RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Barman Frankie! en DJ Rudy gaan on tour
26-02-2014 18:34:00

Barman Frankie! en DJ Rudy gaan samen op pad om bij uitgaansgelegenheden ouderwetse piratenfeesten neer te zetten. Afgelopen weekend had zalencentrum Mansier in Oudleusen de primeur. In het verleden organiseerden de vrienden van “Stoppel FM” regelmatig een groot feest met live uitzending. Vanwege de bikkelharde aanpak van Agentschap Telecom die etherpiraten  torenhoge boetes opleggen hebben de vrienden van Stoppel FM eieren voor hun geld gekozen en zijn op zoek gegaan naar een alternatief. 

Martin Vincken lanceert 'Hey ho Angelina'
26-02-2014 17:15:00

Martin Vincken heeft als inwoner van onze hoofdstad dat echte en pure authentieke Amsterdamse stemgeluid. Hiermee won hij zo’n 10 jaar geleden het publiek voor zich toen hij in Café Peter Beense tijdens een karaokeavond plots naar de microfoon greep. Vanaf dat moment staat Martin veelvuldig op de diverse podia van ons land. Van “Mokum in Meppel” tot het “Jordaan Festival” en ook zijn televisiedebuut volgde destijds al snel bij het Tros-programma “Een ster in veertig dagen”.

Tim Knol met nieuwe single begonnen aan lange theatertoer
26-02-2014 16:34:00

Na twee jaar afwezigheid kwam Tim Knol eind 2013 sterk terug: met een nieuwe single (Motion of Life), een album (Soldier On) en een succesvolle clubtoer. En terwijl Tim dit voorjaar onderweg is met zijn theatertoer "Terug" is daar nu de nieuwe single: Enjoy The Spectacle. Tim is met zijn soloshow nog te zien in het hele land, met op 16 en 17 maart optredens in De Kleine Komedie te Amsterdam, op 22 en 23 april in de Stadsschouwburg Utrecht en de laatste show op 2 mei in De Oosterpoort in Groningen.

Gertjan Wels organiseert benefietavond t.b.v. de Hartstichting
25-02-2014 20:34:00

Op zaterdag 12 april 2014 organiseert Gertjan Wels een benefietavond t.b.v. de Hartstichting. Dit alles vindt plaats bij Zaal Sterrebosch, Kasteellaan 6 te Wijchen. Tijdens het spectakel zal Gertjan tevens zijn nieuwe single "Mijn zoon" presenteren. Meewerkende artiesten zijn: Wesley Klein, Frank van Etten, Karin welsing, Mike & Colin, Yoeri L'Abée, Erna Temming, Jeffrey Heesen, Ron de Ridder, Marcello, Dorette en DJ Donny. De aanvang is om 21.00 uur, de zaal gaat open om 20.30 uur en de entree (inclusief nieuwe single) bedraagt in de voorverkoop € 12.00 ( Sterrebosch en Limburgia Vlaai Wijchen), aan de deur € 15.00.

'Ik wil die handjes zien' van Gerard Doorgeest kan zomaar een hit worden
25-02-2014 19:43:00

Gerard Doorgeest heeft al veel optredens op z’n naam staan. Hij stond in het voorprogramma’s van oa. André Hazes, Frans Bauer en Marco Borsato. Maar ook voor een gezellig kroegje of bedrijfsfeestje draait de Zaanse zanger z’n hand niet om. “Het dak eraf” is zijn leus en dat lukt hem aardig met z’n repertoire dat bestaat van meezingers tot apres ski en rock and roll.  In kleine oplage zijn er al diverse  singles verschenen waaronder “Kroegenmuzikant”.

Wyke van Weelden zingt titelsong Kenau
25-02-2014 19:02:00

Singer-songwriter Wyke van Weelden zingt de titelsong voor het heroïsche drama KENAU. Het is de eerste keer dat ze Nederlandstalig zingt. In 2012 zat Wyke samen met o.a. Douwe Bob en Nielson in de eerste aflevering van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Ze maakte diepe indruk in het programma van de populaire 3FM DJ Giel Beelen met haar song ‘I do love’. Enkele maanden later bracht de 20-jarige zangeres haar eerste EP uit. KENAU is de titelsong van het gelijknamige historische epos waarin Monic Hendrickx, Barry Atsma en Sallie Harmsen de hoofdrollen spelen. De titelsong is nu te vinden op iTunes en Youtube.

John Otten wil met je dansen
25-02-2014 12:44:00

Het jaar 2013 was een goed muzikaal jaar van de van oorsprong uit Sibculo komende maar nu in Almelo woonachtige zanger/entertainer John  Otten. Drie singles waarvan “ Ik ben een meisje”  30 weken in de landelijke Piraten Top 30 stond. Het streven voor John Otten is om  in 2014 het succes van 2013 te evenaren en dat start met de release van het up tempo nummer “ Ik wil met je dansen” . Ook hiervan heeft John zelf de tekst geschreven en de muziek is van Roy Otters. Het geheel is ook opgenomen is de studio van Roy Otters te Apeldoorn.

Marco Borsato op 1e én 2e plaats in 100% NL Top 250
24-02-2014 19:57:00

Een mooie opsteker voor Marco Borsato. Hij heeft zowel de eerste als de tweede plaats behaald in de 100% NL Top 250, een overzicht van de beste en mooiste platen uit Nederland! Vele tienduizenden luisteraars van 100% NL hebben gestemd op Nederlandse platen van 1960 tot nu, met een verrassende Top 5 als resultaat. Terwijl Marco het nog even rustig aan moet doen vanwege de TIA waar hij van herstelt, is er massaal op zijn muziek gestemd. Vorig jaar wist hij ook al de top van de lijst te behalen met ‘Dochters’.

Fred Siebelink en de brandweermannen lanceren carnavalskraker
24-02-2014 16:38:00

De grootste carnavals hits werden als geintje opgenomen en op de vooravond van carnaval ineens mega-populair! Dat gebeurt nu opnieuw: de bekende 3FM DJ Fred Siebelink heeft als grap, samen met zanger Frans Duijts, een geweldige feestplaat opgenomen: "Kijk me aan als ik je volspuit". Een lang gekoesterde wens gaat hiermee voor voor Fred Siebelink in vervulling: zijn eigen carnavals single! Fred Siebelink is de mede presentator van het 3FM programma Stenders Late Vermaak op de vrijdagavond.

Nieuwe opname van het muziekprogramma TV Lucky Joe op 9 maart
24-02-2014 11:01:00

Dit jaar worden er weer diverse tv opnames gemaakt van het muziekprogramma "TV Lucky Joe" in opdracht van RTV Stadskanaal. De meeste opnames vinden plaats bij zaal Gossen in Stadskanaal maar ook op locatie zoals op Landal Heideheuvel te Beekbergen en Flora Hilversum. Deze locatie opnames worden gedaan om meer artiesten een kans te kunnen geven om aan het programma mee te doen. De meeste artiesten zitten in het zuiden van het land en dan is de afstand vaak een obstakel om voor een paar liedjes naar Stadskanaal te komen. De  locatieplaatsen zijn nabij Apeldoorn en in Hillegom en wat makkelijker bereikbaar voor menig artiest.

Nieuwe single voor Joost de Vries
24-02-2014 10:49:00

Op 5 maart presenteert de Noord-Hollandse Zanger Joost de Vries zijn nieuwe single ‘Jij bent mooi’. De zanger heeft dit keer gekozen voor een uptempo sound wat over het wel en wee gaat van een meisje in de pubertijd. Muziekproducer Jeroen Dirksen maakte het nummer en de tekst is geschreven door Henriette Spit. De single komt uit via het platenlabel Stormrecords. Na het uitbrengen in 2013 van de single Amore en het CD album ‘Leef & Geniet’ werd het tijd voor dit nieuwe product van Joost.

B-Brave komt vrijdag met single 'Als je bij mij bent'
24-02-2014 10:32:00

Het is een drukke week voor de boys van de vijfkoppige Boyband B-Brave. Momenteel verblijven ze een week lang in een villa op een voor de fans geheime locatie om zich voor te bereiden op hun nieuwe album. Tijdens deze zogenaamde bootcamp kunnen de boys ongestoord brainstormen en werken aan dit album dat binnen niet al te lange tijd uit zal komen. Als voorproefje verschijnt aanstaande vrijdag hun nieuwste single “Als je bij mijbent”.

Wimmie in Concert veroorzaakt run op tickets!
23-02-2014 11:51:00

Afgelopen week hebben honderden liefhebbers al een ticket voor slechts €10.00 weten te bemachtigen voor Wimmie in Concert. Mede-organisator Theo Bakker is blij, dat de liefhebbers van het Nederlandse lied zijn vernieuwde zaak weer zo massaal weten te vinden. ‘Het publiek bepaalt zelf de prijs, dat zal het zijn!’, verklaart Theo Bakker, de eigenaar van De Nieuwe Bierton. De populaire Zwolse volkszanger Wimmie zal samen met diverse muzikale vrienden op zaterdag 31 mei De Nieuwe Bierton op zijn kop zetten. Wimmie, bekend van zijn hit ‘De Ring’ zal daarbij live begeleid worden door zijn eigen feestband. Het bijzonder is inderdaad, dat het publiek zelf bepaalt wat het betaalt voor de entree. Hoe eerder men koop, hoe goedkoper het feest wordt.

Country Rock girl Laura van den Elzen schittert in Berlijn
23-02-2014 09:43:00

"We zijn nu 2 weken verder na Laura's optreden in Berlijn tijdens een van Europees grootste country festivals. Met wel duizenden bezoekers op het festival was het op zondag de taak aan Laura om het publiek te vermaken. Ze maakte een geweldige indruk met haar eigen nummers maar ook met de covers van Tina Turner , Dolly Parton, Miley Cyrus , Linda Rondstadt , Anouk , Ilse Delange e.v.a. Haar country snik in haar stem maar ook de rock die Laura er in gooide maakte veel indruk, ook haar ballads maakte veel los, menigeen moest een traantje wegpinken", aldus de vader van het jonge talent.

Nieuwe opnames Hart voor Muziek in Helmond
22-02-2014 10:35:00

Zoals onlangs bekend werd gemaakt is het vertrouwde Nederlandstalige muziekprogramma Hart voor Muziek weer terug van weg geweest. U heeft hiervan de eerste uitzendingen alweer kunnen zien op Omroep Brabant en Ment-Tv (België). De opnames voor de volgende Tv-uitzendingen staan gepland op zondagmiddag 23 februari a.s. in Zaal Traverse in Helmond en waarvoor we u bij deze graag uitnodigen. De zaal gaat open om 13.00 uur, de opnames starten vanaf 14.00 uur en duren tot circa 18.00 uur. De entree bedraagt 10 euro p.p. en voor kinderen tot 12 jaar slechts 5 euro. De artiesten die zondag a.s. in ons programma komen optreden zijn in willekeurige volgorde: Stef Ekkel, Vinzzent, René Karst, Theodoor, Mike & Colin, René Schuurmans, Helemaal Hollands, Wesley Klein, Wesley Ponsen, Charlène, Frans Duijts, e.v.a.

Evert Wolters komt met nieuwe cd-single getiteld: 'Vanacht'
21-02-2014 23:59:00

Na zijn succesvolle debuutsingle "Ik ben nog steeds op jouw verliefd" komt de uit Emmen afkomstige zanger met een splinternieuwe single. In de studio's van producer/schrijver Martin Sterken is de laatste maanden weer hard gewerkt aan een nieuwe song die de titel "Vannacht" draagt. Een lekker uptempo lied dat gaat over het feit dat vriendschap soms eenzijdig kan zijn en men daar dan keuzes moet maken. Een catchy refrein en een mooi opbouw qua arrangement maken deze single tot een echte radioplaat.

The making of…..De nieuwe clip van Gerry Holland
21-02-2014 17:30:00

Tijdens de clipopname van Gerry Hollands nieuwe single “Lachen is het beste medicijn” heeft presentator Rob van der Wal achter de schermen een trailer gemaakt waarvan nu de beelden online zijn gezet. De opnames vonden plaats in het historische museum “De Dorpsdokter” te Hilvarenbeek. Smart Media Productions kreeg de opdracht om het script van manager Nikki Konings uit te werken. De puntjes werden op de i gezet waardoor het uiteindelijke resultaat subliem te noemen is. Daarvoor moeten we echter nog even wachten. 

'Wat is ze lekker' van Helemaal Hollands gebruikt voor Multivlaai commercial
21-02-2014 17:26:00

De nieuwe single van Helemaal Hollands genaamd “Wat is ze lekker” is gebruikt om de nieuwe campagne van Multivlaai kracht bij te zetten.  De single “Wat is ze lekker’ werd geschreven door de de heren zelf, in samenwerking met Emile Hartkamp en Norus Padidar, die al veel hits op hun naam hebben staan. Hartkamp tekende ook voor de productie van de single. Het resultaat is een geweldige meezinger die na 1 keer horen de rest van de dag in je hoofd zit. MultiVlaai is de grootste en bekendste aanbieder van vlaaien en taarten in Nederland.

Glennis Grace meer dan 1 jaar in de DVD Top 30 en deze week op nummer 2!
21-02-2014 17:20:00

De DVD ‘Live in de HMH’ van Glennis Grace weet deze week de nummer-2 positie te bemachtigen in de DVD Top 30 van het GFK. Een bijzondere prestatie omdat de dvd een registratie is van het uitverkochte concert dat de zangeres op 15 september 2012 gaf in de Heineken Music Hall. Destijds wist de dvd de nummer-1 positie te pakken. Het concert was voor de zangeres een belangrijke gebeurtenis. “Het was voor mij de eerste keer in mijn carrière dat ik een solo concert ging geven. Een show in de HMH is al heel wat en zeker als het concert binnen een mum van tijd uitverkocht is. Ik weet het gevoel nog zo goed! Dat de dvd nu na ruim een jaar weer hoog scoort in de charts is voor mij de bevestiging dat het een geslaagd concert was”, aldus Glennis Grace.

Pater Moeskroen heeft de Oranje Kroon
21-02-2014 16:38:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 24 februari is dat Pater Moeskroen met hun nieuwe single ‘Zoveel Mensen’. De vaandeldragers van de Nederlandstalige folk zijn terug met een nieuwe deun die laat horen hoe fris deze muziek in 2014 kan klinken en hoe je hier nog steeds niet op stil kan blijven zitten! Pater Moeskroen, bekend van de hits Roodkapje, Hela Hola, Laat Maar Waaien en Naar Huis, toert momenteel door het land met hun succesvolle theatertour ‘Karavaan’.

Dinnershow Jan Leliveld in Assendelft uitverkocht
21-02-2014 14:36:00

Vanavond staat er voor Jan Leliveld een bijzondere ‘Dinnershow’ op het programma in Grand Café Assumburg in Assendelft. Er zijn maar liefst 15 gastoptredens van leerlingen van zangschool Jozien van Dorst en de avond is al weken uitverkocht! Inmiddels is Jan al maanden aan het toeren met zijn eigen Dinnershow langs diverse restaurants in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Wally Mckey trommelt voor de video van single enkele leden van The Lemming op
20-02-2014 22:49:00

De eeuwig actieve Wally Mckey komt er aan met "Niet Zo Verwend", een vrije vertaling van de mega hit  "Stuck in the Middle With You". Het originele nummer dat dateert van 1972 werd in een modern jasje gestoken zonder afbreuk te doen aan het typische karakter van dat nummer. Zo is ook het vrolijke accordeonnetje te horen in zijn versie. Het nummer is nog maar net uit en is meteen overal te beluisteren en duikelt meteen tal van hitlijsten in. Voor de videoclip maakte hij van de gelegenheid gebruik om enkele bandleden van The Lemming op te trommelen.

Theodoor wordt Radio DJ
20-02-2014 22:23:00

Na een zijn eigen soap "Op pad met Theodoor" heeft Theodoor nu ook zijn eigen Radioshow bij de regionale radiozender Unity NL. Hij zal daar elke vrijdag avond van 20.00 uur tot 22.00 uur de luisteraars voorzien van gezellige Hollandse meezingers in Theodoor@Unity een leuk begin van je weekend. Theodoor ziet dit als een leuke nieuwe uitdaging en heeft er heel veel zin in.

René Froger maakt debuut op Nacht van Oranje
19-02-2014 20:16:00

Was 1992 het jaar dat René Froger debuteerde op het podium van Ahoy Rotterdam, nu, ruim 20 jaar en vele uitverkochte concerten in Ahoy later, maakt de 53-jarige Amsterdamse hitzanger zijn debuut bij Nacht van Oranje. De Topper schittert tussen een groot aantal andere vaderlandse vedetten, waaronder zijn zoon Danny, die met ‘Gents’ opnieuw de meezingmedleys van het Oranjefeest voor hun rekening zullen nemen. René Froger is een van de meest gelauwerde artiesten van Nederland.

5e Carnavalsviering in de Sint Martinuskerk te Drabbelterp (Sneek)
19-02-2014 20:05:00

Op de zondag van het carnavalsweekend, 2 maart aanstaande vindt tradioneel de carnavalsviering plaats in de Sint Martinuskerk te Drabbelterp (Sneek). Na de mis van 10.30 uur zullen de klokken om 11.45 uur opnieuw gaan luiden en zal de Sint Martinuskerk voor de vijfde keer in zijn geschiedenis de deuren openen voor een heuse carnavalsviering, die voor iedereen toegankelijk is. Het betreft een oecumenische  carnavalsdienst die om 12.11 uur zal starten.

Vrolijke nieuwe single voor André van Amstel
19-02-2014 20:00:00

Het is goed toeven in het zuiden van Portugal. Zanger André van Amstel weet daar alles van en vertoeft dan ook regelmatig daar waar bijna altijd het zonnetje aan de hemel staat. Niet zo vreemd dus dat deze in 1955 in Amsterdam geboren zanger een single lanceerde met de titel; ‘In het zuiden van Portugal’. André bracht eerder al nummers op de markt als; ‘375 Jaar Heerhugowaard’, ‘Gezellig naar ’t café’, ‘We gaan voor Oranje’, ‘Nederland’ en ‘Ze is een dame’ uit.

Maagverkleining Rob Zorn gepland op 18 maart
19-02-2014 19:37:00

Rob Zorn ondergaat op dinsdag 18 maart 2014 een operatie in het kader van een maagverkleining. Bij deze sleeve operatie wordt een groot gedeelte van de maag chirurgisch verwijderd.  De maag gaat qua afmeting en vorm van een rugbybal naar een banaan. Het gedeelte van de maag waar het voedsel naar de darm gaat blijft intact. Het geheel vindt paats in het MCL in Leeuwarden.

B-Brave treedt op bij Patronaat in Haarlem
19-02-2014 19:07:00

In de zaal van het Patronaat in Haarlem is op zondag 23 februari een optreden van de populaire Boyband B-Brave. Dit vijftal  bestormt op dit moment Nederland met hun catchy pop en goede looks. De boyband wist in het programma X Factor flink de aandacht naar zich toe te trekken en pakt nu door.

Sneak preview nieuw cabaretprogramma Veldhuis & Kemper
18-02-2014 19:47:00

Volgend seizoen komen Veldhuis & Kemper met een nieuw cabaretprogramma. Voor de zomer zijn er al wat stiekeme werkvoorstellingen te bezoeken met nieuw materiaal en nieuwe liedjes. Wil je de heren door hun eigen teksten zien struikelen, zweten, doodgaan en hopelijk weer een beetje opstaan, check dan even de speellijst waar ze in de kleine theaters heel voorzichtig wat eerste stapjes doen. De meeste theaters zijn al uitverkocht, maar er is nog plek in Amsterdam (Comedytheater), Ommen, Amstelveen, Heerenveen, Goor, Zevenaar, Vught, Helmond, Kampen, Oirschot, Oisterwijk en Lochem.  

Nieuwe single voor Henry van Wijmeren in aantocht
18-02-2014 19:18:00

Vol ambitie laat Henry van Wijmeren weten dat dit voorjaar een nieuwe single gelanceerd gaat worden. De opnames staan gepland in maart. Henry staat in 2014 alweer 40 jaar met heel veel passie en liefde voor het muzikale vak op de planken. Er liggen wat ideeën die hij verder wil gaan uitwerken. Toch ligt de focus eerst op een mooi Nederlandstalig solo product. Nederpop en invloeden uit de Country Music  gecombineerd met melodrama......

Stemmen voor de ‘11 van Oranje’ vandaag van start
18-02-2014 10:58:00

TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2014. Vandaag is op de websites van de beide muziekzenders een lijst gepubliceerd met bijna honderd nieuwe Nederlandse carnavalsliedjes. De kijkers en luisteraars mogen elf dagen lang via SMS een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer. De stemming sluit op vrijdag 28 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2014’.

Gordon start koffie keten
18-02-2014 10:42:00

Deze nieuwe horeca onderneming is eigendom van niemand minder dan Gordon. Gordon is zelf een fervent koffie- en thee drinker en enorm fan van de ontstane cultuur mede opgepikt op zijn vele verre reizen. BLOOMING is een no nonsens zaak welke op verbluffende wijze de barista wijze van koffie serveren hanteert. Barista is een Italiaanse manier van koffie maken, een hele art vorm heeft zich ontpopt aan deze oude Italiaanse koffiezet manier. De bereider (de Barista) maakt dmv schuimopvoering de meest prachtige figuren in cappuccino of andere koffiesoorten.

Ladies of Soul spelen Ziggo Dome twee keer plat
17-02-2014 23:52:00

Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy  Dulfer hadden al jaren een droom: hun krachten bundelen en met zijn allen het publiek entertainen met een verpletterende show. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2014 was het moment daar. De droom van de ladies werd realiteit! In een uitverkocht Ziggo Dome zetten de Ladies of Soul niet één, maar twee keer een show neer die de zaal op zijn grondvesten deed schudden. Het publiek stond als één man achter de vijf vrouwen en de recensies zijn om trots op te zijn. Zo kopte het AD; “imposante dosis vocaal geweld verdient vervolg” en schreef Nu.nl; “het vijftal speelt de uitverkochte zaal plat”. Tjeerd Oosterhuis, Musical Director en initiatiefnemer van de Ladies of Soul is trots en bovenal dankbaar voor alle positieve reacties.

SimoneFM laat de jaren 90 herleven
17-02-2014 20:40:00

De jaren 90 herleven weer in Emmen. Simone FM organiseert zaterdag 29 maart opnieuw Pump Up The 90’s in het Hampshire Hotel te Emmen. Topacts als 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, T-Spoon, Dune, Critical Mass, Vengaboys, SNAP, Captain Jack stonden de afgelopen jaren al op de bühne in Emmen. “Het programma voor 29 maart a.s. is weer helemaal rond. We hebben weer 4 geweldige acts gecontracteerd”, aldus Bert Vos van Simone FM. “Ik denk de mooiste line-up tot nu toe met niemand minder dan Nakatomi, Twenty 4 Seven, 4 Tune Fairytales en The Scooter Experience komen naar Emmen.

Silver moments CD van Wieteke van Dort & Ais Lawa-Lata online verkrijgbaar
17-02-2014 20:25:00

Wieteke van Dort & Ais Lawa-Lata, hebben al een impossante zangcarriere achter de rug en zijn graag geziene artiesten op Radio & TV. Beide treden regelmatig op waaronder hun jaarlijkse optreden tijdens de Pasar Malam Besar in Den Haag. De cd Silver moments is door Munich records uitgebracht en wordt nu met toestemming van Peggy Zomer online verkrijgbaar.

Pearl Jozefzoon wordt tweede Dreamette in musical ‘Dreamgirls’
17-02-2014 20:11:00

Albert Verlinde Entertainment maakt vandaag een nieuwe hoofdrol bekend van de musical ‘Dreamgirls’. Naast Berget Lewis gaat nu ook Pearl Jozefzoon onderdeel uitmaken van de meidengroep ‘The Dreamettes’. Pearl speelt de rol van Deena Jones, een rol die in de film wordt gespeeld door zangeres Beyoncé Knowles. “Het is altijd mijn droom geweest om in ‘Dreamgirls’ te spelen. Ik draaide vroeger de muziek van de Broadwayversie grijs”, aldus een enthousiaste Pearl Jozefzoon. “Daarnaast ben ik opgegroeid met Motown muziek, dus dat ik deze muziek straks iedere avond mag gaan zingen is in 1 woord geweldig!” Wie het trio compleet gaat maken en hoe de overige cast eruit gaat zien wordt binnenkort bekendgemaakt.  De musical ‘Dreamgirls’ is vanaf september 2014 te zien in de Nederlandse theaters.

Carnavalskraker voor De Deurzakkers
17-02-2014 12:10:00

Op 17 februari gaan de feestmakers bij uitstek hun inzet voor de Carnavalskraker lanceren: “Houdoe!” Een zeer pakkend liedje dat staat voor gezelligheid en niet alleen in Brabant! Daarnaast is er in 2014 nog veel meer te vieren voor De Deurzakkers. In december vieren ze hun 40-jarig jubileum! Informatie omtrent dit jubileum volgt later dit jaar. Het duo “De Deurzakkers” is een begrip in ons land als het gaat om het maken van feest! Feesten en partijen zijn op voorhand een succes als Clemens en Willem op het podium verschijnen.

De Dorini's winnen Cliphuis CarnavalsKraker 2014
17-02-2014 11:52:00

Zondag 16 februari stonden weer 11 artiesten klaar om hun nieuwe carnavalslied te zingen en mee te strijden om de bokaal "Cliphuis CarnavalsKraker 2014". Het was een close finish tussen de Dorini's, Niek en Danny en Twee tinten grijs en uiteindelijk besloot de jury dat de Dorini's met "Koning bier" de terechte winnaars waren. Naast deze 3 artiesten waren er optredens van Andre Pronk, Cooldowncafé, Kapalone, Tim Schalkx, Johan Vlemmix, De Erpa's en Hans en Ed.

Jessica Malfait scoort ook in België met 'Jij kan me maken, Jij kan me breken'
17-02-2014 10:24:00

Afgelopen week was Jessica Malfait met haar nieuwe single "Jij kan me maken, Jij kan me breken" de Oranje Kroon bij TV Oranje en Hollandse Nieuwe bij RADIONL. Aankomende week is ze bij het Vlaamse  radiostation VBRO Trotsplaat. Dit regionale commerciële station brengt 24 uur per dag, 7 dagen per week, Nederlandstalige meezingers, van de jaren ’60 tot de hits van vandaag. VBRO heeft van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 18.00 uur gepresenteerde programma’s en heeft zelfs een Nederlandstalige Top 30.

Hansieee Tok Tok ft DJ Roy en DJ Dirk 'Zakkuh Polka'
17-02-2014 10:03:00

Onder het motto: “Serieus doen kan altijd nog”, zijn deze mannen de studio ingedoken van Martin Sterken.'Het doel was een nummer te maken voor carnaval. Dus wederom geen gevoelige ballade maar een knettergekke foute polka, genaamd “Zakkuh Polka”! Hansieee kennen we van het nummer “Tok Tok Tok”.  2 Jaar geleden als grap uitgebracht, maar het nummer werd landelijk opgepakt en Hansieee haalde zelfs het MPF ermee. Vorig jaar bleef het stil rondom hem. Hij vond het wel best. Een grap is maar één keer leuk. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool