RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Emile Hartkamp reikt 'Feest zonder grenzen' aan Alex uit
01-12-2013 22:42:00

Aan Emile Hartkamp was het de eer om op zaterdag 30 november het eerste exemplaar van het nieuwe album van Alex: “Feest zonder grenzen” uit te reiken aan de zanger zelf. Dat gebeuren tijdens een uitverkocht “Feest zonder grenzen” in N.H. Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. De kaarten voor dit feest waren al een paar dagen van te voren geheel uitverkocht.

'Ch'an Rak Khun'......nieuwe theatertour van Dana Winner
01-12-2013 11:16:00

"Ch'an Rak Khun" is de titel van de nieuwe theatertour van Dana Winner voor het voorjaar van 2014. Met maar liefst 25 concerten in de eerst 5 maanden zal Dana weer te zien zijn in heel wat prachtige theaters. Inmiddels is Dana Winner met haar concerten niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters. De reacties op haar voorstellingen zijn dan ook altijd weer hartverwarmend. Met haar vaste band en ondersteund door een televisiespecial en haar trouwe fans, brengt Dana opnieuw een serie concerten in het kader van haar 25-jarig jubileum. 

Overijselse band Bökkers treedt op in P.I. Veenhuizen
01-12-2013 10:56:00

Op zaterdag 7 december zal Bökkers een zeer speciaal optreden verzorgen. De Overijsselse band zal de gedetineerden van P.I. Veenhuizen vermaken met een optreden. Naar het voorbeeld van Johnny Cash zal Bökkers een volledig optreden verzorgen voor de gevangenen. Bökkers schreef op de melodie van de Johnny Cash klassieker “San Quentin” een passende tekst voor “Veenhuuzen”. De single “Veenhuuzen” is vanaf 2 december te downloaden via iTunes en te streamen via Spotify en Deezer.

'Achter de regenboog'..... nieuwe single van Rika
30-11-2013 12:10:00

Met de release van "Achter de regenboog" heeft Rika haar vijfde single uitgebracht. Zoals zo vaak ,en daarin is deze uit Groningen afkomstige zangeres geen uitzondering, heeft ze tijdens feestjes van vrienden haar eerste stappen gezet op de showbizzladder. En dat gaf haar zo voldaan gevoel dat ze zanglessen ging volgen en probeerde ook door meer optredens ervaring op te doen. Die optredens kwamen er en door het succes werd ze regelmatig gevraagd om terug te keren.

Ladies of Soul releasen videoclip bij single ‘I’ll Carry You’
29-11-2013 19:14:00

Eerder deze week brachten de Ladies of Soul hun eigen single ‘I’ll Carry You’ uit. Vandaag werd de officiële videoclip voor dit nummer gereleased. In de clip zijn niet alleen Trijntje, Glennis, Edsilia, Berget en Candy te zien, maar ook vijf ‘mini-ladies’. De 10-jarige meisjes in de clip spelen de jongere versie van de Ladies of Soul. In de clip is te zien hoe de dames al vanaf een jonge leeftijd bezig waren met muziek, zingen en performen. De single ‘I’ll Carry You’ gaat over de sterke band tussen de vijf vrouwen en hoe ze altijd voor elkaar klaar staan. 

Ed Nieman giet 'Baby Blue' van de George Baker Selectie in nieuw vaatje
29-11-2013 17:58:00

De allernieuwste single van Ed Nieman is een feit, en wat voor een single, zo vlak voor de feestdagen. Dit keer geen feest knaller zoals we dat ook van de vrolijke zanger gewend zijn. Ed Nieman doet deze keer een verrassend Engelstalig uitstapje. En heeft gekozen voor een cover, een nummer van de George Baker Selection “Baby Blue”, een top 10 hit van deze band uit 1974. Ed heeft “Baby Blue” eind jaren 80 ook al eens als B kant van een CD single opgenomen. Eigenlijk erg zonde van zo’n mooi lied om het op een B kant te zetten.....

Gerard heeft de Oranje Kroon
29-11-2013 15:57:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 2 december is dat Gerard met ‘Jongen van de handel’. Deze single verscheen al in 2010 maar is nu plotseling een flinke hit aan het worden. En dat allemaal dankzij Roy Donders, de Tilburgse stylist die in zijn goed bekeken realityserie bij RTL5 ‘Jongen van de handel’ tot zijn lijflied uitriep en het voor de camera’s uit volle borst meezong. Prompt ging bij zanger Gerard de telefoon rinkelen en staat hij weer volop in de belangstelling van radiozenders en andere media. 

Nieuwe single Denny Braaf
29-11-2013 12:57:00

Na zijn succesvolle deelname aan het SBS programma Bloed Zweet en Tranen is er veel gebeurd rondom zanger - entertainer Denny Braaf. Nadat Denny een aantal jaren gestopt was met optredens, door drukke prive en werkomstandigheden gaf hij zichzelf op voor het programma Bloed Zweet en Tranen. Heel Nederland maakte kennis met Denny Braaf en bracht Denny tot aan de halve finale. Zijn vertolking van "Heel Even" maakte veel los, zowel bij de jury als bij de vele kijkers.

'Superdiesoep'....nieuwe single van Ben de Ruiter
29-11-2013 12:50:00

Benjamin de Ruiter is zanger van het levenslied. Geboren in Zwolle en nu wonende in Friesland, en daar zal menigeen hem al wel eens hebben horen zingen. Overdag is hij werkzaam in de catering en hier is komt dan ook de inspiratie voor de single ‘Superdiesoep’ vandaan. Een nummer over lekkere soep. In zijn vrije tijd is Ben te vinden op feesten en partijen en overal waar hij verschijnt roepen ze hem na “ Superdiesoep” het is dan ook niet vreemd dat het nummer massaal wordt meegezongen.

Daan & Danny lanceren 'Save the children'
29-11-2013 12:28:00

Het mooie lied “Save the Children” is gecomponeerd en geschreven door het duo Daan en Danny in samenwerking met tekstschrijver Dick Hoogerwaard. Het liedje is geproduceerd door Frank Vos die ook de cd hoes ontwierp en de videoclip maakte. In het voorjaar van 2013 heeft Daan (Zangeresdaan.nl) het lied "Samen" uitgebracht. Het lied heeft zowel in Nederland als in België veel aandacht gekregen op radio en tv. Met “Save The Children” laat Daan opnieuw haar veelzijdigheid zien en horen.

Berget Lewis: aankondiging clubtour (jan-feb) rond nieuwe album
29-11-2013 00:00:00

Begin november bracht V2 het nieuwe album van Berget Lewis uit. De eerste single ‘Aviator’ vindt een plaats in de playlists van steeds meer radiostations. Vanaf 11 januari start Berget Lewis de ‘Ready To Go Clubtour’, die haar langs 11 steden brengt. Berget Lewis wordt alom geroemd als een vocaal fenomeen. Dat zij in 2012 is uitgeroepen tot 'beste zangeres van Nederland' zal niemand verbazen. Ze was tot ver over de grenzen special guest  van o.m. Dave Stewart, Van Morrison en Maceo Parker.  Ze betoverde het publiek tijdens haar eigen succesvolle theatertours en schitterde als Maria in het televisiespektakelstuk 'The Passion'.

Radio Suc6FM verzorgd marathonuitzendingen vanuit het glazen huis in Zundert
28-11-2013 18:32:00

Tijdens Winterwonderland in Zundert zal radio Suc6FM haar radio-uitzendingen live vanaf het winkelcentrum in Zundert verzorgen. Deze marathonuitzendingen staan in het teken van het Zundertse glazenhuis om 3FM serious request te ondersteunen en starten op zaterdag 21 december om 10.00 uur. De jocks van Suc6FM zullen nonstop door draaien tot en met zondag 17.00. Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Ze nodigen iedereen uit om middels een donatie deze actie tijdens winterwonderland in Zundert te ondersteunen! Iedereen die een leuke bijdrage wil leveren kan reageren op info@winkeleninzundert.nl

Kerstsingle van Rob Zorn gratis te downloaden vanaf 6 december 2013
28-11-2013 16:25:00

Op vrijdag 6 december komt er weer een kerstsingle uit van Rob Zorn. De titel hiervan is "Kerst in het café"en de clip is opgenomen bij Café Boedha's te Beverwijk met natuurlijk weer veel kerstvrouwen. Volgens Rob is het een echt top nummer die je na 1 keer weer mee kunt zingen. Het lied is geschreven door Pascal de Vormer en opgenomen bij Manfred Jongenelis, de clip is gemaakt door Ron Schmid, VisualsMedia. 

Gebroeders Ko opnieuw Beste Feest-Act van Nederland
28-11-2013 16:10:00

De Gebroeders Ko zijn gisteren tijdens de uitreiking van de Party Awards door het publiek verkozen tot Beste / Populairste Feest-act van Nederland. Verder kregen zij nog een Award voor het scoren van hun 40e top 100 hit met hun nieuwe single “ Niet Uit Volendam “. “ Ondanks de recessie hebben wij door onze vrolijke feestnummers de afgelopen jaren een volle agenda gehouden en zijn daardoor al jaren de meest geboekte en succesvolste Feest-act van Nederland.

DJAZZ.tv, Brava, TV Oranje en SchlagerTV bij Vodafone
28-11-2013 15:40:00

Vandaag werd bekend dat muziekzender DJAZZ.tv op zondag 1 december a.s. zal worden toegevoegd aan het basispakket televisie in het glasvezelaanbod van Vodafone. Eerder waren al brava nl klassiek, brava hd, TV Oranje en SchlagerTV toegevoegd aan het zenderaanbod. Daarmee biedt Vodafone nu het complete pakket aan muziekzenders dat in de loop der jaren is geïnitieerd door Jur Bron, Gerard Ardesch, Rob Overman, Robert Rutten en RMHG.

Prestigieuze partyprijs voor De Dikdakkers
28-11-2013 08:58:00

Het is De Dikdakkers gelukt een prestigieuze partyprijs in de wacht te slepen. Tijdens de uitreiking van de Party Awards 2013 verzilverde het zangduo de nominatie voor Polulairste Party Act. ‘Dit is toch een beetje de kroon op ons werk en een ongelooflijk stuk erkenning,’ klonk het na afloop enthousiast. ‘We proberen voortdurend met onze nummers de feestvreugde te verhogen en spreken een steeds breder publiek aan. Dat is voor de vak jury mede een reden geweest om de beslissing in ons voordeel uit te laten vallen.’

Frank en Mirella......al 40 jaar een begrip
27-11-2013 21:05:00

Nog even en dan bestaat het begrip Frank en Mirella alweer 40 jaar. “En we zitten vol met nieuwe plannen. Samen met Manfred Jongenelis is de basis gelegd voor een geweldige nieuwe single. Het heeft even geduurd, maar dat komt omdat een vakman als Manfred het nou eenmaal ontzettend druk heeft” legt Frank uit. Het mooie is dat de optredens nog steeds goed gaan. Frank vertelt “We brengen een feest der herkenning met ons repertoire. Jong en oud zingt de hits van Frank en Mirella mee, en daar zijn we trots op.

Debuutsingle voor Roy Hoffman
27-11-2013 20:54:00

Roy Hoffman is net 22 jaar geworden, geboren 17 oktober 1991, en woonachtig in Apeldoorn. Jarenlang volgde hij de echte Toppers van de Nederlandse Smartlappen en Schlagers, zoals Marianne Weber, Frans Bauer en Koos Alberts. Als grootste fan van dit genre schalde hij alle liedjes thuis en waar dan ook mee, totdat hijzelf aangespoord door vele anderen, ervoor koos om serieus met zingen aan de gang te gaan. Met veel geduld koos hij 7 jaar geleden eerst voor een goede basis door professioneel zangles te nemen.

De Kast doneert opbrengst nieuwe single 'Schoon' aan Serious Request
27-11-2013 20:37:00

Op 28 november komt de nieuwste single van De Kast, 'Schoon', uit, waarvan de opbrengst naar Serious Request gaat. Het nummer is speciaal geschreven voor het goede doel en is toegespitst op het thema van dit jaar: het tegengaan van kindersterfte door diarree. Schoon drinkwater is hierbij essentieel. De 'B-kant' is 'Mei-inoar Ien', het lied dat Syb samen met een Tweebaksmarkt vol koorleden zong bij de opening van het Provinsjehûs door Koningin Beatrix.

8 december TV Opnames De Nationale Noot
27-11-2013 20:02:00

Op 08 december zijn er weer nieuwe TV Opnames van De Nationale Noot. Het nieuwe muziek programma die bij vele lokale en regionale tv omroepen wordt uitgezonden. Presentator Marco de Hollander ontvangt vele artiesten waaronder; Helemaal Hollands, Duo Nationaal, Ancora, Frank en Mirella, Dirk Meeldijk, Leo Nardell, Peter Beense, Wesley Ponsen e.v.a.

Genomineerden 100% NL Awards 2013
27-11-2013 19:53:00

Vanmiddag heeft 100% NL dj Robert Feller de nominaties voor de 100% NL Awards 2013 bekendgemaakt. Grote kanshebbers dit jaar zijn Ilse DeLange, Nick & Simon en Marco Borsato.

Marco Borsato signeert nieuwe album digitaal via Google Hangout
27-11-2013 19:43:00

Gisterenavond konden fans van Marco Borsato het nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ door hem laten signeren. Niet bij de plaatselijke retailer dit keer, maar gewoon vanuit hun eigen luie stoel. Via Google Hangout vond namelijk een digitale signeersessie plaats, waarbij fans vragen konden stellen en na afloop de gesigneerde albumhoes als JPEG toegestuurd kregen. Het was de allereerste keer dat zo’n chat-signeersessie plaatsvond in ons land. Mark Jansen: "We zijn enthousiast over deze eerste digitale signeersessie voor Nederlandstalige muziekliefhebbers".

Van Dik Hout kondigt “20 jaar Van Dik Hout” club tour aan
27-11-2013 19:36:00

Ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum en ter promotie van het nieuwe album “Alles Wat Naar Boven Drijft” gaat Van Dik Hout begin 2014 uitgebreid op tournee langs het Nederlandse clubcircuit. De tour volgt kort na de officiële viering van het 20 jarig bestaan van Van Dik Hout op 30 december van dit jaar in Paradiso Amsterdam.

Jeronimo wil ook Nederlands gaan zingen
27-11-2013 07:47:00

Een aantal maanden geleden ontdekte zanger Jeronimo een gat in de markt: hij besloot een online Talkshow te gaan starten en een aantal afleveringen verder kan hij alleen maar concluderen dat dit plan een schot in de roos was. TeenBizz lijkt een hit te gaan worden. Wekelijks worden de Talkshows, die zijn te zien op You Tube goed bekeken. Volgens Jeronimo is de bedoeling ervan om jongeren een leuke Talkshow te bieden, met nieuwtjes voor hen, die ze kunnen bekijken op welk tijdstip ze zelf willen”.

Nieuwe single Leo Nardell prachtige Ballad
26-11-2013 19:10:00

Leo Nardell scoorde een heuse radiohit toen hij in de zomer van 2011 zijn in gipsystijl gegoten single ‘Zai Zai Zai’ uitbracht. Zelfs Ben Cramer liet destijds weten onder de indruk te zijn van de versie van Leo. Naast ‘Zai Zai Zai’ bracht deze volkszanger de laatste jaren singles uit als ‘Als ze langs loopt’ en ‘Ik blijf toch komen’ die beiden ook goed zijn ontvangen door zowel de media als liefhebber. De Amsterdammer geboren in 1961 heeft echter al een rijke carrière in het entertainmentwereldje opgebouwd.

Eastern Aces (Indo) komen met mooie nieuwe cd 'All Day'
26-11-2013 19:03:00

Frans, Hans, Tony, Carl en Jerry, The Eastern Aces !!  De Indo rock-'n'-roll band The Eastern Aces met hun schitterende naam werd omstreeks 1959 in Den Haag opgericht en heeft met de jaren veel verschillende bezettingen gehad. Ondanks deze wisselingen is de band door de jaren heen toch altijd blijven bestaan en succesvol gebleken, nog steeds treedt deze populaire band bijna wekelijks op in het land. De nieuwe cd op het welbekende Rood-Hit-Blauw label is getiteld “All Day” en bevat  12 prachtige tracks.

'Ooit kom jij weer terug' titel nieuwe single Sandra Vanreys
26-11-2013 18:05:00

Sandra Vanreys is geen vreemde in de muziekwereld. Met ruim 25 jaar bühne-ervaring op binnen- en buitenlandse podia, haar typerende stemgeluid, sympathieke uitstraling en de capaciteit om ieder publiek voor zich te winnen, is zij een gelouterde zangeres. Sandra is inmiddels al acht keer uitgeroepen tot Nederlands beste countryzangeres en kreeg zij de titel Millenium Countryzangeres van Nederland. Maar ook buiten onze landsgrenzen heeft zij veel succes! In Amerika schitterde zij in de tv-show ‘Nashville Now’ voor 42 miljoen kijkers!

Wim Rijken scoort ook met single Ík wil wel weer'
26-11-2013 17:49:00

Als er iemand opgelucht adem kan halen, dan is het Wim Rijken wel, want zowel met de bioscoopfilm ‘Sinterklaas en de Pepernoten Chaos’ als met zijn nieuwste single ‘Ik Wil Wel Weer’ weet de veelzijdige zanger/acteur te scoren. Wim Rijken kan zijn geluk niet op, want met drie producties weet hij op dit moment de aandacht op zich te vestigen. Wim, die zijn artistieke loopbaan begon als acteur bij de Haagse Comedie, heeft inmiddels al een indrukwekkend aantal toneel- en tv-producties op zijn naam staan. 30 en flink gestegen in de HHF Top 40.

Andrija maakt van droom werkelijkheid
26-11-2013 15:48:00

Andrija Stas is een Belgische zanger die in 1995 geboren is in Tongeren. Op jonge leeftijd was hij al gefacineerd door muziek en wilde net zoals z’n oom Andrija Fuderer de beste worden. Z’n oom maakte naam als schaker en kreeg in 1952 de titel internationaal meester. Jaren later, in 1990 mag hij zich internationaal grootmeester noemen. Op 2 oktober 2011 overleed hij op 80 jarige leeftijd. Het geduld zat de jonge Andrija niet in de genen en kon de discipline niet opbrengen om iedere dag gebogen en peinzend aan het schaakbord te zitten.

LA, The Voices betrokken bij de ‘The Tina Turner Experience’
26-11-2013 11:41:00

Tina Turner fans kunnen hun hart ophalen. Op zaterdag 21 december wordt in het GelreDome in Arnhem met ‘The Tina Turner Experience’ een groots eerbetoon gegeven aan deze wereldartiest. De Britse zangeres Emi Wokoma brengt tijdens dit concert talloze Tina Turner hits ten gehore. Dit zal zij niet alleen doen. De afgelopen weken werd al gecommuniceerd dat Nederlands dj-duo de JockeyBoys en operazangeres

Kathleen keert terug naar school
25-11-2013 20:15:00

Naar school gaan is niet altijd een pretje: rekenen, spellen, toetsen maken,… Maar met juffrouw Kathleen wordt elke les een waar plezier! Zoals ze zingt in haar nieuwe single ‘Juffrouw’: “In mijn klas zal jij je nooit vervelen.” Jaren geleden was Kathleen zelf lerares in het lager onderwijs. “Ik krijg nog altijd een warm gevoel als ik een school binnenwandel”, zegt Kathleen. “Daarom heb ik mijn album ‘Vlinders’ gepresenteerd op een kleuterschool en de kindjes dansles gegeven.

William van den Oetelaar lanceert 'Dat komt door jou'
25-11-2013 16:11:00

De jonge talentvolle zanger William van den Oetelaar (19) uit Cromvoirt heeft op 22 november zijn nieuwste videoclip van zijn nieuwe single "Dat komt door jou" gelanceerd. Het is alweer de tweede officiële videoclip van William van den Oetelaar na dat hij eerder kwam met de videoclip "ik ben zo blij met jou". Vanaf zijn derde levensjaar bleek William al zeer muzikaal. Als DJ is hij begonnen op camping Résidence de Leuvert. Hier werd echter ook snel ontdekt dat William naast plaatjes draaien ook beschikte over een fluwelen zangstem. 

K3 stelt nieuwe cd ‘LOKO LE’ voor als straatmuzikanten
25-11-2013 16:00:00

Na een jaar vol feestelijkheden naar aanleiding van hun 15-jarig bestaan, brengen Karen, Kristel en Josje als klap op de vuurpijl ook een gloednieuwe full cd uit. En hoe! Het nieuwe album ‘K3 LOKO LE’ werd afgelopen zaterdag in Nederland op zeer verrassende wijze gepresenteerd. K3 bracht in het Utrechtse dorp Baarn, gekleed als straatmuzikanten, de nummers ‘Viva Viool’, ‘Drums Gaan Boem’ en ‘LOKO LE’ ten gehore. Het aanwezige publiek wachtte op dat moment op de intocht van Sinterklaas en werd verrast met een spetterend muzikantenoptreden.

The Common Linnets namens AVROTROS naar Eurovisie songfestival 2014
25-11-2013 13:30:00

Vanmiddag heeft AVROTROS in de Wisseloord Studio’s in Hilversum bekend gemaakt dat The Common Linnets de Nederlandse inzending voor het EUROVISIE SONGFESTIVAL 2014 zijn. De band, bestaande uit Ilse DeLange en Waylon, reist mei volgend jaar af naar Kopenhagen, Denemarken voor de 59ste editie van het liedjesfestijn.

Ladies of Soul brengen eigen single I’ll Carry You uit
25-11-2013 12:18:00

Vandaag brengen Edsilia, Glennis, Trijntje, Candy & Berget, oftewel Ladies of Soul, een eigen originele single uit! Het nummer met de titel ‘I’ll Carry You’ is speciaal voor de vijf ladies geschreven door Tjeerd Oosterhuis en 2 Engelse songwriters. De dames staan op 14 en 15 februari in de Ziggo Dome met het Ladies of Soul-concert. ‘I’ll Carry You’ wordt de titelsong en anthem van het Ladies of Soul-concert. Het is de eerste keer dat deze vijf topartiesten samen een nummer opnemen.

Debuutalbum voor Claudia Ansel
25-11-2013 12:12:00

Claudia Ansel is bij onze Oosterburen een graag gezien artiest en is daar niet meer weg te denken uit de showbizz. Ze wordt daar gezien als “Die Schlagerkanone aus Holland". Als je die titel krijgt wordt het tijd dat ook Nederland kennis met je gaat maken. Met die gedachte ging ze een tweetal jaren geleden de muzikale markt op in Nederland. Nummers als “Wenn du bei mir bist” en “Hey wass geht ab” kwamen en komen nog steeds veel voor de speellijsten van de diverse programma’s waar de boventoon de Duitstalige muziek is. 

Rutger van Barneveld heeft nieuwe single
24-11-2013 16:44:00

Rutger van Barneveld heeft weer een nieuwe single, getiteld  "Omdat het zo mag zijn", waarvan de productie wederom in handen ligt van top producer Harald Queens die samen met Marc Daniels en SenS Music deze single tot een geweldig product hebben weten te brengen. Het is een zwijmel nummer, die tijdens de kerst lekker mee kan in de playlisten. Rutger van Barneveld die we eigenlijk kennen van up –tempo nummers zoals 'Helena' laat nu ook zijn gevoelige kant zien.

Neem een Kerstwens op bij TV Oranje
24-11-2013 06:44:00

Begin december vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn twee dagen lang van harte welkom in de studio in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is daarbij ook gelegenheid om een 'gewone' TV Oranje Showflits in te spreken. De opnamedagen zijn vrijdag 6 en zaterdag 7 december.

Nieuwe single voor zangeres Monique
23-11-2013 20:04:00

Zangeres Monique uit het zuiden van het land heeft de laatste jaren regelmatig iets van zich laten horen op cd gebied. Naast het “gelegenheidsduo”dat ze samen heeft met Henry van Wijmeren, is ze natuurlijk volop bezig met haar solocarrière. Wie kent niet meer “ Ik lig nog steeds te dromen” van begin 2013 waarin Monique liet horen ook zeker het feestmuziek onder de knie te hebben.

Danny Zuijderwijk wil het publiek vermaken
23-11-2013 19:54:00

Danny Zuijderwijk omschrijft zijn single “Spijt”als een nazomerse single, met gipsyachtige klanken en een Nederlandse tekst. Op het moment is de zanger druk bezig met promotieoptredens voor deze single. Begin volgend jaar komt er een nieuwe single uit en ook dit gaat een nummer worden van het album “Volg je hart”. Danny zingt inmiddels vier jaar en heeft veel optredens. Zijn motto is om het publiek te vermaken. “Daar gaat het mij om, daar doe ik het voor. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl