voor gezelligheid en niet alleen in Brabant! Daarnaast is er in 2014 nog veel meer te vieren voor De Deurzakkers. In december vieren ze hun 40-jarig jubileum! Informatie omtrent dit jubileum volgt later dit jaar. Het duo “De Deurzakkers” is een begrip in ons land als het gaat om het maken van feest! Feesten en partijen zijn op voorhand een succes als Clemens en Willem op het podium verschijnen.

De Dorini's winnen Cliphuis CarnavalsKraker 2014
17-02-2014 11:52:00

Zondag 16 februari stonden weer 11 artiesten klaar om hun nieuwe carnavalslied te zingen en mee te strijden om de bokaal "Cliphuis CarnavalsKraker 2014". Het was een close finish tussen de Dorini's, Niek en Danny en Twee tinten grijs en uiteindelijk besloot de jury dat de Dorini's met "Koning bier" de terechte winnaars waren. Naast deze 3 artiesten waren er optredens van Andre Pronk, Cooldowncafé, Kapalone, Tim Schalkx, Johan Vlemmix, De Erpa's en Hans en Ed.

Jessica Malfait scoort ook in België met 'Jij kan me maken, Jij kan me breken'
17-02-2014 10:24:00

Afgelopen week was Jessica Malfait met haar nieuwe single "Jij kan me maken, Jij kan me breken" de Oranje Kroon bij TV Oranje en Hollandse Nieuwe bij RADIONL. Aankomende week is ze bij het Vlaamse  radiostation VBRO Trotsplaat. Dit regionale commerciële station brengt 24 uur per dag, 7 dagen per week, Nederlandstalige meezingers, van de jaren ’60 tot de hits van vandaag. VBRO heeft van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 18.00 uur gepresenteerde programma’s en heeft zelfs een Nederlandstalige Top 30.

Hansieee Tok Tok ft DJ Roy en DJ Dirk 'Zakkuh Polka'
17-02-2014 10:03:00

Onder het motto: “Serieus doen kan altijd nog”, zijn deze mannen de studio ingedoken van Martin Sterken.'Het doel was een nummer te maken voor carnaval. Dus wederom geen gevoelige ballade maar een knettergekke foute polka, genaamd “Zakkuh Polka”! Hansieee kennen we van het nummer “Tok Tok Tok”.  2 Jaar geleden als grap uitgebracht, maar het nummer werd landelijk opgepakt en Hansieee haalde zelfs het MPF ermee. Vorig jaar bleef het stil rondom hem. Hij vond het wel best. Een grap is maar één keer leuk. 

Tweede albumpresentatie voor Yosee in 's Hertogenbosch
17-02-2014 09:39:00

Op zaterdag 18 april 2014 vindt de tweede albumpresentatie van Yosee plaats in de kantine van sportvereniging R.K.J.V.V., gelegen op Sportpark "De Schutskamp", Fuik 7-9 te 's Hertogenbosch. Alles draait om het in 2013 gelanceerde debuutalbum "Voor een leven lang" . Met haar stem en haar prachtige blonde verschijning laat Yosee overal een diepe indruk achter. Zo trok Yosee ook de aandacht van de legendarische zanger/producer/componist Peter Koelewijn. Koelewijn schreef vele hits voor o.a. Bonnie St. Claire, Babe, Ria Valk, Nico Haak, Marga Bult en verkocht miljoenen platen als producer van o.a. Helmut Lotti en Grant & Forsyth. Dat Peter Koelewijn het schrijven van goede liedjes nog niet is verleerd bewijst hij op een aantal liedjes op het debuutalbum van Yosee.

9e Editie van LenteLive! op 5 en 6 april 2014
17-02-2014 09:00:00

Zaterdag 5 en Zondag 6 April 2014 vindt alweer de 9e editie van LenteLive! plaats en wordt de lente en het nieuwe tentfeesten seizoen ingeluid met een groot muziekspektakel in de feesttent aan de Bekendijk. De organisatie heeft voor dit weekend weer een spectaculair programma weten samen te stellen voor zowel jong en oud en natuurlijk is er ook aan de allerkleinsten gedacht.

Jeronimo brengt countrynummer 'My little dog had puppy’s'
16-02-2014 13:12:00

“My little dog had puppy's" is de nieuwe single van de jonge zanger Jeronimo. “My Little dog had puppy’s” is een nummer die de fans van Jeronimo niet meteen van hem zullen verwachten. Het is een countryachtig nummer in een Jeronimo jasje gestoken, met als grappig detail dat het nummer aan het eind steeds sneller gaat. “Het was eigenlijk een soort grap. Ik hoorde het nummer en zei die ga ik opnemen. We zijn de studio ingegaan en het klonk zo leuk dat we besloten het de nieuwe single te maken.

Nieuwe single voor Johan Heeren
16-02-2014 13:01:00

Johan Heeren die eind 2014 zijn 15-jarig artiestenjubileum viert, pakt uit met zijn nieuwe single "Ik moet jou vergeten" geschreven door Jeffrey Weber. De gezellige single, opgenomen in de studio van Laurens van Wessel in Zegge bevat een goed dansritme en is de voorloper van zijn zomersingle die wordt vervolgd door een speciaal album dat nog dit jaar verschijnt. Op het album komen reeds uitgekomen nummers en nieuwe liedjes te staan. Johan wil groots uitpakken met z'n jubileumfeest welke in oktober plaats zal vinden.

Gillende B-Brave fans tijdens BFF event
16-02-2014 02:14:00

De organisatie van de Amsterdamse Huishoudbeurs organiseert dit jaar voor het eerst binnen de huishoudbeurs het zogenaamde BFF Event, drie letters, die staan voor Beauty Fashion Friends. Gedurende drie dagen lang kunnen meiden tussen de 13 en 25 jaar tijdens dit evenement hun hart ophalen met alles op het gebied van beauty en fashion, maar ook optredens van bekende artiesten. Vandaag, op de eerste dag was het Podium voor Ferry Doedens met een One Direction quiz, zanger Jeronimo en als klapstuk van de dag een optreden van B- Brave.

Samen met Henk Bernard naar Turkije
15-02-2014 11:39:00

Van 16 t/m 23 mei 2014 organiseert FP2000 Events in samenwerking met Sunweb in opdracht van Henk Bernard zijn tweede fanreis naar Lara in Turkije en ú kunt daarbij aanwezig zijn. De plek waar het nieuwe  Ultra All-Inclusive hotel staat wordt ook wel het Bevery Hills van Turkije genoemd. In Hotel Ramada Resort Lara Hier vindt u alles wat uw vakantie prettig en onbezorgd maakt. Terwijl u lekker in de zon ligt bij het zwembad gaan de kinderen keer op keer van de glijbanen. Als ze even uitgezwommen zijn staat het animatieteam van de mini- en kidsclub voor hen klaar, om vervolgens natuurlijk weer het zwembad in te duiken! Wilt u een dagje naar het strand? Dat kan, het strand ligt namelijk op loopafstand van het hotel. Wilt u echt onbezorgd genieten, dan pakt u gewoon de shuttlebus naar het strand!

Nieuwe single voor de Gangmakers
15-02-2014 11:16:00

"Zigeuner vrienden"......dat is de titel van de nieuwe single van feestduo Gangmakers. Samen met producer Kees Tel is er een product ontstaan waarin veel reizigers zich in kunnen vinden. Als tweede track staat een 2014 versie van het bekende lied "Altijd weer op zondag" op het zilveren schijfje. Het motto van de heren "Een feest is pas een feest als de "Gangmakers" zijn geweest maken ze nu dus ook weer waar. Ze weten echt wat feestmaken is en zetten gegarandeerd de hele tent op zijn kop! 

Gerry Holland neemt hilarische clip op met sexy assistentes
14-02-2014 15:25:00

Gerry Holland heeft de smaak helemaal te pakken. In 2013 lanceerde hij de single's “Ik voel me prima’ en “Geen cent te makken. De opvolger hiervan "Lachen is het beste medicijn" is vanaf vrijdag 7 maart 2014 verkrijgbaar op fysieke single en zal tevens te downloaden zijn bij de bekende portals. Het nummer is geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar. De clip werd opgenomen in Museum “De Dorpsdokter” te Hilvarenbeek. 

Nieuw album van John West vanaf heden verkrijgbaar
14-02-2014 14:45:00

November 2012 lanceerde John West zijn debuutalbum ‘Jouw Blik’ en sindsdien is het hard gegaan met dit Haagse talent. Singles als ‘Jouw blik’, ‘Jij met je mooie ogen’, ‘Lach en leef’, ‘Zou dit dan liefde zijn’ en ‘Als jij een zonnestraal was’ zijn heel goed opgepakt in het land. Daar waar de in 1988 geboren zanger nu optreed is het een waar dans- en meezingfeest. John West, met optredens bij De Toppers-concerten en een eigen live-concert op z’n palmares, brengt 14 februari 2014 zijn tweede album op de markt met de titel: “Jouw Stem”.

De Dijk werkt samen met Amsterdam Sinfonietta op 'Dijkers & Strijkers'
14-02-2014 13:40:00

De Dijk brengt op vrijdag 28 februari een nieuw album uit. Op ‘Dijkers & Strijkers’ slaat de band de handen ineen met strijkorkest Amsterdam Sinfonietta. Eerder dit jaar gaven De Dijk en Amsterdam Sinfonietta onder de noemer ‘Breder dan klassiek’ een bijzondere reeks concerten. De registratie van dit samenwerkingsverband komt op vrijdag 28 februari uit onder de naam ‘Dijkers & Strijkers’. Alle nummers zijn speciaal gearrangeerd voor dit project, waarbij beide groepen versmelten tot één groot ensemble.

Discussie mensenrechten Rusland inspireert Tom Haver
14-02-2014 13:35:00

Door de Olympische Spelen is de discussie over de mensenrechten in Rusland opgelaaid. Niet zozeer uit protest maar meer om een statement te maken heeft Tom besloten om samen met zijn vriend een nummer uit te brengen over dit thema. Met  ´Je bent zoals je bent`-een prachtig duet- wordt op een subtiele manier bezongen  dat ieder mens uniek is, dat ieder goedwillend mens in zijn/haar waarde gelaten moet worden.Alle commotie omtrent de situatie in Rusland gaf de doorslag om het nummer juist nu uit te brengen. 

John de Bever heeft de Oranje Kroon
14-02-2014 10:48:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 17 februari is dat John de Bever met zijn nieuwe single ‘Laat ons dansen’. De Brabantse zanger scoorde de afgelopen jaren al menige hit en komt nu met een stijlvol nummer waarvan de tekst weinig uitleg behoeft. Met een aanstekelijk ritme en een vleugje Spaanse gitaar duwt dit liedje je als het ware de dansvloer op! Het vormt zodoende een mooie opmaat naar het grote ‘John de Bever MoederdagConcert’ op 11 mei a.s. in het Theater aan de Parade in Den Bosch.

Met Sasja Brouwers naar de sneeuw
13-02-2014 22:00:00

Van 1 t/m 8 maart 2014 organiseert Exceed ShortSki een speciale Hollandse Week in de Zwitserse sneeuw met niemand minder dan Sasja Brouwers. Sasja Brouwers weet met haar aanstekelijke lach en vlotte babbel het publiek altijd weer te vermaken. Sasja was oa. te zien en te horen in de musical ‘Cyrano’ van Joop van den Ende, het Nationaal Songfestival van 2003, Xfactor 2006, de Campingtoer van RADIONL 2012 en de HalfTime Show bij de Toppers in Concert 2012. En nu gaat zij skiën mèt en optreden vóór haar fans in het Zwitserse skigebied Les 4 Vallées! Alle fans van Sasja hebben de mogelijkheid om de hele week van 1t/m8 maart met haar mee te gaan naar Hotel de Siviez 

D'n Garrit lanceert nieuwe versie van 'De clochard'
13-02-2014 21:49:00

Nieuwe versie van “De clochard” door D’n Garrit! Jarenlang was hij de zanger/drummer van “de SB band”, dat uitgroeide tot één van de populairste amusement orkesten van Brabant. Na het stoppen van de band, heeft ‘D’n Garrit’ nu zijn eerste solo project gemaakt. “Altijd al wilde ik deze plaat in een feestjasje stoppen want daar is de plaat uitermate geschikt voor!” zegt de goedlachse Brabantse muzikant. Het nummer ‘De clochard’ is oorspronkelijk een oud walsje en omgetoverd tot een gezellige feestelijke meedeiner.

Wil jij figureren in de nieuwe clip van de Overburen....grijp je kans.
13-02-2014 20:56:00

De Overburen zijn op zoek naar getrouwde stellen die hun trouwjurk/trouwpak nog wel eens willen aantrekken voor deze happening. De enige voorwaarde: je moet elkaar nog steeds verliefd kunnen aankijken. De videoclip wordt  ergens maart dit jaar opgenomen, de datum wordt nog bepaald maar zal hoogstwaarschijnlijk in het weekend plaatsvinden. De locatie is Het Circus te Hardenberg. Dus willen jullie nogmaals een onvergetelijke dag?

Twee dagen jubileumfeest Marco de Hollander
12-02-2014 19:43:00

Het laatste weekend van maart staat Partycentrum Aardam in Ter Aar geheel in het teken van het 12,5 jarige jubileum van Marco de Hollander. Op zaterdag 29- en zondag 30 maart staan er twee shows op het programma waarbij publiek aanwezig kan zijn. Tal van collega artiesten zullen hieraan hun medewerking verlenen. Op 29 maart; Peter Hermans, Der Spatzell, A3aan Drost, Guimar, Belinda en José, Joost de Vries, Roy Raymonds, Janneke de Roo, Gerry Holland, Henry van Velzen, Kevin Smit, Wimmie, Gre Parelmoer en Dries Roelvink. Op 30 maart;Johan Linssen, Karin Welsing, Yoeri Lábee, Jan Koevoet, Michelle Okken, Bob Offenberg, Wesly Bronkhorst, Sasja Brouwers, Rene Eshuys, Tommy Smit, Rita Young, Stanley Hazes, Anita en Ed, en Pierre van Dam.

'De gezellige drinkers' maken carnavalssingle
12-02-2014 17:41:00

"De zuipers medley" is de titel van de single die het gelegenheidsduo "De gezellige Drinkers" onlangs hebben opgenomen. Het duo bestaat uit twee zangers uit het Westland die al jaren actief zijn in de muziek. Het leek hen wel leuk om samen iets te doen en van het een kwam het ander.  De zuipers medley bestaat uit carnavals muziek uit de jaren 70  in een nieuw jasje. Of na carnaval hun wegen elkaar weer gaan scheiden is nog niet bekend. Er gaan geruchten dat ze ook bezig zijn om een Oranje single te maken. 

'Laat je gaan'.....nieuwe single van Bryan Stricker
12-02-2014 16:47:00

Vorig jaar verraste Bryan Stricker iedereen na zijn auditie in Bloed, Zweet & Tranen met een geweldige single. Inmiddels heeft Bryan een nieuwe single opgenomen met dezelfde herkenbare sound uit de studio van Sonic Solutions. Een waardige opvolger en zeker weer een nummer met hit potentie.  Bryan zet met deze single meteen een stempel op zijn eigen herkenbare muziek. De vrolijke eigentijdse muziek met hoog meezinggehalte, door enkele ‘yeah, yeah, yeah’ passages, kan overal gedraaid worden.

Belle Perez kleurt de avond met nieuwe theatertour ‘Colores’
12-02-2014 14:45:00

Vanaf februari trekt Belle Perez weer door ons land met haar allernieuwste theatertournee ‘Colores’. In het persoonlijke ‘Colores’ brengt de schoonheid met Spaanse roots swingende latinonummers, bekende covers maar ook een aantal gloednieuwe songs ten gehore. Belle wordt begeleid door een zeskoppige live band, wat zorgt voor een energieke, kleurrijke show! Voor Belle is ‘Colores’ een samenvatting van haar muzikale ontwikkeling en tijdens de show laat ze een kant van zichzelf zien die men nog niet kent.

'Snoepreisje' met gezellige artiesten naar Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg
12-02-2014 14:32:00

In samenwerking met Vakantiehotel  Der Brabander heeft FP2000 een leuk mini-reisje in de aanbieding. In de leukste Après-skihut van het bekende wintersportplaatsje Winterberg (gelegen aan de voet van de piste´s direct naast het hotel) vindt in de week van 10 tot 14 maart 2014 een super gezellige Feestweek plaats m.m.v. verschillende bekende Nederlandse artiesten! U heeft nú de mogelijkheid om wel heel voordelig een drie daags volledig verzorgd arrangement te boeken voor een prijs vanaf slechts € 149,- p.p. Hiervoor krijgt u twee overnachtingen in een keurige kamer met bad of douche en toilet, telefoon, minisafe en gratis wifi. Ook inbegrepen zijn een uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijke diners en alle entrees tijdens de Après-ski feestjes in de middag en avond. U ontvangt zelfs ook nog een Après-skipakket.....! 

Nieuw album van Nielson verschijnt op 7 maart 2014
12-02-2014 13:53:00

Vorige week ging de nieuwe single “Kop in het Zand” van singer-songwriter Nielson bij alle grote landelijke radiostations in primeur. Wat Nielson betreft  is deze single het ideale voorbeeld van zijn eigen sound en de perfecte voorbode van hoe zijn debuutalbum klinkt. Daarmee luidt de single een nieuwe fase in de carrière van Nielson in. De single “Kop in het zand” is afkomstig van het langverwachte debuutalbum “Zo Van Ah Yeah” dat op 7 maart verschijnt en is verkrijgbaar via iTunes en in de winkel.

Jan Smit treedt voor het eerst op in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam
12-02-2014 13:47:00

Voor het eerst in zijn al ruim 16-jarige carrière zal Jan Smit een optreden verzorgen in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Smit zal daar op woensdag 26 februari a.s. optreden in het kader van zijn eerste theatertour. Jan Smit: “Natuurlijk is het heel speciaal voor mij om daar op te kunnen treden. Het gebouw zelf en de zaal zijn uniek. Ik kijk er naar uit!” De theatertour, die meer dan veertig optredens telt, is eind vorig jaar gestart, kort na het verschijnen van zijn inmiddels met goud bekroonde album “Unplugged – De Rockfield Sessies”. Het intieme, ingetogen karakter van dit album sluit naadloos aan op de sfeer, die Jan Smit tijdens zijn theatershows over het voetlicht brengt. Tijdens de optredens wordt de zanger begeleid door zijn vaste begeleidingsband.

'Sexy, Stoer en een Kanjer!'....nieuwe single van Trisha
12-02-2014 13:13:00

Met haar laatste single 'De Wereld Is Veel Mooier Als Je Lacht' stond Trisha 6 weken in de Vlaamse UltraTop en haalde ze zelfs de piek van 57 in de top 100!  'Sexy, Stoer en een Kanjer!' is een vlotte meezinger, een beetje 'carnavalesk' getint en zéker een zoveelste ambiancenummer van de blondine met de eeuwige glimlach, een onmetelijk enthousiasme in haar métier en intense liefde en waardering voor haar fans! De verrassende videoclip is geproduced door het team van Chris Van Tongelen.

Pater Moeskroen verrast en verfrist met 'Zoveel Mensen'
12-02-2014 12:59:00

Pater Moeskroen, de vaandeldragers van de Nederlandstalige Folk, zijn terug met de nieuwe single, Zoveel Mensen. Met deze nieuwe deun laten de mannen horen hoe fris Folk in 2014 kan klinken en hoe je hier nog steeds niet op kan stil zitten! De heren, bekend van de hits Roodkapje – Hela Hola – Laat Maar Waaien – Joost en Naar Huis, presenteren de nieuwe videoclip en het nummer tijdens de theatertour op 13 februari 2014 in De Kom, te Nieuwegein. Momenteel toeren de mannen door het land met hun theatertour ‘Karavaan ’.

Duo Toe Maar met carnaval op tournee met Door
12-02-2014 12:09:00

Vader Emil en Zoon Patrick vormen al jaren Duo Toe Maar. Bijna ieder weekend zijn ze weg als gelegenheidsband, maar met carnaval pakken ze ieder jaar extra uit. In het afgelopen jaar hadden ze een fan die telkens bij hun optredens aanwezig was. Het is een vrouw van ruim twee meter die telkens in de pauze liedjes kwam aanvragen.

Vandaag verschijnt de tweede single van het nieuwe Rowwen Hèze album Hemel Op Aarde
12-02-2014 08:10:00

Vandaag verschijnt de tweede single van het nieuwe Rowwen Hèze album Hemel Op Aarde – de liedjes: Hal Vast.  Zanger Jack Poels: “Hal Vast is geschreven na een verjaardagsfeestje, waarbij een familie elkaar weer ziet en bijpraat over de afgelopen tijd. Alles verandert, maar niks vergaat. Door vast te houden aan je dromen en door vooruit te blijven kijken, houd je grip op tijd.” Rowwen Hèze tourt momenteel tot en met april door Nederland en België met haar Theatertour ’n Hemel op Aarde.

Nieuwe edities Muzikantendag in Middelburg en Almere
11-02-2014 14:55:00

Komend voorjaar zijn er twee nieuwe edities van de Muzikantendag on Tour. Op zaterdag 12 april is de Muzikantendag in De Spot in Middelburg en op zaterdag 3 mei komt de Muzikantendag naar De Meester in Almere. Het programma bestaat uit een combinatie van panels, masterclasses, clinics en demopitches. Leden van Mister and Mississippi vertellen het succesverhaal van de band. Marien Dorleijn van Moss geeft een workshop Songwriting. Stefan Kruger en Stefan Schmid, beide spelend bij Caro Emerald en Zuco 103, geven een clinic.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: