RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Elke Taelman laat je kennismaken met Duizend Nachten, Duizend dromen
26-03-2014 19:28:00

Afgelopen 2 jaar mocht Vlaanderen al meermaals kennismaken met Elke Taelman. Deze jonge artieste uit Lier bracht al een paar leuke schlagersingles op de markt. Haar nieuwste single “Duizend Nachten, Duizend Dromen” is een eigentijds en fris nummer in een vernieuwende stijl dat je onder de Pop-Dance-Schlager-noemer kunt plaatsen. Voor de tekst en muziek tekenden o.a. Paul Vermeulen, Chris Vantongelen, Peter Van Noort en Patrick Van Dijk, voor de productie tekende Manfred Jongenelis. 

Kevin Hellenbrand komt begin april met nieuwe single
26-03-2014 11:41:00

Kevin Hellenbrand is druk bezig met een nieuwe single. Het is de bedoeling dat deze begin april uit gaat komen. Volgens de zanger gaat het een beetje dansachtig nummer worden, met een vleugje pop. Sinds de zanger een jaar of twee is gestopt met de formatie Chipz, omdat het management de stekker eruit haalde, is hij gaan werken aan een solocarrière, die heel succesvol is. De zanger treedt overal in het land op en heeft al diverse singles uitgebracht.

Ray Vennem een muzikale laatbloeier
25-03-2014 21:34:00

Ray Vennem is wat je noemt een muzikale laatbloeier. Niet als het gaat om optredens want dat doet deze zanger/entertainer als meer dan 25 jaar. Rotterdam en omgeving weet wie Ray is en kent zijn specialiteit en dat is sfeer en gezelligheid brengen.  Een droom voor de 42 jarige Rotterdammer was om een cd op te nemen en uit te brengen. Die droom is uitgekomen. Op het Magma Music label en in samenwerking met Tip Top entertainment is Ray de studio ingedoken om eruit te komen met een door Chris Cohen geschreven nummer.

TV Lucky Joe gaat televisieopnamen maken bij Flora Hillegom
25-03-2014 21:22:00

TV Lucky Joe gaat in opdracht van RTV Stadskanaal Televisieopnamens maken bij Flora Hillegom en wel op 29 maart aanstaande vanaf 20.00 uur. Iedereen is welkom om deze opnamen gratis bij te wonen. Meteen na het bekendmaken van dit gebeuren op de Social media liep het storm en dat betekent dat het merendeel van de kaartjes al weg is en Lucky Joe TV verzekerd kan zijn van een volle bak. Tijdens de opnamen zijn er optredens van topartiesten. De spits wordt afgebeten door Johan Kettenburg, bekend van zijn deelname aan het populaire televisieprogramma Bloed Zweet en tranen. Tweede staat gepland de Noordwijkse zanger Alex, vervolgens Wesly Bronkhorst, Wesley Ponsen en Glenn de Koning. Dit in verband met verplichtingen elders, dus deze fans moeten er wel vroeg bij zijn.

Nieuwe single voor Wim Leys
25-03-2014 20:53:00

De lente is in het land, tijd dus voor een fris lentedeuntje! Wim Leys wekt dat lentegevoel met zijn nieuwe single "Teken aan de wand" helemaal tot leven. Wim is een Belgische zanger die in eigen land aan zijn elfde achtereenvolgende Top 10 hit toe is. De sympathieke Belg was in Nederland ook al te horen op tal van radiostations en was al trad al enkele keren op in het muziekprogramma "De Sterrenparade" ondermeer met de Nederlandstalige versie van het themalied van de serie “Happy Days”.

Nieuwe single en nieuw label voor Mark Rijs
25-03-2014 18:33:00

Mark is voor veel mensen geen onbekende meer. Zijn singles “Laat Ze Maar Praten” ,”Oh Mon Amour” en ‘Blijf Vannacht Bij Mij” hebben het stuk voor stuk goed gedaan in het land. Nu heeft Mark wederom een heel goed nummer in handen waar hij landelijk mee wil gaan doorbreken en nieuwe successen halen. “Zing en geniet” is ook deze keer weer door Manfred Jongenelis geschreven en geproduceerd. Het is een verrassende, vrolijke single die door het publiek heel goed wordt ontvangen.

René Eshuijs lanceert 'Ik wil de man zijn'
25-03-2014 18:27:00

De man die het publiek in de feesttent een top avond laat beleven. De man die vanachter de bar met zijn muziek de stemming maakt. De man die jouw huwelijksdag onvergetelijk maakt met een persoonlijk  optreden. Niet voor niets zal de titel van de nieuwe single van René Eshuijs ‘Ik wil de man zijn’ gaan heten. In zijn stamkroeg Café 1650 in Hoorn is inmiddels een prachtige videoclip gemaakt, waarin René in de kroeg de vrouw van zijn dromen ontmoet. De single zal in het voorjaar van 2014 gaan uitkomen.

Marianne Weber speciale gast tijdens moederdagconcert van John de Bever
25-03-2014 18:12:00

Het succesvolle duet van Marianne Weber en John de Bever krijgt een opmerkelijk vervolg. Samen vertolkten ze op 18 maart in het Circustheater te Scheveningen een Nederlandse versie van het prachtige nummer ‘O Sole Mio’. En dat smaakte naar méér. Vol trots onthult John de Bever, die diep respect heeft voor de ‘Koningin van het Levenslied’, dat Marianne Weber ook special guest is tijdens zijn inmiddels bijna uitverkochte 'MoederdagConcert'. Met dit concert, op zondagmiddag 11 mei in het Theater aan de Parade, beleeft de volkszanger zijn theaterdebuut.

Basily Boys brengen 'Ticket to the tropics' op nieuw tot leven
25-03-2014 08:09:00

De carrière van Zonzo, Noekie, Raklo en Morice bekend als The Basily Boys heeft de laatste periode een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Al jarenlang zijn de boys een ‘hot item’ in het evenementencircuit, en hebben zij hun sporen ruimschoots verdient. Met hun opzwepende gipsy sound stonden ze al op talloze nationale en internationale podia. Zo waren ze te zien in TV programma’s als: De Wereld Draait Door, Holland’s Got Talent, Koffietijd en RTL Late Night. Een optreden voor Koningin Maxima vormde de absolute kers op de taart.

Yes-R scoort hoofdrol in Hartsvrienden
25-03-2014 08:03:00

Van Lambaart Theater Producties is verheugd om vandaag bekend te maken dat niemand minder dan Yes-R in de musical Hartsvrienden gaat spelen. De populaire rapper krijgt de rol van Verteller in de Nederlandstalige versie van Blood Brothers. Het is uniek dat een van origine rapper een rol gaat vertolken in een musical. ‘Yes-R heeft een spectaculaire auditie gedaan,’ vertelt producent Erwin van Lambaart enthousiast. ‘Regisseur Eddy Habbema en ik werden van onze stoelen geblazen. Yes-R had zoveel passie en energie.

Uitreiking Yo!Awards een groot feest
25-03-2014 07:57:00

Op zondag 23 maart vond voor de vijfde keer de uitreiking plaats van de YO! Awards. Deze uitreiking werd gehouden in Podium de Vorstin, die goedgevuld was te noemen. Buiten de uitreiking om vonden er een groot aantal optredens plaats, waarvan de absolute hoogtepunten toch wel de optredens van Alessandro en Jeronimo waren te noemen. Fans van dit tweetal kwamen uit het hele land naar Hilversum om dit gebeuren mee te maken.

Het Lot (Leef je leven) nieuwe single Arnold Hofmans
25-03-2014 07:49:00

De  uit ’s-Hertogenbosch afkomstige Arnold Hofmans die sinds 2006 aan zijn zangcarrière timmert is voor velen reeds bekend. Na het succes van" Want zo ben ik geboren", “Zwarte haren, bruine ogen”, “Toe kom in m’n armen”, “Waarom fluister ik je naam nog”, en " Ze zeggen" is nu zijn nieuwste single na anderhalf jaar radio stilte een feit 'Het Lot" (leef je leven) wederom landelijk uitgebracht door:  Rood-Hit-Blauw Produkties. De single is naar alle radiostations gestuurd en voor de consument te downloaden via diverse download forums.

Nieuwe zomerse single Anita en Ed
24-03-2014 22:59:00

De eerste single van 2014 van Anita en Ed is bijna een feit.  Door de jaren heen is wel gebleken dat het duo niet in een vast (repertoire)hokje zit. De laatste jaren brachten Anita en Ed feestmuziek, serieuze ballades en actuele items uit. Nu is het de beurt aan reggae muziek. Het duo is van alle markten thuis wat beaamd zal worden door degenen die Anita en Ed langer volgen, vooral bij hun avondvullende optredens. Dit keer is er gekozen voor een re-make van de hit van Arie Ribbens uit 1984.

Jolanda Clement kijkt terug op geslaagde muziekreis naar Winterberg
24-03-2014 22:17:00

Vakantiehotel “Der Brabander” in Winterberg was afgelopen weekend het toneel van de muziekreis die Jolanda Clement van JC Event had georganiseerd. Samen met 15 artiesten en 250 fans van het Nederlandstalige lied begon afgelopen vrijdag het muzikale uitstapje. Vanuit Brabant vertrokken twee grote touringscars richting Winterberg. De overige fans kwamen op eigen gelegenheid. Op de poster stond ” Geheel verzorgde 3-daagse muziekreis naar de sneeuw”.

Sinerjey maakt choreco clip Ralf Mackenbach
24-03-2014 10:29:00

De Belgische danser Sinerjey, die twee jaar geleden in de finale zat van So You Think you can Dance heeft wederom de choreo voor zijn rekening genomen van de nieuwste clip van Ralf Mackenbach. Na We’re taking off, die ruim een jaar geleden werd uitgebracht, heeft Ralf Mackenbach wederom zijn vriend gevraagd om een choreo te maken. Afgelopen weekend was Sinerjey in Nederland om met de dansers van De Vos eerst te repeteren.

Alessandro gaat naar Amerika
24-03-2014 10:07:00

De jonge rapper Alessandro kan het eigenlijk nog steeds niet geloven. Binnenkort vertrekt hij met zijn moeder Rosita naar Amerika waar hem twee optredens staan te wachten op Koningsdag. Na Kiev, waar Alessandro was uitgenodigd om de puntenverdeling te doen voor het Junior Eurovisie Songfestival, stapt hij binnen een half jaar tijd weer op het vliegtuig voor een Buitenlandse reis.

Rob Zorn gaat vanaf 28 maart weer optreden
24-03-2014 09:58:00

Het gaat erg goed met Rob Zorn. Zo goed dat hij heeft besloten om vanaf 28 maart weer gaat optreden. Op 18 maart jl. onderging hij een maagverkleinende operatie en sindsdien is hij al ruim 6 kilo afgevallen. Vorig jaar viel Rob uit zichzelf al 25 kilo af en het geluk lacht hem toe en jij voelt zich echt geweldig. Een aantal maanden voor de operatie was Rob aan het sporten geslagen omdat je dan beter door de operatie heen komt.

Janneke de Roo neemt clip op van 'Het huisje bij de brug'
23-03-2014 17:26:00

Op verzoek van haar fans heeft Janneke de Roo het nostalgische nummer "Het huisje bij de brug" voorzien van een videoclip. Janneke zit dit jaar alweer 10 jaar in het vak en vond dit een reden om eens goed uit te pakken. Voor 2014 heeft ze nog grootse plannen. Zo komt er nog deze zomer een nieuwe single en in het najaar lanceert Janneke een album met daarop alle hoogtepunten van de afgelopen jaren. Tevens zal er een groot feest worden georganiseerd in het mooie Parc Sandur in Emmen. Daarover volgt later meer info.

Nieuwe single voor Antonio
23-03-2014 16:33:00

“Piri Piri” is de nieuwe single van Antonio en is tevens een voorproefje van het album die in het voorjaar van  2014 zal uitkomen. Met succesvolle singles als: "Boem Boem”, “Geef me nog een kans”, “Maak me gek gooi je haar los” en “Dans met mij", stond Antonio die niet alleen wekenlang in de SingleTop100, maar ook op de playlist van o.a. RADIONL, TV Oranje en Sterren.NL. Met inmiddels bijna 6000.000 YouTube views, is het nu tijd voor een nieuwe single. Wederom een nummer met dé echte Antonio sound.

Patrick Willemse lanceert 'Kus me lieveling'
23-03-2014 16:29:00

Patrick Willemse is geboren 2 maart 1965 te Amsterdam. Deze sympathieke zanger woont samen met zijn vrouw Hellen, zoon Gijs en dochter Isabelle in het Noord Hollandse Laren. Patrick zingt al ruim 25 jaar en is de laatste jaren uitgegroeid tot een zanger met een meer dan behoorlijk zangniveau. Hij heeft een prettig en warm stemgeluid en schuwt ook de hoge noot niet. Patrick zijn interesse voor de muziek, zorgde ervoor dat hij als DJ plaatjes ging draaien op feesten en partijen.

Django Wagner doet het 'Samen met.......'
23-03-2014 16:15:00

Van zanger Django Wagner zal op vrijdag 23 mei het album “Samen” uitkomen. Deze vierde cd van Django valt samen met de viering van zijn eerste lustrum als artiest. De titel verwijst naar het feit dat de sympathieke zanger voor dit album heeft gekozen voor een reeks duetten met bekende collega’s als Wolter Kroes, Sieneke, Antje Monteiro, Peter Beense en Dennie Christian.

Gerard Joling heeft de Oranje Kroon
23-03-2014 16:02:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 24 maart is dat Gerard Joling met ‘Ik proost met jou’. Het nummer is afkomstig van zijn vorig jaar verschenen album 'Ik ook van jou'. Joling laat met deze nieuwe single maar weer eens zien dat hij een echte vakman is. Het is de Noord-Hollandse zanger zoals we hem kennen: een uitstekend verzorgde presentatie, goed bij stem en met een uptempo nummer waar de vrolijkheid vanaf straalt.  De tekst is een oprechte ode aan de vriendschap en de liefde.

Clown Bassie en Marco de Hollander nemen clip op
23-03-2014 15:55:00

Donderdag, 20 maart, namen Clown Bassie en Marco de Hollander de videoclip op in het Lickebaertbos tussen Maasland en Vlaardingen. Uiteraard ontbrak de originele Bassie en Adriaan caravan op deze zonovergoten dag niet. Clown Bassie (Bas van Toor) die bekendheid geniet van het vroegere artiestenduo Bassie en Adriaan laat als mondharmonicavirtuoos wederom van zich horen. 

De Commerce Live: 3 dagen topartiesten en optredens
21-03-2014 09:16:00

In De Commerce Kruisland wordt een grandioos muziekspektakel georganiseerd: De Commerce Live! Vrijdag 21 maart is het de live band `Plork en de Aannemers`: een rockende stampende feestmachine met het geingehalte hoog in het vaandel. De mannen van Plork waren meerdere malen te vinden op de Zwarte Cross, op Stoppelhaene en Dauwpop. 

DI-RECT licht tipje van de sluier van nieuwe album op
21-03-2014 08:54:00

De komende weken verschijnt een reeks van drie video’s van DI-RECT, waarin telkens een albumtrack centraal staat van het binnenkort te verschijnen nieuwe album ‘Daydreams in a Blackout’. Gisteren is de eerste van deze ‘scenes from Daydreams in a Blackout’ online geplaatst. In deze aflevering wordt het verhaal van het nummer ’You & I’ verteld. Toetsenist en songwriter Vince van Reeken heeft goeie herinneringen aan het ontstaan van ‘You & I’: “Marcel en ik doken voor het opzetje samen 's avonds de studio in; hij zittend op de grond.....

Richard lanceert 'Je kan maar beter dronken zijn'
20-03-2014 19:33:00

De 40 jarige Groninger feestzanger, Richard heeft ter gelegenheid van zijn 10 jarig “artiesten jubileum” een nieuwe single uitgebracht met de titel: “Je kan maar beter dronken zijn”. Het lied is geschreven door niemand minder dan: Henny Thijssen (Leef als een zigeuner, Ga, Paljazzo). Gertho Heupink nam de opname voor zijn rekening en het resultaat mag er dan ook zijn. Een regelrechte kroegenhit welke je zo meezingt en die als je het ergens mee zou moeten vergelijken een hoog Jan Boezeroen gehalte heeft.

Opvallend debuutalbum van Brenda Bee
20-03-2014 11:39:00

‘Van huis uit is Brenda Bee altijd gestimuleerd om haar dromen te volgen waardoor zij op jonge leeftijd al bezig was met dansen, acteren, piano spelen en zingen. Toch heeft ze nog een korte omweg gemaakt, via een studie rechten, alvorens definitief te kiezen voor een muzikale richting aan het Conservatorium in Enschede, waar ze in 2010 cum laude afstudeerde als Singer/ Songwriter.

Operatie geslaagd..... maar wel angstige uren voor Rob Zorn
20-03-2014 09:01:00

Op 18 maart heeft Rob een maagverkleinende operatie ondergaan. Deze operatie is geslaagd en goed verlopen, maar toch waren er na de operatie een aantal zeer angstige uren voor Rob. Na de operatie werd Rob de uitslaapkamer opgereden en daar voelde hij al bij het wakker worden gelijk een vreselijke kramp op de borst. Het was best heftig, dus heeft Rob dat gelijk gemeld en daarop kreeg hij gelijk een pijnstiller toegediend.

Luistercijfers 100% NL stijgen enorm
19-03-2014 18:30:00

2014 lijkt het jaar van 100% NL te worden. Deze eerste maanden van het jaar ziet het station met de muziek van Nederland de luistercijfers namelijk fors stijgen. Volgens het Nationaal Luister Onderzoek is het marktaandeel van 100% NL in jan. en febr. 2014 gestegen naar 4,1%.

Meneer van Zanten heeft een nieuwe bassist: Marc de Cler
19-03-2014 17:24:00

De zoektocht naar een nieuwe bassist voor Meneer van Zanten heeft heel snel (groot) succes opgeleverd. Uit de wijde omtrek hebben zich bassisten aangemeld voor een auditie. Meneer van Zanten heeft er een aantal uitgenodigd en meteen de eerste auditieavond was het raak. Drie goede bassisten lieten horen wat hun weergave was van de baspartijen van enkele nummers van Meneer van Zanten. De keus is gevallen op Marc de Cler. En de heren zijn blij dat hij na zijn auditie ook door bleek te willen gaan met hen!

Gabry presenteert nieuwe single in Erica
19-03-2014 17:08:00

De afgelopen weken was het druk in de PenT studio in Muntendam. Vele artiesten weten de weg naar Peter v.d. Veen te vinden. Een die de weg al tijden weet is de uit Groningen afkomstige zangeres Gabry. Ook zij is langs geweest om har nieuwe single in te zingen. De nieuwe single kent de titel “ Dingen” en is geschreven door Peter van der Veen. Een nummer welke wederom een andere Gabry laat horen waaruit blijkt dat ze van vele markten thuis is. De single zal op zaterdag 29 maart in release gaan samen met de door RobertRTV opgenomen clip. De presentatie zal feestelijk worden gehouden in The Spot in Erica samen met een aantal bevriende collega’s van Gabry. Zo zijn er optredens van Jogchum Schuur, Henk Harders, Sharon, Linda Tapken, Anita Hulshof, Dorette en Peter Pijper aanwezig.

Singlepresentatie Rene Wanders in Nieuw Amsterdam
19-03-2014 16:57:00

Op zondag 30 maart 2014 presenteert Rene Wanders z'n nieuwe single "Het is jou lach" bij Café "De Jordaan" in Nieuw Amsterdam. Meewerkende artiesten zijn: Jan Spijkerman, Laura Dik, Chris de Roo, Hans Velema, Mark Doldersum en Henk-Jan Tangenberg. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree is geheel gratis. Rene draait alweer wat jaartjes mee. Met een zestal zelf uitgebrachte singles, welke het regionaal en een aantal delen van Nederland goed deden, is het nu tijd voor iets nieuws. Na de single "Ik denk aan jou" en "De jongen met de mond harmonica" was het op media gebied even een poosje stil. Optredens verzorgde hij wel en ook aan tv opnames verleende hij z'n medewerking. Rene vindt het ook erg prettig om duetten te zingen en dat doet hij ook regelmatig met Laura Dik. 

Niels Duinker heeft eerste boek klaar
19-03-2014 15:25:00

"Catching Greatness, A Guide To Thriving in a World Plagued by Gravity" is de titel van het eerste boek van Niels Duinker. "Vorig jaar april belde mijn coach Barry Friedman me en zei dat hij graag zou zien dat ik een boek ging schrijven over de lessen die ik geleerd heb in de afgelopen jaren waarin ik met mijn jongleershow over de hele wereld heb gereisd. Over het in praktijk brengen van je dromen, omgaan met teleurstellingen, over doorzettingsvermogen, etc., aldus de jongleur. Barry is zelf 4-voudig wereldkampioen jongleren en overmorgen is hij als spreker te gast op het grote TED-congres in Vancouver. Hij en zijn vrouw, Annie Keeling, hebben hem geholpen dit boek tot realiteit te brengen en is hen hier enorm dankbaar voor. Klik hier om het boek te bestellen op Amazon Europa.

Nieuwe single voor Bob Offenberg
19-03-2014 15:15:00

Na het succes van zijn vorige singles “In Parijs” en “Amore Amore” komt Bob nu met zijn nieuwe single “Ik hou alleen van jou”. Allen afkomstig van het nieuwe album waaraan Bob op dit moment de laatste hand legt. De producties en arrangementen zijn in handen van Laurens van Wessel. Aankomende weken staan in het teken van diverse promotionele activiteiten rondom de nieuwe single. U kunt Bob Offenberg volgen via Facebook – Twitter en natuurlijk via zijn eigen website www.boboffenberg.nl

William van Dijk voelt zich rot
19-03-2014 12:24:00

William van Dijk geboren in het Brabantse Helmond, draait al zo’n 20 jaar mee in het artiestenwereldje en heeft heel wat kleine en grote podia’s gezien door het hele land, hij is in 1998 gestopt met de muziek, maar in 2008 weer begonnen en heeft toen een paar jaar in diverse bands gezeten tot hij in 2011 op de solotoer verder is gegaan en sindsdien in het hele land weer optredens verzorgd. William van Dijk heeft sinds 2014 een geheel nieuw team achter zich staan die voor hem werken op single gebied maar ook voor zijn huisstijl.

Christoff ontvangt gouden award van Ingrid Lieten
18-03-2014 15:56:00

Afgelopen zomer behaalde Christoff nog goud met het album ‘Christoff en Vrienden 2’, en nu is de special edition met live dvd ‘Christoff en Vrienden XL’ ook al meer dan 10.000 keer over de toonbank gegaan! Christoff kreeg de award overhandigd van niemand minder dan Minister van Media Ingrid Lieten. “Ik vind het schitterend wat Christoff doet. Hij zingt met zoveel enthousiasme en positiviteit, daar worden mensen goed gezind van. Mezelf inbegrepen! Ik wens hem nog heel veel succes met zijn buitenlandse carrièreplannen.” “Geweldig dat ik na het krijgen van een gouden award voor de verkoop van mijn album ‘Christoff & Vrienden 2’ nu ook goud behaald heb met de verkoop van de gelijknamige DVD”, zegt Christoff.

Suzie and Friends birthday party op 4 mei in Roosendaal
18-03-2014 12:48:00

Suzie bracht in 2011 onder het label van JC Records haar eerste single " Leef je eigen leven"uit. Na een periode waarin ze zoekende was tussen het Nederlandstalige en het Engelstalige lied besloot ze beide in haar repertoire op te nemen. Suzie kreeg echter een zware periode te verwerken waarin het niet zo heel goed ging met haar gezondheid en waarvoor zij een aantal zware operaties heeft ondergaan. 

Geen HuneFestival in 2014
18-03-2014 12:14:00

 De organisatie van het HuneFestival heeft bekend gemaakt dat er in 2014 geen editie van het meerdaagse evenement zal plaatsvinden. Er zijn meerdere redenen die uiteindelijk tot deze beslissing hebben geleid. “Ten eerste was de laatste editie niet rendabel.” aldus André Wienen. “Ondanks de groei in de afgelopen jaren hadden we in 2013 voor het eerst te maken met een verliesgevend evenement.”

Laura Lynn gooit het roer om en komt met opzwepend popnummer
18-03-2014 12:06:00

Laura Lynn is momenteel druk bezig met de voorbereiding van haar nieuwe album dat er dit jaar komt. In afwachting van dat nieuwe album, trakteert Laura haar fans op een gloednieuwe single: ‘Jij en Ik’. En met dit nummer doet ze een ‘specialleke’! Want ‘Jij en Ik’ is geen schlagerlied zoals we gewoon zijn van onze schlagerkoningin Laura, maar een opzwepend popnummer. Wie goed luistert, zal de single zeker en vast herkennen: het is de Nederlandse bewerking van Helene Fischers ‘Atemlos durch die Nacht’.

Raak! lanceert haar tweede videoclip ‘Handjes in de lucht’
18-03-2014 04:30:00

Daan, Roos en Sharon van Raak! hebben laatst, samen met 35 vriendjes en vriendinnetjes, hun allernieuwste clip ‘Handjes in de lucht’ opgenomen. In een studio in Almere hebben de meiden van Raak! er een echt feestje van gemaakt. “Er waren ballonnen, glitters, veel mooi gekleurde lampen en een heleboel jongens en meiden die met ons wel een feestje wilden vieren”, zegt Daan van Raak! “Het was dan ook echt een superleuke dag!”

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: